Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 9. november 2007

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 9. november 2007"

Transkript

1 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 9. november 2007 Til stede: Evald Krog, Birthe Egholm, Per Rasmussen, Klaus Rosenlund, Morten Juul, Peter Balslev, Torben Madsen, Niels Staghøj, Isak Kornerup Houe, Vinnie Carass, Anita Kruse, Annette Sylvest Nielsen, Marlene Lundgaard, Eva Streit, Henrik Ib Jørgensen, Bodil Jensen og Jørgen Lenger, Afbud: Peter Mikkelsen, Ole Lauth, Ditte Guldbrand Christensen, Sarah Glerup, Christian Skytt, Nikolaj Krarup, Jutta Andersen, Kenneth Kiel Daugaard, Janne Sander, Thomas Doktor, Knud A. Jensen, Else Danø og Lea Haldrup. 1. Valg af ordstyrer. Peter Balslev blev valgt. 2. Godkendelse af dagsorden. Henrik Ib Jørgensen sagde at sag nr. 5 om indsamlingsaktiviteter måtte udskydes, fordi vi på grund af vejret ikke kunne starte så tidligt som planlagt. 3. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den august Referatet blev godkendt. Der er modtaget enkelte bemærkninger til referatet fra Henrik Ib Jørgensen og Anita Kruse. Torben Madsen spurgte, hvorfor referaterne ikke findes på hjemmesiden. Bodil Jensen svarede, at de bør findes på hjemmesiden og ville undersøge det. 4. Orientering om programmet for netværksweekenden. Jens Spanfelt præsenterede programmet for den kommende weekend. 5. Ny kommunikationsstrategi. Henrik Ib Jørgensen sagde, at vi bruger mange ressourcer på at kommunikere til få mennesker, men fremover vil vi bidrage til mangfoldigheden ved at positionere Muskelsvindfonden og mennesker med en funktionsnedsættelse. Hidtil har vi brugt to fuldtidsstillinger til at kommunikere til højst mennesker. Vi kommunikerer for at vise mennesket før handicappet, synliggøre mangfoldigheden, profilere Muskelsvindfonden, påvirke den offentlige mening, styrke medlemsdemokratiet og

2 give stemme til minoriteter. Det er også vigtigt at en kommunikationsafdeling er uafhængig af den politiske mening og skal også give stemme til opposition. Vi kommunikerer med den brede offentlighed, som er mennesker vi ikke nødvendigvis ved hvem er, Muskelsvindfondens eget samfund (medlemmer og frivillige) og Muskelsvindfondens organisation. Kanalerne er internet, Muskelkraft, koncerter, medier og interaktion. Hertil er afsat fire medarbejdere: Bodil Jensen (Udvikling og ekstern kommunikation), Thomas Krog (Handicappolitik og vidensproduktion), Jane Schelde (Muskelkraft) og Lene Thomsen (Webredaktør). Samtidig er det besluttet at satse på elektronisk post, vidensdeling og debat. Henrik Ib Jørgensen nævnte en række eksempler på anvendelsen af disse muligheder. Men det spiller også en rolle, at vi bruger kr. om året på porto, og lægger vi hertil kuverter med logo, arbejdskraft til pakning af breve osv., så kan de penge bruges til noget meget bedre, og mange medlemmer ville opfatte det som en kvalitativ forbedring, hvis de kunne få alt elektronisk. Hvis man registrerer sig elektronisk ved kontingent betaling i vores database, vil vi og de få mange flere muligheder, og vi vil spare ressourcer og penge. I den forbindelse forventer vi af repræsentantskabet, at de bidrager til identifikation af temaer til kommunikation på koncerter, stiller op i medierne, hjælper med cases og skriver indlæg. Omvendt kan repræsentantskabet forvente af medarbejderne, at de får mere synlighed, professionel uafhængig kommunikation og konkrete målsætninger Torben Madsen sagde, at for 8-10 år siden havde vi en grøn avis, der var lavet efter samme principper, så det er bare gammel vin på nye flasker. Bodil Jensen svarede, at den har vi jo ikke mere, og derfor har der været et tomrum, som vi nu forsøger at udfylde med disse nye aktiviteter Eva Streit spurgte, hvornår der kommer et nyt crew community? Henrik Ib Jørgensen svarede, at det haster for RehabiliteringsCenter for Muskelsvind og crew et, så vi er kun oppe mod økonomi, men det er vi til gengæld også, så vi skal bruge pengene rigtigt. Han håbede på en beslutning om elektronisk post fra Annette Sylvest Nielsen sagde, at hvis vi generelt skal overgå til elektronisk post, skal vi også have retningslinjer for, hvornår man skal rykke, hvis der er noget man ikke har modtaget. Men bortset fra det mente hun, det er en god ide, også fordi det nemt at arkivere Peter Balslev sagde, at elektronisk kommunikation også er, at repræsentantskabet har et forum, hvor alt findes, og det kan så suppleres med mails. Anita Kruse mente også, at elektronisk post er en god ide og spurgte, hvor mange af vore medlemmer der ikke har internetadgang.

3 Henrik Ib Jørgensen svarede, at det har vi ikke nogen fornemmelse af; men det er færre, end vi forestiller os, men det er klart, at de ikke skal tabes. Medlemsudsendelserne er dog langt den mindste del, billetter til Grøn Koncert er f.eks. en langt større del med en tilsvarende langt større udgift. Vinnie Carass spurgte, om det ikke er enkelt at finde ud af det. Henrik Ib Jørgensen svarede, at det kræver at alle svarer på de breve, man sender til dem, og det gør de ikke, så det kræver, at vi træffer en beslutning og kontakter dem, der ikke registrerer sig. Men den hellige grav er ikke vel forvaret, for f.eks. crew et skifter f.eks. mail adresse som andre skifter undertøj, og man melder det ikke altid. Det gør systemet sårbart. Eva Streit sagde, at der er vel %, som simpelt hen ikke er interesseret i at bruge nettet, og de skal naturligvis fortsat have post. Henrik Ib Jørgensen svarede, at næste skridt er, at vi arbejder videre med det; men repræsentantskabet må også tage stilling til de forventninger, vi har til repræsentantskabet. Vil I acceptere, at vi går over til , hvor meget viden vil I dele med andre, skal referaterne ud til alle osv.? Isak Kornerup Houe sagde om åbenhed i forhold til referater, at man ikke kan skelne, for det gør ikke den store forskel, om det er offentligt eller kun tilgængeligt for medlemmerne, for man snakker jo og man kan ikke have fortrolighed i sådan en stor skare. Det må referenten være opmærksom på, så vi ikke nedskriver fortrolige ting. Torben Madsen spurgte, hvad der kom ud af mødet den 29. oktober. Henrik Ib Jørgensen svarede, at det mest blev til en workshop om, hvorvidt vort nuværende ITsystem overhovedet kan bære en vision som den vi har opstillet. Kan vi lande en jumbojet på en grusvej, og hvor meget skal vi asfaltere? Marlene Lundgaard mente også, det var en god ide, men det er også vigtigt, hvor sent man kan tillade sig at kommunikere om f.eks. en aflysning. Hun foreslog, at vi også bruger SMS-service. Peter Balslev foreslog, at repræsentantskabet nedsætter et kommunikationsstrategiudvalg. Henrik Ib Jørgensen sagde, at repræsentantskabet gerne må nedsætte et udvalg, for det er vigtigt at repræsentantskabet forholder sig til visionen, blandt andet at medlemmer kan danne egne grupper i regi af hjemmesiden. Det vil kunne bidrage aktivt til Muskelsvindfondens liv i fremtiden, og det kan sagtens løses teknisk, men det er vigtigt, at repræsentantskabet kommer op over niveauet med at kigge på forretningsordenen og i stedet kigger på, hvilke muligheder det åbner for foreningen. Det vil sige, at udvalget ikke skal blive for diffust. Bodil Jensen understregede, at det er vigtigt at få input fra repræsentantskab og frivillige om, hvad de har brug for. Isak Kornerup Houe var meget usikker, for der er stor konservatisme blandt vore medlemmer, og nogle vil bruge det, men for andre skal der virkelig noget i gang for at de gider bruger det, og vi skal have en holdning i forhold til, at de ikke vil stå på den her vogn.

4 Per Rasmussen var enig i, at elektronisk post kunne være en god ide, men han var også enig med Isak Kornerup Houe i, at mange medlemmer er konservative, så en hel masse nye ting kan være rigtig svært, så det handler især om at starte med noget som de bruger i forvejen. Niels Staghøj sagde, at vi er nødt til at starte og komme i gang, så nogen begynder, og så følger mange forhåbentlig med, og på et tidspunkt er alle med. Henrik Ib Jørgensen sagde, at vi hele tiden skal arbejde med at give folk grunde til at bruge mulighederne, for ellers bliver det naturligvis ikke brugt. Der skal være nogle naturlige funktioner, som man bare gør på den måde. Torben Madsen foreslog, at f.eks. alle møder kun indkaldes elektronisk, og at også alle tilmeldinger foregår på den måde. Niels Staghøj mente ikke, vi kan spare alle pengene det første år, men netop derfor er det vigtigt at komme i gang og spare lidt, så vi kan spare mere i de efterfølgende år. Isak Kornerup Houe hæftede sig ved, at vi har en udgift på kr., og at den udgift kan nedbringes. Når vi så samtidig kan modernisere kommunikationen, er der ikke noget at betænke sig på. Per Rasmussen spurgte, om det kan lade sig gøre at få Muskelkraft kun på hjemmesiden. Bodil Jensen svarede, at det vil være dyrere f.eks. i forhold til fotografer, hvis vi lægger det ud på hjemmesiden. Henrik Ib Jørgensen opfordrede repræsentantskabet til at komme med forslag til temaer til næste års koncerter på et tidspunkt. Birthe Egholm foreslog temaer fra Thomas Krogs undersøgelse. Anita Kruse foreslog tilgængelighed. Marlene Lundgaard foreslog, at der skal stå i alle boder, at vi er fra Muskelsvindfonden. Morten Juul sagde, at der er mange emner at tage op, men det skal være let spiseligt og noget, man kan forholde sig til, og her er tilgængelighed langt mere nærliggende. Torben Madsen ville gerne tilbage til det spor, hvor vi kan se samhørigheden mellem Grøn Koncert og Muskelsvindfonden. Repræsentantskabet tilsluttede sig oplægget. 6. Nedsættelse af udvalg til forberedelse af næste møde. Der blev ikke nedsat et udvalg, fordi emnerne allerede er fastlagt. 7. Eventuelt.

5 Niels Staghøj orienterede om, at der har været møde i vugge-til-grav -udvalget, hvor der er udpeget en masse emner, de gerne vil arbejde videre med, og det vil de gerne orientere om på næste repræsentantskabsmøde. Peter Balslev sagde, at landsmødeudvalget indstiller, at landsmødet holdes i pinsen, og at det fast skal være i pinsen, så medlemmerne ved det. Niels Staghøj tilføjede, at der også kun er kommet positive tilbagemeldinger efter at det var i pinsen sidste år. Morten Juul bad om at få forklaret, hvordan samspillet er mellem Handshakes bestyrelse og hvem der er medlem. Det besvarede Henrik Ib Jørgensen med en gennemgang af vort organisationsdiagram. Ref. Jørgen

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 31. maj 2009

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 31. maj 2009 Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 31. maj 2009 Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Peter Bach Nielsen, Isak Kornerup Houe, Per Rasmussen, Peter Balslev, Morten Juul, Nikolaj

Læs mere

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 19. september 2009

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 19. september 2009 Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 19. september 2009 Til stede: Janne Sander, Isak Kornerup Houe, Niels Staghøj, Peter Balslev, Dorthe Berendt, Ole Lauth, Peter Bach Nielsen,

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 30. august 2008

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 30. august 2008 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 30. august 2008 Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Per Rasmussen, Sarah Glerup, Isak Kornerup Houe, Anita Kruse, Knud A. Jensen, Torben Madsen,

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 29. februar-1. marts 2008

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 29. februar-1. marts 2008 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 29. februar-1. marts 2008 Til stede: Evald Krog, Ditte Guldbrand Christensen (fredag), Christian Skytt, Thomas Doktor, Kenneth Kiel Daugaard, Morten

Læs mere

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den august 2007

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den august 2007 Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 24.-25. august 2007 Til stede: Evald Krog, Anita Kruse, Janne Sander, Torben Madsen, Peter Mikkelsen, Niels Staghøj, Per Rasmussen, Sarah

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2014.

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2014. Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 21.-22. februar 2014. Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Thomas Doktor, Peter Bach Nielsen, Peter Skov Jørgensen, Isak Kornerup Houe, Anita Kruse,

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2012

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2012 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 24.-25. februar 2012 (Som sin sidste gerning i dette liv spolerede referentens bedagede bærbare PC filen med noter til referatet, der derfor har

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den september 2010

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den september 2010 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 25.-26. september 2010 Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Isak Kornerup Houe, Anita Kruse, Torben Madsen, Jan Jakobsen (lørdag), Judith Krautwald,

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2015.

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2015. Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 20.-21. februar 2015. Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Anna le Dous, Isak Kornerup Houe, Peter Skov Jørgensen, Jan Jakobsen, Simon Toftgaard

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 28. februar 2009

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 28. februar 2009 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 28. februar 2009 Til stede: Janne Sander, Morten Juul, Klaus Rosenlund, Sarah Glerup, Torben Madsen, Peter Mikkelsen, Anita Kruse, Thomas Koed

Læs mere

Møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab Lørdag den 15. november 2008 Musholm Bugt Feriecenter. Godkendt referat

Møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab Lørdag den 15. november 2008 Musholm Bugt Feriecenter. Godkendt referat Møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab Lørdag den 15. november 2008 Musholm Bugt Feriecenter Godkendt referat Tilstede: Evald Krog, Janne Sander, Annette Nielsen, Jutta Andersen, Marlene Lundgaard,

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Torsdag den 20. april kl. 19.00-22.00 på Asylvej 61, Hornslet Ordstyrer: Louise H. Brok (DGI) Referent: Louise H. Brok og Christian Christensen

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Inge-Lise Rasmussen Troels Bech-Petersson Povl Povlsen Ole Stolberg Kirsten Madsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Inge-Lise Rasmussen Troels Bech-Petersson Povl Povlsen Ole Stolberg Kirsten Madsen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 17. februar 2014 kl. 18.00 i Fælleshuset Elmegården beliggende Melby Stationsvej 12 B, 3370 Melby. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Tilstede: Isak Kornerup Houe, Rie Lynge Rasmussen, Kristina Ladingkær, Peter Mikkelsen, Ulrik Dahl-Madsen, Miriam Madsen, Danny Nymand Lajer og Tina Langerskov Buchhave

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere

Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Generalforsamling for Sektionen af VUC lærere Referat af sektionsgeneralforsamling d. 3. september 2014 kl. 16.00 19.00 på Hotel Fredericia i Odense. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Flemming Jørgensen,

Læs mere

Referat. Fælles Pårørenderådsmøde. Bostøtte og Botilbud Handicap/ Aktivitet, Uddannelse og Job. Favrskov Kommune. 8. september 2015.

Referat. Fælles Pårørenderådsmøde. Bostøtte og Botilbud Handicap/ Aktivitet, Uddannelse og Job. Favrskov Kommune. 8. september 2015. Referat Fælles Pårørenderådsmøde Bostøtte og Botilbud Handicap/ Aktivitet, Uddannelse og Job Favrskov Kommune 8. september 2015 Til stede: Jytte B. Sørensen Henny Rasmussen Anders Munk Nielsen Lisy Munk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Viborg Konservative Vælgerforening

Referat fra bestyrelsesmøde i Viborg Konservative Vælgerforening Referat fra bestyrelsesmøde i Viborg Konservative Vælgerforening Onsdag den 1. juni 2016 Kl. 19:00 til 21:00 FDF Overlund kredshus, Gammel Randersvej 49 B i Overlund, Viborg. Følgende deltog på mødet:

Læs mere

Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog.

Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog. DR Byen 28. marts 2009 Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog. Deltagere: Dialogforum: Sjælland: Per Rasmussen

Læs mere

Referat af møde i Jersey Avlsforum

Referat af møde i Jersey Avlsforum Referat af møde i Jersey Avlsforum Tid: Torsdag d. 5. maj 2011 Sted: Mødeleder: Referent: Til stede: Bygholm Landbrugsskole, Horsens Anders Levring Regitze Reinhold Jersey Avlsforum, Svenske repræsentanter,

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. Marts, 2018 klokken 16.30, Barbaren, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Johannes Hellmers, Formand ** Simon Mæng Tjørnehøj, Næstformand og Studenterpolitisk

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY Ekstraordinært AGRO LSU/Institutforum møde Mandag den 26. juni 2017 kl. 13.00-14.30 Mødelokale: Videolink REFERAT Mødedeltagere: Erik Steen Kristensen, Jens Grønbech Hansen, Lene Skovmose. John Hermansen,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Referat af åbne punkter

Referat af åbne punkter 3. august 2015 Referat af åbne punkter BESTYRELSESPROTOKOL FOR: Mødegruppe: Bestyrelsesmøde for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Mødetid: 23. juni 2015 Mødested: Berlingske Media, Pilestræde 34, Købehavn

Læs mere

Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge.

Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge. Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni 2011 Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge. Til stede var organisationsbestyrelsesmedlemmerne,

Læs mere

Thomas oplæste traditionerne og Peter oplæste koncepterne.

Thomas oplæste traditionerne og Peter oplæste koncepterne. Referat fra OI-regionsmøde søndag d. 25. maj 2008 Tilstede: Thomas (Midtjylland), Peter/Kim/Sofie (Nordjylland), Anita (Syddanmark) og Karsten (OIK). Afbud: Louise (SOV) og Johnny (KBH). Ad.1. Karsten

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bød velkommen og læste formålsparagraffen. 02 Valg af ordstyrer Henrik R

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Tilstede: Carsten Borup, René Pedersen, Ib Secher, Frank Madsen, Henrik Pedersen, Jan Knudsen, Jimmy Holst og Bente Holst.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE KILEPARKEN 21, TILST KL. 17.00 19.30 HANDICAPRÅDSMØDE DEN 22. JANUAR 2015 DELTAGERE: PEDER UDENGAARD (PU), KNUD N. MATHIESEN (KNM), CLAUS BJARNE CHRISTENSEN (CBC), HELEN CONWAY-BLAKE (HCB), MARIANNE BANNER

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad?

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad? Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26.04.2016 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, Søren Sørensen, Torben Holm

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt Afdelingsbestyrelsesmøde 21. januar 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen (afbud), Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Københavns Lokalgruppes. 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION

Københavns Lokalgruppes. 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION Københavns Lokalgruppes 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION I 2014 havde KØBENHAVNS LOKALGRUPPE I MUSKELSVINDFONDEN 40 års jubilæum, men var nødsaget til at udsætte arrangementet. SØNDAG DEN

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER).

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER). Fremmødt: Afbud: Referent: Hjalmar Nielsen, formand (HNI) Per Wistisen (PEW) Lisette S. Bertelsen (LSB) Jørgen Mouritzen (MOU) Jacques Johsman (JAJ) Jan Andersen (JAN) Per Horn (PHO) Morten Munkesø (MMU)

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

Afbud: Jørgen Melskens, Eleonora Lewandowski, Henrik Høgh, Pia Weise Pedersen og Vagn Kofoed.

Afbud: Jørgen Melskens, Eleonora Lewandowski, Henrik Høgh, Pia Weise Pedersen og Vagn Kofoed. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 4. september 2017 kl. 10 13 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 207 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen (Afbud pga. manglende tolkning) Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Miriam (ordstyrer) og Sif (referent) Bestyrelsesmøde

Læs mere

Udvalgsnavn: Formandsposten

Udvalgsnavn: Formandsposten KOKNA Udvalgsnavn: Formandsposten Indhold: Erfaringer gjort før konventet under møderne, under konventet og efterfølgende i reflektionen over kommunikationen med de enkelte udvalg Telefonliste Kontaktpersoner

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. Side 106/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

2. Kommentarer til og opfølgning på referatet fra bestyrelsesmødet den 12. december 2007.

2. Kommentarer til og opfølgning på referatet fra bestyrelsesmødet den 12. december 2007. Godkendt referat Bestyrelsesmøde i DSI-Ungdom Onsdag d. 16. januar kl. 15 18.00 Til stede: Isak næstformand Cathrine Kristina Lars Fra sekretariatet: Steffen (ordstyrer), Miriam og Ditte (referent) Afbud:

Læs mere

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser.

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser. Dagsorden - bestyrelsesmøde Mandag d. 10. december 2012 - kl. 17.00-19.00 og efterfølgende julefrokost hos Rie, Ringkøbingvej 113, Snejbjerg, 7400 Herning Deltagere: Per Bang (mødeleder), Rie Merrild Dieckmann,

Læs mere

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov Indkaldt Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22.10.2014 kl. 19.00 21.30 Lene Magnussen, Hanne Kjær Jørgensen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak, Rikke Røpke, Marie Klaustrup,

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 6. jan. 2008 kl.12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 6. jan. 2008 kl.12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 6. jan. 2008 kl.12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn (oplæst ) Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Referat af Integrationsrådets møde den 16.06.2014 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Tilstedeværende: Anna Papiewska (. ) Anton Dimauicius (. ) Dorte Corydon (. ) Jan Rasmussen

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI.

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 10 12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende Referat Gentænk borgerinddragelse Gentænk borgerinddragelse Tirsdag den 28. marts 2017 Kl. 12:00 Ebeltoft Vandrerhjem Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft Medlemmer Christian Haubuf (A) Ole Bollesen (A) Per Zeidler

Læs mere

Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006

Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006 J.nr. 1.60.10.01 Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006 Tilstede: Mandana Zarrehparvar, Bodil Rahbek, Morten Bergholt, Bente Friis, Ulla Søgaard Thomsen, Fred Jacobsen og Per Sørensen

Læs mere

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere:

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere: Referat Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Henrik Villadsen Vagn Bach Torben Dencker Rasmussen Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED - Psykiatri og Misbrug Mødedato: Fredag den 8. februar 2013 Mødested: RC Teaterstien 9 A, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Afbud: Bettina Sørensen Fraværende:

Læs mere

Repræsentantskabet har holdt ordinært møde d september Det første punkt på dagsordenen var referater:

Repræsentantskabet har holdt ordinært møde d september Det første punkt på dagsordenen var referater: Repræsentantskabet har holdt ordinært møde d. 18.-19. september 2015. Det første punkt på dagsordenen var referater: Formålet med diskussionen om referater var at sikre en god procedure omkring referaterne,

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Deltagere Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen (fravær med afbud) Camilla Kjærbo Berg (Fravær med afbud)

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Effektmåling i projekt Demokrati og digital dannelse

Effektmåling i projekt Demokrati og digital dannelse Effektmåling i projekt Demokrati og digital dannelse For at undersøge om undervisningsforløbet havde effekt på elevernes holdninger til det lokale demokrati og digital dannelse, blev der lavet en effektmåling.

Læs mere

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august.

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august. Referat til IKA's Kompetenceudvalg Sted: Tid: Deltagere: Afbud fra: Ordstyrer: Referent: Bemærkninger: Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop Tirsdag den 11. august til onsdag den 12.

Læs mere

University College Lillebælt, tidligere kendt som Den Sociale Højskole Lillebælt

University College Lillebælt, tidligere kendt som Den Sociale Højskole Lillebælt REFERAT Ekstraordinær Generalforsamling, Foreningen Hus Forbi Torsdag den 14. Januar 2016 University College Lillebælt, tidligere kendt som Den Sociale Højskole Lillebælt Folk rejste sig og holdt et minuts

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer.

0. Referaterne fra den 13. og 14. april godkendes uden yderligere kommentarer. Mødedato: 06.05.2015 Sted: Alectia, Kolding Referent: Karin Rye Caspersen Ref. nr. 63/2015 Emne: Bestyrelsesmøde 0. Godkendelse af referater fra den 13. og den 14. april 2015 1. Siden sidst a. Ind- og

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling:

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Dato 20. marts 2012 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Bjarne Hans Christian Henrik Lissie Niels Sonja Ulrik Anders Kaj Margot Ulrik Åhmansvej 20, Herfølge Bestyrelsen, (efter

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. november 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret, Morbærhaven 5-37, center 1, st. Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Steffen (ordstyrer),, Benedikte og Sif (referent) Bestyrelsesmøde i SUMH Fredag d. 28.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007

Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007 Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Budget for foreningen 2005,

Læs mere