Ulf Helgstrand Kandidatur: Formand Indstillet af: Bestyrelsen Bopæl: Dragør Født: 1951 Beskæftigelse: Overlæge på Rigshospitalet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ulf Helgstrand Kandidatur: Formand Indstillet af: Bestyrelsen Bopæl: Dragør Født: 1951 Beskæftigelse: Overlæge på Rigshospitalet"

Transkript

1 Følgende kandidat stiller op til valg som formand for Dansk Ride Forbund 2013 Ulf Helgstrand Kandidatur: Formand Bopæl: Dragør Født: 1951 Beskæftigelse: Overlæge på Rigshospitalet Tillidsposter Formand for bestyrelsen siden 2003 Næstformand i FEI s gruppe II Næstformand i European Equestrian Federation Dansk Ride Forbund har været i en god udvikling de senere år, såvel sportsligt som organisatorisk. Vi skal fortsat prioritere i aktiviteterne til mest mulig gavn for sporten. En af de største administrative udfordringer er investeringen i IT i millionklassen, da Danmarks Idræts-Forbund har nedlagt vores hidtidige system. Der har været mange og er fortsat udfordringer undervejs, men vi er godt på vej til at give ryttere og klubber verdens bedste portal. Vi har høstet mange flotte internationale resultater, og dette skyldes ikke mindst de aktives fantastiske indsats og organisatoriske forbedringer. Det skal vi fortsat bakke op om. Af andre mere klubrelaterede emner, som fylder meget hos mig, kan nævnes nye aktiviteter såsom TREC og vores klubcertificeringer. Hvordan vi får omverdenen til at forstå at bruge og guide sig efter certificeringerne med sikkerhed og velfærd for øje. Ordningen er og skal fortsat være en gevinst for de klubber, som bruger ressourcer på dette, så det bliver attraktivt at være i front på området. Internationalt nyder vi stadig større respekt såvel sportsligt som organisatorisk. Dette har resulteret i flere tillidsposter og pladser i arbejdende udvalg i FEI, og siden det Europæiske Ride Forbunds fødsel i 2010 har vi bestridt vicepræsidentposten. Et andet eksempel på international respekt er tildelingen af EM i springning, dressur og paradressur i Et meget omdiskuteret emne i 2012 og 2013 er berideruddannelsen. Når vi vil prioritere Træner 1, 2, 3 og Diplomtræneruddannelsen, er det fordi, vi forventer, at den vil dække 80 % af klubbernes undervisningsbehov. Men jeg erkender, at rideverdenen i høj grad også har behov for en uddannelse af høj faglighed, idet Træner 1, 2, 3 og Diplomtræneruddannelse på ingen måde kan erstatte træner- /berideruddannelsen. Men Dansk Ride Forbund alene besidder ikke den faglighed, der skal til for at etablere og styre en høj faglig uddannelse.

2 Derfor skal en sådan uddannelse etableres i samspil med de øvrige aktører i ridesporten og avlen. Frivilligt arbejde skal være sjovt, og det er det blevet mere og mere gennem årene. Især på grund af følelsen af gensidig tillid og respekt. Dette oplever jeg både overfor administrationen, kolleger i bestyrelsen, samarbejdspartnere og ikke mindst hos de mange frivillige ude i landet. Denne fornemmelse og samtidig stolthed over det, vi alle sammen har opnået hidtil, er utvivlsomt den væsentligste af alle grunde til, at jeg genopstiller ved valget Jeg vil være stolt af fortsat at være en del af Dansk Ride Forbund, som fortsat skal være i konstant udvikling på alle niveauer til gavn for hele vores sport.

3 Følgende kandidater stiller op til bestyrelsesvalg 2013 Troels Ullerup Kandidatur: Bestyrelsesmedlem Bopæl: Kerteminde Født: 1947 Beskæftigelse: Skibsmægler Tillidsposter Medlem af bestyrelsen fra og siden 2003 Glamsbjerg Rideklub formand Distrikt 7 - forretningsudvalg Distrikt 7 - Distriktsformand Tidl. distrikts TD Dansk Ride Forbund har de seneste år gennemgået en positiv udvikling med mange fantastiske sportslige resultater, men også organisatorisk og på klub- og breddeplan er resultaterne betydelige bl.a. med certificeringsordningen, der fortsat udbygges. Jeg anerkender, at klubberne i øjeblikket er meget hårdt spændt for på rigtig mange områder, og derfor er det vigtigt, at vi alle står sammen om at løse de fremtidige udfordringer. Jeg lægger meget stor vægt på, at bestyrelsen siden 2005 har arbejdet målrettet i overensstemmelse med Dansk Ride Forbunds værdier og vision ved at udfordre og udvikle tingene. Når verden omkring os ændrer sig, skal vi også turde ændre os. Nutiden viser, at vi står over for flere udfordringer, og fremtiden vil uden tvivl også bringe nye opgaver. Jeg vil gerne være med til at løse disse i fælles interesse for alle klubber og medlemmer.

4 Jakob B. Ravnsbo Kandidatur: Bestyrelsesmedlem Bopæl: Kolding Født: 1972 Beskæftigelse: Advokat og partner i advokatfirmaet Andersens Partners Tillidsposter Jakob blev valgt ind i Dansk Ride Forbunds bestyrelse i 2009 og genvalgt i Har siddet i flere klubbestyrelser gennem årerne: Århus Rideklub, Kirstineholm Rideklub, Kolding Rideklub og har været teknisk delegeret i distrikt 8, 9, og 10. Jakob har redet spring, military og enkelte jagter, hans kone rider dressur, og hans to døtre er ponyryttere. Ridesporten har altid været en stor del af mit liv. Jeg har redet i mange år, og min kone og børn er også ryttere. Derfor er det et privilegium at kunne deltage i det fremadrettede arbejde med ridesportens udvikling. Bestyrelsen har truffet nogle vidtgående beslutninger, og det er ikke alle interessenter i ridesporten, der er enige i beslutningerne. Det er sundt, og det er godt, at der er debat om vidtrækkende beslutninger. Det er omvendt vigtigt at være forandringsparat og turde gå nye veje, hvis de er bedre. Jeg går ind for en ændring af berideruddannelsen. Der skal fortsat uddannes undervisere/trænere på samme niveau som beriderne, men uddannelsen skal gøres tidssvarende, og eleverne skal have en god uddannelse og behandles ordenligt. Det er vigtigt, at bestyrelsen er sammensat af forskellige personer, både hvad angår erhvervsmæssig baggrund og ridemæssige forudsætninger. Der er meget, der skal gennemføres de kommende år, og rideforbundet kan have gavn af min erfaring i forhandling og opnåelse af resultater.

5 Margrete Broch Kandidatur: Bestyrelsesmedlem og 2. suppleant Bopæl: Ålsgårde Født: 1958 Beskæftigelse: Miljøanalytiker Tillidsposter Medlem af Dansk Ride Forbunds bestyrelse siden 2012 Bestyrelsesmedlem i Hesselrød Rideklub Suppleant i hovedbestyrelsen ad to omgange Formand for det tidligere Ponyudvalg i Dansk Ride Forbund i 2 år Fuldtidsansat underviser og leder af Ponyafdelingen på Stenbjerggård Rideskole (ØRK) i 12 år Tidligere ansat som skribent for Hest&Rytter med fokus på ponysporten Tidligere bestyrelsesmedlem i Øresundskystens Rideklub (ØRK) Egen motivation for opstilling Jeg brænder for børn og ponyers vilkår og uddannelse i ridesporten. Jeg har redet siden jeg var barn, og efter en pause kom jeg tilbage i sadlen som bredderytter, da min datter begyndte at ride. Dernæst blev jeg bestyrelsesmedlem og fuldtidsridelærer i 12 år med ansvar for ponyafdelingen i Øresundskystens Rideklub. I Øresundskystens Rideklub byggede vi, med Christer Ericsson som chef, rideskolen op som en skole, hvor børnene startede deres rideuddannelse som 4-årige. Mit motto er, at vi skal have det sjovt, mens vi rider, men vi rider ikke for sjov. Jeg synes, det er vigtigt, at børn fra starten lærer at tage ridning seriøst som sport, at de får respekt for, hvor svær ridning kan være, og ikke mindst, at dette udmønter sig i en ydmyghed, som jeg finder er så væsentlig i tilgangen til sporten og de elskede ponyer. Målet er dygtige og glade børn med succes. Foruden uddannelse er mit andet store fokusområde sikkerhed. Jeg finder det paradoksalt, at vi på EU-plan kan bruge måneder og år på at diskutere loftshøjder og lysindfald i staldene, mens der ingen standarder og regler er for, hvem der må undervise og tage ansvaret for vores mindste ryttere. Dette er rideforbundet heldigvis ved at rette op på nu ved at tilbyde de nye træneruddannelser. Jeg var formand for det daværende ponyudvalg i forbundet, hvor jeg var med til at indføre obligatorisk brug af sikkerhedsveste ved springstævner for børn det var en sej kamp. I dag er Dansk Ride Forbund heldigvis blevet et mere moderne og fremsynet sportsforbund, som hele tiden udvikler og fremmer rammerne for den sport, vi alle holder så meget af. Den vej skal vi fortsætte, så vi kan påvirke omverdenens syn på ridning, og se den som den fantastiske, men også krævende sport, som den er. Dette er, hvad jeg brænder for, og jeg genopstiller for fortsat at være del af denne proces.

6 Jeanet Jørgensen Kandidatur: Bestyrelsesmedlem og 2. suppleant Indstillet af: Billund Sportsrideklub Bopæl: Grindsted Alder: 48 år Beskæftigelse: Sygeplejerske Tillidsposter Tidligere været medlem af bestyrelsen i dagplejen. Tovholder i fodboldklubbens U13-hold. Tidligere bestyrelsesmedlem i Barthahus Rideklub. Mangeårig konkurrencerytter på mellem-eliteplan i springning og distrikts-konkurrence rytter i dressur. Samtidig er jeg blevet pony-mor på distriktsplan, med ryttermærker etc. Jeg føler jeg har en bred tilgang til ridning, da det ikke er længe siden jeg har mødt de udfordringer, vi som forældre har, når man skal i gang med ridning i klubben senere på konkurrencebanen. Vi har egen gård og hestene hjemme, men kommer jævnligt og træner i Billund Sportsrideklub, hvor vi også er medlemmer. Til stævner hjælper jeg hovedsageligt i sekretariatet, men ellers hvor der er behov. Ved at komme jævnligt i BIS, samt deltage i generalforsamlinger etc. mærker jeg de udfordringer, bestyrelsen og ledelsen mødes af i tidens trange økonomiske kår. Jeg ønsker at være medlem af hovedbestyrelsen, fordi jeg med min brede berøringsflade kan have flere tilgange som medlemmernes og klubbens repræsentant. Da jeg som rytter med heste hjemme, pony-mor og glæde af at være aktivt medlem af BIS ser fordelene af at have en daglig leder/berider og en klub, kan jeg have svært ved at se fordelene i nedlæggelsen berideruddannelsen. For fremtidig struktur af klubbers drift må en daglig leder/berider være en veluddannet person, inden for det hestefaglige område. Det kræver nytænkning, udvikling samt samarbejde at kunne udvikle en sådan uddannelse. Så alle, fra elevrytter til eliterytter, samt heste, kan have gavn og læring af den uddannede.

7 Charlotte Gierahn Kandidatur: Bestyrelsesmedlem og 2. suppleant Indstillet af Dalumgård Rideklub Bopæl: Odense Født 1949 Beskæftigelse: Underviser (adjunkt) på en kort og mellemlang videregående uddannelse, samt tidligere mange års erfaringer fra en stilling som personalechef. Tillidsposter Medlem af bestyrelsen for Dalumgård Rideklub siden 2010 Tidligere medlem af bestyrelsen ved mine børns daginstitution og for rigtig lang tid siden sekretær i Vejle Roklub Egen motivation for opstilling I mit daglige virke i Dalumgård Rideklubs bestyrelse har jeg ansvaret for bredden i klubben. Jeg har arbejdet aktivt for at der skal være plads til alle, både dem der kommer fra naboblokken og dem der kommer med egne heste til flere millioner. Jeg arbejder aktivt for, at der skabes rideforhold og aktiviteter for rytterne i elevskolen, så de også oplever ridningens glæder både i klubben og på konkurrenceniveau. Jeg har den grundholdning at ridning er for alle, at ridning løfter det usikre barn og at ridningen er gavnlig for både krop og sjæl. Ingen må derfor være forhindret i at få en god rideoplevelse, hverken høj eller lav, tyk eller tynd, barn eller voksen, rig eller fattig. Jeg er et menneske der har den holdning, at hvis man er uenig med en sag, må man enten tie og samtykke og derefter ikke gøre mere eller aktivt forsøge at ændre sagens udfald. Jeg har siddet i arbejdsgruppen bag berideruddannelsen og er overhovedet ikke enig i den beslutning, som den nuværende bestyrelse har truffet mht. berideruddannelsen. Derfor vil mit kandidatur primært være rettet mod sikring af vores berideruddannelse. Jeg blev både forbavset og harm, da jeg på halvårsmødet ved JBK hørte bestyrelsens beslutning. Jeg mener, at ved at fjerne den professionelle del af ridesporten, ødelægger man mulighederne for at styrke ridesporten for alle. Den professionelle tilgang til undervisning af både heste og ryttere er nødvendig, for fortsat at sikre udvikling af ridesporten i Danmark. Bestyrelsens argumenter går på, at der ikke er klubber nok som får gavn af beriderne. Jeg mener, deres argumenter er for snævre, for hvem skal undervise de mange dygtige ikke uddannede undervisere, der findes rundt omkring i klubberne? Hvem skal de sammenligne sig med? Hvem skal hesteejere og undervisere henvende sig til for råd og vejledning? Hvem skal hjælpe med at få tilredet ungheste, hvis man fjerner de professionelle?

8 Anne-Mette Binder Kandidatur: Bestyrelsesmedlem Indstillet af: Holte Ride-Klub Bopæl: Birkerød Født: 1963 Beskæftigelse: Skoleleder, Tårnby Kommune Uddannelse: o Lærer, Jonstrup Statsseminarium 1987 o PD i Ledelse af Uddannelsesinstitutioner, Danmarks Pædagogiske Universitet 2002 o Projektlederuddannelsen Ledelse og styring af projektopgaven, Implement Academy 2007 Tillidsposter A+ dressurdommer International militarydommer: o OL 2008 og 2012 o Tre World Cup-finaler o EM 2009 o VM 2010 o EM 2011 Medlem DRF s militaryudvalg Medlem FEI s militaryudvalg Holdleder military EM 1999 og OL 2000 Kursusleder FEI-seminarer internationale officials Stævneleder dressur, springning og senest military Jeg vil gerne bidrage konstruktivt til Dansk Ride Forbunds fortsatte udvikling. Min nationale og internationale erfaring med en lang række områder og tillidsposter giver mig et godt grundlag for at yde en målrettet indsats for ridesporten. Forbundet har formuleret fem kerneværdier, og jeg er særligt optaget af og har kompetencer indenfor dygtiggørelse. For eksempel har jeg i mange sammenhænge været involveret i uddannelse af aktive, officials og ikke mindst trænere/beridere. Som skoleleder har jeg erfaring med at udvikle og forandre. Det sker altid i en åben dialog med alle parter og med behørig hensyntagen til forskellige faglige/pædagogiske kompetencer og allerede etablerede uddannelsesmønstre. Jeg stiller mig til rådighed som bestyrelsesmedlem ikke blot af navn men også af gavn. Jeg vil gå til opgaven med synlighed og engagement i forhold til alle ridesportens aktører og samarbejdspartnere. Og jeg vil sætte proaktiv kommunikation og målrettet samarbejde med alle relevante interessenter øverst på dagsordnen.

9 Kristina Diernæs Kandidatur: 1. suppleant Bopæl: København Født: 1988 Beskæftigelse: Studerende. Underviser i Gentofte Rideklub, tidligere ansat i Hvalsø Rideklub. Tillidsposter Kristina blev valgt som 2. suppleant til Dansk Ride Forbunds bestyrelse i Brænder for mit arbejde i klubberne, og jeg elsker at se den udvikling, man som ridetræner hele tiden er en del af hos eleverne. Dette vil jeg rigtig gerne tage med mig videre ind i forbundet, hvor fx tiltag i forhold til de unge og træneruddannelsen har min store interesse.

10 Pernille Træholt Kandidatur: 2. suppleant Bopæl: Tjørnevænget 28, 2740 Skovlunde Født: 1978 Beskæftigelse: Cand. Pharm. (farmaceut) Ansat hos NordMedica International A/S som Head of Regulatory Affairs and QA. Tillidsposter Egen motivation for opstilling Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i Ledøje-Smørum Rideklub i 2007 og har de seneste 4 år været næstformand i klubben. Klubben ligger på Københavns Vestegn i Distrikt 1. Det er en mindre klub med ca. 115 medlemmer. Jeg har været med til at udvikle klubben, således at vi har fået flere aktiviteter, stævnekvaliteten er højnet, og klubben har i dag en sund økonomi. Det har været vigtigt for mig, at klubbens stævner har været rettet mod en bred rytterskare. Vi har således holdt fast i, at der skulle være mange muligheder for bredden, samtidig med at vi er begyndt at holde lidt større stævner med højere klasser. Udover næstformandsposten i klubben har jeg været stævneudvalgsformand samt distriktsrepræsentant i klubben. Det er vigtigt for mig, at klubben er synlig, så vi deltager ved alle møder i distriktet. Derudover er jeg med i Vestegnssamarbejdet, der består af klubberne på Københavns Vestegn. Vi har et tæt samarbejde omkring afvikling af cups og mesterskaber for alle vestegnsklubberne. Som nogen nok husker, havde jeg får et par år siden et indlæg ved Repræsentantskabsmødet for at få ændret Dansk Ride Forbunds vedtægter, således at klubber kan skifte distrikt. Forslaget blev vedtaget med overvældende flertal. Ved siden af mit bestyrelses- og udvalgsarbejde i klubben er jeg selv aktiv stævnerytter og har startet mange klub- og distriktsstævner. Jeg starter i dag MB dressur med håb om at komme til landsstævne en dag. Jeg har således indgangsvinklen lille klub, stævnearrangør og konkurrencerytter. Jeg kender de problemer og udfordringer, der kan være for en mindre klub klubdrift, samarbejde med udlejer af klubbens tilhørssted, vedligehold af baner og materiel, stævneafvikling m.m. og kender bl.a. nødvendigheden af at holde gode stævner med høj stævnekvalitet, så der kommer mange startende, hvilket kan hjælpe på klubbens økonomi. Endvidere elsker jeg at se ridning ved stævner rundt om i Danmark især når der afvikles store stævner og mesterskaber. Så gerne mere af det! Jeg anerkender breddens og elitens indbyrdes afhængighed: Ingen bredde uden elite ingen elite uden bredde. Jeg er sikker på, at der er rigtigt mange som mig jeg er klubbernes og rytternes repræsentant og vil se frem til at kunne repræsentere begge parter overfor ledelsen i Dansk Ride Forbund.

Jørgen Mertz. Bopæl: Silkeborg Født 1956 Kandidatur: Bestyrelsesmedlem Indstillet af: Bestyrelsen Beskæftigelse: Adm. Direktør

Jørgen Mertz. Bopæl: Silkeborg Født 1956 Kandidatur: Bestyrelsesmedlem Indstillet af: Bestyrelsen Beskæftigelse: Adm. Direktør Følgende kandidater stiller op til bestyrelses- og suppleantvalg 2012 Jørgen Mertz Bopæl: Silkeborg Født 1956 Kandidatur: Bestyrelsesmedlem Beskæftigelse: Adm. Direktør Tillidsposter C-Banebygger Tidligere

Læs mere

Hovedpunkter fra formandsmøde i Middelfart d. 15. januar.

Hovedpunkter fra formandsmøde i Middelfart d. 15. januar. Hovedpunkter fra formandsmøde i Middelfart d. 15. januar. Diskussion omkring berideruddannelsen: De fremmødte distriktsformænd diskuterede aspekterne omkring udmeldingen fra Rideforbundet om at nedlægge

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 21. januar 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 21. januar 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 21. januar 2014 Kl. 17.00 21.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Jette Bille (JB) Anne-Mette Binder (AMB) Charlotte

Læs mere

Invitation til Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 2015

Invitation til Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 2015 Invitation til Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 2015 Dansk Ride Forbund inviterer hermed forbundets klubber til det årlige repræsentantskabsmøde Søndag den 19. april på Comwell Sport Rebild Bakker

Læs mere

Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Comwell Rebild Bakker, Skørping

Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Comwell Rebild Bakker, Skørping Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Comwell Rebild Bakker, Skørping Formand Ulf Helgstrand bød Dansk Ride Forbunds klubber, distriktsformænd og forretningsudvalg, gæster, æresmedlemmer,

Læs mere

Generalforsamling Dansk Ride-Instruktør Forening 3. februar 2017

Generalforsamling Dansk Ride-Instruktør Forening 3. februar 2017 Generalforsamling Dansk Ride-Instruktør Forening 3. februar 2017 1 Emner Hvad er DRF optaget af lige nu og her? Hvem og hvad er Instruktørudvalget? Hvad har vi nået siden 2013? Hvad skal der mere ske?

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl. 17.00 20.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Anne-Mette Binder (AMB) Charlotte Gierahn (CG)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag 28. november 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag 28. november 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag 28. november 2013 Kl. 17.00 20.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Anne-Mette Binder (AMB) Charlotte Gierahn

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

DRFs bestyrelse hvem er vi? DANSK RIDE FORBUND 15. marts

DRFs bestyrelse hvem er vi? DANSK RIDE FORBUND  15. marts DRFs bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Halvårsregnskab 2015/budget 2016 Træner-/berideruddannelsen Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Aldersgrænse for officials Arbejdsgruppe vedr. rytterlicens Henvendelser

Læs mere

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2 Distrikt 8 1. oktober 2015 2 Emner Halvårsregnskab H1 2015 Træner-/berideruddannelse Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Repræsentantskabsmøde 2016 H1 2015 Indtægter 14.770 tkr. Udgifter 13.452 tkr.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 16. september 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 16. september 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 16. september 2014 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand (ref.) Anne-Mette Binder (AMB) Charlotte

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Vision for Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub at det skal være et samarbejdsforum, hvor man i et fælles samarbejde vil fremme ridesporten i Danmark

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 29. november 2011 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 29. november 2011 Kl Idrættens Hus, Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 29. november 2011 Kl. 17.00 21.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand (Referent) Jakob Ravnsbo (JR) Jette Bille (JB)

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013.

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013. Beretning for distrikt 4 for 2013 Endnu et år i er gået i distrikt 4, og det er et år, som har budt på mange, gode sportslige resultater, og det vil vi komme nærmere ind på, når vi skal hædre nogle af

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår.

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Vi har i Distrikt 4 / Vestsjælland i alt 31 klubber (2 nye klubber nemlig Bakkegaardens Rideklub

Læs mere

Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 14. april 2013 Comwell Sønderborg

Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 14. april 2013 Comwell Sønderborg Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 14. april 2013 Comwell Sønderborg Formand Ulf Helgstrand bød Dansk Ride Forbunds klubber, distriktsformænd og forretningsudvalg, gæster, æresmedlemmer, sponsorer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl. 15.00 20.30 Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Troels Ullerup (TU) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo (JR) Fra administrationen:

Læs mere

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen From: Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar 2017 10:05:48 +0200 To: Lone Klinge Christensen Subject: VS: Ansøgning til Talentpuljen i Syddjurs Kommune Attachments: DSC00224.JPG,

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2017 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

Bestyrelsesmøde Onsdag den 2. juni 2010 Kl Brøndby

Bestyrelsesmøde Onsdag den 2. juni 2010 Kl Brøndby Bestyrelsesmøde Onsdag den 2. juni 2010 Kl. 15.00 20.30 Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Troels Ullerup (TU) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo (JR) Else Marie Frandsen

Læs mere

Dansk Ride Forbunds Militaryudvalg

Dansk Ride Forbunds Militaryudvalg s Militaryudvalg Funktionsbeskrivelse 2015 Indholdsfortegnelse Militaryudvalget 2015... 3 Funktionsbeskrivelse for formanden... 4 Funktionsbeskrivelse for udviklings- og udbredelsesansvarlig... 6 Funktionsbeskrivelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 26. november 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 26. november 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 26. november 2014 Kl. 17.00 20.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Charlotte Gierahn (CG) Jakob Ravnsbo (JR) Janni Thermann (JT) Anne-Mette

Læs mere

Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 27. marts 2011 Sørup Herregaard, Ringsted

Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 27. marts 2011 Sørup Herregaard, Ringsted Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 27. marts 2011 Sørup Herregaard, Ringsted Formand Ulf Helgstrand bød Dansk Ride Forbunds klubber, distriktsformænd og forretningsudvalg, gæster, æresmedlemmer,

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf. DRF s reglement redigeret april 2018. Indskud Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 195) - Dressur 150,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 300) - Distriktsmesterskaber

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Distrikt 9. 3. december 2013

Distrikt 9. 3. december 2013 Distrikt 9 3. december 2013 Dansk Ride Forbund 7. november 2013 Emner Regnskab 30. juni 2013 og forventet 2013 Budget 2014 Træner-/berideruddannelse EM 2013 i Herning Private stævnearrangører Distanceridning

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF:

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement redigeret januar 2018. Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 190)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 29. oktober 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 29. oktober 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 29. oktober 2013 Kl. 17.00 21.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand (ref.) Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB)

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig)

Læs mere

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest.

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. Hvad er TREC? TREC eller Technique De Randonneé Equestre De Competition (TREC) startede i Frankrig

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Hest: - Spring 120,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 180) - Dressur 140,- pr. klasse (Efteranmeldelse

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Dansk Ride-Instruktør Forening fredag den 8. februar 2019 kl Munkebjerg Hotel, Vejle

Indkaldelse til Generalforsamling i Dansk Ride-Instruktør Forening fredag den 8. februar 2019 kl Munkebjerg Hotel, Vejle Indkaldelse til Generalforsamling i Dansk Ride-Instruktør Forening fredag den 8. februar 2019 kl. 13.30 Munkebjerg Hotel, Vejle Dansk Ride-Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Elmosevej 24A, 8330 Beder

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 16-02-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Christian Struck (MU), Lone Aalekjær (DIU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Jan Stampe (ADM) Ref.: Trine Bach

Læs mere

Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når 4 medlemmer er til stede, heraf formanden eller næstformanden.

Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når 4 medlemmer er til stede, heraf formanden eller næstformanden. DANSK RIDE FORBUND BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1 Datoer for bestyrelsesmøder fastsættes normalt 1 gang årligt for det kommende år, og fastsættes derfor med min. 14 dages varsel. Når særlige forhold kræver

Læs mere

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl. 19.00 i Landsbysalen på Bredekærgård Referat: 1. Valg af dirigent + stemmetællere - Cecilie Pedersen blev valgt som dirigent. Pia

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag den 6. juni 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag den 6. juni 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag den 6. juni 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jakob Ravnsbo (JR) Anne-Mette

Læs mere

Dansk Ride Forbund Bestyrelsesmøde 25. februar 2015 kl i Brøndby

Dansk Ride Forbund Bestyrelsesmøde 25. februar 2015 kl i Brøndby Dansk Ride Forbund Bestyrelsesmøde 25. februar 2015 kl. 17.00 i Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH), formand Jørgen Mertz (JM), næstformand Charlotte Gierahn (CG) Jakob Ravnsbo (JR) Janni Thermann (JT)

Læs mere

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120).

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120). Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Heste kr. 120 pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 240). Distriktsmesterskaber 240 pr. klasse

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk PR-udvalg: Formand: Carina Baerentsen, tlf.: 60921623 mail: carina_bae@hotmail.com Øvr.medlem: Henrik Jørgensen, tlf.: 22160984

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. oktober 2012 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. oktober 2012 Kl Idrættens Hus, Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. oktober 2012 Kl. 17.00 20.45 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Troels Ullerup

Læs mere

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning.

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning. Referat Generalforsamling i Dansk Ride Instruktør Forening fredag, den 6. februar 2015 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Elmosevej 24A, Fløjstrup 8330 Beder E mail: drif@drif.dk Tlf.: 20

Læs mere

Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når 4 medlemmer er til stede, heraf formanden eller næstformanden.

Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når 4 medlemmer er til stede, heraf formanden eller næstformanden. DANSK RIDE FORBUND BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1 Datoer for bestyrelsesmøder fastsættes normalt 1 gang årligt for det kommende år, og derfor med min. 14 dages varsel. Når særlige forhold kræver hurtig

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Generalsekretær til Dansk Ride Forbund

Generalsekretær til Dansk Ride Forbund Mia Hvilshøj Dal & Susanne Bentkjær 18-12-2018 Generalsekretær til Dansk Ride Forbund JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Dansk Ride Forbund

Læs mere

Regler for LØSR s klubmesterskaber

Regler for LØSR s klubmesterskaber Regler for LØSR s klubmesterskaber Gældende fra 2014 Revideret 2018 Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. 1. Ved klubmesterskabsstævnet afholdes der samtidig LØSR

Læs mere

Navn og Formål. Hæftelsesforhold. 5. Klubbens medlemmer og dens bestyrelse hæfter ikke for klubbens gæld eller andre forpligtelser.

Navn og Formål. Hæftelsesforhold. 5. Klubbens medlemmer og dens bestyrelse hæfter ikke for klubbens gæld eller andre forpligtelser. Vedtægter Navn og Formål. 1. Klubbens navn er: Hillerød Sportsrideklub, og dens officielle forkortelse er: HIS Klubbens hjemsted er: Hillerød kommune. 2. Klubbens formål er: At fremme interessen for ridesporten

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Distrikt Sønderjylland

Distrikt Sønderjylland Distrikt Sønderjylland 31. oktober 2016 2 Emner DRF 100 år Ambition 2022 DRF ny kontingentstruktur Ændring af repræsentantskabsmøder 100 ÅR I 2017 100 års jubilæumsportal 100aar.rideforbund.dk DRF 100

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag 27. februar 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag 27. februar 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag 27. februar 2014 Kl. 17.00 20.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Jette Bille (JB) Anne-Mette Binder (AMB)

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne (VM)

Vestegns Mesterskaberne (VM) Vestegns Mesterskaberne (VM) opdateret april 2018 Vestegnsklubberne er: ARK, BAL, BNR, GLK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV og VER Vestegns Mesterskaberne er et fælles arrangement på D-stævneniveau. Vestegns

Læs mere

Distrikt januar 2017

Distrikt januar 2017 Distrikt 10 16. januar 2017 1 DRF s bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Nyheder DRF 100 år Ambition 2022 DRF ny kontingentstruktur Ændring af repræsentantskabsmøder Nyheder DRF skal have ny generalsekretær

Læs mere

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest.

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. Hvad er TREC? TREC eller Technique De Randonneé Equestre De Competition (TREC) startede i Frankrig

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl. 17.00 21.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Troels Ullerup

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Ride-Instruktør Forening Vejle, den 15. februar 2010

Referat af generalforsamling i Dansk Ride-Instruktør Forening Vejle, den 15. februar 2010 Referat af generalforsamling i Dansk Ride-Instruktør Forening Vejle, den 15. februar 2010 1. Valg af dirigent. Formanden bød velkommen, og foreslog John Randskov som dirigent Dirigenten kunne meddele,

Læs mere

Stævnerapport Landsstævne 2013 Stævnetype: Dressur Pony Antal starter: Dato: Start: ######## Slut:

Stævnerapport Landsstævne 2013 Stævnetype: Dressur Pony Antal starter: Dato: Start: ######## Slut: Stævnerapport Landsstævne 2013 Stævnetype: Dressur Pony Antal starter: Dato: Start: ######## Slut: ######## Stævnearrangør: Holte Rideklub Stævneleder: Astrid Leth Tlf.: 22111617 Pressesekretær: Tlf.:

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 5. februar 2019 i Vejle

Bestyrelsesmøde den 5. februar 2019 i Vejle Bestyrelsesmøde den 5. februar 2019 i Vejle Til stede Ulf Helgstrand (UH), formand Anne-Mette Binder (AMB), næstformand Jørgen Mertz (JM) Jakob Ravnsbo (JR) Helle Madsen (HM) Janni Thermann (JT) Thomas

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding Springudvalgsmøde Referat Den 20. april 2018. Kl.14:00 Kolding Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Per Nielsen

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Forening Malling REFERAT. Dagsorden. Ad 1. Ad 2

Forening Malling REFERAT. Dagsorden. Ad 1. Ad 2 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 6. FEBRUAR 2012 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Østergårdsvej 165 8340 Malling E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 24. april 2012 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 24. april 2012 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 24. april 2012 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Troels Ullerup (TU)

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2011 Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Så er det tid til igen at gøre status for året der er gået. Denne beretning vil afspejle

Læs mere

Dansk Ride Forbund Bestyrelsesmøde 20. maj 2015 kl i Brøndby

Dansk Ride Forbund Bestyrelsesmøde 20. maj 2015 kl i Brøndby Dansk Ride Forbund Bestyrelsesmøde 20. maj 2015 kl. 17.00 i Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH), formand Jørgen Mertz (JM), næstformand Jakob Ravnsbo (JR) Janni Thermann (JT) Helle Madsen (HM) Anne-Mette

Læs mere

RITZAU FEEDS. Heste nu på timesharebasis! AKTIVITETER. o Klubberne skal udbyde time share eje af heste o DRF Certificering af klubberne

RITZAU FEEDS. Heste nu på timesharebasis! AKTIVITETER. o Klubberne skal udbyde time share eje af heste o DRF Certificering af klubberne Heste nu på timesharebasis! AKTIVITETER o Klubberne skal udbyde time share eje af heste o DRF Certificering af klubberne Hesten giver mulighed for fysisk samvær som alternativ til de sociale medier AKTIVITETER

Læs mere

Vejle Rideklubs lille stævneordbog

Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vi håber, at vi med denne lille vejledning kan lokke flere med på banen - også helt bogstaveligt med på springbanen! Den lille ordbog til stævne-hjælpere er først og

Læs mere

Velkommen. Inspirationsmøde for hestefolket

Velkommen. Inspirationsmøde for hestefolket Velkommen Inspirationsmøde for hestefolket Program: 1. Velkomst v/ borgmester Thomas Lykke Pedersen og viceborgmester og Ulla Hardy Hansen 2. Hvor bevæger Dansk Rideforbund sig hen? v/ formand Ulf Helgstrand

Læs mere

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015)

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinjer Vi vægter højt at alle i klubben trives, derfor er det vigtigt at der er plads til alle, vis hensyn til de andre ryttere. Vær

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2016 Generelt Nedenstående regler er gældende for afvikling af distriktsmesterskaber i 2016 i Dansk Ride Forbunds

Læs mere

Klubmesterskab regler

Klubmesterskab regler Klubmesterskab regler Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. Rytteren skal have været medlem af LØSR i de seneste 3 måneder for at kunne deltage i LØSR s klubmesterskaber.

Læs mere

DIF/DRF træneruddannelser

DIF/DRF træneruddannelser DIF/DRF træneruddannelser Lasse Kristensen Ejer og Leder af Thommysminde Centret Fysiolog Cand. Scient. Idræt og Biomekanik ThommysmindeCentret arbejder primært med fysioterapi, træning og behandling.

Læs mere

Submission #143 Roskilde Kommune

Submission #143 Roskilde Kommune Submission #143 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/17513 Side 1 af 2 03-05-2018 Forening Roskilde Rideklub Foreningens CVR nummer 68 23 54 13 Hvad søger du til? Udvidelse af Rideareal

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne

Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle Vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Kontaktperson: Sportsvej Mobil: mobil: 6920 Videbæk. Mail: mail:

Kontaktperson: Sportsvej Mobil: mobil: 6920 Videbæk. Mail: mail: Prospektet for ØOR - sådan gør vi Videbæk Idrætsforening - klubhuset Adresse: Videbæk Idrætsforening Kontaktperson: HenningJens Tobiasen Adresse: Ølgod og Omegns Rideklub Kontaktperson: Erik Graes Sportsvej

Læs mere

Submission #79 Roskilde Kommune

Submission #79 Roskilde Kommune Side 1 af 3 Formandens navn Mia Christensen Telefon 25417716 Email mia@hirk.dk Forening Himmelev Rideklub Foreningens CVR nummer 260368 Hvad søger du til? Belysning Beskrivelse Ansøgning til etablering

Læs mere

Dansk Ride Forbund Bestyrelsesmøde den 23. august 2016 i Brøndby

Dansk Ride Forbund Bestyrelsesmøde den 23. august 2016 i Brøndby Dansk Ride Forbund Bestyrelsesmøde den 23. august 2016 i Brøndby Til stede Jørgen Mertz (JM), næstformand Jakob Ravnsbo (JR) Anne-Mette Binder (AMB) Janni Thermann (JT) Helle Madsen (HM) Thomas Vogt Hansen

Læs mere

Referat af generalforsamling RKM 11/2-2015

Referat af generalforsamling RKM 11/2-2015 1. Valg af dirigent Astrid vælges som dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning Beretningen er vedlagt som bilag 1. Referat af generalforsamling RKM 11/2-2015 3. Det reviderede regnskab forelægges til

Læs mere

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Siden jeg kunne gå, og endda måske før det, har heste og dressur ridning været en stor del af mit liv. Min mor var som ung aktiv konkurrence rytter og jeg fik

Læs mere

Jeg vil gerne indlede med at byde jer alle velkommen til dagens dialogmøde!

Jeg vil gerne indlede med at byde jer alle velkommen til dagens dialogmøde! Tale vedr. frivilligcharter, den 29. oktober 2013 Dialogmøde i Hanstholm Kære alle! Jeg vil gerne indlede med at byde jer alle velkommen til dagens dialogmøde! Jeg er meget glad for, at så mange har tilmeldt

Læs mere

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse.

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse. VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse Dansk Sejlunion Generalforsamling 2018 Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant

Læs mere

Rytterkategorisering i springning

Rytterkategorisering i springning Brøndby, 14. december 2009 Rytterkategorisering i springning Rytterkategoriseringen har rejst en del spørgsmål. Vi har nedenfor forsøgt at beskrive kategoriseringerne og overgangsordningerne, så de besvarer

Læs mere

Generalsekretær Dansk Ride Forbund

Generalsekretær Dansk Ride Forbund JOB- OG KRAVPROFIL Susanne Bentkjær & Mia Hvilshøj Dal Hellerup, den 15. marts 2017 Generalsekretær Dansk Ride Forbund AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY INDIA

Læs mere

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund har en lang tradition for at engagerede frivillige kræfter yder en utrolig stor indsats. De frivillige ildsjæle spiller en

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere