FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013"

Transkript

1 2012/2013

2 FC Vestsjælland FC Vestsjælland blev i 2008 etableret som en professionel overbygning af fodboldafdelingen i Slagelse Boldklub og Idrætsforening - også kaldet SBI. Superligafodbold i Vestsjælland I FC Vestsjælland tror vi på, at vi sammen med befolkningen og erhvervslivet kan skabe de perfekte rammer for Superligafodbold i Vestsjælland. Vi har i FC Vestsjælland udarbejdet en plan for, hvordan vi senest i 2013 kan kalde os en Superligaklub, og en vigtig brik i denne plan er opbakningen fra lokalbefolkningen samt erhvervslivet i Vestsjælland. Investorer som Kurt Andersen (tidligere AGF ejer), Bernd Griese fra Harboe Bryggeri og senest også indiske Anglian Holding sikrer, at der strategisk og finansielt er opbakning til FC Vestsjællands 6 års plan ligesom Slagelse Kommune følger klubben og bakker op som sponsor. Senest er de første spadestik taget til et nyt stadion, med de faciliteter som en Superligastatus kræver, så vi er helt klar til den dag vi rykker op. Erfarent trænerteam Efter en stor indsats fra Manager Michael Schjønberg de første 3 år er trænerposten for 2011 og 3 år frem besat af erfarne Ove Pedersen, der har Danmarks måske bedste kendskab til spillere og hold i 1. division og Superligaen. Ove Pedersen har tidligere ført AGF og FC Midtjylland op i Superligaen og vundet medaljer med både FC Midtjylland og Esbjerg. 2012/2013 For sæsonen er spillere som den britisk/indisk fødte Netan Nico Sansara ankommet fra PAEEK. Derudover er Casper Henningsen vendt hjem til græsrødderne og den tidligere Superligaspiller Michael Christensen er også ankommet til klubben.

3 Vestsjællands mest aktive og ambitiøse forretningsnetværk Aktivt netværk FC Vestsjælland har pt. mere end 120 samarbejdspartnere i vores Erhvervsnetværk. Netværket er et af FC Vestsjællands stærkeste kommercielle fundamenter, og samtidig er det en af de mest effektive måder for FC Vestsjælland at give samarbejdspartnerne fuld valuta for investeringen. Vi ved, at der hver eneste gang vi mødes bliver lavet gode forretninger samarbejdspartnerne imellem. Netværket består af beslutningstagere fra mindre, mellemstore og helt store virksomheder og også både fra private og offentlige virksomheder, f.eks. med aktiv deltagelse fra Slagelse Kommune. Mere end 25 events om året Vi mødes før og under hjemmekampene og ved de mere end 12 årlige. Vores indeholder fagligt input og tid til at netværke og skabe værdifulde forretningsmæssige kontakter. Så FC Vestsjællands Erhvervsnetværk styrker deltagernes personlige kompetencer, deres netværk samt medlemsvirksomhedernes forretningsmuligheder. Dedikeret FCV business hjemmeside På kan vores samarbejdspartnere finde relevant kontaktinformation omkring øvrige FCV partnere og sponsorer, følge aktiviteterne i kalenderoversigten, holde sig orienteret om de sidste nyheder fra FCV og også selv markedsføre egne events overfor resten af FCV netværket. I vores nyhedsbrev FCV Business Update præsenterer vi igennem sæsonen hver 14. dag relevante nyheder og aktiviteter omkring FCVs Erhvervsklub. Forretning gennem sport Vi ser det som vores fornemste opgave, med FC Vestsjælland som omdrejningspunkt, at skabe forretning for vores medlemmer af Erhvervsklubben. FC Vestsjællands Erhvervsklubs partner muligheder: Oversigten er ikke fyldestgørende, da alle partnerydelser forhandles individuelt: ErhvervsPartner Kr p.a. Indeholder: 1 stk. VIP adgangskort Adgang for 1 person til min. 27 før-kamp og Viking ErhvervsPartner Kr p.a. Indeholder: 2 stk. VIP adgangskort Adgang for 2 personer Business VIP Partner Kr p.a. 2 stk. VIP adgangskort Adgang for 2 personer 15 alm. billetter 1x bande/barriereskilt på stadion Business Executive Partner Kr p.a. 2 stk. VIP adgangskort Adgang for 2 personer 30 alm. billetter på stadion Mindre og mellemstore der ønsker at tillægge kunderekruttering og kundepleje ekstra eksklusivitet Synlighed, oplevelser og kundepleje i VIP-klassen samt FCV Erhvervsnetværk Synlighed, VIP niveau, B-2-B kunder, Netværk Mindre erhvervsdrivende, der ønsker at rekruttere kunder gennem proaktivt netværk Mindre, mellemstore og større erhvervsdrivende, der ønsker at rekruttere kunder gennem proaktivt netværk Mindre og mellemstore der ønsker at tillægge yderligere synlighed til erhvervspartnerskabet Adgang til FCVs stærke og effektive erhvervsnetværk, samt Business Morgen events B-2-B kunder, Netværk Adgang til FCVs stærke og effektive erhvervsnetværk, samt Business Morgen events B-2-B kunder, Netværk Erhvervsnetværket samt ekstra bandesynlighed Top-of-mind, synlighed, B-2-B kunder, Netværk

4 Netværk virker! Det stærke netværk Et stærkt netværk gælder begge veje. Både når man er på jagt efter nye kunder, men også når man søger efter seriøse og troværdige leverandører. FC Vestsjælland har positive tilbagemeldinger både fra virksomheder, der har fundet nye kunder samt fra virksomheder, der har sparet omkostninger i budgettet ved at finde de rigtige leverandører. Nye relationer Center for Ledelse har tidligere lavet en undersøgelse af motivation og udbytte af at være i et netværk. Den viser at velfungerende netværk skaber både ny forretning til virksomheden og ny viden og kompetencer til medarbejderen, der deltager. Kurt Bjørn, KL Specialservice, blev Årets Netværker i FCV 2012 Prisen Årets Netværker blev stiftet sidste år, hvor prisen gik til Louise Birkedal. Det er således anden gang, at prisen uddeles. Prisen gives til en person der har arbejdet professionelt i FC Vestsjællands Erhvervsnetværk, og dermed har etableret nye kunderelationer. Prisen blev uddelt i forbindelse med et aftenarrangement på Slagelses nye tapasrestaurant CAVA fredag den 11. maj I sin begrundelse for udnævnelsen af Kurt Bjørn, sagde Erhvervsklubbens formand Jens Grønkjær blandt andet: Årets netværker er ikke den mest flittige gæst til fodboldkampene. Til gengæld møder han op i FCV Business Morgen, hvor han arbejder systematisk med at skabe netværk. Han har også været vært ved FCV Business Morgen. Årets netværker deltager også i vores erhvervsrejser, hvor han har sin hustru med. Han har 2 firmaer, der begge er medlemmer af Erhvervsklubben, og han har for nyligt henvist en af sine samarbejdspartnere til ligeledes at blive medlem af vores netværk. Et stort til lykke til Årets Netværker Kurt Bjørn, KL Specialservice.

5 Vestsjællands største markedskanal FC Vestsjælland har hjemmebane i Slagelse. Men det er ikke for ingenting at klubben fra starten har været et regionsprojekt, der vil favne og udvikle fodbolden og stoltheden ved et stærkt fodboldhold for alle i Vestsjælland. FCV for hele regionen Vi er hele regionens hold med mere end 25 samarbejdsklubber spredt over hele Vestsjælland og vi arbejder hver dag på at være lige så interessant for fans og publikum i f.eks. Holbæk, Korsør eller Ringsted som i Slagelse. det. Gennem vores sponsoranalyser ved vi, at vores sponsorer sælger mere til de fodboldinteresserede i Vestsjælland. Og vi ved fra f.eks. analyser via FC Vestsjællands Facebook profil, at FCV fans engagerer sig i brands, der sponserer klubben. Passionen og dedikationen afspejler sig i antallet af venner på FCVs Facebook side, der nu ligger på ca Vi er godt på vej til at etablere FC Vestsjællands største markedskanal med direkte kontakt til kunderne. Ekstra salg i Vestsjælland Vores sponsorer er fødte medlemmer af vores Erhvervsklub, og de opnår langt mere end Guld Sponsor Platin Sponsor Premium Sponsor Hoved Sponsor Kr p.a. Kr p.a. Forhandles Forhandles 3 stk. VIP adgangskort Adgang for 3 personer 150 alm. billetter på stadion (kategori 1) 4 stk. VIP adgangskort Adgang for 4 personer 375 alm. billetter på stadion (kategori 1) 8 stk. VIP adgangskort Adgang for 6 personer 525 alm. billetter på stadion (kategori 1) 12 stk. VIP adgangskort Adgang for 8 personer alm. billetter på stadion (kategori 1) Mindre, mellemstore og større der ønsker en stærk lokal markedsposition Mellemstore og større der ønsker stærk lokal forankring og samtidig regional positionering Mellemstore og større der ønsker markant og styrket regional synlighed og position Mellemstore og større der vil tage en ledende kommunikationsmæssig position lokalt, regionalt og nationalt Markant synlighed, del i lokale events og Erhvervsnetværket Udvidet synlighed, eksklusive pladser og events. Øget prestigefaktor, brug i egen markedsføring samt FCV faciliteter og Erhvervsnetværket Stærkere synlighed, eksklusive pladser og events. Solid platform for regional markedsføring. Erhvervsnetværket. Alle elementer af eksponering inkl. tøj eksponering, interne og eksterne events samt Erhvervsnetværket Synlighed, Events, Netværk Prestigefaktor, Lokal (regional) positionering Eksklusivitet, Regional positionering og aktivering Dominans, Regionalt lederskab, National positionering, Aktivering

6 Vi vil gerne invitere dig! Vores produkt og vores samarbejdspartnere er vores bedste anbefaling. Du kan vælge mellem vores mere end 25 begivenheder for Erhvervsklubben gennem sæsonen og vil vi gerne invitere dig uden beregning til en (eller flere) af disse events, så du fra første parket kan opleve og vurdere FC Vestsjælland. Ved alle hjemmekampe starter vi med et traktement og kort kampoplæg inden kampen. Vi vil tage os af dig til før-kamp arrangementet og sørge for at du føler dig hjemme. Kampen kan du få lov at nyde i ro og fred evt. med familie eller venner. Har du vanskeligt ved at sætte timer af i en weekend, så er du også velkommen som gæst til et af vores FCV Business Morgen arrangementer. Det afholdes typisk en onsdag morgen fra 8:00 til 10:00 én gang om måneden. Ønsker du både at opleve stemningen på stadion og deltage i et FCV Business Morgen møde er du meget velkommen til dette. Kontakt FCV Marketing på tlf eller for at booke din uforpligtende deltagelse ved et FCV arrangement.

7

8 Kontakt os, hvis du er interesseret i at støtte FCV på eller

INDHOLD. Eksponeringsmuligheder s. 18 LB Morgennetværk & events s. 20 Talentsponsorater s. 21 Kampsponsorat s. 22

INDHOLD. Eksponeringsmuligheder s. 18 LB Morgennetværk & events s. 20 Talentsponsorater s. 21 Kampsponsorat s. 22 INDHOLD Samarbejde med Lyngby Boldklub s. 5 Effekten af et partnerskab s. 6 Oversigt s. 7 Topsponsor s. 9 Business Viking s. 11 LB Event Club s. 13 LB Erhvervsklub s. 15 Klub Kick Off s. 16 Eksponeringsmuligheder

Læs mere

ÆRLIGE AMBITIØSE STOLTE VESTJYDER

ÆRLIGE AMBITIØSE STOLTE VESTJYDER ÆRLIGE STOLTE AMBITIØSE VESTJYDER VISION IDÉGRUNDLAG At skabe et regionalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i dameelitehåndbold. Ringkøbing Håndbold vil være elitecentrum for damehåndbolden

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste Sponsor-Partnerprogram

Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste Sponsor-Partnerprogram Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste Sponsor-Partnerprogram Det er med stor stolthed, at vi på de følgende sider præsenterer Odense Sport & Events unikke Sponsor- Partnerprogram,

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 "Virksomheder, der har udgifter til sponsorering af fx sportsklubber og kulturelle foreninger, modtager ofte reklameydelser i form af omtale af virksomhedens navn og logo på bandereklamer,

Læs mere

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER Thomas Christensen Bestyrelsesformand i Divisionsforeningen & adm. direktør i OB Indhold 1. Kommerciel platform og udfordringer 2. Fan

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits historie Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i basketligaen, og dermed blev der skabt tradition

Læs mere

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: April 2015

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: April 2015 1 Senest opdateret: April 2015 Sportsligt Kort om Rødovre Mighty Bulls Rødovre Mighty Bulls er én af landets mest kendte ishockeyklubber. Vi er en klub med stolte traditioner samt et unikt fællesskab og

Læs mere

Lad os sammen vise hvem vi er!

Lad os sammen vise hvem vi er! Hobro IK sponsorog partnerkoncept 2015 Lad os sammen vise hvem vi er! Som sponsor og partner i Hobro IK får din virksomhed: Fodboldoplevelser på 1. klasse Adgang til et stærkt og udbytterigt erhvervsnetværk

Læs mere

Nordvest FC Holbæk Stadion

Nordvest FC Holbæk Stadion Sponsor 2009 Nordvest FC Holbæk Stadion Velkommen til sponsorkoncept 2009 På de følgende sider kan du læse alt om de mange spændende muligheder din virksomhed har for at samarbejde med Nordvest FC. At

Læs mere

Strategi. Vi kender erhvervslivet og knytter netværk. Vi hjælper med at skabe veldrevne virksomheder

Strategi. Vi kender erhvervslivet og knytter netværk. Vi hjælper med at skabe veldrevne virksomheder Strategi 2013 Vi hjælper med at skabe veldrevne virksomheder Vi kender erhvervslivet og knytter netværk Vi skaber oplevelser og events der gør Fyn attraktiv INDHOLD Iværksætteri & Entreprenørskab 4 Matchmaking

Læs mere

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

Følgende er en nedskrivning af telefoninterview foretaget med en direktør i Fullrate

Følgende er en nedskrivning af telefoninterview foretaget med en direktør i Fullrate Bilag A Bilag B Bilag C Følgende er en nedskrivning af telefoninterview foretaget med en direktør i Fullrate Navn: Bo Abrahamsen Virksomhed: Fullrate Stilling: Salgsdirektør Udover I har fortsat M1s sponsorat

Læs mere

2 3 Skjern Håndbold. så meget mere end håndbold

2 3 Skjern Håndbold. så meget mere end håndbold Det grønne regnskab Skjern Håndbold så meget mere end håndbold Referaterne i mandagsaviserne et godt sted at begynde, hvis man vil tage temperaturen på Skjern Håndbold. Men klubben er andet og meget mere

Læs mere

Drøm, oplev og netværk dig til succes

Drøm, oplev og netværk dig til succes Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste sponsorprodukt Det er med stor stolthed, at vi på de følgende sider præsenterer Odense Sport & Events unikke sponsorkoncept, der spænder over

Læs mere

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: 08-06-2013

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: 08-06-2013 1 Senest opdateret: 08-06-2013 Introduktion til Rødovre Mighty Bulls Rødovre Mighty Bulls er én af landets mest kendte ishockeyklubber. Vi er en klub med stolte traditioner samt et unikt fællesskab og

Læs mere

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk Viden der styrker ida.dk Ingeniørforeningen, IDA er en interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere Til at lære mere om IDAs mange fordele EN GOD fagforening GÅR ALTID FORREST

Læs mere

SPONS! -i et lokalt perspektiv. Fra polo til håndbold. Talentudvikling 1 CSR. AJAX historie. Rundt om AJAX. Ajax København sponsormagasin Vol.

SPONS! -i et lokalt perspektiv. Fra polo til håndbold. Talentudvikling 1 CSR. AJAX historie. Rundt om AJAX. Ajax København sponsormagasin Vol. SPONS! Ajax København sponsormagasin Vol. 1 2011 CSR -i et lokalt perspektiv AJAX historie Fra polo til håndbold Rundt om AJAX Talentudvikling 1 12-15 18-19 Chefredaktør, skribent og annonceansvarlig Pernille

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Brande Badminton Club August 2007 - Nummer 1-25. årgang Indhold Sæsonstart 2007/2008 Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Side 3: - BBC Ungdom Side 4 - BBC Ungdom Side

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

DIN 48- TIMER SMART START GUIDE

DIN 48- TIMER SMART START GUIDE DIN 48- TIMER SMART START GUIDE Versjon 1.6;Dansk GRUPPENS VÆKST ER AFHÆNGIG AV HASTIGHEDEN TIL LEDEREN www.theroyalalliance.com Morten Andersen og Royal Alliance.Versjon 1.6;Dansk, 22-jan-12, Norsk INDHOLD

Læs mere

NYHEDSBREV APRIL 10. Udsat fodboldstart. Pres på baner og faciliteter også i år. Så er det ganske vist nu kommer der nye fodboldbaner ved HH

NYHEDSBREV APRIL 10. Udsat fodboldstart. Pres på baner og faciliteter også i år. Så er det ganske vist nu kommer der nye fodboldbaner ved HH APRIL 10 NYHEDSBREV Udsat fodboldstart Foråret har de sidste uger været godt på vej, og det begynder så småt at spire. Vi er dermed godt på vej ud af en kold og snefyldt vinter, hvilket også har betydet,

Læs mere

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere

Læs mere

Årsrapport 2012. Powerjobsøgerne Fyn præsenterer en succes!

Årsrapport 2012. Powerjobsøgerne Fyn præsenterer en succes! Årsrapport 2012 Powerjobsøgerne Fyn præsenterer en succes! Indhold Forord... Side 3 Daglig ledelse, administration og økonomi... Side 4 Afdeling for Salg og markedsføring... Side 6 Afdeling for Event og

Læs mere

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER - SÅ BRUG DEM! Trin-for-trin guide til brugen af frivillige erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen I denne guide kan du læse om, hvordan man gennemfører et erhvervsmentorforløb

Læs mere

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 For medlemmerne Netværket af Ungdomsråds (NAU s) medlemmer er organisationens grundlag, og det er for dem

Læs mere