Vedtægter for Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre."

Transkript

1 Vedtægter for Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre. 1. Navn. Menighedens navn er: Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre. (kaldet Hvidovre Frimenighed). 2. Grundlag. Menigheden bygger sit arbejde på: at hele Biblen er Guds inspirerede og fuldt ud troværdige og urokkelige ord, og at dette Guds ord er den eneste absolutte autoritet i alle spørgsmål vedrørende menighedens tro, lære og livsførelse. de oldkirkelige bekendelser (den apostolske, den nicæno-konstantinopolitanske og den athanasianske bekendelse) og de reformatoriske bekendelsesskrifter (den augsburgske bekendelse og Luthers lille katekismus) som tolkning af Biblens lære om Gud Fader, Gud Søn og Gud Helligånd, om frelsen, og om menighedens og de kristnes liv. 3. Formål. Menighedens formål er at opbygge et menighedsliv i overensstemmelse med Ny Testamentes undervisning, som er karakteriseret ved: At menigheden holder fast ved apostlenes lære og fællesskabet, ved brødets brydelse og bønnerne; At hvert medlem af menigheden har en tjeneste at udøve i fællesskabet efter den nåde, som er skænket enhver, og efter menighedens kald. At menighedens medlemmer er engageret i mission, (evangelisation og diakoni), så mennesker vindes for Kristus i Danmark og i andre lande. 4. Organisation. Menigheden er en selvstændig evangelisk luthersk frimenighed, tilknyttet Luthersk Mission som en organisatorisk del af Københavns Afdeling med pligter og rettigheder som en kreds i Luthersk Mission jf. landslovene 4 og Medlemskab. Stk. 4. Som medlem kan optages enhver som er døbt i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn, som i tro og livsførelse bekender sig til den kristne tro, som deltager i menighedens gudstjeneste, og som tilslutter sig menighedens vedtægter samt bilag til disse for at følge dem i praksis. Alle medlemmer forpligter sig til at bidrage til menighedens fællesskab såvel åndeligt som økonomisk, alt efter nådegaver, kald og evner og til at anerkende menighedens ældste som åndeligt lederskab med de rettigheder og pligter, dette indebærer ifølge Ny testamente. Optagelse som medlem i menigheden kan normalt først ske, når ansøgeren har deltaget regelmæssigt i menighedens gudstjenester i et halvt år. Henvendelse om optagelse rettes til menighedsrådet. Side 1 af 6 Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre Dato:

2 Stk. 5. Stk. 6. Stk. 7. Medlemskabet kan indbefatte hjemmeboende børn under 15 år. Unge i alderen år kan optages som selvstændige medlemmer af menigheden dog uden stemmeret. Stemmeret opnås ved det fyldte 18. År. Udmeldelse af menigheden skal ske skriftligt til menighedsrådet. Kommer et medlem i varig modstrid med menighedens vedtægter, kan et flertal af de ældste ophæve den pågældendes medlemskab og dermed den pågældendes tjenester, dette skal gøres skriftligt og begrundet. Afgørelsen kan prøves på førstkommende menighedsmøde, og genoptagelse kan finde sted, hvis 2/3 af de fremmødte medlemmer stemmer for. 6. Menighedens tjenester Menighedsråd. Menighedsrådet består af de ældste og menighedstjenerne i fælleskab. A. Formål. Menighedsrådets opgave er at drage omsorg for at menighedens liv og virke tjener til virkeliggørelse af menighedens formål gennem brug af de nådegaver, Gud skænker menigheden. B. Ansvar og kompetence. - Opfølgning på virkeliggørelse af menighedens formål. - Bøn for menigheden og de enkelte medlemmer. - Optagelse af referat ved menighedsrådets møder. menighedsrådet skal i alle forhold tilstræbe at uddelegere opgaver og tjenester til de medlemmer i menigheden, der har de nødvendige natur- og nådegaver, herunder gudstjenesteledelse. C. Konstituering. Menighedsrådet konstituerer sig med forstander og viceforstander (begge skal være ældste), kasserer og sekretær. Stk.2. Ældste A. Formål. At være menighedens åndelige lederskab med de rettigheder og pligter, dette indebære ifølge Ny testamente. B. Ansvar og kompetence. Af hensyn til offentligheden kan én eller flere ældste af formelle årsager tituleres præst. - Hyrdeansvaret for menigheden ligger hos de ældste (Ap.G. 20, ) De ældste har ansvar for: - At udpege forkyndere, sakramenteforvaltere samt forvaltere af andre kirkelige handlinger, af menighedens midte, samt at drage omsorg for disse. Disse tjenester kan kun varetages af åndeligt modne mænd med nådegaver hertil. - At lægge den åndelige linie for menigheden, herunder en overordnet og sammenhængende plan for prædiketekster og emner. - Forkyndelsens indhold, dvs. det læremæssige ansvar. - Menighedstugt, herunder godkende optagelse af nye medlemmer. - Forvaltning af nådegaver i menigheden, herunder at kalde til særlige tjenester. (sjælesorg, forbøn, børnearbejde etc. etc.) (1. Tim. 4,14) Side 2 af 6 Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre Dato:

3 - At godkende programmet - At udpege repræsentant/er til afdelingsstyrelsen, der skal være medlem af menighedsrådet. - At være tæt på menigheden gerne i form af praktiske småopgaver. - At alle menighedens medlemmer én gang årligt får muligheden for en samtale med en af de ældste ang. medlemmets åndelige situation, menighedens åndelige situation og den enkeltes nådegaver. - Evt. ansættelser. C. Kriterier Til ældste kan kun indsættes mænd med læremæssig indsigt og et liv i overensstemmelse med læren. Han skal : - Kunne tilslutte sig det bibel- og bekendelsessyn, der er udtrykt i vedtægternes 2. - Leve op til Ny Testamentes beskrivelser af ældste- og tilsynsrollen. (1. Tim. 3, 1-7; Tit. 1, 5-9) - Have været stemmeberettiget medlem i menigheden i minimum 1 år. D. Udvælgelse. - Ældste vælges ved afstemning blandt menighedens stemmeberettigede medlemmer. Der vælges 3 ældste. Hvis antallet af medlemmer overstiger 75 kan der dog vælges 5 ældste. Hhv. en/to (ulige år) og 2/3 (lige år) ældste er på valg hvert år. De ældste vælges for en periode på 2 år. Ved genopstilling skal det fremgå i hvilket år man første gang er blevet valgt. - Et halvt år forud for valget udsendes ovennævnte retningslinier for, hvem der kan vælges som ældste til alle stemmeberettigede medlemmer. Frem til én måned før valget kan min 1/5 af de stemmeberettigede medlemmer i menigheden indstille en kandidat til ældste. I denne periode er det de ældstes ansvar at formane til fælles enighed. - I min. én måned op til valget søger menigheden samlet Guds ledelse i deres valg. Dette sker bl.a. ved at der ved hver gudstjeneste skal bedes om Guds ledelse i det enkelte medlems valg (Ap.G. 14,23). - Såfremt der er opstillet flere kandidater, end der er ældste på valg gennemføres der skriftelig afstemning. E. Indsættelse. De ældste indsættes af repræsentanter fra menigheden ved bøn og håndspålæggelse. Herigennem nedbedes Guds velsignelse over de ældste, og menigheden anerkender de ældstes myndighed som hyrder for menigheden. F. Udtræden. - En ældste kan løses fra sin tjeneste på et menighedsmøde efter indstilling fra de øvrige ældste. - Hvis en ældste må slutte sin tjeneste inden periodens udløb, vælger de ældste en midlertidig afløser frem til førstkommende menighedsmøde. - Såfremt en ældste kommer i varig modstrid med menighedens vedtægter, er det de øvrige ældstes pligt at påtale dette iht. de bibelske anvisninger (1. Tim. 5,19-20; Tit. 3,10-11; Gal.6,1; Jak. 5,19). Såfremt den ældste fortsat er i modstrid med menighedens vedtægter, kan et flertal af de ældste ophæve den pågældendes medlemskab og dermed dennes tjeneste. Menighedstjenere. A. Formål. Formålet med menighedstjenerene er at aflaste de ældste for praktiske gøremål, således at de ældste kan koncentrere sig om det læremæssige ansvar og nådegaveforvaltningen. Side 3 af 6 Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre Dato:

4 B. Ansvar og kompetence. Menighedstjenerene har ansvar for at drage omsorg for menighedens praktiske forhold, herunder: - programplanlægning. F.eks. indgå aftaler med forkyndere, gudstjenesteledere, lovsangsledere, finde datoer mm. Alt den praktiske administration, der skal til, for at få programmet til at fungere. - Menighedens administration og økonomi. - Registrering af kirkelige handlinger (dåb, konfirmation, vielser og begravelser) - Kontakt med myndighederne. - Koordination af øvrige diakonale opgaver i menigheden. Menighedsrådet er dog ansvarlig for i videst mulig omfang at inddrage menigheden i arbejdet. C. Kriterier Menighedstjenere består af 2 eller 4 medlemmer. Som menighedstjener kan kun udpeges medlemmer af menigheden med et liv i overensstemmelse med læren. Han/hun skal: - kunne tilslutte sig det bibel- og bekendelsessyn, der er udtrykt i vedtægternes 2. - Leve op til Ny Testamentes beskrivelser af menighedstjenere. (1. Tim. 3,8-13) - Have været stemmeberettiget medlem i menigheden i minimum 1 år. Det tilstræbes, at der blandt menighedstjenerne er kvinder (Rom. 16,1; 1. Tim. 3,11) D. Udvælgelse. Menighedstjenerene udpeges af de ældste. Der udpeges to menighedstjenere, hvis antallet af medlemmer i menigheden er under 40 og fire menighedstjenere, såfremt antallet af medlemmer overstiger 40. Menighedstjenerne udpeges for to år ad gangen. E. Indsættelse. Menighedstjenerne indsættes af de ældste ved bøn og håndspålæggelse. F. Udtræden. - En menighedstjener kan løses fra sin tjeneste af de ældste. - Hvis en menighedstjener må slutte sin tjeneste inden periodens udløb, udpeger de ældste en afløser. - Såfremt en menighedstjener kommer i varig modstrid med menighedens vedtægter, er det de ældstes pligt at påtale dette iht. de bibelske anvisninger (Tit. 3,10-11; Gal.6,1; Jak. 5,19). Såfremt menighedstjeneren fortsat er i modstrid med menighedens vedtægter, kan de ældste i enighed ophæve den pågældendes medlemskab og dermed dennes tjeneste. Stk. 4. Forkyndere. A. Ansvar. Menighedens faste forkyndere har i kraft af deres læremæssige tjeneste et læremæssig ansvar i menigheden dog underlagt de ældstes myndighed. Det forventes, at de ældste inddrager menighedens forkyndere i forvaltningen af det læremæssige ansvar f. eks. Ved at tage dem med på råd i læremæssige principielle forhold efter behov. 7. Menighedsmødet Menighedsmøde afholdes hvert år i januar/februar måned og indkaldes af menighedsrådet mindst seks uger forud. Dagsorden udsendes mindst to uger før. Forslag, som ønskes sat til afstemning Side 4 af 6 Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre Dato:

5 på det ordinære Menighedsmøde, skal være menighedsrådet i hænde senest fire uger før. Ekstraordinært Menighedsmøde afholdes, når mindst to ældste eller 1/3 af menighedens medlemmer ønsker det. Ekstraordinært Menighedsmøde indvarsles med mindst 14 dages varsel. Dagsorden udsendes mindst syv dage før. Afgørelser ved Menighedsmødet træffes ved absolut stemmeflertal. i tilfælde af stemmelighed ved valg foretages omvalg. Ved fortsat stemmelighed, trækkes der lod. Alle valg sker ved skriftlig afstemning, og alle øvrige afstemninger skal foregå skriftligt, såfremt ét stemmeberettiget medlem ønsker det. Der kan stemmes pr. brev. Til ændring af menighedens vedtægter kræves dog, at mindst to af de ældste og 2/3 af de fremmødte medlemmer ved to på hinanden følgende Menighedsmøder stemmer for. Vedtægterne kan dog ikke ændres i strid med 2. Til ændring af bilag til vedtægter kræves at mindst 2 af de ældste og 2/3 af de fremmødte medlemmer på ét menighedsmøde stemmer for. På det ordinære, årlige Menighedsmøde behandles bl.a. følgende punkter: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Årsberetning fra menighedsrådet og de forskellige arbejdsgrene. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse. (Regnskabsåret følger kalenderåret.) 5. Budget for det aktuelle år forelægges og godkendes. 6. Valg af ældste. 7. Valg af to revisorer, der afgår skiftevis hvert andet år, genvalg kan finde sted. Revisorerne kan ikke være medlem af menighedsrådet. 8. Dagsorden skal altid indeholde et punkt om muligheden for menighedsplantning. 8. Tegningsret. Forstander og viceforstander, eller i en af disses fravær, en tredje ældste, repræsenterer menigheden i alle forhold og deres underskrift forpligter menigheden juridisk. Indgåelse af lejemål, køb/salg, optagelse af lån og pantsætning af ejendom skal Menighedsmødet til flertalsgodkendelse, evt. ved afholdelse af ekstraordinær Menighedsmøde. Køb/salg, optagelse af lån og pantsætning af ejendom skal endvidere godkendes af Luthersk Missions afdelingsstyrelse i København og evt. af delegeretmødet iht. Luthersk Missions landsloves Afdelingsstyrelsen Afdelingsstyrelsen i København fører tilsyn med menigheden og fungerer som første appelinstans i tilfælde af intern læremæssig, ordningsmæssig eller personorienteret stridighed. Gennem Afdelingsstyrelsen tager menigheden et ansvar for afdelingens fælles anliggender. Menigheden anvender Luthersk Missions Prædikanter jf. landslovenes 10 stk. 3 i lighed med kredsene. Afdelingsstyrelsen skal godkende menighedens vedtægter samt eventuelle vedtægtsændringer. Side 5 af 6 Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre Dato:

6 10. Menighedens opløsning. I tilfælde af opløsning af menigheden overdrages menighedens midler til Luthersk Missions Københavns afdeling. Opløsning skal besluttes af mindst to af de ældste og 2/3 af de fremmødte medlemmer på to menighedsmøder afholdt med mindst fire ugers mellemrum. Således godkendt af Luthersk Missionsforenings afdelingsstyrelse i København, den 24. oktober 2000 Således vedtaget på stiftende menighedsmøde, den 13. januar 2001 Menighedens kaldenavn, og dermed vedtægternes 1, er ændret ved ekstraordinære menighedsmøder den 2. april 2006 og 23. april 2006 gældende fra den 23. april 2006 Menighedens kaldenavn, og dermed vedtægternes 1, er ændret ved ordinært menighedsmøde den 2. februar 2013 og ekstraordinært menighedsmøde 1. september 2013 gældende fra den 1. september 2013 Side 6 af 6 Luthersk Missions frimenighed, Hvidovre Dato:

Haderslev Frimenighed 2012

Haderslev Frimenighed 2012 VEDTÆGTER FOR LM-FRIMENIGHEDEN I HADERSLEV 1. Identitet & hjemsted Navnet på Luthersk Missions Frimenighed i Haderslev er: Haderslev Frimenighed (HF). Haderslev Frimenighed har hjemsted i Haderslev kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LM-FRIMENIGHEDEN I HERNING

VEDTÆGTER FOR LM-FRIMENIGHEDEN I HERNING side 1 VEDTÆGTER FOR LM-FRIMENIGHEDEN I HERNING 1. Identitet & hjemsted Navnet på Luthersk Missions Frimenighed i Herning er: (_Navn_). Den har hjemsted i Herning kommune. 2. Grundlag Menigheden bygger

Læs mere

Vedtægter for Lolland-Falster Kirken

Vedtægter for Lolland-Falster Kirken Grundlæggende om menigheden Navn og hjemsted 1 Menighedens navn er Lolland-Falster kirken. Menigheden har hjemsted på Lolland-Falster. Grundlag 2 Menigheden er en evangelisk luthersk frimenighed, der bygger

Læs mere

Vedtægter for. A. Grundlæggende om menigheden. B. Medlemskab

Vedtægter for. A. Grundlæggende om menigheden. B. Medlemskab Vedtægter for A. Grundlæggende om menigheden Navn og hjemsted. 1. Menighedens navn er Luthersk Missionsforenings Frimenighed, Emdrup (kaldet Nordvestkirken). Stk. 2. Menigheden har hjemsted i Københavns

Læs mere

Vedtægter for Skive Bykirke

Vedtægter for Skive Bykirke - 1 - Vedtægter for Skive Bykirke - evangelisk luthersk frimenighed 1. Navn Menighedens navn er Skive Bykirke - evangelisk luthersk frimenighed. Skive Bykirke er hjemhørende i Skive Kommune. 2. Grundlag

Læs mere

V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG HJEMSTED

V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG HJEMSTED FRIME NIG H ED EN BR OE N V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Menighedens navn er Frimenigheden Broen. Menigheden er en evangelisk-luthersk frimenighed som nævnt i den kirkelige frihedslovgivning.

Læs mere

Vedtægter for frimenigheden HERNING BYKIRKE

Vedtægter for frimenigheden HERNING BYKIRKE Vedtægter for frimenigheden HERNING BYKIRKE 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Frimenighedens navn er Herning Bykirke. Stk. 2. Frimenigheden har hjemsted i Herning Kommune. 2. Grundlag Stk. 1. Frimenigheden er

Læs mere

Love og vedtægter for Skjern Bykirke

Love og vedtægter for Skjern Bykirke Love og vedtægter for Skjern Bykirke 1 Oprettelse og hjemsted Skjern Bykirke er oprettet i 2006 som valgmenighed med navnet Skjern Valgmenighed. Menigheden ændrer status fra valgmenighed til evangelisk-luthersk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ODDER FRIMENIGHED

VEDTÆGTER FOR ODDER FRIMENIGHED VEDTÆGTER FOR ODDER FRIMENIGHED Odder Frimenighed Vedtaget på menighedsmødet 2017 1 - Navn og hjemsted 1.1 Menighedens navn er Odder Frimenighed 1.2 Menigheden er hjemmehørende i Odder Kommune. 2 - Grundlag

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ODDER FRIMENIGHED

VEDTÆGTER FOR ODDER FRIMENIGHED VEDTÆGTER FOR ODDER FRIMENIGHED Odder Frimenighed Vedtaget på menighedsmødet 2018 1 - Navn og hjemsted 1.1 Menighedens navn er Odder Frimenighed 1.2 Menigheden er hjemmehørende i Odder Kommune. 2 - Grundlag

Læs mere

Stk. 2. Præsten skal have nær tilknytning til menighedens bagland, og han bør bosætte sig i Lemvigområdet. Ved en fuldtidsansættelse er det et krav.

Stk. 2. Præsten skal have nær tilknytning til menighedens bagland, og han bør bosætte sig i Lemvigområdet. Ved en fuldtidsansættelse er det et krav. Vedtægter 1 Navn, hjemsted og tilhørsforhold Menighedens navn er Lemvig Bykirke. Menigheden er en evangelisk luthersk frimenighed. Lemvig Bykirke har hjemsted i Lemvig Kommune Lemvig Bykirke er tilsluttet

Læs mere

********** Indledning

********** Indledning Indledning Som det fremgår af referatet fra AS-mødet d. 29. marts pkt. 4, besluttede AS, at LM Bornholm nu er der i processen, hvor det er nødvendigt, at AS prøver at blive mere konkrete fsva. hvad en

Læs mere

Stk 1. Menighedens navn er Kirken ved Tange Sø. Menigheden er en evangelisk-luthersk frimenighed som nævnt i den folkekirkelige frihedslovgivning.

Stk 1. Menighedens navn er Kirken ved Tange Sø. Menigheden er en evangelisk-luthersk frimenighed som nævnt i den folkekirkelige frihedslovgivning. VEDTÆGTER FOR FRIMENIGHEDEN KIRKEN VED TANGE SØ 1 Navn og Hjemsted Stk 1. Menighedens navn er Kirken ved Tange Sø. Menigheden er en evangelisk-luthersk frimenighed som nævnt i den folkekirkelige frihedslovgivning.

Læs mere

Vanløse Frikirkes vedtægter

Vanløse Frikirkes vedtægter Vanløse Frikirkes vedtægter Menigheden og dens formål 1 Vanløse Frikirke (i det følgende benævnt menigheden), der stiftedes i København den 25. marts 1954 under navnet menigheden Betlehem, er en selvstændig

Læs mere

VEJLEDENDE VEDTÆGTER for menigheder i Det Danske Missionsforbund

VEJLEDENDE VEDTÆGTER for menigheder i Det Danske Missionsforbund VEJLEDENDE VEDTÆGTER for menigheder i Det Danske Missionsforbund 1 Navn og hjemsted 1. Menighedens navn er. (tidligere benævnt..) 2. Menigheden blev stiftet den. og er tilsluttet kirkesamfundet Det Danske

Læs mere

Foreningens formål er at virke for evangeliets fremme gennem en samlet og ordnet anvendelse af de kræfter og gaver, som Gud giver.

Foreningens formål er at virke for evangeliets fremme gennem en samlet og ordnet anvendelse af de kræfter og gaver, som Gud giver. Vedtægter for Luthersk Missionsforening til Evangeliets Fremme 1. Navn 1. Foreningens navn er "Luthersk Missionsforening til Evangeliets Fremme". Andre anvendte navne og forkortelser: "Luthersk Mission"

Læs mere

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke Vedtægter for Søhøjlandets Kirke en Evangelisk Luthersk Frimenighed 1 Navn og hjemsted Menighedens navn er Søhøjlandets Kirke, og er oprettet i 2008 som valgmenighed med navnet Søhøjlandets Valgmenighed.

Læs mere

1. Menighedens navn og hjemsted. 2. Formål 3. Medlemskab af Det Danske Missionsforbund 4. Medlemmer

1. Menighedens navn og hjemsted. 2. Formål 3. Medlemskab af Det Danske Missionsforbund 4. Medlemmer 1. Menighedens navn og hjemsted. 1. Menighedens navn er Det Danske Missionsforbund Thylands Menighed. 2. Menigheden blev stiftet i 1885 og er tilsluttet Det Danske Missionsforbund. 3. Kirkens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. Menighedsfakultetet. Lutheran School of Theology in Aarhus

Vedtægter for. Menighedsfakultetet. Lutheran School of Theology in Aarhus Vedtægter for Menighedsfakultetet Lutheran School of Theology in Aarhus 1 Navn og Hjemsted Menighedsfakultetet (MF) / Lutheran School of Theology in Aarhus (LSTA) er en selvejende og uafhængig institution,

Læs mere

Vedtægter for Menighedsfakultetet Aarhus. Menighedsfakultetet/ Lutheran School of Theology in Aarhus

Vedtægter for Menighedsfakultetet Aarhus. Menighedsfakultetet/ Lutheran School of Theology in Aarhus Vedtægter for Menighedsfakultetet Aarhus Menighedsfakultetet/ Lutheran School of Theology in Aarhus 1 Navn Menighedsfakultetet (MF) / Lutheran School of Theology in Aarhus (LSTA) er en selvejende og uafhængig

Læs mere

1. Menighedens navn og hjemsted. 2. Menighedens grundlag 3. Menighedens formål 4. Medlemskab af Det Danske Missionsforbund 5.

1. Menighedens navn og hjemsted. 2. Menighedens grundlag 3. Menighedens formål 4. Medlemskab af Det Danske Missionsforbund 5. Vedtægter revideret 2018 1. Menighedens navn og hjemsted. 1. Menighedens navn er Kronborgvejens Kirkecenter Missionsforbundet. 2. Menigheden blev stiftet i 1885 og er tilsluttet Det Danske Missionsforbund.

Læs mere

$r Menighedens navn er Ä,rhus Valgmenighed af 1990. Menighedens hjemsted er det sogn og den

$r Menighedens navn er Ä,rhus Valgmenighed af 1990. Menighedens hjemsted er det sogn og den VEDT,ItrGTER FoR Ån lus VALGMENIGHED AF 1990 $r Menighedens navn er Ä,rhus Valgmenighed af 1990. Menighedens hjemsted er det sogn og den kommune, hvor menigheden til enhver tid har postadresse. $2 Valgmenigheden

Læs mere

Vedtægter for ImpactChurch Pinsekirken i Roskilde, cvr. nr

Vedtægter for ImpactChurch Pinsekirken i Roskilde, cvr. nr 1 Navn og hjemsted Kirkens navn er ImpactChurch - Pinsekirken i Roskilde. Herefter kaldt ImpactChurch. Kirkens hjemsted er Roskilde kommune 2 Formål a. Kirkens formål er at drive menighed efter bibelens

Læs mere

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk et fornyelses- og menighedsnetværk 1 Navn Oase-bevægelsen i Danmark er stiftet den 25. august 1989 i Århus. Efter fusion med Dansk Oases Menighedsnetværk er navnet på bevægelsen fra 4. januar 2002 "Dansk

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle 1 NAVN KFUM og KFUK i Vejle Dato og stiftelsesår for KFUK i Vejle: 28. november 1883. KFUK s motto: "Ikke ved magt og ikke ved styrke, men ved min Ånd, siger Hærskarers Herre" (Zak. 4,6) Dato og stiftelsesår

Læs mere

VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus

VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus 1 Navn og Hjemsted 1.1 Indre Missions kristne Fællesskab i Dejbjerg Missionshus benævnes herefter Det kristne Fællesskab i Dejbjerg

Læs mere

LOVE for Det Danske Missionsforbund

LOVE for Det Danske Missionsforbund LOVE for Det Danske Missionsforbund 1 Navn og hjemsted 1. Kirkesamfundets navn er Det Danske Missionsforbund. 2. Kirkesamfundets internationale navn er: The Mission Covenant Church of Denmark. 3. Kirkesamfundets

Læs mere

Vedtægter for Vadum menighed

Vedtægter for Vadum menighed Vedtægter Vadum menighed Revideret den 8. marts 2018 1 Menigheden i Vadum, der i 1888 stiftedes under navnet Haldager menighed, er tilsluttet Det Danske Missionsforbund. Menighedens navn er Vadum menighed,

Læs mere

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning Vedtægter for Indre Mission i Herning Indre Mission i Herning VEDTÆGTER FOR INDRE MISSION I HERNING 1 navn og hjemsted 1.1 Samfundets navn er Indre Mission i Herning, kaldet IM Herning. 1.2 Samfundets

Læs mere

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg 1 Navn KFUM og KFUK i Viborg Stiftet år og dato: Fællesforening 01.01.1962 KFUM 21.11.1902 KFUK 02.01.1884 Hjemstedskommune: Viborg Distrikt: Distrikt

Læs mere

Menigheden har tidligere benyttet navnene: Pinsekirken Smyrna og Smyrna-Forsamlingen.

Menigheden har tidligere benyttet navnene: Pinsekirken Smyrna og Smyrna-Forsamlingen. Vedtægt for Pinsekirken Randers Udgave: 2015 1 Navn og hjemsted: Menighedens navn er: Pinsekirken Randers dens hjemsted er i Randers kommune. Menigheden har tidligere benyttet navnene: Pinsekirken Smyrna

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding 1 Navn KFUM og KFUK i Kolding (110500) Stiftet år og dato Fællesforening 19.02.2001 KFUM 09.02.1884 Sogn: Kristkirkens Sogn Hjemstedskommune: Kolding Distrikt:

Læs mere

Vedtægter for Hedensted Valgmenighed

Vedtægter for Hedensted Valgmenighed Vedtægter for Hedensted Valgmenighed 1 Oprettelse og hjemsted Hedensted Valgmenighed er oprettet 10. september 2009 i henhold til lov nr. 204 af 24. maj 1972 og hører som sådan under Den danske Folkekirke.

Læs mere

- formidle kaldet til forbøn, offer og tjeneste i tværkulturel mission i Danmark og udlandet.

- formidle kaldet til forbøn, offer og tjeneste i tværkulturel mission i Danmark og udlandet. Vedtægter for Kristeligt Forbund for Studerende 1 NAVN Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) stiftedes den 14. september 1956 under navnet Credokredsen. Senere ændredes navnet i 1962 til Kristeligt Forbund

Læs mere

Vedtægter for Strandvejskirken, Humlebæk.

Vedtægter for Strandvejskirken, Humlebæk. 1 Navn og adresse 1. Menighedens navn er: Strandvejskirken. 2. Menigheden blev stiftet den 7. marts 1886 i Helsingør og er tilsluttet kirkesamfundet Det Danske Missionsforbund. 3. Kirkens adresse er: Humlebæk

Læs mere

Vedtægter for BaptistKirken Sydjylland

Vedtægter for BaptistKirken Sydjylland 1 Vedtægter for BaptistKirken Sydjylland 1. Navn, hjemsted og grundlag. 1. Kirkens navn er: BaptistKirken Sydjylland med CVR nr. 16 68 61 90. 2. Kirkens hjemsted er Esbjerg Kommune. 3. Kirken er en selvstændig,

Læs mere

Vedtægter for Indre Mission i Herlev.

Vedtægter for Indre Mission i Herlev. Indre Mission i Herlev Bethania Herlevgårdsvej 28 2730 Herlev Vedtægter for Indre Mission i Herlev. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Indre Mission i Herlev er en forening, der driver sit arbejde ud fra Missionshuset

Læs mere

Vedtægter for Luthersk Mission Bylderup Bov

Vedtægter for Luthersk Mission Bylderup Bov Vedtægter for Luthersk Mission Bylderup Bov 1. Navn Menighedens navn er: Luthersk Mission Bylderup Bov (LM Bylderup Bov). LM Bylderup Bov er en frimenighed i henhold til den kirkelige lovgivning. Hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel.

Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel. Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel. Voel Missionshus 1 Navn og hjemsted: 1.1 Samfundets navn er Voel Indre Mission, kaldet Voel IM. 1.2 Samfundets hjemsted er Gjern kommune. 1.3 Samfundet er i

Læs mere

Vedtægter for Luthersk Missionsforening til Evangeliets Fremme

Vedtægter for Luthersk Missionsforening til Evangeliets Fremme Vedtægter for Luthersk Missionsforening til Evangeliets Fremme Revideret udgave efter vedtagelse på LM s Landsgeneralforsamling i oktober 2016 1. Navn 1. Foreningens navn er "Luthersk Missionsforening

Læs mere

FOR. 9.3 Ved opløsning af samfundet tilfalder alle midler Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark.

FOR. 9.3 Ved opløsning af samfundet tilfalder alle midler Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark. 9.3 Ved opløsning af samfundet tilfalder alle midler Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark. Nærværende vedtægter: er vedtaget af generalforsamlingen den 26. januar 2010. Dirigent Formand Peter

Læs mere

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Indholdsfortegnelse 1 Navn...2 2 Formål...2 3 Tilhørsforhold...2 4 Aktiviteter...2 5 Bidragyderkreds...2 6 Generalforsamling...2 7 Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

Vedtægter for Børne- og UngdomsOase

Vedtægter for Børne- og UngdomsOase Vedtægter for Børne- og UngdomsOase Nuværende 1 Navn og grundlag Foreningens navn er: Børne og Ungdoms Oase (BUO). Foreningen er selvstændig og landsdækkende. BUO har sit udspring i den karismatiske fornyelsesbevægelse

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle 1 Navn: KFUM og KFUK i Vejle Stiftet år og dato: KFUM 19. februar 1883. KFUK 28. november 1883 Hjemstedskommune: Vejle Distrikt: Trekanten KFUMs motto: "At de alle

Læs mere

Vedtægter. Luthersk Mission Bornholms afdeling. for. www.lm-bornholm.dk

Vedtægter. Luthersk Mission Bornholms afdeling. for. www.lm-bornholm.dk Vedtægter for Luthersk Mission Bornholms afdeling www.lm-bornholm.dk 1 Love for Luthersk Missionsforening til Evangeliets Fremme (LM) er at betragte som love for Luthersk Mission, Bornholms afdeling med

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

Vedtægter for Danske Kirkers Råd

Vedtægter for Danske Kirkers Råd Vedtægter for Danske Kirkers Råd 1. Grundlag Stk. 1. Danske Kirkers Råd er et fællesskab af kristne kirker, trossamfund og menigheder i Danmark, som tilbeder og bekender én Gud - Faderen, Sønnen og Helligånden

Læs mere

VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening

VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening Foreningens navn og formål 1. Fyens Stifts Menighedsrådsforening ( i det følgende kaldet foreningen ) virker i tilslutning

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted:

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted: Vedtægter for Den selvejende Institution X-Huset Ændringsforslag: i Vester Hæsinge 1 Navn og hjemsted: Den selvejende institutions navn er: X-Huset. Den har hjemsted i Vester Hæsinge, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Oase et fornyelses- og menighedsnetværk

Vedtægter for Dansk Oase et fornyelses- og menighedsnetværk Vedtægter for Dansk Oase et fornyelses- og menighedsnetværk Nuværende Ændringsforslag skrevet med rødt Kommentarer 1 Navn Oase-bevægelsen i Danmark er stiftet den 25. august 1989 i Århus. Efter fusion

Læs mere

Vedtægter for FrikirkeNet

Vedtægter for FrikirkeNet Vedtægter for FrikirkeNet PRÆAMBEL FrikirkeNet er et samarbejde, der består af de til enhver tid tilsluttede enkeltstående kirker, institutioner og tjenesteorganisationer i Danmark. FrikirkeNet er et netværkssamarbejde

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

Love for - Folkekirkelig Mission i Afrika

Love for - Folkekirkelig Mission i Afrika Love for - Folkekirkelig Mission i Afrika 1. Navn og hjemsted Mission Afrika. Folkekirkelig Mission i Afrika (forkortet MA) er stiftet i Aalborg den 22. november 1911 under navnet Dansk Forenet Sudan Mission,

Læs mere

Vedtægter Åbne Døre Danmark

Vedtægter Åbne Døre Danmark Postboks 1062 DK-7500 Holstebro Tlf. 9740 7781 Cvr. nr. 20503270 Vedtægter Åbne Døre Danmark A. Grundlæggende om foreningen Navn og hjemsted 1 Åbne Døre Danmark er en landsdækkende, fælleskirkelig, dansk

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Vedtægter for Kom og Dans Roskilde

Vedtægter for Kom og Dans Roskilde Vedtægter for Kom og Dans Roskilde 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Kom og Dans Roskilde. Foreningen er hjemhørende i Roskilde Kommune. 2 - Tilknytning Foreningen er en selvstændig lokalforening,

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

VEDTÆGTER for Øster Snede Indre Mission

VEDTÆGTER for Øster Snede Indre Mission VEDTÆGTER for Øster Snede Indre Mission 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Øster Snede Indre Mission, kaldet Øster Snede IM. 1.2 Foreningens hjemsted er Hedensted kommune. 2 Grundlag og formål

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Den Evangelisk-Lutherske Frikirke

Vedtægter for Den Evangelisk-Lutherske Frikirke 1 Vedtægter for Den Evangelisk-Lutherske Frikirke Stiftet 4. november 1855 i København 1 Kirkesamfundets navn Kirkesamfundets navn er Den Evangelisk-Lutherske Frikirke i Danmark. 2 Trosbekendelse Kirkesamfundet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEKTIONEN FOR RÅVARER UNDER PLASTINDUSTRIEN I DANMARK

VEDTÆGTER FOR SEKTIONEN FOR RÅVARER UNDER PLASTINDUSTRIEN I DANMARK VEDTÆGTER FOR SEKTIONEN FOR RÅVARER UNDER PLASTINDUSTRIEN I DANMARK Vedtaget på det stiftende årsmøde den 6. juni 1984 Senest ændret på årsmødet den 28. november 2007 1. NAVN Sektionens navn er: Sektionen

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge

Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge A. Grundlæggende om LMBU 1. Organisation Luthersk Missions Børn og Unge (LMBU) er en sammenslutning af arbejdet blandt børn og unge i Luthersk Mission (LM),

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge

Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge A. Grundlæggende om LMBU 1. Organisation Luthersk Missions Børn og Unge (LMBU) er en sammenslutning af arbejdet blandt børn og unge i Luthersk Mission (LM),

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Ikast

Foreningslove for KFUM og KFUK i Ikast Foreningslove for KFUM og KFUK i Ikast 1 Navn KFUM og KFUK i Ikast Stiftet år og dato: Fællesforening KFUM slutning Januar 1897 KFUK 7. marts 1897 Hjemstedskommune: Ikast-Brande Distrikt: Midtjylland KFUMs

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Vedtægter for Metodistkirken i Danmark Vedtaget på Metodistkirkens Årskonference 2010 og ændret på Metodistkirkens Årskonference 2013

Vedtægter for Metodistkirken i Danmark Vedtaget på Metodistkirkens Årskonference 2010 og ændret på Metodistkirkens Årskonference 2013 Vedtægter for Metodistkirken i Danmark Vedtaget på Metodistkirkens Årskonference 2010 og ændret på Metodistkirkens Årskonference 2013 1 Metodistkirken i Danmark (Metodistkirkens danske Årskonference) er

Læs mere

Vedtægter for Køge Tri Team 2000

Vedtægter for Køge Tri Team 2000 Vedtægter for Køge Tri Team 2000 1 Navn og hjemsted Foreningen Køge Tri Team 2000, der har hjemsted i Køge Kommune, er stiftet pr. 2. januar 2001. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

Vedtægter for Sdr. Nærå Valgmenighed

Vedtægter for Sdr. Nærå Valgmenighed Vedtægter for Sdr. Nærå Valgmenighed Nuværende: 1 Forslag til ændringer: 1 Menighedens navn er Sdr. Nærå Valgmenighed. Sdr Nærå Valgmenigheds hjemsted er Stationsvej 171, 5792 Årslev Dens formål er, som

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Kom og Dans, Jyderup

Vedtægter for foreningen Kom og Dans, Jyderup Vedtægter for foreningen Kom og Dans, Jyderup 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Kom og Dans, Jyderup. Foreningen er hjemhørende i Holbæk Kommune. 2 - Tilknytning Foreningen er en selvstændig lokalforening,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid.

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. Love for Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Vendsyssel Husflidsforening med hjemsted i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Læs mere

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen.

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen. Skovshoved Triathlon Klub vedtægter: 1 - Navn og hjemsted Foreningen Skovshoved Triathlon Klub har hjemsted i Gentofte kommune og er stiftet den 17. oktober 2004. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlonforbund

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden.

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden. Vedtægter - DPV 1 Navn og hjemsted Stk.1. Foreningens navn er Dansk Pony Væddeløbsforening. (Forkortet: DPV). Foreningen har hjemsted i Helsingør Kommune. 2 Formål Stk.1. Foreningens formål er at støtte

Læs mere

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud VEDTÆGTER LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud. 1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen "Kom og Dans, Præstbro

Vedtægter for foreningen Kom og Dans, Præstbro Vedtægter for foreningen "Kom og Dans, Præstbro 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er "Kom og Dans, Præstbro". Foreningen er hjemhørende i Frederikshavn Kommune. 2 Tilknytning. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM

VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM Navn og formål 1 Foreningens navn er Liberal Alliances Ungdom. 2 Det er Liberal Alliances Ungdoms formål at engagere og mobilisere unge, som tilslutter sig Liberal

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere