Danske Tursejlere BESTYRELSENS BERETNING 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danske Tursejlere BESTYRELSENS BERETNING 2015"

Transkript

1 Danske Tursejlere BESTYRELSENS BERETNING 2015

2 Poul Erik Jakobsen, Formand for Danske Tursejlere Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til generalforsamling i Danske Tursejlere, velkommen til vore medlemmer, bestyrelsen og særlig velkomst til bestyrelsesmedlem Jørgen Larsen fra Dansk Sejlunion og bestyrelsesmedlem Per Sandholdt fra Danmarks Fritidssejlerunion. Traditionen tro plejer vi at sige, at vi kan tilføje endnu et forrygende år til samlingen. I skal ikke skuffes, så derfor: vi kan se tilbage på endnu et forrygende år. Økonomien er sund, vi har en stabil medlemsfremgang, og der er sket spændende ting i Danske Tursejlere. Hvad er der så sket i Danske Tursejlere? Medlemsfremgang Året 2015 bød på endnu en flot tilgang af nye medlemmer. Vi er i dag omkring medlemmer og 205 klubber. I oktober 2015 stillede vi derfor et par spørgsmål til de mange nye medlemmer, der var kommet med om bord i løbet af Spørgeskemaet, der blev udsendt til nye medlemmer, omfattede bl.a. følgende 2 vigtige spørgsmål: 1. Hvor har du hørt om Danske Tursejlere? 2. Hvorfor har du meldt dig ind i Danske Tursejlere? Til spørgsmålet om hvor har du hørt om DT svarede hele 54 %, at de var anbefalet et medlemskab af andre sejlervenner. Det opfatter vi som et udtryk for en stor loyalitet og tilfredshed blandt vore medlemmer. 23 % havde set DT på bådudstillinger, og 14 % var anbefalet af den lokale klub eller den lokale havnefoged. Disse svar understøtter ligeledes vores opfattelse af, at det er vigtigt, at vi er synlige på de store bådudstillinger, ligesom vort engagement med de lokale klubber etc. er af stor betydning. Til spørgsmålet om, hvorfor har du meldt dig ind i DT svarede hele 76 %, at det var vores kollektive ansvarsforsikring, der var et hit. Ligeledes svarede hele 50 %, at de gerne ville modtage vort blad Tursejleren, og 39% svarede, at DT havde en super kaskoforsikring. Og helt overraskende men absolut glædeligt havde 38 % svaret, at de gerne ville benytte de nye turbøjer. Turbøjer har været et stort samtaleemner i 2015 Et af 2015 højdepunkter var udlægningen af turbøjer i de danske farvande. Efter at flere medlemmer gennem årene havde efterlyst turbøjer startede DT dette projekt 2.

3 op i 2015, hvor der blev udlagt 40 bøjer rundt omkring i Danmark. Efter aftale med Dansk Sejlunion blev det ydfynske øhav udpeget som forsøgsområde, således at alle bøjerne i det sydfynske område kunne benyttes af begge organisationers medlemmer, hvorimod de øvrige bøjer var forbeholdt medlemmer af DT. Det var en stor succes, og vi ansøgte derfor Friluftsrådet om tilskud til at kunne udlægge endnu flere bøjer. Således vil vi i 2016 udlægge ca. 100 bøjer, og målet er 150 turbøjer i sæson Udlægningen sker i et tæt samarbejde med vores medlemsklubber i de sejlområder, der er udvalgt. Danske Tursejleres Turbøjer supplerer de bøjer som Dansk Sejlunion har udlagt, og de to organisationer har i fællesskab udpeget de områder, hvor Danske Tursejlere nu udlægger Turbøjer, således at de to organisationers Turbøjer - i alt ca. 300 stk. - fremadrettet kan supplere hinanden og blive til glæde og gavn for alle sejlere i Danmark. Det betyder, at du fra denne sæson får adgang til mange skønne områder, hvor du trygt kan fortøje og nyde stilheden og freden til havs. Sekretariatet Året 2015 var også året, hvor vi rigtigt fik taget vort nye domicil i Nyborg i drift. Det var en stor beslutning,men det har vist sig, at den var rigtig. JDer er stor glæde at spore hos vores medarbejdere over de dejlige lokaler og ikke mindst beliggenheden. Det kan næsten ikke være bedre. Vi har brugt lokalerne flittigt til at holde bestyrelsesmøder, undervisning og ikke mindst møder med vores partnere i sejlerverdenen. Boatshow 2015 I februar deltog DT i Boatshow 2015 i Fredericia. Det blev endnu engang til en godt besøgt udstilling hvor vi talte med rigtig mange medlemmer der kikkede forbi. Det er altid dejligt når medlemmerne lige tager sig tid til at kikke forbi og få en kop kaffe Samarbejdet med andre sejlorganisationer Også i 2015 har vi haft et konstruktivt samarbejde med andre sejlorganisationer. Især samarbejdet med DS blev styrket igennem 2015, og der er intet der tyder på, at det ikke vil fortsætte i styrket form i Vi har afholdt et antal styregruppemøder, hvor vi har afklaret de danske holdninger til dagsordenerne i EBA (Den Europæiske Bådorganisation) og Nordboat hvor Danske Tursejlere er medlem. Således er de danske holdninger altid afklarerede inden vi møder op til møderne i EBA og Nordboat. 3.

4 European Boating Association Danske Tursejlere har deltaget i forårsmødet og efterårsmødet i EBA. Efter den nye præsident tiltrådte, er der ændret lidt på grupperingen af EBA. Der er nu etableret 3 områder, det sydlige Europa og Middelhavet, det midterste med vandvejene og endelig et område Atlanten for de nordlige lande der grænser op til. Der er stadig arbejdsgrupper omkring skrotning af både samt en gruppe, hvor der kikkes på de papirer, der skal bruges i de forskellige lande. Desværre er der her opstået en tvist mellem det tyske medlem af EBA og EBA, da tyskerne mener, de har ophavsretten til de data der ligger i databasen. Kedeligt, det er jo til sejlernes fordel at kunne få disse oplysninger. Nordbåt Vort samarbejde mellem de nordiske lande pågår i regi af Nordbåt. DT deltager i dette arbejde og mødes 2 gange om året hvor der på de seneste møde har været diskuteret sikkerhed til søs og ikke mindst ulykkesstatistikker. Danmark ligger rigtigt pænt på ulykkesstatistikkerne. Dejligt at se at vore sejlere tager sikkerheden seriøst når de færdes på havet. Tursejlertræf Også i 2015 blev der afholdt Tursejlertræf. Det blev til træf i Hundested og Fyns Hav, men vi måtte aflyse Juelsminde grundet for få deltagere. Spørgsmålet er, om vi fremover kan finde ildsjæle til denne aktivitet. Her skal opfordringen lyde. Meld jer under fanerne så vi kan holde denne gamle DT tradition i gang. Årets Havn 2015 Den traditionelle kåring fandt sted på FLIDs generalforsamling i Dronning Margrethehallerne i Fredericia og det blev endnu engang en succes og endda på flere måder. FLIDs generalforsamling er det rigtige sted at kåre årets Havn. Det er jo FLIDs medlemmer, der skal gøre havnene så attraktive, så vores medlemmer vil stemme på dem. I 2015 blev det Kerteminde Marina, der løb med titlen efter et meget tæt kapløb. Dagligdagen i Danske Tursejlere På den organisatoriske front fortsatte vi vores struktur med lokale ambassadører og især med at få ambassadørerne tilknyttet aktivt rundt omkring i de enkelte sejlklubber. Med beslutningen om at udlægge 100 turbøjer har der været afholdt møder i klubberne hvor vi har præsenteret drøftet positioner på bøjerne, kravene til klubben omkring tilsynet og naturligvis benyttet lejligheden til at præsentere Danske Tursejlere, vores medlemstilbud og ikke mindst vores forsikringsordning. Det har også vist sig, at det ikke var et problem at finde hjælpere til bøjeskibet, når der skulle udlægges bøjer. Nogle steder måtte de trække lod om, hvem der skulle med. 4.

5 Forsikringssamarbejdet Samarbejdet med vores forsikringspartner Søassurancen Danmark A/S fungerer upåklageligt. Grundet vores sejleres eksemplariske opførsel på havet er vores skadesprocent lav. Dejligt at der bliver sejlet sikkert og uden mange skader. Herfra skal lyde en tak til Søassurancen og Peter Lund for et godt og konstruktivt og fortsat godt samarbejde. Medlemsbladet Tursejleren Vores medlemsblad udkom 4 gange i Vi siger hver gang, at det er det bedste blad, der er udkommet. Alligevel valgte vi at give Tursejleren et serviceeftersyn. Det blev lidt et facelift af bladet, ny grafik, nye skrifttyper og i det hele taget en lille let brise igennem bladet. Det er stadig svært at sælge annoncer, og økonomien i bladet er stram. Men vi har valgt at fastholde den høje standard. En stor tak til udvalget og Frank for et godt samarbejde. Kurser Siden 2014 har DT og DS udgivet et fælles kursuskatalog, hvor alle kurser er tilgængelige for medlemmer af DS og DT. Resultatet heraf er ganske tilfredsstillende idet rigtig mange sejlere faktisk ønsker at uddanne sig. I sæson 2015/2016 har vi endog måttet oprette flere kurser end oprindeligt annonceret! DS tilbyder naturligvis en række kurser, der er skræddersyet til kapsejlads, træner og instruktør, vokseninstruktører samt lederkurser. Ser vi på de kurser, der er tilbudt den helt almindelige tursejler, er der også en bred vifte af tilbud: Kanalskipperkurser, SRC kurser, Vejr for lystsejlere, el om bord, og mange flere. I alt tilbyder vi 9 forskellige kurser målrettet mod tursejlerne, og interessen har været så stor, at vi har måttet oprette flere hold på enkelte af kurserne. Så det har været en succes! Danske fritidssejlere ønsker at uddanne sig, og det skal vi fremhæve og være stolte af! Danske maritime fora Nationalt er Danske Tursejlere stadig godt repræsenteret. Danske Tursejlere har været medlem af Friluftsrådet gennem mange år, og vi har frivillige ildsjæle tilknyttet flere af kredsene. I 2010 indstillede Danske Tursejlere vores forretningsfører Leif Nielsen til valg til Friluftsrådets bestyrelse, hvor Leif Nielsen efterfølgende har agiteret for friluftsoplevelser generelt i friluftsrådets arbejde, men især friluftsoplevelser for fritidssejlerne har vejet tungt. Ser vi på den Blå Vildmark, skal vi netop passe på, at der ikke opstår wild west lignende tilstande. I dag er der ganske mange styrelser og ministerier, der har administrationsretten over det våde element. Derfor er det utroligt vigtigt, at fritidssejlerne kommer til orde, og vi arbejder ihærdigt for, at Danske Tursejlere bliver høringsberettiget ved tiltag på havet, som påvirker vores muligheder for fri og sikker sejlads. 5.

6 Færdsel på havet er desværre ved at blive hæmmet af en ny voksende skov af forhindringer. Havproduktionsanlæg (herunder hamdambrug, tangplantager, muslingefarme etc.) indtager en større og større del af havterritoriet. Hertil kommer havvindmølleparker og kystnære vindmølleparker som det offentlige ønsker placeret i områder, hvor det absolut vil blive til stor gene for os fritidssejlere. Farvandsafmærkning, eller mangel på samme kunne man sige, er også et stort problem. Tænk på for eksempel Bøgestrømmen og andre farvande, hvor der ikke kommer erhvervstrafik. Her ønsker Søfartsstyrelsen ikke længere at afmærke til sikker sejlads. Det må lokale interesser tage sig af. En af de nyeste udfordringer er Vejdirektoratets projekt skibsstødssikring af flere danske broer. Herved tvinges rigtig mange fritidssejlere ud i de uddybede render, og dermed starter kampen om adgangsvejen på havet, idet færger og anden erhvervstrafik kun kan sejle i disse Det øger absolut ikke sikkerheden til havs! Ligeledes flytter boligerne tættere og tættere på havnen. Vand er dragende, og det flytter mange mennesker. Men er disse mennesker parate til at have havnens brugere på ganske tæt hold? Vi tænker på de gamle træskibe, som godt kan lugte lidt af tovværk og tjære, og som skal bruge en bedding en gang imellem. Vi tænker på de sejlskibe, der ligger med en mast, som tager udsynet fra 1. salens altan eller endnu værre et klamrende fald. Endvidere kan vi også se, at nye tiltag efter Præstø ulykken påbyder skoler og andre institutioner nye og dyre forsikringskrav. I Danske Tursejlere ønsker vi ikke at sætte spørgsmålstegn ved sejladssikkerheden. Men skal nogle enkelte Tarzan -syndromer rokke ved det basale: at vores unge mennesker skal kunne komme ud at sejle under kontrollerede og sikre forhold, uden at der skal tegnes nye og dyre forsikringer, som vi har set, er en stor hindring for vore uddannelsesinstitutioner? Senest er vi kommet med i den arbejdsgruppe under Dansk Standard, der skal udarbejde den danske standard af ISO TC 228 (omhandlende Sikkerhed i Danske Havne) Søfartsstyrelsen Danske Tursejlere er med i forretningsudvalget i Søsportens Sikkerhedsråd under søfartsstyrelsen. Den 6.

7 røde tråd i årets arbejde har været sikkerhed til søs og kampagner, der opfordrer til brug af redningsvesten. Gennem dette arbejde er vi med til at sætte fokus på sikkerheden såvel til søs som i vore havne. Danske Tursejlere fortsætter indsatsen i Søsportens Sikkerhedsråd og bakker op om, at vi fortsat skal have mest mulig fokus på sikkerhed til søs. Gennem de senere år har der været rejst stor kritik af uddannelsen omkring speedbådskørekortet, som ifølge nogle annoncer kunne erhverves på en lørdag formiddag og vel og mene med beståelsesgaranti. Dette uacceptable forhold har været drøftet i uddannelsesudvalget, og vi er derfor glade for, at Søfartsstyrelsen har lyttet til vores opfordring om en kvalitets- forbedring således, at der fra foråret 2016 er nye krav til aflæggelse af prøven til speedbådskørekortet. Selve indholdet og pensum er godt, nok men det er prøveaflæggelsen, der har svigtet. Når en praktisk prøve kan aflægges på under 2 minutter (lægge fra land, sejle ud, lave MOB, sejle ind, lægge til), ja så er der noget galt. Derfor er der nu meget specifikke krav til prøveaflæggelsen såvel den teoretiske del og den praktiske del og umiddelbart finder Danske Tursejlere sig ganske tryg ved de nye tiltag. Hvor er Danske Tursejlere så på vej hen? Vi vil: Fortsætte vores professionelle linje. Udvikle vores bøjeudlægning så den hen ad vejen bliver landsdækkende. Forsat udvikle vores forsikringsprodukt Sejlerforsikring således dette hele tiden er tidssvarende og møder den aktive sejlers behov og indføre de stramninger der skal til for at bibeholde et godt og konkurrencedygtigt produkt. Videreudvikle vores service til klubber og medlemmer. Styrke kommunikation til omverdenen, til medlemmer og til samarbejdspartnere. Møde medlemmerne i det rette miljø, det vil sige på og ved vandet via vores ambassadører, lokale træf og arrangementer samt på bådudstillingerne. Fortsat nedsætte / udnævne et antal regionsansvarlige der sammen med bestyrelsen og sekretariatet skal udvikle og afholde lokale arrangementer. Vi har allerede kandidater til nogle af regionerne, men der er plads til flere. Kåre Årets Havn. Sikre og fortsætte en fornuftig økonomi. Netværk er et must i Vi agter derfor at fortsætte de gode relationer, vi har til vores ligesindede organisationer. 7.

8 Mærkesager har været og er stadig et punkt, hvor Danske Tursejlere skal gøre sin indflydelse gældende. Vi vil derfor fortsætte sammen med de andre sejlorganisationer tale sejlernes sag. Jo flere vi er, jo mere lytter politikkerne til os. Inden j beretningen afsluttes, er der en masse mennesker, vi skal sige tak til. At være ægtefælle til et bestyrelsesmedlem kræver en vis velvilje. En stor tak til jer for at måtte låne ægtefællen til DT arbejde. Der skal også herfra lyde en tak til alle vores ildsjæle rundt omkring i det ganske land, til vores klubber, der har lagt klubhus til og været engageret i afholdelse af vore kursusaktiviteter over det ganske land. Også tak til alle de hjælpere og ambassadører vi har rundt omkring i landet. Vores samarbejdspartnere, Danske Sejlunion. Foreningen af Lystbådehavne i Danmark, Træskibssammenslutningen, Danmarks Fritidssejlerunion, FTLF, Brancheorganisationen Danboat herunder specielt Palby Marine, Søassurancen Danmark, redaktør Frank Pedersen, samt mange andre skal også have en tak for godt samarbejde. Vores 2 medarbejdere Bente og Leif samt jeres ægtefæller skal også have en tak for et godt samarbejde med bestyrelsen. Vi har trukket en stor veksel på jer i forbindelsen med flytningen til de nye lokaler. Tak for det! Fra formanden skal der også siges tak til bestyrelsen for et godt samarbejde i det forløbne år. Lad os forsætte dette i fremtiden også. Poul Erik Jakobsen Formand 8.

BESTYRELSENS BERETNING 2014

BESTYRELSENS BERETNING 2014 BESTYRELSENS BERETNING 2014 Poul Erik Jakobsen, Formand for Danske Tursejlere Fritidsliv med perspektiv I Danske Tursejlere har vi i det daglige ofte blikket rettet mod de opgaver, der ligger foran os

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2014

BESTYRELSENS BERETNING 2014 BESTYRELSENS BERETNING 2014 Poul Erik Jakobsen, Formand for Danske Tursejlere Fritidsliv med perspektiv I Danske Tursejlere har vi i det daglige ofte blikket rettet mod de opgaver, der ligger foran os

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

BERETNING & ÅRSRAPPORT 2016

BERETNING & ÅRSRAPPORT 2016 Danske Tursejlere BESTYRELSENS BERETNING & ÅRSRAPPORT 2016 Poul Erik Jakobsen, Formand for Danske Tursejlere Bestyrelsens beretning & årsrapport 2016 Danske Tursejlere har gennem alle årene stået for både

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere onsdag den 21. marts 2012 kl. 16.00 20.00. Bestyrelsesmødet blev afholdt i Odense.

Referat. Bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere onsdag den 21. marts 2012 kl. 16.00 20.00. Bestyrelsesmødet blev afholdt i Odense. Referat Bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere onsdag den 21. marts 2012 kl. 16.00 20.00 Bestyrelsesmødet blev afholdt i Odense. Deltagere: PEJ, EH, SF, VJ, HJ, TM, SG, BH og LN 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013

BESTYRELSENS BERETNING 2013 BESTYRELSENS BERETNING 2013 Endnu et spændende og udfordringsrigt år er passeret i Danske Tursejlere. Og hvilket et. Vi kan se tilbage på et år, hvor vi har gennemført en masse aktiviteter, og fået mange

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere fredag den 6. september 2013 kl

Bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere fredag den 6. september 2013 kl Referat fra Bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere fredag den 6. september 2013 kl. 14.00 Mødet afholdes i København Deltagere: PEJ, EHJ, TM, SD, SF, HJ, SJN, BH og LN Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

BERETNING & ÅRSRAPPORT 2017

BERETNING & ÅRSRAPPORT 2017 Danske Tursejlere BESTYRELSENS BERETNING & ÅRSRAPPORT 2017 DANSKE TURSEJLERE BESTYRELSENS BERETNING & ÅRSRAPPORT 2017 Forventningens år Store forventninger er svære at indfri. Men et tilbageblik på 2017

Læs mere

Onsdag den 25.05.2011 kl. 17.00 20.30 i Industriparken 42, 4270 Høng.

Onsdag den 25.05.2011 kl. 17.00 20.30 i Industriparken 42, 4270 Høng. Referat fra bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere Onsdag den 25.05.2011 kl. 17.00 20.30 i Industriparken 42, 4270 Høng. Deltagere: PEJ, EH, TM, VJ, SF, MR, CF, BH og LN Afbud fra: SG, HJ Indledning: Det

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere Onsdag den 6. April 2011 kl. 16.00 20.30 i Mariehønevænget 8.

Referat fra bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere Onsdag den 6. April 2011 kl. 16.00 20.30 i Mariehønevænget 8. Referat fra bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere Onsdag den 6. April 2011 kl. 16.00 20.30 i Mariehønevænget 8. Deltagere: PEJ, EH, TM, VJ, SF, SG, HJ,BH og LN Afbud fra: ingen Dagsordenens punkt 1: Sidste

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion for sejlere og klubber? Sejlklubben Ulvsund Tirsdag d. 26. marts. 2019 Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Regionerne Syd- og Vestsjælland samt Køge Bugt Hvad laver

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere onsdag den 12. juni 2013 kl Deltagere: PEJ, HJ, SJN, SF, TM, SD, BH og LN. Dagsorden

Bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere onsdag den 12. juni 2013 kl Deltagere: PEJ, HJ, SJN, SF, TM, SD, BH og LN. Dagsorden Forhåndsreferat Bestyrelsesmøde i Danske Tursejlere onsdag den 12. juni 2013 kl. 16.00. Deltagere: PEJ, HJ, SJN, SF, TM, SD, BH og LN Afbud: EHJ Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sidste mødereferat

Læs mere

Budget og prioritering Version generalforsamling

Budget og prioritering Version generalforsamling Indledning Flere mennesker på vandet, i flere timer er pejlemærket for Dansk Sejlunions arbejde. Dette notat beskriver mål for Dansk Sejlunions arbejde i 2018 og de handlinger, som er prioriteret til opfyldelse

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Sejlsæsonen er slut, og det blev markeret den 28. oktober med standernedhaling, kanonsalut og

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Thomas Larsen (tla) Fra: Thomas Larsen (tla) Sendt: 22. juni 2015 11:34 Til: 'Leif Nielsen' Emne: Anmodning om supplerende oplysninger - turbøjer 15/00515 Hej Leif Som opfølgning på telefonsamtalen skriver

Læs mere

Danboat. 27. november 2015

Danboat. 27. november 2015 Danboat 27. november 2015 Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer 1/3-del af klubberne mister medlemmer 1/3-del har status quo Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID)

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Workshop for unge sejlere

Workshop for unge sejlere Workshop for unge sejlere Instruktion og manuskript Workshop for unge sejlere Kom i dialog med de unge! Hvilke aktiviteter skulle der laves, hvis det var klubbens unge sejlere, der bestemte? Dansk Sejlunion

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2015

FORMANDENS BERETNING 2015 FORMANDENS BERETNING 2015 Tiden ikke bare går stærkt - den løber afsted. Og det skyldes jo heldigvis oftest, at der sker så meget interessant dag efter dag, at man helt glemmer tiden. Ihvertfald føler

Læs mere

Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011

Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011 Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011 Denne sikkerhedspolitik beskriver hvorledes Strandby Sejlklub prioriterer sikkerhed såvel til lands og til

Læs mere

AFGIFT PÅ LYSTFARTØJERS KASKOFORSIKRING

AFGIFT PÅ LYSTFARTØJERS KASKOFORSIKRING BAGGRUNDNOTAT AFGIFT PÅ LYSTFARTØJERS KASKOFORSIKRING INDHOLD 2 Sejlernes primære argumenter 3 Sejlernes sekundære argumenter 4 Fakta omkring det offentlige og fritidssejlads HISTORIK Afgiften på bådforsikringer

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger?

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Præsentationsrunde Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16.

Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16. Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16. Aktiviteterne ledes i samarbejde med de to sejl- og motorbådsklubber SSM og SYC. Kontaktperson

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Danske Tursejlere BESTYRELSENS BERETNING & ÅRSRAPPORT 2018

Danske Tursejlere BESTYRELSENS BERETNING & ÅRSRAPPORT 2018 Danske Tursejlere BESTYRELSENS BERETNING & ÅRSRAPPORT 2018 Et succesfuldt år År 2018 er igen et år, som Danske Tursejlere kan se tilbage på med tilfredshed. Der var mange indsatser, som gik op i en højere

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 B rand og Redning FOTO: 1 Indledning: Dette er min første beretning som kredsleder for Beredskabsforbundet Sønderborg. 2008 har været

Læs mere

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD PÅ RETTE KURS I 2015 kan alle bådinteresserede igen lave en samlet pejling på årets spændende bådnyheder og alt det nyeste indenfor tilbehør, når

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Retningslinier for Frederiksværk Sejlklubs Seniorsejlerskole

Retningslinier for Frederiksværk Sejlklubs Seniorsejlerskole Frederiksværk Sejlklubs Sejlerskole gennemfører undervisning i 2015 efter nedenstående retningslinier. Ledelse Sejlerskolen ledes af et Sejlerskoleudvalg bestående af Instruktører og bådsmand. Sejlerudvalget

Læs mere

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK SIKKERHEDSPOLITIK Gældende fra den 24. april 2008 I Sejlklubben Greve Strand (SGS) prioriterer vi sejlernes sikkerhed højt. En klar ansvarsfordeling under afvikling af uddannelse, træning og sejladser

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

DMKF Formandens beretning 2011.

DMKF Formandens beretning 2011. DMKF Formandens beretning 2011. 1. Medlemstallet. Foreningen ligger fortsat på et medlemstal på Ca. 380 medlemmer. Medlemstallet svinger lidt hen over året i takt med at de sidste få betalt deres kontingent,

Læs mere

Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter.

Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter. Beretning 2011 Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter. Frivillige, under ledelse af Torben Skovgaard og Gunner Dalsgaard, har bygget den rigtig fine servicebro vi

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved generalforsamlingen 2014

Bestyrelsens beretning ved generalforsamlingen 2014 Bestyrelsens beretning ved generalforsamlingen 2014 Velkommen til den årlige generalforsamling i Nibe Sejlklub. Et år, hvor Nibe Sejlklub kan holde sit 25 års jubilæum. Meget er sket i klubben siden oprettelsen,

Læs mere

GODE RÅD TIL DIG SOM MENTEE

GODE RÅD TIL DIG SOM MENTEE GODE RÅD TIL DIG SOM MENTEE Før du søger Gør dig det klart, hvad du gerne vil have ud af mentorforløbet Der er masser af gode grunde til at indgå i et mentorforløb. Men inden du søger om at få en mentor,

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Nordjylland. Dato og tid: Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19:00. Ad pkt. 1.

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Nordjylland. Dato og tid: Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19:00. Ad pkt. 1. Til ABF's medlemsforeninger i kreds Nordjylland Klarup, den 14. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Nordjylland Dato og tid: Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19:00 Sted: AAB Konference,

Læs mere

Information om. nedlæggelse af visse skibsruter i Kattegat den 1. oktober 2010

Information om. nedlæggelse af visse skibsruter i Kattegat den 1. oktober 2010 Til: Se forsendelsesliste i bilag 12. juli 2010 SØFARTSSTYRELSEN Vermundsgade 38 C 2100 København Ø FARVANDSVÆSENET Overgaden oven Vandet 62 B 1023 København K KORT & MATRIKELSTYRELSEN Rentemestervej 8

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Så er vi igen nået til en vigtig begivenhed for os nemlig generalforsamlingen. Det er det første hele år vi har haft

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Sportsdykkerens oktober udgave 2013.

Sportsdykkerens oktober udgave 2013. Sportsdykkerens oktober udgave 2013. Dykkerlederkursus hos Vedbæk Sportsdykkerklub Som et led i TU s handlingsplan om at tilbyde kurser til afvikling lokalt i klubberne, blev der i weekenden den 24-26.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Brian bød forsamlingen velkommen, hvorefter vi startede med dagsordenen ifølge

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010.

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. I året der er gået har bestyrelsen arbejdet med mange spændende opgaver. Vores største opgave har været projekt udvikling

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse.

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse. VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse Dansk Sejlunion Generalforsamling 2018 Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant

Læs mere

Skabelon for handlingsplan 2012

Skabelon for handlingsplan 2012 Skabelon for handlingsplan 2012 Navn på aktivitetsområde Landsstyrelsen Formål med aktiviteten Landsstyrelsen er URK s øverste ledelse og vil således iværksætte og følge initiativer, som har bred betydning

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Beretning Generalforsamling 2015.

Beretning Generalforsamling 2015. Beretning Generalforsamling 2015. Ved generalforsamlingen i 2014 blev der skiftet lidt ud i bestyrelsen, således at Susanne Steffensen nu er næstformand og Anita Jensen er valgt som repræsentant for havnens

Læs mere

S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E S Ø U L K E. Sejlads med gaffelriggere. Torskegilde I

S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E S Ø U L K E. Sejlads med gaffelriggere. Torskegilde I 21 Torskegilde I 25 Gamle & nye arrangementer D 17 Gourmetarrangement P 12 S K O L E U D V A L G E T 50 års hæderstegn til Mads (Jørgen Hoffmann-Madsen) I 2002 indførte K.A.S. et nyt hæderstegn for 40

Læs mere

5. Prioritering Christian Lerche

5. Prioritering Christian Lerche 5. Prioritering 2019 - Christian Lerche Pejlemærke: Flere skal sejle Afdække alle tilbud til unge, voksne og ældre for at præsentere muligheder til inspiration Rådgive og motivere sejlklubber til at få

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Odense Skiklub - Generalforsamling 25. april 2018

Odense Skiklub - Generalforsamling 25. april 2018 Odense Skiklub - Generalforsamling 25. april 2018 Generalforsamlingen blev afholdt i Odense Orienteringsklubs klubhus i Åløkkeskoven. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse

Læs mere

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning?

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. 505 klub - Formål jvf statutter 1 Formål a) Afholdelse af udtagelsesserie med henblik

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

AKTIVITETSUDVALGET ORIENTERER

AKTIVITETSUDVALGET ORIENTERER Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Marts, 2018 AKTIVITETSUDVALGET ORIENTERER Her netop som vi har haft en spændende og informativ aften med Walter Massenberg fra

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde juni 2017 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit

Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde juni 2017 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde juni 2017 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit Kære beboere. Foråret og sommeren er er kommet til Skåde Skovhuse. Skoven viser

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 2014 (Uddrag af oplæg til Frederikssund Kommune)

Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 2014 (Uddrag af oplæg til Frederikssund Kommune) Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 2014 (Uddrag af oplæg til Frederikssund Kommune) Sejlsport har været en væsentlig del af fritidslivet i Fjordkommunen Frederikssund gennem mange årtier.

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Indbydelse til Tursejlere

Indbydelse til Tursejlere Indbydelse til Tursejlere 31. maj - 2. juni 2019 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2019. "Gækken" under

Læs mere

Sejl sikkert og lovligt i Øresund og andre steder med trafiksepareringssystemer

Sejl sikkert og lovligt i Øresund og andre steder med trafiksepareringssystemer Til: Se forsendelsesliste i bilag 2 30. august 2011 Vores reference: Sag 201105974 Arkivkode 30.30.06 Center for Maritim Regulering /cgj Sejl sikkert og lovligt i Øresund og andre steder med trafiksepareringssystemer

Læs mere

ÅRSBERETNING 2015. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. Indledning

ÅRSBERETNING 2015. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. Indledning LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. Indledning ÅRSBERETNING 2015. Det er sjældent, at en bestyrelse mister både en formand og en næstformand på en gang. Det var tilfældet for Landsorganisationens

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt

Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt. Klubben kan kontaktes på: dansk.balladklub@gmail.com Ballad klassen flotte stander er ikke hejst under bagbord salings horn på din båd. Det er måske

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere