Grønt Råd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grønt Råd"

Transkript

1 Published on ( Hjem > kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jens Wenzel Andreasen (boligforeninger) - Deltog Helle Hardø Tiedemann (A) - Deltog Astrid Busk Sørensen (øvrige foreninger) - Deltog Birte Guldberg Waser (grundejerforeninger) - Deltog Birte Kramhøft (øvrige foreninger) - Deltog Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Gert Leif Gyldvig (Seniorrådet) - Deltog Hans Christensen (grundejerforeninger) - Deltog Mads Bo Andersen (koloni- og nyttehaver) - Deltog Mads Herbøl (grønne interesseorganisationer) - Deltog Per Mortensen (A) - Deltog Peter Bendix (grønne interesseorganisationer) - Deltog Susanne Hegelund ((koloni- og nyttehaveforeninger) - Deltog Søren Jensen (uden for grupperne) - Deltog Jens Nørgaard (koloni- og nytteforeninger) - Deltog Johannes Nørgård (uden for grupperne) - Deltog Trine Baarstrøm (afsnitsleder) - Deltog Heidi Jensen - Deltog AFBUD/FRAVÆRENDE Bjarne Frimann Skov (idrætsforeninger) - Afbud Christian Skjæran (V) - Afbud Jens Ohlsson (koloni- og nyttehaver) - Afbud Rune Sørensen (uden for grupperne) - Afbud Lone Schock (centerchef for By Kultur og Erhverv) - Ikke bestemt Deltog ikke Åben dagsorden Punkt 1 Meddelelser 1. Cykelruten mellem Margrethelund og Ballerupvej bliver etableret senest ved motorvejens åbning - muligvis allerede i maj 2015.

2 2. Center for Miljø og Teknik har fået ny centerchef. Steen Pedersen har første arbejdsdag den 7. april Taget til efterretning Punkt 2 Planer og høringer på vej 1. Spildevandsplan: Projektgruppen er startet. Dialogmøde med arbejdsgruppe fra Grønt Råd er indkaldt. 2. Klima og miljøplan: Dialogmøde med. Mødet er endnu ikke indkaldt. 3. Plan- og bæredygtighedsstrategi: Ballerup Kommune skal udarbejde en ny vision, der skal erstatte Vision Processen for Plan- og bæredygtighedsstrategien er derfor ikke opstartet, da den bliver en del af visionsprocessen, der endnu ikke er tidsfastsat. 4. Handleplan for klimatilpasningsplan: Dialogmøde med s arbejdsgruppe foregår den 9. april Økonomiske konsekvenser Ingen økonomiske konsekvenser 1 bilag Center for Miljø og Teknik indstiller, at A. Orienteringer om planer og høringer tages til efterretning. Taget til efterretning. Formanden for indkalder spildevandsgruppen samt vandgruppen til møde med

3 kommunen (bilag med oversigt over grupper er vedlagt som bilag til referatet). ønsker et overblik over de forskellige planer og strategier, som Ballerup Kommune arbejder med. Hvordan hænger planerne sammen og så vidt mulig en tidshorisont. Plan- og bæredygtighedsstrategi kommer til at erstatte Vision 2020 i Ballerup Kommune. Når der foreligger en procesplan, vil den blive præsenteret for. Grøn Plan er udløbet, men der arbejdes selvfølgelig fortsat med grønne tiltag. Ballerup Kommune ved Benny Wiendel Jakobsen indkalder Naturgruppen ved Mads Herbøl fra Grønt Råd til et dialogmøde om de grønne tiltag. Punkt 3 Oplæg fra Harrestrup Å projekt Der gives en orientering om det store samarbejdsprojekt mellem 10 kommuner om Harrestrup Å som skybrudsvej. På mødet i deltager miljøsagsbehandler Michala Becker Ryttergaard fra Center for Miljø og Teknik samt Pernille Sloth fra Forsyning Ballerup. Ingen økonomiske konsekvenser 0 Center for Miljø og Teknik indstiller, at 1. Orientering om Harrestrup Å projekt tages til efterretning.

4 Taget til efterretning. Harrestrup Å system er 26 km langt, hvoraf de første 6 km er i Ballerup Kommune. Å systemet løber gennem 7 kommuner og får vand tildelt fra 10 Kommuner. Å systemet ender i Køge Bugt. Harrestrup Å skal fremover benyttes som skybrudsvej, et system der skal føre meget store mængder vand væk hurtigst muligt. Der er indgået samarbejde mellem de 10 berørte kommuner og 7 forsyningsselskaber. Der er igangsat tre projekter: Kapacitetsprojekt Regulativrevision Konkretisering af Delopland 1A (opland I Ballerup Kommune). Der er mulighed for at gennemføre spændende klimatilpasningsprojekter i Ballerup Kommune, som både kan forsinke vandet og tilføre rekreative og naturmæssige kvaliteter til området. Projektet vil løbe over de næste mange år, da det er et meget dyrt og omfattende arbejde. Punkt 4 Input til omprioriteringspuljen s medlemmer fik udsendt høringsmateriale om omprioriteringspuljen 2016 på mail den 9. marts Der skal genereres en fælles liste over emner, så der kan blive udarbejdet et fælles høringssvar fra. Ingen økonomiske konsekvenser 3 bilag

5 Formand for indstiller, at 1. Der udarbejdes en fælles liste til brug ved høringssvar fra, som danner baggrund for et høringssvar. en godkendt med følgende bemærkninger. Forslag til besparelser: Koordinering af anlægsarbejder, besparelser på gravearbejde og lignende Skifte al belysningen på plejecentre til LED-belysning Reducere græsslåningen således, at der kommer flere arealer med vild natur Udnytte vagtfolk på skoler og lignende der brænder meget ofte lys i tomme haller og på skoler, som bør slukkes Ved salg af arealer skal Ballerup Kommune være mere opmærksom på langsigtede løsninger, således at kommunen ikke bliver nød til at købe dele af samme areal tilbage igen til kollektive formål. Forslag til nye projekter: Sikre skoleveje forbedringer ved Rugvænget og Grantofteskolen Talende skraldespande fx ved det nye Skovlunde Center, det bruges andre steder Ved stationerne står unge og hænger Udnyt genbrugsstationen til istandsættelsesprojekter så de får noget at lave Fjern graffiti, og giv "de unge" tavler/steder, hvor de gerne må male. Fx lave konkurrencer for unge om flot udført arbejde. I Kolding må man fx bruge alle tunneler Skaterbane, som også kan benyttes til klimaløsninger med forsinkning af store vandmængder Fri wifi i udvalgte lygtepæle Opruste skoleledere, så de er bedre rustet til skolereformens problemer. Mange lærere på vej væk Toiletter ved stationerne er lukket og der lugter slemt efter weekender. I København løses det ved at sætte cylinder op som erstatning Storskærm med Ballerup Apps indkommende oplysninger på offentlige steder som bibliotek, kulturhuse og lignende Busrute til uddannelsessteder så de ikke går på stierne og smider affald. Forslag sendes til Søren Jensen. Søren Jensen og Johannes Nørgård vil udfylde skemaer til høringssvar. Frist for indsendelse af høringssvar fra er 30. april 2015.

6 Punkt 5 Principper om strategiske opkøb Der er afholdt møde mellem Ballerup Kommune og i forbindelse med strategiske opkøb. Mads Bo Andersen beretter kort fra mødet. Ingen økonomiske konsekvenser 0 bilag Center for Miljø og Teknik indstiller, at 1. Orienteringen om principper om strategiske opkøb tages til efterretning. Taget til efterretning Der er blevet afholdt møde mellem s medlemmer Rune Sørensen og Mads Bo Andersen og fra Ballerup Kommune afsnitsleder Trine Baarstrøm fra Center for Miljø og Teknik, byplanlægger Claus Pichard fra Center for By, Kultur og Erhverv samt vicekontorchef Bo Clausen fra Sekretariat for Politik og Ledelse omkring indkøb af grønne arealer. Det er aftalt, at s repræsentanter udarbejder et forslag til princip-dokument. Principperne skal understøtte bæredygtighed og sikring af ren vandforsyning. Dokumentet skal efterfølgende bringes til borgmester Jesper Würtzen. Principperne vil blive sendt rundt til rådets medlemmer via mail, så snart de foreligger.

7 Punkt 6 Økologi og s holdning Tidligere behandling den 3. februar 2015 Punkt 7 En drøftelse af rådets holdning til økologi i Ballerup. Hvad kan rådet blive enige om, og hvor er forskellighederne. Økologigruppen står for at facilitere diskussionen. Ingen økonomiske konsekvenser 0 bilag Formand for indstiller, at 1. Emnet økologi drøftes og der besluttes en fælles holdning samt præciserer forskelligheder. Sagen blev drøftet. Via Green Cities forpligtede Ballerup Kommune sig til en økologiprocent på 75 pct. i har gjort opmærksom på, at Ballerup Kommune ikke længere har et økologimål via læserbrev i Ballerup Bladet. Ballerup Bladet har spurgt alle partier om deres holdning til økologi i Ballerup Kommune Furesø Kommune har besluttet et mål på 80 pct. økologi i Det er besluttet i den socialdemokratiske gruppe at arbejde på at øge økologiprocenten i Ballerup Kommune.

8 Økologiprocenten er i det grønne regnskab 2014 steget til 65 pct. mod 53 pct. i Der er i 2014 data fra flere leverandører end tidligere. Ballerup Bladet skriver, at skolebørn i Ballerup Kommune fremover får økologiske pærer og æbler. Rådet drøftede, at det er vigtigt at melde ud, hvis et enkelt medlem ikke er enig i rådets samlede beslutning. Søren Jensen er ikke tilhænger af en øget økologiprocent i Ballerup Kommune, men accepterer en demokratisk beslutning i rådet. Det samme gør sig gældende for Hans Christensen. Det bemærkes, at der ikke bør fokuseres på økologi alene, men også på at fokusere på varer i sæson, og lokalindkøb skal være i fokus fx. hellere æbler og pærer end appelsiner og bananer, der har haft en co 2 tung transport. Da flere supermarkedskæder har meldt ud, at de sætter priserne ned på økologisk frugt, bør Ballerup Kommune også støtte op om økologi ved indkøb i supermarkeder. Vandgruppen og økologigruppen opfordres til at arbejde med at undersøge, hvad status er på drikkevandskvaliteten i Ballerup Kommune. Punkt 7 Opfølgning på mandater i Tidligere behandling den 3. februar 2015 Punkt 8 Formanden for vil gerne lave en opsamling på proceduren for rådets kommunikation udadtil.

9 Ingen økonomiske konsekvenser 0 bilag Formand for indstiller, at 1. Der besluttes en procedure for fremtidige henvendelser fra rådet. Sagen blev drøftet. Formanden for skrev et læserbrev, for at bakke op om tidligere læserbrev fra Jens Ohlsson, da rådet på mødet den 3. februar 2015 havde taget fælles beslutning om afsendelse fra hele rådet. Læserbrevet blev besvaret før, at Jens havde afsendt sit indlæg, hvilket betyder, at nogen fra rådet har sendt forslaget til trediepart, før det blev offentliggjort i Ballerup Bladet. Formanden understreger, at ikke skal afsende læserbreve til eksterne, før de bliver offentliggjort, før er det ikke s synspunkt. Hvis enkelte medlemmer ikke er enige i den samlede udmelding, har de mulighed for at afsende læserbrev om uenighed på egne vegne. Rådet går primært ind for flertalsbeslutninger, således kan der ikke være vetoret om en sag til offentliggørelse. Det bemærkedes, at skal huske på, at sagen har skabt politisk fokus på økologi, hvilket har været formålet med det første læserbrev. Punkt 8 Ansøgning til s pulje om "Ballerup

10 Fødevarefælleskab" Ansøgningen til s pulje 2015, omhandler hjælp til etablering af Ballerup Fødevarefællesskab. Målet for projektet er at få indkøbt det sidste nødvendige inventar til opstart af Ballerup fødevarefællesskab, således at foreningen kan begynde at registrere medlemmer, indgå leveringskontrakter med økologiske producenter, for derved at kunne distribuere fødevarerne ud fra et lokalt fastlagt område. Der søges om kr. fra s pulje på kr. Pengene skal gå til 2 vægte, 10 murerspande, 500 papirsposer, 1 printer, 1 kasse, 1 pc og 1 gadetavle. 1 bilag Center for Miljø og Teknik indstiller, at 1. Der tages stilling til ansøgningen til s pulje om "Ballerup Fødevarefællesskab". Ansøgningen blev godkendt. Den passer godt til formålet for puljen. Falder i god tråd med s grønne linje. Punkt 9 Affaldsdagen Der er affaldsdag den 19. april Affaldsgruppen fortæller om arrangementet.

11 har indkøbt 200 økologiske juice til dagen, og der er trykt plakater. 0 bilag Affaldsgruppen i indstiller, at 1. Orientering om affaldsdagen 2015 tages til efterretning. Taget til efterretning. Rådet opfordres til at sætte opslag op om affaldsdagen rundt i deres respektive netværk. Affaldsdagen bliver annonceret i Radio Ballerup, på ballerup.dk og i Ballerup Bladet. Punkt 10 Forslag til fælles aktivitet/inspirationstur Forslag til en fælles aktivitet i rådet i form af inspirationstur eller andet skal drøftes, så der er tid til planlægning af en sådan aktivitet i indeværende år, eventuelt nedsættelse af arbejdsgruppe. Ingen økonomiske konsekvenser 0 bilag

12 Center for Miljø og Teknik indstiller, at 1. Der stilles forslag til en fællesaktivitet/inspirationstur. 2. Dato for et eventuelt arrangement besluttes. Sagen blev drøftet. Forslag: Navneskilte/badges, jakker/veste med s logo til synliggørelse. Susanne Hegelund henter priser hjem, så tager rådet stilling til det på et kommende møde Lej en bus, kør rundt i kommunerne, besøg Vestforbrænding, det nye energi i Albertslund, grøn energi projekter Økologisk landmænd tur, fx Øllingegård Urban transision har ture til Skåne. Masser af naturgenopretningsområder derovre Audebo biogasanlæg, i nærheden andelslandsby, svineproducent, selvbyggerlandsby Friland ved Hundested besøgstur Nysø naturgenopretningsprojekt. Opgivende dæmning ved Hov Vig. Det aftales at sekretariatet og formanden finder en dag for en tur i begyndelsen af september. Helst lørdag. Der arbejdes også for at sammensætte en tur. Punkt 11 Opfølgning på hvordan får indflydelse Tidligere behandling den 3. februar 2015 Punkt 4 Punktet blev udskudt fra sidste møde og afsnitsleder Trine Baarstrøm fra Center for Miljø og Teknik følger op.

13 Ingen økonomiske konsekvenser 0 bilag Center for Miljø og Teknik indstiller, at 1. Orienteringen om s indflydelse tages til efterretning. Trine Baarstrøm spurgte rådet, om de forskellige tiltag med dialogmøder, høringssvar i forhold til omprioriteringspuljen og lignende har givet en bedre indragelse i Ballerup Kommunes arbejde end tidligere. Dette bekræftede rådet. Punkt 12 P-tavle og eventuelt Søren Jensen har en opfordring/henstilling til rådets medlemmer om, ikke at være på telefon/mail mens møderne afholdes og at være til stede på mødet. Rådets forskellige grupper skal selv stå for de punkter, som omhandler de enkelte gruppers områder fremover. Der er arrangeret en fugletur i Råmosen den 28. maj 2015 kl Man mødes ved den vestlige parkeringsplads ved Grandtoften. Mads Herbøl og naturgruppen ønsker punkt omkring Harralds Minde på næste møde.

14 Den nye centerchef i Miljø og Teknik opfordres til at mødes med. 7. juni er der Store cykeldag. Der er ikke ønske om at bemande en stand. Måske stor interesse for at deltage i Grandtoftegaards høstmarked. Til efteråret er der valg til. Halvdelen af rådets medlemmer er på valg.

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup-up.dk) Hjem > - 21-06-2016-21-06-2016 21.06.2016 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 30-08-2016-30-08-2016 30.08.2016 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Helle

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 29-08-2017-29-08-2017 29.08.2017 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Helle Hardø Tiedemann (A) - Deltog Arne Jensen (Grundejerforeninger)

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 02-12-2014-02-12-2014 02.12.2014 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus AFBUD/FRAVÆRENDE Jens Wenzel Andreasen (boligforeninger)

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-06-2017-14-06-2017 14.06.2017 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Helle

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 07-02-2017-07-02-2017 07.02.2017 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Helle

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 08-11-2016-08-11-2016 08.11.2016 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Helle

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-10-2014-21-10-2014 21.10.2014 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jens Wenzel Andreasen (boligforeninger) -

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 31-05-2018-31-05-2018 31.05.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Bjarne Frimann Skov (grønne interesseorganisationer)

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 29-08-2019-29-08-2019 29.08.2019 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Bjarne Frimann Skov (grønne interesseorganisationer)

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 04-04-2017-04-04-2017 04.04.2017 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Astrid

Læs mere

Naturkvalitetsudvalget

Naturkvalitetsudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-12-2018-13-12-2018 13.12.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Hella Hardø Tiedemann (A) - Deltog Stine Rahbek Pedersen

Læs mere

Grønt Råd - Medlemmer 2010-2012

Grønt Råd - Medlemmer 2010-2012 Ballerup Kommune By- og Erhvervsudvikling Sag 2010-6184 Dok 2010-184194 6.10.2010 Revideret 16.2.2011 Grønt Råd - Medlemmer 2010- Valggruppe 1 Boligforeninger Valgt i 2008 Medlem til Ingen siddende medlemmer

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-09-2014-16-09-2014 16.09.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 23-05-2019-23-05-2019 23.05.2019 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Bjarne Frimann Skov (grønne interesseorganisationer)

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-11-2017-14-11-2017 14.11.2017 kl. 09:00 Mødecenter A, Lokale 4 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Naturkvalitetsudvalget

Naturkvalitetsudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 04-10-2018-04-10-2018 04.10.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Hella Hardø Tiedemann (A) - Deltog Stine Rahbek Pedersen

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-03-2014-18-03-2014 18.03.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Kunstrådet

Kunstrådet Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-11-2013-21-11-2013 21.11.2013 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Nielsen (A) - Deltog Helle Hardø Tiedemann

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-04-2015-21-04-2015 21.04.2015 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-04-2017-18-04-2017 18.04.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-10-2014-21-10-2014 21.10.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Referat af møde i Grønt Råd den 14. juni 2011 i kantinen på rådhuset fra 19:00 til senest 21:00.

Referat af møde i Grønt Råd den 14. juni 2011 i kantinen på rådhuset fra 19:00 til senest 21:00. Til: Grønt Råd Lone Schock Karin Langendorf Morten Wiese Martin Lose Referat af møde i Grønt Råd den 14. juni 2011 i kantinen på rådhuset fra 19:00 til senest 21:00. BY- OG ERHVERVSUDVIKLING Bæredygtig

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-06-2017-13-06-2017 13.06.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet

Seniorrådet Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 11-11-2014-11-11-2014 11.11.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Seniorrådet

Seniorrådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-02-2016-16-02-2016 16.02.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Punkt 3 Orientering fra Center for Social og Sundhed

Punkt 3 Orientering fra Center for Social og Sundhed Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-12-2016-13-12-2016 13.12.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer Leo Andersen Birte Kramhøft Gert

Læs mere

Økonomiudvalget

Økonomiudvalget Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 21-12-2015 Økonomiudvalget - 21-12-2015 21.12.2015 kl. 17:00 Mødecenter C, Lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper

Læs mere

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Tlf. dir.: 4477 2000 E-mail: balkom@balk.dk Dok. nr.: x Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune 1 Udvalgets navn Grønt Råd i Ballerup Kommune. I daglig tale Grønt Råd. 2 Formål Grønt

Læs mere

Kunstrådet

Kunstrådet Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Kunstrådet - 09-04-2014 Kunstrådet - 09-04-2014 09.04.2014 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer Nielsen

Læs mere

Punkt 2 Borgmestermandat til afklaring af Ballerup Kommunes forsyningsselskaber i en deltagelse i en fælles forsyningskoncern

Punkt 2 Borgmestermandat til afklaring af Ballerup Kommunes forsyningsselskaber i en deltagelse i en fælles forsyningskoncern Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Teknik- og Miljøudvalget - 15-12-2015 Teknik- og Miljøudvalget - 15-12-2015 15.12.2015 kl. 07:15 Mødecenter C, Lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

Opsamling på Grønt råds visions dag den 11. maj 2014

Opsamling på Grønt råds visions dag den 11. maj 2014 Opsamling på Grønt råds visions dag den 11. maj 2014 Denne opsamling er ikke et referat fra dagen, men en oplistning af de fælles noter der blev taget samt foto af de afsluttende plancher. Nogle grupper

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C.

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Side 1/5 Referat fra 1. møde i det rådgivende udvalg for Den Danske Naturfond Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl. 13.00 16.00 Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Til

Læs mere

Integrationsrådet

Integrationsrådet Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 22-05-2014-22-05-2014 22.05.2014 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jamal Tabari - Deltog Irem Ulusoy - Deltog

Læs mere

Digitaliserings- og Teknologiudvalget

Digitaliserings- og Teknologiudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Digitaliserings- og Teknologiudvalget - 29-08-2018 Digitaliserings- og Teknologiudvalget - 29-08-2018 29.08.2018 kl. 16:30 Mødecenter A, Lokale 3 på

Læs mere

Kunstrådet

Kunstrådet Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > Kunstrådet - 26-02-2015 Kunstrådet - 26-02-2015 26.02.2015 kl. 18:15 Skovlunde Kulturhus, Bybjergvej 10 i Skovlunde Deltagere Tom Schiermer

Læs mere

Økonomiudvalget

Økonomiudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 02-10-2017 Økonomiudvalget - 02-10-2017 02.10.2017 kl. 08:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen (A)

Læs mere

1. Generelle orienteringer: Birte Passer og Leo Andersen deltager i Danske Ældreråds formands- /næstformandsmøde den 3. september 2014 i Allerød.

1. Generelle orienteringer: Birte Passer og Leo Andersen deltager i Danske Ældreråds formands- /næstformandsmøde den 3. september 2014 i Allerød. Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 19-08-2014-19-08-2014 19.08.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Økonomiudvalget

Økonomiudvalget Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 30-05-2016 Økonomiudvalget - 30-05-2016 30.05.2016 kl. 20:30 Mødecenter C, Lokale 32 på Ballerup Rådhus, Hold-an Vej 7, 2750

Læs mere

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Medlemmer: Afdeling Søndermark: Susanne, Jens-Ole, Kitt, Bo, Poul, Lærke. Afdeling Østre: Lene, Jon, Jørn (repr.

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 22.04.10 kl. 18:00 i mødelokale 6-7 Medlemmer: Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 25. OKTOBER 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads, Dennis, Annette, Christian, Henrik, Jens Peter Gæst: Michael Stampe (junior træner) Afbud:

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 12-12-2017-12-12-2017 12.12.2017 kl. 09:00 Mødelokale ved direktionen på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dato: 24. januar 2018 Sagsid: 00.22.04-P24-9-18 Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune Efter kommunestyrelseslovens 17, stk. 4, kan kommunalbestyrelsen nedsætte særlige udvalg til

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Punkt 2 Ansøgning om 100 pct. kommunal garanti på lån til renovering af Grantoftens institutioner fra Ballerup almennyttige Boligselskab

Punkt 2 Ansøgning om 100 pct. kommunal garanti på lån til renovering af Grantoftens institutioner fra Ballerup almennyttige Boligselskab Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 20-06-2016 Økonomiudvalget - 20-06-2016 20.06.2016 kl. 17:45 Mødecenter C - Lokale 32 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune Møde nr. 02-2017 Onsdag den 29. november 2017 I mødet deltog: Fra TGU: Jørgen Ahler, Jytte von Seelen, Benny Vittrup, Poul Lindholt Mikkelsen. Fra Teknik og Miljø (TM): Anders Debel, Annette Vognbjerg

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 03.03.11 kl. 16:30 i mødelokale 1 Medlemmer: Hans Barlach (C) Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Lars Kilhof (V) Side 1

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Nærdemokratimodel 2010 for Vordingborg Kommune. Dialogudvalg og Lokalråd

Nærdemokratimodel 2010 for Vordingborg Kommune. Dialogudvalg og Lokalråd Nærdemokratimodel 2010 for Vordingborg Kommune Dialogudvalg og Lokalråd Vedtaget af Kommunalbestyrelsen 26. november 2009 Indhold UFormål med nærdemokratimodellenu 3 UDet politiske niveauu 3 UDet lokale

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 4 deltager økonomidirektør Hanne Baastrup, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (kl ).

Eksterne deltagere: Under punkt 4 deltager økonomidirektør Hanne Baastrup, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (kl ). DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 17. januar 2018 kl. 10.00 15.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand),

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 24-10-2017-24-10-2017 24.10.2017 kl. 09:00 Mødelokale ved direktionen. (Mødes i receptionen og følges ad til mødelokalet). Deltagere Birte Passer

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Offentlig udgave. Bestyrelsesmøde i Novafos Spildevand Ballerup A/S og Novafos Vand Ballerup A/S

Offentlig udgave. Bestyrelsesmøde i Novafos Spildevand Ballerup A/S og Novafos Vand Ballerup A/S Offentlig udgave Bestyrelsesmøde i Novafos Spildevand Ballerup A/S og Novafos Vand Ballerup A/S Mødedato 17. juni 2019, kl. 13.00 15.00 Mødested Deltagere Blokken 9, 3460 Birkerød Bestyrelsen: Jesper Würtzen

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: Onsdag den 13. april 2016 kl. 10-14 Sted: Rådhuset (afventer lokale) Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete

Læs mere

Det Grønne Råd Referat

Det Grønne Råd Referat Det Grønne Råd Referat til mødet den kl. 12:30 i Administrationsbygningen i Hurup, Kirkevej 9, Hurup, Mødelokale 2 Medlemmer: Esben Oddershede (V) Marianne Davidsen Galsgaard Hans Henrik Hust Søren Johnsen

Læs mere

Økonomiudvalget

Økonomiudvalget Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 19-12-2016 Økonomiudvalget - 19-12-2016 19.12.2016 kl. 16:45 Mødecenter C, Lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

Forretningsorden for Grønt Råd i Ballerup Kommune

Forretningsorden for Grønt Råd i Ballerup Kommune CENTER FOR MILJØ OG TEKNIK Dato: 13. juni 2012 Tlf. dir.: 4477 2000 E-mail: balkom@balk.dk Sagsnr.: 2012-13684 Dok. nr.: 2012-95323 Forretningsorden for Grønt Råd i Ballerup Kommune Formål 1 Grønt Råd

Læs mere

Fritidsrådet. Onsdag den kl. 17:00 i møderum 6 og 7 på rådhuset

Fritidsrådet. Onsdag den kl. 17:00 i møderum 6 og 7 på rådhuset Fritidsrådet Onsdag den 29.08.2012 kl. 17:00 i møderum 6 og 7 på rådhuset Medlemmer Pernille Beckmann - KFU Jette Andersen - KFU Inge Wulff - AOF Arne Ipsen - FOF Leif Jørgensen Tune Borgerhus Jytte Schou

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7, Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-10-2016-18-10-2016 18.10.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, mandag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på: Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø, mødelokale 180 Indhold Sag nr. 1 Godkendelse af dagsorden Sag nr. 2 Gensidig præsentation Sag nr. 3 Gennemgang

Læs mere

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

Punkt 2 Præsentation af ny skoleleder på Egebjergskolen

Punkt 2 Præsentation af ny skoleleder på Egebjergskolen Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Skole- og Uddannelsesudvalget - 12-11-2013 Skole- og Uddannelsesudvalget - 12-11-2013 12.11.2013 kl. 08:00 Mødecenter C, Lokale 32 på Ballerup Rådhus

Læs mere

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset.

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. Deltagere: Anne-Marie Appelgren, LEV. Kent Grimm Thornberg, Landsforeningen Autisme. Ella Frederiksen, Osteoporoseforeningen. Alice

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( )

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( ) REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. februar 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet.

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Dagsordener og referater Ballerup Kommune Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Mødetidspunkt 03-11-2015 kl. 08:00

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-01-2018-16-01-2018 16.01.2018 kl. 13:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Musa Kekec (A) - Deltog Per Mortensen (A) - Deltog

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-02-2018-13-02-2018 13.02.2018 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 10 på Ballerup Rådhus Deltagere Annette Ankler - Deltog Henning Broman - Deltog Birte

Læs mere

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten Grønt Råd 2010 Referat af møde den kl. 16.00 i Diamanten Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 25 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 26 GODKENDELSE AF REFERAT... 5 27 MØDEDATOER 2011... 6

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 06.06.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

Kunstrådet

Kunstrådet Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Kunstrådet - 04-06-2014 Kunstrådet - 04-06-2014 04.06.2014 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer Nielsen

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra mødet onsdag d. 19. maj 2016 (side 2) 4. Genudbud på medicinhåndtering - NOPII samarbejdet (side 4)

2. Godkendelse af referat fra mødet onsdag d. 19. maj 2016 (side 2) 4. Genudbud på medicinhåndtering - NOPII samarbejdet (side 4) Møde Socialdirektørkredsen Tid 25. august 2016, kl. 10.00-11.30 Sted Center for Velfærdsteknologi, Fåborgvej 15A, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Afbud Gæster Dorthe Jende (Vesthimmerlands Kommune, Hanne Madsen

Læs mere

Referat. Mødeforum UTA styregruppen. Sagsnr Dokumentnr Mødedato 19. januar 2009

Referat. Mødeforum UTA styregruppen. Sagsnr Dokumentnr Mødedato 19. januar 2009 Referat Mødeforum UTA styregruppen Sagsnr. 2007-10404 Dokumentnr. 2009-13328 Mødedato 19. januar 2009 Tid Kl. 9.30 11.00 obs: Mødet er forkortet med ½ time Sted UU ungevejledningen Jernbanegade 10, 1.

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Medlemmer Farrukh

Læs mere

Morsø Kommune. Handicaprådet. Dagsorden

Morsø Kommune. Handicaprådet. Dagsorden Morsø Kommune Handicaprådet Dagsorden Torsdag, den 20. september 2018, kl. 16.00 18.00 Mødested: Administrationsbygningen, Jernbanevej 7, lok. 605/607 Faste deltagere: Betina Pedersen, Elly Bloch, Jens

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2. 17. februar 2019. Referat af møde i tirsdag den 12. februar 2019 kl. 10.00 til 13.00 på Allerslev Rådhus, lokale 2. Deltagere: Det samlede Ældreråd: Bjarne Bang Christensen (BBC), Jeanette Dæhnfeldt (JD),

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune 27. maj 2009 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune 27. maj 2009 kl Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Maibrit Lykkegaard 05-06-2009 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune 27. maj 2009 kl. 15.00 Lokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 4 2. Godkendelse af og opfølgning

Læs mere