Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 (5/7) Kim Lund kunne ikke se startlyset Oprettet d. 5. juli 2011 Årets Clio-debutant havde sin første start på Zandvoort Kim Lund deltog i Tegee-Dan Clio Cuppen på den hollandske Zandvoort-bane i starten af juli, selv om han er forholdsvis ny i den hårde mærkeklasse. Vi har ikke ret meget erfaring med bilen endnu, men jeg vælger at se det som en fordel, forklarede Kim Lund forud for løbet. Vi har ikke låst os fast på hvordan bilen skal sættes op, så vi kan tage det én bid ad gangen og forholde os til hvad vi kan se og måle os til - i stedet for at tænke, at det virker forkert. Det første løb indeholdt to nye udfordringer for de danske kørere. Løbet varede hele 40 minutter, og på en bane med hurtige sving og markante højdeforskelle kræver det ekstra kræfter og udholdenhed at holde til. Den anden udfordring var for de, der stod i pitten. I løbet af de 40 minutter skulle kørerne også nå et pitstop - eller en slags planlagt stop-and-go. Finten var, at pitstoppet, skulle vare minimum 60 sekunder fra bilen kørte ind i pitlane til den var ude igen. At starte et racerløb fra 28. pladsen er ikke let. Slet ikke når man ikke kan se startlysene. Jeg holdt så langt nede i feltet, at jeg ikke kunne se hvornår lysene gik ud - med det resultat at jeg ikke engang holdt i første gear, da starten gik. Derfra var det bare om at komme fremad, men undervejs var der en hollænder, der fik puffet lidt til mig, og han ramte i hvert fald mit venstre baghjul. Umiddelbart skete der vist ingenting, men rytmen røg sig en tur, siger Kim Lund, der blev femtebedste dansker på en generel 17. plads. Det andet løb bød desværre på et ufrivilligt spin under et overhalingsforsøg af en hollandsk konkurrent. Det kostede lige den sidste chance for at hive gode point hjem - så resten af løbet kørte jeg bare for at samle de point op, jeg nu en gang kunne. Ærgerligt, men sådan kan det også gå når man tager en chance, slutter Kim Lund. Gripping Media / Team Mad Bull.

2 (5/7) Christian Siepmann Det er sk skægt! Oprettet d. 5. juli 2011 Renault Clio-køreren havde sit første løb udenfor Danmark Da Tegee-Dan Clio Cuppen i sidste weekend kørte på Zandvoort, var det første gang, at Christian Siepmann kørte på en udenlandsk bane. Banen er helt vildt udfordrende, fortæller AAS eren. Svingene er markant hurtigere end på de danske baner, og det kræver lige en smule tilvænning. Men det er sk... skægt! Christian Siepmann startede fra en 27. plads, for der var mere end 30 biler til start. Ved målflaget havde han avanceret til en 15. plads foran Jan Seerup - svarende til en tredjeplads blandt de danske kørere. Han fik en pokal, men måtte snart aflevere den igen. Mit pitstop varede åbenbart kun 56 sekunder, forklarer han. Det har jeg fået 10 sekunders straf for, og det koster altså tredjepladsen. Lige nu er jeg ret skuffet, men så er der da noget at køre for i sidste heat. I dette heat blev det til en femteplads for Christian Siepmann, der gennem det mest af løbet skyggede Jan Seerup. Det ødelagde mere eller mindre weekenden at tidtagningen gik i vasken, konstaterer Christian Siepmann. Med så stort et felt, og en tidtagning der gælder til begge løb, så er det svært at få chancen for at kæmpe sig hele vejen op. Gripping Media / CS Racing.

3 (6/7) Klubben arrangerer testdag Oprettet d. 6. juli 2011 Der er mulighed for at teste inden de to løb i august Der arrangeres den 10. august 2011 en testdag på FDM Jyllandsringen for biler i et samarbejde mellem Aarhus Automobil Sport og DTC Motorsport A/S. Testdagen er for standardvogne fra de mindre støjende klasser (eksempelvis ikke Scandinavian Touring Car Championship). Prisen for at teste fra klokken 9.00 til klokken er kroner plus moms, ialt kroner. Der er ingen forplejning med i prisen. Tilmelding sker til Jesper Nielsen på jesper@dtcmotorsport.dk, mens testgebyret indbetales på reg.nr og kontonr Tilmelding kan ske løbende i juli, men man vil først modtage bekræftelse mandag den 1. august. Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

4 (8/7) Udfordring til DM3 for Aagaard/Poulsen Oprettet d. 8. juli 2011 Den juni var Jonas Aagaard/Winnie Poulsen til DM3 i Sønderborg Efter en dag med noter i strålende solskin, stod det til gengæld ned i stænger, da de skulle ud på prøve 1. Det var en prøve, der blev en total udfordring for mandskabet, da forruden få hundrede meter inde på prøven duggede totalt til Vi kunne intet se siger co-driver Winnie Poulsen og fortsætter: Jeg synes, det var super flot gjort af Jonas. Han kørte totalt i blinde, og vi måtte op og tørre ruden flere gange samtidig med, at vi måtte tilpasse noterne, så han vidste, hvor han præcist kunne køre. Det virkede som en umulig opgave for parret, der på halvdelen af prøve 2 og prøve 7 havde samme problem og mistede meget tid. Vi måtte jo bare holde sammen på det og køre vores eget løb, siger Winnie Poulsen. i klassen. Det lykkedes alligevel for Jonas Aagaard og Winnie Poulsen at holde sammen på frustrationerne og skuffelsen over den ærgerlige start, og de kørte på prøve 10 helt lige op med deres største konkurrent Vi må bare videre og tage det bedste med herfra. Det var et krævende løb, og Jonas klarede de svære grus-stykker super fint. Det var jo ikke nemt med al den regn, men det var jo ens for alle så det har helt klart givet os en hel del erfaring med herfra, og vi er blevet langt klogere på bilen og så gennemførte vi! udtaler Winnie. Jonas Aagaard fortsætter: Ja, det er det hidtil sværeste rally, jeg har kørt, men det første vi begge har gennemført. Mandskabet sluttede på en samlet 36. plads, men er klar på revanche til DM4. Tekst: Winnie Poulsen. Foto: Morten Alstrup.

5 Side 1 af 2 (8/7) To sprints i den nye Swift Oprettet d. 8. juli 2011 Sebastian Aagard har i sidste måned kørt to rallysprints Sebastian Aagaard har i juni deltaget i to rallysprints, nemlig Landbobankens Rallyshow den 2. juni og Landbobanken Rallysprint 25. juni. Begge gange med sin bror Jonas Aagaard i co-driver-sædet. Til Landbobankens Rallyshow var Aagaard-teamet helt klar til at give den max gas. Efter heat 1 så det så sådan ud: nummer 3 i klassen og nummer 6 generelt. Super flot kørt af den unge Aagaard, der havde blod på tanden, og flere kørere på stedet var da også imponeret over kørslen. Mandskabet havde nok måske lige en anelse for meget blod på tanden, for i heat 3 kørte den lille Suzuki så stærkt, at den lige må tage en snurretur med på vejen. Dog er tiden slet ikke dårlig, og de to brødre ender som nummer 4 i klassen og nummer 8 generelt. De går dermed videre til finalen, men vælger ikke at køre den, da de under snurreturen har ramt en chikane med højre baghjul og desværre bøjede bagbroen. Rigtig ærgerligt for det unge team. Dette skulle så revancheres til Rallysprint i Sdr. Vium, Og brødrene var klar fra start. Det gik rigtig godt for brødrene, lige indtil håndbremsen i heat 2 satte sig fast, så de holdt stille i sekunder. Så skulle modet lige samles op igen, før de kunne køre videre, men de kørte dog et rigtig, rigtig fint heat 3 og vandt lidt tid tilbage. Desværre må vi konkludere, at man ikke vinder sølv, men taber guld, og pga. håndbremsen taber mandskabet førstepladsen i klassen, men ender som nummer 3 i klassen og nummer 12 generelt. Det er rigtig ærgerligt, at vi har været så uheldige med Swiften her i foråret. Først gearkassen og så at håndbremsen sad fast siger Sebastian Aagaard og fortsætter: Men den er nu fixet, og vi er klar på revanche efter sommeren

6 Side 2 af 2 Støt op og teamet og mød os efter sommeren til Rally sprint i Fårvang og DM4, er sikker på det bliver rigtig spændende at følge begge biler i teamet. Tekst: Winnie Poulsen. Foto: Henrik Skovhuus.

7 (17/7) AAS ere lavede løb for handicappede Oprettet d. 17. juli 2011 Sommerkursusløbet ved Hov havde en helt speciel deltagergruppe AAS var fredag den 8. juli med til at give en gruppe handicappede idrætsudøvere en god oplevelse. Det skete, da DASU s vejsportsudvalg med vores egen Bernd Thrysøe i spidsen afviklede et bilorienteringsløb for en gruppe handicappede, der var på sommerophold på Egmont Højskolen i Hov. Der var 28 startende biler, og inden løbet blev de vigtigste regler for O-løb gennemgået. Derefter blev deltagerne sendt ud på en rute, der var ca. 18 km lang for at prøve teorien af i virkeligheden. Tommy Thrysøe og Bjarne Andersen var begge hemmelige tidskontroller, og dette var også medvirkende til, at der undervejs var der flere af deltagerne, der fik sved på panden af opgaverne på ruten. Alle deltagerne tog dog med godt humør imod udfordringerne i Sommerkursusløbet. Efter løbet var der pokaler til vinderne, som blev Troels og Thomas, der kun indkasserede 21 strafpoint. De var tæt forfulgt af Jesper Bang og Kim C, der på andenpladsen fik 34 strafpoint. Tredjepladsen blev hjemkørt af Christoffer H, Morten E. og Anders M.J. At der var tre i bilen på tredjepladsen skyldes det faktum, at det ikke var alle deltagerne, der selv var i stand til at køre bil, og derfor måtte der en chauffør til. Under kaffen efter løbet blev idealruten gennemgået, og deltagerne fandt her ud af, hvor det var de havde lavet fejl ude på ruten. Det kan være at vi senere ser nogle at deltagerne til andre O-løb. Der er i hvert fald ikke tvivl om, at mange af deltagerne sagtens ville kunne klare sig i konkurrencen i almindelige O-løb.

8 (18/7) Skal vi have et hold med til Jysk Fynsk Fejde? Oprettet d. 18. juli 2011 Årets udgave af løbet finder sted første lørdag i august Den Jysk Fynske Fejde er noget af en institution indenfor dansk rallysport på græsrodsplan. Årets udgave af løbet foregår den første lørdag i august helt præcis den 6. august. Det er Ikast Motor Klub, der står for årets fejde, hvor der køres et åbent klubrally. Løbet er denne gang 125 km langt, og heraf består den konkurrencemæssige del af seks prøver, som køres i alt to gange. Alt i alt giver den en konkurrencelængde på 25 km. Løbet fungerer som årets jysk/fynske mesterskab for klubhold i klubrallyklasserne fra 1 til 7. Klubben betaler naturligvis startgebyret, siger formand Peter Bentsen. Og skulle vi så ikke prøve at se, om vi ikke kunne stille et hold i år?

9 (21/7) Dobbeltrolle i NCC Rallysprint Oprettet d. 21. juli 2011 Henrik Vestergaard sad både i et venstre- og et højresæde i Gammelrand Jeg var booket af Søren Andersen til at co-drive i den historiske Toyota Corolla i Kalundborgs berømte grusgrav, men jeg kom også til at tilmelde min gamle Golf I, og så var der dømt ræs en hel lørdag Det passede med, at Søren kørte først, så jeg var varm, når jeg selv skulle i gang. Men det gik faktisk fint hele dagen. Både Søren og jeg kørte fejlfrit i alle fire heat, Søren blev nummer 45 generelt og nummer seks i klassen, og da løbet var en afdeling af den danske/svenske historiske cup, var det vigtigt for Søren at høste point. Det lykkedes, så han nu er på en delt tredjeplads. Jeg havde til lejligheden fået Michelle Danielsen med i Golfen, og det gav en plads som nummer 24 generelt og fjerdepladsen i klassen af i alt 75 startende. Alt i alt en god lørdag i solskin og godt selskab. Næste løb med Golfen er Fårvang Rallysprint den 12. august og Yokohamasprintet i Randers dagen efter. Henrik Vestergaard.

10 21/7) Husk at tilmelde dig næste Youngtimerløb Oprettet d. 21. juli 2011 Den 20. august køres næste runde af MSS-AAS Youngtimer Cup Når sommerferien er overstået, skal der atter køres Youngtimerløb. Det sker lørdag den 20. august 2011 på Padborg Park, så hvis du er klar efter en forhåbentlig godt overstået sommerferie, så husk at tilmelde dig. Løbet er gældende til MSS-AAS Youngtimer Cup. Anmeldelsesfrist er lørdag den 13. august 2011 kl Anmeldelsen sendes til: Inger W Poulsen, Jaruplundvej 28, 6330 Padborg. Mail: ingerwpoulsen@hotmail.com Anmeldelsesgebyret er kr. for de kørere, der selv har transponder, og kr. for de kørere, der skal leje en transponder. Anmeldelsesgebyr kan indbetales på Driftsforeningen Padborg Parks konto i Tønder Bank, reg.nr Kontonr Karin Niebuhr, MSS

11 (25/7) Jan Magnussen bevarer sin unikke rekord Oprettet d. 25. juli 2011 AAS eren tog GT-sejr på Mosport Park i Canada Jan Magnussen kørte sig i sin Chevrolet Corvette til sejr i American Le Mans Series, da fjerde afdeling blev afviklet på Mosport Park i Canada natten til mandag. Sejren betød, at AAS eren bevarede en unik rekord, da han som eneste kører nu har vundet løb i alle 13 sæsoner af American Le Mans Series, der startede tilbage i En rekord han i forvejen har været ene om siden Sejren på Mosport var desuden Jan Magnussens femte sejr på den svære og udfordrende bane. Jeg er bare så glad. Det er en fantastisk sejr for teamet. Vi var ikke hurtigste bil på banen i dag, men vi havde en god strategi. Det var af og til tæt, når vi skulle overhale de langsommere biler, men vi var tilpas aggressive samtidig med, at vi holdt os udenfor problemer, fortæller Jan Magnussen, der kæmpede med Jaime Melo og Tony Vilander i en Ferrari 458 Italia. Jeg kom lige nøjagtig forbi Ferrarien og kunne ved at tage de rigtige chancer i trafikken holde presset på BMW og til sidst lavede de en fejl, der kostede en straf og pludselig kom løbet til os. Sejren var nummer 26 for Jan Magnussen i American Le Mans Series, men den bevarede også hans rekord med at have vundet i alle ALMS-sæsoner. Jeg er faktisk rigtig stolt over den rekord, siger AAS eren. Når jeg tænker over, hvor mange store navne, jeg har kørt med og mod, så må jeg indrømme, at det er lidt fedt, at have den rekord alene. Foto: Richard Prince /GM.

12 (31/7) Peter Faarborg 50 år Oprettet d. 31. juli 2011 Vi siger tillykke til et meget aktivt medlem af klubben I dag fylder et af klubbens meget aktive medlemmer 50 år. Det er Peter Faarborg, der runder det skarpe hjørne, og her fra klubben skal der lyde et stort tillykke. Peter er kendt for sin indsats på flere områder. Både på banerne og i de mange sandkasser, der omkredser dem. Sin aktive karriere indenfor motorsporten begyndte i 1998, hvor Peter Faarborg debuterede i Goodyear GTI Cuppen i en Toyota Corolla. Resultaterne var i starten ikke så prangende, men i takt med, at han fik erfaring begyndte de at komme. I 1999 blev den aldrende Toyota udskiftet med en nyere Peugeot 106 GTI, og så fulgte de første podieplaceringer og siden sejre. I 2002 kom så højdepunktet på den aktive karriere. Det skete, da Peter Faarborg sikrede sig Danmarksmesterskabet i gruppe N op til 1600 cm 3. Året efter skiftede Peter Faarborg til den større toliters klasse med en Peugeot 307, men her blev successen ikke den samme, hvorefter han indstillede sin aktive karriere. På banerne var han dog fortsat aktiv som indehaver af Pro-Four Racing, der gennem en årrække var aktive i Renault Clio Cup. Men Peter Faarborg selv er fortsat aktiv. Der er bare i landets sandkasser! Civilt har han nemlig siden 1988 drevet firmaet PF Biler, hvor han til at starte med reparerede og servicerede biler. Senere kom autohjælp til og en aftale med Falck, hvor PF Biler blev bonusværksted. Siden flyttede autohjælpen til racerbanerne, hvor Peter Faarborg nu i snart ti år har stået i spidsen for Danmarks mest effektive team, når en strandet racerbil skal fjernes fra sandkassen, inden feltet når at komme rundt på anden omgang på FDM Jyllandsringen! Fra Aarhus Automobil Sport skal der lyde et stort tillykke med fødselsdagen. Foto: Holger Møller-Nielsen.

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... 3/4) Tidsplanen er blevet ændret Oprettet d. 3. april 2011 Super Car Challenge erstatter Pro SuperBike I forhold til den

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26275&pagetype=1&print=... (1/7) AAS-trio uheldig i langdistanceløb Oprettet d. 1. juli 2010 Team VHA Trim brændte en sikring og mistede føringen Team

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

TEAM GOKART SÆSON 2006

TEAM GOKART SÆSON 2006 GOKART SÆSON 2006 Forud for sæsonen 2006, var vore forventninger ret store. Godt nok havde vore konkurrenter meget mere erfaring, men afslutningen på 2005 sæsonen gav løfter om et godt år i 2006. Vores

Læs mere

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse En ny motorsport epoke er startet med DTC Danish Thundersport Championship Den nye topklasse i dansk bilsport Danish Thundersport Championship

Læs mere

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2012

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2012 SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2012 1. Titel 1.1. Seriens navn Seriens navn er Legend Cup (Legend), og tilrettelægges af promotor Driftsforeningen Padborg Park. Serien er åben for Legend fra US 600 Racing,

Læs mere

DEC. Sportsligt reglement 2018

DEC. Sportsligt reglement 2018 DEC Sportsligt reglement 2018 DASU Banesportsudvalget 19-01-2018 SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er Danish Endurance Championship (DEC) og tilrettelægges af promotor

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=... (8/7) Var der nogen der sagde tung bil!!! - rapport fra 3 afd. af Oprettet d. 8. juli 2008 DM-rally Efter en måneds pause

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26568&pagetype=1&print=... Side 1 af 2 (10/8) AAS lavede O-løb for rygskadede Oprettet d. 10. august 2010 Bernd Thrysøe stod bag O-løb for nybegyndere

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013 SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013 1. Titel 1.1. Seriens navn Seriens navn er Legend Cup (Legend), og tilrettelægges af promotor Driftsforeningen Padborg Park. Serien er åben for Legend fra US 600 Racing,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=22345&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (25/8) AAS klar til Hold DM Oprettet d. 12. august 2009 AAS klar til Hold-DM Når der d. 12. september køres om

Læs mere

SPORTSREGLEMENT FOR DANISH ENDURANCE CHAMPIONSHIP

SPORTSREGLEMENT FOR DANISH ENDURANCE CHAMPIONSHIP DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR DEC SPORTSREGLEMENT FOR DANISH ENDURANCE CHAMPIONSHIP 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er Danish Endurance Championship (DEC) og tilrettelægges

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19888&pagetype=1&print=... (3/1) Yokohama bagmanden! Oprettet d. 3. februar 2009 At være klasserepræsentant i en racerklasse er et meget alsidig job.

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport Danish Endurance Championship (DEC) s a m t u d v a l g t e i n t e r n a t i o n a l e l ø b S p o n s o r P r o s p e k t 2 0 1 1 - et vinderteam på vej mod nye sejre... Nyt navn stadig samme vinderteam

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29411&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29411&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29411&pagetype=1&print=... (3/10) Hæder til AAS-medlem Oprettet d. 3. oktober 2011 Jan Magnussen kåret til Most Popular Driver i ALMS Søndag aften amerikansk

Læs mere

1-dags arrangement INVITATION. HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013

1-dags arrangement INVITATION. HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013 1-dags arrangement INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013 For alle kørere, bilmærker og motorsportsklubber To turistklasser 3. afd. af FDM DASU Classic 2013 4. afd. af DHMC Classic Tour

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København Oresund Rally 2011 En ny event i Øresundsregionen Oresund Rally er en helt ny event, som skal være med til at sætte Øresundsregionen på verdenskortet og hjælpe elbilerne på fremdrift i Øresundsregionen.

Læs mere

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 Reglement Klasser Afvikling Økonomi Stævner Der forventes afholdt 7 stævner af MC SUPER CHALLENGE i 2010 Hvert stævne er planlagt til at indeholde 3 løb. Indtil

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print= (14/1) Vore rallykøreres planer for 2008 del 1 Oprettet d 14 januar 2008 Vi har spurgt vore rallykørere om deres planer for 2008,

Læs mere

Danish Thundersport Championship. Sportsligt reglement 2018

Danish Thundersport Championship. Sportsligt reglement 2018 Danish Thundersport Championship Sportsligt reglement 2018 DASU Banesportsudvalg 24-01-2018 Danish Thundersport Championship SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er

Læs mere

Fejdeløbet LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT. Tillægsregler for Klubrally. Lørdag den 5. august 2017

Fejdeløbet LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT. Tillægsregler for Klubrally. Lørdag den 5. august 2017 LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT Tillægsregler for Klubrally Fejdeløbet Lørdag den 5. august 2017 Jysk/Fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for klubrally Konkurrencen

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... 11-01-2012 (1/11) Indkaldelse til generalforsamling Oprettet d. 1. november 2011 Regnskabet er offentliggjort forud for mødet

Læs mere

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003 Generelle bestemmelser Propositionernes afviklingsbestemmelser er kun gældende for løbsarrangementer afviklet på de danske baner eller løb afviklet af en dansk arrangør på en udenlandsk bane. Præmiering

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er DM for Digital Scale Racing og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED Din virksomhed kan få Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser Det er aldrig for sent......at JAGTE SINE DRØMME Steffen Johnsen Født: 1987 Bopæl: Brædstrup www.steffenjohnsen.com

Læs mere

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst.

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst. Oktober 2008 Sejr til KM Svensson Motorsport! Det lokale Ringsted mandskab, Per G. Hansen og Karsten M. Svensson, sejrede i 4. afd. af Yokohamamesterskabet Øst og blev dermed samlet vinder i klassen af

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2011 Løbsreglement LØBSREGLER FOR ALLE KLASSER (med mindre der foreligger specielle regler for en klasse, se disse) 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage,

Læs mere

Referat fra evalueringsmødet om DEC den :

Referat fra evalueringsmødet om DEC den : Referat fra evalueringsmødet om DEC den 29.11.2016: Referent: Helle Nielsen, Næstformand i MSS Velkomst v/tom Pedersen: o Tom bød velkommen og bød på spisning. Kort evaluering af 2016-sæsonen: o Promotoren

Læs mere

Jacob startede i 2008 med at køre folkerace i en Saab 99, hurtigt viste han tænder og endte første sæson som klubmester.

Jacob startede i 2008 med at køre folkerace i en Saab 99, hurtigt viste han tænder og endte første sæson som klubmester. Team RacerShoppen Jacob Jensen Jacob startede i 2008 med at køre folkerace i en Saab 99, hurtigt viste han tænder og endte første sæson som klubmester. Kendetegnet for Jacob var og er seriøsitet og engagement,

Læs mere

Der var også forslag om at indføre rullefelt til løbene for at imødegå evt. snyd.

Der var også forslag om at indføre rullefelt til løbene for at imødegå evt. snyd. Referat fra DEC mødet afholdt på Hotel Hedegården i Vejle d. 5. nov. 2012 Referent: Karin Niebuhr Velkomst v/ K.Niebuhr og en hilsen fra Holger Møller Nielsen, der desværre var blevet forhindret i at deltage

Læs mere

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af MSSV, samt 5. afdeling af Speed Nord Årets Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2016 med Vejen og

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster: J u l i 2015 Å r ga n g 3 9 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail: h-k-nielsen@bknet.dk

Læs mere

31. KOMO Rallysprint

31. KOMO Rallysprint PUBLIKUMPROGRAM 31. KOMO Rallysprint 23. juli 2016 Hos NCC Roads i Gammelrand Tidsplan 10:45 Tidtagning 12:00 1. Heat 13:15 2. Heat 14:30 Tankning 15:30 3. Heat 16:30 4. Heat 17:45 Præmieoverrækkelse Velkommen

Læs mere

DEC. Sportsligt reglement 2017

DEC. Sportsligt reglement 2017 DEC Sportsligt reglement 2017 DASU Banesportsudvalget 23-01-2017 SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er Danish Endurance Championship (DEC) og tilrettelægges af promotor

Læs mere

Danish Thundersport Championship. Sportsligt reglement 2019

Danish Thundersport Championship. Sportsligt reglement 2019 Danish Thundersport Championship Sportsligt reglement 2019 DASU Banesportsudvalg 06-02-2019 Danish Thundersport Championship SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2016 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

1-dags arrangement INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY 5. JULI 2014. Alle kan deltage uanset klubtilhørsforhold, bilmærke eller erfaring

1-dags arrangement INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY 5. JULI 2014. Alle kan deltage uanset klubtilhørsforhold, bilmærke eller erfaring 1-dags arrangement 5. JULI 13 THCLASSIC 2014 www.dhmc.dk CAR CHALLENGE INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY 5. JULI 2014 Alle kan deltage uanset klubtilhørsforhold, bilmærke eller erfaring 3. afd. af

Læs mere

DASU foreløbig kalender 2016 samlet

DASU foreløbig kalender 2016 samlet DASU foreløbig kalender 2016 samlet 1. dag Slutdag Udvalg Type Klub eller promotor Arrangement navn Bane 30-01-2016 31-01-2016 Karting Åbent løb ASKH/001 DASU mesterskab EL-gokart Power Racing Herlev 06-02-2016

Læs mere

Mikkel O. Pedersen 2019

Mikkel O. Pedersen 2019 Mikkel O. Pedersen 2019 Porsche Mobil 1 Supercup 24h-Series Dubai Le Mans MIT KARRIEREFORLØB 2004 2006: Klubmesterskab. 2007: Samlet 3. plads i første deltagelse i Danmarksmesterskabet, med flere førstepladser.

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er SCX Digital Scale Racing (SDSR) og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

Driftsforeningen Padborg Park anvender navnet Dansk Drifting Serie (DDS)

Driftsforeningen Padborg Park anvender navnet Dansk Drifting Serie (DDS) SPORTSREGLEMENT FOR DANSK DRIFTING SERIE 2014 1. Titel. 1.1 Seriens navn. Seriens navn er Dansk Drifting Serie (DDS) og tilrettelægges af Driftsforeningen Padborg Park (DPP), under udviklingsaftale med

Læs mere

Tillægsregler. Folkerace 2016 DASU MESTERSKAB LADIES

Tillægsregler. Folkerace 2016 DASU MESTERSKAB LADIES Tillægsregler Folkerace 2016 DASU MESTERSKAB LADIES BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU MESTERSKAB LADIES 2016 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610 Nørager Tlf. 9856

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Formandens beretning 2018

Formandens beretning 2018 Formandens beretning 2018 Efter Generalforsamlingen sidste år blev bestyrelsen konstitueret, udvalgene sammensat, og alle udvalg har efterfølgende lavet kommissorier, med beskrivelser af deres virke. Kommissorierne

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2015 1. og 2. august 2015 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2015 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2015

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1 2015-1 Vedtægter Reglementpunkt : 7 Regnskabsåret følger sæsonen (oktober - september) med afslutning umiddelbart efter sidste løbsweekend. Det reviderede regnskab fremsendes til medlemmerne eller lægges

Læs mere

Dennis D. Christensen henter flot 3. plads

Dennis D. Christensen henter flot 3. plads Dennis D. Christensen henter flot 3. plads I pinsen åbnede Ørnedalsbanen op for 2. afdeling af DM i Rallycross. I bestræbelserne på at hænge på i toppen af serien, var det påkrævet at få et godt resultat

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Tillægsregler. FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse

Tillægsregler. FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse Tillægsregler FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse 1 Klasse 2 BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU CUP KLASSE 1 OG KLASSE 2 2014 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610 Nørager

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

(1/5) Danmarks største O-løb i AAS.

(1/5) Danmarks største O-løb i AAS. http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=16174&pagetype=1&print= (1/5) Danmarks største O-løb i AAS Oprettet d 1 maj 2008 Når Aarhus Automobil Sport fredag d 6 juni og lørdag d 7 juni indbyder

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29806&pagetype=1&print=... (2/12) Synligt bevis til AAS Oprettet d. 2. december 2011 Klubben er blevet udnævnt som modelklub i DASU Forleden var der

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

Tillægsregler. FOLKERACE 2016 DASU Mesterskab Klasse 1og

Tillægsregler. FOLKERACE 2016 DASU Mesterskab Klasse 1og Tillægsregler FOLKERACE 2016 DASU Mesterskab Klasse 1og 2 BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU MESTERSKAB KLASSE 1 OG KLASSE 2 2016 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610

Læs mere

Frontpræstationer i DM af kartingbrødre.

Frontpræstationer i DM af kartingbrødre. Frontpræstationer i DM af kartingbrødre. Gennem flere sæsoner har DM for de internationale karting-klasser: KF2 og KF3 været afviklet sideløbende som supplement til en af finale-afdelingerne i ranglisteturneringen:

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26494&pagetype=1&print=... Så skal vi i gang igen Oprettet d. 1. maj 2010 Efter en hel måned uden arrangementer er vi nu ved at gøre klar til atter

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Oresund Rally nu med resultat

Oresund Rally nu med resultat Intercom udsender pressemeddelelse nr. 5, den afsluttende i denne omgang, om Oresund Rally, landets største rally for klassiske biler. Der er omtale af personer fra følgende lokaliteter: Virum, Randers,

Læs mere

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/ BOAS indbyder til opstartsdag den 16/1 2010. Bestyrelsen i BOAS indbyder hermed gamle samt nye medlemmer til en Opstartsdag som vil gå ud på at vi laver et lille let oringteringsløb på ca. 20 km med forudgående

Læs mere

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER DANSK SUPER KART 2015 CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 GENERELT Dansk Super Kart (DSK) for KF ogkz2/kz2ob afvikles over 6 weekendarrangementer. Dansk Super Kart

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2018... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Generelle regler for mesterskaber 2. Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5. DASU-mesterskab 4WD 7. DASU-mesterskab i Minirally 8

Generelle regler for mesterskaber 2. Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5. DASU-mesterskab 4WD 7. DASU-mesterskab i Minirally 8 6. januar 2016 Kapitel 1 Mesterskabsbestemmelser 2016 Indholdsfortegnelse Generelle regler for mesterskaber 2 Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5 DASU-mesterskab 4WD 7 DASU-mesterskab i Minirally 8 DASU-mesterskab

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

Ny afviklingsform for rallycross

Ny afviklingsform for rallycross Kørerforeningen indkalder til Årsmøde LØRDAG d. 18. Oktober kl.13.00 I MNJ s lokaler på gården i Nysum Kun medlemmer af kørerforeningen har ret til at deltage i mødet. Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden

Læs mere

Nr. 488 - april 2012. Tilsluttet DASU. Efter 54 år stopper klubbladet - læs mere inde i bladet.

Nr. 488 - april 2012. Tilsluttet DASU. Efter 54 år stopper klubbladet - læs mere inde i bladet. AAS RUNDT Nr. 488 - april 2012 Tilsluttet DASU Efter 54 år stopper klubbladet - læs mere inde i bladet. AAS-RUNDT nr. 488 april måned 2012. AAS 54 år. AAS-RUNDT udgives af Aarhus Automobil Sport og sendes

Læs mere

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 Som bilag til denne serviceinfo i samme dokument findes de officielle notater fra mødet. Punkterne 1-12 er baseret på de præsentationer og diskussioner,

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Michael Outzen DTC - Danish Touringcar Championship. Peter Olsen Gruppe N 2000 Advan Cup læs her. Martin Sally Casinoportalen Clio Cup læs her

Michael Outzen DTC - Danish Touringcar Championship. Peter Olsen Gruppe N 2000 Advan Cup læs her. Martin Sally Casinoportalen Clio Cup læs her http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=18834&pagetype=1&print=... Side 1 af 2 (5/11) Klubmestre på bane i 2008 Oprettet d. 5. november 2008 Der blev til klubmestre i 9 klasser, hvor Michael

Læs mere

ROTAX ÅBNINGSLØB 2011

ROTAX ÅBNINGSLØB 2011 Foråret og kartingsæsonen lader vente på sig. Derfor lidt stemnings billeder fra et af de sidste løb 2010 - DM revanchen 2010. Her var der grønt græs, solskin og høj blå himmel. Samtidig var det sidste

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere