TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. for. Østbirk Varmeværk A.m.b.a.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. for. Østbirk Varmeværk A.m.b.a."

Transkript

1 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING for Østbirk Varmeværk A.m.b.a.

2 Indhold 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV Tekniske bestemmelser Kunden Aftalegrundlag Installatøren TILSLUTNINGSBESTEMMELSER Anmodning om fjernvarme Stikledningen Placering af stikledningen Dimensionering af stikledningen Når SELSKABET udfører ledningen INSTALLATIONSBESTEMMELSER Autorisation Varmeinstallationer Komponenter Afkøling af fjernvarmevandet Vejrkompensering ETABLERING AF MÅLEUDSTYR Udlevering af måleudstyr Placering af måleudstyr Pladskrav PROJEKTERING OG UDFØRELSE AF VARMEINSTALLATIONER Dimensioneringsgrundlag Projektering og udførelse TILSLUTNINGSARRANGEMENT Mindre anlæg Større anlæg Installationer til varmt brugsvand INTERNE RØRLEDNINGER Interne rørledninger Montering af rørledninger SPECIELLE ANLÆG Svømmebade, procesvarmeanlæg ISOLERING Rørledninger og beholdere TRYKPRØVNING, SYN OG IDRIFTSÆTTELSE Trykprøvning Prøvetryk Syn af anlæg Påfyldning og gennemskylning Indregulering... 13

3 11 DRIFTSBESTEMMELSER Fremløbstemperaturen Afkøling Differenstryk Hovedhaner Fjernvarmen Serviceordning Aftapning af fjernvarmevand Driftsforstyrrelser MÅLING AF FJERNVARMEFORBRUG Måleudstyr Montering af måler Lækage Elforbrug Verificering Målerudstyr Flytningen af måler Fjernaflæsning Korrekt visning IKRAFTTRÆDEN M.V Ikrafttrædelse Meddelelse om ændringer TILSYNS OG KLAGEMYNDIGHED MV Ankenævnet på Energiområdet Det alternative tvistløsningsorgan Energitilsynet Energiklagenævnet EU s klageportal... 17

4 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV. 1.1 Tekniske bestemmelser Tekniske Bestemmelser for fjernvarmelevering for Østbirk Varmeværk A.m.b.a., Industrivej 9, 8752 Østbirk, tlf.nr , CVR-nr , er i det følgende benævnt SELSKABET. De tekniske bestemmelser er gældende for projektering, udførelse og ændring af varmeinstallationer ved tilslutning til SELSKABETS ledningsnet samt for installation, drift og vedligeholdelse af varmeinstallationer. 1.2 Kunden Ejeren/ejerne/lejere af ejendomme, der er tilsluttet fjernvarmeforsyningen og aftager fjernvarme, er i det følgende benævnt KUNDEN. Ejeren af ejendommen er benævnt EJEREN AF EJENOMMEN 1.3 Aftalegrundlag Aftalegrundlaget mellem SELSKABET og KUNDEN er fastlagt i: Almindelige bestemmelser Tekniske bestemmelser Vedtægter Takstblad Aftale om fjernvarme Velkomstbrev. 1.4 Installatøren INSTALLATØREN er den person, der i henhold til bestemmelserne i 3.1 er berettiget til at udføre arbejder på en ejendoms varmeinstallation.

5 2 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER Etablering af fjernvarmetilslutning 2.1 Anmodning om fjernvarme Anmodning om en ejendoms tilslutning til fjernvarmeforsyningen fremsendes skriftligt til SELSKABET af EJEREN AF EJENOMMEN eller en af ejeren bemyndiget person med oplysninger om ejendommens størrelse, årligt varmebehov og maksimalt varmeeffektbehov samt beliggenhed. 2.1 Stikledningen Det ledningsnet, der etableres fra hovedledningen/fordelingsledningen til ejendommens hoved-haner, benævnes i det følgende som stikledningen. 2.2 Placering af stikledningen Ved nytilslutninger placeres stikledningen efter de med kortest mulig føringsvej under hensyn til de faktiske muligheder og forhold herunder andre ledninger mv. SELSKABET ejer stikledningen frem til hovedhanerne. Hovedhaner placeres udvendigt i skab eller umiddelbart inden for ydervæg. Hvis det undtagelsesvis ikke er muligt, skal der træffes aftale med SELSKABET forud for arbejdets udførelse. Stikledningen skal være udskiftelig og lægges i foringsrør ved skjult installation. SELSKABET etablerer stikledningen fra hovedledningen/fordelingsledningen til hovedhanerne på ejendommen. Inden etablering af stikledningen skal EJEREN foretage opgravning fra skel til sokkel og etablere et foringsrør fra udvendig sokkel til hovedhanernes placering. Foringsrør leveres af SELSKABET. Alt jordarbejde udføres af EJER. For placering af stikledning til eksisterende ejendomme træffes aftale mellem EJEREN AF EJENOMMEN eller dennes bemyndigede og SELSKABETS repræsentant. 2.3 Dimensionering af stikledningen Dimensionering af stikledningen udføres af SELSKABET under hensyntagen til bestemmelserne i afsnit 5 og Når SELSKABET udfører ledningen (alene ved renovering af stikledning) Retablering efter fjernvarmearbejde, når SELSKABET udfører ledningen. Efter stikledningens indføring i ejendommen efter vedligeholdelses- og reparationsarbejder foretager SELSKABETS entreprenør en tilmuring og efterpudsning af grundhullet i muren og/eller i gulvet. Reparationen udføres på en god og ordentlig måde, men det må ikke forventes, at stikindføringen ikke efterlader sig synlige spor. Efter at ejendommens stikledning er etableret, tilfyldes det opgravede areal, optagne fliser nedlægges, og eventuelt græs retableres med græsfrø. EJEREN må selv sørge for øvrig udvendig retablering, herunder plantning af træer og buske samt indvendig retablering af klinker, fliser, stiftmosaik, trægulv eller anden belægning. Herefter overgår almindelig vedligeholdelse af stikledningsindføringen til EJEREN AF EJENDOMMEN.

6 3 INSTALLATIONSBESTEMMELSER Udførelse af installationsarbejde 3.1 Autorisation Arbejder på ejendommens varmeinstallation må udføres af firmaer med autorisation som VVS- installatør i henhold til LOV nr. 401 af 28. april 2014 med senere ændringer. 3.2 Varmeinstallationer Varmeinstallationer, der tilsluttes SELSKABETS ledningsnet, skal projekteres og udføres i overensstemmelse med de til enhver tid gældende love, bekendtgørelser, normer og standarder samt de krav, der er indeholdt i SELSKABETS Almindelige og Tekniske Bestemmelser for fjernvarmelevering, jf.5.2. Er installationerne ikke projekteret og udført i overensstemmelse med ovenstående, kan SELSKABET kræve de pågældende installationer ændret. Sker dette ikke, er SELSKABET af sikkerhedsmæssige og/eller driftsmæssige grunde berettiget til at nægte installationerne tilsluttet. 3.3 Komponenter Hvis der installeres komponenter, som i forhold til SELSKABETS driftsbestemmelser (se afsnit 11) kræver andre tryk eller temperaturforhold, er SELSKABET ikke forpligtet til at ændre sine driftsforhold. 3.4 Afkøling af fjernvarmevandet Alle varmeinstallationer skal opbygges og indreguleres til en vandstrøm, der sikrer bedst mulig afkøling af fjernvarmevandet. Det gælder også styring af varmt brugsvand og eventuel vejrkompensering. Alle radiatorer, gulvvarmekredse og varmtvandsbeholdere skal være udstyret med mængdebegrænser. Ved gulvvarme indsendes indreguleringsskema til SELSKABET. 3.5 Vejrkompensering Centralvarmeanlæg skal forsynes med kontinuert, automatisk styring af fremløbstemperaturen efter varmebehovet (vejrkompensering). jf. DS 469.

7 4 ETABLERING AF MÅLEUDSTYR 4.1 Udlevering af måleudstyr SELSKABET etablerer måleudstyr eller udleverer måleudstyr og/eller passtykke til INSTALLATØREN. 4.2 Placering af måleudstyr SELSKABET meddeler målerens placering til INSTALLATØREN. 4.3 Pladskrav Der skal som minimum være en friplads på 40 centimeter foran hovedhaner. Der skal som minimum være en fri højde på 1,9 meter og en fri bredde på mindst 0,7 meter i skakte.

8 5 PROJEKTERING OG UDFØRELSE AF VARMEINSTALLATIONER 5.1 Dimensioneringsgrundlag Varmeinstallationer dimensioneres for en fjernvarmefremløbstemperatur på 60 C og en afkøling af fjernvarmevandet på mindst 25 C ved minus 12 C udetemperatur. Brugsvandsanlæg dimensioneres for en fjernvarmefremløbstemperatur på 60 C og en afkøling på mindst 25 C. De dimensionerende frem- og returløbstemperaturer gælder ved fjernvarmestikkets hovedhaner. 5.2 Projektering og udførelse Enhver varmeinstallation skal projekteres og udføres i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. Lovgivning gælder nye anlæg og ved ombygning af eksisterende vekslerinstallationer. Det anbefales endvidere at følge anbefalingerne i Dansk Fjernvarmes Vejledning Bedre Brugerinstallationer. På udgivelsestidspunktet er endvidere følgende bestemmelser gældende på området: Bygningsreglementet BR15 DS 418 Norm for beregning af bygningers varmetab DS 439 Norm for vandinstallationer DS 469 Norm for varme- og køleanlæg i bygninger DS 452 Norm for termisk isolering af tekniske installationer.

9 6 TILSLUTNINGSARRANGEMENT Forbindelsen mellem fjernvarmens hovedventiler og ejendommens varmeanlæg skal udføres så enkelt og overskueligt som muligt, efter aftale med SELSKABET. 6.1 Mindre anlæg Tilslutningsarrangementet for mindre anlæg, som forbinder fjernvarmeforsyningen med KUNDENS varmeinstallation, skal udføres med standardunits, der opfylder dimensioneringskravene i afsnit 5.1 og efter SELSKABETS principdiagram for brugerinstallationer. Det anbefales, at der altid anvendes energimæssigt optimale units og pumper. 6.2 Større anlæg Større anlæg og anlæg, der ikke kan udføres med standardunits, skal principielt udføres som vist på SELSKABETS principdiagram. 6.3 Installationer til varmt brugsvand Installationer til varmt brugsvand skal som minimum kunne overholde dimensioneringskravet til afkøling, jf. afsnit 5.1. Installationen skal følge de af SELSKABET opstillede krav. Der kan installeres varmtvandsbeholder eller gennemstrømningsvandvarmer (brugsvandsvarmeveksler). Hvis der ønskes opsat gennemstrømningsvandvarmer (ej nyudstykninger) skal man være opmærksom på, at det eventuelt ikke alle steder i fjernvarmenettet kan garanteres, at der vil kunne opnås tilstrækkeligt højt differenstryk. Det anbefales derfor at kontakte SELSKABET, inden installation etableres. I nyudstykninger må der kun anvendes varmtvandsbeholdere, idet ledningsnettet ikke er dimensioneret til gennemstrømningsvandvarmere.

10 7 INTERNE RØRLEDNINGER 7.1 Interne rørledninger Interne rørledninger skal udføres i overensstemmelse med Norm for varme- og køleanlæg i bygninger DS 469 med senere ændringer. Medierørene skal have en mekanisk styrke og holdbarhed, som tilgodeser de maksimalt forekommende tryk og temperaturer. Stålrør kan samles med gevindsamlinger, svejsesamlinger eller flangesamlinger. Kobberrør kan samles ved hårdlodning, preskoblinger eller klemringsfittings. Plastrør samles med preskoblinger eller klemringsfittings. Rustfri stålrør samles med preskoblinger. Skjulte, ikke-udskiftelige anlægsdele skal være vedligeholdelsesfrie og have en bestandighed og funktionsstabilitet, der svarer til de bygningsdele, hvori de er indbygget. Skjulte rørledninger i stål må kun samles ved svejsning. Skjulte kobberrør må kun samles ved hårdlodning. Der må ikke anvendes samlinger i skjulte plastrørsledninger. Interne rørledninger i jord mellem bygninger skal, ved direkte fjernvarmetilslutning (uden varmeveksler), udføres i præisolerede rør i samme type eller tilsvarende kvalitet som fjernvarmestikledningen. Plastrør må ikke anvendes ved direkte tilslutning, hvis fremløbstemperaturen kan overstige 90 C. Det bør altid sikres, at anvendte plastrør er godkendt til at tåle de forekommende temperaturer. 7.2 Montering af rørledninger Rørledninger skal monteres på en sådan måde, at der er mulighed for ekspansionsbevægelser samt for udluftning og aftapning i fornødent omfang. Aftapninger skal forsynes med prop eller slutmuffe med kæde.

11 8 SPECIELLE ANLÆG 8.1 Svømmebade, procesvarmeanlæg Tilslutning af specielle anlæg, f.eks. svømmebade, procesvarmeanlæg, gartnerier samt virksomheder med et særligt stort behov for varme og varmt brugsvand og/eller ventilation, skal i hvert enkelt tilfælde aftales nærmere med SELSKABET af hensyn til dimensionering og placering af stikledning og måler.

12 9 ISOLERING 9.1 Rørledninger og beholdere I henhold til Bygningsreglementet skal varmeinstallationer, herunder rørledninger og beholdere, isoleres mod varmetab efter DS 452 Norm for termisk isolering af tekniske installationer.

13 10 TRYKPRØVNING, SYN OG IDRIFTSÆTTELSE 10.1 Trykprøvning Enhver nytilslutning eller udvidelse af en varmeinstallation, der tilsluttes direkte, skal trykprøves inden tilslutningen. Samlinger på rørledninger må ikke isoleres, indmures eller på anden måde tildækkes, før trykprøve er foretaget. SELSKABETS forbeholder sig ret til at overvære trykprøvningen. Trykprøvning fortages normalt af INSTALLATØREN Prøvetryk Prøvetrykket skal generelt være mindst 1,5 gange det højest forekommende tryk (dynamisk + statisk) i SELSKABETS forsyningsledninger. I øvrigt skal Arbejdstilsynets til enhver tid gældende forskrifter om trykprøvning følges. Trykket i forsyningsledningerne kan stige til 4,5 bar. Prøvetrykket skal derfor for varmeinstallationer, der tilsluttes direkte, generelt være mindst 6 bar Syn af anlæg Syn af anlæg foretages i overværelse af en repræsentant fra SELSKABET. Såfremt denne i forbindelse med syn eller trykprøve bliver bekendt med fejl og mangler ved varmeinstallationen, er repræsentanten forpligtet til at påtale disse over for EJEREN AF EJENOMMEN. Med SELSKABETS syn og overværelse af trykprøve påtager SELSKABET sig i øvrigt intet ansvar for varmeinstallationen, ud over det ansvar, man kan ifalde efter dansk rets almindelige regler, såfremt man begår ansvarspådragende handlinger eller undladelser. Er installationerne ikke projekteret og/eller udført i overensstemmelse med DS 469 eller skærpede krav, jf. nærværende Tekniske Bestemmelser for fjernvarmelevering, kan SELSKABET kræve de pågældende installationer ændret. Sker dette ikke, er SELSKABET af sikkerhedsmæssige og driftsmæssige grunde berettiget til at nægte installationerne tilsluttet fjernvarmenettet Påfyldning og gennemskylning Inden idriftsættelse og efter reparationsarbejder på en varmeinstallation skal denne grundigt gennemskylles. Påfyldning og idriftsættelse af varmeinstallationen bør normalt ske med fjernvarmevand gennem fremløbsledningen for alle direkte anlæg Indregulering Det påhviler INSTALLATØREN i forbindelse med afleveringen at sørge for en omhyggelig indregulering af den samlede varmeinstallation (inkl. radiatortermostatventiler, gulvvarmekreds og evt. pumpe), så optimal afkøling af fjernvarmevandet opnås. Det påhviler INSTALLATØREN at instruere EJEREN AF EJENOMMEN/KUNDEN om selve varmeinstallationens drift, jf. DS 469.

14 11 DRIFTSBESTEMMELSER Drift og vedligeholdelse af varmeinstallationen 11.1 Fremløbstemperaturen Varmeenergien leveres som cirkulerende opvarmet vand (fjernvarmevand) med en fremløbstemperatur, der af SELSKABET reguleres efter klimatiske forhold, f.eks. udetemperatur, solindstråling og vindstyrke, typisk varierende mellem 60 C og 80 C i hovedledningsnettet. Fremløbstemperaturen til en ejendom kan være lavere end ovennævnte temperaturer, når vandgennemstrømningen i stikledningen er lille Afkøling Fjernvarmevandet skal afkøles, således at gennemsnitsafkølingen over et forbrugsår ikke er mindre end 25 C og at returtemperaturen ikke overstiger 40 C. Det påhviler EJEREN AF EJENDOMMEN at holde varmeinstallationen i god stand og sikre, at installationen ikke er til- kalket, så god afkøling ikke kan opnås. Såfremt denne afkøling eller returtemperatur ikke opnås, er SELSKABET berettiget til at opkræve betaling manglende afkøling, jf. det til enhver tid gældende takstblad Differenstryk SELSKABET leverer et differenstryk, som er anvendeligt for de af varmeværket godkendte installationer. SELSKABET har pligt til at levere den varmeeffekt, der er abonneret på, med et differenstryk på mindst 0,2 bar. Det er en forudsætning, at SELSKABETS forskrift for minimumsafkøling er overholdt. Trykket i fremløbsledningen ved hovedhanen vil maksimalt være 4,5 bar Hovedhaner Vedligeholdelse af hovedhaner foretages af SELSKABET. I tilfælde af brand, rørbrud eller lignende skal begge hovedhaner lukkes, og aftapningshanerne på varmeinstallationen skal åbnes. Hovedhanerne skal enten være helt åbne eller helt lukkede Fjernvarmen Serviceordning Ud over SELSKABETS almindelige service kan SELSKABET være tilsluttet Fjernvarmens Serviceordning. Yderligere oplysninger om ordningen kan fås ved henvendelse til SELSKABET eller på hjemmesiden Aftapning af fjernvarmevand Ved reparation og vedligeholdelse af ejendommens varmeinstallation må aftapning af fjernvarmevand almindeligvis kun foretages af INSTALLATØREN efter aftale med SELSKABET Driftsforstyrrelser Hvis EJEREN AF EJENOMMEN ejer anlægget, herunder vekslerunit mv., gælder det, at driftsforstyrrelser i ejendommens varmeinstallation foranlediget af aflukninger i hovedledningsnettet afhjælpes af SELSKABET ved henvendelse til SELSKABET. Driftsforstyrrelser i ejendommens varmeinstallation i øvrigt afhjælpes af INSTALLATØREN

15 12 MÅLING AF FJERNVARMEFORBRUG 12.1 Måleudstyr SELSKABET leverer det for afregning mellem KUNDEN og SELSKABET nødvendige måleudstyr og bestemmer målernes antal, størrelse, type og placering Montering af måler Varmemåleren skal monters efter målerleverandørens og SELSKABETs anvisninger Lækage Det er til enhver tid EJEREN AF EJENOMMENs ansvar, at varmeinstallationen er i forsvarlig sikkerhedsmæssig stand og tæt og dermed at forebygge lækager. Ved fjernaflæsning og eventuel lækageovervågning påtager SELSKABET sig ikke ansvar for lækage eller skader som følge af lækage Elforbrug Ved energimålere tilsluttet 230V-nettet betaler KUNDEN elforbruget. Såfremt KUNDEN opsætter bimålere for intern fordeling af varmeforbruget, er dette SELSKABET uvedkommende Verificering Måleudstyret ejes og vedligeholdes af SELSKABET. Udstyret verificeres ved stikprøvekontrol efter gældende lovgivning og udskiftes efter regler fastsat af SELSKABET. Gældende lovgivning: Måleteknisk Vejledning MV fra oktober Målerudstyr Måleudstyret og dettes placering må ikke ændres uden SELSKABETS godkendelse. De ved målere og ventiler anbragte plomber må kun brydes af SELSKABETS personale eller af SELSKABET dertil bemyndigede personer. Uautoriseret opbrydning af plomberinger er strafbart. Foretages der indgreb mod måler eller plomber, og dette medfører tvivl om målingens korrekthed, annulleres målingen, og SELSKABET beregner forbruget. Indgreb kan medføre, at der indgives politianmeldelse Flytningen af måler SELSKABET har ret til at flytte måleudstyret, hvis det anses for nødvendigt. Omkostningerne ved flytningen afholdes af SELSKABET. Ønsker EJEREN AF EJENOMMEN måleren flyttet, skal flytningen godkendes af SELSKABET. Udgiften til flytningen betales i så fald af EJEREN AF EJENOMMEN Fjernaflæsning Er varmemålerne fjernaflæst, kan der foretages periodeaflæsninger til brug for drift og vedligeholdelse med ned til en frekvens på 60 minutters intervaller. Dataopsamling og håndtering af data sker elektronisk og efter de til enhver tid gældende retningslinjer fra Datatilsynet Korrekt visning Ved tvivl om målerens korrekte visning er SELSKABET berettiget til, for egen regning, at afprøve måleren. KUNDEN kan ved skriftlig henvendelse og mod betaling til SELSKABET forlange at få måleren afprøvet.

16 13 IKRAFTTRÆDEN M.V. Ikrafttræden og ændring af bestemmelserne 13.1 Ikrafttrædelse Nærværende "Tekniske Bestemmelser for fjernvarmelevering er vedtaget af: Bestyrelsen for Østbirk Varmeværk A.m.b.a. Den 15. juni 2016 og anmeldt til Energitilsynet. Bestemmelserne træder i kraft den 01. juli Meddelelse om ændringer SELSKABET er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i bestemmelserne.

17 14 TILSYNS OG KLAGEMYNDIGHED MV Ankenævnet på Energiområdet Det alternative tvistløsningsorgan Carl Jacobsens Vej Valby Tlf.: Ankenævnet på Energiområdet varetager de konkrete civilretlige forbrugerklager, som eksempelvis klager over målt forbrug, restanceinddrivelse, forsyningsafbrydelse, flytteafregning, ejerskifte, udtrædelsesgodtgørelse mv. Klagen skal typisk angå et økonomisk krav mod energiselskabet, f.eks. et krav om at få tilbagebetalt et beløb, fordi det faktiske forbrug ikke svarer til det målte forbrug Energitilsynet Energitilsynet behandler klager over generelle forhold efter varmeforsyningsloven og regler udstedt i medfør af loven, f.eks. klager over priser og generelle leveringsbestemmelser. Energitilsynet Carl Jacobsens Vej Valby Tlf.: post@energitilsynet.dk Energiklagenævnet Når Energitilsynet har truffet en afgørelse, kan KUNDEN inden fire uger anke afgørelsen ved at sende en klage Energiklagenævnet: Energiklagenævnet Frederiksborggade København K Tlf.: ekn@ekn.dk 14.4 EU s klageportal EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives på Ved indgivelse af klage skal du angive fjernvarmeselskabets adresse xx@yy.dk

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ANVENDELSESOMRÅDE 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Ærøskøbing Fjernvarme A.M.B.A., idet følgende

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING for Hornbæk Fjernvarme A.m.b.a.

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING for Hornbæk Fjernvarme A.m.b.a. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING for Hornbæk Fjernvarme A.m.b.a. INDHOLD 1. Gyldighedsområde og definitioner mv... side 3 2. Tilslutningsbestemmelser side 3 3. Installationsbestemmelser side

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING SKJERN FJERNVARME TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Skjern Fjernvarme Kongevej 41 6900 Skjern tlf.nr. 97 35 14 44, CVR-nr. 46 07 69 15 Mail: kontor@skjernfjernvarme.dk 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering. gældende for. Lemvig Varmeværk a.m.b.a.

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering. gældende for. Lemvig Varmeværk a.m.b.a. Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering gældende for Lemvig Varmeværk a.m.b.a. 2 se, og stikledningen skal være udskiftelig og lægges i foringsrør ved skjult installation. For placering af stikledning

Læs mere

NORDBY FJERNVARME A. m. b. A. FJERNVARME TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Marts 2016. Tekniske bestemmelser Side 1

NORDBY FJERNVARME A. m. b. A. FJERNVARME TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Marts 2016. Tekniske bestemmelser Side 1 NORDBY FJERNVARME A. m. b. A. FJERNVARME TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Marts 2016 Side 1 Indhold side Gyldighedsområde og definitioner m.v. 3 Etablering af fjernvarmetilslutning 4 Udførelse

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Fuglebjerg Fjernvarme. 1. oktober 2018

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Fuglebjerg Fjernvarme. 1. oktober 2018 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Fuglebjerg Fjernvarme 1. oktober 2018 1 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag...

Læs mere

E.ON VARME DANMARK A/S 13. februar 2002 Lendemarke fjernvarme

E.ON VARME DANMARK A/S 13. februar 2002 Lendemarke fjernvarme E.ON VARME DANMARK A/S 13. februar 2002 Lendemarke fjernvarme TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING 1 Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra E.ON

Læs mere

Tekniske bestemmelser for Broager Fjernvarmeselskab A.m.b.A

Tekniske bestemmelser for Broager Fjernvarmeselskab A.m.b.A Tekniske bestemmelser for Broager Fjernvarmeselskab A.m.b.A Østergade 21 6310 Broager Indledning Denne vejledning omfatter den del af aftalegrundlaget, som omhandler de tekniske forhold i forbindelse med

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING 1 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1.4 Installatøren... 4 2 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Fjernvarmeselskab

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Fjernvarmeselskab TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Fjernvarmeselskab 1 2 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 5 1.1 Tekniske bestemmelser... 5 1.2 Kunden... 5 1.3 Aftalegrundlag... 5 1.4 Installatøren...

Læs mere

Løsning Fjernvarme A.m.b.a. Fasanvej 2 8723 Løsning 75 65 11 55

Løsning Fjernvarme A.m.b.a. Fasanvej 2 8723 Løsning 75 65 11 55 Løsning Fjernvarme A.m.b.a. Fasanvej 2 8723 Løsning 75 65 11 55 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering. INDHOLDSFORTEGNELSE ANVENDELSESOMRÅDE 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v TILSLUTNINGSBESTEMMELSER

Læs mere

Vejle Fjernvarme a.m.b.a.

Vejle Fjernvarme a.m.b.a. Vejle Fjernvarme a.m.b.a. INDHOLD Side 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV 3 2 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER 3 3 INSTALLATIONSBESTEMMELSER 4 4 ETABLERING AF MÅLEUDSTYR 5 5 PROJEKTERING OG UDFØRELSE AF VARMEINSTALLATIONER

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Ry Varmeværk A.m.b.a.

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Ry Varmeværk A.m.b.a. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Ry Varmeværk A.m.b.a. Gyldig fra august 2018 1 Indhold 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Jerslev Kraftvarmeværk A.m.b.a.

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Jerslev Kraftvarmeværk A.m.b.a. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Jerslev Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1 INDLEDNING Nærværende Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering er en væsentlig del af aftalegrundlaget mellem SELSKABET

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ANNULLERER UDSENDT SIDE NR.: 1/15. INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag...

Læs mere

Fjerritslev Fjernvarme

Fjerritslev Fjernvarme TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Fjerritslev Fjernvarme 1 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1.4 Installatøren...

Læs mere

Karup Varmeværk & Kølvrå Fjernvarmecentral. Tekniske leveringsbestemmelser for fjernvarmelevering

Karup Varmeværk & Kølvrå Fjernvarmecentral. Tekniske leveringsbestemmelser for fjernvarmelevering Karup Varmeværk & Kølvrå Fjernvarmecentral Tekniske leveringsbestemmelser for fjernvarmelevering Juni 2014 Indhold Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 4 Etablering af fjernvarmetilslutning... 5 Udførelse

Læs mere

Energivej 3, 7323 Give, tlf , CVR-nr: ,

Energivej 3, 7323 Give, tlf , CVR-nr: , TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering for Give Fjernvarme Amba, Energivej 3, 7323 Give, tlf. 7573 1022,

Læs mere

Saltum Fjernvarmeværk

Saltum Fjernvarmeværk TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Saltum Fjernvarmeværk Side 1 INDLEDNING Denne Vejledning omfatter den del af aftalegrundlaget, som omhandler de tekniske forhold ved udførelse og drift af varmeinstallationer

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Tim Kraftvarmeværk a.m.b.a.

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Tim Kraftvarmeværk a.m.b.a. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Tim Kraftvarmeværk a.m.b.a. 1 Indledning Nærværende Tekniske Bestemmelser for fjernvarmelevering er en del af det samlede aftalegrundlag mellem kunderne og

Læs mere

1 ANVENDELSESOMRÅDE (Gyldighedsområde og definitioner m.v.) 1.1 Tekniske Bestemmelser... 4 1.2 Forbrugeren... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1.

1 ANVENDELSESOMRÅDE (Gyldighedsområde og definitioner m.v.) 1.1 Tekniske Bestemmelser... 4 1.2 Forbrugeren... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1. 1 ANVENDELSESOMRÅDE (Gyldighedsområde og definitioner m.v.) 1.1 Tekniske Bestemmelser... 4 1.2 Forbrugeren... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1.4 Installatøren... 4 2 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER (Etablering af

Læs mere

VORDINGBORG FJERNVARME A/S

VORDINGBORG FJERNVARME A/S VORDINGBORG FJERNVARME A/S Tekniske bestemmelser Maj 2013 VORDINGBORG FJERNVARME A/S - Tekniske Bestemmelser Maj 2013 Side 2 af 21 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE INDLEDNING... 3 ANVENDELSESOMRÅDE... 4 1. Gyldighedsområde

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. 1 Gyldighedsområde og definitioner m.v.

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. 1 Gyldighedsområde og definitioner m.v. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING 1 Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Dybvad Varmeværk a.m.b.a., Jernbanegade 8a, CVR-nr: 40 92 00 13,

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. REFA Gedser Fjernvarme A/S. Tekniske bestemmelser REFA Gedser Fjernvarme 7/16

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. REFA Gedser Fjernvarme A/S. Tekniske bestemmelser REFA Gedser Fjernvarme 7/16 1 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING REFA Gedser Fjernvarme A/S 2 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1.4

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING HØNG VARMEVÆRK Banemarken 8 4270 Høng Tlf. 58 85 24 32 mail@fjernvarmevaerk.dk www.fjernvarmevaerk.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Side TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

Læs mere

Tekniske Bestemmelser

Tekniske Bestemmelser Tekniske Bestemmelser for Gørding Varmeværk Amba INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV. 2 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER 3 INSTALLATIONSBESTEMMELSER 4 ETABLERING AF MÅLEUDSTYR 5 PROJEKTERING OG UDFØRELSE

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarme levering

Tekniske bestemmelser for fjernvarme levering Tekniske bestemmelser for fjernvarme levering For Tørring Kraftvarmeværk A.m.b.A Gældende fra januar 2015. Tekniske bestemmelser Side 1 Tekniske bestemmelser INDHOLDSFORTEGNELSE Side INDLEDNING... 3 TEKNISKE

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Thisted Varmeforsyning 2018

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Thisted Varmeforsyning 2018 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Thisted Varmeforsyning 2018 1 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1.4

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Østerdalen 3 6520 Toftlund Side 2 16. maj 2006 Indholdsfortegnelse TEKNISKE BESTEMMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING 4 ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Udgave 2017

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Udgave 2017 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Udgave 2017 Egtved Varmeværk A.m.b.A Søndergade 35 6040 Egtved www. Egtvedvarme.dk tlf: 7555 1133 1 2 INDLEDNING Egtved Varmeværks bestemmelser følger de bestemmelser

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARME- LEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARME- LEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARME- LEVERING HALS FJERNVARME AMBA BYGMESTERVEJ 9-11 9370 HALS (Tekniske bestemmelser 2005) Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 1 Indledning Side 2 Tekniske Bestemmelser

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. INDHOLDSFORTEGNELSE Side INDLEDNING 2. ANVENDELSESOMRÅDE 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m.

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. INDHOLDSFORTEGNELSE Side INDLEDNING 2. ANVENDELSESOMRÅDE 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m. INDHOLDSFORTEGNELSE Side INDLEDNING 2 ANVENDELSESOMRÅDE 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v 3 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER 3 2. Etablering af fjernvarmetilslutning 6 INSTALLATIONSBESTEMMELSER 8 3. Udførelse

Læs mere

Aftalegrundlaget mellem SELSKABET og KUNDEN er fastlagt i:

Aftalegrundlaget mellem SELSKABET og KUNDEN er fastlagt i: Tårs Varmeværk Tekniske bestemmelser 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV. 1.1 Tekniske Bestemmelser for fjernvarmelevering Tårs Varmeværk amba, Damhusvej 27, 9830 Tårs, tlf.nr. 98961864, CVR-nr. 64463411,

Læs mere

1.2 Ejeren/ejerne af ejendomme, der er tilsluttet fjernvarmeforsyningen, er i det følgende benævnt FORBRUGEREN.

1.2 Ejeren/ejerne af ejendomme, der er tilsluttet fjernvarmeforsyningen, er i det følgende benævnt FORBRUGEREN. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ANVENDELSESOMRÅDE 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Filskov Energiselskab, i det følgende benævnt

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Tarm Varmeværk A.m.b.a. Gældende fra 1. januar 2019.

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Tarm Varmeværk A.m.b.a. Gældende fra 1. januar 2019. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Tarm Varmeværk A.m.b.a. Gældende fra 1. januar 2019. 1 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3

Læs mere

Augustenborg Fjernvarme a.m.b.a.

Augustenborg Fjernvarme a.m.b.a. Side 1 Af 11 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING a.m.b.a. Møllegade 18 6440 Augustenborg CVR - 59283111 Telefon. 74471463 E-mail. augvarme@augustenborgfjernvarme.dk Hjemmeside. www.augustenborgfjernvarme.dk/

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering St. Merløse Varmeværk Jyderup Varmeværk Holbæk Forsyning, Kalvemosevej 1, 4300 Holbæk Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering, Jyderup og St Merløse Varmeværker

Læs mere

Tekniske Bestemmelser. for. Fjernvarmelevering. REFA Stubbekøbing Fjernvarme A/S

Tekniske Bestemmelser. for. Fjernvarmelevering. REFA Stubbekøbing Fjernvarme A/S Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering i REFA Stubbekøbing Fjernvarme A/S Opdateret den 25. april 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE INDLEDNING... 3 ANVENDELSESOMRÅDE... 5 1. Gyldighedsområde og definitioner

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TRANBJERG VARMEVÆRK A.M.B.A.

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TRANBJERG VARMEVÆRK A.M.B.A. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TRANBJERG VARMEVÆRK A.M.B.A. Maj 2018 Indhold 1 ANVENDELSESOMRÅDE... 5 Gyldighedsområde og definitioner mv.... 5 1.1 Tekniske Bestemmelser... 5 1.2 Kunden...

Læs mere

Vemb Varmeværk a. m. b. a.

Vemb Varmeværk a. m. b. a. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Vemb Varmeværk a. m. b. a. Vedtaget den 31. oktober 2018 1 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden...

Læs mere

FARSØ FJERNVARMEVÆRK A.m.b.A. Tekniske bestemmelser for Fjernvarmelevering

FARSØ FJERNVARMEVÆRK A.m.b.A. Tekniske bestemmelser for Fjernvarmelevering FARSØ FJERNVARMEVÆRK A.m.b.A. Tekniske bestemmelser for Fjernvarmelevering Februar 2006 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v 3 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER 3 2. Etablering af fjernvarmetilslutning

Læs mere

Tekniske leveringsbestemmelser for Græsted Fjernvarme 2012.

Tekniske leveringsbestemmelser for Græsted Fjernvarme 2012. Tekniske leveringsbestemmelser for Græsted Fjernvarme 2012. 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Græsted Fjernvarme A. m. b. a., i det følgende

Læs mere

Rønne Vand- og Varmeforsyning s. Bestemmelser. for fjernvarmelevering

Rønne Vand- og Varmeforsyning s. Bestemmelser. for fjernvarmelevering Rønne Vand- og Varmeforsyning s Tekniske Bestemmelser for fjernvarmelevering Rønne Vand og Varmeforsyning A.m.b.a. Sandemandsvej 1A, 3700 Rønne Tlf.: 56 91 04 04 - Fax.: 56 91 01 04 E-mail.: rvv@rvv.dk

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARME- LEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARME- LEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARME- LEVERING INDHOLDSFORTEGNELSE Side INDLEDNING 2 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ANVENDELSESOMRÅDE 3 TILSLUTNINGSBESTEMMELSE 4 2. Etablering af fjernvarmetilslutning

Læs mere

Tekniske bestemmelser. ØLGOD FJERNVARMESELSKAB A.m.b.a.

Tekniske bestemmelser. ØLGOD FJERNVARMESELSKAB A.m.b.a. Tekniske bestemmelser ØLGOD FJERNVARMESELSKAB A.m.b.a. Indholdsfortegnelse 1. GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1.4 Installatøren...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Skals Kraftvarmeanlæg

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Skals Kraftvarmeanlæg TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Skals Kraftvarmeanlæg 1 Indhold 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1.4 Installatøren...

Læs mere

Helsinge Fjernvarme A.m.b.a.

Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A, 3200 Helsinge Tlf: 4879 5225 E-mail: kontor@helsingefjernvarme.dk www.helsingefjernvarme.dk TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING (gældende fra 1.

Læs mere

HARALD D LVEJ 11B 6330 PADBORG TLF. 4673325 FAX. 74674325 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Kontortid 8.00-11.00

HARALD D LVEJ 11B 6330 PADBORG TLF. 4673325 FAX. 74674325 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Kontortid 8.00-11.00 HARALD D LVEJ 11B 6330 PADBORG Kontortid 8.00-11.00 TLF. 4673325 FAX. 74674325 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ll{dholdsfortegnelse FORORD ll{dledning TEKNISKE BESTEMMELSER ANVENDELSESO~DE

Læs mere

Tekniske bestemmelser

Tekniske bestemmelser Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering. ULDUM VARMEVÆRK A.m.b.a. Industrisvinget 9,7171 Uldum, Tlf. 75 67 86 09 www.uldumvarmevaerk.dk uldumfjv@post3.tele.dk INDHOLDSFORTEGNELSE ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

Tekniske bestemmelser

Tekniske bestemmelser Tekniske bestemmelser 2018 Indhold ANVENDELSESOMRÅDE 1. Gyldighedsområde og definitioner mv.... 1 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER 2. Etablering af fjernvarmetilslutning... 1 INSTALLATIONSBESTEMMELSER 3. Udførelse

Læs mere

Indhold. Tekniske bestemmelser Thorsø Fjernvarmeværk Side 1

Indhold. Tekniske bestemmelser Thorsø Fjernvarmeværk Side 1 Indhold Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 2 Etablering af fjernvarmetilslutning... 3 Udførelse af installationsarbejde... 4 Etablering af måleudstyr... 5 Projektering og udførelse af varmeinstallationer...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING 1 Indledning Nærværende Tekniske Bestemmelser for fjernvarmelevering er en del af det samlede aftalegrundlag mellem kunderne og Ringkøbing Fjernvarmeværk A.m.b.a.

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. For Gørding Varmeværk Amba

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. For Gørding Varmeværk Amba TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING For Gørding Varmeværk Amba 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v 2. Etablering af fjernvarmetilslutning 3. Udførelse af installationsarbejde 4. Etablering

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Fjernvarmeselskab. Slagslunde Fjernvarmeværk

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Fjernvarmeselskab. Slagslunde Fjernvarmeværk TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Fjernvarmeselskab Slagslunde Fjernvarmeværk Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Side 1 af 17 INDLEDNING Denne Vejledning omfatter den del af aftalegrundlaget, som

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Vestervig Fjernvarme.

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Vestervig Fjernvarme. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Indholdsfortegnelse Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 2 Etablering af fjernvarmetilslutning... 3 Udførelse af installationsarbejde... 4 Etablering af

Læs mere

SKULDELEV ENERGISELSKAB A.M.B.A. TEKNISKE BESTEMMELSER

SKULDELEV ENERGISELSKAB A.M.B.A. TEKNISKE BESTEMMELSER TEKNISKE BESTEMMELSER TEKNISKE BESTEMMELSER FOR INDHOLD: TEKNISKE BESTEMMELSER FOR... 1 ANVENDELSESOMRÅDE... 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 3 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER... 4 2. Etablering

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering. Morsø Varme A/S

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering. Morsø Varme A/S Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Morsø Varme A/S Indholdsfortegnelse TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1.Gyldighedsområde og definitioner m.v. 3

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Aabybro fjernvarmeværk.

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Aabybro fjernvarmeværk. Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Aabybro fjernvarmeværk. 1.1 Tekniskebestemmelser for fjernvarmelevering fra Aabybro fjernvarmeværk, i det følgende benævnt Værket, er gældende for projektering,

Læs mere

Karup Varmeværk a.m.b.a. Tekniske leveringsbestemmelser for fjernvarmelevering

Karup Varmeværk a.m.b.a. Tekniske leveringsbestemmelser for fjernvarmelevering Karup Varmeværk a.m.b.a. Tekniske leveringsbestemmelser for fjernvarmelevering Maj 2017 Indhold Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 4 Etablering af fjernvarmetilslutning... 4 Udførelse af installationsarbejde...

Læs mere

Tekniske bestemmelser Ry Varmeværk A.m.b.a.

Tekniske bestemmelser Ry Varmeværk A.m.b.a. Tekniske bestemmelser Ry Varmeværk A.m.b.a. ANVENDELSESOMRÅDE... 1 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 1 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER... 2 2. Etablering af fjernvarmetilslutning... 2 INSTALLATIONSBESTEMMELSER...

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Bøvling varmeværk

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Bøvling varmeværk Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Bøvling varmeværk Marievej 3 7650 Bøvlingbjerg tlf. 97885145 40506330 www.bvarme.dk INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE INDHOLDS FORTEGNELSE... 2 TEKNISKE BESTEMMELSER

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Hundested Varmeværk a.m.b.a

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Hundested Varmeværk a.m.b.a TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Hundested Varmeværk a.m.b.a 1 2 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 5 1.1 Tekniske bestemmelser... 5 1.2 Kunden... 5 1.3 Aftalegrundlag... 5 1.4

Læs mere

Tekniske Bestemmelser for. Fjernvarmelevering. Mejlby Fjernvarme A.m.b.a

Tekniske Bestemmelser for. Fjernvarmelevering. Mejlby Fjernvarme A.m.b.a Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering Mejlby Fjernvarme A.m.b.a Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ANVENDELSESOMRÅDE 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 3 2. Tilslutningsbestemmelser 4 3 INSTALLATIONSBESTEMMELSER

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER

TEKNISKE BESTEMMELSER TEKNISKE BESTEMMELSER for Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. t TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ANVENDELSESOMRÅDE... 2 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 2 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Fjernvarmeselskab

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Fjernvarmeselskab TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Fjernvarmeselskab November 2017 1 Indhold 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4

Læs mere

Brørup Fjernvarme A.m.b.a.

Brørup Fjernvarme A.m.b.a. Brørup Fjernvarme A.m.b.a. Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering GÆLDENDE FRA 31.maj 2015 SIDE NR. 1 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ANVENDELSESOMRÅDE 1. Gyldighedsområde og definitioner

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Anvendelsesområde 1. GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER M.V. 1.1 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Nykøbing Sj. Varmeværk, i det følgende benævnt

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Skals Kraftvarmeværk

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Skals Kraftvarmeværk TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Skals Kraftvarmeværk 1 Indhold 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag... 4 1.4 Installatøren...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Tekniske bestemmelser for Haderslev Fjernvarme Marts 2016 1 af 17 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 FORBRUGEREN...

Læs mere

1.1 Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering for Vrå Varmeværk. A.m.b.A.,Nygade 8, 9760 Vrå, CVR 64771728, er i det følgende benævnt

1.1 Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering for Vrå Varmeværk. A.m.b.A.,Nygade 8, 9760 Vrå, CVR 64771728, er i det følgende benævnt TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ANVENDELSESOMRÅDE 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering for Vrå Varmeværk A.m.b.A.,Nygade 8, 9760 Vrå, CVR

Læs mere

ASAA FJERNVARMES TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

ASAA FJERNVARMES TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ASAA FJERNVARMES TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE ANVENDELSESOMRÅDE 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER 2. Etablering af fjernvarmetilslutning

Læs mere

Tekniske bestemmelser for Bredebro Fjernvarme

Tekniske bestemmelser for Bredebro Fjernvarme Tekniske bestemmelser for Bredebro Fjernvarme Bredebro Varmeværk A.m.b.a. SIDE NR. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Indledning... 3 Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 4 Etablering af fjernvarmetilslutning...

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Øster Hurup Kraftvarmeværk A.m.b.a Snedkervej 6 9560 Hadsund Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE ANVENDELSESOMRÅDE... 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v....

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ANVENDELSESOMRÅDE 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering for Durup Fjernvarme A.m.b.A., er i det følgende

Læs mere

Tekniske leveringsbestemmelser. Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Tekniske leveringsbestemmelser. Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a. Juni 2017 Tekniske leveringsbestemmelser SIDE NR. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE ANVENDELSESOMRÅDE... 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 3 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER... 4 2. Etablering af fjernvarmetilslutning...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING INDHOLDSFORTEGNELSE TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING... 2 ANVENDELSESOMRÅDE... 2 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 2 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER... 2 2. Etablering af fjernvarmetilslutning...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Nyborg Forsyning

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Nyborg Forsyning TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Nyborg Forsyning 5. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. JULI 2019 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3

Læs mere

FERRITSLEV FJERNVARME A.M.B.A Krystalvænget 10 5863 Ferritslev Fyn Tlf. 65 98 22 64. Tekniske Bestemmelser For Fjernvarmelevering

FERRITSLEV FJERNVARME A.M.B.A Krystalvænget 10 5863 Ferritslev Fyn Tlf. 65 98 22 64. Tekniske Bestemmelser For Fjernvarmelevering Krystalvænget 10 5863 Ferritslev Fyn Tlf. 65 98 22 64 Tekniske Bestemmelser For Fjernvarmelevering Krystalvænget 10 5863 Ferritslev Fyn Tlf. 65 98 22 64 Indholdsfortegnelse Anvendelsesområde... 1 1. Gyldighedsområde

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Tekniske bestemmelser for Haderslev Fjernvarme 1. marts 2018 1 af 17 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING 1. Gyldighedsområde og definitioner 1.1 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Laurbjerg Kraftvarmeværk, i det følgende benævnt VÆRKET, er gældende

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Gældende fra 1/9 2001. Hjørring Varmeforsyning

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Gældende fra 1/9 2001. Hjørring Varmeforsyning TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Gældende fra 1/9 2001 Hjørring Varmeforsyning TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING 1. GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER M.V. 2. ETABLERING AF FJERNVARMETILSLUTNING

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING FOR. RØNDE FJERNVARME a.m.b.a

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING FOR. RØNDE FJERNVARME a.m.b.a TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING FOR RØNDE FJERNVARME a.m.b.a INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE ANVENDELSESOMRÅDE... 2 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 2 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER... 2 2.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... 1. 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v... 2. 2. Etablering af fjernvarmetilslutning... 3

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... 1. 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v... 2. 2. Etablering af fjernvarmetilslutning... 3 1 Hirtshals Fjernvarme A.M.B.A. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING - (August 2009) INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Indledning... 1 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 2 2. Etablering af fjernvarmetilslutning...

Læs mere

Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering

Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering Tekniske bestemmelser 2015_16-sidet brochure 03/12/15 14.41 Side 1 Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering HADSTEN VARMEVÆRK A.m.b.A. Toftegårdsvej 30A 8370 Hadsten Tlf. 86 98 11 55 info@hadstenvarmevaerk.dk

Læs mere

Tekniske Bestemmelser For

Tekniske Bestemmelser For Tekniske Bestemmelser For Side 1 Side 2 Gyldighedsområde og definitioner mv.... 4 Tilslutningsbestemmelser... 5 Installationsbestemmelser... 6 Etablering af måleudstyr... 7 Projektering og udførelse af

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Nørre Snede Varmeværk a.m.b.a. September 2018

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Nørre Snede Varmeværk a.m.b.a. September 2018 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Nørre Snede Varmeværk a.m.b.a. September 2018 1 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag...

Læs mere

Tekniske bestemmelser

Tekniske bestemmelser Tekniske bestemmelser 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1. Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering for Ansager Varmeværk Amba, Øster'alle 2, 6823 Ansager CVR 62 74 98 14, er i det følgende

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER: 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.

TEKNISKE BESTEMMELSER: 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. TEKNISKE BESTEMMELSER: 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Nykøbing Mors Fjernvarmeværk, i det følgende benævnt Værket, er gældende for projektering,

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING (Opdateret d. 27.marts 2013) ANVENDELSESOMRÅDE

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING (Opdateret d. 27.marts 2013) ANVENDELSESOMRÅDE TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING (Opdateret d. 27.marts 2013) ANVENDELSESOMRÅDE 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering for Hadsund By s Fjernvarmeværk

Læs mere

Tekniske bestemmelser. for. fjernvarmelevering

Tekniske bestemmelser. for. fjernvarmelevering SK Forsyning A/S Lilleøvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 36 25 00 Fax. 58 36 25 01 info@skforsyning.dk CVR nr.: 25797981 EAN nr.: 5790001705299 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Gældende for SK Varme

Læs mere

Tekniske. bestemmelser for. Fjernvarmelevering

Tekniske. bestemmelser for. Fjernvarmelevering Tekniske bestemmelser for Fjernvarmelevering Hvidbjerg Fjernvarme A.M.B.A Håndværkervej 2 7790 Thyholm 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE ANVENDELSESOMRÅDE... 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 3 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER...

Læs mere

Tekniske bestemmelser

Tekniske bestemmelser Tekniske bestemmelser Klik her for at hente principdiagram som en pdf-fil TEKNISKE LEVERINGSBESTEMMELSER 1.0 Gyldighedsområde og definitioner m.v. 1.1 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering fra Gilleleje

Læs mere

Tekniske Bestemmelser. for. Fjernvarmelevering. for. REFA Stubbekøbing Fjernvarme A/S

Tekniske Bestemmelser. for. Fjernvarmelevering. for. REFA Stubbekøbing Fjernvarme A/S Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering for REFA Stubbekøbing Fjernvarme A/S REFA Energi Opdateret den 11. Feb. 2010 FORORD Dansk Fjernvarme nedsatte i august 1984 et udvalg, som skulle søge at udarbejde

Læs mere

KJELLERUP FJERNVARME A.M.B.A. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING FORSIDE

KJELLERUP FJERNVARME A.M.B.A. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING FORSIDE KJELLERUP FJERNVARME A.M.B.A. TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING FORSIDE INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE FORSIDE... 1 INDLEDNING... 3 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING ANVENDELSESOMRÅDE...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Ejstrupholm Varmeværk a.m.b.a. September 2018

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Ejstrupholm Varmeværk a.m.b.a. September 2018 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Ejstrupholm Varmeværk a.m.b.a. September 2018 1 INDHOLD 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE OG DEFINITIONER MV.... 4 1.1 Tekniske bestemmelser... 4 1.2 Kunden... 4 1.3 Aftalegrundlag...

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. side 1 af 8 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering 2013-11-30

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. side 1 af 8 Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering 2013-11-30 Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. side 1 af 8 Indhold INDLEDNING 2 ANVENDELSESOMRÅDE 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. 3 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER 3 2. Etablering af fjernvarmetilslutning 3 INSTALLATIONSBESTEMMELSER

Læs mere

Løgstør Fjernvarme A.m.b.a. Løgstør Fjernvarme. Tekniske bestemmerlser for fjernvarmelevering

Løgstør Fjernvarme A.m.b.a. Løgstør Fjernvarme. Tekniske bestemmerlser for fjernvarmelevering Tekniske Bestemmelser for Fjernvarmelevering A.m.b.a INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE ANVENDELSESOMRÅDE... 3 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v.... 3 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER... 4 2. Etablering af fjernvarmetilslutning...

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Indholdsfortegnelse: 1. ANVENDELSESOMRÅDE.................................. 23 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v............................ 23 TILSLUTNINGSBESTEMMELSER................................

Læs mere