Syng glæden løs! 26. juli 1. august 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Syng glæden løs! 26. juli 1. august 2015"

Transkript

1 Syng glæden løs! 26. juli 1. august 2015

2 Velkommen Sang & Livsglæde I vores del af verden går mange rundt og lægger låg på sig selv. Selv utæmmet glæde synes blandt voksne at skulle have en årsag. Gennem sang, dans, musik, latter, forskellige workshops, fester og koncerter, vil vi gerne invitere alle typer sangere ind i et fællesskab, hvor det er ok at være sig selv. Tillader vi hele paletten af væremåder, udtryk og følelser at folde sig ud, vil musikken, koret og solister for alvor løfte sig og brænde igennem. Syng glæden løs! er udviklet med baggrund i Sang, kor og livsglæde. Det er et sangkursus for både korsangere og solister Tag med krop og stemme på rejse i nye fælleskaber, udtryk og følelser. Fælles koroplevelser, koncerter, foredrag og workshops, hvor personlig udvikling, sang, musik, og krop er gennemgående temaer. Vel mødt til en fantastisk uge. Niels Jørgensen Kursusleder

3 Fagene Fælles kor I koret kommer vi igennem 5 arrangementer med en mangfoldighed af udtryk i forskellige rytmiske genrer. Det kan være pop, rock, swingende jazz, latin, bløde ballader eller traditionelle højskolesange specielt arrangeret til jer. Arrangementerne er 3, 4 eller 5 stemmige, typisk indstuderet med klaver akkompagnement. Lejlighedsvis øves i mindre grupper rundt på skolen med en underviser i hvert lokale. Workshops Du kan vælge dig ind på mindre workshop-hold efter interesse. En række forskellige emner vil blive præsenteret på ugen under temaerne : krop, stemme, solosang, kor, personlig udvikling, improvisation og live komposition. Her vil både være tilbud for korsangere, trænede solister samt skabs-solister, med lejlighed for, i trygge rammer, at prøve solist rollen af. Koncerter I år er vi netop i færd med at finde et nyt spændende band til vores koncertaften. Der vil også blive lejlighed til at høre de dygtige undervisere på slap line. Sidst men ikke mindst skal alle kursusdeltagere ud og spille koncert med cremen af ugens indhold. Forudsætninger Højskolens styrke er at vi kan rumme alle niveauer. Så hvad enten du er helt grøn, en glad amatør, har mange års erfaring eller sangmæssige ambitioner, er dette kursus for dig! Kropstime Vi har besluttet at alle skal røre sig mindst én gang dagligt. Kroppen er trods alt vores instrument. Og hvad er mere effektivt som pause for øre og hoved, end at få pulsen lidt op, fokus på kroppen og trukket vejret i bund. Også her vil der være valgmuligheder med tilbud for en hver. Fx Meditativ TriYoga med fokus på åndedræt, ManuVison Træning og dans. Morgensamlinger Hver morgen samles vi for at synge og få et par inspirerende ord med til dagen.

4 Ugens skema Der er pauser såvel formiddag som eftermiddag med hhv. vand og frugt og kaffe m. kage. Skema Syng Glæden Løs! 2015 Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Morgenmad Morgensamling Brunch Kor Workshops Kor Kor Kor Generalprøve Kropstime Kropstime Syng fra Højskolesangbogen Frokost Kropstime Kropstime Fritid Fritid Fritid afg. Kor Kor Kor Workshops Koncert Indkvartering i og Vig Kirke rundvisning Velkomst og Ryst Sammen Geo og kultur-tur i Odsherred Aftensmad Aftensmad Grillaften Aftensmad Lækkerier Kor Fritid Fritid Fritid fra køkkenet. Festmiddag Workshops Live musik Kor Fremvisning Koncert ved lærerne. Fest Afrunding Afrejse Praktiske oplysninger Pris 4.300,- pr. person i dobbeltværelse, 4.900,- for enkeltværelse. Prisen dækker undervisning, ophold og forplejning. Udstyr Skolen råder over det udstyr der skal bruges til undervisningen, men husk at medbringe tøj som er behageligt og som du kan røre dig i. Rygepolitik Højskolen er røgfri. Der er en udendørs ryge-pavillon i tilknytning til højskolens café. Indkvartering Du bliver indkvarteret i et af skolens 7 elevhuse. Som udgangspunkt i et dobbeltværelse med en anden venlig kursist af samme køn, da vi kun råder over ganske få enkeltværelser. På tilmeldingen kan du skrive, hvis du på forhånd har aftalt hvem du ønsker at dele værelse med. Der bor ca. 10 kursister i hvert hus. Husene er udstyret med 3-4 badeværelser, fælles opholdsstue med the-køkken samt vaskemaskine og tørretumbler. Du får udleveret sengetøj, sengelinned og håndklæde ved ankomsten, men regner du med at skulle en tur på stranden (som ligger ca. 3 km. fra højskolen) er det en god idé at tage et stort badehåndklæde med. Alle måltider bliver serveret i højskolens hyggelige spisehus.

5 Beliggenhed Den Rytmiske Højskole ligger ved Vig i Odsherred - mellem Nykøbing Sj. og Holbæk - og er centralt placeret uanset hvor i landet du kommer fra. Linje 888, der kører mellem forskellige jyske byer og København har fået stoppested i Vig. Tilmelding Tilmeld dig via hjemmesiden. Tilmeldingen er gældende når vi har bekræftet modtagelsen af depositum. Ved framelding senere end 2 måneder før kursusstart får du ikke dit depositum retur. Ved framelding senere end 1 måned før kursusstart er hele betalingen tabt. Du kan tegne en afbestillingsforsikring (ved sygdom) hos Europæiske på 6 % af prisen. Se mere på deres hjemmeside, Afbestillingsforsikring/afbestilling_ gang_til_gang/ (forsikringen skal købes før eller samtidigt med betaling af depositum) Ønsker du yderligere information, er du meget velkommen til at ringe til højskolen på tlf. nr , bedst mellem kl. 9 og 15. Har du yderlige spørgsmål kan du maile til Niels Jørgensen på:

6 Underviserne på kurset Maria Kynne Maria er en gennem-musikalsk, engageret og kompetent korleder, hvis allervigtigste værktøjer er et bredt smil, et varmt hjerte og en stor tillid til sine med mennesker. Med sin energiske fremtoning formår hun at gøre en hver musikalsk situation til en inspirerende oplevelse. Er diplomuddannet fra Rytmisk musikkonservatorium og har 20 år levet som sanger, komponist, arrangør, underviser og tekstforfatter, med en lang række cd udgivelser bag sig, hvoraf flere i eget navn. Synger i orkestrene Global Tunes og Vokalselskabet Glas, som var nomineret til en Danish music award i Modtog i 2009 desuden årets Thøger Olesen pris. De senere år har Maria specialiseret sig i etniske syngemåder og blev i 2010 certificeret Kunstgrebsinnovatør en uddannelse i at bruge kunstneriske processer og kompetencer i erhvervslivet. Se i øvrigt og Christian Ronsfeld Christian bor i Aarhus, hvor han er leder og arrangør for de to rytmiske kor Naura og Sing It!. Han er i øjeblikket ved at færdiggøre sine kandidatstudier i sang, korledelse og hørelære på Det Jyske Musikkonservatorium. Christian kommer oprindeligt fra Tyskland og flyttede til Danmark for to år siden for at forfølge sine musikalske drømme og en dansk pige. Inden han flyttede til Danmark afsluttede han sin uddannelse som gymnasielærer i musik og latin, en lidt utraditionel fagkombination, der dog bl.a. gik op i en højere enhed, da han blev bedt om at oversætte en stak popsange til latin og arrangere dem som et kor-medley til de tyske latinlæreres årskongres. Det er meget vigtigt for Christian, at det både skal lyde godt og være sjovt, når man synger sammen. Musikken skal kunne mærkes i fødderne og i hjertet, den skal skabe sammenhold og give plads til at man hver især kan folde sig ud. Udover sit arbejde og studier i Aarhus giver Christian workshops for ungdomskor organistionen SYNG, hvor han bl.a. har været en del af Operation SYNG og Korprojekt 2015 i Tivolis Koncertsal. Niels Jørgensen (kursusleder) Niels elsker at planlægge og systematisere, samtidig med at der altid er plads til en underspillet og skæv humor. Han er fuldtidsansat på Den Rytmiske Højskole og er uddannet folkeskolelærer i Musik,Tysk og Geografi. Tidligere afdelingsleder i Musikskole, ansat ved Danmarks Pædagogiske Universitet og University College Sjælland samt censor i Musik ved lærerseminarierne. Lærer på Fredemus og Vestmus musikkurser. Er forfatter til DRH-Forlags første udgivelse Brugsklaver. Nyt, Nemt & Nørdet, som er en af de mest populære Brugsklaverbøger solgt i DK. Han underviser i Sammenspil, Hørelære og Teori, Brugsklaver og Praktisk Økologi m.m. og spiller i div. Bands. På sommerkurset vil han som kursusleder stå for morgensamlinger, undervise i workshops og spille fra Højskolesangbogen. Herudover binder han enderne sammen på kurset, så hele ugen kommer i det rette flow.

7 Ditte Rønn Poulsen Den Rytmiske Højskole er stolte over at have fået Ditte som fast sang og kor underviser, og glade for at kunne tilbyde andre end vinterkursisterne muligheden for at opleve hendes smittende humør og unikke kompetencer. Ditte er en bredt funderet sangerinde der bla. turnerer i ind og udland med Jazz duoen RØST, fungerer som frontfigur i Miss D & the Sophisticated Laddies og er pladeaktuel med det anmelderroste album Echoes of Madeleine. Ditte er konservatorieuddannet sanger og sanglærer med speciale i musik og bevægelse. Netop krop og bevægelse præger hendes tilgang til sangundervisningen, hvorfor elever kan forvente at arbejde med, fysisk holdning, klang, rytmik og dynamik. Dittes undervisnings filosofi centrerer sig om, lysten til at udtrykke sig, og glæden ved at synge, hvor målet er at genoplive den naturlighed og spontanitet vi kender fra vi var børn, og føre den ind i en struktureret musikalsk ramme som en sang er. Links : Ditte soundcloud:https:// soundcloud.com/ditteroenn Nogle af kursets øvrige undervisere er : Katrine Ingelhardt Andersen Katrine er certificeret TriYoga instruktør, Sanger og Sangpædagog, og har afsluttet VoiceEmbodyment, der er en 2 årig efteruddannelse for professionelle sangere og sangpædagoger, med en holistisk tilgang til stemmen. Hun er grundlægger af SangerYoga der kombinere Katrines indgående viden i feltet mellem Sang, stemmen, psyke og krop. Ida er en utrolig indfølende og dygtig kropsterapeut og træner, uddannet hos ManuVision. På kurset vil hun undervise i ManuVision træning, en sjov og anderledes gymnastik form der styrker, frigør og genopbygger kroppens vitalitet. Ida Sand Rasmus Grosell På kurset vil Rasmus optræde, som workshoplærer, rytmik og idræts underviser, samt trommeslager. Rasmus er uddannet life-coach og teamcoach og er en overordentlig dygtig og erfaren underviser, der formår at formidle komplekse og tænksomme emner, på den mest befriende og gadedrengs agtige facon. Han har levet som professionel trommeslager i en årrække, spillet i diverse teaterforestillinger, og på et hav af mindre rockudgivelser, samt turneret med bla. Sebastian, Tommy Kenter, Burnin Red Ivanhoe mf. Har i 7 år været fast underviser på Den Rytmiske Højskole, men ernærer sig nu freelance som trommeslager og i det private erhvervsliv indenfor HR. Anders Heidelbach Anders er fast lærer på Den Rytmiske Højskole. Han er diplomuddannet fra Det Rytmiske konservatorium i København, en fantastisk bassist og underviser og ikke mindst utrolig behagelig at være sammen med. Han er også aktiv musiker og spiller med forskellige bands hvor han fungerer som sideman. På kurset kan Anders opleves som workshoplærer, hus-bassist, mm.

8 Tilmeldingsblanket Syng glæden løs! 26. juli - 1. august 2015 Navn: Adresse: Postnummer: Cpr nr. By: tlf. nr. Har du erfaring med at synge i kor? Ja: Nej: Hvis ja, hvor mange år: Hvilken stemme plejer du at synge: Sopran (lys dame): Alt (dyb dame): Tenor (lys herre): Bas (dyb herre): Ved ikke: Jeg vil gerne arbejde med solosang, og har erfaring som solist Jeg har ingen soloerfaring, men vil gerne prøve Jeg ønsker udelukkende at deltage som korsanger Indkvartering: Jeg ønsker at bo: På dobbeltværelse: (kr ,-) Ønsker at bo sammen med; På enkeltværelse: (kr ,-) Anfør her om du er vegetar eller om du er allergisk overfor visse fødevarer: Dato underskrift Send tilmeldingsblanketten til; Den Rytmiske Højskole Jyderupvej Vig

Blæser- og slagtøjskursus

Blæser- og slagtøjskursus Blæser- og slagtøjskursus 28. juni - 4. juli 2015 Arrangeret i samarbejde mellem Den Rytmiske Højskole og og AOF Gladsaxe. Kære sommerkursist Dette skrives i den kolde vintertid, men det luner når jeg

Læs mere

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus Den musikalske familie Den Rytmiske Højskoles familiekursus 5. juli - 11. juli 2015 VELKOMMEN PÅ HØJSKOLE Igen i år glæder vi os til, at byde velkommen på Den Rytmiske Højskoles familiekursus. Et kort

Læs mere

Blæser- og slagtøjskursus

Blæser- og slagtøjskursus Blæser- og slagtøjskursus 28. juni - 4. juli 2015 Arrangeret i samarbejde mellem Den Rytmiske Højskole og og AOF Gladsaxe. Kære sommerkursist Dette skrives i den kolde vintertid, men det luner når jeg

Læs mere

SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012

SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012 BO STIEF LEA THORLANN OLE VISBY OLIVIER ANTUNES KRISTINE HEEBØLL SØREN HUSS PALLE HJORT CHANO OLSKÆR KRISTER JONSSON IRENE OLSEN KIM LINNET BRITTA KOLD SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012 1: OLLERUP MUSIKSTÆVNE

Læs mere

ollerup korstævne 29.6. - 4.7. 2015

ollerup korstævne 29.6. - 4.7. 2015 koncerter korledere sedjanka Mogens Dahl Alice Granum Line Groth Kristian Skårhøj karin thulemark Anna Mose Povl Balslev Ulrich Klostergaard iki karin thulemark ollerup korstævne 29.6. - 4.7. 2015 1: sommerhøjskole

Læs mere

Højskolen midt i Danmark

Højskolen midt i Danmark Et godt sted at starte 2012 www.samsohojskole.dk Højskolen midt i Danmark Velkommen til Samsø Højskole kajak, korsang, gospel, zumba, linedance, et uhøjtideligt miljø, hvor vi er i øjenhøjde adventuresport,

Læs mere

Indhold. Vi glæder os til at byde dig velkommen som sommerkursist på Grundtvigs Højskole. Med venlig hilsen Jakob Mejlhede Nielsen, forstander

Indhold. Vi glæder os til at byde dig velkommen som sommerkursist på Grundtvigs Højskole. Med venlig hilsen Jakob Mejlhede Nielsen, forstander Sommerkurser 2015 Indhold Side Kursus Sommerkurser 2015 3 Intensivt fotografi sk sommerkursus 3 Eksperimenterende maleri 4 Amerikanske præsidenter ved Mads Fuglede 5 De blå øjne korværk ved John Høybye

Læs mere

Saxild Strand. Katalog 2014. Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand.

Saxild Strand. Katalog 2014. Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand. Saxild Strand Katalog 2014 Saxild Strand Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand. dk Velkommen til Saxild Strand Det er med stolthed at

Læs mere

Masterclass i Unge Stemmer. Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole

Masterclass i Unge Stemmer. Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole Masterclass i Unge Stemmer Rytmisk korsang for børne- og ungdomskor Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole Forord Rytmisk korsang for børne- og ungdomskor Den Jyske Sangskoles 9. Masterclass

Læs mere

Indhold. ULDUM HØJSKOLE Højskolebakken 11 7171 Uldum 7567 8211 uldum@uldum-hojskole.dk www.uldum-hojskole.dk. Århus. Uldum. København.

Indhold. ULDUM HØJSKOLE Højskolebakken 11 7171 Uldum 7567 8211 uldum@uldum-hojskole.dk www.uldum-hojskole.dk. Århus. Uldum. København. Uldum Højskole Indhold Velkommen 3 Tag på højskole 4 Højskoleliv 6 Fag og hovedområder 8 Musik og teater 10 Kunst og design 12 Kultur og samfund 14 Idræt og svømning 16 Pædagogik og psykologi 18 Dansk

Læs mere

ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014

ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014 ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014 1-2-3-4 Så kan vi endelig præsentere det nye Almus skema og de nye lærere for jer. Skemaet har været lidt af et puslespil, i forhold til alles ønsker

Læs mere

ULDUM HØJSKOLE FRIHED TIL FORSKELLIGHED

ULDUM HØJSKOLE FRIHED TIL FORSKELLIGHED ULDUM HØJSKOLE FRIHED TIL FORSKELLIGHED BESTIL EN RUNDVISNING tlf: 75 67 82 11 mail: uldum@uldum-hojskole.dk INDHOLD Velkommen 3 Tag på højskole 4 Højskoleliv 6 Fag og hovedområder 8 Musik og teater 10

Læs mere

Nyt i kirken: A-gudstjenester. SommerLight. gudstjenste

Nyt i kirken: A-gudstjenester. SommerLight. gudstjenste Vil gerne gøre en forskel INTERVIEW: SIDE 4 Klyngesøndag i efteråret ANDERLEDES: SIDE 6 SommerLight Nyt i kirken: A-gudstjenester gudstjenste GUDSTJENSTE: GRILL: SIDE SIDE 7 7 Masser af gode tilbud AKTVITETER:

Læs mere

SOMMERAKTIVITETER 2015

SOMMERAKTIVITETER 2015 SOMMERAKTIVITETER 2015 SOMMER MED MANGE TILBUD Nu er det igen sommertid, og som altid tilbyder Greve Kommune en række spændende aktiviteter til børn og unge. Der er rigtig mange tilbud, hvoraf de fleste

Læs mere

Rinkenæs Efterskole et klart valg!

Rinkenæs Efterskole et klart valg! Rinkenæs Efterskole et klart valg! Et efterskoleophold er en fantastisk oplevelse. Her møder du andre unge, som har valgt at tage 1 eller måske 2 år væk hjemmefra for at prøve at stå på egne ben i trygge

Læs mere

Danmarks første og største livstilshøjskole

Danmarks første og største livstilshøjskole Danmarks første og største livstilshøjskole Alle kan lære at leve sundt. Men det er vigtigt, at den sunde livsstil holder i længden og bliver en del af hverdagen. Derfor arbejder vi ikke med slankekure,

Læs mere

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. Familiehøjskole for flere generationer. Leg, samvær og kulturelle oplevelser

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. Familiehøjskole for flere generationer. Leg, samvær og kulturelle oplevelser Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord Familiehøjskole for flere generationer Leg, samvær og kulturelle oplevelser 14. - 20. juli 2013 Familiehøjskole for flere generationer Leg, samvær og kulturelle

Læs mere

Velkommen til Bornholms Højskole

Velkommen til Bornholms Højskole www.bornholmshojskole.dk Velkommen til Bornholms Højskole På Bornholms Højskole er hovedvægten lagt på kunsthåndværk, billedkunst musik, kokkens køkken og It og medie. Højskolen er åben for alle, du skal

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER. 1www.dgi.dk LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS. for dansere og spillefolk. www.dgi.dk

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER. 1www.dgi.dk LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS. for dansere og spillefolk. www.dgi.dk 1 STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS for dansere og spillefolk 2 Lederuddannelse og inspirationskursus Lørdag d. 24. maj 2014, kl. 9.00 og søndag d. 25. maj 2014,

Læs mere

Se andre SPIL OP - arrangementer side 14

Se andre SPIL OP - arrangementer side 14 Udkast 30. maj Musikskolen SPIL OP Ina Kjelstrup skoleleder Velkommen til 28. sæson Vi byder velkommen med en buket af kurser, som vi håber vil interessere dig. Vi lægger stor vægt på et rart, givende,

Læs mere

Elevskrift Nr. 1-2008

Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLEN I SØNDERBORG Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLENS ELEVFORENING Efterårsopholdet 2007 Indholdsfortegnelse Formandsord forår 2008................................................................

Læs mere

Indholdsplan for Balle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole! Redigeres løbende

Indholdsplan for Balle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole! Redigeres løbende Indholdsplan for Balle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole! Redigeres løbende Formål: I henhold til skolens vedtægter er det BALLEs formål at drive skole indenfor gældende lovgivning. Værdigrundlag:

Læs mere

Familiekursus. Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år)

Familiekursus. Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år) Familiekursus Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år) Sommerferie med nye venner, masser af aktiviteter, fællesskab og samvær for alle i familien kort sagt: Familiekursus! 19.-25. juli 2015 Familiekursus

Læs mere

www.ihs.dk Dans 07 Birgitte Gyrd

www.ihs.dk Dans 07 Birgitte Gyrd www.ihs.dk Dans 07 Birgitte Gyrd Dans 07 4. - 9. april 2007: Argentinsk tango 16. - 20. maj, Kr. himmelfartsferien: Dans med familien 25. juni - 1. juli 2007: Dans, dans, dans 1 9. - 25. juli 2007: Dans,

Læs mere

Golf for singler. Nørgaards højskole - 2015. Nørgaards Højskole - nrgaard.dk

Golf for singler. Nørgaards højskole - 2015. Nørgaards Højskole - nrgaard.dk Golf for singler Nørgaards højskole - 2015 Nørgaards Højskole - nrgaard.dk 86 68 23 00 Golf for singler på Nørgaards Højskole 2015 I 2015 byder Nørgaards Højskole velkommen til hele 3 temakurser Golf for

Læs mere

MED HJERTET FULDT AF SANG!

MED HJERTET FULDT AF SANG! NR 1 2013 MEDLEMSMAGASIN KOR NYT MED HJERTET FULDT AF SANG! 1 LEDEREN, november, 2013 Kære alle i Folkekirkens Ungdomskor Folkekirkens Ungdomskor FUK Sekretariatet FO, Frederiksgade 78 C 8000 Aarhus C

Læs mere

KURSER WORKSHOPS EVENTS OG SUPPORT

KURSER WORKSHOPS EVENTS OG SUPPORT KURSER WORKSHOPS EVENTS OG SUPPORT FOR PROFESSIONELLE MUSIKERE EFTERÅR 2013 fotos forord side 3 indholdsfortegnelse I FORM KURSER, WORKSHOPS & EVENTS EFTERÅR 2013 Arme stræk, arme bøj... eller: løb en

Læs mere

Musikklasser i Horsens - og andre steder Vi vil skabe rammer for at talentet kan udvikle sig...

Musikklasser i Horsens - og andre steder Vi vil skabe rammer for at talentet kan udvikle sig... Musikklasser i Horsens - og andre steder Vi vil skabe rammer for at talentet kan udvikle sig... MUSIKSKOLEN Forslag til etablering af særlige musikklasser med inddragelse og beskrivelse af erfaringer fra

Læs mere

Årsskriftet 2014. Hvad er DATS? DATS`Årsmøde 2014. DATS er en landsdækkende teater-organisation,

Årsskriftet 2014. Hvad er DATS? DATS`Årsmøde 2014. DATS er en landsdækkende teater-organisation, DATS ÅRSSKRIFT 2014 Pletskud 2013 Nyt B&U teater Revy på 44 timer Teaterrødder i 25 år Ung teaterunderviser Mød en DATS blogger Amatørkultur på nettet Teaterteknisk blæksprutte Steds-specifikt skoleteater

Læs mere