Tilladelse til krydsning af Torp Bæk, Alstrupbæk og Ellebæk med trykledninger ved styret underboring efter lov om Vandløb.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til krydsning af Torp Bæk, Alstrupbæk og Ellebæk med trykledninger ved styret underboring efter lov om Vandløb."

Transkript

1 Side 1/15 NIRAS Holstebro Nupark Holstebro Dato: Sagsnr.: P Henv. til: Mads Nedergaard Natur og miljø Direkte tlf.: Afdeling tlf.: Tilladelse til krydsning af Torp Bæk, Alstrupbæk og Ellebæk med trykledninger ved styret underboring efter lov om Vandløb. Ifølge vandløbslovens bestemmelser kræves der tilladelse til at nedlægge rørledninger, kabler m.v. i vandløb. Holstebro Kommune meddeler hermed tilladelse til krydsning af Torp Bæk, Alstrup Bæk og Ellebæk ved anvendelse af styret underboring. Krydsningspunkterne fremgår af bilag 1. Torp Bæk Ørbæk Torp Bæk Døes Bæk Afløb fra Halegård (usikker placering) Afløb fra Halegård Døes Bæk Ørbæk Ørbæk, Tilløb A Alstrup Bæk Alstrup Bæk Torp Bæk Ellebæk Ellebæk Frøjk Bæk Ørbæk Storå Oversigtskort over de vandløb som ledningsarbejdet krydser, Torp Bæk, Alstrupbæk og Ellebæk. Redegørelse Niras A/S ansøger på vegne af Vestforsyning Spildevand A/S om ret til at krydse tre ovenstående vandløb i forbindelse med realisering af Holstebro kommunes gældende spildevandsplan.

2 Side 2/15 Spildevandet fra Naur pumpes i dag til Holstebro igennem en eksisterende trykledning langs Torpvej og ender i pumpestationen ved krydset Vilhelmsborgvej/Mozartsvej. Det er konstateret flere overløb af spildevand fra pumpestationen i Naur, når produktionen på slagteriet har oversteget pumpekapaciteten i trykledningen. Den eksisterende trykledning mellem Naur og Holstebro lægger hhv. i markarealer, hvor ledningen er deklareret og i de offentlige vejarealer. PLAN For minimere drifts- og anlægsomkostningerne lægges tre trykledninger mellem Naur og Holstebro. De tre trykledninger er fordelt med en til slagteriet/naur, en til fremtidig brug for Vemb/Bur og en til ejendommene langs Torpvej. På strækningerne, hvor ledningerne vil ligge i markarealerne, deklareres ledningerne. På strækningen er det planlagt at trykledningerne krydser tre vandløb og gå igennem i et område, som er udlagt som 3- beskyttet område. De enkelte krydsninger af vandløbene fremgår af bilag 1 og ønskes udført KRYDSNING AF TORP BÆK Krydsningen af vandløbet sker, hvor vandløbet er rørlagt ved en markoverkørsel, punkt T0214A. Trykledningerne lægges med en afstand på minimum 1,0 m fra underkant af vandløbets bund til overkant af trykledningerne.. Efter endt boring vil gravehuller og -render blive retableret med muld og tilsvarende planter, som de eksisterende. KRYDSNING AF ELLEBÆK På delstrækningen VI206A-VI204A vil to Ø180-trykledningerne skulle krydse Ellebækken. For at kunne krydse Ellebækken underbores ledningerne. Krydsningsstrækningen er vist på vedhæftede tegning C4_MY_1_005. Trykledningerne lægges med en afstand på minimum 1,0 m fra underkant af vandløbets bund til overkant af trykledningerne. Efter endt boring vil gravehuller og -render blive retableret med muld og tilsvarende planter, som de eksisterende. KRYDSNING AF ALSTRUP BÆK To Ø180-trykledningerne vil krydse Alstrup Bæk, hvor Alstrup Bæk starter. Ledningerne graves ned og lægges i grøften. Krydsningsstrækningen er vist på vedhæftede tegning C4_MY_1_004 Alstrup Bæk og billede Alstrup Bæk. Trykledningerne lægges med en afstand på minimum 1,0 m fra underkant af vandløbets bund til overkant af trykledningerne. Efter endt lægning vil graverender blive retableret med muld og tilsvarende planter, som de eksisterende. Bredden af graven, hvor ledningerne lægges, er vist på nedenstående tegning.

3 Side 3/15 Trykledningerne planlægges med en afstand på minimum 1,0 m fra underkant af vandløbets bund til overkant af trykledningerne. Til brug for de styrede underboringer anlægges midlertidigt gravhuller eller -render på begge side af vandløbene. Efter endt lægning vil gravehuller og -render blive retableret med muld og tilsvarende planter, som de eksisterende. Kommunens tilladelse Tilladelsen er meddelt efter Lov om vandløb 47 (lovbekendtgørelse nr af 8. december 2015) samt 9 i bekendtgørelse om vandløbsregulering og restaurering mv., bek. nr. 834 af 27.juni Holstebro Kommune har valgt at stile krav om underboring ved alle tre vandløbskrydsninger, for at undgå beskadigelse af brinkkanter ved Alstrup Bæk og efterfølgende mulighed for erosion. Holstebro Kommune har derfor vurderet, at projektet ikke vil få væsentlig indflydelse på vandløbenes afstrømningsmæssige eller miljømæssige forhold, hvorfor kommunen har undladt, at indhente udtalelse til sagen fra andre myndigheder, foretage offentligbekendtgørelse af projektet og afholde møde i sagen jf. bestemmelserne i 17 i bek. nr. 834 af 27. juni 2016 med efterfølgende ændringer. Torp Bæk og Ellebæk er udpeget med en målsætning om god økologisk tilstand i statens Vandområdeplan for Jylland og Fyn, jf. bek. nr. 795 af 24. juni 2016 om miljømål for overfladevandområder og grundvandsforekomster. I forbindelse med krydsningen graves der ikke i vandløbene og der sker derfor ingen tilstandsændring. Hvorfor der ikke kræves dispensation i henhold til Naturbeskyttelseslovens 3 for krydsningen af vandløbet.

4 Side 4/15 Da underføringer med spildevandsledningerne foretages som retningsstyrede underboringer, vurderer kommunen, at der ikke vil ske en påvirkning af vandløbets flora og fauna. Vandløbets vandføringsevne ved krydsningspunkter vurderes ligeledes ikke at blive påvirket af projektet, da der ikke sker ændringer i vandløbsprofilet. Der er således tale om at projektet ikke vil have betydning for vandløbets tilstand både i forhold til den fremtidige målopfyldelse i frohold til statens vanområdeplaner og for vandløbets udpegning som 3 beskyttet vandløb i henhold til lov om Naturbeskyttelse. Herunder de bilag IV arter jf. Habitatdirektivets bestemmelser Torp Bæk Trykledningerne er planlagt til at krydse ved Torp Bæk i station ca. 500 i henhold til kommune regulativet for Torp Bæk. Vejledende kan det oplyses at regulativet oplyser at bundkoten er angivet til meter(dvr90) ved station 502. Ellebæk Trykledningerne er planlagt til at krydse ved Ellebæk i station ca (Sta. 4529) i henhold til kommune regulativet for Ellebæk. Vejledende kan det oplyses at regulativet oplyser at bundkoten er angivet til ca m (DVR90) ved krydsningspunktet. Alstrup Bæk Trykledningerne er planlagt til at krydse ved rørlægningen opstrøms Alstrup Bæk s start, hvor en rørledning krydser Vilhelmborgvej i station ca i henhold til kommune regulativet for Alstrup Bæk. Vejledende kan det oplyses at regulativet oplyser at bundkoten ved bækkens start er angivet til ca.18,7 m (DVR90). Under vejen er rørlægningen anlagt som en Ø600 mm rørledning. Kommunes miljøvurdering fremgår af bilag 2. Nedenstående vilkår er opstillet af vandløbsmyndigheden for at sikre vandløbets afvandingsevne og miljø- og naturtilstanden i området samt imødekomme fremtidige vedligeholdelsesarbejder i vandløbet og eventuelle naturgenopretningsprojekter for strækninger på den berørte lokalitet. Generelle vilkår for retningsstyrede underboringer: 1. Såfremt der sker ændringer af projektet, skal disse aftales med vandløbsmyndigheden inden ændringerne udføres. 2. Den enkelte krydsning markeres på begge side af vandløbet ved brug af plastik eller metal pæle, hvor ejeroplysninger fremgår. Afmærkningen vedligeholdes af kabelanlæggets ejer. 3. Der må ikke ske skader på vandløbet og dets profil i forbindelse med arbejdet. Herunder er det vigtigt, at underboringshullerne som minimum placeres mindst 2 meter horisontalt fra øverste vandløbskant. Ved en eventuel reetablering af strækningen skal vandløbsmyndighedens anvisninger følges. 4. Vedligeholdelsen af trykledningerne påhviler ledningsejeren og er vandløbsmyndigheden uvedkommende.

5 Side 5/15 5. Ved etablering af krydsningen bør der tages højde for vandløbenes naturlige dynamik, da der ikke kan forventes meddelt tilladelse til fiksering af vandløbslejet af hensyn til kabelanlægget. 6. Forholdene omkring vandløbet retableres efter arbejdets udførelse. 7. Kabelanlægsejeren indmåler og indsender elektroniske data til vandløbsmyndigheden over det faktiske udførte kabelanlæg. 8. Vandløbsmyndigheden skal underrettes mindst 4 arbejdsdage før arbejdet igangsættes og anlægget skal desuden færdigmeldes senest en 1 uge efter færdiggørelse. Vandløbsspecifikke vilkår for Torp Bæk, Alstrup Bæk og Ellebæk 9. For underboringerne ved Torp Bæk, Alstrup Bæk og Ellebæk skal placering af de krydsende trykledningers øverste kant placeres minimum 1,0 meter under fast bund og etableringen skal følge angivelserne på kortbilaget og foretages ved en retningsstyret underboring. Der gøres opmærksom på at vandløbet er et naturvandløb, hvor bredde og dybde kan variere meget over tid. Der gøres også opmærksom på at der kan være aflejret sand og slam på bunden af vandløbet, så den faste bund kan godt ligge dybere end en tilstedeværende sandoverflade. 10. Kabelanlægget skal lægges i et rør i forbindelse med underboringen. Formålet er at sikre ledningen i forhold til fremtidige grave- og vedligeholdelsesarbejder. 11. Der gøres opmærksom på at Torp Bæk, Alstrup Bæk og Ellebæk er offentligt vandløb på den pågældende strækning hvor det påhviler Kommunen at foretage vedligeholdelsen. Lodsejerforhold og tilladelser i henhold til øvrige lovgivninger m.m. Denne tilladelse angår kun passage af Hellegård Å og vedrører ikke forhold angående kabelanlæggets placering på de omgivende arealer, herunder tilladelse fra lodsejerne. Øvrige forhold Ansøger er selv ansvarlig for at kontrollere ledningsejerregisteret for eksisterende rør, ledninger, kabler m.v. på lokaliteten samt at respektere disse. Holstebro Kommune har vurderet den 27. oktober 2016 at det anmeldte projekt ikke er omfattet af VVM-bekendtgørelsen, og kommunen derfor ikke træffer afgørelse efter denne. Tilladelse Tilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen er udløbet. Såfremt der klages rettidigt over tilladelsen, må denne ikke udnyttes før klagemyndigheden har truffet afgørelse i sagen, jf. klagevejledningen herunder. Tilladelsen er gældende i tre år fra dagsdato, udnyttes tilladelsen ikke inden tre år, bortfalder den. Afgørelsen er offentliggjort på Holstebro Kommunes hjemmeside den 12. december 2016.

6 Side 6/15 Du kan klage til Natur og Miljøklagenævnet over kommunens beslutning: Holstebro Kommunes afgørelse kan i henhold til vandløbslovens 80 påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Følgende kan klage: Adressaten for afgørelsen Enhver, der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagen Endvidere kan Lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen, Landsdækkende foreninger og organisationer, hvis hovedformål er beskyttelse af natur og miljø, Landsdækkende foreninger og organisationer, som efter deres formål varetager væsentlige rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser, Hvis der klages rettidigt over en afgørelse, har klagen opsættende virkning, medmindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet. Hvis udnyttelse af en tilladelse eller godkendelse forudsætter udførelse af anlægsarbejder, må sådanne arbejder ikke påbegyndes før klagefristens udløb, eller, hvis der er klaget over afgørelsen, før Natur- og Miljøklagenævnets afgørelse foreligger. Vandløbsmyndigheden skal staks underrette den, der har fået tilladelsen eller godkendelsen, om, at afgørelsen er påklaget. Ansøger, klageberettigede myndigheder og organisationer samt enhver, der har en væsentlig individuel interesse i sagens udfald kan klage over afgørelsen til Natur- og Miljøklagenævnet. Fristen for at klage over afgørelsen er den 9. januar 2016 Klagen skal sendes digitalt. Hvis du er borger, skal du klage via borger.dk, og hvis du er virksomhed eller forening, skal du klage via virk.dk. Du skal logge ind med NemID. Når du er logget ind, kan du søge på Klag til Natur- og Miljøklagenævnet, hvor du bliver guidet igennem klageprocessen. Det koster 500 kr. i klagegebyr at få behandlet klagen. Aktindsigt Der er mulighed for at se det materiale, der er indgået i sagens behandling. Reglerne for hvilket materiale kommunen må udlevere er fastlagt i forvaltningsloven, offentlighedsloven og lov om aktindsigt i miljøoplysninger.

7 Side 7/15 Søgsmål Afgørelsen kan prøves ved domstolene. Dette forudsætter, at sagen er indbragt for domstolene senest 6 måneder efter, at afgørelsen er truffet. Fritagelse for brug af klageportal Det er muligt at blive fritaget for at bruge Klageportalen, hvis der foreligger særlige omstændigheder. Fremsend anmodningen til Holstebro Kommune, der sender anmodningen videre til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om fritagelse. Med venlig hilsen Mads Nedergaard Biolog Natur og miljø Kirkestræde 11, 7500 Holstebro

8 Side 8/15 Tilladelsen er sendt til: Vestforsyning Spildevand A/S, Nupark Holstebro, NIRAS, Nupark 45, 7500 Holstebro, Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Naturfredningsforening, Holstebro, Danmarks Sportsfiskerforbund, Lars Brinch Thygesen Danmarks Sportsfiskerforbund, v/ Gunnar H. Pedersen, Ove Krarupsvej 17, 6990 Ulfborg, Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning, Haraldsgade 53, 2100 København Ø, SVANA Midtjylland, Rindumgaards Allé 3, 6950 Ringkøbing, Dansk Ornitologisk Forening, Vesterbrogade 140, 1620 København V- Dansk Ornitologisk forening Vestjylland, v/ Lars Holm Hansen, Sandbækvej 26, 6971 Spjald Dansk Entomologisk Forening c/o Zoologisk Museum, Universitetsparken 15, 2100 København Ø Sammenslutningen ved Storå. Ved Gunnar Pedersen, Ove Krarupsvej 17, 6990 Ulfborg og John Balleby, Munkbrovej 29, Nr. Felding, 7500 Holstebro. Lodsejere: Hans Aaberg, Torpvej 10, 7500 Holstebro Leif Saaugaard, Alstrupvej 4, 7500 Holstebro Marianne Kyed Vejbæk og Valdemar Vejbæk Vilhelmsborgvej 1,7500 Holstebro Alice Solveig og Marius Kastberg Mathiasen, Vilhelmsborgvej 5, 7500 Holstebro

9 Side 9/15 Bilag 1 Projektområdet Torp Bæk

10 Alstrup Bæk Side 10/15

11 Ellebæk Side 11/15

12 Side 12/15 Bilag 2 - Holstebro Kommunes miljøvurdering Baggrund Torp Bæk og Ellebæk er i statens vandområdeplan for Jylland og Fyn, udpeget med en målsætning om god økologisk tilstand. Af planen fremgår det at Torp Bæk og Ellebæk ikke har målopfyldelse. Torp Bæk, Alstrup Bæk og Ellebæk er alle omfattet af 3 i lov om Naturbeskyttelse Torp Bæk Trykledningerne er planlagt til at krydse ved Torp Bæk i station ca. 500 i henhold til kommune regulativet for Torp Bæk. Vejledende kan det oplyses at regulativet oplyser at bundkoten er angivet til meter(dvr90) ved station 502. Ellebæk Trykledningerne er planlagt til at krydse ved Ellebæk i station ca (Sta 4529) i henhold til kommune regulativet for Ellebæk. Vejledende kan det oplyses at regulativet oplyser at bundkoten er angivet til ca. 16,78 m (DVR90) ved krydsningspunktet. Alstrup Bæk Trykledningerne er planlagt til at krydse ved rørlægningen opstrøms Alstrup Bæk s start, hvor en rørledning krydser Vilhelmborgvej i station ca i henhold til kommune regulativet for Alstrup Bæk. Vejledende kan det oplyses at regulativet oplyser at bundkoten ved bækkens start er angivet til ca.18,7 m (DVR90). Under vejen er rørlægningen anlagt som en Ø600 mm rørledning. Miljøvurdering Da underføringerne under ovenstående tre vandløb foretages som retningsstyrede underboringer, vurderer kommunen, at der ikke vil ske en påvirkning af vandløbenes flora og fauna. Vandløbenes vandføringsevne ved krydsningen vurderes ligeledes ikke, at blive påvirket af projektet, da der ikke sker ændringer i vandløbsprofilerne. Der er således tale om, at projektet ikke vil have betydning for vandløbenes tilstand både i forhold til den fremtidige målopfyldelse il statens vandområdeplaner og for vandløbets udpegning som 3 beskyttet vandløb i henhold til lov om Naturbeskyttelse, samt for de beskyttede bilag IV arter jf. Habitatdirektivets bestemmelser Natura 2000-område De tre vandløb afvander til Nissum fjord, der er internationalt beskyttelsesområde Natura 2000-område nr. 65 (EF-fuglebeskyttelsesområde nr. F 38, habitatområde nr. 58 og Ramsarområde nr. R4). Sammendrag af konsekvensvurderingen Der er foretaget en foreløbig konsekvensvurdering af projektets virkninger på Natura 2000 områder og bilag IV-arter, jf. bekendtgørelse nr. 926 af 27. juni 2016 om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter (med senere ændringer). Vurderingen er, at projektet ikke i sig selv eller i forbindelse med andre projekter kan påvirke Natura 2000-områder eller

13 Side 13/15 konkrete bilag IV-arter væsentligt. For en detaljeret gennemgang henvises til de følgende afsnit. EF-Habitatområde nr. 58., Nissum Fjord. Udpegningsgrundlaget for habitatområde nr. 58 er: 1095 Havlampret (Petromyzon marinus) 1096 Bæklampret (Lampetra planeri) 1099 Flodlampret (Lampetra fluviatilis) 1103 Stavsild (Alosa fallax) 1106 Laks (Salmo salar) 1355 Odder (Lutra lutra) 1831 Vandranke (Luronium natans) 1150 * Kystlaguner og strandsøer 1210 Enårig vegetation på stenede strandvolde 1310 Vegetation af kveller eller andre enårige strandplanter, der koloniserer mudder og sand 1330 Strandenge 2130 * Stabile kystklitter med urteagtig vegetation (grå klit og grønsværklit) 2140 * Kystklitter med dværgbuskvegetation (klithede) 2160 Kystklitter med havtorn 2190 Fugtige klitlavninger 2310 Indlandsklitter med lyng og visse 2330 Indlandsklitter med åbne græsarealer med sandskæg og hvene 3110 Kalk- og næringsfattige søer og vandhuller (lobeliesøer) 3130 Ret næringsfattige søer og vandhuller med små amfibiske planter ved bredden 3140 Kalkrige søer og vandhuller med kransnålalger 3150 Næringsrige søer og vandhuller med flydeplanter eller store vandaks 3260 Vandløb med vandplanter 4010 Våde dværgbusksamfund med klokkelyng 4030 Tørre dværgbusksamfund (heder) 6230 * Artsrige overdrev eller græsheder på mere eller mindre sur bund 6410 Tidvis våde enge på mager eller kalkrig bund, ofte med blåtop 7230 Rigkær 9190 Stilkegeskove og -krat på mager sur bund 91D0 * Skovbevoksede tørvemoser 91E0 * Elle- og askeskove ved vandløb, søer og væld Arterne på udpegningsgrundlaget Hav- og flodlampret yngler begge i Storå-systemet, men ynglen vandrer efter nogle år ud i brak/saltvand. Det vides ikke i hvor høj grad Nissum Fjord bruges som opvækstområde for de to arter, men projektet vurderes ikke, at ændre på arternes gyde- og opvækstmuligheder. Prognosen for arterne er ukendt. Bæklampret lever i Ellebæk, men projektet vurderes ikke at ændre på artens levesteder herunder gyde- og opvækstmuligheder.

14 Side 14/15 Stavsild er kendt fra Nissum Fjord, og yngler muligvis i Storå, men projektet vurderes ikke at ændre på artens gyde- og opvækstmuligheder. Prognosen for arten er Ukendt. Laks benytter Nissum Fjord som gennemgangsområde til gydepladserne i Storåsystemet, men benytter ikke fjorden som opvækstområde. Projektet vurderes ikke at ændre på artens gyde- og opvækstmuligheder i Storå-systemet. Prognosen for arten er ukendt men arten har oplevet en kraft bestandstilvækst gennem de seneste år. Odder lever formentlig udbredt i Storåsystemet herunder i de tre vandløbs opland og Nissum Fjord. Prognosen er gunstig eller vurderet gunstig. Projektet vurderes ikke at ændre på artens levesteder herunder fouragerings- og opvækstmuligheder. Vandranke har en livskraftig bestand i en kanal syd for Felsted Kog, men vurderes ikke at blive berørt af projektet. Naturtyperne på udpegningsgrundlaget Langt de fleste af habitatnaturtyperne på udpegningsgrundlaget findes ikke i nærheden af projektområdet, og en påvirkning kan udelukkes. Dette gælder dog ikke for de følgende naturtyper: Hele Nissum Fjord er udpeget til naturtypen 1150 * Kystlaguner og strandsøer. Prognosen er ugunstig eller vurderet ugunstig for naturtypen pga. stor belastning af næringsstoffer og en ikke optimal slusedrift. Da projekt udelukkende omfatter understyrede boringer af spildevandsledninger vurderes projektet ikke at kunne påvirke Nissum Fjord negativt. EF-fuglebeskyttelsesområde nr. 38, Nissum Fjord. Udpegningsgrundlaget for fuglebeskyttelsesområdet er: Rørdrum Y Pibesvane T Sangsvane T Bramgås T Rørhøg Y Plettet rørvagtel Y Klyde Y Hvidbrystet præstekrave Y Pomeransfugl Tn Engryle Y Brushane Y Lille kobbersneppe T Splitterne Y Fjordterne Y Havterne Y Dværgterne Y Knopsvane T Kortnæbbet gås T Lysbuget knortegås T Pibeand T

15 Side 15/15 Krikand T Spidsand T Toppet skallesluger T Stor skallesluger T Da projektet ikke vurderes at have betydning for naturtilstanden i Nissum Fjord, vurderes projektet ligeledes ikke at have betydning for yngle- og trækfuglene, som fremgår af ovenstående udpegningsgrundlag. Bilag IV arter: Følgende arter og grupper fra habitatdirektivets bilag IV (strengt beskyttede arter) kunne tænkes at forekomme i nærområdet: Småflagermus: Projektet vil ikke påvirke flagermusenes fouragerings muligheder i området. Birkemus: Arten er ikke registreret i området. Odder: Der henvises til ovenstående. Markfirben: Holstebro Kommune har ikke kendskab til forekomster nær den påtænkte udledning. Stor vandsalamander, løgfrø, og spidssnudet frø: Projektet vurderes ikke at få negative konsekvenser for arterne. Grøn kølleguldsmed: Findes i Storå-systemet. Projektet vurderes ikke at ville påvirke dens levesteder. Vandranke: Der henvises til ovenstående. Konklusion: Projektet vurderes ikke, at påvirkede beskyttede naturtyper eller arter.

Tilladelse til rørlægning af privat vandløb ved Sønderkærvej 5, 6990 Ulfborg

Tilladelse til rørlægning af privat vandløb ved Sønderkærvej 5, 6990 Ulfborg Side 1/8 BO RAMSKOV LISBJERG Enghaven 5 6990 Ulfborg Dato: 25-08-2016 Sagsnr.: 06.02.03-P19-11-16 Henv. til: Mads Nedergaard Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7822 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Tilladelse til krydsning af Hellegård Å med to spildevandsledninger ved styret underboring efter vandløbslovens bestemmelser

Tilladelse til krydsning af Hellegård Å med to spildevandsledninger ved styret underboring efter vandløbslovens bestemmelser Hellegård Å, n.del Side 1/9 VESTFORSYNING SPILDEVAND A/S Nupark 51 7500Holstebro Dato: 2-12-2016 Sagsnr.: 06.02.16-P19-5-16 Henv. til: Mads Nedergaard Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7822 Afdeling tlf.:

Læs mere

Afgørelse til rørlægning af privat grøft ved Hasselholtvej 2, Vinderup efter lov om vandløb

Afgørelse til rørlægning af privat grøft ved Hasselholtvej 2, Vinderup efter lov om vandløb Side 1/5 Gunnar Bøje Kristensen Hasselholtvej 2 7830 Vinderup Dato: 25-01-2017 Sagsnr.: 06.02.03-P19-19-16 Henv. til: Mads Nedergaard Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7822 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Ormstrupvej 9, 7500 Holstebro

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Ormstrupvej 9, 7500 Holstebro Side 1/7 Anders Hedegaard Gransgårdvej 19 7620Lemvig Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-76-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af en lille toiletbygning ved Græm Strand

Landzonetilladelse til opførelse af en lille toiletbygning ved Græm Strand Side 1/5 Naturstyrelsen, Vestjylland csh@nst.dk Gammel Landevej 35 7620 Lemvig Dato: 18-04-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-15-16 Henv. til: Karen Marie Nielsen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7730 Afdeling

Læs mere

Planlovstilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 til etablering af en ny sø, Rørsgårdsvej 25, 7570 Vemb

Planlovstilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 til etablering af en ny sø, Rørsgårdsvej 25, 7570 Vemb Side 1/5 Flemming Helgesen Rørsgårdsvej 25 7570 Vemb Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-508-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro Side 1/5 Kelvin Høj Øgendahl Kalbjergvej 3 7500 Holstebro Dato: 27-10-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-26-12 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Fornyet tilladelse til indvinding af overfladevand fra Vegen Å og Gadegård Bæk til Munkbro Dambrug. Munkbrovej 15, Nr. Felding, 7500 Holstebro

Fornyet tilladelse til indvinding af overfladevand fra Vegen Å og Gadegård Bæk til Munkbro Dambrug. Munkbrovej 15, Nr. Felding, 7500 Holstebro Side 1/8 Munkbro Dambrug v. Oliver Morgan Munkbrovej 15, 7500 Holstebro Dato: 01-09-2015 Sagsnr.: 13.02.01-P19-48-15 Henv. til: Jakob Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7798 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro Side 1/5 Skovdyrkerforeningen Vestjylland Nupark 47F 7500 Holstebro Att. Bo T. Simonsen Dato: 03-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-148-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning/pleje af et vandhul ved Vester Nørlundvej, 7500 Holstebro

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning/pleje af et vandhul ved Vester Nørlundvej, 7500 Holstebro Side 1/6 Ole Gade Sirvej 18 7500Holstebro Dato: 18-10-2016 Sagsnr.: 01.05.08-P19-17-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Torpvej 6, 7500 Holstebro Nedgravning af trykledning inden for Naturbeskyttelseslovens

Torpvej 6, 7500 Holstebro Nedgravning af trykledning inden for Naturbeskyttelseslovens Side 1/5 NIRAS Holstebro Nupark 45 7500 Holstebro Dato: 19-12-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-35-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro Side 1/5 Else-Marie Kannegaard Olsen Kragbækvej 4 7500 Holstebro Dato: 15-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-75-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 17, 6990 Ulfborg Anvendelsesændring

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 17, 6990 Ulfborg Anvendelsesændring Side 1/5 Nikolaj Winther Jacobsen Sognefogedvej 17 6990 Ulfborg Dato: 31-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-530-16 Henv. til: Linda Jørgensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7729 Afdeling tlf.: 9611

Læs mere

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro Side 1/6 Amphi Consult v/ Per Klit Christensen Vistelhøjvej 5, Skarrild 6933 Kibæk Dato: 28-09-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-117-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Sevelvej 74, 7830 Vinderup

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Sevelvej 74, 7830 Vinderup Side 1/6 Knud Dyrby Andersen Sevelvej 74 7830 Vinderup Ve.skovlund@mail.tele.dk Dato: 01-12-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-520-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

6. ejeren af broen bærer alle følger med hensyn til broen i tilfælde, hvor vandløbet senere skal uddybes, reguleres eller på anden måde ændres.

6. ejeren af broen bærer alle følger med hensyn til broen i tilfælde, hvor vandløbet senere skal uddybes, reguleres eller på anden måde ændres. Varde Kommune Teknik og Miljø Att: Henrik Nonnegård Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947400 Afgørelse om etablering af flydebro i Varde Å Varde Kommune, Teknik og Miljø har d. 4. januar 2018 med

Læs mere

Nærværende projekt omhandler etablering af rørbro over Hvidmose Bæk, der er nødvendig for etablering og servicering af vindmølleudstykning.

Nærværende projekt omhandler etablering af rørbro over Hvidmose Bæk, der er nødvendig for etablering og servicering af vindmølleudstykning. Side 1/5 HOGAGER VINDPARK K/S Vestergade 25 7620 Lemvig glk@lisby-kjaer.dk Dato: 08-12-2015 Sagsnr.: 06.02.16-P19-7-15 Henv. til: Jakob Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7798 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Der gøres opmærksom på, at Holstebro Museum skal kontaktes på telefon , inden arbejdet igangsættes.

Der gøres opmærksom på, at Holstebro Museum skal kontaktes på telefon , inden arbejdet igangsættes. Side 1/5 VESTFORSYNING A/S bd@vestforsyning.dk Nupark 51 7500 Holstebro Dato: 16-03-2015 Sagsnr.: 01.05.02-P19-2-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af 2 nye søer, Nr. Feldingvej 100, 7500 Holstebro

Planlovstilladelse til etablering af 2 nye søer, Nr. Feldingvej 100, 7500 Holstebro Side 1/6 Bertel Hestbjerg Nr Feldingvej 100 7500 Holstebro hestbjerg@bertels.dk Dato: 05-12-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-521-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

BILAG 1A OVERSIGT OVER UDPEGNINGSGRUNDLAG I DE BERØRTE NATURA OMRÅDER OG POTENTIEL BETYDNING AF ÆNDREDE GØDSKNINGSNORMER

BILAG 1A OVERSIGT OVER UDPEGNINGSGRUNDLAG I DE BERØRTE NATURA OMRÅDER OG POTENTIEL BETYDNING AF ÆNDREDE GØDSKNINGSNORMER BILAG 1A OVERSIGT OVER UDPEGIGSGRUDLAG I DE BERØRTE ATURA 2000- OMRÅDER OG POTETIEL BETYDIG A ÆDREDE GØDSKIGSORMER af øget næringsstoftilførsel på atura 2000-r ( ), herunder habitat-( ) og fuglebeskyttelsesr

Læs mere

Holstebro Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 1L Sebstrup, Sevel.

Holstebro Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 1L Sebstrup, Sevel. Side 1/7 Svend Herluf Viggo Pedersen Stærevej 8 9270 Klarup Dato: 31-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-513-16 Henv. til: Dorte Krabbe Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7734 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse: Idomlundvej 23A, 7500 Holstebro Tilbygning af krybberum til børnehave.

Landzonetilladelse: Idomlundvej 23A, 7500 Holstebro Tilbygning af krybberum til børnehave. Side 1/5 Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Dato: 15-06-2017 Sagsnr.: 02.34.02-P19-384-17 Henv. til: Ruby Kristensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7735 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle Side 1/6 Benny Olsen torpvej@hotmail.com Torpvej 6 7500 Holstebro Dato: 04-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-101-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro Side 1/8 Amphi Consult Per Klit Christensen Vistelhøjvej 5 6933Kibæk Per.klit@mail.tele.dk Dato: 11-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-93-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611

Læs mere

Krydsningerne foretages i forbindelse med etablering af nye forsyningsledninger. Krydsningspunkterne fremgår af oversigtskort.

Krydsningerne foretages i forbindelse med etablering af nye forsyningsledninger. Krydsningspunkterne fremgår af oversigtskort. Odder Forsyningsselskab I/S Skovdalsvej 8 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Sendt til Jan Roer Pedersen, jrp@ofsis.dk Tilladelse til krydsning af Blæsbjerg Bæk og Balle Bæk med forsyningsledninger

Læs mere

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsmølle på Vester Trabjergvej 7, 7500 Holstebro

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsmølle på Vester Trabjergvej 7, 7500 Holstebro Side 1/6 SOLENERGI DANMARK A/S mette@solenergidanmark.dk Søkærvej 11 8970 Havndal Dato: 12-05-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-102-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling

Læs mere

Ansøgning om skovrejsning Borbjerg Byvej 1, 7500 Holstebro

Ansøgning om skovrejsning Borbjerg Byvej 1, 7500 Holstebro Side 1/6 Erik Dalby Korreborgvej 29 8850 Bjerringbro Dato: 24-11-2016 Sagsnr.: 01.13.25-P19-6-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Godkendelse af projekt Vådområde Felsted Kog efter reglerne i vandløbsloven.

Godkendelse af projekt Vådområde Felsted Kog efter reglerne i vandløbsloven. Holstebro den 11. maj 2015 Godkendelse af projekt Vådområde Felsted Kog efter reglerne i vandløbsloven. Projektbeskrivelse. Vådområdeprojekt Felsted Kog udgør en vigtig del af den statslige vandplan om

Læs mere

Tilladelse til regulering af grøfttilløb til Sejling Bæk.

Tilladelse til regulering af grøfttilløb til Sejling Bæk. Jørgen Brendstrup Nisset Sønderhede 3 8632 Lemming 9. september 2016 Tilladelse til regulering af grøfttilløb til Sejling Bæk. Silkeborg Kommune meddeler i medfør af vandløbsloven 1 og bekendtgørelse om

Læs mere

Holstebro Kommune Kirkestræde Holstebro Att. Mette Valentiner Nielsen

Holstebro Kommune Kirkestræde Holstebro Att. Mette Valentiner Nielsen Side 1/6 Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Att. Mette Valentiner Nielsen Dato: 04-04-2016 Sagsnr.: 01.05.08-P19-21-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805

Læs mere

Krydsningen foretages i forbindelse med etablering af ny forsyningsledning. Krydsningspunktet fremgår af oversigtskort.

Krydsningen foretages i forbindelse med etablering af ny forsyningsledning. Krydsningspunktet fremgår af oversigtskort. Odder Varmeværk Skovdalsvej 8 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Sendt til jnie@niras.dk Tilladelse til krydsning af Bøgebjerg Bæk med varmeforsyningsledning Odder Kommune meddeler tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Strandvejen 6, 7830 Vinderup Ny bolig samt garage

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Strandvejen 6, 7830 Vinderup Ny bolig samt garage Side 1/5 KOMFORT-HUSE ApS Jkc.komfort@gmail.com Højrisvej 1 6971 Spjald Dato: 09-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-153-14 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

3-dispensation og landzonetilladelse til nyt fugletårn ved Hestholm Sø

3-dispensation og landzonetilladelse til nyt fugletårn ved Hestholm Sø Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Naturstyrelsen Blåvandshuk Ålholtvej 1 6840 Oksbøl Sagsbehandler Anders Peter Hjort-Hansen Direkte telefon 997417 80 E-post

Læs mere

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb.

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb. Side 1/5 Gert Ørskov Jensen Sdr Hedegårdsvej 9 7570 Vemb Dato: 06-08-2014 Sagsnr.: 01.03.03-P19-82-14 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7500 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Høring af forslag til reguleringsprojekt, rørlægning af 25 m privat vejgrøft langs Makholmvej

Høring af forslag til reguleringsprojekt, rørlægning af 25 m privat vejgrøft langs Makholmvej POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK DATO: 29-06-2018 Struer Kommune Østergade 13 7600 Struer JOURNALNUMMER 06.02.03-P19-1-18 RÅDHUSET,

Læs mere

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for etablering af cykelstier langs Gjessøvej

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for etablering af cykelstier langs Gjessøvej Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Søvej 1 8600 Silkeborg Sendt med mail til: Brita.skovlyst@silkeborg.dk 1. september 2017 Afgørelse om ikke-vvm-pligt for etablering af cykelstier langs Gjessøvej

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Godrimvej 11, 7500 Holstebro jordvarme- samt solcelleanlæg

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Godrimvej 11, 7500 Holstebro jordvarme- samt solcelleanlæg Side 1/6 Bo Jensen Bo140577@gmail.com Sir Lyngbjergvej 1 B 7500 Holstebro Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-8-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Landzonetilladelse: Holstebrovej 17, 6990 Ulfborg Tilbygning til ridehal

Landzonetilladelse: Holstebrovej 17, 6990 Ulfborg Tilbygning til ridehal Side 1/5 Hans Laurits Roesgaard Trabjerggårdvej 20 7620 Lemvig Dato: 16-02-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-512-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611

Læs mere

Landzonetilladelse: Harrestrupvej 14, 7500 Holstebro Garage/lager m.m.

Landzonetilladelse: Harrestrupvej 14, 7500 Holstebro Garage/lager m.m. Side 1/8 Leif Gamskjær Harrestrupvej 14 7500 Holstebro Dato: 21-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-125-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse: Landtingvej 33, 7830 Vinderup Lovliggørelse af arealer ændret til bolig

Landzonetilladelse: Landtingvej 33, 7830 Vinderup Lovliggørelse af arealer ændret til bolig Side 1/5 Kjeld Balle Jensen Landtingvej 33 7830 Vinderup Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-109-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse - Holstebrovej 3, 6990 Ulfborg - Nyt apparathus og højspændingsanlæg

Landzonetilladelse - Holstebrovej 3, 6990 Ulfborg - Nyt apparathus og højspændingsanlæg Side 1/6 VESTJYSKE NET SERVICE A/S Ydunsvej 35 7400 Herning Dato: 09-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-17-16 Henv. til: Linda Jørgensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7729 Afdeling tlf.:9611 7550

Læs mere

3-dispensation til oprensning af regnvandsbassin ved Vestervang 28b i Videbæk

3-dispensation til oprensning af regnvandsbassin ved Vestervang 28b i Videbæk Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Ringkøbing Skjern Forsyning Ånumvej 28 6900 Skjern Sagsbehandler Anders Peter Hjort-Hansen Direkte telefon 99741780 E-post

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav.

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav. Dorthe Roust Nissen Syvsigvej 5 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74342102 keme@haderslev.dk 1. december 2016 Sagsident: 16/28486

Læs mere

Forslag til vandløbsrestaurering i Vegen Å ved udvidelse af 2 eksisterende gyde- og opvækstområder for bl.a. laks, ørred, stalling og lampretter.

Forslag til vandløbsrestaurering i Vegen Å ved udvidelse af 2 eksisterende gyde- og opvækstområder for bl.a. laks, ørred, stalling og lampretter. Side 1/6 Sammenslutningen ved Storå v. John Balleby Munkbrovej 29 7500 Holstebro Dato: 26-01-2016 Sagsnr.: 06.02.03-P19-5-16 Henv. til: Jakob Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7798 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Plan, Byg og Ejendomme Torvegade 7 8450 Hammel ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse

Læs mere

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å Jesper Søgaard Lerbjergvej 20 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling

Læs mere

Afgørelse efter vandløbsloven vedr. krydsning af vandløbet ved Assemosen med spildevandsledning

Afgørelse efter vandløbsloven vedr. krydsning af vandløbet ved Assemosen med spildevandsledning LANGELAND FORSYNING Nørrebro 207A 5900 Rudkøbing Vækst og Bæredygtighed Teknik og Miljø Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 teknik.miljoe@langelandkommune.dk Dato: 12.03.2019 J.nr. 19/2684 Ref.:

Læs mere

Tilladelse til underføring nr. 1 under vandløb ved Østrup Vindmøller

Tilladelse til underføring nr. 1 under vandløb ved Østrup Vindmøller 1 - Krydsningstilladelse 1 Østrup Vindmøller Hører til journalnummer: 06.02.16-P19-2-15 Jysk Vindenergi Aps Strømmen 6 9400 Nøresundby Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257

Læs mere

Thisted kommune Teknisk forvaltning Drift & Anlæg Kirkevej Hurup Thy Att. Tobias Geertsen

Thisted kommune Teknisk forvaltning Drift & Anlæg Kirkevej Hurup Thy Att. Tobias Geertsen Thisted kommune Teknisk forvaltning Drift & Anlæg Kirkevej 9 7760 Hurup Thy Att. Tobias Geertsen Teknisk forvaltning Natur- og Miljøafdelingen Tilladelse efter vandløbsloven til forlængelse af eksisterende

Læs mere

Brande Fjernvarme A.m.b.a. Præstevænget Brande. 13. februar 2019

Brande Fjernvarme A.m.b.a. Præstevænget Brande. 13. februar 2019 Brande Fjernvarme A.m.b.a. Præstevænget 11 7330 Brande 13. februar 2019 Tilladelse til krydsning af Goldbækken st. 1535 m med fjernvarmeog kølevandsledning Brande Fjernvarme A.m.b.a har ansøgt Ikast-Brande

Læs mere

Projektet udføres som beskrevet i reguleringsprojektet Funktionen af eventuelle dræn, der berøres af arbejdet, skal sikres og må ikke ændres

Projektet udføres som beskrevet i reguleringsprojektet Funktionen af eventuelle dræn, der berøres af arbejdet, skal sikres og må ikke ændres Lars Sommer Hansen Lyngvejen 6 4330 Hvalsø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø F 4646 4615 H www.lejre.dk Anne-Marie Geert Kristensen Byg & Miljø D 4646 4952 E ankr@lejre.dk Godkendelse efter vandløbsloven

Læs mere

Tilladelse til regulering af grøfttilløb til Sandemandsbækken.

Tilladelse til regulering af grøfttilløb til Sandemandsbækken. Ejendomsselskabet Lysbroengen P/S Papirfabrikken 34, 8600 Silkeborg 24. august 2016 Tilladelse til regulering af grøfttilløb til Sandemandsbækken. Silkeborg Kommune meddeler i medfør af vandløbsloven 1

Læs mere

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017.

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017. Favrskov Kommune Torvegade 7 8450 Hammel Att: Carsten Monsrud Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af

Læs mere

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted. Thomas Lund Brogårdsvej 3 7755 Bedsted Thy Plan- og Miljøafdelingen 7. august 2017 BrevID.: 2623148 Medarbejder: KKN Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Læs mere

Natura 2000-handleplan. 2. planperiode. Nissum Fjord. Natura 2000-område nr. 65. Habitatområde H58 Fuglebeskyttelsesområde F38

Natura 2000-handleplan. 2. planperiode. Nissum Fjord. Natura 2000-område nr. 65. Habitatområde H58 Fuglebeskyttelsesområde F38 Natura 2000-handleplan 2016 2021 2. planperiode Udkast til politisk 1. behandling Nissum Fjord Natura 2000-område nr. 65 Habitatområde H58 Fuglebeskyttelsesområde F38 Kolofon Titel: Natura 2000-handleplan

Læs mere

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge Tilladelse til regulering af vandløb Matrikel 9i, Helstrup By, Helstrup Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6.

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Regnar Boel Solhøjvej 6 Ramme 7620 Lemvig 13. marts 2019 Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Med ansøgning af den 31. januar 2019,

Læs mere

Arealet, hvor de 3 nye søer ønskes etableret er mark. Det er i ansøgningen oplyst, at

Arealet, hvor de 3 nye søer ønskes etableret er mark. Det er i ansøgningen oplyst, at Side 1/7 Amphi Consult v/per Klit Christensen Vistelhøjvej 5 6933 Kibæk Per.klit@mail.tele.dk Dato:11-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-4-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af de offentlige vandløb Kastrup Bæk og Markskelbæk med transportledning til spildevand

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af de offentlige vandløb Kastrup Bæk og Markskelbæk med transportledning til spildevand Haderslev Spildevand a/s Fjordagervej 32 6100 Haderslev att. Camilla Rosenkrantz Schrold Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 E-mail: teknikmiljoe@haderslev.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25.

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Søren Riis Lindevej 12 7620 Lemvig Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Med ansøgning af den 7. maj 2019, har du ansøgt Lemvig Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse - Holstebrovej 13, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle

Landzonetilladelse - Holstebrovej 13, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle Side 1/6 VICTOR ENERGY ApS mvp@victor-energy.dk Møllegårdsvej 22 6893 Hemmet Dato: 12-05-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-92-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard Favrskov Forsyning Torvegade 7 8450 Hammel Att: Christian Bækgaard Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

At projektet gennemføres som beskrevet i ansøgningsmaterialet. Etableringen af vandingsstedet må ikke påvirke Odder Ås vandføringsevne.

At projektet gennemføres som beskrevet i ansøgningsmaterialet. Etableringen af vandingsstedet må ikke påvirke Odder Ås vandføringsevne. Johan Friis Pedersen Bondesvadvej 30 Tvenstrup 8300 Odder Sendt via e-mail: michaelfriisp@gmail.com Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tilladelse til etablering af vandingssted i Odder Å - matr. 8c

Læs mere

Tilladelse til krydsning af Grønå

Tilladelse til krydsning af Grønå Miljø og Natur LandSyd Ådalen 13A 6600 Vejen Att. Peter Dahl pd@landsyd.dk Direkte tlf.: +4574928162 Mail: sp@toender.dk Sags id.: 06.02.16-P19-11-17 Ks: CS 30. oktober 2017 Tilladelse til krydsning af

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af det offentlige vandløb Gråsten Landkanal i forbindelse med kabelnedlæggelse.

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af det offentlige vandløb Gråsten Landkanal i forbindelse med kabelnedlæggelse. ÆRØ KOMMUNE Svane Entreprise Måde Kirkevej 31 6700 Esbjerg Teknisk Afdeling Statene 2 5970 Ærøskøbing Tlf. nr. 6352 5000 Cvr. nr. 28 85 60 75 scf@aeroekommune.dk post@aeroekommune.dk Sagsbeh.: SCF 14.

Læs mere

Dinel A/S Att.: Søren Møller Knudsminde Odder

Dinel A/S Att.: Søren Møller Knudsminde Odder Dinel A/S Att.: Søren Møller Knudsminde 10 8300 Odder Side 1 af 8 Godkendelse til krydsning af hhv. Tilløb til Sanderbæk ved Fredhave på kommunegrænsen ved matr. nr. 6b Pederstrup By, Tulstrup og 8a Tvenstrup

Læs mere

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato:

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato: Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato: 10-08-2017 Der er søgt om tilladelse til skovrejsning på Fiskerivej 20, 7200 Grindsted, matr. nr. 3ø, Omvrå Søndermark, Filskov. Det ansøgte

Læs mere

Formålet med krydsningen er at etablere fiberforbindelse over Hørup Å. Der er med denne skrivelse truffet afgørelse i sagen efter vandløbsloven 1.

Formålet med krydsningen er at etablere fiberforbindelse over Hørup Å. Der er med denne skrivelse truffet afgørelse i sagen efter vandløbsloven 1. Stofa A/S Att.: Mari Møller-Hansen Fårborgvej 44 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge 25. marts 2019 Sagsid: 19/7124 Afdeling: Natur og Miljø Afgørelse

Læs mere

Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej

Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej Denne tilladelse er udarbejdet i et samarbejde mellem Vejen og Billund Kommuner. Vejen og Billund Kommune ønsker at udskifte den eksisterende

Læs mere

Landzonetilladelse: Holstebrovej 36, 7830 Vinderup Lovliggørelse af Paintballbane

Landzonetilladelse: Holstebrovej 36, 7830 Vinderup Lovliggørelse af Paintballbane Side 1/5 Thomas Birkedal Kirke Alle 5 7600 Struer Dato: 15-06-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-516-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Energimidt Net A/S Tietgensvej Silkeborg. 13. juli Tilladelse til krydsning af Overmølle Bæk med elkabel

Energimidt Net A/S Tietgensvej Silkeborg. 13. juli Tilladelse til krydsning af Overmølle Bæk med elkabel Energimidt Net A/S Tietgensvej 2-4 8600 Silkeborg 13. juli 2017 Tilladelse til krydsning af Overmølle Bæk med elkabel Skive Kommune godkender hermed krydsning af Overmølle Bæk med nyt 10 kv kabel. Godkendelsen

Læs mere

Rørlægning af Gammelmosestreget mellem København-Ringstedbanen og Køge Bugt motorvejen (banen og motorvejen) til etablering af overkørsel.

Rørlægning af Gammelmosestreget mellem København-Ringstedbanen og Køge Bugt motorvejen (banen og motorvejen) til etablering af overkørsel. TEKNIK OG MILJØ Solrød Center 1 2680 Solrød Strand Telefon +4556182000 www.solrod.dk Banedanmark Den nye bane København-Ringsted Ringager 4B 2605 Brøndby Att.: Roar Juul Borgen Tilladelse til etablering

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum John Andersen Asfergvej 9 8981 Spentrup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 29-06-2018 / 06.02.03-G00-6-18 Endelig tilladelse

Læs mere

Ejstrupholm Vandværk A.m.b.a. Att. Erik Lund Vandværksvej Ejstrupholm 2. februar 2018

Ejstrupholm Vandværk A.m.b.a. Att. Erik Lund Vandværksvej Ejstrupholm 2. februar 2018 Ejstrupholm Vandværk A.m.b.a. Att. Erik Lund Vandværksvej 12 7361 Ejstrupholm 2. februar 2018 Tilladelse til krydsning af vandløbene Hvillum Bæk og Smedebæk Ejstrupholm Vandværk A.m.b.a. har ansøgt om

Læs mere

Høring om forslag til etablering af kreaturpassage over Røjbæk efter lov om vandløb.

Høring om forslag til etablering af kreaturpassage over Røjbæk efter lov om vandløb. Side 1/6 Schneider Philipsen Røjbækvej 7 7540 Haderup Dato: 22-12-2016 Sagsnr.: 06.02.16-P19-7-16 Henv. til: Mads Nedergaard Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7822 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Tilladelse til krydsning af Hoptrup Å med fiberkabel

Tilladelse til krydsning af Hoptrup Å med fiberkabel SE Syd Energi att. Jakob W. Christensen jach@se.dk Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 E-mail: teknikmiljoe@haderslev.dk www.haderslev.dk 14. marts 2014

Læs mere

Tilladelse til regulering af tilløb til Skægkær Bæk.

Tilladelse til regulering af tilløb til Skægkær Bæk. Silkeborg Forsyning Tietgensvej 3 8600 Silkeborg Att.: Ole Antonsen oan@silkeborgforsyning.dk 31. august 2016 Tilladelse til regulering af tilløb til Skægkær Bæk. Silkeborg Kommune meddeler i medfør af

Læs mere

Tillæg 5 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen

Tillæg 5 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen Side 1/5 Vejdirektoratet v/ Niels Krogh Kristensen Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Dato: 27.05.2016 Sagsnr.: 01.05.09-P17-1-11 Henv. til: Bo Boysen Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7803

Læs mere

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9.

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Steffan Sønderby Møltrupvej 8 Lomborg 7650 Bøvlingbjerg 9. januar 2017 Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Med ansøgning af den 12. december 2016,

Læs mere

Der er med denne skrivelse truffet afgørelse i sagen efter vandløbsloven 1.

Der er med denne skrivelse truffet afgørelse i sagen efter vandløbsloven 1. Stofa A/S Att.: Mari Møller-Hansen Fåborgvej 44 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge 12. april 2019 Sagsid: 19/8312 Afdeling: Natur og Miljø Afgørelse

Læs mere

Aarhus Kommune Teknik og Miljø Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej Viby J Att: Gitte Kjærsgaard Sørensen

Aarhus Kommune Teknik og Miljø Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej Viby J Att: Gitte Kjærsgaard Sørensen Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Kommune Teknik og Miljø Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej 1 8260 Viby J Att: Gitte Kjærsgaard Sørensen Side 1 af 6 Godkendelse efter

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje til ny kantine- og kontorbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund,

Læs mere

Skive Kommune Park og Vej Gyrovej Skive. Att.: Jette Byrgiel Sørensen. 8. januar Tilladelse til udskiftning af bro under Flyndersøvej

Skive Kommune Park og Vej Gyrovej Skive. Att.: Jette Byrgiel Sørensen. 8. januar Tilladelse til udskiftning af bro under Flyndersøvej Skive Kommune Park og Vej Gyrovej 5 Att.: Jette Byrgiel Sørensen 8. januar 2019 Tilladelse til udskiftning af bro under Flyndersøvej Skive Kommune har den 20. november 2018 modtaget en ansøgning om udskiftning

Læs mere

NST Midtjylland Bjørnkærvej Haderup. Landzonetilladelse: Vinderup Byskov

NST Midtjylland Bjørnkærvej Haderup. Landzonetilladelse: Vinderup Byskov Side 1/7 NST Midtjylland Bjørnkærvej 18 7540 Haderup Dato: 13-12-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-111-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Aage V. Jensen Naturfond Kampmannsgade 1, København V

Aage V. Jensen Naturfond Kampmannsgade 1, København V Aage V. Jensen Naturfond Kampmannsgade 1, 6 1604 København V Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947485 Tilladelse fra Vandløbsloven og dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til etablering af højvandssluse

Læs mere

Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st m

Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st m Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st. 6325 m Dato: 6. juni 2019 Du har den 20. maj 2019 søgt om tilladelse til etablering af en bro/spang over Filskov Nordre Bæk omkring st. 6.325 m mellem

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ. Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96282828 teknik@herning.dk www.herning.dk. Kaj Nielsen Sdr. Ommevej 25 7330 Brande

TEKNIK OG MILJØ. Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96282828 teknik@herning.dk www.herning.dk. Kaj Nielsen Sdr. Ommevej 25 7330 Brande TEKNIK OG MILJØ Kaj Nielsen Sdr. Ommevej 25 7330 Brande Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96282828 teknik@herning.dk www.herning.dk Dato: 18. april 2013 Udtalelse om arealer beliggende i

Læs mere

15. august Godkendelse til omlægning af dræn og regulering af bundkoten i Mogenstrup. i Mogenstrup Østre Vandløb.

15. august Godkendelse til omlægning af dræn og regulering af bundkoten i Mogenstrup. i Mogenstrup Østre Vandløb. 15. august 2016 Godkendelse til omlægning af dræn og regulering af bundkoten i Mogenstrup Østre Vandløb Skive Kommune ønsker at omlægge eksisterende drænledning med udløb i Mogenstrup Østre Vandløb samt

Læs mere

1: LBK nr. 127 af 26. januar : BEK nr. 834 af 27. juni : LBK nr. 448 af 10. maj : LBK nr. 934 af 27. juni

1: LBK nr. 127 af 26. januar : BEK nr. 834 af 27. juni : LBK nr. 448 af 10. maj : LBK nr. 934 af 27. juni Plan- og Miljøafdelingen 6. august 2018 SagsID.: 06.02.03-K08-4-18 Medarbejder: myde Tilladelse efter Vandløbslovens 17 og 47 til forlængelse af overkørsel ved matriklerne 2u og 11d, Østerild By, Østerild

Læs mere

Projektets formål Projektet har til formål at give mulighed for at krydse vandløbet i forbindelse med et stiforløb i ådalen.

Projektets formål Projektet har til formål at give mulighed for at krydse vandløbet i forbindelse med et stiforløb i ådalen. Plan- og Miljøafdelingen 5. juli 2019 SagsID.: 06.02.16-K08-2-19 Medarbejder: myde Tilladelse til bro over privat strækning af Visby Å Thisted Kommune har den 28. maj 2019 modtaget en ansøgning om byggetilladelse

Læs mere

Der er med denne skrivelse truffet afgørelse i sagen efter vandløbsloven 1.

Der er med denne skrivelse truffet afgørelse i sagen efter vandløbsloven 1. Stofa A/S Att.: Mari Møller-Hansen Fåborgvej 44 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge 23. april 2019 Sagsid: 19/8471 Afdeling: Natur og Miljø Afgørelse

Læs mere

Tilladelse til krydsning af Sillerup Bæk og Feldum Bæk med spildevandsledning

Tilladelse til krydsning af Sillerup Bæk og Feldum Bæk med spildevandsledning Provas Haderslev Spildevand a/s Fjordagervej 32 6100 Haderslev info@provas.dk Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 E-mail: teknikmiljoe@haderslev.dk www.haderslev.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e.

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e. Finn Svenstrup Vesterbro 5 8850 Bjerringbro Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af en overkørsel over

Læs mere

Dispensation til etablering af risle-eng ved Bredebro

Dispensation til etablering af risle-eng ved Bredebro TØNDER SPILDEVAND A/S Håndværkervej 4 6261 Bredebro Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929280 Mail: lisc@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P25-13-16 Ks: LN 16. december 2016 Dispensation til etablering af risle-eng

Læs mere

Carsten Svenningsen Nannerupvej Roslev. 4. oktober Tilladelse til genåbning af rørlagt vandløb på matrikel 1d Vium By, Hjerk

Carsten Svenningsen Nannerupvej Roslev. 4. oktober Tilladelse til genåbning af rørlagt vandløb på matrikel 1d Vium By, Hjerk Carsten Svenningsen Nannerupvej 9 7870 Roslev 4. oktober 2018 Tilladelse til genåbning af rørlagt vandløb på matrikel 1d Vium By, Hjerk Skive Kommune har den 27. juli 2018 modtaget en ansøgning om genåbning

Læs mere

Der meddeles hermed tilladelse til det ansøgte efter 35, stk. 1 i lov om planlægning på nedenstående vilkår:

Der meddeles hermed tilladelse til det ansøgte efter 35, stk. 1 i lov om planlægning på nedenstående vilkår: Side 1/5 BØRGE LIND OG SØNNER A/S gl@lind-byg.dk Rødebrovej 5 7600 Struer Dato: 15-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-181-15 Henv. til: Karen Marie Nielsen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7718 Afdeling

Læs mere

Afgørelse om at ansøgning om rørlægning af 270 m af Dalbyneder Bæk, ikke er omfattet krav om miljøvurdering.

Afgørelse om at ansøgning om rørlægning af 270 m af Dalbyneder Bæk, ikke er omfattet krav om miljøvurdering. Ejer af matrikel 13b Dalbyneder by, Dalbyneder Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 Esben.Husted.Kjaer@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Habitatvurdering for vandplan. 1.4 Nissum Fjord

Habitatvurdering for vandplan. 1.4 Nissum Fjord Habitatvurdering for vandplan 1.4 Nissum Fjord 1. INDLEDNING... 2 1.1 Indsatsen i forhold til Natura 2000-områder... 2 1.2 Vandplan-indsatserne forbedrer kvaliteten af vandområder i Natura 2000-områderne...

Læs mere