Overbliksvurdering af ejendommen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Overbliksvurdering af ejendommen"

Transkript

1 Overbliksvurdering af ejendommen Opvisningsbanen på Engvej, 2791 Dragør Opvisningsarealet på Engvej Rækkehusbebyggelse fra år 2000 på nabogrund Sags-nr B Rekvirent: Dragør kommune Kirkevej Dragør Att.: Kommunaldirektør Per Ullerichs

2 1. Vurderingens tema og formål Tema: Vurderingen skal fastsætte markedsprisen, en kyndig sælger og en kyndig køber på vurderingstidspunktet ville aftale for ejendommen som den er og forefindes og under hensynstagen til ejendommens gældende plangrundlag, lokalernes beliggenhed, anvendelse, størrelse, kvalitet og vedligeholdelses-stand m.v. Der lægges til grund, at både køber og sælger har handlet vidende, hæderligt og ikke under tvang. Vurderingen gennemføres til brug for rekvirentens overvejelser om et eventuelt fremtidigt salg af ejendommen. Vi har fra rekvirenten ikke fået udleveret nogen ejendomsdokumenter eller øvrige oplysninger andet end adressen. Vi har således ikke haft adgang til at besigtige bygningen indvendigt, men baserer alene vurderingen på baggrund af de offentlige tilgængelige oplysninger og det vi har kunnet konstatere ved den udvendige besigtigelse. 2. Vurderingens genstand og arealer Det vurderede udgør Dele af matrikel 334 hz, Dragør by Det vurderede areal udgør opvisningsbanen som ifølge lokalplan nr. 49 udgør et grundareal på ca kvm. og er benævnt delområde 6 i lokalplanen. En opmåling på kortet i lokalplanen resulterer i et samlet areal på ca kvm. Det anbefales derfor at foretage en opmåling af det faktiske areal som påtænkes solgt til boligformål. 3. Forudsætninger Der er for vurderingen i henhold til temaet opsat nedenstående Forudsætninger: at ejendommen fysisk overtages som den er og forefindes. at de tinglyste servitutter ikke er særligt belastende, økonomisk belastende eller usædvanlige. Servitutterne er ikke gennemgået og er derfor ikke tillagt særlig positiv eller negativ indflydelse på prisen. Vi henleder opmærksomheden på, at servitutters indhold kan betyde en ikke uvæsentlig ændring af prisen på en ejendom. at de begrænsninger i anvendelsen som ejendommen i dag er underlagt som følge af gældende lokalplan, forudsættes ændret/ophævet. at der på ejendommen ikke er forurening, der påvirker dens værdi.

3 4. Plangrundlag Ejendommen er omfattet af lokalplan 49. Lokalplanen udlægger hele lokalplanområdet til offentlige formål, bydelspark, sportsaktiviteter, institutioner og lignende. Det vurderede areal udgør delområde 6 i lokalplanen og udlægges til sports- og fritidsformål. Delområdet kan iht. lokalplanen ikke bebygges. En anvendelse af grunden til boligformål vil således kræve en ny lokalplan. 5. Vurderingsansættelse Opvisningsbanen er afgrænses mod nordvest af en ældre rækkehusbebyggelse langs Engvej. Mod nordøst er en institution indrettet i det gamle klubhus og med sydvest er der i år 2000 opført tæt/lav boligbebyggelse. Den tæt-lave boligbebyggelse mod sydvest giver et godt sammenligningsgrundlag for, hvilken boligtype og bebyggelsesprocent der er realistisk ved en udnyttelse af opvisningsbanen til boligformål. En tæt-lav eller parcelhus-bebyggelse på opvisningsbanen vil naturlig kunne indpasses i området. En tæt-lav bebyggelse vil forventeligt kunne opføres med en byggelsesprocent på 40 svarende til udnyttelsen på nabogrunden. Tilsvarende vil det ved en parcelhusudstykning alene være muligt at bebygge grundene med 25%, hvorfor det umiddelbart forventes at en tæt-lav udstykning vil være at foretrække. Men dette kræver en nærmere undersøgelse, idet man ved en tæt-lav bebyggelse forventeligt vil opnå en lavere pris pr. byggeretsmeter (antal kvm. der må bygges på grunden) end ved en salg som parcelhus-grund. Samtidig vil køberen af en grund til tæt-lav bebyggelse ofte være en developer der skal opnå en fortjeneste ved gennemførelse af projektet, hvilket kun kan fradrages et sted i den pris man vil betale for byggegrunden. Ved salg af parcelhus-grunde til slut-brugeren, dvs. den der skal bebo det færdige parcelhus, undgår man at få developer og deres fortjeneste ind som mellemled. Værdien af opvisningsbanen ved salg som parcelhusgrunde Vi har undersøgt udbuddet af byggegrunde til parcelhuse i Dragør kommune. Der er et meget begrænset udbud bestående af 4 byggegrunde som fremgår i skemaet herunder.

