Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 26. april 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 26. april 2011"

Transkript

1 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion Brøndby Idrættens Hus, d. 29. april 2011 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 26. april 2011 Deltagere med stemmeret: Deltagere uden stemmeret: Niels-Erik Formand Jørgen Bentzen DVBF Arne Jensen Bestyrelsen Carsten Parsow DVBF Sten Storgaard Bestyrelsen Erik Jacobsen DVBF Henrik Pape Bestyrelsen Jens Ryskov Madsen Dirigent Henning Gade Bestyrelsen Kim Buchwald VK Vestsjælland Simon Øksnebjerg Bestyrelsen Henrik Petersen Ungdomssekretær Birgitte Vilsbøll Hansen Lyngby Volley, UU Peter Morsing SVBK, referent Mads Haastrup Lyngby Volley, TU Carsten Olsen Gladsaxe VK, UU Gitte Jensen Bjæverskov, UU Michael Staal Gentofte Claus Bøllingtoft Roskilde VK Adnan Özari Holte IF Flemming Christensen VK Vestsjælland 21 personer var fremmødt, heraf 14 stemmeberettigede Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Jens Ryskov Madsen blev foreslået og valgt. Jens takkede for valget og konstaterede, at alle formalia er overholdt og mødet er lovligt og rettidigt indkaldt. Der aflægges beretninger fra formanden og for udvalgene. Beretningerne sættes herefter til samlet afstemning Dirigenten gav herefter ordet til formanden. 2. Formands- og Udvalgsberetninger. Niels-Erik Formanden supplerede sin beretning med en historie fra DM for DU20/HU21, hvor han var DVBF ansvarlig. Et godt afviklet arrangement og positivt at se den store udvikling der er sket på ungdomssiden. Formanden var også ude at overrække medaljer i nogle af kredsrækkerne. Skønt at se at turneringsplanlægningen var optimeret, så mange rækker blev afgjort meget sent, hvilket gav nogle meget spændende kampe som afslutning på turneringen.

2 Jens Ryskov Madsen Henrik Pape Adnan Ôzari Simon Øksnebjerg Kim Buchwald Simon Øksnebjerg Henning Gade Sten Storgaard Ingen kommentarer til formandens beretning Beretningerne sendes samlet til afstemning senere, men kommentarer og spørgsmål bedes stillet under det enkelte udvalg. Der var ingen kommentarer til formandens beretning Turneringsudvalgsformanden berettede om afslutningen på kredspokalturneringen, der lå efter beretningen var skrevet. Tillykke til rækkevinderne Amager i Mix, Farum/Holte Stor ros til de alternative stævner i Sundbyhallerne Ungdomsudvalget har besluttet af gå tilbage til de gamle aldersgrænser. Håbet er at det løser problemet med for mange tilbud, der udvander ungdomsturneringen. U13/14 afskaffes. På beachsiden har vi udvidet fra 2 stævner til min. 3 stævner. Om en uges tid ved vi om der også bliver et 4. stævne Hvad gør DVBF? DVBF melder noget ud i juni. SVBK holder et SM i forhold til hvad DVBF melder ud. Turneringen afvikles med de gamle aldersgrænser Udviklingsudvalget arbejder meget projektorienteret. Vi kigger pt. på de frivillige ledere og arbejder med det i den kommende sæson, hvis der er interesse for det i klubberne. Udvalget har brug for nogle nye medlemmer. Der er en fejl i beretningen, da det ikke er projektdommere, men DT-dommere, der dømmer oprykningskvalifikationen til 2. division. At det så i år var dommere fra Dommerprojektet er en tilfældighed. Dirigenten satte herefter beretningerne til afstemning. Beretningerne blev enstemmigt godkendt 3. Regnskab. Niels Erik Jens Ryskov Madsen Den økonomiansvarlige Villy Rosendal-Kaa har måttet melde forfald til mødet. Formanden gennemgik regnskabet og noterne. Dirigenten spurgte om der var kommentarer til regnskabet og konstaterede, at dette ikke var tilfældet. Dirigenten satte herefter regnskabet til afstemning Det reviderede regnskab blev enstemmigt godkendt 4. Fastsættelse af kontingent. Bestyrelsen havde stillet forslag om ændret kontingent. Kontingentet foreslås ændret fra kr. 1000,- til kr. 1200,- pr. år Formanden uddybede forslaget om kontingentforhøjelsen. Vi har valgt ikke at justere på vores turneringsgebyrer. For at budgettet hænger ordentligt sammen foreslås kontingentforhøjelsen. Dirigenten spurgte om der var øvrige kommentarer til forslaget. Da dette ikke var tilfældet, blev kontingentet sendt til afstemning.

3 Kontingentet vedtages enstemmigt til kr. 1200,- 5. Behandling af indkomne forslag Bestyrelsen forslag om afskaffelse af automatisk stemmeret for bestyrelsesmedlemmerne blev fremlagt og motiveret Mads Haastrup Niels Erik Henrik Petersen Niels Erik Jens Ryskov Madsen Tidligere har klubberne haft 2 stemmer. Hvilken betydning har det for forslaget? Ja det er rigtigt at det tidligere burde have været således, at klubberne har haft 2 stemmer, det har bare aldrig været realiseret. Det kan være ved sammenlægningen af de 2 kredse at denne uklarhed er opstået. Det nye forslag retter op på denne uklarhed Hvis forslaget godkendes vil det være gældende fra og med afstemningen er afsluttet. Da det er en ændring af SVBK s love, skal der skal være min. 2/3 flertal blandt de afgivne stemmer for at forslaget kan vedtages. Forslaget blev enstemmigt godkendt Dirigenten suspenderede herefter mødet for at give ordet til formanden Vi skal kåre årets SVBK er. Formanden oplæste klubbens motivation. Et uddrag af motivationen: Kim er idémand, og han sikrer, at bestyrelsen aldrig mangler arbejde. Altid har han forslag som han ønsker bestyrelsen skal forholde sig til og ofte får Kim sine mange idéer gennemført. Nøgleordene for Kim er vedholdenhed, seriøs, ambitiøs, visionær, engageret og drive. Generelt har Kim ja-hatten på alt er som udgangspunkt muligt, indtil det modsatte er bevist. Kims fokus på konstant udvikling, er en af hovedårsagerne til, at klubben nu er landets største kidsvolley-klub. Årets SVBK er er Kim Buchwald, VK Vestsjælland afsluttede med at overrække en vingave samt en check til Kim Buchwald Herefter gav dirigenten ordet til Simon Øksnebjerg (formand for Ungdomsudvalget) SVBK s ungdomsudvalg har valgt årets ungdomsklub. Simon berettede bl.a. følgende fra ungdomsudvalgets motivation: SVBK har valgt Vestsjælland pga. klubbens initiativ i forhold til nye projekter der skal fremme medlemstallet i volleyball. Vestsjælland har indgået i projektet Get2sport, som har fokus på at støtte og integrere vanskeligt stillede børn og unge. Indsatsen foregår i samarbejde med Integrationsministeriet, Kulturministeriet, Socialministeriet og ikke mindst den pågældende kommune. Det nye projekt» get-2coffee «i Volleyklubben Vestsjælland er et eksempel på et tiltag, der har til formål at skabe sociale netværk mellem forældrene i klubben, hvilket skal føre til øget forældreengagement. Get2coffee er startet op i samarbejde med Slagelse Kommunes integrationsprojekt» Give me 5 «og get2sport under Danmarks Idræts Forbund. Dette er et eksempel på et projekt, der har givet en markant fremgang i medlemstallet og som har gjort en hel del for integrationen af spillere og forældre i klubben.

4 Klubben har haft en markant fremgang på ungdomssiden og er blandt de 4 klubben i Danmark som har over 100 kidsspillere (faktisk er de den største med 134 kids). Gennem sæsonen har Vestsjælland deltaget ved flere Kids- og Teen-stævner med pæne resultater. Årets ungdomsklub er: VK Vestsjælland Simon afsluttede med at overrække en kidsvolley samt en check til Flemming Christensen, der modtog prisen på VK Vestsjællands vegne. Mødes genoptages 6. Valg af: FORMAND Niels-Erik genvalgt 3 BEST-MEDLEMMER FOR 2 ÅR Arne Jensen genvalgt Henning Gade genvalgt Henrik Pape genvalgt TURNERINGSUDVALG DOMMERUDVALG UNGDOMSUDVALG UDVIKLINGSUDVALG: Henrik Pape genvalgt Arne Jensen genvalgt Ernst Knudsen genvalgt Mads Haastrup genvalgt Arne Jensen genvalgt Bodil Allesen-Holm genvalgt Sten Storgaard genvalgt Rebecca Sørensen nyvalgt Tina Brauner nyvalgt Simon Øksnebjerg genvalgt Henning Gade genvalgt Gitte Jensen genvalgt Per H. Hansen genvalgt Birgitte Vilsbøll Hansen genvalgt Carsten Olsen genvalgt Henning Gade genvalgt Henning Gade og Niels-Erik opfordrede klubberne til at vende tilbage med evt. emner til udvalget. Man bedes kontakte kredssekretæren, hvis man er interesseret i deltage i udviklingsudvalget. 2 REVISORER Jens Ryskov Madsen genvalgt Rune Halskov genvalgt 1 REVISORSUPPLEANT Flemming Christensen nyvalgt 7. Eventuelt. Flemming Christensen Takkede kredsen for prisen som årets ungdomsklub. Fortalte lidt om idræt indlevelse og integration. VK Vestsjælland er meget

5 villige til at dele ud af de erfaringer. Man er velkommen til at kontakte Flemming eller Kim Buchwald Simon Øksnebjerg UU vil gerne lave en informationsaften, hvor bl.a. erfaringerne fra VK Vestsjælland kan udbredes Flemming Christensen Kommunerne fattes penge. I Slagelse kommune har man som noget nyt valgt at opkræve halleje i forbindelse med afholdelse af VK Vestsjællands ungdomsstævne. Sagen har VK Vestsjælland kørt sammen med DIF. Slagelse kommune har sendt sagen til Statsforvaltningen. Hvis Slagelse kommune får medhold kan det have betydning for andre klubbers afholdelse af stævner og deraf følgende store merudgifter for klubberne. Dette kan medføre, at det økonomisk kan blive vanskelligt at afholde ungdomsstævner Claus Bøllingtoft Slagelse er breddeidrætskommune. Det virker absurd at de vælger at køre en sådan sag DVBF foreslår på deres repræsentantskabsmøde at kontingenterne forhøjes. Forslaget er at kontingenterne til DVBF er følgende: Klubber med 0-24 medlemmer: kr. pr. år. Klubber med medlemmer: kr. pr. år. Klubber med mere end 50 medlemmer: kr. pr. år. Formanden foreslår at DVBF fremlægger forslaget her, så klubberne og SVBK s bestyrelse er bedre klædt på til mødet Erik Jacobsen To slags klubber. Basis klubber og kontingentbetalende klubber. Basis klubber er for at hjælpe de klubber uden turneringshold som alligevel ønsker at gøre brug af nogle af DVBF s øvrige ydelser. Det er ikke nogen hemmelighed, at der kommer et provenu ud af forhøjelsen. Forhøjelsen for at de store foreninger skal betale mere end de små. Vi er gode til at skabe aktiviteter, hvor vi får et krone til krone tilskud, men vi mangler et større økonomisk råderum og en større frihedsgrad i DVBF s budget. Vi leverer pt. flere ydelser til klubberne uden vederlag Adnan Ôzari Til afklaring. Hvad er fordelingen at klubber i de 3 kategorier? Claus Bøllingtoft Fordeling af klubber efter størrelse i Fyn, Sydjysk, og Midtjysk: 35% 0-24, 25% 24-49, 40 % over 50 (heraf halvdelen over 100 medlemmer) Flemming Christensen Hvilken type foreninger er det der benytter sig af de basale ydelser? Jørgen Bentzen Kan ikke på stående fod komme med et konkret svar på dette. Claus Bøllingtoft Der er ingen tvivl om, at DVBF bruger mest tid på de store klubber Carsten Olsen Hvorfor vælger man ikke at justere licensen i stedet for klubkontingentet? Der kan være en bekymring for om klubberne kan spekulere i at opgive det rigtige medlemstal, hvis det kan have en større økonomisk betydning Der er gennem de sidste år blevet argumenteret meget for at der ikke bør justeres på spillerlicensen Adnan Ôzari Har man engang haft differentieret kontingent? Claus Bøllingtoft Man har tidligere haft en medlemsafgift Birgitte Det er hårdt arbejdet at lave en personlig licens for 70 kidsspillere, der kun modtager et blad, hvor der ikke står noget

6 for kidsspillere Erik Jacobsen Det er noteret Erik Jacobsen Det graduerede kontingent er netop for at de store klubber skal betale for den større brug af DVBF Jens Ryskov Madsen Gav ordet til DVBF s formand, der præsenterede EM 2013 Erik Jacobsen Erik præsenterede EM 2013 Opfordrede klubberne til at motivere og hjælpe klubbernes medlemmer i at blive en del af Volley EM der er brug for mange frivillige og at være en del af et så stort og fornemt arrangement kan være den oplevelse, der motiverer den enkelte til at fortsætte som frivillig. Mads Haastrup Søger mere interaktion mellem udvalgene. Idéer bliver ikke spredt mellem udvalgene. Vi bør lave noget mere sammen. Jens Ryskov Madsen Vi har før lavet seminarer og vil tage det med videre. Sagde tak for god ro og orden og gav slutteligt ordet til Tak til de fremmødte ærgerligt der ikke var flere, men det skal selvfølgelig ikke gå udover de fremmødte. Tusind tak til dirigenten for igen at lede mødet roligt og sikkert. Opfordrede alle til at deltage i DVBF s Repræsentantskabs møde d. 15. maj i Fredericia Tak for alle de gode kommentarer og input. Tak fordi I kom og kom godt hjem Referent Peter Morsing Kredssekretær

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 27. april 2010

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 27. april 2010 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 29. april 2010 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Idrættens Hus, d. 7. maj 2014. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 29. april 2014

Idrættens Hus, d. 7. maj 2014. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 29. april 2014 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 7. maj 2014 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den DVBF og øvrige Kredse. Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12.

Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den DVBF og øvrige Kredse. Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12. Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den 08.06.09 DVBF og øvrige Kredse Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12. maj 2009 Deltagere med stemmeret: Deltagere uden stemmeret: Niels-Erik

Læs mere

Idrættens Hus, d. 30. april 2013. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 24. april 2013

Idrættens Hus, d. 30. april 2013. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 24. april 2013 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 30. april 2013 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

DVBF DVBF Steen Spangen. Ernst Knudsen. Mads Haastrup. Lyngby-Gladsaxe Volley Carsten Olsen. Lyngby-Gladsaxe Volley Mikkel Ruhnau. Dorte Krogh.

DVBF DVBF Steen Spangen. Ernst Knudsen. Mads Haastrup. Lyngby-Gladsaxe Volley Carsten Olsen. Lyngby-Gladsaxe Volley Mikkel Ruhnau. Dorte Krogh. Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 13. maj 2016 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 11. maj 2016 kl. 19.00 Taastrup Idræts Center Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere

Mads Haastrup Nicolaj Bergerud Boye Frederiksen. Carsten Olsen. Henrik Petersen Christina Cassone

Mads Haastrup Nicolaj Bergerud Boye Frederiksen. Carsten Olsen. Henrik Petersen Christina Cassone Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 20. maj 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 29. april 2015 kl. 19.00 Frihedens Idrætscenter Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter REFERAT Valg af dirigent Formanden Erik Jacobsen bød velkommen. Flemming Barfred blev foreslået

Læs mere

Jette Terkelsen SVBK formand. VK Holbæk Peder Toftgård RS Rødovre Volley Finn Niemann VK Vestsjælland Henning Gade Farum VK SVBK Bestyrelse

Jette Terkelsen SVBK formand. VK Holbæk Peder Toftgård RS Rødovre Volley Finn Niemann VK Vestsjælland Henning Gade Farum VK SVBK Bestyrelse Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 7. juni 2017 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 23. maj 2017 kl. 19.00 Taastrup Idræts Center Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere

INDHOLD. Onsdag d. 11. maj 2016 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Onsdag d. 11. maj 2016 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Onsdag d. 11. maj 2016 kl. 19.00 i Taastrup Idræts Center INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

INDHOLD. Onsdag d. 29. april 2015 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Onsdag d. 29. april 2015 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Onsdag d. 29. april 2015 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter INDHOLD Dagsorden Bestyrelsens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

INDHOLD. Tirsdag d. 23. maj 2017 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Tirsdag d. 23. maj 2017 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 19.00 i Taastrup Idræts Center INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

INDHOLD. Tirsdag d. 15. maj 2018 kl i Idrættens Hus. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Tirsdag d. 15. maj 2018 kl i Idrættens Hus. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Tirsdag d. 15. maj 2018 kl. 19.00 i Idrættens Hus INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning Ungdomsudvalgets

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense Repræsentantskabsmøde 2018 Volleyball Danmark Søndag den 27. maj 2018 kl. 10.00 Hotel Scandic, Odense Referat Referat 1. Valg af dirigent Robert Mikelsons blev indstillet af bestyrelsen og valgt. 2. Godkendelse

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Nordjysk Volleyball Kreds

Nordjysk Volleyball Kreds Vaarst 14-04-2008 NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 24. april 2008 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger: a. formanden b. turneringsudvalget

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 17. MAJ 2010 I TÅSTRUP IDRÆTSHALLER

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 17. MAJ 2010 I TÅSTRUP IDRÆTSHALLER REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 17. MAJ 2010 I TÅSTRUP IDRÆTSHALLER Formanden Annie Ramberg bød velkommen til mødet, og man startede med at mindes Finn Michael, Brønshøj og Erik Jessen-Madsen,

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af styrelsens beretning om FDs virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Volleyball Danmark. Søndag den 7. maj 2017 kl

Volleyball Danmark. Søndag den 7. maj 2017 kl Repræsentantskabsmøde 2017 Volleyball Danmark Søndag den 7. maj 2017 kl. 10.00 Hotel Scandic, Kolding Referat 1. Valg af dirigent. Formanden Erik Jacobsen bød velkommen og indstillede Robert Mikelsons

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

MJVBs repmøde 24. april 2018

MJVBs repmøde 24. april 2018 MJVBs repmøde 24. april 2018 25 deltagere med stemmeret: Louise Bertelsen og Rasmus Bjerge, Bedsted KFUM, Hans Christiansen, Langhøj og Birgit Klose, Bøvling Brian Bendtsen og Kurt Kristensen, VIF og TU

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referent: Hon. Sekretær Stig Borg William Grahn, formand for Asserbo Golf Club, bød forsamlingen velkommen og mindedes sammen med de

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Dansk Volleyball Forbund Volleyball Danmark. Lørdag den 21. maj 2016 kl Hotel Scandic, Kolding.

Repræsentantskabsmøde Dansk Volleyball Forbund Volleyball Danmark. Lørdag den 21. maj 2016 kl Hotel Scandic, Kolding. Repræsentantskabsmøde 2016 Dansk Volleyball Forbund Volleyball Danmark Lørdag den 21. maj 2016 kl. 10.00-17.45 Hotel Scandic, Kolding Referat Referat Valg af dirigent. Erik Jacobsen bød velkommen. Robert

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE DAGSORDEN

NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE DAGSORDEN Vaarst 18-02-2010 Der indkaldes hermed til NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 22. april 2010 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger:

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Referat af sektionsgeneralforsamling d. 3. september 2014 kl. 16.00 19.00 på Hotel Fredericia i Odense. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Flemming Jørgensen,

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Beretning for det forløbne år, bl.a. vedr. udviklinger

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

BFs Repræsentantskabsmøde 2014

BFs Repræsentantskabsmøde 2014 BFs Repræsentantskabsmøde 2014 BFs klubber, æres- og hædersmedlemmer, kredsens bestyrelses- og udvalgsmedlemmer, Badminton Danmark og pressen. Der indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde i Badminton

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere