3b. Tyverier i Oxford Have. Frustration fra beboere over indbrud i biler. Bestyrelsen vil igen gøre politiet opmærksomme på problemet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3b. Tyverier i Oxford Have. Frustration fra beboere over indbrud i biler. Bestyrelsen vil igen gøre politiet opmærksomme på problemet."

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde Tilstede. Malene, Narandi, Søren, Hans Ole, Henrik Kim, Jan Peter og Bo. Fraværende. Katrine. 1. Referat fra sidst godkendt (mangler et par underskrifter) 2. Dagsordenen blev tilføjet et par punkter. 3. Henvendelse fra beboere. 3a. Katte & hundelort. Frustration over at katte og hunde bruger haver og bede til toilet. Lær dem at bruge jeres egen have. Vi henviser til projektet fra sidste GF, hvor hus 3 vil være prøvehus for store sten i bedet foran husene. Hus 3 er netop ved at indhente priser og henvender sig efterfølgende til bestyrelsen, således vi kan få prøvet af om store sten virker. 3b. Tyverier i Oxford Have. Frustration fra beboere over indbrud i biler. Bestyrelsen vil igen gøre politiet opmærksomme på problemet. 3c. Viceværten. Klager over hans dårligt udførte arbejde, der er meget beskidt i Ox.Ha. Se under punkt 6. Der er forslag om, at hvert hus selv fejer og holder rent foran sig. Vi henviser til vores vedtægter hvori der står at der skal være tilknyttet en til at vedligeholde området. KK påpeger det samme pga. størrelsen af vores grundejerforening. 3d. Tage. En beboer beder os gøre alle opmærksomme på, at alle husejere selv skal tjekke og stå indenfor deres tage. Dette fremgår allerede på hjemmesiden, men hermed en reminder igen. Vær specielt opmærksom på sammenføjning mellem murkrone og tagpappet. 3e. Varsling på flytning af biler. En beboer beder bestyrelsen sørge for ordentlig varsling på flytning af biler, når der skal arbejdes på parkeringspladsen. Dette er udenfor bestyrelsens beføjelser, idet det er aftaler mellem Schaumann og KPC. Men vi vil igen orientere dem om problematikken ved kort varsling. 4. Henvendelser fra samarbejdspartnere. 4a. Nummerering af parkeringspladser. I næste uge vil der blive udført nummerering af parkeringspladser. 1 p-plads pr. hus. 4b.Gæsteparkering. De resterende ledige pladser er gæsteparkering, som man kan henvise sine gæster til. For at kende de ledige gæsteparkeringspladser, vil bestyrelsen sørge for at numrene fremgår klart og tydeligt på hjemmesiden, som bliver opdateret en gang om måneden. Således kan man på forhånd fortælle sine gæster, hvor de kan parkere. 4c. Møde omparkeringspladser i fælleshuset.

2 Alle grundejere vil i nærmeste fremtid blive indkaldt til et parkeringspladsmøde i fælleshuset, hvor bestyrelsen vil informere om detaljerne. Vi husomdeler indkaldelsen. 4d. Vendepladser og skilte. Politiet kommer og tjekker størrelsen på vendepladsen ved Skattekisten i næste uge. Der skulle gerne komme en gul opmærkning på vendepladsen, så det tydeligt fremgår at man IKKE må hverken standse eller parkere der. Standsning og parkering forbudt på vendepladserne bliver IKKE overholdt????. Bestyrelsen vil lægge et standartbrev på hjemmesiden, som man kan printe ud og sætte i ruden på de biler der parkerer ulovligt. Idet der nu er opsat skilte der informerer om dette, kan alle og enhver ringe til politiet, hvis en bil parkerer ulovligt. Bestyrelsen ser denne opgave som et fælles anliggende for hele Ox.Ha. 5. Schaumann. 5a. Vi mangler blandt en af mange mangle en dør til storskraldsrummene. Schaumanns advokat har stadigvæk ikke givet os entreprisekontrakten, trods UTALLIGE henvendelser. Vores advokat og deres advokat skriver til hinanden! Det betyder bl.a. at det bliver tom advokatsnak om hvorvidt en låge er en hel låge, en halvlåge, en dør, med hængsel, uden hængsel etc. etc. 5b. Opmåling af haverne. Vi får en landskabsmåler (som Bo kender) til at opmåle vores 5 størrelser på haverne, samt opmåle størrelsen på vores fællesareal. Hvis det viser sig at haverne er for små, og eller hvis fællesarealer ikke stemmer overens med vores kontrakt, vil vi arbejde på at få kompensation for dette. Malene og Bo er tovholdere i projektet. 6. Vicevært. 6a.utilfredshed med rengøringen i Ox.Ha Der er mange der er utilfredse med hans arbejdsindsats i Ox.Ha. inkl.. Bestyrelsen. Det stemmer ikke overens med ca md. Bestyrelsen har flere gange snakket med ham om at vi ikke er tilfreds med hans rengøring eller vedligeholdelse i Ox.ha. Da det ikke har ændret sig besluttede vi at vi vil ophæve samarbejdet og ansætte en anden udbyder til opgaven. Bo ringer og snakker med ham omkring opsigelsesfristen. 6b. Graffiti. Vi har haft problemer med graffiti i 11 måneder nu. Flere gange har bestyrelsen prøvet at tage initiativ til at få fjernet grafitten. Alle gange har vi ladet os stoppe af økonomien der omhandler ca kr. for at være tilmeldt en ordning med fjernelse af graffiti straks. Nu vil vi gerne handle og ikke bare snakke. Hans Ole ringer til KPC + Schaumann for at undersøge andre metoder til fjernelse af graffiti. 7. Økonomi. 7a.Betaling til grundejerforeningen. Fjerde kvartals girokort sendes ud snart og medlemslisten skal opdateres. 7b. Hvad gør vi med dem der ikke betaler. Der er en enkelt grundejer der ikke betaler sit kontingent og ikke har gjort det i over 1 år. Hvor

3 meget skal man skylde før end vi handler. Vi henviser til 14. Stk.2. I vores vedtægter. 7c. Administrator. Vi har besluttet og fået lov af GF til at ansætte en administrator, hvilket vi gerne vil. Henrik Kim indhenter priser på administratore. 7d. Balance i regnskabet. Charlotte, Henrik Kim og Jan Peter mødes og laver balance i regnskabet. Jan Peter indkalder til dette møde der afholdes inden næste bestyrelsesmøde. 7e. Regning til Grundejerforeningen for nogles havejord. Der er en regning på 6/7000 kr. for afhentning af nogles havejord som bestyrelsen nu har betalt. Jord der lå nede ved sidste række tæt på fælleshuset og jord der lå på vendepladsen mod store krog. Man skal selvfølgelig SELV fjerne jord (og andet byggeaffald) fra sin matrikel. 8. Legepladsprojektet. 8a. Den endelige godkendelse på det nye projekt er kommet. Den endelige godkendelse er kommet til legeplads, boldbane, fællespladserne og stien langs Vejlands alle Københavns Kommune og brandmyndighederne har godkendt hele projektet, hvilket bestyrelsen er begejstret for. For så kan vi endelig komme i gang. Go leg siger at selve legepladsen kan stå færdig i uge 42. Derefter går de i gang med alle de andre projekter. Vi siger TILLYKKE til os alle sammen. 8b. Tovholdere på legepladserne. Narandi afleverede alle papirerne fra Københavns Kommune til Henrik Kim, der er tovholder for bestyrelsen, på den praktiske udførsel af legepladserne. Herudover er Martin Frese og Thomas nr. 63 også tovholdere på legepladsprojektet som repræsentanter for legepladsgruppen. Henrik Kim indsender matrikelnummeret til ejendomsstyrelsen. Han fik kortet til dette af Narandi. 8c.Finasering af legepladsen. Henrik Kim har udarbejdet finansieringsmodellen for legepladsen. Der bliver husomdelt en skrivelse hvor man skal give tilsagn på fælleslån inden den 23. Sep Hjemmesiden. Den er stadigvæk ved at blive opjusteret. Katrines navn skal sættes på hjemmesiden. 10.Fælleshuset. 10a. Inventarliste. Charlotte laver en opgørelse over inventaret. 10b. Brochure. Til næste møde kommer der et endeligt udkast til brochuren om fælleshuset. 10c.Knagerækker i fælleshuset. Vi vælger mærket Tjørnik på de knager Katrine skal købe til fælleshuset. Katrine måler selv op, hvor mange hun skal bruge.

4 Henrik Kim monterer dem. 10d. Overtagelse af et beskidt fælleshus. Man kan overtage et fælleshus, hvor dem der lejede det før en, IKKE har gjort ordentligt rent efter sig. Det er ulækkert og frustrerende. Vi hænger en lidte med navne + husnumre op i fælleshuset, således at man kan gå hen til dem man overtager huset fra, og bede dem komme og rengøre asp. Bestyrelsen ser denne opgave som et fællesanliggende for alle grundejere i Ox.Ha. Vi kan ikke påtage os opgaven at gå hen i fælleshuset og tjekke inventar og rengøring, hver gang nogle har lejet huset. 11.R a. Tømning. Bo beder dem om at ændre tømningsdag fra tirsdag til mandag. 11b. Bo undersøger hvad de forskellige sorteringsskilte i storskraldsrummet skal hedde. Dette læser han på R-98 s hjemmeside. 11c. Afhentning af pap. Pap vil fremover blive hentet i tirsdage i lige uger. 12. Markiser. Nogle har spurgt til at opsætte markiser på husene. Nej det kan og må man ikke. Såfremt man ønsker dette til debat i grundejerforeningen, skal man opstille det som en vedtægtsændring på GF. 13. Skure. 13a. Sag mod Schaumann om vores skure. Bestyrelsen bakker op omkring den skrivelse som Simon Hedelund har omdelt. Der er fugt i mange skure! 13b. Ulovligt opført skure. Bestyrelsen har til opgave at påtale de grundejere der ikke overholder husregler og vedtægter. Her i blandt er ulovligt opført skure. Vi henstiller til at de bliver bygget om, således at de overholder reglementet, med fundament etc. Vi henviser til Bilag B. Hans Ole og Jan Peter vil tage en runde i Ox.Ha. og tjekke ud, hvilke skure det drejer sig om. 14. Vedtægterne. De skal opdateres og renskrives. Malene laver tjekliste på de nyeste opdateringer. Det kommer på bestyrelsesmøde om 2 måneder. 15. Lågen mod store krog. Lågen kan ikke lukke ordentligt. Hans Ole kontakter en låsesmed. 16.Planker/lægter foran et hus i 2. Række. De har ligget der i rigtig lang tid, og grundejeren skal selvfølgelig selv fjerne dem. Bo snakker med dem om dette.

5 17. Energimærke. Vi har alle fået energimærke. Der er dog den finesse, at for at få dette, kræver det uvildig sagkyndig. Idet det er Leif Hansen der har udført opgaven, ser vi ikke dette som uvildigt! Hans Ole skriver med Schaumann omkring emnet. 18. Grundejerforeninger der klager over Schaumann. Der er en anden grundejerforening der har henvendt sig til os, for at høre om vi vil klage over Schaumann sammen med dem. De har haft en artikel i en avis. Bl.a. handlede artiklen 2 familiers personlige overtagelse af huset fra Schaumann. Fokus var altså ikke på Selskabet eller grundejerforeningens oplevelser som sådan. Artiklens fokus vil være op til journalistens eventuelle behov for følelsesdrama, den personlige historie etc.

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Vildrose II Bestyrelsesmøde

Vildrose II Bestyrelsesmøde Vildrose II Bestyrelsesmøde Mandag d 5. oktober 2009. Sted: Mette Referat : Mette Tilstede: Heidi, Camilla, Mette, Line, Rasmus og Anders Dagsorden 1. Godkendelse af referater mv. a. Referat fra Ordinær

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 15/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 15/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 15/3 2016 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 15. april 2016 Til stede: 28 grundejere, heraf 4 repræsenteret ved

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Tilstede: Torben (51), Ole (7), Connie (41) og (67) Fraværende: Henrik (65), Klaus (79), Dan (75) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Deltagere: Thomas Bill, Susanne Mathiasen, Alf Andersen, Dorthe Jensen og Leif T. Holm (supporter)

Deltagere: Thomas Bill, Susanne Mathiasen, Alf Andersen, Dorthe Jensen og Leif T. Holm (supporter) www.jaernen.dk Referat Jernets bestyrelsesmøde den 09.09.2017 Deltagere: Thomas Bill, Susanne Mathiasen, Alf Andersen, Dorthe Jensen og Leif T. Holm (supporter) Sekretær: Thomas Bill, Glentevej 6, 4671

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 20/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 20/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 20/3 2018 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Tirsdag den 17. april 2018 Til stede: 52 grundejere, heraf 11 repræsenteret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2009 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 19. 02. 2009. Deltagerantal 10 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær)

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. August 2014 Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV. Afholdt d.26. november Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV. Afholdt d.26. november Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV Afholdt d.26. november 2015 Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Overskudes

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl Til stede: Mette, Ole, Torben, Christian Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl. 19.30. 1) Valg af referent: Chr 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. Godkendt med bemærkning

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Tilstede: Bygtoften: 10, 14x2, 18, 3, 27, 5 Havretoften: 10, 18, 20x2, 28, 9x2, 21, 23, 33 Lyngtoften: 14x2, 16, 20, 28x2,

Læs mere

Afdeling 15. Referat fra afdelingsmødet den 3. september 2018 kl I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 15. Referat fra afdelingsmødet den 3. september 2018 kl I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 15 Referat fra afdelingsmødet den 3. september 2018 kl. 15.00 I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Jørgen Dresfeldt Vinnie Christensen Mathilda

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 24. januar 2018 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil (fra 5. etape), Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

A/B BØGEHØJ - SANDRÆKKERNE BESTYRELSESMØDE

A/B BØGEHØJ - SANDRÆKKERNE BESTYRELSESMØDE BESTYRELSESMØDE DATO: TORSDAG d. 25.04 2019 DELTAGERE: Rune, Malene, Christian, Lærke og Allan 1. Bestyrelsesarbejdet Opgaver i bestyrelsen - Fordeling af opgaver. o Tagprojekt Steen Lærke/Allan o Tagprojekt

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 106 - Sønderager Godkendt på afdelingsmøde den 07.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Affaldssortering... 3 Støjgener... 3 Parabol...

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Formand Leif Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg)

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg) marts 2018 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 10. april 2018, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4, Hovedgaden 371, Hedehusene. Dagsorden iflg. vedtægterne

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

Hvem er vi. Parkerede biler på vores smalle veje. Beder vi Dem, venligst om at parkere. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje,

Hvem er vi. Parkerede biler på vores smalle veje. Beder vi Dem, venligst om at parkere. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje, Velkommen til Hvem er vi Parkerede biler på vores smalle veje. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje, Der opstår ofte farlige situationer pga. parkerede biler, Aht. Ambulancer, brand, snerydning,

Læs mere

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Linda Kampmann 27. november 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej & sti

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde den 6. december 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde den 6. december 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde den 6. december 2018 Deltagere : Karsen T. Rasmussen, Sanne Nielsen, Gunnar Nielsen og Kim Thomsen Afbud : Niels Jørgen Jacobsen Referent : Sanne Nielsen Næste møde : 25. januar

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 24/ i grundejerforeningen Oxford Have

Referat af ordinær generalforsamling d. 24/ i grundejerforeningen Oxford Have Den 5. april 2010 Referat af ordinær generalforsamling d. 24/3-2010 i grundejerforeningen Oxford Have Til stede: 71 grundejere heraf 14 repræsenteret ved fuldmagt svarende til ca. halvdelen af de samlede

Læs mere

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO.

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. 1 Referat af Afd.bst.møde den 2. november 2010. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Siden sidst. 3. Haverundgang fremover.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

Romalt har 3 hjertestartere

Romalt har 3 hjertestartere GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT Romalt har 3 hjertestartere Se kortet på bagsiden Informations folder efteråret 2015 Nyt fra Grundejerforeningen Kære Grundejere I Grundejerforeningen Romalt Velkommen til den

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering!

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering! Side 1 af 6 Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra! Kære Beboere i Vinkelhuse 1-53, 2770 Kastrup, Bestyrelsen har indgået samarbejde om parkeringsservice og -kontrol med opstart

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 Referat Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20A som dirigent, og han blev enstemmigt

Læs mere

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Formanden bød velkommen og konstaterede at 45 husstande var fremmødt. Efterfølgende blev "panelet" præsenteret. Fra Vibo: Dinah,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling. Grundejerforening Terrasserne. Onsdag d. 11. april kl i Fælleshuset nr. 5.

Referat af ekstraordinær generalforsamling. Grundejerforening Terrasserne. Onsdag d. 11. april kl i Fælleshuset nr. 5. Referat af ekstraordinær generalforsamling Grundejerforening Terrasserne Onsdag d. 11. april kl. 19.00 i Fælleshuset nr. 5. Dagsorden: 1) Valg af dirigent Rasmus valgt som Dirigent af forsamlingen. Dirigenten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN Referat fra bestyrelsesmøde, afholdt den 5. august 2010., kl. 19.30. Deltagere : Lone, Charlotte, Ellen, Flemming, Frank Referent : Frank Fraværende : Ingen. Dagsorden :

Læs mere

Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dato 27 maj 2010 Sted Plejecenter Starttidspunkt 19.30 Sluttidspunkt 21.30

Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dato 27 maj 2010 Sted Plejecenter Starttidspunkt 19.30 Sluttidspunkt 21.30 1. Deltagere Navn Til stede Fraværende Carsten Kjølby, formand, Valnøddevej 1 Linda Larsen, Valnøddevej 14 Annette Kjølby, Valnøddevej 1 x Arne Pedersen, Enebærhaven 4 Britta Madsen, Tranebærhaven 2 Finn

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej Sabro

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej Sabro Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro Sabro, 26. oktober 2005 ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Møde foregår: Festlokalet Møde den torsdag den 30. oktober 2008 Møde start: kl. 19.37 Møde slut: kl. 21.15 Tilstede er: Linda, Betty, Ellen og Jonas Afbud:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø:

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl. 18.30, Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Valgt

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II April 2015 Indhold Husorden for... 2 Overholdelse... 2 Bebyggelsens udseende... 2 Fællesarealer... 2 Deltagelse i foreningens fælles arbejde og fælles arbejdsdage... 3 Bilvask... 3 Støj... 3 Husdyr...

Læs mere

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse Huset udlejes kun til beboere i Kyndby Huse samt medlemmer af Kyndbyværkets Personaleforening (KPF) Udlejning aftales på ejendomskontoret enten med den administrative medarbejder i træffetiden eller med

Læs mere

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II April 2015 1 Indhold Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II... 2 Overholdelse... 2 Bebyggelsens udseende... 2 Fællesarealer... 2 Deltagelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a 14. november 2016 kl. 19.00 Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria Afbud: Ole & Ala'a Sted: Holbergsvej 32, 4180 Sorø BESTYRELSESMØDE Grundejerforeningen Klokkergården DAGSORDEN 1. Valg af ordstyrer &

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Bakkehældet 29. oktober 2012 kl. 19-21.

Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Bakkehældet 29. oktober 2012 kl. 19-21. Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Bakkehældet 29. oktober 2012 kl. 19-21. Fremmødte: Kasper, Knud, Bodil, Janne og Jeanette. Fraværende: Morten 1. Orientering om referat fra generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr. den 27. oktober.

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr.  den 27. oktober. Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde 20 8960 Randers SØ u u Sekretær Lene Buus Høeg/ksf lbh@louadvokatfirma.dk Dir. tlf. 91 356 725 Dato 14. november 2017 J.nr. 31-85007 Vedr. svar på spørgsmål om lokalplaner,

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007 ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007 Indhold : Forsikring Side 1 Korrektion af indlæg Problemer med antennesignal i Ørenlyd nr. 132 Side 2 Arbejdsweekend

Læs mere

Livet i Meulenborg Park

Livet i Meulenborg Park Livet i Meulenborg Park meulenborg.dk 15-4-2009 9-6--2009 Nyhedsbrev nr. 57 Referat fra generalforsamlingen d. 4. marts 2009. Til generalforsamlingen var fremmødt repræsentanter for 17 lejere plus 2 fuldmagter.

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Husorden Apostelgården

Husorden Apostelgården Husorden 1-6080 Apostelgården afdelingsmødet den 15. september 2016 Beboerne bør i egen interesse gøre sig bekendt med normalkontraktens indhold samt selskabets vedtægter og husorden, hvoraf fremgår såvel

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bestyrelsen sammensætning: Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen

Nyhedsbrev. Bestyrelsen sammensætning: Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Bestyrelsen sammensætning: Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Nyhedsbrev Email til bestyrelsen: bestyrelsen@runddyssen36.dk Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Benita, Thomas, Erik, Lene, Finn, Karina Karin, Jens Poul Martin, Helle, Heine, Leo Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere