Marineforeningen Korsør afd Årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Marineforeningen Korsør afd Årgang"

Transkript

1 Marineforeningen Korsør afd. Nr Årgang

2

3 KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde forbindelsen og kammeratskabsfølelsen mellem personel der har gjort tjeneste, eller er tjenestegørende i Søværnet. FORMAND Jørgen Olsen Egøgade Korsør Tlf.: jlolsen@mail.dk SEKRETÆR Henning Jørgensen Violvej 100, 4220 Korsør Tlf.: henningj@c.dk SKYTTELAVSFORMAND Erik Christiansen Tlf.: erik@udeside.dk NÆSTFORMAND Theis Rosschou Revvej Korsør Tlf.: theis.rosschou@mail.dk BEST. MEDLEMMER Uffe Tvede Jensen Tlf.: KOMPASROSENS ANSVARSH. REDAK. OG ANNONCER Næstformanden theis.rosschou@mail.dk KASSERER Mogens Larsen Tingmarken Svendborg Tlf.: tingmarken@gmail.com Susanne Sønderbye Tlf.: blondieinez@ofir.dk John Fejer Nielsen Tlf.: DISTRIKT III DISTRIKTFORMAND Edward Jelen Tlf.: BANJERMESTER Steen Jensen Tlf.: MARINESTUEN Tlf.: HJEMMESIDE Stuen åben: Lørdag 10-16; Søndag 11-14

4 Korsør Dæk & Udstødningscenter v/benny Søbjerg Pedersen Tårnborgvej Korsør Tlf CVR.nr

5 Det lokale autoværksted tilbyder: Mere end 25 års erfaring med alt indenfor. Service eftersyn.. Klargøring til syn.. Autoreparation.. Forsikringsskader. M ed venlig hilsen, P. E. Biler ApS Bag Stadion Korsør Tlf Korsør Hvidevare Center din lokale fagmand

6 Lizettes Frokost Cafe Halsskovvej Korsør Tlf

7 HAVNEGADE 17B KORSØR - TELEFON Frokost A la carte Åben alle dage kl HAVNEARKADEN 5 KORSØR TLF Månedsmenu Pizza

8 MARSKANDISEREN HALSKOVVEJ KORSØR TLF.: MAN FRE KL LØR KL Min Bodega

9 Nyt fra Formanden 13. august. Så var det Næstved afdelings tur til at besøge os. De fik også en god dag ud af det med besøg på flådestationen og efterfølgende frokost hos os. 27. august. I forbindelse med den Maritime Uge holdt vi åbent hus, med mange besøgende der gerne ville se hvad vi lavede i marineforeningen, så der var knald på hele dagen. Dagen efter holdt vi beer call for besætningen på Todendorf, det tyske afviserfartøj der besøger os hvert år, de stillede også op til kransenedlæggelse om mandagen den 29. august i Rådhushaven. 03. september. Skipperfesten var i år ikke lige så besøgt som den plejer, men 52 var vi dog og de fik en rigtig god aften ud af det med Mogens gode mad og Jens dejlige musik. 05. september. Flagdagen var i år en mandag, men der var alligevel ca. 30 som mødte op for at hejse det nye flag som vi fik af Danmarkssamfundet. Det blev som vanlig hejst med kanonsalut og sangen Der er ingenting der maner. Derefter var der morgenskafning i stuen. 17. september. Hørsholm Rungsted afdeling besøgte os efter rundvisning på flådestationen og sikken en forening; de var ikke meget for at tage hjem sidst på eftermiddagen, men af sted kom de efter nogle dejlige timer hos os. Ugen efter var det Nyborgs tur og også de tog glade hjem efter en hyggelig dag. Jeg vil slutte med at ønske jer et godt efterår. Jørgen

10 Meddelelse om Julemærker. Jeg fik i 2010 besked fra hovedforeningen, at der ikke kom flere julemærker, og det har jeg meddelt til alle dem der fik. Siden har de fundet ud af at de bliver ved til 100 års jubilæet i Derfor vil jeg opfordre dem der gerne vil fortsætte med mærkerne at kontakte mig på tlf mellem kl. 17 og 18, og oplyse mig antal og nummer på mærkerne så vil jeg bestille dem til jer, men det skal være inden den 1 nov. Med kammeratlig hilsen, Jørgen AKTIVITETSPROGRAM 2011/ november kl Tur til SIMAC i Svendborg (kun medlemmer) 05. november kl Vildtaften i stuen 12. november kl kr s frokost. Gule Ærter 01. december kl Pudseaften 03. december kl Julefrokost 17. december kl Gløgg m/æbleskiver og banko 25. december kl Juledag, stuen åben. 07. januar kl Nytårsmønstring 27. januar kl Torskegilde m/ Skydning til MUGGEN 18. februar kl Generalforsamling Tilmelding og betaling foregår i stuen efter først til mølle, hvor tilmeldingslister bliver ophængt løbende og som regel ca. 4 uger før. Aktivitetsprogrammet er tentativt og vil løbende blive opdateret. Ret til ændringer forbeholdes!

11 Fødselsdage. 70 år Hans Peter Thomsen Arne Olsen Leif Englev Poul Marott 65 år Hans Jørgen Jensen (Slesvig) Knud Jørgensen 60 år Klaus Erik Frimand Jensen Bent W. Jørgensen Denty Kruuse Jacobsen Leif Stage Tom Andersen Michal Jensen John Karl Danielsen 50 år Heine Jensen Vi ønsker tillykke.

12 REDAKTIONSRULLEN. Så blev det årets sidste udgave af bladet og for at starte et sted, så skal jeg hermed meddele, at generalforsamlingen som vi plejer at afholde sidste lørdag i februar, denne gang er blevet flyttet en uge til lørdag den 18. februar. Men den starter dog stadig kl , og der vil også stadig være biksemad bagefter. Søndagsfrokosten den 6. november er endvidere blevet aflyst, men I bliver ikke snydt for de gule ærter, idet de bliver serveret til 30 kr s frokosten lørdagen efter. Der bliver også en Vildtaften den 5. november, som Susanne (Kudskehuset) står for. Jeg skal bringe en tak fra Hørsholm Rungsted, til alle som var i stuen og i øvrigt hjalp til da de var og spise. De havde en herlig dag! I forbindelse med bestyrelsesmøde den 12. september, blev bestyrelsen og barvagter undervist i betjening af hjertestarteren, som vi har anskaffet og som er ophængt i entreen. Så kære medlemmer der er intet at frygte (på det område), når I kommer i stuen!! Med gode ønsker for efteråret og den snart forestående juletid, Venlig hilsen, Redacteuren Deadline, næste nr.: 8. januar. Parade ved kransenedlægning 29. aug.

13 Efterlysning. Vi har fået nedenstående foto, af en formodentlig nybygning fra ELSWICK SHIPYARD på river Tyne, som er i gang med systemkontrol og affyring af torpedo. Jeg har søgt at opklare hvad det er for et skib, men foreløbig uden resultat. Hvis nogen kan komme med oplysninger, så kontakt næstformanden/redaktøren, gerne på mail. Det nye flag fra Danmarkssamfundet hejses på flagdagen den 5. september.

14 KOMMENDE ARRANGEMENTER Udflugt til SIMAC i Svendborg Torsdag den 3. november kl til ca , Pris ca. 100,- Vi skal se og prøve bro- og maskinsimulator. Der er plads til 15 medlemmer og man kan ringe til formanden for tilmelding. VILDTAFTEN Lørdag den 05. november kl Menu. Vildtbuffet a la Kudskehuset Pris pr kuvert: kr. 200,- 30 kr s frokost. Lørdag den 12. november kl Denne gang bliver der lavet en gang Gule Ærter m/ flæsk og pølse. Der kan meget vel blive fuldt hus denne dag, så kom i stuen i god tid og bliv skrevet på listen, senest den 06. november. Pudseaften Der pudses og shines op i stuen torsdag den 01. december fra kl , så der er pænt til julefrokosten, hvorefter der vil blive lidt at spise og drikke til pudsegasterne.

15 JULEFROKOST Lørdag den 3. december kl Så er det atter tid til et af årets højdepunkter i Korsør afdeling, nemlig den berømte Julefrokost, hvor traditionen byder, at man medbringer en julegave (værdi ca. 25 kr.), som kommer på pakkeauktion under frokosten. Derefter musik, dans og hygge. Prisen er i år kun: kr. 155,- pr. deltager. Menu Stegte sild i lage; Marinerede sild m/karrysalat og ½ æg; Gravad Laks m/rævesovs; Tarteletter m/høns i asparges; Ribbenssteg m/rødkål; Hjemmelavet Sylte; Lun Leverpostej m/bacon og champignon; Glaseret Skinke m/grønlangkål; Frikadeller m/surt; Osteanretning m/frugt og frugtsalat; Kaffe med kransekagekonfekt.. Tilmelding er fra lørdag den 12. november til søndag den 27. november i stuen, men vær hellere ude i god tid, for der er begrænset plads og det er først til mølle.. JULEGLØGG OG ÆBLESKIVER Lørdag den 17. december kl Denne dag samles vi for, under hyggelige former, at ønske hinanden en glædelig jul. Der bliver udgivet lune æbleskiver samt gløgg, derefter afholdes det årlige, store eftertragtede bankospil med mange flotte præmier.

16 ÅBNINGSTIDER JUL OG NYTÅR I juleperioden vil John Fejer holde åbent i stuen den 25. december fra kl.: til???? Den 31. dec./1. jan. er der lukket i stuen. NYTÅRSMØNSTRING Lørdag den 7. januar 2012, kl En efterhånden fast tradition i afdelingen er Nytårsmønstringen, hvor afdelingen er vært ved et glas vin eller en øl/vand til medlemmer med ledsager, hvorover vi ønsker hinanden godt nytår, samt lytter til nytårshilsener udefra. Men det er samtidig en god lejlighed til at få en snak med kammeraterne.

17 TORSKEGILDE Fredag den 27. januar 2012, kl I år er det Gule Ærter m/flæsk og pølse, som fremmødte medlemmer skal svælge i, og når der ikke kan klemmes mere ned og historier og vitser er fortalt, fortsætter vi aftenen med skydning til MUGGEN på 1. sal. Pris: Kr. 60,- Tilmelding lørdag den 7. til søndag den 22. januar. Adresseændringer skal sendes til. Mogens Larsen Tingmarken Svendborg tingmarken@gmail.com Eller afleveres i stuen. Det er vigtigt at du meddeler os din nye adresse ellers får du ikke dine blade.

18 Vi mødes på -- ZANZIBAR Halskovvej 16, Tlf.: DENNE ANNONCEPLADS KOSTER KUN KR MOMS / ÅR (4 GANGE).

19 Bestyrelsen ønsker medlemmer og deres familier, alle på flådestationen, ved kommunen, samt vores sponsorer, annoncører og venner af Marineforeningen GOD JUL SAMT ET GODT NYTÅR BESTYRELSEN

20 AFS: KORSØR MARINEFORENING SØBATTERIET KORSØR B Åbningstider Mandag - Torsdag 11:00 22:00? Fredag - Lørdag 10:00 02:00 Søndag 10:00 22:00?

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2012 39. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2015 42. Årgang Tillykke til Henrik Jensen A/S med de 25 år, ønskes af Korsør Marineforening.. KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2017 44. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2019 46. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2018 45. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2018 45. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2015 42. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2015 42. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2019 46. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2017 44. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2015 42. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2017 44. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2018 45. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2009 36. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2009 36. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2009 36. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2009 36. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2016 43. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2016 43. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Jul på Bromølle Kro år 2018

Jul på Bromølle Kro år 2018 Jul år 2018 Jul på Bromølle Kro år 2018 Bromølle Kro er Danmarks ældste kro og vi holder fast i traditionerne. Det betyder ikke, at vi er kedelige og at der ikke sker noget. Vores julemad er hjemmelavet

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Forårsfest d. 20 maj. Se opslag, inde i bladet.

Forårsfest d. 20 maj. Se opslag, inde i bladet. April/maj 2017 Forårsfest d. 20 maj. Se opslag, inde i bladet. Velkommen til det 2. Fællesmøde I værestedets direkte demokratiprogram. Dagsorden: 1. valg af ordstyrer: 2. godkendelse af referat 3. gennemgang

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang August Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

OFFICERSKLUBBEN FREDERIKSHAVN 07 FEB Officersklubbens generalforsamling torsdag den 07. februar Formandens beretning.

OFFICERSKLUBBEN FREDERIKSHAVN 07 FEB Officersklubbens generalforsamling torsdag den 07. februar Formandens beretning. Officersklubbens generalforsamling torsdag den 07. februar 2019. Formandens beretning. Officersklubben har i det forløbne år, siden sidste generalforsamling, haft et år hvor vi har gennemført de planlagte

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

AMAGER MARINEFORENING

AMAGER MARINEFORENING Nr. 2 Efterår 2015 25. årg. Medlemsblad og nyhedsbrev for AMAGER MARINEFORENING Velkommen til LOGGEN 2-2015. Sæsonåbningen d. 15. august havde 15 cykelmotionister ude på Tour de Amager med bla. et fint

Læs mere

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018 NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET juni 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December Hovergården Glædelig jul & godt nytår December Forsvarsbrødrene Vejle Underholder Mandag d. 3. december Kl. 13.30. Café Oasen serverer æbleskiver og kage Pris: 31,50 kr. Julebanko med sponsorgaver Mandag

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E 21 S Ø U L K E. Sejlads med gaffelriggere. Kommende vinterarrangementer

S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E 21 S Ø U L K E. Sejlads med gaffelriggere. Kommende vinterarrangementer 21 Kommende vinterarrangementer 13 Fødselsdag & kommende arrangementer F 24 S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E Gule ærter, Stegte sild & ømme fødder... S 25 40 S E J L A D S M E D G A F F E

Læs mere

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU December DEN 2009 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr. 325 Side 1 Birgitte Friis-Mikkelsen 18. December Redaktionen ønsker tillykke Nye SØS aktiviteter december

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere