PARTNERSKABSAFTALE. mellem. Kay Wilhelmsen Gruppen v/w-investering ApS Vestre Teglgade 8A 2450 København SV CVR-nr (herefter KWG )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PARTNERSKABSAFTALE. mellem. Kay Wilhelmsen Gruppen v/w-investering ApS Vestre Teglgade 8A 2450 København SV CVR-nr (herefter KWG )"

Transkript

1 Bilag 5 PARTNERSKABSAFTALE mellem Kay Wilhelmsen Gruppen v/w-investering ApS Vestre Teglgade 8A 2450 København SV CVR-nr (herefter KWG ) og Københavns Kommune v/økonomiforvaltningen og Bygge- og Teknikforvaltningen (herefter KK ) og Københavns Kommune v/kvarterløft Nord-Vest (herefter NV ) sammen benævnt parterne om anlæg og drift af områder ved Ørnevej, København 1. Baggrund og formål 1.1 Parterne indgik i februar 2005 aftale om gennemførelse af en proces, der skulle resultere i forslag til fremtidig udvikling af HUR-grunden (matr.nr Utterslev, København) og den tilstødende del af Ørnevej, samt på et idémæssigt plan forslag til, hvordan dette område sammen med de tilstødende rekreative arealer Hulgårds Plads og Frederikssundsvejens Skoles friarealer jf. bilag 1, samlet kunne disponeres. 1.2 Processen udmundede i idéforslag fra tre arkitektteams, som blev vurderet af den af parterne nedsatte komité. Bl.a. under hensyntagen til komitéens skriftlige udtalelse vedrørende de tre idéforslag udarbejdedes Forslag til lokalplan Ørnevej med kommuneplantillæg, jf. bilag 2. Forslaget har været i offentlig høring i perioden 13. juli 3. oktober Høringen har givet anledning til forslag til ændring af forslagets bestemmelser om bygningshøjder, placering af byggefelter samt om byggemuligheder uden for byggefelterne. J.nr /05 (9. november 2005, 2. udg.)

2 2 1.3 Nærværende aftale regulerer parternes videre samarbejde omkring udvikling af det samlede rekreative område, jf. pkt. 2, herunder sammenhængen med udviklingen af den resterende del af HUR-grunden (matr.nr Utterslev, København). 1.4 Formålet med aftalen er at aftale samarbejde og procedure for den videre disponering/udvikling af det samlede rekreative område, jf. pkt. 2, herunder sammenhængen med den resterende del af HURgrunden (matr.nr Utterslev, København), en økonomisk fordelingsnøgle mellem KK og KWG/fremtidige ejer(e) af matr.nr Utterslev, København, jf. pkt. 8, vedrørende anlæg, drift, vedligeholdelse og fornyelse af det samlede rekreative område (herunder også det offentligt tilgængelige rekreative areal, jf. pkt. 2.1.a), samt tidsplaner for parternes bygge- og anlægsarbejder. 2. Aftalens område 2.1 Nærværende aftale omfatter følgende område (herefter benævnt Det samlede rekreative Område ): 2.2 a) det i lokalplanforslaget med priksignatur angivne areal Offentligt tilgængeligt rekreativt areal, jf. bilag 2 (lokalplantegningen), b) delområde II i lokalplanforslaget, jf. bilag 2 (lokalplantegningen), c) Frederikssundvejens Skoles idrætsplads, jf. bilag 2 (lokalplantegningen), og d) Hulgårds Plads, jf. bilag 2 (lokalplantegningen). Det i pkt. a nævnte areal udgør ca m 2. KWG bliver ejer af dette areal den 1. i måneden efter, at lokalplanen, bilag 2, er vedtaget af Københavns Kommunes Borgerrepræsentation, forventeligt den De i pkt. b)-d) nævnte arealer ejes af KK. Arealet nævnt i pkt. b) udgør ca m 2, arealet i pkt. c) ca m 2, og arealet i pkt. d) ca m I hvilket omfang de i pkt. 2.1.c) og d) nævnte arealer konkret kommer til at indgå i det fremtidige offentligt tilgængelige rekreative område afhænger af den videre proces. 3. Rollefordeling og Samarbejde 3.1 Opgaverne med projektering samt anlæg og drift, inkl. vedligeholdelse og fornyelse, af Det samlede rekreative Område skal udbydes offentligt, idet der indgår offentlige midler i finansieringen heraf.

3 3 3.2 Parterne har aftalt, at udbuddet af dels projekterings-/rådgivningsopgaven, dels anlægsopgaven inkl. drift af anlægget i 2 år gennemføres af KK, Vej & Park, som samtidig varetager bestiller- /bygherrerollen på parternes vegne. Efter den første 2-årige driftsperiode gennemføres udbud af driftsopgaven, inkl. vedligeholdelse og fornyelse, af det mellem KK og KWG/den kommende grundejerforening, jf. pkt , etablerede samarbejde, jf. pkt Selve driftsansvaret for det i pkt. 2.1.a nævnte areal påhviler KWG/den kommende grundejerforening, jf. pkt , med økonomisk støtte fra KK, mens driftsansvaret for den øvrige del af Det samlede rekreative Område påhviler KK, jf. pkt Af organisationsplan, bilag 3, og proces- og tidsplan, bilag 4, fremgår, hvordan organiseringen af samarbejdet mellem parterne omkring Det samlede rekreative Område skal være, og hvordan samarbejdet skal forløbe. Bilag 4 kan ændres, hvis forløbet af processen tilsiger det, og parterne kan opnå enighed herom. 3.4 KWG skal løbende orientere KK og NV om udviklingen af, herunder boligbebyggelsen på, den del af HUR-grunden (matr.nr Utterslev, København), som ikke består af det i pkt. 2.1.a omtalte areal. Orienteringen skal indeholde overvejelser vedrørende sammenhængen med og relationerne til Det samlede rekreative Område. 3.5 KWG og KK skal foranledige planlægningen og udførelsen af KWG s entrepriser og den i pkt omtalte anlægsentreprise koordineret, og er forpligtet til at arbejde konstruktivt for den for begge parter bedst mulige koordinering. Det økonomiske ansvar for KWG s entrepriser påhviler alene KWG, mens det økonomiske ansvar for den i pkt omtalte anlægsentreprise påhviler KK med et fast bidrag fra KWG samt særlige rydnings- og oprensningsforpligtelser for KWG, jf. pkt. 4.3, 4.6 og 4.9 samt Anlæg af Det samlede rekreative Område 4.1 Lokalplanområdet, jf. bilag 2, er fastlagt som byomdannelsesområde, og det er derfor i lokalplanens 9 bestemt, at der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af ejendomme inden for lokalplanens delområde I (matr.nr Utterslev, København). Grundejerforeningen skal forestå anlæg af det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal, jf. bilag 2, 9, stk. 3. Parterne har aftalt, at KK bidrager økonomisk til anlægget, jf. pkt. 4.6, og på parternes vegne varetager bygherrerollen i forbindelse med anlæg af Det samlede rekreative Område (herunder også det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal), jf. pkt. 3.2.

4 4 4.2 Indretningen af Det samlede rekreative Område skal ske i overensstemmelse med lokalplanen, bilag 2, 7. For det i pkt. 2.1.a nævnte areal gælder særligt, at det skal være offentligt tilgængeligt, og der må ikke med hegn eller lignende forhindres passage gennem og ophold på arealet. Arealet skal med hensyn til funktioner, beplantning, møblering, belysning, stiforløb m.v. indrettes og udformes som en del af de sammenhængende grønne arealer i området. Arealet skal fremstå med en grøn karakter. Arealet skal indrettes med opholds-, lege- og idrætsfunktioner, jf. bilag 2, 7, stk. 2, pkt. b). 4.3 Det er aftalt, at KWG til brug for anlæg af det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal betaler 2,7 mio. kr. ekskl. moms til fuld og endelig dækning af KWG s andel af anlægsudgifterne, jf. dog pkt. 4.7, 4.8, 4.9 og 9.1. Beløbet svarer til, hvad det anslået koster at anlægge et almindeligt privat gårdanlæg på arealet, undtaget udgifter til fjernelse af overflader mv. og oprensning af eventuel forurening, jf. pkt. 4.7 og 4.8. Beløbet 2,7 mio. kr. ekskl. moms er uafhængig af den endelige anlægssum for Det samlede rekreative Område (herunder det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal), jf. dog pkt Beløbet 2,7 mio. kr. ekskl. moms indeksreguleres efter Danmarks Statistiks indeks BYG6, Omkostningsindeks for anlæg efter art og indekstype for Jordarbejder mv.. Beløbet reguleres med forskellen mellem indeks 140,81 (for 2005K2) og det senest offentliggjorte indeks på forfaldsdagen, jf. pkt. 4.5, efter følgende formel: (senest offentliggjorte indeks/140,81) * 2,7 mio. kr. ekskl. moms = regulerede beløb ekskl. moms Det regulerede beløb ekskl. moms kan dog ikke blive mindre end 2,7 mio. kr. ekskl. moms. Såfremt indeks BYG6, Omkostningsindeks for anlæg efter art og indekstype for Jordarbejder mv. ophører, skal regulering ske i henhold til et lignende indeks. 4.5 Beløbet 2,7 mio. kr. ekskl. moms med tillæg af regulering, jf. pkt. 4.4, og moms, jf. pkt. 9.1, forfalder til betaling til KK, Økonomiforvaltningen, den 1. i måneden efter, at betingelserne i pkt er opfyldt, dog tidligst den Ved betaling efter denne dato påløber der renter i henhold til rentelovens bestemmelser. Beløbet forfalder til betaling, uafhængigt af udviklingen af, herunder byggeriet på, den del af HUR-grunden (matr.nr Utterslev, København), som ikke består af det i pkt. 2.1.a nævnte areal. 4.6 KK betaler differencen mellem det af KWG betalte beløb, jf. pkt , og den faktiske udgift til anlæg af det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal, jf. dog pkt. 4.7, 4.8 og 4.9. KK betaler endvidere for anlæg af den resterende del af Det samlede rekreative Område.

5 5 KK's betalingsforpligtelse til anlæg af Det samlede rekreative Område (herunder også det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal) er maksimeret til det af Københavns Kommunes Borgerrepræsentation godkendte anlægsbeløb, jf. pkt I forbindelse med den politiske stillingtagen til anlægsbevillingen og den endelige udformning af Det samlede rekreative Område, jf. pkt , skal der sikres de til etablering af anlægget fornødne økonomiske midler. 4.7 KWG forestår og betaler for alle omkostninger forbundet med fjernelse og bortskaffelse af den nuværende betonoverflade på det i pkt. 2.1.a nævnte areal samt klargøring af dette areal til anlæg af rekreativt areal efter anvisning fra KK, Vej & Park. Arealet skal fremstå således, at det uden yderligere rydningsarbejder mv., jf. også pkt. 4.8, er klart til påbegyndelse af anlægsarbejdet den 1. januar KWG betaler for alle omkostninger forbundet med oprensning, herunder forklassificering af jorden samt opgravning, bortskaffelse og deponering af eventuel forurenet jord, på det i pkt. 2.1.a nævnte areal, som Miljøkontrollen måtte kræve som betingelse for anlæg og/eller brug af arealet til offentligt tilgængeligt rekreativt areal, og således at koterne efter pålægning af ren jord i henhold til Miljøkontrollens retningslinier og anvisninger svarer til det, som KK måtte ønske i forbindelse med anlæg af arealet. KWG kan forudsat Miljøkontrollen giver tilladelse hertil som alternativ til at bortskaffe og deponere forurenet jord vælge at lade jord godkendt til formålet indbygge andet steds på matr.nr. 1295, Utterslev, København, i overensstemmelse med Miljøkontrollens retningslinier og anvisninger (evt. indbygning på det i pkt. 2.1.a nævnte areal kræver både KK's og Miljøkontrollens accept, jf. umiddelbart ovenfor). Oprensning skal ske til det niveau, som Miljøkontrollen måtte kræve. Nærværende bestemmelse omfatter ikke udgifter til udlægning af ½ m ren jord på arealet, idet udgiften hertil indgår i det i pkt. 4.3 aftalte beløb. Forklassificering af jorden skal ske, inden anlæg af Det samlede rekreative Område påbegyndes. Oprensning af eventuel forurenet jord skal ske, således at det bedst muligt indpasses i anlægget af Det samlede rekreative Område, og således at tidsplanen for anlægget forskydes mindst muligt. Såfremt KWG ikke øjeblikkeligt efter at være blevet orienteret om en opdaget forurening tager de fornødne skridt til oprensning mv., er KK berettiget til for KWG s regning at foranledige forureningen oprenset, herunder forurenet jord opgravet, bortskaffet og deponeret. 4.9 I det omfang Brandmyndighederne kræver redningsveje ført gennem det i pkt. 2.1.a nævnte areal, skal etableringen af brandredningsveje indgå i udviklingen af Det samlede rekreative område. Etableringen af brandredningsveje skal ske i henhold til Brandmyndighedernes godkendelse. Såfremt der skal etableres brandredningsveje på det i pkt. 2.1.a nævnte areal skal KWG udover de forpligtelser der i øvrigt følger af nærværende aftale afholde samtlige udgifter forbundet med etablering, drift, vedligeholdelse og fornyelse af brandredningsvejene. Når grundejerforeningen er stiftet, jf. pkt , indtræder denne i forpligtelsen vedrørende drift, vedligeholdelse og fornyelse af brandredningsvejene. De konkrete udgifter til etablering af brandredningsveje fastsættes, når udviklingen af Det samlede rekreative Område muliggør det, reguleres i overensstemmelse med principperne i pkt. 4.4 og forfalder til betaling i overensstemmelse med pkt. 4.5.

6 6 De konkrete udgifter til drift, vedligeholdelse og fornyelse af brandredningsveje fastsættes, når udviklingen af Det samlede rekreative Område muliggør det, reguleres i overensstemmelse med principperne i pkt. 5.4 og opkræves i overensstemmelse med pkt KWG har ret til at søge det i pkt. 2.1.a nævnte areal fritaget fra grundskyld. 5. Drift, vedligeholdelse og fornyelse af Det samlede rekreative Område 5.1 Lokalplanområdet, jf. bilag 2, er fastlagt som byomdannelsesområde, og det er derfor i lokalplanens 9 bestemt, at der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af ejendomme inden for lokalplanens delområde I (matr.nr Utterslev, København). Grundejerforeningen skal varetage drift og vedligeholdelse af det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal, jf. bilag 2, 9, stk. 3. For så vidt angår anvendelsen af arealet og resten af Det samlede rekreative Område henvises til pkt Parterne har aftalt, at KK bidrager økonomisk til drift af det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal, jf. pkt KWG/den kommende grundejerforening, jf. pkt. 5.1 og 8.2-3, og KK har som ejere af henholdsvis de i pkt. 2.1.a og pkt. 2.1.b nævnte arealer pligt til at etablere et formaliseret samarbejde, f.eks. et laug, omkring driften af Det samlede rekreative Område (herunder også det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal). Hvorvidt driften af de i pkt. 2.1.c-d nævnte arealer skal indgå i samarbejdet afhænger af den videre proces, og KK kan frit vælge at indtræde i samarbejdet for disse to arealers vedkommende, forudsat at KK alene afholder udgiften til drift af disse arealer, og at der ikke påføres KWG/den kommende grundejerforening økonomiske forpligtelser ud over dem, der fremgår af pkt Den aftalte økonomiske fordelingsnøgle for dels det i pkt. 2.1.a nævnte areal, dels den resterende del af Det samlede rekreative Område (jf. pkt. 2.1.b-d) fremgår af pkt. 5.3 og Der er aftalt følgende fordelingsnøgle for de årlige udgifter til drift, vedligeholdelse og fornyelse af det i pkt. 2.1.a nævnte offentligt tilgængelige rekreative areal: 1. KWG/den kommende grundejerforening, jf. pkt , afholder 19 kr./m 2 ekskl. moms pr. år. Dette beløb, som svarer til anslåede drifts-, vedligeholdelses- og fornyelsesudgifter til et almindeligt privat gårdanlæg, er den maksimale udgift, som KWG/den kommende grundejerforening skal afholde, jf. dog pkt. 4.9, 5.4 og KK afholder 8 kr./m 2 ekskl. moms pr. år. Dette beløb, som svarer til differencen mellem anslåede drifts-, vedligeholdelses- og fornyelsesudgifter på henholdsvis et almindeligt privat

7 7 gårdanlæg og et offentligt tilgængeligt rekreativt areal, er den maksimale udgift, som KK skal afholde, jf. dog pkt. 5.4 og 9.1. KK betaler for de årlige udgifter til drift, vedligeholdelse og fornyelse af de i pkt. 2.1.b, c og d nævnte arealer. Denne betalingsforpligtelse er maksimeret til det af Københavns Kommunes Borgerrepræsentation godkendte driftsbeløb, jf. pkt De i pkt aftalte beløb indeksreguleres årligt efter Danmarks Statistiks indeks PRIS13, Nettoprisindeks, hovedtal (2000=100) efter type. Første regulering sker den med forskellen mellem januar-2006-indekset og 111,9 (2005M09) efter nedenstående formel. Herefter reguleres de til enhver tid senest regulerede beløb hver den 1. marts, første gang den , med forskellen mellem januar-indekset det pågældende år og januar-indekset året forinden efter følgende formel: (januar-indeks i reguleringsåret/ januar-indeks i året forud for reguleringsåret) * det senest regulerede beløb ekskl. moms = nyt regulerede beløb ekskl. moms Det nye regulerede beløb ekskl. moms kan dog ikke blive mindre end det senest regulerede beløb. Såfremt indeks PRIS13, Nettoprisindeks, hovedtal (2000=100) efter type ophører, skal regulering ske i henhold til et lignende indeks. 5.5 Beløbene i pkt. 5.3 opkræves af det formaliserede samarbejde, jf. pkt. 5.2, som forestår udbud af drifts-, vedligeholdelses- og fornyelsesopgaven for Det samlede rekreative Område, jf. pkt Tidsplan 6.1 Af bilag 4 fremgår fælles tidsplan for proces og anlæg på Det samlede rekreative Område. 6.2 Som bilag 5 vedlægges KWG s projekteringstidsplan for udviklingen af den del af HUR-grunden (matr.nr Utterslev, København), som ikke består af det i pkt. 2.1.a omtalte areal. KWG skal til KK og NV fremsende tidsplan for byggeri og anlæg, når en sådan foreligger, jf. også koordineringspligten i pkt KWG har pligt til at påbegynde selve byggeriet på HUR-grunden (matr.nr Utterslev, København) med byggestart senest 2 år efter lokalplanens, bilag 2, vedtagelse i Københavns Kommunes Borgerrepræsentation.

8 8 7. Garantistillelse 7.1 KWG skal umiddelbart efter KK's Borgerrepræsentations godkendelse af nærværende aftale, jf. pkt , dog tidligst , over for KK stille en garanti på 2,7 mio. kr. ekskl. moms med tillæg af regulering, jf. pkt , og moms, jf. pkt. 9, samt anslået beløb til forventede udgifter til opfyldelse af forpligtelserne i pkt Såfremt der skal etableres brandredningsveje i henhold til pkt. 4.9, skal garantibeløbets størrelse forhøjes med en anslået etableringsudgift. Garantien skal være en ubetinget anfordringsgaranti og skal stilles af et anerkendt pengeinstitut/forsikringsselskab. Garantien skal løbe, indtil det nævnte beløb er betalt, og de nævnte forpligtelser er opfyldt, jf. dog pkt Garantien nedskrives med beløbet 2,7 mio. kr. med tillæg af moms og regulering, jf. pkt. 7.1, når dette beløb er betalt af KWG til KK, jf. pkt Tilsvarende nedskrives garantien med det anslåede etableringsudgift, der udspringer af rettigheden i pkt. 4.9, når dette beløb er betalt af KWG til KK, jf. pkt. 4.9 og Det i pkt. 7.1 nævnte anslåede beløb til forventede udgifter til opfyldelse af forpligtelserne i pkt skal svare til, hvad det ville koste KK at lade arbejder i overensstemmelse med forpligtelserne i pkt udføre. Denne del af garantibeløbet fastsættes ved indhentning af tilbud på baggrund af et af KWG og KK godkendt skriftligt grundlag. I tilbuddet skal indgå en post til uforudsete udgifter på 10 % af de samlede øvrige udgifter. Den i pkt. 7.1 anslåede etableringsudgift i henhold til pkt. 4.9 fastlægges ud fra tilbud indhentet på baggrund af et af KWG og KK godkendt skriftligt grundlag, bl.a. indeholdende et skøn over Brandmyndighedernes forventede krav. 8. Overdragelse og indtrædelse i aftalen 8.1 KWG er berettiget til at overdrage rettigheder og forpligtelser i henhold til nærværende aftale til et selskab under Kay Wilhelmsen Gruppen. I tilfælde af en sådan overdragelse hæfter KWG (W- Investering ApS, CVR-nr ) dog fortsat for samtlige forpligtelser pålagt KWG i nærværende aftales pkt. 4, 5 og 9; for pkt. 5 s vedkommende dog kun indtil grundejerforeningen, jf , er stiftet og indtrådt i disse forpligtelser. 8.2 I henhold til lokalplanen 9, jf. bilag 2, skal der oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af ejendomme inden for delområde I (matr.nr. 1295, Utterslev, København). Grundejerforeningen skal senest oprettes i forbindelse med, at der søges om tilladelse til opførelse af bebyggelse eller indretning af ubebyggede arealer inden for lokalplanområdet.

9 9 8.3 Grundejerforeningen, jf. pkt. 8.2, skal oprettes af den til enhver tid værende ejer af matr.nr Utterslev, København, pt. KWG. I grundejerforeningens vedtægter skal de i pkt. 2, 3.1-2, 4.2, 4.9, 5 og 9 aftalte bestemmelser om drift, vedligeholdelse og fornyelse indsættes, dog således at KWG udskiftes med Grundejerforeningen og henvisninger til bilag 2 ændres til lokalplan nr De(n) til enhver tid værende ejer(e) af matr.nr Utterslev, København, beliggende Hulgårds Plads 15, 2400 København NV, skal være forpligtet til at indtræde i KWG s rettigheder og forpligtelser i henhold til nærværende aftale. 9. Moms 9.1 Alle beløb anført i nærværende kontrakt, herunder også beløb fastsat i henhold til pkt. 4.9, tillægges moms, p.t. 25 %. 10. Betingelser 10.1 Nærværende aftale er fra KK's side betinget af Bygge- og Teknikudvalgets, Økonomiudvalgets og eventuelle øvrige udvalgs samt Borgerrepræsentationens 1. godkendelse af nærværende aftale, 2. tiltrædelse af den fremtidige anlægsbevilling, og 3. tiltrædelse af den fremtidige driftsbevilling. KK forventer at have en endelig politisk stillingtagen vedrørende alle betingelser ved udgangen af oktober Såfremt en eller flere af betingelserne ikke opfyldes senest den , bortfalder nærværende aftale, og ingen af parterne kan rejse nogen former for krav mod de øvrige parter i den anledning. 11. Tinglysning 11.1 KK er berettiget til at tinglyse nærværende aftale servitutstiftende og forud for al pantegæld på ejendommen matr.nr Utterslev, København, beliggende Hulgårds Plads 15, 2400 København NV.

10 10 KK betaler for tinglysningsgebyr i forbindelse hermed Påtaleberettiget er Københavns Kommune. 12. Bilag 1) Kort over området 2) Forslag til lokalplan Ørnevej med kommuneplantillæg 3) Organisationsplan af ) Proces- og tidsplan af ) KWG s projekteringstidsplan af Underskrifter Dato: For Kay Wilhelmsen Gruppen v/w-investering ApS: Dato: For Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen og Bygge- og Teknikforvaltningen: Dato: For Københavns Kommune, Kvarterløft Nord-Vest:

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Grønttorvsområdet. Baggrund

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Grønttorvsområdet. Baggrund 15. maj 2017 BILAG 5 UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Grønttorvsområdet mellem Ny Valby Udvikling A/S c/o FB Gruppen A/S Grønttorvet 6, 1. sal. 2500 Valby Cvr. Nr. 37438979 (herefter benævnt

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Borgmestervangen og Basargrunden

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Borgmestervangen og Basargrunden UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Borgmestervangen og Basargrunden mellem og Danica Ejendomsselskab ApS Holmens Kanal 2-12 1060 København K Cvr. Nr. 24919714 (herefter benævnt DE) Københavns

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

BETINGET AFTALE OM KØBERET

BETINGET AFTALE OM KØBERET BETINGET AFTALE OM KØBERET AREAL VED BUDDINGE STATION UDKAST 15. maj 2011 GLADSAXE KOMMUNE K/S BUDDINGEVEJ 272 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. AREALET, TERMINALAREALET OG BEBYGGELSEN

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og IKEA A/S Mårkjærvej 15 2630 Taastrup Cvr. Nr. 50574911 (herefter benævnt IKEA) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt KK) IKEA og

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 mellem K/S Buddingevej 272 c/o Sophienberg Ejendomsudvikling A/S Kongevejen 495C 2840 Holte Cvr. Nr. 31 17 98 74 (herefter benævnt KS) og Gladsaxe Kommune Rådhus Alle 1 2860

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

Betinget udbygningsaftale

Betinget udbygningsaftale Betinget udbygningsaftale Mellem Carlsberg Byen Ejendomme 1 p/s CVR nr.: 35248552 Olivia Hansens Gade 2 1799 København V som ejer af Rahbeks Allé 15-17 af matr.nr. 66b, 66c og 66i, Frederiksberg, og Frederiksberg

Læs mere

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Slettebjerggård Overordnet planlægning Den udbudte storparcel indgår i et nyt planlagt boligområde med både

Læs mere

Parterne har bidraget med udarbejdelse af en trafikvurdering, der skitserer konkrete løsningsforslag.

Parterne har bidraget med udarbejdelse af en trafikvurdering, der skitserer konkrete løsningsforslag. Foreløbig udgave Udbygningsaftale mellem K/S Laurentsvej 14-16, Bagsværd Kongevejen 495 C 2840 Holte Ejendomsselskabet Firskovvej 29 ApS Firskovvej 19 2800 Kgs. Lyngby Spellerberg Ejendomme ApS Vedbæk

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Køberetsaftale. Mellem Horsens Kommune. Vedrørende køberet til matr. nr d og 1023 b, Horsens Bygrunde.

Køberetsaftale. Mellem Horsens Kommune. Vedrørende køberet til matr. nr d og 1023 b, Horsens Bygrunde. Køberetsaftale Mellem Horsens Kommune og Vedrørende køberet til matr. nr. 1023 d og 1023 b, Horsens Bygrunde. Indholdsfortegnelse Parterne Køberetten til Ejendommen, del 2 Vederlag for køberetten Godkendelse

Læs mere

HOVEDENTREPRISEKONTRAKT

HOVEDENTREPRISEKONTRAKT HOVEDENTREPRISEKONTRAKT Indledning: Nærværende hovedentreprisekontrakt er udarbejdet til projektet Sammen om energimodernisering Go Energi i samarbejde med Furesø Kommune. Anvendelse af denne standarddokument

Læs mere

Notat. Emne: Bassin 7 - Udbud af to byggefelter. BILAG til indstillingen DBH Bassin 7. Aarhus Kommune. Den 19. september 2012

Notat. Emne: Bassin 7 - Udbud af to byggefelter. BILAG til indstillingen DBH Bassin 7. Aarhus Kommune. Den 19. september 2012 Notat Emne: Bassin 7 - Udbud af to byggefelter BILAG til indstillingen DBH Bassin 7 Den 19. september 2012 Aarhus Kommune Udviklingssekretariatet for De Bynære Havnearealer Teknik og Miljø Bilag: Beskrivelse

Læs mere

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Cvr. Nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 og lejer: Kolding Miniby Elvej 2 6000 Kolding Cvr. nr. 31716179 Tlf.

Læs mere

LILLE ISTEGADE 4. Udbudsvilkår

LILLE ISTEGADE 4. Udbudsvilkår Udbudsvilkår LILLE ISTEGADE 4 Københavns Kommune udbyder matr.nr. 202, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Lille Istedgade 4, 1706 København V til salg. 1 af 11 Januar 2017 Sagsnr. 2016-0314464

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) København Maj 2015 Sagsnr. 028156-0082 ham/liz Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af areal til boligformål i Søndersø Salg sker efter Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding De 2 storparceller som er under udstykning udbydes til salg i henhold

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND UDKAST II 5. juli 2018 Søren Stenderupd Jensen partner, advokat (H) Frederiksberggade 11 1459 København K Sag 22541 ssj/jbz 5. juli 2018 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Landbrug & Fødevarer. Århus Kommune

Udbygningsaftale. Mellem. Landbrug & Fødevarer. Århus Kommune Udbygningsaftale Mellem Landbrug & Fødevarer og Århus Kommune Mellem Landbrug og Fødevarer Axeltorv, Axeltorv 3 1609 København V Cvr. nr. 25529529 (herefter benævnt Ejeren ) og Aarhus Kommune Rådhuset

Læs mere

Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966. Offentligt udbud af ejendommen. matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby.

Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966. Offentligt udbud af ejendommen. matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby. Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966 Offentligt udbud af ejendommen matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby. I henhold til bekendtgørelsen nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Købsaftale for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 PARTERNE... 3 2 EJENDOMMEN... 3 3 SERVITUTTER OG DEKLARATIONER... 3 4 OVERTAGELSE OG

Læs mere

TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN

TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN Den 23. april 2012 TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN Mellem Udviklingsselskabet By & Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter benævnt B&H) og Københavns Kommune

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

Betinget byudviklingsaftale om Bella Center Udkast

Betinget byudviklingsaftale om Bella Center Udkast Betinget byudviklingsaftale om Bella Center Udkast 28.05.2014 Denne betingede byudviklingsaftale er indgået den [indsæt dato] 2014 mellem Bella Center A/S CVR 26067715 Center Boulevard 5 2300 København

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO Ejerlav: Christianshavns Kvarter Del nr. A, B og C af matr.nr. 585 og matr.nr. D, E og F af matr.nr. 587 Anmelder: Advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen Sønder Allé 9 Beliggenhed: 8000 Århus C. Strandgade,

Læs mere

UDKAST - Udbygningsaftale

UDKAST - Udbygningsaftale Viborg Kommune UDKAST - Udbygningsaftale Mellem Grundejer, Britta Hedegaard Egeskovvej 1 8800 Viborg ( Grundejer ) Geopartner Landinspektører A/S Asmildklostervej 11 8800 Viborg Tlf. 8668 2504 CVR-nr.

Læs mere

Betinget udbygningsaftale

Betinget udbygningsaftale Betinget udbygningsaftale Mellem Lodsejeren for så vidt angår ejendommene : 1529a, 1531a og 1535d, alle Århus Bygrunde (herefter benævnt Ejendommen ) Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S ("FEAS") CVR-nr.:

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr.

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Borgerservice Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. den kommunen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR P-FOND BYUDVIKLINGSOMRÅDET VED EGEDAL STATION. Horten Philip Heymans Allé Hellerup Tlf Fax

VEDTÆGTER FOR P-FOND BYUDVIKLINGSOMRÅDET VED EGEDAL STATION. Horten Philip Heymans Allé Hellerup Tlf Fax Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 160750 VEDTÆGTER FOR P-FOND BYUDVIKLINGSOMRÅDET VED EGEDAL STATION o:\_egedal by\infrastruktur parkering og veje\parkeringsfond

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge. KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE 2016-020298-36 Bellingeparken, Lykkebækvej, Køge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 1. Parterne 2. Ejendommen En ubebygget erhvervsparcel matr.nr.

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for Grundejerforeningen Ågården 2

Forslag til vedtægtsændringer for Grundejerforeningen Ågården 2 Forslag til vedtægtsændringer for Grundejerforeningen Ågården 2 Foreningens hjemsted er Rosenholm Kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Rettes til: Foreningens hjemsted er Syddjurs

Læs mere

TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået følgende aftale om tilkøb af del

Læs mere

Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie

Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie mellem og Og HARBOUR P/S c/o ATP Ejendomme A/S Gothersgade 49 1123 København K Cvr. Nr. 34 09 09 63 (herefter benævnt HARBOUR) Københavns

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Dato 20. december 2016 Sagsnr. 16/11305 Løbenr. 226523/16

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

Aftale om opførsel af boldbaner og kunstgræsbane

Aftale om opførsel af boldbaner og kunstgræsbane Dato: 22.06.2019 Aftale om opførsel af boldbaner og kunstgræsbane Mellem Vesthimmerlands Kommune Vestre Boulevard 7 9600 Aars og Den selvejende institution Lanternen LIF Løgstør Idrætsforening Lanternevej

Læs mere

KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE VILKÅR:

KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE VILKÅR: Køb & Salg Januar 2015 Matr.nr. 15afb, Nørremarken, Ribe Jorder Beliggende Industrivej 63, 6760 Ribe Arealet, der fremgår af vedhæftede matrikelkort, udgør 3.275 m² KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE Mellem

Læs mere

BETINGET ENTREPRISEKONTRAKT

BETINGET ENTREPRISEKONTRAKT Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 160706 9. juni 2017 BETINGET ENTREPRISEKONTRAKT MELLEM OG FREDERIKSSUND VAND A/S MT HØJGAARD A/S Horten Advokatpartnerselskab

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom Danmark A/S CVR-nr.: 20 86 16 06 Hundige Strandvej

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem parterne og Hillerød Kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød HHM a/s Bragesvej 4 3400 Hillerød Cvr. 67 29 48 15 er indgået følgende Vedr. HHM`s anlæg af infrastruktur.

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk Del nr. 2 af 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2 4 Overtagelsesdag....

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Patientforsikring for kommuner. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Patientforsikring for kommuner. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Bilag 3 Indsigelse/bemærkning Forvaltningens anbefaling

Bilag 3 Indsigelse/bemærkning Forvaltningens anbefaling 1. Københans Energi, Ørestads Boulevard 35, København S Ingen bemærkninger vedr. el. varme og gas. Offentlig kloakledning i Ørnevej skal sikres med tinglyst deklaration ved nedlæggelse af vejen. Der skal

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: 16dq Jebjerg by, Jebjerg Beliggende:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORSTORP Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Torstorp. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune under Byretten i Taastrup, der

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Patientforsikring for kommuner. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Patientforsikring for kommuner. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber)

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber) Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale - sydligt byggefelt 12042013 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk DATO 12 april 2013 SIDE 1/6 REF

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr.

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Ledelse Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. den kommunen tilhørende

Læs mere

Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP. Bilag 6. Garantier

Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP. Bilag 6. Garantier Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP Bilag 6 Garantier Indholdsfortegnelse 1. 2. 3. 4. Introduktion... 2 1.1 Formål... 2 Garanti i Bygge- og anlægsfasen

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Kontrakt. mellem. [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne )

Kontrakt. mellem. [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne ) Kontrakt mellem [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] og [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne ) Opdateres løbende efterhånden som Naturstyrelsen modtager bemærkninger

Læs mere

AB92 Entreprisekontrakt

AB92 Entreprisekontrakt AB92 Entreprisekontrakt 1 Parterne Mellem Tønder Kommune Wegners Plads 2 6720 Tønder (herefter: Bygherren) og [Entreprenør] [adr] CVR [CVR-nr.] (herefter: Entreprenøren) er indgået nærværende entreprisekontrakt

Læs mere

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud.

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud. Erhvervsgrund Katkjærvej En lavtliggende erhvervsgrund på Katkjærvej i Skive, sælges i udbud uden mindstepris men med byggepligt og normale udstykningsomkostninger og tilslutningsafgifter På nedenstående

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Vejen Kommune, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen, sælger og endeligt overdrager herved til medundertegnede

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Vejen Kommune, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen, sælger og endeligt overdrager herved til medundertegnede Matr. nr. xxxxx Rødding ejerlav, Rødding Beliggende: Solbakken xx, 6630 Rødding K Ø B S A F T A L E Undertegnede Vejen Kommune, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen, sælger og endeligt overdrager herved til medundertegnede

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Og i- LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 388 Hjørnet af Gjesing Ringvej / Grønlandsparken, 6715 Esbjerg N Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Grundareal ca.

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] København September 2014 Sagsnr. 028156-0064 aa/cru/ssk UDKAST 21. september 2014 Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] Mellem Roskilde Kommune CVR-nr. 29 18 94 04 Rådhusbuen 1

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond

Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond Sagsnr. 2016-015410 Som vedtaget på byrådets møde den x. UDKAST 1. Vedtægtens område og anvendelse Stk. 1. Denne vedtægt indeholder retningslinjerne for Aalborg

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 12d, 14a og 15a, Nibe Markjorder. Bent Staun Larsen og Anna Staun Larsen Nibe 9240 Nibe

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 12d, 14a og 15a, Nibe Markjorder. Bent Staun Larsen og Anna Staun Larsen Nibe 9240 Nibe Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendomme: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr.

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 1 BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 2 BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede sælger Lyngby-Taarbæk Kommune Torvet 17 2800 Kgs. Lyngby CVR-nr. 11 71 53

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

Tinglysningsafgift: kr.

Tinglysningsafgift: kr. OD Tinglysningsafgift: kr. v Matr.nr. 4bø, 8a, 8d, 8e og 10ep, og alle ejendomme, der udstykkes af lokalplan HL10. Beliggende: 2600 Glostrup del af matr. nr. 8ai, 10a, og 19g alle Hvessinge By, Glostrup

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE for TRÆLASTHOLMEN

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE for TRÆLASTHOLMEN BTINGT UDBYGNINGSAFTAL for TRÆLASTHOLMN mellem og Udviklingsselskabet By & Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter benævnt B&H) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDATO 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21.

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21. 1 Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand til forarbejdet til etablering af campus i Næstved 1.1 Parterne Følgende kontrakt er indgået mellem Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved CVR. 2918 9625

Læs mere

BILAG E PROJEKTKONTRAKT. mellem. Solar Park Næssundvej ApS. Næssundvej Køberetsselskab I/S

BILAG E PROJEKTKONTRAKT. mellem. Solar Park Næssundvej ApS. Næssundvej Køberetsselskab I/S BILAG E PROJEKTKONTRAKT mellem Solar Park Næssundvej ApS og Næssundvej Køberetsselskab I/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål... 3 2. Definitioner... 3 3. Projektstyring... 4 4. Gennemførelse af Projektet...

Læs mere

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning 2018-2020 Vedrørende entreprise for udførelse af kørebaneafmærkning 2018-2020 i Ikast-Brande Kommune. På nedenstående vilkår, er der den XX.XX 2018 indgået kontrakt

Læs mere

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget.

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget. mellem CVR.nr. 64 50 20 18 Stengade 59 3000 Helsingør ( eller Kommunen ) og ALDI KARLSLUNDE K/S CVR.nr. 59260715 Rørgangen 1-5 2690 Karlslunde ( Selskabet ) hver for sig betegnet Part og sammen betegnet

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej)

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej) Bilag 8. UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej) mellem Skanska Danmark A/S Baltorpvej 158 2750 Ballerup Cvr. Nr. 24257150 (herefter benævnt Skanska) og Københavns Kommune

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen KØGE KOMMUNE 2017-003770-22 TORVET 1 4600 KØGE STORPARCEL Herfølge Syd KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget storparcel,

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: _ Telefon nr.: E-mail: CPR nr.: og Navn: Adresse: Postnr. og by:_ Telefon nr.: E-mail: CPR

Læs mere

Kontrakt. Mellem. Ringsted Forsyning A/S Spildevand A/S Bragesvej Ringsted CVR-nr.:

Kontrakt. Mellem. Ringsted Forsyning A/S Spildevand A/S Bragesvej Ringsted CVR-nr.: H:\Miljø\Jord og Vand\Klimatilpasning\Roskildevej\Kontrakt medfinansiering benløse_ver_2a.docx Kontrakt Mellem Ringsted Forsyning A/S Spildevand A/S Bragesvej 18 4100 Ringsted CVR-nr.: 29777373 Og Ringsted

Læs mere

Der er udarbejdet et bilag med illustrationer af projektet og dispensationerne, se afsnittet Yderligere information, side 3.

Der er udarbejdet et bilag med illustrationer af projektet og dispensationerne, se afsnittet Yderligere information, side 3. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 25-02-2015 Sagsnr. 2015-0034554 Dokumentnr. 2015-0034554-4 Naboorientering Vestre Teglgade 2-6 I forbindelse med opførelse af en boligkarré

Læs mere