Love for Dansk Håndbold Forbund Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 15. juni 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Love for Dansk Håndbold Forbund Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 15. juni 2013"

Transkript

1 Love for Dansk Håndbold Forbund Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 15. juni 2013 Dansk Håndbold Forbund og dets opgaver 1 Forbundets navn er Dansk Håndbold Forbund (DHF). DHF, der er stiftet den 2. juni 1935, er en sammenslutning af håndboldspillende foreninger i Danmark, organiseret i 2 distriktsforbund, og 1 region. Distriktsforbundene og regionen leder og administrerer deres aktiviteter efter DHF s og egne gældende love. DHF er medlem af Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og underkastet de for dette forbund til enhver tid gældende love og bestemmelser. DHF er tillige medlem af Skandinavisk Håndbold Forbund (SkHF), European Handball Federation (EHF), samt International Handball Federation (IHF). Som medlem af ovennævnte organer er DHF, og dermed DHF s medlemmer, håndboldselskaber, samt disses spillere, ledere, trænere, officials m.v. underkastet de til enhver tid gældende love, regler og myndigheder og forpligtet til at indrette sig i overensstemmelse hermed. DHF s hjemsted er Storkøbenhavn. 2 3 DHF s formål er at virke for håndboldspillets fremme. DHF træffer bestemmelse om afholdelse af bl.a. landskampe og udskrivning af danmarksmesterskaber samt udfærdigelse af rets- og voldgiftsreglement, turneringsreglement og andre nødvendige regler og bestemmelser. DHF s medlemmer anerkender DHF s eneret til som medlem af IHF/EHF at arrangere landskampe og udskrive danmarksmesterskaber. DHF træffer afgørelse om, hvilke turneringer DHF agter at udskrive, ligesom DHF træffer bestemmelse om, hvorledes og under hvilke former de pågældende turneringer afholdes. DHF er forpligtet til at udgive de af IHF vedtagne spilleregler. DHF er ansvarlig for uddannelse og efteruddannelse af håndboldspillets interessenter, herunder bl.a. instruktører, trænere, dommeraspiranter og dommere. DHF skal virke for samarbejde mellem distriktsforbundene og regionen, samt repræsentere disse og de tilsluttede foreninger overfor DIF, SkHF, EHF samt IHF.

2 4 er ophævet DHF s medlemmer 5 Som medlemmer af DHF kan udelukkende optages håndboldspillende foreninger i Danmark efter indstilling af det distriktsforbund eller den region, hvis love og bestemmelser de er underkastet. Såfremt en forening eller et håndboldselskab gør brug af personer, der ikke er medlem af nogen forening under DHF, men som ved arrangementer under DHF er tillagt en funktion, f.eks. sekretærer, tidtagere, trænere, udskiftningsledere og managers er pågældende forening eller håndboldselskab ansvarlig for, at disse personer følger DHF s love og reglementer, ligesom de pågældende personer kan pålægges sanktioner, som var de medlemmer af en forening under DHF. Det samme er tilfældet med officials i distriktsforbundene og regionen under DHF. Foreningernes begæringer om optagelse i Dansk Håndbold Forbund, distriktsforbundene og regionen skal ske på DHF's officielle optagelsesskemaer. Divisionsforeningen Håndbold (divisionsforeningen) fungerer som interesseorganisation for de foreninger, der i henhold til DHF s love kan optages som medlem der. Divisionsforeningen er ikke medlem af DHF men er tillagt de særlige rettigheder, der fremgår af DHF s love. Håndbold Spiller Foreningen fungerer som interesseorganisation for de spillere, der i henhold til Håndbold Spiller Foreningens vedtægter kan optages som medlemmer der. Håndbold Spiller Foreningen er ikke medlem af DHF, men er tillagt ret til at udpege 1 medlem af bestyrelsen jf. 16. a) Enhver forening, der er optaget som medlem af DHF, har ret til, i henhold til de vilkår der er fastlagt i kontraktreglementet at ansøge om oprettelse af et håndboldselskab eller indgå en samarbejdsaftale med et håndboldselskab. Selskabet opnår ikke som juridisk enhed medlemskab af DHF, idet alene foreninger kan optages som medlem i henhold til denne paragrafs første afsnit. b) Ved håndboldselskaber forstås selskaber, der uanset selskabsformen, har til formål at drive professionel håndbold, når selskabet er direkte tilknyttet en håndboldspillende forening. Ved direkte tilknytning forstås, at foreningen enten ejer en bestemmende indflydelse i selskabet, eller foreningen har indgået samarbejdsaftale med selskabet. c) Det er en forudsætning for godkendelse af et håndboldselskab, at selskabet er hjemhørende i Danmark, og at selskabet erklærer sig indforstået med at overholde DHF's love, reglementer og propositioner. 6 Udmeldelse af DHF kan ske med tre måneders varsel til en 31. december ved skriftlig meddelelse til distriktsforbundet, der videresender udmeldelsen til DHF.

3 Ved en opløsning af et distriktsforbund eller regionen bevarer dets medlemmer deres status som medlemmer af DHF og skal af DHF tilsluttes et andet distriktsforbund, eller regionen. 7 Nr. 2 til 4 i nærværende bestemmelse omfatter ikke foreninger og håndboldselskaber med hold der deltager i HåndboldLigaen eller 1. division. Disse reguleres af 7b. 1) Foreninger og håndboldselskaber betaler årligt til DHF: a) Et kontingent samt en holdafgift pr. hold, der er tilmeldt i DHF s, distriktsforbundenes, eller regionens vinterturneringer. Beløbene fastsættes af DHF s bestyrelse. I kontingentet er indeholdt betaling for forbundets officielle blad. b) Et beløb pr. turneringshold, der deltager i vinterturneringen, til dækning af præmier for kollektive forsikringer tegnet af DIF. c) Et beløb fastlagt af DHF s bestyrelse pr. aktivt medlem, til dækning af en spillerlicens, der giver medlemmet ret til at deltage i DHF s turneringer. Kontingent, holdafgift, forsikringspræmier og beløb til dækning af spillerlicens opkræves af distriktsforbundene, og regionen. Kontingent og beløb for kollektive forsikringer afregnes mellem henholdsvis distriktsforbund, eller regionen og DHF den 1. oktober. Holdafgiften og beløb til dækning af spillerlicensen afregnes mellem distriktsforbund, regionen og DHF senest den efterfølgende 1. marts. 2) Foreningers eller håndboldselskabers gæld til DIF, DHF, distriktsforbund, region eller kreds kan efter beslutning af de pågældende forbunds, eller regions ledelse pålignes renter i henhold til rentelovens bestemmelser. 3) Foreningers eller håndboldselskabers gæld til DIF, DHF, distriktsforbund, region eller kreds, og henholdsvis en forenings eller håndboldselskabs gæld til en anden forening eller håndboldselskab, kan modregnes mellem parterne når: a) betingelserne i dansk rets almindelige regler for modregning er opfyldt, og b) gælden alene kan henføres til bestemmelser i love, reglementer eller propositioner. 4) En forening eller et håndboldselskab med forfalden gæld til DHF, et distriktsforbund, regionen eller en kreds, der trods påkrav fra DHF, et distriktsforbund, regionen eller en kreds hverken har udlignet den forfaldne gæld eller har indgået bindende aftaler om udligning af den forfaldne gæld kan udelukkes fra deltagelse i alle turneringer otte dage efter, at en aftalt betalingstermin er overskredet. Såfremt debitor er en forening eller et håndboldselskab med tilladelse til at drive kontrakthåndbold (benævnes kontraktforening, se reglement for kontraktforeninger og spillerkontrakter 2), kan alene det eller de hold der drives af foreningen henholdsvis håndboldselskabet udelukkes. Afgørelse træffes af det enkelte forbunds ledelse. 7 a Stk. 1 Begærer en forening sig selv taget under rekonstruktionsbehandling, tager skifteretten en forening under rekonstruktionsbehandling, eller udsætter skifteretten afgørelse om konkurs på selskabets begæring fratrækkes foreningens 1. seniorhold (herrer og damer) 2 point.

4 Stk. 2 Såfremt en forening indgiver konkursbegæring til skifteretten, en forening er under rekonstruktionsbehandling i længere tid, eller afsiger skifteretten konkursdekret over en forening, suspenderes foreningens 1. seniorhold (herrer og damer) straks fra videre deltagelse i den løbende turnering og pokalturneringen. Holdene tvangsnedrykkes med virkning fra den kommende sæson. Det samme gælder såfremt et håndboldselskab indgiver konkursbegæring, dog således at reaktionerne omfatter samtlige hold der drives af selskabet. Stk. 3 DHF s bestyrelse fastsætter nærmere regler i et særskilt reglement for sagsbehandling, procedurer og turneringsmæssige konsekvenser af forhold omfattet af stk b 1) Nærværende bestemmelse omhandler alene hold der deltager i HåndboldLigaen og 1. division. Definitioner: a. Når der i nærværende paragraf nævnes foreninger og håndboldselskaber, menes der foreninger der driver kontrakthåndbold og håndboldselskaber som nævnt i 5, og som deltager i håndboldligaen eller 1. division. b. Når der i nærværende paragraf nævnes håndboldligaen eller 1. division så skelnes der mellem håndboldligaen og 1. division for henholdsvis herrer og damer. 2) Foreninger og håndboldselskaber betaler årligt: a. et deltagelsesgebyr pr. hold der er tilmeldt HåndboldLigaen eller 1. division, og b. et gebyr til dommerrejsepuljen. 3) Bestyrelsen bestemmer størrelsen og betalingsbetingelserne af deltagelsesgebyr og økonomiudvalget bestemmer størrelsen af gebyr til dommerrejsepuljen. For så vidt angår gebyret til dommerrejsepuljen gælder det at gebyret forfalder i mindst 2 rater og at samtlige deltagere i den pågældende turnering hæfter solidarisk for et underskud i det samlede dommerrejsepuljeregnskab, ligesom et overskud fordeles mellem deltagerne. Dommerrejsepuljeregnskabet bliver opgjort efter hver turneringssæson. DHF kan kræve gebyret forudbetalt når der foreligger oplysninger der sandsynliggør at foreningen eller håndboldselskabet er insolvent. 4) Såfremt foreninger og håndboldselskaber ikke betaler de i nr. 2 nævnte gebyrer i overensstemmelse med de oplyste betingelser, kan foreningen eller håndboldselskabet ikke deltage med et hold i turneringen. Holdet anses i så fald som nedrykker. Nedrykningen sidestilles med en ordinær sportslig nedrykning. Nærværende s nr. 3 til 7 gælder tillige for foreninger og håndboldselskaber der deltager i op-/nedspillet til 1. division. 5) Foreningers eller håndboldselskabers gæld til DHF, henholdsvis en forenings eller håndboldselskabs gæld til en anden forening eller håndboldselskab, kan modregnes mellem parterne når: a) betingelserne i dansk rets almindelige regler for modregning er opfyldt, og b) gælden alene kan henføres til bestemmelser i love, reglementer eller propositioner. 6) Gebyrer som nævnt i nr. 2 er undtaget nærværende bestemmelse. En forening eller et håndboldselskab med forfalden gæld til DHF der trods påkrav fra DHF hverken har udlignet den forfaldne gæld eller har indgået bindende aftale om udligning af den forfaldne gæld kan udelukkes fra deltagelse i alle turneringer otte dage efter, at en aftalt betalingstermin er overskredet. Det er alene det eller de hold der drives af foreningen henholdsvis håndboldselskabet der udelukkes. Ovennævnte gælder tillige såfremt en forening eller et håndboldselskab har gæld til en anden forening eller håndboldselskab, når:

5 a. gælden er ubestridt, og b. gælden er større end kr. 7) Sager om manglende eller for sen betaling af gebyrer og dommerrejsepulje overtrædelse af nærværende pådømmes af Disciplinærudvalget for Håndboldliga og 1. division med appeladgang til DHF s Appeludvalg. 8) Kontraktforeninger der har sikret sig deltagelse i EHF s turneringer Champions League eller Europa Cup, skal overfor Dansk Håndbold Forbund stille betryggende sikkerhed for opfyldelse af kontraktforeningernes forpligtelser overfor EHF, herunder i forhold til gebyrer og bøder m.v. Sikkerheden stilles i form af betryggende bank- eller sparekassegaranti, kautionsforsikring eller på anden, betryggende måde. Den stillede sikkerhed skal svare til EUR. Sikkerheden ophører 14 dage efter finalen i den pågældende europæiske turnering, medmindre DHF forinden har fremsat krav om udbetaling. Sikkerhedsstillelsen skal stilles senest en uge efter sidste spillerunde (eller finale) i den danske turnering, der har kvalificeret kontraktforeningen til deltagelse i de europæiske turneringer. Sikkerheden skal udbetales efter simpelt påkrav fra Dansk Håndbold Forbund, vedlagt dokumentation for det økonomiske krav rejst af EHF eller DHF. Dokumentationen kan bestå i forelæggelse af bøde eller gebyr pålignet kontraktforeningen m.v. Beløbet udbetales senest 10 arbejdsdage efter fremkomsten af påkrav om udbetaling, medmindre kontraktforeningen forinden har indbragt spørgsmålet for Håndboldens Voldgift. Herefter bortfalder kontraktforeningens ret til at gøre indsigelse mod udbetalingen. På kontraktforeningens begæring træffer Håndboldens Voldgift beslutning om udbetaling af sikkerheden. 7 c Distriktsforbundene og regionen betaler kvartalsvis et kontingent til DHF. Det samlede årlige kontingent, samt fordelingsnøgle for kontingentets sammensætning, fastsættes af bestyrelsen. 8 DHF s anliggender varetages af: 1. Repræsentantskabet 2. Bestyrelsen 3. De stående udvalg: a. Økonomiudvalget b. Eliteudvalget c. Dommerudvalget Elite d. Dommerudvalget Bredde e. Uddannelsesudvalget Elite f. Uddannelsesudvalget Bredde g. Børne- og Ungeudvalget Bredde- og udviklingsudvalget h. Turneringsudvalget

6 i. Arrangementsudvalget j. Internationalt Udvalg k. Udvalget for Beach Handball l. IT Udvalget l. DIF-udvalg 4. Sektion for Håndboldliga og 1. Division, herunder a. Udvalget for professionel håndbold b. Udvalget for økonomisk kontrol 5. Håndboldens retssystem: a. Disciplinærudvalget for Håndboldliga og 1. Division b. Disciplinærudvalget for øvrige rækker c. DHF s Appeludvalg d. DHF s Voldgift Repræsentantskabet 9 Repræsentantskabet er DHF s øverste myndighed, og det alene har ret til at foretage ændringer i DHF s love samt deltagelses- og funktionsbestemmelser. 10 Repræsentantskabet består af 51 repræsentanter efter følgende fordeling: Bestyrelse Repræsentanter HRØ 2 9 FHF 1 4 JHF 3 18 Formand/Næstformand 32 0 Økonomiansvarlig 1 0 Bredde- og udviklingsansvarlig Divisionsforeningen 1 7 Spillerrepræsentanter 1 1 i alt 51 stem.= Håndbold Spiller Foreningen forestår valget af 1 spillerrepræsentant. Distriktsforbundene forestår valget i henhold til de enkelte distriktsforbunds regler. Regionen forestår valget i henhold til de regionens regler. Skriftlig meddelelse om valget af repræsentanter skal være DHF s bestyrelse i hænde senest 10 dage før et ordinært repræsentantskabsmødes afholdelse. Samtlige medlemmer af repræsentantskabet med undtagelse af DHF s formand, næstformænd næstformand og, økonomiansvarlig og bredde- og udviklingsansvarlig kan udskiftes når som helst, såfremt dette måtte blive besluttet af den/de personer, der udpeger pågældende medlem af repræsentantskabet.

7 Der kan såvel ved mødets indledning som under forløbet af mødet ved meddelelse til dirigenten ændres i anmeldelsen af repræsentanter. Ved ændring i anmeldelsen af en repræsentant er det pågældende distriktsforbund, eller regionen frit stillet angående suppleant. Alle medlemmer af de i 8 nævnte udvalg, Divisionsforeningens og Håndbold Spiller Foreningens formand og direktør / generalsekretær har adgang til repræsentantskabsmøderne med taleret, men har kun stemmeret, hvis de samtidig er valgt som repræsentanter. Medlemmer af de i 8, nr. 1-5, nævnte organer udtræder ved førstkommende repræsentantskabsmøde efter, at de pågældende er fyldt 70 år. DHF s revisorer har ret til at overvære repræsentantskabsmøderne og deltage i forhandlingerne vedrørende deres forretningsområde, dog uden stemmeret. 11 Det ordinære repræsentantskabsmøde skal normalt afholdes senest 20. juni og skal indkaldes af bestyrelsen med en måneds varsel. Forslag, der ønskes behandlet, skal være DHF i hænde senest 23 dage før mødets afholdelse. Dagsorden for mødet samt det reviderede regnskab skal tilstilles distriktsforbundene og regionen senest to uger før mødets afholdelse. Dagsorden for mødet, beretning samt det reviderede regnskab skal tilstilles distriktsforbundene og regionen på vegne af disses repræsentanter samt øvrige repræsentantskabsmedlemmer senest 2 uger før mødets afholdelse. Ændringsforslag til de fremsendte forslag skal være DHF i hænde senest en uge før mødets afholdelse og af DHF udsendes til distriktsforbundene og regionen samt øvrige medlemmer af repræsentantskabet. 12 Dagsorden for det ordinære repræsentantskabsmøde skal mindst indeholde følgende: 1. Valg af dirigent 2. Formanden og de nedsatte udvalg aflægger beretning 3. Økonomiudvalget forelægger det reviderede regnskab til godkendelse og orienterer om budgettet for det igangværende regnskabsår 4. Behandling af indkomne forslag til DHF s love og/eller deltagelses- og funktionsbestemmelser. 5. Valg a) I lige årstal: Valg af formand og bredde- og udviklingsansvarlignæstformand med ansvar for breddesektionen. b) I ulige årstal: Valg af næstformand med ansvar for elitesektionen og økonomiansvarlig.

8 c) I lige årstal: Valg af formand for: 1) Dommerudvalget Arrangementsudvalget 2) Eliteudvalget 3) Turneringsudvalget Beach Handball Udvalget 4) IT-udvalget d) I ulige årstal: Valg af formand for: 1) Arrangementsudvalget Dommerudvalget 2) Disciplinærudvalget for øvrige rækker 3) Uddannelsesudvalget 4) Beach Handball Udvalget Turneringsudvalget 5) Børne- og ungeudvalget 6. Valg af medlemmer til Appeludvalget (hvert andet år), jvf. 28, stk.1 7. Valg af suppleanter til Appeludvalget (hvert tredje år), jvf. 28 stk.1 8. Valg af en revisor og en revisorsuppleant, jvf Fastsættelse af tid og sted for næste års ordinære repræsentantskabsmødes afholdelse 10. Eventuelt DHF s formand må ikke være direktør i eller have sæde i et distriktsforbunds, regionens, et håndboldsselskabs, divisionsforeningens eller en håndboldspillende forenings bestyrelse. 13 Repræsentantskabet træffer afgørelse ved simpelt stemmeflertal. Stemme kan ikke afgives ved fuldmagt. Til gennemførelse af ændringer i love for DHF kræves, at mindst 2/3 af de tilstedeværende repræsentanter stemmer for. 14 DHF s bestyrelse, 2 distriktsforbund, regionen eller DHF s revisorer kan indkalde til ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Mødet indkaldes af DHF s bestyrelse på skriftlig begæring med angivelse af forhandlings emne. Indkaldelse sker med 14 dages varsel på et af DHF s bestyrelse valgt mødested. 15 Ved repræsentantskabsmøderne udreder DHF alle rejse-, opholds- og fortæringsudgifter for repræsentanter, tilstedeværende udvalgsmedlemmer og i øvrigt alle, som har ret til at deltage i mødet. Udgifterne refunderes efter reglerne i Reglement for rejser.

9 Bestyrelsen Bestyrelsen har under ansvar overfor repræsentantskabet den overordnede ledelse af DHF og fastsætter selv sin forretningsorden. 16 Bestyrelsen har bemyndigelse til at vedtage nye og/eller foretage ændringer i gældende regler, som bestyrelsen finder nødvendige til opfyldelse af DHF s formål. Dette gælder dog ikke for så vidt angår regler, der hører under andre udvalgs kompetencer, jf. 8, nr. 4 og 5. Bestyrelsen, der består af 12 medlemmer, sammensættes som følger: DHF s formand, næstformænd næstformand og, økonomiansvarlige og bredde- og udviklingsansvarlige valgt af repræsentantskabet, tre medlemmer udpeget af JHF, tre to medlemmer udpeget af HRØ, et medlem udpeget af FHF, Divisionsforeningens formand, samt et medlem udpeget af Håndbold Spiller Foreningens bestyrelse. Stemmer afgives med følgende vægt, idet distriktsforbundenes og regionens stemmer ikke hviler på enkelt personer og derfor kan deles i henhold til de enkelte distriktsforbunds regler herfor. DHF s formand. 1 stemme DHF s næstformaænd stemmer DHF s økonomiansvarlige 1 stemme DHF s bredde- og udviklingsansvarlige 1 stemme Divisionsforeningens formand... 1 stemme Fyns Håndbold Forbund... 5 stemmer Håndbold Region Øst (HRØ) 10 stemmer Jydsk Håndbold Forbund stemmer Spillerrepræsentant 1 stemme i alt 39 stemmer Bestyrelsesmedlemmer udpeget af distriktsforbundene og regionen kan give møde ved suppleant i henhold til beslutning i de enkelte distriktsforbund henholdsvis i regionen. Såvel Divisionsforeningens som Håndbold Spiller Foreningens medlem kan møde ved suppleant, der udpeges blandt henholdsvis Divisionsforeningens / Håndbold Spiller Foreningens bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsesmøder indkaldes af formanden og skal indkaldes, når formanden eller tre af bestyrelsens medlemmer begærer det. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når repræsentanter for mindst 20 stemmer er til stede. Ved stemmelighed i bestyrelsen er formandens stemme udslaggivende. Bestyrelsen træffer sine beslutninger ved simpelt stemmeflertal. Der kan ikke afgives stemme ved fuldmagt, idet distriktsforbundenes og regionens stemmer dog kan afgives af en enkelt person efter distriktsforbundenes og regionens afgørelse herom. DHF s direktør/generalsekretær deltager i bestyrelsens møder uden stemmeret.

10 Bestyrelsesmøder skal indkaldes med mindst 10 dages varsel, og dagsordenen for mødet skal udsendes til de umiddelbart efter repræsentantskabsmødet anmeldte bestyrelsesmedlemmer mindst 5 dage før mødets afholdelse. Såfremt der til et bestyrelsesmøde gives møde ved suppleant, er det umiddelbart efter repræsentantskabsmødet anmeldte bestyrelsesmedlem ansvarlig for, at suppleanten modtager dagsordenen rettidig. Forslag til behandling på bestyrelsesmøder, skal være bestyrelsen i hænde senest 10 dage før mødets afholdelse. Eventuel beslutning om udstedelse af nye henholdsvis ændringer i bestående propositioner, reglementer, gebyrer, fundatser m.v. kan alene træffes, når mindst 20 stemmer er repræsenteret på mødet og mindst 20 stemmer for forslaget. Bestyrelsen ansætter en direktør/generalsekretær, der under ansvar overfor bestyrelsen, og ud fra de af bestyrelsen udstukne retningslinjer, varetager den daglige ledelse af DHF. Følgende dispositioner kræver, at beslutningen træffes med 2/3 flertal blandt samtlige stemmer: - køb og salg af fast ejendom, - pantsætning af fast ejendom, - optagelse af lån eller påtagelse af kautionsforpligtelser DHF s formand, næstformaænd og, økonomiansvarlig må ikke være tilknyttet et distriktsforbund, en kreds, eller regionen, og må ikke have sæde i et håndboldsselskabs, divisionsforeningens eller en håndboldspillende forenings bestyrelse. DHF s formand, næstformændnæstformand, økonomiansvarlig og medlemmer af bestyrelsen kan ikke være formand eller medlem aforf et udvalg under DHF. Der gælder dog følgende undtagelser: a) Formanden er formand for Udvalget for Professionel Håndbold og for Internationalt Udvalg, b) Næstformanden for Elitesektionen er medlem af Udvalget for Professionel Håndbold, c) Et bestyrelsesmedlem kan være medlem af Udvalget for Professionel Håndbold, d) Næstformand for Breddesektionen er formand for DIF-udvalget, og e)a) et medlem af bestyrelsen kan være medlem af Økonomiudvalget, men kan ikke være medlem af andre udvalg. En formand for et stående udvalg kan vælges som formand for 2 eller flere udvalg og kan også være medlem af flere udvalg. Bestyrelsen udpeger formand for Internationalt Udvalg. Formateret: Skrifttype: Ikke Fed 17 er ophævet 18 Sammensætning og arbejdsopgaver vedr. de stående udvalg fremgår af Reglement for stående udvalg, der fastsættes af bestyrelsen. Sammensætning og arbejdsopgaver vedr. Udvalget for professionel håndbold og Udvalget for økonomisk kontrol fremgår af kommissorierne for disse samt 22 og 25. Sammensætning og arbejdsopgaver vedr. Disciplinærudvalget for Håndboldliga og 1. division fremgår af 26 samt af evt. forretningsorden for udvalget. Sammensætning og arbejdsopgaver vedr. Appeludvalget fremgår af 28 samt af evt. forretningsorden for udvalget. Sammensætning og arbejdsopgaver vedr. voldgiftsretten fremgår af 29 samt af evt. forretningsorden for denne.

11 Udvalg Antal Formand Øvrige medlemmer ØU 4 Rep.valgt IU 65 DHFUdpeget Af bestyrelsen 1 medlem udp.eget af og blandt bestyrelsen, samt 2 medlemmer udpeget. af bestyrelsen 3 3 medlemmer udpeget af bestyrelsen samt, 1 medlem udpeget af DU samt 1 medlem udpeget af AU Elite: EU 5 Rep.valgt 4 1 medlemmer medlem udpeget af bestyrelsen, 1 medlem udpeget af JHF, 1 medlem udpeget af FHF samt 1 medlem udpeget af HRØ DU 6 Rep.valgt 5 medlemmer udpeget af bestyrelsen UU 3 Rep.valgt 2 medlemmer udpeget af bestyrelsen AU 6 Rep.valgt 4 5 medlemmer udpeget af bestyrelsen og 1 medlem udpeget af ØU Bredde UU 56 Rep.valgt f orm. (UU elite) TU 63 Rep.valgt Beach 4 Rep.valgt 1 2 medlemmer udpeget af DHF's bestyrelse, 1 medlem udpeget af JHF, 1 medlem udpeget af HRØ samt 1 medlem udpeget af FHF 5 medlemmer udpeget af DHF's bestyrelse, hvoraf der såvel skal være rep. Fra JHF, FHF som HRØ 1 medlem udpeget af hvert af de distriktsforbund/region, der ikke besætter formandsposten 1 medlem udpeget af JHF, 1 medlem udpeget af HRØ samt 1 medlem udpeget af FHF 1 medlem udp. af bestyrelsen, der også indgpr i DU elite DU 1 NF Bredde DIF 4 NF Bredde 3 medlemmer udpeget af bestyrelsen BUU 7 Rep.valgt 6 medlemmer udpeget af DHF's bestyrelse (Nyt) IT-U 3 Rep.valgt (Nyt) BUU Var. Rep.valgt 2 medlemmer udpeget af bestyrelsen Formænd for nedsatte faggrupper. Endvidere udpeger Uddannelsesudvalget, Beach udvalget samt Turneringsudvalget hver et medlem Disc. For Øvr. Rækker 5 Rep.valgt 4 medlemmer udpeget af bestyrelsen Formateret: Venstre Formateret tabel Formateret: Højre: -0,8 cm Formateret: Tabulatorstop: 0,81 cm, Venstre

12 Udtræder et repræsentantskabsvalgt medlem (formand) indenfor valgperioden af et af de stående udvalg, kan bestyrelsen udpege en stedfortræder indtil det næste ordinære repræsentantskabsmøde. Bestyrelsen fastsætter forretningsordenen for de stående udvalg. Til hvert repræsentantskabsmøde aflægger samtlige udvalg jf. 8, beretning for det forudgående års virksomhed og forventningerne til det kommende års virksomhed. De stående udvalg udøver deres virksomhed under ansvar overfor bestyrelsen. De stående udvalg er pligtige at holde bestyrelsen løbende orienteret om deres arbejde med særlig vægt på alle spørgsmål af ekstraordinær karakter, ligesom de er forpligtet at besvare alle spørgsmål, som bestyrelsen måtte stille dem. DHF s bestyrelse kan endvidere oprette og nedlægge faggrupper efter behov. Opgaverne for faggrupperne beskrives i tilhørende kommissorier herfor. Ikke yderligere ændringer som en følge af strukturforslaget

DAGSORDEN. for. Repræsentantskabsmøde lørdag den 16. juni 2012 kl på Crowne Plaza Copenhagen Towers

DAGSORDEN. for. Repræsentantskabsmøde lørdag den 16. juni 2012 kl på Crowne Plaza Copenhagen Towers Brøndby, den 1. juni 2012 Journalnummer 1499-12-kkc DAGSORDEN for Repræsentantskabsmøde lørdag den 16. juni 2012 kl. 10.00 på Crowne Plaza Copenhagen Towers Punkt 1 Punkt 2 Punkt 3 Punkt 4 Valg af dirigent

Læs mere

DAGSORDEN. for. Repræsentantskabsmøde lørdag den 18. juni 2011 kl i Idrættens Hus, Brøndby

DAGSORDEN. for. Repræsentantskabsmøde lørdag den 18. juni 2011 kl i Idrættens Hus, Brøndby Brøndby, den 1. juni 2011 Journalnummer 1459-11-kkc DAGSORDEN for Repræsentantskabsmøde lørdag den 18. juni 2011 kl. 10.00 i Idrættens Hus, Brøndby Punkt 1 Punkt 2 Punkt 3 Punkt 4 Valg af dirigent Formanden

Læs mere

Love for Dansk Håndbold Forbund Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 15. juni 2013

Love for Dansk Håndbold Forbund Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 15. juni 2013 Vedhæftning til Bilag 4b. Formateret: Skrifttype: Kursiv Love for Dansk Håndbold Forbund Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 15. juni 2013 Formateret: Skrifttype: 14 pkt, Fed, Skriftfarve: Sort Dansk

Læs mere

Love for Dansk Håndbold Forbund Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 10. juni 2017

Love for Dansk Håndbold Forbund Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 10. juni 2017 Love for Dansk Håndbold Forbund Vedtaget på Repræsentantskabsmøde d. 10. juni 2017 Dansk Håndbold Forbund og dets opgaver 1 Forbundets navn er Dansk Håndbold Forbund (DHF). DHF, der er stiftet den 2. juni

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde 25. marts 2017. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK LOVE FOR FODTENNIS DANMARK Senest opdateret d. 2. april 2016 1 Forbundet og dens formål 1.1 Forbundets navn er Fodtennis Danmark (FODA). 1.2 FODAs hovedsæde er beliggende i Region Hovedstaden. 1.3 FODA,

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde d. 2. april 2016. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold

VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold 210-15966 VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er TMS Ringsted Håndbold. Den er stiftet den 1. september 2000 og er hjemmehørende i Ringsted Kommune. Pr.

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber i Odense Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1: NAVN... 2 2: FORMÅL... 2 3: MEDLEMSSKAB... 2 3.1 Medlemsforpligtelse... 2 4: UDMELDELSE... 3 5: ØKONOMI...

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER 1. Navn og formål: Foreningens navn er FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER. Foreningen har til formål at virke for en høj faglig og etisk standard

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Unionens navn er Dansk Golf Union (DGU). DGU s hjemsted er Brøndby Kommune. Stk. 2 DGU er medlem af Danmarks Idræts-Forbund og European Golf Association,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD

VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Øresund Håndbold, med registrerede binavne KVIK Humlebæk og NG-Håndbold. Den er stiftet den 1. juni 2010 ved sammenslutning

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

Dansk Skytte Union. Vedtægter

Dansk Skytte Union. Vedtægter Dansk Skytte Union Vedtægter Navn 1 Organisationens navn er Dansk Skytte Union (DSkyU) Dansk Skytte Union har hjemsted i Brøndby Kommune. Formål 2 Dansk Skytte Union formål er at udbrede kendskab til og

Læs mere

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision.

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Vedtægt for Vejle idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004

Bech-Bruun Dragsted V E D T Æ G T E R. for. IT-foreningen Alexandra. Maj 2004 Bech-Bruun Dragsted Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Århus C Tlf. 89 31 00 00 Fax 89 31 01 01 J.nr. 021577-0010 jbs/spe/jn V E D T Æ G T E R for IT-foreningen Alexandra Maj 2004 standardbreve1 K A P

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

VEDTÆGTER. 1. Unionens navn er "VESTJYSK BILLARD UNION", forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971.

VEDTÆGTER. 1. Unionens navn er VESTJYSK BILLARD UNION, forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971. VEDTÆGTER Navn, område og formål. 1. Unionens navn er "VESTJYSK BILLARD UNION", forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971. Unionen omfatter et med Jydsk Billard Union (JBU) aftalt afgrænset

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF

Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Foreningens Navn 1 stk. 1 Foreningens navn er: Idrætsforeningen "SKJOLD" Skævinge. Foreningens hjemsted

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Dansk Solvarme Forening (DSF)

Dansk Solvarme Forening (DSF) 14. januar 2014 VEDTÆGTER FOR Dansk Solvarme Forening (DSF) NAVN OG HJEMSTED Stk. 2: 1. Foreningens navn er: Dansk Solvarme Forening - (DSF) Foreningen har hjemsted på Foreningens sekretariats adresse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for F.C Hjallese

Vedtægter for F.C Hjallese Vedtægter for F.C Hjallese 1 Navn og hjemsted Forenings navn er F.C Hjallese 2003. Foreningen er stiftet den 18-12 2002. Foreningens hjemsted er i Hjallese sogn, Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER

Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Vedtægter for Den selvejende institution ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER Navn hjemsted og formål: 1 Institutionens navn er "ULBJERG KULTUR - OG FRITIDSCENTER". Institutionens hjemsted er i Viborg kommune.

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Dansk Skytte Union. Vedtægter

Dansk Skytte Union. Vedtægter Dansk Skytte Union Vedtægter Navn 1 Organisationens navn er Dansk Skytte Union (DSkyU) Dansk Skytte Union har hjemsted i Brøndby Kommune. Formål 2 Dansk Skytte Union formål er at udbrede kendskab til og

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

1 Navn og hjemsted Forbundets navn er Dansk Vægtløftnings-Forbund, DVF. DVFs hjemsted er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.

1 Navn og hjemsted Forbundets navn er Dansk Vægtløftnings-Forbund, DVF. DVFs hjemsted er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. Vedtægter Dansk Vægtløftnings-Forbund 1 Navn og hjemsted Forbundets navn er Dansk Vægtløftnings-Forbund, DVF. DVFs hjemsted er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. 2 Formål DVFs formål er at

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 8

Vedtægter for. Side 1 af 8 Vedtægter for Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Vagt- og SikkerhedsIndustrien. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningen har til formål at samle virksomheder inden for vagt-

Læs mere

Vedtægter for tst Håndbold

Vedtægter for tst Håndbold Vedtægter for tst Håndbold 1. Afdelingens navn og hjemsted 1. Afdelingens navn er tst Håndbold (herefter kaldet afdelingen). Afdelingen er etableret som en afdeling under idrætsforeningen tst (herefter

Læs mere

3. IS skal præge udviklingen i tæt samarbejde med foreningerne og kommunen og bistå kommunen i dennes idrætspolitiske arbejde.

3. IS skal præge udviklingen i tæt samarbejde med foreningerne og kommunen og bistå kommunen i dennes idrætspolitiske arbejde. Vedtægter for Idrætsrådet i Silkeborg Kommune 1. NAVN OG HJEMSTED: 1. Sammenslutningens navn er IDRÆTSRÅDET I SILKEBORG KOMMUNE (IS) Idrætsrådets hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. FORMÅL: 2. IS skal varetage

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls KIF Bowls Vedtægter for KIF Bowls 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er KIF Bowls. Dens hjemsted er Kolding Hallerne, Ambolten 2-6, Kolding. 2 Foreningens formål: Dens formål er at fremme

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT 1 NAVN. Sammenslutningens navn: SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT. Hjemsted:Sønderborg. Signatur: SFS. Postadresse: SFS-Hallen, Borgmester Andersens Vej 100,

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 Paragraf 1.

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Vedtægter for. Viborg Idrætsråd

Vedtægter for. Viborg Idrætsråd Vedtægter for Viborg Idrætsråd 31 Vedtaget på det stiftende repræsentantskabsmøde d. 07.02. 2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Viborg Idrætsråd. Viborg Idrætsråds hjemsted er Viborg Kommune.

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013)

VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI. STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) VEDTÆGTER FOR DANSK BYGGERI STILLADSSEKTIONEN (revideret april 2013) 1 Navn og hjemsted Sektionens navn er Dansk Byggeri Stilladssektionen, med hjemsted hos Dansk Byggeri i København. 2 Formål Sektionen

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

Vedtægter. for. Holbæk Badminton Klub

Vedtægter. for. Holbæk Badminton Klub Vedtægter for Holbæk Badminton Klub Holbæk Badmintonhal og Holbæk Badminton Klub er to institutioner i klubben, med en og samme bestyrelse, til varetagelse af følgende formålsparagraf: 1 Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter april 2013

Vedtægter april 2013 Vedtægter april 2013 1 NAVN Stk. 1. Foreningens navn er LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. 2 HJEMSTED Stk. 1. LMS hjemsted er sekretariatets adresse. 3 FORMÅL Stk. 1. Landsforeningens

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for VSK Aarhus

Vedtægter for VSK Aarhus 1 FORHOLD TIL HOVEDFORENINGER Vejlby Skovbakken Aarhus, der er en fusion af Vejlby IK Fodbold og Skovbakken Herrefodbold er en selvstændig forening under hovedforeningen IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN og er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

LOVE FOR HÅNDBOLD REGION ØST. Navn og hjemsted. Regionens navn er Håndbold Region Øst (HRØ). Regionen er stiftet pr. den 1. januar 2011.

LOVE FOR HÅNDBOLD REGION ØST. Navn og hjemsted. Regionens navn er Håndbold Region Øst (HRØ). Regionen er stiftet pr. den 1. januar 2011. LOVE FOR HÅNDBOLD REGION ØST Navn og hjemsted Regionens navn er Håndbold Region Øst (HRØ). Regionen er stiftet pr. den 1. januar 2011. Den er som håndboldregion medlem af (DHF) under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 1 NAVN 1.1 Foreningens navn er FCM Klubsamarbejdet Foreningen af 26. april 1998 (herefter foreningen ). 2 FORMÅL 2.1 Foreningens formål er:

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at:

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at: Haderslev Idrætsråd Vedtægt for Haderslev Idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets navn er Haderslev Idrætsråd. Initialer: HIR Stiftelsesår: 6. september 2006 Idrætsrådets hjemsted er Haderslev

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH.

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles

Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS). Stiftet den 08.05.2013.

Læs mere

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 for Dansk Zoom8 Klub 1. Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Zoom8 Klub (Danish Zoom8 Association). Den officielle forkortelse er DZA. 1.2 Klubbens adresse

Læs mere

for Frederiksberg Idræts-Union

for Frederiksberg Idræts-Union Love for Frederiksberg Idræts-Union Vedtaget 16. april 2013 1 Indholdsfortegnelse 1 I Navn og hjemsted side 3 2 II. Formål side 3 III. Medlemmer side 3 3 Optagelsesbetingelser side 3 4 Ansøgning om optagelse

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

Vedtægter for. GF-Skov og Natur

Vedtægter for. GF-Skov og Natur Vedtægter for GF-Skov og Natur 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF-Skov og Natur, og klubbens hjemsted er den til enhver tid værende klubformands privatadresse. 2 Formål Klubbens formål er at varetage

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub Som vedtaget på generalforsamlingen den 24. februar 1983 Revideret i april 1985, februar 1995, februar 2000, juni 2001 og april 2003. 1 Klubbens navn er Pyttur, som binavn

Læs mere

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Forord. Det er ethvert medlems pligt at gennemlæse og overholde disse love 1 Bådelaugets navn og hjemsted Bådelaugets navn er STRANDPARKENS BÅDELAUG (SBL) og hjemsted

Læs mere

FOR FORSIKRINGSKLUBBEN. GF Pharma

FOR FORSIKRINGSKLUBBEN. GF Pharma Forslag til VEDTÆGTER FOR FORSIKRINGSKLUBBEN GF Pharma EN FORSIKRINGSKLUB FOR MEDARBEJDERE PÅ ALLE VIRKSOMHEDER INDEN FOR DEN FARMACEUTISKE INDUSTRI I DANMARK 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Forsikringsklubben

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere