Januar Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr."

Transkript

1 Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener Centerleder Alice Ordrup Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen Teamleder stueetagen Mette Palholt Hansen Teamleder køkken/café Jytte Thøstesen Aktiviteten Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der er nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og Alice Ordrup

3 Alices side Vi ses til Nytårskur tirsdag den 13. januar 2015, kl. 11 til 12 i Cafeen. God jul og Godt Nytår Alice Ordrup Centerleder

4 Bruger- og pårørenderåd 2014, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Kittenstræde 4, 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -6, 2630 Taastrup Repræsentant for Seniorrådet: Inge Jacobsen Bygaden 3 C, 2630 Taastrup. Telefon: og Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Centerleder Alice Ordrup Opdateret den:

5 Vinder af Jule konkurrencen 2014 er Inga Kristensen 124,1 Præmien kan afhentes i Aktiviteten Der er valg til Bruger-/pårørenderåd i januar 2015 Nærmere om dette følger.

6 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 1 Mandag 29/12 Tirsdag 30/12 Onsdag 31/12 Torsdag 1/1 Fredag 2/ Venepumpe øvelser Stolegymnastik Nytårshygge Kom og ønsk hinanden godt nytår! Lukket Nytårsdag Kuglespil Opsøgende aktivitet På Socialt samvær Beboere/brugere Tag lidt mundgodt med til fælles hygge! Filmklub for beboere Hendes store aften Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

7 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 2 Mandag 5/1 Tirsdag 6/1 Onsdag 7/1 Torsdag 8/1 Fredag 9/ Venepumpe øvelser Stolegymnastik Gudstjeneste Gymnastikhold I træningssalen. (selvkørende gruppe) Sangkoret mødes Vi synger året ind Air Hockey Kom og vær med til at indvie vores nye air hockey Højtlæsning af Socialt samvær Beboere/brugere oppyntning der bliver pyntet op med nye udsmykninger i huset Selvkørende Banko Filmklub For beboere Der vil blive serveret kaffe, og lidt til ganen. Ingen tid til kærtegn Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

8 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 3 Mandag 12/1 Tirsdag 13/1 Onsdag 14/1 Torsdag 15/1 Fredag 16/ Venepumpe øvelser Stolegymnastik Aktiviteten Lukket pga. møde Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Bord curling Oplæsning Af bogen Rødder Negle pleje i Aktiviteten Nytårskur i cafeen! Kom og ønsk hinanden godt nytår Fælles sang I boenhed 124,st AOF`S Foredrag for tilmeldte Filmklub For beboere Sneens skatte Socialt samvær Beboere/brugere Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 4 Mandag 19/1 Tirsdag 20/1 Onsdag 21/1 Torsdag 22/1 Fredag 23/ Venepumpe øvelser Kom og vær med Stolegymnastik Gå tur Til Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Hjerne gymnastik Neglepleje v. produktionsskolen Der er plads til 3 kørestols brugere Først til mølle princippet Mini Banko for beboere og kørselshold Højtlæsning Af Socialt samvær Beboere/brugere Opsøgende aktivitet i bo enhed 126. st Vaffel bagning Kom og vær med til at bage vafler. Filmklub For beboere Der vil blive serveret kaffe, samt lidt til ganen! Gudrun Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

10 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 5 Mandag 26/1 Tirsdag 27/1 Onsdag 28/1 Torsdag 29/1 Fredag 30/ Venepumpe øvelser Kom og vær med Stolegymnastik Gåtur I nærområdet Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Balancetræning Med bold og faldskærmsdug Fælles morgenmad I Aktiviteten Beboere gratis Brugere udefra 15kr Cykel tur På husets duo cykel Tøj salg Sælger tøj i tv stuen Mirakelpriser Socialt samvær Beboere/brugere Opsøgende aktivitet højtlæsning af Søren Ryges bøger Filmklub For beboere Jetpiloter Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

11 Torsdag den 8. januar Kl i cafeen Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag

12 Lidt om vores julefest Onsdag den 3. december holdt vi en dejlig julefest med ca. 70 gæster. Fra tidlig morgen var der gang i kødgryderne og køkkenet boblede af aktivitet for at nå at lave alle de dejlige frokostretter. De trofaste frivillige kom kl for at hjælpe med at dække julebordene, som i år var i rigtige nissefarver nemlig gråt og rødt med juletulipaner og silkefyr og grankogler i buketter på bordene. Det har været en dejlig dag, med god mad og skøn musik. Hyggeligt at sidde og synge. Connie Pedersen Kl gik festen i gang, der blev skænket øl, sodavand og snaps, og snart var de første retter på bordene. Der blev solgt 300 lodder til Amerikansk lotteri, og som sædvanlig var der rift om dem. God stemning, dejlig dag, god underholdning, god mad! Jytte Christiansen Underholdningen stod Marie og Daddy for, de sang for- og med os i 2 x 45 min. de havde fremstillet nogle meget flotte sanghæfter, som de delte ud, så der var ingen undskyldning for ikke at synge med, og det gjorde de fleste også medstor lyst og glæde. Der var en rigtig god stemning gennem hele dagen.

13 Vi fik mange gode danske jule lækkerier, og hvis nogen gik sultne fra bordet, så var det deres egen skyld. En dejlig dag. Hyggeligt med 2 flotte hæfter til at synge efter. Dejligt med et tidligt forårstegn med tulipanerne på bordet. God stemning! Birthe Rasmussen Der blev rundet af med kaffe/te og lækre hjemmebagte småkager samt chokolade, og endelig skulle spændingen udløses, for alle var spændte på om de nu vandt i lotteriet. Heldigvis var der meget stor tilfredshed med gevinsterne og alle gik glade hjem. Tak for en hyggelig dag til alle!

14 Sildebord i Aktiviteten Når vi sådan sidder samlet i Aktiviteten og indimellem sidder og snakker om løst og fast, så hænder det at en lys ide bliver grebet i farten og så er der ikke langt fra tanke til handling. Spontane ideer skal der nemlig også være plads til selv om vi kører med nogenlunde faste aktiviteter. Ideen med en lille frokost med egenbetaling opstod netop på denne måde, vi sad og fantaserede om bagerens hjemmebagte rugbrød, og slagterens hjemmesmeltede fedt og hjemmelavede karrysild. Før vi fik set os om, havde vi planlagt at føre dette ud i livet, og vi har netop holdt en hyggelig dag med 27 gæster med snaps, øl, sodavand. Menuen bestod af marinerede sild, kryddersild og hjemmelavede karrysild med æg, lune fiskefilet med remoulade og citron, samt ost og div. kiks. Der blev lige tid til en hurtig kop kaffe og chokolade før vores kørselshold blev hentet til hjemturen. En rigtig dejlig dag med mange gode juleønsker borgere, beboere og personale imellem. Hilsen 2 x Julie, Anders og Lisbet.

15 Juletræet pyntes Traditioner er der mange af på Torstorp plejecenter, en af dem er, at årets juletræ er ca. 2,5 meter højt og står i cafeen, hvor det bliver pyntet af beboere og brugere samt Aktivitetens personale medens der høres sagte julemusik og nydes lidt godter. Så den 5. december gik en flok i gang med at pynte vores duftende grønne grantræ. Som flere sagde, så bliver man lidt som barn på ny og mindes sin barndoms juletræs pyntning og der fløj mange gode fortællinger fra mund til mund medens vores juletræ blev iført sin pynt. Der var stor tilfredshed hos alle over resultatet, så nu siger vi som i den gamle julesalme. Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt! Hilsen Aktiviteten

16 Kommunens julefest Aktiviteten deltog i kommunens julefest, og var af sted med 32 borgere, der var reserveret 3 gode borde til os, og straks vi kom, fik vi serveret dejlige juleboller og kaffe/te. Birkums orkester spillede op til sang og dans, og snart dansede et par af vores beboere til de glade toner. Der var lodtrækning om både gavekort til Super Brugsen og store flotte gavekurve, og tænk engang, vores borgere var så heldige at de vandt ikke mindre end 5 flotte gavekurve og 3 gavekort, så der var stor jubel, og ikke et øje tørt. Det gik fint, personalet hyggede rigtigt om os, der var god stemning, måske lidt for langt, jeg blev lidt træt, men jeg var glad for at være med. Elin Binau

17 Underholdningen leverede Jette Torp og hendes mand, bedre kendt som Chili Claus Han var især rigtig god til at spille på sav og også på harmonika. Vanen tro var der et fint hæfte med julesange som vi alle sang med på efter bedste evne. Det var en god fest. Musikken var bare alt for høj, især da vi sad og spiste, da skulle de have spillet sagte musik. Det var dejligt smørrebrød. Inga Kristensen Finn Nørbygaard stod for aftenens sidste underholdning, og snart sad vi med store fade med frisksmurt dejligt smørrebrød, samt øl eller vand. Kl var festen slut, og bussen skulle atter lastes før turen atter gik hjem til Torstorp plejecenter. En dejlig eftermiddag/aften var slut, tak for en dejlig dag.

18 I sne står urt og busk i skjul

19 Middagsplan for januar Hovedret Biret Tors. 1. Forloren skildpadde m/ ½ æg Romfromage Fre. 2. Kålrouletter m/ muskatsovs Æblegrød Lør. 3. Kylling i ingefærsovs,ærter Forloren spejlæg Søn. 4. Husarsteg m/ champignonsovs Fløderand m/ brombærsovs Man. 5. Boller i Karry m/ løse ris Kærnemælkssuppe m/ rosiner Tirs. 6. Stegt flæsk m/ persillesovs Rødgrød Ons. 7. Skipperlabskovs m/ persille Hyldebærsuppe m/ æbler Tors. 8. Stegt fisk m/ remouladesovs Perlefromage m/ saftsovs Fre. 9. Stegt kalvelever m/ bløde løg Tarteletter m/ høns i asparges Lør. 10. Thaikalkungryde m/ løse ris Henkogt frugt m/ makronskum Søn. 11. Svensk svinekam m/ stuvet spinat & brune kartofler Muldvarpeskud Man. 12. Stegt medister m/ stuvet hvidkål Tomatsuppe m/ nudler Tirs. 13. Kogt høne m/ aspargessovs Hønsekødsuppe Ons 14. Fiskefrikadeller m/ persillesovs Alliancegrød Tors. 15. Blomkålsgratin m/ tomatsovs Tyttebærris Fre. 16. Hakkebøf m/ bløde løg & løgsovs Byggrød m/ saft & kanel Lør. 17. Sylte m/ stuvede kartofler Hybensuppe m/ tvebakker Søn. 18. Gullasch m/ kartoffelmos Citronfromage m/ skum Man. 19. Gule ærter m/ flæsk/pølse Æbleskiver m/ syltetøj Tirs. 20. Gryderet m/ paprika & løse ris Aspargessuppe Ons. 21. Frikadeller m/ stuvet ærter & Chokoladebudding m/ skum gulerødder Tors. 22. Kogt torsk m/ sennepssovs Jordbærgrød Fre. 23. Koteletter m/ paprikasovs Minestronesuppe Lør. 24. Kødsovs Bolognese m/ mos Ananasdrøm Søn. 25. Kylling i rødvin m/ løse ris Abrikostrifli Man. 26. Forloren hare m/ vildtsovs Mannagrød Tirs. 27. Stegt fisk m/ persillesovs Solbærsuppe Ons. 28. Brunkål m/ bacon Pandekager m/ syltetøj Tors. 29. Kyllingelår tandoori m/ skysovs Rødbedesuppe Fre. 30. Brændende kærlighed Henkogt frugt m/ ymercreme Lør. 31. Indisk karryret m/ løse ris Kirsebærgrød Ret til ændringer forbeholdes. Hilsen køkkenpigerne

20 Åbningstider Aktiviteten: Aktiviteten er åben mandag fredag kl Medarbejderne vil dels lave aktiviteter i det særlige aktivitetslokale, dels lave aktiviteter rundt om i huset. Mandage og onsdage er indtil videre reserveret aktiviteter for beboerne på Torstorp Plejecenter. Tirsdag, torsdag og fredag er der åbent for borgere udefra sammen med beboerne på plejecentret. Caféen NYE ÅBNINGSTIDER: Caféen har åbent alle ugens dage. Beboere, pårørende og borgere udefra er velkomne til at benytte caféområdet til almindeligt socialt samvær og småaktiviteter. Det kan forekomme, at caféen er optaget af et større arrangement, idet blandt andet husets fester afholdes her. Der er åbent for salg i caféen i følgende tidsrum: Hverdage: Kl. 11:30 til 13:00 Weekend og helligdage: Kl. 11:30 12:30 Kom indenfor.

Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten. Sjov Motion hver onsdag.

Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten. Sjov Motion hver onsdag. Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Tænk engang. Der er noget i luften Jamen hvor er det da fantastisk, at sidde her i februar måned med forår

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Husavisen. Juni 2014 OPSLAGSTAVLEN. Dronning Ingrids Hjem. Bibliotek : tlf. Tlf.: 82 55 22 00. inden kl. 10.00 Fodpleje :

Husavisen. Juni 2014 OPSLAGSTAVLEN. Dronning Ingrids Hjem. Bibliotek : tlf. Tlf.: 82 55 22 00. inden kl. 10.00 Fodpleje : OPSLAGSTAVLEN Bibliotek : tlf. Tlf.: 82 55 22 00 Vigerslev Bibliotek Hanne Fachmann Jürs Dronning Ingrids Hjem Kirsebærhaven 23 2500 Valby Købmand : tlf. 30 40 14 46 Varebestilling Mandag - Torsdag inden

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side 12-13) UK information og teater (side 22-23) Klub Blovstrød

Læs mere

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg EV Elev nyt er også denne gang på 12 sider. Der er sket meget, og vi har haft nogle spændende måneder siden sidst, og det vil vi rigtig gerne fortælle om. Som i de foregående numre af EV Elevnyt, har vi

Læs mere

VESTBYAVISEN. Vestergade renoveres - 1. etape er i gang. Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003

VESTBYAVISEN. Vestergade renoveres - 1. etape er i gang. Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003 VESTBYAVISEN Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003 Vestergade renoveres - 1. etape er i gang KVARTERLØFT 2001-2007 Bliv gaderepræsentant Hvis I vil gøre noget for jeres kvarter, så bliv gaderepræsentant

Læs mere

SAB-Nyt. Orientering om helhedsplan. SAB NYT ÅRGANG 5 NR 4 December 2011

SAB-Nyt. Orientering om helhedsplan. SAB NYT ÅRGANG 5 NR 4 December 2011 SAB-Nyt... Mandag den 24. oktober startede Hansson & Knudsen de fysiske arbejder på den store renovering i afdeling 16 - Skovparken. Fyldig dækning inde i bladet. Læs side 3, 4, 8, 9 og 14. 7 10 23 3 Nyt

Læs mere

Nøvlingen. oktober 2011

Nøvlingen. oktober 2011 Nøvlingen oktober 2011 Nøvlingen - Indhold Pigeraketten... 3 Nøvling festuge... 4 Kære Giro 413... 6 Small ship race... 8 Lille Nøvling klassikeren... 9 Bio/spise kombi... 10 Nøvling -hvor fanden er Nøvling?...

Læs mere

Uforudsigelig kirkekoncert side 6. Farvel til én og goddag til en anden side 24

Uforudsigelig kirkekoncert side 6. Farvel til én og goddag til en anden side 24 Farvel til én og goddag til en anden side 24 Uforudsigelig kirkekoncert side 6 #1 MARTS 2015 -GRAM-TVAERS.DK Erhvervsportræt: Thomas Harbo Side 22 Leder Redaktionen Redaktør Lisbeth Kristensen tlf. 3036

Læs mere

IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG

IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG HÅNDBOLD GYMNASTIK DGI Håndboldskole... Se side 4 BADMINTON Fremgang i medlemstallet... Se side 10 FODBOLD Fodbold firmastævne... Se side 12-15 KIRKERNE Zumba

Læs mere

Nummer 66 18. årgang Januar 2015

Nummer 66 18. årgang Januar 2015 Nummer 66 18. årgang Januar 2015 Arrangement i Seniorklubben, side 8 Vinderslev Skole på Malmhøj, side 26 Dagplejebørn, side 31 Bedsteforældredag i heldagslegestuen, side 31 Spejdernes julemarked, side

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

kirkebladet 150 års fødselsdag side 6 Nephew og pinse side 3-4 På med vandresandalerne! side 5 Dette nummer: NR 02 2013 85. årgang April Maj Juni Juli

kirkebladet 150 års fødselsdag side 6 Nephew og pinse side 3-4 På med vandresandalerne! side 5 Dette nummer: NR 02 2013 85. årgang April Maj Juni Juli kirkebladet NR 0 0 5. årgang April Maj Juni Juli Dette nummer: 50 års fødselsdag side 6 Nephew og pinse side -4 På med vandresandalerne! side 5 leder De første skal blive de sidste og de sidste skal blive

Læs mere

WWW.HOLBAEKKIRKE.DK SKT. NIKOLAI SOGN SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2013 NYD DIN HVERDAG, DEM ER DER FLEST AF...

WWW.HOLBAEKKIRKE.DK SKT. NIKOLAI SOGN SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2013 NYD DIN HVERDAG, DEM ER DER FLEST AF... WWW.HOLBAEKKIRKE.DK SKT. NIKOLAI SOGN SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2013 NYD DIN HVERDAG, DEM ER DER FLEST AF... Sognepræst Hanne Mejlhede (kbf) Kirkestræde 2B, 4300 Holbæk Tlf. 5943 2087 / 4059 9718 e-mail:

Læs mere

Foreningens bestyrelse

Foreningens bestyrelse Nr. 14 Marts 2006 Foreningens bestyrelse Ghita Larsen, formand 4586 9720 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008 Birgit Tønnesen 4586 9725 www. hoersholm-folkedans.dk

Læs mere

DANSK KOLONIOG SØMANDSKIRKE

DANSK KOLONIOG SØMANDSKIRKE DANSK KOLONIOG SØMANDSKIRKE GØTEBORG ANKERKÆDE at tro er at kaste anker NR. 314: Sommer 2015 Pinse Der er forskel på at sove og at være vågen. I søvnen drømmer vi og oplever situationer og handlinger,

Læs mere

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns ParkinsonPosten Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns Der var rigtig mange til Temaaften med ergoterapeut Jannie Jensen. Se referat side 17. Forår 2015 ParkinsonPosten

Læs mere

Brug hinanden 11 historier om frivillighed

Brug hinanden 11 historier om frivillighed Brug hinanden 11 historier om frivillighed Redaktion: Frivilligafdelingen Tekst: Gitte Roe Eriksen Foto: Stefan Kai Nielsen, EKKO Pressefoto Grafisk design: Lotte Rask Tryk: KLS Grafisk Hus A/S Oplag:

Læs mere

SLØJFEN 35. Få penge! Kunstværker mod kræft. december 2008. Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige. > Se mere på side 3 til 5.

SLØJFEN 35. Få penge! Kunstværker mod kræft. december 2008. Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige. > Se mere på side 3 til 5. Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige SLØJFEN 35 december 2008 Foto: Simon Fønsbo > Se mere på side 3 til 5 Kunstværker mod kræft > Se side 9 Få penge! > Se side 15 FRA LOKALFORENINGSAFDELINGEN BJARNE

Læs mere

Avedøre kirkeblad. Følg mig. Februar - Maj 2009 Nr. 67. En skilærer i Isaberg i Sverige lærer børnene fra High Noon at stå på ski.

Avedøre kirkeblad. Følg mig. Februar - Maj 2009 Nr. 67. En skilærer i Isaberg i Sverige lærer børnene fra High Noon at stå på ski. Avedøre kirkeblad Følg mig. En skilærer i Isaberg i Sverige lærer børnene fra High Noon at stå på ski. Kirken giver børnene turen som tak for, at de har sunget ved Gud og Spaghetti og spillet drama ved

Læs mere

Sønderriset. Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang

Sønderriset. Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang SØNDERRISET Nummer 5, oktober 2013, 25. årgang Ansvarshavende Redaktør: Peter Hundebøll peter.hundeboell@skolekom.dk Redaktion: P. Hundebøll, B. Eskildsen Abonnement: 50

Læs mere

Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset.

Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset. Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset. Det er en stor begivenhed for dit barn og sikkert også for jer, da I skal aflevere det dyrebareste I har, at starte i vuggestue/børnehave,

Læs mere

Vi vil gerne byde jer hjertelig velkommen til Vuggestuen Pilehuset. Vi glæder os til at skal begynde på.. fra den..

Vi vil gerne byde jer hjertelig velkommen til Vuggestuen Pilehuset. Vi glæder os til at skal begynde på.. fra den.. Kære.. Vi vil gerne byde jer hjertelig velkommen til Vuggestuen Pilehuset. Vi glæder os til at skal begynde på.. fra den.. Vi vil gerne invitere jer til en samtale Samtalen vil vare ca. ½ time, hvor I

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

10. klasse havde sidste. maj og var i. udklædte. Det samme gjaldt lærerne.

10. klasse havde sidste. maj og var i. udklædte. Det samme gjaldt lærerne. SOMMER 2008 Lederen: S. 2 Sommerhilsen fra skolebestyrelsen: S. 4 10. klasse havde sidste skoledag den 29. maj og var i den anledning festligt udklædte. Det samme gjaldt lærerne. Sikker skolevej S. 5 Sommerlejr/

Læs mere

og hvad gør jeg så? HÅNDBOG MED GODE RÅD FRA DEMENTE TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE

og hvad gør jeg så? HÅNDBOG MED GODE RÅD FRA DEMENTE TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE D E M E N S og hvad gør jeg så? HÅNDBOG MED GODE RÅD FRA DEMENTE TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE Rådgivnings- og kontaktcentret for demensramte og pårørende Kallerupvej Odense Forord I 2002 etablerede Alzheimerforeningen

Læs mere

2014-2015. (se historien om edderkoppen sidst i hæftet)

2014-2015. (se historien om edderkoppen sidst i hæftet) (se historien om edderkoppen sidst i hæftet) Hermed et lille spændende katalog over alt det, der foregår i Køng og Svinø Kirker og præstegård fra sommeren 2014 til sommeren 2015 1 Høstgudstjeneste og frokost

Læs mere

Hald Vind. Privat indsamling til udvidelse af Hald Ege Idrætscenter. - Følg indsamlingen på: www.haldegeidraetscenter.dk

Hald Vind. Privat indsamling til udvidelse af Hald Ege Idrætscenter. - Følg indsamlingen på: www.haldegeidraetscenter.dk Hald Vind Privat indsamling til udvidelse af Hald Ege Idrætscenter. - Følg indsamlingen på: www.haldegeidraetscenter.dk NR. 4 32. ÅRGANG DECEMBER 2014 Hald Vind Det selvejende lokalblad Hald Vind udgives

Læs mere

30. årgang September 2013 Nr. 3

30. årgang September 2013 Nr. 3 ISSN 2245-5957 huntingtons.dk 30. årgang September 2013 Nr. 3 Landsforeningen Huntingtons Sygdom huntingtons.dk nr. 3/13 1 Indhold Formanden har ordet... 3 Positivdagen... 3 Landsindsamlingen 2013... 4-5

Læs mere