I har ikke brug for endnu et nyt website!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I har ikke brug for endnu et nyt website!"

Transkript

1 I har ikke brug for endnu et nyt website!

2 Tusindvis af websites svæver formålsløst rundt i cyberspace.

3 Mange af vores nye kunder har siddet med følelsen af, at de ikke fik nok ud af deres website. Og mange af dem har forsøgt at afhjælpe det ved at lave et nyt design, opdatere indholdet på siderne eller tilføje nye funktioner. Men følelsen kommer typisk igen. We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Citat fra en klog mand. Han hed vist Albert. For at udnytte de digitale muligheder optimalt, er der brug for en ny måde at tænke på. Den nye tankegang handler om digitale strategier, værdiskabelse, digitale aktiver og forretningsmål. Det kan du blive klogere på ved at læse videre. Hvis du altså vil undgå at stå med endnu et nyt website.

4 Start med at acceptere facts. Strategien er vejen til målet. Derfor er det vigtigt at vide lidt om det digitale landskab, som vejen krydser igennem.

5 FACT #1 Vi har ikke oplevet en digital revolution, der har rystet og ændret den digitale markedsplads. Der er nærmere tale om en digital evolution, der er sneget sig ind på os. Vi har fået smartphones. Vores internet er blevet hurtigere og mobilt. E-handlen vinder indpas. Vi er sociale og interagerer med hinanden online. FACT #2 Nettet har fejlet som et nyt reklamemedie. Derfor duer de gamle modeller og tankesæt ikke længere. Kunder er ikke længere passive modtagere af massekommunikation, men aktivt søgende efter relevante informationer, produkter eller ydelser. FACT #3 Kunderne har kontrollen online. De fysiske og geografiske grænser er væk. Gennemsigtigheden er stor. Kunderne styrer købsprocessen, der er dynamisk og flydende som følge af fragmenteret kommunikation og uendeligt mange influenter.

6

7 Digital strategi handler om værdiskabelse. Værdiskabelsen går basalt set ud på at gøre jeres produkt, jeres ydelse og jeres forretning stærkere. Værdiskabelsen er den nye kobling mellem jer og kunden. Nye kunder vindes ved værdiskabelse. Og gamle kunder bevares. Når vi hjælper vores kunder med digital strategi, så finder vi frem til, hvor mulighederne for værdiskabelse ligger. Og hvordan vi implementerer dem over for kunderne. De konkrete muligheder for værdiskabelse, kalder vi for digitale aktiver. Dem kan du blive klogere på ved at læse videre.

8 Digitale aktiver skaber tillid og relationer.

9 Formålet med digitale aktiver er enkel: Gør jeres salg til et personligt salg, der bygger på en tæt relation og fælles behovsforståelse. Med digitale aktiver får I en skare af interesserede kundeemner, som I kan opbygge en taleret og tillid til. Digitale aktiver findes i mange afskygninger. En e-handelsplatform. En blog. Et community. En kundeklub. Et digitalt værktøj. Vi har beskrevet nogle af dem, store som små på Det tager tid og koster ressourcer at bygge digitale aktiver. Men afkastet står bestemt mål med indsatsen. Men skal I ikke bare have en app? Nu kommer vi til kernen af den digitale strategi. Hop straks videre til næste side.

10 Lad den digitale strategi vælge de digitale platforme. Digitale platforme er de steder, hvor kunderne møder jer i den digitale verden. Det kan være et website. På Facebook. En mobil app. En storskærm i jeres fysiske forretning. En kanal på Youtube. Uden en klar digital strategi bliver både valget af digitale platforme og indholdet på dem bestemt af tidens trends eller af, hvad konkurrenten gør. Den løsning er både kortsigtet, dyr og ineffektiv. En app kan være en mulighed, hvis I kan skabe forretningsrelevant værdi for jeres kunder. Og netop det forretningsmæssige aspekt er en essentiel del af værdiskabelsen. Det kommer vi til. Lige nu.

11

12 Det handler om forretning. Kroner, øre og bundlinje. Digital strategi handler om at skabe forretning. Derfor skal I gøre op med ubrugelige mål som besøgstal, Antallet af fans på Facebook og involveringsgrader. Det nye fyrtårn er forretningsmål.

13 I skal turde sætte beløb på, hvad en ny kunde er værd. Hvad et lead er værd. Hvad en mødebooking er værd. Hvad et download af jeres app er værd. Indrømmet. I kommer til at skyde lidt i blinde i starten. Men det strategiske arbejde er en proces, hvor I løbende bliver klogere. Og så justerer I jeres værdiansættelse. Eller nuancerer den. Den nye tankegang handler i høj grad om at se de digitale platforme som en investering. Ikke et omkostningscenter. Vil I gerne i gang med jeres digitale strategi? Så kunne vores workshop være en mulighed.

14 Digital strategi er en måde at arbejde på. Ikke en skriftlig rapport i skuffen. Vi kickstarter de fleste af vores nye kundeprojekter med et workshopforløb, der giver en række indlysende fordele: #1 Alle i virksomheden får forståelse af, hvad den nye tankegang går ud på. #2 Der bliver en grundlæggende sammenhæng mellem virksomhedens målsætning og jeres tiltag på de digitale platforme. #3 I kan udarbejde konkrete og detaljerede kravspecifikationer til de digitale løsninger, som I ønsker at realisere.

15 Et typisk workshopforløb er: Vi starter med et OPSTARTSMØDE, hvor vi præsenterer vores arbejdsmetoder og hvor vi i fællesskab bliver enige om, hvad formålet med workshopforløbet skal være. Vi sender en mand i PRAKTIK ude hos jer, hvor vi bliver klædt på til at forstå jeres forretning, jeres branche, jeres kunder og jeres produkter eller ydelser. Vi gennemfører nogle KVALITATIVE INTERVIEWS med udvalgte kundeemner. Både eksisterende og potentielle. Vi gennemgår og indsamler FAKTUELLE OPLYSNINGER fra jeres nuværende løsninger, fra eventuelle brancheanalyser og fra andre kilder. Vi præsenterer jer for resultatet af vores praktik, de kvalitative interviews og den faktuelle indsamling i forbindelse med en WORKSHOP, hvor vi præsenterer og diskuterer vores oplæg til jeres digitale strategiske indsats. Det hele bliver skrevet sammen og afleveret til jer med henblik på indhentning af tilbud hos potentielle samarbejdspartnere. Vi giver naturligvis også vores tilbud på at realisere jeres digitale potentiale. BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE OG HØR NÆRMERE. Det første møde er gratis. Resten er alle pengene værd. Book mødet på

16

17 vi har gjort det før.

18

19

20 Vores værktøjskasse. Websites Vi skaber målbare resultater med jeres website ved at sætte fokus på konkrete mål, konverteringer og fakta, frem for design, besøgstal og mavefornemmelser. Webshop (B2C / B2B) Vi hjælper jer med at bygge en webshop, der flytter varer 24/7, forbedrer jeres kundeservice og øger kundernes mulighed for selvbetjening. Fuldt integreret med jeres økonomisystem. mobil Vi udvikler mobile løsninger, der opfylder brugernes behov og udnytter mobilteknologien optimalt. Uanset om løsningen er et mobilt website, et responsivt design eller en mobil app.

21 apps Applikationer eller apps er ikke kun til smartphones og tablets. Vi udvikler online applikationer, når standardløsningen enten ikke findes eller er for dyr. cms Hos os er mulighederne flere, når det handler om selve fundamentet for jeres digitale løsning: Umbraco CMS, Dynamicweb CMS og easynet CMS. Valget er jeres. søgeoptimering Vi tilbyder intelligent søgeoptimering, der også tager højde for at finde de rigtige søgeudtryk og konvertere trafikken til konkrete leads. marketing Vi hjælper jer med at opbygge en solid mailingliste og bearbejde modtagerne med inspirerende udsendelser, der får dem til at bestille produkter, booke møder eller besøge jeres fysiske butik.

22 Bliv klogere eller bare inspireret. Tips. Gode råd. Fakta. Inspiration. Krydret med holdninger. Det er opskriften på QUOTE, som du kan få direkte i din indbakke 4-6 gange årligt. Her deler vi ud af den viden, som vi bruger i vores arbejde med at skabe succesfulde websites, effektive webshops, geniale apps og andre tiltag for vores kunder. Tilmeld dig QUOTE og få: #1 Spændende cases. #2 Tips til søgeoptimering, webtekster og konvertering. #3 Gode råd om alt fra flere leads til flere ordrer i webshoppen. #4 Fakta fra både nationale og internationale undersøgelser. #5 Input til at forbedre jeres eget nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, får du vores guide SÅDAN FÅR DU SUCCES MED DIT NYHEDSBREV ved samme lejlighed. Tilmeld dig på eller scan koden.

23

24 vi er lige her. BESØG OS PÅ Danmarksvej 26 DK-8660 Skanderborg KONTAKT OS Tlf FØLG OS

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine.

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Marketing Lead Scoring Hjemmeside Side 1 INDLEDNING 3 SÅDAN OPLEVER KUNDERNE DIN HJEMMESIDE 4 1. SEK. FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET 4

Læs mere

Vejen til succesfulde webstrategier. We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.

Vejen til succesfulde webstrategier. We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Vejen til succesfulde webstrategier We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them - Albert Einstein Copyright 2009 Claus Rønnow easynet ApS Udgivet i august 2009.

Læs mere

Trendguide. CMO s guide til digital marketing

Trendguide. CMO s guide til digital marketing Trendguide CMO s guide til digital marketing 20 14 Indhold Introduktion 3 Marketing automation 4 Remarketing 6 Kontaktpunkter & CXM 8 Attribution Modelling (tilskrivningsmodellering) 10 Konverteringsoptimering

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt? Få 16 hands-on fif til dette. SIDE 5

Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt? Få 16 hands-on fif til dette. SIDE 5 Den sociale intranet fear factor Vi forsøger at aflive myterne om det sociale intranet. SIDE 8 Usability og intranet Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt?

Læs mere

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Det er blevet vigtigere end nogensinde at være tilstede på de digitale platforme. Derfor har Esbjerg Erhvervsudvikling, i samarbejde med FET, Sydvestjysk Udviklingsforum

Læs mere

Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk

Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk Carsten Wendt Virksomhedsrådgiver www.carstenwendt.dk Vil andre anbefale

Læs mere

Undervisningsmateriale til Kompetenceudviklingsforløb i Kerteminde v. Eva Steensig LHBS A/S

Undervisningsmateriale til Kompetenceudviklingsforløb i Kerteminde v. Eva Steensig LHBS A/S Undervisningsmateriale til Kompetenceudviklingsforløb i Kerteminde v. Eva Steensig LHBS A/S April 2014 Uddannelse af ledere/ejere Formål: Lederne og virksomhedsejerne skal have en indsigt i, hvordan deres

Læs mere

Stadig flere virksomheder forsøger at tænke de mobile brugere med i deres forretning, men det kan være svært at finde den rigtige løsning.

Stadig flere virksomheder forsøger at tænke de mobile brugere med i deres forretning, men det kan være svært at finde den rigtige løsning. Interview: Stofa Vælg mobilløsning? Læs webadvisor på ipad Stofa har høstet stor anerkendelse for deres mobil-applikation, WebTv. Læs om deres erfaringer og råd. SIDE 11 Stadig flere virksomheder forsøger

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen

SØGEORDSANALYSE EBOGEN. Søgeordsanalyse ebogen Nikolaj Mogensen SØGEORDSANALYSE EBOGEN Side 1 af 43 EBOGEN OM SØGEORDSANALYSE Det er efterhånden mange år siden, at jeg første gang hørte om begrebet søgeordsanalyse. Disciplinen søgeordsanalyse hænger tæt sammen med

Læs mere

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi Copyright www.casperfrederiksen.dk 1 Forord Er du beslutningstager? Er du træt af halv-humanistisk kommunikationsnak om

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

R A P P O R T Webstrategi Besluttet februar 2014

R A P P O R T Webstrategi Besluttet februar 2014 R A P P O R T Webstrategi Besluttet februar 2014 W e b s t r a t e g i S i d e 2 Indholdsfortegnelse Mål og baggrund... 3 Online borgerservice... 4 Indsatsområder... 5 Godt indhold... 7 Borgerinddragelse...

Læs mere

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION 2 Der er ingen genveje til smartere kommunikation, men der findes enkle og gode værktøjer, som bringer dig hen, hvor du ønsker. Det vigtigste værktøj er vores værdikæde.

Læs mere

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Digitale medier i den strategiske kommunikation

Digitale medier i den strategiske kommunikation Digitale medier i den strategiske kommunikation Digital kommunikation: Brug digitale medier rigtigt i kommunikationen med organisationens interessenter Af Morten Gade, www.mortengade.dk Denne artikel giver

Læs mere

Rapporten er ganske gratis og du er velkommen til at videresende den uredigeret til andre, der kan have glæde af den.

Rapporten er ganske gratis og du er velkommen til at videresende den uredigeret til andre, der kan have glæde af den. Forord Tak for din interesse for denne minirapport. Jeg håber, du bliver inspireret til at arbejde aktivt med din mailingliste, så du kan skabe grobund for nye spændende relationer og endnu mere forretning.

Læs mere

FRA ONE NIGHT STAND TIL LANGVARIGE FORHOLD

FRA ONE NIGHT STAND TIL LANGVARIGE FORHOLD FRA ONE NIGHT STAND TIL LANGVARIGE FORHOLD Benyt e-mail marketing til at sætte en effektiv digital krog i dine kundeemner. Du måler på kryds og tværs. Men du ved dybest set ikke så meget. I en digital

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

90% AF ALLE NYE MARKETINGTILTAG ER DIGITALE

90% AF ALLE NYE MARKETINGTILTAG ER DIGITALE 90% AF ALLE NYE MARKETINGTILTAG ER DIGITALE DER ER BRUG FOR EN SAMLET TILGANG TIL ONLINE MARKETING Lige nu er der et enormt potentiale for marketing inden for digital innovation. I denne artikel kan du

Læs mere

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK 7 GRATIS RÅD $ $ 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online MERE SALG ELLER FLERE KONTAKTER HELT GRATIS. Som ejer eller leder af en virksomhed med en kommerciel

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

SÆT KUNDERNE I SYSTEM OG OPTIMÉR SALGET

SÆT KUNDERNE I SYSTEM OG OPTIMÉR SALGET SÆT KUNDERNE I SYSTEM OG OPTIMÉR SALGET Næsten halvdelen af alle salgsforsøg løber ud i sandet, mens eksisterende kunder siver, ofte uden at nogen egentlig kan forklare hvorfor. Begge dele er dyrt og i

Læs mere