Tyndsteg: kalve tatar og kalve carpaccio

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tyndsteg: kalve tatar og kalve carpaccio"

Transkript

1 Tyndsteg: kalve tatar og kalve carpaccio Kalve tatar: Tag 3-4 æggeblommer i en skål, pisk med salt og peber og 1 dl cognac. Lidt fint hakket skalotteløg, persille, purløg og frisk estragon. Afpuds ca. et ½ kg tyndsteg. Hak det meget fin, evt. igennem en kødhakker. Rør ægge lagen ud i det hakkede kød. 1 spsk stærk Dijon sennep røres med, sammen med urterne. 1 æggeblomme pr. mand, karse, kapers, løgringe, lidt frisk sprød salat og lidt godt brød. Kalve carpaccio: Afpuds tyndstegen helt for sener og fedt. Blend persille, kørvel, estragon og smør. Smør nu wita wrapen med din urt smør i et fint tyndt lag. Læg den afpudsede tyndsteg i midten af smørret, og rul wita wrappen med rundt, så smørret dækker hele stegen. Rul den så stramt som muligt. Frys stegen. Skær meget tynde skiver af stegen fra frossen tilstand. Evt. på en pålægs maskine. fennikel salat. Tyndskåret fennikel vent i god olivenolie, salt, peber og frisk appelsinsaft. Kapers, parmesanost og friske brombær og smørstegte rugbrødstern. Husk at pensle carpaccioen med olivenolie inden servering.

2 Confiteret kalvebov. Tag dine bovstykker og salt dem godt med groft køkkensalt, tag samme mængde sukker som salt, og drys på bovene. Lad det trække på køl i ca. 24 timer. Bovstykkerne lægges over i et ildfast fad, hæld rapsolie i til det dækker bov stykket. Kom masser af hvidløg, timian, rosmarin, laurbær og peberkorn i. Dæk med stanniol og kom det i ovnen på 160 grader i ca. 2-3 timer indtil det er fuldstændigt mørt. Tag de færdige bovstykker op af olien. Husk gem lagen til en anden gang. Smør en form godt, og læg bagepapir i bunden. Tag benene ud af kødstykkerne, og læg det reelle kød op i formen. Læg nu bagepapir oven på igen, og find noget som kan presse det helt sammen. Sæt det på køl natten over. Dagen efter kan du tage det ud af formen og skære fine kød tern. Ragout: skær nogle rodfrugter af eget valg i tern, samt køb nogle perleløg. Kom det ned i din fond og kog op. Tilsæt dine kød tern. Tør nogle brødtern i ovnen vendt i lidt hvidløgsolie. Knus brødet udover ragouten lige før servering samt lidt frisk karse. Serveres på en bund af kartoffelmos.

3 Kalve skank Osso buko. Brun kalve fond: brænd dine ben godt af i ovnen på 200 grader i ca. 45 min. Læg dem ned i en gryde og fyld den med koldt vand. Sæt den på kogepladen, og lad det koge i ca. 4 6 timer. Husk at spæde til med vand og afskum undervejs. Sigt fonden for ben. Hæld væsken over i en ren gryde og tilsæt, groft skårne gulerødder, knoldselleri, porre, løg, hvidløg, laurbær, peberkorn, tomatpure og timian. Lad det simrer i 2 3 timer. Sigt fonden for de forskellige urter og sigt det igennem et vådt klæde, for eksempel en ren våd karklud. Reducer fonden til ca. 2/3 dele. Tag dine Osso buko og brun af på en meget varm pande med fedt stof, f.eks. rapsolie, husk at krydre med salt og peber. Hak en masse løg og rodfrugter og kom i bunden af et ildfast fad, læg Osso bukoen oven på urterne. Hæld din fond i til det dækker Osso bukoen. Ti sæt evt. timian, rosmarin og hvidløg. Dæk fadet med stanniol og kom det i ovnen på 140 grader i 2 timer. Kartoffelmos: kog de skrællede kartofler helt møre, sigt vandet fra og lad det dampe helt færdig. Pres de møre kartofler igennem en sigte, og vej kartoflerne. Vægten af kartoflerne ganger du med 0,30, det er den mængde smør du skal komme i, imens det er varmt. Rør stille og rolig smøren ud i kartoflerne, smag til med salt, peber og lidt muskatnød. Varm noget sødmælk op og kom i mosen under omrøring til den bliver glat. Pisk aldrig en mos, da den bliver lang. Stegte grønsager: skær lidt blomkål i buketter, lidt forskellige svampe, majs fra kolben skæres fra. Steges på en varme pande i olie. Tilsæt lidt fin hakket hvidløg og smør. Lige før servering tilsættes frisk hakket persille. Braisere sauce. Tag lagen fra Osso bukoen, og reducere til den har den rigtige konsistens.

4 Steaks: IDEER TIL BRUG AF KALVE STEAKS: Thailandske kød ruller: Rør ½ kg hakket oksekød sejt med fiskesauce, soya og peber. Tilsæt fint hakket chili, hvidløg og ingefær og et helt æg. Rør farsen sej igen. Tilsæt nu fløde til den er dejlig blød i konsistensen. Bank nu steakene flade med en kødhammer, drys med salt, peber og lidt sukker. Rul vita wrap ud på bordet, gerne læg det dobbelt. Læg bacon så det overlapper hinanden ud på vita wrapen. Læg steakene oven på igen, og smør en pølse ud af farsen i midten af steakene. Run nu filmen med rundt så det danner en cylinder. PAS PÅ AT DER IKKE ER LUFT MED. Rul cylinderen så stramt du kan, og bind knuder i begge ender. Langtidssteg/kog nu rullen. enten i vand, lige under koge punktet. Eller hvis du har en ny ovn, som kan holde 100 grader konstant. DEN SKAL POCHERES SOM DER HEDDER PÅ KOKKESPROG MED FILMEN PÅ. Pocheres i ca. 1 time til halvanden, indtil med har sat sig. Skal steges op på en varm stegepande inden servering, gerne med lidt hvidløg og salvie på panden.

5 Steaks: IDEER TIL BRUG AF KALVE STEAKS: Thai marineret wok strimler: Skær steakene i tynde strimler på ca. ½ cm tykkelse og 2 cm lange. Blend hvidløg, ingefær, chili i fiskesauce, soja og raps olie. Skal marineres i ca. 1-2 time, steges af i wok pande med forskellige rodfrugter i strimler (Friske). Hak frisk persille og drys på lige før servering. Sauce: Lun soja og fiskesauce med lidt hvidløg, ingefær og chili. Tilsæt fløde under om røring Frisk salat af agurk, rødløg, avokado, dild, persille. Med en dressing af limesaft, hvidvinseddike, salt, peber, sukker og rapsolie. Kogte ris.

6 Kalvebryst med ben. Kalv i kål frikasse. Skær dine kalvebryst stykker ud i tern på 1x1 cm, uden ben. Lav en lage af 1 l vand 2 kalvebouillonterninger, hvidløg, løg, gulerødder, knoldselleri, laurbærblade, peberkorn og salt. Kog kødet under svag varme til det er helt mørt. Sigt noget af lagen fra til sauce. Reducer lagen til det halve. Reducer samme mængde rødvin i en anden gryde, med fint hakkede gulerødder og løg. Hæld de to lager sammen, og jævn med en meljævning til ønsket konsistens. Fint hakket hvidkål, gulerødder, blomkål, kartofler og jordskokker. Kommes i jævningen sammen med kød ternene. Hak frisk persille, til at komme henover inden servering, evt. også lidt frisk citronsaft. Serveres evt. med kogte kartofler, ris eller mos.

7 Kalvebryst: Hvis kødet ikke er sprængt, når du får det fra slagteren, skal det i en saltlage. 4 l vand 225g salt 125g sukker Evt. krydderier (timian, hvidløg, rosmarin) Lagen koges op og køles ned igen, inden kødet kommes i. (24-48) timer Skær kødet ud i portion størrelser. Kog kødet nænsom (under 100 grader) i vand med laurbær, peberkorn, løg, hvidløg og lidt salt. Indtil kødet er mørt. (ca. 2-3 timer). Tag kødet op af kogelagen. ( Gem lidt af lagen til sauce senere) læg kødet i pres på køl natten over. Tag kødet ud på et ovnfast fad, krydder med salt og peber. Læg en klat smør på kødet og film fadet med vitawrap. Og varm kødet i ovnen på 100 grader. (Ca min,) Peberrodssauce: Tag din gemte kogelage fra før og lun op i en lille gryde. Pisk små smørtern ud i lagen, ca. det halve skal være smør. Fint revet frisk peberrod, og klippet karse kommes i lige inden servering. (saucen må ikke kogen efter den har fået smør.) Selleripure : Knoldselleri skæres fri for skrald, og skæres i små tern. Kog dem i lidt mælk med lidt salt til de er møre. Sigt så meget af mælken fra som muligt, og blend sellerien til massen er helt glat. Glaseret rødbeder :Tag en gryde med lidt vand og kog op. Kom en hønsebouillonterning i, og pisk lidt honning, smør og balsamico i. Skræl rødbederne og skær dem i grove ukurante stykker. Glaseres nu i lagen til de er møre. Glaseringen må ikke koge helt ned, spæd evt. med vand hvis nødvendig. Kogte kartofler. Aase Forbech & Jørgen Ladegaard Munkhøjvej Skanderborg

8 Overskrifter fra Kokkeskole d. 9 og 16. juni Osso buko med pom pure og svampe ragout. Brun osso buko godt af på en meget varm pande. Tilsæt kalvefond, 1 hel hvidløg, laurbær, peberkorn, timian og rosmarin. Lad der små simre i et par timer. I mens koger du nogle kartofler uden salt til de er helt udkogte. Pres dem igennem en sigte ved hjælp af en ske. Vej din kartoffelmasse og gang det med 0,30 så har du din smør mængde. Rør din kartoffelmasse og smør sammen og tilsæt lidt varm sødmælk. Steg lidt bacon af på panden sammen med lidt timian og hvidløg. Steg forskellige svampe af og kom fløde på til alt er dækket. Reducer flødemængden til det halve, smag til med salt og peber. 2. Braiseret kalvebryst med pastorisso med bagt tomat og oliven. Skær kalvebryst fri fra benene, og skær kødet ud i store tern. Brun kødet godt af i rent fedt stof. Kom kalvefond på til det dækker. Tilsæt ½ l rødvin og forskellige urter og smags aromarer. Kog din pastarisso i let saltet vand i præsis 7 min. Kommes under den kolde hane og nedkøles. Kog halv fløde, halv mælk op med parmasan, hvidløg og timian. 3. Braiseret kalveslag med gulerodspure og sauteret rodfrugter. Skær benet fra slaget, og skær kødet i små stykker, drys kødet med mel igennem en sigte. Brun kødstykkerne godt i olie, og kom kalvefond på indtil det dækker kødet. Kog gulerødder i let saltet vand med laurbærblade. Gulerødderne koges helt møre og blendes sammen med smeltet smør til en fin pure, smages til med salt og peber. Skær forskellige rodfrugter i samme størrelse og sauteres af på panden. De steges aldente og vendes i hakket persille, citronskal og revet parmasan. Serveres med rødvinssauce. 4. Kalve kotelet med pom fondant, ærter franiese og cognac sauce. Kalve højreb skæres til koteletter og steges færdig på panden. Rå bagekartofler skæres til og steges færdig på panden med timian, rosmarin og hvidløg. Ærter bælges. Bacon steges af på panden, og ærterne vendes i sammen med fin hakket skalotteløg. Cognac reduceres til det halve på panden, vi har stegt på. Tilsæt kalvefond og lad det reducere igen. Monteres med koldt smør til færdig sauce. 5. Kalve roulade med nye kartofler og lun majssalat. Tykstegen afpaneres og skæres i aflange stykker på cm. Blend kyllingekød sammen med æg, fløde, hvidløg, salt og peber til en ensartet masse. Kog de nye kartofler i let saltet vand sammen med løvstikke. Bag hele nye majskolber i ovnen med skræl ved 200 grader i ca. 10 min. Majsene skæres fra kolben og vendes i smør sammen med frisk revet ingefær, hvidløg og chili. Serveres med sauce bordelaise.

Tunge. Økologisk indmad. Indmad er in. Sprængt oksetunge. Kogt oksetunge 8.1. 1 kg tunge. Saltlage: 20 g sukker 60 g salt 1 l vand

Tunge. Økologisk indmad. Indmad er in. Sprængt oksetunge. Kogt oksetunge 8.1. 1 kg tunge. Saltlage: 20 g sukker 60 g salt 1 l vand Økologisk indmad. Tunge Sprængt oksetunge 1 kg tunge lage: 20 g sukker 60 g salt 1 l vand Sprængning af kød er en mild saltning, som tilfører kødet saftighed og smag. Kog saltlagen sammen, køl ned og læg

Læs mere

Stroganoff med mos af rødder

Stroganoff med mos af rødder Sundhedsugen uge 17, 2014 Maden er planlagt ud fra de 10 kostråd og nøglehulsmærket. Det vil sige, at maden har et lavt indhold af fedt og et højt indhold af kulhydrater. I menuen indgår årstidens råvarer,

Læs mere

Ungkvægsculotte med cremet peberrod, saltbagte løg og kartofler. Rødvinsbøf med grillede asparges, citronsmør og couscoussalat. Opskrift 1 Opskrift 2

Ungkvægsculotte med cremet peberrod, saltbagte løg og kartofler. Rødvinsbøf med grillede asparges, citronsmør og couscoussalat. Opskrift 1 Opskrift 2 Ungkvægsculotte med cremet peberrod, saltbagte løg og kartofler Opskrift 1 Opskrift 2 Rødvinsbøf med grillede asparges, citronsmør og couscoussalat 1 stk. ungkvægsculotte på ca. 1 kg 1 tsk. rapsolie Saltbagte

Læs mere

Rødvinsbøf med grillede asparges, citronsmør og couscous salat. Ungkvægsculotte med cremet peberrod, saltbagte løg og kartofler. Opskrift 1 Opskrift 2

Rødvinsbøf med grillede asparges, citronsmør og couscous salat. Ungkvægsculotte med cremet peberrod, saltbagte løg og kartofler. Opskrift 1 Opskrift 2 Ungkvægsculotte med cremet peberrod, saltbagte løg og kartofler Opskrift 1 Opskrift 2 Rødvinsbøf med grillede asparges, citronsmør og couscous salat 1 culotte af ungkvæg på ca. 1 kg 1 tsk. rapsolie 6 alm.

Læs mere

Himmelsk Kylling. R Special udgave: Lækre mælkefri opskrifter N. Bliv inspireret med Himmerland Kylling

Himmelsk Kylling. R Special udgave: Lækre mælkefri opskrifter N. Bliv inspireret med Himmerland Kylling Himmelsk Kylling R Special udgave: Lækre mælkefri opskrifter N Bliv inspireret med Himmerland Kylling R VELKOMMEN N Velkommen til et stort udvalg af gode retter med kylling. Vi har samlet en lang række

Læs mere

Madlavning for finere mænd. Tilbehør

Madlavning for finere mænd. Tilbehør Tilbehør Tilbehør Agurk i gelé... 5 Agurker i kølig flødedressing med dild... 5 Appelsin ris... 5 Appelsinsalat... 6 Appelsinsalat med ristede valnødder... 6 Bagt kartoffelmos... 6 Bagte rodfrugter med

Læs mere

Mormors køkken. - lavet efter Mesterslagterens originale opskrifter

Mormors køkken. - lavet efter Mesterslagterens originale opskrifter Mormors køkken - lavet efter Mesterslagterens originale opskrifter Mesterslagterens originale opskrifter Mormors køkken Mørbradgryde med sennepssauce Mørbradgryde med sennepssauce.. 3 Boller i karry...

Læs mere

1/2 løg, skåret i tern på 1x1 cm 1/2 bundt friske koriander (eller anden krydderurt) 1 lime. 2 blodgrape (elle pinkgrape) ½ rødløg 0,5 dl soja

1/2 løg, skåret i tern på 1x1 cm 1/2 bundt friske koriander (eller anden krydderurt) 1 lime. 2 blodgrape (elle pinkgrape) ½ rødløg 0,5 dl soja Go Kur 2011 Opskrifter uge 6 Mandag Morgen: Nem hjemmelavet mysli Til din skyr eller yoghurt naturel kan du bruge end god mysli fra supermarkedet, men du kan også lave den selv her er en nem en af slagsen:

Læs mere

Kokkelærens Madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. rodfrugter til og pasta. rødbedesalsa. aften Kartoffelsalat med blendet

Kokkelærens Madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. rodfrugter til og pasta. rødbedesalsa. aften Kartoffelsalat med blendet Kokkelærens Madplan Aftensmad Madpakke- Små forslag hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Blå laks med kartoffelmos Lasagne med Nakkekotelet Kylling med sellerifritter

Læs mere

Forord. Det er dejligt at være på ferie. God mad hører med til en god ferie - og god mad, det får vi i Kvindelejren på Femø.

Forord. Det er dejligt at være på ferie. God mad hører med til en god ferie - og god mad, det får vi i Kvindelejren på Femø. Forord kræs fra køkkenteltet Det er dejligt at være på ferie. God mad hører med til en god ferie - og god mad, det får vi i Kvindelejren på Femø. Der går historier om, at kvinderne en gang for mange år

Læs mere

"Mad kan sagtens være nemt og hurtigt" KOGEBOG FOR DIG PÅ SU. - med kød, fjerkræ og æg

Mad kan sagtens være nemt og hurtigt KOGEBOG FOR DIG PÅ SU. - med kød, fjerkræ og æg "Mad kan sagtens være nemt og hurtigt" KOGEBOG FOR DIG PÅ SU - med kød, fjerkræ og æg Hurtige og nemme opskrifter med kød, fjerkræ og æg Opskrifterne er fra voresmad.dk. Det er testede opskrifter, hvor

Læs mere

Den RIGTIGE MAD Kogebog

Den RIGTIGE MAD Kogebog 1 Den RIGTIGE MAD Kogebog Om morgenen Banan omelet (2 pers.) 4-5 økologiske æg 1 økologisk banan Lidt vaniljepulver Lidt kanel Smør og kokos olie til at stege i Rør æggene sammen, smelt smørret og kokos

Læs mere

Madopskrifter til familier med aktive børn

Madopskrifter til familier med aktive børn Madopskrifter til familier med aktive børn Linda Lund Tietze november 2011 Indhold Supper: Super-suppe Rejesuppe Fiskesuppe Hokaidosuppe med bagt torsk Kokus-Lime suppe Salater Grøn vitaminsalat Bulgursalat

Læs mere

Hjertevenlige opskrifter

Hjertevenlige opskrifter FORÅR SOMMER Hjertevenlige opskrifter Menu Tunmousse med grønt pynt Laksegryde med rejer Frikadeller med ovnbagte rodfrugter og kartofler Kold kartoffelsalat og kartoffelsalat med forårsgrønt Coleslaw

Læs mere

server med hakkede nødder og frugt eller bær på toppen

server med hakkede nødder og frugt eller bær på toppen Bitz store kur Opskrifter uge 1 Mandag Minutgrøntsager med minutbøf og kål Minutgrøntsager og bøffer: 4 minutbøffer á 120 g Lidt olie 250 g champignon, vasket og skåret i kvarte 250 g gulerødder, skyllede

Læs mere

Lise Faurschou Hastrup. Opskrifter og tips. Klimavenlig økologisk mad

Lise Faurschou Hastrup. Opskrifter og tips. Klimavenlig økologisk mad Lise Faurschou Hastrup Opskrifter og tips Klimavenlig økologisk mad Marts 2009 Koldhævede små rugbrød (ca. 30 stk.) 1 l koldt vand 2,5 dl yoghurt 1/2 pakke gær ca. 750 g rugmel ca. 750 g sigtet spelt /godt

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag madplan uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Rugbrød med ost og spejlæg Havregrød med power Ostemad Ruggrød med solbær Morgenmad: Rugbrødsklapsammen med ost og æg på siden Spinatomelet

Læs mere

8 lækre opskrifter på lam

8 lækre opskrifter på lam 8 lækre opskrifter på lam Lammeskank med mørk øl og lakrids 2 store eller 4 små lammeskanke ½ spsk. lakridspulver eller ½ lakridsrod 2 store mørke øl 8 fed hakket hvidløg 3 gulerødder i tern 1 løg i tern

Læs mere

Opskrifter Ædedolkepakker - tortilla med kylling og grønt Æg- freestyle Hjemmelavet pastasalat Madmuffins med spinat, broccoli og parmaskinke

Opskrifter Ædedolkepakker - tortilla med kylling og grønt Æg- freestyle Hjemmelavet pastasalat Madmuffins med spinat, broccoli og parmaskinke Opskrifter Ædedolkepakker - tortilla med kylling og grønt Æg- freestyle Hjemmelavet pastasalat Madmuffins med spinat, broccoli og parmaskinke Madpakke- sandwich med tunsalat Madpakkesandwich med æggesalat

Læs mere

FISK OPSKRIFTSSAMLING

FISK OPSKRIFTSSAMLING FISK OPSKRIFTSSAMLING 1 Opskrifter 1. Torsk i fad med kartofler... 4 2. Ovnbagt torskerogn med kartoffelgratin og agurkesalat... 5 3. Fiskefilet med pommes frites og hjemmelavet remoulade... 6 4. Porretærte

Læs mere

Nr. 1 - Michael Pedersen. Forret

Nr. 1 - Michael Pedersen. Forret Råvarer: Pighvar Østers Forskellige Kartofler Kørvel Agurk Persille Purløg Dild Estragon Skalotteløg Perleløg Løg Citron Sukker Æbleeddike Smør Fløde Hønsefond Forret Tatar af pighvar og østers Syltet

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag madplan uge 1 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Morgenmad: Ruggrød Omelet Skyr med æble og mysli Ruggrød ala solbær Sandwich Ristet råkost toast Syrnet mysli Mellem: Gulerødder med skyrcreme

Læs mere

Aften Kyllingebryst med linser og rødder. Hertil salat af grape Ingredienser 4 personer

Aften Kyllingebryst med linser og rødder. Hertil salat af grape Ingredienser 4 personer Bitz Store Kur - Opskrifter til uge 2 Mandag Nem hjemmelavet mysli Til din skyr eller yoghurt naturel kan du bruge end god mysli fra supermarkedet, men du kan også lave den selv her er en nem en af slagsen:

Læs mere

- flere grundopskrifter Så hvis et måltid har en lavere ratio end 0,5, Bitz kur 2014

- flere grundopskrifter Så hvis et måltid har en lavere ratio end 0,5, Bitz kur 2014 gennemsnittet af dine måltider for en dag. - flere grundopskrifter Så hvis et måltid har en lavere ratio end 0,5, Bitz kur 2014 kan du med fordel sørge for, at dagens øvrige måltider har en højere ratio

Læs mere

Opskrifter på mad ved bål og udekomfur

Opskrifter på mad ved bål og udekomfur Opskrifter på mad ved bål og udekomfur Fra bogen Fyr og flamme mad, bål og økologi i børnehøjde af Lise Faurschou Hastrup, 2005 Udgivet af Børnehaven Ajstrup Gl. Skoles Forlag www.ajstrup.dk/fyrogflamme.htm

Læs mere

oscar saucer Dette opslagsværk skal være inspirerende og gøre det let at komme igang med at videreudvikle på smagen i de saucer, som serveres.

oscar saucer Dette opslagsværk skal være inspirerende og gøre det let at komme igang med at videreudvikle på smagen i de saucer, som serveres. OSCAR SauceR oscar saucer Sauce er det som bringer alle elementerne på en tallerken sammen. Saucen er med til at fremhæve smag og bidrage til harmoni i måltidet. Dette kompendium omhandler saucer i et

Læs mere

Meget mere. vegetarmad. 19 skønne vegetarretter

Meget mere. vegetarmad. 19 skønne vegetarretter Meget mere vegetarmad 19 skønne vegetarretter Krydret tomatsuppe med kidneybønner og basilikumolie Nøglehulsopskrift - 4. oktober 2013 Krydret tomatsuppe med kidneybønner og basilikumolie Det skal du bruge

Læs mere

Ovnstegning Fiskene saltes indvendig og steges i et ildfast fad midt i ovnen ved 200 C i 20-30 minutter.

Ovnstegning Fiskene saltes indvendig og steges i et ildfast fad midt i ovnen ved 200 C i 20-30 minutter. Alt magisk fra havet Fisk skaldyr En gang om ugen skal der fisk på middagsbordet. Eksempelvis en ret med hajmalle, laks, makrel, tun eller ørred eller hjemmelavede fiskefrikadeller. Derudover er det godt

Læs mere

303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter 303 Slankeopskrifter Nomedica 303 slankeopskrifter af John Buhl sikker slank 303 Slankeopskrifter Copyright 2002, 2003, 2004, 2007, 2009, 2012 Forfatter: John Buhl Forlag: Nomedica 1. udgave som e-bog.

Læs mere

s # 2 Nemme og lækre weekendretter med Nemme og lækre weekendretter med fisk #2

s # 2 Nemme og lækre weekendretter med Nemme og lækre weekendretter med fisk #2 s # 2 I denne kogebog kan du hente inspiration til 56 nemme og lækre weekendretter med fisk. Retterne er opdelt på de fire årstider forår, sommer, efterår og vinter og både fisk, tilbehør og tilberedningsform

Læs mere