Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk"

Transkript

1 Det gamle julemærkehjem, vores Holbølls Minde Center, står nu smukt med helt nyt tegltag. December Årg. Nr Opl. Redaktionen ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

2 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: Velkommen til Holbølls Minde Centrets månedsblad.. Vi vil her fra redaktionen forsøge at informere og bringe diverse indlæg af interesse for alle med tilknytning til huset. Desuden skulle det kunne give alle andre et indblik i hvad der foregår hos os. Har du/i indlæg, der kan være relevante i denne sammenhæng, modtages disse gerne enten pr. brev, eller ved at besøge os på HMC. Indlæg til næste nr. senest d Næste nr. udkommer Snail-mail : Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C 5700 Svendborg tlf HOLBØLLS MINDE CENTRETS ÅBNINGSTIDER: MANDAG TORSDAG: 9:00-22:00 FREDAG: 9:00-21:00 LØRDAG SØNDAG: 10:00-16:00 LUKKET 1. TORSDAG i måneden

3 Personale Info. Weekend 2-4 dec.: Erling og Elise dec.: Palle og Mette C dec.: Kirsten og Helle Juleaften: Gitte og Bjarne 1. Juledag: Lukket 2. Juledag: Palle og Helle dec. HMC åbent kl Nytårsaften: Mette C. og Tine Åbent januar : Lukket Ferie og afspadsering: Uge 49 Mette S. Uge 52 Tine, Gitte, Elise, Kirsten, Bjarne, Christina, Janne Uge Erling Nyt, kendt ansigt. Vi kan byde på glædeligt gensyn til Maibritt Rasmussen fra 1. december. Maibritt er vikaransat på Holbølls Minde Centret frem til september Hun varetager opgaver bredt og træffes onsdag aften. Ergo-praktikant. 5. december starter ergoterapeutstuderende Anne Ungermand på HMC i 6. semester praktik. Anne bliver primært tilknyttet KIG. Praktikken løber frem til ultimo januar. Den 27. og 28. december får vi besøg af Celestin, Anne s medstuderende fra ergo-uddannelsen. Celestin er i praktik på DPC.

4 Fredens Kirke inviterer til Julegudstjeneste Vi vil igen i år meget gerne se jer til Julegudstjeneste i Kirken. Med efterfølgende kaffebord og sang i Sognehuset. Vi inviterer til Onsdag den 14.December kl Vi glæder os til at se jer alle igen. Mange hilsner fra os alle her ved Fredens Kirke Dorit Friis Nielsen Velkommen til "Kalendernyt" - Socialpsykiatriens aktivitetskalender. Formålet med denne webkalender er at give alle en mulighed for at fremvise og reklamere for enhver type af arrangementer indenfor socialpsykiatrisk regi - store som små - åbne som lukkede. Samtidig bliver det forhåbentlig også et billede på/et udtryk for, hvad og hvor meget der rører sig på aktivitetsfronten i socialpsykiatrien i Svendborg. Prøv det! Klik ind på Antenne forhold på HMC: Det har igennem snart lang tid været svært at se fjernsyn pga. dårlige modtage forhold. I næste uge skulle der være udsigt til snefri billeder, da antennerne bliver checket og repareret. I foråret 06, ( ca. marts) bliver det muligt at modtage digitalt signal. Dette betyder at med en digital modtagerboks tilsluttet fjernsynet, kan man se DR1, DR2 og TV2 i knivskarp kvalitet.

5 Julefest på Holbølls Minde Centret Fredag den 16. december kl Velkomst Helle Lynge synger udvalgte sange Spisning: Forret og hovedret Kaffe, småkager og chokolade Zoloft spiller udvalgte numre Dans til CD er Pris kr. 75,- Tilmelding og betaling senest søndag på kontoret. Juleaften på HMC Holbølls Minde Centret holder åbent fra juleaften. Vil du deltage, koster det 175,- kr. beløbet dækker mad og drikke hele dagen. Der bliver mulighed for kirkegang, madlavning, pynte og hygge. Tilmelding og betaling til Janne/Karsten på kontoret senest d. 22/12 kl. 12:00 Det er selvfølgelig muligt at dumpe ind og købe en kop kaffe eller bruge huset som du plejer.

6 Pårørendegruppe. Pårørendegruppen holder pause i mødeaktiviteten julen over. Møde aftenerne bliver fremover 3. torsdag i måneden kl på Holbølls Minde Centret. Planlagte datoer er: 16. febr Marts april maj 2006 Kontaktperson: Tove Arnfeldt Vel mødt Chokolade spa... I denne søde juletid vil vi gøre opmærksom på chokoladens fortræffeligheder. Nu er det muligt at nyde stressdæmpende chokoladespa. Herregården Haikko, Borgå, 50 km øst for Helsinki, Finland er allerede berømt for sine fine spaanlæg. Her tilbydes den smagfulde chokolade spa behandling. Den indvortes gode effekt af antioxidanterne i chokolade har længe været kendt, men nu har man fundet ud af, at chokolade har en opfriskende og blødgørende effekt på huden. Så nu kan man overveje at bruge julens chokoladeudbud udvortes eller forkæle sig selv med et chokoladekurophold i Finland. Redaktionen Hvis man vil fordybe sig i chokoladevidenskaben, kan man blive ledt på vej af Claus Meyer. Hans økologiske chokolade indeholder 67 % cacao af særligt udvalgte cacaobønner, tørret, ristet og findelt sammen med rørsukker og Bourbon vanille efter de fineste principper. Chokoladen er dybt mørkerød med rødlige nuancer. Knækket er markant og nedsmeltningen aldeles ubesværet. Smagen er usædvanlig intens, delikat syrlig og kompleks med noter af tørret frugt og eksotiske krydderier. Kilde:

7 Ligeværd Som menneske, er vi alle lige meget værd Som menneske, er vi alle betydningsfulde Som menneske, kan vi ikke undvære hinanden Vi er bundet sammen i et finmasket net Hvor alle hvert menneske udgør hver enkelt knude Som holder nettet sammen Hver knude er ikke lige stærk Nogle er svage Men de er lige betydningsfulde for at holde sammen på nettet Hver enkelt af os er som en usleben diamant Placeret som en stjerne på himmelbuen En stjerne blandt milliarder andre En stjerne med sin egen lysstyrke Men hver stjerne reflekterer kun det lys som solen kaster på den Nogle stjerner er store og kraftige Nogle stjerner er svage og undselige Nogle stjerner er langt, langt væk Nogle stjerner er helt tæt på Nogle stjerner er samlet som en del af et stjernebillede Nogle stjerner står på himmelbuen og funkler helt alene Men de er alle lige betydningsfulde For kun sammen udgør de en uendelig smuk mælkevej Hver enkelt af os er som fisk i vandet Fra det mindste stykke plankton Til den største hval eller spækhugger Udgør i alle et vigtigt led i fødekæden Uden det mindste stykke plankton Ville den største hval ikke kunne overleve På samme måde er vi som mennesker lige meget værd For at vi alle kan eksistere på jorden Hver enkelt af os er som årstiderne Hvad ville en sommer være værd Hvis ikke der havde været en mørk vinter Ville vi undvære den dag, hvor foråret kommer Og kaster sit nye lys på dagen Skaber kontrasten til vinterens kulde og mørke Vi har brug for årstidernes forskelligartethed (Fortsættes side 8)

8 På samme måde som vi som mennesker har brug for forskellen Forskellen mellem dig og mig Det er polariteten forandringen som skaber liv Ikke ensartetheden Men det er forudsætningen, at det sker med respekt Respekt for ligeværd Respekt for at vi alle betyder lige meget Respekt for at vi som mennesker ikke kan undvære hinanden Carl-Ove Thor, 23/ Stedet vi mødes Fordi vi som sindslidende ikke skal finde os i ensomhed. På Love Match kan man, i ro og mag, hjemme i trygge rammer, fra sin egen computer med Internetadgang, opbygge et socialt netværk, hvis det gamle er mistet under et længerevarende sygdomsforløb, eller man kan udbygge, det eksisterende netværk med nye venner eller en sød kæreste. Hjemmesiden henvender sig til sindslidende, angstlidende og depressive over hele landet, og det er gratis, at benytte hjemmesiden. Hvordan foregår det? Det foregår på den måde, at man som bruger, opretter en gratis profil med information om sig selv og evt. et billede. Herefter kan man, i 24 timer i døgnet, benytte hjemmesiden, blot ved at logge ind med sit selvvalgte brugernavn og kodeord. Gennem hjemmesiden kan man så nærlæse andre profiler, og gennem profilerne tage kontakt til profilens ejer. Man skriver sammen anonymt, gennem chat, små private beskeder eller gennem mail, direkte på hjemmesiden. Er man anonym? Ja, ens identitet er skjult for andre brugere af hjemmesiden. Det er klart, at lægger man et eller flere billeder ved profilen, eller skriver man afslørende ting i sin profil eller offentlige dagbog på hjemmesiden, eller deltager man til et eller flere arrangementer, så kan man identificeres af andre brugere. Men udover det, kan man bevare sin anonymitet, lige så længe man selv ønsker det. Det er helt op til den enkelte, om man kun vil benytte hjemmesiden til chat og venner på Internettet, eller om man også gerne, vil have

9 Akutteam - psykiatrisk afdeling Svendborg Den reviderede psykiatriplan for Fyns amt blev vedtaget ultimo Implementeringen er i fuld gang, og vi vil her gøre opmærksom på et af de nye tiltag...akutteam. Akutteam et er tilknyttet psykiatrisk afdeling Svendborg, og er et tilbud til personer over 18 år med svære psykiske eller psykiatriske problemer, som er opstået akut. Intentionen er, at sikre en hurtig indsats ved disses opståen. Akutteam et kan kontaktes alle hverdage kl på Den første kontakt skal altid foregå telefonisk. Man kan selv henvende sig, også som pårørende, eller henvendelse kan ske gennem praktiserende læge, hjemmesygeplejen, psykiatrisk afd. eller andre fagpersoner. Akutteam et består af en psykiater, to sygeplejersker og en sekretær. Man tilbyder en hurtig kontakt, normalt i løbet af to hverdage for at undgå forværring af tilstanden. Team et afklarer, hvorvidt der er tale om et psykiatrisk problem. Indsatsen kan fx bestå i: Formidle generel viden om psykiatrisk sygdom Tale med pårørende om hvordan, de kan hjælpe Støtte en medicinsk behandling, hvis det er nødvendigt Tilbyde et kortere kognitivt samtaleforløb Etablere og koordinere kontakten til sociale myndigheder og andre samarbejdsparter. Hvis der er behov for hurtigere hjælp end akutteam et kan tilbyde, anbefales henvendelse til egen læge, vagtlæge eller psykiatrisk skadestue i Odense. Man kan have kontakt til akutteam et i op til 3 måneder. Hvis der herefter er brug for yderligere behandling, vil team et være behjælpelig med at henvise. Der er lavet en pjece Akutteam som kan rekvireres på Sygehus Fyn Svendborg. Redaktionen

10 Aktiviteter på HMC (9-12) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Sport i Sg. hallen (badm./volley) Powerwalk Powerwalk K.I.G. K.I.G. K.I.G. K.I.G. Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe *Fin Form Fodbold Sang 9:20-9:50 Værested Spil Massage Massage Middag Værested Havearbejde Værested Værested Reparationsarbejde (tøj) Værested Billard/Pool Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Stavgang Cafe/ køkken *Fælles Frokost (13-16) Musik Svømning* Cykelgruppe Musik Tegne/male Kolonihave Tegne/male Stavgang Bruger-råd Ridning* (pause) - kortere kursusforløb / begrænset deltager-antal * - brugerbetaling

11 Café A Roma gentager succesen.og viser Tove Grünnewalds smukke ikoner malet helt efter gamle traditioner, dvs. på træplader præpareret med gips og benlim. Farverne er ægtempera og 24 karat bladguld. Det er fascinerende at beskæftige sig med et så gammelt håndværk, fortæller Tove Grünnewald, at forestille sig, hvilket arbejde det var at skaffe materialerne til arbejdet og vide, hvilken tid der er lagt i en ikon. Der holdes fernisering på udstillingen den 24. november, hvor alle interesserede er velkomne. Tove Grünnewald fortæller gerne om sit håndværk. Udstillingen varer helt til den 25. januar. SVØBSK på Café A Roma Fredag 2. December Fredag den 2. december kl kan man endnu en gang høre denne sprudlende duo på Café A Roma! Svøbsk består af Maren Halberg, harmonika, sang og Jørgen Dickmeiss, violin, guitar, sang, og på repertoiret har de traditionel og nutidig folkemusik samt egne kompositioner, ikke mindst fra deres nylig udsendte debut-cd Sig mig. Musikken er fortrinsvis dansk, men Maren Halberg og Jørgen Dickmeiss er også inspireret og påvirket af musik fra andre kroge af verdenen. Desuden gi r de originale fortolkninger af gamle danske skæmte- og folkeviser. Svøbsk er et af de hotte navne på den danske folkemusikscene! Husk!! Cafè A Roma tilbyder en lækker julefrokost frem til Se menu på Obs! Cafè en er lukket

12 Ordsprog og digte Af Svend Sørensen Naturen har givet mennesket én tunge, men to ører, for at vi skal høre Dobbelt så meget, som vi siger (latin). Alle andre tænker på sig selv; det er bare mig, der tænker på mig. Det er tankevækkende at "kampen for frihed" er en accepteret undskyldning, for at tage den fra andre. Lad den, der er fri af synden, kaste den første sten. Nu falder sneen og alt bliver hvidt Kulden kommer fra øst I moden opfinder de det nye snit Vejret blæser fra kyst til kyst Julen banker på alle døre Ja, selv for os der er lidt skøre For de fleste en glædens tid Måske kun for dem der gid Inden længe tages hul på et nyt år Til fest og sang og alle får en lille tår Kloden tar hul på endnu en cyklus Og vi mennesker må på en igen Selv om vindene de sus Det er december Dyrene kæmper Sneen falder Julen kalder Er der nogen du har glemt Så se at få julekortet sendt udarbejdet af K.I.G.

Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage. Hansted, foredrag, arrangementer., film

Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage. Hansted, foredrag, arrangementer., film Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage Hansted, foredrag, arrangementer., film Har du andre idè er, så kom til Elisabeth eller Erling. ( se mere s. 7.) Månedsblad

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk. Kunstner: Titika Fahlén

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk. Kunstner: Titika Fahlén Kunstner: Titika Fahlén Marts-April 10 12. Årg. Nr 2 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk 1 Månedsblad for Holbølls Minde Centret.

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Rejser & Udflugtsbeskrivelser: Berlin, Amerika, Lundeborg m.m.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Rejser & Udflugtsbeskrivelser: Berlin, Amerika, Lundeborg m.m. Rejser & Udflugtsbeskrivelser: Berlin, Amerika, Lundeborg m.m. Juli/Aug. 2008 10. Årg. Nr. 7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

DET ER DEN FØRSTE FORÅRSDAG DER KOMMER MANGE FLER. MEN DETTE VAR DEN FØRSTE DEN KOMMER IKKE MER. PIET HEIN.

DET ER DEN FØRSTE FORÅRSDAG DER KOMMER MANGE FLER. MEN DETTE VAR DEN FØRSTE DEN KOMMER IKKE MER. PIET HEIN. April 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.4. 1.oplag DET ER DEN FØRSTE FORÅRSDAG DER KOMMER MANGE FLER. MEN DETTE VAR DEN FØRSTE DEN KOMMER IKKE MER. PIET HEIN. Månedsblad for Holbølls Minde Centret.

Læs mere

Program 12.00 Velkomst 12.15 Havregryn 13.45 Zoloft & Co 15.15 Rustik 16.30 Afslutning

Program 12.00 Velkomst 12.15 Havregryn 13.45 Zoloft & Co 15.15 Rustik 16.30 Afslutning Festival 2009 Program 12.00 Velkomst 12.15 Havregryn 13.45 Zoloft & Co 15.15 Rustik 16.30 Afslutning Midt på eftermiddagen dukker klovnene op Maj 09 11. Årg. Nr.5 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet

Læs mere

September10. 12. Årg. Nr.7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.

September10. 12. Årg. Nr.7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde. September10 12. Årg. Nr.7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk 1 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også læses på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

særudgave rosenhusets 20 års jubilæum

særudgave rosenhusets 20 års jubilæum særudgave rosenhusets 20 års jubilæum stort tillykke I 1994 åbnede værestedet Rosenhuset sine døre for omverdenen for første gang. I huset skulle borgere og medarbejdere skabe et sted med plads til alle,

Læs mere

Udvikling og Forandring

Udvikling og Forandring NØRBYGÅRD NYT - om menneskelige netværk Nr. 4, 2014, 25. årg. Udvikling og Forandring -alkoholbehandlingscenter og bosted ET BLAD TIL INSPIRATION OG DEBAT - for alle med tilknytning til Nørbygårdforeningen

Læs mere

B Ø G E N. Brugerbladet for socialpsykiatrien Ikast-Brande Kommune BØGEN

B Ø G E N. Brugerbladet for socialpsykiatrien Ikast-Brande Kommune BØGEN 24 Når systemet holder lukket - er der stadig hjælp at hente i Socialpsykiatrien i Ikast-Brande Kommune Et tilbud til dig som har psykiske problemer, bor i eget hjem i Ikast-Brande kommune - og som kan

Læs mere

RUDERSDAL SENIORRÅD SENIOR NYT

RUDERSDAL SENIORRÅD SENIOR NYT RUDERSDAL SENIORRÅD SENIOR NYT NOVEMBER 2014 - FEBRUAR 2015 Indhold Aktivitetscentrene Bakkehuset... 35 Klub Fortuna... 44 Teglporten... 41 Rønnebærhus... 45 Digital hjemmevejledning... 40 Foreninger ABS...

Læs mere

NYHEDSBREV DE FRIVILLIGES HUS

NYHEDSBREV DE FRIVILLIGES HUS NYHEDSBREV DE FRIVILLIGES HUS December 2005 Sorg og sygdom Et 2 dages kursus for frivillige, der støtter og rådgiver syge Der findes mange sygdomsforeninger i Aalborg Kommune, som gør et stort og nødvendigt

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Januar-februar 2013

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Januar-februar 2013 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Januar-februar 2013 Bliv frivillig i Aalborgs sociale foreninger! De Frivilliges Hus inviterer til infomøde for nye frivillige Tirsdag 29. januar el. tirsdag 26. februar kl.

Læs mere

Årsrapport 2011 for Café Parasollen

Årsrapport 2011 for Café Parasollen Årsrapport 2011 for Café Parasollen Et socialt og alkoholfrit værested tilknyttet KFUM s Sociale Arbejde Lavgade 5, 6100 Haderslev Tlf. 74 53 58 93 www.parasollenhaderslev.dk Udfordringer, smil og latter

Læs mere

Fra Temadagene 9.-10. november 13

Fra Temadagene 9.-10. november 13 Fra Temadagene 9.-10. november 13 No. 4 2013 Nyt fra redaktionen: Bladet udkommer fremover: Udgivet af : Foreningen Af Kroniske Smertepatienter. Tlf.: 51 92 63 41 E-mail: faks@faks.dk Hjemmeside: www.faks.dk

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Om Alzheimers og andre demenssygdomme

Om Alzheimers og andre demenssygdomme Tema: Alzheimerforeningen og demenssagen Det nytter Feriekurser for demente Støt Alzheimerforeningen Vind med Alouise Nr. 4 19. årgang december 2009 Om Alzheimers og andre demenssygdomme Indhold Udgives

Læs mere

og der tilbydes supervision. Socialpsykiatrien er underlagt reglerne om kontraktstyring og decentral økonomi.

og der tilbydes supervision. Socialpsykiatrien er underlagt reglerne om kontraktstyring og decentral økonomi. Fristedet, Broby & Den Blå Ambassade, Faaborg Servicedeklaration Socialpsykiatri Syd Stedet, hvor man bliver mødt, som man er. Yder mest psykiatri for pengene. Den gode arbejdsplads med respekt, ansvarlighed

Læs mere

Brugerbladet for socialpsykiatrien Ikast-Brande Kommune B Ø G E N

Brugerbladet for socialpsykiatrien Ikast-Brande Kommune B Ø G E N Brugerbladet for socialpsykiatrien Ikast-Brande Kommune B Ø G E N Maj 2015 2 Leder Kom maj du søde milde er nu kommet med grønne lyse grene og blomster i fuldt flor i haver, på marker og enge. Ja foråret

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 15 SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

Fredens Sogn ODENSE NR. 1-2006 DEC. - JAN. - FEB. 2006. Kvindernes Internationale Bededag Temaet er Tidernes Tegn Side 7

Fredens Sogn ODENSE NR. 1-2006 DEC. - JAN. - FEB. 2006. Kvindernes Internationale Bededag Temaet er Tidernes Tegn Side 7 Fredens Sogn ODENSE NR. 1-2006 DEC. - JAN. - FEB. 2006 Kvindernes Internationale Bededag Temaet er Tidernes Tegn Side 7 Fredens Kirke i Rundetårn Mangler der noget inventar i Fredens Kirke i februar og

Læs mere

Nr. 4-2013 TEMA 4-11 Vinter- depression Bryd ensomhedens cirkel side 26 Din forening Ny terapiform Tag med

Nr. 4-2013 TEMA 4-11 Vinter- depression Bryd ensomhedens cirkel side 26 Din forening Ny terapiform Tag med DepressionsForeningens medlemsblad Nr. 4-2013 Bryd ensomheden TEMA 4-11 Vi længes alle efter at blive set, som den vi er. Mange går rundt og forsøger at lave sig selv om, men når vi ikke er os selv i mødet

Læs mere

RUDERSDAL SENIORRÅD SENIOR NYT

RUDERSDAL SENIORRÅD SENIOR NYT RUDERSDAL SENIORRÅD SENIOR NYT MARTS - JUNI 2015 Indhold Aktivitetscentrene Bakkehuset... 30 Klub Fortuna... 39 Teglporten... 35 Rønnebærhus... 40 Digital hjemmevejledning... 29 Foreninger Aktive Birkerød

Læs mere

Borum og Lyngby. Sogneblad Nr. 2 Februar 2015. Borum forårsfest den 14. marts. Ny vejviser for Borum og Lyngby er undervejs!

Borum og Lyngby. Sogneblad Nr. 2 Februar 2015. Borum forårsfest den 14. marts. Ny vejviser for Borum og Lyngby er undervejs! Borum og Lyngby Sogneblad Nr. 2 Februar 2015 Kirkenyt Gudstjenester 2-3 Sang tegning 4 Maja og David 9 Højmesse 11 Sogneindsamling 19-20 Audio Feel 21 Liva Mo 23 Mobilindsamlingen 31 Nyt fra foreningerne

Læs mere

Café Paraplyen. Årsrapport April 2012 Marts 2013. www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk

Café Paraplyen. Årsrapport April 2012 Marts 2013. www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk Café Paraplyen Årsrapport April 2012 Marts 2013 Nørregade 77 79 5000 Odense C Tlf.: 6612 8585 Et spisested, et værested og en social café www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk En selvejende

Læs mere

Lokalcenter Koltgården. Koltnyt

Lokalcenter Koltgården. Koltnyt Lokalcenter Koltgården Koltnyt nr. 1 februar 2013 Redaktionen Kirsten Hedegaard (ansvarshavende) E-mail: kirstenhedegaard@post.tele.dk Frede Lind Christensen E-mail: fredelind@adr.dk Kirsten Nielsen E-mail:

Læs mere

MÅNEDSNYT 17. årgang nr. 7 Juli/august

MÅNEDSNYT 17. årgang nr. 7 Juli/august MÅNEDSNYT 17. årgang nr. 7 Juli/august God Sommer : ) Kursuscenter og Mødested IMPULS Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.impuls-svendborg.dk E-mail: kontorogkultur@impuls-svendborg.dk tlf.: 6223 6623 1

Læs mere

Positivgruppen Medlemsguide

Positivgruppen Medlemsguide 1 Positivgruppen Medlemsguide Opdateret udgave 2013/15 "Du kan ikke forhindre sorgens fugle i at flyve hen over dit hoved. Men måske kan du forhindre dem i at stoppe op og bygge rede i dit hår. Gammelt

Læs mere

VELKOMMEN TIL ALLE BEBOERE OG PÅRØRENDE

VELKOMMEN TIL ALLE BEBOERE OG PÅRØRENDE Århus Kommune Magistratens 3 Afd. Afdelingen for Sundhed og Omsorg VELKOMMEN TIL ALLE BEBOERE OG PÅRØRENDE Fortegårdens Plejeboliger Femmøllervej 10 8240 Risskov Tlf: 86178144 Velkommen til Fortegårdens

Læs mere

Parkposten. Kultur og fritid Side 11. Beboerblad for Sønderparken og Korskærparken, Fredericia. Beskæftigelse og uddannelse Side 4 og 13

Parkposten. Kultur og fritid Side 11. Beboerblad for Sønderparken og Korskærparken, Fredericia. Beskæftigelse og uddannelse Side 4 og 13 Parkposten Beboerblad for Sønderparken og Korskærparken, Fredericia Årgang 5 Nr. 1 Marts 2015 Redaktionen Leder Beskæftigelse og uddannelse Side 4 og 13 Bygge bro og netværk Beskæftigelse og udd. Aktivitetshus

Læs mere

For Dus Tornhøj. Aalborg Øst. Bydelen

For Dus Tornhøj. Aalborg Øst. Bydelen For Dus Tornhøj. Udarbejdet skoleåret 2006-2007 Aalborg Øst Bydelen Aalborg Øst er en ung bydel, der blev planlagt i midten af 1960 erne. Aalborg havde på det tidspunkt boligproblemer og man ville give

Læs mere