Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl i Tåstrup Kulturcenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl i Tåstrup Kulturcenter"

Transkript

1 Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl i Tåstrup Kulturcenter Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo Kasserer Anette Fejsø Birkerød Områderepræsentant Erik Goth-Eriksen Skovbo Fremmødte: Birkerød: Frederiksværk: Helsingør: København: Roskilde: Skovbo: Taastrup: Hanne Torben B og Karin Tove, Kurt, Bjarne og Erling Klaus Henning, Birthe og Ole Finn B Camilla, Lars Bo, John og Mikkel Eva bød velkommen til de tilstedeværende. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra seneste møde. Referatet godkendt. 2. Tilføjelser/ændringer til dagsorden. Ingen ændringer til dagsorden. 3. Meddelelser fra områdelederen Områdesuppleant, Arne Aabech, er flyttet til Bornholm, område 7, hvorfor han ikke længere besidder posten. Ny områdesuppleant vælges på det ordinære områdemøde til marts.

2 Mail modtaget og rundsendt med debatoplæg fra Benny Lund (Arbejdsudvalget sekt. II) blev gennemgået kort. Enig holdning om, at emnet omkring ændring af oprykningskonkurrencerne netop har været oppe til repræsentantskabsmødet, hvorfor det ikke allerede er aktuelt igen. Intet kan alligevel besluttes på sektionsmøderne. 4. Forslag fra afdelingsbestyrelserne Ingen indkomne forslag. 5. Udtagelseskonkurrencerne 2015 Udtagelseskonkurrencerne forløb fint. Vi klarede os lige præcis med vores egne dommere, selv om det holdt hårdt, og vi måtte bruge patruljedommere til kriminal- og vinderudtagelserne i øv. 1-6 og 11. Ros fra Eva for at alle hundeførere var tilmeldt til tiden næsten i hvert fald. Eva understregede, at hun ved hver eneste tilmeldingsfrist SKAL have en mail med tilmelding eller mangel derpå fra alle 7 afdelinger. Alle afdelinger har enten figuranter eller dommere. Til vinderudtagelsen manglede en øv. 11 figurant, hvilken vi lånte fra område 4. Rasmus Bøgel kørte tidligt om morgenen fra sin bopæl i det jyske. Eva har kun modtaget positive tilbagemeldinger på denne løsning. Endvidere var der stor ros til alle hjælpere. Udtagelser til DM fra område 6: Der er i øvrigt udtaget 6 dommere, hvorfor område 6 har 19 medlemmer med til DM. 6. DM 2015, herunder indkøb af præmier Vi køber præmier som de forrige år. Erik Goth-Eriksen sørger for indkøb af disse. 7. Dommermøde 2016 hvem vil afholde? Sektion 1 Sektion 2 Patruljeklassen 1 4 Kriminalklassen 0 2 Vinderklassen 0 6 Dommermødet afholdes lørdag den 30. januar 2016 kl Birkerød vil arrangere mødet, som igen afholdes i Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød. Området betaler hele forplejningen, som vedtaget på sidste områdebestyrelsesmøde.

3 Tove Leth og Finn Benny Andersen var i foråret til dommeruddannelse, hvor Tove Leth bestod og nu er dommer i patruljeklassen. Leif Udengaard fra område 5 stod for uddannelsen. Eva havde håbet på at også dommeroprykningen ville ske i foråret. Eva har snakket med Leif Udengaard, som oplyser at teorien formentlig bliver i Skovbo med Torben Nielsen. Leif vender tilbage med nærmere efter DM. Eva vil presse lidt mere på, for at oprykningerne sker før vores områdemesterskab. Eva mindede om, at vi tidligere besluttede at følge område 5, der har tilmeldingsfrist 1. november hvert år til indstilling af nye dommere samt dommere til oprykning. Der er stadig en ledig plads som dommeruddanner sammen med Torben Nielsen, men ingen bud på en kandidat der ville tage jobbet. Eva mindede ligeledes om, at det er vigtigt at bruge de nye dommere, når de tilmelder sig. 8. Kursusvirksomhed i området instruktør/buddig, 11-fig/Kian Klaus Buddig har meddelt at han har meget at se til med hovedbestyrelsens nye system, hvilket er et kæmpe job. Derfor er temadagene, som omtalt på sidste instruktørkursus udskudt til efter næste kursus. Datoer for næste kursus bliver: 6. december januar januar februar februar 2016 Frist for tilmelding er 6. november Send en prioriteret liste med alle kandidater til Klaus Buddig kbj@buddig.dk. Klaus gjorde opmærksom på, at området betaler for maden til dette kursus, 300 kr. pr HF Ca. deltager antal 20 stk. Eva oplyste, at hun i 2014 ikke havde været på områdeinstruktørsamlingen, da indkaldelsen kom meget sent og træningssamling med afdelingen allerede var planlagt. I 2015 var hun slet ikke blevet indkaldt som områdeinstruktør og havde heller ikke fået besked om samlingen som områdeleder. Men fik blot besked af Klaus og Preben efter kurset. Da de andre områder kun har 2 områdeinstruktører og da Preben og Klaus gør det så fint, er der ingen grund til at have flere end disse to som områdeinstruktører. Eva vil dog stadig bistå med hjælp, hvis nødvendigt. Kian Harbo Wedelboe har indkaldt til 11-figuranttræning søndag 4. oktober og søndag 8. november se mere på hjemmesiden og husk at tilmelde både hunde og figuranter til Kian, så vi med tiden kan få flere øv. 11 figuranter i området at trække på. Der blev spurgt til næste figurantuddannelse. Roskilde har 3-4 medlemmer og København har ca. 3. Områdefigurantuddanner, John Nielsen, vil afholde figurantuddannelse efter DM og før årsskiftet. John mindede om, at de nye figuranter skal tilmelde sig til konkurrencerne. Eva

4 supplerede med, at de medlemmer man indstiller til figurantuddannelsen skal være medlemmer, som ønsker at komme ud at bruge sin uddannelse og ikke bare skal have det på sit CV. Der er blevet uddannet en del figuranter det sidste år, men ikke mange er set til konkurrencer. Ved kurser afholdt i områderegi, hvor der serveres morgenmad, betaler områdekassen 20 kr. pr. pers. 9. Kåringer 2015 Carl Hulgaard har oplyst, at der til dato i 2015 har været 5 til kåring. 2 af dem bestod ikke den ene for 4. gang. Af de 3, der bestod, var den ene i 3. forsøg. Taastrup har 1 tilmeldt til kåring, som endnu ikke er planlagt. Eva stillede et forslag om mere åbenhed omkring kåringer. Eva ønskede at alle kåringer blev offentliggjort så snart de var planlagt, således at nye hundeførere kunne komme ud at kigge og lære. Det blev besluttet, at Carl Hulgaard fremover sender områdelederen en mail om næste kåring. Områdelederen sender derefter mailen videre til den øvrige områdebestyrelse samt sørger for at det kommer på hjemmesiden. 10.Prøvekåringer/Kåringer i området kan vi hjælpes ad? Klaus Buddig havde forespurgt hvilke krav de kunne sætte før et medlem kunne komme til prøvekåring, hvorfor hver afdeling gennemgik deres procedure. Birkerød afholdt kåringens 10 øvelser fordelt på 3 forskellige træningsgange, som er forprøve til prøvekåringen. Helsingør stikker en finger i jorden og kender deres medlemmer via træning. København ser folk an på førkåringshold og kåringshold. Frederiksværk ser ligeledes medlemmerne an til træning, hvilket også gjaldt Skovbo og Taastrup. Roskilde var nye i denne forbindelse, men havde tænkt lignende planer. Det blev vendt hvordan man forholdt sig til gamle medlemmer, som bestyrelsen kendte og som havde haft kåret hunde før. Disse medlemmer trænede ofte for sig selv og stillede blot til prøvekåringen uden forbedømmelser. Såkaldte selvtrænere uden for hold, som ikke før havde haft kåret hunde, skulle bestyrelsen selvfølgelig lige se til en træning, før de stillede en prøvekåring an. Det har vist sig, at der skal afholdes prøvekåring for Birkerød/København samme søndag, som der er DM. Det blev indskærpet, at der selvfølgelig ikke afholdes arrangementer, når der er DM eller andre arrangementer i området.

5 Endvidere var der bred enighed om at afdelingerne hjælpes ad med at afholde prøvekåring. 11.Afvikling af områdemesterskab 2016 Dato Del 1 6. marts 2016 Frederiksværk Del marts 2016 Taastrup Finale 10. april 2016 Frederiksværk Husk at der til hver del kan tilmeldes én HF i hver af de 4 klasser (U, P, K og V) Dvs. en afdeling maks. kan tilmelde 8 HF til områdemesterskabet. Der fyldes ikke op som tidligere. Arrangør 12.Oprykningskonkurrencerne 2016 Forventet deltagerantal til patrulje- og kriminaloprykningerne i 2016: Kriminaloprykning: Patruljeoprykning Kriminaloprykning Birkerød Frederiksværk 2 1 Helsingør 2 0 København Roskilde 0 0 Skovbo Taastrup I alt Dato Arrangør Tilrettelægger 23. april 2016 Skovbo Finn Benny Andersen

6 Patruljeoprykning: Dato Arrangør Tilrettelægger 24. april 2016 Helsingør Kurt Verup 13.Overdommere oprykningskonkurrencerne Jytte, områdeleder område 5, forventer, at der skal bruges 2 overdommere til kriminaloprykningen og 3 til patruljeoprykningen. Der er forslag om, at vi til DM-udtagelserne maks. skal stille med én overdommer i hver klasse og spørge AU, om ikke område 4 kunne hjælpe med dækningen af område 5. Eva går videre med dette. Patruljeoverdommere: Bjørn Høyer, Skovbo Erik Goth-Eriksen, Skovbo XX, Taastrup (navn tilgår) Kriminaloverdommere: XX, Taastrup (navn tilgår) Erling Jensen, Helsingør 14.U Dato 3. april 2016 Arrangør Tilrettelægger Overdommer Birkerød Hanne Sandvad/Lars Rishøj XX, Frederiksværk (navn tilgår) Efter fordelingen af forårets konkurrencer blev vi enige om at vi fremover skal være bedre til at rokere mellem de forskellige afdelinger, så de samme konkurrencer ikke altid afholdes af de samme afdelinger.

7 Nogle afdelinger havde fremsendt mails til områdelederen på forhånd, indeholdende hvad de bød ind med. Dette blev diskuteret lidt. Eva modtager stadig gerne mails på forhånd og understregede, at det ikke er først til mølle. Eva oplyste, at det er glædeligt, at afdelingerne byder ind på møderne, så det ikke er et problem at få besat konkurrencerne. 15.Dato for næste områdebestyrelsesmøde Næste områdebestyrelsesmøde bliver torsdag den 25. februar 2016 kl i Tåstrup Kulturcenter. Det ordinære områdemøde bliver torsdag den 10. marts 2016 kl i Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød. Birkerød arrangerer. Mødet afsluttet med et længe leve for Område 6. Referenter, Eva Pedersen og Anette Fejsø.

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter DANSK POLITIHUNDEFORENING OMRÅDE 6 OMRÅDELEDEREN Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl. 1900 i Tåstrup Kulturcenter Fremmødte: Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat af områdebestyrelsesmøde den 15. september 2016 i Taastrup Kulturcenter Fremmødte: Birkerød: Karin, Leif, Anette Frederiksværk: Torben, Torben B., Karin, Mette Helsingør: Bjarne, Kurt København:

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 25. februar 2016 kl. 1900 i Tåstrup Kulturcenter Fremmødte: Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo Kasserer Anette Fejsø Birkerød Områdeleder Sektion

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmøde den 13. september 2018 i Taastrup Kulturcenter. Fremmødte: Helsingør: Jean Birkerød: Karin Frederiksværk: Torben B., Torben J., Karin København: Klaus Roskilde: Jesper

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra Områdemødet den 10. marts 2016 kl. 1900. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Områdelederen aflægger beretning 4. Valg af områdeleder (2 år) - Eva Pedersen genopstiller

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra ordinært område den 9. marts 2017 i Birkerød Idrætscenter Fremmødte: Helsingør: 3 Birkerød: 6 Frederiksværk: 1 København: 1 Roskilde: 4 Taastrup: 4 Skovbo: 3 Områdelederen bød velkommen og

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat af ordinært områdemøde 8. marts 2018 i Birkerød Idrætscenter Fremmødte: Birkerød - 4 Frederiksværk - 4 Helsingør - 1 København - 1 Roskilde - 2 Skovbo - 4 Taastrup - 3 Ialt 19 medlemmer tilstede

Læs mere

Referat fra sektionsmødet sektion II d. 27/9 14, Nykøbing F.

Referat fra sektionsmødet sektion II d. 27/9 14, Nykøbing F. Referat fra sektionsmødet sektion II d. 27/9 14, Nykøbing F. Valg af dirigent: Erik Goth blev valgt Valg af referent: Tina Kværnø blev valgt Valg af stemmetællere: Eva Pedersen, Skovbo afdeling og Arne

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E Lørdag den 2. marts kl. 09.00 i Nyborg Idræts- & Fritidscenter Fremmødte: Lars Bræmhøj, Jørgen Weinkouff, Bo Rasmussen, Jan Lindgaard, Palle Lorentzen, Søren

Læs mere

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 INDLEDNING År 2012 kom og år 2012 gik. Vi har fået flere hf i området og der er kommet rigtig mange nye hvalpe og der trænes på livet løs ude

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.dk REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E lørdag

Læs mere

Overdommer: Afdeling: Underskrift:

Overdommer: Afdeling: Underskrift: Fri ved fod Spring Afdækning Fri ved cykel Appoortering Halsgivning Gerningssted Sporsøg Rundering min. stop Stop med stok Fradrag Point total Placering Hals på død i Ø I forvejen I dag Total Dansk Politihundeforening

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E lørdag den 3. marts 2018 kl. 09.00 på Nyborg Idræts- & Fritidscenter Fremmødte: Bent Preben Nielsen, Bo Rasmussen, Erik Goth-Eriksen, Jan Lindgaard, Jan

Læs mere

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2011

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2011 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2011 INDLEDNING Det var så år 2011 der forsvandt og nu er det fjerde gang, jeg aflægger områdelederens beretning. Jeg vil starte med at takke områdebestyrelsen

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E lørdag den 4. marts 2017 kl. 09.00 på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg. Fremmødte: Bent Preben Nielsen, Jørgen Weinkouff, Bo Rasmussen,

Læs mere

Referat områdegeneralforsamling 2018, rev. 1

Referat områdegeneralforsamling 2018, rev. 1 Referat områdegeneralforsamling 2018, rev. 1 Afholdt 15. januar 2018 kl. 19.30 Der er 43 deltagere. Egon starter med at byde velkommen. 19. januar 2018. 1. Valg af dirigent: Knud Jensen bliver foreslået

Læs mere

Et meget stille år for sektion 1. Der også har budt på udmeldelse fra Carsten Brøgger fra Herning.

Et meget stille år for sektion 1. Der også har budt på udmeldelse fra Carsten Brøgger fra Herning. OMRÅDEMØDE Afholdes Torsdag den 18. februar 2016 kl. 19.00 På Politigården, Dragonvej, Randers Deltagere: 37 Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Jørgen Weinkouff er valgt 2. Valg af referent: Rikke Kristiansen

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening. REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E lørdag den 5. marts 2016 kl. 09.00 på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg. Fremmødte: Bent Preben Nielsen, Jørgen Weinkouff, Bo Rasmussen,

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening. R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 5. marts 2016 kl. 1300 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg.

Læs mere

Vojens d. 30. januar 2011. Område generalforsamling 2011.

Vojens d. 30. januar 2011. Område generalforsamling 2011. Vojens d. 30. januar 2011. Område generalforsamling 2011. Formanden bød velkommen til ordinær generalforsamling afholdt i Haderslev afd. klubhus hvor der var fremmødt 52. medlemmer. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E Søndag den 13. januar kl. 09.30 i Nyborg Idræts- & Fritidscenter Fremmødte: Lars Bræmhøj, Jørgen Weinkouff, Bo Rasmussen, Jan Verner Larsen, Jan Lindgaard,

Læs mere

Område generalforsamling 2009.

Område generalforsamling 2009. Vojens d. 22. januar 2009. Område generalforsamling 2009. Formanden bød velkommen til ordinær generalforsamling afholdt i Haderslev afd. klubhus hvor der var fremmødt 35. medlemmer. 3. Valg af dirigent.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 8641 8734/5180 8734 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.dk REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E fredag

Læs mere

Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014.

Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014. Vojens 7. februar 2014. Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014. Gennemgang af dagsorden Egon Bak gennemgik dagsordenen, konstaterede at Tønder afd. ikke var repræsenteret. Forslog Knud Jensen som

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening. REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E mandag den 8. december 2014 kl. 1000, Nyborg Politistation, Stendamsgade 9, Nyborg. Fremmødte: Jørgen Weinkouff, Poul R. Jensen, Leif Udengaard, Jan Lindgaard,

Læs mere

Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret af BH. Godkendt af bestyrelsen

Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret af BH. Godkendt af bestyrelsen Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret 01.11.18. af BH Godkendt af bestyrelsen 04.11.18. Lagt på hjemmesiden 04.11.18. Gaver og jubilæumsnål: Der gives gaver for

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.dk REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E tirsdag

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6

GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6 GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6 Version 1.2 September 2014 Klaus Buddig side 1 af 9 Indhold FUNKTIONSBESKRIVELSE.... 3 FUNKTIONSBESKRIVELSE FOR OMRÅDEINSTRUKTØRERNE UNDER DANSK POLITIHUNDEFORENING....

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information:

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information: Praktisk information: Opdateret 28.12.2017 Dansk Politihundeforenings Københavnsafdeling er en social konkurrence-forening, der blev stiftet i 1911. Dansk Politihundeforening adskiller sig fra andre hundeforeninger/klubber,

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Velkommen på kursus i 2012-2013

Velkommen på kursus i 2012-2013 Kursusprogram 2012-2013 Velkommen på kursus i 2012-2013 BO-VESTs kursusudvalg ønsker at alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne er klædt godt på til de opgaver der skal løses, og byder hermed velkommen

Læs mere

ALMINDELIGE BESTEMMELSER

ALMINDELIGE BESTEMMELSER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. KÅRINGER: Hunde, der fremstilles til kåring, skal være stambogsført i Dansk Kennel Klub og være en brugshunderace. Hvilke racer, der kan kåres, fremgår af Dansk Politihundeforenings

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening. REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E lørdag den 7. marts 2015 kl. 09.00 på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg. Fremmødte: Bent Preben Nielsen, Jørgen Weinkouff, Poul R. Jensen,

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet Eskildsvej 8, Kristrup, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 37-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.dk REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den

Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den 16-8-2012. Dagsorden: 1. Indledning ved formand. 2. Tilbagemelding fra foreninger angående Sektion og DDB. 3. Vedr. Regionsmøde (afholdt

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør.

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl. 09.00 på Svendstrupgaard i Korsør. Til stede var Anne

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 8641 8734/5180 8734 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.dk REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E mandag

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information:

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information: Praktisk information: Opdateret 01.03.2017 Dansk Politihundeforenings Københavnsafdeling er en social konkurrence-forening, der blev stiftet i 1911. Dansk Politihundeforening adskiller sig fra andre hundeforeninger/klubber,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Vojens d. 26. januar 2012. Område generalforsamling 2012.

Vojens d. 26. januar 2012. Område generalforsamling 2012. Vojens d. 26. januar 2012. Område generalforsamling 2012. Formanden bød velkommen til ordinær generalforsamling afholdt i Haderslev afd. klubhus hvor der var fremmødt 66. medlemmer. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent.

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent. De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl. 20.20 til sent. Deltagere: Jan, Svend-Erik, Ebbe, John, Arne, Leif, Anne-Mette og Jens 1. valg af dirigent Svend-Erik 2. valg af referent Anne-Mette 3. Godkendelse

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 Referat fra ordinært fælles afdelingsmøde med afdelingerne 01, 02, 03, 04 og 05, mandag den 22. september 2014 kl. 18.00, hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Viby J., den 8. oktober 2014 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Deltagere: Anja Thomadsen kreds 1 Karen Johansen Kreds 2, Annette

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Område generalforsamling 2010.

Område generalforsamling 2010. Vojens d. 3. februar 2010. Område generalforsamling 2010. Formanden bød velkommen til ordinær generalforsamling afholdt i Haderslev afd. klubhus hvor der var fremmødt 40. medlemmer. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

DAGSORDEN. 9 medlemmer var mødt op til generalforsamlingen. Jørgen Pedersen (Formand) bød velkommen til foreningens 2. generalforsamling.

DAGSORDEN. 9 medlemmer var mødt op til generalforsamlingen. Jørgen Pedersen (Formand) bød velkommen til foreningens 2. generalforsamling. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden/bestyrelsen 3. Bestyrelsens forslag til justerede vedtægter for foreningen. Skal erstatte de midlertidige vedtægter fra 2013.(Er udsendt med indkaldelsen

Læs mere

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Deltagere: DU: Thomas Ryhave, Ole Suurland, Klaus Krog og Ulla Pedersen Kreds 1: Ole Christensen og Lars Walther

Læs mere

Aktivitetsmøde. DGI Midt- og Vestsjælland Krocket. Mandag den 5. november 2018 Ostedhallen Der var 53 fremmødte krocketspillere fra 11 klubber.

Aktivitetsmøde. DGI Midt- og Vestsjælland Krocket. Mandag den 5. november 2018 Ostedhallen Der var 53 fremmødte krocketspillere fra 11 klubber. Aktivitetsmøde DGI Midt- og Vestsjælland Krocket Mandag den 5. november 2018 Ostedhallen Der var 53 fremmødte krocketspillere fra 11 klubber. 1) Dirigent: Ib Berg, Albertslund. 2) Formandens Beretning:

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere