Den 31. marts 2016 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den 31. marts 2016 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675"

Transkript

1 H. Lundbeck A/S Den 31. marts 2016 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Håkan Björklund, indledte generalforsamlingen med at præsentere selskabets ledelse. Til dirigent havde bestyrelsen valgt advokat Jørgen Kjergaard Madsen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. Dagsorden i overensstemmelse med vedtægternes punkt 8.1: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse. 3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport. 4. Valg af bestyrelse. 5. Godkendelse af vederlag til bestyrelsen for det indeværende regnskabsår. 6. Valg af én eller to statsautoriserede revisorer. 7. Eventuelle forslag fra aktionærer og bestyrelse Forslag fra bestyrelsen om godkendelse af ændrede retningslinjer for vederlag til bestyrelse og direktion i H. Lundbeck A/S 7.2. Forslag fra bestyrelsen om at bemyndige bestyrelsen til at lade selskabet erhverve egne aktier Forslag fra bestyrelsen om at bemyndige generalforsamlingens dirigent til at anmelde de på generalforsamlingen vedtagne beslutninger til Erhvervsstyrelsen. 8. Eventuelt.. Ad. Punkterne 1-2: Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år og fremlæggelse af årsrapport til godkendelse Bestyrelsens formand, Håkan Björklund, aflagde beretning om selskabets virksomhed, og konstaterede, at 2015 var endnu et år med fremskridt. Kommercielt opnåede Lundbeck mange succesfulde produktlanceringer Rexulti blev lanceret i USA og Brintellix og Abilify Maintena i adskillige Europæiske og internationale markeder. Han oplyste, at der havde været væsentlig

2 salgsfremgang for Lundbecks 5 hovedprodukter: Abilify Maintena (DKK 669 millioner (220% vækst)), Brintellix (DKK 629 millioner (235% vækst)), Northera (DKK 475 millioner (1.868% vækst)), Onfi (DKK millioner (90% vækst)) og Rexulti som lanceredes i 2015 nåede en omsætning på DKK 117 millioner. Håkan Björklund oplyste endvidere, at Lundbeck i 2015 så en stærk vækst på det vigtige amerikanske marked hvor salget steg til DKK millioner svarende til en vækst på 69%. Salget i Europa og på de internationale markeder faldt henholdsvis 22% og 8%, hovedsageligt på grund af reduceret salg af Cipralex og Ebixa, som følge af øget generisk konkurrence. Håkan Björklund omtalte herefter en række vigtige milestones, som Lundbeck havde opnået forskning- og udviklingsmæssigt i løbet af Han oplyste, at selskabet i 2015 havde fået FDA s godkendelse af Rexulti til behandling af både depression og skizofreni, og at selskabet indsendte en snda til de amerikanske myndigheder med henblik på at kunne inkludere kognitive data i Brintellix produktlabelen. Endvidere oplyste han, at selskabet den 28 marts 2016, desværre fik beskeden om at FDA ikke på det foreliggende grundlag kunne godkende udvidelsen af Brintellix produktlabelen. Selskabet er skuffet over denne afgørelse, men ser frem til at kunne drøfte yderligere med FDA med henblik på at kunne opnå den ansøgte udvidelse. Endelig fremhævede Håkan Björklund nogle af selskabets øvrige vigtige tiltag i 2015, herunder udnævnelsen af Kåre Schultz som ny CEO for selskabet i maj 2015 samt udvidelsen af direktionen i februar Selskabet initierede desuden et stort restruktureringsprogram, som indebar, at selskabet desværre måtte reducere antallet af medarbejdere med ca personer med sigte på effektivitetsforbedringer og øget profitabilitet. Ledelsen planlagde endelig en ny strategi for Lundbeck, som blev kommunikeret i begyndelsen af februar Lundbeck opnåede i 2015 et økonomisk resultat, som var i overensstemmelse med bestyrelsens opdaterede forventninger. Selskabet opnåede en omsætning på ca. DKK 14,6 milliarder, hvilket svarer til en vækst på 8%. Resultatet af primær drift (EBIT) blev ca. DKK -6,8 milliarder og en core EBIT på ca. DKK 850 millioner, hvilket svarer til et fald på 31%. Håkan Björklund forklarede, at det negative driftsresultat var forventet og hovedsageligt skyldes nedskrivninger af produktrettigheder m.v. og restruktureringsomkostninger forbundet med afskedigelsen af de ca medarbejdere.

3 I forbindelse med udarbejdelsen af Lundbeck s nye strategi blev direktionen og bestyrelsen enige om at etablere nogle langsigtede finansielle mål for at øge virksomhedens profitabilitet. Følgende mål er blevet fastsat: - EBIT margin: 25% (målet er at øge virksomhedens overskudsgrad) - ROIC: 25% (målet er at den investerede kapital forrentes tilfredsstillende) - Cash-to-earnings: >90% (målet er at en passende stor del af virksomhedens pengestrøm omsættes til indtjening) Det er ambitionen, at disse mål opnås inden for en tidshorisont på 3-5 år. Lundbeck stræber efter globalt lederskab inden for psykiatri og neurologi ved at forbedre livskvaliteten for patienter - denne ambition er beskrevet i selskabets vision. Ledelsen har de seneste år igangsat mange initiativer for at leve op til selskabets vision. Fokus de kommende år vil fortsat være på at udvide forretningen geografisk og lancere nye produkter til gavn for patienter, samfundet og Lundbeck, herunder Lundbecks aktionærer, mens der samtidigt tilstræbes en fornuftig indtjening. Håkan Björklund takkede afslutningsvist for opmærksomheden og for den tillid han har oplevet de seneste år. Han overlod herefter ordet til koncernchef & adm. direktør Kåre Schultz. Kåre Schultz indledte med at takke aktionærerne for fremmødet til generalforsamlingen. Kåre Schultz oplyste, at der i de seneste fem år har været en faldende omsætning på selskabets gamle produkter, hvilket primært skyldes, at Cipralex er gået af patent. Derudover har der været et stigende salg af selskabets nye hovedprodukter, og dermed har disse stort set kunnet kompensere for de fald, der har været i salget af gamle produkter. Kåre Schultz konstaterede, at selskabet i 2015 så en meget stærk vækst i USA. USA udgjorde i % af selskabets omsætning mod 28% i Samtidig har der været et meget stor fald i salget i Europa, hvor omsætningen faldt fra 37% i 2014 til 27% i I relation til de internationale markeder er omsætningsresultaterne mere blandede, hvor bl.a. et patentudløb i Canada har trukket salget ned, men hvor samtidig emerging markets, herunder for eksempel Kina, har udvist en stærk salgsfremgang i Kåre Schultz redegjorde herefter for restruktureringsprogrammet og Lundbecks nye strategi, som er en videreudvikling af den tidligere strategi, hvor der nu fokuseres på sygdomsområderne depression, skizofreni, Alzheimer s og Parkinson s.

4 Kåre Schultz uddybede årsrapportens resultatopgørelse, og redegjorde for årets resultat før skat på DKK -7 milliarder og årets resultat på ca. DKK -5,7 milliarder. Kåre Schultz redegjorde herefter for balancen, hvor immaterielle aktiver er faldet fra ca. 12,6 milliarder til ca. 9,7 milliarder og hvor både de samlede aktiver og selskabets egenkapital således også er faldet. Den rentebærende nettolikviditet udgjorde ca. DKK 2,2 milliarder pr. 31 december Denne gæld forventer selskabet at kunne nedbringe i 2016, idet ledelsen forventer, at man vil opnå en positiv indtjening og en positiv likviditet. Endelig bemærkede Kåre Schultz, at pengestrømmene primært er influeret af, at selskabet i 2015 betalte nogle milestones på forskellige udviklingsprojekter, og selskabet havde pr. 31. december 2015 likvide beholdninger på DKK 1,5 milliarder. Dirigenten åbnede for debat vedrørende dagsordenens punkt 1 og 2. Michael Thøgersen fra Dansk Aktionærforening takkede ledelsen for en god og informativ årsberetning. Han bemærkede, at selskabets tal i 2015 kunne have været bedre, men at er det dog er en kendsgerning, at markedet fortsat har tillid til Lundbeck. Michael Thøgersen ønskede at vide, hvorvidt Lundbeck er ene om at bringe et produkt som LU AF35700 på markedet? Endvidere ønskede Michael Thøgersen en kommentar fra selskabets ledelse i relation til, hvorfor man ikke tidligere har ændret på selskabets strategi. Michael Thøgersen ønskede desuden at vide, hvorvidt Lundbeck er involveret i den type forskning, hvor man forsøger at sikre, at medicinen er målrettet eller personlig for den enkelte patient ved at kortlægge hans eller hendes genom. Dernæst ønskede Michael Thøgersen at vide, hvorvidt Lundbeck i relation til forskning af Alzheimers sygdom, betragter Novo Nordisk som en konkurrent eller en forbundsfælle. Endelig ønskede Michael Thøgersen at vide i hvilket omfang selskabet har dækket sig af valutarisk eller om man spekulerer i, at specielt USD vil stige. Afslutningsvis ønskede Michael Thøgersen alle medarbejdere og ledelsen et godt og succesfuldt Håkan Björklund takkede for spørgsmålene, og bemærkede, at en restrukturering, som den Lundbeck har iværksat, ikke er en let beslutning, men noget som bør overvejes meget nøje. Han bemærkede, at man altid kan overveje efterfølgende om man burde have iværksat planen tidligere, men påpegede samtidig, at Lundbecks ledelse allerede påbegyndte arbejdet, som ledte frem til selve restruktureringen i forbindelse med at han selv tiltrådte som bestyrelsesformand med udvidet ansvar for selskabet i november Kåre Schultz takkede Dansk Aktionærforening for spørgsmålene, og oplyste i relation til LU AF35700, at selskabet ikke umiddelbart er bekendt med andre projekter, som fokuserer på den samme patientpopulation. Han tilføjede, at eftersom der vil gå en årrække før produktet kommer på markedet, kan denne situation naturligvis nå at ændre sig.

5 Kåre Schultz forklarede videre, at Lundbeck hele tiden arbejder med at målrette sin medicin mest muligt, både ud fra genetisk viden og anden viden, men at den genetiske viden i relation til årsagen til depression og skizofreni er forholdsvis begrænset i forhold til at kunne udvælge specifikke patientgrupper, men at det er noget som selskabet løbende følger med i og forsker i. I relation til Alzheimers sygdom oplyste Kåre Schultz, at Lundbeck ser sig selv som forbundsfælle med alle, som forsker inden for denne sygdom, og deltager i mange samarbejder med forskellige firmaer. Dette sker for at opnå en større forståelse for sygdommen og i håbet om, at Lundbeck i fremtiden kan være med til at udvikle lægemidler, der effektivt kan adressere den sygdomsmæssige udfordring. Endelig oplyste Kåre Schultz, at selskabet løbende afdækker sin valutaeksponering, og at selskabet ikke spekulerer i valutastigninger. Aktionær Kjeld Beyer ønskede at vide, hvad bestyrelsens forventninger er til selskabets omsætning og resultat før skat i 2016 og i Kjeld Beyer bemærkede desuden, at han gerne så, at selskabet laver en femårsoversigt, hvor værdien af warrants til selskabets medarbejdere fremgår. Kåre Schultz bemærkede, at et børsnoteret selskab som Lundbeck er underlagt strenge oplysningskrav, som sikrer gennemsigtighed på markedet. I relation til Kåre Schultz eget køb af aktier bemærkede han, at han købte sine aktier i overensstemmelse med de regler der gælder på området. Kåre Schultz forklarede desuden, at oplysninger om selskabets warrantprogrammer er belyst i noter til selskabets årsregnskaber, og i de selskabsmeddelelser, som selskabet har udsendt i forbindelse med warrantprogrammerne. Kåre Schultz oplyste endelig, at selskabet har offentliggjort sine forventninger for 2016, men at selskabet ikke forventer at offentliggøre specifikke forventninger til 2017 før ved offentliggørelsen af årsregnskabet for Aktionær Bernt Frydenberg spurgte om, hvilken strategi Lundbeck anvender i relation til godkendelsesprocessen hos de amerikanske myndigheder i forbindelse med den ønskede labeludvidelse for Brintellix. Kåre Schultz forklarede i den forbindelse, at selskabet ønsker at indgå i en dialog med de amerikanske myndigheder, og således forhåbentlig at kunne tilvejebringe yderligere oplysninger og data som ultimativt vil kunne give en FDA-godkendelse af label-udvidelsen. Aktionær Kjeld Beyer anmodede endelig om at få oplyst tallene for den forventede guidance for 2016, og Kåre Schultz oplyste, at man ikke giver guidance på nettoresultat-niveau, men at man i den offentliggjorde guidance for 2016 forventer en EBIT på mellem DKK 1,0 og 1,2 milliarder.

6 Ingen yderligere ønskede ordet, og dirigenten konstaterede herefter, at bestyrelsens beretning var taget til efterretning, og at årsrapporten for 2015 var godkendt. Ad. Punkt 3: Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport Bestyrelsen foreslog, at der for regnskabsåret 2015 ikke udbetales udbytte, og at årets resultat overføres til næste regnskabsår. Ingen ønskede ordet. Dirigenten konstaterede, at bestyrelsens forslag om ikke at udbetale udbytte blev vedtaget. Ad. Punkt 4: Valg af bestyrelse I henhold til vedtægternes punkt 5.1 er de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer på valg hvert år. Bestyrelsen foreslog genvalg af Lars Rasmussen, Lene Skole, Terrie Curran, Jesper Ovesen og Lars Holmqvist. Håkan Björklund stillede ikke op til genvalg. Selskabslovens 120 var iagttaget. Lars Rasmussen, Lene Skole, Terrie Curran, Jesper Ovesen og Lars Holmqvist blev herefter genvalgt. Bestyrelsen består herefter af: Lars Rasmusssen Lene Skole Terrie Curran Jesper Ovesen Lars Holmqvist Jørn Møller Mayntzhusen (medarbejdervalgt) Henrik Sindal Jensen (medarbejdervalgt) Mona Elisabeth Elster (medarbejdervalgt)

7 Ad. Punkt 5: Godkendelse af vederlag til bestyrelsen for det indeværende regnskabsår Dirigenten fremlagde bestyrelsens forslag om, at bestyrelsens vederlag for indeværende regnskabsår blev fastsat til samme beløb som for Ingen ønskede ordet. Dirigenten konstaterede, at bestyrelsens forslag om vederlag for 2016 blev godkendt. Ad. Punkt 6: Valg af én eller to statsautoriserede revisorer Bestyrelsen foreslog genvalg af Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Forslaget blev godkendt. Ad. Punkt 7: Eventuelle forslag fra aktionærer eller bestyrelse Ad. punkt 7.1 Dirigenten gennemgik bestyrelsens forslag om at ændre vederlagsretningslinjerne for bestyrelsen og direktionen i H. Lundbeck A/S. De foreslåede ændringer af vederlagsretningslinjerne indebærer en ændring af det langsigtede incitamentsprogram for direktionen samt mulighed for at kunne tilbyde Kåre Schultz at træde ind i 2014-warrantprogrammet på samme vilkår, som dem der var gældende for den tidligere CEO. Derudover indebærer forslaget en række sproglige ændringer. Keld Beyer bemærkede, at han gerne så, at warranttildelinger, warrantudnyttelser mv. bliver tilføjet en femårsoversigt. Forslaget blev vedtaget. Ad. punkt 7.2 Dirigenten fremlagde og gennemgik bestyrelsens forslag om at bemyndige bestyrelsen til at lade selskabet erhverve egne aktier.

8 Forslaget blev vedtaget. Ad. punkt 7.3 Dirigenten gennemgik bestyrelsens forslag om at bemyndige dirigenten til at foretage ændringer i og tilføjelser til det på generalforsamlingen vedtagne samt bemyndige dirigenten til at anmelde ændringer til Erhvervsstyrelsen. Forslaget blev vedtaget. Ad. Punkt 8: Eventuelt Ingen ønskede ordet. Dirigenten konstaterede herefter, at dagsordenen var udtømt og gav ordet til bestyrelsens formand. Håkan Björklund takkede for fremmødet til årets generalforsamling samt for de fem år i Lundbeck, hvor han har medlem af Lundbecks bestyrelse. Generalforsamlingen blev hævet kl Jørgen Kjergaard Madsen Dirigent

Den 25. marts 2015 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , på

Den 25. marts 2015 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , på H. Lundbeck A/S Den 25. marts 2015 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Håkan Björklund,

Læs mere

Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på

Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på H. Lundbeck A/S Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Håkan Björklund,

Læs mere

Den 30. marts 2017, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , på

Den 30. marts 2017, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , på H. Lundbeck A/S Den 30. marts 2017, kl. 10.00, afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 56759913, på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Lars Rasmussen,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 H. LUNDBECK A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 H. LUNDBECK A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 H. LUNDBECK A/S 30. marts 2017 Velkommen LARS RASMUSSEN Formand for bestyrelsen 2 Direktion KÅRE SCHULTZ ANDERS GERSEL PEDERSEN ANDERS GÖTZSCHE JACOB TOLSTRUP LARS BANG STAFFAN

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2018 H. LUNDBECK A/S. 20. marts 2018

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2018 H. LUNDBECK A/S. 20. marts 2018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2018 H. LUNDBECK A/S 20. marts 2018 Velkommen LARS SØREN RASMUSSEN Formand for bestyrelsen 2 Direktion ANDERS GÖTZSCHE ANDERS GERSEL PEDERSEN JACOB TOLSTRUP LARS BANG PETER ANASTASIOU

Læs mere

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck A/S Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Mats Pettersson,

Læs mere

Den 29. marts 2012 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby.

Den 29. marts 2012 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. H. Lundbeck A/S Den 29. marts 2012 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Mats Pettersson indledte

Læs mere

Den 20. marts 2018 kl. 10:00, afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , på

Den 20. marts 2018 kl. 10:00, afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , på H. Lundbeck A/S Den 20. marts 2018 kl. 10:00, afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 56759913, på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Lars Søren

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 H. LUNDBECK A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 H. LUNDBECK A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 H. LUNDBECK A/S 31. marts 2016 Velkommen HÅKAN BJÖRKLUND Formand for bestyrelsen 2 Direktionen KÅRE SCHULTZ ANDERS GERSEL PEDERSEN ANDERS GÖTZSCHE JACOB TOLSTRUP LARS BANG

Læs mere

7.1 Forslag fra bestyrelsen om at bemyndige bestyrelsen til at lade selskabet erhverve egne aktier.

7.1 Forslag fra bestyrelsen om at bemyndige bestyrelsen til at lade selskabet erhverve egne aktier. Den 26. marts 2019, kl. 10:00, afholdtes ordinær generalforsamling i, CVR-nr. 56759913, på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Lars Søren Rasmussen, indledte generalforsamlingen

Læs mere

Det er en glæde for mig på vegne af H. Lundbeck A/S bestyrelse at byde velkommen til årets generalforsamling.

Det er en glæde for mig på vegne af H. Lundbeck A/S bestyrelse at byde velkommen til årets generalforsamling. Formandens beretning - Generalforsamling 2014 Det er en glæde for mig på vegne af H. Lundbeck A/S bestyrelse at byde velkommen til årets generalforsamling. Som de foregående år overføres generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier.

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier. William Demant Holding A/S Torsdag den 22. marts 2018 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i William Demant Holding A/S, CVR-nr. 71 18 69 11, på adressen Kongebakken 9, 2765 Smørum. Formanden

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 11. april 2012 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

RTX Generalforsamling 26. januar 2017

RTX Generalforsamling 26. januar 2017 RTX Generalforsamling 26. januar 2017 1 VALG AF DIRIGENT Bestyrelsen har udpeget advokat Malene Krogsgaard, advokatfirmaet Vingaardshus til dirigent 2 Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

RTX GENERALFORSAMLING 26. JANUAR Strømmen 6 DK-9400 Noerresundby tel:

RTX GENERALFORSAMLING 26. JANUAR Strømmen 6 DK-9400 Noerresundby  tel: RTX GENERALFORSAMLING 26. JANUAR 2015 Strømmen 6 DK-9400 Noerresundby www.rtx.dk info@rtx.dk tel: +45 9632 2300 1 Bestyrelsen har udpeget AdvokatMaleneKrogsgaard, Advokatfirmaet Vingaardshus, til dirigent

Læs mere

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse År 2014, den 17. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 181 personer med adgangskort, heraf 129 med

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT. SP Group A/S

REFERAT. SP Group A/S REFERAT af ordinær generalforsamling SP Group A/S CVR-nr. 15701315 Den 28. april 2015 afholdtes der ordinær generalforsamling i SP Group A/S på selskabets adresse i Søndersø. Aktionærer repræsenterende

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 21. marts 2013 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 Selskabsmeddelelse nr. 490 Den 21. marts 2013 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42 Den 8. april 2014 NewCap Holding A/S Amaliegade 14, 2 1256 København K Tlf. +45 8816 3000 CVR nr. 13255342 www.newcap.dk Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i NewCap Holding A/S Amaliegade 14,

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling Den 9. december 2015 Side 1 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelse Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling Torsdag den Side 1 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelse Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund Jørgen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling 2015/16 5. december 2016 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelsen Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund

Læs mere

Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr

Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr. 24 93 28 18 hos advokatfirma Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø. Dagsordenen var: 1.

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP A/S OVERSÆTTELSE AF ORIGINAL ENGELSK VERSION REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP A/S (CVR nr. 31080185) Den 26. april 2017 kl. 16.30 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 9. april 2013

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 9. april 2013 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 9. april 2013 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 8. april 2014

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 8. april 2014 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 8. april 2014 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden:

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden: Dato: 30. september 2019 Selskabsmeddelelse nr.: 14 Ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nr. 26 79 14 13 Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

Den 20. april 2010 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos

Den 20. april 2010 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos Den 20. april 2010 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen.

Læs mere

NTR Holding A/S - ordinær generalforsamling 2009 Side

NTR Holding A/S - ordinær generalforsamling 2009 Side Side 1 af 6 År 2009, den 16. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i NTR Holding på Radisson SAS Scandinavia Hotel, København, med følgende dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1. MAJ 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2013

Ordinær generalforsamling 2013 Ordinær generalforsamling 2013 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk CVR-NR 62 67 02 15 År 2013, den 18. april kl. 15.00

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 26. april 2011

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 26. april 2011 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 26. april 2011 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling. 12. januar 2017

Velkommen til ordinær generalforsamling. 12. januar 2017 Velkommen til ordinær generalforsamling 12. januar 2017 Dagsorden 1. Ledelsens beretning om Selskabets virksomhed 2. Forelæggelse af årsrapport 2015/16 og koncernregnskab til godkendelse 3. Beslutning

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Jeg føler, det er mit ansvar at motivere andre Olaf, rygmarvsskadet, sælger og svømmetræner, Tyskland 7. december 2011 Page 1 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Page 2 Bestyrelse Øvrige generalforsamlingsvalgte

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling 25. januar 2010 RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent.

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent. Dato: 30. april 2018 Årets meddelelse nr.: 10, CVR-nr. 26791413 Mandag, den 30. april 2018, kl. 10:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nummer 26791413, hos DANDERS & MORE,

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Delårsrapport for 1. halvår 2016 19.08.16 Meddelelse nr. 31, 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2016. Delårsrapporten

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport med koncernregnskab, ledelsens beretning, revisionspåtegning og årsberetninger.

2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport med koncernregnskab, ledelsens beretning, revisionspåtegning og årsberetninger. Den 22. marts 2018, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i NKT A/S ( Selskabet ) i Tivoli Hotel & Congress Center, (auditorium Carstensen), Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V, med følgende

Læs mere

Generalforsamling 26. januar 2017

Generalforsamling 26. januar 2017 Generalforsamling 26. januar 2017 Dirigent Bestyrelsen har udpeget Advokat Anker Laden-Andersen Advokatfirmaet HjulmandKaptain til dirigent Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed.

Læs mere

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 2012

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 2012 VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 2012 Generalforsamling 27. marts 2012 DAGSORDEN a) Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. b) Fremlæggelse af revideret årsrapport til godkendelse,

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

Vederlagsretningslinjer

Vederlagsretningslinjer Vederlagsretningslinjer Vederlagsretningslinjer for bestyrelse og direktion i H. Lundbeck A/S Godkendt på ordinær generalforsamling 31. marts 2016 1. Indledning I henhold til selskabslovens 139 Lov nr.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

Den 14. april 2011 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr

Den 14. april 2011 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr Den 14. april 2011 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr. 24932818 hos advokatfirma Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø. Dagsordenen var: 1. Ledelsens

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport Dato: 29.04.2014 Emne: Ordinær Generalforsamling Tid: Tirsdag, den 29. april 2014, kl. 17:00 Sted: Toftegaardsvej 4, 8370 Hadsten År 2014, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i Expedit A/S

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 7. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2013

Ordinær generalforsamling 2013 Ordinær generalforsamling 2013 17. april 2013 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2012

Læs mere

lundbeck årsrapport 2013 resumé årsrapport 2013 Resumé

lundbeck årsrapport 2013 resumé årsrapport 2013 Resumé lundbeck årsrapport 213 resumé årsrapport 213 Resumé 1 2 lundbeck årsrapport 213 resumé begivenheder & milepæle februar juli Selincro godkendes i Europa til behandling af alkoholafhængighed. Abilify Maintena

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 8. oktober 2015, klokken 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, DK-2100 København Ø. Bestyrelsen

Læs mere

3. Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

3. Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport År 2013, den 12. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 128 personer med adgangskort, heraf 92 med

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Odico A/S

VEDTÆGTER. for. Odico A/S VEDTÆGTER for Odico A/S Sagsnr. 31304-0015 MMR Selskabets navn: Selskabets navn er Odico A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Formwork A/S, Formsworks.dk A/S, Iosis A/S, Robocon A/S

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 4. april 2017

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 4. april 2017 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 4. april 2017 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling 2016/17 7. december 2017 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Bestyrelsen Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Birgitte Nielsen Jørgen Tang-Jensen

Læs mere

Den 16. maj 2017 kl på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C.

Den 16. maj 2017 kl på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. REFERAT FRA DEN ORDINÆR GENERALFORSAMLING på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. A. Dagsorden Til dirigent valgtes advokat Søren S. Skjærbæk, der konstaterede,

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato:. 28. april 2017 Årets meddelelse nr.: 5 Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagsordenen var følgende:

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Ordinær generalforsamling H+H International A/S 19. April 2018

Ordinær generalforsamling H+H International A/S 19. April 2018 Ordinær generalforsamling 2018 H+H International A/S 19. April 2018 Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S Den 23. maj 2019 kl. 14.00 på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. A. Dagsorden Til dirigent

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat J.nr. 038296-0018 sj/sio REFERAT April 2010 Den 14. april 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon AIS (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet") på Selskabets adresse, Skel stedet 16, 2950 Vedbæk. i

Læs mere

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen.

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen. Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 l CVR-nr. 31843219 J.nr. 79-12940e-CNO Referat fra ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S, CVR.-nr. 31 84 32 19 Onsdag den 26. april

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 17. august 2017 Meddelelse nr. 13, 2017 Delårsrapport for 1. halvår 2017 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2017. Delårsrapporten

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S tirsdag den 9. maj 2017, kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2015

Delårsrapport for 1. kvartal 2015 13.05.15 Meddelelse nr. 10, 2015 Delårsrapport for 1. kvartal 2015 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2015. Delårsrapporten

Læs mere

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 Til Nasdaq OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 4-2011 Skive, 22. marts 2011 UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 År 2011, den 22. marts, afholdtes kl. 17.30

Læs mere

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S 9. oktober 2014 Meddelelse nr. 216 INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S Bestyrelsen i SSBV-Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 17. marts 2016, kl. 16.30, holdt selskabet ordinær generalforsamling i Falkoner Salen, Radisson BLU Falconer Hotel & Conference Center, 9 Falkoner Allé,

Læs mere