ordinær generalforsamling i DBKK onsdag den 14. maj 2014 kl. 19 i B&W.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ordinær generalforsamling i DBKK onsdag den 14. maj 2014 kl. 19 i B&W."

Transkript

1 ordinær generalforsamling i DBKK onsdag den 14. maj 2014 kl. 19 i B&W. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Ann Rohde Andersen som dirigent. Der opstilles ingen modkandidater, så hun vælges. Bestyrelsen foreslår Rune Windfeld som referent. Der er ingen modkandidater, så han vælges. Dirigenten erklærer generalforsamlingen lovlig. 5 stemmetællere vælges 2.Hovedbestyrelsens beretning samt beretning fra udvalg nedsat af hovedbestyrelsen eller generalforsamlingen. Formandens beretning. V/Henrik Jessen Hansen Kenny Madsen og Jan Bønding er udtrådt af bestyrelsen, og bestyrelsen har konstitueret Martin Harss som kasserer og Mikael Kristiansen som best.medlem. Ola Mattssons stilling er blevet nedlagt efter gensidigt ønske, da projektet nu er oppe at køre. Søren Steener er blevet ansat som direktør for B&W. Der er nedsat et forretningsudvalg bestående af Henrik Jessen Hansen, Martin Harss og Søren Steener. Klubben har stadig Sundholm, som skal benyttes til skolesamarbejder og drytooling. Entreprises har bygget væggene i den nye hal, da deres tilbud bedst matchede ønskerne - kvaliteten har på nogle områder været mangelfuld, og der er derfor indgået forlig om at klubben køber "mobilboulderen" billigt, og denne kommer i udbud igen. Nyhaludvalget er nedlagt efter åbningen af hallen. Månederne efter åbning var der gode tal for hallens økonomi, hvorfor budgettet blev lagt om og flere blev ansat. Hen over vinteren har der dog været underskud, hvorfor økonomistyringen er blevet strammet. Samarbejde med Dansk Klatreforbund og UIAA er fortsat godt. Formandens beretning godkendes enstemmigt. Beretning fra aktivitetsudvalget: Der har været arrangerede ture til Setesdal, Provence og Sardinien - flere er planlagt. I samarbejde med länsstyrelsen i Skåne føres skåneleden forbi kullenhytten. Vandrere får lov at overnatte på et hjørne af klubbens grund mod at kommunen sørger for renovation, vand i sommerhalvåret og el. der forventes 10 vandrere om ugen som gæster på grunden. Stefan Jacobsen er hyttevært. Udendørskursusudvalg: Dette er et nyt udvalg bestående af Mikael Kristiansen, Jacob Klaris Jensen, Jacob Lapp. Det har ikke noget budget, aktiviteter skal hvile i sig selv. Udvalget skal tilbyde udendørskurser i Sverige og alpinkursus i Frankrig. Guidede ture til medlemmerne til store bjerge og til Kullen.

2 Der er startet et alpinudvalg op, som skal organisere drytooling på Sundholm man kontakter Stefan Jacobsen, hvis man ønsker at bygge drytoolingruter på Sundholm, og man kan kontakte Morten Overgaard, hvis man ønsker et adgangskort til Sundholm med henblik på at drytoole. Ruteudvalget består af Ulrik Lund og Rune Bennike hvis man er interesseret i at være med til at bygge ruter, kan man kontakte én af dem. Udvalget vil gerne have flere medlemmer. Rutebygning organiseres af ruteudvalget og Esben Seir. Esben seir: Alle er velkomne til at bygge ruter, men man skal koordinere med Esben først. Dette gælder også for boulderproblemer, hvor det dog er endnu vigtigere, at problemerne er af en vis kvalitet. Festudvalget Dette udvalg består p.t. af Margrethe Thuesen. Interesserede skal kontakte hende. 3.Kassereren forelægger det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse. V/ Martin Harss Kassereren forklarer, at likviditeten vil være dårlig hen over sommeren. Dette skyldes større opstartsudgifter end forventet samt køb af ekstern regnskabsbistand. Bestyrelsen og ledelsen i hallen har foretaget skridt for at styre økonomien strammere: - der er nedsat et forretningsudvalg - der udarbejdes ugerapporter for at styre økonomien - der er ønske om at udskrive erhvervsobligationer for at forbedre likviditeten - alle ansatte, undtagen instruktører, er gået 10% ned i løn - der bruges færre timer på timelønnede - husleje søges reduceret med om måneden i to år (option i lejekontrakten. Til gengæld betales mere på et senere tidspunkt). - priserne er justeret - der er indledt en hvervekampagne for at få flere medlemmer - frivillige kræfter søges aktiveret for at nedsætte udgifter til f.eks. rutebygning - Øget fokus på salg af events - Skoler ind på sundholm - undersøgelse af finansieringsmuligheder til dækning af underskud - fokus på begyndervenlighed, så nye fastholdes Øvrige ideer og assistance efterspørges. Jan Thyregod: foreslår, at der opsættes forklaring på grader på mezzaninen, og han foreslår at henvendelser til klubben besvares hurtigere. Mette Thomsen: Foreslår, at man gør det tydeligere, hvem man skal henvende sig til, når man vil gøre noget for klubben. Svar fra bestyrelsen: Der arbejdes på en oversigt over udvalg o.lign., så det er på vej. Dirigenten henviser yderligere foreslag til punktet evt., hvis der er tid ellers opfordres der til at indkalde til medlemsmøde, hvor forslag fra medlemmer kan blive hørt. Dette tages til efterretning af bestyrelsen. Resultatopgørelsen gennemgås Spørgsmål fra medlem: Er 3-årskontingenter periodiseret i regnskabet? Svar: ja

3 Spørgsmål fra medlem: Hvem ejer væggene? Svar: Kommunen ejer i princippet væggen, da de har betalt hvis dbkk går konkurs, overtager kommunen hallen. Spørgsmål fra medlem: Hvem er medlemmer af halforeningen? Svar: Formelt Henrik Jessen Hansen, Ola Mattsson og klubbens advokat, men halforeningen er underlagt DBKK. Pga. teknikaliteter er halforeningen dog nu overflødig, og vedtægterne for halforeningen skal ændres, så den ikke spiller nogen rolle. Dette pga. skattetekniske forhold. Jan Thyregod: Hvorfor ændret budget fra overskud til underskud? Påpeger at lønbudgettet er overskredet. Svar fra bestyrelsen: Dette skyldes, at indtægterne var så gode i begyndelsen, at man øgede serviceniveauet. Udgifterne er efterfølgende nedsat igen. Jan Thyregod: Spørger ind til den sælger, der er ansat til at sælge arrangementer. Svar: sælgeren er provisionslønnet, og dermed ikke en udgift for klubben. Bifald til de frivillige, som har renoveret hytten uden omkostninger. Spørgsmål fra salen til enkeltposter i regnskabet. Besvares af kassereren. Jan Thyregod: Hvorfor er der indkøbt regnskabsassistance, når man har ansat en medarbejder til de opgaver? Svar fra Martin Harss: Har ikke tænkt sig at diskutere ansattes kompetencer. Svar fra formand: Skyldes dels overdragelse fra tidligere, dels underestimeret behovet for regnskabskompetencer. Margrethe spørger: Hvad dækker småanskaffelser over? Svar: Indkøb af nye hurtigslynger til Sundholm samt vægbyggeri på Sundholm. Stefan spørger: Hvad er hytteleje, som er en post fra 2012? Det er der ingen, der ved. Stefan Jacobsen kommenterer: Det må have været hårdt at optage pant i hytten med tanke på modstanden mod dette på informationsmødet i januar 2013? Svar fra formanden: Der blev givet tilladelse til at optage pant i hytten ved en tidligere generalforsamling. Spørgsmål: Kan man låne yderligere i hytten? Svar fra kassereren: Det undersøges hytten er iflg ejendomsmægler 2 mill værd, ikke 1,1 som den offentlige vurdering siger. Kommentar fra Rune Bennike: Ønsker bifald til Martin Harss for en god gennemgang og forklaring af regnskabet. Bifald Regnskabet sættes til afstemning. 4.Hovedbestyrelsens forslag til budget samt forslag til kontingent for medlemmer til godkendelse.

4 Fremlægges af kassereren Jan Thyregod spørger: Hvor mange penge kommer der ud af projektet med skoleklatring på Sundholm? Svar fra bestyrelsen: Det vides ikke endnu, men det vil blive undersøgt. Spørgsmål fra salen: Hvor mange stillinger er der i hallen? Svar fra bestyrelsen: 65 timelønnede, 5 fastansatte Spørgsmål fra salen: Der er budgetteret med hytteomkostninger til bla. renovation bliver de ikke mindre, hvis I indgår et samarbejde med kommunen? Svar fra bestyrelsen: Der er budgetteret med renovation, men formentlig ender det med, at vi ikke selv skal betale det, hvis kontrakten med kommunen går igennem. Kommentar fra Jan Thyregod: Telia kunne spørges, om de vil sponsorere telefon og internet mod at få nogle events. Svar fra bestyrelsen: Det skal da prøves Søren Steener tager det ad notam. Opklarende kommentar fra Ola Mattsson: Der indkøbes greb for over anlægsbudgettet som en del af afslutningen af mellemværendet med Entreprises, så der kommer nye greb, selvom det ikke står i budgettet. Opklarende fra kassereren: Der er sat af til udvalg for at støtte det frivillige arbejde. Spørgsmål, Jan Thyregod: Er det undersøgt, om nogle af de timelønnede vil sætte udbetalinger af løn i bero indtil bedre tider? Dette kunne bedre likviditeten på kort sigt. Svar fra bestyrelsen: Det tages med i overvejelserne. Kommentar fra Peter Olsen: Der bør udarbejdes et nyt budget det nuværende bør ikke godkendes, da det ikke redegør for, hvordan underskuddet skal dækkes. Undrer sig over ordvalget hos kassereren: Der er sat penge af til, når der ikke er nogen penge at sætte af. Svar fra kassereren: Alle omkostninger er nødvendige der er ikke nogen udgifter, som kan undgås, derfor er de nødt til at være med i budgettet. Peter Olsen: Udgifterne bør sættes ned til 0. Svar: Det er kun få af posterne (aku, udvalg) som kan sættes til 0 de andre er nødvendige (husleje, indkøb af varer til at generere omsætning). Peter Olsen: Det er tydeligt, at det er en meget kritisk situation. Svar: Der er en række nødvendige udgifter udover det vil man lægge mere vægt på frivilligt arbejde for at spare løn. Afstemning om budgettet 8 imod resten for Dirigenten: Ingen tvivl om at budgettet er vedtaget. Kontingentforslaget gennemgås. Der manglede børnemedlemskab og medlemskab udelukkende af DBKK i det forslag, som blev lagt på hjemmesiden. Disse tilføjes med henvisning til, at man kan stille ændringsforslag til egne forslag. Det foreslås, at medlemskabet af DBKK alene skal koste 450 som hidtil. Børn: 500 pr. halvår.

5 Spørgsmål fra salen: Hvordan vil man definere en studerende? Diskussion om hvilke kriterier, der skal berettige studierabat. Jan Thyregod: Kan børnefamilierebatten betale sig, eller risikerer man at nuværende medlemmer får rabat, hvilket vil æde fordelen? Svar fra bestyrelsen: Ideen med familierabatten er, at man gerne vil have forældrene med, når børnene klatrer. Dette vil løse problemer med børnekaos. Desuden er det mange penge, når en hel familie melder sig ind. Søren Steener: Studierabatten er tænkt som en indbydelse til studerende det er ligegyldigt, om nogle få snyder, hvis der kommer mange flere medlemmer. Søren Smidt: Det bør beregnes, om det reelt kan betale sig at lave rabatter. Margrethe Thuesen: Det er et godt signal til børnefamilier og studerende at lave rabat. Sune Posselt: Hvorfor skal det være billigere at melde sig ind, hvis man har børn? Rune Bennike foreslår, at forslaget om studierabat enten stemmes ned, eller også lader man det være op til bestyrelsen at definere, hvad en studerende er. Jan Thyregod foreslår, at studierabatten tages ud af forslaget og evt. vedtages på en ekstraordinær generalforsamling. Ulrik Lund: Kan rabatterne ændres i løbet af året? Svar fra formanden: De vil ikke blive ændret. Formanden foreslår, at der stemmes om studierabatten og derefter om resten af kontingentforslaget. Afstemning om studierabat eller ej (bestyrelsen vil efterfølgende definere nærmere): Vedtages med 3 mod mange. Afstemning om samlet forslag: 5.Forslag fra hovedbestyrelse eller medlemmer. Forslag om vedtægtsændringer: Jan Thyregod har fremsat adskillige forslag til vedtægtsændringer. Bestyrelsen er positiv overfor forslagene, men foreslår, at disse forslag indgår i en samlet revidering af vedtægterne på ekstraordinær generalforsamling til efteråret. Sune Posselt foreslår, at ændringsforslag kommer ud i god tid før den ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelsen er enig i dette. Opbakning til at udskyde behandlingen af ændringsforslaget. Forslag: Kontingentet for drytooling på sundholm nedsættes til 450 kr.

6 Peter Olsen støtter forslaget. Stefan: Alpinudvalget vil naturligvis sikre, at det ikke fører til, at nogle begynder at melde sig ind i DBKK for at klatre almindelig klatring på Sundholm. Henrik Jessen Hansen: Vi har lige indgået aftale med Københavns Isklatreklub, men nu vil de have det ændret. Og det er ikke fair. Der er udgifter i forbindelse med at have Sundholm til drytooling, derfor bør det også koste noget. Desuden vil bestyrelsen gerne bevare en sammenhæng mellem, at medlemmerne klatrer i B&W og på sundholm, ikke kun det ene sted. Bestyrelsen anbefaler derfor at stemme nej til forslaget. Diskussion for og imod. Sune Posselt: der vil næppe være mange som snyder det er allerede let at snyde, så det er ikke værdigt at tale om håndhævelse. Mener, at drytooling er nedprioriteret i processen op til ny hal derfor bør drytoolerne have et lavere kontingent, hvis de skal klatre på sundholm fordi de i sagens natur får mindre for pengene ved at holde til på Sundholm. Søren Steener: Isklatreklubben er blevet valgt i stedet for andre interesserede parter på betingelse af, at de skulle betale fuldt kontingent for det. Dirigenten lukker talerlisten. Afstemning om hvorvidt talerlisten skal åbnes igen: Talerlisten genåbnes ikke. Rune Bennike: kunne man ændre beløbet? Dette må være op til forslagsstilleren. Stefan Jacobsen: beløbet kan være op til forhandling mellem forslagsstiller og bestyrelsen. Afstemning om forslaget med åbent beløb, men med formuleringen : markant nedsættelse. For: 16 Imod: 28 Forslaget falder Bestyrelsen indstiller, at Ola Mattsson optages som æresmedlem for sit omfattende frivillige arbejde og sidenhen for langt over fuldtidsarbejde som projektleder. Forslaget sættes til afstemning Enstemmigt vedtaget Forslag fra bestyrelsen: Udstedelse af erhvervsobligationer: Kommentar: Bestyrelsen slår fast, at obligationerne udstedes uden sikkerhed! Stefan: Har man opnået en usikkerhedsrating, som afspejler vores kreditværdighed? Svar: Nej det er for filantroper, som tror på klubben. Årsagen til, at dette sendes til afstemning er, at det ikke må se ud som om bestyrelsen har givet sig selv mulighed for at lave fordelagtige investeringer i klubben.

7 Spørgsmål: hvorfor ikke en beløbsstørrelse på ? Bestyrelsen svarer: Det er ikke umuligt. Forslaget sættes til afstemning uden beløbsstørrelse, kun størrelse på rente (10%) Forslag fra Søren Henningsen: Grejbank: Begrundelse: Videreførelse og udvidelse af eksisterende ordning gælder udstyr, som medlemmerne Ikke selv let kan købe. F.eks. store friends og portaledge. Martin Harss: Kan vi aftale, at indkøb først gennemføres efter september, når der er flere penge i kassen? Forslaget sættes til afstemning. 6.Valg til hovedbestyrelsen. Der indstilles til at generalforsamlingen vælger en bestyrelse på 7 medlemmer: Henrik Jessen Hansen er på valg Martin Harss skal godkendes/vælges Mikael Kristiansen stiller ikke op Christoffer Stjernholm stiller ikke op Bo Thomsen er ikke på valg Jill Sindholt er ikke på valg Anders Strange er ikke på valg Marghrethe Thuesen Langhoff foreslås som bestyrelsesmedlem Esbjørn Schroll foreslås som bestyrelsesmedlem Ingen modkandidater alle vælges 7. Valg af revisor. Foreslår genvalg af eksisterende revisor Ingen modkandidater valgt 8.Eventuelt. Kari Kærn præsenterer sig selv som klubbens nye frivillighedskoordinator. Forslag fra Lise Usinger om 15 min. brainstorm/frie forslag tages til efterretning der tages ikke referat af dette (men bestyrelse og ledelse noterer). Formanden takkede dirigenten for en god generalforsamling.

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken

Grundejerforeningen Stagebjergparken Referat af ordinær generalforsamling "Stagebjergparken" onsdag den 29. august 2007 Referent: Lars Bo Nielsen Referatet er udarbejdet efter nedenstående dagsorden. 1. Valg af dirigent: John (nr 99) blev

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution Skovlunde Kirkes Ungdomsgård - SKUG. 1- Navn, formål og ejendomme... 1

Vedtægter for Den selvejende institution Skovlunde Kirkes Ungdomsgård - SKUG. 1- Navn, formål og ejendomme... 1 Vedtægter for Den selvejende institution - SKUG Oversigt 1- Navn, formål og ejendomme... 1 2 - Medlemmer... 1 3 - Bestyrelsen... 2 4 - Økonomi... 3 5 - Generalforsamlingen... 4 6 - Vedtægtsændringer...

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer.

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer. Søndag 29. juli 2018/klhdk Grundejerforeningen SANDAGER. gfsandager@gmail.com www.sandagergrundejerforening.dk Dokument: 180729 for grundejerforeningen. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 22. marts 2018 kl. 18.30 på Braunstein Dato Dokumentnummer 16. april 2018 2011-1091-103 Deltagere: 4 medlemmer Referent Catrine Wulff Ploug Dagsorden

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Vedtægter for Den Demokratiske Skole

Vedtægter for Den Demokratiske Skole Vedtægter for Den Demokratiske Skole 1. Navn og tilhørsforhold 1.1. Foreningens Navn er: Den Demokratiske Skole 1.2. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune 2. Formål 2.1. Foreningens formål er at opretholde

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål 1 Navn og hjemsted Foreningen Ulsted Klatreklub er stiftet den 30/9-2011 og har hjemsted på houvej 198, 9370, Hals, Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016

Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016 Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016 Tirsdag d. 29. marts 2016 kl 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Krypten i Kildevældskirken og med følgende dagsorden: Velkomst

Læs mere

Foreningen RAA billardklub der har hjemsted i Aabenraa kommune, er stiftet den 11. september 2005.

Foreningen RAA billardklub der har hjemsted i Aabenraa kommune, er stiftet den 11. september 2005. Vedtægter for RAA billardklub pr. 23. april 2013. 1 Navn og hjemsted. Foreningen RAA billardklub der har hjemsted i Aabenraa kommune, er stiftet den 11. september 2005. Foreningen er tilsluttet Den Danske

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Forslag til vedtægtsændring 2011

Forslag til vedtægtsændring 2011 Forslag til vedtægtsændring 2011 Ændringer og begrundelse er fremhævet med gult. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Ringsted motionsklub, Stiftet den 24. november 1981 i Ringsted kommune, og således

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30.

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Generalforsamlingen blev for igen i år afholdt i festteltet på Ætnavej. Der var ca. 20 fremmødte. Dagsorden jf. foreningens vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Syddjurs Sportsrideklub Møllevej 6 8420 knebel info@syddjurssportsrideklub.dk 1 Foreningen Syddjurs Sportsrideklub er stiftet den 18. oktober 2006. og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Jels Idrætsforening

Vedtægter for Jels Idrætsforening Vedtægter for Jels Idrætsforening Stiftet den 18. juni 1965. Vedtægterne er revideret d. 12. december 1988, d. 31. januar 1991, d. 27. februar 1992, d. 24. marts 1994 og d. 13. marts 2012. 1 Navn og hjemsted

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab forkortet MØF. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Middelfart Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

SIK fodboldafdeling s formål er at fremme interessen og muligheden for udøvelse af holdsportsgrenen fodbold.

SIK fodboldafdeling s formål er at fremme interessen og muligheden for udøvelse af holdsportsgrenen fodbold. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Skibby Idrætsklub, Fodboldafdeling af 1912. Klubbens hjemsted er Skibby by, i Frederikssund kommune. 2. Klubbens formål. SIK fodboldafdeling s formål er at

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere