Velkommen som sponsor

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen som sponsor"

Transkript

1 Velkommen som sponsor i AKKC akkc.dk

2 Ernst Trillingsgaard Direktør Velkommen At være sponsor i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) betyder, at din virksomhed er protektor for kulturen i Nordjylland. At tiltrække de største nationale og internationale kunstnere til Nordjylland kan ikke lade sig gøre, uden den fantastiske opbakning vi har fra erhvervslivet. AKKC har i dag over 100 sponsorer, der via vores kulturelle arrangementer og vores engagement i byens kultur- og erhvervsliv, er med til at styrke Aalborg og Nordjylland, som et attraktivt sted at bo og drive virksomhed. Kulturen spiller en afgørende rolle for, hvordan en by eller en region betragtes. Alene kultur- og musikarrangementer tiltrækker mere end gæster årligt. Kulturoplevelser værdsættes af regionens indbyggere, af potentielle tilflyttere samt af resten af Danmark, når store internationale navne gæster Aalborg. Kulturen er desuden med til at tiltrække og fastholde attraktive medarbejdere, og er derfor en god investering. AKKC s brede vifte af kulturarrangementer præsenteres primært fra én af husets egne tre scener. Enkelte arrangementer afholdes i Gigantium eller Skovdalen/Mølleparken. Venlig hilsen Ernst Trillingsgaard Kontakt: Lotte Thomsen Direkte tlf Få en nærmere samtale om netop de ønsker og muligheder din virksomhed har som sponsor. Vi er meget fleksible.

3 Hvem er vi? AKKC er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre. Vi afholder hvert år over 1000 arrangementer med mere end besøgende fordelt på teater, koncerter, udstillinger, messer, møder og kongresser. Med flere end 100 store teater- og musikarrangementer om året er AKKC en af Skandinaviens største kulturudbydere. Vi har alt fra store internationale stjernesolister, store gæstespil inden for opera, ballet, skuespil og musicals, til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter. Placeringen midt i Aalborgs hjerte, og de flere end kvadratmeter udstillingsareal, gør AKKC velegnet til alle former for messer og udstillinger, fra små produktpræsentationer til meget store forbrugermesser. AKKC har de perfekte rammer, hvad enten det drejer sig om en kongres med op til deltagere, eller det handler om et møde for 10 deltagere. Faciliteterne i alle vores lokaler er topmoderne, og vi har kapacitet til at bespise op til personer - på én gang. AKKC er placeret centralt i Aalborg. Der er 10 min. kørsel fra Aalborg Lufthavn, som tilbyder flere daglige flyafgange til og fra København. AKKC ligger desuden kun 400 meter fra Aalborg banegård/busterminal, og der er tre minutters kørsel fra motorvejen.

4 Hvad kan vi? Sponsorkategorier Vores sponsorater tager udgangspunkt i faste sponsorpakker, der fokuserer på alle de gode oplevelser, AKKC kan tilbyde. De består af attraktive billetter til vores forestillinger, et medlemskab af vores eksklusive sponsorklub, SponsorNet, forskellige rabatter og VIP-fordele. + Aktivering af dit sponsorat I tillæg til de faste fordele kan vi tilbyde vores sponsorer en lang række af spændende aktiverings- og eksponeringsmuligheder, der fokuserer på markedsføring af sponsors virksomhed og produkter. = Dit Sponsorat Tilsammen giver disse elementer et unikt sponsorat, der både har fokus på gode oplevelser, netværk og forretning. Et AKKC sponsorat har stort potentiale for at blive et betydeligt aktiv for din virksomhed - uanset om målsætningen er øget eksponering, PR, relationsopbygning eller kunde- og medarbejderpleje.

5 Aktivering af dit sponsorat Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan udnytte din virksomheds sponsorat i AKKC. Sponsorafdelingen er altid positiv og behjælpelig med at udforme nye og spændende tiltag, for at vores sponsorer kan få det optimale ud af deres investering. Eksempler på aktiveringsmuligheder: Reklame Du har mulighed for at udnytte dit sponsorat i forbindelse med traditionel markedsføring. Markér i reklamer og annoncer m.v. at din virksomhed er sponsor for AKKC, og dermed støtter kulturen i Nordjylland. Det har en stor positiv signalværdi. Konkurrencer Involvér kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser i konkurrencer eller andre interaktive aktiviteter i samarbejde med AKKC. Sponsorforestillinger Din virksomhed kan blive sponsor i forbindelse med specielt udvalgte arrangementer i AKKC. Events og møder Vi har ekspertise inden for en bred palet af arrangementer, og vi råder over nogle af de bedste og mest alsidige faciliteter i Danmark. Vi har desuden et hav af samarbejdspartnere, hvilket giver rig mulighed for at lave en event ud af dit næste personale- eller kundearrangement. Det er desuden fordelagtigt for vores sponsorer at leje lokaler til møder, præsentationer m.v. Også her kan vi hjælpe med tilrettelæggelse og gennemførelse af arrangementer for virksomhedens bestyrelse, særlige gæster, kunder eller andre forretningsforbindelser. Webtrafik akkc.dk har over besøgende om året, og der er masser af muligheder for herigennem at skabe mere trafik på din virksomheds webside. Der er bl.a. mulighed for tilkøb af bannerannoncer på akkc.dk, ligesom der linkes til din virksomheds webside fra vores sponsorsider. Intern kommunikation Fortæl dine medarbejdere og kolleger at I er sponsor hos AKKC. De kan alle få glæde af de spændende muligheder, det giver jeres virksomhed.

6 Hovedsponsor Kulturoplevelser Individuelle aftaler om attraktive billetter til AKKC s egne kulturelle arrangementer inkl. internationale forestillinger, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. Indbydelse til årligt bag scenen -arrangement i forbindelse med et større kulturarrangement - for et begrænset antal deltagere. Mulighed for at indbyde personale eller forretningsforbindelser til flere forestillinger pr. sæson. Antal billetter og forestillinger aftales individuelt. Indbydelse for to pers. til premieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKCs egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Indbydelse for fire personer til middag ved sæsonafslutning. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Konkurrencebilletter efter aftale. Eksponering Virksomhedens navn på guldskilt på sponsortavlen i AKKC s forhal. Firmalogo i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Præsentation som Hovedsponsor med logo i diverse regionale og landsdækkende medier. Firmalogo på akkc.dk med link til egen webside. Rabatter To stk. Guldkort til to personer: Fri adgang til messer og udstillinger, velkomst- og pause drink samt fri garderobe ved alle kulturelle arrangementer. 10% rabat ved køb af max. fire billetter til AKKC s egne abonnementsforestillinger og 15% rabat på månedsmenu for op til seks personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg. SponsorNet-arrangementer Beløb Fra kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2- eller 3-årig periode).

7 Stjernesponsor Kulturoplevelser Attraktive billetter til udvalgte sponsorforestillinger i AKKC. Fire billetter pr. forestilling inkl. internationale forestillinger, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. - alternativ aftale vedrørende antal billetter og forestillinger kan forhandles individuelt. Mulighed for at indbyde personale eller forretningsforbindelser til fire forestillinger pr. sæson. Antal billetter og forestillinger aftales individuelt. Indbydelse for to pers. til premieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKC s egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Indbydelse for fire personer til middag ved sæsonafslutning. Eksponering Virksomhedens navn på blankt sølvskilt på sponsortavlen i AKKC s forhal. Firmalogo i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Præsentation som Stjernesponsor med logo i diverse regionale og landsdækkende medier. Firmalogo på akkc.dk med link til egen webside. Rabatter Sølvkort til to personer: Fri adgang til messer /udstillinger, 10% rabat ved køb af max. fire billetter til AKKCs egne abonnementsforestillinger og 10% rabat på månedsmenu for op til seks personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg. SponsorNet-arrangementer Beløb Fra kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2-årig periode).

8 Kultursponsor Kulturoplevelser Attraktive billetter til udvalgte sponsorforestillinger i AKKC. Fire billetter pr. forestilling, inkl. internationale forestillinger, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. - alternativ aftale vedrørende antal billetter og forestillinger kan forhandles individuelt. Indbydelse for to pers. til premieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Indbydelse for fire personer til middag ved sæsonafslutning. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKC s egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Eksponering Virksomhedens navn på sølvskilt på sponsortavlen i AKKC s forhal. Firmalogo i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Præsentation som Kultursponsor med logo i diverse regionale og landsdækkende medier. Firmalogo på akkc.dk med link til egen webside. Rabatter Sølvkort til to personer: Fri adgang til messer og udstillinger, 10% rabat ved køb af max. fire billetter til AKKC s egne abonnementsforestillinger og 10% rabat på månedsmenu for op til seks personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg. SponsorNet-arrangementer Beløb Fra kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2-årig periode).

9 Erhvervssponsor Kulturoplevelser Attraktive billetter til udvalgte sponsorforestillinger i AKKC. To billetter pr. forestilling, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. Indbydelse for fire personer til forpremieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKC s egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Eksponering Virksomhedens navn på bronzeskilt på sponsortavlen i AKKC s forhal. Firmanavn i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Profilannonce i Vinterrevyprogram og sæsonmagasin. Præsentation på akkc.dk med link til egen webside. Rabatter Bronzekort til to personer: Fri adgang til messer og udstillinger, 10% rabat ved køb af max. to billetter til AKKC s egne abonnementsforestillinger og 10% rabat på månedsmenu for op til fire personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg. SponsorNet-arrangementer Beløb Fra kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2-årig periode).

10 Sponsorarrangement med focus på netværk

11 SponsorNet SponsorNet er AKKC s eksklusive sponsorklub, hvor der er fokus på de gode oplevelser og det vigtige netværk sponsorerne imellem. Et sponsorat hos AKKC giver alle sponsorer en lang række fordele - blandt andet i forbindelse med kulturelle arrangementer i huset. Udover de fortrinsvis oplevelsesorienterede fordele, ønsker AKKC ligeledes at give vores sponsorer en forretningsmæssig fordel. Derfor har vi skabt SponsorNet..! Formålet med SponsorNet er at formidle kontakten og styrke relationerne mellem husets mere end 100 sponsorer. Netværket skaber grundlag for, at sponsorerne kan aktivere deres sponsorat og dermed gøre sponsoratet til en udbytterig investering for virksomheden. Der afholdes ca. fem SponsorNet-arrangementer hver sæson - alle med fokus på det sociale samvær, den gode oplevelse og muligheden for networking. Vi har bl.a. afholdt arrangementer med henholdsvis Henrik Qvortrup, Ole Stephensen, Lisbet Dahl, Ghita Nørby og vores egen Ernst Trillingsgaard som foredragsholdere. I januar skyder vi året i gang med en kegleaften for samtlige sponsorere. SponsorNet på nettet Vores sponsorer har deres eget log-in til vores sponsor-website. Her er der bl.a. nyheder, gode tilbud, konkurrencer, billeder fra vores arrangementer og en masse anden information, der har relation til virksomhedens sponsorat. Lisbet Dahl

12 Hovedsponsorer Stjernesponsorer B U S I N E S S C E N T E R kultursponsorer Ejendomsmæglernes Fond Aalborg Aalborg Handelsskole vattenfall We create more than carpets Honeywell erhvervssponsorer Alm. Brand Anton Lassens Eftf. BDO ScanRevision Bentax Bloddonorerne Blue Water Shipping A/S Bravida Christian Den 4. Laug COWI A/S, Cimbrergaarden Cubic-Modulsystem A/S Dansk Cater Dansk Metal Aalborg DanTaxi DESMI A/S Ib Andersen A/S DSB Salg Intego Erhverv Norddanmark inordvativ A/S Falck Danmark IT Security A/S Frugt Karl Engros Lange Kunsthåndværk Færch & Co. A/S Linas Agro A/S Gabriel A/S Lindpro A/S GRAFiness Reklame ApS M. Thomsen Støtt Grønborg Gulvservice A/S Magenta Firmagaver ApS Hans Nielsen & Søn Malerfirmaet Bruno Pedersen A/S HjulmandKaptain Martela A/S HMG Gassalg A/S Mejerigården A/S HSK Media Premier Is Multi-Byg A/S Papegøjehaven A/S Leif Andersen Royal Arctic Line A/S Møller Rumas Nielsen & Christensen S.D. Kjærsgaard NKI Racing Arena Aalborg Automobiler Nordelektro Scanico A/S Nowaco A/S Stygge Krumpen Olesens Busser Tech College Aalborg Oscar Film ApS Textil-Centret Ranum Teltudlejning TL-Byg A/S Realkredit Danmark TV2 Salg Reklamebureauet TV2/Nord PAY-OFF Vrå Dampvaskeri Restaurant Wagner Ejendomme ApS Wendelbo Blomster YIT A/S Aalborg Aluminium Industri Aalborg Boldspilklub A/S Aalborg Håndbold A/S Aalborg Symfoniorkester Aalborg Universitet Aalborg Zoo Europa Plads 4, 9000 Aalborg Tlf akkc.dk

Abonnements forestillinger

Abonnements forestillinger Fordele ved at være abonnent Spar 70,- på hver billet Vælg din plads online Køb billet før alle andre Gratis introduktion til ballet og opera Sæson 2011/2012 Abonnements forestillinger September2011 Oktober2011

Læs mere

VELKOMMEN TIL AC HORSENS

VELKOMMEN TIL AC HORSENS VELKOMMEN TIL AC HORSENS SPONSORNIVEAUER I AC HORSENS PARTNER EKSKLUSIV Minimum kr. 350.000 EKSPONERINGSSPONSOR Minimum kr. 7.000 Tilkøb af eksponering Tilkøb af tribunebilletter og sæsonkort Basis kr.

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

VELKOMMEN TIL AC Horsens

VELKOMMEN TIL AC Horsens VELKOMMEN TIL AC Horsens SPONSORNIVEAUER I AC HORSENS PARTNER EKSKLUSIV Minimum kr. 350.000 EKSPONERINGSSPONSOR Minimum kr. 7.000 Tilkøb af eksponering, tribunebilletter og sæsonkort Basis kr. 3.000 Adgang

Læs mere

INDHOLD. Eksponeringsmuligheder s. 18 LB Morgennetværk & events s. 20 Talentsponsorater s. 21 Kampsponsorat s. 22

INDHOLD. Eksponeringsmuligheder s. 18 LB Morgennetværk & events s. 20 Talentsponsorater s. 21 Kampsponsorat s. 22 INDHOLD Samarbejde med Lyngby Boldklub s. 5 Effekten af et partnerskab s. 6 Oversigt s. 7 Topsponsor s. 9 Business Viking s. 11 LB Event Club s. 13 LB Erhvervsklub s. 15 Klub Kick Off s. 16 Eksponeringsmuligheder

Læs mere

Erhvervs- og Sponsorsamarbejde. - med kontante fordele SØLV SPONSORAT

Erhvervs- og Sponsorsamarbejde. - med kontante fordele SØLV SPONSORAT Erhvervs- og Sponsorsamarbejde - med kontante fordele SØLV BronzeGULD GrundEksklusiv SPONSORAT HVORFOR BLIVE SPONSOR FOR AQUA? SPONSORAT MED VIRKSOMHEDSVÆRDI AQUA Akvarium & Dyrepark, der er en selvejende

Læs mere

Drøm, oplev og netværk dig til succes

Drøm, oplev og netværk dig til succes Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste sponsorprodukt Det er med stor stolthed, at vi på de følgende sider præsenterer Odense Sport & Events unikke sponsorkoncept, der spænder over

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Nordvest FC Holbæk Stadion

Nordvest FC Holbæk Stadion Sponsor 2009 Nordvest FC Holbæk Stadion Velkommen til sponsorkoncept 2009 På de følgende sider kan du læse alt om de mange spændende muligheder din virksomhed har for at samarbejde med Nordvest FC. At

Læs mere

Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste Sponsor-Partnerprogram

Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste Sponsor-Partnerprogram Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste Sponsor-Partnerprogram Det er med stor stolthed, at vi på de følgende sider præsenterer Odense Sport & Events unikke Sponsor- Partnerprogram,

Læs mere

Lad os sammen vise hvem vi er!

Lad os sammen vise hvem vi er! Hobro IK sponsorog partnerkoncept 2015 Lad os sammen vise hvem vi er! Som sponsor og partner i Hobro IK får din virksomhed: Fodboldoplevelser på 1. klasse Adgang til et stærkt og udbytterigt erhvervsnetværk

Læs mere

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: 08-06-2013

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: 08-06-2013 1 Senest opdateret: 08-06-2013 Introduktion til Rødovre Mighty Bulls Rødovre Mighty Bulls er én af landets mest kendte ishockeyklubber. Vi er en klub med stolte traditioner samt et unikt fællesskab og

Læs mere

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Velkommen som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo kan du og din virksomhed blive en naturlig del af en fælles vision, som har fokus på en bæredygtig fremtid, bevarelse af

Læs mere

Nordjyllands eneste messe inden for LEDELSE og HR

Nordjyllands eneste messe inden for LEDELSE og HR Aalborg Kongres & Kultur Center den 6. og 7. april 2011 Mød os: LEDELSE NORDJYSK 2011 PERSONALE Begge dage kl. 09.00-16.30 Din gratis adgangsbillet Talere på Keynotes & Speakers Nordjyllands eneste messe

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits historie Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i basketligaen, og dermed blev der skabt tradition

Læs mere

herning ishockey klub

herning ishockey klub herning ishockey klub Fundraisers Bliv en del af Herning ishockey klub HIK en klub med lange og stolte traditioner HIK har siden starten i 1947 været omdrejningspunktet for udvikling af ishockeysporten

Læs mere

FORRETNINGS- REJSER 5TIPS TIL

FORRETNINGS- REJSER 5TIPS TIL DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Nr.13/Marts 10 FORRETNINGS- REJSER 5TIPS TIL TIL BEDRE OG MERE EFFEKTIV REJSE- VIRKSOMHED Hoteller Brug hotellet aktivt på din forretningsrejse FOTO: JAHN TEIGEN/SCANPIX

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

På koncertscenen i Aalborg

På koncertscenen i Aalborg På koncertscenen i Aalborg På koncertscenen i Aalborg - med de gode rammer for kulturoplevelser I Aalborg i den nordligste del af Danmark har vi gode rammer til at rumme de fleste kulturoplevelser. Her

Læs mere

Udstillerinvitation. FORRETNINGSsystemer2011 afholdes 7. april 2011 i Tivoli Congress Center, København Læs mere på www.forretningssystemer.

Udstillerinvitation. FORRETNINGSsystemer2011 afholdes 7. april 2011 i Tivoli Congress Center, København Læs mere på www.forretningssystemer. Udstillerinvitation Det er en stor fornøjelse igen at kunne byde velkommen til Danmarks bedste konference for købere, brugere, leverandører og forhandlere af IT - forretningssystemer. Konferencen afholdes

Læs mere

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: April 2015

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: April 2015 1 Senest opdateret: April 2015 Sportsligt Kort om Rødovre Mighty Bulls Rødovre Mighty Bulls er én af landets mest kendte ishockeyklubber. Vi er en klub med stolte traditioner samt et unikt fællesskab og

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

kulturpartner en guide til kulturinstitutioners samarbejde med virksomheder

kulturpartner en guide til kulturinstitutioners samarbejde med virksomheder kulturpartner en guide til kulturinstitutioners samarbejde med virksomheder 1 kulturpartner en guide til kulturinstitutioners samarbejde med virksomheder 2 3 Indhold: Forord 5 Forord Introduktion 6 VEJLEDNING

Læs mere

Ringsted Festivalen Vurdering af Ringsted Festivalen som samarbejdspartner for Ringsted Kommune Februar 2010

Ringsted Festivalen Vurdering af Ringsted Festivalen som samarbejdspartner for Ringsted Kommune Februar 2010 Ringsted Festivalen Vurdering af Ringsted Festivalen som samarbejdspartner for Ringsted Kommune Februar 2010 Formålet med rapporten Formålet med denne rapport, der er udarbejdet af Promovator A/S for Ringsted

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

Aalborg Store Pris 2014

Aalborg Store Pris 2014 NKI RACING ARENA AALBORG 60 ÅRS JUBILÆUMSAVIS - 1954-2014 1 SØNDAG 14. SEPTEMBER 2014 1954 2014 JUBILÆUMSAVISEN NKI Racing Arena Aalborg 60 års jubilæumsavis - 1954-2014 FREDAG 19., LØRDAG 20. OG SØNDAG

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

E R H V E R V S K L U B

E R H V E R V S K L U B E R H V E R V S K L U B FEM GODE GRUNDE TIL AT VÆRE MED Vi forbinder dygtige mennesker med hinanden Kunst skaber glæde og giver energi Kulturoplevelser skaber vækst og arbejdspladser Brandts udvikler jeres

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Vi bevæger os fremad Silkeborgmotorvejen er ikke nogen almindelig motorvej. Den passerer gennem Silkeborg by og noget af det smukkeste landskab, Danmark har at byde på.

Læs mere