NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O"

Transkript

1 NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

2 T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New Holland T5000 traktorerne gennemtestet produktion med de mest avancerede motorer indenfor denne traktorkategori, 76, 86, 97, 106 og 113 hk. T5000 tilbyder en optimal balance mellem velkendt design og moder ne teknologi. De omfattende specifikationer starter med valget mellem to-hjulstræk 30 km/t. og fir e-hjulstræk 40 km/t.*, begge med ROPS platform** og førerkabinemodeller*. Der kan vælges mellem fem hovedtransmissioner: 12x12 Shuttle Command 20x12 Shuttle Command med Super Creeper 12x12 Powershuttle 20x20 Powershuttle med Super Creeper 24x24 Dual Command med Powershuttle og Power Clutch. På modeller med førerkabine er der helt nyt kabineinteriør på T5000 Serien, med forbedr et ergonomi og øget fokus på føreren. Med hensyn til komfort, perfekt udsyn til alle sider og let betjening sætter T5000 traktor erne helt nye standarder i denne klasse. *I henhold til gældende regler på markedet. **Markedsføres ikke i Danmark.

3 SPECIFIKATIONER, SOM LEVER OP TIL DINE BEHOV KOMPAKT STØRRELSE New Holland har forlængst indset hvor vigtigt det er at samle så høj effekt som muligt i så kompakt en traktor som muligt. Der vil altid være behov for en traktor, som er en stærk og fleksibel platfor m for en frontlæsser, og med tilstrækkelig PTO-effekt til at kunne trække en moderne fodervogn. UDNYT VOR STORE EKSPERTISE Med tilpasningen mellem moderne effekt og gennemtestet teknologi, tilbyder T5000 traktorerne den perfekte balance for alle typer markarbejde. Dette er fordelen ved en traktor, som er udviklet for at leve op til kravene i det moderne landbrug MAKSIMAL ALSIDIGHED PRODUKTIVITET OG STYRKE ULTIMATIV KOMFORT KVALITET OG PÅLIDELIGHED SPECIFIKATIONER

4 4 5 MAKSIMAL ALSIDIGHED EN PERFEKT BALANCE MELLEM STØRRELSE OG STYRKE KOMPAKT TIL ARBEJDET PÅ GÅRDEN New Holland ved, at landmanden har brug for en r elativ kompakt traktor til opgaverne på gården. Monteret med en 700TL frontlæsser, kombinerer T5000 traktorerne styrke og alsidighed med solid og brugervenlig præstation. Med 16,9R34 dæk, er kabinehøjden helt nede på 2536 mm og max. br edden er kun på 2012 mm. Den kompakte T5000 kan klemme sig ind overalt.

5 OPTIMAL ALSIDIGHED Alle T5000 traktorer kan specificeres med midtermonterede hydraulikventiler. Disse nydesignede ventiler for hurtigere reaktion og den fabriksmonterede ramme giver hurtig og let montering af en New Holland 700TL frontlæsser. Resultatet er en traktor- og læsserkombination i perfekt balance. Rigelig hydraulikeffekt på op til 80 l/min, sikrer optimal præstation med fremragende kontrol for præcis håndtering af selv de tungeste opgaver. LET, STÆRK OG FLEKSIBEL Kompakte og manøvrevenlige traktorer sikrer optimal præstation i marken. Med et effekt-til-vægt forhold på 37,6 kg/hk, har T5070 lagt sig på en stærk førerplads i denne kategori. Denne præstation er nøglen til alsidigheden, og T5000 traktoren er lige velegnet til lette opgaver, til slåning, bearbejdning af jordoverfladen og sprøjtning. T5050 og T5060 kan monteres med ballast på op til max kg, hvorimod max. ballast for T5070 er 7400 kg. Disse traktorer er ligeledes yderst velegnede til pløjning og tungt arbejde i jorden. STABILITET OG SIKKER TRANSPORT En moderne traktor skal være sikker og stabil ved høje transporthastigheder. Alle T5000 modellerne kan monteres med en 40 km/t.* transmission med forakselbremser og dynamisk kørselskontrol på EDC som yderligere muligheder. I visse lande tilbydes hydrauliske eller trykluft anhængerbremsesystemer for ekstra sikkerhed i vanskeligt terræn. *I henhold til gældende regler på markedet. SPECIFIKATIONER, SOM OPFYLDER DINE BEHOV New Holland tilbyder kunderne et bredt udvalg indenfor hver enkelt traktorserie. Alle T5000 modeller ne kan specificeres, så de opfylder behovene hos både husdyrbrug og det mindre landbrug samt de større landbrug og maskinstationer. Kunder, som ønsker traktorer i denne klasse, har et fælles behov for en mindr e, men samtidig alsidig maskine. Ved at tilbyde et udvalg i transmissioner, hydraulikeffekt, 2- eller 4WD samt modeller med eller uden førerkabine, har New Holland en T5000 traktor med specifikationer, som opfylder ethvert behov.

6 6 7 PRODUKTIVITET OG STYRKE OPTIMAL PRÆSTATION HOLDER T5OOO I SPIDSEN KONKURRENT - VENDERADIUS (l/min) % + MANØVRERING T5000 VENDERADIUS Konkurrent New Holland T5000 ØGET KAPACITET FOR PENGENE New Holland T5000 tilbyder forbedret hydraulik med en kapacitet på op til 80 l/min. Med mulighed for den nye avancerede kontrolventil, som leder den overskydende olie fra power-steering kredsløbet til hoved-hydraulikpumpen på 63 l/min. Dette sikrer, at der altid er fuld effekt til rådighed for styresystemet, og det ekstra flow kommer fra hydrauliksystemet, så der ikke er behov for en stærkere hovedpumpe. Resultatet? Øget hydraulikkapacitet uden ekstra brug af brændstof og komplicerede systemer. T5000 traktorerne leverer op til 23% højere flow end mange af konkurrenterne. FREMRAGENDE MANØVRERING OG HØJ KAPACITET Den nye højt specificerede foraksel på T5000 traktorerne har klassens førende styreudslag på 60 grader, hvilket giver traktorerne en venderadius helt nede på 4050 mm. Også kapaciteten er i en klasse for sig selv, med en heavy-duty foraksel som standard på hele T5000 Serien. Ingen anden traktor i dette segment kombinerer så høj styrke og smidighed.

7 FULD TRÆKEVNE FOR MAKSIMAL PRODUKTIVITET Den nye foraksel på 4WD T5000 traktorer er monteret med fuldt låsende differentiale, ikke at forveksle med begrænset slip eller selvlåsende design. Det fuldt låsende differentiale sikrer, at der overføres fuld effekt til begge forhjul under vanskelige forhold. Systemet, som er forbundet til det bagerste låsende differentiale, sikrer at effekten når ud til alle hjul for optimal trækevne BLØDE OG HURTIGE RETNINGSSKIFT Basistransmissionen 12x12 Shuttle Command er monteret med letbetjente vendegear; træd på koblingspedalen og før vendehåndtaget til mellem frem og bak for hurtigt og let at opnå et hastighedstilpasset retningsskift. 2 4 Power Clutch knap + Gearskift 6 8 Lav dual power Høj dual power Den nye 12x12 eller 20x20 Powershuttle og 24x24 Dual Command transmissionen giver føreren mulighed for hurtige retningsskift uden brug af koblingen. Dette gør Powershuttle transmissionen perfekt til læsserarbejde og hurtige vendinger ved forager. UDVEKSLINGSFORHOLD MED POWER CLUTCH Serie T5000 traktorer monteret med 24x24 Dual Command transmission tilbydes med Power Clutch funktionen for betjening af koblingen uden brug af pedalen. Betjeningen sker med en trykknap på gearstangen. Power Clutch kan bruges til at skifte gennem de 8 hastigheder i de tre hovedområder. Under presning eller slåning sikrer de hurtigere skift til en højere eller lavere hastighed en konstant produktivitet.

8 8 9 PRODUKTIVITET OG STYRKE SPECIALDESIGNET TIL LANDBRUGET Alle T5000 traktorer er monteret med New Holland NEF turboladede 4,5 liter fire-cylinder motorer med avanceret intercooler og fremragende præstation. Sammenlign for eksempel stigningen i effekt og moment med den udgående TL-A Serie. Ef fekten på T5060 er øget med 5% i forhold til TL100A og momentstigningen er på hele 15% fra 370 Nm til 425 Nm. Økonomien er også forbedret med et brændstofforbrug helt nede på 216 g/kwh for T5050. For lange arbejdsdage uden påfyldning har brændstoftanken på T5050, T5060 og T5070 en kapacitet på 167 liter. New Holland. Miljøvenlige, effektive motorer er standard. (Nm) Momentkurve TL100A (omdr/min.) Effektkurve T (kw) KLAR TIL 100% BIODIESEL Alle T5000 traktorer vil kunne køre på B20 Biodiesel uden ændringer. Monteret med et passende filterkit, kan alle New Holland motorer i den nuværende produktion, inklusiv motorer med Common Rail brændstofsystem, køre på 100% Biodiesel. Dette omfatter også den avancerede Tier 3 mekanisk brændstofindsprøjtning New Holland NEF motor i T5000 traktorerne. Kontakt din New Holland forhandler for yderligere oplysninger. LAVE OMDREJNINGER, HØJ PRÆSTATION Nominel effekt indtræffer ved 2300 omdr/min., 200 omdr/min. mindre end TL-A og max. moment ved 1300 omdr/min., hvilket er 100 omdr/min. mindr e end TL-A. Hvad er fordelen? Køreegenskaber for eksempel. Momentreserverne er helt oppe på 40%, en stor fordel ved T5000, når der arbejdes under tung belastning i marken og på landevejen ligesom der er mindre behov for områdeskift i varierende terræn. Til lettere opgaver kan T5000 traktoren køres ved lavere motoromdrejninger end TL-A for at mindske lydniveauet og forbedre brændstoføkonomien. T5000 for optimal økonomi og præstation.

9 Gear EN TRANSMISSION, SOM PASSER TIL OPGAVEN Der er fem transmissioner til rådighed. Shuttle Command 12x12 er det perfekte valg til generelle arbejdsopgaver. Powershuttle 12x12 giver hurtige og lette retningsskift uden brug af kobling. Til specialopgaver tilbyder Shuttle Command 20x12 eller Powershuttle 20x20 med Super Cr eeper kørehastigheder helt ned til 0,2 km/t. og Dual Command 24x24 tilbyder Hi-Lo fuldt belastet powershift. Dette giver føreren mulighed for at nedsætte den valgte hastighed med 15% og øge momentet til hjulene med 18% km/t OP TIL TRE BAGERSTE OG TO MIDTERMONTEREDE FJERNVENTILER Der kan monteres op til tre fjernventiler, to med individuel flowjustering, som let indstilles ved hjælp af kontrolfunktionerne gennem bagruden i kabinen. Derudover kan der monteres to midtermonterede ventiler med flowkontrol og integreret joystick, som kan bruges til betjening af 700TL frontlæsser eller frontlift. MEKANISK ELLER ELEKTRONISK? VALGET ER DIT Serie T5000 traktorer kan monteres med enten mekanisk eller elektronisk trækkontrol. Det mekaniske system bruger Flexion Bar liftsystem for præcis trækkontrol, og leveres som standard med Lift-O-Matic systemet. Dette gennemtestede New Holland system hæver og sænker redskabet ved hjælp af en enkelt kontrolfunktion. EDC elektronisk trækkontrol som er ekstraudstyr i nydesignet udformning, anvendes også i den fremragende T6000 traktorserie. Hæve/sænke kontrolfunktionen er placeret i en kvadrant, som er ergonomisk og brugervenlig. En enkelt hæve- /sænkekontakt gør det let at hæve og sænke redskabet under vendinger ved forager. EN LØFTEKAPACITET SOM MATCHER BEHOVET New Holland har designet liften, så T5000 traktorerne ubesværet kan arbejde med tunge redskaber. T5000 kan specificeres med dobbelte hjælpecylindre, så liftkapaciteten øges til hele 5740 kg. Med andre ord - en T5000 serie traktor har kapaciteten til at løfte et læs, der er tungere end dens egen standardvægt. Traktorer med EDC har dynamisk kørselskontrol, som øger komforten under transport af tunge redskaber på landevejen.

10 10 11 ULTIMATIV KOMFORT SÆTTER FØREREN I FOKUS Når man betragter en T5000 traktor, ser man omgående at der er fokus på føreren. Både ROPS-* og førerkabinemodeller har rummelige pladsforhold med ophængte pedaler. Alle kontrolfunktioner er ergonomisk placeret for let og ergonomisk betjening. Selv bagruden kan justeres for let adgang af kabler til kontr olboksen. De slanke stolper i førerkabinen giver føreren uhindret udsyn til alle sider. Det imponerende 5,3 m 2 glasparti i kabinen sikrer, at en T5000 traktor monteret med læsser har fremragende udsyn til hele løfteområdet. Derudover kan blandt andet vælges skærmmonterede lift- og PTO-kontrolfunktioner, et bredt udvalg af sæder og air-condition. T5000. Komfort og brugervenlighed er standard. *Markedsføres ikke i Danmark. Udvendig støj 75 dba Overførsel af støj LAVERE LYDNIVEAU GIVER MINDRE FØRERTRÆTHED Lydniveauet i kabinen på T5000 traktorerne er på 75 dba. Dette er opnået ved at mindske lydniveauet og vibrationer fra motoren, og ved at montere både ROPS-platform* og førerkabinen på specialfremstillede dæmpende ophæng. FRISK OG LYS KABINE Træd ind i førerkabinen på en T5000 traktor, og du ser tydeligt forskellen i forhold til den udgående TL-A Serie. Kabinen er indrettet i lysere farver, og instrumentpanelet har nye målere, som er klare og lette at aflæse. Standardudstyret omfatter vendeindikatorsummer, advarselslampe for lavt brændstofniveau og et digitalt display over traktorhastigheden og påmindelse til før eren om de kommende serviceintervaller.

11 TILPASSET FØREREN Udover et stort udvalg af sæder, kan rattet i T5000 traktorerne justeres i både vinkel og rækkevidde. En stor fordel, som giver optimal kørekomfort for førere af enhver størrelse. PERFORMANCE MONITOR FOR EKSTRA INFORMATION Det omfattende hoved-instrumentpanel kan monteres med en Performance Monitor, som giver oplysninger om bl.a. bearbejdet areal, kørt distance, timetal pr. dag og bearbejdet areal pr. time. Derudover viser monitoren hjulslip og PTO-omdr. Traktorens vedligeholdelsesprogram indeholder timer til næste service samt batterispænding.

12 12 13 KVALITET OG PÅLIDELIGHED FREMSTILLET TIL AT SIKRE DIG LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER New Holland T5000 traktorerne har gennemgået en udvikling i forhold til TL-A Serien, men de har været underlagt de samme grundige tests som T6000 og T7000 traktor er. Dette omfatter 8000 timers udholdenhedstest bygget op over det udvidede 600 timers serviceinterval, som nu er standard for alle T5000 modeller. New Holland har også foretaget en komplet ændring af el-systemet på T5000, med de nyeste versioner af ledningskredsløb for yderligere pålidelighed. LÆNGERE SERVICEINTERVALLER. LAVERE OMKOSTNINGER Alle T5000 modellerne er fremstillet til 600 timers motorserviceintervaller ved brug af konventionelt brændstof. Dette er branchens længste regelmæssige serviceintervaller, og 20% længere end de 500 timer, der tilbydes som standard af de førende konkurrerende mærker. De øgede intervaller er testet for at sikr e, at der ikke er gået på kompromis med præstationen eller holdbarheden. Vælg New Holland for at spare penge og værkstedstid. (timer) % 400 Konkurrent New Holland T5000

13 FORBEDRET UDSYN Serie T5000 traktorer kan udstyres med ekstra, stærke lygter for optimal sikkerhed under arbejde efter mørkets frembrud. De ekstra lygter kan justeres af føreren alt efter arbejdsopgaven, blandt andet for øget udsyn ved betjening af en 700TL frontlæsser. Dette gør arbejdet med f.eks. ensilage eller læsning af en fodervogn på de korte, mørke vinterdage langt mere sikkert og produktivt. DE SMÅ DETALJER GØR T5OOO TIL NOGET HELT SPECIELT New Holland har videreudviklet sin traktorfremstillingsprocedure med sans for detaljer, som gør traktoren lettere at servicere. Den helt oplukkelige motorhjelm er et godt eksempel. Det specialformede bundkar er et andet - ingen hindringer for let vedligeholdelse. Alle større filtre er indenfor let rækkevidde. OPTIMALT PTO-ARBEJDE Bagerste PTO har uafhængig drivlinie for at sikre maksimal overførsel af effekt til redskabet. Der kan vælges skærmmonterede PTO-kontakter for stop og start i hver side. Robust og let at betjene. Den stærke og letbetjente PTO kan specificeres med kørselsafhængig hastighed og 540, 540E og 1000, som vælges i førerkabinen. Der er både 6- og 21-not PTO-aksler til rådighed. BLØD START FUNKTION BESKYTTER PTO OG REDSKAB New Holland introducerede Blød Start PTOtilkobling for at beskytte både traktor og redskab. Den nu gennemtestede Blød Star t funktion på T5000 modellerne dæmper tilkoblingen af drevet for at undgå at pludselige chokbelastninger overføres til redskabet. Pålidelig, blød tilkobling betyder lavere vedligeholdelsesomkostninger.

14 14 15 NEW HOLLAND TILBYDER LANGT MERE... New Holland T5000 traktorer er utroligt alsidige, og tilbyder derudover en lang række forhandlermonteret ekstraudstyr, bl.a. den specialdesignede frontlift og PTO-systemer samt en serie New Holland 700TL læssere. EZ-Guide 500 og EZ-Guide 250 guidance systemerne kan også monteres på alle T5000 traktorer. En stor fordel ved det forhandlermonterede ekstraudstyr er, at det er specialdesignet så det passer til traktoren. Dette sikrer f.eks., at frontliften er fuldt integreret, matcher forakslens kapacitet, og er ergonomisk og let at betjene. Samme princip gør sig gældende for 700TL læsser ne, som er designet til T5000, og er blevet testet med T5000. Kunder nes erfaringer og feedback er brugt til at udvikle og forbedre læsserne, så de passer perfekt til T5000. Resultatet? 700TL læsser ne byder på markedets bedste kombination af løftekraft, let betjening og alsidighed. VALGMULIGHEDER UDOVER LØFTEKAPACITETEN New Holland 700TL frontlæssere tilbyder løftekapaciteter fra 2060 kg til 2304 kg og løftehøjder fra 3530 mm til 3860 mm. Disse fr ontlæssere kan monteres med enten manuel nivellering eller mekanisk parallelføringssystem. Sidstnævnte kan monteres med ekstra funktioner som Active Scoop og Active Fast Tip for forbedr et fylde- og tømmefunktion for skovlen. Alt ekstraudstyr til frontlæsseren er afhængig af specifikationerne for pågældende traktormodel. Model 730TL 740TL 750TL T5030 T5040 O O T5050 O T5060 O T5070 O Anbefalet O Tilgængelig Ikke tilgængelig

15 LET MONTERING HURTIG AFMONTERING Som ekstraudstyr kan 700TL frontlæsserne monteres med Easylock enkeltpunkts hydrauliktilkobling for hur tig af- og påmontering af læsseren. DESIGNET SPECIELT TIL T5OOO En stor fordel ved T5000 frontliften er den ubesværede betjening fra førerkabinen. PTO-tilkoblingssystemet er det samme som for bagerste lift, og det ukomplicer ede joystick giver let og hurtig betjening, når liften skal hæves og sænkes. Frontliftkapaciteten på 3070 kg klares ubesværet af den stærke T5000 foraksel. EN ENKELT VÆGTKLODS Den specialfremstillede vægtklods for T5000 er designet, så den passer til en frontlift eller bagerste lift, hvilket gør den langt lettere at montere end de traditionelle opdelte vægte. Når den monteres i bagerste lift, er vægtklodsen den perfekte kontravægt for en 700TL frontlæsser. EZ-GUIDE 25O Traktorstyresystemet er tilgængeligt i forskellige udgaver, men basissystemet EZ-Guide 250 er et af de bedste på markedet. Systemet får positioner fra GPS satellitter, og kan bruges til at styre parallelt med et skår, som er lagret i hukommelsen, eller det senest kørte under arbejdet. Skærmen kan vise det bearbejdede areal, og manglende eller overlappede områder. Perfekt til sprøjtearbejde eller let jordbearbejdning. Når dagen er slut, kan der overføres rapporter om arbejdet og kort til hjemmecomputeren på gården. EZ-Guide 250 kan bruges i kombination med EZ-Steer, og kan med en ekstra antenne opgraderes til et højere præcisionsniveau.

16 16 17 TOP SERVICE MED NEW HOLLAND TOP SERVICE HAR DU ALTID NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER LIGE VED HÅNDEN TOTAL TILGÆNGELIGHED I samarbejde mellem New Holland forhandlere og New Holland Parts og Service teams er man sikret total support og information alle døgnets 24 timer gennem det gratis telefonnummer* Ved hjælp af dette telefonnummer* kan man når som helst få rådgivning og oplysninger om f.eks. New Holland forhandler nettet, anmode om brochurer, produktproblemer og få svar på andre spørgsmål. TOTAL TILFREDSHED New Holland Top Service teamet vil følge op på enhver henvendelse, indtil der er fundet den rigtige løsning, og stopper først, når kunden er fuldt tilfreds. Feedback fra kunderne vil blive brugt til konstant opfølgning og forbedring af processen. TOTAL PRIORITERING New Holland ved, at i høstsæsonen kan ethver t tab af produktivitet koste dyrt. Derfor er der ekstra support til rådighed for hovedprodukterne indenfor reklamationsretten. New Holland Top Service manageren kan trække reservedele fra alle fabrikkerne indenfor New Holland Parts og produktionsnetværket, og selv fra samlebåndene, for at sikr e en hurtig løsning. Ved hjælp af prioriteringssystemer vil reservedelene blive leveret hurtigt, for at få maskinen tilbage i marken i løbet af ingen tid. TOPHASTIGHED I forbindelse med produktproblemer vil New Holland Top Service teamet arbejde sammen med kundens forhandler og New Holland Par ts og Service organisationen for hurtigt at finde de nødvendige reservedele og løse eventuelle tekniske problemer. For at sikre hurtig levering af reservedele bakkes New Holland forhandlerne op af det velfungerende bestillings- og leveringssystem med døgnservice fra reservedelslagrene. For at sikre en konstant høj reservedelsservice afholdes der regelmæssige produkttræningskurser for forhandlernes personale. For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnet telefon. V isse europæiskeudbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på

17 BAG PRODUKTET FORHANDLERNES VELUDDANNEDE SERVICETEKNIKERE SØRGER FOR DEN OPTIMALE TEKNISKE SUPPORT Et uddannelsesprogram for serviceteknikere sikrer at kunderne altid modtager den professionelle service, de forventer. Som support til dette program har New Holland oprettet et online-program til træning og udvikling af den tekniske ekspertise hos New Holland forhandlerne. Således er forhandlernes tekniske personale i stand til at bygge videre på den træning de gennemgår på New Holland s træningscentre, så de er konstant opdaterede. VI KENDER DINE ARBEJDSFORHOLD - VI TILBYDER FINANSIERING, SOM PASSER SPECIELT TIL DIG CNH Capital, New Hollands finansieringsselskab, har grundigt kendskab til landbrugsindustrien, og ved at hver eneste kunde har sine specielle maskiner og udstyr, samt økonomiske og skattemæssige forhold. Der for har vi udvidet vores kundeservice til at omfatte skræddersyet finansiering. New Holland forhandlerne og CNH Capital specialisterne arbejder sammen for at tilbyde de mest avancerede landbrugsmaskiner sammen med fleksible og fornyende finansieringsmuligheder og dermed sikre dig den mest økonomiske og effektive løsning.

18 18 19 SPECIFIKATIONER MODEL T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O New Holland motor* NEF NEF NEF NEF NEF Antal cylindre / kapacitet / ventiler / miljøgodkendelse 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 Indsugning Turboladet Turboladet Turboladet Turboladet Turboladet Intercooler Godkendt Biodiesel blanding B100** B100** B100** B100** B100** Nom. motoreffekt ISO TR14396 (kw/hk) 56/76 63/86 71/97 78/106 83/113 Nom. motoromdr. (omdr/min.) Max. moment ISO TR14396 ved 1300 omdr/min. (Nm) Momentreserve (%) Intern EGR Køling Væske Væske Væske Væske Væske Power core luftfiltersystem Max. brændstofforbrug (g/kwh) Brændstoftank kapacitet (l) Motor serviceinterval (t.) Transmission 12x12 Shuttle Command transmission (30 km/t. / 40 km/t.) O O O O O Min. hastighed (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 1,7 / 2,1 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 20x12 Shuttle Command transmission [Ekstraudstyr Super Creeper (30 km/t. / 40 km/t.)] O O O O O Min. hastighed med Super Creeper (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 12x12 Powershuttle transmission (30 km/t. / 40 km/t.) Min. hastighed (30km/t. / 40km/t.) (km/t.) 1,7 / 2,0 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 20x20 Powershuttle transmission [Ekstraudstyr Super Creeper (30km/t. / 40km/t.)] O O O O O Min. hastighed (30km/t. / 40km/t.) (km/t.) 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 24x24 Dual Command transmission (30 km/t. / 40 km/t.) O O O O O Min. hastighed (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 1,5 / 1,8 1,6 / 1,9 1,6 / 1,9 1,6 / 1,9 1,6 / 1,9 Power Clutch (kun Dual Command & Powershuttle transmission) O O O O O Gear i 4-12 km/t. arbejdsområde (Dual Command transmission) Elektro hydr. differentialespærre Foraksel 2WD foraksler O O O O 4WD foraksler Styreudslag 2WD / 4WD foraksel ( ) 55 / / / / 60 / 60 Venderadius 2WD / 4WD foraksel (mm) 3770 / / / / 4050 / 4050 Elektrohydr. differentialespærre Elektrohydr. 4WD tilkobling Forhjulsbremser O O O O O Fleksible forskærme O O O O O Akselsvingning ( ) Hydrauliksystem Standard pumpeflow (l/min.) Kombineret pumpeflow for læssere (l/min.) Mekanisk trækkontrol Vægtoverføring gennem liftarme Lift-O-Matic system Elektronisk trækkontrol O O O O O Max. løftekapacitet ved kugleender med armene vandret (kg) Max. antal fjernventiler Max. antal midtermonterede fjernventiler Frontlift & PTO O O O O O Max. forreste løftekap. ved kugleender med armene vandret

19 MODEL T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O PTO Elektro hydraulisk PTO-tilkobling Blød Start PTO-aktivering O O O O O Betjening i bagskærm O O O O O Kørselsafhængig PTO O O O O O 540 O O O O O 540 / 540E 540 / 540E / 1000 O O O Førerplads Førerkabine Air-condition O O O O O Luftaffjedret sæde O O O O O A-stolpe monteret udstødning MP3 Bluetooth Radio O O O O O Vinduesareal i kabine (m 2 ) 5,3 5,3 5,3 5,3 5,3 Min. lydniveau (dba) Dimensioner med standard dækmontering A Akselafstand 2WD (mm) A Akselafstand 4WD (mm) B Max. længde 4WD (mm) C Højde til toppen af ROPS (Oppe / nede) (mm) 2691 / / / / / 2199 C Højde til kabinetag (mm) D Højde fra midten af bagaksel til kabinetag (mm) E Frihøjde (4WD) (mm) F Forhjul sporvidde 2WD (mm) F Forhjul sporvidde 4WD (mm) F Baghjul sporvidde (mm) Vægte Vægt*** (2WD / 4WD) (kg) 3750 / / / / 4250 / 4250 Max. tilladt belastning (kg) Standard dæk For (2WD/4WD) /11.2R /13.6R /380/70R /380/70R24 440/65R24 Bag 16.9R R34 480/70R34 480/70R34 540/65R34 Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** I henhold til gældende regler *** Med fører (85 kg) og fuld brændstoftank D C E F A B

20 NEW HOLLAND. SPECIALISTEN PÅ LANDBRUGSOMRÅDET. Besøg vores hjemmeside: DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 15/12/09 - TP01 - (Turin) /DKO

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Den nye forbedrede og avancerede U173 gravemaskine fra Kubota er en alsidig og fleksibel opgaveløser. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller

Læs mere

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com Traktorer Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT www.onjtractors.com Traktorer ONJ traktoren er meget fleksibel og er optimal for alle der har et behov for den store traktors anvendelse og muligheder, men ikke

Læs mere

Kom og testkør. Fendt 824 + 936 med Leica autostyring. Specialtilbud Skovudstyr Autostyring Frontlæsser + beslag Front- og hjulvægte

Kom og testkør. Fendt 824 + 936 med Leica autostyring. Specialtilbud Skovudstyr Autostyring Frontlæsser + beslag Front- og hjulvægte 16-sidet 2010:Layout 1 17/12/09 09.10 Side 1 Kom og testkør Fendt 824 + 936 med Leica autostyring 15 års jubilæum Lørdag d. 16. januar 2010 kl. 10.00-16.00 Vi er vært ved et pølsebord Barnsig 8 Hellevad

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Motordrevne gaffeltruck 3.5-5.0 ton

Motordrevne gaffeltruck 3.5-5.0 ton Motordrevne gaffeltruck 3.5-5.0 ton 7FG/7FD www.toyota-forklifts.eu Motordrevne gaffeltruck 3.5 ton Specifikationer 02-7FG35 42-7FD35 1.1 Producent Toyota Toyota 1.2 Model 02-7FG35 42-7FD35 1.3 Drivenhed

Læs mere

T40170 Teleskoplæsser 3633 11001 3633 99999 20/06/2005

T40170 Teleskoplæsser 3633 11001 3633 99999 20/06/2005 Copyright 2004 Bobcat Europe T40170 Teleskoplæsser 3633 11001 3633 99999 20/06/2005 Mål Samlet højde (med roterende blinklys) 2473 mm (2701 mm) Højde til rattet 1804 mm Højde til maskinens bagside mm Bredde

Læs mere

RB SERIEN FAST KAMMER

RB SERIEN FAST KAMMER RB SERIEN FAST KAMMER 2 Perfekt formet og pakket Det fjederstrammede kontrolsystem danner en balle med en diameter på 1,25 m af høj kvalitet og fremragende presningsgrad. Elektronisk ballestyringssystem

Læs mere

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL JORDBEARBEJDNING I TOPKLASSE! En ny generation af KUHN tallerkenharver med ekstremt kraftig centralramme. Konkurrenceevne og rentabilitet er nøgleordene

Læs mere

Gulvvaskemaskinen du kan anvende alle steder grundet de. små dimensioner, samt på alle tider af døgnet grundet det

Gulvvaskemaskinen du kan anvende alle steder grundet de. små dimensioner, samt på alle tider af døgnet grundet det Gulvvaskemaskinen du kan anvende alle steder grundet de små dimensioner, samt på alle tider af døgnet grundet det lave støjniveau. Maskinen har høj produktivitet og lave omkostninger. PLUS Det simple design

Læs mere

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 ELCYKLER 2015 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > VICTORIA ED3 EDITION > VICTORIA BOSCH 300 EDITION ACTIV LINE > CONWAY E-MTB 400 EDITION ACTIV LINE > FUJI AMBIENT 1.3

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

KOMPAKT TRAKTOR & REDSKABER

KOMPAKT TRAKTOR & REDSKABER KOMPAKT TRAKTOR & REDSKABER...få råd til mere! Pris- og produkt katalog 2008 Luk op se de kvalitet produkter, vi tilbyder til attraktive priser. Reservedelslager og god service er en selvfølelighed hos

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V BERNER NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER MORE POWER. NO LIMITS. BATTERISTYRING Den mest avancerede styringselektronik

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Det komplette produktprogram

Det komplette produktprogram Det komplette produktprogram kvalitet pålidelighed værdi for pengene Mitsubishi: Navnet, der vækker tillid Hele verden rundt sætter folk, som er afhængige af deres gaffeltrucks, deres lid til Mitsubishi.

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

TRAKTORER MED PANORAMAFØRERHUS

TRAKTORER MED PANORAMAFØRERHUS 85-175 hk TRAKTORER MED PANORAMAFØRERHUS 21 modeller, MF 5600, MF 6600 og MF 7600 FRA MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Indhold Side 04 MF panoramaførerhuset: Maksimalt udsyn Side 08 MF panoramaførerhuset:

Læs mere

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning El-cykel Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 09.02 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Reklamationsbetingelser...

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Hvis du søger en stærk og effektiv gravemaskine, som er let at styre og manøvrere, samtidig med at den byder på førsteklasses førerkomfort, er den nye 8-tons KX080-3 fra Kubota

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Translyft LØFTEBORDE

Translyft LØFTEBORDE Translyft LØFTEBORDE Enkeltsaks/Dobbeltsaks Enkeltsaks Dobbelt vertikal Dobbelt horisontal En praktisk indrettet arbejdsplads sparer meget tid og betyder en stor lettelse for den enkelte medarbejder hver

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD P2.0SE, P2.0S, P2.0SD Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

VALTRA S-SERIEN INDHOLD 2 INDHOLD

VALTRA S-SERIEN INDHOLD 2 INDHOLD DK VALTRA S-SERIEN VALTRA S-SERIEN INDHOLD 2 INDHOLD IINDHOLD...2 DIN INDIVIDUELLE TRAKTOR...4 LÆGGER KIMEN TIL SUCCES...6 SMARTE LØSNINGER...8 FØRERKOMFORTEN FØRST...10 TWINTRAC...11 KRÆFTERNE LIGE VED

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG To-i-en: Rationel fejesugning. Den kombinerede feje/- sugemaskine til rationel tung og konstant indsats, inde og ude.

Læs mere

Traktorprogram 2015 Familietræf. Traktorer har været en fast del af vores produktudbud i mere end 10 år, og i den periode er CLAAS traktor - familien vokset støt. Vores aktuelle produktprogram omfatter

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

T SERIES 155-250 HK YOUR WORKING MACHINE

T SERIES 155-250 HK YOUR WORKING MACHINE T SERIES 155-250 HK YOUR WORKING MACHINE YOUR WORKING MACHINE Din jord er dit liv. Din gård er dit fundament. Din afgrøde er din karriere. Din traktor er værktøjet i dit fag. Derfor er det en Valtra. Ligesom

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON EKSEMPLER STI SPREDERE 2015 BILAG 1 TIL STISPREDERHÅNDBOG

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON EKSEMPLER STI SPREDERE 2015 BILAG 1 TIL STISPREDERHÅNDBOG DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 28 01 2015 EKSEMPLER STI SPREDERE 2015 BILAG 1 TIL STISPREDERHÅNDBOG INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD... 3 1. EKSEMPLER PÅ STISPREDERE 2014... 4 1.1. EPOKE (FABRIKANT

Læs mere

Brugsmanual Stama mini truck

Brugsmanual Stama mini truck Brugsmanual Stama mini truck Saturnvej 17, DK-8700 Horsens Tel 7564 3611 - Fax 7564 5320 - E-mail: stensballe@gmr.dk * Copyright - GMR maskiner a/s - Horsens 1995 - Eftertryk uden tilladelse forbudt. Læs

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

En stærk fremtid i landbruget - 5 modeller: 270 til 370 hk 270-370 VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

En stærk fremtid i landbruget - 5 modeller: 270 til 370 hk 270-370 VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT MF8600 En stærk fremtid i landbruget - 5 modeller: 270 til 370 hk HK 8600 270-370 VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Alt hvad en traktor burde være. 370 hk:

Læs mere

Instruktioner og reservdelsliste. Front-Tiller. serie FT 300-400

Instruktioner og reservdelsliste. Front-Tiller. serie FT 300-400 Instruktioner og reservdelsliste Front-Tiller serie FT 300-400 Ver.1.1 09/01/01 900216-da 2 Ver.1.1 09/01/01 1 Sikkerhedsforhold 1.1 Inden anvendelse af miniharven... 4 1.2 dvarselsmærkning... 4 1.3 ndre

Læs mere

Ape COMMERCIAL VEHICLES

Ape COMMERCIAL VEHICLES Ape COMMERCIAL VEHICLES VERDENS MEST ALSIDIGE REKLAME/ KOMMERCIELLE KØRETØJ GENNEM DE SENESTE 6 ÅRTIER. MED ALLE SLAGS GODS, HAR DENS TRE HJUL KØRT PÅ VERDENS VEJE SIDEN SLUTNINGEN AF 2. VERDENS KRIG.

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

8030 serie traktorer fra 225 til 330 hk (97/68/EC)

8030 serie traktorer fra 225 til 330 hk (97/68/EC) 8030 serie traktorer fra 225 til 330 hk (97/68/EC) En uovertruffen succes I mere end et årti har 8000 seriens stortraktorer bevist, at serien er en uovertruffen succes. Den nye 8030 serie fortsætter i

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 5001C

Til lykke med din nye LapTimer 5001C 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 5001C Til lykke med din nye LapTimer 5001C For at sikre dig

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed uanset om

Læs mere

KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN

KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN www.toyota-forklifts.dk MAN SÆNKER OMKOSTNINGERNE TIL TRUCKDRIFT Toyota gaffeltruck med SAS sikkerhedssystemet bruger intelligente teknologier til at sænke udgifterne i forbindelse

Læs mere

3-18 cykler med tre hjul Forvent meget

3-18 cykler med tre hjul Forvent meget med tre hjul Forvent meget Standard: Fast nav, pedalbremse eller frinav Parkeringsbremse, ny type som er enkel at betjene Mindre bremsehåndtag Ny gearskifte (med trykknap-funktion) Ringeklokke Skærme (ikke

Læs mere

Linde el-gaffeltruck Kapacitet 1600-2000 kg E16, E18, E20 386_02

Linde el-gaffeltruck Kapacitet 1600-2000 kg E16, E18, E20 386_02 Linde el-gaffeltruck Kapacitet 1600-2000 kg E16, E18, E20 386_02 Sikkerhed Linde Protectorframe: kombinationen af sikkerhedsbøjlen og det afstivede chassis udgør en stærk og komplet lukket sikker zone,

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

en pålidelig frontlæsser

en pålidelig frontlæsser DK en pålidelig frontlæsser ålitlig Altid rigtig, Altid sikker En frontlæsser der tænker på det hele findes det? Ja, Trima er nok det tætteste man kommer herpå. I alt fra den suveræne holdbarhed og håndgribelige

Læs mere

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 HPA VÆRKSTEDSUDSTYR Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Generel karakteristik Ny 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. MER FRIHED MED PGO! BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed

Læs mere

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068

MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 MEKANISK OVERLASTSIKRING SM4067 SM4068 BRUGERMANUAL 1 VIGTIG INFORMATION DENNE VEJLEDNING ER UDELUKKENDE RETTET MOD KVALIFICEREDE INSTALLATØRER. DISSE OPLYSNINGER MÅ IKKE UDLEVERES TIL SLUTBRUGERE. LÆS

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Kubota U303 2/U353 2 er en alsidig opgaveløser og velegnet til brug saen med stort set alle former for frontmonteret specialudstyr. Proportionalstyret hydraulikolieflow

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

Optimal frontlæsserkontrol LCS TM - et revolutionerende manøvresystem til din frontlæsser. Din traktor har aldrig været så effektiv.

Optimal frontlæsserkontrol LCS TM - et revolutionerende manøvresystem til din frontlæsser. Din traktor har aldrig været så effektiv. Optimal frontlæsserkontrol LCS TM - et revolutionerende manøvresystem til din frontlæsser. Din traktor har aldrig været så effektiv. DK1 Det nye joystick aflaster skulder og arm. Kjell Lindgren, entreprenør,

Læs mere

RC-750 en sikker investering

RC-750 en sikker investering RC-750 RC-750 en sikker investering Undgå ryg og hofteskader Sikker arbejdsmiljø = mindre sygefravær Kapacitet = 3,7 mand med buskrydder Skrænter optil 50 Regnvandsbassinger Under fjernvarmerør Svært tilgængelige

Læs mere

MerCruiser 3.0L MPI. 135HK benzin. Sæsonpris 74.990,- Originale reservedele betaler sig - se de fordelagtige priser i kataloget. SmartCraft.

MerCruiser 3.0L MPI. 135HK benzin. Sæsonpris 74.990,- Originale reservedele betaler sig - se de fordelagtige priser i kataloget. SmartCraft. 010 er MerCruiser.0L MPI 1HK benzin NYHED Med Alpha One sterndrive Standard med ferskvandskøling og elektronisk multipointindsprøjtning -cylindret rækkemotor, -takt, standard med powersteering..990,- Originale

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk

Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk DK indhold 2 Valtra T-serien 140 224 hk / HiTech Versu Direct Side 5... Din individuelle traktor Side 7... Bygget i Finland Side 8... 6-cylindret motorkraft

Læs mere

Nogle bygger broer, andre bygger motorveje... Vi bygger hæve-sænke borde!

Nogle bygger broer, andre bygger motorveje... Vi bygger hæve-sænke borde! Nogle bygger broer, andre bygger motorveje... Vi bygger hæve-sænke borde! Vi bygger hæve-sænke borde, fordi mennesker er skabt forskelligt Vi bygger arbejdsborde der hæver humøret. Ergotec ønsker kun at

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle.

INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. FZ / FS PROFILINE. 2 INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. Jeg lægger vægt på høj kvalitet og derfor har jeg valgt en STOLL-frontlæsser.

Læs mere

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor!

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! 2. marts 2012 RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! For de tungeste og mest krævende opgaver i haven findes der bare én løsning - den nye serie af benzindrevne græstrimmere og

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

t e k n i s k b r u g e r v e j l e d n i n g

t e k n i s k b r u g e r v e j l e d n i n g Sole Sole Slim t e k n i s k b r u g e r v e j l e d n i n g D e n n e b r u g e r v e j l e d n i n g e r u d v i k l e t t i l t e k n i k e r e, i n s t a l l a t ø r e r, f y s i o t e r a p e u t

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien www.kaeser.com Oliefri stempelkompressorer DENTA-Serien Ydelse 65 til 950 l/min Tryk 10 bar vorfor vælge en KAESER dental-kompressor? Fordi det forventes, at en dentalkompressor giver oliefri, tør og hygiejnisk

Læs mere

SERIE 6 TTV DEUTZ-FAHR. Agrotron

SERIE 6 TTV DEUTZ-FAHR. Agrotron SERIE 6 TTV DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4 6140.4 -- 6150.4 6150.4 -- 6160.4 6160.4 6160-6180 Agrotron 6140 6160-6190 6180 TTV - 6190 TTV Agrotron 02-03 MDELLER Innovativ teknologi AGRTRN SERIE 6 TTV

Læs mere

force strength intelligence

force strength intelligence KNOW-HOW factory force strength intelligence Dag og nat altid klar til brug Nr. 1 i modeller og power Adskillige grunde til at stubfræse En stub tiltrækker affald Indholdsfortegnelse Traktor pto drevet

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

TP Flishuggere til den grønne sektor DESIGNED DENMARK RELIABLE CHIPPING

TP Flishuggere til den grønne sektor DESIGNED DENMARK RELIABLE CHIPPING TP Flishuggere til den grønne sektor DESIGNED M A N U FA C T U R E D DENMARK RELIABLE CHIPPING Get the Job LINDDANA Linddana er ekspert i flishuggere. Så kort kan det siges. I mere end 30 år har vi udviklet

Læs mere

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle Produkter til indpakning af afgrøder Optimerer værdien af hver balle Perfekte baller. Hver gang! Der er mange grunde til at vælge originale John Deere produkter til indpakning af afgrøder: Beregnet til

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere