BYPLANVEDTÆGT NR. 2. Boholtemarken og Klemmenstrupmarken KØGE KOMMUNE 1965

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BYPLANVEDTÆGT NR. 2. Boholtemarken og Klemmenstrupmarken KØGE KOMMUNE 1965"

Transkript

1 BYPLANVEDTÆGT NR. 2 Boholtemarken og Klemmenstrupmarken KØGE KOMMUNE 1965

2 KØGE KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2. BYPLANVEDTÆGT FOR BOHOLTEMARKEN OG KLEMMENSTRUPMARKEN. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte og på vedlagte kortbilag, tegning nr. C 03-01, angivne område i Køge købstad. 1. Område. 1. Området begrænses mod syd og vest af kommunegrænsen, mod nord af skellene mod matr. nr. 6 a og 6 x og mod Ost af skellet mod matr. nr. 7 c alle af Sønder-Køge. 2. Området omfatter matr. nr.ne 38 (Boholtemarken) og 37 (Klemmenstrupmarken) begge af Sønder-Køge, samt alle herfra fremtidig udstykkede parceller, 2. Veje og 1. Der udlægges areal til følgende nye veje og stier med retstier. ning og beliggenhed som vist på kortbilaget: Vejen A-B i en bredde af 20 m. Vejene B-C og D-E i en bredde af 18 m. Alle øvrige veje i en bredde af lo m. Stierne i område III i en bredde af 3 m. Stien F-G i en bredde af 5 m over matr. nr. 38, og i en bredde af lo m over matr. nr. 37. Stien G-H i en bredde af 6 m. Stien G-J i en bredde af 3 m over matr. nr. 38 og i varierende bredde dog minimum lo m over matr. nr. 37. Stien K-L i en bredde af 5 m. Alle øvrige stier i en bredde af 4 m. 2. Ved blinde veje skal der udlægges areal til passende vendeplads. 3. Byggelinier 1. Langs følgende veje pålægges byggelinier i de nedenfor m.v. angivne afstande fra vejmidte: Vejen A-B, 15 m. Vejene B-C og D-E, 12 m. Alle øvrige veje, 8 m. 2. Hjørnegrunde skal have brudt hjørne af mindst 5 m bredde og med lige store vinkler mod vejlinierne. 3. Parceller, der grænser op til vejene A-B, B-C og D-E samt parceller, der grænser op til det grønne område mellem B og K, må ikke have adgang til disse strækninger, ej heller gående adgang gennem låge, dog kan byr%- det på nærmere fastsatte betingelser tillade etableret indkorsel fra vej A-B til område I. 4. Grundstør- 1. Grundene skal have en starrelse af mindst 700 m2 og en relser. facadelængde på mindst 20 m. I område III kan grundstørrelsen dog nedsættes til mindst 400 m for et kædehus og 300 m for et rækkehus. En del af dette mindste grundareal kan tillades udlagt som fælles opholds- eller parkeringsareal. 5. Områdernes Område I. afgrænsning. Erhvervsbebyggelse, omfatter et område begrænset mod nord af vej A-D, mod Ost af skellet mod matr. nr. 7 c og mod syd og vest af den på kortbilaget med kraftige prikker angivne områdegrænse.

3 Område II. Etageboligbebyggelse, omfatter et område begrænset mod Ost af skellet mod matr. nr. 7 c, mod syd af den på kortbilaget med kraftige prikker angivne områdegrænse, mod vest af skellet mod matr. nr. 38 og mod nord af skellet mod matr. nr. 6 a. Område III. Rækkehusbebyggelse, omfatter et område begrænset mod Ost af skellet mod matr. nr. 7 c, mod vest af vej D-E, mod nord og syd af den på kortbilaget med kraftige prikker angivne områdegrænse. Område IV. Omfatter resten af matr. nr.ne 37 og 38 af Sønder- Køge. 6. Område I. 1. Bebyggelsens anvendelse: a. Området er udlagt til erhvervsbebyggelse. b. Bebyggelsen må kun anvendes til de for kvarterets daglige forsyning nodvendige butikker. 2. Bebyggelsens udformning og placering: a. Udnyttelsesgraden må ikke overstige 0,4. Udnyttelsesgraden for købstæderne og landet af 1961, kap. 2. b. Ingen bygning må opføres med mere end 1 etage og med en bygningshøjde over 4 m, målt fra ternen til skæring mellem ydermur og tagflade. c. Afstanden mellem en bygning og skel til områdegrænsen må ikke være mindre end 5 m. Dette 5 m bælte langs grundgrænsen må ikke under nogen form benyttes til oplagsplads, gårdsplads eller lignende. d. Ved udformning af bebyggelsen og de frie arealer skal sikres mulighed for etablering af mindst 1 parkeringsplads for hver 100 m etageareal på e- jendommen. Den nærmere placering og udstrækning af denne bebyggelse vil om fornødent blive fastlagt i et tillæg til nærværende byplanvedtægt, 7. Område II. 1. Bebyggelsens anvendelse: a. Området er udlagt til etageboligbebyggelse. b. Der må på ejendommen kun opføres bygninger til beboelse med de dertil hørende nødvendige garager. c. På ejendommen må ikke drives handel, vognmandsvirksomhed, fabrik, værksted eller indrettes oplagsplads. Der må endvidere ikke drives nogen art af virksomhed, som ved støv, røg, lugt, støj, rystelser eller ved sit udseende eller på anden måde efter byrådets skøn er til gene for de omboende. d. Det skal være tilladt at drive sådan virksomhed, som almindeligvis udføres i beboelseslejligheder, når det efter byrådets skøn kan ske, uden at e- jendommens karakter af beboelsesejendom forandres, eller kvarterets præg af boligkvarter brydes. e. Endvidere må indrettes sådanne institutioner til privat eller offentligt formål, som efter byrådets skøn ikke er til ulempe for boligbebyggelsen.

4 2. Bebyggelsens udformning og placering: a. Bebyggelsen skal opfares i overensstemmelse med den på kortbilaget viste retningsgivende bebyggelsesplan. b. Udnyttelsesgraden må ikke overstige 0,4. Udnyttelsesgraden for købstæderne og landet af 1961, kap. 2. c. Ingen bygning må opfares med mere end 3 etager u- den udnyttet tagetage. d. Afstanden mellem en bygning og skel til nabogrund må ikke være mindre end 2,5 m. Bygningshajde og afstandsforhold skal endvidere overholde bestemmelserne herom i landsbyggelovens 34, stk. 1, og bygningsreglementets kap e. Ubebyggede arealer, der ikke benyttes som gårdsplads, vej- og parkeringsarealer, skal udlægges som fælles opholdsarealer og legepladser for ejendommens beboere. f. Ved udformning af bebyggelsen og de frie arealer skal udlægges areal til mindst 1 garage eller parkeringsplads for hver lejlighed. 8. Område III. 1. Bebyggelsens anvendelse: a. Området er udlagt til række- og kædehusbebyggelse. b. På hver parcel må kun opføres en beboelsesbygning med tilharende garage. c. På ejendommen må ikke drives handel, vognmandsvirksomhed, fabrik, værksted eller indrettes oplagsplads. Der må endvidere ikke drives nogen art af virksomhed, som ved stav, rag, lugt, støj, rystelser eller ved sit udseende eller på anden måde efter byrådets skøn er til gene for de omboende. d. Det skal være tilladt at drive sådan virksomhed, som almindeligvis udfres i beboelsesejendomme, når det efter byrådets skøn kan ske, uden at e- jendommens karakter af beboelsesejendom forandres, eller kvarterets præg af boligkvarter brydes. 2. Bebyggelsens udformning og placering: a. Bebyggelsen skal opfares efter en af byrådet godkendt for hele området fælles bebyggelsesplan, der om fornadent kan fastlægges som tillæg til næværende byplanvedtægt. b. Udnyttelsesgraden må ikke overstige 0,25. Udnyttelsesgraden for købstæder og landet af 1961, kap. 2. c. Ingen bygning må opfares med mere end 1 etage og udnyttet tagetage, og bygningshøjden må ikke o- verstige 4 m målt fra terræn til overkanten af øverste etageadskillelse. d. Ved udformning af bebyggelsen og de frie arealer skal der anlægges mindst 1 garage eller parkeringsplads for hver parcel. e. Garager må ikke opfares nærmere skel mod vej end 5 m. 9. Område IV. 1. Bebyggelsens anvendelse: a. Området er udlagt til åben og lav boligbebyggel- se. b. På hver parcel må kun opfares 1 beboelsesbygning med 1 lejlighed.

5 c. På ejendommen må ikke drives handel, vognmandsvirksomhed, fabrik, værksted eller indrettes oplagsplads. Der må endvidere ikke drives nogen art af virksomhed, som ved støv, røg, lugt, stoj, rystelser eller ved sit udseende eller på anden måde efter byrådets skon er til gene for de omboende. d. Det skal være tilladt at drive sådan virksomhed, som almindeligvis udføres i beboelsesejendomme, når det efter byrådets skøn kan ske, uden at e- jendommens karakter af beboelsesejendom forandres, eller kvarterets præg af boligkvarter brydes. e. Endvidere skal det være tilladt på det på vedhæftede kortbilag ved vej B-C med skravering markerede areal, efter byrådets nærmere godkendelse efter behov at indrette de for kvarterets daglige forsyning nodvendige butikker samt en bornehave eller lignende institution. 2. Bebyggelsens udformning og placering: a. Udnyttelsesgraden må ikke overstige 0,2. Udnyttelsesgraden for købstæderne og landet af 1961, kap. 2. b. Ingen bygning må opføres med mere end 1 etage og udnyttet tagetage, bygningshøjden må ikke overstige 4 m målt fra terræn til overkanten af øverste etageadskillelse. c. Afstanden mellem en bygning og skel til nabogrund må ikke være mindre end 2,5 m, dog må garager, der ikke er sammenbygget med beboelseshuset, opfores i skel, når det bebyggede areal ikke overstiger 35 m2, bygningshajden i skel ikke overstiger 2,4 m, bygningens største højde ikke overstiger 3,75 m, den mod skellet vendende side af bygningen ikke har større længde end 8 m, og tagvandet holdes inde på egen grund. Der må ikke opfores mere end en sådan bygning på hver grund. I øvrigt må der ikke opføres fritliggende udhuse eller skure på parcellen. d. Der skal anlægges en garage eller parkeringsplads på hver parcel. e. Garager må ikke opfares nærmere skel mod vej end 5 m. f. For det til butikker udlagte areal gælder, at der for hver 25 m erhvervsareal skal anlægges yderligere mindst 1 parkeringsplads. lo. Transformer- Transformerstationer, pumpestationer o. lign. på indstat ioner til 20 m2 grundareal og indtil 3 m højde kan opstilog lign. les under iagttagelse af de i denne vedtægt fastsatte regler om afstand til naboskel og vej og om bebyggelsens udformning i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse i kvarteret. Dog må stationerne opfores i naboskel, når højden ikke er over 2,4 m. ll. Almindelige 1. Alle frie sider på bygninger skal behandles som fabestemmelser. cademur. 2. Ubebyggede arealer, som ikke benyttes til indkørsler, parkeringsarealer, legepladser eller lignende, skal anlægges og vedligeholdes som have, fælles opholdsareal eller lignende.

6 3. Før noget byggeri påbegyndes, skal der til godkendelse af dets overensstemmelse med byplanen forelægges byrådet tegninger, der viser grunden og dens omgivelser samt bygningernes beliggenhed på grunden og deres strørrelse, form, indretning, ligesom den påtænkte anvendelse af bygningerne skal oplyses. 4. Bestemmelserne i denne byplanvedtægt gælder forud for bestemmelserne i den til enhver tid for kommunen gældende bygningsvedtægt. 12. Byplanvedtæg- 1. Påtaleret ifølge nærværende byplanvedtægt har alene t ens overhol- Køge byråd. delse m.v. 2. Mindre betydende lempelser i bestemmelserne i denne vedtægt kan indrrammes af byrådet. 3. I øvrigt kan boligministeriet indrømme lempelser af byplanvedtægtens bestemmelser. 4. Ændringer i byplanvedtægten kan ske ned byrådets vedtagelse og boligministeriets godkendelse efter reglerne i byplanlovens 5. Således vedtaget af Køge byråd, der, 18. maj P. B. V. Åge Sund. / S. Laurentzius. 2.k.j.nr I medfør af 1 i lov om byplaner (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) godkendes foranstående af Køge byråd vedtagne forslag til partiel byplanvedtægt nr. 2 for et område i Køge kommune. Boligministeriet. den 19. juni 1965 P. M. V. Munck (sign). Foranstående byplanvedtægt er tinglyst på de af vedtægten omfattede ejendomme.

7

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune Byplanvedtægt nr. l tor Århusvejkvarteret Grenaa kommune Byplanvedtægt for et område ved Århusvej I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse Byplanvedtægt nr. 2 Boligområde ved Nyvej i Meløse 16.09.1964 ::...: 6 3 \ PORSLAG TIL PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, PARCELHUSOMRÅDE I MELØSE LILLE LYNGBY KOMMUNE APRIL 1963 18. 09. 63 HILTF.RØD n r fu 1.

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn Byplanvedtægt for del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 4 for området syd for Havnevej Frederiksværk Kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i l omhandlede

Læs mere

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II)

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II) Byplanvedtægt A 10 Byplanvedtægt for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) Byplanvedtægt A 10 for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) medfør

Læs mere

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn.

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn. MUNKEBO KOMMUNE BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9 Dræby by, Munkebo sogn. a Byplanvedtægt for matr. nr. Lu 1 Li, 4,Lu~ og Dræby by, Munkebo sogn. I medfør af lovbekendtgørelse

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXI. i Herlev kommune. med tillæg nr. 1.

Byplanvedtægt for byplanområde XXI. i Herlev kommune. med tillæg nr. 1. Byplanvedtægt for byplanområde XXI i Herlev kommune med tillæg nr. 1. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i

Læs mere

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit Mtr. nr., ejerlav, sogn: (i København kvarter) eller (i at sønderjydsk Landsdele)bd, og bl..i tingbogen, art. nr., e/er/av, sogn. Gade og hus nr.: Stempel: kr. øre Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4.

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4. , Byplanvedtægt for del af matr. nr. 32!, Munkebo by og sogn samt dele af matr. nr. 4!, 4~. og 4~-, Dræby by, Munkebo sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 16o af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

BYPLANVEDT]EGT NR. 1~ omfattende del af Munkebo by og sogn. vedtaget af Munkebo kommunalbestyrelse, Munkebo, den 8. februar 1972.

BYPLANVEDT]EGT NR. 1~ omfattende del af Munkebo by og sogn. vedtaget af Munkebo kommunalbestyrelse, Munkebo, den 8. februar 1972. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDT]EGT NR. 1~ omfattende del af Munkebo by og sogn vedtaget af Munkebo sogneråd, Munkebo, den 8. december 196k. Tillæg nr. i vedtaget af Munkebo kommunalbestyrelse, Munkebo, den

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG. til. byplanvedtegt. for. ejerlavet Glostrup by og sogn. Glostrup kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG. til. byplanvedtegt. for. ejerlavet Glostrup by og sogn. Glostrup kommune Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG til byplanvedtegt for ejerlavet Glostrup by og sogn i Glostrup kommune Byplanvedtægt for et område af Glostrup ejerlav, Glostrup kommune, nord for Roskildevejen. I medfør

Læs mere

2. Området omfatter helt eller delvis matr.nre. 4 d, 4 ar, 4 bd, 4 bf, 4 bg, 4 bh, 4 bi, 4 bk, 4 bl, Nederste Torp, 1 b, 1 ac, 1 ad, i ae, 1 af, 1 ag,

2. Området omfatter helt eller delvis matr.nre. 4 d, 4 ar, 4 bd, 4 bf, 4 bg, 4 bh, 4 bi, 4 bk, 4 bl, Nederste Torp, 1 b, 1 ac, 1 ad, i ae, 1 af, 1 ag, 1av, 3az, 4g,, ay, bæ, bø 7a 17b 10 ASMlNDERØD-GRØNHOLT KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR 14 Partiel byplanvedtægt for et etagehusområde i Humlebæk I medfør af byplanloven Boligministeriets lovbekendtgørelse nr

Læs mere

Partiel byplan. Roskilde købstads jorder. Nr. 7. i domsognet, for et område af

Partiel byplan. Roskilde købstads jorder. Nr. 7. i domsognet, for et område af Nr. 7 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads jorder i domsognet, beliggende ved Køgevej omfattende matr. nr. 12 aa, 12 af, 12 bf, 12 b * og 12 bh alle af Vestermarken ROSKILDE Felix Møllers

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968)

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PLANENS BESTEMMELSER I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE. Byplan nr.2 Byplanvedtægt.for et areal vest for ÅGERUP VEJEN.

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE. Byplan nr.2 Byplanvedtægt.for et areal vest for ÅGERUP VEJEN. Ma,tr.nr.l2 h m.fl. Ledøje By og Sogn. 2Q.ÂPSU964* O 41)4 :î Anmelder: Landinspektør Em-> l Krog, Brodersens Alle 3, Hellerup, LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE. Skab K Nr. 21 Byplan nr.2 Byplanvedtægt.for et areal

Læs mere

"VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der

VANDTÅRNSVEJ Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der Partiel Byplanvedtægt nr 7 "VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune 1 medfør af lov om byplaner (lovbekendtgørelse nr 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Brønderslev

Læs mere

Byplanvedtægt for Industriområde.

Byplanvedtægt for Industriområde. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 Byplanvedtægt for Industriområde. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT

NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT Partiel byplan nr. 9 NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT FOR ET OMRÅDE BEGRÆNSET AF JOHS. HØIRUPSVEJ JERNBANEN OG CHRISTIANSLUNDSVEJ I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.197o) fastsættes

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.l9To) fastsættes følgende

Læs mere

NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT

NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT i NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT FOR ETOMRkDE VED EN DEL AF CHRISTIANSLUNDSVEJ. VESTERGADE FR1SENGÅRDSYEJ OG F~Eh CRONESVEJ rn.d tdh~,.nclekotth~iag I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43 BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG Byplanvedtægt nr. 43 Byplanvedtægt nr. 43 for Gadevang I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE)

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. FOR ET OM-E VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LÆ, HVISSINGE.) 5 1. Område.

Læs mere

HADEBSLEV KOMMUNE. ^Byplanvedtægt nr. 14 \ for et område øst for Starup,

HADEBSLEV KOMMUNE. ^Byplanvedtægt nr. 14 \ for et område øst for Starup, HADEBSLEV KOMMUNE ^Byplanvedtægt nr. 14 \ for et område øst for Starup, HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR/14. Byplanvedtægt nr. 14 for et område øst for Starup«I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse

Læs mere

Nørre-Rangstrup Kommune. Byplanvedtægt nr. 3. Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden. Agerskov. Boligformål. Kongsbak Informatik

Nørre-Rangstrup Kommune. Byplanvedtægt nr. 3. Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden. Agerskov. Boligformål. Kongsbak Informatik Nørre-Rangstrup Kommune Byplanvedtægt nr. 3 Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden Agerskov Boligformål 1972 Kongsbak Informatik FORSL.: AGERS: L PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR EN DEL AF -.Y, NØRRE

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN MUNKEBO KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. f e- bruar l97o) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune I medfør af byplanloven (bekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 med senere ændringer) er vedtaget nærværende byplanvedtægt

Læs mere

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE BOGENSE KOMMUNE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE Ib Andersen og E.Juul Møller AIS Den 5.april 1974 ByplankonSulenter. Ax~kitektex~M.A.A 11 Sag nr.bgs 22.o

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 52

Partiel byplanvedtægt nr. 52 Partiel byplanvedtægt nr. 52 for et område i Hundige mellem Hundige Centret og Hundige Strandvej Greve kommune Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 23. Åkarrèen KØGE KOMMUNE 1977

BYPLANVEDTÆGT NR. 23. Åkarrèen KØGE KOMMUNE 1977 BYPLANVEDTÆGT NR. 23 Åkarrèen KØGE KOMMUNE 1977 KØGE KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 23. BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM VESTERGADE, TORVET, BROGADE Og KØGE Å ( ÅKARREEN ) I medfør af byplanloven

Læs mere

Byplanvedtægt 12. Et område omkring Hørsholm Torv

Byplanvedtægt 12. Et område omkring Hørsholm Torv Byplanvedtægt 12 Et område omkring Hørsholm Torv HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan nr. 12 for området omkring Hørsholm Torv I medfør al' byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

Partiel byplan 19. Kvarteret mellem Buddinge Hovedgade og Buddinge station vest for Buddingevej. Gladsaxe Kommune

Partiel byplan 19. Kvarteret mellem Buddinge Hovedgade og Buddinge station vest for Buddingevej. Gladsaxe Kommune Partiel byplan 19 Kvarteret mellem Buddinge Hovedgade og Buddinge station vest for Buddingevej Gladsaxe Kommune Byplanvedtægt for et kvarter mellem Buddinge Hovedgade og Buddinge station vest for Buddingevej.

Læs mere

Byplanvedtægt 15. Gildbroterrasserne, Køge Bugt Uddannelsescenter

Byplanvedtægt 15. Gildbroterrasserne, Køge Bugt Uddannelsescenter Byplanvedtægt 15 Gildbroterrasserne, Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune 2003 PARTIEL BYPLAMAljTÆQT NR. 15. ISHØJ KOMMUNE. Byplanvedtægt for et område mellem S-banen, Ishøj Stationsvej, Vejlebrovej

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Ølsemagle Kommune (Lejerbo, Nylandsvej) KØGE KOMMUNE 1968

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Ølsemagle Kommune (Lejerbo, Nylandsvej) KØGE KOMMUNE 1968 BYPLANVEDTÆGT NR. 5 Ølsemagle Kommune (Lejerbo, Nylandsvej) KØGE KOMMUNE 1968 Ølsemagle kommune Byplanvedtægt nr. 5. I medfør af byplanloven (lovbekendtgarelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Bolig-, industri- samt værkstedområde ved Chr. X s Vej og Jernbanen

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Bolig-, industri- samt værkstedområde ved Chr. X s Vej og Jernbanen Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 16 Viby Kommune Bolig-, industri- samt værkstedområde ved Chr. X s Vej og Jernbanen Del ophævet i henhold til lokalplanerne 181, 287 og 752 KONGSBAK INFORMATIK Januar 1976

Læs mere

Partiet byplan nr. 54. KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-PLATANVEJ-SADOLIN SGADE I ODENSE KØBSTAD

Partiet byplan nr. 54. KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-PLATANVEJ-SADOLIN SGADE I ODENSE KØBSTAD Partiet byplan nr. 54. KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-PLATANVEJ-SADOLIN SGADE I ODENSE KØBSTAD INDHOLDSFORTEGNELSE I Vedtægtens område...................... -....... 3 2 Udstykning..........................................

Læs mere

Byplanvedtægt 8. Opnæsgård og omliggende ejendomme nord for Kohave Allé og Hørsholmvej

Byplanvedtægt 8. Opnæsgård og omliggende ejendomme nord for Kohave Allé og Hørsholmvej Byplanvedtægt 8 Opnæsgård og omliggende ejendomme nord for Kohave Allé og Hørsholmvej HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan nr. 8 for,,opnæsgård" og omliggende ejendomme nord for Kohavealle og Hørsholmvej I

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9

Partiel byplanvedtægt nr. 9 Hasseris kommune Partiel byplanvedtægt nr. 9 Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

Partiel byplai-ivedtzgt nr. 2. for en del af. Odder Itoniinune

Partiel byplai-ivedtzgt nr. 2. for en del af. Odder Itoniinune Partiel byplai-ivedtzgt nr. 2 for en del af Odder Itoniinune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) er udarbejdet følgende partielle byplan for det område af Odder by, der på

Læs mere

Byplanvedtægt nr.1 FOR ET OMRÅD~TIL BOLIGFORMÀL I SKJERN BY

Byplanvedtægt nr.1 FOR ET OMRÅD~TIL BOLIGFORMÀL I SKJERN BY SKJERN KOMMUNE Byplanvedtægt nr.1 FOR ET OMRÅD~TIL BOLIGFORMÀL I SKJERN BY i 3 ¼1( /// SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 1. BYPLANVEDTÆGT NR. i FOR ET OMRÅDE MELLEM KLOK KEBJERGEVEJ, KLOSTERVEJ

Læs mere

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l.

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l. Matr.nr. 6b m. fl Dåstrup by og Sogn Anmelder: 1andinspektørerne Thorsen, Krarup & Klæsøe, Roskilde ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. l. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

Dragørs nordlige bydel

Dragørs nordlige bydel BYPLANVEDTÆGT NR. 3 Byplanvedtægt for Dragørs nordlige bydel Byplanvedtægt for Dragørs nordlige bydel. Område. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser

Læs mere

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Nr. 6 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads jorder i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v. S. og V. Pedersen 1967 Partiel byplan nr. 6 for

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård T Mr. LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) 97 52 is - GIRO 34130 ANMELDER: C.M?. kl B LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE -j 5 j;; j -p -n.j^ SMØRUMOVRE _ 0_. _ Q, Q, J.nr. 27.5. - 8-1 - 8-m Smn. 276o

Læs mere

Byplanvedtægt 8. Strandlunden, Jægerbuen, Ishøj Idrætscenter

Byplanvedtægt 8. Strandlunden, Jægerbuen, Ishøj Idrætscenter Byplanvedtægt 8 Strandlunden, Jægerbuen, Ishøj Idrætscenter Ishøj Kommune 2003 I. Området. Byplanvedtægt for et område mellem Ishøj Strandvej og en projekteret parallelvej nordvest for denne. I medfør

Læs mere

Partiel Byplanvedtægt nr. I Tikøb kommune

Partiel Byplanvedtægt nr. I Tikøb kommune Partiel Byplanvedtægt nr. I Tikøb kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Byplanmæssige forudsætninger...3 Partiel Byplanvedtægt...5 1 - Område...6 2 - Veje og stier...6 3 - Byggelinier og hjørneafskæringer...7 4

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975.

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY Februar 1974. Rettet i juni 1974 og februar 1975. RINGKØBIN-G KOMMUNE l PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRÅDE

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR.28

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR.28 HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR.28 Haderslev kommune. Partiel byplanvedtægt nr. 28. Byplanvedtægt nr. 28 for et bolig- og institutionsområde i den nordøstlige del af Haderslev ved Favrdal. I medfør

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Assentoft og Drastrup byer - Assentoft Øst, etape II. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

vejle Byplanvedtægt nr. 8 for et område af Vejle Købstads Nørremark, nord for Nørremarksvej KOMMUNE

vejle Byplanvedtægt nr. 8 for et område af Vejle Købstads Nørremark, nord for Nørremarksvej KOMMUNE vejle KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 8 for et område af Vejle Købstads Nørremark, nord for Nørremarksvej Vejle kommune 0 Anmelder: Vejle byråd. Byplanveatægt nr. 8. 36O~ 2 2, SEP. Bypi arive dtægt for et område

Læs mere

Partiel. (Allesø-Nxsbyhovedbroby-

Partiel. (Allesø-Nxsbyhovedbroby- byplan nr 106 2) Partiel (Allesø-Nxsbyhovedbroby- I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr 242 af 30 april 1949) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Næsby, Allesø-Næsbyhovedbroby

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46 BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV Byplanvedtægt nr. 46 Byplanvedtægt nr. 46 for Nr. Herlev I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 18 Byplanvedtægt for et område begrænset af Lyngbygade, Lyngsøvænget, Lyngsø og Pøtsøstien.

Partiel byplanvedtægt nr. 18 Byplanvedtægt for et område begrænset af Lyngbygade, Lyngsøvænget, Lyngsø og Pøtsøstien. Tiuauy^T D. ^o.i-\.'7^ Partiel byplanvedtægt nr. 18 Byplanvedtægt for et område begrænset af Lyngbygade, Lyngsøvænget, Lyngsø og Pøtsøstien. Indholdsfortegnelse Side I. Byplanvedtægtens område 1 II. Områdernes

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4. Schleppegrellsgade. Byplanvedtægt for et omraade i Aalborg kommune, beliggende i Vestbyen omkring Schleppegrellsgade.

BYPLANVEDTÆGT NR. 4. Schleppegrellsgade. Byplanvedtægt for et omraade i Aalborg kommune, beliggende i Vestbyen omkring Schleppegrellsgade. BYPLANVEDTÆGT NR. 4. Schleppegrellsgade. Byplanvedtægt for et omraade i Aalborg kommune, beliggende i Vestbyen omkring Schleppegrellsgade. STADSARKITEKTEN I AALB0RG. NOVEMBER 1956. AALBORG KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT

Læs mere

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ BYPLANVEDTÆGT FOR DEL AF HVALSØ STATIONSBY. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

Østerbrogade, Østergade og en del af Grønnegade

Østerbrogade, Østergade og en del af Grønnegade Borgergade, Engvej Østerbrogade, Østergade og en del af Grønnegade I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) pålægges der et område, beliggende i Nørresundby købstad mellem Borgergade-Engvej-Østerbrogade-Østergade-nordligste

Læs mere

for område Bryggergade, Nørregade, Østergade, Nørresundby købstad.

for område Bryggergade, Nørregade, Østergade, Nørresundby købstad. BYPLANVEDTÆGT for område Bryggergade, Nørregade, Østergade, Nørresundby købstad. I medfør af lov, nr. 181 af 29. april 1938 om byplaner med ændringer ifølge lov, nr, 211, af 23. april 1949, jfr. lovbekendtgørelse,

Læs mere

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. A 13. FOR ET OMRÅDE I AVEDØRE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG SYD FOR AVEDØRE SKOLES

Læs mere

SKIVE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11

SKIVE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11 SKIVE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11 Byplanvedtzgt nr. i 1 I medfør af byplanloven (lovbestemmelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 5 1 nævnte område i Skive kommune.

Læs mere

AALBORG KOMMUNE. STADSARKITEKTEN.

AALBORG KOMMUNE. STADSARKITEKTEN. AALBORG KOMMUNE. STADSARKITEKTEN. BYPLANVEDTÆGT NR. 28. Skydebanevej. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende mellem Skydebanevej og grænsen mod Hasseris kommune. OKTOBER 1966. AALBORG

Læs mere

Partiel byptan nr. 4 BYPLANVEDTÆGT FOR EN DEL AF NYBORG AVLSGARDS JORDER. med tilhørende kortbitag

Partiel byptan nr. 4 BYPLANVEDTÆGT FOR EN DEL AF NYBORG AVLSGARDS JORDER. med tilhørende kortbitag Partiel byptan nr. 4 NYBORG KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR EN DEL AF NYBORG AVLSGARDS JORDER med tilhørende kortbitag I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2. februar 197) fastsættes følgende

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTFGT NR. 19. for et parcelhusområde i SA KS I LD BY

PARTIEL BYPLANVEDTFGT NR. 19. for et parcelhusområde i SA KS I LD BY PARTIEL BYPLANVEDTFGT NR. 19 for et parcelhusområde i SA KS I LD BY ODDER KONMUNE Byplanvedtægt for et parcelhusomrade i Saksild. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR: - 19. I medf@r af byplanloven (1ovbekendtgØrelce

Læs mere

Byplanvedtægt 3. Store industriområde

Byplanvedtægt 3. Store industriområde Byplanvedtægt 3 Store industriområde Ishøj Kommune 2003 Partiel byplanvedtægt nr. 3 Torslunde-Ishøj kommune I. Området. Byplanvedtægt for industrikvarter ved vestmotorvejene gennem Torslunde-Ishøj kommune.

Læs mere

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads Bygrunde. i domsognet, begrænset af Skomagergade, Ringstedgade, Bredgade og Gullandsstræde

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads Bygrunde. i domsognet, begrænset af Skomagergade, Ringstedgade, Bredgade og Gullandsstræde Nr. 5 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads Bygrunde i domsognet, begrænset af Skomagergade, Ringstedgade, Bredgade og Gullandsstræde (kvarteret omkring»schmeltz Plads«) ROSKILDE Felix Møllers

Læs mere

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk - l - Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 6 J af 2o. februar 19?o), fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

Partiel byplan nr. 30. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM DAMHUSVEJ-HENRIETTEVEJ-SOPHIE BREUMS VEJ-SKIBHUSVEJ I ODENSE KØBSTAD

Partiel byplan nr. 30. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM DAMHUSVEJ-HENRIETTEVEJ-SOPHIE BREUMS VEJ-SKIBHUSVEJ I ODENSE KØBSTAD Partiel byplan nr 30 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM DAMHUSVEJ-HENRIETTEVEJ-SOPHIE BREUMS VEJ-SKIBHUSVEJ I ODENSE KØBSTAD 5ay, 5dp, 5rl 5df, 5de, I henhold til lov om byplaner (lovbekendtgørelse

Læs mere

Byplanvedtægt 11a. Gadekæret

Byplanvedtægt 11a. Gadekæret Byplanvedtægt 11a Gadekæret Ishøj Kommune 2003 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT m. lla r TORSLUITDE- ISHØJ KOMMUNE. Byplanvedtægt for et område mellem Ishøj Stationsvej, Ishøj Parkvej, Ishøj Boulevard og Ishøjstien.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 7. for et område ved Hejmdalsvej i Frederikssund. Vedtaget af Frede~kasund byråd den IO. oktober 1972

BYPLANVEDTÆGT NR. 7. for et område ved Hejmdalsvej i Frederikssund. Vedtaget af Frede~kasund byråd den IO. oktober 1972 BYPLANVEDTÆGT NR. 7 for et område ved Hejmdalsvej i Frederikssund. Vedtaget af Frede~kasund byråd den IO. oktober 1972 Frederikssund byråd Partiel byplanvedtegt nr. 7 for et område ved Hejmdalsvej i Frederikssund.

Læs mere

SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6

SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6 SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6 Byplanvedtaegt nr. 6 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område under Vinde

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 3 SAMT TILLÆG

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 3 SAMT TILLÆG MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 3 SAMT TILLÆG Byplanedtægt for del af matr. nre. 16! og l6~, Munkebo by og sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949 fastsættes følgende bestemmelser

Læs mere

Byplanvedtægt 13. For et område ved Bagsværdvej - Rønne Allé. Lyngby-Taarbæk Kommune

Byplanvedtægt 13. For et område ved Bagsværdvej - Rønne Allé. Lyngby-Taarbæk Kommune Byplanvedtægt 13 For et område ved Bagsværdvej - Rønne Allé Lyngby-Taarbæk Kommune BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRADE VED BAGSVÆRDVEJ RØNNE ALLE 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 160

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXIV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXIV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXIV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund. December 1964 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund. December 1964 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 2 Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund KONGSBAK INFORMATIK December 1964 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 SOLBJERG ARHUS KOMMUNE STADSARKITEKTENS KONTOR, BYPLANAFDELINGEN

Læs mere

Partiel byplan nr (Dalum nr. 4) ODENSE KOMMUNE LOKALPLANVEDTÆGT HJALLESEGADE, JACOB HANSENS VEJ-0DENSEVEJ I ODENSE KOMMUNE

Partiel byplan nr (Dalum nr. 4) ODENSE KOMMUNE LOKALPLANVEDTÆGT HJALLESEGADE, JACOB HANSENS VEJ-0DENSEVEJ I ODENSE KOMMUNE Partiel byplan nr 104 (Dalum nr 4) ODENSE KOMMUNE LOKALPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM HJALLESEGADE, JACOB HANSENS VEJ-0DENSEVEJ I ODENSE KOMMUNE 1 2 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr 160

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej Frederiksværk Kommune PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NUMMER 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej i Frederiksværk Frederiksværk kommune

Læs mere

SKIVE K0BSTADKOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3

SKIVE K0BSTADKOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3 SKIVE K0BSTADKOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3 Byplanvedtægt nr. 3 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i paragraf 1 nævnte område

Læs mere

STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973

STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973 BYPLANVEDTÆGT NR. 31 A Mjel m.v. STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973 AALBORG KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 31 A. Mjel m.v. Byplanvedtægt for et område nord for Smedegaardsvej belig- gende omkring Mjel i

Læs mere

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE Matr. nr. 11 a m.fl. Stpl. 25,oo kr. Wvinningdal by, Balle sogn Akt:Skab / nr. 2æ G I = *' llki 14.JAN1977 SEMPELMÆRKE 1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE C I U ILRET Silkibrg KUN QYLDIGT MED AFSTLMPLINQ AF..,I '

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune Partiel byplanvedtægt nr. 2 for Nørager kommune Boligområde i Nørager by I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsætles følgende bestemmelser for det i l nævnte område

Læs mere

Gråsten Kommune. Byplanvedtægt nr. 5. Boligformål, Dyrkobbel. Vedtaget:

Gråsten Kommune. Byplanvedtægt nr. 5. Boligformål, Dyrkobbel. Vedtaget: Gråsten Kommune Byplanvedtægt nr. 5 Boligformål, Dyrkobbel Vedtaget: 110.1977 GRÅSTEN KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 5 Byplanvedtægt for et^boli^gpmråde^ved I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 14 Tarm Vest - Boligforeningen

Partiel byplanvedtægt nr. 14 Tarm Vest - Boligforeningen Partiel byplanvedtægt nr. 14 Tarm Vest - Boligforeningen Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk l medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

Partiel byplan SCT. JØRGENSBJERG

Partiel byplan SCT. JØRGENSBJERG Nr. 32 Partiel byplan for et område af SCT. JØRGENSBJERG ROSKILDE KOMMUNE ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v. S. og V, Pedersen 1974 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

ODENSE KOMMUNE B Y P L A N V E D T Æ G T. Partiel byplan nr (AIIesø - Næsbyhoved - broby nr. 3) FOR ET KVARTER MELLEM

ODENSE KOMMUNE B Y P L A N V E D T Æ G T. Partiel byplan nr (AIIesø - Næsbyhoved - broby nr. 3) FOR ET KVARTER MELLEM Partiel byplan nr 107 (AIIesø - Næsbyhoved - broby nr 3) ODENSE KOMMUNE B Y P L A N V E D T Æ G T FOR ET KVARTER MELLEM BOGENSEVEJ og HØJLØKKE ALLE I ODENSE KOMMUNE 2 3 4 1 Grundenes I medfør af byplanloven

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmclser for det i 1 nævnte område i Sdr. Tranders kommune.

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmclser for det i 1 nævnte område i Sdr. Tranders kommune. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmclser for det i 1 nævnte område i Sdr. Tranders kommune. 1. Område C1 begrænses mod nord af kommuneskellet

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 16

BYPLANVEDTÆGT NR. 16 Et byområde i Egebæk-Hviding BYPLANVEDTÆGT NR. 16 Ribe kommune Partiel "byplanvedtægt nr. 16 BYPLANVEDTÆGT H R. 16 for Et byområde i Egebæk Hviding I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde VIII. i Herlev kommune

Byplanvedtægt for byplanområde VIII. i Herlev kommune Byplanvedtægt for byplanområde VIII i Herlev kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere