SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET"

Transkript

1 REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. november 2011 kl i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth, Erik Dybdal Møller, Finn Bruun Ravnsbæk, Martin Toft Lodahl, Agnes Margrethe Petterson, Georg Hoxer Kjeldsen, Jørgen Lasgaard, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen og Karsten Thorlund (referent). Afbud: Henning Dahl Madsen og Lona Meisnow. Indledning ved Flemming Baatz Kristensen 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter REFERAT: Godkendt. 2. Beslutning om fremtidig opgavevaretagelse af regnskabsføreropgaven. (Til beslutning - Bilag 1 til 6) Kassereren har indhentet tilbud på varetagelse af størstedelen af opgaverne som regnskabsfører. Der er indhentet 3 eksterne tilbud. Det fremgår heraf, at en ekstern varetagelse af regnskabsføreropgaverne medfører forventede besparelser. Størst besparelse ca. kr årligt forventes, der at være ved at menighedsrådet tilslutter sig provstiets ordning. Den væsentligste årsag til at besparelsen ved denne ordning er størst sammenholdt med de øvrige eksterne tilbud er, at der ved denne ordning ikke skal afregnes moms. Menighedsrådet træffer beslutning om, hvilken fremtidig model som ønskes. REFERAT: Det blev vedtaget at tilslutte sig provstiets ordning pr. 1. januar Georg Kjeldsen sørger for tilmelding til provstiets regnskabskontor samt undersøger krav til indrapportering. Finn Bruun Ravnsbæk og Martin Lodahl fremlægger forslag til fremtidig håndtering af kordegnefunktionen på mødet i januar. FU bemyndiges til at købe vikar til dækning af eventuelt behov for assistance indtil ny ordning er indkørt.

2 3. Økonomi ved kassereren SCT. PAULS KIRKE 3.1 Prioritering af nye budgetønsker til budgettet for 2011 og 2012 (Til beslutning Bilag 7A og 7B ) (19.45) På mødet i september blev en række ønsker henvist til behandling på novembermødet. Der har endvidere været mulighed for at fremsætte budgetønsker. Kassereren har til mødet udarbejdet oplæg. REFERAT: Oplæg godkendt med følgende bemærkninger. Konto 3304 forhøjes med kr og ikke kr som anført i bilag. Konto 3307 fastholdes uændret. Konto 6023 fastholdes uændret. Konto 5102, 5202 og 5302 forhøjes til kr Evaluering af gudstjenestetider (Til beslutning - Bilag 8) (20.10) På mødet i oktober vedtog menighedsrådet at vende tilbage til højmessetidspunktet kl fra 1. marts Medarbejderne har ønsket at tidspunktet først ændres 1. september 2012 af hensyn til indgåede aftaler og af hensyn til at ordningen kan varsles i god tid. Det blev endvidere besluttet at Kontaktpersonen til mødet skulle undersøge muligheden for flere 2. tjenester i den del af juni og august som ligger uden for skolernes sommerferie. Det fremgår af svar fra de ansatte, at de anbefaler opmåling af deres stillinger, såfremt tjenestetallet skal udvides. Endelig blev det besluttet at tidspunktet for 2. tjenester skulle revurderes som konsekvens af at højmessetidspunktet flyttes tilbage til kl På ovennævnte baggrund skal menighedsrådet beslutte - om det ændrede højmessetidspunkt først skal træde i kraft pr. 1. september (evt. yderligere begrundelse på MR-mødet fra medarbejderne) - om der skal indføres 2. tjenester i den del af juni og august som ligger uden for skolernes sommerferie (evt. indstilling fra præsterne?)

3 - Placering af tidspunkt for 2. tjenester. Medarbejdere og forretningsudvalget indstiller, at tidspunktet for 2. tjenester tilbagevender til tidspunktet fra før forsøgsordningen kl REFERAT: Dato for ændring af højmessetidspunkt fastholdes til 1. marts Der indføres ikke flere 2. tjenester. Tidspunkt for 2. tjenester vender tilbage til tidspunktet fra før forsøgsordningen kl Renovering af præsteboliger Marselisvej 9 og Strandvejen 114. (Til orientering/beslutning) Arbejdet på Marselisvej 9 er påbegyndt. Der er foretaget nærmere undersøgelser af sætningsproblematik på Strandvejen 114,som har medført anbefaling om yderligere undersøgelser. Resultatet af undersøgelsen forventes at foreligge til MR-mødet. REFERAT: Der var umiddelbart inden mødet indkommet uddybende rapport fra GEO vedr. sætningsproblematikken på Strandvejen 114. Rapporten viser at der er behov for yderligere understøtning af tilbygningen såfremt yderligere sætningsskader skal elimineres. Menighedsrådet bemyndigede Finn Bruun Ravnsbæk og Børge Juhl til at igangsætte funderingsarbejdet, således at de prioriteres højere end indvendige arbejder i præsteboligen. 6. Indstilling om påbegyndelse af tegning til ombygning af præsteboligen Rungstedvej 9. (Til beslutning) Det indstilles at der vælges en arkitekt til udarbejdelse af skitser vedr. præsteboligen Rungstedvej 9 og at restprovenuet for maling mv. indgår som finansiering af skitsearbejdet. REFERAT: Der var til mødet indhentet tilbud fra arkitektfirmaet Ole Dreyer for udarbejdelse af skitseforslag samt overslag vedr. ombygning af præsteboligens køkken og bad. Forslaget behandles på januar eller februar mødet med henblik på at det kan indgå i menighedsrådets budgetønsker for Menighedsrådet vedtog at afsætte kr. inkl. moms til formålet.

4 7. Status på byggesagen udvidelse af sognelokaler(til orientering) REFERAT: Karsten Thorlund refererede kort fra møde med rådgiver og møde i byggeudvalget. Arkitekt påbegynder registreringer og forundersøgelser i december og selve skitseringen påbegyndes i januar. 8. Status på 125-årsjubilæet (Til beslutning) Udvalget redegør for status i forhold til jubilæet. Kjeld Holm kan ikke prædike den 5. februar. Det besluttes derfor om jubilæet kan/skal udskydes. REFERAT: Jubilæumsmarkeringen udskydes til søndag 12. februar. 9. Kirkekaffe (Til beslutning) Medarbejderne har i fællesskab løst kirkekaffen efter at Doreen er gået ud af arbejdet. Der bør findes en fremtidig tovholder såfremt ordningen skal bibeholdes. Forretningsudvalget foreslår at der findes en frivillig. REFERAT: Flemming Baatz Kristensen prøver at finde en frivillig, der kan være fremtidig tovholder. 10. Status på træffetid vedr. henvendelser om bisættelse/begravelse på fredage. (Til beslutning) Formanden redegør for drøftelser med Skt. Lukas om ordningen. REFERAT: Kordegnekontoret vil fortsat være lukket om fredagen. Finn Bruun Ravnsbæk fortsætter drøftelser med Skt. Lukas og på mødet i januar fremlægges et forslag til en model for lukkedag. 11. Evt. ændring af beslutning fra tidligere MR om samlet frivillighedsfest. (Til beslutning ) Sognemedhjælperne har bedt om, at frivillighedsfestudvalget suppleres med et yderligere medlem. Forretningsudvalget foreslår at beslutningen om en samlet frivillighedsfest tages op til fornyet overvejelse, således at nogle af pengene i stedet evt. anvendes til kursusvirksomhed til frivillige.

5 REFERAT: Tanken om en fælles frivillighedsfest opgives. Omsorgsudvalget har lavet oplæg til fordeling af midler til frivillighedsfester som følges. Tovholder og budget er anført nedenfor: Sognemedhjælpernes frivillige sognemedhjælperne: kr Åben Kirke Sonia Pedersen: kr Højmessefrivillige Flemming Baatz Kristensen: kr Konfirmandfrivillige Flemming Baatz Kristensen: kr Lovsangsgudstjeneste Flemming Baatz Kristensen: kr Mission Afrika +50 Jørgen Lasgaard foreslår at vi sammen med Lukas og Langenæs indgår i et fælles missionsprojekt, som Sct. Pauls Kirke f.eks. kan samle ind til ved høstgudstjenester, og hvor vi kan få noget erfaringsnært at vide. (Egon fra Lukas kirkens menighedsråd er rejseleder i dette projekt). REFERAT: Tiltrådt. 13. Nyt fra udvalgene (til orientering) 13.1 Evt. nyt fra aktivitets- og kunstudvalg REFERAT: Husk frist for tilmelding til julefrokost 1. december Evt. nyt fra Åben Kirke Udvalg 13.3 Evt. nyt fra Byggeudvalget 13.4 Evt. nyt fra Børneudvalget 13.5 Evt. nyt fra Kirkeudvalget og Kirkeværgen 13.6 Evt. nyt fra Omsorgsudvalget 13.7 Evt. nyt fra Kirkeblads- og hjemmesideudvalget REFERAT: Seneste kirkeblad er uddelt af Y s Mens Club Evt. nyt fra Koncertudvalget REFERAT: Der er et meget flot koncertprogram her i december. Gør brug af det Evt. nyt fra Grøn Kirke udvalget 14. Nyt fra kontaktpersonen REFERAT: Hans Henrik Cristensen er ved at finde ny kirketjenervikar.

6 Anne Marie Stammer Kristoffersen har opsagt sin stilling med virkning fra 31. december Nyt fra Præsterne (til orientering) REFERAT: Flemming Baatz Kristensen takkede for blomsterhilsen ved receptionen for bogudgivelse i søndags. Erik Dybdahl Møller orienterede om at minikonfirmandforløbet i foråret bliver afholdt på 3 lørdage, så der kan samles børn fra alle skoler på Frederiksberg og Langenæs samtidigt. Jørgen Lasgaard indtræder i FU, hvor han afløser Flemming Baatz Kristinsen. Jørgen Lasgaard orienterede om Joan Amalie Holck starter i virksomhedspraktik i Sct. Pauls Kirke i korshærens arbejde d. 12. dec Flemming Baatz Kristensen orienterede om afslutning i morgen for minikonfirmander fra Forældreskolen. 16. Post til Menighedsrådet (Til orientering) Henvendelser findes på ITskrivebordet. 17. Eventuelt (Til orientering) Georg Kjeldsen meddeler aftenskolen, at de i stedet for tilskud kan kopiere programmer på kirkens kopimaskine. Stor ros til den nye bog om Sct. Pauls Kirke. 18. Kollektliste (Til godkendelse) REFERAT: Godkendt, dog byttes kollekt for søndag septuagesima og seksagesima.

7 HUSK julefrokost for MR-medlemmer og personale mv. torsdag den 8. december kl Næste ordinære menighedsrådsmøde afholdes tirsdag den 17. januar 2012 kl

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Martin Frøkjær-Jensen (medarb.rep.), Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Lona Meisnow, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Mogens Skjøth, Sonia Pedersen, Martin Frøkjær-Jensen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 21. februar 2012 kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 18.30 i Sognehuset Indledning ved Jørgen Lasgaard (18.30) Til stede: Martin Toft Lodahl (referent), Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Hans Henrik

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 25. august 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Flemming Baatz Kristensen Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Henning

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 30. oktober kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Georg Hoxer Kjeldsen, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Henning Dahl Madsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Der vil forud for mødet kl. 18.00 være præsentation af økonomien ved kasserer Georg Kjeldsen. Til stede: Erik Dybdahl Møller,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. august 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Møller Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Sonia Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 21. august 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas Kristian Nielsen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 27. oktober 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter Morthorst-Jensen, Karsten

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 18. juni 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 27. november 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 30. november 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Anita Holmgaard Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. september 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 21. november 2016 kl. 19.30 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk, Lona

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 23. januar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 19. september 2013 kl. 19.00 i Skt. Lukas Kirkes Sognehus Sal 1 Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen, Lona Meisnow,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. juni 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 17.00 i Sognehuset (spisning kl. 18.30) Til stede: Børge Juhl, Karen Bjørn Juhl, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Agnes Petterson, Georg

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Annette Baldus Vestergaard, Peter Morthorst-Jensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. september 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Thomas Kristian

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Dybdal Møller 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard (deltog ikke under punkt 1 og 2), Anita Holmgaard, Johanne Pedersen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 24. august 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Jørgen Lasgaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Flemming

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Morten Aagaard 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren Orientering

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren REFERAT af Menighedsrddsmsdet SCT. PAULS KIRKE MENrcHeosnADET Tirsdag den 28. april 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbek, Johanne Pedersen

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Gjern Skannerup Kirker

Gjern Skannerup Kirker Gjern Skannerup Kirker Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 10. januar 2017 Deltagere: Steen Andersen, Aage Olesen, Erling Lemming, Birgitte Garne, Hans Jørgen Seekjær, Peder Svindt, Majbritt Fabech,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl. 18.30 I mødet deltog: Jørgen Fink (JF), formand Alice Enderlein (AE), kontaktperson. Markvard Hovmøller (MH), kasserer Jim Stjerne Hansen (JSH),

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2860 SØBORG Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I

Læs mere

Dato: 28. maj 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 17,00. R e f e r a t

Dato: 28. maj 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 17,00. R e f e r a t 28. maj 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. nr. 1 Mødestart kl. 17,00 R e f e r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen TA

Læs mere

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe.

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. 0. INDLEDNING Indledning

Læs mere

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. november 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Toni Clausen Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

Dagsorden. Ad pkt. 72. Pkt. 72. Ad pkt. 73. Pkt. 73. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 13. maj 2014

Dagsorden. Ad pkt. 72. Pkt. 72. Ad pkt. 73. Pkt. 73. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 13. maj 2014 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 13. maj 2014 Afholdt i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat af sjette møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Ove Nygaard Madsen (fm), Lis

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 10. januar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 10. januar 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Henne Korsby Henning Petersen På kirkegårdskontoret Anders

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Pkt.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Pkt. Menighedsrådsmøde nr. 316 d. 9/04 2014 kl. 19.00 Indleder: Anne Pilgaard Afbud: Karin Clemmensen, Tonny Bering, Benjamin Breith, Erik Eriksen Fraværende: Dagsordens punkter Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning Indkaldelse til menighedsrådsmøde: Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.00 Mødet indledes med spisning ca. kl. 18.00 i Pyramiden. Fraværende med afbud: Eva Hoffmann Randrup Evt. stedfortrædere indkaldt:

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21.01.2015 kl. 16.30 19.00 i Bellahøj kirke

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21.01.2015 kl. 16.30 19.00 i Bellahøj kirke Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21.01.2015 kl. 16.30 19.00 i Bellahøj kirke Indkaldte: Lis Lynge, Thorben Dahl, Vibeke Johansen, Marianne Hegel, Inger Lise Larsen,

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3.

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3. Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 12. november 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Tilstedeværende: Ove Nygaard Madsen (fm), Lis Grove- Rasmussen (nfm),, Flemming Erland

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 10. oktober 2017 referat. Mødedato: Tirsdag 10. oktober 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 10. oktober 2017 referat. Mødedato: Tirsdag 10. oktober 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 10. oktober 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag 10. oktober 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset Erik

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 10. oktober 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 10. oktober 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 10. oktober 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Magnus W. Møller, Gitte E. Hansen, Peder O. Pedersen, Arne D. Rasmussen, Kirsten

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1 Holbæk den. 16. august 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 16. august 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dagsorden Pkt. 1 Sognemedhjælperens

Læs mere

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Dato og tid: Onsdag den 12. august 2015 kl. 19:00 ca. 21:30 Sted: Deltagere: Sognehuset, lille sal Hugo Uhrskov Larsen HUL, Pauline Rasmussen PAR, Victor Greve VIG,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 28. april 2010 kl. 19.00 i foredragssalen Fraværende: Jens Fage-Pedersen (afbud) Kisser Bjørn Madsen (afbud) Jørgen Ingberg Henriksen (afbud) Finn Bjørnum

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl Blad nr. 1 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 Afbud: Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse af mødets dagsorden. 2. Meddelelser til orientering. 2.1 Program

Læs mere

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Menighedsrådsmøde Sydhavn Sogn Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Referat Blad nr.: 1 Formandens initialer: LR Indkaldte lemmer: Tilstede Indkaldte lemmer Tilstede Eva Larsen Henning H. Nielsen Karin

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. oktober 2014 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. oktober 2014 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. oktober 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl

Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 9 Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansvarlig

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Dagsorden. Menighedsrådsmøde referat. 1. Sager til beslutning. Indstilling: Torsdag den kl i konfirmandstuen.

Dagsorden. Menighedsrådsmøde referat. 1. Sager til beslutning. Indstilling: Torsdag den kl i konfirmandstuen. Menighedsrådsmøde referat Torsdag den 05-01-2017 kl. 19.00 i konfirmandstuen. Dagsorden Til stede var: Torben Jensen, Hans-Jørgen Jensen, Trine Lønstrup, Helga Simonsen, Britta Kristensen, Peter Ove Kristensen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR)

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR) Blad nr. 111 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Jens Christian(JCB), Kirsten(KKO), Kjeld(KM), Mai(MBA), Tine(TS), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud:

Læs mere

Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Chr. X Allé Kgs. Lyngby Dato: 31. august MR-møde Torsdag den 23.

Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Chr. X Allé Kgs. Lyngby Dato: 31. august MR-møde Torsdag den 23. Christians Sogns Menighedsråd Side 1 af 5 Tilstede: Afbud: spunkter - Hans-Christian Jørgensen - Karsten Clement - Inge Rasmussen - Hanne Ekstrand - Eigil Saxe - Lisa Tikkanen Pagh - Per Hulstrøm - Trine

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk, den. 6. november 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. november 2012 kl. 17.00 NB. Bemærk mødetid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 20. august 2015 kl. 18:30-22:00

Menighedsrådsmøde Torsdag den 20. august 2015 kl. 18:30-22:00 Beslutningsprotokol Menighedsrådsmøde Torsdag den 20. august 2015 kl. 18:30-22:00 Mødedeltagere Afbud Trine Birgitte Smith (), formand Jørgen Lilje-Jensen (JLJ), næstformand Anne Lise Bøttker (ALB), kirkeværge

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 14-18

Møde: Den: Blad nr.: 14-18 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Torsdag den 26.5.2016 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Aase Daugaard, Tove Haugaard, Dorthe Knudsen, Thyra Bohsen, Kirsten Jensen, Eva Anker, Ole Daugaard,

Læs mere

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Dagsorden: Sagsfremstilling: Beslutning: 1 Godkendelse af

Læs mere

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen.

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen. Menighedsrådet. Dato: 18.2.214 Mødetid: 18: 21:3 Dagsorden: 1. Fraværende 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Gennemgang af kvartalsrapport Beslutning: Ellen, Solveig og Line med afbud. Vedr. punkt 3:

Læs mere

Punkt Indhold Kommentar Hvem? Referat Opfølgning. 1 Indledning Indledning og traktør HP Sang af Emil Larsen: Foran mig er en vej.

Punkt Indhold Kommentar Hvem? Referat Opfølgning. 1 Indledning Indledning og traktør HP Sang af Emil Larsen: Foran mig er en vej. Hjerndrup Kirke Tyrstrup-Hjerndrup Pastorat Menighedsrådsmøde torsdag, den 13.8. 2015 i Hjerndrup Sognegård kl. 19.00 Afbud fra Anne Mie, Birthe, Lissi, Anni Dagsorden og referat Punkt Indhold Kommentar

Læs mere

Hvert MR-medlem og ansat fik mulighed for at komme med et oplæg om egne visioner for arbejdet/aktiviteterne ved Sct. Pauls Kirke.

Hvert MR-medlem og ansat fik mulighed for at komme med et oplæg om egne visioner for arbejdet/aktiviteterne ved Sct. Pauls Kirke. Referat af Visionsdag i Sct. Pauls Kirke, fredag den 14. januar 2011 Fremmødte: Sonia, Georg, Hans Henrik, Thomas, Martin Fr., Martin L., Erik, Lissi, Mogens, Karen, Jørgen, Børge, Finn, Henning, Johanne,

Læs mere

Referat af ordinært menighedsrådsmøde Torsdag den 5. november 2015 kl. 19.30 i Kirkehuset

Referat af ordinært menighedsrådsmøde Torsdag den 5. november 2015 kl. 19.30 i Kirkehuset Haslev Menighedsråd -menighedsrådet Referat af ordinært menighedsrådsmøde Torsdag den 5. november 2015 kl. 19.30 i Kirkehuset Dagsorden: Afbud fra: Bodil Madsen, Stedfortræder: Lone Saraksen Lise Klemmed

Læs mere

Dagsorden og referat vedrørende menighedsrådsmødet Onsdag, den 24. april 2013 kl. 19.00 I Konfirmandstuen.

Dagsorden og referat vedrørende menighedsrådsmødet Onsdag, den 24. april 2013 kl. 19.00 I Konfirmandstuen. 1 Dagsorden og referat vedrørende menighedsrådsmødet Onsdag, den 24. april 2013 kl. 19.00 I Konfirmandstuen. Mødested: kl. 19.00 ved Emmersbæk præstebolig til en besigtigelse af denne. Herefter fortsætter

Læs mere

Dagsorden. Afbud: Tine (TS), Tom (TVS), Kirsten (KKO) 1. Dagsorden: 2. Referat: 3. Godkendelse af: 4. Valg af: Rudkøbing - Simmerbølle Menighedsråd

Dagsorden. Afbud: Tine (TS), Tom (TVS), Kirsten (KKO) 1. Dagsorden: 2. Referat: 3. Godkendelse af: 4. Valg af: Rudkøbing - Simmerbølle Menighedsråd Blad nr. 87 Dagsorden Tilstede: Janne (JRP). Jens Christian (JCB), Kjeld (KM), Lars (LF), Vibeke (VW), Helle (HJ), Kisser (KW), Åse (ÅLS), Mai (MBA), Benny (BR), Thomas (TH) Afbud: Tine (TS), Tom (TVS),

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Blad nr. 2972 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Afbud: Rune Viberg og medarbejderrepræsentant Jesper Kronholm. Medarbejderrepræsentanten Bent Skovbro Hansen forlod mødet efter mødets

Læs mere

Dagsorden Orientering Beslutning Velkomst ved formand Johannes P. Christensen. godkendt formand Johannes P. Christensen 1. Den gode historie intet

Dagsorden Orientering Beslutning Velkomst ved formand Johannes P. Christensen. godkendt formand Johannes P. Christensen 1. Den gode historie intet Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. april 2016 kl. 19.00 Blad nr. Menighedsmøde: Forslag: Mere korsang. Flere kor, udefra, som kommer og giver koncerter. Rise kirke på facebook. Voksenkor mere til brug

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 17.02.2014 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 17.02.2014 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 17.02.2014 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Hansen, Gitte Hasen, Lene Brietzke, Arne D. Rasmussen, Valborg Slyk, Anna

Læs mere

1.1. Bemærkninger til referat af menighedsrådets møde 29. oktober 2015

1.1. Bemærkninger til referat af menighedsrådets møde 29. oktober 2015 Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Anne Mia Lykner (afbud). Regnskabsfører Per Gantriis deltog i behandlingen af pkt. 4.1 4.8. 0. INDLEDNING Indledning 1. REFERAT AF TIDLIGERE MØDER 1.1. Bemærkninger

Læs mere

Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 13. september 2011 kl. 19.00

Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 13. september 2011 kl. 19.00 Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 13. september 2011 kl. 19.00 Til stede: Punkt Beslutning Aktion Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. Medlemmer: Gjødesen, Birgit

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 23. januar 2015. Kl. 8.00-12.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 23. januar 2015. Kl. 8.00-12.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 23. januar 2015. Kl. 8.00-12.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt 1 Sag: Forpagtningskontrakter (944) - Ho Sogn Tillæg til forpagtningskontrakt af 06.11.2014

Læs mere

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1 Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. maj kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter tilmelder sig

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård Aaby sogns menighedsråd Side 168 Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19.00 i Aaby sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Ansv. Ved mødets begyndelse: Ole Steen Hansen Fraværende:

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 2. marts 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen - Fraværende

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 19.00. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 19.00. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 19.00 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere