KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE"

Transkript

1

2

3 KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE Med den følgende skoleplan vil vi fortælle lidt om ideerne og rammerne for Sportsefterskolen SINE, for at give dig og dine forældre mulighed for at vurdere, om denne skole er noget for jer. Sportsefterskolen SINE er beliggende i Løgumkloster og modtog det første hold elever i august Skolen har plads til 210 elever fordelt på 9. og 10. klasse. Sportsefterskolen SINE er startet af en gruppe personer med interesse for den frie skole og med baggrund i den brede ungdomsidræt. Skolen er uafhængig af politiske, religiøse og idrætslige organisationer. Skolen ligger midt i et af Danmarks smukke naturområder, omgivet af skov, og alligevel placeret midt i et veludstyret, moderne idrætscenter bl.a. 4 idrætshaller, boldbaner, kunstgræsbane, minikunstgræsbane, friluftsbad, tennisbaner og golf driving range. Som elev på skolen vil du komme til at bo på 4-mands-værelser med god adgang til toilet og bad. Du kommer til at bo i et hus med både drenge- og pigeværelser. Alle huse har tilknyttet en fast huslærer, som vil være kontaktlærer, og den lærer, der har forbindelse til dine forældre. BESØG SKOLEN Du har mulighed for at komme og se skolen på Efterskolernes Dag, som altid er den sidste søndag i september kl Derudover har vi besøgsaftener fra oktober til juni. Efter aftale kan du og dine forældre komme på besøg, hvor I får en rundvisning og en snak med en lærer.

4 SKOLENS PÆDAGOGISKE HOLDNING På Sportsefterskolen SINE vil du i samvær med jævnaldrende unge og 40 voksne komme til at deltage i et forpligtende fællesskab. Når man er sammen med så mange mennesker, er det vigtigt at stille visse krav, for at alle kan føle sig trygge og få så meget ud af opholdet som muligt. Overordnet burde vi kunne nøjes med 1 regel: Vi skal opføre os ordentligt. Men selvom alle et eller andet sted godt ved hvordan man opfører sig ordentligt, er man, med så mange mennesker fra vidt forskellige baggrunde og med vidt forskellige grænser, nød til at sætte nogle fælles og klare rammer for hvad man kan tillade sig. Alt dette hører du mere om til vores forberedelsesdage. Vi har dog et par klare regler som er indiskutable. Det er: 1) Tyveri medfører hjemsendelse. 2) Brug af hash og /eller andre euforiserende stoffer samt øl og spiritus medfører hjemsendelse. Dette gælder på skolen, såvel som til og fra skolen. Herudover er vi en røgfri skole. Det betyder for eleverne, at der ikke må ryges på skolen, eller når vi er nogen steder i skolesammenhæng.

5 UNDERVISNINGEN Det er for de fleste unge en meget stor oplevelse at være på en efterskole. Det at komme hjemmefra og stå på egne ben, og det at lære nye kammerater at kende i et trygt miljø, samtidig med at man uddanner sig inden for et område, der har ens interesse, udvikler og medfører ofte et samlet løft til glæde for det fremtidige voksenliv. Sportsefterskolen SINE tilbyder en gymnasialt rettet undervisning, der bogligt fuldt er på højde med folkeskolens. Undervisningen tilbydes på 9. og 10. klasses niveau, som afsluttes med Folkeskolens Afgangsprøve (FSA) og Folkeskolens 10. klasse. Nogle 10. klasses fag er niveauopdelt. Vi tilbyder ikke specialundervisning. Hvis eleven har modtaget specialundervisning tidligere, bedes dette meddelt skolen. Kvalitet er et nøgleord i al undervisning på Sportsefterskolen SINE, og vi har det mål, at du efter et år hos os vil være blevet dygtigere, fysisk og psykisk stærkere, socialt engageret samt mere nysgerrig og videbegærlig. Der vil være mindst 35 timers undervisning om ugen, hvoraf en del af disse er idrætslige fag. Undervisningen på Sportsefterskolen SINE er delt i følgende hovedområder: A) Sportslinjefag B) Almene undervisningsfag og orienteringsfag C) Fællestimer

6 A) SPORTSLINJERNE Fodboldlinjen Specifik fodboldtræning med individuel styrketræning, teknisk, taktisk, fysisk og mental træning i de perfekte rammer, hvor vi har vores egen kunstgræsbane. Du bliver undervist af vores super dedikerede fodboldtrænere med solide fodboldbaggrunde både spiller-, uddannelses- og trænermæssigt. Håndboldlinjen Udvikling af dig som håndboldspiller både teknisk, taktisk, fysisk og psykisk. Træning med ungdomslandstræner Claus Hansen og vores egne dygtige og professionelle trænere. Badmintonlinjen Med udgangspunkt i dig laver vores højtuddannet trænerteam en alsidig og varieret træning med teknik og taktik, og hvor du kan udvikle dig fysisk, styrkemæssigt og mentalt. Danselinjen Få udvidet din danseopfattelse med forskellige stilarter, som floor work, modern dance, improvisation, ballet, jazz, hip hop og house. Du skal danse på flere dansestudier i Danmark og New York, og du bliver undervist af vores dygtige danselærere samt gæstelærere. Golflinjen Du vil blive undervist af en PGA pro træner, som er fast tilknyttet skolen. Vi har egen driving range, benytter Sønderjyllands Golfklub samt Ecco-farmens fantastiske indendørsfaciliteter. Du skal spille turneringer i Danmark og udlandet, bl.a. Atlanta.

7 Ekstreme- & Adventuresport linjen Primært udendørs discipliner i skov, på land og i vand. For dig med et drive og et fysisk og mentalt engagement, der gennem målrettet fysisk og teknisk træning har lyst til at specialisere dig i de enkelte discipliner. Fitnesslinjen Dygtige og veluddannede instruktører og fysioterapeut vil du have til rådighed i din daglige træning. Vi træner styrke, cardio og indoor/outdoor funktionel og du undervises i teori samt tilbydes certifikat som fitnesstræner. Sportslinjerne er tildelt 5 ugentlige undervisningslektioner á 1,5 timer. På sportslinjerne vil du få en grundig og alsidig teoretisk og praktisk undervisning. Formålet med undervisningen er at dygtiggøre og udvikle dig såvel fysisk, som mentalt. Vi lægger vægt på, at du gennem aktiv deltagelse sammen med de øvrige på linjen er med til at præge undervisningen og planlægge timernes indhold. Samarbejdet mellem eleverne og linjelærerne er derfor højt prioriteret og vil gå forud for den enkelte elevs præstationer. Du må dog meget gerne have personlige ambitioner. Der kræves ingen specielle forudsætninger for, at du kan vælge dig ind på sportslinjerne. Det eneste, der kræves er, at du skal være nysgerrig, indstillet på målrettet træning og højt dedikeret til din sport. Fysioterapeut Vi har en fysioterapeut på skolen, som diagnosticerer og behandler skader i det omfang, det er muligt.

8 B) ALMENE UNDERVISNINGSFAG Følgende fag er obligatoriske på Sportsefterskolen SINE: 9. klasse 10. klasse Dansk Matematik Fysik Historie Samfundsfag Biologi Geografi Idræt Engelsk Tysk eller fransk Dansk Matematik Engelsk Valgfag Fysik Tysk Fransk Du indstiller dig til Folkeskolens Afgangsprøve (FSA) eller FS10 i fagene. International 10. klasse Sportsefterskolen SINE tilbyder Cambridge International Examinations til 10. klasse. De unge i dag skal kunne begå sig i en globaliseret verden, og over hele verden ses en tendens mod engelsksproget undervisning. Cambridge International Examinations er internationalt anerkendt, hvilket betyder at elever med Cambridge bevis har adgang til udenlandske uddannelsesinstitutioner. (International General Certificate of Secondary Education - IGCSE) Engelsk som undervisningssprog er ligeledes blevet mere udbredt i Danmark, så ved at vælge Cambridge linjen på

9 Sportsefterskolen SINE, står eleven med et solidt udgangspunkt for den fremtidige uddannelse. Cambridge linjen er for den engagerede elev, der har lyst til at udvikle sig fagligt - både på det naturvidenskabelige og humanistiske område. Undervisningen foregår på engelsk - dansk og tysk undtaget - så det anbefales at elevens engelske kundskaber er gode både mundtligt og skriftligt. Sportsefterskolen SINE tilbyder følgende Cambridge fag: IGCSE English - Second Language IGCSE Mathematics IGCSE Global Perspectives IGCSE Combined Science IGCSE German Andre fag i den internationale klasse: Dansk (dansk FS10) Udover de obligatoriske fag dansk, english, global perspectives og mathematics, vælger eleven enten Science eller German man må gerne vælge begge fag. Eleverne tager eksamen i alle de fag, som de får undervisning i. Der betales for Cambridge International Examinations, og prisen er kr. Der er ingen gebyr på dansk FS10. Det er muligt at springe over på almindelig 10. klasse FS10, men det skal ske inden efterårsferien.

10 C) FÆLLESTIMER Fællestimer er timer i ugeskemaet, hvor du blandt andet kan komme til orde med ønsker og problemer. Alle på skolen er ansvarlige for, hvordan fællesskabet kommer til at fungere. Det er derfor vigtigt, at du er parat til tage et medansvar, og at du lever aktivt med i skolens hverdag. Dine meninger og ideer er vigtige og nødvendige og vil blive taget alvorligt. Kun på denne måde kan vi sammen forsøge at skabe en skole, hvor fællesskabets interesser går forud for den enkeltes. Fællestimerne indeholder diskussion om aktuelle emner, dansk kultur, historiefortælling eller andre emner, som har interesse for fællesskabet.

11 IT Alle elever medbringer en bærbar PC/MAC, da meget kommunikation og opgaver foregår via internettet (elevintra/facebookgrupper) samt egen ipad minimum version 2, som bruges i undervisningen. Der er dog også mulighed for, at skolen udlåner en ipad på en kontraktmæssig aftale. Eleverne finansierer selv de apps, som bruges i tilknytning til skolens fag, hvilket svarer til ca. kr. 200,- Der er trådløst netværk over alt på skolen. Kommunikation mellem skole og hjem foregår via forældreintra. ÅRETS RYTME Et skoleår på sportsefterskolen SINE består af 43 skoleuger. Skoleåret starter i begyndelsen af august og slutter i slutningen af juni. Weekend 4 weekender om året er der hjemrejseweekend. Disse weekender er forlænget med en hverdag, som kan benyttes til f.eks. læge- og tandlægebesøg. Almindelige weekender starter fredag kl I disse weekender må du gerne rejse hjem. Gør du dette, skal du komme tilbage på skolen søndag mellem kl og SINE sørger for bustransport mod betaling fra skolen til Rødekro station fredag eftermiddag og retur igen søndag aften.

12 Hvis du vælger at blive på skolen, kan du sammen med de andre elever og vagtlærere planlægge weekendens aktiviteter og forløb. Et antal weekender er temaweekender, som elever og lærere vil planlægge i fællesskab. Brobygning Der er 1 uges obligatorisk brobygning for 10. klasserne. Temauger 2 uger om året vil den almindelige undervisning udgå til fordel for temauger, hvor der arbejdes med et gennemgående projekt eller et undervisningstema. Praktisk arbejde I 43 uger er skolen vores fælles hjem. Derfor har vi alle et fælles ansvar for, at alle de praktiske ting i hverdagen fungerer. Vi har ikke ansat personale til at varte os op, så alle nødvendige arbejdsopgaver må udføres i fællesskab. Det drejer sig bl.a. om rengøring, oprydning, køkkenarbejde, madlavning samt andet praktisk arbejde. En uge om året vil du derfor blive taget ud af undervisningen for at deltage i køkkenarbejdet. Rejser Vi gør meget ud af vores sports- og kulturrejser på SINE. Du kan bl.a. opleve linjerejser til: New York Atlanta Beijing Liverpool Budapest Hele skolen tager på skirejse til Østrig, og Cambridge klasserne tager på sprogrejse.

13 DAGENS RYTME En dag på efterskole er fyldt med mange forskellige gøremål, hvor du vil være i gang fra tidlig morgen til sen aften. I løbet af dagen ligger der ca. 4 modulers undervisning, 8 lektioner. Om aftenen er der tid til mange forskellige aktiviteter. Det er dig og dine kammerater, der i fællesskab med vagtlæreren arrangerer de aktiviteter, der vil foregå om aftenen. Der er afsat en time om dagen til lektielæsning. I denne time skal du være på dit værelse, eller lektiecafé og du skal være med til at sikre, at der er ro på skolen til at læse. En halv times oprydning på dit værelse og i huset er dagligt påkrævet. Vask Du kan vaske på skolen. Vaskepoletter købes på lærerværelset eller kontoret.

14 TILMELDING OG ØKONOMI Tilmeldingen til Sportsefterskolen SINE sker ved at sende et ansøgningsskema. Inden 2 uger får du bekræftelse på, om du er optaget eller på venteliste. Er du optaget, opkræver vi et indmeldelsesgebyr på kr ,00 straks efter tilmeldingen. Optagelsen er endelig, når indmeldelsesgebyret er modtaget. Dette gebyr bliver ikke tilbagebetalt. Det koster kr ,- om ugen at gå på Sportsefterskolen SINE i skoleåret 2015/2016. Beløbet er incl. dragt, skiekskursion til Østrig og kulturrejse i udlandet. Beløbet dækker alle udgifter i forbindelse med skoleopholdet: materialer, bøger m.m. Du skal selv have skriveredskaber, lineal og lommeregner med. Vi sørger for ansøgning om statsstøtte til delvis dækning af elevbetalingen. Papirer fremsendes inden skolestart. 1. juni inden skolestart opkræver vi et gebyr på kr ,- som fratrækkes skolepengene. Såfremt der frameldes inden skolestart, modregnes kr ,- i afbrydelsesgebyr. Hvis opholdet afbrydes efter skolestart opkræves et afbrydelsesgebyr på et beløb svarende til 4 ugers elevbetaling uden fradrag af statslig elevstøtte uanset om udmeldelsen sker på elevens, hjemmets eller skolens foranledning. Hvis du vil have skolens årsbog (blå bog) koster den 200,- kr.

15 Ferie, fridage, hjem på en tænker. Alle ferier og ekstra ordinære fridage skal godkendes af kontaktlærer og forstander. Skal I have fri til en ferie, skal vi udskrive jer af skolen. Det betyder, at I mister statsstøtten i den pågældende periode, og at vi skal have et gebyr på 3.500,- kr. for omkostninger og mistede skolepenge. Det samme gør sig gældende, hvis vi af forskellige grunde ser os nødsaget til at sende en elev hjem på en tænker. Du har kun mulighed for at være på skolen i et skoleår.

16

KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE

KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE Med den følgende skoleplan vil vi fortælle lidt om ideerne og rammerne for Sportsefterskolen SINE, for at give dig og dine forældre mulighed for at vurdere, om denne skole

Læs mere

SPORTSEFTERSKOLEN SINE Idrætsvej 23 6240 Løgumkloster Telefon +45 74744990 Fax +45 74745990 www.sine.dk sine@sine.dk

SPORTSEFTERSKOLEN SINE Idrætsvej 23 6240 Løgumkloster Telefon +45 74744990 Fax +45 74745990 www.sine.dk sine@sine.dk SPORTSEFTERSKOLEN SINE Idrætsvej 23 6240 Løgumkloster Telefon +45 74744990 Fax +45 74745990 www.sine.dk sine@sine.dk Kære kommende elev og forældre Med den følgende skoleplan vil vi fortælle lidt om ideerne

Læs mere

KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE

KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE Med den følgende skoleplan vil vi fortælle lidt om ideerne og rammerne for Sportsefterskolen SINE, for at give dig og dine forældre mulighed for at vurdere, om denne skole

Læs mere

Det er: 1) Tyveri medfører hjemsendelse. 2) Brug af hash og /eller andre euforiserende stoffer samt øl og spiritus medfører hjemsendelse.

Det er: 1) Tyveri medfører hjemsendelse. 2) Brug af hash og /eller andre euforiserende stoffer samt øl og spiritus medfører hjemsendelse. KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE Med denne brochure vil vi fortælle lidt om ideerne og rammerne for Sportsefterskolen SINE, for at give dig og dine forældre mulighed for at vurdere, om vores skole er noget

Læs mere

KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE

KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE KÆRE KOMMENDE ELEV OG FORÆLDRE Med den følgende skoleplan vil vi fortælle lidt om ideerne og rammerne for Sportsefterskolen SINE, for at give dig og dine forældre mulighed for at vurdere, om denne skole

Læs mere

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE Navn: vil gerne optages som elev på Skyum. Når du bliver optaget som elev på Skyum Idrætsefterskole får du samtidig en opkrævning på 500,-. Beløbet er et rent indskrivningsgebyr,

Læs mere

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE Navn: vil gerne optages som elev på Skyum. Når du bliver optaget som elev på Skyum Idrætsefterskole får du samtidig en opkrævning på 1000,-. Beløbet er et rent indskrivningsgebyr,

Læs mere

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej Havepladsvej Linjer - Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2014 2015 Fællesskab Læring Velkommen til fremtidens skole blev skabt i august 2013 og består af 3 basisafdelinger med elever fra 0.-6. klasse og en

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE.

EMMERSKE EFTERSKOLE. EMMERSKE EFTERSKOLE. Emmerske Efterskole er en skole for normaltbegavede unge, der har svært ved at læse og stave. Skolen ligger 3 km øst for Tønder. Der er gode tog og busforbindelser. ee@emmerskeefterskole.dk

Læs mere

10.klassecenter. Mariagerfjord NYHED. Fodboldklasse. Afklaring på ungdomsuddannelse. Stort fagligt fokus. Fællesskab Oplevelser Personlig udvikling

10.klassecenter. Mariagerfjord NYHED. Fodboldklasse. Afklaring på ungdomsuddannelse. Stort fagligt fokus. Fællesskab Oplevelser Personlig udvikling Mariagerfjord 10.klassecenter Stort fagligt fokus Afklaring på ungdomsuddannelse Fællesskab Oplevelser Personlig udvikling Gymnasie forberedende klasse klasse Erhvervsuddannelsesrettet klasse NYHED I samarbejde

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE.

EMMERSKE EFTERSKOLE. EMMERSKE EFTERSKOLE. Emmerske Efterskole er en skole for unge, der har svært ved at læse og stave. Skolen ligger 3 km øst for Tønder. Der er gode tog og busforbindelser. E MAIL: ee@emmerskeefterskole.dk

Læs mere

DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY

DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY BROBY SPORTSEFTERSKOLE På Broby har du valgfag mindst tre gange om ugen, og du kan frit vælge mellem et bredt udbud af fag. Du får mulighed for at vælge nye valgfag tre gange om året, nogle fag udbydes

Læs mere

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Velkommen til Linie 10 Et år på Linie 10 er et frivilligt skoleår. Det er dit valg! Når du vælger Linie 10, er det fordi du ønsker at indgå i et forpligtende fællesskab,

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikforløb på Sportsefterskolen SINE niveau 3

Uddannelsesplan for praktikforløb på Sportsefterskolen SINE niveau 3 Uddannelsesplan for praktikforløb på Sportsefterskolen SINE niveau 3 Kære lærerstuderende Vi glæder os til et samarbejde med dig vi er glade for at have praktikanter, da I bringer et friskt inspirerende

Læs mere

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer Faglighed Fællesskab Kristendom Kreativitet Udfordringer På Nøvlingskov Efterskole kan man være sig selv Martin V skoleåret 14/15 Det bedste ved Nøv er, at man altid kan finde nogle at snakke med Kathrine

Læs mere

VALGFAG i Ungdomsskolen

VALGFAG i Ungdomsskolen Tilmelding til Valgfag 2015/16 i Ungdomsskolen Dit navn Din skoles navn Dit klassetrin 1. valgfag 2. valgfag Husk: Din tilmelding skal afleveres på skolens kontor, eller tilmeld dig på www.fusweb.dk 2015/16

Læs mere

GILBJERG SKOLEN TEMALINJER 2015-16 KROP & SUNDHED INTERKULTUREL SCIENCE MEDIE & KOMMUNIKATION

GILBJERG SKOLEN TEMALINJER 2015-16 KROP & SUNDHED INTERKULTUREL SCIENCE MEDIE & KOMMUNIKATION GILBJERG SKOLEN TEMALINJER 2015-16 SCIENCE KROP & SUNDHED INTERKULTUREL MEDIE & KOMMUNIKATION VEL KOM MEN LINJER PÅ GILBJERGSKOLEN Velkommen til et nyt skoleår hvor vi går nye veje sammen. På Gilbjergskolen

Læs mere

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau 2015/ 2016 For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau AMBITIONER? Idrætslinjen giver dig mulighed for: At udvikle dig i et idrætsmiljø sammen med andre talentfulde idrætsudøvere og med kvalificerede

Læs mere

Den danske Designog Håndværksefterskole

Den danske Designog Håndværksefterskole Den danske Designog Håndværksefterskole Glade voksne DHE Skolen for kreativ og aktiv udvikling Vores ambition er at være et af Danmarks bedste tilbud til dig, der ønsker at udvikle dine kreative evner

Læs mere

Kombiner din UDDANNELSE med din SPORT! NGG SportsCollege. Danse-linjen

Kombiner din UDDANNELSE med din SPORT! NGG SportsCollege. Danse-linjen Kombiner din UDDANNELSE med din SPORT! NGG SportsCollege Danse-linjen Er du en ambitiøs danser, der vil udvikle dit talent samtidig med, at du tager en god uddannelse? Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

Læs mere

10. KlasseCentret. Dronninglund KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse!

10. KlasseCentret. Dronninglund KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KlasseCentret Dronninglund 2014-15 2 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! Indhold 10. KLASSE DIT VALG! Introforløb 3 Tværsuger og skolerejse 3 Dit præg på arbejdsmiljøet 3 Brobygning 4

Læs mere

10. klasse Dragør Kommune. [Skriv titlen på dokumentet] Introaften den 23. januar 2018 kl. 17

10. klasse Dragør Kommune. [Skriv titlen på dokumentet] Introaften den 23. januar 2018 kl. 17 10. klasse 2018-19 Dragør Kommune [Skriv titlen på dokumentet] Introaften den 23. januar 2018 kl. 17 Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at

Læs mere

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede børn og unge

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede børn og unge Parat til fremtiden Elever og forældre Efterskolen på Refsnæs For blinde og svagsynede børn og unge Efterskolen på Refsnæs Indholdsfortegnelse Et unikt tilbud til dig, som er ung og har en synsnedsættelse

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Vejledning til fagvalg, aktivitetsfag og profilfag

Vejledning til fagvalg, aktivitetsfag og profilfag Vejledning til fagvalg, aktivitetsfag og profilfag Vi vil gerne bede jer udfylde jeres ønske af fagvalg til det kommende skoleår. I skal benytte linket til et online skema som er blevet sendt pr e-mail.

Læs mere

SKAL DU MED? BALLERUP 10. KLASSE CENTER SKOLEÅRET 2013-2014

SKAL DU MED? BALLERUP 10. KLASSE CENTER SKOLEÅRET 2013-2014 SKAL DU MED? BALLERUP 10. KLASSE CENTER SKOLEÅRET 2013-2014 JEG HAR VALGT 10.KL. FOR AT FÅ BEDRE KARAKTERER OG BLIVE MERE MODEN, OG DET HAR SKOLEN NU HJULPET MIG MED Berican HVIS DU VÆLGER OS, FORVENTER

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Velkommen til en ny udskoling en ny måde at gå i skole på. Fra skoleåret

Læs mere

Bilag 1: Assens 10. klassecenter skoleåret 2015/2016

Bilag 1: Assens 10. klassecenter skoleåret 2015/2016 Bilag 1: Assens 10. klassecenter skoleåret 2015/2016 Assens 10. klassecenter rummer i indeværende skoleår 168 elever fordelt på 6 stamklasser. Stamklasserne danner fundamentet i vores opbygning. Klasserne

Læs mere

10. klasse 2015-16 Dragør Kommune

10. klasse 2015-16 Dragør Kommune 10. klasse 2015-16 Dragør Kommune Tilbudsfag 2015-16 Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk Fysik 3 t Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk Vi arbejder her med nogle af dine svage sider i dansk

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE 4 LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE. PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI UNDERVISNINGEN I UDSKOLINGEN

Læs mere

VVE Indholds- og aktivitetsplan

VVE Indholds- og aktivitetsplan VVE Indholds- og aktivitetsplan Generelt VVE er normeret til 80 års elever. Eleverne søges fordelt på lige mange drenge og piger. Skolen søger at målrette sig primært velfungerende grønlandske elever,

Læs mere

- en vifte af muligheder

- en vifte af muligheder - en vifte af muligheder Velkommen Til et spændende og anderledes skoleår på 10. klasseskolen Øresund. Vi giver dig mulighed for: At komme i brobygning på en ungdomsuddannelse. At aflægge 10. klasseprøven

Læs mere

GILBJERGSKOLEN SCIENCE KROP & SUNDHED KULTUR & SAMFUND INTERNATIONAL DESIGN & PERFORMANCE. Linjer 2013/14

GILBJERGSKOLEN SCIENCE KROP & SUNDHED KULTUR & SAMFUND INTERNATIONAL DESIGN & PERFORMANCE. Linjer 2013/14 GILBJERGSKOLEN SCIENCE KROP & SUNDHED KULTUR & SAMFUND INTERNATIONAL DESIGN & PERFORMANCE Linjer 2013/14 foto VEL KOM MEN Velkommen til et nyt skoleår hvor vi går nye veje sammen. Fra skoleåret 13/14 organiserer

Læs mere

BADMINTON & KARATE FÆLLESSKAB SEJRE FAGLIGHED UDVIKLING VI UDVIKLER SÆRLIG TRÆNING TIL FORSKELLIGE NIVEAUER

BADMINTON & KARATE FÆLLESSKAB SEJRE FAGLIGHED UDVIKLING VI UDVIKLER SÆRLIG TRÆNING TIL FORSKELLIGE NIVEAUER AMBITIØS IDRÆT PÅ SOLRØD GYMNASIUM BADMINTON & KARATE FÆLLESSKAB SEJRE FAGLIGHED UDVIKLING VI UDVIKLER SÆRLIG TRÆNING TIL FORSKELLIGE NIVEAUER SKAB TID TIL BÅDE ELITEIDRÆT OG GYMNASIE TO I ÈN Konceptet

Læs mere

10. klasse FJORDSKOLEN

10. klasse FJORDSKOLEN Bemærk! Du er først tilmeldt 10. klasse, når du har indleveret denne tilmeldingsseddel! Navn 10. klasse FJORDSKOLEN CPR nr. Adresse Telefon Forældre/værge Telefon Nuværende Skole Underskrift forældre/værge

Læs mere

december 2018 Forældrene indbydes til juleafslutning og vi sender eleverne hjem på juleferie (eftermiddag/aften)

december 2018 Forældrene indbydes til juleafslutning og vi sender eleverne hjem på juleferie (eftermiddag/aften) 1 On 31 2 To 3 Fr 4 Lø 5 Sø 6 Ma 32 7 Ti Skolestart 8 On 9 To 10 Fr Intro 11 Lø Obligatorisk weekend hvor eleverne bliver 12 Sø DÅB på skolen 13 Ma 33 14 Ti 15 On 16 To Fri kl. 15:00 Alle elever tager

Læs mere

Nedenfor finder du beskrivelse af en række af de vigtigste elementer i 10. klasse i skoleåret 2019/20

Nedenfor finder du beskrivelse af en række af de vigtigste elementer i 10. klasse i skoleåret 2019/20 ÅRET I 10. KLASSE 2019/20 Vi har på Marstal Skole en god 10. klasse som vi er stolte af. Vi har de seneste år ændret vores tilbud, og arbejder løbende på at blive endnu bedre. Med vores erfaringer fra

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

10. KlasseCentret. Dronninglund 2015-16. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse!

10. KlasseCentret. Dronninglund 2015-16. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KlasseCentret Dronninglund 2015-16 2 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. klasse - dit valg! Hvad skal du efter 9. klasse? Der er mange muligheder, og valget kan være svært. Dronninglund

Læs mere

DEN INTERNATIONALE LINJE PÅ FOURFELDTSKOLEN BOHR IN T ER NA TIO NAL

DEN INTERNATIONALE LINJE PÅ FOURFELDTSKOLEN BOHR IN T ER NA TIO NAL DEN INTERNATIONALE LINJE PÅ FOURFELDTSKOLEN BOHR IN T ER NA TIO NAL DEN INTERNATIONALE LINJE #MAKETHEWORLDYOURPLAYGROUND Er du nysgerrig på verden og andre kulturer? Er du interesseret i at komme i kontakt

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Kravene til de unge er store 95 % af en årgang skal have en ungdomsuddannelse Ungdomsarbejdsløshed Den globale verden STX & HF Fester Kreative

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej

Kirstinebjergskolen Havepladsvej Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Velkommen til fremtidens skole Kirstinebjergskolen går i skoleåret 2016-2017 ind i sit 4. år som den største skole i Fredericia med ca. 1750 elever. Skolen

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Ferier og weekender... 9 Skema... 9 Lejrskole...

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175 7000 Fredericia Tlf. 7210 6250 Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Afdelingen på Havepladsvej er Kirstinebjergskolens flagskib, hvor elever fra basisafdelingerne

Læs mere

1 0. k l a s s e 2 0 1 5 / 2 0 1 6... fordi forskellen tæller

1 0. k l a s s e 2 0 1 5 / 2 0 1 6... fordi forskellen tæller 1 0. klasse 2015/2016... fordi forskellen tæller P r a k t i s k e o p l y s n i n g e r : Fag og timetal I 10. klasse skal du have timer svarende til mindst 28 lektioner pr. uge. De obligatoriske fag

Læs mere

LAYOUT: Charlotte van Hauen. www.charlottevanhauen.dk

LAYOUT: Charlotte van Hauen. www.charlottevanhauen.dk LAYOUT: Charlotte van Hauen www.charlottevanhauen.dk LINJER PÅ GILBJERGSKOLEN Velkommen til et nyt skoleår hvor vi går nye veje sammen. På Gilbjergskolen organiserer vi undervisningen i udskolingen i linjer.

Læs mere

VÆLG LINJE PÅ FJORDBAKKESKOLEN

VÆLG LINJE PÅ FJORDBAKKESKOLEN VÆLG LINJE PÅ FJORDBAKKESKOLEN Fjordbakkeskolen fortsætter til sommer med næsten den samme struktur i overbygningen som hidtil ; vi tilbyder nu 3 spændende linjer til eleverne i de kommende syvende klasser.

Læs mere

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede 14-18 år/8.-10. kl.

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede 14-18 år/8.-10. kl. Parat til fremtiden Elever og forældre Efterskolen på Refsnæs For blinde og svagsynede 14-18 år/8.-10. kl. Velkommen til efterskolen på Refsnæs Et unikt tilbud til dig som er ung og har en synsnedsættelse

Læs mere

Vejledning til fagvalg, aktivitetsfag og profilfag

Vejledning til fagvalg, aktivitetsfag og profilfag Vejledning til fagvalg, aktivitetsfag og profilfag Vi vil gerne bede jer udfylde jeres ønske af fagvalg til det kommende skoleår. I skal benytte linket til et online skema som er blevet sendt pr e mail.

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Instagram og Facebook...

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

Velkommen til Ulstrup Efterskole

Velkommen til Ulstrup Efterskole V Velkommen til Ulstrup Efterskole Værdigrundlag Ulstrup Efterskoles værdier bygger på en gensidig ansvarlighed, arbejdsfællesskab og respekt for forskelligheden, således at den enkelte elev, gennem praktiske

Læs mere

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede 14-18 år/8.-10. kl.

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede 14-18 år/8.-10. kl. Parat til fremtiden Elever og forældre Efterskolen på Refsnæs For blinde og svagsynede 14-18 år/8.-10. kl. Velkommen til efterskolen på Refsnæs Et unikt tilbud til dig som er ung og har en synsnedsættelse

Læs mere

GÅ GLAD I SKOLE - GÅ GLAD HJEM

GÅ GLAD I SKOLE - GÅ GLAD HJEM Velkommen til Sproghuset, Søndre Skole og MF10 side 2 Undervisningen side 3 Brobygning og Praktik side 4 UU-vejleder og mentor side 4 Ungdomsskolen side 4 Gensidige forventninger side 6 Samarbejde mellem

Læs mere

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede børn og unge

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede børn og unge Parat til fremtiden Elever og forældre Efterskolen på Refsnæs For blinde og svagsynede børn og unge Efterskolen på Refsnæs Indholdsfortegnelse Et unikt tilbud til dig, som er ung og har en synsnedsættelse

Læs mere

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring 10. KLASSE begyndelsen på noget nyt 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring KÆRE FORÆLDER Rigtig mange har svært ved at træffe et valg om, hvad de vil i så ung en alder. Med 10. klasse får de unge et

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG 4 LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG GILBJERGSKOLEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI

Læs mere

Engage LEARN. reflect

Engage LEARN. reflect Engage LEARN reflect Undervisning i verdensklasse På Esbjerg International School er vi stolte over at kunne byde på undervisning i international topklasse til elever i alderen 3 til 17 år. Uanset hvilket

Læs mere

Tilbudsfag 2012-13. Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk. Fransk 3 t. Fysik/Kemi. Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk.

Tilbudsfag 2012-13. Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk. Fransk 3 t. Fysik/Kemi. Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk. Tilbudsfag 2012-13 Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk 3 t Fransk 3 t. Fysik/Kemi Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk Vi arbejder her med nogle af dine svage sider i dansk såsom læsetræning,

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Velkommen til en ny udskoling en ny måde at gå i skole på. I skoleåret

Læs mere

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede børn og unge

Parat til fremtiden. Elever og forældre. Efterskolen på Refsnæs. For blinde og svagsynede børn og unge Parat til fremtiden Elever og forældre Efterskolen på Refsnæs For blinde og svagsynede børn og unge Efterskolen på Refsnæs Indholdsfortegnelse Et unikt tilbud til dig, som er ung og har en synsnedsættelse

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Kære elever og forældre, skoleåret 2017/2018!

Kære elever og forældre, skoleåret 2017/2018! Juni 2017 Kære elever og forældre, skoleåret 2017/2018! Så har vi fået sendt elevholdet 2016/17 hjem. Vi glæder os til at møde jer efter ferien og derfor får I allerede nu en invitation til åbningsmødet:

Læs mere

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring

10. KLASSE. begyndelsen på noget nyt. 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring 10. KLASSE begyndelsen på noget nyt 10. KLASSE Engagement, læring og afklaring KÆRE FORÆLDER Rigtig mange har svært ved at træffe et valg om, hvad de vil i så ung en alder. Med 10. klasse får de unge et

Læs mere

Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole

Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole Styrk din faglighed med 10. klasse på Dyhrs Skole Dyhrs Skole er en privat skole, som lægger vægt på høj faglighed og solid kvalitet i undervisningen. Vi tilbyder

Læs mere

Velkommen. Vi er baseret på den Grundtvig- Koldske tankegang. Vores grundlæggende værdier er. tryghed, tolerance, fællesskab og

Velkommen. Vi er baseret på den Grundtvig- Koldske tankegang. Vores grundlæggende værdier er. tryghed, tolerance, fællesskab og Velkommen Vi er baseret på den Grundtvig- Koldske tankegang. Vores grundlæggende værdier er tryghed, tolerance, fællesskab og samarbejde med respekt for den enkelte. Vi er en faglig og kreativ skole med

Læs mere

14. jan. 2015. U-centeret. Fagbrochure for skoleåret 2015/2016. Retninger - Opbygning Fagpakker. Nyborg kommunes 10. klasse tilbud.

14. jan. 2015. U-centeret. Fagbrochure for skoleåret 2015/2016. Retninger - Opbygning Fagpakker. Nyborg kommunes 10. klasse tilbud. 14. jan. 2015 U-centeret Fagbrochure for skoleåret 2015/2016 Retninger - Opbygning Fagpakker Nyborg kommunes 10. klasse tilbud. side 1 2 veje igennem 10. klasse Faglighed - afklaring - oplevelser U-centeret

Læs mere

Fremtidens skole i Gug

Fremtidens skole i Gug Click here to enter text. Anders «edocaddresscivilcode» Fremtidens skole i Gug Eleven i centrum Linjer i overbygningen Gug Skole Solhøjsvej 2 9635 2300 9210 Aalborg SØ Elevorganisation Overordnede mål

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Det handler om dig...

Det handler om dig... Det handler om dig... Et stærkt tilbud med fokus på 10. klasse Åbent hus 16. januar 2017 www.fredensborgskole.dk fællesskab og faglighed Klar parat til start Kære studerende August 2017 åbner vi dørene

Læs mere

10. klasse Dragør Kommune

10. klasse Dragør Kommune 10. klasse 2017-18 Dragør Kommune Tilbudsfag 2017-18 Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk Fysik Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk Vi arbejder her med læsetræning, grammatik, stavetræning,

Læs mere

START DAGEN MED INTENS MORGEN TRÆNING AMBITIONER BADMINTON UDDANNELSE MEDLEM AF ELITEIDRÆTSGYMNASIER.DK HØR MERE PÅ TLF

START DAGEN MED INTENS MORGEN TRÆNING AMBITIONER BADMINTON UDDANNELSE MEDLEM AF ELITEIDRÆTSGYMNASIER.DK HØR MERE PÅ TLF ELITEIDRÆT PÅ SOLRØD GYMNASIUM START DAGEN MED INTENS MORGEN TRÆNING MEDLEM AF ELITEIDRÆTSGYMNASIER.DK AMBITIONER BADMINTON UDDANNELSE HØR MERE PÅ TLF. 56184000 SKAB TID TIL BÅDE ELITEIDRÆT OG GYMNASIUM

Læs mere

10.klasse. Dragør kommune 2008/2009

10.klasse. Dragør kommune 2008/2009 10.klasse Dragør kommune 2008/2009 Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske efter 9. klasse.

Læs mere

Højere Forberedelseseksamen

Højere Forberedelseseksamen Forside Højere Forberedelseseksamen 2-årig HF-uddannelse for unge med autismespektrumforstyrrelser på Aalborg Katedralskole i samarbejde med Autismecenter Nord-Bo. Skolestart: August 2016 1 d Indhold Forside...

Læs mere

10. klasse er et valgfrit skoleår

10. klasse er et valgfrit skoleår Afklaring Jeg ved ikke, hvilken ungdomsuddannelse jeg skal vælge Personlig udvikling Jeg skal blive mere moden 10. klasse er et valgfrit skoleår Personlig udfordring Jeg vil sige noget mere og være mere

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Få et fagligt forspring til ungdomsuddannelserne

Få et fagligt forspring til ungdomsuddannelserne Få et fagligt forspring til ungdomsuddannelserne VELKOMMEN TIL 7. KLASSE OG OVERBYGNINGEN Kolding Realskole er en kulturbærende skole, hvor høj faglighed, kvalitet og dannelse er grundlaget for at forberede

Læs mere

Formålsbeskrivelser alternative arrangementer/uger

Formålsbeskrivelser alternative arrangementer/uger Englandsturen Med udgangspunkt i formålet for faget engelsk ønsker vi med gennemførelsen af en sprogrejse til England for 10. årgang at styrke deres evne til at samtale på engelsk. Det er ligeledes en

Læs mere

FÅ ET FAGLIGT FORSPRING TIL UNGDOMSUDDANNELSERNE

FÅ ET FAGLIGT FORSPRING TIL UNGDOMSUDDANNELSERNE FÅ ET FAGLIGT FORSPRING TIL UNGDOMSUDDANNELSERNE Velkommen til 7. klasse og overbygningen på Kolding Realskole. Kolding Realskole er en kulturbærende skole, hvor høj faglighed, kvalitet og dannelse er

Læs mere

...10. klasse. Vinderup Realskole. 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C

...10. klasse. Vinderup Realskole. 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C ...10. klasse Vinderup Realskole 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C Man får et godt sammenhold og venner for livet. Undervisningen er i top og lærerne

Læs mere

Ta dine VALGFAG i Ungdomsskolen

Ta dine VALGFAG i Ungdomsskolen Tilmelding til Valgfag 2014/15 Dit navn Din skoles navn Dit klassetrin 1. valgfag 2. valgfag Husk: Din tilmelding skal afleveres på skolens kontor, eller tilmeld dig på www.fusweb.dk 2014 UNGDOMSSKOLEN

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2015/16 kr. 2.195,00 pr. uge. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skolejakke, undervisningsmateriale,

Læs mere

Ta en 2-årig HF og kom videre

Ta en 2-årig HF og kom videre 2-årig HF 1 Ta en 2-årig HF og kom videre Få adgang til din drømmeuddannelse Med en HF-eksamen kan du få adgang til den videregående uddannelse du drømmer om. Du kan få adgang til: Korte videregående uddannelser

Læs mere

10. klasse. på Nyborg Gymnasium. et godt bindeled til ungdomsuddannelserne

10. klasse. på Nyborg Gymnasium. et godt bindeled til ungdomsuddannelserne 10. klasse på Nyborg Gymnasium et godt bindeled til ungdomsuddannelserne Hvis du vælger 10. klasse på Nyborg Gymnasium, får du kan du forvente Fællesskab og nye kammerater Attraktivt ungdomsmiljø En engageret

Læs mere

10. klasse FJORDSKOLEN

10. klasse FJORDSKOLEN Bemærk! Du er først tilmeldt 10. klasse, når du har indleveret denne tilmeldingsseddel! Navn CPR nr. Adresse 10. klasse FJORDSKOLEN Telefon Forældre/værge Telefon Nuværende Skole Underskrift forældre/værge

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Idrætsefterskole. I det følgende kapitel skal vi forsøge at give svar på nogle af de mange spørgsmål, der vil opstå i løbet af skoleåret.

Idrætsefterskole. I det følgende kapitel skal vi forsøge at give svar på nogle af de mange spørgsmål, der vil opstå i løbet af skoleåret. Idrætsefterskole Gørlev Idrætsefterskole fra A til Å I det følgende kapitel skal vi forsøge at give svar på nogle af de mange spørgsmål, der vil opstå i løbet af skoleåret. Besøg på skolen. I forbindelse

Læs mere

10. KLASSE Tårnby Kommune US10 2015-2016

10. KLASSE Tårnby Kommune US10 2015-2016 10. KLASSE Tårnby Kommune 2015-2016 forord Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske. Hvis du overvejer 10. klasse, bør du læse brochuren grundigt

Læs mere

LØGSTØR SKOLE 2014 Løgstør Skole tilbyder 3 linjer for elever i 7. årgang august 2014 Linjerne fortsætter i 8. og 9. årgang

LØGSTØR SKOLE 2014 Løgstør Skole tilbyder 3 linjer for elever i 7. årgang august 2014 Linjerne fortsætter i 8. og 9. årgang Fremtidens skole LØGSTØR SKOLE 2014 Løgstør Skole tilbyder 3 linjer for elever i 7. årgang august 2014 Linjerne fortsætter i 8. og 9. årgang International Linje Science-/Innovationslinje Sports-/Sundhedslinje

Læs mere

Få et fagligt forspring til ungdomsuddannelserne

Få et fagligt forspring til ungdomsuddannelserne Få et fagligt forspring til ungdomsuddannelserne VELKOMMEN TIL 7. KLASSE OG OVERBYGNINGEN Kolding Realskole er en kulturbærende skole, hvor høj faglighed, kvalitet og dannelse er grundlaget for at forberede

Læs mere

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør 10.kl. 2010/2011 Nordstrandskolen Dragør Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske efter 9. klasse.

Læs mere

Vi har glædet os til at byde jer velkommen, og vi vil gøre alt for, at I får en god og tryg start i efterskolens nye, spændende verden.

Vi har glædet os til at byde jer velkommen, og vi vil gøre alt for, at I får en god og tryg start i efterskolens nye, spændende verden. Kære elever og forældre Rigtig hjertelig velkommen til Sdr. Feldings Efterskole. Vi har glædet os til at byde jer velkommen, og vi vil gøre alt for, at I får en god og tryg start i efterskolens nye, spændende

Læs mere

Ta en 2-årig HF og kom videre

Ta en 2-årig HF og kom videre 2-årig HF Ta en 2-årig HF og kom videre Med en HF-eksamen kan du få adgang til din drømmeuddannelse Du kan få adgang til: Kortere videregående uddannelser som f.eks. laborant, farmakonom, logistikøkonom

Læs mere

Det handler om dig...

Det handler om dig... Det handler om dig... 10. klasse Et stærkt tilbud med fokus på fællesskab og faglighed Klar parat til start Kære studerende I omgivelser, som de færreste kan matche byder vi dig velkommen til et år, hvor

Læs mere

Velkommen på TCR, TiendeklasseCenter Roskilde.

Velkommen på TCR, TiendeklasseCenter Roskilde. Velkommen på TCR, TiendeklasseCenter Roskilde. Efter 9. klasse har du mulighed for at slutte folkeskolen af med et skoleår, der rykker. På TCR er det 10. skoleår et fremtidsrettet år med valgmuligheder,

Læs mere

Et år på fri fagskole for dig på STU

Et år på fri fagskole for dig på STU Et år på fri fagskole for dig på STU MÅLGRUPPPE? Unge, som ikke er klar til at starte på en ordinær ungdomsuddannelse, kan søge om, at blive optaget på en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse. Det er

Læs mere

En ny udskoling. udskoling 2014/15

En ny udskoling. udskoling 2014/15 En ny udskoling TemaLINJER udskoling 2014/15 En ny udskoling Efter sommerferien skal vi, på Jyllinge Skole, i gang med en ny måde at gå i udskolingen på. I det kommende skoleår tilbyder vi fire udskolingslinjer

Læs mere

10. klasse er din vej fra folkeskolen til den rigtige ungdomsuddannelse for dig!

10. klasse er din vej fra folkeskolen til den rigtige ungdomsuddannelse for dig! 10. klasse er din vej fra folkeskolen til den rigtige ungdomsuddannelse for dig! # HVORFOR? Der kan være mange årsager til at gå i 10. klasse, før man vælger sin videre uddannelse. Det man for eksempel

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling:

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling: NOTAT Fælles- og Kulturforvaltningen Dato Sagsnummer Dokumentnummer Rammefortælling: Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre Skolerne i Køge Kommune vil se anderledes ud fra 1. august

Læs mere