NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O"

Transkript

1 NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

2 T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New Holland T5000 traktorerne gennemtestet produktion med de mest avancerede motorer indenfor denne traktorkategori, 76, 86, 97, 106 og 113 hk. T5000 tilbyder en optimal balance mellem velkendt design og moder ne teknologi. De omfattende specifikationer starter med valget mellem to-hjulstræk 30 km/t. og fir e-hjulstræk 40 km/t.*, begge med ROPS platform** og førerkabinemodeller*. Der kan vælges mellem fem hovedtransmissioner: 12x12 Shuttle Command 20x12 Shuttle Command med Super Creeper 12x12 Powershuttle 20x20 Powershuttle med Super Creeper 24x24 Dual Command med Powershuttle og Power Clutch. På modeller med førerkabine er der helt nyt kabineinteriør på T5000 Serien, med forbedr et ergonomi og øget fokus på føreren. Med hensyn til komfort, perfekt udsyn til alle sider og let betjening sætter T5000 traktor erne helt nye standarder i denne klasse. *I henhold til gældende regler på markedet. **Markedsføres ikke i Danmark.

3 SPECIFIKATIONER, SOM LEVER OP TIL DINE BEHOV KOMPAKT STØRRELSE New Holland har forlængst indset hvor vigtigt det er at samle så høj effekt som muligt i så kompakt en traktor som muligt. Der vil altid være behov for en traktor, som er en stærk og fleksibel platfor m for en frontlæsser, og med tilstrækkelig PTO-effekt til at kunne trække en moderne fodervogn. UDNYT VOR STORE EKSPERTISE Med tilpasningen mellem moderne effekt og gennemtestet teknologi, tilbyder T5000 traktorerne den perfekte balance for alle typer markarbejde. Dette er fordelen ved en traktor, som er udviklet for at leve op til kravene i det moderne landbrug MAKSIMAL ALSIDIGHED PRODUKTIVITET OG STYRKE ULTIMATIV KOMFORT KVALITET OG PÅLIDELIGHED SPECIFIKATIONER

4 4 5 MAKSIMAL ALSIDIGHED EN PERFEKT BALANCE MELLEM STØRRELSE OG STYRKE KOMPAKT TIL ARBEJDET PÅ GÅRDEN New Holland ved, at landmanden har brug for en r elativ kompakt traktor til opgaverne på gården. Monteret med en 700TL frontlæsser, kombinerer T5000 traktorerne styrke og alsidighed med solid og brugervenlig præstation. Med 16,9R34 dæk, er kabinehøjden helt nede på 2536 mm og max. br edden er kun på 2012 mm. Den kompakte T5000 kan klemme sig ind overalt.

5 OPTIMAL ALSIDIGHED Alle T5000 traktorer kan specificeres med midtermonterede hydraulikventiler. Disse nydesignede ventiler for hurtigere reaktion og den fabriksmonterede ramme giver hurtig og let montering af en New Holland 700TL frontlæsser. Resultatet er en traktor- og læsserkombination i perfekt balance. Rigelig hydraulikeffekt på op til 80 l/min, sikrer optimal præstation med fremragende kontrol for præcis håndtering af selv de tungeste opgaver. LET, STÆRK OG FLEKSIBEL Kompakte og manøvrevenlige traktorer sikrer optimal præstation i marken. Med et effekt-til-vægt forhold på 37,6 kg/hk, har T5070 lagt sig på en stærk førerplads i denne kategori. Denne præstation er nøglen til alsidigheden, og T5000 traktoren er lige velegnet til lette opgaver, til slåning, bearbejdning af jordoverfladen og sprøjtning. T5050 og T5060 kan monteres med ballast på op til max kg, hvorimod max. ballast for T5070 er 7400 kg. Disse traktorer er ligeledes yderst velegnede til pløjning og tungt arbejde i jorden. STABILITET OG SIKKER TRANSPORT En moderne traktor skal være sikker og stabil ved høje transporthastigheder. Alle T5000 modellerne kan monteres med en 40 km/t.* transmission med forakselbremser og dynamisk kørselskontrol på EDC som yderligere muligheder. I visse lande tilbydes hydrauliske eller trykluft anhængerbremsesystemer for ekstra sikkerhed i vanskeligt terræn. *I henhold til gældende regler på markedet. SPECIFIKATIONER, SOM OPFYLDER DINE BEHOV New Holland tilbyder kunderne et bredt udvalg indenfor hver enkelt traktorserie. Alle T5000 modeller ne kan specificeres, så de opfylder behovene hos både husdyrbrug og det mindre landbrug samt de større landbrug og maskinstationer. Kunder, som ønsker traktorer i denne klasse, har et fælles behov for en mindr e, men samtidig alsidig maskine. Ved at tilbyde et udvalg i transmissioner, hydraulikeffekt, 2- eller 4WD samt modeller med eller uden førerkabine, har New Holland en T5000 traktor med specifikationer, som opfylder ethvert behov.

6 6 7 PRODUKTIVITET OG STYRKE OPTIMAL PRÆSTATION HOLDER T5OOO I SPIDSEN KONKURRENT - VENDERADIUS (l/min) % + MANØVRERING T5000 VENDERADIUS Konkurrent New Holland T5000 ØGET KAPACITET FOR PENGENE New Holland T5000 tilbyder forbedret hydraulik med en kapacitet på op til 80 l/min. Med mulighed for den nye avancerede kontrolventil, som leder den overskydende olie fra power-steering kredsløbet til hoved-hydraulikpumpen på 63 l/min. Dette sikrer, at der altid er fuld effekt til rådighed for styresystemet, og det ekstra flow kommer fra hydrauliksystemet, så der ikke er behov for en stærkere hovedpumpe. Resultatet? Øget hydraulikkapacitet uden ekstra brug af brændstof og komplicerede systemer. T5000 traktorerne leverer op til 23% højere flow end mange af konkurrenterne. FREMRAGENDE MANØVRERING OG HØJ KAPACITET Den nye højt specificerede foraksel på T5000 traktorerne har klassens førende styreudslag på 60 grader, hvilket giver traktorerne en venderadius helt nede på 4050 mm. Også kapaciteten er i en klasse for sig selv, med en heavy-duty foraksel som standard på hele T5000 Serien. Ingen anden traktor i dette segment kombinerer så høj styrke og smidighed.

7 FULD TRÆKEVNE FOR MAKSIMAL PRODUKTIVITET Den nye foraksel på 4WD T5000 traktorer er monteret med fuldt låsende differentiale, ikke at forveksle med begrænset slip eller selvlåsende design. Det fuldt låsende differentiale sikrer, at der overføres fuld effekt til begge forhjul under vanskelige forhold. Systemet, som er forbundet til det bagerste låsende differentiale, sikrer at effekten når ud til alle hjul for optimal trækevne BLØDE OG HURTIGE RETNINGSSKIFT Basistransmissionen 12x12 Shuttle Command er monteret med letbetjente vendegear; træd på koblingspedalen og før vendehåndtaget til mellem frem og bak for hurtigt og let at opnå et hastighedstilpasset retningsskift. 2 4 Power Clutch knap + Gearskift 6 8 Lav dual power Høj dual power Den nye 12x12 eller 20x20 Powershuttle og 24x24 Dual Command transmissionen giver føreren mulighed for hurtige retningsskift uden brug af koblingen. Dette gør Powershuttle transmissionen perfekt til læsserarbejde og hurtige vendinger ved forager. UDVEKSLINGSFORHOLD MED POWER CLUTCH Serie T5000 traktorer monteret med 24x24 Dual Command transmission tilbydes med Power Clutch funktionen for betjening af koblingen uden brug af pedalen. Betjeningen sker med en trykknap på gearstangen. Power Clutch kan bruges til at skifte gennem de 8 hastigheder i de tre hovedområder. Under presning eller slåning sikrer de hurtigere skift til en højere eller lavere hastighed en konstant produktivitet.

8 8 9 PRODUKTIVITET OG STYRKE SPECIALDESIGNET TIL LANDBRUGET Alle T5000 traktorer er monteret med New Holland NEF turboladede 4,5 liter fire-cylinder motorer med avanceret intercooler og fremragende præstation. Sammenlign for eksempel stigningen i effekt og moment med den udgående TL-A Serie. Ef fekten på T5060 er øget med 5% i forhold til TL100A og momentstigningen er på hele 15% fra 370 Nm til 425 Nm. Økonomien er også forbedret med et brændstofforbrug helt nede på 216 g/kwh for T5050. For lange arbejdsdage uden påfyldning har brændstoftanken på T5050, T5060 og T5070 en kapacitet på 167 liter. New Holland. Miljøvenlige, effektive motorer er standard. (Nm) Momentkurve TL100A (omdr/min.) Effektkurve T (kw) KLAR TIL 100% BIODIESEL Alle T5000 traktorer vil kunne køre på B20 Biodiesel uden ændringer. Monteret med et passende filterkit, kan alle New Holland motorer i den nuværende produktion, inklusiv motorer med Common Rail brændstofsystem, køre på 100% Biodiesel. Dette omfatter også den avancerede Tier 3 mekanisk brændstofindsprøjtning New Holland NEF motor i T5000 traktorerne. Kontakt din New Holland forhandler for yderligere oplysninger. LAVE OMDREJNINGER, HØJ PRÆSTATION Nominel effekt indtræffer ved 2300 omdr/min., 200 omdr/min. mindre end TL-A og max. moment ved 1300 omdr/min., hvilket er 100 omdr/min. mindr e end TL-A. Hvad er fordelen? Køreegenskaber for eksempel. Momentreserverne er helt oppe på 40%, en stor fordel ved T5000, når der arbejdes under tung belastning i marken og på landevejen ligesom der er mindre behov for områdeskift i varierende terræn. Til lettere opgaver kan T5000 traktoren køres ved lavere motoromdrejninger end TL-A for at mindske lydniveauet og forbedre brændstoføkonomien. T5000 for optimal økonomi og præstation.

9 Gear EN TRANSMISSION, SOM PASSER TIL OPGAVEN Der er fem transmissioner til rådighed. Shuttle Command 12x12 er det perfekte valg til generelle arbejdsopgaver. Powershuttle 12x12 giver hurtige og lette retningsskift uden brug af kobling. Til specialopgaver tilbyder Shuttle Command 20x12 eller Powershuttle 20x20 med Super Cr eeper kørehastigheder helt ned til 0,2 km/t. og Dual Command 24x24 tilbyder Hi-Lo fuldt belastet powershift. Dette giver føreren mulighed for at nedsætte den valgte hastighed med 15% og øge momentet til hjulene med 18% km/t OP TIL TRE BAGERSTE OG TO MIDTERMONTEREDE FJERNVENTILER Der kan monteres op til tre fjernventiler, to med individuel flowjustering, som let indstilles ved hjælp af kontrolfunktionerne gennem bagruden i kabinen. Derudover kan der monteres to midtermonterede ventiler med flowkontrol og integreret joystick, som kan bruges til betjening af 700TL frontlæsser eller frontlift. MEKANISK ELLER ELEKTRONISK? VALGET ER DIT Serie T5000 traktorer kan monteres med enten mekanisk eller elektronisk trækkontrol. Det mekaniske system bruger Flexion Bar liftsystem for præcis trækkontrol, og leveres som standard med Lift-O-Matic systemet. Dette gennemtestede New Holland system hæver og sænker redskabet ved hjælp af en enkelt kontrolfunktion. EDC elektronisk trækkontrol som er ekstraudstyr i nydesignet udformning, anvendes også i den fremragende T6000 traktorserie. Hæve/sænke kontrolfunktionen er placeret i en kvadrant, som er ergonomisk og brugervenlig. En enkelt hæve- /sænkekontakt gør det let at hæve og sænke redskabet under vendinger ved forager. EN LØFTEKAPACITET SOM MATCHER BEHOVET New Holland har designet liften, så T5000 traktorerne ubesværet kan arbejde med tunge redskaber. T5000 kan specificeres med dobbelte hjælpecylindre, så liftkapaciteten øges til hele 5740 kg. Med andre ord - en T5000 serie traktor har kapaciteten til at løfte et læs, der er tungere end dens egen standardvægt. Traktorer med EDC har dynamisk kørselskontrol, som øger komforten under transport af tunge redskaber på landevejen.

10 10 11 ULTIMATIV KOMFORT SÆTTER FØREREN I FOKUS Når man betragter en T5000 traktor, ser man omgående at der er fokus på føreren. Både ROPS-* og førerkabinemodeller har rummelige pladsforhold med ophængte pedaler. Alle kontrolfunktioner er ergonomisk placeret for let og ergonomisk betjening. Selv bagruden kan justeres for let adgang af kabler til kontr olboksen. De slanke stolper i førerkabinen giver føreren uhindret udsyn til alle sider. Det imponerende 5,3 m 2 glasparti i kabinen sikrer, at en T5000 traktor monteret med læsser har fremragende udsyn til hele løfteområdet. Derudover kan blandt andet vælges skærmmonterede lift- og PTO-kontrolfunktioner, et bredt udvalg af sæder og air-condition. T5000. Komfort og brugervenlighed er standard. *Markedsføres ikke i Danmark. Udvendig støj 75 dba Overførsel af støj LAVERE LYDNIVEAU GIVER MINDRE FØRERTRÆTHED Lydniveauet i kabinen på T5000 traktorerne er på 75 dba. Dette er opnået ved at mindske lydniveauet og vibrationer fra motoren, og ved at montere både ROPS-platform* og førerkabinen på specialfremstillede dæmpende ophæng. FRISK OG LYS KABINE Træd ind i førerkabinen på en T5000 traktor, og du ser tydeligt forskellen i forhold til den udgående TL-A Serie. Kabinen er indrettet i lysere farver, og instrumentpanelet har nye målere, som er klare og lette at aflæse. Standardudstyret omfatter vendeindikatorsummer, advarselslampe for lavt brændstofniveau og et digitalt display over traktorhastigheden og påmindelse til før eren om de kommende serviceintervaller.

11 TILPASSET FØREREN Udover et stort udvalg af sæder, kan rattet i T5000 traktorerne justeres i både vinkel og rækkevidde. En stor fordel, som giver optimal kørekomfort for førere af enhver størrelse. PERFORMANCE MONITOR FOR EKSTRA INFORMATION Det omfattende hoved-instrumentpanel kan monteres med en Performance Monitor, som giver oplysninger om bl.a. bearbejdet areal, kørt distance, timetal pr. dag og bearbejdet areal pr. time. Derudover viser monitoren hjulslip og PTO-omdr. Traktorens vedligeholdelsesprogram indeholder timer til næste service samt batterispænding.

12 12 13 KVALITET OG PÅLIDELIGHED FREMSTILLET TIL AT SIKRE DIG LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER New Holland T5000 traktorerne har gennemgået en udvikling i forhold til TL-A Serien, men de har været underlagt de samme grundige tests som T6000 og T7000 traktor er. Dette omfatter 8000 timers udholdenhedstest bygget op over det udvidede 600 timers serviceinterval, som nu er standard for alle T5000 modeller. New Holland har også foretaget en komplet ændring af el-systemet på T5000, med de nyeste versioner af ledningskredsløb for yderligere pålidelighed. LÆNGERE SERVICEINTERVALLER. LAVERE OMKOSTNINGER Alle T5000 modellerne er fremstillet til 600 timers motorserviceintervaller ved brug af konventionelt brændstof. Dette er branchens længste regelmæssige serviceintervaller, og 20% længere end de 500 timer, der tilbydes som standard af de førende konkurrerende mærker. De øgede intervaller er testet for at sikr e, at der ikke er gået på kompromis med præstationen eller holdbarheden. Vælg New Holland for at spare penge og værkstedstid. (timer) % 400 Konkurrent New Holland T5000

13 FORBEDRET UDSYN Serie T5000 traktorer kan udstyres med ekstra, stærke lygter for optimal sikkerhed under arbejde efter mørkets frembrud. De ekstra lygter kan justeres af føreren alt efter arbejdsopgaven, blandt andet for øget udsyn ved betjening af en 700TL frontlæsser. Dette gør arbejdet med f.eks. ensilage eller læsning af en fodervogn på de korte, mørke vinterdage langt mere sikkert og produktivt. DE SMÅ DETALJER GØR T5OOO TIL NOGET HELT SPECIELT New Holland har videreudviklet sin traktorfremstillingsprocedure med sans for detaljer, som gør traktoren lettere at servicere. Den helt oplukkelige motorhjelm er et godt eksempel. Det specialformede bundkar er et andet - ingen hindringer for let vedligeholdelse. Alle større filtre er indenfor let rækkevidde. OPTIMALT PTO-ARBEJDE Bagerste PTO har uafhængig drivlinie for at sikre maksimal overførsel af effekt til redskabet. Der kan vælges skærmmonterede PTO-kontakter for stop og start i hver side. Robust og let at betjene. Den stærke og letbetjente PTO kan specificeres med kørselsafhængig hastighed og 540, 540E og 1000, som vælges i førerkabinen. Der er både 6- og 21-not PTO-aksler til rådighed. BLØD START FUNKTION BESKYTTER PTO OG REDSKAB New Holland introducerede Blød Start PTOtilkobling for at beskytte både traktor og redskab. Den nu gennemtestede Blød Star t funktion på T5000 modellerne dæmper tilkoblingen af drevet for at undgå at pludselige chokbelastninger overføres til redskabet. Pålidelig, blød tilkobling betyder lavere vedligeholdelsesomkostninger.

14 14 15 NEW HOLLAND TILBYDER LANGT MERE... New Holland T5000 traktorer er utroligt alsidige, og tilbyder derudover en lang række forhandlermonteret ekstraudstyr, bl.a. den specialdesignede frontlift og PTO-systemer samt en serie New Holland 700TL læssere. EZ-Guide 500 og EZ-Guide 250 guidance systemerne kan også monteres på alle T5000 traktorer. En stor fordel ved det forhandlermonterede ekstraudstyr er, at det er specialdesignet så det passer til traktoren. Dette sikrer f.eks., at frontliften er fuldt integreret, matcher forakslens kapacitet, og er ergonomisk og let at betjene. Samme princip gør sig gældende for 700TL læsser ne, som er designet til T5000, og er blevet testet med T5000. Kunder nes erfaringer og feedback er brugt til at udvikle og forbedre læsserne, så de passer perfekt til T5000. Resultatet? 700TL læsser ne byder på markedets bedste kombination af løftekraft, let betjening og alsidighed. VALGMULIGHEDER UDOVER LØFTEKAPACITETEN New Holland 700TL frontlæssere tilbyder løftekapaciteter fra 2060 kg til 2304 kg og løftehøjder fra 3530 mm til 3860 mm. Disse fr ontlæssere kan monteres med enten manuel nivellering eller mekanisk parallelføringssystem. Sidstnævnte kan monteres med ekstra funktioner som Active Scoop og Active Fast Tip for forbedr et fylde- og tømmefunktion for skovlen. Alt ekstraudstyr til frontlæsseren er afhængig af specifikationerne for pågældende traktormodel. Model 730TL 740TL 750TL T5030 T5040 O O T5050 O T5060 O T5070 O Anbefalet O Tilgængelig Ikke tilgængelig

15 LET MONTERING HURTIG AFMONTERING Som ekstraudstyr kan 700TL frontlæsserne monteres med Easylock enkeltpunkts hydrauliktilkobling for hur tig af- og påmontering af læsseren. DESIGNET SPECIELT TIL T5OOO En stor fordel ved T5000 frontliften er den ubesværede betjening fra førerkabinen. PTO-tilkoblingssystemet er det samme som for bagerste lift, og det ukomplicer ede joystick giver let og hurtig betjening, når liften skal hæves og sænkes. Frontliftkapaciteten på 3070 kg klares ubesværet af den stærke T5000 foraksel. EN ENKELT VÆGTKLODS Den specialfremstillede vægtklods for T5000 er designet, så den passer til en frontlift eller bagerste lift, hvilket gør den langt lettere at montere end de traditionelle opdelte vægte. Når den monteres i bagerste lift, er vægtklodsen den perfekte kontravægt for en 700TL frontlæsser. EZ-GUIDE 25O Traktorstyresystemet er tilgængeligt i forskellige udgaver, men basissystemet EZ-Guide 250 er et af de bedste på markedet. Systemet får positioner fra GPS satellitter, og kan bruges til at styre parallelt med et skår, som er lagret i hukommelsen, eller det senest kørte under arbejdet. Skærmen kan vise det bearbejdede areal, og manglende eller overlappede områder. Perfekt til sprøjtearbejde eller let jordbearbejdning. Når dagen er slut, kan der overføres rapporter om arbejdet og kort til hjemmecomputeren på gården. EZ-Guide 250 kan bruges i kombination med EZ-Steer, og kan med en ekstra antenne opgraderes til et højere præcisionsniveau.

16 16 17 TOP SERVICE MED NEW HOLLAND TOP SERVICE HAR DU ALTID NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER LIGE VED HÅNDEN TOTAL TILGÆNGELIGHED I samarbejde mellem New Holland forhandlere og New Holland Parts og Service teams er man sikret total support og information alle døgnets 24 timer gennem det gratis telefonnummer* Ved hjælp af dette telefonnummer* kan man når som helst få rådgivning og oplysninger om f.eks. New Holland forhandler nettet, anmode om brochurer, produktproblemer og få svar på andre spørgsmål. TOTAL TILFREDSHED New Holland Top Service teamet vil følge op på enhver henvendelse, indtil der er fundet den rigtige løsning, og stopper først, når kunden er fuldt tilfreds. Feedback fra kunderne vil blive brugt til konstant opfølgning og forbedring af processen. TOTAL PRIORITERING New Holland ved, at i høstsæsonen kan ethver t tab af produktivitet koste dyrt. Derfor er der ekstra support til rådighed for hovedprodukterne indenfor reklamationsretten. New Holland Top Service manageren kan trække reservedele fra alle fabrikkerne indenfor New Holland Parts og produktionsnetværket, og selv fra samlebåndene, for at sikr e en hurtig løsning. Ved hjælp af prioriteringssystemer vil reservedelene blive leveret hurtigt, for at få maskinen tilbage i marken i løbet af ingen tid. TOPHASTIGHED I forbindelse med produktproblemer vil New Holland Top Service teamet arbejde sammen med kundens forhandler og New Holland Par ts og Service organisationen for hurtigt at finde de nødvendige reservedele og løse eventuelle tekniske problemer. For at sikre hurtig levering af reservedele bakkes New Holland forhandlerne op af det velfungerende bestillings- og leveringssystem med døgnservice fra reservedelslagrene. For at sikre en konstant høj reservedelsservice afholdes der regelmæssige produkttræningskurser for forhandlernes personale. For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnet telefon. V isse europæiskeudbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på

17 BAG PRODUKTET FORHANDLERNES VELUDDANNEDE SERVICETEKNIKERE SØRGER FOR DEN OPTIMALE TEKNISKE SUPPORT Et uddannelsesprogram for serviceteknikere sikrer at kunderne altid modtager den professionelle service, de forventer. Som support til dette program har New Holland oprettet et online-program til træning og udvikling af den tekniske ekspertise hos New Holland forhandlerne. Således er forhandlernes tekniske personale i stand til at bygge videre på den træning de gennemgår på New Holland s træningscentre, så de er konstant opdaterede. VI KENDER DINE ARBEJDSFORHOLD - VI TILBYDER FINANSIERING, SOM PASSER SPECIELT TIL DIG CNH Capital, New Hollands finansieringsselskab, har grundigt kendskab til landbrugsindustrien, og ved at hver eneste kunde har sine specielle maskiner og udstyr, samt økonomiske og skattemæssige forhold. Der for har vi udvidet vores kundeservice til at omfatte skræddersyet finansiering. New Holland forhandlerne og CNH Capital specialisterne arbejder sammen for at tilbyde de mest avancerede landbrugsmaskiner sammen med fleksible og fornyende finansieringsmuligheder og dermed sikre dig den mest økonomiske og effektive løsning.

18 18 19 SPECIFIKATIONER MODEL T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O New Holland motor* NEF NEF NEF NEF NEF Antal cylindre / kapacitet / ventiler / miljøgodkendelse 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 4 / 4500 / 2 / Tier 3 Indsugning Turboladet Turboladet Turboladet Turboladet Turboladet Intercooler Godkendt Biodiesel blanding B100** B100** B100** B100** B100** Nom. motoreffekt ISO TR14396 (kw/hk) 56/76 63/86 71/97 78/106 83/113 Nom. motoromdr. (omdr/min.) Max. moment ISO TR14396 ved 1300 omdr/min. (Nm) Momentreserve (%) Intern EGR Køling Væske Væske Væske Væske Væske Power core luftfiltersystem Max. brændstofforbrug (g/kwh) Brændstoftank kapacitet (l) Motor serviceinterval (t.) Transmission 12x12 Shuttle Command transmission (30 km/t. / 40 km/t.) O O O O O Min. hastighed (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 1,7 / 2,1 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 20x12 Shuttle Command transmission [Ekstraudstyr Super Creeper (30 km/t. / 40 km/t.)] O O O O O Min. hastighed med Super Creeper (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 12x12 Powershuttle transmission (30 km/t. / 40 km/t.) Min. hastighed (30km/t. / 40km/t.) (km/t.) 1,7 / 2,0 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 1,8 / 2,2 20x20 Powershuttle transmission [Ekstraudstyr Super Creeper (30km/t. / 40km/t.)] O O O O O Min. hastighed (30km/t. / 40km/t.) (km/t.) 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 0,2 / 0,3 24x24 Dual Command transmission (30 km/t. / 40 km/t.) O O O O O Min. hastighed (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 1,5 / 1,8 1,6 / 1,9 1,6 / 1,9 1,6 / 1,9 1,6 / 1,9 Power Clutch (kun Dual Command & Powershuttle transmission) O O O O O Gear i 4-12 km/t. arbejdsområde (Dual Command transmission) Elektro hydr. differentialespærre Foraksel 2WD foraksler O O O O 4WD foraksler Styreudslag 2WD / 4WD foraksel ( ) 55 / / / / 60 / 60 Venderadius 2WD / 4WD foraksel (mm) 3770 / / / / 4050 / 4050 Elektrohydr. differentialespærre Elektrohydr. 4WD tilkobling Forhjulsbremser O O O O O Fleksible forskærme O O O O O Akselsvingning ( ) Hydrauliksystem Standard pumpeflow (l/min.) Kombineret pumpeflow for læssere (l/min.) Mekanisk trækkontrol Vægtoverføring gennem liftarme Lift-O-Matic system Elektronisk trækkontrol O O O O O Max. løftekapacitet ved kugleender med armene vandret (kg) Max. antal fjernventiler Max. antal midtermonterede fjernventiler Frontlift & PTO O O O O O Max. forreste løftekap. ved kugleender med armene vandret

19 MODEL T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O PTO Elektro hydraulisk PTO-tilkobling Blød Start PTO-aktivering O O O O O Betjening i bagskærm O O O O O Kørselsafhængig PTO O O O O O 540 O O O O O 540 / 540E 540 / 540E / 1000 O O O Førerplads Førerkabine Air-condition O O O O O Luftaffjedret sæde O O O O O A-stolpe monteret udstødning MP3 Bluetooth Radio O O O O O Vinduesareal i kabine (m 2 ) 5,3 5,3 5,3 5,3 5,3 Min. lydniveau (dba) Dimensioner med standard dækmontering A Akselafstand 2WD (mm) A Akselafstand 4WD (mm) B Max. længde 4WD (mm) C Højde til toppen af ROPS (Oppe / nede) (mm) 2691 / / / / / 2199 C Højde til kabinetag (mm) D Højde fra midten af bagaksel til kabinetag (mm) E Frihøjde (4WD) (mm) F Forhjul sporvidde 2WD (mm) F Forhjul sporvidde 4WD (mm) F Baghjul sporvidde (mm) Vægte Vægt*** (2WD / 4WD) (kg) 3750 / / / / 4250 / 4250 Max. tilladt belastning (kg) Standard dæk For (2WD/4WD) /11.2R /13.6R /380/70R /380/70R24 440/65R24 Bag 16.9R R34 480/70R34 480/70R34 540/65R34 Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** I henhold til gældende regler *** Med fører (85 kg) og fuld brændstoftank D C E F A B

20 NEW HOLLAND. SPECIALISTEN PÅ LANDBRUGSOMRÅDET. Besøg vores hjemmeside: DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 15/12/09 - TP01 - (Turin) /DKO

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. MAKSIMAL OPBAKNING. Bæredygtig Effektiv Teknologi MED ET SEPARAT NETVÆRK TIL

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SERIEN Ny T4 F/N/V. Renere forbrænding, mere lydsvag og endnu mere effektiv. T4V New Holland, førende inden for udvikling af specialtraktorer, har forbedret

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 SA 221 2 SA 221 Motortype Yanmar 3-cylindret dieselmotor på 22 hk og 904 ccm, TIER 4 Transmission 4WD Styretøj Lift bag PTO Joystick Styrtbøjle Dækmontering Egenvægt

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC)

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 2 5E 3-cylindrede traktorer Den lille kæmpe med den store kabine Yderst effektiv, gennemprøvet teknologi faktisk 100 % udviklet af John Deere.

Læs mere

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram Business to Business www.btob.dk Traktorer, der opfylder professionelle brugeres største krav Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram TG Når tungt arbejde skal gøres let, er Iseki TG

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet!

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! GX M0GX/MGX M0GX/MGX sætter en ny standard for Kubota traktorer. Her er alt, hvad du forventer af udstyr i en moderne traktor, kombineret med traditionel japansk kvalitet.

Læs mere

DU FÅR MERE MED PUMA

DU FÅR MERE MED PUMA PUMA 02 PUMA SERIEN HØJ PRODUKTIVITET OG ALSIDIGHED DU FÅR MERE MED PUMA GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED LANDBRUGSMASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE,

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD magnum 02 Magnum serien MAGNUM ER KLAR TIL NYE UDFORDRINGER MED ØGET EFFEKT TIL KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD efter mere end 170 År er Vi stadig TrO OVerFOr VOres VisiOn Om at TiLBYDe morgendagens LanDmÆnD maskiner,

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 BREDT UDVALG TO MODELLER, MANGE VERSIONER. De to modeller i New Holland Roll-Belt ballepresserserien kan tilpasses varierende driftsbetingelser. Begge producerer en 1,20

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 AVANCEREDE EGENSKABER, FREMRAGENDE KOMFORT OG EFFEKTIVITET EN MODERNE VERSION AF EN TRADITIONEL FAVORIT TD5 er i sandhed en moderne version af en

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre MAXXUM 02 MAXXUM SERIEN Fås kun i rød GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED MASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE, PÅLIDELIGE OG EN GOD INVESTERING

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclas pålidelige stabler til gående fører Solid - forbedrer produktiviteten og arbejdsflowet takket være de alsidige anvendelsesmuligheder. Stablerne er excellente til hurtig og sikker håndtering af paller

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 5400 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875465

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 5400 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875465 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET

NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET Optimal præstation og effektive specialløsninger til brug for: PLANTAGER, VINGÅRDE OG SPECIALAFGRØDER PLANTEAVL HUSDYRHOLD OG BLANDEDE LANDBRUG ENERGIAFGRØDER

Læs mere

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 02 T5 SERIEN Komplet. Kompakt. Konkurrencedygtig. Ny T5. Alt, hvad du behøver, og mere til. T5 Serien er blevet designet til at være den ultimative universalmaskine

Læs mere

AGROFARM 410 420 430

AGROFARM 410 420 430 AGROFARM 410 420 430 DEUTZ-FAHR EN GENNEMTÆNKT TRAKTO Du får en komfortabel arbejdsplads i den velindrettede kabine med airconditioning, tonede ruder, glastaglem med skydeskærm og bekvemt passagersæde.

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 2 3 GØR ALTING MULIGT - OG MERE TIL Øget effekt og produktivitet T8 er den stærkeste, konventionelle traktor i New Holland Serien. Og Seriens nye

Læs mere

419.900,- 3.529,- Proxima Power. Vejl. kampagnepris incl. luksuspakke og frontlæsser fra. CHECKLISTE med De Luxe-pakke

419.900,- 3.529,- Proxima Power. Vejl. kampagnepris incl. luksuspakke og frontlæsser fra. CHECKLISTE med De Luxe-pakke Leasing pr. md. fra 3.529,- Vejl. kampagnepris incl. luksuspakke og frontlæsser fra 419.900,- CHECKLISTE med De Luxe-pakke ANDRE Alle priser er excl. moms og lev. 20 % i udbetaling, 96 mdr. løbetid og

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Power Partner VALTRA S

Power Partner VALTRA S DK Power Partner 2 3 4 VALTRA ER NU STÆRKERE END NOGENSINDE S232, S262, S292, S322, S352 5 - LÆGGER KIMEN TIL SUCCES VELKOMMEN TIL S-SERIE UNIVERSET Valtra S-serien sikrer den allerbedste totaløkonomi

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238 200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238 02 SERIEN Stærk og kompakt 200 Serie. 200 Seriens minilæssere og kompakte bæltelæssere er videreudviklingen

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Traktorer ATOS 350 340 330 240 230 220

Traktorer ATOS 350 340 330 240 230 220 Traktorer ATOS 350 340 330 240 230 220 ATOS. Det nye familiemedlem. Man kan ikke selv vælge sin familie? Når det drejer sig om traktorer, kan man. Effekten er perfekt afstemt efter landmandens krav. Betjeningen

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere