Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv."

Transkript

1 Frø til Succes Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv. I dette kapitel vil jeg give dig et princip, der virkelig vil hjælpe dig med at opnå dine personlige og forretningsmæssige mål, og endnu vigtigere, det vil resultere i at du opnår en indre ro, som du måske aldrig har oplevet tidligere. Og eftersom det er et sådant princip, så vil det måske være en god ting at samle hele familien om dette kapitel, specielt børnene. Og igen, det lader til at 95 % af befolkningen, måske endda flere, ikke kender noget til dette, i hvert fald ikke helt klart. Så en person der kender dette har en enorm fordel. Frøet til succes er SANDHED. Ikke nødvendigvis den form for sandhed vi hører så meget om selvom den er vigtig men den form for sandhed du ikke hører om, specielt i verden i dag. Sandhed betyder ærlighed. Og den måde jeg vil beskrive denne form for sandhed blev måske formuleret bedst af Shakespeare i Hamlet, hvor han får Polonius til at sige: og dette frem for alt, VÆRD ÆRLIG OVER FOR DIG SELV. Og det må være ligeså sandt som efter natten følger dagen. Så kan du ikke være falsk over for nogen. Den form for sandhed jeg ønsker at tale om er den INDRE SANDHED at være ærlig overfor dig selv. Dette er et passende sted at vende tilbage til ordet PRAXIS, som du først hørte om i kapitlet Skæbnen i Balance. PRAXIS PRAXIS ER INTEGRATIONEN AF TRO VED HJÆLP AF OPFØRSEL. Hvis du vil bede de næste hundrede mennesker du møder om at læse de første linier i dette kapitel af Frø til Succes. Vil jeg tro at mindst 99 % af dem vil sige, Ja, jeg tror det er sandt. Og alligevel hvis vi går tilbage og læser, så står der at: det lader til at 95 % af befolkningen, måske endda flere, ikke kender noget til dette, i hvert fald ikke helt klart. Så en person der kender dette har en enorm fordel. Den chokerende realitet er at ud af alle de mennesker der vil sige de tror på dette, så vil det kun være 2 eller 3 % af dem der har integreret denne tro i deres opførsel. Selvom der er adskillige lektioner i Lead the Field, hvis dette var det eneste, som du rent faktisk begyndte at gøre, så ville din belønning overstige din vildeste fantasi. Og som Mirabeau sagde: Hvis ærlighed ikke eksisterede, så burde vi opfinde det som den bedste måde at blive rig på.

2 Jeg ved at jeg kan mangedoble min indkomst Jeg kan åbenbart ikke tjene flere penge Det Intellektuelle Sind Det Følelsesmæssige Sind Modstridende svingning Hvorfor? Hvorfor har flere mennesker ikke integreret denne tro i deres opførsel? Mens du leder efter svaret til dette spørgsmål, vil du måske også spørge dig selv, hvorfor de ikke integrerer alle de andre tanker i deres opførsel. Svaret på spørgsmålet bliver åbenlyst når du begynder at forstå sindet og hvordan det opererer. Vi er blevet genetisk og omgivelsesmæssigt betinget til at leve på en måde, og vi er blevet opdraget til at leve på en anden måde. Du tænker måske at dette må give store konflikter i vores dagligdag, og selvfølgelig gør det det. Og den triste sandhed er at mange mennesker er blevet så vant til at leve deres liv på denne måde, at de har accepteret det som værende normen. De kan ikke engang indse, at det er grunden til n alle deres problemer. De er kommet il at tro at andre mennesker, forhold og omstændigheder er grunden til alle de problemer som de møder. Og uheldigvis, så er det kun meget sjældent at den egentlige grund til disse konflikter bliver undersøgt. Du bør være glad for at vide, at dette Lead the Field program tager sig af de egentlige grunde. Når disse grunde bliver ændret, vil resultaterne efterfølgende også ændre sig. Resultaterne er for det meste så dramatiske, at den enkeltes liv bliver forvandlet. Langt de fleste mennesker tror de er ærlige, og i de fleste områder af deres liv er det sikkert sandt. Hvis en kassedame gav dig for mange penge tilbage, ville de fleste af os sige dette og give pengene tilbage. Hvis en god ven deler noget fortroligt med dig og stoler på dig, så er det kun i meget sjældne tilfælde at denne tillid bliver brudt. Alligevel, når det kommer til at være ærlige overfor os selv, omkring hvorfor vi foretager os de ting vi gør, og hvorfor vi ikke gør nogle af de ting vi gene ville gøre, er det en helt anden sag. Langt de fleste mennesker er blevet mestre i at lyve overfor dem selv.

3 Hvis du kunne overvåge nogle af de mest effektive personer du kender hvis du var i stand til at se ind i deres sind og se hvordan de tænker, ville du opdage at de er mestre i at være ærlige overfor dem selv, og bliver mange gange kaldt viljestærke. Og det er fordi de er viljestærke, de udvikler konstant de evner der findes inden i os alle. Vi hører næsten hver dag om at udforske DET YDRE RUM, og det er fint, men som en radio lytter engang skrev til Earl Nightingale, der er meget lidt vi ikke kan opnå, hvis vi som person kan udforske DET INDRE af os selv. At være ærlige overfor os selv er ens betydende med et ansvar for at få det meste ud af det vi har. Og hvad er det vi har? Vi har vores sind, vores evner, vores unikke og individuelle talenter og så har vi tid. Dette er vores ejendele. Dette er en enorm rigdom der tilhører hver enkelt af os. Og det er vores brug af denne rigdom, der afgør hvad vi får tilbage. Og, som det er med alt man ejer, så er det op til os, personligt, at beslutte hvad vi vil gøre med den. Vi kan spilde den indtil der ikke er mere tilbage, vi kan bruge den på tilfældigvis, prøv lykken måden uden meget formål og mening, eller vi kan investere den med viden og formål og modtage en rigelig belønning en belønning der mere end noget andet vil sørge for os selv og vores nærmeste for resten af livet. Valget er dit og det er her at personlig ærlighed og hæderlighed kommer ind i billedet. Der er forskellige definitioner på hæderlighed, men jeg er sikker på at du vil synes om den du får her. Den samler alle delene af personlig ærlighed. En person er hæderlig, når personens tanker, følelser og handlinger er i harmoni med hinanden. Hvis du ser på den efterfølgende tegning og ser på de mønstre der er i en persons underbevidsthed, vil det være åbenlyst, at en persons tanker, følelser og handlinger ikke altid er hæderlige på grund af disse vaner. Vi vender tilbage til dette senere i dette kapitel.

4 TANKER FØLELSER HANDLING Lad os lige se på den store lov, der ligge til grund for alting her i universet, LOVEN OM ÅRSAG OG RESULTAT. Til alle årsager følger et tilsvarende resultat. Hvis vi udnytter vores sind, evner og talenter, vil vi kunne se dette på vores resultater i livet. Hvis vi bruger vores tid bedst muligt, vil dette også give os en stor fordel. Det er fordi vi ved, at kun fem, måske endda kun to eller tre ud af hver hundrede mennesker, bruger deres tid på en fornuftig måde. Det vil sige at være ærlig overfor sig selv, fordi i sidste ende, er den eneste vi kan stjæle tid, talent og evner fra os selv. Det handler om at tage den tid vi har fået, og bruge den til vores eget bedste. Det handler om at tage de evner og individuelle talenter vi har og udnytte dem på den bedste måde. Kort sagt FÅ DET BEDSTE UD AF DET VI HAR I DEN TID VI HAR FÅET TIL AT BRUGE DET. Lyder det simpelt? Ærlighed er altid simpelt og ukompliceret. Og endnu engang hæver vi os selv op over konkurrencen, fordi vi gør noget som hovedparten af befolkningen ikke gør. Vi forstår noget som hovedparten af befolkningen ikke kender til. Dette er grundlaget på hvilket alle store karrierer er blevet bygget: INTEGRITET, ÆRLIGHED og HÆDERLIGHED er grundlaget for SUCCES. Lad os se på nogle fakta: Succes har ikke noget at gøre med størrelsen på din hjerne. Den største hjerne der er kendt, var hjernen fra en idiot, den mindste var

5 hjernen fra Anatole France, som vandt Nobelprisen i litteratur tilbage i Nogle af verdens største personligheder inden for alle områder var små, skaldede og tykke. Nogle høje og tynde, nogle intelligente og veluddannede, nogle med kun lidt eller slet ingen uddannelse. Så personen der er bestemt til succes kan ikke altid genkendes på gaden, og det er heller ikke altid vedkommende er blevet udnævnt som en med store fremtidsudsigter. Men virkeligt succesfulde personer har alle en ting til fælles: De forstår bevidst eller ubevidst LOVEN OM ÅRSAG OG RESULTAT. De arbejder ud fra denne i stedet for at arbejde i mod den. Selv om de fleste mennesker tilslutter sig hæderlighed, så er de ikke virkelig sikre på det. For langt de fleste er det et spørgsmål om hvad der er hensigtsmæssigt. Hvis det er mere hensigtsmæssigt at gå efter det hurtige salg på en sådan måde at man ikke fortæller hele sandheden eller at forklæder den lidt, ja de skjuler sandheden lidt. Hvorfor? Fordi de lever kortsigtet med øjeblikkelig tilfredsstillelse. De kan ikke se mulighederne på lang sigt. De glemmer - eller kender ikke til det jeg kalder boomerang effekten. Tænk på alle de gange du er blevet trukket i en retning, men dit intellekt sagde til dig at den rigtige vej var i den modsatte retning. Denne form for mental konflikt er ikke et moderne fænomen, der er kommet frem på grund af vores hurtigt skiftende verden. Sandheden har altid haft en tendens til at skifte retning under pres. Det er mange gange lige så svært at fortælle sandheden, som det er at skjule sig for den. Femhundrede år før Kristus fødsel gav Sophocles os svaret på dette dilemma, da han skrev: Sandheden er uden sidestykke det stærkeste argument. Sådanne situationer opstår dagligt, og uheldigvis for de fleste mennesker, så vinder omstændighederne over sandheden. De giver efter over for underbevidstheden, i stedet for at gøre hvad deres intellekt ved er det rigtige. For eksempel, en person kan være i en situation, hvor en person kritiserer en anden person, som ikke er til stede. De ved at kritikken ikke er berettiget, men i stedet for at sige dette i personens forsvar, forbliver personen stille. Dette sker igen og igen fordi de fleste af os er blevet vænnet til at nikke genkendende og ikke skabe postyr. Det er ligegyldigt hvordan du siger dette, vi ved at det er uhæderligt værd ærlig overfor dig selv. Efterhånden som vi kommer igennem dette kapitel, vil de fleste af os komme til at tænke på tidligere situationer i vores liv. Det er til at forstå hvad det handler om, og det bliver tydeligere og tydeligere, hvor stor kontrol vores underbevidsthed har over det vi siger, hvad vi føler og hvad vi foretager os. Dette kapitel kan bruges som en start til at bruge de evner vi har fået og tage en fast beslutning, at vi fra nu af og frem efter vil lade sandheden komme til orde i de beslutninger vi tager. Hver gang en person handler uhæderligt uanset om det er lidt eller meget uanset om det er at stjæle et stykke værktøj fra arbejdet eller svindle sig til kroner uanset om det er at gå på kompromis med sig selv og ikke gøre fuld brug af ens tid, talenter og evner så kaster du boomerangen. Hvor langt den

6 vil flyve, er der ingen der ved. Hvor stor eller lille cirkel den vil tage, kan kun tiden vise. Men den vil på et tidspunkt den må til sidst uundgåeligt komme tilbage til personen og slå tilbage og ramme vedkommende. Ja ÆRLIGHED VARER LÆNGST. Og som Mirabeau skrev: Hvis ærlighed ikke fandtes, så burde vi opfinde det, som den bedste måde at blive rig på. Det er den eneste måde på jorden til rigtig og varende succes i enhver henseende. Enten er vi overbevidst om dette i alle celler af vores krop helt og aldeles, eller også er vi ikke. Hvis vi ikke er klar over dette når vi bliver voksne, så fortjener vi alle de slag vi får. Rent faktisk så ville vi ikke få dem hvis vi ikke fortjente dem. Det eneste vi skal gøre er hver gang at spørge os selv: Er dette sandheden, er dette rigtigt? Og så gå i gang velvidende at vi har taget os af ÅRSAGEN så vil RESULTATET KOMME AF SIG SELV! Vi ved at et succesfuldt liv handler om at danne sig de rigtige vaner og mønstre en af de vigtigste mønstre er dette med at være ærlig i alt vi foretager os. Og alligevel er du så klar over at hvert år, i alle lande, er der ansatte der hvert år tager firmating for milliarder af kroner med hjem fra deres arbejdsplads? Og det er vurderet at der bliver taget for det samme beløb, dog uden at det bliver rapporteret af den ene eller anden grund. Dette løber op i milliarder af kroner af STJÅLNE TING OG SAGER, og alligevel bliver der meget sjældent tænkt på det på denne måde. Men tabet i kroner fra dette er dog ingenting sammenlignet med tabet på grund af en anden form for tyveri tyveriet af produktivitet spildt tid! I begge tilfælde vil det lade til at det kun går ud over firmaet, men dette er ikke rigtigt. Det er personen selv det går mest ud over. De stjæler produktionstid fra firmaet, ja og dette skader firmaet, men firmaet vil meget sjældent lukke på grund af denne person. Fakta er at den ansatte STJÆLER MULIGHED FRA SIG SELV der ved holder personen sig selv tilbage begrænsende sig selv. Og som et resultat heraf, bliver denne person mindre personen fejler medmindre og indtil personen åbner øjnene for dette. Her er et godt sted til en lille selviagttagelse. Alt det vi har været i gennem indtil nu i dette kapitel har fået dig til at se på dig selv, din verden og din vanlige måde at håndtere sandheden på. Vi er alle klar over at vi kan forbedre vores liv. Vi ved vi kan klare os bedre end vi gør. På en skala fra 1 10, marker hvor du er nu med et kryds og marker så hvor du gerne vil være med en stjerne Længere fremme i dette kapitel vil vi se på de ændringer du måske vil foretage i dit liv for at få det i harmoni med det sted du har placeret din stjerne. Prøv at tænke over dette. Vores eneste chance for succes at vinde folks hjerter er ved at hjælpe dem hæve deres produktivitet gennem et frit marked, og på den

7 måde hjælpe dem med at øge deres levestandard. Men hvis vi er tilfredse med at levere mindre end vores bedste modarbejder vi faktisk os selv vi modarbejder vores mening med livet. Når vi ikke er ærlige overfor os selv og andre, så fjerner vi den ting, der har givet os den største frihed af alle her på jorden VORES FRIHED TIL AT GØRE HVAD VI VIL. I verden i dag kan arbejdere i den frie del af verden tjene mange gange mere end en arbejder i et lukket land, og deres levestandard gør dem til konger i sammenligning, og kan du forestille dig at dette er værd at arbejde for. Lad os håbe der er nok af os der føler det på den måde til at gøre en forskel. Gennemsnits personen bliver betalt for omkring 40 timers arbejde om ugen. Dette efterlader den person med 128 timer om ugen til at gøre hvad personen har lyst til. Vi har aldrig før i historien haft så meget fri tid. Ved at give alt hvad man har så meget af sindet, talentet og evnerne som muligt - til disse 40 arbejdstimer om ugen, kan en person yde et væsentligt bidrag til vedkommendes firma, kariere og profession og som et resultat heraf også til familien, landet og den frie verden. Ved at give deres bedste i arbejdstiden, vil de skaffe sig en sikkerhed der vil vare resten af livet, og de vil modtage en enorm belønning herfor. De vil have en vidunderlig følelse af velbehag og værdi, og dette vil uundgåeligt bringe en ro i sindet. DETTE ER MÅDEN AT LEVE LIVET PÅ! Jeg vil mene det er sandt når man siger at OBLIGATORISKE arbejdstimer er til for at tjene til livet. Når vi giver VORES BEDSTE til arbejdet, så giver i virkeligheden til os selv, vores personlige udvikling og vores SUCCES I LIVET. Vores største fjende har ikke ændret sig, og dets navn er uvidenhed. Og den største fejl af alle er at vi tror vi kan modtage mere end vi giver. Før eller senere vil vi stå til regnskab for hvad vi har gjort. Vi har kastet boomerangen! Uvidenhed er ikke kun vores største fjende, det er også den eneste form for konkurrence vi vil møde. Vi er dog også nødt til at forstå, at der ikke er lavet plads til uvidenhed. Dette er afgjort et ordentligt univers og det vi sender ud i form af tankeenergi, følelser og handlinger kommer helt afgjort tilbage til os. Der er hver dag millioner af mennesker der undrer sig over hvorfor det og det sker for dem. De har ikke forstået, at de i deres uvidenhed, har bestilt det og det bliver leveret lige efter planen. Og selvom vi måske ikke er i stand til at finde den specifikke grund til disse uønskede oplevelser, hvis vi forstår loven, vil vi vide at vi har tiltrukket dem. Vi vælger enten bevidst og overlagt vores tanker, vores følelser og vores handlinger eller vores vanemønster vælger dem for os. Disse vaner er hvad der får mange personer til at modsige det de ved er rigtigt. Prøv et øjeblik at se tilbage på modellen af vores sind og hvordan vores underbevidsthed bliver udviklet.

8 BILLEDER TANKER TANKER IDEER BEVIDSTHEDEN Kan acceptere eller afvise UNDERBEVIDSTHEDEN Kan kun acceptere En babys underbevidsthed ved fødslen KROPPEN KROPPEN Det vil være en god investering af din tid, hvis du ville se tilbage på dit liv og det miljø du befandt dig i de første fem til seks år af dit liv. Tænk på de mennesker du var omgivet af. Hvordan var deres livsstil? Hvilken beskæftigelse havde de? Du skal ikke tænke på om de var gode eller dårlige mennesker. Fik de det meste ud af deres tid og evner? Var de involveret i programmer som dette, der kunne hjælpe dem med at udvikle deres potentiale? Og mens du ser på denne tid i dit liv, må du forstå at du er programmeret efter dette. Du er et produkt af deres måde at leve på. Det er dem der har været ansvarlige for at danne dine vanemønstre, men det er også vigtigt for dig at huske på, DET ER DIG DER ER ANSVARLIG FOR AT ÆNDRE DEM.

9 Tanke energien, der flyder til og igennem dig er hverken positiv eller negativ IDE VANER (Tilstand) Du har virkelig friheden til at skabe de ideer du vælger. Der er absolut ikke nogen og ingenting der kan påvirke dine tanker uden din tilladelse. Vi er nødt til at indse, at de tanker og ideer vi har tænkt er blevet til virkelighed, de er blevet skabt ud fra den rene energi der strømmer til os og igennem os. Når den kommer til vores bevidsthed er den hverken positiv eller negativ, vi gør den til det den er. Det der får dig til at vælge en tanke frem for en anden skyldes dit vanemønster. Du må forstå at der er generationer af vaner programmeret ind i din underbevidsthed, og de vil lede dig genne livet skridt for skridt, hvis du lader dem gøre det. Det er afgørende for din succes, at du husker på at din frie vilje kan bestemme over hver og en af dine vaner, og selv om det vil få dig til at føle dig utryg og ukomfortabelt at gøre det du ved er rigtigt, så er det det eneste du kan gøre hvis du vil have en stor fremtid.

10 Det er ikke sandt Høre Se Lugte Det er ikke rigtigt Smage Røre Det tror jeg ikke på Der er ingen der bliver såret, gør det alligevel, følg med dem MØNSTER Denne form for kompromis er så normal at det er blevet en acceptabel måde at leve på for langt de fleste mennesker. Det er dog alligevel en overtrædelse af loven og en eller anden vil altid betale for det Hvis det er dig der går på kompromis, så kan du være sikker på at det er dig der vil komme til at betale for det. Det kræver en enorm disciplin og en fast beslutning at ændre dette vanemønster, men dem der ændrer det har helt afgjort plantet et frø til succes. Den vidunderlige ting med denne lov (Årsag og Resultat Boomerangen) er at den er lige så sikker, når man handler på den rigtige side af den. Ligesom den altid vil straffe os når vi er uærlige overfor os selv eller andre så vil den belønne os rigt med et godt liv, HVIS VI HANDLER ÆRLIGT. Der er ingen tidsbegrænsning på dette, det er næsten aldrig for sent, for ligesom straffen altid virker større end forbrydelsen, så vil belønningen altid virke større end den gode gerning. Så lad os lige genopfriske Hvad mener vi med at få sandheden til at arbejde for os? Det betyder en vilje til at gøre vores bedste når vi arbejder, og gerne skulle gøre vores bedste. Dette giver ro og en følelse af velbehag når vi har fri VI HAR FORTJENT FRITIDEN. Vi ved at vi vil komme videre inden længe, fordi vi simpelthen vil skille os sådan ud fra mængden til ikke at blive bemærket. Det er sådan det gerne skal være, for

11 der har ikke været et tidspunkt, hvor der er mere brug for en fremtrædende person end nu. Det er viljen til at have et åbent sind. At kigge efter sandheden alle vores dage, og være klar til at opgive selv vores stærkeste tro, hvis vi ser noget der kommer tættere på sandheden. Det er at vide DER ALTID ER EN BEDRE MÅDE, og en bedre måde end det og så videre. Og ved altid at søge efter en bedre måde til at gøre tingene i alt vi foretager os. Før du fortsætter med dette kapitel, så lav de efterfølgende opgaver, og det er måske værd at huske på, at det drejer sig om at være ærlig over for sig selv. Vælg tre forskellige situationer i dit liv, hvor dine vaner vinder over det du ved er rigtigt, og du som et resultat heraf går på kompromis med dig selv. Det kan være du hører nogen kritiserer en anden person, og du ved det ikke er rigtigt, men du gør ikke noget ved det, eller du er involveret i et projekt og du er tilfreds med et resultat, som du ved er dårligere end det du kan opnå. I hver enkel situation, skriv hvad der sker, hvordan du reagerer og hvilken ændring du ønsker at foretage. 1 Situationen: Ændringen:

12 2 376 Situationen: Ændringen: Situationen: Ændringen:

13 Det handler om at forstå, at en person der ikke læser ikke er bedre end en person der ikke kan læse, og at en person der ikke fortsat studere og udvikler sig ikke er bedre end en person der ikke kan studere og udvikle sig. Og det handler om at forstå vi må være ærlige hver dag, hvis vi ønsker at høste den store succes. Den største glæde et menneske kan opnå er GLÆDEN VED FULDFØRELSE. Tænk på hvor dejligt vores job bliver hvis vi konstant udvider brugen af vores sind, vores evner og vores talenter! Tænk på dit liv som et jordstykke, der skal passes og plejes. Det kan kun give det tilbage, som du først giver til det. Og hvad har du at give? Du har virkelig rigdom! Du har dit sind, det største individuelle skabelse nogensinde i verden. Du har langt flere evner end du nogensinde har brugt, og langt mere talent end du kan forestille dig. Og så har du tid, den eneste ting, vi som mennesker ikke kan kontrollere. Tid, som ikke kan opspares, stoppes, eller holdt tilbage bare for et øjeblik. Udnyt disse rigdomme mens du har dem. Hvorfor vente for så at sige, jeg ville ønske jeg kunne gøre det hele om igen. DU FÅR KUN EN CHANCE. Brug sandheden som din guide og dit jordstykke vil give dig og din familie et udbytte, der vil overraske og glæde dig. Der vil måske være dårlige dage dage hvor du føler dig dårlig, bekymret eller depressiv de er en del af livet. Hvis de kommer, så lad mig foreslå at du husker på dette citat, der har hjulpet mig og mange andre folk gennem nogle hårde tider. Det er af Dean Briggs og det lyder sådan: Gør dit arbejde ikke kun dit arbejde men en lille smule mere for tilfredshedens skyld, den lille smule mere der er det hele værd. Og hvis du lider, som du jo må, og hvis du tvivler som du jo må, så gør dit arbejde. Giv dit hjerte til det og solen vil skinne. Og ud af din tvivl og lidelse vil glæden ved livet blive født. Dette citat af Dean Briggs er et af mine favoritter. Jeg har syntes om det fra første gang jeg hørte det. Jeg lærte det udenad, og der har været flere gange hvor jeg har været ved at ændre en vane og har fået tanker som det er ikke nødvendigt, glem det, det er ikke det værd, vent til i morgen. Det var på disse tidspunkter, at jeg huskede på dette citat og gentog det for mig selv. Min indstilling ville ændre sig og jeg ville gøre mit arbejde, og ikke kun mit arbejde, men en lille smule mer for tilfredshedens skyld. Du er nu nået halvvejs gennem Lead the Field. Jeg vil anbefale at du finder en bestemt time hver dag du kan kalde den din karriere studietime eller hjernevrider timen. Giv den et navn og gør den til en del af din dagligdag. Du kan eventuelt invitere en anden person til at deltage i din time, hvor i kan vride jeres hjerner sammen. Denne time er til studier og uddannelse. Dens eneste formål er at inspirere og gøre dig i stand til at udnytte flere af dine evner. Jeg har ofte anbefalet folk, at de bliver medlem af klokken seks klubben. Det er hvor du er oppe, klar og udhvilet, med et rent sind, du er ikke træt efter en hel dags

14 aktiviteter. Du vil være frisk og klar. Husk på, at hvis du ikke allerede har dannet vanen med at sætte en time til side til studier og udvikling, så vil dine gamle vaner gøre modstand for at forhindre dig i at gøre det. Vælg din time nu og start i dag. Min underskrift er min forpligtelse til at bruge følgende time hver dag til mine egne studier og min egen udvikling. Jeg har forstået at mine gamle vaner vil gøre modstand og forsøge at forhindre mig i at leve op til min forpligtigelse, men jeg har taget beslutningen og den kan ikke ændres. Jeg gør det. Dato underskrift

10-En ting du ikke kan skjule.

10-En ting du ikke kan skjule. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 10-En ting du ikke kan skjule. Du vil sikkert give mig ret i at vi

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før.

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Kald 3 - The Power of why. I dag skal vi tale om HVORFOR du ønsker det, du ønsker. Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Derfor er det super vigtigt, at du har god

Læs mere

Selvkontrol. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk

Selvkontrol. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk 1 Selvkontrol Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 Selvkontrol Af Annie Besant Fra Theosophy in New Zealand (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Hvad er det i mennesket, som det ene øjeblik

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Eksempler på alternative leveregler

Eksempler på alternative leveregler Eksempler på alternative leveregler 1. Jeg skal være afholdt af alle. NEJ, det kan ikke lade sig gøre! Jeg ville foretrække at det var sådan, men det er ikke realistisk for nogen. Jeg kan jo heller ikke

Læs mere

Det autentiske liv 15. marts 2007.

Det autentiske liv 15. marts 2007. 1 Det autentiske liv 15. marts 2007. Jeg har i aften været så letsindig at love at holde et foredrag over emnet Det autentiske Liv. Det var i hvert fald sådan det føltes for nogle måneder siden, da jeg

Læs mere

Kend dig selv. Abraham Maslow (1908-1970), amerikansk psykolog

Kend dig selv. Abraham Maslow (1908-1970), amerikansk psykolog Frygten for ens egen storhed eller at undgå sin skæbne eller at løbe bort fra ens bedste talent én ting er sikker, vi besidder alle muligheden for at blive mere, end vi faktisk er. Vi har alle uudnyttet

Læs mere

Når en person lærer og følger disse love, vil vedkommende blive rig med matematisk sikkerhed. Der er dog en stor lov: ENERGI ER.

Når en person lærer og følger disse love, vil vedkommende blive rig med matematisk sikkerhed. Der er dog en stor lov: ENERGI ER. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 5 Skæbnen i Balance Jeg er sikker på du vil finde det lige så utroligt,

Læs mere

8-Hvor meget er du værd?

8-Hvor meget er du værd? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 8-Hvor meget er du værd? Før atomalderen, plejede kemiprofessorerne at sige du en persons værdi vurderet

Læs mere

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 DAGENS PROGRAM 08:30 09:30 Opsamling 09:30 09:45 Pause 09:45 10:45 Brik Å Teori:

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9 Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse Hilsen Kasper & Tobias Side 1 of 9 1 -" DIN BESLUTNING Det er altså ikke så svært. Livet handler om at træffe én beslutning.

Læs mere

Virkeligheden er klog?...

Virkeligheden er klog?... Virkeligheden er klog af Thomas Rosenstand Forord af Soulaima Gourani... 11 Mit eget forord... 12 Virkeligheden er klog?... 13 Nysgerrighed skabte mit livssyn... 13 Veninde Thomas... 14 Jeg har altid ret...

Læs mere

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd.

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. LEADING Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. HAR DU TALENT FOR AT UDVIKLE TALENT? DU SKAL SE DET, DER

Læs mere

Guide: Sådan lytter du med hjertet

Guide: Sådan lytter du med hjertet Guide: Sådan lytter du med hjertet Når du i dine kærlighedsrelationer er I stand til at lytte med dit hjerte, opnår du som oftest at kunne bevare det intense og mest dyrebare i et forhold. Når du lytter

Læs mere

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost 10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost # 1: Hvis andre giver dig kritik, bliver du virkelig ked af det, og tænker at du ikke kan finde ud af noget som helst! # 2: Hvis du er i et parforhold, er

Læs mere

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ Lad mig starte med en forventningsafstemning Når du går i gang med at arbejde med dig selv, vil der før balance komme ubalance, selv om det ikke er sådan, de sælger det

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder.

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder. Ledelsesstilanalyse Dette er en analyse af den måde du leder på, med fokus på at lede mennesker. Det er vigtigt for din selvindsigt, at du er så ærlig som overhovedet mulig overfor dig selv når du svarer.

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

Bliv afhængig af kritik

Bliv afhængig af kritik Bliv afhængig af kritik - feedback er et forslag og ikke sandheden Kritik er for mange negativt ladet, og vi gør gerne rigtig meget for at undgå at være modtager af den. Måske handler det mere om den betydning,

Læs mere

Livet giver dig chancer hver dag

Livet giver dig chancer hver dag Gnisten som guide I de momenter, hvor du lykkes at være dig selv, kommer helheden. Hvis du på dit livs rejse får nogle af de glimt igen og igen, begynder det at blive mere meningsfyldt at leve. Når gnisten

Læs mere

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014 Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Læsninger: 1. Mos. 18,20-33 og Luk. 18,1-8 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Det er

Læs mere

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst.

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Kald 4: Hvad er dit behov lige nu. Nu er det tid til at ligge ønskerne lidt væk. Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Men i dag skal vi tale om dit behov.

Læs mere

Få mere selvværd i livet

Få mere selvværd i livet En hurtig guide til mere selvværd i livet Af Lennart Lundstrøm Indhold Introduktion... 3 Hvor kommer vores selvværd fra?... 5 Hvad er selvværd... 8 Har jeg for lavt selvværd?... 12 Den indre stemme...

Læs mere

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER?

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? Få 3 tips til at overvinde de dumme vaner Martine Eskildsen Denne e-bog er lavet til dig, der gang på gang har forsøgt at ændre på dine vaner. Du siger ofte til

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Vædderen: Retvendt. Retvendt. Retvendt. Store energier er i spil, få samling på brikkerne i dit livs puslespil. Fristeren, angsten for noget forgangent stikker

Læs mere

DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK 2016 SOFIA MANNING & MAJA DAUSGAARD

DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK 2016 SOFIA MANNING & MAJA DAUSGAARD DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK KÆRE SKØNNE DU! Tak for din interesse til mig og kurset 'Det bare mad' vejen til større frihed og indre madro. En ting er at læse Sofias,

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juni 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juni 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juni 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. Retvendt. Lad impulserne fra dit indre, give dig svaret på hvad dit hjerte ønsker sig. Når du siger jamen tre gange, er der

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

Pause fra mor. Kære Henny

Pause fra mor. Kære Henny Pause fra mor Kære Henny Jeg er kørt fuldstændig fast og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er har to voksne børn, en søn og en datter. Min søn, som er den ældste, har jeg et helt ukompliceret forhold til.

Læs mere

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren.

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Dag 5: Identificerer din mur Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Frygt barrieren opstår, når du begynder at lukke hullet mellem der, hvor du er nu og dine mål. Den

Læs mere

Motivation. Indledning. Alt er muligt

Motivation. Indledning. Alt er muligt Motivation Indledning Alt er muligt Motivation er en flyvsk størrelse. Nogle gange kan den få hjertet til at banke og blodet til at bruse. Den kan holde dig søvnløs om natten og giver dig lysten til planlægge

Læs mere

Hvad fortæller du egentlig dig selv? - og andre?

Hvad fortæller du egentlig dig selv? - og andre? Lars Carlsen Hvad fortæller du egentlig dig selv? - og andre? Inspireret af Georges Philips & Tony Jennings: Verbal Antidotes om Sprog, Ord og Tale om Sprog, Ord og Tale Jeg siger det du hører Alt, der

Læs mere

3 trin til at håndtere den indre kritik

3 trin til at håndtere den indre kritik Fri og Kreativ 3 trin til at håndtere den indre kritik Ved cand. mag. i psykologi og pædagogik Line Larsen friogkreativ.dk Copyright 2013 friogkreativ.dk Alle rettigheder reserveret. Side 1 af 7. 3 trin

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Vædderen: På hovedet. Retvendt. på hovedet. Omgiv dig med et smaragdgrønt lys, og lad universet heale dig. Du er mere følsom end man umiddelbar tror ved første

Læs mere

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede!

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! Dag 6: Sådan finder du dine muligheder I dag skal vi tale om dine muligheder. Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! I dag skal du finde

Læs mere

6 grunde til at du skal tænke på dig selv

6 grunde til at du skal tænke på dig selv 6 grunde til at du skal tænke på dig selv Grund nr. 1 Ellers risikerer du at blive fysisk syg, få stress, blive udbrændt, deprimeret, komme til at lide af søvnløshed og miste sociale relationer Undersøgelser

Læs mere

7-Det er lettere at vinde.

7-Det er lettere at vinde. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 7-Det er lettere at vinde. Der er blevet lavet alle mulige studier omkring

Læs mere

Foredrag af Bruno Gröning, München, 23. september 1950

Foredrag af Bruno Gröning, München, 23. september 1950 Henvisning: Denne oversættelse følger nøjagtigt det stenografisk protokollerede foredrag, som Bruno Gröning holdt den 23. september 1950 for mongoler hos heilpraktiker Eugen Enderlin i München. For at

Læs mere

Til min far Gordon Benner og min bror Colin Benner som har lært mig så meget om at vælge Guds vej

Til min far Gordon Benner og min bror Colin Benner som har lært mig så meget om at vælge Guds vej Indhold Forord: At vælge Guds vej 7 1. Viljens mange ansigter 11 2. Mit rige, Dit rige 27 3. Kærlighed og vilje 42 4. At vælge Gud 53 5. Vilje og længsel 70 6. At vælge korset 85 7. At udvikle hjertets

Læs mere

KYS FRØEN. Kunsten at bruge utroskab positivt

KYS FRØEN. Kunsten at bruge utroskab positivt KYS FRØEN Kunsten at bruge utroskab positivt ALLE forhold oplever før eller siden utroskab eller optakten til det. Derfor er det vigtigt, at du kender kunsten at vende utroskab til noget positivt. Utroskab

Læs mere

De 10 datingfælder og hvordan du undgår dem

De 10 datingfælder og hvordan du undgår dem De 10 datingfælder og hvordan du undgår dem Tak fordi du har taget dig tid til at downloade de 10 datingfælder, og hvordan du undgår dem. Datingfælder er forskellige måder, du opfører dig på, når du involverer

Læs mere

Lidt om troen. Lidt. Du står med et hæfte i hånden, der gerne vil fortælle dig om: At være en kristen. Evigheden. Gud og dig Troen

Lidt om troen. Lidt. Du står med et hæfte i hånden, der gerne vil fortælle dig om: At være en kristen. Evigheden. Gud og dig Troen Lidt om troen Du står med et hæfte i hånden, der gerne vil fortælle dig om: Lidt At være en kristen Om Frelse Dåb Helligånden Livet som kristen Evigheden Jesus kommer igen Himmelen Evigheden Gud og dig

Læs mere

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra TRANSFORMATION UBEVIDSTE HANDLEMØNSTRE Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra vores barndom. De hjælper os til at overleve og få vores behov opfyldt.

Læs mere

Farvel Fobi. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem.

Farvel Fobi. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem. Den gode nyhed er, at det er ikke nødvendigt. Du kan klare det

Læs mere

Velkommen! Bogen her vil snakke om, hvad der er galt. Altså, hvis voksne har det meget skidt, uden man kan forstå hvorfor.

Velkommen! Bogen her vil snakke om, hvad der er galt. Altså, hvis voksne har det meget skidt, uden man kan forstå hvorfor. Velkommen! Bogen her vil snakke om, hvad der er galt. Altså, hvis voksne har det meget skidt, uden man kan forstå hvorfor. Alle mennesker har alle slags humør! Men nogen gange bliver humøret alt for dårligt

Læs mere

Lead the Field på dansk. 1-Det magiske ord

Lead the Field på dansk. 1-Det magiske ord 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 1-Det magiske ord Hej og velkommen til Nikkens, mit navn er Morten Overgaard, og jeg vil

Læs mere

Eksamensangst, farvel og tak!

Eksamensangst, farvel og tak! Eksamensangst, farvel og tak! Eksamensangst eller præstationsangst har eksisteret siden mennesket første gang skulle stå på et forhøjning foran andre. De fleste studerende accepterer bare at eksamensangst

Læs mere

En vej til at reagere proaktivt

En vej til at reagere proaktivt En vej til at reagere proaktivt Vi er født proaktive, men gennem vores opvækst, præges vi og der er en risiko for at vi bliver reaktive gennem årene. At være proaktiv betyder mere end at være aktiv og

Læs mere

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan håndterer du parforholdets faresignaler De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Faresignaler

Læs mere

Studie. Døden & opstandelsen

Studie. Døden & opstandelsen Studie 13 Døden & opstandelsen 73 Åbningshistorie Et gammelt mundheld om faldskærmsudspring siger, at det er ikke faldet, der slår dig ihjel, det er jorden. Døden er noget, de færreste mennesker glæder

Læs mere

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Stop nu dette vanvid Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Livet i frihed skal bevares, ikke bukke under for tyranni der er kun os, der er kun os,

Læs mere

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk 7 enkle råd - til at få det bedre Henriette Hagild.dk 1 Henriette Hagild 7 enkle råd - til at få det bedre Saxo Publish 2 7 enkle råd til at få det bedre 5 7 gode råd 7 enkle råd 7 Livshjulet 9 1. Du er

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du får en bedre, mere støttende relation til dig selv. Faktisk vil jeg vise dig hvordan du bliver venner med dig selv, og især med den indre kritiske

Læs mere

Konsulent virksomheden Personalesundhed Indehaver Pia Løbner Jeppesen Behandling skal tage udgangspunkt i det hele menneske

Konsulent virksomheden Personalesundhed Indehaver Pia Løbner Jeppesen Behandling skal tage udgangspunkt i det hele menneske M a g a s i n e t f o r M e d a r b e j d e r n e s T r i v s e l, S u n d h e d o g V e l v æ r e ISSN: 1604-2875 Nr. 3 Marts 2007 Konsulent virksomheden Create You Indehavere Mika Heilmann og Charlotte

Læs mere

- stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA

- stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA - stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA Hvid stamme MOTTO: Det er Solgudens vilje, at du skal gøre hvad jeg siger STIKORD: Præster, bestemmer, rige Da Solguden straffede menneskerne, troede

Læs mere

PS4 A/S. House of leadership. Hvad tærer og nærer på Danske medarbejderes motivation.

PS4 A/S. House of leadership. Hvad tærer og nærer på Danske medarbejderes motivation. PS4 A/S House of leadership Hvad tærer og nærer på Danske medarbejderes motivation. Hvad tærer og nærer på danske medarbejderes motivation? Resultater af motivationsundersøgelse maj 2011 Konsulenthuset

Læs mere

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap Skab det bedste hold Hos LADEGAARD A/S kan vi ikke understrege for mange gange, at samarbejde er nøglen til at frigøre energi og talent i virksomheden. Alt for meget talent går til spilde på grund af dårlig

Læs mere

RARRT De 5 vigtigste trin til at gøre dit barn robust

RARRT De 5 vigtigste trin til at gøre dit barn robust AT De 5 vigtigste trin til at gøre dit barn robust Når det handler om at lykkes i livet, peger mange undersøgelser i samme retning: obuste børn, der har selvkontrol, er vedholdende og fokuserede, klarer

Læs mere

Vi vil gerne takke dig for, at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Klinisk Hverdagspsykologi, ved Aalborg Universitet.

Vi vil gerne takke dig for, at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Klinisk Hverdagspsykologi, ved Aalborg Universitet. Vi vil gerne takke dig for, at du deltager i denne undersøgelse. Den gennemføres af Center for Klinisk Hverdagspsykologi, ved Aalborg Universitet. Undersøgelsen fokuserer på spørgsmål, der vedrører, hvad

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

Jesus sagde:»det er med Himmeriget som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav

Jesus sagde:»det er med Himmeriget som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav Jesus sagde:»det er med Himmeriget som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav han fem talenter, en anden to og en tredje én, enhver

Læs mere

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser INDHOLD KAPITEL 1 Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser KAPITEL 2 KAPITEL 3 KAPITEL 4 KAPITEL 5 KAPITEL 6 KAPITEL 7 INDLEDNING Denne bog handler om jobtekster, altså de tekster, som en

Læs mere

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 1 af 6; 08:30 15:30

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 1 af 6; 08:30 15:30 PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 1 af 6; 08:30 15:30 De første spæde skridt Introduktion 2 Titel på præsentation DAGENS PROGRAM 08:30

Læs mere

Det er nærliggende at tro, at det, der føles godt, vil vi gerne have mere af. Og det, der føles ubehageligt, vil vi gerne undgå.

Det er nærliggende at tro, at det, der føles godt, vil vi gerne have mere af. Og det, der føles ubehageligt, vil vi gerne undgå. Næste gang: Lørdag d. 16. april 2016 Kl. 10.00 16.00 5 TRIN TIL DINE DRØMME Kan man få, hvad man beder om? Ja! Men det kræver indsigt og træning. Få her 5 trin, der sætter dig på sporet til at nå dine

Læs mere

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Tidspunkt for interview: Torsdag 5/3-2015, kl. 9.00. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

DARUMA management & consulting

DARUMA management & consulting DARUMA management & consulting Tanker til eftertanke Tanker til eftertanke er en samling budskaber, vi selv har forfattet eller ladet os inspirere af fra anden kilde. Det er bevidst, der ikke er angivet

Læs mere

The Work. Eksempel Han lytter ikke til mig Hun respekterer mig ikke Han ødelægger mit liv

The Work. Eksempel Han lytter ikke til mig Hun respekterer mig ikke Han ødelægger mit liv The Work Når vi er ude af balance, tror vi ofte at det skyldes noget udefra kommende. Vi tænker: Det er fordi jeg har for travlt på mit arbejde, er stresset, fordi mit forhold knaser. Vi finder forklaringer,

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Vædderen. På hovedet. På hovedet. Retvendt. Ærkeenglen Uriel styrker din tillid til din egen visdom og intelligens. Der er noget følelsesmæssigt der spøger,

Læs mere

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG UGE 3: GUDS FOLK FORBEREDELSE Det store billede Det er her vi skal hen hovedpunkterne som denne samling skal få til at stå tydeligt frem. Vores identitet som Guds familie. Gud valgte sit folk af ren og

Læs mere

Kender du dit livs retning?

Kender du dit livs retning? Kender du dit livs retning? Vision til evolution Mål, værdier og passioner giver dig retningen og starten Hvor starter din rejse? Er det først retningen eller er det startstedet? Det er hverken retning

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk Salg Hvor svært kan det være? Dagsorden 10.00-11:15 Velkomst & Generelle salgsværktøjer 11.15-12.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 12.00-12.30 Frokost 12.30-14.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 14.00-14.30

Læs mere

Psykoterapi er noget fis, fordi

Psykoterapi er noget fis, fordi Psykoterapi er noget fis, fordi Om tre indvendinger mod psykoterapi Psykoterapi er noget meget privat. Faktisk kan jeg ikke umiddelbart forestille mig et mellemmenneskeligt forhold, der er mere privat

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

Tager du dine behov seriøst? Kapitel 9

Tager du dine behov seriøst? Kapitel 9 78 Tager du dine behov seriøst? Kapitel 9 Det kan ofte være meget svært for os mennesker at erkende, hvad vi har brug for - og at sige det til andre. Jeg ved det fra mig selv. Tidligere i mit liv havde

Læs mere

Foredrag af Bruno Gröning, München, 29. september 1950

Foredrag af Bruno Gröning, München, 29. september 1950 Henvisning: Dette er en afskrift af det stenografisk optagne foredrag af Bruno Gröning, som han har holdt den 29. september 1950 hos heilpraktiker Eugen Enderlin i München. Foredrag af Bruno Gröning, München,

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

SÅDAN KAN DU GØRE NÅR DU MØDER BEBOERE MED PSYKISK SYGDOM. EN GUIDE TIL ANSATTE I BOLIGSELSKABER

SÅDAN KAN DU GØRE NÅR DU MØDER BEBOERE MED PSYKISK SYGDOM. EN GUIDE TIL ANSATTE I BOLIGSELSKABER SÅDAN KAN DU GØRE NÅR DU MØDER BEBOERE MED PSYKISK SYGDOM. EN GUIDE TIL ANSATTE I BOLIGSELSKABER VI SKAL HJÆLPE DEM, SÅ GODT VI KAN. DE ER BEBOERE LIGESOM ALLE ANDRE. CARSTEN, varmemester 2 NÅR EN BEBOER

Læs mere

Du har mistet en af dine kære!

Du har mistet en af dine kære! Du har mistet en af dine kære! Midt i den mest smertefulde og stærke oplevelse i dit liv, mangler du måske nogen at tale med om døden, om din sorg og dit savn. Familie og venner lader måske som ingenting,

Læs mere

Judas-Evangeliet. PÄ dansk ved Per Jespersen. mennesker, lade den menneskelige del af sig stä foran mit ansigt.

Judas-Evangeliet. PÄ dansk ved Per Jespersen. mennesker, lade den menneskelige del af sig stä foran mit ansigt. Judas-Evangeliet. PÄ dansk ved Per Jespersen Da Jesus viste sig pä jorden, udfårte han mirakler og store undere for at frelse menneskene. Og da nogle gik den retfçrdige vej, mens andre gik syndens vej,

Læs mere

Hvordan er dit selvværd?

Hvordan er dit selvværd? 1. kapitel Hvordan er dit selvværd? Hvad handler kapitlet om? Dette kapitel handler om, hvad selvværd er. Det handler om forskellen på selvværd og selvtillid og om, at dét at være god til tennis eller

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN KATEKISMUS kristendom fra top til tå MIN MINI NÆSE FOR SKABELSE Første Mosebog kapitel 1 og 2 Engang var der ingenting, kun mørke og stilhed. Verden

Læs mere

Resultater. Hvad er vigtigt for de ældre, når det kommer til lys?

Resultater. Hvad er vigtigt for de ældre, når det kommer til lys? Hvad er vigtigt for de ældre, når det kommer til lys? Energipære giver et frygteligt lys! Jeg slukker meget for at spare på energi. Jeg tænker meget over lys, fordi det bliver mere besværligt at se med

Læs mere

Etiske Principper og Standarder

Etiske Principper og Standarder Etiske Principper og Standarder Vi bygger vores kodeks på højt niveau af forskning og praksis Coaching er et ligeværdigt og synergifuldt partnerskab 1 Etiske Principper Dette kodeks angiver en bred række

Læs mere