4 Sammenligningspriser for villagrunde Data indsamlet pr. medio august 2006 Adresse Kontantpris Tinglyst grundareal Max bebyggelse på grunden Byggeretspris pr. kvm. 1 Rønnevej kvm Tværvej kvm Utrecht Alle kvm Hovedgaden kvm kvm Byggeretsprisen i ovenstående skema angiver den pris køber skal betale for grunden pr. kvm. der kan opføre på grunden. For Rønnevej s vedkommende skal køberen således betale knap kr. pr. kvm parcelhus han kan opføre på grunden. Dvs. at såfremt parcelhuset der opføres på grunden koster kr./kvm. alt inkl., vil den samlede anskaffelsessum pr. kvm. for huset være ca kr./kvm. Med udgangspunkt i ovenstående sammenligningsgrunde, vurderes en parcelhus-grund på ca. 800 kvm. at kunne sælges for ca kr. i dagens marked. Antages det, at der skal anvendes ca. 20% af det samlede grundareal til vej- og sti-arealer, vil det efterlade kvm. ( kvm. grundareal / 1,2) til udstykning i parcelhus-grunde. Dette areal modsvarer 14 parcelhusgrunde á 800 kvm. Såfremt der opnås en salgspris på 2,25 mio. kr. pr. styk, modsvarer det en samlet indtægt på 31,5 mio. kr. Men herfra skal fratrækkes omkostninger til anlæg af interne veje, stier og vejbelysning. Dette er af vurderingsmanden anslået til kr. pr. grund, svarende til en samlet omkostning på 4,2 mio. kr. Kommunens provenu ved udstykning opvisningsbanen i parcelhus-grunden og salg enkeltvis vil være i niveauet 27,5 mio kr. Værdien af grunden som tæt-lav bebyggelse Værdien af grunden til brug for tæt-lav bebyggelse afhænger af, hvad det er muligt at opnå i salgspris for de færdige rækkehuse. Ejendomspriserne for ejerlejligheder er nærmest eksploderet i de senere år, hvilket har medført meget høje priser pr. kvm. i stort set alle områder i Storkøbenhavn. Vi oplever dog netop i disse dage et meget afventende marked, idet der er en bred forventning om boligpriserne skal korrigeres nedad. Herunder fremgår de aktuelle udbudspriser for rækkehuse og lejligheder til salg i Dragør. Adresse Kontantpris Tinglyst areal vær. Bygget Kvm. pris (afrundet) 1 Kongevejen Øresunds Alle Øresunds Alle Dragør Lige Nord For Gl.By Dragør Lige Nord For Gl. By Engvej Poppelvej

5 Skemaet viser en oversigt over 7 rækkehuse/ejerlejligheder i størrelsen kvm. som pt. udbydes til salg hos ejendomsmæglere via 1. Den gennemsnitlige udbudspris pr. kvm. er pt kr./kvm.. Den nedre kvartil (de 2 billigste) koster i gennemsnit knap kr./kvm. Et godt sammenligningsgrundlag, er emne nr. 6 på listen, der er et rækkehus på nabogrunden på Engvej. Denne er udbudt til kr./kvm. for 98 kvm. Vi vurderer at nye boliger på opvisningsarealet vil kunne sælges for ca. samme pris i dagens marked. Til brug for værdiansættelsen af byggeretten tages udgangspunkt i en gennemsnitlig salgspris pr. bolig-kvm. på kr. Herunder er der foretaget en baglæns beregning. Med udgangspunkt i en salgspris på kr./kvm. pr. bruttoetagemeter ved salg som bolig, er værdien af byggeretten beregnet til ca kr./kvm. Opvisningsbanen på Engvej, Dragør Værdi af byggeret som ejerboliger Indtægt ved salg pr. brutto kvm. * Developer fee - 18% af salgspris Developer fee i alt Entreprisesum, kr/kvm. incl. moms Arkitekt/ingeniørhonorar 10% Uforudsete - rådighedsbeløb 10% Byggesagsbehandling ca. 1,25% 174 Entreprisesum, i alt incl. moms Tilslutningsafgifter - anslået Tilslutningsafgifter i alt (ANSLÅET), incl. moms Opdeling i ejerlejligheder/udstykning - anslået Gebyr pr. etagemeter boligareal 16 Grundgebyr pr. ejendom 3 Gebyr pr. særskilt opmålt ejerlejlighedsareal 12 Omk. til opdeling i alt, incl. moms Salgsomkostninger - anslået Ejendomsmægler 2,5% inkl. moms og ann. 875 Ejendomsmægler i alt, incl. moms Finansieringsomkostninger, 12 mdr. á 7% Grundværdi pr. brutto-kvm Det betyder, at såfremt det samlede grundareal der kan sælges til tæt-lav bebyggelse er ca kvm. og dette kan bebygges med 40%, vil det resultere i en samlet bebyggelse på kvm. 1 er ejendomsmæglernes fælles database, hvor danske ejendomsmæglere er pligtige til at annonce alle de boliger de har til salg.

6 Ved en byggeretspris på kr./kvm., vil den samlede grund have en værdi på kr., dvs. væsentligt mere end ved en parcelhus udstykning. Ved beregning af grundværdien ved salg til ejerboliger er det vigtig at være opmærksom på, at et fald i boligpriserne på eksempelvis 10%, vil have en markant betydning for grundværdien, idet denne i det tilfælde vil falde til kr/byggeretsmeteren, svarende til et fald på 30%. I det boligmarked vi vidne til pt., hvor der er stor usikkerhed om priserne vil falde i den kommende tid, kan værdien af denne grund variere meget indenfor en kort tidshorisont som følge af udviklingen på boligmarkedet. Nærværende vurdering er således udtryk for værdien af grunden med dagens boligmarked. Konklusion På grundlag af de foreliggende oplysninger, besigtigelse samt beregninger, ansættes ejendommens kontante værdi i niveauet kr ,- Værdien er fastsat under forudsætning af planrammerne for grunden kan ændres til tæt-lav bebyggelse med en bebyggelsesprocent på 40 inkl. vej og sti-arealer. 6. Underskrift og datering Nærværende vurdering må ikke uden vores skriftlige tilladelse benyttes af andre end rekvirenten til andre formål end angivet eller i øvrigt gengives helt eller delvist. Vurderingen må kun anvendes ved inddragelse af samtlige oplysninger angivet i vurderingen. Anvendelse af dele af vurderingen kan give et misvisende billede. København, den 17. august 2006 Nicholas Thurø Partner Statsautoriseret ejendomsmægler MDE, HD (f)

7

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Jægervejens fritidshjem Jægervej 30, 2791 Dragør Sags-nr. 2006-141 D Rekvirent: Dragør kommune Kirkevej 7 2791 Dragør Att.: Kommunaldirektør Per Ullerichs 1. Vurderingens

Læs mere

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Vierdiget skole, Vierdiget 2-4, 2791 Dragør Udsigt fra Vierdiget over det grønne areal og Øresund (kan ses) Dele af skolen Sags-nr. 2006-141 C Rekvirent: Dragør kommune

Læs mere

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Vestgrønningen 9, 2791 Dragør Sags-nr. 2006-141 A Rekvirent: Dragør kommune Kirkevej 7 2791 Dragør Att.: Kommunaldirektør Per Ullerichs 1. Vurderingens tema og formål Tema:

Læs mere

VURDERING PARCELHUSGRUNDE

VURDERING PARCELHUSGRUNDE VURDERING PARCELHUSGRUNDE Beliggende: Ejer: Stenildhøjdalen, 9600 Aars Vesthimmerlands Kommune Side 1 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Rekvirent:... 3 2. Vurderingsmænd:... 3 3. Vurderingsobjekt:... 3 4. Adkomstforhold:...

Læs mere

VURDERING PARCELHUSGRUNDE

VURDERING PARCELHUSGRUNDE VURDERING PARCELHUSGRUNDE Beliggende: Ejer: Kirsebærvænget, 9620 Aalestrup Brombærvej, 9620 Aalestrup Solbærvej, 9620 Aalestrup Vesthimmerlands Kommune Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Rekvirent:...

Læs mere

VURDERINGSRAPPORT. Ved Exnersgade, 6700 Esbjerg A Esbjerg Bygrunde (en del heraf) Sags nr.: Vurderet pris: Kr

VURDERINGSRAPPORT. Ved Exnersgade, 6700 Esbjerg A Esbjerg Bygrunde (en del heraf) Sags nr.: Vurderet pris: Kr VURDERINGSRAPPORT Beliggende: Matrikelnummer: Ejer: Ved Exnersgade, 6700 Esbjerg 1417 A Esbjerg Bygrunde (en del heraf) Banedanmark Sags nr.: 670 00670 Vurderet pris: Kr. 500.000 560.000 Side 1 af 7 1

Læs mere

Vedrørende: Vurdering af erhvervsgrunden matr. nr.: 3 FA Klejtrup by, Klejtrup, beliggende Skårupvej 46, Klejtrup, 9500 Hobro.

Vedrørende: Vurdering af erhvervsgrunden matr. nr.: 3 FA Klejtrup by, Klejtrup, beliggende Skårupvej 46, Klejtrup, 9500 Hobro. Svend Døssing Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE, CVR nr. 11992994 Formand Jon Pugholm Den Selvejende Institution Klejtrup Friplejehjem Fuglevænget 48 Klejtrup 9500 Hobro Viborg, den 24-01-2013

Læs mere

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT Sag 11339 FJORDGADE 10, 8930 RANDERS NØ Salgspris kontant (ekskl. moms): 4.000.000 kr. Muligt bruttoetageareal ca. 2.370 m² Grundareal i h.t. tingbog 3.950

Læs mere

Byggeprojekt med 13 boliger

Byggeprojekt med 13 boliger Byggeprojekt med 13 boliger Sag 25667 TIL SALG Årslev - Kirkeløkken 17-41 Igangværende byggeri af 13 boligenheder på i alt 1.206 m² Velbeliggende tæt på Nr. Lyndelse Kan med fordel købes via selskab uden

Læs mere

V U R D E R I N G S R A P P O R T

V U R D E R I N G S R A P P O R T SAG 284208 CS/ HRR Dato 28. marts 2017 Rev.nr. A1713 Dok. id:10840098 V U R D E R I N G S R A P P O R T Ejendommen: Rekvirent: Byggeretter på Vestre Havnepromenade m.v., 9000 Aalborg (Del af matr. nr.

Læs mere

m² til boligbebyggelse

m² til boligbebyggelse 17.678 m² til boligbebyggelse Mulighed for tæt/lav eller åben/lav bebyggelse Sag 11S6006 TIL SALG Nykøbing Sj - Annebergparken 35 Bred anvendelse i lokalplan Smuk natur Historisk område Kontantpris ekskl.

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 027

SALGSPROSPEKT Sag nr. 027 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 027 Lillebæltsvej 20 og 20A, 6715 Esbjerg N VELBELIGGENDE EJENDOM MED STORE UOPVARMEDE HALLER Pris kontant: Kr. 2.500.000 Erhvervsareal: 2.435 m 2 Boligareal: 80

Læs mere

Tak for opgaven med at vurdere mulighederne for bebyggelserne Hannebjerg og Møllehuset.

Tak for opgaven med at vurdere mulighederne for bebyggelserne Hannebjerg og Møllehuset. Page 1 of 5 Marianne Godtfredsen Fra: Finn Jensen [fje@edc.dk] Sendt: 11. september 2013 15:52 Til: Betina Bojesen Cc: Anne Holmegaard Emne: Louis Petersensvej 11 og Møllevænget 5 - gennemgang af muligheder

Læs mere

Vurderingsrapport. Vurderingsrapporten er udarbejdet for. Arealet er vurderet til. Ubebygget areal, Energivej, 8740 Brædstrup Sag 105.

Vurderingsrapport. Vurderingsrapporten er udarbejdet for. Arealet er vurderet til. Ubebygget areal, Energivej, 8740 Brædstrup Sag 105. Vurderingsrapport Ubebygget areal, Energivej, 8740 Brædstrup Sag 105.746 Vurderingsrapporten er udarbejdet for Horsens Kommune Arealet er vurderet til Kr. 80 pr. m². Købesummen tillægges moms Indholdsfortegnelse

Læs mere

Erhvervsgrund for spændende byggeri til serviceerhverv m.fl.

Erhvervsgrund for spændende byggeri til serviceerhverv m.fl. Erhvervsgrund for spændende byggeri til serviceerhverv m.fl. Absolut velbeliggende ved ringveje og motorvej E20 Sag 17S00395 TIL SALG Slagelse - Del af Ndr. Ringgade 74 Stor facade grund Kan opdeles i

Læs mere

8600 Silkeborg. : 497 D Silkeborg Markjorder. : Andelsboligforeningen Naverparken. : Revisor Martin Husted, Revisorerne Hostruphus. Sagsnr.

8600 Silkeborg. : 497 D Silkeborg Markjorder. : Andelsboligforeningen Naverparken. : Revisor Martin Husted, Revisorerne Hostruphus. Sagsnr. VURDERINGSRAPPORT FOR EJENDOMMEN Beliggende Mr. nr. Tilhørende Rekvirent : Navervej 9A-11U 8600 Silkeborg : 497 D Silkeborg Markjorder : Andelsboligforeningen Naverparken : Revisor Martin Husted, Revisorerne

Læs mere

Engmarken 22, Brabrand

Engmarken 22, Brabrand Engmarken 22, Brabrand Erhvervsgrund sælges Grundareal: 10.180 m² Udlagt til kontorerhverv-, lager- handel- og servicevirksomhed 5.090 m² byggeret - 10 meters bygningshøjde 8 km til Aarhus C - 3 km til

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 Møllegade 2A + 2B, 6280 Højer R Rødstensejendom med 2 lejligheder Pris kontant: Kr. 125.000 Anslået afkast: 17 % Etageareal: 166 m 2 Grundareal: 278 m 2 Jernbanegade

Læs mere

BYGGEMODNING I LANDDISTRIKTER PÅ KOMMUNALE AREALER

BYGGEMODNING I LANDDISTRIKTER PÅ KOMMUNALE AREALER BYGGEMODNING I LANDDISTRIKTER PÅ KOMMUNALE AREALER Udarbejdet til By- og Landskabsudvalgets møde den 23. august 2018 AALBORG KOMMUNE, BY- OG LANDSKABSFORVALTNINGEN, PLAN & UDVIKLING, AK-AREALER Side 1

Læs mere

Ejendom med muligheder

Ejendom med muligheder Ejendom med muligheder Beliggende i kort afstand af Randers C Sag 6244 TIL SALG Randers C - Søren Møllers Gade 10 A-C Facadejendom i roligt kvarter Mulighed for spændende gårdmiljø Selvstændig bolig i

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 017

SALGSPROSPEKT Sag nr. 017 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 017 Nørregade 41, 6280 Højer Udlejningsejendom med 9 lejligheder Pris kontant: Kr. 250.000 Etageareal i alt: 430 m 2 Grundareal: 184 m 2 Jernbanegade 22, 1. th.,

Læs mere

Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri)

Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri) Pkt. 173 Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri) Sagsnr. 213486 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til, om en storparcel på Ageren i Trekroner må udstykkes

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 217

SALGSPROSPEKT Sag nr. 217 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 217 Borrevej og Kirkegade, 6840 Oksbøl 2 storparceller til udstykning og opførelse af boliger Pris kontant: Kr. 250.000 + moms Grundareal i alt: 12.486 m 2 Jernbanegade

Læs mere

danbolig Herning A/S PROJEKTEJENDOM CENTRALT I HERNING

danbolig Herning A/S PROJEKTEJENDOM CENTRALT I HERNING Ejendommen udbydes for Herning Kommune i budsalg. Bud skal afleveres i lukket kuvert ved danbolig Herning A/S, Østergade 28, 7400 Herning senest d. 16.01.2019. Herning Kommune forbeholder sig ret til at

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 171

SALGSPROSPEKT Sag nr. 171 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 171 Torvegade 42, 6700 Esbjerg Projektejendom til beboelse og erhverv Pris kontant kr. 5.800.000 Grundareal 836 kvm Bebyggelsesgrad 300% 5 etager til boliger og erhverv

Læs mere

Projektejendom til boligudlejning

Projektejendom til boligudlejning Projektejendom til boligudlejning Sag 23882S TIL SALG Odense N - H.C. Lumbyes Vej 15, Lumby Centralt placeret erhvervsejendom midt i Lumby God solid bygning Mulighed for indretning af f.eks. 4 boliger

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 230

SALGSPROSPEKT Sag nr. 230 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 230 Lillebæltsvej 40, 6715 Esbjerg N Erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder Pris kontant: kr. 2.200.000 Grundareal: 3.092 m 2 Lager/produktion: 479 m 2 Kontor:

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 093

SALGSPROSPEKT Sag nr. 093 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 093 Vejers Havvej 58B, 6853 Vejers Strand Velbeliggende og særdeles velholdt butiks- og beboelsesejendom Pris kontant: Kr. 2.200.000 Erhvervsareal: 144 m2 Boligareal:

Læs mere

Blandet bolig/erhverv

Blandet bolig/erhverv Blandet bolig/erhverv Sag 25619 TIL SALG Odense NV - Rugårdsvej 260 Ledig bolig på 1. sal Synlig beliggenhed til trafikeret vej Tæt på kommende letbane Mulighed for parkering foran ejendommen Kontantpris

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 423

SALGSPROSPEKT Sag nr. 423 Og i- LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 423 Østergade 17, 6630 Rødding Erhvervsbygning (p.t. bageri) med pæn udlejet beboelseslejlighed Pris kontant kr. 1.250.000 Erhvervsareal: 174 m 2 Boligareal:

Læs mere

Udstilling/lager/værksted

Udstilling/lager/værksted Udstilling/lager/værksted Sag 25950 TIL SALG Ringe - Algade 3 Central placering Mulighed for alternativ anvendelse Gode p-muligheder Kontantpris kr. 2.100.000 Etageareal m 2 924 Grundareal m 2 1.426 1.

Læs mere

Blandet bolig/erhverv

Blandet bolig/erhverv Blandet bolig/erhverv Sag 25397 TIL SALG Odense S - Hindbærvej 16 Totalistandsat stor bolig samt kontorer Ligger tæt på natur, men samtidig centralt i Odense Perfekt til håndværkeren eller handelsvirksomheder

Læs mere

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Og i- LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 388 Hjørnet af Gjesing Ringvej / Grønlandsparken, 6715 Esbjerg N Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Grundareal ca.

Læs mere

Byggemodning af område til boliger i Trige, lokalplan 818

Byggemodning af område til boliger i Trige, lokalplan 818 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2014 Byggemodning af område til boliger i Trige, lokalplan 818 Arealerne i lokalplan 818, boligbebyggelse nord for Pannerupvej

Læs mere

Højt til himlen, tæt på vandet. Attraktive boliger i hjertet af Danmark

Højt til himlen, tæt på vandet. Attraktive boliger i hjertet af Danmark Nyborg Havn Højt til himlen, tæt på vandet. Attraktive boliger i hjertet af Danmark Engang hovedsæde for Danmarks konger. I dag aktiv bosætningskommune. Nyborg har altid været centralt placeret. Med tog

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk Del nr. 2 af 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2 4 Overtagelsesdag....

Læs mere

LYNGBYVEJ SAL 2820 GENTOFTE TLF.: UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER V/NIELS J. KØBKE

LYNGBYVEJ SAL 2820 GENTOFTE TLF.: UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER   V/NIELS J. KØBKE Blushøjvej (15), 2450 København SV. Beliggenhed: Grunden er beliggende i erhvervsområde ved Gammel Køge Landevej og Ellebjergvej. Ejendommen har jernbane som nabo og på den anden side af jernbanen ligger

Læs mere

Projektejendom med 5 ejerlejligheder midt i Aarhus C

Projektejendom med 5 ejerlejligheder midt i Aarhus C Projektejendom med 5 ejerlejligheder midt i Aarhus C Sag 501552MH TIL SALG Aarhus C - Godthåbsgade 9 Leveres tom for lejere Kan opdeles i 5 ejerlejligheder Attraktiv beliggenhed God størrelse lejligheder

Læs mere

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag Rugårdsvej 240, Tarup, 5210 Odense NV. Nyopført butiksejendom Synlig beliggenhed Attraktiv lejer

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag Rugårdsvej 240, Tarup, 5210 Odense NV. Nyopført butiksejendom Synlig beliggenhed Attraktiv lejer Salgsopstilling Investeringsejendom Sag 23425 Rugårdsvej 240, Tarup, 5210 Odense NV Nyopført butiksejendom Synlig beliggenhed Attraktiv lejer Kontantpris kr. 16.500.000 / Startforrentning 5,48 % Etageareal

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Møllevej 31B, Kongsted - Storparcel II 4683 Rønnede 920.000 kr. Storparcel II af to parceller i Rønnede/Kongsted Offentligt udbud - budfrist 30.04.2019 BESKRIVELSE OG BILLEDER

Læs mere

V U R D E R I N G S R A P P O R T

V U R D E R I N G S R A P P O R T V U R D E R I N G S R A P P O R T Ejendommen: Kildeparken 18, 7323 Give Mr. nr.: Ejer: 6 az Give by, Give Lars Engebjerg Besigtigelse: Fredag, den 13. december 2013 Rekvirent: Advok Morten M. Nygaard,

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Attraktiv erhvervsejendom med gåafstand til hovedgaden. Tornevangsvej 88, 3460 Birkerød Sag 1145-1

SALGSPROSPEKT. Attraktiv erhvervsejendom med gåafstand til hovedgaden. Tornevangsvej 88, 3460 Birkerød Sag 1145-1 ½- DEAS Erhverv Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg Tlf.: 70222522 info@deaserhverv.dk - www.deaserhverv.dk SALGSPROSPEKT Attraktiv erhvervsejendom med gåafstand til hovedgaden Tornevangsvej 88,

Læs mere

Storparcel til boligformål

Storparcel til boligformål Salgsopstilling Storparcel til boligformål Bedste beliggenhed i Auning Sag 851001HJ Kirkegade 21, 8963 Auning Kommuneplan til åben-lav og tæt-lav boligbebyggelse Smukt område midt i byen - Byparken som

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig og erhvervsejendom. Små hus på 513 m 2. Adresse Esthersvej Hellerup. Prisforlangende kr 13,2 mio.

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig og erhvervsejendom. Små hus på 513 m 2. Adresse Esthersvej Hellerup. Prisforlangende kr 13,2 mio. NOTAT (fortroligt) Blandet bolig og erhvervsejendom Små hus på 513 m 2 Adresse Esthersvej 34 2900 Hellerup Prisforlangende kr 13,2 mio. kontant Sagsnr. 1710030 Ansvarsfraskrivelse Informationer i nærværende

Læs mere

Anvendelse af lokalplan ved ejendomsvurdering

Anvendelse af lokalplan ved ejendomsvurdering Anvendelse af lokalplan ved ejendomsvurdering Resumé 23. november 2018 Ombudsmanden rejste af egen drift en sag om SKATs vurdering af en andelsboligforenings grund pr. 1. oktober 2012. Det fremgik af den

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom Små hus på 691 m 2 Adresse Bregnevej 18 2820 Gentofte Prisforlangende Kontant kr. 17 mio., svarende til et nettoafkast på 4,70% Ansvarsfraskrivelse Informationer

Læs mere

2.0 E/SO/ COPYRIGHT DE

2.0 E/SO/ COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Adresse: Dalvænget 55, 4760 Vordingborg Sagsnr.: 14PF-000111 Dato: 08.02.2016 Beskrivelse: Grunden er på 8610 kvm. og

Læs mere

Aabenraavej, Haderslev HAB, afd. 65 (tidligere Sydbo, afd.5) Side 1 af 5

Aabenraavej, Haderslev HAB, afd. 65 (tidligere Sydbo, afd.5) Side 1 af 5 Aabenraavej, Haderslev HAB, afd. 65 (tidligere Sydbo, afd.5) Side 1 af 5 Notat Kuben Management A/S SYDBO AFD. 5, HADERSLEV Opdateret beregning af projekteksempel oktober 2013 Sag nr. 12992-01 (640-0314)

Læs mere

Byggemodning af boligområde i Skødstrup, lokalplan 994

Byggemodning af boligområde i Skødstrup, lokalplan 994 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Center for Byens Anvendelse Dato 11. september 2015 Byggemodning af boligområde i Skødstrup, lokalplan Arealerne i lokalplan, sydvest for Ny Studstrupvej/Lauritshøj

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 046

SALGSPROSPEKT Sag nr. 046 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 046 Glarmestervej 9D, 6710 Esbjerg V ERHVERVSEJERLEJLIGHED MED MANGE MULIGHEDER Pris kontant: 495.000 Areal i alt: 148 kvm. Værksted, kontor, lager, toilet og bad

Læs mere

Bolig- og erhvervsejendom

Bolig- og erhvervsejendom Bolig- og erhvervsejendom Sag 24368 TIL SALG Odense M - Læssøegade 60 Butik til eget brug - kan evt. udlejes til nuværende ejer Udlejet bolig på 84 m² på 1. sal Attraktivt kvarter Kontantpris kr. 2.300.000

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Erhvervsejerlejlighed. bestående af 4 lokaler. fordelt på ca. 120 m 2. Adresse Vejlegade 12 kælder 2100 København Ø

NOTAT (fortroligt) Erhvervsejerlejlighed. bestående af 4 lokaler. fordelt på ca. 120 m 2. Adresse Vejlegade 12 kælder 2100 København Ø NOTAT (fortroligt) Erhvervsejerlejlighed bestående af 4 lokaler fordelt på ca. 120 m 2 Adresse Vejlegade 12 kælder 2100 København Ø Prisforlangende Kontant kr 2,3 mio., svarende til et nettoafkast på ca

Læs mere

Erhverv Poul Erik Bech Statsautoriserede ejendomsmæglere, valuarer MDE

Erhverv Poul Erik Bech Statsautoriserede ejendomsmæglere, valuarer MDE Erhverv Poul Erik Bech Statsautoriserede ejendomsmæglere, valuarer MDE Andelsselskabet Kristinegården v/b & T Administrationsaktieselskab H. C. Andersens Boulevard 51, 2. 1553 København V Att.: Advokat

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 Adresse Ryvangs Allé 10 2100 København Ø Prisforlangende kr 25,0 mio.

Læs mere

Udlejet parcelhus. Salgsopstilling. Sag 24237. Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby

Udlejet parcelhus. Salgsopstilling. Sag 24237. Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby Salgsopstilling Udlejet parcelhus Sag 24237 Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby Mulighed for overtagelse af attraktiv finansiering Beliggende ud til grønt område Kontantpris kr. 500.000 / Startforrentning

Læs mere

Sagen er lukket, da den vedrører salg af fast ejendom. Den kan åbnes, når alle grundene på vejen Ageren er solgt.

Sagen er lukket, da den vedrører salg af fast ejendom. Den kan åbnes, når alle grundene på vejen Ageren er solgt. Pkt. 163 Salg af grunde Sagsnr. 250011 Byrådet Lukket punkt Resume De 2 sidste storparceller på Ageren i Trekroner forslås udstykket i 12 mindre grunde og sælges individuelt til tæt lavt byggeri. I bekræftende

Læs mere

Boligudlejningsejendom - 12 ejerlejligheder

Boligudlejningsejendom - 12 ejerlejligheder Boligudlejningsejendom - 12 ejerlejligheder Mejlholmparken Sag 25274B TIL SALG Odense C - 1 m.fl. Nye boliger i Odense - opdelt i ejerlejligheder Vedligeholdelsesfrie materialer Meget efterspurgte boliger

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Overtagelsesdag...3 5

Læs mere

Vurdering af grund. Beliggenhed : Bodøvej 15. Matr. nr. : 12 b Sørup, Svendborg Jorder. Ejd.nummer : 479-071551. Adkomsthaver :

Vurdering af grund. Beliggenhed : Bodøvej 15. Matr. nr. : 12 b Sørup, Svendborg Jorder. Ejd.nummer : 479-071551. Adkomsthaver : Vurdering af grund ERHVERVSCENTER FYN home Erhverv Fyn A/S Gråbrødre Plads 4, 1. th. 5000 Odense C Telefon 63 12 63 00 Fax 63 12 63 01 fyn@homeerhverv.dk www.homeerhverv.dk Danske Bank konto: 3574-3574

Læs mere

2.3 E/SO/G COPYRIGHT DE

2.3 E/SO/G COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Nordstrands Alle 33, 2791 Dragør Sagsnr.: 732-GRUND Dato: 29-12-2016 Beskrivelse: Byggegrund på 750 m2. Sjællen udbudt byggegrund i det attraktive Dragør Nordstrand, udbydes 750

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 162

SALGSPROSPEKT Sag nr. 162 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 162 Stenhuggervej 1, 6710 Esbjerg V Velbeliggende erhvervsbygning med stor opmærksomhedsværdi Pris kontant: Kr. 1.800.000 Kun kr. 3.400 pr. kvm. Areal butiksdel:

Læs mere

Vurdering af grunden

Vurdering af grunden Vurdering af grunden home Erhverv Fyn A/S Englandsgade 22 5000 Odense C Telefon 63 12 63 00 Fax 63 12 63 01 fyn@homeerhverv.dk www.homeerhverv.dk Danske Bank konto: 3574-3574 145 325 CVR nr. 2629.6072

Læs mere

Salgsprospekt. Velbeliggende erhvervsejendom centralt i Aars Med facade til trafikeret vej - 595 m² erhvervsareal

Salgsprospekt. Velbeliggende erhvervsejendom centralt i Aars Med facade til trafikeret vej - 595 m² erhvervsareal Mægler: Sagsbehandler: Sag: Jesper Hansen Lotte Silberbauer ABB5081 Salgsprospekt Velbeliggende erhvervsejendom centralt i Aars Med facade til trafikeret vej - 595 m² erhvervsareal Vestre Boulevard 11,

Læs mere

2.4 E/SO/G COPYRIGHT DE

2.4 E/SO/G COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Adresse: Kildebjergs Tofter 4, 4632 Bjæverskov Sagsnr.: 6501-2094 Dato: 20-01-2019 Beskrivelse: For Køge kommune sælges

Læs mere

Vurdering af grunden. Beliggenhed : Kelstrupvej 11, 5492 Vissenbjerg. Matr. nr. : 56 D Skovsby By, Vissenbjerg. Ejd.nummer : 420-17171.

Vurdering af grunden. Beliggenhed : Kelstrupvej 11, 5492 Vissenbjerg. Matr. nr. : 56 D Skovsby By, Vissenbjerg. Ejd.nummer : 420-17171. Vurdering af grunden home Erhverv Fyn A/S Englandsgade 22 5000 Odense C Telefon 63 12 63 00 Fax 63 12 63 01 fyn@homeerhverv.dk www.homeerhverv.dk Danske Bank konto: 3574-3574 145 325 CVR nr. 2629.6072

Læs mere

Udbudsprospekt. for ejendommene. Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup

Udbudsprospekt. for ejendommene. Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup Udbudsprospekt for ejendommene Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup Vejledende salgspris kontant: 1.300.000 kr. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m2 iflg. tingbogen, boligareal iflg. BBR 76 m2 Helligsøvej

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Præstemosevej 7B, Asminderød, 3480 Fredensborg. Sag 94500010996

SALGSPROSPEKT. Præstemosevej 7B, Asminderød, 3480 Fredensborg. Sag 94500010996 SALGSPROSPEKT Præstemosevej 7B, Asminderød, 3480 Fredensborg Sag 94500010996 2 store lagerhaller samt administrationsafsnit Kan anvendes til værkstedsvirksomhed, lettere industri og lager Gode tilkørselsforhold

Læs mere

3 parcelhuse TIL SALG. Sag Odense S - Sønderdalen 23, 31 og 35 Fritliggende, selvstændige parcelhuse Fuldt udlejet God løbende drift

3 parcelhuse TIL SALG. Sag Odense S - Sønderdalen 23, 31 og 35 Fritliggende, selvstændige parcelhuse Fuldt udlejet God løbende drift 3 parcelhuse Sag 25093 TIL SALG Odense S - Sønderdalen 23, 31 og 35 Fritliggende, selvstændige parcelhuse Fuldt udlejet God løbende drift Kontantpris kr. 3.350.000 1. års nettoafkast % 6,80 Etageareal

Læs mere

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017 Salgsprospekt Købstilbud modtages for ejendommene Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup Salgspris kontant: Købstilbud modtages. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m 2 iflg. tingbog, heraf vej 103 m 2 boligareal

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom 6 boliglejemål i dobbelthus/rækkehuse Sag 24845 TIL SALG Faaborg - Møllehøj 7-17, Åstrup Beliggende i nyere udstykning i Åstrup tæt ved Faaborg Alle boliger er beliggende på egen

Læs mere

Spændende ejendom til boligprojekt eller institution

Spændende ejendom til boligprojekt eller institution Spændende ejendom til boligprojekt eller institution KONTOR Skive - Godthåbsvej 7A-B Central beliggenhed Opført i gode og solide materialer Gode parkeringsforhold Velegnet til boligprojekt eller institution.

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 Torvegade 1, 6650 Brørup Velbeliggende forretningsejendom på Torvet i Brørup Pris kontant: Kr. 1.495.000 Areal stueplan 147 m 2 Areal i alt: 310 m 2 Jernbanegade

Læs mere

Industri-/værkstedsejendom

Industri-/værkstedsejendom Industri-/værkstedsejendom Sag 25932 TIL SALG Otterup - Industrivej 12 Beliggende i veludbygget erhvervsområde Stor grund med mulighed for udvidelser Fuldt isoleret Kontantpris kr. 1.250.000 Etageareal

Læs mere

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 RINGE KOMMUNE Forslag til Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe side 2 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe Formål Formålet

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 143

SALGSPROSPEKT Sag nr. 143 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 143 Borgergade 17, 6823 Skovlund Ejendom med to gode beboelseslejligheder Pris kontant kr. 625.000 Afkast 1. år, anslået 9,1% Årlig lejeindtægt kr. 82.500 Etageareal

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 237

SALGSPROSPEKT Sag nr. 237 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 237 Lillebæltsvej 39, 6715 Esbjerg N Meget anvendelig lagerejendom med god beliggenhed Pris kontant kr. 11.500.0000 Erhvervsareal: 4.000 m 2 Grundareal: 13.767 m

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Bråbyvej 56 4690 Haslev 4.500.000 kr. Attraktiv storparcel med super beliggenhed BESKRIVELSE OG BILLEDER Attraktiv storparcel med super beliggenhed I et af Haslevs absolut

Læs mere

Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016

Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Til Aarhus Byråd via Magistraten fra MTM Dato 18. november 2015 Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016 Redegørelse for kommunens grundsalg i 2014

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING Stor erhvervsejendom med tilhørende udlejningshus og stor grund. Velbeliggende

Læs mere

Æblehaven i Asferg 1. etape. Salgsvilkår

Æblehaven i Asferg 1. etape. Salgsvilkår Æblehaven i Asferg 1. etape Salgsvilkår Placeringen af de 4 grunde, nord for Randers, bliver ikke bedre. Udstykningen ligger lige op til marker med heste og overfor byens stadion. Der er 200 m til byens

Læs mere

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag E2208. Springvandspladsen 5 st. V. Hassing, 9310 Vodskov. Central beliggenhed Årlig lejeindtægt kr. 781.

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag E2208. Springvandspladsen 5 st. V. Hassing, 9310 Vodskov. Central beliggenhed Årlig lejeindtægt kr. 781. Salgsopstilling Investeringsejendom Sag E2208 Springvandspladsen 5 st. V. Hassing, 9310 Vodskov Central beliggenhed Årlig lejeindtægt kr. 781.501 Kontantpris kr. 7.125.000 / Startforrentning 9,91 % Etageareal

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 304

SALGSPROSPEKT Sag nr. 304 Og i- LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 304 Vagervej 5, 6700 Esbjerg Veldisponeret ejendom på Esbjerg Havn Pris kontant: kr. 2.950.000 Erhvervsareal: 650 m 2 Grundareal (lejet): 1.038 m 2 Mange anvendelsesmuligheder

Læs mere

ARDEN - Hesselholt Skovhuse 47

ARDEN - Hesselholt Skovhuse 47 ARDEN - Hesselholt Skovhuse 47 Skoven i byen - Byen i skoven Idylliske byggegrunde Rold skov som nabo Stisystemer til bymidten Mulighed for 2 etager 40 % bebyggelse Sagsnr. ARDEN047 (budrunde) Kontakt:

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Paderup By, Kristrup 6Y Neptunvej 20, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2

Læs mere

Erhvervsgrund - Svendborg Nord

Erhvervsgrund - Svendborg Nord Salgsopstilling Erhvervsgrund - Svendborg Nord Erhvervsjord i Svendborg N. Hvor mange m 2 har du brug for? Sag 7380-1 Nordre Ringvej 151, 5700 Svendborg Mulighed for køb af arealer fra 2.500 m 2 til ca

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom Sag 26350 TIL SALG Middelfart - Øresundsvænget 51-113 32 rækkehuse i høj kvalitet Beliggende i roligt, lukket vænge i attraktivt boligområde Alle huse har egen terrasse og have samt

Læs mere

Blandet bolig/erhverv

Blandet bolig/erhverv Salgsopstilling Blandet bolig/erhverv Sag 23627 Lundsager 32, 5540 Ullerslev Gode anvendelsesmuligheder Synlig beliggenhed på hjørnegrund Gode parkeringsmuligheder Kontantpris kr. 1.700.000 Etageareal

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 107

SALGSPROSPEKT Sag nr. 107 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 107 Torvet 14, 1., 6870 Ølgod Velbeliggende lokaler til liberale erhverv på Torvet i Ølgod Pris kontant: Kr. 650.000 Etageareal i alt: 273 m 2 Mulighed for opdeling

Læs mere

Vilkår for salg af ejendommene

Vilkår for salg af ejendommene Vilkår for salg af ejendommene Vestermarken 3 og Søbysøvej 5, Kølkær, 7400 Herning. Salgsmappe Udarbejdet af Herning Kommune, Udbud og Jura, i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering

Læs mere

Gladsaxe Ringvej 51A, 2720 Herlev SALGSOPSTILLING 2014

Gladsaxe Ringvej 51A, 2720 Herlev SALGSOPSTILLING 2014 Gladsaxe Ringvej 51A, 2720 Herlev SALGSOPSTILLING 2014 Side 2 Kort over ejendommen Beliggenhed Ejendommen er beliggende syd for Ringvej B3, vest for Motorringvejen og afgrænses i øvrigt af den sydvestlige

Læs mere

Regulær blandet bolig- og erhvervsejendom

Regulær blandet bolig- og erhvervsejendom Regulær blandet bolig- og erhvervsejendom Sag 25352 TIL SALG Odense S - Landbrugsvej 16 Bolig på 154 m² og erhvervslokaler på 592 m² incl. indskudt dæk God beliggenhed tæt på Odense C, nyt OUH samt motorvej

Læs mere

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Munkdrup By, Kristrup 3bc Æbleplantagen 8, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen...

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 7 Salgsmateriale for 32 villagrunde ved Langfreddal i Sabro TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom Sag 24903 TIL SALG Odense C - Vindegade 81A Central beliggenhed Tæt på gågadenettet Kontantpris kr. 4.500.000 1. års nettoafkast % 5,47 Etageareal m 2 321 1. BESKRIVELSE EJENDOMSBESKRIVELSE:

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Del af Faxe Sundhedscenter bygningerne 7-9, 11 og 19. Præstøvej 78A, bygning 7-9, 11 og 19, 4640 Faxe.

SALGSOPSTILLING. Del af Faxe Sundhedscenter bygningerne 7-9, 11 og 19. Præstøvej 78A, bygning 7-9, 11 og 19, 4640 Faxe. SALGSOPSTILLING Del af Faxe Sundhedscenter bygningerne 7-9, 11 og 19 Præstøvej 78A, bygning 7-9, 11 og 19, 4640 Faxe Sag ERH12189 Vær med til at sætte præg på Faxe Sundhedscenter - Sammenhængskraft - Fælleskab

Læs mere

Byggemodning og salg af parcelhusgrunde og hus ved Lergravvej i Trige

Byggemodning og salg af parcelhusgrunde og hus ved Lergravvej i Trige Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 25. april 2016 Byggemodning og salg af parcelhusgrunde og hus ved Lergravvej i Trige Det kommunalt ejede areal i del af lokalplan 980,

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Kælderejerlejlejlighed til erhvev 100 kvm. Prinsesse Maries Alllé 7, kl., 1908 Frederiksberg C Sag 848

SALGSPROSPEKT. Kælderejerlejlejlighed til erhvev 100 kvm. Prinsesse Maries Alllé 7, kl., 1908 Frederiksberg C Sag 848 SALGSPROSPEKT Kælderejerlejlejlighed til erhvev 100 kvm. Prinsesse Maries Alllé 7, kl., 1908 Frederiksberg C Sag 848 . Mægler: Tommy Häggmark Dato: 23. maj 2007 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED: Adresse

Læs mere

Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder

Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder Sag 8413 TIL SALG Skive - Brårupvej 80a Beliggende tæt på offentlig transport, indkøb, daginstitution etc. Parkeringsmulighed og tilhørende have Udhus på 48 kvm

Læs mere