KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET"

Transkript

1 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 09. marts 2010, kl i fælleshuset, Efren ved kllegium 6 1. Valg af dirigent N. Stenberg (3,4) valgt 2. Valg af referent Thue Bay Jørsel (4,2) valgt 3. Gdkendelse af dagsrden Dirigenten knstaterer, at valgmandsfrsamlingen (VF) er lvligt indkaldt, da denne er indkaldt mindst seks uger før valgfrsamlingen afhldes. Indvendinger i frbindelse med gdkendelse af dagsrden. Der er ingen indvendinger md dagsrden. Det bemærkes dg i en ukendt sidekmmentar at VF burde erklæres ugyldig da Hr. Uffe Fredens aka. Barnen ikke frefindes på denne VF. På baggrund af venstående gdkender VF dagsrdenen. 4. Kllegianerrådets beretning (vedlagt 3. indkaldelse). Præsentatin af medlemmerne i KR Ordinære medlemmer: Hans (7,1) fr kllegium 1-9 Kaja (1,st) fr kllegium 1-3 Rasmus (9,3) fr kllegium 7-9 Thrsen (5,1) fr kllegium 4-6 Suppleanter Lasse ( ) sm suppleant fr Rasmus Luise (6.st.) sm suppleant fr Thrsten. Tidemann Dahl ( sm suppleant fr Hans KR siden sidste VF beretning ved frmand Rasmus Hjrth Iversen. Siden sidste Valgmandsfrsamling Ved sidste valgmandsfrsamling blev en masse efterhånden kendte ansigter valgt ind igen. Blandt de rdinære medlemmer var Rasmus (9,3) g Thrsten (5,1) der begge blev valgt ind igen fr en 2 årig peride. Ligeledes blev Luise, Anne g Lasse valgt ind sm suppleanter. Der er såldes en ledig suppleant pst sm sm ønskes besat på denne VF.

2 Skærpelse af sanktin ver fr misbrug af internettet Man har i Kllegianerrådet knstateret at de hidtidige karantæne regler vedrørende brug (g misbrug) af internettet der stilles gratis til rådighed fr kllegianerne har en meget begrænset præventiv virkning. Kllegianerrådet har taget knsekvensen af dette, g sat karantæne periden p fra t uger til t måneder fr en førstegangsfrseelse. En eventuel anden gangs frseelse er nu sat p til seks måneder. Der frefindes ikke eksempler på at en kllegianer har (misbrugt) internetfrbindelsen fr tredje gang. Såfremt dett sker frbehldr Kllegianerrådet sig diskretinært at beslutte karantæne periden fr en sådan frseelse. Frmanden gør i denne frbindelse pmærksm på g indskærper ver fr de der dwnlader ulvligt at det ikke er frdelagtigt fr kllegianerne sm helhed. Dette kan i sidste ende være frdyrende fr kllegianerne da frsknings nettet kan miste lysten til at stille gratis internet til rådighed fr kllegianerne i parken. 75 års jubilæum Frmanden gør pmærksm på at kllegierne i Universitetsparken i år har 75 års jubilæum g dette vil ikke gå stille af sig. Derfr er der den. 18. september 2010 lagt p til den helt stre fejring, når Kllegianerrådet, Kllegiebestyrelsen g Alumnefreningen inviterer nuværende g gamle alumner til jubilæumsarrangement. Arrangementet har karakter af en receptin m eftermiddagen, hvr der vil være mulighed fr at nyde lidt til halsen. Om aftenen vil der være et arrangement der taler til de tidligere bebere samt de nuværende alumner. Spørgsmål til KR s beretning: Ingen spørgsmål. Beretning gdkendes af VF. 5. Fremlæggelse af regnskab fr 2008 (vedlagt 3. indkaldelse). Fremlæggelse ved Jhn (kntr) med det frmål at uddybe g supplere det i frvejen udsendte regnskab (se regnskab fr nærmere detaljer). Alt i alt er verskuddet fra regnskabet på , sm går til frnyelse g renvering af kllegierne. Der er tale m at man har stre besparelser grundet persnale besparinger samt besparinger i frhld til kntrartikler. Spørgsmål vedrørende regnskab Rasmus (9,3) Stiller spørgsmål til hvrfr psten revisr g advkat er så stre? Jhn frklarer at advkat psten skyldes en manglende lyst fra en tidligere beber til at flytte selvm denne ikke længere betalte husleje hvrefter det var nødvendigt at hyre en advkat. Revisr pstn skyldes alm. Brug af revisr i frbindelse med kllegiets regnskab samt at en ejendmsvurdering af kllegierne

3 har vist sig mkstningstung. Referat af regnskab vedtages af VF. 6. Tekniske spørgsmål. Teknisk beretning ved Jhn Andersen (kntr) 2009 har været et mærkeligt år. Dette skyldes at En tidligere medarbejder Klaus valgte at sige p. Endvidere har Tny meget beklageligt været syg, denne er imidlertid nu tilbage sm freelancer ud fra behv g evne. Kllegierne har pr fået et nyt rengøringsselskab, jhn bemærker at der er gde tilbagemeldninger til det nye selskab, hvrefter man frventer sig meget af det nye rengøringsselskab. Tny anfører at det må frventes at det tager en smule tid at kmme til bunds i rengøringen. Dette skyldes at det nye rengøringsselskab har måttet afsætte tid til at rengøre i bund, da tidligere selskaber kllegiet har benyttet ikke har frmået at pfylde denne pgave. Grundet dette har man måtte realisere at de nye rengøringsplaner er en smule frsinket. Disse vil freligge på kllegiernes vådrum inden fr 14 dage, hvrefter man vil kunne se hvrnår der bliver gjrt rent på det pågældende badeværelse. Spørgsmål g kmmentarer til beretning Martin (3,1): spørger hvrnår der kmmer nye navneliste på 3,1? Der har været en del fraflytninger, men ingen udskiftning af navneskilte til de nye beber. Jn (1.3) Anfører: det er sgu det samme hvilke navne der står. Jhn anfører at der kmmer nye navnetavle ved mflytninger, hvrfr det undrer ham at de ikke er kmmet. Denne vil dg kigge nærmere på sagen. Martin (3.1) der er tale m flere udvekslingsstudernde der ikke har fået nye navneskilte Jhn. Dette er frklaringen da udvekslingsstudernde sjældent plyser kntret m deres navne. Trsten (5,1) Man har ikke plevet ngle prblemer med navneskilte på 5.1.Denne spørger til m man selv skal psætte navne skilte på de nyrenverede gange? Jhn frklarer at der er psat labels da man renverede gangene, men fremver sætter man selv et nyt label ind med sit navn. Rasmus (9,3) vil høre m kntret har påtænkt sig at fretage en cykel razzia? Tny: vi fretager en cykelrazzia efter smmerferien. Grunden til at man venter til efter smmerferien er at det netp er der hvr der findes en str udflytning.

4 Hans (7,1) Vil høre m der freligger ngle planer fr Efr haven? Tny anfører at de pågår. Tny har møde med CF møller. Det har ikke vist sig muligt at istandsætte Efr haven med parkens gartnere af ukendte årsager. Grundet dette aftaler Tny med CF Møller hvrledes haven skal istandsættes i samarbejde med CF Møller ud fra den bedste g billigst måde. Der vil blive psat et pslag vedrørende arbejdet med Efr haven. Haven frventes istandsat inden Kllegiets 75 års jubilæum. Jhn: Istandsættelse af haven vil ske i frm af en sten belægning, samt en vld der vil mkranse haven. Tny: Når de endelige tegninger fremlægger, vil disse kunne besigtiges på kntret. Mathias (2,1) Hvrnår sker der en renvatin af kllegierne 1-3? Jhn: Til smmer fretages en renvatin (såfremt der er ressurcer til dette) af kllegium 7, efterfølgende vil man til efteråret renvere kllegium 8. Det næste kllegium i rækken vil efterfølgende være kllegium 9. Grundet påtænkt mbygning af kllgie 1 ventes der med renvatin af kllegium 1 3. Såfremt dette ikke bliver til nget går man følgende i gang med kllegium 1 3. Bjørn (1,1) Da man venter med renvatin af kllegierne 1-3 er det så muligt at få nye hårde hvidevarer da disse efterhånden er nget slidte? Jhn såfremt der er hårde hvidevarer der ikke længere er funktinsdygtige vil disse blive skiftet, såfremt vi gøres pmærksm herpå. Lasse (7,2) Ved kllegierne 7-9 hlder der fte biler tæt på cykel kælderen. Er det muligt at man får nget afspærring? Jhn, der kmmer cykelstativer der gør det umuligt fr bilerne at hlde der. Er der nget ud ver dette sættes vi kldser p. Rasmus (9,3) retter frespørgsler fra dennes gang. Kan man psætte en kmpressr i cykelkælderen ved kllegierne 7-9 så kllegiets beber kan benytte dette til at pumpe luft i deres cykler? i denne kælder så man kan pumpe luft. Endvidere stilles der spørgsmål til hvrfr der er regler der frbyder at kllegiets beber ikke må vaske m natten? Tny anfører at man har talt m at pstille en kmpressr i cykelkælderen ved kllegierne 7-9 g denne vil blive psat. Jhn gør pmærksm på at reglerne vedrørende vaske tider i princippet er nget der besluttes af VF. Jhn har dg erfaret at der tidligere er mdtaget klager ver brug af vaskemaskiner efter kl. 23 da det har været til gene fr visse beber. Hans (7.1) anfører at man skal have fælles regler fr alle. Da vaskerummet i kllegierne 4-6 frefindes i stueetagerne er det nødvendigt at man ikke vasker hele natten da dette vil være til gene fr beberne i stueetagerne samt fr de der på 1. etage. Sif (4,3) Hvr lang tid frbliver tørretumbleren gratis?

5 Jhn anfører at prøveperiden med gratis tørretumbler skyldes at man gerne vil undersøge m dette mindsker fugtprblemerne på kllegierne. Dette skyldes at man vil undersøge m gratis tørretumbler vil mindske brugen af tørrestativer på kllegiernes værelser g gangarealer. Såfremt man erfarer at gratis tørretumbler virker frtsætter man med dette, hvis ikke går man tilbage til det prindelige betalingssystem. Hvis der kan knstateres en effekt bemærker Jhn at man vil verveje at installere yderligere tørretumblere. Prøveperiden med gratis tørretumbler frtsætter til smmer. Luise (6,1) Trillekurve i vaskekælder mangler. Bliver der indkøbt nye? Jhn er pmærksm på prblemet g anfører at der bliver indkøbt flere vasketøjskurve i plastik. Tny: De nye vasketøjskurve vil blive alm. plastik kurve. De prindelige vaskekurve med hjul fungerer ikke ptimalt da hjulene fte går i stykker, hvrefter det virker bedre med kurve. Rasmus (9,3) Sm pfølgning fra sidste VF hvr der var snak m at kntakte en energispareknsulent vil denne gerne høre m man er kmmet videre med dette. Jhn man har kigget på hvad man kan spare i frbindelse med bygningsknstruktinerne. Tny med den knstruktin vi har på kllegierne vil det være en kraftig udgift, dette skyldes blandt andet at CF Møller skal inddrages hvis man påtænker ændringer af facaderne. Tny har taget kntakt til en energispareknsulent sm kmmer g giver en vurdering af mulighederne fr kllegiet. Mathias (4,1) Er det muligt at få en cntainer til tmme dåser? Jhn der findes ikke nget sådant. Har taget kntakt til skraldefirmaet men de har plyst at man ikke har en sådan cntainer. Dåser må efterfølgende placeres ved det almindelige affald. Jhn bemærker at det må antages at være psitivt at der ikke freligger ngle spørgsmål g klager til kllegiets støvsugere! Der indkaldes til pause. En valgmand frld under denne pause valgmandsfrsamlingen. Dirigenten bemærker at Frsamlingen dg stadig er beslutningsdygtig. 7. Frslag til ændringer i husrdenen, ptagelseskriterier, bebelses- g fraflytnings regler m.v. jf. 3.nr.5, stk.c Præsentatin af ændringsfrslaget ved Martin (3,1) sm vedlagt 3. indkaldelse. Der refereres hertil til ændringsfrslaget sm det fremgår af 3. indkaldelse.

6 Diskussin af g spørgsmål til ændringsfrslaget Dirigenten freslår at man tager denne diskussin g spørgsmål til helheden af ændringsfrslaget. Der er ingen spørgsmål til helheden af ændringsfrslaget. Spørgsmål til 18 Der er ingen spørgsmål til ændringen af denne bestemmelse. Ændringsfrslaget til 18 bliver ved enstemmighed vedtaget. Spørgsmål til 19 luise (6,1) Har klager lv til at se hvrdan anklager argumenterer. Begge parter bør have ret til at se dette. Martin (3,1) dette har flk lv til. Ændringsfrslaget til 19 sættes til afstemning g bliver vedtaget. Der findes en stemme imd samt en stemme undlader at tage stilling. Resten stemmer fr ændringsfrslaget. Spørgsmål til 20 Der er ingen spørgsmål til ændringsfrslaget af 20 Ændringsfrslaget til 20 sættes til afstemning g bliver vedtaget. T undlader at stemme medens resten stemmer fr. Spørgsmål til 23 Sif (4,3) Denne stiller spørgsmål til m 23 ikke phæver 18 20? Hans (7.1) anfører at dette ikke er tilfældet. Der er blt tale m en mfrmulering af de nuværnde regler. Martin (3,1) anfører at det er p til KR under de nuværende bestemmelser samt under ændringsfrslaget at det er KR der træffer beslutning m en eventuel inhabilitet. Dette må være begrundet i at man ved en VF har indvalgt repræsentanter af kllegianernes interesser. Ændringsfrslaget til 23 sættes til afstemning g bliver vedtaget. T undlader at stemme medens resten stemmer fr. 8. Valg Hvad indebærer det at sidde i Kllegianerrådet? Rasmus (9,3): Siddet i KR i t et halvt år. Skal frsøge at varetage bebernes interesser verfr bestyrelsen fx mbygning. De behandler gså klager g fremlejesager, arrangerer Sankt hans fest, ptagelsesudvalg, hvr ansøgninger behandles g man får løn fr det. Suppleanten får ikke løn, men betragtes sm et reelt medlem i KR stemmer tæller på lige fd med rdinære medlemmer. a. Valg af suppleant kllegium 1-3 Mathias (2,st) pstiller. Ingen pstiller ud ver denne. Mathias udnævnes enstemmigt ved valg. 9. Eventuelt

7 Martin (3.1) frtæller m alumnefrening. Dennes frmål er at netwrke med nuværende g gamle alumner. Det er gratis at være medlem g Martin pfrdrer flk til at melde sig ind i denne frening. Der hldes alumne fest den 13.marts i Efren hvr kllegianerne skal være velkmne. Efr baren vil her være åben. Hans (7,2) Ved frrige Skt. Hans fest mdtg KR en check på 3000 Kr. der skal bruges til beberne på kllegiet. Hans pfrdrer flk til at skrive til KR. med frlag til, hvrledes disse penge kan bruges til gavn fr kllegianerne. Denne frslår selv et indkøb af et PA anlæg der kan benyttes af kllegianerne. Martin (3,1) Frespørgsel til KR. Det har været besværligt at kmme i nærheden a de pslag sm KR skal udsende. Er det nget KR vil gøre nget ved Rasmus (9.3) anfører at man er pmærksm på dette prblem g tager Martins frespørgsel til efterretning. Lasse (7.2) Anfører at visse værelser er spnsreret af Carlsberg med videre. De pmærksmme kllegianere der br på disse værelser vil have erfaret at den sædvanen tr kasse øl sm disse værelser mdtager en gang årligt ikke er kmmet. Lasse har taget kntakt til Carlsberg der har plyst at man har drppet at spnsrere disse værelser g benytter i stedet disse penge til WWF. Der er dg håb frude da Carlsberg ikke vil afvise at de vil give disse spnsrerede værelser en kasse juleøl i frbindelse med deres juleøl kampagne. Martin (3.1) Freslår et skål fr kllegierne. Der skåles. Frmanden siger tak fr gd r g rden. Valgmandsfrsamlingen afsluttes.

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN EFTERÅR 2014 Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 19.00 i fælleshuset Efren ved Kllegium 6 26 valgmænd er fremmødt, samlet Kllegianerråd g repræsentanter fr kntret. 1. Valg

Læs mere

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag.

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag. n l-/ Ar 2013, den 4. april, kl. 19.00, blev der afhldt rdinær generalfrsamling i A/B Lllandsvej 35-37-39, der blev afhldt i beberlkalet, Lllandsvej 39 med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent g referent.

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN EFTERÅR 2013 Tirsdag d. 17. september 2013, kl. 19.00 i fælleshuset Efren ved Kllegium 6 1. Valg af dirigent - Kllegianerrådet indstiller Nanna Ravn Rasmussen, 3, 3. Vedtaget

Læs mere

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes Referat IMCC Aarhus generalfrsamling 31/102012 kl 20 Frmalia Velkmmen Dirigent: Steen valgt Referant: Chehri valgt Stemmetællere: Mads Dam g Sfie Hequet er valgt Tilstedeværende: Stine, Rasmus, Christine,

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dat: Tirsdag den 3. april 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Bligkntret Thrkild, Line g Martin Michel g Jens Dagsrden 1. Ordinær Generalfrsamling

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Frmanden bød velkmmen g pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen sm dirigent. Pkt. 1: Vagn

Læs mere

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn Ejerfreningen Frmand: Jimmy Nguyen Ryvej 36 F Kasserer: Kåre Grønbrg Ryvej 32 F 8210 Århus V Mail: kaare@hasletppen.dk Bank: Nrdea PBS nr.: 0135 2849 Reg.nr.: 2412 Kntnr.: 9840 022 166 Kntnr.:9845 621

Læs mere

DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18. Emne: Årsmøde 2011. Dato: 18-01-2011. Åbjergskolen, Frederikssund. Referent: Caroline Ditlefsen

DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18. Emne: Årsmøde 2011. Dato: 18-01-2011. Åbjergskolen, Frederikssund. Referent: Caroline Ditlefsen DRK Regin Nrdsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18 Emne: Årsmøde 2011 Dat: 18-01-2011 Sted: Åbjergsklen, Frederikssund Referent: Carline Ditlefsen Frdeling: Dirigent, reginsledelsen, sekretariat Altin:

Læs mere

Opsamling på høringssvar i forbindelse med forslaget om at etablere ferieinstitutioner i skolefritidsordninger i Randers Kommune

Opsamling på høringssvar i forbindelse med forslaget om at etablere ferieinstitutioner i skolefritidsordninger i Randers Kommune Opsamling på høringssvar i frbindelse med frslaget m at etablere ferieinstitutiner i sklefritidsrdninger i Randers Kmmune 1. Indledning Børn g skleudvalget besluttede på deres møde d. 7. februar 2012,

Læs mere

Rådsmøde d. 01/05-2013

Rådsmøde d. 01/05-2013 Rådsmøde d. 01/05-2013 Til stede: Jhanne Jensen 1607 2857 2399 Mrten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Frnitz 2507 2243 5821 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Bjarke Heesche

Læs mere

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019 29 medlemmer deltg, bestyrelsen undtagen Mette Eis-Hansen var til stede. 1. Valg af dirigent. Søren Fynb (SF) blev valgt. Dirigenten knstaterede at generalfrsamlingen var lvligt indkaldt g derved beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012 Referat af Lean Cnstructin-DK: Generalfrsamling 2012 Afhldt den 22. marts kl. 16.00-17.30, Teknlgisk Institut, Taastrup. Til generalfrsamlingen var der fremmødt bestyrelsen samt ca. 10 medlemmer af freningen.

Læs mere

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling Referat fra Byggefreningen af 1933`s generalfrsamling Afhldt tirsdag den 15. maj 2018 på Vandrehjemmet Ahlgade 1B, 4300 Hlbæk. Deltagere/tilmeldte: 79 Organisatinsbestyrelsen: Knud Nielsen, Helle Hjrt,

Læs mere

Referat af generalforsamling SLR 2017

Referat af generalforsamling SLR 2017 Referat af generalfrsamling SLR 2017 Valg af dirigent bestyrelsen freslår Erik Østergaard, medlemmerne gdkender valget. Erik slår fast at generalfrsamlingen er retmæssigt indkaldt, g derfr gyldig. Gennemgang

Læs mere

Generalforsamling Tjekliste

Generalforsamling Tjekliste Generalfrsamling 2017 Tjekliste Intrduktin... 3 Før generalfrsamlingen... 4 Adgang g tilmelding... 4 Indkaldelse... 4 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 5 Under generalfrsamlingen... 6 Mdtagelse...

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste Generalfrsamling i en brugsfrening Tjekliste Før generalfrsamlingen... 3 Adgang g tilmelding... 3 Indkaldelse... 3 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 4 Under generalfrsamlingen... 5 Mdtagelse...

Læs mere

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30 Referat til d. 06/05-2014 klkken 19.30 Til stede: Mrten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simn Kfed Andersen 3008 4245 7508 Simn Pham 1504 4259 8128 Kim

Læs mere

Voergaard Levende historie - generalforsamling

Voergaard Levende historie - generalforsamling Vergaard Levende histrie - generalfrsamling 28-10-2018 Dagsrden: Valg af dirigent Bestyrelsen freslår Kurt Rasmussen. Dette vedtages. Valg af stemmetællere Jane Benn g Sara Brberg Beretning ved frmand

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 5. februar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl (MB) g Randi Haugaard

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 Fremmødte Nr. 1-2 fremmødte Nr. 2 repr. 2 stemmer Nr. 3-2 fremmødte Nr. 4 repr. 2 stemmer Nr. 6 repr. 2 stemmer Nr. 8 repr. 2 stemmer Nr. 9 repr. 2 stemmer

Læs mere

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afhldtes rdinær generalfrsamling i Ejerfreningen Frankrigshuse Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Søren Vinther Knudsen,

Læs mere

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet OPSAMLING PÅ EKSTERN MINIRESEARCH SAMMENDRAG INDHOLD Alle de adspurgte brgere tager udgangspunkt i eget mråde g understreger aktuelle lkale emner er vigtige, hvis de skal invlvere sig i nærdemkratiet.

Læs mere

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5.

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5. Udkast til reviderede vedtægter fr freningen Havet g Fjrdens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalfrsamling 2.5.2016 12.7.2016 Arbejdsgruppe fr udkast til nye vedtægter: Rita Sønderby,

Læs mere

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 1/5 Afdelingsbestyrelsen, Afd. 19 Skødstrup Bestyrelsesmøde: 7. august 2013 REFERAT Fr afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Til stede Thmas (frmand), B, Klaus, Simn, Helene, Christina (ref.), Jørn

Læs mere

Vedtægter for Sager der Samler

Vedtægter for Sager der Samler Vedtægter fr Sager der Samler 1 Navn Freningens navn er Sager der Samler g har hjemsted i Aarhus. 2 Frmål Freningen arbejder fr et samfund, hvr vi løser fælles udfrdringer i fællesskab. Freningens frmål

Læs mere

Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK III Generalforsamling. Referat fra ordinær Generalforsamling onsdag, den 26. marts 2008

Ejerforeningen DOMUS VISTA PARK III Generalforsamling. Referat fra ordinær Generalforsamling onsdag, den 26. marts 2008 Ejerfreningen DOMUS VISTA PARK III Generalfrsamling Referat fra rdinær Generalfrsamling nsdag, den 26. marts 2008 Til stede Der deltg repræsentanter fra 51 lejligheder. Der var endvidere afleveret 9 fuldmagter.

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalfrsamling den 23. april 2014 Referat 1. Indledning med andagt v/ Martin Lykkegaard 2. Valg af dirigent - Kristian Søndergaard blev valgt 3. Bestyrelsens beretning g visiner - Året der gik i Elim.

Læs mere

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012 Referat af Studenterrådet ved Rskilde Universitets generalfrsamling 2012 24. nvember 2012 kl. 11.00-18.30 på RUC Åbning af Studenterrådets generalfrsamling 2012 Alle lvmæssige krav vedrørende afhldelse

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Sklebestyrelsen Ølsted Skle Dagsrden g referat til møde den 23. september 2008 kl. 19.00 til 21.30 i mødelkalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakbsen, frmand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tlstrup Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn, trsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kntr, Knuthenbrgvej 24. 14. december 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Gitte

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR Generalfrsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radi, CVR 31222028 Dat: 29. marts 2019 Sted: Gladsaxevej 315 2860 Søbrg Klkken 20:00 Udsendt dagsrden den 16. januar 2019, med varsel m generalfrsamlingsafhldelse

Læs mere

Hegnsloven Infografik

Hegnsloven Infografik Hegnslven Infgrafik Undgå knflikter med din nab. Sådan fungerer hegnslven: Intr De fleste fretrækker et gdt nabskab - en hyggelig snak ver hækken søndag eftermiddag g fælles løsninger på hverdagens prblemer.

Læs mere

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina.

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Espen 1. Valg af rdstyrer Gunvr 2. Valg af referent 3. Navnerunde Espen, Gunvr, Frederik, Uffe,

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2015 PLEJEBOLIG KÆRBO

BRUGERUNDERSØGELSE 2015 PLEJEBOLIG KÆRBO BRUGERUNDERSØGELSE PLEJEBOLIG KÆRBO Sundheds- g Omsrgsfrvaltningen Brugerundersøgelse : Plejeblig 1 Brugerundersøgelse Plejeblig Brugerundersøgelsen er udarbejdet af Epinin P/S g Afdeling fr Data g Analyse,

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 13/5 2014 kl.17.15 i mødelokale 1

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 13/5 2014 kl.17.15 i mødelokale 1 Tilmeldt til spisning: 28 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 13/5 2014 kl.17.15 i mødelkale 1 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: gdkendt Gdkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Effektiv digital selvbetjening

Effektiv digital selvbetjening Udviklingsønsker fr Navne- g adressebeskyttelse 1. Indledning Nedenstående beskriver kmmunale frslag til udviklingstiltag fr eksisterende g nye løsninger inden fr mrådet Navne- g adressebeskyttelse. Frslagene

Læs mere

Evaluering af selvkørende støvsugere på botilbud og plejecentre

Evaluering af selvkørende støvsugere på botilbud og plejecentre Evaluering af selvkørende støvsugere på btilbud g plejecentre 1. Indledning Sm en del af det vedtagne budget fr 2013-2016 indgår en række budgetprjekter, sm samlet set har det verrdnede frmål at skabe

Læs mere

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Teknik & Miljø Plan Dat: 12-11-2015 Dialgmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Sagsnr.: 15/53176 Sagsbehandler: vpevg Referat Dialgmøde med Bligselskabet Kølvrå, Merkurkllegiet g Bligselskabet Vibrg Mødedat:

Læs mere

GENERALFORSAMLING REFERAT

GENERALFORSAMLING REFERAT Hesselbjerg Grundejerfrening www.hesselbjerg-grundejere.dk GENERALFORSAMLING REFERAT 26. juli 2015 kl. 10.00 på Restaurant Søstjernen. Alle fremmødte medlemmer af Hesselbjerg Grundejerfrening (26) ønskes

Læs mere

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00.

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. Grundejerfreningen Engen Referat af Generalfrsamling nsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent, jfr. 15, stk. 1 Bestyrelsen freslg Erik Møller, der blev valgt med akklamatin Dirigenten knstaterede

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING Hesselbjerg Grundejerfrening www.hesselbjerg-grundejere.dk REFERAT GENERALFORSAMLING 27. juli 2014 kl. 10.00 på Café Ved Stranden. Alle fremmødte medlemmer, 33, af Hesselbjerg Grundejerfrening blev ønsket

Læs mere

st. tv. 3) Godkendelse af referat fra generalforsamlingen Referatet er på

st. tv. 3) Godkendelse af referat fra generalforsamlingen Referatet er på Referat fra generalfrsamling beberfreningen Dambakken 7-63 Dat: 24. januar 2019 Referent: Anders Bjerre, Dambakken 19 2. Antal fremmødte 22 (inkl. bestyrelsen) Dagsrden 0) Velkmmen. 1) Valg af dirigent.

Læs mere

Vejlauget Frederiksvej. Mathildevej. Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016

Vejlauget Frederiksvej. Mathildevej. Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016 Referant 43+45 Mathilde Metta Vejlauget Referat af rdinær generalfrsamling den 2. marts 2016 Velkmmen ved frmand Jens Christian. Freslår Metta Frst sm dirigent. Ingen indsigelser. Frst er dermed valgt

Læs mere

Carsten Mejer 29424380

Carsten Mejer 29424380 Emne Ordinær generalfrsamling i Strøby Ladeplads Vandværk Dat fr møde Tidspunkt Sted 26. maj 2013 09.30 Strøby frsamlingshus Referat udarbejdet af Telefn Carsten Mejer 29424380 Mødedeltagere Frede Zeiler

Læs mere

Årsmøde Tjekliste

Årsmøde Tjekliste Årsmøde 2017 Tjekliste Intrduktin... 3 Før årsmødet... 4 Adgang g tilmelding... 4 Indkaldelse... 4 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 5 Under årsmødet... 6 Mdtagelse... 6 Velkmst... 6 Ordstyrerens

Læs mere

CENTRET Højdedraget 1, Taulov

CENTRET Højdedraget 1, Taulov TAVLHØJCENTRET TAVLHØJ- CENTRET Højdedraget 1, Taulv 7000 Højdedraget Fredericia 1, Taulv 7210 70005257 Fredericia - CVR 36 25 73 77 brugerraadet-tavlhej@stfanet.dk 7210 5257 Generalfrsamling på Tavlhøjcentret

Læs mere

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts Faxe Frivilligråd Visinsaften Kultunariet, mødelkale i st.etg. 20. Marts 2017 kl. 16.30-21.30 marts 2017 1 Dagens prgram 20.3.2017 Kl. 16.30-16.45 Kl. 16.45-17.00 Kl. 17.00-18.30 Kl. 18.30-19.00 Kl. 19.00-19.15

Læs mere

Skansen Den 30. marts 2013

Skansen Den 30. marts 2013 Grundejerfreningen Side 1 af 5 Frmanden Skansen Den 30. marts 2013 Referat fra rdinær generalfrsamling den 30. marts 2013 Generalfrsamling nr. 37 blev afhldt den 30. marts 2013 kl. 10.00 på The Cttage,

Læs mere

ÅRSBERETNING FAXE BOLIGSELSKAB REPRÆSENTANTSKABS- OG AFDELINGSMØDE MANDAG DEN 22. MAJ Årsberetning. Ved bestyrelsesformand Martin Hillerup

ÅRSBERETNING FAXE BOLIGSELSKAB REPRÆSENTANTSKABS- OG AFDELINGSMØDE MANDAG DEN 22. MAJ Årsberetning. Ved bestyrelsesformand Martin Hillerup Årsberetning Ved bestyrelsesfrmand Martin Hillerup Repræsentantskabs- g afdelingsmøde i Faxe Bligselskab Mandag den 22. maj 2017 kl. 19.00 1 MARTIN HILLERUP TORVEGÅRDEN 19 4640 FAXE TEL. +45 2124 3823

Læs mere

Dette notat omhandler således alene ansøgning om afhændelse af almene boliger, i henhold til almenboliglovens 27 (salg) og 28 stk. 2-5 (nedrivning).

Dette notat omhandler således alene ansøgning om afhændelse af almene boliger, i henhold til almenboliglovens 27 (salg) og 28 stk. 2-5 (nedrivning). 27. januar 2015 Afhændelse/nedrivning af almene bliger Lv m almene bliger mv. (almenbliglven) mfatter flere frmer fr afhændelse af almene bliger. Blandt andet 75 a-m, der mhandler salg af almene bliger

Læs mere

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB Referat Tid 4. april 2019 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Lindhlm Bkseklub, Kntret René Sørensen, frmand Henrik Munkhlm, næstfrmand Liza Winther, sekretær Adnan Keskin, bestyrelsesmedlem 2 Ulla Øland, kasserer

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00 i Referat af rdinært afdelingsmøde i Vibs afdeling 819 trsdag den 27. februar kl. 18.00 Mødet var indkaldt med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent 2, Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg Mødet blev afhldt Rådhus. Fra Bligfreningen AAB: Direktør Christian Høgsbr, gruppeleder Henrik Schultz g kundechef Pia Skv. Fra Frederiksberg Kmmune: Leder af Byggeri g Arkitektur Luise Rsendahl Henriksen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat Grundejerfreningen Lumsås Sønderstrand Stiftet 1960 www.lumsås-sønderstrand.dk Ordinær generalfrsamling afhldt i Stenstrup Frsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00 Referat Gyda Schreiner indledte

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20. Referat Generalfrsamling fr året 2012 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 20. marts 2013 Dagsrden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens beretning 3. aflæggelse

Læs mere

Midtvejsevaluering. af forsøget med at etablere ferieinstitutioner i skolefritidsordningerne i Randers Kommune. Februar

Midtvejsevaluering. af forsøget med at etablere ferieinstitutioner i skolefritidsordningerne i Randers Kommune. Februar Februar 2014 Midtvejsevaluering af frsøget med at etablere ferieinstitutiner i sklefritidsrdningerne i Randers Kmmune 1. Indledning Fra plitisk side har der været et ønske m at undersøge, hvrvidt den nuværende

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013. Slbjerg Fællesråd. Referat af rdinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. nvember 2013. Anvendte frkrtelser findes sidst i referatet Beretningerne findes i frm af frelæggerens uredigerede manuskript sidst

Læs mere

Der var mødt i alt 45 personer op til generalforsamlingen, repræsenterende medlemmer med eventuelle ledsagere.

Der var mødt i alt 45 personer op til generalforsamlingen, repræsenterende medlemmer med eventuelle ledsagere. 1 Grundejerfreningen Referat fra rdinær generalfrsamling lørdag den 7. maj 2016, kl. 13.00 på Hjemmeværnsgården, Bgø Hvedgade 102, 4793 Bgø -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Planlægning: Fokus i denne del af skriveprocessen er elevernes forforståelse og tilrettelæggelse af processer til

Planlægning: Fokus i denne del af skriveprocessen er elevernes forforståelse og tilrettelæggelse af processer til TEKST 1 Undervisningsfrløbet i skematisk pstilling Planlægning: Fkus i denne del af skriveprcessen er elevernes frfrståelse g tilrettelæggelse af prcesser til fremstilling af prdukter. Hvad skal eleverne

Læs mere

Hummingen Strand Grundejerforening

Hummingen Strand Grundejerforening Dannemare 26 april 2013 Hummingen Strand Grundejerfrening Referat Bestyrelsesmøde 26 april (Stre bededag) 2013 kl. 14.30-18.00 Hummingen Strandvej 14 Mødedeltager: Hans Ove Jørgensen (HOJ), Flemming Grættrup

Læs mere

skriv disse seks tal omhyggeligt ned

skriv disse seks tal omhyggeligt ned Kære Peter, 3Ør d;3 f/ar: Æ//erede OM.f'å. da:je v;/ d;t /;v ændre 5;3 (t;/ det bedre J) J Hr Peter Knudsen A L Meyers Vænge 3 6 Tv 2450 København Sv DENMARK Marcs vn Ring 15 14 3 6 16 19 Kære Peter, skriv

Læs mere

Mødetype Lokalafdeling Dato og tid og sted Generalforsamling Odense, SQUASH Body Moderklub

Mødetype Lokalafdeling Dato og tid og sted Generalforsamling Odense, SQUASH Body Moderklub REFERAT Mødedeltagere: Bestyrelsen: Onkel V (Frmand, passiv), Mr. Schmidters (Næstfrmand g PR ansvarlig), Mr. Snack (Kasserer) Medlemmer: Strken, SpRX, Halvt, Tanken, Rex, Hartwig, Tømrer Negr, Tuba, Oppr

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden. Mødedato: Fredag, den 20. januar Starttidspunkt: Kl. 14:00. Sluttidspunkt: Kl. 16:00

Dagsorden. Dagsorden. Mødedato: Fredag, den 20. januar Starttidspunkt: Kl. 14:00. Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Dagsrden Mødedat: Fredag, den 20. januar 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelkale: University Cllege Sjælland Ankerhus, Slagelsevej 70, 4180 Srø D009 Jurnalnummer: Deltagere:

Læs mere

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som Start ny gruppe PLan Ldsskvvad. Ft: Henrik Weigelt. Du kan skabe gde friluftsplevelser fr børn g unge. Vær med til at starte en ny Blå spejdergruppe i dit lkalmråde. Hvis du synes, at det er fantastisk

Læs mere

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde 1 - Navn g hjemsted Freningens navn er Wing Tsun Rskilde med Cvr. Nr. 35603824 g dens hjemsted er Rskilde 2 - Klubbens frmål At fremme udbredelsen af læren (teknik g filsfi) m Wing Tsun. At give interesserede

Læs mere

Ungdomsskolen har derfor i uge 32 og 33 gennemført en undersøgelse af de unges egen mening om behovet for en Ungdomscafé.

Ungdomsskolen har derfor i uge 32 og 33 gennemført en undersøgelse af de unges egen mening om behovet for en Ungdomscafé. Frederikssund den 18. august 2010 UngdmsCafé Ungdmssklen/Afdækning/Ungdmscafé Indledning Ungdmssklen er, på baggrund af Byrådets supplerende bemærkninger til budget 2010, blevet anmdet m at gennemføre

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Onsdag d. 10. april 2013 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Onsdag d. 10. april 2013 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Referat af generalfrsamlingen i Grundejerfreningen Højmark Onsdag d. 10. april 2013 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslkalet Frmand Simn Krhtz bød velkmmen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen freslg

Læs mere

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted g rganisatinstilknytning Stk. 1. Lkalafdelingens navn er "SIND Skanderbrg". 1 Stk. 2. Lkalafdelingens hjemsted er Skanderbrg Kmmune med adresse svarende til frmandens

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Referat: Generalfrsamling Trsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Dagsrden ( 5 stk.2): 1. Valg af dirigent g referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab g status til gdkendelse

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19. Indkaldelse til ekstrardinær generalfrsamling i grundejerfreningen Ved Rævebakken. Generalfrsamlingen afhldes i Greve Brgerhus den 26/11 kl. 19. I henhld til freningens vedtægter 7 skal indkaldelsen ske

Læs mere

Til beboerne i Viby J, den 24. august 2015 afdeling 10, Lykkesholms Alle

Til beboerne i Viby J, den 24. august 2015 afdeling 10, Lykkesholms Alle Til beberne i Viby J, den 24 august 2015 afdeling 10, Lykkeshlms Alle I frlængelse af indkaldelse til rdinært, bligatrisk afdelingsmøde udsendes hermed endelig dagsrden fr mødet, sm afhldes Dagsrden fr

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Frmandens beretning fr året 2014 Side 1 af 9 Min beretning vil i år have følgende verskrifter: Indledning Årets resultat Grønne mråder Retssager Nrdfrbrænding Sag md andelshaver Vedligehldelsesprjekter

Læs mere

Referat:

Referat: Faggruppen fr Sygehjælpere Faggruppelandsmøde Dat: 11.-12. maj 2016 Dagsrden: 1. Velkmst g præsentatin 2. Valg af mødeleder g referent 3. Gdkendelse af dagsrden 4. Fællesplæg fr alle faggrupper i plenum

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE Tidsrum: Søndag den 29. januar kl. 10-16 Mødeleder: Sigrid Referent: Marie Tilstede: Sigrid, Mette, Fie, Jnas, Niels, Mads. Afbud: Anders, Frederik (Sekretariat: Nina, Karina

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 Dat: 21.01.2010 kl. 19:30 Sted: Bestyrelsesmedlemmer Referent: Inviterede deltagere Afbud: Birgitte Thygesen, Klampenbrgvej 12A, 2930 Klampenbrg Susanne Thrkilsen, ST

Læs mere

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8.

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8. Medlemsmøde/Februar/2011møde/Februar/2011 Så fik vi endelig afhldt det første rigtige medlemsmøde i RyCC. Omkring 35 mødte frem g det er vel meget gdt i betragtning af, at møde var lagt lige i den travle

Læs mere

Retningslinjer. for personalereduktioner. i forbindelse med besparelser, faldende børnetal og omstruktureringer. i Langeland Kommune.

Retningslinjer. for personalereduktioner. i forbindelse med besparelser, faldende børnetal og omstruktureringer. i Langeland Kommune. Retningslinjer fr persnalereduktiner i frbindelse med besparelser, faldende børnetal g mstruktureringer i Langeland Kmmune (Børn g Kultur) Sagsnr. 11/4526 Gdkendt i Fælles MED Børn g Kultur 1. Baggrund

Læs mere

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse Referat af generalfrsamling d. 28/6-2009 kl. 10.00, afhldt i»skvhuset«26 persner inkl. bestyrelsen var mødt. 1. Velkmst Mødet indledtes med en bid blødt brød g vres traditinelle sang. g frmanden bød velkmmen.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00 Til stede: Isak Krnerup Hue, Ladingkær, Cathrine Jeppesen, Sif Hlst, SUMHs sekretariat: Steffen (rdstyrer), Benedikte, Miriam g Ditte (referent) Afbud: Rie Lynge Rasmussen, Rebecca Delfs Bestyrelsesmøde

Læs mere

15. maj 2015 FM2015/131 BETÆNKNING. Afgivet af Udvalget for Kultur, Uddannelse, Forskning og Kirke. vedrørende

15. maj 2015 FM2015/131 BETÆNKNING. Afgivet af Udvalget for Kultur, Uddannelse, Forskning og Kirke. vedrørende 15. maj 2015 BETÆNKNING Afgivet af Udvalget fr Kultur, Uddannelse, Frskning g Kirke vedrørende Frslag til Inatsisartutbeslutning m at Naalakkersuisut pålægges at fremlægge en redegørelse m integratin.

Læs mere

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dagsrden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dat: 1. december 2015 Tid: 18.30 20.00 Sted: Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Lærerværelset Jens Kramer Mikkelsen, Marianne Zibrandtsen, Nynne

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Referat fra Afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag d. 2. ktber 2012 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Nina Rytter (NR), Per Zffmann (PZ), Mette Nielsen (MN) g Marianne Bahl

Læs mere

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen REFERAT 1. gårdgruppemøde Byesgade-karréen Afhldt i Kulturstaldene ved Halmtrvet, Onkel Dannys Plads 5, 1711 Kbh. V, nsdag d 14.5.2014. Deltagere: 31 bebere 43 var med på gårdvandringen. Karin Nygaard

Læs mere

Referat fra generalforsamling 23. marts 2019 kl i Landal Sea West. Deltagerantal: 46 fremmødte - 30 huse repræsenteret af 107

Referat fra generalforsamling 23. marts 2019 kl i Landal Sea West. Deltagerantal: 46 fremmødte - 30 huse repræsenteret af 107 Side 1 af 6 Vedr. Ejerlejlighedsfreningen Sea West Delmråde A Referat fra generalfrsamling 23. marts 2019 kl. 15.00 i Landal Sea West Deltagerantal: 46 fremmødte - 30 huse repræsenteret af 107 Mødeindkalder:

Læs mere

Kommissorium for Eliteidrætsrådet i Ballerup Kommune

Kommissorium for Eliteidrætsrådet i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dat: 24. januar 2018 Sagsid: 00.22.04-P24-1-18 Kmmissrium fr Eliteidrætsrådet i Ballerup Kmmune Efter kmmunestyrelseslvens 17, stk. 4, kan kmmunalbestyrelsen nedsætte særlige udvalg til

Læs mere

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB Referat Tid 3. maj 2018 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Lindhlm Bkseklub, Kntret René Sørensen, frmand Ulla Øland, kasserer Liza Winther, sekretær Jhn Adra, bestyrelsesmedlem 1 Adnan Keskin, bestyrelsesmedlem

Læs mere

SKOV- OG NATURSTY- RELSEN Natur og Skov J.nr. SNS-302-00100 Ref. elbra Den 22.september 2009

SKOV- OG NATURSTY- RELSEN Natur og Skov J.nr. SNS-302-00100 Ref. elbra Den 22.september 2009 Referat fra møde i Vildtfrvaltningsrådet Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 9.30 14.00 SKOV- OG NATURSTY- RELSEN Natur g Skv J.nr. SNS-302-00100 Ref. elbra Den 22.september 2009 Fra Vildtfrvaltningsrådet deltg:

Læs mere

Referat fra Patient- og Pårørenderådet

Referat fra Patient- og Pårørenderådet Dat: 7.6.2016 Referat fra Patient- g Pårørenderådet Tid: Tirsdag den 7. juni 2016 kl. 15.00-17.00 Sted: Administratinen 2. sal, lkale 2, Akacievej 1 (indgang M) Tilstede: Michael Larsen, Ilse Jhansen,

Læs mere

Opfølgning på projektet Ny afdeling Nye veje som er afholdt for midler bevilget fra pulje til Personalepolitiske projekter, Region Syddanmark

Opfølgning på projektet Ny afdeling Nye veje som er afholdt for midler bevilget fra pulje til Personalepolitiske projekter, Region Syddanmark Odense d. 20/12-2010 Opfølgning på prjektet Ny afdeling Nye veje sm er afhldt fr midler bevilget fra pulje til Persnaleplitiske prjekter, Regin Syddanmark Klinisk Genetisk Afdeling, OUH har fået bevilget

Læs mere

Dagsorden. DDS bestyrelsesmøde den 27. november 2010

Dagsorden. DDS bestyrelsesmøde den 27. november 2010 Dagsrden A. Valg af rdstyrer B. Valg af referent C. Gdkendelse af dagsrdenspunkterne D. Gdkendelse af sidste mødereferat E. Regnskab (OJ) E1 Status DDS øknmi (OJ) E2 Budget 2011 gdkendelse (OJ/TB) F. Opfølgning

Læs mere

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th.

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th. A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20 1760 København V I _: I 'å : ufl IErl u ar [! lhi 11: Lr ui::til! L- 'flii i]l'l L ulr'tl-.s ur-r lrdrl.q..,ir-eir =11..* Ifi tii llil rll ffi København I 6. januar

Læs mere

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015 Vedtægter fr Dansk Thraxkirurgisk Selskab Lvændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. ktber 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 g 8. maj 2015 Navn g relatiner. 1 Selskabets navn er Dansk Thraxkirurgisk Selskab;

Læs mere

KONGENS ENGHAVE LOKALUDVALG Valdemarsgade København V.

KONGENS ENGHAVE LOKALUDVALG Valdemarsgade København V. Rune Gamby Københavns Kmmune Scialfrvaltningen Mål- g rammekntret fr udsatte grupper, misbrug g blig Bernstrffsgade 17, 5. sal vær. 552 1592 København V KONGENS ENGHAVE LOKALUDVALG Valdemarsgade 4 1665

Læs mere

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk Til ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Mia Rasmussen, Aarhus Tech Karin Rsenmejer, København VUC Mrten Hlst Nielsen, TEC ESB-sekretariatet Ebbe S. Hargbøl Lajla Pedersen Maj 2012 Referat af

Læs mere

Gennemgås med personalet samt bestyrelse 1 gang årligt for godkendelse, samt ved ansættelse af nyt personale.

Gennemgås med personalet samt bestyrelse 1 gang årligt for godkendelse, samt ved ansættelse af nyt personale. OMSORGSPLAN Vuggestuen Tumlingen INDHOLD 1. Indledning 2. Ledelsen skal straks rienteres 3. Hvis der sker en ulykke i Tumlingen 4. Et barn i Tumlingen dør 5. Alvrlig sygdm hs et barn i vuggestuen 6. Alvrlig

Læs mere

Referat Direktørforum for almene boliger

Referat Direktørforum for almene boliger Referat Direktørfrum fr almene : Onsdag den 06. april 2016 Mødetidspunkt:Kl. 11:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:30 Mødested: Det Blå Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Marianne Hff Andersen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn 24. ktber 2016 kl. 19.00 Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria Afbud: Sune & Bjørn Sted: Tusindfrydvej 4 hs Ole & Birgit BESTYRELSESMØDE Grundejerfreningen Klkkergården DAGSORDEN Grundejerfreningens virke

Læs mere

Uddannelsesudvalgsmøde Grafisk kommunikation 15. maj 2019, kl , lokale H-E330

Uddannelsesudvalgsmøde Grafisk kommunikation 15. maj 2019, kl , lokale H-E330 Referat Uddannelsesudvalgsmøde Grafisk kmmunikatin 15. maj 2019, kl. 11.00-14.00, lkale H-E330 Til stede: Tina Hlm Møller, Drte Nielsen, Susanne Bøgh, Tina Have Lauesen-Day, Karen-Margrethe Østerlin, Line

Læs mere

FOA Aalborg den 18. juni Tjekliste. Høringssvar til påtænkt uansøgt afsked

FOA Aalborg den 18. juni Tjekliste. Høringssvar til påtænkt uansøgt afsked 1 FOA Aalbrg den 18. juni 2014 Tjekliste Høringssvar til påtænkt uansøgt afsked 1 Indledning I det følgende gives der en tjekliste til, hvad man bør være pmærksm på, når der udarbejdes høringssvar til

Læs mere