Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv."

Transkript

1 Frø til Succes Det er meningen, at hvert af kapitlerne skal bygges op omkring et stort princip, hvis fulgt automatisk vil bringe et succesfuldt liv. I dette kapitel vil jeg give dig et princip, der virkelig vil hjælpe dig med at opnå dine personlige og forretningsmæssige mål, og endnu vigtigere, det vil resultere i at du opnår en indre ro, som du måske aldrig har oplevet tidligere. Og eftersom det er et sådant princip, så vil det måske være en god ting at samle hele familien om dette kapitel, specielt børnene. Og igen, det lader til at 95 % af befolkningen, måske endda flere, ikke kender noget til dette, i hvert fald ikke helt klart. Så en person der kender dette har en enorm fordel. Frøet til succes er SANDHED. Ikke nødvendigvis den form for sandhed vi hører så meget om selvom den er vigtig men den form for sandhed du ikke hører om, specielt i verden i dag. Sandhed betyder ærlighed. Og den måde jeg vil beskrive denne form for sandhed blev måske formuleret bedst af Shakespeare i Hamlet, hvor han får Polonius til at sige: og dette frem for alt, VÆRD ÆRLIG OVER FOR DIG SELV. Og det må være ligeså sandt som efter natten følger dagen. Så kan du ikke være falsk over for nogen. Den form for sandhed jeg ønsker at tale om er den INDRE SANDHED at være ærlig overfor dig selv. Dette er et passende sted at vende tilbage til ordet PRAXIS, som du først hørte om i kapitlet Skæbnen i Balance. PRAXIS PRAXIS ER INTEGRATIONEN AF TRO VED HJÆLP AF OPFØRSEL. Hvis du vil bede de næste hundrede mennesker du møder om at læse de første linier i dette kapitel af Frø til Succes. Vil jeg tro at mindst 99 % af dem vil sige, Ja, jeg tror det er sandt. Og alligevel hvis vi går tilbage og læser, så står der at: det lader til at 95 % af befolkningen, måske endda flere, ikke kender noget til dette, i hvert fald ikke helt klart. Så en person der kender dette har en enorm fordel. Den chokerende realitet er at ud af alle de mennesker der vil sige de tror på dette, så vil det kun være 2 eller 3 % af dem der har integreret denne tro i deres opførsel. Selvom der er adskillige lektioner i Lead the Field, hvis dette var det eneste, som du rent faktisk begyndte at gøre, så ville din belønning overstige din vildeste fantasi. Og som Mirabeau sagde: Hvis ærlighed ikke eksisterede, så burde vi opfinde det som den bedste måde at blive rig på.

2 Jeg ved at jeg kan mangedoble min indkomst Jeg kan åbenbart ikke tjene flere penge Det Intellektuelle Sind Det Følelsesmæssige Sind Modstridende svingning Hvorfor? Hvorfor har flere mennesker ikke integreret denne tro i deres opførsel? Mens du leder efter svaret til dette spørgsmål, vil du måske også spørge dig selv, hvorfor de ikke integrerer alle de andre tanker i deres opførsel. Svaret på spørgsmålet bliver åbenlyst når du begynder at forstå sindet og hvordan det opererer. Vi er blevet genetisk og omgivelsesmæssigt betinget til at leve på en måde, og vi er blevet opdraget til at leve på en anden måde. Du tænker måske at dette må give store konflikter i vores dagligdag, og selvfølgelig gør det det. Og den triste sandhed er at mange mennesker er blevet så vant til at leve deres liv på denne måde, at de har accepteret det som værende normen. De kan ikke engang indse, at det er grunden til n alle deres problemer. De er kommet il at tro at andre mennesker, forhold og omstændigheder er grunden til alle de problemer som de møder. Og uheldigvis, så er det kun meget sjældent at den egentlige grund til disse konflikter bliver undersøgt. Du bør være glad for at vide, at dette Lead the Field program tager sig af de egentlige grunde. Når disse grunde bliver ændret, vil resultaterne efterfølgende også ændre sig. Resultaterne er for det meste så dramatiske, at den enkeltes liv bliver forvandlet. Langt de fleste mennesker tror de er ærlige, og i de fleste områder af deres liv er det sikkert sandt. Hvis en kassedame gav dig for mange penge tilbage, ville de fleste af os sige dette og give pengene tilbage. Hvis en god ven deler noget fortroligt med dig og stoler på dig, så er det kun i meget sjældne tilfælde at denne tillid bliver brudt. Alligevel, når det kommer til at være ærlige overfor os selv, omkring hvorfor vi foretager os de ting vi gør, og hvorfor vi ikke gør nogle af de ting vi gene ville gøre, er det en helt anden sag. Langt de fleste mennesker er blevet mestre i at lyve overfor dem selv.

3 Hvis du kunne overvåge nogle af de mest effektive personer du kender hvis du var i stand til at se ind i deres sind og se hvordan de tænker, ville du opdage at de er mestre i at være ærlige overfor dem selv, og bliver mange gange kaldt viljestærke. Og det er fordi de er viljestærke, de udvikler konstant de evner der findes inden i os alle. Vi hører næsten hver dag om at udforske DET YDRE RUM, og det er fint, men som en radio lytter engang skrev til Earl Nightingale, der er meget lidt vi ikke kan opnå, hvis vi som person kan udforske DET INDRE af os selv. At være ærlige overfor os selv er ens betydende med et ansvar for at få det meste ud af det vi har. Og hvad er det vi har? Vi har vores sind, vores evner, vores unikke og individuelle talenter og så har vi tid. Dette er vores ejendele. Dette er en enorm rigdom der tilhører hver enkelt af os. Og det er vores brug af denne rigdom, der afgør hvad vi får tilbage. Og, som det er med alt man ejer, så er det op til os, personligt, at beslutte hvad vi vil gøre med den. Vi kan spilde den indtil der ikke er mere tilbage, vi kan bruge den på tilfældigvis, prøv lykken måden uden meget formål og mening, eller vi kan investere den med viden og formål og modtage en rigelig belønning en belønning der mere end noget andet vil sørge for os selv og vores nærmeste for resten af livet. Valget er dit og det er her at personlig ærlighed og hæderlighed kommer ind i billedet. Der er forskellige definitioner på hæderlighed, men jeg er sikker på at du vil synes om den du får her. Den samler alle delene af personlig ærlighed. En person er hæderlig, når personens tanker, følelser og handlinger er i harmoni med hinanden. Hvis du ser på den efterfølgende tegning og ser på de mønstre der er i en persons underbevidsthed, vil det være åbenlyst, at en persons tanker, følelser og handlinger ikke altid er hæderlige på grund af disse vaner. Vi vender tilbage til dette senere i dette kapitel.

4 TANKER FØLELSER HANDLING Lad os lige se på den store lov, der ligge til grund for alting her i universet, LOVEN OM ÅRSAG OG RESULTAT. Til alle årsager følger et tilsvarende resultat. Hvis vi udnytter vores sind, evner og talenter, vil vi kunne se dette på vores resultater i livet. Hvis vi bruger vores tid bedst muligt, vil dette også give os en stor fordel. Det er fordi vi ved, at kun fem, måske endda kun to eller tre ud af hver hundrede mennesker, bruger deres tid på en fornuftig måde. Det vil sige at være ærlig overfor sig selv, fordi i sidste ende, er den eneste vi kan stjæle tid, talent og evner fra os selv. Det handler om at tage den tid vi har fået, og bruge den til vores eget bedste. Det handler om at tage de evner og individuelle talenter vi har og udnytte dem på den bedste måde. Kort sagt FÅ DET BEDSTE UD AF DET VI HAR I DEN TID VI HAR FÅET TIL AT BRUGE DET. Lyder det simpelt? Ærlighed er altid simpelt og ukompliceret. Og endnu engang hæver vi os selv op over konkurrencen, fordi vi gør noget som hovedparten af befolkningen ikke gør. Vi forstår noget som hovedparten af befolkningen ikke kender til. Dette er grundlaget på hvilket alle store karrierer er blevet bygget: INTEGRITET, ÆRLIGHED og HÆDERLIGHED er grundlaget for SUCCES. Lad os se på nogle fakta: Succes har ikke noget at gøre med størrelsen på din hjerne. Den største hjerne der er kendt, var hjernen fra en idiot, den mindste var

5 hjernen fra Anatole France, som vandt Nobelprisen i litteratur tilbage i Nogle af verdens største personligheder inden for alle områder var små, skaldede og tykke. Nogle høje og tynde, nogle intelligente og veluddannede, nogle med kun lidt eller slet ingen uddannelse. Så personen der er bestemt til succes kan ikke altid genkendes på gaden, og det er heller ikke altid vedkommende er blevet udnævnt som en med store fremtidsudsigter. Men virkeligt succesfulde personer har alle en ting til fælles: De forstår bevidst eller ubevidst LOVEN OM ÅRSAG OG RESULTAT. De arbejder ud fra denne i stedet for at arbejde i mod den. Selv om de fleste mennesker tilslutter sig hæderlighed, så er de ikke virkelig sikre på det. For langt de fleste er det et spørgsmål om hvad der er hensigtsmæssigt. Hvis det er mere hensigtsmæssigt at gå efter det hurtige salg på en sådan måde at man ikke fortæller hele sandheden eller at forklæder den lidt, ja de skjuler sandheden lidt. Hvorfor? Fordi de lever kortsigtet med øjeblikkelig tilfredsstillelse. De kan ikke se mulighederne på lang sigt. De glemmer - eller kender ikke til det jeg kalder boomerang effekten. Tænk på alle de gange du er blevet trukket i en retning, men dit intellekt sagde til dig at den rigtige vej var i den modsatte retning. Denne form for mental konflikt er ikke et moderne fænomen, der er kommet frem på grund af vores hurtigt skiftende verden. Sandheden har altid haft en tendens til at skifte retning under pres. Det er mange gange lige så svært at fortælle sandheden, som det er at skjule sig for den. Femhundrede år før Kristus fødsel gav Sophocles os svaret på dette dilemma, da han skrev: Sandheden er uden sidestykke det stærkeste argument. Sådanne situationer opstår dagligt, og uheldigvis for de fleste mennesker, så vinder omstændighederne over sandheden. De giver efter over for underbevidstheden, i stedet for at gøre hvad deres intellekt ved er det rigtige. For eksempel, en person kan være i en situation, hvor en person kritiserer en anden person, som ikke er til stede. De ved at kritikken ikke er berettiget, men i stedet for at sige dette i personens forsvar, forbliver personen stille. Dette sker igen og igen fordi de fleste af os er blevet vænnet til at nikke genkendende og ikke skabe postyr. Det er ligegyldigt hvordan du siger dette, vi ved at det er uhæderligt værd ærlig overfor dig selv. Efterhånden som vi kommer igennem dette kapitel, vil de fleste af os komme til at tænke på tidligere situationer i vores liv. Det er til at forstå hvad det handler om, og det bliver tydeligere og tydeligere, hvor stor kontrol vores underbevidsthed har over det vi siger, hvad vi føler og hvad vi foretager os. Dette kapitel kan bruges som en start til at bruge de evner vi har fået og tage en fast beslutning, at vi fra nu af og frem efter vil lade sandheden komme til orde i de beslutninger vi tager. Hver gang en person handler uhæderligt uanset om det er lidt eller meget uanset om det er at stjæle et stykke værktøj fra arbejdet eller svindle sig til kroner uanset om det er at gå på kompromis med sig selv og ikke gøre fuld brug af ens tid, talenter og evner så kaster du boomerangen. Hvor langt den

6 vil flyve, er der ingen der ved. Hvor stor eller lille cirkel den vil tage, kan kun tiden vise. Men den vil på et tidspunkt den må til sidst uundgåeligt komme tilbage til personen og slå tilbage og ramme vedkommende. Ja ÆRLIGHED VARER LÆNGST. Og som Mirabeau skrev: Hvis ærlighed ikke fandtes, så burde vi opfinde det, som den bedste måde at blive rig på. Det er den eneste måde på jorden til rigtig og varende succes i enhver henseende. Enten er vi overbevidst om dette i alle celler af vores krop helt og aldeles, eller også er vi ikke. Hvis vi ikke er klar over dette når vi bliver voksne, så fortjener vi alle de slag vi får. Rent faktisk så ville vi ikke få dem hvis vi ikke fortjente dem. Det eneste vi skal gøre er hver gang at spørge os selv: Er dette sandheden, er dette rigtigt? Og så gå i gang velvidende at vi har taget os af ÅRSAGEN så vil RESULTATET KOMME AF SIG SELV! Vi ved at et succesfuldt liv handler om at danne sig de rigtige vaner og mønstre en af de vigtigste mønstre er dette med at være ærlig i alt vi foretager os. Og alligevel er du så klar over at hvert år, i alle lande, er der ansatte der hvert år tager firmating for milliarder af kroner med hjem fra deres arbejdsplads? Og det er vurderet at der bliver taget for det samme beløb, dog uden at det bliver rapporteret af den ene eller anden grund. Dette løber op i milliarder af kroner af STJÅLNE TING OG SAGER, og alligevel bliver der meget sjældent tænkt på det på denne måde. Men tabet i kroner fra dette er dog ingenting sammenlignet med tabet på grund af en anden form for tyveri tyveriet af produktivitet spildt tid! I begge tilfælde vil det lade til at det kun går ud over firmaet, men dette er ikke rigtigt. Det er personen selv det går mest ud over. De stjæler produktionstid fra firmaet, ja og dette skader firmaet, men firmaet vil meget sjældent lukke på grund af denne person. Fakta er at den ansatte STJÆLER MULIGHED FRA SIG SELV der ved holder personen sig selv tilbage begrænsende sig selv. Og som et resultat heraf, bliver denne person mindre personen fejler medmindre og indtil personen åbner øjnene for dette. Her er et godt sted til en lille selviagttagelse. Alt det vi har været i gennem indtil nu i dette kapitel har fået dig til at se på dig selv, din verden og din vanlige måde at håndtere sandheden på. Vi er alle klar over at vi kan forbedre vores liv. Vi ved vi kan klare os bedre end vi gør. På en skala fra 1 10, marker hvor du er nu med et kryds og marker så hvor du gerne vil være med en stjerne Længere fremme i dette kapitel vil vi se på de ændringer du måske vil foretage i dit liv for at få det i harmoni med det sted du har placeret din stjerne. Prøv at tænke over dette. Vores eneste chance for succes at vinde folks hjerter er ved at hjælpe dem hæve deres produktivitet gennem et frit marked, og på den

7 måde hjælpe dem med at øge deres levestandard. Men hvis vi er tilfredse med at levere mindre end vores bedste modarbejder vi faktisk os selv vi modarbejder vores mening med livet. Når vi ikke er ærlige overfor os selv og andre, så fjerner vi den ting, der har givet os den største frihed af alle her på jorden VORES FRIHED TIL AT GØRE HVAD VI VIL. I verden i dag kan arbejdere i den frie del af verden tjene mange gange mere end en arbejder i et lukket land, og deres levestandard gør dem til konger i sammenligning, og kan du forestille dig at dette er værd at arbejde for. Lad os håbe der er nok af os der føler det på den måde til at gøre en forskel. Gennemsnits personen bliver betalt for omkring 40 timers arbejde om ugen. Dette efterlader den person med 128 timer om ugen til at gøre hvad personen har lyst til. Vi har aldrig før i historien haft så meget fri tid. Ved at give alt hvad man har så meget af sindet, talentet og evnerne som muligt - til disse 40 arbejdstimer om ugen, kan en person yde et væsentligt bidrag til vedkommendes firma, kariere og profession og som et resultat heraf også til familien, landet og den frie verden. Ved at give deres bedste i arbejdstiden, vil de skaffe sig en sikkerhed der vil vare resten af livet, og de vil modtage en enorm belønning herfor. De vil have en vidunderlig følelse af velbehag og værdi, og dette vil uundgåeligt bringe en ro i sindet. DETTE ER MÅDEN AT LEVE LIVET PÅ! Jeg vil mene det er sandt når man siger at OBLIGATORISKE arbejdstimer er til for at tjene til livet. Når vi giver VORES BEDSTE til arbejdet, så giver i virkeligheden til os selv, vores personlige udvikling og vores SUCCES I LIVET. Vores største fjende har ikke ændret sig, og dets navn er uvidenhed. Og den største fejl af alle er at vi tror vi kan modtage mere end vi giver. Før eller senere vil vi stå til regnskab for hvad vi har gjort. Vi har kastet boomerangen! Uvidenhed er ikke kun vores største fjende, det er også den eneste form for konkurrence vi vil møde. Vi er dog også nødt til at forstå, at der ikke er lavet plads til uvidenhed. Dette er afgjort et ordentligt univers og det vi sender ud i form af tankeenergi, følelser og handlinger kommer helt afgjort tilbage til os. Der er hver dag millioner af mennesker der undrer sig over hvorfor det og det sker for dem. De har ikke forstået, at de i deres uvidenhed, har bestilt det og det bliver leveret lige efter planen. Og selvom vi måske ikke er i stand til at finde den specifikke grund til disse uønskede oplevelser, hvis vi forstår loven, vil vi vide at vi har tiltrukket dem. Vi vælger enten bevidst og overlagt vores tanker, vores følelser og vores handlinger eller vores vanemønster vælger dem for os. Disse vaner er hvad der får mange personer til at modsige det de ved er rigtigt. Prøv et øjeblik at se tilbage på modellen af vores sind og hvordan vores underbevidsthed bliver udviklet.

8 BILLEDER TANKER TANKER IDEER BEVIDSTHEDEN Kan acceptere eller afvise UNDERBEVIDSTHEDEN Kan kun acceptere En babys underbevidsthed ved fødslen KROPPEN KROPPEN Det vil være en god investering af din tid, hvis du ville se tilbage på dit liv og det miljø du befandt dig i de første fem til seks år af dit liv. Tænk på de mennesker du var omgivet af. Hvordan var deres livsstil? Hvilken beskæftigelse havde de? Du skal ikke tænke på om de var gode eller dårlige mennesker. Fik de det meste ud af deres tid og evner? Var de involveret i programmer som dette, der kunne hjælpe dem med at udvikle deres potentiale? Og mens du ser på denne tid i dit liv, må du forstå at du er programmeret efter dette. Du er et produkt af deres måde at leve på. Det er dem der har været ansvarlige for at danne dine vanemønstre, men det er også vigtigt for dig at huske på, DET ER DIG DER ER ANSVARLIG FOR AT ÆNDRE DEM.

9 Tanke energien, der flyder til og igennem dig er hverken positiv eller negativ IDE VANER (Tilstand) Du har virkelig friheden til at skabe de ideer du vælger. Der er absolut ikke nogen og ingenting der kan påvirke dine tanker uden din tilladelse. Vi er nødt til at indse, at de tanker og ideer vi har tænkt er blevet til virkelighed, de er blevet skabt ud fra den rene energi der strømmer til os og igennem os. Når den kommer til vores bevidsthed er den hverken positiv eller negativ, vi gør den til det den er. Det der får dig til at vælge en tanke frem for en anden skyldes dit vanemønster. Du må forstå at der er generationer af vaner programmeret ind i din underbevidsthed, og de vil lede dig genne livet skridt for skridt, hvis du lader dem gøre det. Det er afgørende for din succes, at du husker på at din frie vilje kan bestemme over hver og en af dine vaner, og selv om det vil få dig til at føle dig utryg og ukomfortabelt at gøre det du ved er rigtigt, så er det det eneste du kan gøre hvis du vil have en stor fremtid.

10 Det er ikke sandt Høre Se Lugte Det er ikke rigtigt Smage Røre Det tror jeg ikke på Der er ingen der bliver såret, gør det alligevel, følg med dem MØNSTER Denne form for kompromis er så normal at det er blevet en acceptabel måde at leve på for langt de fleste mennesker. Det er dog alligevel en overtrædelse af loven og en eller anden vil altid betale for det Hvis det er dig der går på kompromis, så kan du være sikker på at det er dig der vil komme til at betale for det. Det kræver en enorm disciplin og en fast beslutning at ændre dette vanemønster, men dem der ændrer det har helt afgjort plantet et frø til succes. Den vidunderlige ting med denne lov (Årsag og Resultat Boomerangen) er at den er lige så sikker, når man handler på den rigtige side af den. Ligesom den altid vil straffe os når vi er uærlige overfor os selv eller andre så vil den belønne os rigt med et godt liv, HVIS VI HANDLER ÆRLIGT. Der er ingen tidsbegrænsning på dette, det er næsten aldrig for sent, for ligesom straffen altid virker større end forbrydelsen, så vil belønningen altid virke større end den gode gerning. Så lad os lige genopfriske Hvad mener vi med at få sandheden til at arbejde for os? Det betyder en vilje til at gøre vores bedste når vi arbejder, og gerne skulle gøre vores bedste. Dette giver ro og en følelse af velbehag når vi har fri VI HAR FORTJENT FRITIDEN. Vi ved at vi vil komme videre inden længe, fordi vi simpelthen vil skille os sådan ud fra mængden til ikke at blive bemærket. Det er sådan det gerne skal være, for

11 der har ikke været et tidspunkt, hvor der er mere brug for en fremtrædende person end nu. Det er viljen til at have et åbent sind. At kigge efter sandheden alle vores dage, og være klar til at opgive selv vores stærkeste tro, hvis vi ser noget der kommer tættere på sandheden. Det er at vide DER ALTID ER EN BEDRE MÅDE, og en bedre måde end det og så videre. Og ved altid at søge efter en bedre måde til at gøre tingene i alt vi foretager os. Før du fortsætter med dette kapitel, så lav de efterfølgende opgaver, og det er måske værd at huske på, at det drejer sig om at være ærlig over for sig selv. Vælg tre forskellige situationer i dit liv, hvor dine vaner vinder over det du ved er rigtigt, og du som et resultat heraf går på kompromis med dig selv. Det kan være du hører nogen kritiserer en anden person, og du ved det ikke er rigtigt, men du gør ikke noget ved det, eller du er involveret i et projekt og du er tilfreds med et resultat, som du ved er dårligere end det du kan opnå. I hver enkel situation, skriv hvad der sker, hvordan du reagerer og hvilken ændring du ønsker at foretage. 1 Situationen: Ændringen:

12 2 376 Situationen: Ændringen: Situationen: Ændringen:

13 Det handler om at forstå, at en person der ikke læser ikke er bedre end en person der ikke kan læse, og at en person der ikke fortsat studere og udvikler sig ikke er bedre end en person der ikke kan studere og udvikle sig. Og det handler om at forstå vi må være ærlige hver dag, hvis vi ønsker at høste den store succes. Den største glæde et menneske kan opnå er GLÆDEN VED FULDFØRELSE. Tænk på hvor dejligt vores job bliver hvis vi konstant udvider brugen af vores sind, vores evner og vores talenter! Tænk på dit liv som et jordstykke, der skal passes og plejes. Det kan kun give det tilbage, som du først giver til det. Og hvad har du at give? Du har virkelig rigdom! Du har dit sind, det største individuelle skabelse nogensinde i verden. Du har langt flere evner end du nogensinde har brugt, og langt mere talent end du kan forestille dig. Og så har du tid, den eneste ting, vi som mennesker ikke kan kontrollere. Tid, som ikke kan opspares, stoppes, eller holdt tilbage bare for et øjeblik. Udnyt disse rigdomme mens du har dem. Hvorfor vente for så at sige, jeg ville ønske jeg kunne gøre det hele om igen. DU FÅR KUN EN CHANCE. Brug sandheden som din guide og dit jordstykke vil give dig og din familie et udbytte, der vil overraske og glæde dig. Der vil måske være dårlige dage dage hvor du føler dig dårlig, bekymret eller depressiv de er en del af livet. Hvis de kommer, så lad mig foreslå at du husker på dette citat, der har hjulpet mig og mange andre folk gennem nogle hårde tider. Det er af Dean Briggs og det lyder sådan: Gør dit arbejde ikke kun dit arbejde men en lille smule mere for tilfredshedens skyld, den lille smule mere der er det hele værd. Og hvis du lider, som du jo må, og hvis du tvivler som du jo må, så gør dit arbejde. Giv dit hjerte til det og solen vil skinne. Og ud af din tvivl og lidelse vil glæden ved livet blive født. Dette citat af Dean Briggs er et af mine favoritter. Jeg har syntes om det fra første gang jeg hørte det. Jeg lærte det udenad, og der har været flere gange hvor jeg har været ved at ændre en vane og har fået tanker som det er ikke nødvendigt, glem det, det er ikke det værd, vent til i morgen. Det var på disse tidspunkter, at jeg huskede på dette citat og gentog det for mig selv. Min indstilling ville ændre sig og jeg ville gøre mit arbejde, og ikke kun mit arbejde, men en lille smule mer for tilfredshedens skyld. Du er nu nået halvvejs gennem Lead the Field. Jeg vil anbefale at du finder en bestemt time hver dag du kan kalde den din karriere studietime eller hjernevrider timen. Giv den et navn og gør den til en del af din dagligdag. Du kan eventuelt invitere en anden person til at deltage i din time, hvor i kan vride jeres hjerner sammen. Denne time er til studier og uddannelse. Dens eneste formål er at inspirere og gøre dig i stand til at udnytte flere af dine evner. Jeg har ofte anbefalet folk, at de bliver medlem af klokken seks klubben. Det er hvor du er oppe, klar og udhvilet, med et rent sind, du er ikke træt efter en hel dags

14 aktiviteter. Du vil være frisk og klar. Husk på, at hvis du ikke allerede har dannet vanen med at sætte en time til side til studier og udvikling, så vil dine gamle vaner gøre modstand for at forhindre dig i at gøre det. Vælg din time nu og start i dag. Min underskrift er min forpligtelse til at bruge følgende time hver dag til mine egne studier og min egen udvikling. Jeg har forstået at mine gamle vaner vil gøre modstand og forsøge at forhindre mig i at leve op til min forpligtigelse, men jeg har taget beslutningen og den kan ikke ændres. Jeg gør det. Dato underskrift

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

8-Hvor meget er du værd?

8-Hvor meget er du værd? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 8-Hvor meget er du værd? Før atomalderen, plejede kemiprofessorerne at sige du en persons værdi vurderet

Læs mere

VIGTIGT OMKRING OPHAVSRET

VIGTIGT OMKRING OPHAVSRET 1 Velkommen til dette minikursus i Coaching. Kurset består af 18 små lektioner. Lektionerne er letlæste, og nemme at gå til. Du vil ret hurtigt kunne gennemgå kurset og begynde at bruge dine ny færdigheder.

Læs mere

Noget om forandringsprocesser

Noget om forandringsprocesser 130 Noget om forandringsprocesser Det er med meditation som med motion. Det virker med sikkerhed, hvis du praktiserer regelmæssigt. Men som med motion, kan det være svært at få meditation kørt ind i sin

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål Sofia Manning (2007) COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål den 09-03-2012 kl. 9:57 Søren Moldrup side 1 af 13 sider Bogen er skrevet i du-form henvendt til den kommende coach. Denne stil

Læs mere

Sati. Mindfulness Intro. Tredie udgave 01.06.2011 af David F.

Sati. Mindfulness Intro. Tredie udgave 01.06.2011 af David F. Sati Mindfulness Intro Tredie udgave 01.06.2011 af David F. 1 Introduktion Tak fordi du downloadede denne Mindfulness Introduktion! Dette er en simpel, men også nyttig introduktion til at få dig i gang

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

the work of byron katie En ende på lidelsen

the work of byron katie En ende på lidelsen the work of byron katie En ende på lidelsen "Der er ingen andre end dig selv, der kan sætte dig fri. Denne lille bog kan vise dig hvordan." - Byron Katie Om Katie & The Work I 1986 var Byron Kathleen Reid

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Kort om forfatteren : Kim Stryhn Født 1957

Kort om forfatteren : Kim Stryhn Født 1957 Kort om forfatteren : Kim Stryhn Født 1957 NLP Master i Ledelse og Kommunikation Life- log Businesscoach fra Manning Inspire Businesscoach fra Leadership Company Coaching og foredrag kan bestilles via

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

VEJEN TIL INDRE FRED

VEJEN TIL INDRE FRED VEJEN TIL INDRE FRED Freds Pilgrim VEJEN TIL INDRE FRED Harmoniske principper for menneskelivet VISDOMS BØGERNE Sankt Ansgars Forlag Freds Pilgrim: Vejen til indre Fred Harmoniske principper for menneskelivet.

Læs mere

REJSEN TIL DIN 7. SANS. En for alle og alle for en

REJSEN TIL DIN 7. SANS. En for alle og alle for en REJSEN TIL DIN 7. SANS En for alle og alle for en 1 INDHOLDSFORTEGNELSEN 06 08 10 14 18 22 26 30 34 38 42 Det lærer du som Livsmentor Læs her hvad du får ud af at blive Livsmentor. Formålet med Body Mind

Læs mere

Anja Vintov FLYT DIG LIDT. Små skridt til store forandringer. Gads Forlag

Anja Vintov FLYT DIG LIDT. Små skridt til store forandringer. Gads Forlag Anja Vintov FLYT DIG LIDT Små skridt til store forandringer Gads Forlag ANJA VINTOV FLYT DIG LIDT Gads Forlag Indhold Forord... 6 Kapitel 1 Hverdagsmod er vejen frem... 10 Kapitel 2 Smerten er dit vækkeur...

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er.

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er. Hvad er selvværd? Selvværd er tilfredshed med at være den, man er, og med det, man gør. Det er definitionen i Nudansk Ordbog, en definition, jeg synes er god. Helt grundlæggende handler det om din mening

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

Ildsjælens lommebog. af Tommy Krabbe Andersen

Ildsjælens lommebog. af Tommy Krabbe Andersen Ildsjælens lommebog af Tommy Krabbe Andersen Forsidebilledet er malet af Steffen Bonde Braüner og forestiller Ikaros fra den græske mytologi. Ikaros flygtede fra Kong Minos sammen med sin far Daidalos.

Læs mere

TIL SØRGENDE MENNESKER

TIL SØRGENDE MENNESKER 1 TIL SØRGENDE MENNESKER C.W. Leadbeater Oversættelse: Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang 2 Sorgen Et menneske, du holdt meget af, er afgået ved døden. Et menneske, der måske var hele din verden. Og nu

Læs mere

Talentfuldekvinder.dk - Erhvervscoach og psykoterapeut Lisbeth Olesen Tlf.: 2949 4588 - mail@talentfuldekvinder.dk 1

Talentfuldekvinder.dk - Erhvervscoach og psykoterapeut Lisbeth Olesen Tlf.: 2949 4588 - mail@talentfuldekvinder.dk 1 Talentfuldekvinder.dk - Erhvervscoach og psykoterapeut Lisbeth Olesen Tlf.: 2949 4588 - mail@talentfuldekvinder.dk 1 Indholdsfortegnelse Forord 5 Kapitel 1 Introduktion 8 Hvad vil det sige "at være leder

Læs mere

En guide til Anonyme Alkoholikeres Tolv Trin

En guide til Anonyme Alkoholikeres Tolv Trin En guide til Anonyme Alkoholikeres Tolv Trin Fra Dr. Bobs hjemmegruppe, AA gruppe nr. 1, Akron Ohio, 1940 Dette er en af fem foldere som på foranledning af dr. Bob blev skrevet og udgivet af the King School

Læs mere

Personlig Effektivitet

Personlig Effektivitet Personlig Effektivitet Indholdsfortegnelse Handlingsplan... 3 Introduktion til holdninger... 5 Introduktion til målsætning... 7 Introduktion til prioritering... 9 Introduktion til analyse... 10 Introduktion

Læs mere

4 Sindets vaner Når tanker griber fat

4 Sindets vaner Når tanker griber fat Dette er en oversættelse af indledningen og fjerde kapitel af Martine Batchelors bog 'Let Go', A Buddhist Guide to Breaking Free of Habits. Martine har venligt tilladt dette. Og du kan frit distribuere

Læs mere

Forord 5. Litteraturforslag 186. Om forfatterne 192

Forord 5. Litteraturforslag 186. Om forfatterne 192 Indholdsfortegnelse Forord 5 1. Indledning: om livskvalitet 6 2. Hvem er jeg? 18 3. Livshjulet 28 4. Mig selv 38 5. Parforhold 44 6. Børn 54 7. Job 64 8. Fritid 78 9. Økonomi 90 10. Sundhed 102 11. Personlig

Læs mere

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012)

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012) Personlig POWER Anita Hummelshøj Mikkelsen. Professionel person- og relaionsudvikler Korrektur: Buttle Sprog & Formidling. Illustrationer: Michelle Erdmann ISBN: 978-87-994057-2-5 Udgivelsesår: 2012, 1.

Læs mere

Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud

Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud 2 Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud 2014 Rick Maurer Dette dokument må distribueres frit så længe der ikke

Læs mere

profeternesvej.dk Tanker om Gud Ruqiyah Wares Maqsood

profeternesvej.dk Tanker om Gud Ruqiyah Wares Maqsood Tanker om Gud af Ruqiyah Wares Maqsood 1 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1: Først et par drilske spørgsmål 3 Kapitel 2: Eksisterer Gud? 6 Kapitel 3: Er at se det samme som at tro? 13 Kapitel 4: Høresans 16

Læs mere

Erindringens tale ERINDRINGENS TALE. - Om at se bag illusionerne. af Jes Dietrich

Erindringens tale ERINDRINGENS TALE. - Om at se bag illusionerne. af Jes Dietrich 1 Erindringens tale ERINDRINGENS TALE - Om at se bag illusionerne af Jes Dietrich 2 Copyright 2009 tilhører Jes Dietrich. For mere information eller inspiration, eller for andre bøger af Jes Dietrich,

Læs mere

Modul 1 Introduktion & Meningen med ledelse

Modul 1 Introduktion & Meningen med ledelse Modul 1 Introduktion & Meningen med ledelse Modul 1 Lederkurset Den indre leder Introduktion Portræt af en leder I en alder af syv blev drengen og hans familie smidt ud af deres hus. Drengen skulle arbejde

Læs mere