Love FOA Fag og Arbejde, Aalborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Love FOA Fag og Arbejde, Aalborg"

Transkript

1 Love FOA Fag og Arbejde, Aalborg 1: Navn og hjemsted og organisationstilknytning Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Aalborg. Afdelingen har hjemsted i Aalborg. Afdelingen er tilsluttet FOA Fag og Arbejde samt FOAs a-kasse og er således underkastet disse sammenslutningers love. FOA - Fag og Arbejde, Aalborgs geografiske område er følgende kommuner: Jammerbugt, Rebild, Vesthimmerland og Aalborg. 2: Grundlag og formål FOA - Fag og Arbejde, Aalborgs grundlag er et menneskesyn, som bygger på demokrati, nærhed og tryghed, mangfoldighed, solidaritet og respekt. Medlemmerne er afdelingens vigtigste ressource. Det er medlemmernes engagement, deltagelse og aktivitet, der gør afdelingen dynamisk og demokratisk. Afdelingen bygger på åbenhed og tilgængelighed. Afdelingens tillidsvalgte er de bånd, der binder afdelingen sammen. Afdelingens formål er: at organisere offentligt og privat ansatte indenfor afdelingens område, at påvirke samfundsudviklingen fagligt, politisk, økonomisk, socialt, uddannelsesmæssigt, kulturelt og internationalt samt at fremme ligebehandlingen i samfundet til gavn for alle medlemmer. at fremme medlemmernes uddannelsesmæssige baggrund. at fremme sunde og trygge arbejdspladser, herunder bedre arbejdsmiljø. at virke for medlemmernes fælles interesser. at yde hjælp, støtte og service til det enkelte medlem efter behov. at virke for et samfund hvor der både er plads til individuel og kollektiv tryghed og faglighed.

2 3: Medlemskab Som medlemmer optages alle, der er helt eller delvis beskæftiget eller er under uddannelse indenfor forbundets faglige område, og som samtidig er beskæftiget på en arbejdsplads indenfor afdelingens geografiske område. Medlemmer der forlader arbejdsmarkedet og overgår til pension kan fortsætte deres medlemskab, idet de dog ikke er valgbare. Medlemsrettighederne er gældende fra indmeldelsestidspunktet, bortset fra konfliktunderstøttelse. Medlemskab opnås ved skriftlig indmeldelse. Medlemmerne har pligt til at meddele ændringer i navn, adresse, fagområde og arbejdssted. Medlemskabet kan kun opsiges skriftligt med mindst en måneds varsel til udgangen af en måned. Medlemmer kan ikke melde sig ud under lovlig konflikt. 4: Kontingent Afdelingskontingentet fastsættes af afdelingsgeneralforsamlingen, efter indstilling fra afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen bemyndiges imellem generalforsamlingerne at regulere afdelingskontingentet i henhold til udviklingen i nettoprisindekset. I kontingentet, udover afdelingens andel, er også indeholdt kontingent til FOA - Fag og Arbejde i form af forbundsbidrag og gruppeliv. For medlemmer af A-kassen indgår yderligere administrationsbidrag, forsikringsbidrag og ATP-bidrag samt eventuelt efterlønsbidrag. Kontingentet betales månedsvis forud. Restancer medfører sletning i overensstemmelse med arbejdsløshedslovens bestemmelser herom. Medlemmerne hæfter alene med deres kontingent.

3 5: Generalforsamling Generalforsamlingen er afdelingens øverste myndighed. Kun generalforsamlingen kan beslutte, ændre og ophæve love. Generalforsamlingen er beslutningsdygtig uanset de mødtes antal. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af april måned. Indkaldelse sker med mindst 14 dages varsel ved annoncering i FOA Aalborg Nyt. Generalforsamlingens dagsorden bekendtgøres samtidig med indkaldelsen og skal mindst indeholde følgende punkter: Beretning Regnskab/budget Indkomne forslag Valg Det skal af dagsordenen klart fremgå, hvilke poster der er på valg. Indkomne forslag herunder forslag til valg til politisk ledelse skal skriftligt være afdelingen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Medlemmer og inviterede gæster, der kan legitimere sig, har adgang til generalforsamlingen. Alle medlemmer har stemmeret og er valgbare, med mindre de er overgået til pension, dog har medlemmer, der er overgået til efterløn eller er under 18 år stemmeret, men er ikke valgbare. Medlemmer, der er ansat i FOA Aalborg, kan ikke opstille til valg indenfor den afdeling, hvor man er ansat. Stk. 6: Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid med 14 dages varsel indkaldes af afdelingsbestyrelsen eller når mindst 10 pct. af afdelingens medlemmer stiller motiveret krav herom. Hvis et sådant krav fremsættes, er de pågældende medlemmer pligtige til samtidig overfor bestyrelsen at fremsætte forslag til generalforsamlingens dagsorden, ligesom repræsentanter for forslagsstillerne må møde op på generalforsamlingen og motivere kravet.

4 6: Politisk ledelse Til at lede afdelingen vælges formand, næstformand, kasserer og 3 faglige sekretærer. Formanden har på vegne af bestyrelsen den øverste administrative og politiske ledelse af afdelingen. Der kræves mere end halvdelen af de afgivende stemmer for at opnå valg. Valgene sker skiftevis for en 4-årig periode. Genvalg kan finde sted, men ingen kan nyopstille til en lønnet tillidsrepræsentantpost efter at være fyldt 60 år. De på sektorgeneralforsamlingerne valgte formænd indtræder ligeledes i den politiske ledelse. Politisk ledelse fastsætter den indbyrdes kompetence mellem de af generalforsamlingen og sektorgeneralforsamlingernes valgte lønnede tillidsrepræsentanter. 7: Løn og pension Generalforsamlingen godkender, efter indstilling fra afdelingsbestyrelsen, løn og pension for alle lønnede tillidsrepræsentanter i afdelingen. Lønnen reguleres med de for det kommunale arbejdsmarked aftalte reguleringer. De lønnede tillidsrepræsentanter i afdelingen kan ikke beklæde andre lønnede tillidshverv uden afdelingsbestyrelsens godkendelse. Ved afgang i utide, af de i stk. 1 nævnte på grund af lægeligt dokumenteret sygdom eller ved manglende genvalg, udbetales en fratrædelsesgodtgørelse svarende til seks måneders løn. Ved fratræden til pension eller efterløn eller ved død udbetales en godtgørelse svarende til 3 måneders løn. Valgte lønnede skal afgå ved udgangen af den måned, hvor folkepensionsalderen indtræder.

5 8: Afdelingsbestyrelsen Pkt. 1: Bestyrelsen er afdelingens højeste myndighed mellem generalforsamlingerne. Generalforsamlingen vælger skiftevis for 2 år bestyrelsesmedlemmer, som fordeles således at alle sektorer repræsenteres. De nærmere retningslinier for fordeling fastsættes af generalforsamlingen efter indstilling fra afdelingsbestyrelsen. Suppleanter vælges for 1 år. Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden, herunder mødevirksomhed, hovedreglen er bestyrelsesmøde hver måned, undtagen i juli måned. Ved afgang i utide kan bestyrelsen konstituere en politisk ledelse frem til førstkommende generalforsamling. 9: Afdelingsbestyrelsens virksomhed Formanden er afdelingens øverste politiske og administrative leder under ansvar overfor bestyrelsen. Kassereren har ansvaret for afdelingens regnskaber, og er til enhver tid ansvarlig for pengemidler og værdipapirer under ansvar overfor bestyrelsen. Tegningsretten tilkommer formanden/næstformanden og kassereren, desuden kan den politiske ledelse godkende medarbejdere med prokura, jfr. en fastlagt underskriftsprocedure i henhold til afdelingens retningslinier. Køb og salg af fast ejendom forelægges til beslutning på afdelingsgeneralforsamlingen. Pantsætning forelægges til beslutning i afdelingsbestyrelsen. Kassereren fremlægger kvartalsvise regnskabs- og budgetstatus for afdelingsbestyrelsen på de ordinære bestyrelsesmøder. Afdelingens regnskabsår er 1. januar til 31. december. Bestyrelsen nedsætter nødvendige udvalg. Stk. 6: Politisk ledelse er ansvarlig for overenskomstforhandlinger med afdelingens personalegrupper inden for de af bestyrelsen fastsatte rammer.

6 Stk. 7: Politisk ledelse er afdelingens øverste ansættende myndighed. 10: Sektorerne I afdelingen samles medlemmerne i følgende sektorer på basis af medlemmernes faggruppetilhørsforhold: Social- og sundhedssektoren Pædagogisk sektor Kost- og servicesektoren Teknik- og servicesektoren Faggruppetilhørsforholdet fastsættes af forbundets hovedbestyrelse. Afdelingens medlemmer er obligatorisk medlemmer i den sektor, til hvilken faggruppen henhører. Stemmeretten kan kun udøves indenfor egen sektor. På sektorgeneralforsamlingen vælges formand samt det antal bestyrelsesmedlemmer og suppleanter herfor, der er anført i den enkelte sektors forretningsorden. Ved valg til sektorbestyrelsen skal der tilstræbes bredest mulig faggrupperepræsentation. Sektorformanden vælges for 4 år. Øvrige bestyrelsesmedlemmer vælges skiftevis for en 2-årig periode, samt suppleanter for 1 år. Genvalg kan finde sted. Indkomne forslag, herunder forslag til valg til sektorformand, skal skriftligt være sektoren i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Ved afgang i utide kan bestyrelsen konstituere sig frem til førstkommende sektorgeneralforsamling. Sektorgeneralforsamlingen afholdes forud for afdelingsgeneralforsamlingen. Indkaldelsesvarslerne følger de for afdelingsgeneralforsamlingen gældende. Ekstraordinære sektorgeneralforsamlinger kan indkaldes af sektorbestyrelsen, eller når mindst 10 pct. af sektormedlemmerne skriftligt stiller motiveret krav herom på tilsvarende vis, som gældende for afdelingen. Sektorernes kompetence følger de i forbundslovene nævnte områder.

7 Stk. 6: Sektorbestyrelsen er sektorens øverste politiske myndighed mellem sektorgeneralforsamlingerne. Formanden har på vegne af bestyrelsen den øverste politiske og organisatoriske ledelse af sektoren, og er korresponderende i sektorens egne anliggender. Stk. 7: Sektorbestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden som efterfølgende skal godkendes af afdelingsbestyrelsen. Stk. 8: Afdelingsbestyrelsen kan deltage i alle sektorgeneralforsamlinger med taleret. Stk. 9: Afdelingsbestyrelsen kan nedlægge/sammenlægge sektorer efter behov. Et forslag om nedlæggelse/sammenlægning kræver tilslutning fra den berørte sektorgeneralforsamling. Stk. 10: Medlemmer fra den nedlagte sektor overgår til en anden sektor efter retningslinier udarbejdet af afdelingsbestyrelsen. Stk. 11: Afdelingsbestyrelsen skal tage initiativ til at genoprette sektoren. 11: Klubber Under afdelingen og sektorerne kan der dannes klubber. Klubberne fastsætter selv vedtægter og arbejdsforhold, der ikke må stride imod lovene for sektorerne og afdelingen. Oprettelse af faggruppeudvalg, faggruppeklub, kommuneklub og seniorklub kan først finde sted efter afdelingsbestyrelsens godkendelse, som ligeledes efterfølgende skal godkende ovennævnte klubbers vedtægter. Faggruppeklubberne tildeles økonomi fra afdelingskontingentet med et kronebeløb vedtaget på afdelingens generalforsamling, der indgår i en fordelingsnøgle vedtaget af afdelingsbestyrelsen. Sektorerne skal tage initiativ til at der dannes de fornødne faggruppeudvalg for faggrupper uden faggruppeklub. Faggruppeudvalget vælges på medlemsmøde indkaldt af sektoren. Faggruppeudvalget består af 3 personer, derudover kan der vælges 2 suppleanter. Valgene er 2-årige.

8 Faggruppeudvalget modtager ikke økonomi fra afdelingen. Faggruppeudvalget rådgiver og vejleder sektorbestyrelsen i faglige- og uddannelsesmæssige spørgsmål. Sektorerne udarbejder retningslinier og forretningsorden for faggruppeudvalget. Retningslinierne skal efterfølgende godkendes i afdelingsbestyrelsen. Faggruppeudvalgsmedlemmer skal have en fast tilknytning til fagområdet. Afdelingen og sektorerne skal tage initiativ til at danne de fornødne klubber. 12: Kongres-, sektorkongres-, årsmødedeltagelse m.v. Deltagelse i de i forbundslovene nævnte repræsentative organer følger bestemmelserne herom i forbundslovene. Valg af kongresdelegerede sker, efter indstilling fra afdelingsbestyrelsen, på generalforsamlingen under særskilt punkt. 13: Overenskomster og lokalaftaler Afdelingsbestyrelsen skal forkaste eller opsige en lokalaftale, som er indgået af en afdelingssektor, en klub eller af en tillids-/sikkerheds-/su-/med-repræsentant, såfremt den er i strid med gældende overenskomster eller indgåede aftaler. Afdelingen kan ikke indgå lokalaftaler, der forringer gældende overenskomster, uden forbundets godkendelse. Såfremt det forekommer, kan forbundet forkaste eller opsige den pågældende lokalaftale. 14: Revision Afdelingen er underlagt statsautoriseret revision, der reviderer afdelingens regnskaber, og mindst én gang pr. regnskabsår foretager uanmeldt kasseeftersyn. Der vælges to bilagskontrollanter, der er på valg skiftevis hvert andet år. Der vælges suppleant for bilagskontrollanterne hvert år. Afdelingens bilagskontrollanter har pligt til at påse, at de opførte aktiver er til stede, ligesom de ved stikprøver skal kontrollere, at der forefindes bilag for afholdte udgifter, jf. beslutninger taget i kompetente forsamlinger. 15: Lovændringer Til lovændringer fordres tilslutning fra mindst 2/3 af de afgivne stemmer.

9 Alle andre afstemninger foregår i henhold til generalforsamlingens forretningsorden. Stemmeafgivning sker personligt. 16: Eksklusion Medlemmer, der handler i strid med disse love eller ved ukollegial optræden skader afdelingen i dens formål kan - under forbehold for forbundets hovedbestyrelses godkendelse - indstilles til eksklusion på førstkommende generalforsamling, dog skal vedkommende have underretning herom 14 dage forinden afgørelse træffes, ligesom pågældende har ret til at møde på generalforsamlingen og føre sin sag. Ekskluderede medlemmer mister deres medlemsrettigheder. Til eksklusion af medlemmer fordres der mindst 2/3 af de afgivne stemmer. 17: Afdelingens nedlæggelse Afdelingen kan kun nedlægges, sammenlægges eller ændres som følge af en generalforsamlingsbeslutning med 2/3 af de afgivne stemmer. Beslutningen herom skal efterfølgende godkendes af forbundets hovedbestyrelse. Afdelingen kan melde sig ud af forbundet med et års varsel, såfremt en generalforsamling vedtager dette med 2/3 af de afgivne stemmer, og denne efterfølgende bekræftes af en urafstemning blandt afdelingens medlemmer, ligeledes med 2/3 af de afgivne stemmer. 18: Ikrafttræden Disse love træder i kraft 21. april 2009 umiddelbart efter vedtagelsen.

Love FOA Nordjylland

Love FOA Nordjylland Love FOA Nordjylland 1: Navn, hjemsted og organisationstilknytning Fagforeningens navn er FOA Nordjylland. Fagforeningen har hjemsted i Aalborg med fagforeningshuse i Thisted og Aalborg. Fagforeningens

Læs mere

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord 1 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Mariagerfjord Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. Afdelingens geografiske område er:

Læs mere

Afdelingslove. FOA Vendsyssel

Afdelingslove. FOA Vendsyssel Afdelingslove FOA Vendsyssel . 1. Afdelingens navn og hjemsted. Stk. 1. Afdelingens navn er FOA - Fag og Arbejde Vendsyssel. Stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Hjørring Kommune. Stk. 3. Afdelingen har kontorer

Læs mere

. 1. Afdelingens navn og hjemsted

. 1. Afdelingens navn og hjemsted 1 . 1. Afdelingens navn og hjemsted Stk. 1. Afdelingens navn er FOA - Fag og Arbejde Vendsyssel. Stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Hjørring Kommune. Stk. 3. Afdelingen har kontorer i Hjørring og Brønderslev

Læs mere

FOA Fag og Arbejde Bornholm

FOA Fag og Arbejde Bornholm Love side 1 1 Navn og hjemsted s Afdeling. I daglig tale FOA Bornholm. er medlem af Forbundet FOA Fag og Arbejde med hjemsted i København. har hjemsted i Bornholms Regionskommune. er medlem af LO Sektion

Læs mere

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love FOA Social- og Sundhedsafdelingens love - vedtaget på fagforeningens ordinære generalforsamling den 15. november 2017 1: Navn og hjemsted Fagforeningens navn er FOA Social- og Sundhedsafdelingen. Fagforeningen

Læs mere

Afdelingslove FOA Silkeborg-Skanderborg

Afdelingslove FOA Silkeborg-Skanderborg Afdelingslove FOA Silkeborg-Skanderborg 1. Navn. Afdelingens navn er FOA Silkeborg-Skanderborg Afdelingen har hjemsted i Silkeborg. 2. Formål Afdelingens formål er: at organisere kommunalt ansatte, andre

Læs mere

Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 30. oktober 2008

Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 30. oktober 2008 side 1 af 8 Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 30. oktober 2008 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Holstebro. Stk.2 Afdelingen

Læs mere

FOA Fag og Arbejde. Svendborg afdeling. Love for afdeling og sektorer

FOA Fag og Arbejde. Svendborg afdeling. Love for afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde Svendborg afdeling Love for afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde, Svendborg afdeling Møllergade 56 5700 Svendborg Tlf. 4697 2727 Fax. 4697 2718 Faglig afdeling Fax. 4697 2719 A-kassen

Læs mere

Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 29. oktober 2015

Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 29. oktober 2015 side 1 af 8 Love for FOA Fag og Arbejde i Holstebro Godkendt på afdelingens generalforsamling den 29. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Holstebro. Stk.2 Afdelingen

Læs mere

Nuværende afdelingslove Forslag til ny tekst (ændringer i kursiv) Bemærkninger. FOA Silkeborg-Skanderborg

Nuværende afdelingslove Forslag til ny tekst (ændringer i kursiv) Bemærkninger. FOA Silkeborg-Skanderborg Nuværende afdelingslove Forslag til ny tekst (ændringer i kursiv) Bemærkninger FOA Silkeborg-Skanderborg 1. Navn stk. 1. Afdelingens navn er FOA Silkeborg- Skanderborg Afdelingen har hjemsted i Silkeborg.

Læs mere

1 NAVN OG HJEMSTED stk. 1 Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Odense afdeling. stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Odense kommune.

1 NAVN OG HJEMSTED stk. 1 Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Odense afdeling. stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Odense kommune. 1 NAVN OG HJEMSTED 2017 Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Odense afdeling. stk. 2. Afdelingen har hjemsted i Odense kommune. 2 GRUNDLAG OG FORMÅL Afdelingens grundlag er et menneskesyn, som bygger

Læs mere

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love FOA Social- og Sundhedsafdelingens love - vedtaget på fagforeningens ekstraordinære ordinære generalforsamling den 30. marts 2016 1: Navn og hjemsted Fagforeningens navn er FOA Social- og Sundhedsafdelingen.

Læs mere

Sektorlove for Servicesektoren

Sektorlove for Servicesektoren Sektorlove for Servicesektoren 1. Navn. Servicesektoren under Fag og Arbejde, Roskilde afdeling. 2. Sektorens grundlag og formål. Stk. 1. Sektorens grundlag: Sektorens grundlag er et menneskesyn, som bygger

Læs mere

LOVE FOA FAG OG ARBEJDE

LOVE FOA FAG OG ARBEJDE 1 LOVE FOA FAG OG ARBEJDE 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde - Sønderborg. Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Sønderborg. Stk. 3 Ingen bestemmelser i afdelingslovene må stride

Læs mere

Stk. 4, Love: Afdelingslovene skal være i overensstemmelse med de af forbundet vedtagne love

Stk. 4, Love: Afdelingslovene skal være i overensstemmelse med de af forbundet vedtagne love 1 Navn og hjemsted Stk. 1, Organisationens navn: Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Lillebælt afdeling. Stk. 2, Organisationens hjemsted: Afdelingens hjemsted er Middelfart Kommune. Stk. 3, Organisationens

Læs mere

FOA Viborg Grønnegade Viborg Tlf

FOA Viborg Grønnegade Viborg Tlf FOA Viborg Grønnegade 13 8800 Viborg Tlf. 46 97 30 30 AFDELINGENS LOVE FOA Viborg INDHOLD 1 Navn og hjemsted 2 Afdelingens grundlag og formål 3 Medlemmet 4 Medlemskab 5 Kontingent 6 Generalforsamlingen

Læs mere

Afdelingslove. Frederikshavn afdeling

Afdelingslove. Frederikshavn afdeling Afdelingslove Frederikshavn afdeling Afdelingslove, FOA Frederikshavn. Vedtaget på afdelingsgeneralforsamlingen den 26. marts 2009 Lovene For afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde Frederikshavn afdeling

Læs mere

dej bera og ga f A OF

dej bera og ga f A OF F O A fag og arbejde 1 Afdelingslove for FOA Herning - Fag og Arbejde er udgivet af FOA - Fag og Arbejde Lay-out: Birgitte Rasmussen, FOA Herning Tryk: FOA s trykkeri Oplag: 300 eksemplarer Maj 2016 2

Læs mere

Århus afdeling. Love for afdelingen. Afdelingen har hjemsted i Århus Kommune. Der kan oprettes lokalkontorer efter behov.

Århus afdeling. Love for afdelingen. Afdelingen har hjemsted i Århus Kommune. Der kan oprettes lokalkontorer efter behov. Århus afdeling Love for afdelingen 1. Navn Afdelingens navn er FOA Fag og Arbejde, Århus afdeling. Afdelingen har hjemsted i Århus Kommune. Der kan oprettes lokalkontorer efter behov. 2. Formål Afdelingens

Læs mere

FOA NORDJÆLLAND AFDELINGSLOVE

FOA NORDJÆLLAND AFDELINGSLOVE FOA NORDJÆLLAND AFDELINGSLOVE 29. april 2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. NAVN OG HJEMSTED... 3 2. FORMÅL... 3 3. MEDLEMSKAB... 4 4. KONTINGENT... 5 5. GENERALFORSAMLINGEN... 5 6. AFDELINGENS ÅRSMØDE OG TEMADAGE...

Læs mere

Vedtægter FOA SYDSJÆLLAND

Vedtægter FOA SYDSJÆLLAND Revideret den 28. november 2012 Vedtægter FOA SYDSJÆLLAND Sydsjælland 1. Organisationens navn og hjemsted FOA Sydsjælland afdeling er hjemmehørende i Næstved kommune, med områdekontorer i Vordingborg,

Læs mere

AFDELINGENS LOVE. FOA Fag og Arbejde Viborg

AFDELINGENS LOVE. FOA Fag og Arbejde Viborg AFDELINGENS LOVE FOA Fag og Arbejde Viborg INDHOLD 1 Navn og hjemsted 2 Afdelingens grundlag og formål 3 Medlemmet 4 Medlemskab 5 Kontingent 6 Generalforsamlingen 7 Afdelingsbestyrelsen 8 Sektorerne 9

Læs mere

Randers AFDELINGSLOVE

Randers AFDELINGSLOVE Randers AFDELINGSLOVE Vedtaget på afdelingens Generalforsamling den 23. oktober 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn og Hjemsted 2. Afdelingens grundlag og formål. - Fælles værdier. - Afdelingens grundlag

Læs mere

FOA Fag og Arbejde. Sydfyn afdeling. Love for afdeling og sektorer

FOA Fag og Arbejde. Sydfyn afdeling. Love for afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde Sydfyn afdeling Love for afdeling og sektorer FOA Sydfyn Møllergade 56 5700 Svendborg Tlf. 4697 2727 Fax. 4697 2718 Faglig afdeling Fax. 4697 2719 A-kassen E-mail: sydfyn@foa.dk URL:

Læs mere

FOA/KLS LOVE Vedtaget på KLS s generalforsamling 2016

FOA/KLS LOVE Vedtaget på KLS s generalforsamling 2016 FOA/KLS LOVE Vedtaget på KLS s generalforsamling 2016 1 Fagforening: FOA/KLS Vilhelm Thomsens Allé 9, 2500 Valby Telefon: 46 97 15 00 Fax nr.: 46 97 14 99 E-mail: kls@foa.dk Fag og Arbejdes Arbejdsløshedskasse

Læs mere

Vedtaget på Afdelingens generalforsamling. FOA Frederikssund Afdelings Love

Vedtaget på Afdelingens generalforsamling. FOA Frederikssund Afdelings Love Vedtaget på Afdelingens generalforsamling den 6. april 2017 FOA Frederikssund Afdelings Love Indeks 1 Afdelingens navn og hjemsted... 3 2 Grundlag og formål... 3 3 Medlemmet... 3 4 Kontingent... 4 5 Generalforsamling...

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

FOA/KLS LOGO LOVE Vedtaget på KLS s generalforsamling 2009

FOA/KLS LOGO LOVE Vedtaget på KLS s generalforsamling 2009 FOA/KLS LOGO LOVE Vedtaget på KLS s generalforsamling 2009 Fagforening: FOA/KLS Smallegade 14-18, 2000 Frederiksberg Telefon: 46 97 15 00 Fax nr.: 46 97 14 99 E-mail: kls@foa.dk Fag og Arbejdes Arbejdsløshedskasse

Læs mere

Klublove for TSM - Teknik og skole

Klublove for TSM - Teknik og skole Klublove for TSM - Teknik og skole 1 Klubbens navn Klubbens navn er TSM Teknik og skole under FOA Århus afdeling Klubben skal til enhver tid overholde afdelingens og forbundets love og bestemmelser. Foretager

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

LOVE FOA SØNDERJYLLAND

LOVE FOA SØNDERJYLLAND LOVE FOA SØNDERJYLLAND 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er FOA - Fag og Arbejde Sønderjylland, med hjemsted i Rødekro. Ingen bestemmelser i afdelingslovene må stride mod forbundslovene. 2 Formål Afdelingens

Læs mere

Sektorlove Kongres 2016

Sektorlove Kongres 2016 Sektorlove Kongres 2016 1 HK HANDEL henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2 HK HANDEL holder kongres hvert fjerde år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. Der skal

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen AIA-TRANBJERG

Vedtægter for Idrætsforeningen AIA-TRANBJERG 1. Navn Foreningens navn er Idrætsforeningen AIA-TRANBJERG eller AIA-Tranbjerg og har hjemsted i Århus Kommune. Foreningen er stiftet 10. juni 1974. Foreningens adresse er Grønløkke Alle 7A, 8310 Tranbjerg,

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

RIF HERREFODBOLDAFDELING. Love og vedtægter. Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling. Opdateret på generalforsamlingen d. 20.

RIF HERREFODBOLDAFDELING. Love og vedtægter. Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling. Opdateret på generalforsamlingen d. 20. RIF HERREFODBOLDAFDELING Love og vedtægter Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling Opdateret på generalforsamlingen d. 20. august 2018 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling.

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk.1 Foreningens navn er Personaleforeningen i Tryg. Foreningens hjemsted er: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Foreningen er en sektion

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for PROSA/STAT

Vedtægter for PROSA/STAT Vedtægter for PROSA/STAT 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er PROSA/STAT. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. Vedtaget på generalforsamlingen 5. november 1994 Revideret: Generalforsamlingen 25.

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På generalforsamlingen i 2016 blev bestyrelsen opfordret til at komme med forslag til en modernisering af vedtægterne, så de kom i overensstemmelse med det vi faktisk

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Indholdsfortegnelse 1 Organisationens navn... 2 2 Organisationens formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Medlemmets pligter... 2 5 Kommunikation... 3 6 Generalforsamling...

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Sporvejsfunktionærernes Brancheforening. Vedtægter

Sporvejsfunktionærernes Brancheforening. Vedtægter Sporvejsfunktionærernes Brancheforening Vedtægter 1. Foreningens navn er: Sporvejsfunktionærernes Brancheafdeling Klubben for chaufførerne der er organiseret i FOA Aarhus Ved Busselskabet Aarhus Sporveje

Læs mere

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus 1 Klubbens navn Klublove Social- og Sundhedsassistentklubben Århus Klubbens navn er Social og sundhedsassistentklubben i Århus 2 Formål At medvirke til at løse opgaver i forhold til medlemmerne efter regler,

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Finansforbundets hjemstedskommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball

Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball Vedtægter for Frederikshavn Blackhawks Floorball 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Frederikshavn Blackhawks Floorball Stiftelsesdato: 2. Klubbens hjemsted: Klubben er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune.

Læs mere

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE

DANSK FOLKEBÅDSKLUB KLUBBENS LOVE Navn og formål 1 Klubbens navn er Dansk Folkebådsklub, forkortet DFK. Klubben er ikke knyttet til et geografisk hjemsted, men afholder årlige generalforsamlinger, hvor bestyrelsen skønner, der gives mulighed

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING Stiftet 25. oktober 1972 1. Foreningens navn Foreningens navn er: Skensved Idrætsforening. Dens hjemsted er Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING Side 1 Vedtægter for Greve Skytteforening 1 Foreningens navn er Greve Skytteforening. Foreningens hjemsted er Greve kommune. Foreningen er stiftet den 7. marts 1902.

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Aalborg SeniorSport

Vedtægter for Aalborg SeniorSport Vedtægter for Aalborg SeniorSport 1 Foreningens navn: Foreningens navn er Aalborg SeniorSport. Stiftet: 9. marts 2000. Foreningen er en videreførelse af projektet Ud af røret af 1995 2 Foreningens hjemsted:

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018

Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 Vedtægter for Uddannelseslederne af 2018 1 Navn 1.1. Foreningens navn er Uddannelseslederne af 2018 i daglig tale benævnt Uddannelseslederne. 1.2. Foreningen har hjemsted i Københavns kommune. 2. Formål

Læs mere

Forbundet af Offentligt Ansatte. Forbunds. Love. 2. ordinære kongres. Vedtaget på

Forbundet af Offentligt Ansatte. Forbunds. Love. 2. ordinære kongres. Vedtaget på Forbundet af Offentligt Ansatte Forbunds Love Vedtaget på 2. ordinære kongres oktober 2000 Forbunds Love Vedtaget på 2. ordinære kongres oktober 2000 F O R B U N D E T A F O F F E N T L I G T A N S A T

Læs mere

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling.

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. 1. Navn og hjemsted. Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling. Denne er en underafdeling af Ringsted Idræts Forening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af

Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af 05.11.09 Stiftet den 10. december 1930 Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af 05.11.09 1,0 Navn og hjemsted. 1,1 Foreningens navn er Barrit Jagtforening.

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf. 4010 8404 E-mail: fjordager@sport.dk Vedtægter for Fjordager Idrætsforening Stiftet 1. november

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser.

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser. VEDTÆGTER for SEJLKLUBBEN SNEKKEN VORDINGBORG 1 Klubbens hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg (forkortes til SSV). Klubbens hjemsted er Vordingborg. 2 Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Aalborg SeniorSport

Vedtægter for Aalborg SeniorSport Vedtægter for Aalborg SeniorSport 1 Foreningens navn: Foreningens navn er Aalborg SeniorSport. Stiftet: 9. marts 2000. 2 Foreningens hjemsted: Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 3 Foreningens

Læs mere

FC Grenaa, som er stiftet den , er hjemmehørende i Grenaa, Norddjurs Kommune.

FC Grenaa, som er stiftet den , er hjemmehørende i Grenaa, Norddjurs Kommune. VEDTÆGTER FOR FC GRENAA 1 FORENINGENS NAVN: FC Grenaa, som er stiftet den 5.11.1973, er hjemmehørende i Grenaa, Norddjurs Kommune. 2 FORMÅL: Stk. 1: FC Grenaa har som formål at fremme den almene interesse

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i

KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i Klubbens navn Indhold: Klubvedtægter 1 Klubbens formål og virke 2 Klub/Fællesklub 3 Medlemmernes kollegiale pligter 4 Urafstemning 5 Generalforsamling

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Navn og hjemsted 1. Formål 2. Struktur, hæftelse m.v 3-5. Medlemmers optagelse - indmeldelse og udmeldelse 6. Eksklusion 7

Navn og hjemsted 1. Formål 2. Struktur, hæftelse m.v 3-5. Medlemmers optagelse - indmeldelse og udmeldelse 6. Eksklusion 7 INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted 1 Formål 2 Struktur, hæftelse m.v 3-5 Medlemmers optagelse - indmeldelse og udmeldelse 6 Eksklusion 7 Ordinær hovedgeneralforsamling 8 Ekstraordinær hovedgeneralforsamling

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 5

Vedtægter for. Side 1 af 5 Vedtægter for Side 1 af 5 1. NAVN HJEMSTED FORMÅL. Foreningens navn er: Forsikringsforbundet i Skandia i daglig tale Personaleforeningen. Dens hjemsted er Danmark. Den er en sektion af Forsikringsforbundet,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Vedtægter for foreningen Haslev Håndboldfitness

Vedtægter for foreningen Haslev Håndboldfitness Vedtægter for foreningen Haslev Håndboldfitness Kap 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Haslev Håndboldfitness, med hjemsted i Haslev - Faxe Kommune 1 Kap 2. Foreningens formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F.

Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. Vedtægter for Tennisafdelingen i D.I.F. 1 Foreningens navn er Dronninglund Idrætsforenings Tennisafdeling og har hjemsted i Dronninglund by og kommune. 2 Formål Tennisafdelingen driver og vedligeholder

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægter for FREDERIKSBERG GRUNDEJERFORENING Stiftet den 8. september 1876

Vedtægter for FREDERIKSBERG GRUNDEJERFORENING Stiftet den 8. september 1876 Vedtægter for FREDERIKSBERG GRUNDEJERFORENING Stiftet den 8. september 1876 A: Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Frederiksberg Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Frederiksberg. 2 Foreningens

Læs mere