Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang September-Oktober-November 2014 Nr. 3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang September-Oktober-November 2014 Nr. 3"

Transkript

1 Butterup-Tuse Kirkeblad 81. årgang September-Oktober-November 2014 Nr. 3

2 EFTERÅR MED KONTRASTER Jeg ved ikke, hvad det er, der gør efteråret til den særlige årstid, som det er. Hvad det er ved efteråret, som får så mange følelser op i en, af så modsatrettet karakter: af vemod, af glæde, af længsel, af lethed, af sorg, af afklarethed, af foruroligelse, af ro. Efteråret er sådan en tid, som de fleste mennesker har en mening om. Nogle bliver mismodige, når de lyse dage og nætter erstattes af mørke og rusk, mens andre nyder de klare efte årsfarver og duften af våd jord. Om det er det ene eller det andet, eller måske lidt af begge dele, så er efteråret en tid, der gør krav på vores opmærksomhed. Det er vel derfor, at efteråret er en så særlig årstid. Man bliver mindet om den hver gang man går udenfor sin dør, - af farverne af lugtene, af solskinnet, af den klare, skarpe luft, og af tusmørkets farver. Det er intense måneder før kulde og rusk og dvale indtræffer, og det er måneder, som jeg i hvert fald, for alt i verden ikke kan undvære. Der er noget uigenkaldeligt ved hvert eneste efterår. Og samtidig er efteråret begyndelse. For børnene er det den tid, hvor skolen starter igen eller måske for første gang, efter den lange sommerferie, og vi voksne vender tilbage til arbejdet. Det bringer løfter om nye oplevelser, måske nye venskaber, men i hvert fald om en tilbagevenden til hverdagens glæder, bekymringer og udfordringer. Og nu begynder efterårstiden også her i kirken. Efteråret med Trinitatistiden er kirkeårets dagligdag, men det er jo netop i dagligdagen, at vi lever. Så derfor skal kirken ikke kun være festernes kirke og ikke kun sorgens kirke, men netop kirke i det daglige travle liv. Med alle de modsatrettede følelser, som vi bringer herhen til livets kirke. Velkommen til et nyt efterår. Lene Funder AT VÆRE PÅRØRENDE TIL EN PERSON MED EN DØDELIG SYGDOM Tirsdag den 9. september kl i Butterup kirke får vi en spændende gæst, nemlig Studievært, journalist, forfatter og foredragsholder Eva Jørgensen. Eva Jørgensen vil fortælle om det, at være pårørende til en person med en dødelig sygdom, men især om, hvordan hun selv betragter døden og har fundet vej gennem smerten og sorgen. Et væsentligt foredrag for alle os, der lever! Da vi ved, at mange gerne vil være med til sådan en aften og vi jo kun har et begrænset antal pladser i Butterup kirke, kan man allerede nu melde sig til (og dermed sikre sig en plads). Send en mail til Vibeke (vhm@km.dk) Husk fulde navn og telefonnummer og hvor mange man kommer. Det er gratis at deltage.

3 DET SKER I DIT SOGN PRÆSTERNE TRÆFFES BEDST Vibeke Helweg-Møller (kbf.) træffes mandag - torsdag kl eller efter aftale. Fredag er fridag. Ønsker man en personlig samtale, da ring venligst i forvejen på telefon Man kan også sende en mail: vhm@km.dk helst kun korte forespørgsler eller bestilling af nye attester ikke noget, der haster! Ønsker man at bestille dåb eller vielse, så ring venligst, da mange ting kan klares allerede i telefonen. Lene Funder træffes på tlf eller på mail: lef@km.dk. Mandag er fridag. Ved ferier henviser telefonsvareren til vikarierende præst. GUDSTJENESTER PÅ TUSE LOKALCENTER: Vi holder gudstjenester i dagligstuen på Tuse Lokalcenter: Torsdag d. 28. august (Vibeke) Torsdag d. 11. september (høst v. Lene) Torsdag d. 9. oktober (Vibeke) Torsdag d. 27. november (Vibeke) Torsdag d. 18. december (Lene) Gudstjenesterne starter kl. 14 og bagefter byder menighedsrådet på kaffe og kage. HAR DU BRUG FOR TRANSPORT TIL LOKALCENTER-GUDSTJENESTER? -så brug vores kirkebil. Holbæk taxa BestiI selv, men husk at sige, at det er som kirkebil og husk at bestille hjemtur osse. KONFIRMATION 2015 Konfirmationsinvitationerne til det kommende år er udsendt og konfirmanderne er også allerede tilmeldt. Skulle der alligevel være nogen, der af en eller anden grund endnu ikke har fået meldt sig til, kan det nåes endnu. Datoerne er: Lørdag d. 9. maj i Butterup kirke Søndag d. 10. maj i Tuse kirke Torsdag d. 14. maj (Kristi Himmelfart) i Tuse kirke Lørdag d. 16. maj i Tuse kirke Det er dog ikke givet, at der er pladser tilbage på alle datoer - ring evt. til Vibeke og hør nærmere. Konfirmationsdatoerne for 2016 offentliggøres i dette nummer af kirkebladet og samtidig på vores hjemmeside. Det er dog ikke muligt, at reservere dato hos os før invitationerne sendes ud i begyndelsen af april Elever på Tuse skole, bosiddende i vore sogne, får automatisk tilsendt invitation, men går man på en af Holbæks privatskoler eller en anden skole og bor man her i sognet, er man meget velkommen til at kontakte Vibeke og høre nærmere. MENIGHEDSRÅDET HOLDER MØDE 12. august i kirkehuset i Tuse. 22. september i mødesalen i Butterup. 28. oktober i mødesalen i Tuse. Når ikke andet er anført, starter mødet kl. 19. Alle menighedsrådets møder er offentlige, og enhver er velkommen til at være med og høre mere om menighedsrådets arbejde.

4 BAMSEGUDSTJENESTE I TUSE KIRKE Søndag d. 26. oktober kl Hvad enten din bamse er kæmpestor eller lillebitte, så tag din bamse i lommen; i tasken eller i favnen - og kom og vær med til Bamsegudstjeste. Vi har brug for rigtig mange bamser til årets bamsegudstjeneste og alle bamser vil blive målt, så de kan være med til årets bamseteaterforestilling: "DEN STØRSTE OG DEN MINDSTE BAMSE" En enestående chance for at give din bamse netop den rolle, den fortjener. Der er plads til alle! Andre tøjdyr og bedsteforældre er selvfølgelig også velkomne! Efter gudstjenesten byder vi på saft og honningmadder både til små og store, mennesker og bamser. SPIREKOR OG BØRNEKOR Kor og kammerater, sang og sjov, leg og læring. Sommerferien er slut og dermed går en ny korsæson går i gang. I dette efterår udvides samarbejdet imellem Tuse-Butterup og Tveje Merløse kirkes børnekor, og vi bliver dermed fast to korledere, der hver tirsdag kan tilbyde: Spirekor klasse og Børnekor klasse. Begge kor øver hver tirsdag fra kl til Vi øver både samlet og hver for sig. Er du interesseret i at gå til kor, eller har du spørgsmål, så kontakt: Korleder og kirkesanger: Therese Adorján Ankjær. Mail: tadyhr@yahoo. dk, tlf eller fang mig i kirken om søndagen. Tilmelding til korene er nødvendig, både for gamle og nye korbørn.

5 ALLE HELGEN Søndag den 2. november Dagen, hvor vi i kirken mindes vore døde. I Butterup ved gudstjenesten kl I Tuse ved gudstjeneste kl Ved begge gudstjenester nævnes navnene på dem, der er døde i sognet i årets løb, og der tændes lys for hver enkelt. Pårørende inviteres særskilt, men alle andre, der har nogen at mindes, er selvfølgelig også meget velkomne. KONCERT MED INGER PETRI I TUSE KIRKE Søndag den 23. november kl Vi gentager succesen fra sidste år og holder igen i år koncert med Solosanger Inger Petri. Ligesom sidste år medvirker også Therese og Jesper Adorján Ankjær. Therese er cellist og underviser i cello og kor på Musikskolen Holbæk. Herudover spiller Therese i trioen "Con Tango", vokalgruppen "Intakt" og med sin mand, Jesper, i "Duo Kokos". Jesper Adorján Ankjær er akkompagnatør/pianist og underviser på Sejrgaardsskolen i Tølløse. Han spiller i swingbandet "KlosterBand", vokalgruppen "Intakt" og med sin hustru, Therese, i "Duo Kokos". Inger Petri er autodidakt solosanger gennem 14 år. Sang er fritid ved siden af fuldtidsjob. Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag i den smukke Tuse Kirke. Koncerten vil byde på danske viser, musicals, operetter og enkelte operaarier. Der vil også være et par små før-julsange, som en lille forsmag på decembers komme. LØRDAGSDÅB I de kommende måneder er der planlagt lørdagsdåb lørdag d. 5 oktober kl i Tuse kirke v. Vibeke Helweg-Møller

6 Vi pløjed og vi så'de vor sæd i sorten jord, så bad vi ham os hjælpe, som højt i Himlen bor, og han lod snefald hegne mod frosten barsk og hård, han lod det tø og regne og varme mildt i vår. Alle gode gaver de kommer ovenned, så tak da Gud, ja, pris dog Gud for al hans kærlighed! Sådan lyder første vers af Jacob Knudsens kendte høstsalme fra 1891, og her knap 120 år efter, lyder den stadigvæk hvert år til høstgudstjenester i kirker landet over. Høstgudstjenesterne har ingen fast plads i kirkeårets kalender, men er mange steder alligevel blevet en tradition, fordi vi har brug for at udtrykke vores taknemmelighed og glæde over jordens mangfoldighed, og måske besinde os på vores ansvar overfor skaberværket. Også her i Butterup og Tuse holder vi hvert år høstgudstjenester. I år bliver det med en familiegudstjeneste søndag d. 21. september i Tuse og en traditionel høstgudstjeneste i Butterup søndag d. 28. september. Begge gudstjenester starter kl SANGAFTNER I KIRKEHUSET I løbet af efteråret vil der igen være mulighed for at deltage i vores populære sangaftner. Der bliver to aftner med hyggeligt samvær, fællessang og kaffebord. Datoerne er: Onsdag d. 24. september kl. 19 Onsdag d. 12. november kl. 19 Ved sangaftenen d. 24. september, vil der være fællessang og fortællinger om sangene ved Ole Albér. Ole er uddannet sanglærer og korleder. I mere end 20 år har han arbejdet med stemmer, og både i sit sangpædagogiske arbejde og som sanger, har han benyttet Højskolesangbogen. Hans fortælling om Højskolesangbogen, har fokus på de mest benyttede komponister, og sammenspillet imellem melodierne og teksterne. Ofte når der fortælles eller skrives om højskolesangene, ligger fokus på teksterne, men som musiker er Oles udgangspunkt melodierne. Nogle af de komponister vi møder, kender vi også fra andre kompositoriske værker. Det gælder f. eks. Weyse og Carl Nielsen. Andre kender vi næsten kun fra Højskolesangbogen, og det er noget af det Ole kommer ind på i løbet af vores sangaften. Begge gange har vi vores organist Per ved klaveret, og vores kirkesanger Terese hjælper os med at holde tonen. Vel mødt.

7 Foredrag med Eva Jørgensen Tirsdag d. 9. september kl i Butterup kirke. Familiehøstgudstjeneste søndag d. 21. september kl i Tuse kirke. Sangaften Onsdag d. 24. september kl i kirkehuset i Tuse. Høstgudstjeneste søndag d. 28. september kl i Butterup kirke. Bamsegudstjeneste søndag d. 26. oktober kl i Tuse kirke. Alle Helgengudstjenester søndag d. 2. november kl i Butterup kirke og kl i Tuse kirke. Sangaften onsdag d. 12. november i kirkehuset i Tuse. Koncert med Inge Petri søndag d. 23. november kl. 15 i Tuse kirke. HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT KOMME TIL GUDSTJENESTE? Bor du på Tuse lokalcenter, og har du brug for en til at hente dig ved din gadedør og følge dig til gudstjeneste, og selvfølgelig også til at følge dig hjem igen, så ring til den præst, der har gudstjenesten, Vibeke eller Lene , så Sørger vi for at der kommer en og henter dig. KFUM-SPEJDERNE Tuse bjerg gruppe - de grønne spejdere Mødes hver uge i spejderhytten i Butterup, Butterup byvej 17. Har man lyst til at være med, kan man, efter alder kontakte følgende: Bævere (6-10 år) Mødedag mandag Helle Simonsen,tlf Juniortroppen (10-12 år) og Spejder/seniorgruppen (13-16 år) Mødedag mandag Leder.Thomsen KONFIRMATION 2016 Konfirmationsdatoer for 2016 er: Lørdag d. 30. april i Butterup Søndag d. 1. maj i Tuse Torsdag d. 5. maj (Kr.h.fart) i Tuse Lørdag d. 7. maj i Tuse Det er IKKE!! muligt, at reservere datoer hos os allerede nu. Invitationer til konfirmation og forberedelse bliver sendt ud ca. 1. april til de elever fra vores sogne, der går i 6. klasse på Tuse skole. Elever fra Hagested-Gislinge, Kundby og Udby-Hørby sogne modtager invitation derfra, ligesom forberedelse og konfirmation finder sted der. Bor man i Butterup eller Tuse, men går i skole andetsteds og vil man gerne konfirmeres her, er man nød til selv at ringe til Vibeke ( ) og blive skrevet op til invitation - gerne snarest muligt. NÆSTE NR. AF KIRKEBLADET Udkommer medio november. Redaktør Vibeke Helweg-Møller. Deadline 1/10.

8 GUDSTJENESTER I BUTTERUP OG TUSE KIRKER DATO BUTTERUP TUSE Søndag 24/8 10.s.e. Trin. ingen 9.00 MKA Søndag 31/8 11.s.e. Trin LF ingen Søndag 7/9 12.s.e. Trin. ingen VHM Søndag 14/9 13.se. Trin VHM ingen Søndag 21/9 14.s.e. Trin. ingen LF (Familie-Høst) Søndag 28/9 15.se. Trin VHM (Høst) ingen Søndag 5/10 16.s.e.. Trin. ingen VHM Søndag 12/10 17.s.e. Trin VHM ingen Søndag 19/10 18.s.e. Trin. ingen LF Søndag 26/10 19.s.e. Trin. ingen VHM (Bamse) Søndag 2/11 Alle Helgen VHM VHM Søndag 9/11 21.s.e. Trin. ingen LF Søndag 16/11 22.s.e. Trin VHM ingen Søndag 23/11 sidste s. e. Trin. ingen LF Søndag 30/11 1.s.i advent VHM VHM KIRKEBILEN KØRER - gratis for dig til gudstjeneste, koncert eller foredrag. Fra din dør til kirke eller menighedssal. Ring til Holbæk Taxa på tlf og bestil kørsel. HUSK, samtidig også at bestille hjemtur. Butterup-Tuse sogn Sognepræst (kbf) Vibeke Helweg-Møller Butterup Byvej 4, 4420 Regstrup tlf Mail: vhm@km.dk Sognepræst Lene Funder Forchammersvej 11, 2.tv., 1920 Frederiksberg Tlf Mail: lef@km.dk Kirkesanger og korleder Therese Adorjan Ankjær Tlf Mail: tadyhr@yahoo.dk Formand: Jytte Poulsen Vestervangen 42, 4300 Holbæk Tlf Kasserer: Henrik Dahl Birkevej 19, Tuse, 4300 Holbæk Giro: Butterup kirke Kirkeværge Lars Berggren, Hesselvad 9, 4420 Regstrup Tlf Graver Bent Nederby Pedersen, Butterup Byvej 6, 4420 Regstrup Tlf Organist Hanne Christensen, Baggesens Have 86, 4300 Holbæk. Tlf Tuse kirke Kirkeværge Inge Skovgaard Madsen, Nykøbingvej 32, 4300 Holbæk. Tlf Graver: Hanne Larsen, Graverkontoret, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk. Tlf Organist Per Egholm, Gisegårdsvej 29, 2650 Hvidovre. Tlf Udg.: Butterup-Tuse Menighedsråd Red.: Sognepræst V. Helweg-Møller Find os på: eller og kig ind på hjemmesiderne: og Her kan du finde oplysninger om gudstjenester, arrangementer, kirkebladet og meget andet. PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja!

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja! Butterup-Tuse Kirkeblad 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3 Ja! Ja! Det JA, jeg denne gang har sat på kirkebladets forside både som tekst og billede og som overskrift for denne artikel, kunne

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang September-Oktober-November 2015 Nr. 3

Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang September-Oktober-November 2015 Nr. 3 Butterup-Tuse Kirkeblad 81. årgang September-Oktober-November 2015 Nr. 3 ÅRETS KONFIRMANDER ÅH DE SMUKKE UNGE MENNESKER Sådan lyder en del af omkvædet på en af Kim Larsens populære sange, og den fortsætter:

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang Juni-Juli-August 2015 Nr. 2

Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang Juni-Juli-August 2015 Nr. 2 Butterup-Tuse Kirkeblad 81. årgang Juni-Juli-August 2015 Nr. 2 LIVSMOD "Men i den fjerde nattevagt kom han til dem, gående på søen. Da disciplene så ham gå på søen, blev de skrækslagne og sagde: "Det er

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 82. årgang Juni-Juli-August 2016 Nr. 2

Butterup-Tuse Kirkeblad. 82. årgang Juni-Juli-August 2016 Nr. 2 Butterup-Tuse Kirkeblad 82. årgang Juni-Juli-August 2016 Nr. 2 HVERDAG OG FEST Foråret er en travl og indholdsrig til i den danske folkekirke. Det er den tid på året, hvor vi fejrer nogle af vores store

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang Marts-April-Maj 2015 Nr. 1

Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang Marts-April-Maj 2015 Nr. 1 Butterup-Tuse Kirkeblad 81. årgang Marts-April-Maj 2015 Nr. 1 FRED. KL. 8-12 Jeg ved det! Det er ikke det mest fuldkomne foto, der er på forsiden af dette kirkeblad. Mere et hurtigt et, af noget, jeg lige

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

BUTTERUP-TUSE KIRKEBLAD

BUTTERUP-TUSE KIRKEBLAD BUTTERUP-TUSE KIRKEBLAD 83. årgang September - Oktober - November 2017 Nr. 3 Efteråret 2017 Som man kunne læse af formandens beretning i sidste kirkeblad, så er der i det forløbne år foregået rigtig mange

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 2 Juni Juli August 2018 TILLYKKE TIL ÅRETS KONFIRMANDER 2. pinsedag kunne vores organist, Hans Bjerborg tage det nye orgel i brug

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang December 2015 - Januar - Februar 2016 Nr. 4

Butterup-Tuse Kirkeblad. 81. årgang December 2015 - Januar - Februar 2016 Nr. 4 Butterup-Tuse Kirkeblad 81. årgang December 2015 - Januar - Februar 2016 Nr. 4 Glædelig jul! Når tiden nærmer sig, kan man godt få den tanke, at vi her i Danmark er de eneste, der ved, hvordan man fejrer

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

BUTTERUP-TUSE KIRKEBLAD 83. årgang Juni - Juli - August 2017 Nr. 2

BUTTERUP-TUSE KIRKEBLAD 83. årgang Juni - Juli - August 2017 Nr. 2 BUTTERUP-TUSE KIRKEBLAD 83. årgang Juni - Juli - August 2017 Nr. 2 Kirke for alle aldre Pinse De fleste af konfirmanderne kan sådan nogenlunde huske det: Julen er festen for Jesu fødsel, påsken er festen

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2017 26. årg. Tegning: Amalie Schmidt Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2017 er torsdag d. 3.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 82. årgang December Januar - Februar 2017 Nr. 4

Butterup-Tuse Kirkeblad. 82. årgang December Januar - Februar 2017 Nr. 4 Butterup-Tuse Kirkeblad 82. årgang December 2016 - Januar - Februar 2017 Nr. 4 Julen nærmer sig LEDER: Så nærmer julen sig igen med hastige skridt, og det er på denne tid af året, at mange af os gør lidt

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 3 September Oktober November 2018 FAMILIEGUDSTJENESTE Lørdag den 6. oktober klokken 10.00 med æblehøst Som mange ved, har vi i Sædder

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 12. årgang Efteråret 2010 Nr. 4 Padesø Kirke PRÆSTEN Friluftsgudstjenesten på Kongsdal Vi havde regnet med, at der ville komme mange til vores friluftsgudstjeneste på Kongsdal

Læs mere

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2015-2016 Læs om konfirmationsforberedelse og indskrivning på de følgende sider! KONFIRMANDINDSKRIVNING KÆRE 7. KLASSES FORÆLDRE OG KOMMENDE KONFIRMANDER. I Herlev finder

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg.

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 maj/juni 2013 22. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad juli/august 2013 er tirsdag d. 4. juni. Guds suverænitet:

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

KIRKEBLADET. Lintrup, Hjerting og Sdr. Hygum sogne. September - oktober - november Peter Hansen: Pløjemanden vender.1902

KIRKEBLADET. Lintrup, Hjerting og Sdr. Hygum sogne. September - oktober - november Peter Hansen: Pløjemanden vender.1902 Kirkebladene i Danmark KIRKEBLADET Lintrup, Hjerting og Sdr. Hygum sogne Nr. 153 September - oktober - november 2019 Årg. 50 Peter Hansen: Pløjemanden vender.1902 1 Vi pløjed og vi så'de vor sæd i sorten

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

EFTERÅR I SALMER. Nr. 5 oktober/november 2011

EFTERÅR I SALMER. Nr. 5 oktober/november 2011 Nr. 5 oktober/november 2011 EFTERÅR I SALMER. Dybt hælder året i sin gang, synger vi i denne tid, og det er uomgængeligt, at sådan er det. Mørket trænger frem, og dagene bliver korte. Året går på hæld,

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

april maj juni Indhold:

april maj juni   Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2018 april maj juni Indhold: Foråret kommer 2 Goddag til endnu en ny præst 2 Eftermiddagsgudstjenester 3 Tusmørkeandagter 3 Familiegudstjenester 3 Kalender 4-5 Den nye

Læs mere

Konfirmation i Herlev

Konfirmation i Herlev Konfirmation i Herlev 2016-2017 HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ HERLEV KOMMUNE - FOLKEKIRKEN I HERLEV Konfirmation Indskrivning KÆRE 7. KLASSES FORÆLDRE OG KOMMENDE KONFIRMANDER Så er det blevet tid til

Læs mere

Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt

Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt Aktivitetskalender for 2017 Hyggeeftermiddage Hyggeeftermiddag i samarbejde med kirken kl. 14.30-16.30 på præstegården. Pris 2 inkl.

Læs mere