HER. Midtjysk Festudlejning FESTEN STARTER. bliver til Midtjysk Festudlejning Herning Telt- og Serviceudlejning og Viborg Udlejning bliver til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HER. Midtjysk Festudlejning FESTEN STARTER. bliver til Midtjysk Festudlejning Herning Telt- og Serviceudlejning og Viborg Udlejning bliver til"

Transkript

1 Herning Telt og Serviceudlejning og Viborg Udlejning bliver til Midtjysk Festudlejning Herning Telt og Serviceudlejning og Viborg Udlejning bliver til Midtjysk Festudlejning Herning Telt og Serviceudlejning og Viborg Udlejning bliver til Midtjysk Festudlejning Herning Telt og Serviceudlejning og Viborg Udlejning bliver til Midtjysk Festudlejning HER STARTER FESTEN

2 »0102«Vi fejrer vores nye navn: Midtjysk Festudlejning Tekst Herning Telt og Serviceudlejning og Viborg Festudlejning bliver til ét firma Indehaver af Herning Telt og Serviceudlejning gennem ti år, Martin Bøgelund har netop købt Viborg Udlejning med adresse på Klokkestøbervej 10 i Viborg. Ejerne gennem mange år trækker sig tilbage, og Martin Bøgelund så det som en oplagt mulighed. I forbindelse med overtagelsen vil Herning Telt og Serviceudlejning skifte navn til Midtjysk Festudlejning. Kunderne kan derfor nu klikke sig ind på den nye internetadresse og bestille»alt til festen«online. Årligt er der mere end tusind udlejninger til havefester, konfirmationer, bryllupper, receptioner, barnedåb, fødselsdage, familiefester, sommerfester og jubilæer. mangler ingenting. Man kan så at sige leje alt indenfor festudstyr, fra de mindste til de allerstørste fester, og målet for Martin Bøgelund er da også så vidt muligt at være leveringsdygtige på alle områder. Den mangeårige erfaring og ekspertise har gjort Midtjysk Festudlejning til en solid sparringspartner, når der skal holdes gode fester. Personalet er behjælpelige med at opfylde ønsker og svare på spørgsmål. I hverdagen træffes Martin Bøgelund ikke meget i virksomheden. Han kører, leverer og henter, og det er hans kone, Camilla, som kunderne møder, når de henter og afleverer duge, service og andet på Drejervej i Sunds. Udlejningsfirmaet lejer festtelte, scener, tribuner, stole, borde, hvidt porcelæn, bestik, sølvvarer, glas, glasvarer, stålvarer, køkkenudstyr, duge, servietter og andre salgsvarer ud til store og små fester. Der Midtjysk Festudlejning her starter festen!

3 Design: Mo Media ApS Tryk: OTM Oplag: stk. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl Udgivet af Midtjysk Festudlejning 2009.»03«Vi dækker (bord i) hele midtjylland med afdelinger i Sunds og Viborg Tekst Midtjysk Festudlejning kan dække alle slags borde. Det er kun fantasien, der sætter grænser Hos Midtjysk Festudlejning behøver I kun at leje det, I har behov for. Hver ting har sin egen lejepris, og det gør mulighederne mange og fleksible. I kan leje hele pakken med komplet telt, gulv, varme, borde, stole, service, lys og servietter eller I kan nøjes med blot at få leveret service, hvis I vælger at holde festen i andre lokaler. Midtjysk festudlejning har et stort udvalg i forskelligt service og har desuden salg af forskellige duge, lys og pyntegenstande. I kan derfor hver gang skabe en unik fest med eget udtryk på bordet, og vi hjælper gerne med inspiration til bryllupsfesten, firmareceptionen, den runde fødselsdag eller hvad, I er på vej til at fejre. Dæk bordet som det passer Jer! Mediegruppen Alle leverandører er ikke nødvendigvis repræsenteret på alle messer. lej direkte på nettet!

4 »04«Navnet hang ved Herning, men byen hedder Sunds Tekst Historien om Midtjysk Festudlejning byder både på tradition og fornyelse. Midtjysk Festudlejning startede i starten af `50erne. Dengang var navnet Herning Udlejningscentral. Firmaet blev startet af Ludvig Roosevelt Petersen i 1953, og havde til huse på Mindegade 12, Herning. Han flyttede firmaet til Nygade 8 i 1957, Her drev han firmaet frem til slutningen af 1963, hvor firmaet blev solgt til Erik Bank Henriksen. Henriksen fortsatte på Nygade frem til 1970, hvorefter han flyttede firmaet til Haraldsgade. I 1975 rykkede firmaet til Gl. Skolevej, og blev kørt videre herfra frem til 1994, hvor firmaet blev solgt til en niece. Fra lå Herning Udlejningscentral på Teglvænget. Der blev desværre ikke gjort så meget for at drive det, så det var lidt op ad bakke da de nuværende ejere købte firmaet i oktober Martin Bøgelund, Jørgen B. Jensen og Torben Boll flyttede firmaet til Genvejen i Sunds, og købte samtidig Flex Teltudlejning fra Hammerum. Flex Teltudlejning blev startet af Finn og Keld Andersen i Det havde været en bibeskæftigelse for de 2, og da teltudlejningen havde vokset en del, skulle de enten fortsætte på fuld tid eller sælge. Det blev det sidste, og herefter blev navnet til Herning Telt & Serviceudlejning. Ved indgangen til 2001 trådte Torben Boll ud, og man flyttede til lidt større lokaler på Nørrevang i Sunds. Det blev nødvendigt med mere plads, da man i februar 2001 købte teltudlejningsdelen af Jydsk Fynsk Skurvognsudlejning. I 2003 kom der så scene og tribuneudlejning med i paletten. Lokalerne på Nørrevang blev for små og i 2004 købte man de nuværende bygninger på Drejervej 18, Sunds. I 2005 gik Jørgen B. Jensen på efterløn, og Martin Bøgelund var herefter eneejer. Fra 2005 til 2007 indgik der også fyrværkerisalg mellem jul og nytår, men på grund af at udlejningen fylder mere og mere hele året er denne del valgt fra igen. I 2006 blev Martins kone Camilla ansat. Camilla er uddannet sygeplejerske, men Martins og hendes arbejdstider passede ikke rigtigt sammen, især ikke efter der efterhånden var kommet 2 børn til. I 2006 købte Martin også Sunds Partytelte og Vildbjerg Teltudlejning. Så det der startede med borde, stole og service til ca kuverter, er nu vokset til over 2000 m2 telte og borde, stole og service til 3000 personer. 1. Februar 2009 bliver Viborg Udlejning en del af virksomheden, og skifter hermed navn til Midtjysk Festudlejning. Midtjysk Festudlejning har 4 hel års ansatte og 2 3 mand ekstra om sommeren. * %%+$$! "#$%&%% ' $"&("&& ) "#$%&%( Midtjysk Festudlejning her starter festen!

5 »05«I Viborg havde man halvdelen af det nye navn Viborg Udlejning blev startet af Thomas Tekst E. K. Nielsen i 1947 under navnet Viborg Udlejningscentral. Thomas drev i forvejen en sportsudstyr forretning, og ansatte derfor Edvin Hansen, som skulle stå for udlejningen. Kort tid efter blev også Henry Jensen ansat. pension og Inge Lise på efterløn. De har solgt deres virksomhed til Herning Telt& Serviceudlejning v/camilla og Martin Bøgelund. Viborg Udlejning vil stadig være at finde på Klokkestøbervej 10, dog under navnet Midtjysk Festudlejning. I 1959 valgte Edvin Hansen at starte for sig selv. Det blev til Falkevejens Udlejning, og Henry Jensen købte Viborg Udlejningscentral af Thomas E. K. i I 1979 gik Edvin Hansen på pension og solgte sit firma til Erling Kristensen. Med udgangen af 1989, købte Erling Kristensen så Viborg Udlejningscentral af Henry Jensen, og herved var de 2 firmaer igen samlet under et tag og navnet blev ændret til Viborg Udlejning. Efter 4 5 år ansatte Erling sin kone Inge Lise, og de 2 har drevet firmaet sammen lige siden. I 1994 flyttede de virksomheden til den nuværende adresse Klokkestøbervej 10 i Viborg. Den 1. februar 2009 går Erling på lej direkte på nettet!

6 »06«I kan vinde fine præmier, hvis I besøger vores hjemmeside NU! Midtjysk Festudlejning har fået en ny Tekst flot hjemmeside med onlinebestilling og prisberegning af tilbud på dine ønsker Det har vi bestemt os for at fejre, og derfor indbyder vi alle til at kigge forbi og deltage i konkurrencen om 1 flaske årgangscognac 3 flasker god rødvin 3 flasker god hvidvin Det eneste, man skal gøre for at deltage i konkurrecen er at svare på konkurrencespørgsmålene inden den 1. februar Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser. Navnene på vinderne offentliggøres på hjemmesiden. er stedet hvor festen starter... Vi har brugt IkaFloor meget mere end forventet. Det er nemt at håndtere og vejer kun ca. 1/3 af vores trægulv. IkaFloor er super til at følge terrænet og vores teltmontører er helt vilde med det. De har næsten glemt hvad opklodsning er og vil helst ikke sendes ud med trægulvet mere. Ved de udlejninger vi har i vores forretning, kan IkaFloor bruges til umiddelbart % af alle vores kunder. Claus Petersen Hvalsø Teltudlejning Foto: Martin Glerup Information IkaFloor fylder kun halvdelen af træplader og vejer ca. 60% mindre. Nemt at transportere og lægge ud. Simpelt at vedligeholde skal blot vaskes med alm. rengøringsmidler. Giver en stabil, skridsikker og jævn gulvbelægning. En holdbar investering der betaler sig hjem i tid, mindre besvær og bedre Allan Andersen økonomi. IkaRoll leveres i farverne: Sort Lys grå IkaFloor leveres i farverne: Marmor Som udlejer skal man ofte have meget med på bilen, så vægten betyder meget for os. Derfor solgte vi for 2 år siden alt vores trægulv og begyndte at bruge IkaFloor i stedet. Når man tager sådan en beslutning er man spændt på hvordan kunderne vil modtage det, men vores bekymringer var helt ved siden af. Vi har en del kunder som selv henter gulv og de bliver vildt imponerede Det vejer jo ingenting og tager ingen tid at lægge! Rød Sort (2 kvaliteter) IkaFloor til brug i Messestande Festtelte Salgstelte Bartelte Udendørs events Øltelte Og meget mere Midtjysk Festudlejning her starter festen! Beige Mørk Grå Blå Lys grå Ikadan Plast A/S. Højris Allé 89. DK7430 Ikast Tlf.: Fax:

7 »07«Vi har masser af gode idéer til den festlige fest Stil de rigtige spørgsmål og få et veldækket bord med den rigtige service til den rigtige fest Et veldækket bord består af flere ting. Det er vigtigt, at man har overvejet hvilket service, der skal bruges. Er der både forret, hovedret og dessert, skal der bruges 3 forskellige tallerkener. Skal det være firkantede eller runde tallerkener? Og skal der også bruges en dækketallerken (fx sølv)? Det er også værd at overveje, om der skal serveres velkomstdrinks i cocktail eller champangneglas. Er der både hvid og rødvin til maden og hvad med dessertvin? Er den mousserende eller er det portvin? Er der cognac til kaffen? Hvilke glas passer bedst til det, I vil drikke? om hvilken stil, der passer til festen/ arrangementet: Skal bordet klædes i den minimalistiske stil med få, men gode effekter fx et enkelt stort grønt blad på en hvid dug med et par bloklys eller en enkelt kandelaber? Eller er I til det mere pyntede bord med en flot dekoration? Eller har festen et tema, man skal tilpasse pynten? Det er også muligt at vælge en dug med en flot farve og tilpasse blomster og lysfarven på dugen. En hvid dug er altid flot og sætter I den sammen med en bordløber i fx organza, giver det en utrolig flot effekt og med et flot spil i farverne. Bordet er ej blot til spisning det bør også pyntes, så det passer med festens tema og stil Bordpynt er en stor del af et festligt og veldækket bord. Derfor skal man overveje, FINNS AUTOVÆRKSTED Person og Lastvognsreparation Kastanievej Sunds Tlf lej direkte på nettet!

8 »08«En hel familie står bag Martin Bøgelund er født i 1970 og har Tekst siden 1972 næsten altid boet i Sunds. Efter endt folkeskole, efterskole og handelsskole tog Martin en lageruddannelse på Kemi Service i Vejle. Efter 2 år på lageret blev det til knap 2 år som sælger. Herefter var det tilbage til Sunds. I 1994 blev Martin telefon annonce sælger for diverse handicap blade. Dette job havde han frem til 1998 hvor han sammen med sin far og svoger købte Herning Udlejningscentral. Sideløbende med annoncesalget kørte Martin for ugebladsdistributionen i et par år. I 2005 blev Martin eneejer af virksomheden og fra 2009 hedder virksomheden Midtjysk Festudlejning. 20 og 40 år. Her har Martin deltaget i bestyrelses arbejde og været klubbens formand. Herudover bliver Martins fritid brugt på familien, hyggeligt samvær med venner og bekendte, og så bliver FC Midtjylland fulgt på tættest hold. 17. j a hos nuar ko nfirm Wag n 20. j a anua er tøj i H tionsda g ernin hos r kon W g 21. j agner tø firmatio n a j hos nuar ko i Hernin sdag nfirm Wag g n 25. j a anua er tøj i H tionsda g ernin Ting r br y h g l 28. j allen, Vi lupsmes a b se i Hern nuar ko org nfirm ing C 1. fe ation entr b e safte i Tin r uar ko t ni nfirm ghal l 1. fe en, V ation b i sme Hern r uar br borg sse yllup ing K sme 22. f o n g ss r e mes br uar K escenter e i se i A onfir ma ulum Halle tions... og n sene en mass e an re p dre å år et. sted er I 1994 mødte Martin sin kone Camilla. De blev, efter et langt tilløb, gift i I 2003 kom den første søn, Mikkel, til verden. I 2005 kom så søn nummer 2, Anders, og i 2007 kom sidste skud på stammen, Theis. Martin blev i 2003 medlem af Round Table 125 i Herning. Et forum for unge erhvervsledere og selvstændige mellem Mød os næ ste gang på: En uforglemmelig oplevelse i græske omgivelser, med fuld aircondition. Midtjysk Festudlejning her starter festen!

9 »09«Teltopstillinger til enhver lejlighed... Tekst Midtjysk Festudlejning har telte i de fleste størrelser. Du kan leje til festen i haven eller til festen i byen. Alle telte hos Midtjysk Festudlejning er enten i 6, 9 eller 12 meters bredde. Længden bestemmer du selv, ligesom du også bestemmer om der skal tilknyttes»walkway«, garderobe eller et indgangstelt, om der skal være ruder i nogle af fagene, om der skal lægges træ eller plastikgulv i teltet og meget andet. Midtjysk Festudlejning har leveret til mange slags arrangementer: Private fester hvor teltet fx er stillet op i haven eller på vejen og hvor opstillingen er tilpasset de faktiske forhold Firmaarrangementer hvor teltet gerne huser mange personer på én gang og hvor teltet måske er delt op forskellige afsnit med hvert deres præg Offentlige arrangementer hvor det fx handler om at have mange kvadratmeter tørvejr, hvis regnvejrsuheldet skulle være ude. Når transport er en tillidssag! Tlf lej direkte på nettet!

10 »10«Tips og idéer til den gode fest: Opstilling og placering Tekst Der er forskel på, hvordan bordene bør placeres. Til anledningen, hvor gæsterne kommer og ikke mindst skal forlade selskabet på forskellige tidspunkter, bør bordene ikke stå på samme måde som ved en festmiddag. Sølvbryllups morgenkaffe eller reception Her er det mest praktisk, at bordene står så hver enkelt kan komme og gå, uden andre behøver at rejse sig hvis det er muligt, er det godt ud fra en langvæg. Mindst 55 cm fra endevæg til første bordkant og mindst 115 cm mellem bordene. Til kaffe kan man nøjes med 50 cm bordplads til hver, mens der til receptioner, hvor der bruges kniv og gaffel, bør være mindst 55 cm til hver gæst. Den festlige middag eller frokost Her skal bordet gerne være et samlet hele, og festens hædersgæster anbringes, så de eller den har øjenkontakt med alle gæsterne. Der bør aldrig være mindre en 55 cm bordplads til hver gæst, gerne mere. Fra bordkant til væg bør der være mindst 55 cm, og skal der serveres for gæsterne, er det nødvendigt med 80 cm. Ved det meget brugte hesteskoformede festbord bør der i åbningen være mindst 120 cm, for at serveringen kan komme op imellem de to rækker gæster. Opdækning til festmenu bestående af kold forret, hovedret og dessert. Som midtpunkt spisetallerken, mellemlægsserviet, frokosttallerken. Til højre herfor i rækkefølge udefra og indefter mod tallerkenen; kniv til forret, kniv til hovedret. Til venstre for tallerkenen, igen udefra og indefter, gaffel til forret, gaffel til hovedret. Bag tallerkenen; dessertske og evt. kagegaffel. Vær omhyggelig med at alt bestik ligger med spidserne bort fra gæsten, samt at alle knivenes skær vender ind mod tallerkenens kant. Til kuvertbrød, eventuelt tilbehør eller måske blot til affald, stilles øverst til venstre for servicet en lille kompottallerken. Den kolde forret kan være anbragt på frokosttallerkenen og vinen hertil skænket i det dertil hørende glas, før gæsterne går til bords. Glassene er altid placeret i den rækkefølge, som de skal bruges til retterne, fra højre mod venstre. Vandglas yderst til højre. Bruger man dækketallerkener, er disse midtpunktet for opdækningen, og spisetallerkenerne skal ikke på, før hovedretten serveres. Grundreglerne ved borddækning Duge, servietter, lys og pynt bør matche sammen Porcelænet bør være ens Glassene bør være af samme type, lige mange til hver kuvert Bestikket bør være fremstillet i samme materiale (ikke sølv, stål og kobber blandet). Det samme for lysestager. Øvrige ting; salt, peber, assietter, askebægre m.m. må ikke virke for blandet Blomsterdekorationer må ikke være for høje eller for voldsomme (så de tager udsynet fra gæsterne) Midtjysk Festudlejning her starter festen!

11 »11«Sådan folder du servietterne rigtigt... Tekst Herrejakken Servietten foldes helt ud og lægges sammen fra hjørne til hjørne. Lav 23 cm s ombuk på foldekanten. Vend servietten og fold sidehjørnerne ned til spidsen. Bøj siderne bagud. Tilsidst bøjes den nederste del om, og jakken pyntes med en sløjfe. Opera Opera kan udføres både i stof og papir. Den står smukkest i stof, men den skal presses hårdt til i læggene eller fæstnes for at stå perfekt. Servietten foldes to gange til et kvadrat. Foldes nu til en trekant. Læg trekanten med de åbne hjørner opad og fold herfra siderne nedad og ind mod midten. De nedhængende spidser foldes bag om underkanten og presses hårdt til med hånden. Servietten foldes nu sammen, så de åbne hjørnespidser vender opad. De åbne spidser trækkes op som buer. lej direkte på nettet!

12 Barnedåb Konfirmation Bryllup Sølvbryllup Fødselsdag Reception Havefest Gadefest Firmafest Byfest Julefrokost Høstfest Morgensang Nytårsfest Åbent hus Svendegilde Studenterfest Rejsegilde Sidste skoledag Indflytterfest Guldbryllup Surprisefest Jubilæum Kobberbryllup Polterabend Midtjysk Festudlejning Design: Mo Media ApS Tryk: OTM Oplag: stk. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl Udgivet af Midtjysk Festudlejning Sunds afdeling: Drejervej Sunds Tlf Åbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Lukket Torsdag Fredag Viborg afdeling: Klokkestøbervej Viborg Tlf Åbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Lukket Torsdag Fredag Midtjysk Festudlejning er medlem af Danmarks Serviceudlejer Forening

Din Festudlejer ønsker GOD FEST. www.festudlejer.dk

Din Festudlejer ønsker GOD FEST. www.festudlejer.dk Din Festudlejer ønsker GOD FEST At feste er at leve Kære kunde! Hvad er bedre end at mødes i festligt lag? Intet for det er simpelt hen livets salt. Det er alfa og omega, at festens rammer er i orden.

Læs mere

Den direkte linje til medlemmerne af Festudlejer.dk. Når Foreningen af Danske Festudlejere. Deres garanti for god og faglig service

Den direkte linje til medlemmerne af Festudlejer.dk. Når Foreningen af Danske Festudlejere. Deres garanti for god og faglig service Den direkte linje til medlemmerne af Festudlejer.dk Foreningen af Danske Festudlejere Deres garanti for god og faglig service Festudlejer.dk Februar 2014 Bestyrelsen lægger nye forslag og materialer på

Læs mere

til din FORÅR 2011 PIGERNE BESTEMMER: SIDE 6-9 JUBILÆUMSÅRET 2010: Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden

til din FORÅR 2011 PIGERNE BESTEMMER: SIDE 6-9 JUBILÆUMSÅRET 2010: Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden JUBILÆUMSÅRET 2010: JUBILÆUMSÅR FEJRET MED LIDT AF HVERT SIDE 4-5 FORÅR 2011 Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden til din PIGERNE BESTEMMER: 4 GENERATIONER

Læs mere

Hans og Inge Iversen, Låsby Telt og Serviceudlejning, lederkursus i Glyngøre

Hans og Inge Iversen, Låsby Telt og Serviceudlejning, lederkursus i Glyngøre Den direkte linje til medlemmerne af Festudlejer.dk Foreningen af Danske Festudlejere Deres garanti for god og faglig service Festudlejer.dk Februar 2011 Foreningen giver os ballast i hverdagen En stærk

Læs mere

Den direkte linje til medlemmerne af Festudlejer.dk Foreningen af Danske Festudlejere Deres garanti for god og faglig service

Den direkte linje til medlemmerne af Festudlejer.dk Foreningen af Danske Festudlejere Deres garanti for god og faglig service Den direkte linje til medlemmerne af Festudlejer.dk Foreningen af Danske Festudlejere Deres garanti for god og faglig service Festudlejer.dk Februar 2013 Tiltrængt forenkling af de danske teltregler Nu

Læs mere

Låsbybladet. Nr. 35 Marts 2008 Årgang 9. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nr. 35 Marts 2008 Årgang 9. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nr. 35 Marts 2008 Årgang 9 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsby Bladet, Side 2 Låsby Bladet - lokalblad for Låsby og Omegn, udgivet af Låsby Informationsforening - LIF.

Læs mere

...meget mere end et bryghus

...meget mere end et bryghus ...meget mere end et bryghus Fra humle til gourmet Velkommen til Bryghuset Vendia i Hjørring Siden vi slog dørene op som ny dreng i klassen, er der sket en fantastisk udvikling i huset i Markedsgade, hvor

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

Til foreninger / klubber, firmaer, m.v. Så bringer vi det i bladet - (hvis pladsen tillader) Skriv og send inden det er for sent, husk deadline

Til foreninger / klubber, firmaer, m.v. Så bringer vi det i bladet - (hvis pladsen tillader) Skriv og send inden det er for sent, husk deadline Gelsted Bladet Bladet er trykt i 2500 eksemplarer og omdeles i Gelsted, Ålsbo, Husby, Tanderup en del af Ejby., m.fl. Layout Billedværkstedet Gelsted Bladets adresse: Postkassen v/pakkebordet, SuperBrugsen,

Læs mere

16. årgang Nr. 3 september 2012

16. årgang Nr. 3 september 2012 16. årgang Nr. 3 september 2012 Mad & Motion 2012 2 // Mad & Motion Nr. 3 september 2012 Saltvig Skovhuse Stokkemarke Abed Tjennemarke Keldernæs Blans Havlykke Sørup Rersnæs Nørreballe Pårup Østofte Erikstrup

Læs mere

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk www.østernykirke.dk Foreningsbladet for ØSTER NYKIRKE SOGN 18. årgang Nummer 1 Mar-Maj 2012 Drømme kan blive til virkelighed Anders præsterede at komme på DGI s verdenshold for gymnaster, og fik derfor

Læs mere

Foreningsbladet. Tingstedet til ære. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.vonge-kollemorten.dk

Foreningsbladet. Tingstedet til ære. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.vonge-kollemorten.dk www.vonge-kollemorten.dk Foreningsbladet for ØSTER NYKIRKE SOGN 20. årgang Nummer 1 Mar-Maj 2014 Tingstedet til ære Foreningsbladet har set på historien bag Tingstedet i Kollemorten og dens brug til at

Læs mere

16. årgang Nr. 2 juni 2012

16. årgang Nr. 2 juni 2012 16. årgang Nr. 2 juni 2012 Konfirmanderne 2012 2 Stokkemarke Friskole Nyt fra Stokkemarke Friskole Saltvig Skovhuse Stokkemarke Abed Tjennemarke Keldernæs Blans Havlykke Sørup Østofte Rersnæs Nørreballe

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

w w w. A n s K r o. d k

w w w. A n s K r o. d k www.anskro.dk 10 ÅRS JUBILÆUM Kære gæst, vi kan ikke lade være med at spørge os selv: Er der virkelig gået 10 år siden vi inviterede alle indenfor for at fejre åbningen af Ans Kro? Kalenderen lyver ikke,

Læs mere

Marts 2014 Årgang 24 Thurø fostrer fodboldtalenter

Marts 2014 Årgang 24 Thurø fostrer fodboldtalenter Marts 2014 Årgang 24 Thurø fostrer fodboldtalenter Læs også om: Thurø Revyen - Webshop workshop - 1. spadestik på skolen - Genbrugsbutik Thurøhus Venner åbner genbrugsbutik.. 4 Aktion Bergmannshus begynder...

Læs mere

Kolofon. Udgiver: Q-munikation ApS Piganavej 12 8320 Mårslet. Redaktør: Claus Quiding, claus@q-munikation.dk

Kolofon. Udgiver: Q-munikation ApS Piganavej 12 8320 Mårslet. Redaktør: Claus Quiding, claus@q-munikation.dk Kolofon Udgiver: Q-munikation ApS Piganavej 12 8320 Mårslet. Redaktør: Claus Quiding, claus@q-munikation.dk Annoncer: Rolf Schmidt Nielsen, rolf@8320erhverv.dk Grafisk arbejde: Søren Bo, sbgrafisk@grafisk.dk

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Nr. 4 august 2014. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 4 august 2014. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 4 august 2014 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk Leverer smukke buketter til hele Danmark Bestil direkte pr. telefon eller via Facebook og hold øje med Facebook der er

Læs mere

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede.

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede. Støtteforeningen Hjælp de ældre i Rumænien Formandens beretning 2012 Da vi sidste år vedtog, at ændre vores vedtægter, således, at vi overgav plejehjemmets drift til Torben, og valgte at starte et nyt

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Lejligheden. Beboerblad for boligkontoret Fredericia MARTS 1 2014

Lejligheden. Beboerblad for boligkontoret Fredericia MARTS 1 2014 Lejligheden Beboerblad for boligkontoret Fredericia MARTS 1 2014 Ghetto ikke her! Karen og Bjarne følger tidens trend og flytter fra hus til spritny almen bolig i Sønderparken, fordi her er trygt og roligt

Læs mere

1 / 2 / 3 skridt til fleksjob. Syv historier om at finde sit eget fleksjob

1 / 2 / 3 skridt til fleksjob. Syv historier om at finde sit eget fleksjob 1 / 2 / 3 skridt til fleksjob Syv historier om at finde sit eget fleksjob 2 Syv historier om at finde sit eget fleksjob Jan opsøgte lokale arbejdspladser og fik fleksjob via en bekendt side 4 Jeg har et

Læs mere

Læs bl.a. om: Kampen mod skimmel fortsætter. Karlemoseparken - stedet du flytter tilbage til Sortér dit affald. Paradis på Sletten

Læs bl.a. om: Kampen mod skimmel fortsætter. Karlemoseparken - stedet du flytter tilbage til Sortér dit affald. Paradis på Sletten ejlighedsvis AJuli 2011 Til beboerne i Boligselskabet Sjælland, Hvalsø Boligselskab, Solrød Boligselskab & Fjordbo Læs bl.a. om: Kampen mod skimmel fortsætter Karlemoseparken - stedet du flytter tilbage

Læs mere

Nyt fra. MønsBank. Møns Bank åbner i Næstved. Tid til nyt boliglån? Smag på Møn. Banken med stærke relationer - værd at anbefale.

Nyt fra. MønsBank. Møns Bank åbner i Næstved. Tid til nyt boliglån? Smag på Møn. Banken med stærke relationer - værd at anbefale. Oktober 2014 Nyt fra MønsBank Møns Bank åbner i Næstved Smag på Møn Tid til nyt boliglån? Banken med stærke relationer - værd at anbefale NYT FRA BANKEN Velkommen til godt Nyt fra Møns Bank I denne udgave

Læs mere

Danmark som skræk-eksempel i Norge

Danmark som skræk-eksempel i Norge KH bladet februar 1 2012 10 Besøg på efterskole Side 10 Hvordan vil du bo? Viden og debat om boformer og aktiviteter for mennesker med udviklingshæmning. Side 3, 5, 16 og 18. Kristelig Handicapforening

Læs mere

Kom gratis på nettet med 123hjemmeside:

Kom gratis på nettet med 123hjemmeside: . afsnit Kom gratis på nettet med hjemmeside: Få en funklende en funklende Start din egen kreative hjemmeside, og del dine bedste oplevelser, billeder og videoklip med Få familie og venner. Med hjemmeside

Læs mere

Demonstration i Thy...

Demonstration i Thy... Demonstration i Thy... Ræs i dagplejen Vi byder Ø.Vandet velkommen Aktiv 5. klasse på Nors Skole Pløjestævne på Skaarupgaard November - december 2014 6. udgave - årgang 10 Hannæs Hannæs Hannæs Indledning

Læs mere

JOBAVIS! [Skriv margentekst. En margentekst er et separat supplement til

JOBAVIS! [Skriv margentekst. En margentekst er et separat supplement til 2009 [Skriv margentekst. En margentekst er et separat supplement til JOBAVIS! hoveddokumentet. Den er ofte justeret til venstre eller højre på siden eller i toppen eller bunden. Brug fanen Tekstboksværktøjer

Læs mere