Velkommen som sponsor

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen som sponsor"

Transkript

1 Velkommen som sponsor i AKKC akkc.dk

2 Ernst Trillingsgaard Direktør Velkommen At være sponsor i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) betyder, at din virksomhed er protektor for kulturen i Nordjylland. At tiltrække de største nationale og internationale kunstnere til Nordjylland kan ikke lade sig gøre, uden den fantastiske opbakning vi har fra erhvervslivet. AKKC har i dag over 100 sponsorer, der via vores kulturelle arrangementer og vores engagement i byens kultur- og erhvervsliv, er med til at styrke Aalborg og Nordjylland, som et attraktivt sted at bo og drive virksomhed. Kulturen spiller en afgørende rolle for, hvordan en by eller en region betragtes. Alene kultur- og musikarrangementer tiltrækker mere end gæster årligt. Kulturoplevelser værdsættes af regionens indbyggere, af potentielle tilflyttere samt af resten af Danmark, når store internationale navne gæster Aalborg. Kulturen er desuden med til at tiltrække og fastholde attraktive medarbejdere, og er derfor en god investering. AKKC s brede vifte af kulturarrangementer præsenteres primært fra én af husets egne tre scener. Enkelte arrangementer afholdes i Gigantium eller Skovdalen/Mølleparken. Venlig hilsen Ernst Trillingsgaard Kontakt: Lotte Thomsen Direkte tlf lotte@akkc.dk Få en nærmere samtale om netop de ønsker og muligheder din virksomhed har som sponsor. Vi er meget fleksible.

3 Hvem er vi? AKKC er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre. Vi afholder hvert år over 1000 arrangementer med mere end besøgende fordelt på teater, koncerter, udstillinger, messer, møder og kongresser. Med flere end 100 store teater- og musikarrangementer om året er AKKC en af Skandinaviens største kulturudbydere. Vi har alt fra store internationale stjernesolister, store gæstespil inden for opera, ballet, skuespil og musicals, til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter. Placeringen midt i Aalborgs hjerte, og de flere end kvadratmeter udstillingsareal, gør AKKC velegnet til alle former for messer og udstillinger, fra små produktpræsentationer til meget store forbrugermesser. AKKC har de perfekte rammer, hvad enten det drejer sig om en kongres med op til deltagere, eller det handler om et møde for 10 deltagere. Faciliteterne i alle vores lokaler er topmoderne, og vi har kapacitet til at bespise op til personer - på én gang. AKKC er placeret centralt i Aalborg. Der er 10 min. kørsel fra Aalborg Lufthavn, som tilbyder flere daglige flyafgange til og fra København. AKKC ligger desuden kun 400 meter fra Aalborg banegård/busterminal, og der er tre minutters kørsel fra motorvejen.

4 Hvad kan vi? Sponsorkategorier Vores sponsorater tager udgangspunkt i faste sponsorpakker, der fokuserer på alle de gode oplevelser, AKKC kan tilbyde. De består af attraktive billetter til vores forestillinger, et medlemskab af vores eksklusive sponsorklub, SponsorNet, forskellige rabatter og VIP-fordele. + Aktivering af dit sponsorat I tillæg til de faste fordele kan vi tilbyde vores sponsorer en lang række af spændende aktiverings- og eksponeringsmuligheder, der fokuserer på markedsføring af sponsors virksomhed og produkter. = Dit Sponsorat Tilsammen giver disse elementer et unikt sponsorat, der både har fokus på gode oplevelser, netværk og forretning. Et AKKC sponsorat har stort potentiale for at blive et betydeligt aktiv for din virksomhed - uanset om målsætningen er øget eksponering, PR, relationsopbygning eller kunde- og medarbejderpleje.

5 Aktivering af dit sponsorat Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan udnytte din virksomheds sponsorat i AKKC. Sponsorafdelingen er altid positiv og behjælpelig med at udforme nye og spændende tiltag, for at vores sponsorer kan få det optimale ud af deres investering. Eksempler på aktiveringsmuligheder: Reklame Du har mulighed for at udnytte dit sponsorat i forbindelse med traditionel markedsføring. Markér i reklamer og annoncer m.v. at din virksomhed er sponsor for AKKC, og dermed støtter kulturen i Nordjylland. Det har en stor positiv signalværdi. Konkurrencer Involvér kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser i konkurrencer eller andre interaktive aktiviteter i samarbejde med AKKC. Sponsorforestillinger Din virksomhed kan blive sponsor i forbindelse med specielt udvalgte arrangementer i AKKC. Events og møder Vi har ekspertise inden for en bred palet af arrangementer, og vi råder over nogle af de bedste og mest alsidige faciliteter i Danmark. Vi har desuden et hav af samarbejdspartnere, hvilket giver rig mulighed for at lave en event ud af dit næste personale- eller kundearrangement. Det er desuden fordelagtigt for vores sponsorer at leje lokaler til møder, præsentationer m.v. Også her kan vi hjælpe med tilrettelæggelse og gennemførelse af arrangementer for virksomhedens bestyrelse, særlige gæster, kunder eller andre forretningsforbindelser. Webtrafik akkc.dk har over besøgende om året, og der er masser af muligheder for herigennem at skabe mere trafik på din virksomheds webside. Der er bl.a. mulighed for tilkøb af bannerannoncer på akkc.dk, ligesom der linkes til din virksomheds webside fra vores sponsorsider. Intern kommunikation Fortæl dine medarbejdere og kolleger at I er sponsor hos AKKC. De kan alle få glæde af de spændende muligheder, det giver jeres virksomhed.

6 Hovedsponsor Kulturoplevelser Individuelle aftaler om attraktive billetter til AKKC s egne kulturelle arrangementer inkl. internationale forestillinger, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. Indbydelse til årligt bag scenen -arrangement i forbindelse med et større kulturarrangement - for et begrænset antal deltagere. Mulighed for at indbyde personale eller forretningsforbindelser til flere forestillinger pr. sæson. Antal billetter og forestillinger aftales individuelt. Indbydelse for to pers. til premieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKCs egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Indbydelse for fire personer til middag ved sæsonafslutning. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Konkurrencebilletter efter aftale. Eksponering Virksomhedens navn på guldskilt på sponsortavlen i AKKC s forhal. Firmalogo i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Præsentation som Hovedsponsor med logo i diverse regionale og landsdækkende medier. Firmalogo på akkc.dk med link til egen webside. Rabatter To stk. Guldkort til to personer: Fri adgang til messer og udstillinger, velkomst- og pause drink samt fri garderobe ved alle kulturelle arrangementer. 10% rabat ved køb af max. fire billetter til AKKC s egne abonnementsforestillinger og 15% rabat på månedsmenu for op til seks personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg. SponsorNet-arrangementer Beløb Fra kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2- eller 3-årig periode).

7 Stjernesponsor Kulturoplevelser Attraktive billetter til udvalgte sponsorforestillinger i AKKC. Fire billetter pr. forestilling inkl. internationale forestillinger, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. - alternativ aftale vedrørende antal billetter og forestillinger kan forhandles individuelt. Mulighed for at indbyde personale eller forretningsforbindelser til fire forestillinger pr. sæson. Antal billetter og forestillinger aftales individuelt. Indbydelse for to pers. til premieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKC s egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Indbydelse for fire personer til middag ved sæsonafslutning. Eksponering Virksomhedens navn på blankt sølvskilt på sponsortavlen i AKKC s forhal. Firmalogo i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Præsentation som Stjernesponsor med logo i diverse regionale og landsdækkende medier. Firmalogo på akkc.dk med link til egen webside. Rabatter Sølvkort til to personer: Fri adgang til messer /udstillinger, 10% rabat ved køb af max. fire billetter til AKKCs egne abonnementsforestillinger og 10% rabat på månedsmenu for op til seks personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg. SponsorNet-arrangementer Beløb Fra kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2-årig periode).

8 Kultursponsor Kulturoplevelser Attraktive billetter til udvalgte sponsorforestillinger i AKKC. Fire billetter pr. forestilling, inkl. internationale forestillinger, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. - alternativ aftale vedrørende antal billetter og forestillinger kan forhandles individuelt. Indbydelse for to pers. til premieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Indbydelse for fire personer til middag ved sæsonafslutning. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKC s egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Eksponering Virksomhedens navn på sølvskilt på sponsortavlen i AKKC s forhal. Firmalogo i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Præsentation som Kultursponsor med logo i diverse regionale og landsdækkende medier. Firmalogo på akkc.dk med link til egen webside. Rabatter Sølvkort til to personer: Fri adgang til messer og udstillinger, 10% rabat ved køb af max. fire billetter til AKKC s egne abonnementsforestillinger og 10% rabat på månedsmenu for op til seks personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg. SponsorNet-arrangementer Beløb Fra kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2-årig periode).

9 Erhvervssponsor Kulturoplevelser Attraktive billetter til udvalgte sponsorforestillinger i AKKC. To billetter pr. forestilling, med velkomst- og pausedrink samt fri garderobe. Desuden udleveres der gratis programmer til sponsorforestillingerne. Indbydelse for fire personer til forpremieren på Aalborg Vinterrevy inkl. julebuffet, musik og dans. Mulighed for forudbestilling af billetter til AKKC s egne arrangementer inden det officielle billetsalg begynder. Sidste-øjebliks-tilbud til attraktive priser - eller helt uden beregning. Eksponering Virksomhedens navn på bronzeskilt på sponsortavlen i AKKC s forhal. Firmanavn i programmer eller på sponsorark i forbindelse med udvalgte forestillinger. Profilannonce i Vinterrevyprogram og sæsonmagasin. Præsentation på akkc.dk med link til egen webside. Rabatter Bronzekort til to personer: Fri adgang til messer og udstillinger, 10% rabat ved køb af max. to billetter til AKKC s egne abonnementsforestillinger og 10% rabat på månedsmenu for op til fire personer i Restaurant Papegøjehaven. 10% rabat ved køb af konferencepakke inkl. forplejning, ekskl. AV-udstyr (dagsmøde). Specialrabat på overnatninger på First Hotel Europa og Helnan Phønix Aalborg. SponsorNet-arrangementer Beløb Fra kr. eksklusive moms pr. sæson (tegnes for en 2-årig periode).

10 Sponsorarrangement med focus på netværk

11 SponsorNet SponsorNet er AKKC s eksklusive sponsorklub, hvor der er fokus på de gode oplevelser og det vigtige netværk sponsorerne imellem. Et sponsorat hos AKKC giver alle sponsorer en lang række fordele - blandt andet i forbindelse med kulturelle arrangementer i huset. Udover de fortrinsvis oplevelsesorienterede fordele, ønsker AKKC ligeledes at give vores sponsorer en forretningsmæssig fordel. Derfor har vi skabt SponsorNet..! Formålet med SponsorNet er at formidle kontakten og styrke relationerne mellem husets mere end 100 sponsorer. Netværket skaber grundlag for, at sponsorerne kan aktivere deres sponsorat og dermed gøre sponsoratet til en udbytterig investering for virksomheden. Der afholdes ca. fem SponsorNet-arrangementer hver sæson - alle med fokus på det sociale samvær, den gode oplevelse og muligheden for networking. Vi har bl.a. afholdt arrangementer med henholdsvis Henrik Qvortrup, Ole Stephensen, Lisbet Dahl, Ghita Nørby og vores egen Ernst Trillingsgaard som foredragsholdere. I januar skyder vi året i gang med en kegleaften for samtlige sponsorere. SponsorNet på nettet Vores sponsorer har deres eget log-in til vores sponsor-website. Her er der bl.a. nyheder, gode tilbud, konkurrencer, billeder fra vores arrangementer og en masse anden information, der har relation til virksomhedens sponsorat. Lisbet Dahl

12 Hovedsponsorer Stjernesponsorer B U S I N E S S C E N T E R kultursponsorer Ejendomsmæglernes Fond Aalborg Aalborg Handelsskole vattenfall We create more than carpets Honeywell erhvervssponsorer Alm. Brand Anton Lassens Eftf. BDO ScanRevision Bentax Bloddonorerne Blue Water Shipping A/S Bravida Christian Den 4. Laug COWI A/S, Cimbrergaarden Cubic-Modulsystem A/S Dansk Cater Dansk Metal Aalborg DanTaxi DESMI A/S Ib Andersen A/S DSB Salg Intego Erhverv Norddanmark inordvativ A/S Falck Danmark IT Security A/S Frugt Karl Engros Lange Kunsthåndværk Færch & Co. A/S Linas Agro A/S Gabriel A/S Lindpro A/S GRAFiness Reklame ApS M. Thomsen Støtt Grønborg Gulvservice A/S Magenta Firmagaver ApS Hans Nielsen & Søn Malerfirmaet Bruno Pedersen A/S HjulmandKaptain Martela A/S HMG Gassalg A/S Mejerigården A/S HSK Media Premier Is Multi-Byg A/S Papegøjehaven A/S Leif Andersen Royal Arctic Line A/S Møller Rumas Nielsen & Christensen S.D. Kjærsgaard NKI Racing Arena Aalborg Automobiler Nordelektro Scanico A/S Nowaco A/S Stygge Krumpen Olesens Busser Tech College Aalborg Oscar Film ApS Textil-Centret Ranum Teltudlejning TL-Byg A/S Realkredit Danmark TV2 Salg Reklamebureauet TV2/Nord PAY-OFF Vrå Dampvaskeri Restaurant Wagner Ejendomme ApS Wendelbo Blomster YIT A/S Aalborg Aluminium Industri Aalborg Boldspilklub A/S Aalborg Håndbold A/S Aalborg Symfoniorkester Aalborg Universitet Aalborg Zoo Europa Plads 4, 9000 Aalborg Tlf akkc.dk

Velkommen som sponsor

Velkommen som sponsor Velkommen som sponsor i AKKC akkc.dk Ernst Trillingsgaard Direktør Velkommen At være sponsor i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) betyder, at din virksomhed er protektor for kulturen i Nordjylland.

Læs mere

Store oplevelser i Aalborg - til små penge

Store oplevelser i Aalborg - til små penge AKKC.DK Store oplevelser i Aalborg - til små penge Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch Saxogade Godt at vide og rejseinformation Kong Hans Gade Gode forbindelser med fly, tog, bus og bil gør det

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

Konferencen NBEN. Ernst Trillingsgaard. Direktør Aalborg Kongres & Kultur Center

Konferencen NBEN. Ernst Trillingsgaard. Direktør Aalborg Kongres & Kultur Center Konferencen NBEN Ernst Trillingsgaard Direktør Aalborg Kongres & Kultur Center Besøgstal for 2014 Møder og Kongresser 137.305 personer 1523 arrangementer Teater, koncerter og andre kulturelle arrangementer

Læs mere

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch AKKC.DK Store oplevelser i Aalborg - til små penge Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch First Hotel Europa Restaurant Papegøjehaven First Hotel Europa er et firestjernet designhotel med 168 supermoderne

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

VELKOMMEN TIL AC Horsens

VELKOMMEN TIL AC Horsens VELKOMMEN TIL AC Horsens SPONSORNIVEAUER I AC HORSENS PARTNER EKSKLUSIV Minimum kr. 350.000 EKSPONERINGSSPONSOR Minimum kr. 7.000 Tilkøb af eksponering, tribunebilletter og sæsonkort Basis kr. 3.000 Adgang

Læs mere

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE Et samarbejde med AC Horsens betyder, National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens største handelsnetværk

Læs mere

Velkommen som. sponsor. hos Aalborg Bæredygtighedsfestival

Velkommen som. sponsor. hos Aalborg Bæredygtighedsfestival Velkommen som sponsor hos Aalborg Bæredygtighedsfestival Velkommen Bæredygtighed er for alvor kommet på folks læber! Interessesen er steget markant de seneste par år, hvor både virksomheder og borgere

Læs mere

SPONSORKONCEPT. National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk

SPONSORKONCEPT. National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk SPONSORKONCEPT Et samarbejde med AC Horsens betyder, National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk Fleksibilitet er nøgleordet

Læs mere

Ouverture. Tinghallen. Virksomheder og kultur går hånd i hånd... Kongres og Musikhus A/S

Ouverture. Tinghallen. Virksomheder og kultur går hånd i hånd... Kongres og Musikhus A/S Ouverture Virksomheder og kultur går hånd i hånd... Tinghallen Kongres og Musikhus A/S Ouverture Virksomhed og kultur går hånd i hånd Ouverture er Tinghallens sponsornetværk, som har til formål at sikre,

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/16

SPONSORKONCEPT 2015/16 SPONSORKONCEPT 2015/16 Bulldogs Odense ApS Møllemarksvej 75 B, 5200 Odense V CVR 32161162 Kristoffer Jørgensen 26 80 97 60 Kasper Iversen 60 68 32 88 Thomas Nielsen 20 15 97 06 Bulldogs Oplevelser og god

Læs mere

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Velkommen som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo kan du og din virksomhed blive en naturlig del af en fælles vision, som har fokus på en bæredygtig fremtid, bevarelse af

Læs mere

OPLEVELSER I AALBORG

OPLEVELSER I AALBORG OPLEVELSER I AALBORG KULTUR PAKKE KULTUR Læs mere om forestillingerne på akkc.dk PAKKE Aalborg Kongres & Kultur Center inviterer til arrangementer med middag, overnatning, morgenbuffet og billet til attraktive

Læs mere

E R H V E R V S K L U B

E R H V E R V S K L U B E R H V E R V S K L U B FEM GODE GRUNDE TIL AT VÆRE MED Vi forbinder dygtige mennesker med hinanden Kunst skaber glæde og giver energi Kulturoplevelser skaber vækst og arbejdspladser Brandts udvikler jeres

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup

Læs mere

International Inner Wheel Convention

International Inner Wheel Convention Invitation til SPONSORERING & UDSTILLING International Inner Wheel Convention 7-9 maj 2015 København, Danmark Velkommen til København! Invitation 16. International Inner Wheel Convention i København 2015

Læs mere

www.aalborgcity.dk Oplevelser og service - aldrig har det været vigtigere! Kære samarbejdspartner 20 12 I Aalborg City arbejder vi hver eneste dag året rundt hårdt på at arrangere events,

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

BLIV EN DEL AF BRANDTS

BLIV EN DEL AF BRANDTS BLIV EN DEL AF BRANDTS Forside: Anette Harboe Flensburg, udsnit af maleriet At bygge rum der ikke findes ll www.anettehflensburg.dk På Brandts er vi sammen med vores erhvervspartnere i gang med at skabe

Læs mere

SPONSORKONCEPT. Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19

SPONSORKONCEPT. Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19 SPONSORKONCEPT Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19 Ønsker din virksomhed at støtte talenterne i AC Horsens, har I her muligheden. Hele sponsoratet går til talentudviklingen i AC Horses. I kan blive

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

Indhold: Spar Nord glæder sig for fjerde gang til The Tall Ships Races i Aalborg. Oktober 2014. Nyhedsbrev nr. 1

Indhold: Spar Nord glæder sig for fjerde gang til The Tall Ships Races i Aalborg. Oktober 2014. Nyhedsbrev nr. 1 The tall ships races 2015 Aalborg Nyhedsbrev nr. 1 Oktober 2014 Velkommen til det første nyhedsbrev for The Tall Ships Races 2015 Aalborg. Frem til begivenheden afholdes fra den 1. til den 4. august 2015,

Læs mere

Få en oplevelse i Aalborg

Få en oplevelse i Aalborg Få en oplevelse i Aalborg First Hotel Europa First Hotel Europa er et firestjernet designhotel med 168 supermoderne værelser og fire suiter. Alle værelser er indrettet med alt moderne komfort bl.a. gratis

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

BOXER HERRELIGAEN. Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED. Randers HH A/S mail:

BOXER HERRELIGAEN. Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED. Randers HH A/S mail: BOXER HERRELIGAEN Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: bs@randershh.dk VELKOMMEN SOM SPONSOR OG PARTNER I RANDERS HH Kære Sponsor, Velkommen

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

EKSPONERINGS- & AKTIVERINGSMULIGHEDER

EKSPONERINGS- & AKTIVERINGSMULIGHEDER EKSPONERINGS- & AKTIVERINGSMULIGHEDER HVAD ER COPENHAGEN ART RUN Unik og oplevelsesrig motionsbegivenhed. CPH ART RUN er et nyt løbsformat, der frem for at fokusere på at komme først handler om nogle af

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2013 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. RECEPTION 2. KONFERENCE 3. KONGRES 4. VEST 5. ØST 1

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS BYENS HOLD VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS Svendborg Rabbits er et godt sted at være med for din virksomhed Vi har masser at tilbyde indenfor de tre hoved områder, som udgør vores tilbud til sponsorer:

Læs mere

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Bella Center & Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen 1. BELLA SKY COMWELL HOTEL RECEPTION 2. BELLA SKY COMWELL KONFERENCEINDGANG 3. KONGRESINDGANG 4. INDGANG

Læs mere

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål.

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. TEAM ROTARY FAVRSKOV 2018 JOIN THE TEAM Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. Rotary klubberne i Favrskov Kommune er i 2018 for ottende år i træk

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk!

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Vil du gerne have det stærkeste netværk i trekantsregionen, lokal eller national eksponering, hospitality i topklasse i en

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk!

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Vil du gerne have det stærkeste netværk i trekantsregionen, lokal eller national eksponering, hospitality i topklasse i en

Læs mere

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat Odense Sport & Event på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00 Optimér dit sponsorat Velkommen! Et godt sponsorat kan gøre en forskel for samarbejdspartnere, for jer og for hele lokalsamfundet,

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk.

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor

Læs mere

Sorg kan ødelægge børn og unges liv

Sorg kan ødelægge børn og unges liv Sorg kan ødelægge børn og unges liv Men du kan hjælpe dem. Bliv sponsor for Team Giv Håb og lad hele Danmark se, at din virksomhed er med til at hjælpe børn og unge, der rammes af ødelæggende sorg. Team

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 350 medlemmer Klubben har hold i de fleste rækker fra "poder" til og med superveteraner Klubbens målsætning er at forblive i Danmarksserien

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsor koncept TERNDRUP 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsorstruktur Som sponsor i tilbydes De mulighed for eksponering indenfor fodbold. Denne eksponering vil primært være i de lokale medier. Bande-/måltavlesponsor

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen!

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS NETVÆRK HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! FORORD HC Odenses herrer har sat målet højt. Første del af den langsigtede strategi er

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2016 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

jubilæum års Bliv SET og hørt Få aftalerne i hus Arrangementet løber af stablen fredag den 11. maj 2012

jubilæum års Bliv SET og hørt Få aftalerne i hus Arrangementet løber af stablen fredag den 11. maj 2012 1 jubilæum Få aftalerne i hus års Bliv sponsor på DE s 1 års jubilæum og kom i direkte kontakt med hele 30 ejendomsmæglere, 15 forretninger i hele landet. Arrangementet løber af stablen med pompt og pragt

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

CLUB CLUB CLUB VIP BUSINESS CLUB CLUB GOURMET PLEASURE BUSINESS PLEASURE

CLUB CLUB CLUB VIP BUSINESS CLUB CLUB GOURMET PLEASURE BUSINESS PLEASURE FODBOLDENS HUS DBU ALLÉ 1 2605 BRØNDBY T. (+45) 43 26 22 01 DBU@SPONSORSHIP.DK WWW.DBU.DK 100 VIP 100 DET FØLES RIGTIGT LUB VIP LUB USINESS Gaderne er halvtomme på Østerbro, men oppe ad Øster Allé oplyses

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

Nordjyllands eneste messe inden for LEDELSE og HR

Nordjyllands eneste messe inden for LEDELSE og HR Aalborg Kongres & Kultur Center den 6. og 7. april 2011 Mød os: LEDELSE NORDJYSK 2011 PERSONALE Begge dage kl. 09.00-16.30 Din gratis adgangsbillet Talere på Keynotes & Speakers Nordjyllands eneste messe

Læs mere

Vælg mellem fem sponsorniveauer. Vi sætter penge ind på din værdikonto

Vælg mellem fem sponsorniveauer. Vi sætter penge ind på din værdikonto Sammen med os... ZOO med hjertet ZOO er en hjertesag. Sagen handler om forskning og naturbevarelse lige fra den mindste fugl til verdens truede rovdyr. Det er det, du støtter med dit sponsorat. Til gengæld

Læs mere

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli 2 TV 2 PÅ TOUR evalueringsfilm HEADLINES TV 2 på tour 3. sæson Landsdækkende event Forlængelse af Tour De France Dagens

Læs mere

BAGGRUND LUDVIG OG JULEMANDEN OMKRING 1,5 MILLIONER SEERE PR. DAG. TVILLINGERNE OG JULEMANDEN SAMME HØJE SEERTAL.

BAGGRUND LUDVIG OG JULEMANDEN OMKRING 1,5 MILLIONER SEERE PR. DAG. TVILLINGERNE OG JULEMANDEN SAMME HØJE SEERTAL. PRÆSENTERER BAGGRUND LUDVIG OG JULEMANDEN OMKRING 1,5 MILLIONER SEERE PR. DAG. TVILLINGERNE OG JULEMANDEN SAMME HØJE SEERTAL. REKORD FOR JULEKALENDERE: GENNEMSNITLIG KVALITETSVURDERING PÅ 4,3 AF 5 MULIGE.

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2015 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR VEJLE BOLDKLUB 2019 1 BLIV I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor dedikation, ambition og fællesskab

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget 2018 DM opgave 2017 Den færdige DM i Skills opgave 2017. Stort tillykke til årets DM-vindere Ditte Lassen fra praktikvirksomheden

Læs mere

OPTOMETRI KONFERENCE 19 SPONSOR / MEDIEINFORMATION. Information til sponsorer og udstillere

OPTOMETRI KONFERENCE 19 SPONSOR / MEDIEINFORMATION. Information til sponsorer og udstillere SPONSOR / MEDIEINFORMATION Information til sponsorer og udstillere Optometrikonferencen er stedet, hvor sponsorer og udstillere har en unik mulighed for at møde mere end 500 deltagere, der til daglig arbejder

Læs mere

Partnerkoncept Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 7 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 300 medlemmer Klubbens målsætning er at spille i Danmarksserien Vores slogan er, at det skal være hyggeligt, lærerigt og ikke mindst

Læs mere

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD SYNLIGHED OPLEVELSER. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen!

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD SYNLIGHED OPLEVELSER. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! NETVÆRK OPLEVELSER HERREHÅNDBOLD EVENTS SYNLIGHED Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! FORORD HC Odenses herrer har sat målet højt. Første del af den langsigtede strategi er

Læs mere

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK 27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Ungdomshuset Nørregade 60 5000 Odense C Tlf.: 63756820 Projektkoordinator Maria Friis telefon: 26127832

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget 2017 DM opgave 2016 Den færdige DM i Skills opgave 2016. Udført af de to vindende elever fra Kold College, Chris Johansen

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program

Erhvervsklub business to business Velkommen til 2018 Fakta og program business to business Velkommen til 2018 Fakta og program Golfklubben Storstrømmen - Golfklubben Storstrømmen Nykøbing Falster ønsker velkommen til ben og til sæson 2018. bens formål er at benytte golfsporten

Læs mere

Mikkel O. Pedersen 2019

Mikkel O. Pedersen 2019 Mikkel O. Pedersen 2019 Porsche Mobil 1 Supercup 24h-Series Dubai Le Mans MIT KARRIEREFORLØB 2004 2006: Klubmesterskab. 2007: Samlet 3. plads i første deltagelse i Danmarksmesterskabet, med flere førstepladser.

Læs mere

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere!

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Rum til oplevelser i Kattegat Siloen - fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget

Læs mere

VELKOMMEN TIL AC Horsens

VELKOMMEN TIL AC Horsens VELKOMMEN TIL AC Horsens SPONSORNIVEAUER I AC HORSENS PARTNER EKSKLUSIV Minimum kr. 350.000 EKSPONERINGSSPONSOR Minimum kr. 7.000 Tilkøb af eksponering, tribunebilletter og sæsonkort Basis kr. 3.000 Adgang

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland.

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland. POWERMAN Det verdensomspændende Duathlon stævne POWERMAN er endelig kommet til Danmark. POWERMAN er verdens største Duathlon event og den er udbredt over hele verden med løb på alle kontinenter. POWERMAN

Læs mere

Vi sætter Odense på håndboldkortet igen!

Vi sætter Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! Vi sætter Odense på håndboldkortet igen! HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER NETVÆRK SYNLIGHED EVENTS HC ODENSE HERRER HC Odenses herrer har sat målet højt Med to divisionshold og et stærkt træningsmiljø

Læs mere

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017 PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 11-2016 SMØRUM GOLFKLUB SPONSORPROGRAM Indhold Løsblade: PROUD PARTNER Basispakke... Side 3 PROMOTION Pakke 1... Side 4 PROMOTION Pakke 2... Side 5 PROMOTION

Læs mere

Formanden mener. Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). NYHEDSBREV NR. 13 2011

Formanden mener. Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). NYHEDSBREV NR. 13 2011 Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). FC Hjørring: Virksomhederne bør sponsore i egen interesse side 2 Vendsyssel Teater: Sponsering betyder mere satsning på kvalitet side 4 Nordjyske

Læs mere

Erhvervsog sponsorsamarbejde

Erhvervsog sponsorsamarbejde Erhvervsog sponsorsamarbejde - med kontante fordele Det vilde liv i de danske søer og vandløb AQUA Akvarium & Dyrepark er det eneste danske akvarium og dyrepark, som udelukkende sætter fokus på dyr og

Læs mere

TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 UNLEASH THE POTENTIAL

TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 UNLEASH THE POTENTIAL TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 UNLEASH THE POTENTIAL CENTRALVÆRKSTEDET, AARHUS 5. NOVEMBER 2018 WHY For første gang nogensinde afholder LEAD THE TALENT konferencen TALENT & DIVERSITY SUMMIT, mandag d.

Læs mere

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799 SPORT og Team Vest n vind! league.com ort.dk under opbygning ITESPORT og kæd din virksomheds ds stærkeste speedway brand. rat med REGION VARDE ELITESPORT, kommer in virksomhed. Mulighederne er mange og

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. 1 Fra: sendjs@tdcadsl.dk [mailto:sendjs@tdcadsl.dk] Sendt: 7. februar

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER

SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER STØT ETABLERINGEN AF SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER Vi står bag projektet: Skårup Hallen SIF Skårup Idrætsforening Skårup Borgerforening Hvad går projektet ud på? Skårup-Vejstrup området er et dynamisk

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere