Assens Sejlklub. NR.7 August ÅRGANG. foto: frost

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Assens Sejlklub. NR.7 August 2010 36.ÅRGANG. foto: frost"

Transkript

1 Assens Sejlklub NR.7 August ÅRGANG foto: frost

2 Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf ASA Aktivitetsudvalget (F67) Lizzi Plauborg, Tlf Kasserer (E 18 Hans Kristian Mors Tlf Ungdoms udvalget Marc Hintze Tlf Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft Larsen Tlf Materiale udvalget ( G32) Knud Hansen Tlf knud KU Kapsejlads (A08) Erik Kulavig Tlf Klubhus udvalget Lizzi Plauborg, Tlf Forside: Den nye kaj er ved at ta form 2.

3 Indholdsfortegnelse Kapsejlads Side 04 Haderslev turen Side 05 Afriggerfest Side 06 De sejlede forbi Side 07 Fyn Rundt Side 09 Billeder Side 13 Nyt fra Havnefogeden Side 15 Uheld v.bagø Side 17 Næste Deadline 19. august September bladet udkommer uge 36 foto: frost På vej ud for at se de gamle træskibe sejle forbi. Roskilde, Holbæk og Sct. Petersborg alt sammen indenfor 4 uger. Nu skulle det være Roskilde Fjord og Isefjord var de eneste danske fjorde, vi ikke havde besejlet bortset fra dem på den jyske vestkyst. Vi havde perfekt vejr til denne tur de første 2 uger af juli. Og fjordene kan absolut anbefales, hvis der er andre, der har forsømt dem. I klubregi er juli en stille måned det er nok fordi, den er beregnet til ferieture, hvad selv vejrguderne har forstået i år! Der var dog (mindst) en enkelt undtagelse mandag d. 12. sidst på dagen, hvor et voldsomt tordenvejr mindede os om, hvor hurtigt vejret kan skifte. Vi lå nordøst for Bågø på vej hjem fra ovennævnte tur til Nordsjælland og kunne betragte opbygningen af de mest fantastisk flotte og kulsorte skyer i vest. Da det lidt senere brød løs, var det svært at betragte noget som helst på grund af voldsom regn og blæst. Det var dejligt, at komme i havn uden problemer og finde plads A 37 med rødt skilt og ledig. På hjemmefronten er det ikke alene ferien, der præger marinaen. Hvis man bevæger sig ud mellem bro A og B præges området af store maskiner og andet ikke maritimt isenkram. Alle med internetadgang kan med fordel tilmelde sig nyhedsbreve via marina.dk (under punktet Nyheder i menuen til venstre) og på den måde blive holdt løbende orienteret om projektet med ny kaj, kran osv. Bent Damsbo. PS: Turen til Sct. Petersborg foregik med SAS. 3.

4 Kapsejladsen er begyndt Men første sejlads blev aflyst, der var kun 3 4 både. Så der vil blive en extra sejlads den 15. september Husk Kapsejladsen i Hejlsminde 14 & 15 august Der er festtelt lørdag, grill men ta selv mad med Havnepenge er fri for deltagerne af kapsejladsen. Mere oplysning spørg Erik eller Per. Schreiners Bøger og papir Søndergade Glamsbjerg Østergade Assens Tæt på Marinaen OK Tank Østergade Assens Søndre Tlf Ringvej Tlf Assens 4.

5 Fælles tur til Haderslev foto: frost august sejler vi til Haderslev. Vi har lånt klubhuset. Her kan spise vores medbragte mad og i øvrigt bruge som mødested. Der er åben hus hos X Yacht om lørdagen WORLD PREMIERE Xc 38 Xc 42 Xc 45 Xc 50 X 34 X 37 X 40 X 43 X 46 X 50 X 55 X 35 X 41 I år er der planlagt afgang i 2 omgange. 1. afgang er fredag, skippermøde kl afgang er lørdag, skippermøde kl Det kunne være hyggeligt at følges ad og så kan de der ikke har så megen erfaring blive guidet undervejs. Er man ikke så erfaren, kan det være en stor mundfuld at sejle længere væk end man plejer. Sejler man i motorbåd, er denne tur også meget egnet. Haderslev fjord sejles næsten eller helt for motor. ASA 5.

6 I ASA har vi flere gange talt om at det vil være hyggeligt med en afriggerfest. lørdag den 30. oktober vil være en udmærket dag til dette arrangement, så husk at reservere dagen allerede nu. Der vil komme yderligere om arrangementet i næste klubblad ASA Vest fyns Tømrerforretning A/S Assens Damgade 12, 5610 Assens Tlf Løimarksvej Assens Tlf e mail: mobiltelf 6.

7 De sejlede forbi Assens i år! foto: frost Men træskibs folket så dem med lyden fra en gammel 2 takter som baggrundsmusik. 7.

8 Alt inden for bådreparationer Motorreparation Aut. elinstallatør Glasfiberarbejde Malerarbejde Sprøjtelakering Fremstilling og montering teak deck Apteringsarbejde Møbelpolstring Derudover tilbyder vi forår og efterårs klargøring af både samt bundmaling Desuden forhandler vi sejl, kalecher og covers til alle typer både Kom ind og få en skræddersyet løsning til lige netop din båd Næsvej Assens Tel Mobil ys.dk ys.dk 8.

9 Gæstegast på Roars Ark tekst & foto: Reila Frost Der var varsling om en del vind og byger, trods det entrede vi Roars Ark i Bogense med alt vores grej. Besætningen, Peder Roar/skipper, Henrik, Per og jeg, var til skippermøde, uden at lægge mærke til Frederik!! Peder derimod, forsøgte at charme sig til en Henry Lloyd kasket ved reklamepigerne, uden held. Vi havde fået et forkert startnummerog skulle lige finde den båd vi skulle bytte nummer med. Der blev gættet omsejlingstid, kigget på de kæmpetrimaraner der lå helt inde i bunden, købt lidt ind, hvervet endnu en sponsorpose og god tid blev pludselig til kort tid! Efter en kort instruks om hvilke snore der var til hvad sejlede vi ud til start. Vinden var der ikke bid i. Vi fik en rimelig start helt ude på højrefløjen, og blev der. Mange søgte under land, vi blev ude under den sorte sky, i håb om at den gav vind. Tragten gav nogle hårde vindstød, bådene foran afslørede dem, så vi kunne nå at søge op. Krydset igennem tragten gav varmen. Peder har en Bavariafobi, så vi måtte arbejde en del på, at slippe af med den Bavaria der lå sammen med os! S.O.K. hang i luften lige ved Marinehjemmeværnskutteren, og viste hvor meget vand den trækker op fra havet. Jeg sad ved roret, ved Stenderup Hage, da en tordenbyge pludselig dukkede op fra vest. Der var meget vind i den, og bådene ude foran begyndte at skære op og lægge sig fladt hen ad vandet. Jeg havde spurgt om vi skulle rebe ned, men det kom af sig selv, da vi måtte skære godt op for at holde os på benene. Per tog roret, og der blev rebet genua og storsejl. Dernæst gjaldt det om at holde godt fast, holde båden på benet, imens det tordnede og lynede, og en ca m/s hylede om ørerne på os. Da den drev over, var der stadig ret god vind, så vi ræsede af sted på samme halse. Senere så vi, at der var 59 både, der gik ud i denne byge. 9.

10 18.00: Bogø fyr vi forsøgte at vinke til Bibja der lå og kikkede på feltet ved Bogø, de så os vist ikke!. Min gummistøvle valgte at åbne hele næsen på det tidspunkt a la Storm P så der måtte en tapeforbinding til, for at holde sammen på skidtet, da det ikke lige var vejret til almindelige sejlersko!. Imellem mange små lys fik vi Thurø Rev i sigte!! Per og Peder gik til køjs. Henrik styrede og jeg forsøgte, at blive klogere på GPS en. Vi skulle have en kurs mod broen. Jeg savnede et helt almindeligt søkort, men ville ikke tænde lys og begynde at rode efter det. Det var fuldmåne, og vi havde en slæk på skøderne. Man kunne høre lidt snak på nogle af bådene, mærke duften af pibetobak osv. Henrik og jeg fik vendt rigets tilstand, imens mine øjne så fyr og lanterner i dobbelte udgaver, og kulden kom snigende. Varm kaffe ville have været godt! Nu kom de store populære racere og overhalede os. Imellem de store, kom en mindre racer, en smuk maghoni Frøken 34 planende efter de store. Det var et flot syn. Da vi rundede Horne, fik vi spileren op og en næsten plat lænser, med nogle kraftige pust, udfordrede rorsmanden! Peder bøvlede stadig med strømmen, og fik indimellem slukket for søkortet!! Hvilket medførte en del protester oppefra! Nogle af bådene skar op i de kraftige pust, så vi tog spileren ned, da det blev for spændende. Kort tid efter lavede en af de store både ( 12 mand i ens dress) en spilerkæntring lige bag os. Alle mand hang som på en klatrevæg da den lagde sig helt om på siden. Det gav noget tumult, men heldigvis slap de omkringliggende både væk i tide. I mørke lænsede vi igennem Svendborg Sund i et tæt felt. En Ylva snoede sig for spiler igennem feltet! Vi kunne fornemme, at vi var få både tilbage på denne fløj, så jeg begyndte at arbejde med GPS en igen. Vresen Puller uden dybdeangivelse, gjorde mig usikker på om vores kurs var ok. Jeg snakkede lidt med mig selv, men nok til at Per pludselig var lysvågen og Peder også. Ved du ikke hvor vi er!!! Så var der vagtskifte. Jeg kom hurtig i posen lige under spillet! Jeg nåede at registrere at vi kom under broen og ændrede kurs larmen fra spillet, og det at jeg skulle finde en anden måde at holde mig fast i køjen på. Efter to timer måtte jeg overtale mig selv til, at komme ud af den varme sovepose, og i det kolde sejlertøj!! Jeg fik lavet kaffe og te til Per og Peder, Henrik kom også på benene. 10.

11 Vi sad med vores morgenmad i cockpittet med morgenlyset over Romsø det var der nu ikke meget varme i! Vi manglede godt nok det der handskerum der hvor man lægger alt det løse! i stedet have vi alt stablet i luge nedgangen rundt om GPS en, vandflasker, GO dem gik der en del af lakridskonfekt, Anton Berg Guld æsken, Rugsini, kiks osv Det blev til nogle lange kryds over Nordfyn, og det gav dog varmen lidt i starten havde jeg kilet mig godt fast op mod kahytten, således at jeg kunne sidde ret op og ned og sove!. Mine gummistøvler havde skilt sig af med tapeforbindingen og gabte om kap med mig! Det hjalp at få lov til at styre. Mange af vores meldepunkter var typisk: Vest 10m/s mindst!! Vi nærmede os mållinjen, og vi var faktisk tæt på vores gæt. Vores tid blev og jeg havde gættet på det var mere held end forstand! I havnen var der sommer og sol og mange sejlere lå og fladede ud i bådene, godt brugte. Trætte, sultne og godt brugt fysisk, med følelsen af at måtte kravle i land, gik vi op og fik varm suppe!! Det blev til et par timers fladen ud, Henrik nåede at få besøg af sin søn og svigermor, inden vi gjorde klar til turen hjem! Der var lidt bøvl med at komme til ved benzinbroen flere lå i kø for at få deres både op, trimaranerne manøvrede lidt rundt og de fylder ret meget i sådan et bassin.så gik det hjemad. Vi fejrede det med VARM kaffe og Jettes marcipantoppe og resten af Anton Berg guldæsken!!. Vinden døde nord for Wedellsborg, så det blev for motor det sidste stykke hjem til Assens. Henrik gik i gang med den store oprydning i kahytten det var tiltrængt. Vi havde levet af hurtige kulhydrater, vand og kiks alt havde stået på højkant, og lidt vand havde sneget sig ned i kahytten! Min sejlerjakke havde været lukket tæt om ansigtet i mange timer, at min hage var helt hudløs! Mine bremsemuskler var noget overbelastet af at holde fast i så mange timer! Det er hårdt at sidde og bøffe og ikke mindst når man sidder ved roret. Der gik nogle dage, hvor vi begge følte os godt trætte, ømme og slidte! Hvorfor gør man sådan noget?? Det er sjovt at få samarbejdet og båden til at fungere, også når man er træt, det er dårligt vejr, mørkt, vådt og koldt. Det er sejt at have gennemført det, og det er noget ved når stemningen er god hele vejen. Reila Frost 11.

12 Åbningstider Hverdage kl Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens Assens City Camping Kiosken er altid et besøg værd Åbent hver dag fra 7.30 Morgenbrød bestilles inden kl Lone & Børge Knudsen Næsvej Assens Tlf willemoes.dk 12.

13 Billeder fra en sommertur! Sørøver i Assens Ikke alle har gummibåd på slæb. Hvad med et fly i baghaven. foto: frost 13.

14 Nyt fra Havnefogeden foto: frost Der er konstaterer indbrud i et par både på A broen, og jeg har ophængt et forslag til en tyveri overvågning, på vores opslagstavle. Også marinakontoret har 2 gange haft indbrud. Vi har nu sikret det, så meget vi kan. Et par opfordringer: 1. Det ville være en meget god ide hvis man havde en snor i sin bade stige som lige kunne nås hvis man fald i vandet og gerne ville op. Men pas på den må ikke være så lang at den kan komme i skruen. 2. Det er ved at være sidste udkald for at bestille stativ til vinter, så tilmeld jer nu. foto.frost Skulle der være nogle raske piger og måske en enkelt rask mand, der har lyst til at hjælpe os, med at samle de nye stativer, så giver jeg is og drikkelse som modydelse. Status for kran projekt: Spunsvæggen er nu på plads og den er forankret. Bassinet foran spunsvægen er næsten renset op til den rette dybde af 3m. Der er banke 12 betonpæle ned, til fastholdelse af kranens fundament. Man er gået i gang med at støbe et fundament til kranen på 60 m3, som skal stå og hæder 1 mdr. Endelig skal der støbes støtte mure forenden af spunsvæggen, under bro A og B. Status for stativer: De første 73 stativer er ankommet. Der er tale om 6T og 12T modeller. Det første 3T stativ er også ankommet, og kan besigtiges foran marina kontoret. Endelig mangler vi hjælp til at få samlet stativerne. Det er bare og ringe til Alex på tlf og aftale hvornår man ønsker at hjælpe. Vi forventer at der skal samle stativer de næste par måneder, og hvis man bliver tørstig, er der også sørget for det. Døgnåbent hver dag heleugen Østergade 1. tlf Assens 14.

15 Status for Tankanlæg: Planen var i første omgang, at grave jordtanken ned i år, samtidigt med alt det andet gravearbejde. Det vist sig desværre, at jordtanken ikke kunne ligge bagved spunsvæggen, da ankerne, som holder spunsvæggen fast, ligger i veje. Bestyrelsen har derfor besluttet, at udskyde hele tankanlægget til næste forår, forudsat at mainaens bruger, godkender det på næste generalforsamling. Det projekteret tankanlæg består af en kombineret stander til benzin og diesel, betalings anlæg til diverse kort, samt en kombineret jordtank til 10 m3 diesel og 5 m3 benzin. Tanken vil være forberedt til fremtidig bio diesel. Da der er størst behov for diesel, og da kravene til en diesel tank ikke er så strenge som til benzin, er der opstillet en midlertidig diesel tank ved A broen, som betjenes af havnens personale. Det er ikke lovligt umiddelbart, at placere en benzin tank overjorden, så derfor henvises der i år, til OK tanken ved Superbrugsen. Vi vil alle i bestyrelsen ønske jer en forsat god sommer og nyd nu det gode vejr. Hilsen Axel Hansen foto. frost foto. frost Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage Assens Trælast Srd.Ringvej 25. tlf

16 16.

17 Det var ikke uden dramatik at bådene passerede Assens i år. Her er lidt fra Bågø, Fister beretter: Fra trimaranens uheld ved Bogø til 3 dage efter I Assens marina. Den væltede forover og alle 5 besætningsmedlemmer faldt i vandet, ingen af dem kom til skade. Sejlerne blev samlet op af 2 andre deltagende både. 2 lokale, fra Bågø, Preben og Torben, sejlede ud i Torbens motorbåd for at bjerge trimmeranen, efter at alle havde forladt området. Det lykkedes dem efter flere forsøg at få den rejst op, og få den trukket på grund lige uden for havnen. Trimaranen havde sejlene oppe, så hver gang den blev rejst op, væltede den igen. Hjemmeværnskutteren var ude efter en BB 10m syd for Torø, båden blev slæbt i havn, med skade på roret. Næste morgen blev trimaranen trukket på land af Prebens traktor. Sejlerne kom selv til Bogø dagen efter, og ville forsøge at trække den hjem med en motorbåd. Den ene ponton var revnet flere steder, så det var nok lidt risikabelt. Ved Skarø blev en person reddet ved et rent held af en anden hjemmeværnskutter. 17.

18 Juni T 1 S 1 F 2 M 2 L 3 T 3 August S 4 O 4 Kapsejlads M 5 T 5 T 6 F 6 O 7 L 7 T 8 S 8 F 9 M 9 L 10 T 10 S 11 O 11 Kapsejlads M 12 T 12 T 13 F 13 O 14 L 14 Kapsejlads I Hejlsminde T 15 S 15 Kapsejlads I Hejlsminde F 16 M 16 L 17 T 17 S 18 O 18 Kapsejlads M 19 T 19 T 20 F 20 O 21 L 21 T 22 S 22 F 23 M 23 L 24 T 24 S 25 O 25 Kapsejlads M 26 T 26 T 27 F Haderslev tur O 28 Kapsejlads Start L Haderslev tur T 29 S 29 Haderslev tur F 30 M 30 L 31 T

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhuset: Lizzi Plauborg tlf Carsten Hansen tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Henrik Helle tlf Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf Liftførere AS=Assens Sejlklub TS=Tursejlerne Benny Rasmussen AS ( kontaktperson ) Jens Nicolaisen AS mobil Eigil Jensen AS Jørgen Elmer TS mobil Claus Lundbæk AS mobil Reservation af klubhus: Lotte Vestergaard. tlf Klubhusets telefon: Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Hjemmeside: sejlklub.dk webmaster: Kirsten Mølgaard Havnekontoret tlf marina.dk Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf Østergade Assens Tlf Østergade Assens Tlf

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang 13 5610

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost Assens Sejlklub NR.4 April 2010 36.ÅRGANG Foto. Reila Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG foto: Reila Frost Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG NR.04 April 2011 37.ÅRGANG foto: Mac Hintze Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost Assens Sejlklub NR.5 Maj 2010 36.ÅRGANG foto. Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Fredag den 2. oktober kl 17:00 stævnede to både ud fra Jyllinge havn. Team Trojka og Team Donna. Vi var i alt 11 skippere og gaster med blandet erfaring, og vi skulle

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Sommertur beretning for Freja i uge

Sommertur beretning for Freja i uge Skipper: Diego Børresen Lladó, Stig Bang (co-skipper) Besætning: Clara Matthiessen, Lars Løye Ernsted, Liv Skovholm Samlet konklusion: Frække Freja - "uld mod uld" :-) En uge i kapsejladsens ånd :-) Mange

Læs mere

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer NR. 7 SEPTEMBER 2014 40. ÅRGANG Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen Her ses danmarksmesteren i Ylvaklassen 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur.

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur. Rejsebrev nr. 01 fra Vallensbæk til Nykøbing F Mandag den 15. Juni 2009 Så kom vi endelig af sted. Vores venner på havnen tog pænt afsked med os med kolde øl og chips. Kl.18.30 var det afgang mod Rødvig.

Læs mere

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

DANSK VINDØ KLUB. NR. 8 Januar 2004. Vindøtræf i Fåborg

DANSK VINDØ KLUB. NR. 8 Januar 2004. Vindøtræf i Fåborg DANSK VINDØ KLUB NR. 8 Januar 2004 Vindøtræf i Fåborg DANSK VINDØ KLUB NR. 7 December 2002 rigtig mange kom sejlende til. Vi FORMANDEN HAR havde vejret med os, hvilket gav os en pragtfuld grillaften ned

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost Assens Sejlklub NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG Foto: Reila Frost Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2009 PSU (E 38) Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Lørdag d. 1. september satte vi kurs mod nord Private Lady på traileren målet Hjarbæk Havn. Jens havde studeret vejrudsigten og fundet den gunstigste

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Efter endt opsamling af de sidste passagerer i Bovrup blev der serveret kaffe og rundstykke

Efter endt opsamling af de sidste passagerer i Bovrup blev der serveret kaffe og rundstykke Studietur med E Kleinbahn søndag den 27. juli, 2014 Turen startede ud fra Kvickly i Nordborg kl. 8:30. Der var tilmeldt 32 personer så der var plads nok i luksusbussen fra Alssund Busser der havde plads

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang November Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Små havne og overnatningspladser i det nordlige Lillebælt. Lars Oudrup Kærmosevej 20 7000 Fredericia

Små havne og overnatningspladser i det nordlige Lillebælt. Lars Oudrup Kærmosevej 20 7000 Fredericia Små havne og overnatningspladser i det nordlige Lillebælt. Lars Oudrup Kærmosevej 20 7000 Fredericia 6. maj 2009 Selv om jeg nu har haft catamaran i Midelfart Sejlklub og i Middelfart Marina i snart 30

Læs mere

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL Kirsten Wandahl BLÅ ØJNE LÆSEPRØVE Forlaget Lixi Bestil trykt bog eller ebog på på www.lixi.dk 1. Kapitel TO BLÅ ØJNE Din mobil ringer. Anna hørte Felicias stemme. Den kom

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG. foto: Henrik

Assens Sejlklub. NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG. foto: Henrik Assens Sejlklub NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Foto: Bo G. Jørgensen Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Solnedgang over træskibsstævnet

Solnedgang over træskibsstævnet NR. 6 AUGUST 2014 40. ÅRGANG Solnedgang over træskibsstævnet Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR.6 august 2012 38.ÅRGANG

NR.6 august 2012 38.ÅRGANG NR.6 august 2012 38.ÅRGANG foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Marinehjemmeværnet og Kapsejladsen Sjælland Rundt. Jeg blev fartøjsfører for MHV 61 i August 1971, først dog som menig fører (!). Men min anden store interesse, sejlads med sejlbåde, bevirkede at jeg deltog

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne.

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Knarr sommerstævne 2011, Rørvig Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Mandag aften var RØS vært ved velkomst middagen i deres dejlige nye klubhus. I høj

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG

NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG foto: Lars Petersen Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

DELEBÅDSPROJEKT BLUE-LINE 2013.

DELEBÅDSPROJEKT BLUE-LINE 2013. DELEBÅDSPROJEKT BLUE-LINE 2013. Blue Line H-båd ejet af Svendborg Sunds Sejlklub 1. Parthavere Båden udbydes i alt i 4 parter, og som parthavere har tilmeldt sig følgende: Navn Adresse E. mail Telefon

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem Kære medlem I kajakken igen Det er blevet forår. Nogle vil endda sige, at det er blevet sommer. Derfor er det på høje tid, at komme i kajakken igen efter vinterens pause. Men det kan være svært at komme

Læs mere

Skal man krydse Kattegat og måske en tur til Anholt så husk, at her er kommet en stor vindmølle park.

Skal man krydse Kattegat og måske en tur til Anholt så husk, at her er kommet en stor vindmølle park. foto: frost I år er der 25 års jubilæum, og denne gang har tursejlerne også en chance, uden målerbrev Gå ind på : http://www.palbyfyncup.dk/ og læs om mulighederne, man kan også se hvem der er tilmeldt,

Læs mere

Vi var nogle stykker der benyttede sig af det gode sommer vejr til at deltage i Dronningens besøg på Årø Med Dannebrog for anker i Årøsund, og

Vi var nogle stykker der benyttede sig af det gode sommer vejr til at deltage i Dronningens besøg på Årø Med Dannebrog for anker i Årøsund, og foto: frost Ideen med at skrive lidt om Lillebælts Nordlige del er at fortælle om de oplevelser og muligheder der er her, og så er det også mit farvand her har jeg sejlet i 60 år men der er stadig noget

Læs mere

Frederikshavn Sportsdykker Klub. Læsø, pinsen 2007

Frederikshavn Sportsdykker Klub. Læsø, pinsen 2007 Frederikshavn Sportsdykker Klub Læsø, pinsen 2007 Det er fredag d. 25. maj 2007. Vi skal på dykkertur til Læsø. 11 parate dykkere, mad i lange baner og skulle vi snart finde ud af en blind passager: Murphy!

Læs mere

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor!

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor! Gensynets glæde er stor! Skipperweekend 12-13. september 2015 Vi havde arrangeret en skipperweekend hvor vi nyuddannede skippere kunne komme ud og blive luftet og lære at sejle med vore dejlige både. Det

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Fra Stumpemarked. Vi mangler desværre stadigvæk at få rammet pæle ned ved både bro 2 og bro 3; vi har ikke glemt projektet med nedramning af pæle

Fra Stumpemarked. Vi mangler desværre stadigvæk at få rammet pæle ned ved både bro 2 og bro 3; vi har ikke glemt projektet med nedramning af pæle Esbjerg Søsport Nyhedsbrev nummer 72 september 2009 Fra Stumpemarked Formanden har ordet: Sejlersæsonen 2009 er ikke ovre endnu, men desværre lakker det alt for hurtigt mod enden. Vi har haft meget vekslende

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat.

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Søndag den 24. januar havde 8 Fotoakrobater (fra den lokale fotoklub) sat hinanden stævne på Rødvig havn. Vi

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost NR.10 December 2011 37.ÅRGANG foto: frost Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf. 30493209 askasserer@gmail.com Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG Foto: frost Foto: www.airfoto.dk Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan

Læs mere

OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION

OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION 1 GENEREL INFORMATION GÆLDER ALLE Jolle og udstyr: Husk alt: Jolle, mast, sprydstage, bom, sejl, ror, sværd, vindpil og værktøjskasse Placering

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Skudehavnsnyt. August 2013 Nr. 133. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen

Skudehavnsnyt. August 2013 Nr. 133. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen August 2013 Nr. 133 Skudehavnsnyt Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen THE UNDERTAKER. FOTO POUL KATHOLM Havnefogeden orienterer... 2 Nyt

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Niels Rasmussen d. 11.11.11

Niels Rasmussen d. 11.11.11 I mange år har jeg leget med ord, første gang jeg husker var i forbindelse med en lejr for ca. 25 år siden. Jeg husker det handlede om alle vores men er, men der kom en mand Senere har jeg gjort det i

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub NR. 1 JANUAR 2006 41. ÅRGANG Medlemsblad for Holbæk Sejlklub 2 H U S K E T A V L E N 3 4 GF-FORSIKRING ikke kun billigere bilforsikring nu også lystfartøjsforsikring Få tilsendt en begæring og et godt

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Skudehavnsnyt. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen

Skudehavnsnyt. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen August 2011 Nr. 125 Skudehavnsnyt Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen FORÅR PÅ HAVNEN. FOTO: KARIN MEULENGRATH Havnefogeden orienterer...

Læs mere