nyt fra pensionist idræt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "nyt fra pensionist idræt"

Transkript

1 nyt fra pensionist idræt Nr Weekendtur til Femø den april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter ikke mindre end 13 ture, som vi håber, vil blive vel mod taget af vore mange vandreentusiaster! Vi byder i år på 3 nye ture: Cykeltur på Vestamager, Flakfortet og Kjøge Mini-By. Der udbydes 2 ture til Pederstrup ved Ballerup, idet det var så stor en succes sidste år, og ligeså gentages den dejlige tur til Damhussøen/Heerup Museet. De klassiske ture til Dyrehaven, Ishøj Strandpark og Lyngby Sø fortsætter alle højt værdsatte af vore mange deltagere. Som noget nyt vil der i år kun være tilmelding og betaling til de Kulturelle Vandreture i Grøndal Centret mandag d. 30. marts og torsdag d. 2. april 2009 fra kl i Teatercaféen. Er du forhindret i selv at komme er du velkommen til at sende en stedfortræder! Det er ikke muligt at tilmelde sig efter disse datoer. Hvis du tidligere har deltaget, ved du, hvor morsomt vi har det hvis ikke kan det varmt anbefales!!

2 CYKELTUR PÅ VESTAMAGER: For dig som er vant til at cykle Tirsdag d.5.maj og torsdag d.14.maj MØDESTED: Metrostationen Vestamager kl Vi går de ca. 800m til Naturcenter Amager, hvor vi låner cykler. Du kan også medbringe din egen cykel i Metroen husk at løse cykelbillet. Fra Naturcentret cykler vi en tur på km, hvorefter vi nyder en lille frokostanretning på Traktørstedet ved Naturcentret. Medbring selv lidt drikkelse til cykelturen. PRIS kr. 75,- (Inkl. frokost/kaffe) TUR TIL DAMHUSSØEN/HEERUP MUSEET: Onsdag d.6.maj MØDESTED: Damhustorvet (Ved Damhuskroen og bus 21 stoppested) kl Oplev det rige fugleliv der er i og omkring Damhussøen og de små øer der er bygget ude i søen. Det er en spændende tur med flot natur midt i storbyen, hvor både Valby, Vanløse og Rødovre grænser op til. Vi fortsætter til Heerup Museet, hvor vi får en guidet rundvisning og får fortalt om Heerups liv og billeder. Mad kan ikke købes. Der forefindes en automat med kaffe, te og kakao. Mad og drikkevarer må meget gerne medbringes. Turens længde ca. 3½ km. Pris kr. 50,- (Inkl. entré & guidet tur på Heerup Museum). TUR TIL ISHØJ STRANDPARK: Onsdag d.13.maj MØDESTED: Udenfor Ishøj Station ved busholdepladsen kl Vi går sammen ad stisystemet tværs gennem Strandparken ned til stranden, forbi Arken Museum for Moderne Kunst, og fortsætter til Ishøj Sejlklubs cafeteria Hummeren, hvor der vil blive serveret 3 stk. smørrebrød samt kaffe og småkager. Turens længde ca. 4 km. Pris kr. 75,- (Inkl.frokost, kaffe, småkager). TUR TIL PEDERSTRUP VED BALLERUP: Tirsdag d.19.maj og onsdag d.3.juni MØDESTED: Ballerup Station, Hovedindgangen kl Vi går de ca.1,5 km til det charmerende Pederstrup, som er et næsten uberørt landsbymiljø med gadekær flere store gårde købmandsbutik smedje. Landsbyen ligger endnu nærmest, som den så ud i 1600-tallet. Gårdene blev i 1960erne opkøbt af Ballerup Kommune, restaureret og omdannet til museer, kulturcenter og forsamlingssteder. Vi får en guidet rundvisning i den gamle have samt i museet, som bl.a. rummer klunkehjem, storfyrstinde Olgas malerier og industriens udvikling i Ballerup. Kommunen driver også Grandtoftegård som økologisk skolelandbrug og gårdbutik, foruden traktørstedet Store Peders Hus, hvor vi slutter med en let frokost. Pris kr. 130,- (Inkl. entré & guidet tur på Ballerup Museum, let frokostanretning / kaffe).

3 TUR TIL FLAKFORTET: Tirsdag d.26.maj, onsdag d.27.maj og torsdag d.4.juni MØDESTED: Nyhavn ved nr. 71, Spar Shipping kl (Vi sejler kl.10.00). Under den 45 minutter dejlige sejltur til Flakfortet, nyder vi en forfriskning, hvorefter vi ved ankomsten slentrer en tur på fortet, for derefter at mødes til frokost og efterfølgende kaffe/kage i restauranten kl Under frokosten får vi et historisk foredrag om fortet. Efter frokost går vi en tur på Fortet. Afgang fra Flakfortet kl Denne udflugt er særdeles god fordi både deltagere der er mindre mobile, og deltagere der er godt gående med stort udbytte kan deltage. PRIS kr. 250,- (Inkl. sejlads/retur, forfriskning undervejs, frokost, kaffe/kage og historisk foredrag). TUR TIL DYREHAVEN: Torsdag d.28. maj MØDESTED: Klampenborg station kl Vi går en tur i Dyrehaven og slutter på Restaurant Dyrehaven på Bakken, hvor vi spiser vores medbragte mad. Der vil være mulighed for at købe mad. (Restauranten åbner først kl.12.00). Turens længde ca. 6 km. Pris kr. 35,- TUR TIL LYNGBY SØ: Torsdag d.11.juni MØDESTED: Sorgenfri Station kl Herfra går vi ned til søen og rundt til traktørstedet Den Gamle Have, hvor der vil blive serveret 3 stk. smørrebrød samt kaffe og småkager. Der er mulighed for at sejle tilbage. Turens længde ca. 4 km. Pris kr. 75,- (Inkl.frokost, kaffe, småkager). TUR TIL KJØGE MINI-BY: Onsdag d.17.juni og onsdag d.24.juni MØDESTED: Køge Station kl ved kiosken. Vi går ca. 2½ km gennem Køge midtby til Kjøge Mini-By. Køge er en charmerende middelalderby. I Køge findes alt hvad hjertet kan begære, historie, stemning, miljø. Køge blev i 2006 kåret som Danmarks hyggeligste handelsby. I Køge ligger Danmarks største provinstorv. Om onsdagen danner det ramme om torvehandel. Køge er en af de byer i landet, der har flest velbevarede bindingsværkshuse, og landets ældst fungerende rådhus fra Kjøge Mini-By er en korrekt model af Køge anno Mini-Byen er under stadig opbygning. Der er mulighed for at følge byggeprocessen i værkstederne. I Mini-Byen får vi en guidet rundvisning. Der serveres 2 sandwich som vi nyder udendørs i Mini-Byen. PRIS kr. 100,- (Inkl. entré & guidet tur og 2 sandwich).

4 Vi skal gøre opmærksom på, at drikkevarer, kaffe/te skal købes i den pågældende restaurant / spisested. Transport tur/retur til de pågældende mødesteder er ikke inkluderet i prisen!! Fornuftigt fodtøj påkræves! Pensionist Idræts kontor, telefon for yderligere oplysninger Således ser der ud en sommerdag i Ishøj Strandpark.

5 Tilmeldings- kuponer

6 Ønsker at deltage i TUR TIL VESTAMAGER-CYKELTUR tirsdag d.5.maj PRIS kr. 75,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. frokost/kaffe) Jeg vil gerne låne cykel Jeg medbringer egen cykel Jeg cykler direkte til Naturcentret... Ønsker at deltage i TUR TIL DAMHUSSØEN/HEERUP MUSEET onsdag d.6.maj PRIS kr. 50,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur på Heerup Museum ).... Ønsker at deltage i TUR TIL ISHØJ STRANDPARK onsdag d.13.maj PRIS kr. 75,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. frokost, kaffe, småkager).... Ønsker at deltage i TUR TIL VESTAMAGER-CYKELTUR torsdag d.14.maj PRIS kr. 75,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. frokost/kaffe) Jeg vil gerne låne cykel Jeg medbringer egen cykel Jeg cykler direkte til Naturcentret..... Ønsker at deltage i TUR TIL PEDERSTRUP tirsdag d.19.maj PRIS kr. 130,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur på Ballerup Museum, let frokostanretning / kaffe).. Ønsker at deltage i TUR TIL FLAKFORTET tirsdag d.26.maj PRIS kr. 250,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. sejlads/retur, forfriskning undervejs, frokost, kaffe/kage og historisk foredrag)

7 Ønsker at deltage i TUR TIL FLAKFORTET onsdag d.27.maj PRIS kr. 250,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. sejlads/retur, forfriskning undervejs, frokost, kaffe/kage og historisk foredrag). Ønsker at deltage i TUR TIL DYREHAVEN torsdag d.28.maj PRIS kr. 35,- som betales i Grøndal Centret Ønsker at deltage i TUR TIL PEDERSTRUP onsdag d.3.juni PRIS kr. 130,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur på Ballerup Museum, let frokostanretning / kaffe). Ønsker at deltage i TUR TIL FLAKFORTET torsdag d.4.juni PRIS kr. 250,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. sejlads/retur, forfriskning undervejs, frokost, kaffe/kage og historisk foredrag). Ønsker at deltage i TUR TIL LYNGBY SØ torsdag d.11.juni PRIS kr. 75,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. frokost, kaffe, småkager). Ønsker at deltage i TUR TIL KJØGE MINI-BY onsdag d.17.juni PRIS kr. 100,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur og 2 sandwich). Ønsker at deltage i TUR TIL KJØGE MINI-BY onsdag d.24.juni PRIS kr. 100,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur og 2 sandwich).

8 PENSIONIST IDRÆT TILBYDER WEEKENDTUR TIL FEMØ GYMNASTIK - STAVGANG & HYGGELIGT SAMVÆR LØRDAG D.25.-SØNDAG D.26.APRIL 2009

9 Weekendtur Weekendtur til Femø til Femø Når vi Lørdag d. Lørdag 25.-søndag d. 25.-søndag d.26.april d.26.april 2009 tilbyder 2009 tilbyder tilbage Pensionist Pensionist Idræt tur Idræt til Femø en tur med til Femø stavgang med og stavgang ankom og gymnastik gymnastik samt hyggeligt samt hyggeligt samvær. samvær. Femø Turen starter Turen fra starter Grøndal fra Centret, Grøndal hvor Centret, der udleveres hvor der udlevere købes stave til dem stave som til dem ikke som selv medbringer ikke selv medbringer dem. dem. (Det vil være (Det en vil god være idé en at god tage idé en at madpakke tage en madpakke med til med t udturen). udturen). Afgang kl Afgang fra kl Grøndal fra Centret, Grøndal Centret, Hvidkildevej Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. 64, 2400 NV, Kbh. hvorfra NV, bussen hvorfra bussen mand kører til Kragenæs, kører til Kragenæs, hvor vi sejler hvor med vi sejler færgen med færgen Er du at sen Indkvartering Indkvartering foregår på foregår Femø Kro, på Femø hvor Kro, vi bor hvor på vi bor Pris på k dobbeltværelser dobbeltværelser med bad og med toilet. bad og toilet Når vi er velinstalleret Når vi er velinstalleret på værelserne, på værelserne, serveres der serveres der kaffe og kage. kaffe og kage. Navn: Derefter er Derefter der stavgang, er der stavgang, og om aftenen og om aftenen Adres serveres en serveres lækker en menu lækker med menu vin, og med efterfølgende vin, og efterfølgende kaffe /cognac. kaffe /cognac. Postnr Søndag morgen Søndag starter morgen vi med starter gymnastik. vi med gymnastik. Tlf. nr Derefter serveres Derefter brunch, serveres hvorefter brunch, hvorefter vi går stavgang. vi går stavgang. Forinden afrejse Forinden fra afrejse øen, vil fra der øen, være vil et der foredrag være et om foredrag Tilme om Femøs historie. Femøs historie. dag d.

10 i er mætte Når vi af er oplevelser mætte af oplevelser går turen går turen e til tilbage Grøndal til Centret, Grøndal hvor Centret, vi hvor vi mer ankommer søndag kl. søndag ca kl. ca Kro Femø sørger Kro for sørger sandwich for sandwich til hjemturen, til hjemturen, og der kan og der kan es øl, vand købes i øl, bussen vand både i bussen ud og både hjem. ud og hjem. il Tilmelding Tilmelding til turen til turen Kun i Grøndal Kun i Centret, Grøndal Centret, ag d mandag 2.marts d marts kl kl i Teatercaféen. i Teatercaféen. forhindret. Er du forhindret i selv at komme i selv at - er komme du velkommen - er du velkommen til til de en at stedfortræder! sende en stedfortræder! r. 950,- Pris kr. 950, Tilmeldingsblanket Tilmeldingsblanket : Navn: se: Adresse: r./by: Postnr./By: r.: Tlf. nr.:. lding Tilmelding og betaling og afleveres betaling i afleveres Grøndal i Centret Grøndal man- Centret mandag d.2.marts marts 2009.

11

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Juli 2014 Alt i mens sommeren står for døren og mange nyder deres ferie, arbejder Seniorholdet.dk på højtryk for, at foreningens medlemmer skal forkæles med både Skagenturen,

Læs mere

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM 2015 VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER 2015 LØRDAG D. 7. MARTS KL. 10.30 HOP OM BORD PÅ DEN NYE SAMSØ FÆRGE LØRDAG D. 14. MARTS KL. 08.45 SAMSØFÆRGEN: KALUNDBORG BALLEN

Læs mere

Sydhavsøernes Landboseniorer

Sydhavsøernes Landboseniorer Sydhavsøernes Landboseniorer Program for 2015 Kaffepause under turen til Hamborg Et stort udbud af oplevelser Programmet kan også ses på www.dlsyd.dk/dls/seniorklubben Kære medlemmer af Seniorklubben Kære

Læs mere

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ TOUR de TAXA Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015 Kære deltager. Her er vores rejse pris for deltagelse i Tour de Taxa's BIKE CAMP på Mallorca. 5.397,- kr. Det er

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Indbydelse til Nordisk træf 2015 25. juni til 28. juni 2015

Indbydelse til Nordisk træf 2015 25. juni til 28. juni 2015 Indbydelse til Nordisk træf 2015 25. juni til 28. juni 2015 Nykøbing Hallen, 7900 Nykøbing Mors Indkørsel fra Elsøvej 8 - GPS:56.797923, 8.850642 / N56 47 52 E8 51 02 Dansk Støberi Museum Hanklit moler

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

30 år VALLENSBÆKNU. Gymnastik i. Sommeravis TILMELDING TIL MUSIKSKOLEN. tag ud og gem VALLENSBÆK STATIONSCENTER. Henrik SÆTTER KURSEN 3

30 år VALLENSBÆKNU. Gymnastik i. Sommeravis TILMELDING TIL MUSIKSKOLEN. tag ud og gem VALLENSBÆK STATIONSCENTER. Henrik SÆTTER KURSEN 3 VALLENSBÆKNU NUMMER 4 14. MAJ 2013 VALLENSBAEK.DK 04 Sommeravis tag ud og gem Gymnastik i 30 år VALLENSBÆK STATIONSCENTER NORD Bagsiden TILMELDING TIL MUSIKSKOLEN Henrik SÆTTER KURSEN 3 Sommerferie- AKTIVITETER

Læs mere

Sydhavnen buldrer af sted

Sydhavnen buldrer af sted D TA M E ME TROENS MAGA SIN M A R. - A PR. 2 0 1 5 m.dk Tema Guide: Sydhavnens skjulte skatte Sydhavnen står på vippen mellem nyt og gammelt. Mellem lejligheder af mursten og glas og mellem fiskekuttere

Læs mere

Sommerferieaktiviteter for børn og unge

Sommerferieaktiviteter for børn og unge 2015 Sommerferieaktiviteter for børn og unge Kultur og Fritid Kerteminde Kommune 01-06-2015 Indledning Sommerferien nærmer sig og det er igen tid til sommerferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter

Læs mere

Årsprogram 2014/15. Fællesoplysningsnummer 46 40 01 84. Bramsnæs: Østergaards Aktivitetscenter Karlebyvej 58 Lille Karleby

Årsprogram 2014/15. Fællesoplysningsnummer 46 40 01 84. Bramsnæs: Østergaards Aktivitetscenter Karlebyvej 58 Lille Karleby Årsprogram 2014/15 Bramsnæs: Østergaards Aktivitetscenter Karlebyvej 58 Lille Karleby Nødager 30, Gevninge Bognæsvej 5 Herslev Lejre Øst: Huset Lejrevej 15 A Hvalsø: Hvalsø Østergadecenter Østergade 1

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer Ølsmagning En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!

Læs mere

Nyhedsbrevet 16. februar 2015 Glori

Nyhedsbrevet 16. februar 2015 Glori Nyhedsbrevet 16. februar 2015 Glori Indhold Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 10 Side 11 Side 12 Side 14 Side 16 Leder Portræt af Marianne og nyt fra Mamma Mia Jazz med Nordstjernen

Læs mere

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns ParkinsonPosten Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns Der var rigtig mange til Temaaften med ergoterapeut Jannie Jensen. Se referat side 17. Forår 2015 ParkinsonPosten

Læs mere

Kirkeblad nr. 2 2015 Sæby

Kirkeblad nr. 2 2015 Sæby Kirkeblad nr. 2 2015 Sæby Konfirmander 2015 Sæbygaardskolen Sæby Skole Sæbygaardskolen Privatskolen 2 Foto: Click, Grønnegade 17, Sæby / Saeby Avis 25 år i Sæby 1. juli er det 25 år siden jeg påbegyndte

Læs mere

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai 20 dage Vinter 2015/16 Krydstogt fra Venedig til Dubai Krydstogt fra Venedig til Dubai Velkommen på et krydstogt som byder på en kombination af historiske byer, kulturskatte, moderne byer og Mellemøstens

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2014 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune og Natur- og Kulturskolen ved Sønderskov Udgivet: Maj 2014 Oplag: 2.400 stk. Ordrenr.: 584 Velkommen til

Læs mere

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side 12-13) UK information og teater (side 22-23) Klub Blovstrød

Læs mere

Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies

Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies Sharm el-sheikh har med sit krystalklare havvand og sine rige koralrev længe været et favoritrejsemål blandt dykkere.

Læs mere

UD PÅ TUR. i 6 kommuner

UD PÅ TUR. i 6 kommuner UD PÅ TUR i 6 kommuner Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Struer, Lemvig Kommuner 2. halvdel 2010 juli december VELKOMMEN JULI I denne kalender kan I finde forslag til ture med vejleder.

Læs mere

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø De Grafiske Feriehuse velkommen til en dejlig ferie på samsø Gode kollega Velkommen til din egen Ferieby! Bestyrelsen for de grafiske sommerhuse på Samsø (Sælvig Feriehuse) har med denne brochure fornøjelsen

Læs mere

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven!

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven! AKTIV FERIE Tlf. 21490357-23650457 Email: info@jsrejser.dk/ js@jsrejser.dk www.jsrejser.dk J.S.Rejser, Vesterbo 23, 8970 Havndal Tlf. i Rumænien 0040722300792 Email: carmen@jsrejser.dk 2015 BUS FLY Vil

Læs mere

Sommer-Sort Sol, Sæler og SAFARI

Sommer-Sort Sol, Sæler og SAFARI Nyhedsbrev 2014 Sommer-Sort Sol, Sæler og SAFARI Velkommen i Nationalpark Vadehavet SAFARI i verdensklasse ægte naturoplevelser Velkommen hos Sort Safari altid autentisk og original Foto og tekst Sort

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere