Oversigtsskema over indkomne høringssvar om busbetilling 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oversigtsskema over indkomne høringssvar om busbetilling 2017"

Transkript

1 Oversigtsskema over indkomne høringssvar om busbetilling 2017 Organisation Bemærkninger Forvaltningens kommentar Blokrådet i Farum Midtpunkt Elsebeth Christensen Paltholmterrasserne 15 blokraad@farum-midtpunkt.dk At det er stærkt kritisabelt, at ingen bybuslinje længere skal betjene stoppestederne Farum Midtpunkt, da det er fra dette stop, flest anvender bussen, da dette er tænkt som indgangen til Farum Midtpunkt. De mener at kun ca. 25% af beboerne, vil blive betjent, hvis kun stoppestedet på Paltholmvej ved Farum Bytorv betjenes. Der anføres endvidere, at det er meget vanskeligt at komme til stoppestedet på Paltholmvej i østlig retning. Der bør ses på tilgængeligheden, fordi det er det stop der bruges, når Svanepunktet skal betjenes. Kritiserer den korte høringsfrist. Bybusserne betjener i dag ikke stoppestedsparret Farum Midtpunkt på Frederiksborgvej. (Kun på enkelte aftenafgange.) Stoppestedet betjenes af linjerne 310R, 500S, 335 og natbussen 96N. Fra den 27. marts 2016 betjenes stoppestedet ikke længere af linje 335, fordi denne betjener Farum Erhvervsspark på Hørmarken og Gammelgårdsvej (ikke langt fra Farum Midtpunkts stoppested.) Til gengæld kommer stoppestedet fra den 29. marts til at blive betjent af den nye pendlerlinje 55E mellem Allerød og Malmparken stationer. Stoppestedet bliver et af 4 stoppesteder i Furesø Kommune. Som det kan ses er stoppet virkeligt godt betjent med 3 højfrekvente og regionale linjer. Kommunen tager ønsket om en forbedring af stoppestedet på Paltholmvej med i det videre arbejde. Bodil Schønnemann bodil.sch@webspeed.dk På vegne af flere ældre vil en bus linje 333 på Kaserneområdet være et stort plus. Bussen vil betyde, at gæster vil kunne benytte bussen fra Farum St. Bussen vil også kunne gavne nytilflyttere. Foretrækker, at området bliver betjent med minibus. Kommunen tager kommentarerne til efterretning.

2 Else og Ib Larsen Farum Gydevej 55 Ønsker ikke linje 333 omlagt, da mange ældre i Farum Vest så ikke kan bruge den som indkøbsbus til Akacietorvet og Farum Bytorv. Synes ikke, at en minibus er den optimale løsning, men det er bedre end ingen bus. Kommunen tager kommentarerne til efterretning. Grundejerforeningen Farum Kaserne Carsten Ildor gf.farumkaserne@gmail.com Et flertal af meldlemmerne ønsker ikke busdrift på kasernen. Begrundelsen er følgende: Et flertal af beboerne har bosat sig på kasernen for at få et fredeligt og uforstyrret lokalmiljø, og foreningen mener, at busdrift vil skade dette særlige miljø, og mener det er uden sammenhæng til kommunens egen branding af området. Foreningen mener endvidere, at infrastrukturen og planlægningen af af boligerne ikke er egnet til busdrift, da bussens rute vil ske på tæt bebyggede veje. Det fremføres, at det er svært at forstå, at de mennesker der gerne vil have bussen ind på området, fordi der er langt at gå, ikke synes, der er for langt til Rema1000, som ligger 50 m fra stoppestedet. Grundejerforeningen mener, at busdriften er "Nice to have" og ikke "Need to have". Endvidere mener grundejerforeningen, at det er urimeligt, at der fjernes fartdæmpende foranstaltninger, som foreningen ønsker mere effektive. Ifølge befolkningsprognosen kommer stadig flere beboere på Farum Kaserne frem mod Ifølge Kommuneplan 2013 Retningslinje 5.22, skal der i byområderne så vidt muligt være adgang til et kollektivt transportmiddel inden for højst 400 meter. Endvidere skal der være tilgængelighed for alle befolkningsgrupper til den kollektive trafik (side 77). I dag er nærmeste stop på Slangerupvej ved Lillevangsvej, og der er derfor omkring 1200 m at gå for, dem der bor længst væk. Endvidere påtænkes det, at etablere en børnehave på kasernen, som også skal betjene andre dele af Farum. Ifølge den overordnede Lokalplan 70A for Farum Kaserne, skal området udvikles til et attraktivt byområde med boliger og servicefunktioner. Området skal indrettes og udformes på en sådan måde, at der opnås god fysisk tilgængelighed for handicappede og ældre mennesker. Der bliver til stadighed bygget handicapvenlige og senioregnede boliger på Farum Kaserne.

3 Børnene på Farum Kaserne hører til Lyngholmskolen. Linje 333 hænger sammen med linje 332,og det vil derfor give børnene mulighed for selv at transportere sig fra skole. For at busserne kan betjene kasernen, skal de fartdæmpende foranstaltninger på kasernen ombygges så de bliver busvenlige. (De fjernes altså ikke og den halve mio. er ikke kun til bru på kasernen) Grundejerforeningen Forespørgsel: Ingeniærvænget Indebærer det nuværende forslag ligesom forslag fra 2014, at ved Formand Thomas Graver-Larsen bumpene i Farum Nordby og Ryttergårdsvej skal reduceres i højden? grundejerforningen.iv@gmail.com Kommunens forslag fra 2014 nævnte ikke reduktion af bumphøjden, men at det var nødvendigt at gøre bumpene og de hævede flader i Farum Nordby og på Ryttergårdsvej busvenlige. Dette betyder altså ikke nødvendigvis en reduktion af bumphøjden. Dette krav gør sig stadig gældende.

4 Grundejerforeningen Ingeniærvænget Mener, at høringen ikke er i overensstemmelse med ved Formand Thomas Graver-Larsen forvaltningsloven. Det skyldes del at foreningen mener, at kommunen har undladt at oplyse om nødvendig ombygning af bump, grundejerforningen.iv@gmail.com og dels at Rørmosevej 1 og Ingeniørvænget 50 og 51 ikke er blevet hørt direkte. Grundejerforening ønsker ikke en busrute på kasernen, da de mener, det er en misforståelse af have en busrute igennem et naturskønt område med legende børn. Endvidere ønsker grundejerforeningen højere bump og ikke lavere bump end idag, og fremfører, at rigtig mange i dag ikke overholder fartgrænserne. Grundejerforeningen ønsker en egentlig behovsanalyse og en borgedialog med beboerne på Farum Kaserne, før der træffes en beslutning om en busrute på området. De mener, det er uden sammenhæng til kommunens egen branding af området som en grøn og børnevenlig bydel, at lade en bus kører igennem området Forslag: Udføre bedre fartregulerende bump. Fremme borgernes kendskab til Movias Flextur. Arbejde for en markant hurtigere togforbindelse til København. Der står i høringsmaterialet, at det fulde forslag til ændring i busdriften kan findes i dagordenspunktet fra udvalgsmødet, hvor sagen blev behandlet. Heri står ombygning af bump anført. Høringsmaterialet har være sendt i offentlig høring og har været annonceret i lokalavisen og på kommunens hjemmeside. Partshøring skal alene foretages, når der træffes afgørelser, som fastsætter en retsstilling i forhold til en enkelt borger eller en afgrænset kreds af borgere. Omlægning af busruten er derimod dét, der kaldes faktisk forvaltningsvirksomhed, og altså ikke en afgørelse. Når der i Forvaltningsloven er valgt at lægge snittet dér, skyldes det at partshøring tager tid og ressourcer, og derfor er reserveret til de tilfælde, hvor der er det største behov, for at blive hørt, hvilket helt generelt er, når der træffes afgørelser over for borgerne. Ifølge befolkningsprognosen kommer der stadig flere beboere på Farum Kaserne frem mod Ifølge Kommuneplan 2013 Retningslinje 5.22, skal der i byområderne så vidt muligt være adgang til et kollektivt transportmiddel inden for højst 400 meter.

5 Endvidere skal der være tilgængelighed for alle befolkningsgrupper til den kollektive trafik (side 77). I dag er nærmeste stop på Slangerupvej ved Lillevangsvej, og der er derfor omkring 1200 m at gå for, dem der bor længst væk. Endvidere påtænkes det at etablere en børnehave på kasernen, som også skal betjene andre dele af Farum. Ifølge den overordnede Lokalplan 70A for Farum Kaserne, skal området udvikles til et attraktivt byområde med boliger og servicefunktioner. Området skal indrettes og udformes på en sådan måde, at der opnås god fysisk tilgængelighed for handicappede og ældre mennesker. Der bliver til stadighed bygget handicapvenlige og senioregnede boliger på Farum Kaserne. Børnene på Farum Kaserne hører til Lyngholmskolen. Linje 333 hænger sammen med linje 332, og det vil derfor give børnene mulighed for selv at transportere sig fra skole. G/F Rørmose Park Formand Lise-Lotte K. Balser lotte@balserlan.dk G/F Rørmose Park omfatter 5 grundejerforeninger og 2 andelsboligforeninger G/F Rørmose Park og alle der bor på Paltholmvej og i Akacieparken benytter stoppestedet Paltholmvej på Slangerupvej. Da de allerede har mistet linje 335, vil det betyde en voldsom forringelse af stoppestedets betjening, hvis linje 333 også fjernes. Skolebørn, dem der skal transporteres til stationen, områderne langs Paltholmvej og erhvevsområdet blive betjent meget dårligere. Det går fra ca. 10 minuttersdrift til 30 minuttersdrift i myldretiderne. Fra 27. marts 2016 vil linje 335 igen betjene stoppestedet på Paltholmvej samt de nye stop i Farun Erhvervspark på Hørmarken og Gammelgårdsvej.

6 Hanne Aamann Jensen Armévænget 2 habah2@hotmail.com At det vil være en god idé at Farum Karsene bliver betjent med minibus, som har direkte forbindelse til Farum St. Fordele: - Man vil kunne benytte bussen til stationen i stedet for privatbilen, når man skal videre med tog eller bus og ikke optage de sparsomme parkeringspladser på Farum St. - Nogle familier kan måske nøjes med en bil istedet for 2. Privatbiler støjer, sviner og er mindst lige så trafikfarlige som en minibus. Der kører flere og flere biler i området. Kan en minibus reducere det vil et være fint. - Vejene skal friholdes for sne, fordi der køre bus i rute på strækningen. - En bus vil højne området status, og det bliver muligt for legekammerater at komme frem. Kommunen tager kommentarerne til efterretning.

7 Katja Moikjær Sergentvænget 8 katje@moikjaer.dk At der er bekymring ved at føre bussen ind i området, fordi man er bekymret over, at området bliver mere fartbelastet, hvis der ikke må være fartdæmpende foranstaltninger. Vil det stadig være nødvendigt, at ændre de fartsæmpende foranstaltninger, hvis der anvendes minibusser? Det vil dog hjælpe på bekymringen for børnenes sikkerhed, hvis ruten køres med minibusser. Det vil være vigtigt at stoppestederne placeres så støj fra stop, acceleration og ventende passagerer ikke genere naboerne. Har er et ønske om, at der etableres en ordentlig busforbindelse mellem Lyngholmskolen og Farum Kaserne alternativt en skolebus eller fælles kørselsordning. Kommunens forslag fra 2014 nævnte ikke at fartchikanerne skulle fjernes men at de skulle ændres for at busserne kan færdes i området. Kravet om ændringen af fartchikanerne vil stadig være gældende, hvis der anvendes minibusser til ruten. Der er endnu ikke taget stilling til antal og placering af busstop. Forslaget med den nye rute vil jo netop skabe bedre forbindelse mellem Kasernen og Lyngholmskolen, så det er muligt for eleverne selv at fragte sig mellem skole og hjem uden at skulle forcere farlige veje. Lars Rau Brysting Mette og Lasse Christiansen Generalvænget 8 Lasse-Christiansen@youmail.dk At forslaget til busdriften vil skabe bedre sammenhæng, og samtidig vil harmonere med de idéer og visioner, der ligger for Farum Hovedgade. Specielt forslaget med minibusser på linje 333 vil medvirke til et bedre opholdsmiljø i Hovedgaden. At bussen vil generere mere trafik og dermed mere støj. Endvidere vil en forventet omlægning af bumpene medfører, at hastigheden øges og trafiksikkerheden reduceres i området. Mener ikke afstanden til stoppestedet Lillevangsvej på Slangerupvej er et problem. Ønske bedre stoppestedsforhold på stoppestedet Lillevangsvej. Der er 1100 m fra de fjernestbeliggende boliger til stoppestedet på Slangerupvej, hvilket kan være langt at gå for en dårligt gående. Endvidere skal børn passere Slangerupvej for at komme til bussen.

8 Inge-Lise og Ole Sigberg Gartnervænget 99 Lille Værløse Skole Peter Thomsen Ryetvej Værløse Peter Lützen Frederiksborgvej 28, 1. th peter.lutzen@gmail.com Er bekymrede over, om kommunen opretholder den lave betjening af linje 334, da denne kører med én afgang hver time i dagtimerne og én afgang hver anden time om aftenen og i weekenden. Endvidere er den sidste afgang kl fra Farum St. Det er et problem, at man med forslaget ikke længere vil kunne køre direkte mellem Ryttergårdsvej og Farum Hovedgade og Gedevasevang. Pointere at der i forslaget ikke er nævnt noget om omstigningsmuligheder mellem linje 333 og 334. Mener at forslaget forringer busdriften for borgerne i Farum Vest, specielt passagerer fra A-toget om aftenen, hvis man bibeholder den nuværende betjening på linje 334. Selvfølgelig skal Farum Nordby betjenes men ikke på bekostning af andre borgere. at skolebestyrelsen ikke har nogen bemærkninger til det foreliggende forslag. Det eneste skolen vil sikre sig er at eleverne til skolen kan få forbindelse til bussern, som går til Farum St. og videre til Værløse By. Har skrevet et forslag til lokal busdrift i Farum, som menes at betjene alle. Der er endnu ikke taget endelig stilling til frekvensen for linje 334 i Farum Vest, hvis busruten omlægges.

9 Randi Enock Jonassen Uglekæret 2 Rasit Uysal Eskadronvænget 14 Borgerne i Ryttergårdsvej-kvarteret vil med en omlægning af linje 333 og 334 være nødsaget til at anvende privatbil, da frekvensen på linje 334 er alt for lav. Også idrætsfaciliteterne omkring Farum Park, Aktivitetscenter Gedevasevang, Akacietorvet, Farum Kirke samt banker vil blive for dårligt betjent. De minibusser der har kørt som forsøg på linje 332 og 333, har skabt problemer for barnevogne, rollatorer og indkøbsvogne. Det er en god idé at betjene kasernen med bus, forudsat det bliver med minibusser. Store busser vil gå imod kasernens idyl, ro og børnevenlighed. Forventer at stoppestederne placeres strategisk og i passende antal. Seniorrådet i Furesø Kommune v/ Uffe Østergaard Linje 333 Seniorrådet kan anbefale løsningen med direkte busforbindelse mellem Farum St. og Farum Kaserne samt anvendelse af minibusser på ruten. De mener minibusserne vil være en god miljømæssig løsning. Linje 334 Seniorrådet kan anbefale løsningen, der knytter Farum vest og Farum øst bedre sammen. Det er dog altafgørende, at der sker en opgradering til 30 minuttersdrift i dagtimerne og timedrift om aftenen.

10 Toke B. Hansen og Eva S. Lobbens Divisionsvænget 11 Vivian Særmark-Thomsen Werner Hansen og Gurli Mogensen Rørmose Parkvej 72 Har et ønske om, at få linje 333 rundt i kaserneområdet. Som det er i dag, er der for langt til busstoppestedet til at benytte bussen. Det er en god idé at få bussen ind i området også taget i betragtning, at der kommer en daginstitution. Det vil måske være en god idé at indsætte store busser i myldretiderne, da der kan opstå pladsproblemer med barnevogne og lignende. Mener ikke, der er den store forskel i, hvilken størrelse busser der kører i forhold til trafik og støj. Er ikke generet af gennemkørende eller larmende trafik på Divisionsvænget, men er meget generet af, at der ikke kører busser. En bus vil koble området bedre sammen med Farum midtby, og vil gøre det lettere at få besøg af venner og skolekammerater. Der er et ønske om bedre sammenhæng mellem linje 332/333 og linje 335. Det er godt at ville tilgodese Regimentsparken, men man bør se på, hvordan Rørmosepark og Akacieområdet så busbetjenes. De har tidligere mistet den gamle linje 335 fra området. Der sker store omlægninger af busdriften i Farum samt at linje 335 fra 29. marts 2016, som formentlig kan løse problemet med køretiderne mod nord. Linje 310R og den nye linje 335 vil forsat betjene stoppestedet Paltholmvej

11 Ældre Sagens Koordinationsudvalg i Furesø Kommune ved Formand Per Lund-Hansen ed@damgaard-net.dk Forudsætning for omlægning af linje 333 og 334 Linje 334 Det er alt afgørende, at frekvensen på linjen opgraderes til 30 minutters drift i dagtimerne og timedrift aften og weekender, for at omlægningen gennemføres, ellers finder Ældre Sagen ikke et rimeligt grundlag for omlægningerne. Ældre Sagen finder det bekymrende, at Aktivitetscenter Gedevasevang efter den foreslåede omlægning vil være ubetjent. Gå afstanden til linje 333 kan være lang for nogen, og det er umuligt med en rollator, når der ligger sne. Forslag: Linje 333 kan føres ad Hestetangsvej og Ganløsevej istedet for ad Lillevangsvej til krydset Lillevangsvej/Ganløsevej. Mener at der skulle have været lavet et bedre forarbejde i forhold til Egedal Kommune inden forslaget blev sendt i høring. Ud fra tidligere oplysninger til Ældre Sagen vurderer Ældre Sagen, at det vil være meget begrænsede besparelser, der kan hentes ved en nedlæggelse af linje 851. Linje 333 Ældre Sagen er tilfredse med, hvis der indføres busbetjening på Farum Kaserne, da mange ældre har købt lejlighed i området, og med tiden får behov for offentlig transport. Kommunen tager kommentarerne til efterretning. Kommunen har pga. den overordnede tidsplan og forpligtigelserne til Movia ikke kunnet afvente Egedal Kommunes beslutninger om busbetjening. Angående anvendelse af minibusser ses der på Movias anbefalinger i forhold til kapaciteten. Kommunen arbejder løbende på at få den mest optimale busbetjening af Farum indenfor det nuværende budget. Linje 333 kører kun på Frederiksborgvej i aftentimerne så der er ikke tale om en forringelse af betjeningen af Farum Midtpunkt. Linje 55E og 500S og 310R standser på stoppestedet Farum Midtpunkt som ligger mellem Paltholmvej og Slangerupvej. Forslaget til nedlæggelse af den nuværende linje 851 blev drøftet i Forum på borgermødet, som bekrevet i notatet fra Operate.

12 Samtidig er det utilfredsstillende, hvis linje 333 ikke længere betjener Farum Vest, da Ældre Sagen mener, det vil begrænse mobiliteten for mange ældre, der ikke har andre transportmuligheder. Det gælder fx de visiterede ældreboliger ved Farum Park, som tidligere har kunnet tage bussen til Aktivitetscenter Gedevasevang og midtbyen, eller ældre der skal til svømmehal og idrætsfaciliteter ved Farum Park. Idag kan man nøjes med én bus for at nå sin destination. Med den forslåede omlægning vil det kræve skift mellem linje 333 og 334 og ventetider. Med en omlægning af linje 333 og den nye omlægning af linje 335 vil der på Frederiksborgvej, kun være betjening E55E og 500S. Det vil derfor være en forudsætning at disse linjer får stoppested mellem Paltholmvej og Slangerupvej. Medlemmerne af Ældre Sagen er bekymrede fo,r at en betjening med minibusser på linje 333 vil medføre, at de kommer til at vente på fortovet, fordi der ikke er tilstrækkelig kapacitet i busserne, hvis flere med rollatorer eller barnevogne skal med bussen samtidig, eller hvis skoleklasser eller daginstitutioner skal på tur. Busstoppesteder Der er for dårlig snerydning i og omkring busstoppestederne. Volde af sne ligger i vejen for af- og påstigning. Rapport om borgerinddragelse og berigitigelse vedr. linje 851

13 Rapport om borgerinddragelse og berigitigelse vedr. linje 851 Ældre Sagen mener ikke, det er korrekt, at der var en generel enighed om at linje 851 kunne nedlægges. Forslaget blev fremlagt primært i den ene gruppe og primært af Farumborgere. Ældre Sagen mener ikke det blev drøftet. Deltagerne fra Værløse præsenterede vigtigheden af at de tre satellitbyområder Kirke Værløse, Jonstrup og Hareskovby har god og regelmæssig busbetjening til Værløse. Derfor mener Ældre Sagen, at kommunen skal tage en ordinær buslinje til Hareskovby op til overvejelse, hvis man indkøber endnu en bus til betjening af Laanshøjområdet eller den nye multihal ved Søndersøskolen. Ældre Sagen ser det som en umulig opgave, at skære yderligere i den eksisterende busdrift for at betjene nye byudviklingsområder. Derfor mener de, at der skal stilles midler til rådighed for at oprette en velfungerende og koordineret busbetjening af områderne. Flextur er udemærket, men for dyr til daglig anvendelse.

Forslag til busdriften fra 2015 i høring

Forslag til busdriften fra 2015 i høring Forslag til busdriften fra 2015 i høring Miljø-, Plan- og Teknikudvalget besluttede på deres møde den 16. januar 2014 at sende nedenstående forslag i høring, inden Udvalget træffer endelig beslutning på

Læs mere

Baggrund Betjening af Mørkhøj Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag

Baggrund Betjening af Mørkhøj Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag Notat Til: Nikolai Hansen Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. januar 2015 Bybus Gladsaxe økonomioverslag

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Workshop om kollektiv trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Opsamlingsnotat. 1 Workshop om busdrift

Indholdsfortegnelse. Workshop om kollektiv trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Opsamlingsnotat. 1 Workshop om busdrift Furesø Kommune / Movia Workshop om kollektiv trafik i Furesø Kommune Opsamlingsnotat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Workshop

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 04-10-2011 Dato: 26-08-2011 Sag nr.: TMU 85 Sagsbehandler: Charlotte Schleiter Kompetence: Fagudvalg [ ] Økonomiudvalget

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Analyse af den kollektive trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Løsningsnotat. 1 Vurderinger

Indholdsfortegnelse. Analyse af den kollektive trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Løsningsnotat. 1 Vurderinger Furesø Kommune / Movia Analyse af den kollektive trafik i Furesø Kommune Løsningsnotat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1

Læs mere

Notat. Til: Albertslund Kommune. Kopi til: Vallansbæk Kommune, Ballerup Kommune, Egedal Kommune. 18. april 2018

Notat. Til: Albertslund Kommune. Kopi til: Vallansbæk Kommune, Ballerup Kommune, Egedal Kommune. 18. april 2018 Notat Til: Albertslund Kommune Kopi til: Vallansbæk Kommune, Ballerup Kommune, Egedal Kommune Sagsbehandler JSM Direkte +45 36 13 16 96 Fax - jsm@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798

Læs mere

Bilag 1. Hvidbog over høringssvar til Forslag til justering af busdriften.

Bilag 1. Hvidbog over høringssvar til Forslag til justering af busdriften. Bilag 1. Hvidbog over høringssvar til Forslag til justering af busdriften. Interessent Høringssvar Administrationens kommentarer til høringssvaret Niels Lindhardt Niels Lindhardt foreslår en ændring Forslaget

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag:

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag: NOTAT/bnorm/7. april 2015/ Sags nr.13.05.16-p00-2-14 Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune skal hvert år inden den 1. maj afgive en trafikbestilling til Movia med de ændringer, kommunen ønsker at

Læs mere

ANALYSE AF DEN KOLLEKTIVE TRAFIK I FURESØ KOMMUNE INDHOLD. 1 Resumé. 1 Resumé 1. 2 Vurderinger af den eksisterende busdrift 6.

ANALYSE AF DEN KOLLEKTIVE TRAFIK I FURESØ KOMMUNE INDHOLD. 1 Resumé. 1 Resumé 1. 2 Vurderinger af den eksisterende busdrift 6. FURESØ KOMMUNE / MOVIA ANALYSE AF DEN KOLLEKTIVE TRAFIK I FURESØ KOMMUNE LØSNINGSNOTAT ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD

Læs mere

Økonomiforvaltningens anbefaling til tilføjelser til Movias forslag til nyt lokalt busnet

Økonomiforvaltningens anbefaling til tilføjelser til Movias forslag til nyt lokalt busnet KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT 23. marts 2018 Økonomiforvaltningens anbefaling til tilføjelser til Movias forslag til nyt lokalt busnet Økonomiforvaltningen har, på

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016

Forslag til Trafikbestilling 2016 HØRINGSOPLÆG/ 5. marts 2015 Forslag til Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune ønsker at forbedre den kollektive trafik i kommunen. Derfor har Byrådet besluttet at sende en række ændringsforslag til

Læs mere

Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 13. marts Trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune

Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 13. marts Trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune Til: Ballerup Kommune Kopi til: Egedal Kommune; TOR; SRM; MKL Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 13. marts 2016 Trafikbestilling

Læs mere

1. at Frederiksberg Kommunes trafikbestilling til Movia for det lokale busnet baseres på linje 12, 26, 37 og 68 som angivet i Movias forslag,

1. at Frederiksberg Kommunes trafikbestilling til Movia for det lokale busnet baseres på linje 12, 26, 37 og 68 som angivet i Movias forslag, 105. Bestilling til Movia af det resterende busnet til åbningen af Cityringen Åbent - 13.05.16-G01-3-17 Resumé Den 12. marts 2018 blev By- og Miljøudvalget forelagt resultaterne af høringen af det nye

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsnummer Sagsbehandler TOR JBN Direkte +45 36 13 16 40 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk

Læs mere

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser)

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser) Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel Udgangspunktet har været at etablere et stærkere og mere brugervenligt busnet, som kører der, hvor der er flest passagerer i dag eller størst passagerpotentiale,

Læs mere

Notat. Til: Albertslund Kommune. 22. februar Busdrift i Ring 3 under anlæg af letbanen - Albertslund Kommune. Resumé

Notat. Til: Albertslund Kommune. 22. februar Busdrift i Ring 3 under anlæg af letbanen - Albertslund Kommune. Resumé Notat Til: Albertslund Kommune Sagsbehandler JSM Direkte +45 36 13 16 96 Fax - jsm@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 22. februar 2018 Busdrift i Ring 3 under anlæg af letbanen -

Læs mere

Potentialer i Randers bybusser

Potentialer i Randers bybusser Randers kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 8. januar 2016 1-30-75-1-205-1-12 Per Elbæk pel@midttrarfik.dk 2078 5588 Potentialer i Randers bybusser Midttrafik har i samarbejde med Randers

Læs mere

Høringssvar Administrationens bemærkninger Evt. anbefalinger til ændringer Distriktsskole Smørum

Høringssvar Administrationens bemærkninger Evt. anbefalinger til ændringer Distriktsskole Smørum Høringssvar Administrationens bemærkninger Evt. anbefalinger til ændringer Distriktsskole Smørum Kapaciteten er utilstrækkelig til at sikre den garanterede befordring for vores elever og Distriktsskole

Læs mere

Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017

Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017 Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017 På Teknisk Udvalgs møde den 12. september var der foretræder fra Beder- Malling, Hasle og Gellerup

Læs mere

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Notat Modtager: MBU, ØU, KB Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Baggrund I dagsordenspunkt om trafikbestilling 2017 indstiller forvaltningen, at der indgås aftale med Movia

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde Referat fra ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Mødelokale B105 Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier

Læs mere

Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg

Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg FynBus 11. juli 2014 PLAN SAZ/SJ Notat Betjening af Åbyskov med bybussystemet i Svendborg Baggrund FynBus har den 1. juli modtaget Notat vedr. muligheder for justeringer i den kollektive (Åbyskov og Troense).

Læs mere

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED 17. marts 2015 SAMSPIL MELLEM MIDTTRAFIK, AARHUS KOMMUNE OG REGION MIDTJYLLAND Aarhus kommune bestemmer serviceniveau og finansierer bybuskørsel og har indtil

Læs mere

Københavns Ældreråds høringssvar af forslag til nyt lokalt busnet

Københavns Ældreråds høringssvar af forslag til nyt lokalt busnet Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Københavns Ældreråds høringssvar af forslag til nyt lokalt busnet Københavns Ældreråd takker for høring modtaget den 5. januar 2018 af forslag til nyt lokalt

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar Rute 200 Skanderborg-Aarhus-Hinnerup/Hammel Høringsforslag I forbindelse med Trafikplan Aarhus 2017, som skal træde i kraft når letbanen kører næste år, foreslås afgangene på

Læs mere

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune Notat Til: Ballerup Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 3. december 2015 Arbejdsprogram for trafikbestilling

Læs mere

Oplæg til endelig beslutning om linje 225 og servicebus 854 samt trafikbestilling 2010

Oplæg til endelig beslutning om linje 225 og servicebus 854 samt trafikbestilling 2010 Greve Kommune Rådhusholmen 10 2670 Greve Att: Michael Løgstrup Sagsnummer Sagsbehandler SN Direkte 36 13 16 62 Fax SN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 12. februar 2009 Oplæg til

Læs mere

Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober J.nr. 14/7590

Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober J.nr. 14/7590 Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober 2014 J.nr. 14/7590 Forslaget har været i offentlig høring fra den 12. november 2014 til den 7. januar 2015 Den 8. januar 2015 var der

Læs mere

Pulje til forbedring af den kollektive trafik i yderområder, 2. ansøgningsrunde. Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Landsbyruter i Faxe

Pulje til forbedring af den kollektive trafik i yderområder, 2. ansøgningsrunde. Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Landsbyruter i Faxe Pulje til forbedring af den kollektive trafik i yderområder, 2. ansøgningsrunde Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Landsbyruter i Faxe 2. Resumé I december 2010 omlagde Region Sjælland sine lokaltog- og

Læs mere

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010 Notat Til: Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler SJ Direkte 36 13 17 10 Fax SJ@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. februar 2010 Notat vedrørende omlægning af bustrafikken i Hornsherred

Læs mere

Beredskab til at håndtere eventuelle driftsvanskeligheder på Cityringen ved åbningen af Nyt Bynet. Indhold Baggrund Beredskabsplan...

Beredskab til at håndtere eventuelle driftsvanskeligheder på Cityringen ved åbningen af Nyt Bynet. Indhold Baggrund Beredskabsplan... Notat Til: Københavns Kommune og Frederiksberg Kommuner Sagsnummer 22114 Dato 26 09 2018 Sagsbehandler: KAV Direkte: +45 36 13 17 76 CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 Beredskab til at håndtere

Læs mere

Eksisterende buslinjer. Buslinje 324 Frederiksværk Hillerød Nedlægges pr. december 2015

Eksisterende buslinjer. Buslinje 324 Frederiksværk Hillerød Nedlægges pr. december 2015 Eksisterende buslinjer Buslinje 324 Frederiksværk Hillerød Nedlægges pr. december 2015 Linje 324 kører fra Frederiksværk gennem Kregme mod Hillerød. Linjen nedlægges i december 2015 i forbindelse med indførelsen

Læs mere

Rådgivning Nordsjælland

Rådgivning Nordsjælland Kommune/region Allerød Egedal Fredensborg Resultatet af Trafikbestilling 2015- maj 2014 Rådgivning Nordsjælland Der oprettes en ny linje 338E Allerød st. Vassingerød. Linjen kører med halvtimedrift i myldretiderne

Læs mere

Københavns kommune har bedt Movia konsekvensvurdere en række forslag til forbedret betjening af Folehaven. Forslagene er:

Københavns kommune har bedt Movia konsekvensvurdere en række forslag til forbedret betjening af Folehaven. Forslagene er: Notat Til: Københavns kommune Kopi til: Hvidovre kommune Sagsnummer Sagsbehandler TOR Direkte 36 13 16 40 Fax - TOR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 14. juni 2013 Busbetjeningen

Læs mere

Lone Nielsen - Teknisk sek.

Lone Nielsen - Teknisk sek. Lone Nielsen - Teknisk sek. Fra: Johanne Høgsholm Sendt: 25. februar 2009 14:24 Til: Johanne Høgsholm Emne: VS: Movias trafikkort og forslag til busdrift i Furesø, Gladsaxe, Herlev, Ballerup og Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring

Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Horsens Kommune ato agsbehandler e-mail Telefon 20. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Omlægning af rute 112 vurdering efter høring Midttrafik har i samarbejde med Horsens kommune,

Læs mere

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm.

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. NOTAT 12-08-2011

Læs mere

Notat. Til: Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Furesø og Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: SJ; TOR; JBN, JHI. 20. april 2009

Notat. Til: Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Furesø og Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: SJ; TOR; JBN, JHI. 20. april 2009 Notat Til: Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Furesø og Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: SJ; TOR; JBN, JHI Sagsnummer Sagsbehandler JBN Direkte 36 13 16 66 Fax JBN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr:

Læs mere

Notat. Til: Rødovre Kommune. Kopi til: 6. februar Rødovre Kommune, Bynet 2019

Notat. Til: Rødovre Kommune. Kopi til: 6. februar Rødovre Kommune, Bynet 2019 Notat Til: Rødovre Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler JSM Direkte +45 36 13 16 96 Fax - jsm@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 6. februar 2018 Rødovre Kommune, Bynet 2019

Læs mere

Statusnotat for busbetjeningsmuligheder af Albertslund Stadion, Herstedvester Landsby og Herstedvestervej

Statusnotat for busbetjeningsmuligheder af Albertslund Stadion, Herstedvester Landsby og Herstedvestervej Notat Til: Albertslund Kommune Kopi til: Glostrup Kommune, TOR Dokumentnummer 741269 Dato 09 04 2019 Sagsbehandler: KRB Direkte: +45 36 13 19 02 CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 Statusnotat for

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget

Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget onsdag den 13. april 2011 kl. 12.00 i F2, Frederikssund Mødet sluttede kl. 15.07 Mødedeltagere: John Schmidt Andersen (V) Guri Bjerregaard

Læs mere

Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 Høringsbehandling - Bilag 1

Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 Høringsbehandling - Bilag 1 Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 Høringsbehandling - Bilag 1 Horsens Kommune har i forbindelse med høringen af Kollektiv Trafikplan Horsens 2017 modtaget i alt 45 høringssvar, herunder fra Horsens Business,

Læs mere

Notat. Til: Roskilde Kommune. Teknisk Forvaltning, att. Annette Wall Matthiessen. Kopi til: LRI, MS, JBN, JHI, KBN 20. januar 2010

Notat. Til: Roskilde Kommune. Teknisk Forvaltning, att. Annette Wall Matthiessen. Kopi til: LRI, MS, JBN, JHI, KBN 20. januar 2010 Notat Til: Roskilde Kommune Teknisk Forvaltning, att. Annette Wall Matthiessen Kopi til: LRI, MS, JBN, JHI, KBN 20. januar 2010 Sagsnummer Sagsbehandler KBN Direkte 36 13 17 83 Fax KBN@moviatrafik.dk CVR

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsbehandler TOR JBN Direkte +45 36 13 16 40 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk TOR@moviatrafik.dk

Læs mere

Godkendelse af Køreplanindstilling

Godkendelse af Køreplanindstilling Punkt 4. Godkendelse af Køreplanindstilling 2019-2020 2019-008618 Sundheds og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender, at køreplanen for den kollektive trafik i Aalborg Kommune ændres og justeres

Læs mere

15. februar Sagsnr Dokumentnr Høringssvar fra Valby Lokaludvalg om Busnet 2019

15. februar Sagsnr Dokumentnr Høringssvar fra Valby Lokaludvalg om Busnet 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Valby Lokaludvalg 15. februar 2018 Sagsnr. 2018-0003612 Høringssvar fra Valby Lokaludvalg om Busnet 2019 Dokumentnr. 2018-0003612-5 Valby Lokaludvalg

Læs mere

Titel: Dialogforum Kollektiv Trafik møde 28. januar 2016 Resumé:

Titel: Dialogforum Kollektiv Trafik møde 28. januar 2016 Resumé: Placering: Dialogforum for Kollektiv trafik» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Dialogforum Kollektiv Trafik møde 28. januar 2016 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat

Læs mere

Godkendelse af Køreplanindstilling

Godkendelse af Køreplanindstilling Punkt 8. Godkendelse af Køreplanindstilling 2019-2020 2019-008618 Sundheds og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender, at køreplanen for den kollektive trafik i Aalborg Kommune ændres og justeres

Læs mere

Vi når aldrig at have en fornuftig bus-ordning længe nok til at beboerne vænner sig til den, så de lader bilen stå i en hel del af tilfældene.

Vi når aldrig at have en fornuftig bus-ordning længe nok til at beboerne vænner sig til den, så de lader bilen stå i en hel del af tilfældene. NOTAT Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Anlægsafdelingen Indsigelser til Trafikbestilling 2018 Følgende indsigelser/forslag er modtaget i forbindelse med Trafikbestilling 2018: ---------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Notat. Til: Region Sjælland. Kopi til: 3. marts 2014. Notat - Busbetjening af Tølløsebanen

Notat. Til: Region Sjælland. Kopi til: 3. marts 2014. Notat - Busbetjening af Tølløsebanen Notat Til: Region Sjælland Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler LRI Direkte +45 36 13 16 51 Fax - LRI@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 3. marts 2014 Notat - Busbetjening af Tølløsebanen

Læs mere

8. februar Sagsnr Dokumentnr Udkast til høringssvar vedr. Bynet 2019

8. februar Sagsnr Dokumentnr Udkast til høringssvar vedr. Bynet 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Valby Lokaludvalg 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 Udkast til

Læs mere

Ansøger Projekttitel Tilskud kr. Budget kr.

Ansøger Projekttitel Tilskud kr. Budget kr. NOTAT Dato J. nr. 22. maj 2015 Udmøntning af Pulje til busfremkommelighed Nedenfor præsenteres de projekter som får støtte af Pulje til busfremkommelighed. Der udmøntes midler til 18 projekter til i alt

Læs mere

Målet er at afstemme behov og forventninger til busbetjeningen nu og i fremtiden.

Målet er at afstemme behov og forventninger til busbetjeningen nu og i fremtiden. Møde Dialogmøde vedr. Kollektiv Trakfik til uddannelsesinstitutionerne Tid Mandag den 10. december 2012 kl. 13.00-14.30 Sted Boulevarden 13, 9000 Aalborg (Repræsentationslokale 1) Deltagere Uddannelsesrådets

Læs mere

9 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019

9 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019 Bilag 1 Indkomne bemærkninger fra lokalråd Nr. Fra Indhold Forvaltningens bemærkninger 1. Egtved Udviklingsråd Har noteret sig at forslagene vil betyde færre afgange i sommerferien. Gør opmærksom på at

Læs mere

Bilag: Forslag til busomlægninger, stoppestedsoprettelser og stoppestedsflytninger

Bilag: Forslag til busomlægninger, stoppestedsoprettelser og stoppestedsflytninger KØBENHAVNS KOMMUNE forvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Bilag: Forslag til busomlægninger, stoppestedsoprettelser og stoppestedsflytninger Dette bilag beskriver forslagene til busomlægninger, stoppestedsoprettelser

Læs mere

Dato Journalnr Sagsbehandler Telefon Simon Skovly

Dato Journalnr Sagsbehandler  Telefon Simon Skovly [Udarbejdet til: Viborg Kommune] Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 25-10-2011 12.11.00 1-30-75-1-211-1-10 Simon Skovly ssk@midttrafik.dk 87 40 83 23 Notat - Viborg bybus 2012 i tal Notat Omlægning

Læs mere

Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017

Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017 Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017 Dette er en høring vedrørende indførelsen af en ny kollektiv buslinje fra Veksø Station til Måløv Station over Søagerskolen samt en justering af

Læs mere

Notat. Til: Herlev Kommune. Gladsaxe Kommune. Ballerup Kommune. Furesø Kommune. Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: TOR, SJ. 20.

Notat. Til: Herlev Kommune. Gladsaxe Kommune. Ballerup Kommune. Furesø Kommune. Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: TOR, SJ. 20. Notat Til: Herlev Kommune Gladsaxe Kommune Ballerup Kommune Furesø Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune Sagsnummer Sagsbehandler JHI Direkte 36 13 16 14 Fax JHI@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798

Læs mere

A: Offentlig høring via Københavns Kommunes Bliv Hørt-portal fra d I alt indkom 210 høringssvar, som nedenfor kort opsummeres.

A: Offentlig høring via Københavns Kommunes Bliv Hørt-portal fra d I alt indkom 210 høringssvar, som nedenfor kort opsummeres. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik BILAG 9 Bilag 9 Opsummering af offentlige høringssvar A-C samt forvaltningens kommentarer A: Offentlig høring via Københavns Kommunes Bliv Hørt-portal

Læs mere

Eksisterende busruter

Eksisterende busruter BILAG TIL DAGSORDEN TIL ØKONOMI, TEKNIK OG MILJØUDVALGET 19. APRIL 2010 SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Ændringer af buskørslen fra 2011 Eksisterende busruter Buslinjer i 2010: 97N 121 126 210 212

Læs mere

Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet

Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet Notatark Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet 30. november 2017 - Sagsnr. 17/21335 - Løbenr. 240989/17 Brev fra borger bosiddende på Strandbakken i Rebæk By-

Læs mere

III Værebroparken - Bagsværd st. - Gladsaxe Trafikplads - Søborg Torv - Buddinge st.

III Værebroparken - Bagsværd st. - Gladsaxe Trafikplads - Søborg Torv - Buddinge st. Notat Til: Gladsaxe Kommune Kopi til: 676416 Sagsbehandler CNR Direkte 36 13 16 79 Fax 36 13 20 93 CNR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. januar 2010 Trafikbestilling til år 2011

Læs mere

NOTAT. Fig. 1.1 Rutekort for 99N fra Movia SKREVET AF JACOB ASBJØRN JACOBSEN 3. OKTOBER 2018 JOURNALNUMMER G

NOTAT. Fig. 1.1 Rutekort for 99N fra Movia SKREVET AF JACOB ASBJØRN JACOBSEN 3. OKTOBER 2018 JOURNALNUMMER G NOTAT 3. OKTOBER 2018 JOURNALNUMMER 13.05.22-G01-2-18 SKREVET AF JACOB ASBJØRN JACOBSEN BUSRUTE 99N Busrute 99N foreslås af Movia som en mulig besparelse i det sparekatalog som de har fremsendt til Region

Læs mere

NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring

NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring NYT BYBUSNET I RANDERS Status og høring Baggrund Randers Kommune har bedt Midttrafik undersøge potentialerne ved en mere grundlæggende ændring af principperne for bybusnettet i Randers. Midttrafik har

Læs mere

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik 2.1 Busbetjening fra Hostrup og Kokspang til Hjerting/Skads via Esbjerg 240 Borgere fra Kokspang

Læs mere

1 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019

1 | Alle kommentarerne om kollektiv trafik i Vejle Kommune | Sydtrafik | 2010~2019 Høringssvar til Sydtrafik Forslag til køreplan 2011/2012 Nr. Høringspart Resumé Forvaltningens bemærkninger 1. Grundejerforeningen for Hvidbjerg, Høll og Mørkholt 2. Tillidsrepræsentanter for omsorgsmedhjælpere

Læs mere

Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245

Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245 Indstilling og indsigelse fra Ejby vedrørende ændring af bus 245 Vi fra Ejby Borgerforening, medlemmer af Kollektiv Trafik borgergruppen for Ejby og bestyrelsesmedlem i SF kommer med følgende indstilling

Læs mere

Status på driftsøkonomi og passagertal... 1

Status på driftsøkonomi og passagertal... 1 Veje og Grønne Områder Sagsnr. 282810 Brevid. 2528053 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk NOTAT: Justeringer til busplan 2018 29. marts 2017 Indhold Status på driftsøkonomi og passagertal...

Læs mere

Høring af køreplanindstilling 2019/2020

Høring af køreplanindstilling 2019/2020 Punkt 3. Høring af køreplanindstilling 2019/2020 2019-008618 har fået fremsendt forslag til køreplan 2019/2020 i høring. Jan Øhlenschlæger fremlægger sagen. fastlægger herefter sit høringssvar. Beslutning:

Læs mere

Ændringer til Viborg bybusser til køreplanskiftet juni 2010

Ændringer til Viborg bybusser til køreplanskiftet juni 2010 Ændringer til Viborg bybusser til køreplanskiftet juni 2010 Nærværende notat beskriver mulighederne for at gennemføre ændringer i det nuværende bybussystem i Viborg til køreplanskiftet juni 2010. Ændringerne

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Behandling af høringssvar 100 Odder-Aarhus-Hornslet Høringsforslag Afledt af Trafikplan Aarhus 2017, hvor Letbanen blandt andet vil betjene flere af de større byer langs rute 100 mellem Odder-Aarhus og

Læs mere

Kollektiv trafik - Trafikbestilling 2018

Kollektiv trafik - Trafikbestilling 2018 Kollektiv trafik - Trafikbestilling 2018 Høringsmateriale til lokalråd, seniorråd, handicapråd og uddannelsesinstitutioner Høringsfrist: Mandag den 13. marts 2017 BKCH / 14.2.2017 Tilskud mio. kr. 35,0

Læs mere

Evaluering af trafikbestilling 2016

Evaluering af trafikbestilling 2016 Evaluering af trafikbestilling 2016 Baggrund Befordringsanalysen fra 2014 I 2015 vedtog Byrådet at indføre en række forbedringer i den kollektive trafik. Forud for beslutningen havde en tværgående projektgruppe

Læs mere

Linje 8 Horsens omlægning af ruteføringen grundet udvidelse ved Rema 1000s lager

Linje 8 Horsens omlægning af ruteføringen grundet udvidelse ved Rema 1000s lager Horsens Kommune Dato Sagsbehandler e-mail Telefon 19. februar 2015 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Ændringer på bybusnettet i Horsens grundet ændringer i forløb og trafikale forhold Siden omlægningen

Læs mere

Transportanalyse, løsningsdel. Udvalgsmøde 30. november 2017

Transportanalyse, løsningsdel. Udvalgsmøde 30. november 2017 Transportanalyse, løsningsdel Udvalgsmøde 30. november 2017 Agenda Opsamling på hidtidig proces Busnettets struktur og økonomi i dag Analyse af den nuværende betjening Anbefalinger Løsningsforslag Fordele

Læs mere

Referat fra møde i Byrådet

Referat fra møde i Byrådet Referat fra møde i Byrådet Torsdag den 06. maj 2010 Kl. 19.10 i Byrådssalen Mødedeltagere: Ole Find Jensen (A) Anne-Lise Kuhre (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Grethe Olsen (F) Guri Bjerregaard (A)

Læs mere

Kollektiv trafik - Trafikbestilling 2018

Kollektiv trafik - Trafikbestilling 2018 Kollektiv trafik - Trafikbestilling 2018 Høringsmateriale til lokalråd, seniorråd, handicapråd og uddannelsesinstitutioner Høringsfrist: Mandag den 13. marts 2017 BKCH / 8.3.2017 1 Tilskud mio. kr. 35,0

Læs mere

Status på Flextur. Baggrund. Udvikling i borgernes brug af Flextur NOTAT

Status på Flextur. Baggrund. Udvikling i borgernes brug af Flextur NOTAT Status på Flextur Baggrund Flextur blev indført i Frederikssund Kommune i december 2014, som et supplement til de almindelige busruter i ydertimerne og i de tyndest befolkede dele af kommunen. Flextur

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 06 Flexturtakster 2016. Indstilling: Administrationen indstiller,

Politisk dokument uden resume. 06 Flexturtakster 2016. Indstilling: Administrationen indstiller, Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 2. september 2015 Jesper Nygård Kristensen 06 Flexturtakster 2016 Indstilling: Administrationen indstiller, at forslag til ny Flextur takst godkendes

Læs mere

FAQ Køreplanskift for bybusserne i Aarhus 17. december 2017

FAQ Køreplanskift for bybusserne i Aarhus 17. december 2017 FAQ Køreplanskift for bybusserne i Aarhus 17. december 2017 GENEREL INFO: Hvorfor skifter bybusserne køreplaner? Midttrafik har i samarbejde med Aarhus Kommune besluttet, at Aarhus bybusser skifter køreplaner

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Ballerup Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Ballerup Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Ballerup

Læs mere

Indstilling. Forslag til kollektiv trafikplan 2017 i offentlig høring

Indstilling. Forslag til kollektiv trafikplan 2017 i offentlig høring Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø Dato 11. november 2015 Midttrafik har udarbejdet et forslag til samlet kollektiv trafikplan for busser og letbane

Læs mere

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring

Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring Bilag Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik Bilag 2: Serviceniveau skolebuskørsel Bilag 3: Ordforklaring 2 3 5 6 Bilag Bilag 1, 2 og 3 kan læses i bjælken over foto. 2 / 6 Bilag 1: Servicemål for kollektivtrafik

Læs mere

Vejle Amts Trafikselskab (VAT) har udarbejdet servicemål for betjening af bysamfundene.

Vejle Amts Trafikselskab (VAT) har udarbejdet servicemål for betjening af bysamfundene. Servicemål for kollektiv trafik 1. Nuværende servicemål regional kørsel Vejle Amts Trafikselskab (VAT) har udarbejdet servicemål for betjening af bysamfundene. Ved optælling af antal ture lægges følgende

Læs mere

1 Baggrund Det foreløbige arbejde med Planstrategien i Rudersdal Kommune Status Dialogmøde i Rudersdal Kommune...

1 Baggrund Det foreløbige arbejde med Planstrategien i Rudersdal Kommune Status Dialogmøde i Rudersdal Kommune... Notat Til: Rudersdal Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 27. maj 2015 Mulighedskatalog - besparelser

Læs mere

Evaluering af trafikbestilling 2016

Evaluering af trafikbestilling 2016 Evaluering af trafikbestilling 2016 Baggrund Befordringsanalysen i 2014 I 2015 vedtog Byrådet at indføre en række forbedringer i den kollektive trafik. Forud for beslutningen havde en tværgående projektgruppe

Læs mere

+WAY OPGRADERING PÅ LINJE 101A OG NY BUSVEJ TIL KØGE NORD STATION

+WAY OPGRADERING PÅ LINJE 101A OG NY BUSVEJ TIL KØGE NORD STATION FEBRUAR 2014 KØGE KOMMUNE OG MOVIA +WAY OPGRADERING PÅ LINJE 101A OG NY BUSVEJ TIL KØGE NORD STATION SAMMENFATNING AF FORSLAG I RAPPORTEN: +WAY PÅ 101A I KØGE (VER 2.0) 1. Sagsfremstilling Køge er en

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Brøndby Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Brøndby Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Brøndby

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

Udviklingen i Flextur

Udviklingen i Flextur Udviklingen i Flextur Teknisk Udvalg vedtog på mødet den 4. november 2015 at fastholde kommunetaksten, dog med det forbehold, at udviklingen i udgifterne skulle følges tæt de næste 6 måneder og kommunetaksten

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Nyt Bynet i Hvidovre Kommune

Nyt Bynet i Hvidovre Kommune Nyt Bynet i Hvidovre Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Hvidovre Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Titel: Dialogmøde 29. oktober 2015 Resumé:

Titel: Dialogmøde 29. oktober 2015 Resumé: Placering: Dialogforum for Kollektiv trafik» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Dialogmøde 29. oktober 2015 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 29-10-2015

Læs mere

Trafikbestillerrollen

Trafikbestillerrollen Trafikbestillerrollen Hvordan har vi arbejdet med den i Ballerup Tina Wexøe Ertbjerg twe@balk.dk www.ballerup.dk Agenda Præsentation VORES bus Udfordringerne i den lokale trafikbestillerrolle Samarbejde

Læs mere

Københavns Kommunes høringssvar om Trafikplan 2016

Københavns Kommunes høringssvar om Trafikplan 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Overborgmesteren 16-11-2016 Sagsnr. 2016-0351802 Københavns Kommunes høringssvar om Trafikplan 2016 Dokumentnr. 2016-0351802-1 Københavns Kommune har d. 19. september modtaget Movias

Læs mere

Ulla Merete Riel. Johanne Høgsholm Sendt: 25. september :20 Til: Fra: Johanne Høgsholm Emne: Forslag til ændring af linje 333 pr.

Ulla Merete Riel. Johanne Høgsholm Sendt: 25. september :20 Til: Fra: Johanne Høgsholm Emne: Forslag til ændring af linje 333 pr. Ulla Merete Riel Fra: Johanne Høgsholm Sendt: 25. september 2008 17:20 Til: Johanne Høgsholm Emne: Forslag til ændring af linje 333 pr. januar 2009 Vedhæftede filer: Forslag til ændring af linje 333 pr

Læs mere

Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring

Høringsblad Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring Rute 501, 502, 503, 504, 505: Havndal Skole - Grønhøjskolen Forslag i høring Havndal Skole Ringetid kl. 7.40. Opsamling i Havndal skoles distrikt henholdsvis øst og vest. Skoledistriktet er udvidet til

Læs mere

Notat I forbindelse med budgetlægningen

Notat I forbindelse med budgetlægningen Trafik og Veje Dato: 11 08-2017 Sagsnr.: Sagsbehandler: vphls Notat I forbindelse med budgetlægningen 2018-2021 Dato: 11. august 2017 Kopi til: Emne: Rutetilpasninger på den regionale kollektive trafik

Læs mere

Start / Slut Hovedbanegården Nørreport St. Ballerup St. Herlev St.

Start / Slut Hovedbanegården Nørreport St. Ballerup St. Herlev St. Notat Til: Frederikssund Kommune Dokumentnummer 375876 Dato 18 12 2018 Sagsbehandler: JLB Direkte: +45 36 13 16 83 CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 Fremtidig kollektiv trafik i Frederikssund Kommune

Læs mere

Samtidig har Dragør Kommune i forbindelse med deres behandling af trafikbestillingsgrundlaget for 2019 ønsket en vurdering af følgende:

Samtidig har Dragør Kommune i forbindelse med deres behandling af trafikbestillingsgrundlaget for 2019 ønsket en vurdering af følgende: Notat Til: Tårnby Kommune Kopi til: TOR Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 1. marts 2018 Justeringer af busnettet i

Læs mere