Grundejerforeningen Jonstruphøj Beretning 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen Jonstruphøj Beretning 2014"

Transkript

1 Grundejerforeningen Jonstruphøj Beretning 2014 Grundejerforeningen Jonstruphøj Bestyrelsens beretning Hvis man skal forsøge at opsummere Bestyrelsens virke i 2014, kan det siges meget kort: Fokus på økonomi. Bestyrelsen er bevidst om, at de opkrævede beløb kan virke store og at der en øvre grænse for hvor meget, vi er indstillet på at betale. I 2015 budgetterer vi i lighed med de foregående år med et underskud på de driftsmæssige poster, et forhold der vil blive kommenteret yderligere i forbindelse med budgetfremlægning. Denne første del af Beretningen for 2014, vil derfor også fokusere på økonomi dog i lidt bredere termer end den nøjagtige rapportering i form af regnskab 2014 og budget Der tages i det følgende udgangspunkt i budget De opkrævede midler benyttes til to hovedformål, til opsparing til Renoveringsfond og bidrag til dækning af Grundejerforeningens driftsmæssige poster. 47% DRIFT 53% RENOVERINGSFOND Figuren viser den %-vise fordelingen af indbetalingerne til de to hovedformål. Som det ses, har vi en ganske stor opsparing til kommende kendte udgifter på lidt længere sigt, men også til forudsete og uforudsete udgifter på kortere sigt Forventede udgifter er for eksempel udgift til ny-asfaltering af fællesområdet. Det bør nævnes, at Renoveringsfonden for øjeblikket kun indeholder omkring halvdelen af den forventede udgift til asfaltering. Der er for tiden ikke tegn på tilmudring af søen, så en oprensning, som tidligere gennemført, er ikke nødvendig pt., men Renoveringsfonden skal også dække en sådan udgift. En forudset udgift på kortere sigt er fx skurets tagfornyelse eller udgifter til gennemsyn og renovering af kloakker eller vandafledning. En uforudset udgift kan være en nedbrudt kloak, som kræver akut reparation pgra rottefare.

2 Fordelingen af udgifter til drift er vist nedenfor Drift 3% 10% 12% 5% 50% 20% Kabel TV Snerydning El Vandpumpe El udendørs Fælles areal Øvrige Som det fremgår af figuren er nogle få poster af afgørende betydning for de samlede omkostninger. Udgiften til YouSee er den absolut største. Grundejerforeningen betaler for en YouSee Grundpakke til alle husstandene. Det er dog således, at vi får en klækkelig rabat, som det fremgår af tabellen nedenfor. Den primære årsag til de stigende udgifter til drift i løbet af de seneste år, skal findes i Største driftsmæssige poster Jonstruphøj YouSee Grundpakke per Grundejer pr måned pr måned Rabat YouSee Jonstruphøj kr ,33 kr. 119,44 kr. 229,00 48% Snerydning kr. 555,56 kr. 46,30 Udgiften til snerydning er den næststørste udgift, dog er det sådan at den årlige omkostning per Grundejer for at undgå selv at skulle holde vejene i området fri for sne kun er ca. 550 kr. om året. Bestyrelsen har et ønske om begrænse opkrævningerne mest muligt, men mener samtidigt at: - Det er nødvendigt at foretage opsparing til udbedring/reparation af fælles anlæg - Fælles betaling af Grundpakken fra TDC udløser en stor rabat - Udgiften til snerydning er rimelig Bestyrelsen vil også fremover i lighed med 2014 føre nøje kontrol med disponeringen af driftsmidler og forventer at budgettet overholdes. Allan (7)

3 Fællesarealudvalget Steen Livbjerg Beretning fra Fællesarealudvalget Virksomhed i 2014 Medlemskab Udvalget har seks medlemmer, der udpeges af bestyrelsen. Formanden skal være medlem af bestyrelsen. Nu består udvalget af Frank Moos Johansen (26), formand, Hasse Blom (13), John Bernstorff Nielsen (4), Benny Dechau (18), Tage Mikkelsen (25) og Steen Livbjerg (11). Udvalgets opgave er at planlægge og organisere vedligeholdelse og udvikling af vores fællesareal, så det fremtræder pænt. Mødevirksomhed Mindst to møder og to rundgange på fællesarealet om året. Såvel møder som rundgange placeres før de halvårlige arbejdssøndage altså et om vinteren og et om efteråret og har naturligvis til formål at planlægge disse søndage. På vintermødet drøftes tillige oplæg til fællesarealets budget. Aktiviteter Arbejdssøndage Grundejerforeningen har besluttet at afsætte to søndage om året, hvor alle er forpligtet til at deltage i vedligeholdelse af fællesarealet. Det er som regel den første søndag i april, før træerne springer ud, og den første søndag i november, før sne og frost for alvor sætter ind. Kan man ikke deltage på selve dagen, kan man enten betale sig fra det med 500 kr. eller blive pålagt en særopgave senere. Sidste år blev arbejdssøndagene afholdt: 6. april. Der deltog valgte at betale mens 2 foretrak særopgaven. Etablering af hegnet ind mod naboen, der blev påbegyndt sidste år fortsatte. Derudover blev der foretaget træfældning og ellers oprydning, opsamling af grennedfald på græsplænen og oprensning af søen. 9. november Der deltog 19, 4 betalte og 7 valgte særopgaven. Foruden de sædvanlige oprydningsarbejder forsatte arbejdet med opretning af stolper til hegnet ind mod naboen. Der blev plantet tre nye frugttræer på TRYK 16-plænen til erstatning for tabet under stormene i efteråret 2013.

4 Hegnet mod naboen Efter opretning eller isætning af stolper til hegnet har Benny (18) fabrikeret selve felterne mellem stolperne. Der resterer ved udgangen af fag. Særopgaver. Af i alt 9 særopgaver (2 fra foråret og 7 fra efteråret) blev 2 anvendt til græsslåning, 2 var forhindret i deltagelse i arbejdssøndagen og gennemførte opgaverne forud for arbejdssøndagen mens resten (5) tildeles opgaver i Græsslåning Grundejerforeningen har ligeledes besluttet, at vi selv holder græsarealerne, således at alle husstande er forpligtet til at slå hele arealet en gang om året. Det er fællesarealudvalget, der administrerer denne ordning. Det sker ved at man krydser sig af på en liste ud for en dato, der passer i ens kalender. Listen er opslået på døren i redskabsskuret. Det er muligt at betale sig fra græsslåningsforpligtelsen og prisen er 500 kr. I 2014 startede sæsonen 26. april og sluttede 11. oktober. I alt 24 gange med en uges mellemrum. Dog to ugers mellemrum i oktober. I 2015 starter sæsonen 25. april og slutter 10. oktober. Det er Hasse (13), der sørger for, at græsslåmaskinerne er køreklare. Søpejling Hvert år i slutningen af marts foretages en måling af vanddybder og mudderlagstykkelser i søen. Målinger foretages hvert år i de samme punkter med henblik på at fastlægge om tilmudringen tager til eller holdes konstant. Målepunkterne indgår i et netværk med en maskevidde på tyve meter den ene vej (langs søen) og fem meter den anden vej. Der måles i 31 punkter og som et mål for søens tilstand anvendes den gennemsnitlige tykkelse af mudderlaget. Pejling har fundet sted de sidste 13 år. De sidste 5 års målinger fremgår af følgende skema. År cm Den høje værdi for 2013 kan muligvis hænge sammen med at målingen blev foretaget i maj måned og ikke som sædvanligt i marts. Som det fremgår af målingen i 2014 kan der ikke være tale om en permanent forværring. Legetårnet m.m. Legetårnet blev i årets løb behandlet med algefjerner og træbeskyttelsesmiddel. Gavlmur og plankeværk i hus nr. 1 er ligeledes behandlet med algefjerner. Denne behandlingen gentages i Kommende opgaver Arbejdssøndag 12. april, og 1. november Ud over den sædvanlige rengøring og oprydning på fællesarealet forudses færdiggørelse af opsætning af hegn mod naboen. Der udlægges endvidere stabilt grus på TRYK 16-plænen på de sumpede arealer.

5 Renovering af redskabsskur. Taget på redskabsskuret planlægges fornyet. De eksisterende plastikplader udskiftes med tagpap. Udgifterne hertil budgetteres med kr. Steen (11) Beretning fra Nærområdeudvalget Medlemskab Udvalget består af Inge (11) formand, Kasper (2), Gitte (13), Marianne (15), Frank (26), Poul (27) Udvalgets opgave Følge, vurdere og tage stilling til aktiviteter og tiltag der kan få indflydelse på boliger, veje, miljø, natur m.v. i Jonstrup. Aktiviteter Udvalget har holdt to møder i det forløbne år samt en række -høringer mellem medlemmerne, da der i 2014 har været en del aktivitet. Nedenfor er en orientering om diverse sager i vores omegn. Rema1000 Til stor glæde for alle i Jonstrup åbnede Rema1000 i foråret. Det er bestemt et aktiv for Jonstrup. Det er et pænt byggeri, som er godt indpasset i terrænet. Flyvestationen Efter aftalen om det fremtidige ejerskab til Flyvestationen blev indgået i 2013 er der sket en hel del på og omkring Flyvestationen. Af aktiviteter kan nævnes: 28. januar holdt Jonstrup89 work-shop om fremtidig anvendelse af Flyvestation Værløse, se referat på hjemmesiden april holdt Naturstyrelsen åbent hus 20. juli DM i Triathlon i Furesø kommune og på Flyvestationen 14. september Store Cykeldag på Flyvestation Værløse oktober natlig NATO-øvelse på Flyvestationen 15. oktober kom Naturstyrelsen med arealplan for friluftsliv på Flyvestation Værløse se En række aktiviteter, hvor mange har haft glæde af arealet uden det har givet trafikale problemer for os, idet arrangørerne ikke har henvist til indgangen og dermed parkering ved Sydvagten, Jonstrupvej. Det er indtrykket, at både kommunen og Naturstyrelsen, som udlejer af arealet, er opmærksomme på, at parkeringsbehovene skal kunne opfyldes andre steder. Naturstyrelsen, som administrerer og ejer den største del af Flyvestationen, rydder løbende op i gamle installationer og nedtager hegn i den udstrækning, som det er muligt og nødvendigt i forhold til sikkerhed mm. Derudover vil der blive nedrevet nogle bygninger, som der ikke har været interesse for at anvende og/eller som er faldefærdige.

6 Naturstyrelsens Følgegruppe Naturstyrelsens har haft nedsat en Følgegruppe, hvor Jonstrup89 var medlem. Følgegruppen skulle rådgive styrelsen om udviklingen af den grønne del af den tidligere Flyvestation. Gruppen har bl.a. bidraget med synspunkter i forbindelse med ansøgninger om konkrete anvendelser og i forbindelse med den udarbejdede arealplan. Gruppens arbejde anses derfor pt. som afsluttet og der er ikke for tiden planlagt flere møder i denne følgegruppe. Kommunens udvalg for Flyvestationen Byrådet nedsatte primo 2014 et særligt udvalg for Flyvestationen. Udvalgets formål er, at formulere anbefalinger til den fremtidige anvendelse af Flyvestationens område, som indspil til arbejdet i fagudvalg, Økonomiudvalg og Byrådet. Via Furesø kommunes hjemmeside kan man under politiker web, referater for Flyvestationsudvalget - 17, stk.4 følge med i kommende aktiviteter på Flyvestationen både for det grønne område, som Naturstyrelsen ejer, for de to store hangarer som Nationalmuseet ejer og for det kommende bolig- og erhvervsområde, som det statslige ejendomsselskab ejer og har ansvaret for at sælge videre. Af kommende aktiviteter kan nævnes, at Nationalmuseet ønsker at anvende den østlige hangar til åbent magasinmuseum for store militærgenstande mens den vestlige ønskes anvendt til lukket magasin. Pladsen foran hangarerne ønskes lejlighedsvis anvendt til udstillinger fx en udstilling den 9. april 2015 om Flyvestationen i forbindelse med 75 års dagen for krigens start. Freja vil i den kommende tid udarbejde en masterplan for de kommende bebyggelser, som skal danne grundlag for den kommende lokalplanlægning for de enkelte områder. Det er kommunen, der er ansvarlig for lokalplanlægningen. Det er aktiviteter som Nærområdeudvalget vil følge og deltage i, da det på mange måder vil få indflydelse på forholdene i Jonstrup. Naturstøttepunkt Hjortøgaard Den 13. september åbnede Naturstøttepunktet Hjortøgaard, som holder til i den sorttjærede bygning for enden af Sandet i Kirke Værløse ved den nordlige hovedindgang til flyvestationen. Ved et naturstøttepunkt forstås en bygning, der fungerer som udgangspunkt for naturformidling og naturoplevelser i nærområdet. Supplerende støttepunkter, der bidrager til at navigere i området, kan være informationsskilte, pile, afmærkninger, bænke og borde, toiletter, bålhytter, shelters m.v. Naturstøttepunktet er støttet af Furesø kommune. Se mere på hvor der bla.er et godt kort over Flyvestationen og omegn med cykel- og gangstier samt et kort med angivelse af interessante steder på og omkring Flyvestationen. Naturstøttepunktet har bl.a. støttet Ll. Værløse skole med at skrive ansøgningen om på nationalt plan at blive demonstrationsskole for udeskole, en undervisningsform, der jo bliver et bærende element i den nye skolereform. Naturstøttepunkt Hjortøgaard bliver hovedsamarbejdspartner for skolen, hvis ansøgningen går igennem. Vikinghytten Jonstrupvangbebyggelsen (spastikerplejehjemmet) har på deres grund tæt ved Jonstruphøj og op til skoven opført en bygning. Bebyggelsen kalder den en Viking-hytte, som kommunen har givet tilladelse til. Det er til ophold og mulighed for overnatning for nogle af plejehjemmets beboere.

7 Forslag til lokalplan 119 for et område i det nordlige Jonstrup Lokalplanforslaget har været grundigt diskuteret i Jonstrup med hele tre velbesøgte borgermøder og en nedsat skrivegruppe i regi af Jonstrup89 med repræsentation på tværs af Jonstrup. Det har været et stort arbejde, som har resulteret i en klage til Natur- og Miljøklagenævnet fra Jonstruphøj, Jonstrup Vænge og beboere på Jonstrupvangvej over ufuldstændig og manglende miljøvurdering i lokalplanen samt et fyldigt høringssvar til Furesø kommune fra såvel Jonstrup89 som andre, bl.a. et fælles svar fra samme kreds, som har sendt klage. Såvel klageskrivelse som høringssvar ligger på vores hjemmeside. Høringssvar fra Jonstrup89 kan ses på deres hjemmeside. Efter udløbet af høringsfristen har skrivegruppen samt formanden for Jonstrup89 haft et møde her i Jonstrup med politikerne fra miljø, plan og teknikudvalget for Furesø kommune. Ud over politikerne var også den tekniske direktør med til mødet, hvor vi orienterede nærmere om vores synspunkter og der var rig lejlighed for politikerne til at stille spørgsmål. Nu må vi se, hvad der kommer ud af anstrengelserne. Nærområdeudvalget (og Jonstrup89) vil følge det videre forløb. Pleje af søer i Jonstrup Kommunen vil i løbet af 2015 gennemføre naturforbedringer af en række småsøer og vandhuller. Der er i Farum udvalgt 19 og i Værløse 10 vådområder, hvor plejen bør prioriteres højt. To af disse er beliggende i Jonstrup-området. Det ene er vådområdet ved parkeringspladsen ved kolonihaverne på Jonstrupvangvej. Det er ejet af kommunen. Det andet er Vangemosen, som er beliggende på østsiden af Ballerupvej ved Vangevej. Det er privatejet. Disse søer er sat nederst på den prioriterede liste over søer, der skal plejes i Værløse, så hvornår det sker, vides ikke pt. Inge (11) Antenneudvalgets beretning. Udvalget består af Karl Ib (6) og Alan (7). Dybest set er betegnelsen Antenneudvalget lidt misvisende, da udvalget beskæftiger sig Grundejerforeningens forhold til YouSee, teknisk støtte til vores hjemmeside og tilhørende mailadresser og lidt uforpligtigende rådgivning i forbindelse med bredbånd og valg af TV-kanal-kombination under hensyntagen til økonomi. Hjemmesiden har to meget aktive redaktører Hanne (23) og Gitte (13). Hjemmesiden indeholder nyheder, referater fra bestyrelsesmøder, Bestyrelses beretninger til Generalforsamling, adresseliste, vedtægter og meget andet. Det har vist sig at vores hjemmeside-leverandør, der også giver os jonstruphoj mail adresser nu har mulighed for at videresende mail til en anden mailadresse uden at gemme noget på jonstruphojserveren. Dette betyder at det er lettere for os at opsætte en viderebefordring af mail til en anden adresse. Eller sagt på en anden måde, hvis I ønsker jeres jonstruphoj-mail videresent til en anden adresse, så skriv venligst til 7@jonstruphoj.dk med oplysning om hvor I ønsker mailen videresendt.

8 Endnu en gang henledes opmærksomheden på at den billigste løsning på en TV-pakke, for de allerfleste, vil være en YouSee Grundpakke (som vi betaler via Grundejerforeningen) kombineret med et antal Ekstrakanaler, se venligst Bemærk at denne løsning kræver et YouSee kort og et digital TV eller boks. Udvalget består af Kasper (2) og Mads (19). Der var intet nyt fra udvalget. Miljø- og Energiudvalgets beretning.

I det forløbne år har Grundejerforeningen afsluttet kontrol og udbedring af spildevands- og regnvands-systemer for alle rækker og fællesarealer.

I det forløbne år har Grundejerforeningen afsluttet kontrol og udbedring af spildevands- og regnvands-systemer for alle rækker og fællesarealer. Årsberetning 2013 Grundejerforeningen Jonstruphøj I det forløbne år har Grundejerforeningen afsluttet kontrol og udbedring af spildevands- og regnvands-systemer for alle rækker og fællesarealer. Herudover

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 21. marts 2019

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 21. marts 2019 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 21. marts 2019 Grundejerforeningen Jonstruphøj 8. april 2019/Marianne (15) 1. VALG AF DIRIGENT Kasper (2) valgtes til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 17. marts 2016

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 17. marts 2016 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Jonstruphøj torsdag 17. marts 2016 Grundejerforeningen Jonstruphøj 1. april 2016/Marianne (15) 1. VALG AF DIRIGENT John (4) valgtes til dirigent, som

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Investeringsplan for Grundejerforeningen Jonstruphøj Version 1.2 1/1 2018

Investeringsplan for Grundejerforeningen Jonstruphøj Version 1.2 1/1 2018 Investeringsplan for Grundejerforeningen Jonstruphøj Version 1.2 1/1 2018 Grundejerforeningen Jonstruphøj Baggrund. Ved generalforsamlingen i marts 2016 blev det foreslået, at Bestyrelsen udarbejder en

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Beretning for Grundejerforeningen Jonstruphøj 2016

Beretning for Grundejerforeningen Jonstruphøj 2016 Grundejerforeningen Jonstruphøj Beretning for Grundejerforeningen Jonstruphøj 2016 Bestyrelsen Bestyrelsen har i 2016 afholdt 9 møder, hvilket er et ekstraordinært stort antal primært kaffemøder - forårsaget

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Ordinær generalforsamling torsdag den 10. marts kl i Frederiksborghallen

Ordinær generalforsamling torsdag den 10. marts kl i Frederiksborghallen Ordinær generalforsamling torsdag den 10. marts kl. 19.30 i Frederiksborghallen Dagsorden jf. foreningens love: a. Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Henrik Smith (Kildedalen 70) Henrik Smith blev

Læs mere

Foreløbig dagsorden for ordinær Generalforsamling 29. april 2014 i Nybringe Grundejerforening Kaningården kl. 20

Foreløbig dagsorden for ordinær Generalforsamling 29. april 2014 i Nybringe Grundejerforening Kaningården kl. 20 Foreløbig dagsorden for ordinær Generalforsamling 29. april 2014 i Nybringe Grundejerforening Kaningården kl. 20 I henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede

Læs mere

Investeringsplan for Grundejerforeningen Jonstruphøj. Version 1.1 1/9 2016

Investeringsplan for Grundejerforeningen Jonstruphøj. Version 1.1 1/9 2016 Investeringsplan for Grundejerforeningen Jonstruphøj. Version 1.1 1/9 2016 Grundejerforeningen Jonstruphøj Baggrund. Ved generalforsamlingen i marts 2016 blev det foreslået, at Bestyrelsen udarbejder en

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl. 19.30 i Jonstruphus 1. Valg af dirigent Jens Peter Olsen blev valgt 2. Formandens beretning Nye medlemmer Nogle

Læs mere

Til medlemmerne af Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 1. april 2012. Torsdag den 26. april 2012 kl. 19.00 på Herlev Skole, Herlev Bygade 92 B

Til medlemmerne af Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 1. april 2012. Torsdag den 26. april 2012 kl. 19.00 på Herlev Skole, Herlev Bygade 92 B RØRPOSTEN Til medlemmerne af Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 1. april 2012 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling Torsdag den 26. april 2012 kl. 19.00 på Herlev Skole, Herlev Bygade 92 B Dagsorden:

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Grundejerforeningen Søgården Generalforsamling 25 Februar 2015, Bestyrelsens beretning

Grundejerforeningen Søgården Generalforsamling 25 Februar 2015, Bestyrelsens beretning Grundejerforeningen Søgården Generalforsamling 25 Februar 2015, Bestyrelsens beretning Havedage Fællesbede Vort kvarter Snerydning Parkering / Hastighed Plejeplan for Præstesøen Søgården Kabel TV Afsluttende

Læs mere

Formandsberetning. Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen.

Formandsberetning. Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. Formandsberetning Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. I år afholdes den 64. generalforsamling i Vesterled. Generalforsamlingen er vores vigtigste sociale begivenheder

Læs mere

Jonstrupvej 300, 3500 Værløse SALGSOPSTILLING 2014

Jonstrupvej 300, 3500 Værløse SALGSOPSTILLING 2014 Jonstrupvej 300, 3500 Værløse SALGSOPSTILLING 2014 Side 2 Kortet en del tættere på Beliggenhed Ejendommen er beliggende i Værløse, i stor grønt naturskønt område. Sydlejren udgør 73 ha af området syd for

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Generalforsamling, 2013

Generalforsamling, 2013 Generalforsamling, 2013 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 2 Generalforsamlingen afholdes i år d. 17.04. 2013 kl. 19.30 hos Skanderborg Erhvervsudvikling, Adelgade 105, st., 8660 Skanderborg. Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Information

Information Information 1 1.2.2014 Ordinær generalforsamling 2014 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling: Mandag den 24.2.2014 Kl. 19.00-22.00 (senest) Kulturhuset Kilden, Mødelokale 1 Dagsorden ifølge

Læs mere

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Formålet med reglementet er at gøre opholdet så behageligt som muligt samt at bevare områdets grønne udseende, og dette bør tages i betragtning,

Læs mere

Kobæk - 4230 - Skælskø r

Kobæk - 4230 - Skælskø r Grundejerforeningen østre Strand Kobæk - 4230 - Skælskø r 3. april 2002 ). Indkaldelse til 19. ordinære generalforsamling I h.t. foreningens vedtægter indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79 Referent Sonja Jespersen Tid og sted 18-Okt-2011, BSV 77D 1tv Tilstede Michael Frederiksen, formand Sonja Jespersen Jonatan Hinrichsen Fraværende Per Landbo Troels Palner 1.1 Arbejdsopgaver Opgaver Ansvarlig

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

Husorden for Andelsboligforeningen Torpehaven1, Guldsmedevænget Odense S

Husorden for Andelsboligforeningen Torpehaven1, Guldsmedevænget Odense S Husorden for Andelsboligforeningen Torpehaven1, Guldsmedevænget 42-66 5260 Odense S Godkendt på generalforsamlingen 17. april 2018 De angivne paragraffer i parentes refererer til ABF Torpehaven 1`s vedtægter

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Generalforsamling Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fremlæggelse af budget 6.

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 31. marts 2008 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2014.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2014. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2014. Tilstede: Henrik (65), Dan (75), Connie (41), Torben (51), Ole (7), Klaus (79) og Morten (67) Afbud: John (33) Fraværende: 1. VALG AF REFERANT Morten

Læs mere

Formandens beretning generalforsamling Kålmarken 10. april 2013.

Formandens beretning generalforsamling Kålmarken 10. april 2013. Formandens beretning generalforsamling Kålmarken 10. april 2013. En særlig velkomst til de nye medlemmer, der er flyttet til Kålmarken det sidste år med et ønske om, at I bliver ligeså glade for at bo

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19. Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Valg af referent b. Afgørelse om

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

rammer og mål for flyvestationens udvikling og anvendelse".

rammer og mål for flyvestationens udvikling og anvendelse. Notat Bilag - Kort status på Flyvestation Værløse - november 2014 Denne status er skrevet til mundtlig orientering af Økonomiudvalget den 19. november. Det er efterfølgende besluttet, at notatet vedlægges

Læs mere

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år.

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år. Grundejerforeningen Mikkelhøj Beretning for året 2016 / 17 Generalforsamling afholdt d. 16.nov. 2017 kl.19.00 på Restaurant Ban Chang Thai Karrebæksminde. Grundejerforeningen Mikkelhøj blev stiftet d.

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET November 2009 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a 14. november 2016 kl. 19.00 Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria Afbud: Ole & Ala'a Sted: Holbergsvej 32, 4180 Sorø BESTYRELSESMØDE Grundejerforeningen Klokkergården DAGSORDEN 1. Valg af ordstyrer &

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

Formandens beretning

Formandens beretning Hvordan organiserede vi arbejdet? Efter generalforsamlingen i 2001 afholdt vi det konstituerende bestyrelsesmøde, og posterne blev fordelt, som det fremgår af nyhedsbrevet årgang 4 nr.7 fra december 2001.

Læs mere

Parcelforeningen Dalsø Park

Parcelforeningen Dalsø Park Referat fra generalforsamling onsdag den 22. maj 2019 Fremmøde fra nr. 12, 28, 30, 38, 40, 44, 48, 50, 54, 58, 68, ingen fuldmagter Referat Linda Christensen (nr. 12) 1. Valg af dirigent og referent Aage

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

Tilskudsordning til naturgenopretning, naturpleje. og stiprojekter i Vejle Kommune i 2015. Vejledning til ansøgning

Tilskudsordning til naturgenopretning, naturpleje. og stiprojekter i Vejle Kommune i 2015. Vejledning til ansøgning Tilskudsordning til naturgenopretning, naturpleje og stiprojekter i Vejle Kommune i 2015 Vejledning til ansøgning Vejle Kommune afsætter igen i 2015 en pulje, hvor private, organisationer og interessegrupper

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling

Velkommen til. Generalforsamling Velkommen til Generalforsamling 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. A. Bestyrelsens beretning B. Orientering fra udvalg 3. A. Regnskab for 2011 B. Budget 2012 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år.

Bestyrelsen har afholdt 2 møder + 2 gennemgange af området, og jeg vil godt takke bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år. Grundejerforeningen Mikkelhøj Beretning for året 2016 / 17 Generalforsamling afholdt d. 16.nov. 2017 kl.19.00 på Restaurant Ban Chang Thai Karrebæksminde. Grundejerforeningen Mikkelhøj blev stiftet d.

Læs mere

Grundejerforeningen Ved Stampedammen. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Ved Stampedammen.

Grundejerforeningen Ved Stampedammen. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Ved Stampedammen. 17. marts 2013 Til beboerne Ved Stampedammen Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Ved Stampedammen. Generalforsamlingen afholdes den: 9. april 2013 kl. 19.30 på Usserød

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2012. Indhold: o Driftsregnskab o Regnskab for fonden o Parkrenoveringslån. Grundejerforeningen Sømandshvileparken

ÅRSREGNSKAB 2012. Indhold: o Driftsregnskab o Regnskab for fonden o Parkrenoveringslån. Grundejerforeningen Sømandshvileparken Grundejerforeningen Sømandshvileparken ÅRSREGNSKAB 2012 Regnskab for perioden 1. november 2011 31. oktober 2012 Indhold: o Driftsregnskab o Regnskab for fonden o Parkrenoveringslån Og o Bestyrelsens budgetforslag

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012 Nivå juni 2012 Nivåvænge Nyt Nr. 3 - juni 2012 Så lykkedes det - ny kontrakt med YouSee er på plads. Et årelangt forhandlingsforløb med YouSee er afsluttet med underskrivelse af en ny kontrakt om vilkår

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder V/ Jørgen Lakjer Ranunkelvej 171 8471 Sabro Tlf.: 75 53 31 39 Mobil: 30 70 31 39 E-mail: jorgen.lakjer@mail.dk Sabro, Referat Nr. 005-11 5. oktober 2011 Referat

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2009 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Birgit Kristensen (nr. 54), Birgitte E. Mathiesen (nr. 62), Henning Christoffersen (nr. 66), Lene Møller

Læs mere

Fællesarealer, strand & veje.

Fællesarealer, strand & veje. Formandens beretning til generalforsamlingen den 9. juni 2018 Som helt ny bestyrelse, havde vi en række praktiske opgaver vi skulle have afklaret, men efter nogle måneder, så var vi klar til at lave en

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl

Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl. 18.30-21.30 Mødested: Birgit Kristensen Tilstede: Birgitte Kristensen, Henning Christiansen, Lene Møller, Mikael Fossø, Birgitte

Læs mere

Vedligeholdelse - omfanget

Vedligeholdelse - omfanget Vedligeholdelse - omfanget Vedligeholdelsesudvalget blev nedsat på Generalforsamlingen 2015 med følgende opgaveomfang (jfr. referatet): Der blev etableret et udvalg for at komme med et forslag til en vedligeholdelsesplan

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 6. januar 2010.

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 6. januar 2010. Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 6. januar 2010. 1) Sidste referat 2) Fastelavn 3) Generalforsamling 4) Lokalplanforslag for Vejlgårdsparken 5) Restancer 6) Regnskab 7) Snerydning

Læs mere

Bestyrelsen startede med en uformel snak inden det ordinære møde.

Bestyrelsen startede med en uformel snak inden det ordinære møde. Referat af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 29. januar 2015 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Referent: Flemming (128)

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for Grundejerforeningen Ågården 2

Forslag til vedtægtsændringer for Grundejerforeningen Ågården 2 Forslag til vedtægtsændringer for Grundejerforeningen Ågården 2 Foreningens hjemsted er Rosenholm Kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Rettes til: Foreningens hjemsted er Syddjurs

Læs mere

Klage over screening og miljøvurdering af forslag til Lokalplan 119 og Forslag til Tillæg 3 til Kommuneplan 2013 for Furesø kommune

Klage over screening og miljøvurdering af forslag til Lokalplan 119 og Forslag til Tillæg 3 til Kommuneplan 2013 for Furesø kommune Kreds af beboere i Jonstrup Jonstrup, den 9.12.2014 Til Natur- og Miljøklagenævnet Sendt via Furesø kommune bme@furesoe.dk Klage over screening og miljøvurdering af forslag til Lokalplan 119 og Forslag

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Grundejerforeningen Nærumhave Generalforsamling. d. 9. marts 2016 Kl Nærumhave Generalforsamling 2016.

Grundejerforeningen Nærumhave Generalforsamling. d. 9. marts 2016 Kl Nærumhave Generalforsamling 2016. Grundejerforeningen -------Generalforsamling d. 9. marts 2016 Kl. 19.30 Grundejerforeningen Amba. 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse til godkendelse

Læs mere

Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling - Grundejerforeningen Musvågevej Lørdag d. 31. marts 2007 Gl. Aalbæk Kro (Pyramiden) Grundejerforening Musvågevej Dagsorden Velkomst Valg af dirigent Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Beboermøde 15. november 2017 kl Lokale 25B ovenpå Solrød Bibliotek. Dagsorden. Gennemgang af resultater fra spørgeskemaets del 1.

Beboermøde 15. november 2017 kl Lokale 25B ovenpå Solrød Bibliotek. Dagsorden. Gennemgang af resultater fra spørgeskemaets del 1. Beboermøde 15. november 2017 kl. 19.00-21.00 Lokale 25B ovenpå Solrød Bibliotek. Dagsorden Gennemgang af resultater fra spørgeskemaets del 1. Workshops Fælles præcisering af fokusområder via jeres svar

Læs mere

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven Noter fra havevandring på Terrasserne 14. september 2015.09.15 Vi havde en rigtig fin vandring sammen med Allan. 10 12 medlemmer trodsede udsigten til regn og deltog nogle stødte til, andre faldt fra.

Læs mere