Januar Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr."

Transkript

1 Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener Centerleder Alice Ordrup Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen Teamleder stueetagen Mette Palholt Hansen Teamleder køkken/café Jytte Thøstesen Aktiviteten Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der er nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og Alice Ordrup

3 Alices side Vi ses til Nytårskur tirsdag den 13. januar 2015, kl. 11 til 12 i Cafeen. God jul og Godt Nytår Alice Ordrup Centerleder

4 Bruger- og pårørenderåd 2014, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Kittenstræde 4, 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -6, 2630 Taastrup Repræsentant for Seniorrådet: Inge Jacobsen Bygaden 3 C, 2630 Taastrup. Telefon: og ie@c.dk Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Centerleder Alice Ordrup Opdateret den:

5 Vinder af Jule konkurrencen 2014 er Inga Kristensen 124,1 Præmien kan afhentes i Aktiviteten Der er valg til Bruger-/pårørenderåd i januar 2015 Nærmere om dette følger.

6 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 1 Mandag 29/12 Tirsdag 30/12 Onsdag 31/12 Torsdag 1/1 Fredag 2/ Venepumpe øvelser Stolegymnastik Nytårshygge Kom og ønsk hinanden godt nytår! Lukket Nytårsdag Kuglespil Opsøgende aktivitet På Socialt samvær Beboere/brugere Tag lidt mundgodt med til fælles hygge! Filmklub for beboere Hendes store aften Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

7 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 2 Mandag 5/1 Tirsdag 6/1 Onsdag 7/1 Torsdag 8/1 Fredag 9/ Venepumpe øvelser Stolegymnastik Gudstjeneste Gymnastikhold I træningssalen. (selvkørende gruppe) Sangkoret mødes Vi synger året ind Air Hockey Kom og vær med til at indvie vores nye air hockey Højtlæsning af Socialt samvær Beboere/brugere oppyntning der bliver pyntet op med nye udsmykninger i huset Selvkørende Banko Filmklub For beboere Der vil blive serveret kaffe, og lidt til ganen. Ingen tid til kærtegn Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

8 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 3 Mandag 12/1 Tirsdag 13/1 Onsdag 14/1 Torsdag 15/1 Fredag 16/ Venepumpe øvelser Stolegymnastik Aktiviteten Lukket pga. møde Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Bord curling Oplæsning Af bogen Rødder Negle pleje i Aktiviteten Nytårskur i cafeen! Kom og ønsk hinanden godt nytår Fælles sang I boenhed 124,st AOF`S Foredrag for tilmeldte Filmklub For beboere Sneens skatte Socialt samvær Beboere/brugere Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 4 Mandag 19/1 Tirsdag 20/1 Onsdag 21/1 Torsdag 22/1 Fredag 23/ Venepumpe øvelser Kom og vær med Stolegymnastik Gå tur Til Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Hjerne gymnastik Neglepleje v. produktionsskolen Der er plads til 3 kørestols brugere Først til mølle princippet Mini Banko for beboere og kørselshold Højtlæsning Af Socialt samvær Beboere/brugere Opsøgende aktivitet i bo enhed 126. st Vaffel bagning Kom og vær med til at bage vafler. Filmklub For beboere Der vil blive serveret kaffe, samt lidt til ganen! Gudrun Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

10 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 5 Mandag 26/1 Tirsdag 27/1 Onsdag 28/1 Torsdag 29/1 Fredag 30/ Venepumpe øvelser Kom og vær med Stolegymnastik Gåtur I nærområdet Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Balancetræning Med bold og faldskærmsdug Fælles morgenmad I Aktiviteten Beboere gratis Brugere udefra 15kr Cykel tur På husets duo cykel Tøj salg Sælger tøj i tv stuen Mirakelpriser Socialt samvær Beboere/brugere Opsøgende aktivitet højtlæsning af Søren Ryges bøger Filmklub For beboere Jetpiloter Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

11 Torsdag den 8. januar Kl i cafeen Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag

12 Lidt om vores julefest Onsdag den 3. december holdt vi en dejlig julefest med ca. 70 gæster. Fra tidlig morgen var der gang i kødgryderne og køkkenet boblede af aktivitet for at nå at lave alle de dejlige frokostretter. De trofaste frivillige kom kl for at hjælpe med at dække julebordene, som i år var i rigtige nissefarver nemlig gråt og rødt med juletulipaner og silkefyr og grankogler i buketter på bordene. Det har været en dejlig dag, med god mad og skøn musik. Hyggeligt at sidde og synge. Connie Pedersen Kl gik festen i gang, der blev skænket øl, sodavand og snaps, og snart var de første retter på bordene. Der blev solgt 300 lodder til Amerikansk lotteri, og som sædvanlig var der rift om dem. God stemning, dejlig dag, god underholdning, god mad! Jytte Christiansen Underholdningen stod Marie og Daddy for, de sang for- og med os i 2 x 45 min. de havde fremstillet nogle meget flotte sanghæfter, som de delte ud, så der var ingen undskyldning for ikke at synge med, og det gjorde de fleste også medstor lyst og glæde. Der var en rigtig god stemning gennem hele dagen.

13 Vi fik mange gode danske jule lækkerier, og hvis nogen gik sultne fra bordet, så var det deres egen skyld. En dejlig dag. Hyggeligt med 2 flotte hæfter til at synge efter. Dejligt med et tidligt forårstegn med tulipanerne på bordet. God stemning! Birthe Rasmussen Der blev rundet af med kaffe/te og lækre hjemmebagte småkager samt chokolade, og endelig skulle spændingen udløses, for alle var spændte på om de nu vandt i lotteriet. Heldigvis var der meget stor tilfredshed med gevinsterne og alle gik glade hjem. Tak for en hyggelig dag til alle!

14 Sildebord i Aktiviteten Når vi sådan sidder samlet i Aktiviteten og indimellem sidder og snakker om løst og fast, så hænder det at en lys ide bliver grebet i farten og så er der ikke langt fra tanke til handling. Spontane ideer skal der nemlig også være plads til selv om vi kører med nogenlunde faste aktiviteter. Ideen med en lille frokost med egenbetaling opstod netop på denne måde, vi sad og fantaserede om bagerens hjemmebagte rugbrød, og slagterens hjemmesmeltede fedt og hjemmelavede karrysild. Før vi fik set os om, havde vi planlagt at føre dette ud i livet, og vi har netop holdt en hyggelig dag med 27 gæster med snaps, øl, sodavand. Menuen bestod af marinerede sild, kryddersild og hjemmelavede karrysild med æg, lune fiskefilet med remoulade og citron, samt ost og div. kiks. Der blev lige tid til en hurtig kop kaffe og chokolade før vores kørselshold blev hentet til hjemturen. En rigtig dejlig dag med mange gode juleønsker borgere, beboere og personale imellem. Hilsen 2 x Julie, Anders og Lisbet.

15 Juletræet pyntes Traditioner er der mange af på Torstorp plejecenter, en af dem er, at årets juletræ er ca. 2,5 meter højt og står i cafeen, hvor det bliver pyntet af beboere og brugere samt Aktivitetens personale medens der høres sagte julemusik og nydes lidt godter. Så den 5. december gik en flok i gang med at pynte vores duftende grønne grantræ. Som flere sagde, så bliver man lidt som barn på ny og mindes sin barndoms juletræs pyntning og der fløj mange gode fortællinger fra mund til mund medens vores juletræ blev iført sin pynt. Der var stor tilfredshed hos alle over resultatet, så nu siger vi som i den gamle julesalme. Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt! Hilsen Aktiviteten

16 Kommunens julefest Aktiviteten deltog i kommunens julefest, og var af sted med 32 borgere, der var reserveret 3 gode borde til os, og straks vi kom, fik vi serveret dejlige juleboller og kaffe/te. Birkums orkester spillede op til sang og dans, og snart dansede et par af vores beboere til de glade toner. Der var lodtrækning om både gavekort til Super Brugsen og store flotte gavekurve, og tænk engang, vores borgere var så heldige at de vandt ikke mindre end 5 flotte gavekurve og 3 gavekort, så der var stor jubel, og ikke et øje tørt. Det gik fint, personalet hyggede rigtigt om os, der var god stemning, måske lidt for langt, jeg blev lidt træt, men jeg var glad for at være med. Elin Binau

17 Underholdningen leverede Jette Torp og hendes mand, bedre kendt som Chili Claus Han var især rigtig god til at spille på sav og også på harmonika. Vanen tro var der et fint hæfte med julesange som vi alle sang med på efter bedste evne. Det var en god fest. Musikken var bare alt for høj, især da vi sad og spiste, da skulle de have spillet sagte musik. Det var dejligt smørrebrød. Inga Kristensen Finn Nørbygaard stod for aftenens sidste underholdning, og snart sad vi med store fade med frisksmurt dejligt smørrebrød, samt øl eller vand. Kl var festen slut, og bussen skulle atter lastes før turen atter gik hjem til Torstorp plejecenter. En dejlig eftermiddag/aften var slut, tak for en dejlig dag.

18 I sne står urt og busk i skjul

19 Middagsplan for januar Hovedret Biret Tors. 1. Forloren skildpadde m/ ½ æg Romfromage Fre. 2. Kålrouletter m/ muskatsovs Æblegrød Lør. 3. Kylling i ingefærsovs,ærter Forloren spejlæg Søn. 4. Husarsteg m/ champignonsovs Fløderand m/ brombærsovs Man. 5. Boller i Karry m/ løse ris Kærnemælkssuppe m/ rosiner Tirs. 6. Stegt flæsk m/ persillesovs Rødgrød Ons. 7. Skipperlabskovs m/ persille Hyldebærsuppe m/ æbler Tors. 8. Stegt fisk m/ remouladesovs Perlefromage m/ saftsovs Fre. 9. Stegt kalvelever m/ bløde løg Tarteletter m/ høns i asparges Lør. 10. Thaikalkungryde m/ løse ris Henkogt frugt m/ makronskum Søn. 11. Svensk svinekam m/ stuvet spinat & brune kartofler Muldvarpeskud Man. 12. Stegt medister m/ stuvet hvidkål Tomatsuppe m/ nudler Tirs. 13. Kogt høne m/ aspargessovs Hønsekødsuppe Ons 14. Fiskefrikadeller m/ persillesovs Alliancegrød Tors. 15. Blomkålsgratin m/ tomatsovs Tyttebærris Fre. 16. Hakkebøf m/ bløde løg & løgsovs Byggrød m/ saft & kanel Lør. 17. Sylte m/ stuvede kartofler Hybensuppe m/ tvebakker Søn. 18. Gullasch m/ kartoffelmos Citronfromage m/ skum Man. 19. Gule ærter m/ flæsk/pølse Æbleskiver m/ syltetøj Tirs. 20. Gryderet m/ paprika & løse ris Aspargessuppe Ons. 21. Frikadeller m/ stuvet ærter & Chokoladebudding m/ skum gulerødder Tors. 22. Kogt torsk m/ sennepssovs Jordbærgrød Fre. 23. Koteletter m/ paprikasovs Minestronesuppe Lør. 24. Kødsovs Bolognese m/ mos Ananasdrøm Søn. 25. Kylling i rødvin m/ løse ris Abrikostrifli Man. 26. Forloren hare m/ vildtsovs Mannagrød Tirs. 27. Stegt fisk m/ persillesovs Solbærsuppe Ons. 28. Brunkål m/ bacon Pandekager m/ syltetøj Tors. 29. Kyllingelår tandoori m/ skysovs Rødbedesuppe Fre. 30. Brændende kærlighed Henkogt frugt m/ ymercreme Lør. 31. Indisk karryret m/ løse ris Kirsebærgrød Ret til ændringer forbeholdes. Hilsen køkkenpigerne

20 Åbningstider Aktiviteten: Aktiviteten er åben mandag fredag kl Medarbejderne vil dels lave aktiviteter i det særlige aktivitetslokale, dels lave aktiviteter rundt om i huset. Mandage og onsdage er indtil videre reserveret aktiviteter for beboerne på Torstorp Plejecenter. Tirsdag, torsdag og fredag er der åbent for borgere udefra sammen med beboerne på plejecentret. Caféen NYE ÅBNINGSTIDER: Caféen har åbent alle ugens dage. Beboere, pårørende og borgere udefra er velkomne til at benytte caféområdet til almindeligt socialt samvær og småaktiviteter. Det kan forekomme, at caféen er optaget af et større arrangement, idet blandt andet husets fester afholdes her. Der er åbent for salg i caféen i følgende tidsrum: Hverdage: Kl. 11:30 til 13:00 Weekend og helligdage: Kl. 11:30 12:30 Kom indenfor.

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Trane dans Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Godt man stadig har lidt vinter forråd Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Lille sommerfugl lille sommerfugl. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr. August 2015 Årgang 15, nr. 8 Roser fra café haven Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder Majbrith

Læs mere

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr.

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Afrikansk Sortørn Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

April 2015 Årgang 15, nr. 4

April 2015 Årgang 15, nr. 4 April 2015 Årgang 15, nr. 4 God Påske Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Periode: Mandag d. 10. Oktober til Søndag d. 16. Oktober. 2 Græske frikadeller, paprikasovs, kartofler, grøntsagsmix

Periode: Mandag d. 10. Oktober til Søndag d. 16. Oktober. 2 Græske frikadeller, paprikasovs, kartofler, grøntsagsmix Plan 41 Periode: Mandag d. 10. Oktober til Søndag d. 16. Oktober Afleveres senest uge 37 1 Bøf, løgsovs, bløde løg, cafekartofler, grillede grøntsager Ymerfromage med kirsebærsovs 2 Græske frikadeller,

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr. adecember 2014 b Årgang 14, nr. 12 Det sørme det sandt december!! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr.

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr. Februar 2012 Årgang 12, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Allerførst godt nytår til alle; - beboere, pårørende og medarbejdere i Engparken. Tak for samarbejdet i året, der er gået, og jeg glæder mig til

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr.

aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr. aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2019 ENGPARKEN 1 Kære alle. I skrivende stund står julen lige for døren med al dens duft og ynde. Når I læser dette indslag er julen forbi, og vi står igen overfor et nyt år. Til

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Hanni Olesen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke!

Hanni Olesen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke! Bente har været bortrejst til Kina hele oktober og vender tilbage på mandag. Vi har løbende hørt fra hende om hendes mange oplevelser, som hun sikkert vil uddybe i næste nyhedsbrev. I denne omgang må det

Læs mere

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Svane fotograferet i søerne i København Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr. a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr.

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Lørdag 19-03-2016 Fiskefrikadeller med krydret tomatsauce, majs & kartofler Sprængt svinekam med aspargessauce, gulerodsmix og kart. Stikkelsbær-kiwigrød med sødmælk Tomatsuppe med nudler Søndag

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 50 Afleveres senest uge 46 Periode: Mandag d. 12. December til Søndag d. 18. December 1 Bøf, løgsovs, bløde løg, kartofler, delikatesseblanding Abrikostrifli 2 Morsøgryde med kartoffelmos Rabarbergrød,

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin side 1/7 Fredag 21-10-2016 Sprængt nakkefilet m.peberrodssauce, kløvet gulerod og kartofler Kalvehjerter med flødesauce, blomkål og kartofler Skovbærdessert Kirsebærgrød med sødmælk Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr.

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr. a Maj 2013 b Årgang 13, nr. 4 Der er grøde i luften! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN Flere gange om ugen kommer de frivillige og blandt andet synger og spiller sammen med os på Engparken. Det nyder alle i høj grad. Udover det har Engparkens venner

Læs mere

Menuplan. Periode

Menuplan. Periode Periode 07.01.2017-13.01.2017 Lør: Karbonader m. brun sovs, kartofler, blomkål Søn: Kalvefrikasse m. frikassesovs, kartofler, ærter, gulerødder Man: Hjertehacis m. kartofler, broccoli Tir: Rullesteg m.

Læs mere

Menuplan. Periode

Menuplan. Periode Periode 5.1.2019 11.1.2019 Lør: Karbonader m. brun sovs, kartofler, blomkål Søn: Kalvefrikasse m. frikassesovs, kartofler, ærter, gulerødder Man: Karolines søndagsgryde m. kartoffelmos, broccoli Tir: Tarteletter

Læs mere

Menuplan. Periode

Menuplan. Periode Periode 10.11.2018 16.11.2018 Lør: Stegt and m. skysovs, kartofler, rødkål, brunede kartofler Søn: Kogt oksekød m. peberrodssovs, kartofler, bønner Man: Stegt torsketournedo m. tomatragoutsovs, kartofler,

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Februar Ormslevvej i vinterdragt

Februar Ormslevvej i vinterdragt Februar 2017 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Onsdag 20-04-2016 Stegt kyllingebryst med skysauce, blomkål og kartofler Sprængt oksekød med sur/sødsauce, ærter/rød peber og kart. Henkogt ananas med flødeskum Klar suppe med urter, kød og melboller

Læs mere

Årgang 20 Januar 2014

Årgang 20 Januar 2014 Solstrålen Årgang 20 Januar 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Nakkefilet med skysauce, bønner og kartofler Stegt sild med persillesauce, gulerod og kartofler Abrikosgrød med sødmælk Kærnemælksfromage med saftsauce Bøf stroganoff med bønner og løse ris Skinke

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Ugedag Dato Menu Torsdag 1-6 Svenske kødboller, tranebærsovs, grønt, kartofler. Ymerkoldskål m. kammerjunker. Fredag 2-6 Kogt kalv, sur sød sovs, grønt,

Læs mere

Menuplan. Periode

Menuplan. Periode Menuplan Periode 10.12.2016 16.12.2016 Lør: Krydder medister m. varm kartoffelsalat, ærter Søn: Kalvesteg m. skysovs, kartofler, parisercarotter Man: Hvidkålssuppe m. sprængt nakke Tir: Sylte m. mælkesovs,

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Fiskefrikadeller med picklessauce, broccoli og kartofler Svensk pølseret Risengrød med kanelsukker Stikkelsbærgrød med sødmælk Paprikagryde (af oksekød) med ærter og kartofler Stegt skrubbefilet

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Udskiftning af vinduer ud mod åen. Vinduerne på Engparken trænger til at blive udskiftet og der startes med vinduerne i fællesarealet ned mod

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Nakkesteg med champignonsauce, rosenkål og kartofler Kogt kylling med sur/sød thaisauce, karotter og løse ris Ymerfromage med jordbærsauce Hybensuppe med tvebakker Kalkunfrikadeller med dijonskysauce,

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Menuplan. Periode Periode

Menuplan. Periode Periode Periode 10.11.2018 16.11.2018 Periode 17.11.2018 23.11.2018 Lør: Stegt and m. skysovs, kartofler, rødkål, brunede kartofler Lør: Grydestegt kylling m. skysovs, kartofler, majs Søn: Kogt oksekød m. peberrodssovs,

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. 4 Periode: Mandag d. 23. Januar til Søndag d. 29. Januar Afleveres senest uge 52 1 Oksesteg, skysovs,kartofler, bønner Flødefromage med kirsebærsovs 2 Kogt nakke i frikassèsovs, kartofler Jordbærgrød,

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

Sveskegrød, mælk 2. Solbær-hindbærsuppe m.tvebakker 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21

Sveskegrød, mælk 2. Solbær-hindbærsuppe m.tvebakker 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Karbonader, skysovs, kartofler, buketsymfoni Morsøgryde med kartoffelmos Brændende kærlighed, rødbeder Fars. porre, skysovs, kartofler, gulerod/porre

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter September 2017

Hvalsø Ældrecenter September 2017 Hvalsø Ældrecenter September 2017 Zen-garden i Vedde Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Sveskegrød, mælk 2. Hindbærsuppe, flødeskum 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21

Sveskegrød, mælk 2. Hindbærsuppe, flødeskum 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Karbonader, skysovs, kartofler, buketsymfoni Morsøgryde, løse ris, majs Brændende kærlighed, rødbeder Fars. porre, skysovs, kartofler, gulerod/porre

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. Januar 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller de

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Levering Mandag den 2. December 2013

Levering Mandag den 2. December 2013 Levering Mandag den 2. December 2013 * Kalkungryde med euromix og ris Rullesteg med mørk persillesovs, asier og kartofler Kødboller med stuvet selleri, ærter og kartofler Forloren hare med vildtsovs, ribsgele

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Så er vinduespartierne mod bækken udskiftet, og der er flere, der har givet udtryk for, at det virker. Vi arbejder på at få de resterende vinduer

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN Til OL den 7. juni på det nye plejecenter i Ikast, Bøgildlund, vandt Aage, Knud, Martin, Kjær og Ebba guld blandt 6 hold fra kommunens plejecentre. Stort tillykke herfra.

Læs mere

Levering Torsdag den 1. Maj 2014

Levering Torsdag den 1. Maj 2014 Levering Torsdag den 1. Maj 2014 * Hornfisk med persillesovs, kroblanding og kartofler Kalvesteg med kaperssovs, tyttebær og kartofler Græske frikadeller med tzatziki, bagt tomat og stegte kartofler Hakkebøf

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Bjørnetidende Februar og Marts 2015

Bjørnetidende Februar og Marts 2015 1 Bjørnetidende Februar og Marts 2015 Så starter vi på et nyt år med et nyt Brugerråd, og vi vil forsøge at lave arrangementer, som kan underholde, glæde og fornøje på. Bjørnshøjcentret. Hjælp til Bjørnetidende!!

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Menukatalog. - mad gør glad. Sovsen fra Svendborg - en fond med kraft og smag..! Madservice a la carte fra det gode madhus

Menukatalog. - mad gør glad. Sovsen fra Svendborg - en fond med kraft og smag..! Madservice a la carte fra det gode madhus Menukatalog - mad gør glad Sovsen fra Svendborg - en fond med kraft og smag..! Madservice a la carte fra det gode madhus Start d. 4. oktober 2010 - Uge 40 Slut d. 9. januar 2011 - Uge 1 KÆRE KUNDER Gitte

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Leg. blomkålssuppe med kødboller 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, 4. Amerikanske pandekager med 5. Hønsekødsuppe m.

Leg. blomkålssuppe med kødboller 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, 4. Amerikanske pandekager med 5. Hønsekødsuppe m. Uge Afleveres senest uge 0 Revelsben, skysovs, bønner og kartofler Frikadeller, stv. hvidkål, kartofler Flæskesteg, skysovs, kartofler, rødkål Stegt medister, skysovs, kartofler, rødkål Marineret kalkun

Læs mere

Levering Mandag den 30. Januar 2017

Levering Mandag den 30. Januar 2017 Levering Mandag den 30. Januar 2017 * Chili con carne med ris Sprængt kalv med peberrodssovs, gulerod og kartofler Frikadeller med brun sovs, rød coleclaw og kartofler Gullasch med asier og mos Rismelsgrød

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre.

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 10. marts. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Oktober 2017 Karen Maries hjørne. Septembers himmel er så blå, er titlen på en smuk gammel danske sang og ja, vi har flere gange set den smukke blå klare himmel som sangen beskriver men der

Læs mere

MADPLAN FOR OKTOBER 2017 FRIT EFTER MATADOR OG LAURAS GÆSTEBUD DATO FORRET HOVEDRET DESSERT FLÆSKESTEG MED RØDKÅL SKYSAUCE KARTOFLER

MADPLAN FOR OKTOBER 2017 FRIT EFTER MATADOR OG LAURAS GÆSTEBUD DATO FORRET HOVEDRET DESSERT FLÆSKESTEG MED RØDKÅL SKYSAUCE KARTOFLER MADPLAN FOR OKTOBER 2017 FRIT EFTER MATADOR OG LAURAS GÆSTEBUD DATO FORRET HOVEDRET DESSERT SØNDAG D. 1 LAURA S DEJLIGE FLÆSKESTEG MED RØDKÅL RIS AL Á MANDE MED KIRSEBÆRSOVS MANDAG D. 2 TIRSDAG D. 3 ONSDAG

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere