Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja!"

Transkript

1 Butterup-Tuse Kirkeblad 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3 Ja!

2 Ja! Det JA, jeg denne gang har sat på kirkebladets forside både som tekst og billede og som overskrift for denne artikel, kunne selvfølgelig godt være det JA, som to elskende møder hinanden med. Men det er nu først og fremmest tænkt, som det JA, alle vi mennesker altid bør møde hinanden med, hvadenten vi er elskende, familie, venner, bare mødes tilfældigt, anser hinanden for ligegyldige, er uvenner eller helst ikke vil ses. Tænk, hvordan livet og verden ville være, hvis vi altid mødte hinanden med et JA! Det kan godt være, at fjender ikke ligefrem ville blive venner, i hvert fald ikke lige med det samme, men vi ville helt sikker og i meget højere grad se på hinanden som medmennesker og behandle hinanden som sådan og måske ville det få en hel del fjendskab og uvenskab til at blegne, hvis vi i højere grad sagde JA til hinanden. I nogen religioner og miljøer leves der efter uskrevne regler om øje for øje og tand for tand. I al sin forfærdende enkelhed betyder dette, at alt skal gengældes, alt skal hævnes og at der til enhver tid, skal betales igen med samme mønt: tankeløshed, vrede, modbydelighed, had... Med den holdning stopper det jo aldrig. Med den holdning vil der hele tiden være noget mere der skal betales tilbage, noget,der skal hævnes og med hvilket formål? Den såkaldte bandekrig, der jævnligt blusser op i det storkøbenhavnske område er et godt/dårligt eksempel på sådan en holdning. Jesus forsøgte at lære os lige det modsatte. Jesus stræbte efter at lære os, at sige JA til hinanden, til livet og til Gud, for han vidste, at det jo på enhver måde og til enhver tid gør livet bedre for os alle - at vi siger Ja! Hvis nogen slår dig på den ene kind, så vend den anden kind til, Forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere Hvis vi vil ondskaben i verden og i os selv til livs, så skal vi tilgive hinan-

3 den og ikke kun dem, vi synes er lidt småtarvelige, men også dem vi virkelig ser som vore uvenner eller endda fjender. DET LYDER SVÆRT! Det er svært. - men det er altid en begyndelse, et skridt mod en ny måde at leve vores liv på, hvis vi i stedet for at sige nej til hinanden, hvis vi i stedet for at vende ryggen til hinanden, afvise hinanden, tør sige JA til hinanden også til dem vi ikke lige synes har gjort sig fortjent til vores Ja, dem der har gjort os ondt eller såret os. Det er derfor jeg har sat ordet JA på kirkebladets forside, for med JA, kunne vi måske hver især og på vores måde, være med til at gøre verden lidt bedre for os selv, men først og fremmest for hinanden. vhm. DET SKER I DIT SOGN PRÆSTERNE TRÆFFES BEDST Vibeke Helweg-Møller (kbf) Butterup Byvej 4, 4420 Regstrup. Træffes sædvanligvis mandag-torsdag kl eller efter aftale. Tlf Man kan også sende en mail: - kun til korte forespørgsler eller bestilling af attester - ikke noget der haster! Ønsker man at bestille dåb eller vielse, så ring venligst. Fredag er fridag. Lene Funder træffes bedst tirsdag og torsdag kl på tlf eller ved henvendelse på kontoret i Kirkehuset, Tuse byvej 45, 4300 Holbæk. Man kan også sende en mail: Mandag er fridag. LØRDAGSDÅB I de kommende måneder er der planlagt lørdagsdåb: 7/9 kl. 14 i Butterup kirke v. VHM 9/11 kl. i Tuse kirke v. LF LOKALCENTERGUDSTJENESTER Vi holder gudstjeneste i dagligstuen på Tuse lokalcenter: Torsdag d. 15. august kl. 14 (Lene) Torsdag d. 12. September kl 14 (Vibeke) - høstgudstjeneste i Tuse kirke efterfølgende kaffe i kirkehuset. Torsdag d. 17. oktober kl. 14 (Vibeke) Torsdag d. 28. november kl. 14 (Lene) Torsdag d. 19. dpcember kl. 14 (Vibeke)

4 KIRKEKAFFE Der vil være mulighed for en kop kaffe og en snak i våbenhuset i Tuse efter gudstjenesterne følgende dage: Søndag d. 1. september, søndag d. 10. november. KONFIRMATION 2015 Konfirmationsdatoer for 2015 er: Lørdag d. 9. maj i Butterup. Søndag d. 10. maj i Tuse. Torsdag (Kr. Himmelfart) d. 14. maj i Tuse. Lørdag d. 16. maj i Tuse. Det er IKKE!! muligt at reservere datoer hos os allerede nu. Invitationer til konfirmation og forberedelse bliver sendt ud ca. 1. april til elever fra vore sogne, der går i 6. klasse på Tuse skole. Elever fra Hagested, Kundby og Udby Hørby sogne modtager invitation derfra, ligesom foreberedelse og konfirmation finder sted der. Bor man i Butterup eller i Tuse, men går i skole andetsteds og gerne vil konfirmeres her, er man nød til selv at ringe til Vibeke ( ) og blive skrevet op til en invitation - gerne snarest muligt. KIRKEBLADS- OMDELING I de sidste tre år har vores spejdere på bedste vis varetaget omdelingen af kirkebladet og derved tjent penge til troppens arbejde. Desværre er en del af lederne stoppet pga. uddannelse og derfor er opgaven blevet for stor. Tak til spejderne for jeres indsats! Kirkerblads-omdelingen bliver nu overgivet til Post Danmark. Det betyder også, at I fremover, hvis I ikke modtager kirkebladet, skal give besked herom til Vibeke eller tlf ) MENIGHEDSRÅDET holder møde: Ja! BUTTERUP-TUSE KIRKEBLAD 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3 Tirsdag 27. august i kirkehuset i Tuse. Tirsdag 17. september i menighedssalen i Butterup. Onsdag 23. oktober i kirkehuset i Tuse. Tirsdag 19. november i menighedssalen i Butterup. Alle møder starter kl. 19 og er offentlige, dvs. at alle sognest beboere kan deltage og få et indblik i, hvad menighedsrådet lover. I løbet af efteråret skal vi helt sikkert tale en hel del om økonomi, men også om gudstjenester, om hvordan vi gør det bedst muligt, så det rører både vore tanker og tro og lige netop i den tid og på det sted, der er vores - og om, hvordan vi bedst muligt gør opmærksom på vore aktiviteter.

5 SANGAFTENER I KIRKEHUSET Også i løbet af efteråret holder vi vores populære sangaftener, hvor vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med. Onsdag d. 10. september kl Onsdag d. 13. november kl Begge aftener sidder vores organist Per Egholm ved klaveret og vores kirkesanger Therese Ankjær synger for. Alle er velkomne! HØSTGUDS- TJENESTER Selvfølgelig skal vi også i år fejre, at høsten er godt i hus, at frugten modnes i haverne og takke for, at vi har mad på bordet. Det gør vi i: Tuse Kirke, søndag d. 15. september kl ved en festlig familiegudstjeneste, v. Lene Funder, hvor børnekoret medvirker. Der vil være juice og kaffe i menighedshuset efter gudstjenesten og i: Butterup Kirke, søndag d. 22. september kl v. Vibeke Helweg-Møller i den smukt pyntede kirke.

6 HVERDAGSAFTENGUDSTJENESTE - for begyndere og andre nysgerrige Tirsdag d. 8 oktober kl Måske har du tænkt på, hvorfor man i kirken nogen? gange rejser sig op, eller hvorfor præsten indimellem står med ryggen til menigheden - ja, hvad er en menighed i det hele taget? Måske ved du ikke, hvad amen betyder eller kunne godt tænke dig at vide, hvorfor man ringer med kirkeklokkerne, som man gør. Hvem vælger, hvilke bibeltekster, der skal læses ved en gudstjeneste og kan alle få lov at vælge deres ynglingssalme? Så har du chancen for at få svarene og måske flere endda ved denne gudstjeneste, hvor vi undervejs vil fortælle lidt om, hvorfor det er som det er og hvorfor vi gør, som vi gør. Gudstjenesten henvender sig til alle nysgerrige og interesserede kirkegængere, varer ca. en time og begge kirkens præster medvirker. BAMSEGUDSTJENESTE I TUSE KIRKE Søndag d. 27. oktober kl Tag din bamse i lommen, i tasken eller i favnen og kom og vær med. Vi har brug for rigtig mange bamser til årets bamseteaterforestilling: Hvordan blir der nok til alle de bamser? En enestående chance for at give din bamse netop den rolle, den fortjener. Der er plads til alle - andre tøjdyr og bedsteforældre er osse velkomne. Efter gudstjenesten er der saft og honningmadder i kirkehuset.

7 ALLEHELGEN Søndag d. 3. november Dagen, hvor vi i kirken mindes vore døde. I Butterup ved gudstjenesten kl I Tuse ved gudstjenesten kl Ved begge gudstjenester nævnes navnene på dem, der er døde i sognet i årets løb og der tændes lys for hver enkelt. Pårørende inviteres særskilt, men alle andre, der har nogen at mindes, er selvfølgelig også meget velkomne. KFUM-SPEJDERE Tuse bjerg gruppe - de grønne spejdere. Møde hver uge i spejderhytten på Butterup Byvej 17. Har man lyst til at være med, kan man kontakte: Bævere (8-10 år) Mødedag mandag : Helle Simonsen, tlf Junior troppen (10-12 år) og spejder/seniorgruppen (13~16 år) Mødedag mandag : Rene Thomsen tlf NÆSTE NR. AF KIRKEBLADET udkommer i begyndelsen af december. Bladet har deadline 10/10. Er der problemer med uddelingen beder vi jer sende en mail til: SPIREKOR OG BØRNEKOR Nu kan syngende drenge og piger fra klasse begynde i kirkens nystartede spirekor. Vi øver på Tuse Skole, onsdage kl , første gang er onsdag 28/ Spirekor er: sang, dans, sjov, hygge, fantasi, bevægelse, koncentration og ikke mindst nye gode venner. Koret kommer til at medvirke til et par gudstjenester og små koncerter i løbet af året sammen med Børnekoret. Der er også plads til flere sangglade piger og drenge fra 3. klasse og opefter i Børnekoret, som synger torsdage fra kl i Sognehuset lige bag Tuse Kirke. Første gang er torsdag 29/ Udover de faste ugentlige korprøver, synger vi også til gudstjenester flere gange om året, holder pizzaaften og deltager i korstævner, hvor vi møder andre børn, der synger i kor. For begge kor gælder det, at det er gratis og man har lov til at komme tre gange før man binder sig for resten af sæsonen. Kontakt korleder og kirkesanger The-rese Adorján Ankjær på tlf eller mail: for tilmelding og nærmere information.

8 GUDSTJENESTER I BUTTERUP OG TUSE KIRKER DATO BUTTERUP TUSE Søndag 25/8 13.s.e.Trinitatis Ingen 9.00 A.H. Søndag 1/9 14.s.e.Trinitatis Ingen VHM Søndag 8/9 15.s.e.Trinitatis VHM Ingen Søndag 15/9 16.s.e.Trinitatis Ingen LF (høstfam.) Søndag 22/9 17.s.e.Trinitatis VHM (høst) Ingen Søndag 29/9 18.s.e.Trinitatis Ingen LF Søndag 6/10 19.s.e.Trinitatis VHM Ingen Tirsdag 8/ *) VHM & LF Søndag 13/10 20.s.e.Trinitatis Ingen VHM Søndag 20/10 21.s.e.Trinitatis LF Ingen Søndag 27/10 22.s.e.Trinitatis Ingen VHM Bamsegudstjeneste Søndag 3/11 Alle helgen VHM VHM Søndag 10/11 24.s.e.Trinitatis Ingen LF Søndag 17/11 25.s.e.Trinitatis VHM Ingen Søndag 24/11 Sidste s. i kirkeåret Ingen 9.00 M.K.A. Søndag 1/12 1.s. i advent LF LF Søndag 8/12 2.s. i advent VHM Ingen *) Tirsdag 8/10 i Tuse kl Begynder-gudstjeneste VHM og LF KIRKEBILEN KØRER gratis for dig fra din dør til kirke eller menighedssal, til gudstjeneste eller foredrag. Ring selv til Holbæk Taxa og husk samtidig at bestille hjemtur. Butterup-Tuse sogn Sognepræst (kbf): Vibeke Helweg-Møller Butterup Byvej 4, 4420 Regstrup Tlf Mail: Kontortid i præstegården: Mandag-torsdag kl Iøvrigt efter aftale. Træffes ikke fredag Sognepræst: Lene Funder, Forchammersvej 11 2.tv Frb. C Tlf Mail: Træf. bedst tirsd. & torsd. kl Træffes ikke mandag Kirkesanger & korleder: Therese A. Ankjær Tlf Mail: Formand: Jytte Poulsen, Vestervangen 42, 4300 Holbæk. Tlf Mail: Kasserer: Henrik Dahl, Birkevej 19, 4300 Holbæk Mail: Butterup kirke: Kirkeværge: Lars Berggren, Hesselvad 9, 4420 Regstrup. Tlf Graver: Bent Nederby Pedersen, Butterup Byvej 6, 4420 Regstrup. Tlf Organist: Hanne Christensen Baggesens Have 86, 4300 Holbæk. Tlf Tuse kirke: Kirkeværge: Inge Skovgaard Madsen, Nykøbingvej 32, 4300 Holbæk. Tlf Graver: Hanne Larsen Graverkontoret Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk Tlf Organist: Per Egholm Gisegårdsvej 29, 2650 Hvidovre. Tlf Udg.: Butterup-Tuse Menighedsråd. Red.: Sognepræst Vibeke Helweg-Møller PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge

Lumby Sogns Nr. 3 38. årgang September - November 2007

Lumby Sogns Nr. 3 38. årgang September - November 2007 Lumby Sogns Kirkeblad Nr. 3 38. årgang September - November 2007 Til samtlige husstande Hvor henvender man sig? Ved dåb, vielse og begravelse/ bisættelse, sjælesorg m.m. henvender man sig til èn af sognets

Læs mere

KIRKEBLADET NR. 17 OKTOBER NOVEMBER 2009

KIRKEBLADET NR. 17 OKTOBER NOVEMBER 2009 KIRKEBLADET NR. 17 OKTOBER NOVEMBER 2009 TEMA: BEGRAVELSE LÆS OGSÅ OM: Alle Helgens Aften Spil Dansk Dagen Gud og Spaghetti Tirsdags Café - og meget mere TERSLØSE SKELLEBJERG NILØSE RUDS VEDBY FILADELFIA

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Afsked med kirkesanger Eva Christensen se side 6-8 Så er vi konfirmeret se side 3-5 KirKebladet for Smidstrup Skærup sogne

Afsked med kirkesanger Eva Christensen se side 6-8 Så er vi konfirmeret se side 3-5 KirKebladet for Smidstrup Skærup sogne Afsked med kirkesanger Eva Christensen se side 6-8 Så er vi konfirmeret se side 3-5 19. Årgang Nr. 4 Efterår 2014 Kirkebladet & for Smidstrup Skærup sogne Kirkebladet / 19. årgang / Nr. 4 / Efterår 2014

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Efterår 2012 Hvorfor tror du egentlig på Gud? 5 gode grunde til at tro på Kristendommens

Læs mere

Bindslev-Sørig. Nr. 3 5. årgang september-oktober-november 2015

Bindslev-Sørig. Nr. 3 5. årgang september-oktober-november 2015 Bindslev-Sørig kirkeblad Nr. 3 5. årgang september-oktober-november 2015 Kirkelige handlinger maj, juni og juli 2015: Bindslev Kirke Dåb: Ingen handlinger siden sidste Kirkeblad Vielser/ velsignelser:

Læs mere

Fredens Sogn. Klokken faldt i slag af Christian Raun Larsen Side 2. Tak til forårets minikonfirmander Side 3. Sankt Hans fest Side 4

Fredens Sogn. Klokken faldt i slag af Christian Raun Larsen Side 2. Tak til forårets minikonfirmander Side 3. Sankt Hans fest Side 4 Fredens Sogn Odense Nr. 3-2013 juni - juli - august Klokken faldt i slag af Christian Raun Larsen Side 2 Tak til forårets minikonfirmander Side 3 Sankt Hans fest Side 4 Koncert med Alsobate Side 5 Konfirmation

Læs mere

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg September 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg På bl.a. Facebook kan du se kirkens nye video, hvor medlemmer

Læs mere

Bibellæsning fra Den Nye Aftale

Bibellæsning fra Den Nye Aftale 8. årgang nr. 3 juni - juli - august 2009 Fadervor i kor I de seneste år er det sket oftere og oftere, at menigheden spontant har sagt ordene fra Fadervor i kor med præsten både ved søndagsgudstjenester,

Læs mere

KIRKEBLADET Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev sogne

KIRKEBLADET Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev sogne KIRKEBLADET Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev sogne Nr. 4 September - Oktober - November 2015 21. årgang Haurum Sall Granslev Houlbjerg Konfirmationsdatoer Velkommen til de nye konfirmander Se velkomstfolder

Læs mere

Højby Sogn. Afskedsreceptionen for Synnøve og Jan C. Jacobsen søndag d. 30/6 2013. Menighedsrådsformand, Grethe Skovgårds tale:

Højby Sogn. Afskedsreceptionen for Synnøve og Jan C. Jacobsen søndag d. 30/6 2013. Menighedsrådsformand, Grethe Skovgårds tale: KIRKEBLADET E F T E R Å R V I N T E R 2 013 H Ø J B Y L U M S Å S O D D E N Kirkekunstneren Niels Larsen Stevns (1864-1941) er kendt for sine fantastiske altertavler, hvor han ville male Kristus i det

Læs mere

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk Kirkebladet for Ulstrup og Gundersted sogne Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang www.foto-lab.dk 2 Støvlerne knrikede En gammel skrædderske forandrede min afdøde faders overkjole til en konfirmationsdragt for

Læs mere

Kirkebladet for. Greve sogn. September oktober november 2015

Kirkebladet for. Greve sogn. September oktober november 2015 Kirkebladet for Greve sogn September oktober november 2015 Hvor ska vi hen, do? Det kan fra tid til anden opleves som om, at stilstand er det værste i verden. Det er tilsyneladende bedst, når man er i

Læs mere

Tirsdag den 17. august begyndte et nyt hold konfirmander forberedelsen til konfirmation. Her ses de i konfirmandstuen efter den første time.

Tirsdag den 17. august begyndte et nyt hold konfirmander forberedelsen til konfirmation. Her ses de i konfirmandstuen efter den første time. Egeskov Kirke SEP. - OKT. - NOV. 2010 35. ÅRGANG Tirsdag den 17. august begyndte et nyt hold konfirmander forberedelsen til konfirmation. Her ses de i konfirmandstuen efter den første time. Foto: Helle

Læs mere

Sognebladet for Nørholm

Sognebladet for Nørholm Sognebladet for Nørholm Tegning: 2. klasse fra Nørholm skole INDHOLD: - Velkommen til vores nye organist - Lokale kunstnere udstiller i bladet og på hjemmesiden - Julegave fra kirken: GRATIS klippekort

Læs mere

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Det mørkner og lysner igen Man taler om, at døgnet har blå timer. Det er timerne, hvor lyset henholdsvis forsvinder og kommer igen, for der er et helt særligt

Læs mere

SOGNENYT. Vestervang Sogn KIRKEBLAD FOR VIBORG

SOGNENYT. Vestervang Sogn KIRKEBLAD FOR VIBORG KIRKEBLAD FOR Vestervang Sogn VIBORG Sofia med lammet. Ikon af Hildegard af Bingen Kirkespillet Sofia Forlad os vor skyld Nyt om byggeriet Præstepraktikant Familietur til Søndergårds Have Trylleteater

Læs mere

MÅLØV KIRKE SEPTEMBER 2014 - JANUAR 2015. Nr. 2-32. årg.

MÅLØV KIRKE SEPTEMBER 2014 - JANUAR 2015. Nr. 2-32. årg. MÅLØV KIRKE SEPTEMBER 2014 - JANUAR 2015 Nr. 2-32. årg. Prædikantliste LH Lisbeth Hannibal, MA Michael Andersen, FJ Frede Jørgensen, EJ Elisabeth Jørgensen, NG Niels Granvig Kirkekaffe i kirken efter hver

Læs mere

Tema: høst. www.dianalundkirker.dk. Tersløse Skellebjerg Niløse Filadelfia. Høst i Musikalsk legestue. Blad nr. 33 september oktober november 2013

Tema: høst. www.dianalundkirker.dk. Tersløse Skellebjerg Niløse Filadelfia. Høst i Musikalsk legestue. Blad nr. 33 september oktober november 2013 Kirke blad Blad nr. 33 september oktober november 2013 Høst i Musikalsk legestue Alt det som gror i min have ender en gang i min mave Jeg spiser et æble så tit jeg har lyst gumle og gnaske fumle og vaske

Læs mere

AJSTRUP SOGN. 28. ÅRGANG JUNI - JULI 2015 Nr. 3

AJSTRUP SOGN. 28. ÅRGANG JUNI - JULI 2015 Nr. 3 28. ÅRGANG JUNI - JULI 2015 Nr. 3 50 års konfirmationsjubilæum guldkonfirmation Sogneudflugt 2/7 til Moesgaard Museum Præsten skriver: Kære 60-årige læser Konfirmandfoto 2015 Kirkefrokost 21/6 Kirkelig

Læs mere

KIRKEBLADET. Tandtråd, dødsdom og fastelavnsboller! for Jerslev, Mylund og Hellum Sogne. KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) September

KIRKEBLADET. Tandtråd, dødsdom og fastelavnsboller! for Jerslev, Mylund og Hellum Sogne. KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) September KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) KIRKEBLADET for Jerslev, Mylund og Hellum Sogne Tandtråd, dødsdom og fastelavnsboller! Jerslev Kirke Hvis du havde en dag tilbage at leve i, hvad ville

Læs mere

21. ÅRGANG 3/AUG. NOV. 14. Åby Sogn

21. ÅRGANG 3/AUG. NOV. 14. Åby Sogn 21. ÅRGANG 3/AUG. NOV. 14 Åby Sogn Adresseliste Sognepræst (Kirkebogsfører og begravelsesmyndighed) Gefionsvej 17 Tlf. 86 15 91 99 og 51 38 22 03 E-mail: immi@km.dk Træffes ikke fredag Sognepræst Susanne

Læs mere

Kirkeblad. Fladså Pastorat Næstelsø, Mogenstrup, Hammer og Vester Egesborg sogne

Kirkeblad. Fladså Pastorat Næstelsø, Mogenstrup, Hammer og Vester Egesborg sogne Kirkeblad Fladså Pastorat Næstelsø, Mogenstrup, Hammer og Vester Egesborg sogne JUNI, JULI, AUGUST 2014 Summertime - and the living is easy Der kan være en særlig lethed over sommeren frem for årets andre

Læs mere

NYT SEPTEMBER OKTOBER KIRKE VESTER SKERNINGE KIRKE ULBØLLE KIRKE HUNDSTRUP KIRKE

NYT SEPTEMBER OKTOBER KIRKE VESTER SKERNINGE KIRKE ULBØLLE KIRKE HUNDSTRUP KIRKE 2015 NYT SEPTEMBER OKTOBER KIRKE VESTER SKERNINGE KIRKE ULBØLLE KIRKE HUNDSTRUP KIRKE TAK! Tak er kun et fattigt ord, siger vi. Og det er såmænd også meget sandt. For vel kan det synes, som om de tre bogstaver

Læs mere

Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2015 Kære konfirmander, kære forældre, kære gæster... Kan I huske da I for læn ge længe siden var minikonfirmander?

Læs mere

Tilgivelse. Synd. nåde. Nåde. Tilgivelse. De store ord. Tilgivelse Synd. D tilgivelse. åde. Tore ord. S ynd. Nåde. Synd Nåde Synd. Tilgivelse.

Tilgivelse. Synd. nåde. Nåde. Tilgivelse. De store ord. Tilgivelse Synd. D tilgivelse. åde. Tore ord. S ynd. Nåde. Synd Nåde Synd. Tilgivelse. September 2015 - november 2015 Til alle sognets husstande d e STore ord åde De store ord synd Måbjerg og Ellebæk sogne www.maabjerg-ellebaek-kirker.dk s yn D tilgivelse nåde S ynd INDHOLD s. 3 Fernisering

Læs mere

KIRKEBLAD. For Voldum og Rud Sogne. Tema: VOLDUM KIRKEHUS

KIRKEBLAD. For Voldum og Rud Sogne. Tema: VOLDUM KIRKEHUS KIRKEBLAD For Voldum og Rud Sogne Tema: VOLDUM KIRKEHUS Nr. 100 april-december 2014 KÆRE ALLE SAMMEN! Kirkeblad nr. 100! Det er værd at fejre, det er i hvert fald lidt sjovt. Samtidig med, så er dette

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. September november 2013 2. årgang Nr. 3

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. September november 2013 2. årgang Nr. 3 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet September november 2013 2. årgang Nr. 3 Gudstjenesteliste Hem Hindborg Dølby Præst 8/9 10.15 Rydal 15/9 10.15 Rydal (høstgudstjeneste) 22/9 9.00 Biritte Kjær 29/9

Læs mere

Sogneblad ØRTING-FALLING

Sogneblad ØRTING-FALLING Sogneblad ØRTING-FALLING SOMMER 2015 Sogneindsamlingen 9. marts Igen i år havde vi fået frivillige til at stå for indsamlingen til Folkekirkens Nødhjælp her i vores sogne. Der var desværre ikke så mange

Læs mere

Lumby Sogns Nr. 1 38. årgang Februar maj 2007

Lumby Sogns Nr. 1 38. årgang Februar maj 2007 Lumby Sogns Kirkeblad Nr. 1 38. årgang Februar maj 2007 Til samtlige husstande Hvor henvender man sig? Ved dåb, vielser og begravelse/ bisættelse, sjælesorg m. m. henvender man sig til én af sognets to

Læs mere