Assens Sejlklub. NR.7 August ÅRGANG. foto: frost

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Assens Sejlklub. NR.7 August 2010 36.ÅRGANG. foto: frost"

Transkript

1 Assens Sejlklub NR.7 August ÅRGANG foto: frost

2 Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf ASA Aktivitetsudvalget (F67) Lizzi Plauborg, Tlf Kasserer (E 18 Hans Kristian Mors Tlf Ungdoms udvalget Marc Hintze Tlf Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft Larsen Tlf Materiale udvalget ( G32) Knud Hansen Tlf knud KU Kapsejlads (A08) Erik Kulavig Tlf Klubhus udvalget Lizzi Plauborg, Tlf Forside: Den nye kaj er ved at ta form 2.

3 Indholdsfortegnelse Kapsejlads Side 04 Haderslev turen Side 05 Afriggerfest Side 06 De sejlede forbi Side 07 Fyn Rundt Side 09 Billeder Side 13 Nyt fra Havnefogeden Side 15 Uheld v.bagø Side 17 Næste Deadline 19. august September bladet udkommer uge 36 foto: frost På vej ud for at se de gamle træskibe sejle forbi. Roskilde, Holbæk og Sct. Petersborg alt sammen indenfor 4 uger. Nu skulle det være Roskilde Fjord og Isefjord var de eneste danske fjorde, vi ikke havde besejlet bortset fra dem på den jyske vestkyst. Vi havde perfekt vejr til denne tur de første 2 uger af juli. Og fjordene kan absolut anbefales, hvis der er andre, der har forsømt dem. I klubregi er juli en stille måned det er nok fordi, den er beregnet til ferieture, hvad selv vejrguderne har forstået i år! Der var dog (mindst) en enkelt undtagelse mandag d. 12. sidst på dagen, hvor et voldsomt tordenvejr mindede os om, hvor hurtigt vejret kan skifte. Vi lå nordøst for Bågø på vej hjem fra ovennævnte tur til Nordsjælland og kunne betragte opbygningen af de mest fantastisk flotte og kulsorte skyer i vest. Da det lidt senere brød løs, var det svært at betragte noget som helst på grund af voldsom regn og blæst. Det var dejligt, at komme i havn uden problemer og finde plads A 37 med rødt skilt og ledig. På hjemmefronten er det ikke alene ferien, der præger marinaen. Hvis man bevæger sig ud mellem bro A og B præges området af store maskiner og andet ikke maritimt isenkram. Alle med internetadgang kan med fordel tilmelde sig nyhedsbreve via marina.dk (under punktet Nyheder i menuen til venstre) og på den måde blive holdt løbende orienteret om projektet med ny kaj, kran osv. Bent Damsbo. PS: Turen til Sct. Petersborg foregik med SAS. 3.

4 Kapsejladsen er begyndt Men første sejlads blev aflyst, der var kun 3 4 både. Så der vil blive en extra sejlads den 15. september Husk Kapsejladsen i Hejlsminde 14 & 15 august Der er festtelt lørdag, grill men ta selv mad med Havnepenge er fri for deltagerne af kapsejladsen. Mere oplysning spørg Erik eller Per. Schreiners Bøger og papir Søndergade Glamsbjerg Østergade Assens Tæt på Marinaen OK Tank Østergade Assens Søndre Tlf Ringvej Tlf Assens 4.

5 Fælles tur til Haderslev foto: frost august sejler vi til Haderslev. Vi har lånt klubhuset. Her kan spise vores medbragte mad og i øvrigt bruge som mødested. Der er åben hus hos X Yacht om lørdagen WORLD PREMIERE Xc 38 Xc 42 Xc 45 Xc 50 X 34 X 37 X 40 X 43 X 46 X 50 X 55 X 35 X 41 I år er der planlagt afgang i 2 omgange. 1. afgang er fredag, skippermøde kl afgang er lørdag, skippermøde kl Det kunne være hyggeligt at følges ad og så kan de der ikke har så megen erfaring blive guidet undervejs. Er man ikke så erfaren, kan det være en stor mundfuld at sejle længere væk end man plejer. Sejler man i motorbåd, er denne tur også meget egnet. Haderslev fjord sejles næsten eller helt for motor. ASA 5.

6 I ASA har vi flere gange talt om at det vil være hyggeligt med en afriggerfest. lørdag den 30. oktober vil være en udmærket dag til dette arrangement, så husk at reservere dagen allerede nu. Der vil komme yderligere om arrangementet i næste klubblad ASA Vest fyns Tømrerforretning A/S Assens Damgade 12, 5610 Assens Tlf Løimarksvej Assens Tlf e mail: mobiltelf 6.

7 De sejlede forbi Assens i år! foto: frost Men træskibs folket så dem med lyden fra en gammel 2 takter som baggrundsmusik. 7.

8 Alt inden for bådreparationer Motorreparation Aut. elinstallatør Glasfiberarbejde Malerarbejde Sprøjtelakering Fremstilling og montering teak deck Apteringsarbejde Møbelpolstring Derudover tilbyder vi forår og efterårs klargøring af både samt bundmaling Desuden forhandler vi sejl, kalecher og covers til alle typer både Kom ind og få en skræddersyet løsning til lige netop din båd Næsvej Assens Tel Mobil ys.dk ys.dk 8.

9 Gæstegast på Roars Ark tekst & foto: Reila Frost Der var varsling om en del vind og byger, trods det entrede vi Roars Ark i Bogense med alt vores grej. Besætningen, Peder Roar/skipper, Henrik, Per og jeg, var til skippermøde, uden at lægge mærke til Frederik!! Peder derimod, forsøgte at charme sig til en Henry Lloyd kasket ved reklamepigerne, uden held. Vi havde fået et forkert startnummerog skulle lige finde den båd vi skulle bytte nummer med. Der blev gættet omsejlingstid, kigget på de kæmpetrimaraner der lå helt inde i bunden, købt lidt ind, hvervet endnu en sponsorpose og god tid blev pludselig til kort tid! Efter en kort instruks om hvilke snore der var til hvad sejlede vi ud til start. Vinden var der ikke bid i. Vi fik en rimelig start helt ude på højrefløjen, og blev der. Mange søgte under land, vi blev ude under den sorte sky, i håb om at den gav vind. Tragten gav nogle hårde vindstød, bådene foran afslørede dem, så vi kunne nå at søge op. Krydset igennem tragten gav varmen. Peder har en Bavariafobi, så vi måtte arbejde en del på, at slippe af med den Bavaria der lå sammen med os! S.O.K. hang i luften lige ved Marinehjemmeværnskutteren, og viste hvor meget vand den trækker op fra havet. Jeg sad ved roret, ved Stenderup Hage, da en tordenbyge pludselig dukkede op fra vest. Der var meget vind i den, og bådene ude foran begyndte at skære op og lægge sig fladt hen ad vandet. Jeg havde spurgt om vi skulle rebe ned, men det kom af sig selv, da vi måtte skære godt op for at holde os på benene. Per tog roret, og der blev rebet genua og storsejl. Dernæst gjaldt det om at holde godt fast, holde båden på benet, imens det tordnede og lynede, og en ca m/s hylede om ørerne på os. Da den drev over, var der stadig ret god vind, så vi ræsede af sted på samme halse. Senere så vi, at der var 59 både, der gik ud i denne byge. 9.

10 18.00: Bogø fyr vi forsøgte at vinke til Bibja der lå og kikkede på feltet ved Bogø, de så os vist ikke!. Min gummistøvle valgte at åbne hele næsen på det tidspunkt a la Storm P så der måtte en tapeforbinding til, for at holde sammen på skidtet, da det ikke lige var vejret til almindelige sejlersko!. Imellem mange små lys fik vi Thurø Rev i sigte!! Per og Peder gik til køjs. Henrik styrede og jeg forsøgte, at blive klogere på GPS en. Vi skulle have en kurs mod broen. Jeg savnede et helt almindeligt søkort, men ville ikke tænde lys og begynde at rode efter det. Det var fuldmåne, og vi havde en slæk på skøderne. Man kunne høre lidt snak på nogle af bådene, mærke duften af pibetobak osv. Henrik og jeg fik vendt rigets tilstand, imens mine øjne så fyr og lanterner i dobbelte udgaver, og kulden kom snigende. Varm kaffe ville have været godt! Nu kom de store populære racere og overhalede os. Imellem de store, kom en mindre racer, en smuk maghoni Frøken 34 planende efter de store. Det var et flot syn. Da vi rundede Horne, fik vi spileren op og en næsten plat lænser, med nogle kraftige pust, udfordrede rorsmanden! Peder bøvlede stadig med strømmen, og fik indimellem slukket for søkortet!! Hvilket medførte en del protester oppefra! Nogle af bådene skar op i de kraftige pust, så vi tog spileren ned, da det blev for spændende. Kort tid efter lavede en af de store både ( 12 mand i ens dress) en spilerkæntring lige bag os. Alle mand hang som på en klatrevæg da den lagde sig helt om på siden. Det gav noget tumult, men heldigvis slap de omkringliggende både væk i tide. I mørke lænsede vi igennem Svendborg Sund i et tæt felt. En Ylva snoede sig for spiler igennem feltet! Vi kunne fornemme, at vi var få både tilbage på denne fløj, så jeg begyndte at arbejde med GPS en igen. Vresen Puller uden dybdeangivelse, gjorde mig usikker på om vores kurs var ok. Jeg snakkede lidt med mig selv, men nok til at Per pludselig var lysvågen og Peder også. Ved du ikke hvor vi er!!! Så var der vagtskifte. Jeg kom hurtig i posen lige under spillet! Jeg nåede at registrere at vi kom under broen og ændrede kurs larmen fra spillet, og det at jeg skulle finde en anden måde at holde mig fast i køjen på. Efter to timer måtte jeg overtale mig selv til, at komme ud af den varme sovepose, og i det kolde sejlertøj!! Jeg fik lavet kaffe og te til Per og Peder, Henrik kom også på benene. 10.

11 Vi sad med vores morgenmad i cockpittet med morgenlyset over Romsø det var der nu ikke meget varme i! Vi manglede godt nok det der handskerum der hvor man lægger alt det løse! i stedet have vi alt stablet i luge nedgangen rundt om GPS en, vandflasker, GO dem gik der en del af lakridskonfekt, Anton Berg Guld æsken, Rugsini, kiks osv Det blev til nogle lange kryds over Nordfyn, og det gav dog varmen lidt i starten havde jeg kilet mig godt fast op mod kahytten, således at jeg kunne sidde ret op og ned og sove!. Mine gummistøvler havde skilt sig af med tapeforbindingen og gabte om kap med mig! Det hjalp at få lov til at styre. Mange af vores meldepunkter var typisk: Vest 10m/s mindst!! Vi nærmede os mållinjen, og vi var faktisk tæt på vores gæt. Vores tid blev og jeg havde gættet på det var mere held end forstand! I havnen var der sommer og sol og mange sejlere lå og fladede ud i bådene, godt brugte. Trætte, sultne og godt brugt fysisk, med følelsen af at måtte kravle i land, gik vi op og fik varm suppe!! Det blev til et par timers fladen ud, Henrik nåede at få besøg af sin søn og svigermor, inden vi gjorde klar til turen hjem! Der var lidt bøvl med at komme til ved benzinbroen flere lå i kø for at få deres både op, trimaranerne manøvrede lidt rundt og de fylder ret meget i sådan et bassin.så gik det hjemad. Vi fejrede det med VARM kaffe og Jettes marcipantoppe og resten af Anton Berg guldæsken!!. Vinden døde nord for Wedellsborg, så det blev for motor det sidste stykke hjem til Assens. Henrik gik i gang med den store oprydning i kahytten det var tiltrængt. Vi havde levet af hurtige kulhydrater, vand og kiks alt havde stået på højkant, og lidt vand havde sneget sig ned i kahytten! Min sejlerjakke havde været lukket tæt om ansigtet i mange timer, at min hage var helt hudløs! Mine bremsemuskler var noget overbelastet af at holde fast i så mange timer! Det er hårdt at sidde og bøffe og ikke mindst når man sidder ved roret. Der gik nogle dage, hvor vi begge følte os godt trætte, ømme og slidte! Hvorfor gør man sådan noget?? Det er sjovt at få samarbejdet og båden til at fungere, også når man er træt, det er dårligt vejr, mørkt, vådt og koldt. Det er sejt at have gennemført det, og det er noget ved når stemningen er god hele vejen. Reila Frost 11.

12 Åbningstider Hverdage kl Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens Assens City Camping Kiosken er altid et besøg værd Åbent hver dag fra 7.30 Morgenbrød bestilles inden kl Lone & Børge Knudsen Næsvej Assens Tlf willemoes.dk 12.

13 Billeder fra en sommertur! Sørøver i Assens Ikke alle har gummibåd på slæb. Hvad med et fly i baghaven. foto: frost 13.

14 Nyt fra Havnefogeden foto: frost Der er konstaterer indbrud i et par både på A broen, og jeg har ophængt et forslag til en tyveri overvågning, på vores opslagstavle. Også marinakontoret har 2 gange haft indbrud. Vi har nu sikret det, så meget vi kan. Et par opfordringer: 1. Det ville være en meget god ide hvis man havde en snor i sin bade stige som lige kunne nås hvis man fald i vandet og gerne ville op. Men pas på den må ikke være så lang at den kan komme i skruen. 2. Det er ved at være sidste udkald for at bestille stativ til vinter, så tilmeld jer nu. foto.frost Skulle der være nogle raske piger og måske en enkelt rask mand, der har lyst til at hjælpe os, med at samle de nye stativer, så giver jeg is og drikkelse som modydelse. Status for kran projekt: Spunsvæggen er nu på plads og den er forankret. Bassinet foran spunsvægen er næsten renset op til den rette dybde af 3m. Der er banke 12 betonpæle ned, til fastholdelse af kranens fundament. Man er gået i gang med at støbe et fundament til kranen på 60 m3, som skal stå og hæder 1 mdr. Endelig skal der støbes støtte mure forenden af spunsvæggen, under bro A og B. Status for stativer: De første 73 stativer er ankommet. Der er tale om 6T og 12T modeller. Det første 3T stativ er også ankommet, og kan besigtiges foran marina kontoret. Endelig mangler vi hjælp til at få samlet stativerne. Det er bare og ringe til Alex på tlf og aftale hvornår man ønsker at hjælpe. Vi forventer at der skal samle stativer de næste par måneder, og hvis man bliver tørstig, er der også sørget for det. Døgnåbent hver dag heleugen Østergade 1. tlf Assens 14.

15 Status for Tankanlæg: Planen var i første omgang, at grave jordtanken ned i år, samtidigt med alt det andet gravearbejde. Det vist sig desværre, at jordtanken ikke kunne ligge bagved spunsvæggen, da ankerne, som holder spunsvæggen fast, ligger i veje. Bestyrelsen har derfor besluttet, at udskyde hele tankanlægget til næste forår, forudsat at mainaens bruger, godkender det på næste generalforsamling. Det projekteret tankanlæg består af en kombineret stander til benzin og diesel, betalings anlæg til diverse kort, samt en kombineret jordtank til 10 m3 diesel og 5 m3 benzin. Tanken vil være forberedt til fremtidig bio diesel. Da der er størst behov for diesel, og da kravene til en diesel tank ikke er så strenge som til benzin, er der opstillet en midlertidig diesel tank ved A broen, som betjenes af havnens personale. Det er ikke lovligt umiddelbart, at placere en benzin tank overjorden, så derfor henvises der i år, til OK tanken ved Superbrugsen. Vi vil alle i bestyrelsen ønske jer en forsat god sommer og nyd nu det gode vejr. Hilsen Axel Hansen foto. frost foto. frost Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage Assens Trælast Srd.Ringvej 25. tlf

16 16.

17 Det var ikke uden dramatik at bådene passerede Assens i år. Her er lidt fra Bågø, Fister beretter: Fra trimaranens uheld ved Bogø til 3 dage efter I Assens marina. Den væltede forover og alle 5 besætningsmedlemmer faldt i vandet, ingen af dem kom til skade. Sejlerne blev samlet op af 2 andre deltagende både. 2 lokale, fra Bågø, Preben og Torben, sejlede ud i Torbens motorbåd for at bjerge trimmeranen, efter at alle havde forladt området. Det lykkedes dem efter flere forsøg at få den rejst op, og få den trukket på grund lige uden for havnen. Trimaranen havde sejlene oppe, så hver gang den blev rejst op, væltede den igen. Hjemmeværnskutteren var ude efter en BB 10m syd for Torø, båden blev slæbt i havn, med skade på roret. Næste morgen blev trimaranen trukket på land af Prebens traktor. Sejlerne kom selv til Bogø dagen efter, og ville forsøge at trække den hjem med en motorbåd. Den ene ponton var revnet flere steder, så det var nok lidt risikabelt. Ved Skarø blev en person reddet ved et rent held af en anden hjemmeværnskutter. 17.

18 Juni T 1 S 1 F 2 M 2 L 3 T 3 August S 4 O 4 Kapsejlads M 5 T 5 T 6 F 6 O 7 L 7 T 8 S 8 F 9 M 9 L 10 T 10 S 11 O 11 Kapsejlads M 12 T 12 T 13 F 13 O 14 L 14 Kapsejlads I Hejlsminde T 15 S 15 Kapsejlads I Hejlsminde F 16 M 16 L 17 T 17 S 18 O 18 Kapsejlads M 19 T 19 T 20 F 20 O 21 L 21 T 22 S 22 F 23 M 23 L 24 T 24 S 25 O 25 Kapsejlads M 26 T 26 T 27 F Haderslev tur O 28 Kapsejlads Start L Haderslev tur T 29 S 29 Haderslev tur F 30 M 30 L 31 T

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhuset: Lizzi Plauborg tlf Carsten Hansen tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Henrik Helle tlf Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf Liftførere AS=Assens Sejlklub TS=Tursejlerne Benny Rasmussen AS ( kontaktperson ) Jens Nicolaisen AS mobil Eigil Jensen AS Jørgen Elmer TS mobil Claus Lundbæk AS mobil Reservation af klubhus: Lotte Vestergaard. tlf Klubhusets telefon: Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Hjemmeside: sejlklub.dk webmaster: Kirsten Mølgaard Havnekontoret tlf marina.dk Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf Østergade Assens Tlf Østergade Assens Tlf

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Lotte Foto: Frost Sæsonen er slut Formand Bent Damsbo (A 37) Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Bestyrelsen

Læs mere

Assens for fulde sejl

Assens for fulde sejl NR. 6 AUGUST 2015 41. ÅRGANG Assens for fulde sejl Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig!

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR.3 april 2012 38.ÅRGANG

NR.3 april 2012 38.ÅRGANG NR.3 april 2012 38.ÅRGANG foto: frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub NR. 2 FEBRUAR 2014 49. ÅRGANG Medlemsblad for Holbæk Sejlklub BESTYRELSEN HAR ORDET Dagen er tiltaget med ca. 11 2 time, hvilket betyder, at vi er i starten af februar. Det nye år 2014 er startet, og de

Læs mere

Solnedgang over træskibsstævnet

Solnedgang over træskibsstævnet NR. 6 AUGUST 2014 40. ÅRGANG Solnedgang over træskibsstævnet Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN AUGUST 2013 NR.03. l Ny kran på Marselisborg havn...side 6. l Natsejlads...

Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN AUGUST 2013 NR.03. l Ny kran på Marselisborg havn...side 6. l Natsejlads... Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN AUGUST 2013 NR.03 l Ny kran på Marselisborg havn...side 6 l Natsejlads...side 11 l Flot placering til klubbens ungdomssejlere ved EM...side 12

Læs mere

Stiftet 1974. Æresmedlem Paul Elvstrøm.

Stiftet 1974. Æresmedlem Paul Elvstrøm. MDK - BESTYRELSE Stiftet 1974 Æresmedlem Paul Elvstrøm. Formand: Anja Nøttrup Greve, Engtoften 2, 5320 Agedrup 2281 7076 njordfyn@gmail.com Næstform: Henrik Hilligsøe, Kongebakken 16, st.tv., 4000 Roskilde

Læs mere

Thurø Sejlklub. Thurø Sejlklub. Nr. 6 November/December 2006. Primær firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3. Adresselinje 4.

Thurø Sejlklub. Thurø Sejlklub. Nr. 6 November/December 2006. Primær firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3. Adresselinje 4. 1 Nr. 6 November/December 2006. Primær firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Højvande i Gambøt 2 Egely Gambøtvej 25 Thurø 5700Svendborg Tlf. 6220 5653 tsk@mail.dk www.sis-svendborg.dk

Læs mere

Nr. 3 Oktober 2009 Næste deadline 8. marts 2010. Svendborg Sunds Sejlklub

Nr. 3 Oktober 2009 Næste deadline 8. marts 2010. Svendborg Sunds Sejlklub Nr. 3 Oktober 2009 Næste deadline 8. marts 2010 Svendborg Sunds Sejlklub STRANDGÅRDEN Rantzausmindevej 137 5700 Svendborg Tlf. 6220 9960 sss@sss.dk www.sss.dk Formand Peter Juhl 62 20 84 52 sss@sss.dk

Læs mere

Dæmningen MEDLEMSBLAD FOR TOREBY SEJLKLUB. Nr. 3. Oktober 2007. 27. årgang

Dæmningen MEDLEMSBLAD FOR TOREBY SEJLKLUB. Nr. 3. Oktober 2007. 27. årgang Dæmningen MEDLEMSBLAD FOR TOREBY SEJLKLUB Nr. 3. Oktober 2007. 27. årgang Indhold Toreby Sejlklub Dæmningen 2, Sundby 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 85 78 01 e-mail: post@toreby-sejlklub.dk www.toreby-sejlklub.dk

Læs mere

Svendborg Sunds Sejlklub

Svendborg Sunds Sejlklub 32950K SSS nr. 1 2010_SSS 31/08/10 8.04 Side 1 Nr. 2 juli August 20122010 Næste Næste deadline: 1. 15. november oktober 2010 2012 Svendborg Sunds Sejlklub 32950K SSS nr. 1 2010_SSS 26/03/12 13.16 Side

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB. Medlemsblad for Kerteminde Sejlklub no. 4 2013 40. årgang. 1. start tirsdag den 25. juni 2013

KERTEMINDE SEJLKLUB. Medlemsblad for Kerteminde Sejlklub no. 4 2013 40. årgang. 1. start tirsdag den 25. juni 2013 KERTEMINDE SEJLKLUB 1. start tirsdag den 25. juni 2013 Tirsdagssejladserne er startet på efterårs sæsonen med gode minder om en vellykket forårssæson. Medlemsblad for Kerteminde Sejlklub no. 4 2013 40.

Læs mere

Nyt Dansk MAXI Klub s Medlemsblad Nr. 4, december 2009, 29. årg.

Nyt Dansk MAXI Klub s Medlemsblad Nr. 4, december 2009, 29. årg. Nyt Dansk MAXI Klub s Medlemsblad Nr. 4, december 2009, 29. årg. Fra formandens beretning på generalforsamlingen 22. november 2009: Den 23. september 2009 fik klubben et flot tilbud fra de nye ejere Kim

Læs mere

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR MEDLEMSBLAD FOR FAABORG SEJLKLUB 3 32. Årg. December 2009 - Marts 2010 Så kom bådene på land. Halv-vinds fotograf Bent Kruse vil gerne fra stuevinduet kunne holde øje med det kære skiv i den mørke vinter.

Læs mere

Nr 3 November 2012 Næste deadline: 15.februar 2013. Svendborg Sunds Sejlklub

Nr 3 November 2012 Næste deadline: 15.februar 2013. Svendborg Sunds Sejlklub Nr 3 November 2012 Næste deadline: 15.februar 2013 Svendborg Sunds Sejlklub STRANDGÅRDEN Rantzausmindevej 137 5700 Svendborg Tlf. 6220 9960 formand@sss.dk www.sss.dk Formand Kjeld Hansen 62 22 18 64 formand@sss.dk

Læs mere

Gasten. Medlemsblad for Kolding Bådelaug / Nr. 3 / oktober 2011. www.koldingbaadelaug.dk

Gasten. Medlemsblad for Kolding Bådelaug / Nr. 3 / oktober 2011. www.koldingbaadelaug.dk Gasten Medlemsblad for Kolding Bådelaug / Nr. 3 / oktober 2011 www.koldingbaadelaug.dk INDHOLD Ny layouter og nye tiltag....................................... 6 Det er ikke alt, der kan annonceres i Gasten.....................

Læs mere

Marsejleren. Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien...

Marsejleren. Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien... Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN MARTS 2014 NR. 01 Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien...side 16

Læs mere

2/10. Indhold: Sejlklubben Neptun Vejle. Kapsejlads... 7 Vejlebåden AmigoX. over Atlanten... 17 Pinseturen... 32

2/10. Indhold: Sejlklubben Neptun Vejle. Kapsejlads... 7 Vejlebåden AmigoX. over Atlanten... 17 Pinseturen... 32 Sejlklubben Neptun Vejle Indhold: Kapsejlads.......... 7 Vejlebåden AmigoX. over Atlanten....... 17 Pinseturen......... 32 EM guld til Ebler Matchracing....... 35 Sejlerskolen........ 36 Windsurfer-. afdelingen.........

Læs mere

2/07 J U N I. 25. årgang. Indhold: Sejlklubben Neptun Vejle

2/07 J U N I. 25. årgang. Indhold: Sejlklubben Neptun Vejle Sejlklubben Neptun Vejle Indhold: Nyt fra bestyrelsen.. 6 Pinseturen......... 8 Sejlerskolen....... 15 Kapsejladsudvalget. 17 Ungdomsafdelingen. 28 Windsurfing....... 35 Taskesejlere........ 40 Nye medlemmer....

Læs mere

Sydkystens Sejlklub Nr. 4 33. årgang 2011

Sydkystens Sejlklub Nr. 4 33. årgang 2011 Sydkystens Sejlklub Nr. 4 33. årgang 2011 Kære medlemmer D er er nu gået 9 måneder siden den sidste generalforsamling, og i dette nummer af Vind & Vejr er der en indkaldelse til generalforsamlingen i

Læs mere

DM i et vindhul: Sønderjyderne var bedst til let vind i et felt med mange lokale fra Øresund

DM i et vindhul: Sønderjyderne var bedst til let vind i et felt med mange lokale fra Øresund DM i et vindhul: Sønderjyderne var bedst til let vind i et felt med mange lokale fra Øresund Nummer 86 September 2004 Spækhuggernyt nr. 86 september 2004 DANSK SPÆKHUGGERKLUB www.spaekhugger.dk BESTYRELSE

Læs mere

Thurø Sejlklub. Thurø Sejlklub. Nr. 2 marts/ april 2011. De glade vindere ved den årlige bowlingkonkurrence

Thurø Sejlklub. Thurø Sejlklub. Nr. 2 marts/ april 2011. De glade vindere ved den årlige bowlingkonkurrence 1 Thurø Sejlklub Nr. 2 marts/ april 2011 De glade vindere ved den årlige bowlingkonkurrence 2 Thurø Sejlklub ØRKILD støber Bly- og Jernkøle, men har også en afdeling, der udlejer lukkede Skibscontainere,

Læs mere

Nr. 3 SEPTEMBER 2004 31. årgang

Nr. 3 SEPTEMBER 2004 31. årgang Nr. 3 SEPTEMBER 2004 31. årgang Dragør Sejlklub var vært for International Ballad Cup 2004 1 Dragør Fort Besøg vores restaurant med den skønne udsigt over havnen og Øresund Julefrokost, teambuilding eller

Læs mere

Blad nr. 3-3. juli 2006-33. årgang

Blad nr. 3-3. juli 2006-33. årgang Medlemsblad for KERTEMINDE SEJLKLUB Blad nr. 3-3. juli 2006-33. årgang TANK OK Benzin eller diesel 24 timer i døgnet - og betal med kontanter, Dankort, Diners Club Kort, Eurocard eller OK Benzinkort Café

Læs mere

Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN OKTOBER 2011 NR. 04

Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN OKTOBER 2011 NR. 04 Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN OKTOBER 2011 NR. 04 Alt om X-35 stævnet... side 11 Sejlbådens balance... side 18 Nyt fra havnen (Informationsmødet mandag den 7. november er blevet

Læs mere

Juli 2010 60. årgang SØSPORT

Juli 2010 60. årgang SØSPORT 5 Juli 2010 60. årgang SØSPORT Næstved Kajak- og Canoklub Næstved Roklub Næstved Sejlklub Tlf. 5537 0413 Bil 2145 6358 DiBa er Danmarks ældste bank! Vi skal nok passe godt på dine penge... bank bolig forsikring

Læs mere

Oktober 27. Årgang. Nr. 3

Oktober 27. Årgang. Nr. 3 Oktober 27. Årgang. Nr. 3 09 Stiftet 1877 Kontakt til Randers Sejlklub Bestyrelse: Formand: Henrik Husum Nielsen 8641 6053 Løvstræde 2b, 8900 Randers E-mail: hh@randersts.dk Kasserer og sponsorer: Kai

Læs mere