NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O"

Transkript

1 NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

2 T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New Holland T5000 traktorerne gennemtestet produktion med de mest avancerede motorer indenfor denne traktorkategori, 76, 86, 97, 106 og 113 hk. T5000 tilbyder en optimal balance mellem velkendt design og moder ne teknologi. De omfattende specifikationer starter med valget mellem to-hjulstræk 30 km/t. og fir e-hjulstræk 40 km/t.*, begge med ROPS platform** og førerkabinemodeller*. Der kan vælges mellem fem hovedtransmissioner: 12x12 Shuttle Command 20x12 Shuttle Command med Super Creeper 12x12 Powershuttle 20x20 Powershuttle med Super Creeper 24x24 Dual Command med Powershuttle og Power Clutch. På modeller med førerkabine er der helt nyt kabineinteriør på T5000 Serien, med forbedr et ergonomi og øget fokus på føreren. Med hensyn til komfort, perfekt udsyn til alle sider og let betjening sætter T5000 traktor erne helt nye standarder i denne klasse. *I henhold til gældende regler på markedet. **Markedsføres ikke i Danmark.

3 SPECIFIKATIONER, SOM LEVER OP TIL DINE BEHOV KOMPAKT STØRRELSE New Holland har forlængst indset hvor vigtigt det er at samle så høj effekt som muligt i så kompakt en traktor som muligt. Der vil altid være behov for en traktor, som er en stærk og fleksibel platfor m for en frontlæsser, og med tilstrækkelig PTO-effekt til at kunne trække en moderne fodervogn. UDNYT VOR STORE EKSPERTISE Med tilpasningen mellem moderne effekt og gennemtestet teknologi, tilbyder T5000 traktorerne den perfekte balance for alle typer markarbejde. Dette er fordelen ved en traktor, som er udviklet for at leve op til kravene i det moderne landbrug MAKSIMAL ALSIDIGHED PRODUKTIVITET OG STYRKE ULTIMATIV KOMFORT KVALITET OG PÅLIDELIGHED SPECIFIKATIONER

4 4 5 MAKSIMAL ALSIDIGHED EN PERFEKT BALANCE MELLEM STØRRELSE OG STYRKE KOMPAKT TIL ARBEJDET PÅ GÅRDEN New Holland ved, at landmanden har brug for en r elativ kompakt traktor til opgaverne på gården. Monteret med en 700TL frontlæsser, kombinerer T5000 traktorerne styrke og alsidighed med solid og brugervenlig præstation. Med 16,9R34 dæk, er kabinehøjden helt nede på 2536 mm og max. br edden er kun på 2012 mm. Den kompakte T5000 kan klemme sig ind overalt.

5 OPTIMAL ALSIDIGHED Alle T5000 traktorer kan specificeres med midtermonterede hydraulikventiler. Disse nydesignede ventiler for hurtigere reaktion og den fabriksmonterede ramme giver hurtig og let montering af en New Holland 700TL frontlæsser. Resultatet er en traktor- og læsserkombination i perfekt balance. Rigelig hydraulikeffekt på op til 80 l/min, sikrer optimal præstation med fremragende kontrol for præcis håndtering af selv de tungeste opgaver. LET, STÆRK OG FLEKSIBEL Kompakte og manøvrevenlige traktorer sikrer optimal præstation i marken. Med et effekt-til-vægt forhold på 37,6 kg/hk, har T5070 lagt sig på en stærk førerplads i denne kategori. Denne præstation er nøglen til alsidigheden, og T5000 traktoren er lige velegnet til lette opgaver, til slåning, bearbejdning af jordoverfladen og sprøjtning. T5050 og T5060 kan monteres med ballast på op til max kg, hvorimod max. ballast for T5070 er 7400 kg. Disse traktorer er ligeledes yderst velegnede til pløjning og tungt arbejde i jorden. STABILITET OG SIKKER TRANSPORT En moderne traktor skal være sikker og stabil ved høje transporthastigheder. Alle T5000 modellerne kan monteres med en 40 km/t.* transmission med forakselbremser og dynamisk kørselskontrol på EDC som yderligere muligheder. I visse lande tilbydes hydrauliske eller trykluft anhængerbremsesystemer for ekstra sikkerhed i vanskeligt terræn. *I henhold til gældende regler på markedet. SPECIFIKATIONER, SOM OPFYLDER DINE BEHOV New Holland tilbyder kunderne et bredt udvalg indenfor hver enkelt traktorserie. Alle T5000 modeller ne kan specificeres, så de opfylder behovene hos både husdyrbrug og det mindre landbrug samt de større landbrug og maskinstationer. Kunder, som ønsker traktorer i denne klasse, har et fælles behov for en mindr e, men samtidig alsidig maskine. Ved at tilbyde et udvalg i transmissioner, hydraulikeffekt, 2- eller 4WD samt modeller med eller uden førerkabine, har New Holland en T5000 traktor med specifikationer, som opfylder ethvert behov.

6 6 7 PRODUKTIVITET OG STYRKE OPTIMAL PRÆSTATION HOLDER T5OOO I SPIDSEN KONKURRENT - VENDERADIUS (l/min) % + MANØVRERING T5000 VENDERADIUS Konkurrent New Holland T5000 ØGET KAPACITET FOR PENGENE New Holland T5000 tilbyder forbedret hydraulik med en kapacitet på op til 80 l/min. Med mulighed for den nye avancerede kontrolventil, som leder den overskydende olie fra power-steering kredsløbet til hoved-hydraulikpumpen på 63 l/min. Dette sikrer, at der altid er fuld effekt til rådighed for styresystemet, og det ekstra flow kommer fra hydrauliksystemet, så der ikke er behov for en stærkere hovedpumpe. Resultatet? Øget hydraulikkapacitet uden ekstra brug af brændstof og komplicerede systemer. T5000 traktorerne leverer op til 23% højere flow end mange af konkurrenterne. FREMRAGENDE MANØVRERING OG HØJ KAPACITET Den nye højt specificerede foraksel på T5000 traktorerne har klassens førende styreudslag på 60 grader, hvilket giver traktorerne en venderadius helt nede på 4050 mm. Også kapaciteten er i en klasse for sig selv, med en heavy-duty foraksel som standard på hele T5000 Serien. Ingen anden traktor i dette segment kombinerer så høj styrke og smidighed.

7 FULD TRÆKEVNE FOR MAKSIMAL PRODUKTIVITET Den nye foraksel på 4WD T5000 traktorer er monteret med fuldt låsende differentiale, ikke at forveksle med begrænset slip eller selvlåsende design. Det fuldt låsende differentiale sikrer, at der overføres fuld effekt til begge forhjul under vanskelige forhold. Systemet, som er forbundet til det bagerste låsende differentiale, sikrer at effekten når ud til alle hjul for optimal trækevne BLØDE OG HURTIGE RETNINGSSKIFT Basistransmissionen 12x12 Shuttle Command er monteret med letbetjente vendegear; træd på koblingspedalen og før vendehåndtaget til mellem frem og bak for hurtigt og let at opnå et hastighedstilpasset retningsskift. 2 4 Power Clutch knap + Gearskift 6 8 Lav dual power Høj dual power Den nye 12x12 eller 20x20 Powershuttle og 24x24 Dual Command transmissionen giver føreren mulighed for hurtige retningsskift uden brug af koblingen. Dette gør Powershuttle transmissionen perfekt til læsserarbejde og hurtige vendinger ved forager. UDVEKSLINGSFORHOLD MED POWER CLUTCH Serie T5000 traktorer monteret med 24x24 Dual Command transmission tilbydes med Power Clutch funktionen for betjening af koblingen uden brug af pedalen. Betjeningen sker med en trykknap på gearstangen. Power Clutch kan bruges til at skifte gennem de 8 hastigheder i de tre hovedområder. Under presning eller slåning sikrer de hurtigere skift til en højere eller lavere hastighed en konstant produktivitet.

8 8 9 PRODUKTIVITET OG STYRKE SPECIALDESIGNET TIL LANDBRUGET Alle T5000 traktorer er monteret med New Holland NEF turboladede 4,5 liter fire-cylinder motorer med avanceret intercooler og fremragende præstation. Sammenlign for eksempel stigningen i effekt og moment med den udgående TL-A Serie. Ef fekten på T5060 er øget med 5% i forhold til TL100A og momentstigningen er på hele 15% fra 370 Nm til 425 Nm. Økonomien er også forbedret med et brændstofforbrug helt nede på 216 g/kwh for T5050. For lange arbejdsdage uden påfyldning har brændstoftanken på T5050, T5060 og T5070 en kapacitet på 167 liter. New Holland. Miljøvenlige, effektive motorer er standard. (Nm) Momentkurve TL100A (omdr/min.) Effektkurve T (kw) KLAR TIL 100% BIODIESEL Alle T5000 traktorer vil kunne køre på B20 Biodiesel uden ændringer. Monteret med et passende filterkit, kan alle New Holland motorer i den nuværende produktion, inklusiv motorer med Common Rail brændstofsystem, køre på 100% Biodiesel. Dette omfatter også den avancerede Tier 3 mekanisk brændstofindsprøjtning New Holland NEF motor i T5000 traktorerne. Kontakt din New Holland forhandler for yderligere oplysninger. LAVE OMDREJNINGER, HØJ PRÆSTATION Nominel effekt indtræffer ved 2300 omdr/min., 200 omdr/min. mindre end TL-A og max. moment ved 1300 omdr/min., hvilket er 100 omdr/min. mindr e end TL-A. Hvad er fordelen? Køreegenskaber for eksempel. Momentreserverne er helt oppe på 40%, en stor fordel ved T5000, når der arbejdes under tung belastning i marken og på landevejen ligesom der er mindre behov for områdeskift i varierende terræn. Til lettere opgaver kan T5000 traktoren køres ved lavere motoromdrejninger end TL-A for at mindske lydniveauet og forbedre brændstoføkonomien. T5000 for optimal økonomi og præstation.

9 Gear EN TRANSMISSION, SOM PASSER TIL OPGAVEN Der er fem transmissioner til rådighed. Shuttle Command 12x12 er det perfekte valg til generelle arbejdsopgaver. Powershuttle 12x12 giver hurtige og lette retningsskift uden brug af kobling. Til specialopgaver tilbyder Shuttle Command 20x12 eller Powershuttle 20x20 med Super Cr eeper kørehastigheder helt ned til 0,2 km/t. og Dual Command 24x24 tilbyder Hi-Lo fuldt belastet powershift. Dette giver føreren mulighed for at nedsætte den valgte hastighed med 15% og øge momentet til hjulene med 18% km/t OP TIL TRE BAGERSTE OG TO MIDTERMONTEREDE FJERNVENTILER Der kan monteres op til tre fjernventiler, to med individuel flowjustering, som let indstilles ved hjælp af kontrolfunktionerne gennem bagruden i kabinen. Derudover kan der monteres to midtermonterede ventiler med flowkontrol og integreret joystick, som kan bruges til betjening af 700TL frontlæsser eller frontlift. MEKANISK ELLER ELEKTRONISK? VALGET ER DIT Serie T5000 traktorer kan monteres med enten mekanisk eller elektronisk trækkontrol. Det mekaniske system bruger Flexion Bar liftsystem for præcis trækkontrol, og leveres som standard med Lift-O-Matic systemet. Dette gennemtestede New Holland system hæver og sænker redskabet ved hjælp af en enkelt kontrolfunktion. EDC elektronisk trækkontrol som er ekstraudstyr i nydesignet udformning, anvendes også i den fremragende T6000 traktorserie. Hæve/sænke kontrolfunktionen er placeret i en kvadrant, som er ergonomisk og brugervenlig. En enkelt hæve- /sænkekontakt gør det let at hæve og sænke redskabet under vendinger ved forager. EN LØFTEKAPACITET SOM MATCHER BEHOVET New Holland har designet liften, så T5000 traktorerne ubesværet kan arbejde med tunge redskaber. T5000 kan specificeres med dobbelte hjælpecylindre, så liftkapaciteten øges til hele 5740 kg. Med andre ord - en T5000 serie traktor har kapaciteten til at løfte et læs, der er tungere end dens egen standardvægt. Traktorer med EDC har dynamisk kørselskontrol, som øger komforten under transport af tunge redskaber på landevejen.

10 10 11 ULTIMATIV KOMFORT SÆTTER FØREREN I FOKUS Når man betragter en T5000 traktor, ser man omgående at der er fokus på føreren. Både ROPS-* og førerkabinemodeller har rummelige pladsforhold med ophængte pedaler. Alle kontrolfunktioner er ergonomisk placeret for let og ergonomisk betjening. Selv bagruden kan justeres for let adgang af kabler til kontr olboksen. De slanke stolper i førerkabinen giver føreren uhindret udsyn til alle sider. Det imponerende 5,3 m 2 glasparti i kabinen sikrer, at en T5000 traktor monteret med læsser har fremragende udsyn til hele løfteområdet. Derudover kan blandt andet vælges skærmmonterede lift- og PTO-kontrolfunktioner, et bredt udvalg af sæder og air-condition. T5000. Komfort og brugervenlighed er standard. *Markedsføres ikke i Danmark. Udvendig støj 75 dba Overførsel af støj LAVERE LYDNIVEAU GIVER MINDRE FØRERTRÆTHED Lydniveauet i kabinen på T5000 traktorerne er på 75 dba. Dette er opnået ved at mindske lydniveauet og vibrationer fra motoren, og ved at montere både ROPS-platform* og førerkabinen på specialfremstillede dæmpende ophæng. FRISK OG LYS KABINE Træd ind i førerkabinen på en T5000 traktor, og du ser tydeligt forskellen i forhold til den udgående TL-A Serie. Kabinen er indrettet i lysere farver, og instrumentpanelet har nye målere, som er klare og lette at aflæse. Standardudstyret omfatter vendeindikatorsummer, advarselslampe for lavt brændstofniveau og et digitalt display over traktorhastigheden og påmindelse til før eren om de kommende serviceintervaller.

11 TILPASSET FØREREN Udover et stort udvalg af sæder, kan rattet i T5000 traktorerne justeres i både vinkel og rækkevidde. En stor fordel, som giver optimal kørekomfort for førere af enhver størrelse. PERFORMANCE MONITOR FOR EKSTRA INFORMATION Det omfattende hoved-instrumentpanel kan monteres med en Performance Monitor, som giver oplysninger om bl.a. bearbejdet areal, kørt distance, timetal pr. dag og bearbejdet areal pr. time. Derudover viser monitoren hjulslip og PTO-omdr. Traktorens vedligeholdelsesprogram indeholder timer til næste service samt batterispænding.

12 12 13 KVALITET OG PÅLIDELIGHED FREMSTILLET TIL AT SIKRE DIG LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER New Holland T5000 traktorerne har gennemgået en udvikling i forhold til TL-A Serien, men de har været underlagt de samme grundige tests som T6000 og T7000 traktor er. Dette omfatter 8000 timers udholdenhedstest bygget op over det udvidede 600 timers serviceinterval, som nu er standard for alle T5000 modeller. New Holland har også foretaget en komplet ændring af el-systemet på T5000, med de nyeste versioner af ledningskredsløb for yderligere pålidelighed. LÆNGERE SERVICEINTERVALLER. LAVERE OMKOSTNINGER Alle T5000 modellerne er fremstillet til 600 timers motorserviceintervaller ved brug af konventionelt brændstof. Dette er branchens længste regelmæssige serviceintervaller, og 20% længere end de 500 timer, der tilbydes som standard af de førende konkurrerende mærker. De øgede intervaller er testet for at sikr e, at der ikke er gået på kompromis med præstationen eller holdbarheden. Vælg New Holland for at spare penge og værkstedstid. (timer) % 400 Konkurrent New Holland T5000

13 FORBEDRET UDSYN Serie T5000 traktorer kan udstyres med ekstra, stærke lygter for optimal sikkerhed under arbejde efter mørkets frembrud. De ekstra lygter kan justeres af føreren alt efter arbejdsopgaven, blandt andet for øget udsyn ved betjening af en 700TL frontlæsser. Dette gør arbejdet med f.eks. ensilage eller læsning af en fodervogn på de korte, mørke vinterdage langt mere sikkert og produktivt. DE SMÅ DETALJER GØR T5OOO TIL NOGET HELT SPECIELT New Holland har videreudviklet sin traktorfremstillingsprocedure med sans for detaljer, som gør traktoren lettere at servicere. Den helt oplukkelige motorhjelm er et godt eksempel. Det specialformede bundkar er et andet - ingen hindringer for let vedligeholdelse. Alle større filtre er indenfor let rækkevidde. OPTIMALT PTO-ARBEJDE Bagerste PTO har uafhængig drivlinie for at sikre maksimal overførsel af effekt til redskabet. Der kan vælges skærmmonterede PTO-kontakter for stop og start i hver side. Robust og let at betjene. Den stærke og letbetjente PTO kan specificeres med kørselsafhængig hastighed og 540, 540E og 1000, som vælges i førerkabinen. Der er både 6- og 21-not PTO-aksler til rådighed. BLØD START FUNKTION BESKYTTER PTO OG REDSKAB New Holland introducerede Blød Start PTOtilkobling for at beskytte både traktor og redskab. Den nu gennemtestede Blød Star t funktion på T5000 modellerne dæmper tilkoblingen af drevet for at undgå at pludselige chokbelastninger overføres til redskabet. Pålidelig, blød tilkobling betyder lavere vedligeholdelsesomkostninger.

14 14 15 NEW HOLLAND TILBYDER LANGT MERE... New Holland T5000 traktorer er utroligt alsidige, og tilbyder derudover en lang række forhandlermonteret ekstraudstyr, bl.a. den specialdesignede frontlift og PTO-systemer samt en serie New Holland 700TL læssere. EZ-Guide 500 og EZ-Guide 250 guidance systemerne kan også monteres på alle T5000 traktorer. En stor fordel ved det forhandlermonterede ekstraudstyr er, at det er specialdesignet så det passer til traktoren. Dette sikrer f.eks., at frontliften er fuldt integreret, matcher forakslens kapacitet, og er ergonomisk og let at betjene. Samme princip gør sig gældende for 700TL læsser ne, som er designet til T5000, og er blevet testet med T5000. Kunder nes erfaringer og feedback er brugt til at udvikle og forbedre læsserne, så de passer perfekt til T5000. Resultatet? 700TL læsser ne byder på markedets bedste kombination af løftekraft, let betjening og alsidighed. VALGMULIGHEDER UDOVER LØFTEKAPACITETEN New Holland 700TL frontlæssere tilbyder løftekapaciteter fra 2060 kg til 2304 kg og løftehøjder fra 3530 mm til 3860 mm. Disse fr ontlæssere kan monteres med enten manuel nivellering eller mekanisk parallelføringssystem. Sidstnævnte kan monteres med ekstra funktioner som Active Scoop og Active Fast Tip for forbedr et fylde- og tømmefunktion for skovlen. Alt ekstraudstyr til frontlæsseren er afhængig af specifikationerne for pågældende traktormodel. Model 730TL 740TL 750TL T5030 T5040 O O T5050 O T5060 O T5070 O Anbefalet O Tilgængelig Ikke tilgængelig

15 LET MONTERING HURTIG AFMONTERING Som ekstraudstyr kan 700TL frontlæsserne monteres med Easylock enkeltpunkts hydrauliktilkobling for hur tig af- og påmontering af læsseren. DESIGNET SPECIELT TIL T5OOO En stor fordel ved T5000 frontliften er den ubesværede betjening fra førerkabinen. PTO-tilkoblingssystemet er det samme som for bagerste lift, og det ukomplicer ede joystick giver let og hurtig betjening, når liften skal hæves og sænkes. Frontliftkapaciteten på 3070 kg klares ubesværet af den stærke T5000 foraksel. EN ENKELT VÆGTKLODS Den specialfremstillede vægtklods for T5000 er designet, så den passer til en frontlift eller bagerste lift, hvilket gør den langt lettere at montere end de traditionelle opdelte vægte. Når den monteres i bagerste lift, er vægtklodsen den perfekte kontravægt for en 700TL frontlæsser. EZ-GUIDE 25O Traktorstyresystemet er tilgængeligt i forskellige udgaver, men basissystemet EZ-Guide 250 er et af de bedste på markedet. Systemet får positioner fra GPS satellitter, og kan bruges til at styre parallelt med et skår, som er lagret i hukommelsen, eller det senest kørte under arbejdet. Skærmen kan vise det bearbejdede areal, og manglende eller overlappede områder. Perfekt til sprøjtearbejde eller let jordbearbejdning. Når dagen er slut, kan der overføres rapporter om arbejdet og kort til hjemmecomputeren på gården. EZ-Guide 250 kan bruges i kombination med EZ-Steer, og kan med en ekstra antenne opgraderes til et højere præcisionsniveau.

16 16 17 TOP SERVICE MED NEW HOLLAND TOP SERVICE HAR DU ALTID NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER LIGE VED HÅNDEN TOTAL TILGÆNGELIGHED I samarbejde mellem New Holland forhandlere og New Holland Parts og Service teams er man sikret total support og information alle døgnets 24 timer gennem det gratis telefonnummer* Ved hjælp af dette telefonnummer* kan man når som helst få rådgivning og oplysninger om f.eks. New Holland forhandler nettet, anmode om brochurer, produktproblemer og få svar på andre spørgsmål. TOTAL TILFREDSHED New Holland Top Service teamet vil følge op på enhver henvendelse, indtil der er fundet den rigtige løsning, og stopper først, når kunden er fuldt tilfreds. Feedback fra kunderne vil blive brugt til konstant opfølgning og forbedring af processen. TOTAL PRIORITERING New Holland ved, at i høstsæsonen kan ethver t tab af produktivitet koste dyrt. Derfor er der ekstra support til rådighed for hovedprodukterne indenfor reklamationsretten. New Holland Top Service manageren kan trække reservedele fra alle fabrikkerne indenfor New Holland Parts og produktionsnetværket, og selv fra samlebåndene, for at sikr e en hurtig løsning. Ved hjælp af prioriteringssystemer vil reservedelene blive leveret hurtigt, for at få maskinen tilbage i marken i løbet af ingen tid. TOPHASTIGHED I forbindelse med produktproblemer vil New Holland Top Service teamet arbejde sammen med kundens forhandler og New Holland Par ts og Service organisationen for hurtigt at finde de nødvendige reservedele og løse eventuelle tekniske problemer. For at sikre hurtig levering af reservedele bakkes New Holland forhandlerne op af det velfungerende bestillings- og leveringssystem med døgnservice fra reservedelslagrene. For at sikre en konstant høj reservedelsservice afholdes der regelmæssige produkttræningskurser for forhandlernes personale. For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnet telefon. V isse europæiskeudbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på

17 BAG PRODUKTET FORHANDLERNES VELUDDANNEDE SERVICETEKNIKERE SØRGER FOR DEN OPTIMALE TEKNISKE SUPPORT Et uddannelsesprogram for serviceteknikere sikrer at kunderne altid modtager den professionelle service, de forventer. Som support til dette program har New Holland oprettet et online-program til træning og udvikling af den tekniske ekspertise hos New Holland forhandlerne. Således er forhandlernes tekniske personale i stand til at bygge videre på den træning de gennemgår på New Holland s træningscentre, så de er konstant opdaterede. VI KENDER DINE ARBEJDSFORHOLD - VI TILBYDER FINANSIERING, SOM PASSER SPECIELT TIL DIG CNH Capital, New Hollands finansieringsselskab, har grundigt kendskab til landbrugsindustrien, og ved at hver eneste kunde har sine specielle maskiner og udstyr, samt økonomiske og skattemæssige forhold. Der for har vi udvidet vores kundeservice til at omfatte skræddersyet finansiering. New Holland forhandlerne og CNH Capital specialisterne arbejder sammen for at tilbyde de mest avancerede landbrugsmaskiner sammen med fleksible og fornyende finansieringsmuligheder og dermed sikre dig den mest økonomiske og effektive løsning.

18 18 19 SPECIFIKATIONER MODEL T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O New Holland motor* NEF NEF NEF NEF NEF Antal cylindre / kapacitet / ventiler / miljøgodkendelse 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 Indsugning Turboladet Turboladet Turboladet Turboladet Turboladet Intercooler Godkendt Biodiesel blanding B100** B100** B100** B100** B100** Nom. motoreffekt ISO TR14396 (kw/hk) 56/76 63/86 71/97 78/106 83/113 Nom. motoromdr. (omdr/min.) Max. moment ISO TR14396 ved 1300 omdr/min. (Nm) Momentreserve (%) Intern EGR Køling Væske Væske Væske Væske Væske Power core luftfiltersystem Max. brændstofforbrug (g/kwh) Brændstoftank kapacitet (l) Motor serviceinterval (t.) Transmission 12x12 Shuttle Command transmission (30 km/t. / 40 km/t.) O O O O O Min. hastighed (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 1,7 / 2,1 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 20x12 Shuttle Command transmission [Ekstraudstyr Super Creeper (30 km/t. / 40 km/t.)] O O O O O Min. hastighed med Super Creeper (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 12x12 Powershuttle transmission (30 km/t. / 40 km/t.) Min. hastighed (30km/t. / 40km/t.) (km/t.) 1,7 / 2,0 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 20x20 Powershuttle transmission [Ekstraudstyr Super Creeper (30km/t. / 40km/t.)] O O O O O Min. hastighed (30km/t. / 40km/t.) (km/t.) 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 24x24 Dual Command transmission (30 km/t. / 40 km/t.) O O O O O Min. hastighed (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 1,5 / 1,8 1,6 / 1,9 1,6 / 1,9 1,6 / 1,9 1,6 / 1,9 Power Clutch (kun Dual Command & Powershuttle transmission) O O O O O Gear i 4-12 km/t. arbejdsområde (Dual Command transmission) Elektro hydr. differentialespærre Foraksel 2WD foraksler O O O O 4WD foraksler Styreudslag 2WD / 4WD foraksel ( ) 55 / / / / 60 / 60 Venderadius 2WD / 4WD foraksel (mm) 3770 / / / / 4050 / 4050 Elektrohydr. differentialespærre Elektrohydr. 4WD tilkobling Forhjulsbremser O O O O O Fleksible forskærme O O O O O Akselsvingning ( ) Hydrauliksystem Standard pumpeflow (l/min.) Kombineret pumpeflow for læssere (l/min.) Mekanisk trækkontrol Vægtoverføring gennem liftarme Lift-O-Matic system Elektronisk trækkontrol O O O O O Max. løftekapacitet ved kugleender med armene vandret (kg) Max. antal fjernventiler Max. antal midtermonterede fjernventiler Frontlift & PTO O O O O O Max. forreste løftekap. ved kugleender med armene vandret

19 MODEL T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O PTO Elektro hydraulisk PTO-tilkobling Blød Start PTO-aktivering O O O O O Betjening i bagskærm O O O O O Kørselsafhængig PTO O O O O O 540 O O O O O 540 / 540E 540 / 540E / 1000 O O O Førerplads Førerkabine Air-condition O O O O O Luftaffjedret sæde O O O O O A-stolpe monteret udstødning MP3 Bluetooth Radio O O O O O Vinduesareal i kabine (m 2 ) 5,3 5,3 5,3 5,3 5,3 Min. lydniveau (dba) Dimensioner med standard dækmontering A Akselafstand 2WD (mm) A Akselafstand 4WD (mm) B Max. længde 4WD (mm) C Højde til toppen af ROPS (Oppe / nede) (mm) 2691 / / / / / 2199 C Højde til kabinetag (mm) D Højde fra midten af bagaksel til kabinetag (mm) E Frihøjde (4WD) (mm) F Forhjul sporvidde 2WD (mm) F Forhjul sporvidde 4WD (mm) F Baghjul sporvidde (mm) Vægte Vægt*** (2WD / 4WD) (kg) 3750 / / / / 4250 / 4250 Max. tilladt belastning (kg) Standard dæk For (2WD/4WD) /11.2R /13.6R /380/70R /380/70R24 440/65R24 Bag 16.9R R34 480/70R34 480/70R34 540/65R34 Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** I henhold til gældende regler *** Med fører (85 kg) og fuld brændstoftank D C E F A B

20 NEW HOLLAND. SPECIALISTEN PÅ LANDBRUGSOMRÅDET. Besøg vores hjemmeside: DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 15/12/09 - TP01 - (Turin) /DKO

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520 Høj ydeevne i alle afgrøder 2 De nye Kverneland pressere - udviklet til krævende forhold Fordele 2,2 m pickup med lille diameter for maksimal kapacitet. SuperCut-14

Læs mere

MOW With an attitude

MOW With an attitude MOW with an Attitude Design, attitude og suveræn styrke FLERE TRUMPF LASERE FLERE ROBOTSVEJSERE HIGH-TECH MALERSYSTEM Vores store fremstillingskapacitet gør det muligt for os at bygge bedre, kraftigere,

Læs mere

Ny SVC førerkabine udvider dine horisonter Side 12 NYHED! "Versu'god" første danske test af en Versu model

Ny SVC førerkabine udvider dine horisonter Side 12 NYHED! Versu'god første danske test af en Versu model Valtra kundemagasin 1/2009 NYHED! Ny SVC førerkabine udvider dine horisonter Side 12 "Versu'god" første danske test af en Versu model Side 4 Juha Kankkunen viser dig, hvordan man kører bil på is Side 10

Læs mere

LAD OS MØDES TIL EN GOD HANDEL

LAD OS MØDES TIL EN GOD HANDEL Tag den rigtige beslutning. NU. LAD OS MØDES TIL EN GOD HANDEL finansiering fra 0,0% rente 1 Afgrødeflowet er fremragende. Vi har mange opgaver for husdyrbedrifter, så stråkvaliteten skal være helt i top.

Læs mere

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DEN NYE EURO 6-SERIE EN REN KVALITETSSERIE Den nye DAF Euro 6-produktserie. Splinternyt design giver maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig kørekomfort. De nye højteknologiske PACCAR

Læs mere

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud NISSAN NV400 SKAB DET PERFEKTE MATCH UFORLIGNELIGT POTENTIALE. NV400 byder på ét af markedets bredeste udvalg af varebiler. De mange kombinationer af akselafstand, længde, højde, lasteevne, motor, for-/baghjulstræk

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

FarmTest - Kvæg nr. 16-2003. Strømaskiner og halmspredere

FarmTest - Kvæg nr. 16-2003. Strømaskiner og halmspredere FarmTest - Kvæg nr. 16-2003 Strømaskiner og halmspredere 2 Strømaskiner og halmspredere Strømaskiner og halmspredere Af konsulent Mads Urup Gjødesen, Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, Byggeri og

Læs mere

FOKUS PÅ BLYBATTERIER HÅNDTERING OG TEKNISK INFORMATION OM BLYBATTERIER

FOKUS PÅ BLYBATTERIER HÅNDTERING OG TEKNISK INFORMATION OM BLYBATTERIER FOKUS PÅ BLYBATTERIER HÅNDTERING OG TEKNISK INFORMATION OM BLYBATTERIER BLYBATTERIER EN UDDØENDE TEKNOLOGI? NEJ, TVÆRTIMOD! Behovet for lagret energi er større end nogensinde, og vi vil med denne brochure

Læs mere

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Omkostningsreduktion ved horisontal transport Rejsen igennem forsyningskæden fra fabrik til slutbruger kan være lang, idet varer flyttes flere gange

Læs mere

Såkombination MSC Accord. Stor kapacitet høj præcision...

Såkombination MSC Accord. Stor kapacitet høj præcision... Såkombination MSC Accord Stor kapacitet høj præcision... Den mest moderne teknologi fra specialisten inden for pneumatiske såmaskiner Med såkombinationen MSC præsenterer Kverneland Accord den slagkraftige

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

EUROPE PREMIUM EQUIPMENT KOMBINERET MED FØRSTEKLASSES UDSTYR BLIVER PALFINGER KRANEN ET MULTIFUNKTIONELT VÆRKTØJ

EUROPE PREMIUM EQUIPMENT KOMBINERET MED FØRSTEKLASSES UDSTYR BLIVER PALFINGER KRANEN ET MULTIFUNKTIONELT VÆRKTØJ EUROPE PREMIUM EQUIPMENT Lifetime excellence KOMBINERET MED FØRSTEKLASSES UDSTYR BLIVER PALFINGER KRANEN ET MULTIFUNKTIONELT VÆRKTØJ 1 lifetime excellence PALFINGER EQUIPMENT CENTER TILBYDER ET OMFATTENDE

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

Brugsanvisning. Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. FR 2216 FA FR 2218 FA 4X4

Brugsanvisning. Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. FR 2216 FA FR 2218 FA 4X4 8 Brugsanvisning Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. FR 2216 FA FR 2218 FA 44 INDHOLD Indhold INDHOLD Indhold... 2 INDLEDNING Til vore kunder... 3 Kørsel

Læs mere

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G P R O C E S S E R V I C E Vi er repræsenteret i hele verden. Australien Belgien Brasilien Canada Danmark Egypten England Estland Finland Frankrig

Læs mere

Før køb af akseltrykmåler!

Før køb af akseltrykmåler! Før køb af akseltrykmåler! Flere og flere vognmænd får monteret akseltrykmålere eller mobile vejesystemer i deres biler. I denne folder kan du læse lidt om hvad disse apparater kan, og hvordan de virker.

Læs mere

INDUSTRI. Tavler & kapslinger

INDUSTRI. Tavler & kapslinger INDUSTRI Magasinet April. 2007 Tavler & kapslinger Effektiv fjernelse af statisk elektricitet SIRIUS halvlederkontaktorer og relæer Kabler og beskyttelsesledere til installationer Multifunktions indkapsling

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet,

Læs mere

V112-3.0 MW. Én vindmølle til én verden. vestas.com

V112-3.0 MW. Én vindmølle til én verden. vestas.com V112-3.0 MW Én vindmølle til én verden vestas.com VI LEVERER DEN ØNSKEDE VINDKRAFT ÉN HØJTYDENDE OG PÅLIDELIG VINDMØLLE TIL ÉN VERDEN Højtydende og pålidelig V112-3,0 MW er en højtydende og pålidelig

Læs mere

BRUGSANVISNING MB3197-DK-B

BRUGSANVISNING MB3197-DK-B BRUGSANVISNING DA -B Tillykke med den nye manuelle kørestol Indledning Kvalitet og funktioner er nøgleord for alle kørestole i Handicare serien. Exigo 30 bliver fremstillet af Handicare Produktion AS.

Læs mere

ATV 150 cc. LO150 Gepard

ATV 150 cc. LO150 Gepard Brugsanvisning Varenr.: 9027281 ATV 150 cc. LO150 Gepard Rødlersvej 9 4733 Tappernøje Tlf + Fax 55 96 96 16 Mobil 30 23 20 90 npmotor@mail.dk ATV Model: Gepard - LO150 Varenummer: 9027281 Beskrivelse:

Læs mere

Rider 11/13 Rider 11 Bio/13 Bio

Rider 11/13 Rider 11 Bio/13 Bio Rider 11/13 Rider 11 Bio/13 Bio Brugsanvisning Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem og forstå indholdet, inden du bruger maskinen. 101 91 58-06 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugsanvisning til Rider 11 og Rider

Læs mere

gør energieffektivitet til din forretning

gør energieffektivitet til din forretning gør energieffektivitet til din forretning Smarte løsninger har deres egen farve Solar er en teknisk grossist inden for el, kommunikation, sikring, belysning, automation, vvs, ventilation og vedvarende

Læs mere

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE ALT OM FIRMABILEN April 2007 Stadig flere firmabiler Flere og flere af de personbiler, der sælges i Danmark, bliver solgt som firmabil,

Læs mere

Side 3 Forside og side 7

Side 3 Forside og side 7 Nr. 18 6. årgang september 2002 GRUNDFOS KUNDEAVIS Cirkulation Demovan - en rullende succes. Rejsegilde på HI-Messen. Håndbold Omtale til den store guldmedalje. Side 3 Forside og side 7 Side 11 Alt under

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FH OG VOLVO FH16 Du kan tage dette personligt. 3 10 Fokus på detaljerne 11 20 Udendørs Førerhus Lys Hjul Chassis 21 30 Interiør Komfort Opbevaring

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere