TIMEGEEKS JLC & DUNHILL PIAGET HYLDER EN GAMMEL SPORT PATEK PHILIPPE IMPONERER IGEN IGEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIMEGEEKS JLC & DUNHILL PIAGET HYLDER EN GAMMEL SPORT PATEK PHILIPPE IMPONERER IGEN IGEN"

Transkript

1 TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder JANUAR 2010 WOOLLHEADS URE FOTOGRAFISK TILBAGEBLIK PÅ VINTAGEURE I KOMPAGNISTRÆDE KLARLUNDs FLAGSKIB ØSTERGADES TIKKENDE EPICENTER VOKSER PIAGET HYLDER EN GAMMEL SPORT RAPPORT FRA ARGENTINA JLC & DUNHILL I ATMOSFÆRISK FORENING PATEK PHILIPPE IMPONERER IGEN IGEN PLUS EN MASSE DEJLIGE URE, SOM DU MED GARANTI IKKE KAN LEVE FORUDEN! VELKOMMEN TIL ENDNU ET NUMMER AF ONLINE TIMEGEEKS MAGASINET!

2 URTOSSEN Dette billede stammer fra Gato Blanco restauranten på den argentinske Tigre flod, hvor jeg nød en frokost med min hollandkske redaktør for Watch Report. Jeg bærer et Rolex Cosmograph ref fra 1972 på den ene arm, og et Patek Philippe Nautilus Chronograph på den anden. Rolex uret er dog ikke mit eget! Vinen i glasset er en lokal Chardonnay. VELKOMMEN TIL ET SPRITNYT ÅR! Dit hoved føles måske en smule tungt efter gårsdagens indtagelser af rigelige mængder spiritus, nytårsfortsætter og måske et sidespring eller to. Nogle Urtosser har måske nydt at kigge på deres ure med evighedskalender, idet det jo er et smukt syn, når urets visere OG årsindikator flytter sig, når klokken er slået tolv. December var endnu en travl måned med adskillige tikkende events her og der. Klarlund slog blandt andet dørene op for en imponerende anden sal ovenpå deres Østergade forretning. Timegeeks var naturligvis på pletten, og bringer nogle af Runde Knabenhans billeder fra den endog særdeles velbesøgte reception. Den kommende måned byder på Salon International de Haute Horlogerie (SIHH) i Geneve fra januar. Jeg glæder mig til at reportere fra denne årlige, tikkende begivenhed, der efterhånden inviterer færre og færre journalister indenfor. Faktisk er der kun en enkelt dansk, svensk og norsk journalist, der er inviteret til SIHH i Det er derfor kun TIMEGEEKS, der kan reportere fra denne vigtige begivenhed med live billeder og rent faktisk have set og prøvet de ure, vi omtaler. Saglig kritik modtages gerne, og har du kommentarer, forslag, eller bare brug for at sende en hilsen, så kan dette gøres på kristian@timegeeks.dk Med tikkende hilsen, Kristian Haagen Passioneret indehaver af TIMEGEEKS.DK JAEGER-LECOULTRE ATMOS OG DUNHILL I SMUK FORENING JAEGER-LECOULTRE HAR LANCERET ET SMUKT ART DECO INSPIRERET ATMOS I SAMARBEJDE MED LUKSUSKOLLEGAEN, DUNHILL. De to Richemont-ejede luksusfirmaer, Jaeger- LeCoultre og Dunhill, har skabt endnu et imponerende Atmos-ur, Atmos Regulator for Alfred Dunhill. Jaeger-LeCoultre Atmos uret får sin energi til værket via atmosfæretryk hvílket jo unægtelig må være det tætteste, man kommer en evighedsmaskine? Atmos Regulator for Alfred Dunhill er limiteret til 28 styk, og de heldige ejere kan pryde kaminhylden med et stykke tikkende kunst af sortmatteret glas, rokkelæder og et Art Deco design, der minder om Dunhills elegante cigarretetuier, og lightere fra 1930erne. NYE FACETTER Udover dette smukke kunstværk, så har JLC også leveret værkerne til de seneste versioner fra den klassiske Dunhill Facet-kollektion. Facet urene er tydeligvis opkaldt efter urglassets markante slibning. De to nylancerde versioner er udstyret med JLC kaliber 822 og tilbydes af stål eller guld.

3 POLO HØRER TIL EN AF VERDENS ÆLDSTE SPORTSGRENE OG DEN DYRKES MED SAMME ENTUSIASME HOS DET ARGENTINSKE FOLK SOM DERES NATIONALE FODBOLDHOLD! DET VAR DER- FOR KUN NATURLIGT, AT PIAGET VALGTE BUENOS AIRES SOM VENUE TIL LANCERINGEN AF DERES SENESTE POLO FORTYFIVE. PIAGET PRÆSENTEREDE NY MODEL I ARGENTINA SCHWEIZISKE PIAGET HAVDE VALGT DEN ARGENTISKE HOVEDSTAD, BUENOS AI- RES, SOM SCENEN FOR LANCERINGEN AF DET SENESTE POLO FORTYFIVE. TIMEGEEKS VAR MED. Vejret var desværre ikke på Piagets side, da Timegeeks fløj kilometer for at opleve både polokampe og lanceringen af et limiteret Polo FortyFive Chronograph. Det dårlige vejr betød, at langt de fleste polokampe blev aflyst, og jeg nåede desværre derfor kun at opleve en enkelt af disse fascinerende kampe, der foregår fra hesteryg. Rent tilfældigt sad jeg ved siden af en schweizisk repræsentant for Piaget og han bar en prototype af det pågældende ur, mens vi nød en kamp. Det betød, at jeg fik en unik mulighed for at tage billeder af dette skønne ur med både polospillere på banen, og Buenos Aires skyline i baggrunden. De argentinske farver går igen på dette limiterede FortyFive Chronograph, og kaptajnen for Piagets polo team, Pilará, Marcos Heguy, hyldes ved at hans handicap på 10 er angivet på urets indre krans. Desuden prydes urets glasbagkasse med hans signatur. Det er et kæmpe privilegie at have et ur med mit eget navn på, sagde en rørt Heguy, mens pressen og diverse sydamerikanske Piaget-forhandlere mæskede sig i store bøffer og lokal Malbec vin, da uret blev præsenteret d. 30. november i Buenos Aires. INGEN REGLER UDEN UNDTAGELSER Vi laver normalt ikke limiterede ure, sagde Piagets CEO, Phillip Leopold Metzger til mig, da han og jeg sad mutters alene i hotellets restaurant en stille morgen. Men vi vil gerne hylde vores succesrige team med dette ur, og lancerer det kun i 45 styk, fortsatte han. Piaget Polo FortyFive Chronograph Limited Edition Marcos Heguy bliver officielt lanceret under den amerikanske poloturnering USAP i Udover farvedetaljer og signatur på bagkassen, så er uret identisk med det FortyFive, der blev introduceret i Geneve januar

4

5 Sssshhh! Du må ikke sige det til nogen! Men Corum lancerer altså dette eventyrlige Admiral s Cup med skelleteret skive, minutrepetition og tourbillon. TIMEGEEKS fi k lov som ét af de meget få websites til at smugkigge på dette tikkende vidunder, før det blev lækket til verdenspressen. Og tak for det, Corum! Admiral s Cup Minute Repeater Tourbillon 45 er med til at fejre 50 års jubilæet for den populære kollektion, men navnet på uret henviser til kassens størrelse. VIDSTE DU... at præsident John F. Kennedy ikke ville acceptere et guld Rolex, som Marilyn Monroe forærede ham til hans 45 års fødselsdag. På bagkassen stod der: With love as always/from/marilyn/ May 29th WINDOW SHOPPING Nå...kom du godt ind i det nye år? Fik du mumlet nogle nytårsfortsæt i en ordentlig brandert? Hvis ja, så håber jeg, at et nyt ur var mellem de fortsæt er nemlig med garanti et år, der byder på nogle af de mest spændende nyheder indenfor urmageri. De kommende sider viser både ure, der er på vej samt ure, der allerede findes hos din forhandler. Håber de kan bruges som inspiration til det kommende, tikkende indkøb. Godt nytår og nyt ur! Man hylder både klassisk schweizisk horologi og den gode historie med et IWC Flieger Mark XVI om armen. Designet stammer helt tilbage til 1936, hvor IWC producerede ure til engelske RAF. Fire år senere producerede de det første B-Uhr for tyske Luftwaffe. Ak ja, sådan er det jo at være et neutralt, urpoducerende land midt i en verdenskrig. Piaget tilbyder haute horlogerie af den bedste skuffe med dette smukke Emperador Coussin Grande Luna med en innovativ og smukt forarbejdet månefaseindikator, der har en finish, der minder om månens overflade. Det er dog ikke denne del, der bevæger sig, men der imod en cirkulær skive, der dækker for denne flade og dermed viser månens form den pågældende dag. Girard-Perregaux er jo et urfirma med adskillige år på bagen, og derfor er det kun naturligt, at de kigger lidt i fortidens arkiver og relancerer smukke designs fra dengang TV var S/H og Sidney Lee s forældre ikke kendte hinanden. Flyback Chronograph Monte Carlo 1973 blev lanceret på SIHH i 2009 og er ét af de flotteste ure i GPs kollektion for tiden.

6 VIDSTE DU... at Jerry Seinfeld fra den morsomme show, Seinfeld, bar et Breitling i de første sæsoner af den populære TV-serie? Alpina ejes af Peter Stas, som fik succes med Frederique Constant. Urmærket der introducerede kig-til-balancen i 1990erne. Dernæst købte han Alpina, og i 2009 introducerede han DeMonaco, som er det første ur, der er Made in Monaco. En foretagsom, og i øvrigt ualmindelig flinker fyr, ham Peter Stas. Alpina laver nogle sporty ure i oversize og samtlige versioner er et ekstra blik værd. Her er der tale om Extreme Diver med en kassediameter på 48 millimeter. Breitling kigger dybt i designskuffen i disse dage. Det gør de klogt i, idet det schweiziske urfirma har masser af legendariske modeller at relancere, ikke mindst ChronoMatic. Her er der tale om en 2010 model med kalenderfunktion og funky fletlænke. Eterna tilbydes nu hos Klarlund, der ved, at det godt kan betale sig at tilbyde ure med både klassisk design og værker af exceptionel kvalitet. Eterna hører til ét af de dygtigste værkfirmaer i Schweiz og det er med til at gøre deres ure virkelig spændende. Ikke mindst dette smukke Vaughan Big Date af pinkguld. Georg Jensen har bevist, at man godt kan gøre et perfekt design bedre. Her er der tale om Henning Koppels stringente design, der er blevet lanceret i en moderne udgave med automatisk værk, der tilbyder gangreserveindikator og 24-timers visning. Talentfulde Nadja Zerunian stod i øvrigt for denne vellykkede relancering af en klassiker. Ulysse Nardin Maxi Diver af stål med titanium detaljer er en fryd at spænde om armen. Det 42.4 millimeter store ur oser af kvalitet og tilbyder en fantastisk finish, både hvad angår værk, kasse og ikke mindst innovativ gummirem. Cartier forstår luksus bedre end de fleste. Dette skyldes ikke mindst deres smykketradition, men også deres legendariske ure. Tank modellen blev introduceret allerede i 1917 og nu tilbydes Tank Solo for første gang med elegant lænke. Sådan, Cartier!

7 DER VAR ENGANG I KOMPAGNISTRÆDE... ENDNU ET REKORDHØJT HAMMERSLAG TIL PATEK PHILIPPE. PATEK BLIVER VED MED AT IMPONERE PÅ ALVERDENS AUKTIONER, IKKE MINDST ANTI- QUORUM DEN FEMTE DECEMBER PATEK PHILIPPE er i en klasse for sig selv. Ikke bare når det kommer til kvalitet og efterspørgsel. Men i allerhøjetse grad også, når det kommer til rekordhøje hammerslag på alverdens auktioner. Patek Philippes legendariske Cal. 89 lommeur fik blandt andet hammerslag på 5 mill CHF hos Antiquorum d. 24. november. Det viste ref tilbyder både minutrepetition (der aktiveres på knappen, der sidder på kassens venstre side), årskalenderfunktion og månefase indikator. Grunden til, at billedet viser tre styk af dette sjældne ur fra 1999, er, at der blev produceret tre skiver til samme ur, der i øvrigt er lavet af platin. På trods af, at ref er lavet af platin, så er det stadig et højt og imponerende hammerslag for dette Patek Philippe. Resultatet beviser, at sjældne ure stadig er efterspurgt, selv midt i en krisetid. DER VAR ENGANG EN FANTASTISK BUTIK I KØBENHAVNSKE KOMPAGNISTRÆDE, DER INTRODUCEREDE BEGREBET VINTAGEURE TIL DET DANSKE FOLK. BUTIKKEN AF SAMME NAVN BLEV HURTIGT KENDT SOM STEDET, HVOR MAN KØBTE SIG ET FINT, ÆLDRE UR. MICHAEL WOOLLHEAD var desværre nødsaget til at lukke sin butik og hjemmeside, Vintageure Copenhagen (ja, det var Michael, der oprindeligt fandt på navnet Vintageure) pga. et voldsomt røveri. Men før dette skete osede hans butik af tikkende viden, tændte stearinlys og hyppige besøg fra både gadens andre butiksindehavere samt en lind strøm af både nye og gamle kunder, der enten ville købe et ur, eller blot nyde godt af Michaels viden, og ualmindeligt behagelige sind. Jeg tog billederne til Michaels velbesøgte hjemmeside gennem en længere årrække, og det næste opslag er et lillebitte udvalg af nogle af de fantastiske ure, der blev handlet fra hedengangne Vintageure, der måtte lukke både butik og hjemmeside i juni 2006.

8

9 KLARLUND ÅBNEDE ENDNU EN TIKKENDE ETAGE PÅ ØSTERGADE KLARLUND HAR TO FORRET- NINGER I KØBENHAVN. DEN ENE LIGGER LIGE OVERFOR HOVED- BANEGÅRDEN, DEN ANDEN I DET KØBENHAVNSKE, HOROLOGISKE EPICENTER, ØSTERGADE. HER FINDER DU OGSÅ STENSTRUP, HVELPLUND, OLE MATHIESEN OG IKKE LANGT FRA DENNE BERMU- DA TREKANT AF FINERE URMAG- ERI, FINDER DU OGSÅ FRANZ JAE- GER & ME (GOTHERSGADE 31). KLARLUND fik endelig åbnet for dørene på anden etagen af deres forretning i Østergade. Dette skete i selskab med så mange inviterede gæster, at stemningen mindede mere om en populær natklub, end åbningen af 300 ekstra kvadrameter tikkeri, og glimtende pynt af fineste kaliber. Der blev tømt champagne, vendt plader, sludret og sladret og det blinde øje blev vendt til de få detaljer i hjørnerne, der ikke helt nåede at blive færdig til den planlagte reception, der løb af stabelen d. 10. december. Det pynter gevaldigt på Klarlunds Østergade forretning, og det er en imponerende oplevelse at entre den nye etage, der også huser Klarlunds syv mand store, åbne service værksted. Hvis du har bare den mindste interesse for ure, så bør du virkelig slå et smut forbi det nye to-etagers tikkende mekka i Østergade. MEMOVOX med verdenstid berigede første gang det spirende urmarked i 1958, da Jaeger-LeCoultre dengang fejrede deres 125 års jubilæum. Det er derfor ikke urimeligt, at det hæderkronede urfirma relancerer denne smukke model, der bliver præsenteret for verdenspressen i januar, når SIHH åbner de blankpolerede døre. I 1958 hed modellen med rette International, men er i dag bedre kendt som Worldtimer. JLC har dog valgt at relancere under det oprindelige navn. Relanceringen af JLC Memovox International er limiteret og tilbydes af stål (750 styk) og rødguld (250 styk), og brillierer ved at have en kassediameter på 40 klædelige millimeter. Ikke noget med en overdrevet og se-her-kommer-mit-ur oversize størrelse, hvilket ikke bare er forfriskende, men også toneangivende for den standardstørrelse, der er ved at vinde indpas på urmarkedet. Værket er naturligvis af egen produktion, kaliber 956. JAEGER-LECOULTRE HYLDER DERES MEMOVOX I 2010 JAEGER-LECOULTRE INTRODUCEREDE MEMOVOX FØRSTE GANG I 1950ERNE, HVOR VERDEN HUNGREDE EFTER FORNYELSE EFTER EN DESTRUKTIV VERDENSKRIG. KOMBINATIONEN AF TIDVISNING, OG MEKANISK ALARM- FUNKTION, VANDT HURTIGT INDPAS, OG MEMOVOX HAR SIDEN LANCERINGEN HØRT TIL ET AF JLCs SIGNATURPRODUK- TER, SIDE OM SIDE MED DERES LEGEN- DARISKE REVERSO. TIDLØS PARTNER JLC lancerer også en smuk partner til Memovox International, nemlig en simpel og tidløs automatisk version med dato og markante, løftede kvartermarkeringer (6-9-12), ligeledes udstyret med kaliber 956. Denne nærmest ikoniske version af Memovox tilbyder også en kassediameter på 40 millimeter. Laaabert!

10 TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder Besøg vores velbesøgte hjemmeside, der er spækket med ugentlige nyheder, utallige artikler, og ikke mindst Danmarks mest populære handelsforum for Urtosser. TIMEGEEKS.DK

Urenes Mile High klub

Urenes Mile High klub Urenes Mile High klub I s gennemgang af diverse kategorier indenfor armbåndsure er vi i dette nummer nået til piloture. Ure, som typisk kan kendes på særdeles letaflæselige skivelayouts, store optrækskroner

Læs mere

TIMEGEEKS OKTOBER 2010: MODSTANDSDYGTIG TIKKER TIL SAMLINGEN. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS OKTOBER 2010: MODSTANDSDYGTIG TIKKER TIL SAMLINGEN. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder OKTOBER 2010: MODSTANDSDYGTIG TIKKER TIL SAMLINGEN ULYSSE NARDIN FREAK LIMITERET TAG HEUER MONACO GIRARD-PERREGAUX 1966 HINGELBERG OG GRAHAM ROADTRIP

Læs mere

TIMEGEEKS KRONPRINSEN SE MIT NYE UR LINDE WERDELIN OG CHOPARD GREUBEL FORSEY URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS BÆRER NU OGSÅ ET

TIMEGEEKS KRONPRINSEN SE MIT NYE UR LINDE WERDELIN OG CHOPARD GREUBEL FORSEY URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS BÆRER NU OGSÅ ET TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder URTOSSEN PRALER SE MIT NYE UR PÅ BESØG HOS GREUBEL FORSEY OG CHOPARD KRONPRINSEN BÆRER NU OGSÅ ET LINDE WERDELIN JULI 2010: SAMMY DAVIS JR. s HEUER BAGGERS

Læs mere

TIMEGEEKS SIHH 2011 SE DE NYE URE FRA. URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS SIHH 2011 SE DE NYE URE FRA. URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder SE DE NYE URE FRA SIHH 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! URTOSSEN Rigelig med

Læs mere

TIMEGEEKS BRIAN HOLM SE MIT NYE UR RICHARD MILLE, HUBLOT URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS OG VACHERON CONSTANTIN

TIMEGEEKS BRIAN HOLM SE MIT NYE UR RICHARD MILLE, HUBLOT URTOSSEN PRALER PÅ BESØG HOS OG VACHERON CONSTANTIN TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder URTOSSEN PRALER SE MIT NYE UR PÅ BESØG HOS RICHARD MILLE, HUBLOT OG VACHERON CONSTANTIN BRIAN HOLM HANS ROLEX MILGAUSS OG MIT EGET AUGUST 2010: KLARLUND,

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: FRANCK MULLER BREGUET TYPE XX URTOSSENS TANKER BREITLING NAVITIMER SOMMERENS DRØMMEURE DET SENESTE INDKØB ROLEX FRECCIONE August 2011 ENDNU

Læs mere

ROGER DUBUIS. JANUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

ROGER DUBUIS. JANUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: GEAR ETC LTD. ED. OFFSHORE SJÖÖ SANDSTRÖM BUBEN & ZORWEG WINDOW SHOPPING BAGGERS URE PÅ AUKTION SJÆLDNE JLC HOS ARTCURIAL NY DIREKTØR TIL ROGER

Læs mere

TIMEGEEKS SEPTEMBER 2010: RICHARD MILLE LE MANS CLASSIC OFFSHORE VULCANO TIL SAMLINGEN LIMITERET LINDE WERDELIN 3-TIMER. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS SEPTEMBER 2010: RICHARD MILLE LE MANS CLASSIC OFFSHORE VULCANO TIL SAMLINGEN LIMITERET LINDE WERDELIN 3-TIMER. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder SEPTEMBER 2010: RICHARD MILLE LE MANS CLASSIC OFFSHORE VULCANO TIL SAMLINGEN LIMITERET LINDE WERDELIN 3-TIMER MANDEN I BILEN OFFSHORE GENTLEMAN DRIVER

Læs mere

De tikkende nyheder. Den store tid Basel messen eller Basel World, som er det korrekte navn for den enorme messe i byen af samme navn

De tikkende nyheder. Den store tid Basel messen eller Basel World, som er det korrekte navn for den enorme messe i byen af samme navn Hublot All Black Hublot har leget med facetter, og trods den helt sorte skive og alle andre dele og elementer i samme mørke farve kan man rent faktisk godt se, hvad klokken er. Manden bag, Jean-Claude

Læs mere

IWC Portuguese med minut-repetition gengiver klokkeslættet med mekanisk klang. Dette er noget af det sværeste inden for finere urmageri også kaldet

IWC Portuguese med minut-repetition gengiver klokkeslættet med mekanisk klang. Dette er noget af det sværeste inden for finere urmageri også kaldet 16 IWC Portuguese med minut-repetition gengiver klokkeslættet med mekanisk klang. Dette er noget af det sværeste inden for finere urmageri også kaldet horologeri. 17 Frygt ikke ur-tossen Internettet kan

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: GEAR ETC. AP ROYAL OAK LINDE WERDELIN MÅNEDENS VINTAGEUR FREDERIQUE CONSTANT BESØG FRA BANKBOKSEN ANONIMO MARLIN BRONZE PANERAI O CLOCK UDSTILLING

Læs mere

ASKETRÆ OG ET SKELETTERET VIDUNDER MORGAN OG HUBLOT I SKØN FORENING MADS MIKKELSEN SKUESPILLERENS FORNEMMELSE FOR TID

ASKETRÆ OG ET SKELETTERET VIDUNDER MORGAN OG HUBLOT I SKØN FORENING MADS MIKKELSEN SKUESPILLERENS FORNEMMELSE FOR TID TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder SEPTEMBER 2009 ASKETRÆ OG ET SKELETTERET VIDUNDER MORGAN OG HUBLOT I SKØN FORENING MADS MIKKELSEN SKUESPILLERENS FORNEMMELSE FOR TID GAMLE URE PÅ NY ADRESSE FRANZ

Læs mere

TIMEGEEKS DECEMBER 2010: UFFE HOLM OG HANS GULDUR. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS DECEMBER 2010: UFFE HOLM OG HANS GULDUR. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder : UFFE HOLM OG HANS GULDUR STOR PRISUDDELING I GENEVE STORE PERRELET NYHEDER DET BRUNE SPEEDMASTER ENDNU ET LIMITERET PANERAI LÆS OM DEM ALLESAMMEN I

Læs mere

TIMEGEEKS RUBBER ADMIRAL S CUP LÆS OGSÅ OM: ZENITH STRATOS GIRARD-PERREGAUX OMEGA SEAMASTER CORUM AUDEMARS PIGUET OG SPA

TIMEGEEKS RUBBER ADMIRAL S CUP LÆS OGSÅ OM: ZENITH STRATOS GIRARD-PERREGAUX OMEGA SEAMASTER CORUM AUDEMARS PIGUET OG SPA TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ZENITH STRATOS GIRARD-PERREGAUX OMEGA SEAMASTER CORUM AUDEMARS PIGUET OG SPA RUBBER A. LANGE & SÖHNE ACADEMY Juli 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER

Læs mere

TIMEGEEKS CO-PILOT BREITLING DYBT MED ORIS FORTJENER COSTES DYKKER MÅNEDENS VINTAGEUR DIVERSCOPE DET SJÆLDNE AMBASSADØR SCHUMACHER ØVERST IGEN

TIMEGEEKS CO-PILOT BREITLING DYBT MED ORIS FORTJENER COSTES DYKKER MÅNEDENS VINTAGEUR DIVERSCOPE DET SJÆLDNE AMBASSADØR SCHUMACHER ØVERST IGEN TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder AMBASSADØR SCHUMACHER ØVERST IGEN LINDE WERDELIN 3TIMER AF RØDGULD : DET SJÆLDNE BREITLING CO-PILOT MÅNEDENS VINTAGEUR JEANRICHARD DIVERSCOPE FORTJENER

Læs mere

TIMEGEEKS INVERSO NABUCCO RAYMOND WEIL LÆS OGSÅ OM: ROGER DUBUIS PIAGET ALTIPLANO TAG HEUER MONACO

TIMEGEEKS INVERSO NABUCCO RAYMOND WEIL LÆS OGSÅ OM: ROGER DUBUIS PIAGET ALTIPLANO TAG HEUER MONACO TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ROGER DUBUIS PIAGET ALTIPLANO TAG HEUER MONACO NABUCCO LIMITERET JLC REVERSO OMEGA, ALDRIN OG CAPRI Juni 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS

Læs mere

TIMEGEEKS CARTIER HUBLOT OG. IWCs PERFEKTE DNA MASKULINT STILSIKRE TIKKERE

TIMEGEEKS CARTIER HUBLOT OG. IWCs PERFEKTE DNA MASKULINT STILSIKRE TIKKERE TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder HUBLOT OG DEPECHE MODE I VELGØRENHEDENS NAVN IWCs PERFEKTE DNA URTOSSEN INTERVIEWER IWCs KREATIVE DIREKTØR STILSIKRE TIKKERE TIMEGEEKS VISER KLASSIKERE

Læs mere

TIMEGEEKS BREITLING B01 PATEK PHILIPPE HUBLOT OG WALLY ROLEX SEA-DWELLER REFERENCE 1665 RAIL DIAL ER NYT UR I SAMLINGEN

TIMEGEEKS BREITLING B01 PATEK PHILIPPE HUBLOT OG WALLY ROLEX SEA-DWELLER REFERENCE 1665 RAIL DIAL ER NYT UR I SAMLINGEN TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder NOVEMBER 2009 HUBLOT OG WALLY TÆNK HVIS DE VAR KOKKE? BREITLING B01 FRA POPULÆR TIL MANUFACTEUR ROLEX SEA-DWELLER REFERENCE 1665 RAIL DIAL ER NYT UR I SAMLINGEN

Læs mere

CABINET. DECEMBER 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

CABINET. DECEMBER 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ON THE ROAD TAG HEUER F1 OMEGA POLARIS PIAGET ALTIPLANO GIRARD-PERREGAUX WINDOW SHOPPING PATEK PHILIPPE NAUTILUS ROGER DUBUIS MONÉGASQUE DE

Læs mere

Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder

Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder Gifts boxes 2018 DK Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder 10009646 + 10009646 Erhvervspris DKK 400,00 Total Vejl. værdi DKK 998,00 Ø120MM Total Vejl. værdi DKK 998,00 Den legendariske Henning Koppels

Læs mere

TIMEGEEKS ORIS CARLOS COSTE LIMITERET DYKKERUR LÆS OGSÅ OM: BUBBA WATSON MANU OG SKULLS GRAHAM FORTRESS GODE VENNER OG URE

TIMEGEEKS ORIS CARLOS COSTE LIMITERET DYKKERUR LÆS OGSÅ OM: BUBBA WATSON MANU OG SKULLS GRAHAM FORTRESS GODE VENNER OG URE TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: BUBBA WATSON MANU OG SKULLS GRAHAM FORTRESS GODE VENNER OG URE LIMITERET DYKKERUR ORIS CARLOS COSTE MÅNEDENS VINTAGEUR Maj 2011 ENDNU ET GRATIS

Læs mere

TIMEGEEKS NOVEMBER 2010: BREITLING NAVITIMER MED INHOUSEVÆRK. fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS NOVEMBER 2010: BREITLING NAVITIMER MED INHOUSEVÆRK. fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER.DK fordi frimærker er for nørder NOVEMBER 2010: BREITLING NAVITIMER MED INHOUSEVÆRK SWATCH VOKSER TAG HEUER MONACO V4 AF GULD SEIKO VELATURA DI CAPRIO I PARIS IMPONERENDE IWC BOG NYT

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: RICHARD MILLE JACOB JÜRGENSEN PANERAI REGATTA 2011 PATEK PHILIPPE REF. 5726 IWC PORTUGUESE SIDERALE BIG CROWN X1 ORIS CALCULATOR ENDNU ET GRATIS

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

MADE IN GERMANY. AUGUST 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

MADE IN GERMANY. AUGUST 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: RAYMOND WEIL VULCAIN HERITAGE REVERSIO BATMAN FARVERIGE LUMINOX 42 MILLIMETER PANERAI TIMEGEEKS PÅ FACEBOOK A. LANGE & SÖHNE MADE IN GERMANY

Læs mere

Enjoy. diamond. your. dedication

Enjoy. diamond. your. dedication Enjoy your diamond dedication Boheme, luxury, Everyday & forever Christine Hvelplund Christine Hvelplund Christine Hvelplund er dedikeret til diamanter. Funklende, eventyrlige og eksklusive diamanter,

Læs mere

RAGNAR. - en verden af kvalitet, kunst og design. Tekst Trine Hedegård Jensen, Foto: Skott

RAGNAR. - en verden af kvalitet, kunst og design. Tekst Trine Hedegård Jensen, Foto: Skott 38 Vol #19 Sommer 2009 RAGNAR - en verden af kvalitet, kunst og design Tekst Trine Hedegård Jensen, Foto: Skott Det føles blødt og rart robust og maskulint den sorte rem i naturgummi fremstår som den perfekte

Læs mere

TIMEGEEKS RICHARD MILLE CASIO G-SHOCK MED BLING EN SVENSK URTOSSE PIMPER SIT DIGITALUR DET ANDET LINDBERGH UR LONGINES RELANCERER ATLANTIC VOYAGER

TIMEGEEKS RICHARD MILLE CASIO G-SHOCK MED BLING EN SVENSK URTOSSE PIMPER SIT DIGITALUR DET ANDET LINDBERGH UR LONGINES RELANCERER ATLANTIC VOYAGER TIMEGEEKS fordi frimærker er for nørder FEBRUAR 2010 CASIO G-SHOCK MED BLING EN SVENSK URTOSSE PIMPER SIT DIGITALUR DET ANDET LINDBERGH UR LONGINES RELANCERER ATLANTIC VOYAGER RICHARD MILLE VISTE FORMERNE

Læs mere

Så er sommerferien slut..

Så er sommerferien slut.. Jubbbiiieeee :) Så begynder det at vælte ind med de nye varer altid så spændende at se hvad der er i kasserne det er ikke altid vi kan huske hvad vi har bestilt. Vi har bestilt mere hjem end vi plejer.

Læs mere

Fristende, forårs firmagaver 2013

Fristende, forårs firmagaver 2013 Fristende, forårs firmagaver 2013 Rosendahl Outdoor 3 Værsgo her er en håndfuld gode gaver Hvad har Søpapegøjer, cocktailglas og en pasta-tang til fælles? De er alle gode bud på gaven til medarbejderen,

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

TIMEGEEKS HEUER CARRERA. 1/100th of a SECOND CHRONOGRAPH. Marts 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet

TIMEGEEKS HEUER CARRERA. 1/100th of a SECOND CHRONOGRAPH. Marts 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: RADO I ISTANBUL URTOSSENS TANKER THORA TALER TIKKERI PANERAI PAM411 FIRENZE BREITLING NAVITIMER LED 1/100th of a SECOND CHRONOGRAPH HEUER CARRERA

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

Kugler i fladjern. Fyldte træer

Kugler i fladjern. Fyldte træer Kugler i fladjern En af nyhederne i år er fede kugler i fladjern. Jeg synes bare de er super skønne fine bare at have liggende i et bed men også gode i krukker med beplantning. Fladjernet er så smukt i

Læs mere

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord CASØ 500 Indhold 3 CASØ 500 4 Spisebord 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde 10 Skænk og skrive/konsol - bord 12 CASØ 500 TV-bord 14 Reol og vitrine 16 CASØ 501 TV-bord og

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

JAEGER- LECOULTRE. APRIL 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

JAEGER- LECOULTRE. APRIL 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: HERSKIND CYKEL BASEL WORLD 2012 HOTEL L OROLOGIO MILGAUSS 1956 DLC BOURBON HILLBILLIES PATEK PHILIPPE REF. 5204 PÅ BESØG HOS JAEGER- LECOULTRE

Læs mere

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Stop nu dette vanvid Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Livet i frihed skal bevares, ikke bukke under for tyranni der er kun os, der er kun os,

Læs mere

SIHH URMESSEN. FEBRUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

SIHH URMESSEN. FEBRUAR 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: ROMAIN JEROME TIMEX FLY-BACK MAD MEN REVERSO IWC PILOT WORLDTIMER PANERAI RADIOMIR 1940 SEAMASTER AQUA TERRA GMT LINDE WERDELIN SPIDOLITE II

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

TIMEGEEKS CASIO G-AVIATION HÅRDKOGT PILOTUR. April 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet

TIMEGEEKS CASIO G-AVIATION HÅRDKOGT PILOTUR. April 2011 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: LW SPIDOSPEED AP HOS KLARLUND HANHART PIONEER MUSIKALSK MB&F REBEL HOROLOGISK MONOGAMI HÅRDKOGT PILOTUR CASIO G-AVIATION April 2011 ENDNU ET

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder

TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: IWC INGENIEUR WINDOW SHOPPING ROLEX SUBMARINER GUILLIANO MAZZUOLI PATEK PHILIPPE REF 3700 MULTIFUNKTIONEL CASIO EDIFICE ENDNU ET GRATIS NUMMER

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Import af diverse jernfigurer

Import af diverse jernfigurer Import af diverse jernfigurer Det meste i JERNiHAVEN er jo hjemmegjort og det bliver det ved med at være. MEN der er altså nogle lækkerier indenfor jernfigurer, som vi ikke kan lave selv og som vi bare

Læs mere

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :)

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Må vi have lov til at sige 1000 TAK til alle Jer der kiggede forbi til vores julemarked i søndags. Vi er dybt taknemmelige vi havde den skønneste, travleste

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Verdenskunst på Kunstmuseet i Vejle

Verdenskunst på Kunstmuseet i Vejle Verdenskunst på Kunstmuseet i Vejle Kontakt Olga Svindelspind for særlige tilbud til DIG! Kære kunstelsker Jeg er Olga Svindelspind, den ærligste kunstsælger i verden!! Jeg bor i Moskva, en by i Rusland,

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Sejr interesserede sig ikke for flyvemaskiner. Hvorfor skulle man det? Hans storebror interesserede sig heller ikke for fly. Under en stak papirer lå

Sejr interesserede sig ikke for flyvemaskiner. Hvorfor skulle man det? Hans storebror interesserede sig heller ikke for fly. Under en stak papirer lå 2 Schweizerkniven Han kunne have haft tandbørsten i lommen, men hans mor havde pakket ham en taske, og nu gik han med den i hånden de to veje, der var over til Asbjørn. Sejr syntes ikke, han kunne stå

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :)

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Må vi have lov til at sige 1000 TAK til alle Jer der kiggede forbi til vores julemarked i søndags. Vi er dybt taknemmelige vi havde den skønneste, travleste

Læs mere

P UFFEN. Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017

P UFFEN. Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017 P UFFEN Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017 Tirsdag den 2.maj havde vi besøg af 14 oldboys håndboldspillere fra DHG, der som led i det sociale samvær tager rundt og ser forskellige ting/steder.

Læs mere

NABUCCO CUORE NUVO RAYMOND WEIL. JUNI 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE!

NABUCCO CUORE NUVO RAYMOND WEIL. JUNI 2012 ENDNU ET GRATIS NUMMER AF TIMEGEEKS emagasinet VERDENS FØRSTE & ENESTE MÅNEDLIGE GRATIS E-MAGASIN OM URE! TIMEGEEKS URTOSSER fordi frimærker er for nørder LÆS OGSÅ OM: B&O BEOLIT BREITLING QP ROUSSAUS URE DATEJUST WIDE BOY OFFSHORE TOUR AUTO BRUUN RASMUSSEN AUKTION RAYMOND WEIL NABUCCO CUORE NUVO ENDNU ET

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE DECEMBER 2012 Så kom der Fars Fastfood på menuen Siden august har over 100 fædre og 115 børn været på Fars køkkenskole en gang om måneden. Først blev der kokkereret Fars

Læs mere

GÆSTER. Kæreste skatter

GÆSTER. Kæreste skatter GÆSTER Rene & Christina Mattias & Julie Sander & Cecilie Peter & Agnethe André & Tenna Oscar & Amalie Jannie & Svend Valde & Søs Bengt & Sheila Andreas & Saraline Kæreste skatter Det er ikke til at tro

Læs mere

Støjgener fra motorvejen

Støjgener fra motorvejen Transportudvalget 2014-15 TRU Alm.del Bilag 6 Offentligt Støjgener fra motorvejen E20/E45 mellem afkørsel 62 til 64 Hvorfor er jeg her i dag? En dejlig sommerdag, hvor det skal gøre godt med lidt koldt

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Så nærmer vi os forårsmarkedet

Så nærmer vi os forårsmarkedet Så nærmer vi os forårsmarkedet som vi har omdøbt til forårs/påskemarked fordi det altså bare slet ikke er forår. Vi håber I kigger forbi vi kan ikke love en masse plusgrader men vi kan love at vi vil

Læs mere

I N D DECORATION A - Z DIY: FRISK DIT HJEM OP! 235 CHIKKE EFTERÅRS NYHEDER GUIDE TIL INDRETNING. Jeg finder indspiration

I N D DECORATION A - Z DIY: FRISK DIT HJEM OP! 235 CHIKKE EFTERÅRS NYHEDER GUIDE TIL INDRETNING. Jeg finder indspiration D A N M A R K S I N T E R N A T I O N A L E I N T E R I Ø R M A G A S I N I N D DECORATION DIY: FRISK DIT HJEM OP! Jeg finder indspiration i udlandet : Pernille Rosedahl VISER SIT HJEM FREM A - Z GUIDE

Læs mere

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru.

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Hver uge plejede han at køre ud i sit rige for at se til, at alt gik,

Læs mere

TÆT PÅ STJERNERNE. VIP hos OB

TÆT PÅ STJERNERNE. VIP hos OB TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB ÉN GANG ODENSE - ALTID ODENSE! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Jens Veggerby i sit galleri foran et billede af Adam Saks

Jens Veggerby i sit galleri foran et billede af Adam Saks Jens Veggerby i sit galleri foran et billede af Adam Saks 15 Jens veggerby Galleriejer med passion for ure Af Henriette møller. Foto: per gudmann, 2 x hobby På Ny Østergade i den mere fashionable del af

Læs mere

Lad os sige trosbekendelsen sammen. Vi synger den næste salme, Op al den ting.

Lad os sige trosbekendelsen sammen. Vi synger den næste salme, Op al den ting. Velkommen til friluftsgudstjeneste i Byoasen. Vi har jo virkelig været heldige med vejret, og vi har også virkelig været heldige med musikken, for i dag har vi fornøjelsen af akkompagnement til salmerne

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

Drømmen om en jordbærvæg

Drømmen om en jordbærvæg www.agroblock.dk Agro Block magasinet 1 INSPIRATION TIL HAVEN Drømmen om en jordbærvæg SOL OG SOMMER. DUFTEN OG SMAGEN AF FRISKE JORDBÆR. Sol og sommer. Duften og smagen af friske jordbær. Børn der leger.

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

Firmayoga. Simone Vendelbo. Ro Yoga, Silkeborg. Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5

Firmayoga. Simone Vendelbo. Ro Yoga, Silkeborg.   Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5 Firmayoga Simone Vendelbo Ro Yoga, Silkeborg www.royoga.dk Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5 Hvorfor firmayoga? Omend yoga og meditation har været dyrket i Østen i over 3000 år, så er det i

Læs mere

KÆRLIGHED, KUNST OG HÅNDVÆRK ER NURANS PASSION.

KÆRLIGHED, KUNST OG HÅNDVÆRK ER NURANS PASSION. WEDDING by Nuran 2 KÆRLIGHED, KUNST OG HÅNDVÆRK ER NURANS PASSION. NURAN er et dansk guldsmedefirma med et stort sortiment af vielsesringe og brillantsmykker. Vi sætter kvalitet og håndværk i første række,

Læs mere

OLE MATHIESEN. claudia schiffer. en tank fra cartier. da vinci fra iwc. baume mercier. lange & söhne. poetry in motion. der ligger noget bag

OLE MATHIESEN. claudia schiffer. en tank fra cartier. da vinci fra iwc. baume mercier. lange & söhne. poetry in motion. der ligger noget bag NR. 2 / 1999 AVISEN MED NYT OM claudia schiffer bvlgari vil - og er - det perfekte en tank fra cartier har mange forklædninger da vinci fra iwc den utrolige tidsmaskine baume mercier et studie i stilsikkerhed

Læs mere

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde.

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde. Ballonkunst.dk tilbyder en række festlige oplevelser for city- og handelsstandsforeningen. På de kommende sider præsenterer vi nogle af dem under den samlede overskrift Fyld byen med balloner. Fyld byen

Læs mere

4 s. eft. påske Joh. 16,

4 s. eft. påske Joh. 16, 1 4 s. eft. påske Joh. 16,5-15 2015 Det er lige så man kan mærke den trykkede stemning. Det er skærtorsdag. Jesus og disciplene ligger omkring bordet. Jesus taler til sine disciple om dybt alvorlige ting.

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Jagt. Den 1. maj 1999 blev det tilladt at gå på jagt med bue og pil. i Danmark. I dag er der 700 mennesker, som har tilladelse til at

Jagt. Den 1. maj 1999 blev det tilladt at gå på jagt med bue og pil. i Danmark. I dag er der 700 mennesker, som har tilladelse til at Den 1. maj 1999 blev det tilladt at gå på jagt med bue og pil i Danmark. I dag er der 700 mennesker, som har tilladelse til at jage med bue og pil helt som vores forfædre gjorde. Næsten da. For der er

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Mr HÜBNER. Find gaven til den du holder allermest af hos Mr Hübner - vi glæder os til at se dig.

Mr HÜBNER. Find gaven til den du holder allermest af hos Mr Hübner - vi glæder os til at se dig. Mr HÜBNER Hos Mr Hübner sørger vi for en stilfuld jul. Vi står klar med masser af overskud samt højtidens bedste mærkevareudvalg. Sæsonens kollektioner fra vores nationale og internationale brands er nu

Læs mere

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore Tænd for magien Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore gøremål, som man var for omkring et århundrede

Læs mere

Kunst kollektionen EMPOWER

Kunst kollektionen EMPOWER Kunst kollektionen EMPOWER Kigger man grundigt ind i billedet, vil man finde bogstaverne i Empower. Ved Heidi Juel Johansson Indledning: Hvem skulle have troet, at den lille grimme ællings vinger engang

Læs mere

KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA

KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA VELKOMMEN TIL For os er Ballerup Super Arena perfekt. Fra først møde, hvor vi fremlagde vores ønsker, var processen i gang, altid med positiv tilgang fra personalet,

Læs mere

Kære Dig. Tillykke med fødselsdagen.

Kære Dig. Tillykke med fødselsdagen. Kære Dig Tillykke med fødselsdagen. Du får talen på papir, da jeg jo ikke er som den pinlige onkel, der bare rejser sig og tager ordet til din fødselsdagsfest. Det er kun godt og så har det også den fordel

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN KATEKISMUS kristendom fra top til tå MIN MINI NÆSE FOR SKABELSE Første Mosebog kapitel 1 og 2 Engang var der ingenting, kun mørke og stilhed. Verden

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

VIND ET UR. CARTIERs SMYKKEURE Kunst og håndværk går hånd i hånd. BILLET TIL ET MAGISK MILJØ Jaeger-LeCoultres Navy Seal

VIND ET UR. CARTIERs SMYKKEURE Kunst og håndværk går hånd i hånd. BILLET TIL ET MAGISK MILJØ Jaeger-LeCoultres Navy Seal UREMAGASIN MAGASIN OM KVALITETSURE NR. 12/2009 CARTIERs SMYKKEURE Kunst og håndværk går hånd i hånd BILLET TIL ET MAGISK MILJØ Jaeger-LeCoultres Navy Seal ZENITHs EL PRIMERO har 40 års jubilæum CHRONOGRAPHER

Læs mere

Bernstoff slot livsstilsmesse

Bernstoff slot livsstilsmesse Bernstoff slot livsstilsmesse Så kom vi på den anden side af livsstilsmessen på Bernstoff slot. Nogle virkelige dejlige dage i skønt skønt vejr! Mange havde valgt at lægge vejen forbi og se nærmere på

Læs mere

KEEP SAILING. Den nye version af KEEP SAILING appen er nu frigivet, og vi gennemgår de nye muligheder og forbedringer

KEEP SAILING. Den nye version af KEEP SAILING appen er nu frigivet, og vi gennemgår de nye muligheder og forbedringer KEEP SAILING Nummer 2 Oktober 2016 NY VERSION PÅ GADEN Den nye version af KEEP SAILING appen er nu frigivet, og vi gennemgår de nye muligheder og forbedringer SEJLERFILM I DEN MØRKE TID Vi giver dig en

Læs mere