Embedsbeskrivelse. Embedsbeskrivelse vedr. præsteansættelse behandlet på: MR møde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Embedsbeskrivelse. Embedsbeskrivelse vedr. præsteansættelse behandlet på: MR møde 2015-05-21"

Transkript

1 Embedsbeskrivelse vedr. præsteansættelse behandlet på: MR møde Embedsbeskrivelsen anvendes til på en struktureret måde at fortælle om sognet, og vores forventninger til dig som ny præst i. Embedsbeskrivelsen ligger frit tilgængeligt på kirkens hjemmeside. Embedsbeskrivelse 8. august 2015 Sogn: Stift: Vangede Helsingør Folketal: (jf., sogn dk pr. 1. januar 2015): (heraf folkekirkemedlemmer) Kirken Kirken er tegnet af Johan Otto von Spreckelsen og er indviet i Kirken er i god stand, og den er udnævnt til national seværdighed. Antal siddepladser: op til ca. 600 Orglet: Tegnet af Johan Otto von Spreckelsen og bygget af Th. Frobenius & Sønner, Kgs. Lyngby, i Renoveret af Marcussen og Søn. Orglet har 40 stemmer. Side 1/6 Der er sognegård og ungdomsgård ved kirken. Kirkegård Kirkegangen Der er ikke kirkegård under kirkekassen, da kirkegårdene hører under Gentofte kommune. Der er ca. 1,5 km til nærmeste kirkegård (Mariebjerg), der ligger i den nordlige del af sognet. (læs mere på, herunder findes også et kort over sognets størrelse og sognegrænserne) God og stabil: I 2014 var der kirkegængere, heraf altergæster. Antal kirkelige handlinger, jf. sogn.dk: Antal døbte: 53 Antal konfirmerede: 83 Antal kirkelige vielser: 4 Antal kirkelige velsignelser: 0 Antal kirkelige begravelser blandt sognets døde: 66 I samtlige aktiviteter i kirken er der i år 2014 opgjort deltagelse af næsten deltagere. Der er først sket en struktureret optælling fra 2015, så tallet forventes at være noget højere inden embedet besættes.

2 Menighedsrådet Menighedsrådet, der er valgt ved fredsvalg, består af 12 medlemmer samt 2 suppleanter. Gennemsnitsalderen er 51 år, med majoriteten af medlemmer mellem 45 og 55 år. Der er tradition for, at suppleanterne i vid udstrækning deltager i rådets 5-6 årlige møder samt i udvalgsarbejde på lige fod med de øvrige medlemmer af menighedsrådet. Menighedsrådet arbejder med et værdibaseret menneskesyn og lægger mange kræfter i menighedsrådsarbejdet og aktiviteter omkring kirken. Det forventes, at man som menighedsrådsmedlem er aktiv i kirkens arbejde, men ikke at man deltager på første række til alle højmesser etc. Menighedsrådets tillidsposter (Formand, Næstformand, Kontaktperson, Kirkeværge og Kasserer) er bemandet af personer, der har professionel indsigt i de pågældende opgaver fra eget arbejde. Formand:, Vangedevej 130,, tlf / mobilnr Ønsker du en uddybende kontakt vedr. stillingerne skal dette ske via mail til FPB@vangedekirke.dk. Ønsker du opringning vil dette primært ske mellem kl. 16 og 17 eller kl. 07 og 08. Bemærk, at du ikke kan forvente yderligere oplysninger, end hvad der fremgår af denne fyldige embedsbeskrivelse. Side 2/6 Arbejdsforhold a) Karakteristik af sognet Vangede sogn er et forstadssogn, men også med en del både store og små butikker samt virksomheder. Sognet har gennem de seneste år udviklet sig fra et klassisk arbejdersogn til et sogn med større og større lighed med de øvrige sogne i Gentofte kommune. Dog ligger her forholdsmæssigt flere sociale institutioner for såvel ældre, handicappede som flygtninge/indvandrere i sognet, end i resten af kommunen, hvilket også medfører et behov for præster med kendskab til stor diversitet i befolkningen. Sognet er ved at skifte demografisk grundlag, og der kommer flere og flere børnefamilier. Der er 4 skoler i sognet, og der er god kontakt til de nærmeste skoler: Bakkegårdsskolen og Busses skole. Derudover er der en Rudolf Steiner skole samt endnu en kommuneskole, der dog rent kirkeligt er udlånt til Jægersborg sogn. I forbindelse med den demografiske udskiftning får beboerne et stadigt højere uddannelsesniveau og stiller høje kvalitetskrav.

3 Vangede By opfattes i stor udstrækning som en moderne landsby med mange forskelligartede aktiviteter, hvor Kirken også deltager. Se mere om arrangementer på b) Tjenester andre steder I sognet er flere plejehjem (plejecentre og plejeboliger). Der afholdes pt. afholdes gudstjenester mindst en gang om måneden på et eller flere af disse plejehjem. Du kan læse mere om de enkelte plejehjem på kommunens hjemmeside under : - Nymosehave - Egebjerg - Brogårdshøj - Kridthuset c) Præster, hvordan gør vi Der er tradition for et tæt samarbejde mellem præsterne, og mellem præster og øvrig kirkebetjening samt Menighedsråd og andre aktører omkring. Nogle opgaver afvikles efter et gennemprøvet koncept, men vi ser gerne, at vores nye præster kommer med andre idéer så vi i fællesskab kan videreudvikle, inden for de rammer der er til rådighed. Vores to præster, deler højmesser, gudstjenester og kirkelige handlinger ligeligt. Konfirmandundervisningen foregår som fælles undervisning, hvor de forholdsvist store konfirmandhold er delt op på skift mellem præsterne. Konfirmationer forestås også af præsterne i fællesskab (begge deltager i samspil ved alle konfirmationer), og konfirmationerne afholdes pt. på St. Bededag samt søndag inden St. Bededag. Side 3/6 Ud over højmesserne afholdes forskellige typer af gudstjenester og der afholdes mindst 2 tjenester om ugen (i sommerperioden dog kun 1). Der er i kirken et rigt musikliv på højt niveau ved gudstjenester og koncerter. Vangede kirkes arbejde er kendt viden om, ikke mindst på grund af gudstjenesterne, basaren og koncerterne, men også mange andre aktiviteter skaber flere gode fællesskaber på kryds og tværs af de 250 frivillige og 14 ansatte medarbejdere. Ud over gudstjenester, højmesser, dåb, bryllup, konfirmation og begravelser, arrangeres bl.a. babysalmesang og babytræf, foredrag, familiefredag, sykreds, minikonfirmander, Sankt Hans, studiekreds, spejderarbejde mm. Der er mange frivillige, som deltager i det kirkelige arbejde, og der er en vid udstrækning af hjælp til de mere folkelige arrangementer.

4 Til kirken er knyttet spejderarbejde (De grønne kristne spejderkorps), og det forventes at vores nye præster engagerer sig i dette arbejde. Det er et krav til vores præster, at deltage i nye aktiviteter eller aktiviteter med kirkelig relevans, men der foregår også aktiviteter af mere folkeligt tilsnit, hvor du som præst ikke er forpligtet til deltage (men ofte er du kortvarigt er forbi for at netværke). En del aktiviteter afvikles af de øvrige ansatte, af en kreds af frivillige under menighedsplejen eller under Styrelsen for det frivillige kirkelige arbejde ved. Begge præster indgår som fødte medlemmer i såvel Menighedsrådet som i disse frivillige fora. d) Andre medarbejdere Der er 14 ansatte: 1 organist, 3 kirkefunktionærer og 2 sognemedhjælpere. Dertil kommer 8 korsangere (Desværre ikke fuldtalligt lige nu). Det forventes, at du som præst selvstændigt kan varetage almindelig kontorarbejde, herunder udarbejde materiale til brug for PR, indkaldelser mv. Der forefindes designmanual og andre retningslinjer, som det forventes, du følger. Du vil kunne få stor indflydelse på nye PR tiltag. Kirkefunktionærerne og sognemedhjælperne deltager kun i et begrænset omfang i arbejde vedrørende præsternes administrative opgaver, herunder udføres kirkebogsføring, personsag, deltagelse i højmesser, gudstjenester og andre kirkelige handlinger. KBF præst forventes at have et godt kendskab til de særlige opgaver der ligger i stillingen i forbindelse med kirkebogsføring etc. Side 4/6 Boligforhold a) Beskrivelse af bolig og grund Der er embedsbolig til begge stillinger. Boligerne er ny istandsat ved indflytning. Du vil som ny præst få mulighed for selv at vælge farve på de indvendige vægge. 1 bolig beliggende ved kirken, klar til indflytning 1/ Adresse: Vangedevej 132, Opført 1946, Tilbygget Gule mursten tegltag - Bebygget 129 m2 Boligareal 221 m2 Istandsættes inden indflytning, herunder med nyt køkken. Stueetage entre med adgang til kælder og 1. sal - Arbejdsværelse 1 stue køkken/alrum gæstetoilet 1.Sal. Badeværelse med brusebad 5 værelser. Kælder viktualiekælder 3 rum Vaskemaskine & tørretumbler. Carport + Lukket Cykelskur. Opvarmning med gasfyr IT adgang TV antenne.

5 Boligbidrag: (Revurderes ved ansættelse) Vand og varmebidrag mv.: (Revurderes ved ansættelse) Grund: 1050 m2 Direkte til Nymosen. 1 bolig beliggende ca. 500 m fra kirken, klar til indflytning 1/ Adresse: Byledet 6, Opført 1935, Pudsede facader - Nyt tegltag Bebygget 109 m2 Boligareal 188 m2 Ny istandsat 2015 til indflytning. Stueetage entre med adgang til 1. sal Gæstetoilet - Arbejdsværelse 2 stuer køkken med hårde hvidevarer - anretterværelse med adgang til kælder. 1.Sal. Badeværelse med brusebad 4 værelser. Kælder Toilet med brus Fyr/vaskekælder med vaskemaskine & tørretumbler indgangsrum - 1 rum Der er dobbelt carport redskabsrum og overdækket cykelparkering. Fjernvarme installeret IT adgang TV antenne. Boligbidrag: (Revurderes ved ansættelse) Vand og varmebidrag mv.: (Revurderes ved ansættelse) Grund: 788 m2 b) Kontor I foråret 2016 forventer vi at være færdige med t nyt kontorbyggeri ved kirkekomplekset, hvor du har dit eget kontor med samtaleværelse. Herudover er der i samme kontorkompleks kontorer til alle kirkens øvrige medarbejdere. Side 5/6 Der er IKKE kontor - men kun arbejdsværelse i præsteboligerne. Kirkenet pc både på kontor og hjemme. Afstande Der er 1 km til Vangede station, det tager 16 min med S-tog til Nørreport station. Der er 500 m. til nærmeste folkeskole. Der er 4 gymnasier i Gentofte Kommune, 3 km til det nærmeste. Mange gode indkøbsmuligheder inden for en afstand af ½ - 2½ km. Skat Kommuneskat: 22,8, Sundhedsbidrag: 4,0 Kirkeskat 0,43. I alt 27,23 for 2015 Stedtillægssats: Sats 6.

6 Andet af interesse for dig som ansøger Vangede kirke er kendetegnet ved en meget god stemning og et fortræffeligt samarbejde mellem frivillige og ansatte. Det er ikke for ingenting, at vi har valgt at: er en åben, engagerende og nutidig kirke, hvor der er rart at være for alle. Vangede sogn er helt bevidst uden kirkeligt retningspræg eller anden politisk orientering. Vi forventer os af dig som præst: Vi forventer, at du og din nye kollega er god til at samarbejde indbyrdes trods evt. kirkelige forskelligheder. At du kan samarbejde med dine øvrige kolleger i personalet og blandt de frivillige er også en vigtig egenskab. Ligesom for vores øvrige ansatte forventes det, at vores præster i fællesskab løfter opgaverne. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at kunne dække både børn, unge og ældre, men vi vil se på sammensætningen af et team af præster med nedenstående egenskaber. Vi ønsker derfor af dig som en af vores nye præster, at du: vil bidrage til og engagere dig i det samarbejdende team af ansatte og frivillige i kirken som en lydhør samarbejdspartner ser det som naturligt at omgås, møde og tale med børn og unge er god til det diakonale arbejde og en god sjælesørger kan møde ung såvel som ældre på en ligeværdig måde lægger vægt på arbejdet med gudstjenesten, de kirkelige handlinger og er en god formidler gerne vil være med til at videreudvikle og nytænke det kirkelige arbejde i Vangede sogn Side 6/6 Yderligere Information på hvor man også finder kirkekassens årsregnskab og menighedsrådets beretning. FPB

Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti

Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti Sognepræst søges 1. oktober 2015: Ikast og Faurholt Sogne har et rigt kirkeliv, som du kan blive en del af og være med til at sætte dit præg på. Vi har et

Læs mere

Embedsbeskrivelse. Stand: Begge kirker er holdt i fin stand. Der forestår ikke større renoveringer.

Embedsbeskrivelse. Stand: Begge kirker er holdt i fin stand. Der forestår ikke større renoveringer. Embedsbeskrivelse Sogn: Højbjerg og Elsborg Sogne Stift: Viborg Stift Folketal: Højbjerg Sogn: 712 ( folkekirkemedlemmer 586) Elsborg Sogn: 498 (folkekirkemedlemmer 444) Kirke(r) Alder: Højbjerg kirke

Læs mere

Embedsbeskrivelse. Sogn: Gjellerup. Stift: Viborg

Embedsbeskrivelse. Sogn: Gjellerup. Stift: Viborg Embedsbeskrivelse Sogn: Gjellerup Stift: Viborg Folketal (i flersogns pastorater bedes hvert sogn opgivet for sig) Indbyggere: 8.571 folkekirkemedlemmer: 7.365 Kirke(r) Alder (ved nyere kirker årstal);

Læs mere

Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti

Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti Ikast Kirke Gospelkor i Faurholt Faurholt Kirke Ikast og Faurholt Sogne, Ikast-Brande Provsti Sognepræst søges 15. juli 2018 15. marts 2019: Ikast og Faurholt Sogne har et rigt kirkeliv, som du kan blive

Læs mere

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke Embedsbeskrivelse Sognepræst i Søndbjerg-Odby og Struer 1 / 5 Modtaget: TS: Udsendt: 2015-08-14 Embedsbeskrivelse Embedsbeskrivelse for sognepræst i Søndbjerg-Odby Pastorat (60%) samt Struer Pastorat (40%),

Læs mere

Såfremt orienteringen ikke er fyldestgørende, så tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Såfremt orienteringen ikke er fyldestgørende, så tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere spørgsmål. Naboer til Vangede Kirke Boende Vangede Bygade 120-142 2820 Gentofte Orienteringsskrivelse vedr. byggeri ved Vangede Kirke 21. august 2015 Vangede Menighedsråd har søgt om tilladelse til at foretage en

Læs mere

Bilag 2: Embedsbeskrivelse

Bilag 2: Embedsbeskrivelse Bilag 2: Embedsbeskrivelse Modtaget: TS: Udsendt: Embedsbeskrivelse for embedet som sognepræst i pastorat Grevinge SPØRGSMÅL: 1) Folketal og antal folkekirkemedlemmer? (i flersognspastorater bedes hvert

Læs mere

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKEN HAR EN KOMPLEKS STRUKTUR UDEN EN ØVERSTE LEDELSE FOLKEKIRKEN LEDES AF DE FOLKEVALGTE MENIGHEDSRÅD DE GEJSTLIGE (PRÆSTER, PROVSTER OG BISKOPPER)

Læs mere

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Stift: Viborg Provsti: Herning Nordre Vi ønsker en præst, der: - kan og vil være præst for alle i sognet

Læs mere

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti Aktiviteter og deltagelse Tabel A - 2015 Antal aktiviteter og deltagelse i disse efter kategori *Højmesser kan være indberettet som gudstjenester **Hvor dåb eller konfirmation er del af en gudstjeneste,

Læs mere

Kirkeministeriets høring om Dåbsoplæring DU BEHØVER KUN LÆSE SIDE 1 OG TOPPEN AF SIDE 2

Kirkeministeriets høring om Dåbsoplæring DU BEHØVER KUN LÆSE SIDE 1 OG TOPPEN AF SIDE 2 Kirkeministeriets høring om Dåbsoplæring DU BEHØVER KUN LÆSE SIDE 1 OG TOPPEN AF SIDE 2 Baggrund: På MR mødet d. 26. april blev Berit og Simon givet opgaven med at udarbejde oplæg til høringssvar på Kirkeministeriets

Læs mere

ÅRSBUDGET for Bårse-Beldringe Sognes Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Bårse-Beldringe Sognes Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Bårse-Beldringe Sognes Menighedsråd i Stege-Vordingborg Provsti i Vordingborg Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 8917 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

ÅRSBUDGET for Gullestrup Sogns Menighedsråd. i Herning Søndre Provsti. i Herning Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Gullestrup Sogns Menighedsråd. i Herning Søndre Provsti. i Herning Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Gullestrup Sogns Menighedsråd i Herning Søndre Provsti i Herning Kommune Myndighedskode 911 CVR-nr. 71 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Præst ved Bistrupkirken og Hjørring arrest

Præst ved Bistrupkirken og Hjørring arrest Præst ved Bistrupkirken og Hjørring arrest Som det fremgår af bl.a. Præsteforeningens medlemsblad, så er stillingen som sognepræst i Bistrupkirken ledig. Til stillingen er knyttet forpligtelse - som kirkebogsfører

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

ÅRSBUDGET for Vejlø Sogns Menighedsråd. i Næstved Provsti. i Næstved Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Vejlø Sogns Menighedsråd. i Næstved Provsti. i Næstved Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Vejlø Sogns Menighedsråd i Næstved Provsti i Næstved Kommune Myndighedskode 7 CVR-nr. 8711 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted Fraværende: Med afbud: Henry H. Hansen, Knud Birk Iversen, Karl-Erik Pedersen Kirsten Lynge Jensen og

Læs mere

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Agersted Sogns Menighedsråd i Brønderslev Provsti i Brønderslev Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 11891 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Hinnerup Menighedsråd. i Favrskov Provsti. i Favrskov Kommune. Myndighedskode 8067. CVR-nr. 28036655

ÅRSBUDGET 2016. for Hinnerup Menighedsråd. i Favrskov Provsti. i Favrskov Kommune. Myndighedskode 8067. CVR-nr. 28036655 ÅRSBUDGET 1 for Hinnerup Menighedsråd i Favrskov Provsti i Favrskov Kommune Myndighedskode 87 CVR-nr. 8 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET for Fonnesbæk Sogns Menighedsråd. i Ikast-Brande Provsti. i Ikast-Brande Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Fonnesbæk Sogns Menighedsråd. i Ikast-Brande Provsti. i Ikast-Brande Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Fonnesbæk Sogns Menighedsråd i Ikast-Brande Provsti i Ikast-Brande Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 188 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Daugbjerg Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Daugbjerg Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Daugbjerg Sogns Menighedsråd i Viborg Domprovsti i Viborg Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 818 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Filips Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Filips Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Filips Sogns Menighedsråd i Amagerbro Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 11111 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Vesterhede Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Billund Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Vesterhede Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Billund Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Vesterhede Sogns Menighedsråd i Grene Provsti i Billund Kommune Myndighedskode 97 CVR-nr. 88917 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Smollerup Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Smollerup Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Smollerup Sogns Menighedsråd i Viborg Domprovsti i Viborg Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 11 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET for Mønsted Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Mønsted Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Mønsted Sogns Menighedsråd i Viborg Domprovsti i Viborg Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 18 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET for Dallerup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Dallerup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Dallerup Sogns Menighedsråd i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode 81 CVR-nr. 198 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Dallerup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Dallerup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 218 for Dallerup Sogns Menighedsråd i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode 831 CVR-nr. 192683 218 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part B G D C F 64 66 st+1.sal st+1.sal Mølledammen 56 58 60 62 st+1.sal st+1.sal E st+1.sal st+1.sal Boligselskabet Domea Fredensborg Region København Nord fdeling 6806 Mølledammen 20 2980 Kokkedal 4 st+1.sal

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2018

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2018 Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Herning Søndre Provsti

Læs mere

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2017

Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 2017 Aarhus den 9 maj 08 Deltagerstatistik for Herning Søndre Provsti 07 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Herning Søndre

Læs mere

ÅRSBUDGET for Sankt Hans Sogns Menighedsråd. i Odense Sankt Knuds Provsti. i Odense Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Sankt Hans Sogns Menighedsråd. i Odense Sankt Knuds Provsti. i Odense Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 217 for Sankt Hans Sogns Menighedsråd i Odense Sankt Knuds Provsti i Odense Kommune Myndighedskode 7781 CVR-nr. 58578916 Budget 217 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt

Læs mere

ÅRSBUDGET for Ørridslev Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Ørridslev Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Ørridslev Sogns Menighedsråd i Horsens Provsti i Horsens Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 7766818 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse 1 1 Indledning I nærværende rammekontraktbilag beskrive de to plejecentre. 2 Solgården plejecentre 2.1 Adresse Adresse: Aggersundvej 31, 9690 Fjerritslev 2.2 Beskrivelse

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Særlige indsatsområder (jf. merudgiftsønsker m.v.) Anlægsudgifter i forbindelse med provstesyn 27. april 2016:

Særlige indsatsområder (jf. merudgiftsønsker m.v.) Anlægsudgifter i forbindelse med provstesyn 27. april 2016: ÅRSBUDGET for Gesten Sogns Menighedsråd i Malt Provsti i Vejen Kommune Myndighedskode 898 CVR-nr. 178 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget i hovedtal

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Domprovsti

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Domprovsti Aarhus den. august Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Domprovsti - Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Haderslev

Læs mere

ÅRSBUDGET for Lundtofte Sogns Menighedsråd. i Kongens Lyngby Provsti. i Lyngby-Taarbæk Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Lundtofte Sogns Menighedsråd. i Kongens Lyngby Provsti. i Lyngby-Taarbæk Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Lundtofte Sogns Menighedsråd i Kongens Lyngby Provsti i Lyngby-Taarbæk Kommune Myndighedskode 71 CVR-nr. 81 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Vision og Strategi for Bellahøj Utterslev Sogn, 2. udgave, april 2013.

Vision og Strategi for Bellahøj Utterslev Sogn, 2. udgave, april 2013. Vision og Strategi for Bellahøj Utterslev Sogn, 2. udgave, april 2013. Menighedsrådet Bellahøj - Utterslev Sogn Frederikssundsvej 125A 2700 Brønshøj 27.05.2013 Bellahøj-Utterslev Sogns menighedsråds lovbestemte

Læs mere

Vedlagt sendes 3 alternative modeller for organisering af den økonomiske forvaltning for Grøndalslund

Vedlagt sendes 3 alternative modeller for organisering af den økonomiske forvaltning for Grøndalslund Bilag 8. København, den 7. juni 2005 Til Grøndalslund Menighedsråd Vedlagt sendes 3 alternative modeller for organisering af den økonomiske forvaltning for Grøndalslund sogn. Modellerne er tilvejebragt

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift Århus den 1. december 1 Rapport om deltagerstatistik for Haderslev stift -1 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Haderslev

Læs mere

ÅRSBUDGET for Korsløkke Sogns Menighedsråd. i Odense Sankt Knuds Provsti. i Odense Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Korsløkke Sogns Menighedsråd. i Odense Sankt Knuds Provsti. i Odense Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Korsløkke Sogns Menighedsråd i Odense Sankt Knuds Provsti i Odense Kommune Myndighedskode 778 CVR-nr. 7111 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

den 12. september 2013, udleveres muligvis på mødet.

den 12. september 2013, udleveres muligvis på mødet. Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 18. september 2013 (efter det ekstraordinære møde), Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K. Mødedeltagere: Jette Arendrup,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Præstø Sogns Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Præstø Sogns Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Præstø Sogns Menighedsråd i Stege-Vordingborg Provsti i Vordingborg Kommune Myndighedskode 7 CVR-nr. 71 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2014

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2014 Aarhus den 4. januar 201 Deltagerstatistik for Viborg Stift 2014 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Stift

Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Stift Aarhus den 12. august 1 Rapport om deltagerstatistik for Haderslev Stift 1-1 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Haderslev

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER UDLEJES FOR: ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ SØNDERGÅRDSALLE.DK LYSE BOLIGER MED STOR ALTAN ELLER TERRASSE Uanset hvilken af de 33 lejeboliger

Læs mere

ÅRSBUDGET for Skanderup Sogns Menighedsråd. i Kolding Provsti. i Kolding Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Skanderup Sogns Menighedsråd. i Kolding Provsti. i Kolding Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Skanderup Sogns Menighedsråd i Kolding Provsti i Kolding Kommune Myndighedskode 899 CVR-nr. 81171 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Hirtshals Sogns Menighedsråd. i Hjørring Nordre Provsti. i Hjørring Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Hirtshals Sogns Menighedsråd. i Hjørring Nordre Provsti. i Hjørring Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Hirtshals Sogns Menighedsråd i Hjørring Nordre Provsti i Hjørring Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 179191 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Velkommen Dagsorden til orienteringsmøde:

Velkommen Dagsorden til orienteringsmøde: Velkommen Dagsorden til orienteringsmøde: 1. Velkomst 2. Menighedsrådets opgaver og kompetence 3. Redegørelse for menighedsrådets arbejde siden sidste valg 4. Redegørelse for kommende opgaver for menighedsrådet

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2015

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2015 Aarhus den december 20 Deltagerstatistik for Viborg Stift 2015 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra

Læs mere

Top 10 gudstjenester med flest deltagere. Top 10 arrangementer med flest deltagere

Top 10 gudstjenester med flest deltagere. Top 10 arrangementer med flest deltagere 250 200 150 200 Top 10 gudstjenester med flest deltagere 160 100 50 88,4 86,6 72,6 70,4 67,3 61,8 61,6 56,3 0 Antal deltagere i gennemsnit Konfirmation Ungdomsgudstjeneste Børne og familiegudstjenster

Læs mere

ÅRSBUDGET Strøby. Strøby Sogns Menighedsråd. Tryggevælde Provsti. Stevns Kommune

ÅRSBUDGET Strøby. Strøby Sogns Menighedsråd. Tryggevælde Provsti. Stevns Kommune ÅRSBUDGET 1 for Strøby under Strøby Sogns Menighedsråd i Tryggevælde Provsti i Stevns Kommune Myndighedskode: 797 CVR nummer: 118 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Strøby den 9 / 1 1 John E. Hansen

Læs mere

Ellebækvej 62 st sth. Ellebækvej 62 st th 2820 Gentofte 01. oktober 2015 +47 46 318 976

Ellebækvej 62 st sth. Ellebækvej 62 st th 2820 Gentofte 01. oktober 2015 +47 46 318 976 Ellebækvej 62 st sth Ellebækvej 62 st th 2820 Gentofte 0 +47 46 318 976 1 Storbyforbrugere Den primære segmenterings gruppe i nabolaget er Storbyforbrugere Denne gruppe er ofte singler uden børn. De er

Læs mere

Takstregulativ og vedtægt

Takstregulativ og vedtægt Takstregulativ og vedtægt for Skibinge kirke Stege-Vordingborg provsti (Vordingborg kommune) Roskilde stift Side 1 af 7 TAKSTREGULATIV I. For benyttelse af kirken A. til gudstjenester a. der afholdes af

Læs mere

Aale Linnerup Kirker Aale Bygade 28 A Aale 7160 Tørring

Aale Linnerup Kirker Aale Bygade 28 A Aale 7160 Tørring Bygade 28 A Vedtægt for kontaktperson ved Linnerup sognes menighedsråd I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte en person,

Læs mere

V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG HJEMSTED

V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG HJEMSTED FRIME NIG H ED EN BR OE N V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Menighedens navn er Frimenigheden Broen. Menigheden er en evangelisk-luthersk frimenighed som nævnt i den kirkelige frihedslovgivning.

Læs mere

ÅRSBUDGET for Vangede Sogns Menighedsråd. i Gentofte Provsti. i Gentofte Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Vangede Sogns Menighedsråd. i Gentofte Provsti. i Gentofte Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Vangede Sogns Menighedsråd i Gentofte Provsti i Gentofte Kommune Myndighedskode 711 CVR-nr. 1988 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Nørup Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Nørup Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Nørup Sogns Menighedsråd i Grene Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 798 CVR-nr. 88717 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET for Hirtshals Sogns Menighedsråd. i Hjørring Nordre Provsti. i Hjørring Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Hirtshals Sogns Menighedsråd. i Hjørring Nordre Provsti. i Hjørring Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 19 for Hirtshals Sogns Menighedsråd i Hjørring Nordre Provsti i Hjørring Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 179191 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET Gilleleje Kirkekasse. Gilleleje Sogns Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Gribskov Kommune

ÅRSBUDGET Gilleleje Kirkekasse. Gilleleje Sogns Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Gribskov Kommune ÅRSBUDGET 1 for Gilleleje Kirkekasse under Gilleleje Sogns Menighedsråd i Frederiksværk Provsti i Gribskov Kommune Myndighedskode: 71 CVR nummer: 17188 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Gilleleje

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2018

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2018 Deltagerstatistik for Viborg Stift 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra den 1. januar

Læs mere

ÅRSBUDGET for Bispebjerg Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Bispebjerg Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Bispebjerg Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 7 CVR-nr. 1971 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Vejledning om tilrettelæggelse af arbejdstid for overenskomstansatte kirkefunktionærer. Udarbejdet af Ministeriet for Ligestilling og Kirke

Vejledning om tilrettelæggelse af arbejdstid for overenskomstansatte kirkefunktionærer. Udarbejdet af Ministeriet for Ligestilling og Kirke Vejledning om tilrettelæggelse af arbejdstid for overenskomstansatte kirkefunktionærer Udarbejdet af Ministeriet for Ligestilling og Kirke Indledning: I forbindelse med indgåelsen af overenskomster og

Læs mere

ÅRSBUDGET for Henne-Lønne Sognes Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Henne-Lønne Sognes Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Henne-Lønne Sognes Menighedsråd i Varde Provsti i Varde Kommune Myndighedskode 8881 CVR-nr. 811 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET Dallerup. Dallerup Sogns Menighedsråd. Silkeborg Provsti. Silkeborg Kommune

ÅRSBUDGET Dallerup. Dallerup Sogns Menighedsråd. Silkeborg Provsti. Silkeborg Kommune ÅRSBUDGET 1 for Dallerup under Dallerup Sogns Menighedsråd i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode: 81 CVR nummer: 198 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Dallerup den / 1 1 Inger Engsig-Karup

Læs mere

ÅRSBUDGET for Vesterhede Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Billund Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Vesterhede Sogns Menighedsråd. i Grene Provsti. i Billund Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 19 for Vesterhede Sogns Menighedsråd i Grene Provsti i Billund Kommune Myndighedskode 97 CVR-nr. 88917 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Deltagerstatistik for Struer Provsti 2018

Deltagerstatistik for Struer Provsti 2018 Deltagerstatistik for Struer Provsti 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Struer Provsti fra den 1. januar

Læs mere

ÅRSBUDGET for Vangede Sogns Menighedsråd. i Gentofte Provsti. i Gentofte Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Vangede Sogns Menighedsråd. i Gentofte Provsti. i Gentofte Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Vangede Sogns Menighedsråd i Gentofte Provsti i Gentofte Kommune Myndighedskode 711 CVR-nr. 1988 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Bylderup-Bov Bygade 9 6372 Bylderup-Bov

Bylderup-Bov Bygade 9 6372 Bylderup-Bov Bylderup-Bov Bygade 9 6372 Bylderup-Bov Rummelig ejendom, centralt i Bylderup-Bov Sag: 62302066 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen Opført/Ombygget:

Læs mere

Rapport om deltagerstatistik for Sønderborg Provsti

Rapport om deltagerstatistik for Sønderborg Provsti Aarhus den. august 0 Rapport om deltagerstatistik for Sønderborg Provsti 0- Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Sønderborg

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2017

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2017 Aarhus den. maj 201 Deltagerstatistik for Viborg Stift 201 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra den

Læs mere

Aalborg Budolfi Provsti. Aalborg Nordre Provsti. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Østre Provsti. Thisted Provsti. Sydthy Provsti.

Aalborg Budolfi Provsti. Aalborg Nordre Provsti. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Østre Provsti. Thisted Provsti. Sydthy Provsti. Antal deltagere i folkekirkelige aktiviteter, fordelt efter begivenhedstype og kategori, 1. januar - 31. december 2015 Sum af Deltagere Brønderslev Provsti Frederikshavn Provsti Hadsund Provsti 16202 33744

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson STANDARDVEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af

Læs mere

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2016

Deltagerstatistik for Viborg Stift 2016 Aarhus den 13. marts 201 Deltagerstatistik for Viborg Stift 201 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Viborg Stift fra

Læs mere

Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 19. november 2014, i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K.

Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 19. november 2014, i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K. Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 19. november 2014, i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K. Mødedeltagere: Povl Koch, Claus Topsøe-Jensen, Marianne Ellensdatter

Læs mere

St. Kongensgade 14, 1264 København K

St. Kongensgade 14, 1264 København K St. Kongensgade 14, 1264 København K Ledige lejemål på henholdsvis 222 og 226 m² Central beliggenhed Åbent gårdmiljø med udendørsservering Kgs. Nytorv lige om hjørnet Indhold Indholdsfortegnelse Indhold...

Læs mere

ÅRSBUDGET for Rolfsted Sogns Menighedsråd. i Midtfyn Provsti. i Faaborg-Midtfyn Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Rolfsted Sogns Menighedsråd. i Midtfyn Provsti. i Faaborg-Midtfyn Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Rolfsted Sogns Menighedsråd i Midtfyn Provsti i Faaborg-Midtfyn Kommune Myndighedskode 788 CVR-nr. 18717 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Referat fra menighedsmøde i Grønnevang Kirke, søndag den 15. juni 2014.

Referat fra menighedsmøde i Grønnevang Kirke, søndag den 15. juni 2014. Referat fra menighedsmøde i Grønnevang Kirke, søndag den 15. juni 2014. Ole bød velkommen Orientering fra menighedsrådet Menighedsarbejdet består mest af orientering fra præsterne om de aktiviteter der

Læs mere

ÅRSBUDGET for Vinderup Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Vinderup Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 19 for Vinderup Sogns Menighedsråd i Holstebro Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode 9 CVR-nr. 11817 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Sunds Kirkes Menighedsråd

Sunds Kirkes Menighedsråd Til medlemmerne af Sunds Sogns Menighedsråd Sunds Kirkes Menighedsråd Sunds den 13. november 2015 Indkaldes til ordinært menighedsrådsmøde i Sognegården med nedenstående dagsorden torsdag den 19. november

Læs mere

De 4 spor i sognet. Århus Vestre Provsti

De 4 spor i sognet. Århus Vestre Provsti Århus Vestre Provsti Engdalsvej 1, 8220 Brabrand Tlf. 8625 1861 / Provst 8626 0023 E-mail: aarhusvestre.provsti@km.dk Web: www.aavp.dk De 4 spor i sognet Outputs fra gruppearbejder i forlængelse af og

Læs mere

ÅRSBUDGET Hedehusene Sogn. Hedehusene Sogns Menighedsråd. Høje Taastrup Provsti. Høje-Taastrup Kommune

ÅRSBUDGET Hedehusene Sogn. Hedehusene Sogns Menighedsråd. Høje Taastrup Provsti. Høje-Taastrup Kommune ÅRSBUDGET 1 for Hedehusene Sogn under Hedehusene Sogns Menighedsråd i Høje Taastrup Provsti i Høje-Taastrup Kommune Myndighedskode: 98 CVR nummer: 19711 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Ansgar, Hedehusene

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

ÅRSBUDGET for Nathanaels Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Nathanaels Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Nathanaels Sogns Menighedsråd i Amagerbro Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 911 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Køge Sogns Menighedsråd. i Køge Provsti. i Køge Kommune. Myndighedskode CVR-nr Budget 2018 indeholder følgende:

ÅRSBUDGET for Køge Sogns Menighedsråd. i Køge Provsti. i Køge Kommune. Myndighedskode CVR-nr Budget 2018 indeholder følgende: ÅRSBUDGET 18 for Køge Sogns Menighedsråd i Køge Provsti i Køge Kommune Myndighedskode 7 CVR-nr. 8718 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget i

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene Binderup

Læs mere

Introkursus for menighedsråd. 23. februar 2013 Menighedsråd i Skive og Salling provstier

Introkursus for menighedsråd. 23. februar 2013 Menighedsråd i Skive og Salling provstier Introkursus for menighedsråd 23. februar 2013 Menighedsråd i Skive og Salling provstier Menighedsrådets kommunikation, rollefordeling og kompetencer Rollefordeling i menighedsrådet Formandens overordnede

Læs mere

Ideer fra konferencen Kirken på landet den 20. juni 2015

Ideer fra konferencen Kirken på landet den 20. juni 2015 Ideer fra konferencen Kirken på landet den 20. juni 2015 Dette emne vil vi gerne arbejde videre med: Vi har storpastoratet periode 1, og det sigter vel mod fælles menighedsråd. Men: GØR DET IKKE! Vi tåler

Læs mere

ÅRSBUDGET for Virum Sogns Menighedsråd. i Kongens Lyngby Provsti. i Lyngby-Taarbæk Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Virum Sogns Menighedsråd. i Kongens Lyngby Provsti. i Lyngby-Taarbæk Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Virum Sogns Menighedsråd i Kongens Lyngby Provsti i Lyngby-Taarbæk Kommune Myndighedskode 711 CVR-nr. 1171 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Due & Partners. Temadag: Kirken og det omliggende Samfund Lørdag den 10. november 2018 Fyens Stift

Due & Partners. Temadag: Kirken og det omliggende Samfund Lørdag den 10. november 2018 Fyens Stift Temadag: Kirken og det omliggende Samfund Lørdag den 10. november 2018 Fyens Stift Ophavsret Kursusmaterialets indhold, tekst, figurer og ledelsesmodeller må kun anvendes i det interne arbejde i sognet

Læs mere

ÅRSBUDGET for Nathanaels Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Nathanaels Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 19 for Nathanaels Sogns Menighedsråd i Amagerbro Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 911 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Deltagerstatistik for Herning Nordre Provsti 2017

Deltagerstatistik for Herning Nordre Provsti 2017 Aarhus den 9 maj 0 Deltagerstatistik for Herning Nordre Provsti 07 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Herning Nordre

Læs mere

Deltagerstatistik for Skive Provsti 2017

Deltagerstatistik for Skive Provsti 2017 Aarhus den 9 maj 0 Deltagerstatistik for Skive Provsti 0 Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Skive Provsti fra den januar

Læs mere

Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2018

Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2018 Deltagerstatistik for Lemvig Provsti 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Lemvig Provsti fra den 1. januar

Læs mere

Deltagerstatistik for Holstebro Provsti 2018

Deltagerstatistik for Holstebro Provsti 2018 Deltagerstatistik for Holstebro Provsti 2018 Indledning Denne rapport indeholder en standardanalyse af deltagerne i gudstjenester, kirkelige handlinger og andre arrangementer i Holstebro Provsti fra den

Læs mere

ÅRSBUDGET Åby. Aaby Sogns Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune

ÅRSBUDGET Åby. Aaby Sogns Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune ÅRSBUDGET for Åby under Aaby Sogns Menighedsråd i Jammerbugt Provsti i Jammerbugt Kommune Myndighedskode: 879 CVR nummer: 81 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Aabybro den / 1 Karl-Andy Larsen menighedsrådsformand

Læs mere

Kirkegårdenes økonomi - og muligheder

Kirkegårdenes økonomi - og muligheder Kirkegårdenes økonomi - og muligheder Årsmøde 2019 for FDK & DKL 4. september 2019 6. 1 september 2019 ØKONOMI FOLKEKIRKEN Rammerne for kirkegårdenes økonomi 2 6. september 2019 Økonomi Folkekirken Mio.

Læs mere