BESLUTNINGEN ER ENKEL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESLUTNINGEN ER ENKEL"

Transkript

1 BESLUTNINGEN ER ENKEL

2 ENKELHED = SUCCES

3 The difference BI PÅ LINJE MED HVERDAGSAPPLIKATIONER Tænk Google, Facebook og itunes. Tænk nu BI. Forskellige verdener, ik? De nævnte applikationer er fantastisk brugervenlige. Start programmet, klik et par gange, og så er du i gang. Men traditionelle BI-løsninger er utroligt langsomme og frustrerende. De kræver lang tids tilvænning og implementering. QlikView er anderledes. Det sætter en ny dagsorden ved at levere en brugeroplevelse på linje med de ovennævnte applikationer. Det er enkelt og brugervenligt og giver forretningsbrugeren fuld kontrol. Ingen ventetid på forældede rapporter ikke mere gætteri. Kun hurtige svar på de mest afgørende forretningskritiske spørgsmål. Hvad nu, hvis du kunne få svar på alle dine forretnings spørgsmål? Hvad ville det betyde for din virksomhed?

4 SKAFFER RESULTATER

5 QlikTech: Verdens hurtigst voksende BI-virksomhed * STØRSTE KUNDESUCCES ** Kundetilfredshed på 96 % Investeringsafkast på 186 % Indtægtsstigning på 16 % HØJESTE KUNDELOYALITET *** Nr. 1, når det gælder planer om at købe flere licenser Nr. 1, når det gælder standardiserings præference Nr. 1, når det gælder fornyelsesrater * Worldwide BITools 2008 Vendor Shares, IDC, 2009 ** Fælles IDC/QlikTech-undersøgelse, 2009 *** BARC: BI-undersøgelse 9, 2010 HURTIGSTE TILBAGEBETALINGSTID ** 44 % implementeret på 1 måned 77 % implementeret på 3 måneder 50 % kortere analysetid QlikTech er virksomheden bag QlikView, en ny type BI-værktøj, der giver virksomheder over hele verden fantastiske resultater. Med dette værktøj behøver forretningsbrugere ikke gætte sig frem. De får i stedet håndfast viden om, hvordan de træffer hurtigere og bedre beslutninger. Takket være QlikViews enkle opbygning er det nemt for enhver at konsolidere, gennemsøge, visualisere og analysere data og få uvurderlig forretningsindsigt kunder og brugere i 95 lande

6 SÅDAN FUNGERER DET

7 Konsolider QlikViews patenterede, in-memory-teknologi kombinerer lynhurtigt data fra mange forskellige kilder. Bruger du allerede Oracle, SAP, Salesforce.com, Business Objects, Cognos, Hyperion, SQL Server, MySQL eller Excel? Intet problem. Med QlikView er du dækket ind. Søg Nu kan du omsider foretage Google-lignende BI-søgninger. Indtast et ord eller en ordforbindelse i en hvilken som helst rækkefølge i QlikViewsøgefeltet. Du får hurtige, associative resultater, der sætter dig i stand til at se nye sammenhænge og relationer mellem data fra forskellige programmer. Visualiser Nu kommer vi til det sjove. Du kan på få sekunder få vist dine data, lige som du vil. Som flotte diagrammer, tabeller, grafer kun fantasien sætter grænser. Få dem vist i 2D eller 3D, og zoom ind og ud. Klik hvor som helst for at få uddybende oplysninger. Med QlikView ser du dine data i et helt nyt lys.

8 DET ASSOCIATIVE ELEMENT

9 Associativ søgning Features Discount Price Product Customer 2010 sales Version Marketing Inventory Customer Services Credit Maintenance Sales Region Year Discount History Accounts Receivable Næste punkt er QlikViews associative søgning. Søgningen giver lynhurtige resultater ud fra indtastede ord eller sætninger præcis som din foretrukne søgemaskine. Herfra melder de fleste BI-løsninger pas, men QlikView er faktisk kun lige kommet i gang. Indtast navnet på en af dine kunder og salg i På et splitsekund giver QlikView dig et komplet overblik over kunden, salgstal, konto og produkt historik, herunder samtlige relationer og data og deres indbyrdes sammenhænge. Dette gør dig i stand til at spotte nye tendenser og få ny indsigt, som ikke var muligt tidligere. QlikViews in-memory-fordele Som noget helt enestående er QlikView baseret på næste generation af in-memory-arkitektur, som har en uovertruffen ydeevne. QlikView har næsten helt udryddet de problemer og den kompleksitet, der plager de traditionelle, langsomme, diskbaserede BI-værktøjer, som reelt ikke leverer meget andet end statiske, færdigpakkede data. Med QlikView indlæses alle data fra stort set en hvilken som helst kilde i hukommelsen, så du med få klik kan analysere dem i realtid.

10 TAG QLIKVIEW MED PÅ FARTEN

11 Implementering overalt QlikView kan bruges via de mest populære mobile enheder, herunder iphone, ipad, Android og BlackBerry. QlikView giver dig mulighed for at foretage dynamiske, interaktive dataanalyser hvor som helst og når som helst, så du ikke behøver at være bundet til skrivebordet. Med QlikView til mobile enheder kan brugere få afklaret forretningsmæssige spørgsmål og nyde godt af QlikViews højtydende, brugervenlige og interaktive visuelle dashboards på farten. Med QlikView til mobile enheder får brugerne komplet dataudvælgelse, associativ søgning, GPS-følsom filtrering (på telefoner med GPS) og avanceret visualisering.

12 UDTÆNK BYG DEL

13 Kollaborativ BI Med QlikView kan forretningsbrugere udvikle deres egne QlikViewprogrammer, hvilket styrker hele organisationen. Brugerne kan endda integrere dem i andre supplerende programmer og på den måde dele opnået forretningsindsigt med alle andre. Forestil dig at kunne sammenkæde regionale salgsdata fra QlikView med steder på Google Maps. Hvad siger du til at kunne gøre en lageranalyse fra QlikView tilgængelig for alle forretningsbrugere på SharePoint? Og ville det ikke være rart, hvis QlikView kunne udfylde dine Excel-regneark helt automatisk? Alt dette kan du gøre i QlikView ved hjælp af brugervenlige udvidelser. Desuden kan Twitter- og Facebook-brugere let oprette links til deres QlikView-mash-ups og -analyser. Det har ganske enkelt aldrig været nemmere at dele unik forretningsindsigt med hele organisationen.

14 MAKSIMAL SKALERBARHED

15 6-core 8-core BI, der vokser i takt med dine behov QlikView er designet til at vokse i takt med dine forretningsbehov. QlikView skalerer faktisk så det opfylder behovene i store globale virksomheder som Campbell s Soup, Canon, Fila Gatorade, Panasonic og Toyota. 4-core QlikView understøtter titusinder af tilsluttede brugere og milliarder af poster. Dette er muligt takket være en optimeret arkitektur med perfekt lineær skalerbarhed, der udnytter selv de mest avancerede 64-bitflerkernearkitekturer fra Intel. QlikView understøtter endvidere det nyeste inden for virtualisering og implementering i skyen og leveres med indbygget robusthed med standardmuligheder for et backupsystem. Resultatet? Maksimal ydeevne. Og maksimal sikkerhed.

16 FUNGERER SAMMEN MED DET DU HAR

17 QlikView frigør dine virksomhedsdata Alt for mange virksomheder lider under et komplekst netværk af usammenhængende applikationer, som forhindrer dem i at få adgang til deres data på en enkel og meningsfuld måde. Med plug and play integrationer til nogle af de mest populære programmer, såsom SAP og Salesforce.com, gør QlikView det nemmere at få adgang til og analysere virksomhedsdata. Med QlikView udnytter virksomheder over hele verden deres eksisterende datawarehouse løsninger optimalt via intuitiv adgang, udførlige analyser og avanceret visualisering. Resultatet? Gladere og mere produktive forretningsbrugere. Og højere afkast på virksomhedens investeringer i it.

18 FULD KONTROL

19 Omfattende håndterbarhed QlikView leverer kraftfulde, fleksible og brugervenlige konsoller til måling, overvågning og implementering af QlikView-programmer og -data. QlikView-konsollerne giver IT en samlet visning af implementeringsstatussen, uanset om der er tale om én eller flere servere, som befinder sig i forskellige geografiske områder, og uanset antallet af samtidige brugere, som kan løbe op i titusinder. QlikView tilbyder endvidere centraliserede styringsfunktioner, herunder belastningsbalancering, administration og planlægning af opdateringer. Højeste sikkerhed QlikTech gør alt for at beskytte dine vigtige data og analyseaktiver. QlikView understøtter sikkerhedsstandarder, som er udviklet specifikt til at beskytte de milliarder af poster og titusinder af brugere, som QlikView kan håndtere. Fra QlikViews avancerede og letanvendelige sikkerhedskonsol kan du styre, hvilke brugere der ser hvilke analyser, data, målinger og resultater. Du kan desuden anvende gruppe- og enkeltbrugerrettigheder samt rollebaserede brugerrettigheder fra enkelte dokumenter til granulære begrænsninger på rækker og værdier.

20 VORES KUNDER ELSKER OS

21 Vi havde ikke forventet, at vi ville få så betragtelige effektivitetsgevinster med QlikView. Det har revolutioneret vores databehandling i alle led i forsyningskæden. Vi finder hele tiden nye metoder til at integrere, vise og bruge data, og hver ny metode giver effektivitetsforøgelse. Michael Mastroianni, Vice President North American Planning Reliability and Operations Campbell Soup Company Med QlikView kan vi køre rapporter og oprette dashboards for hurtigt at registrere markedsændringer og produktsalg i realtid. På den måde kan vores sælgere reagere med det samme på nye muligheder og forbedre virksomhedens præstation. Victor Aguilar, Support Sales Manager Gatorade

22 GATORADE Datterselskab af PepsiCo, Inc. og producent af den brancheførende læskedrik Gatorade. Udfordringer Havde brug for salgsdata i realtid for at kunne reagere proaktivt på markedsændringer Ønskede at nedsætte rapporteringstiden Havde brug for at håndtere millionvis af dataposter Løsning Implementerede QlikView med henblik på at analysere: Salg og udbytte efter konto Salgsomkostninger Fakturering Resultater Nedbragte rapporteringstiden fra 1-4 timer til 3 minutter og sparede 237 dollar pr. medarbejder pr. rapport. Fik realtidsvisning af salgspræstationen i hele virksomheden Fik fuld tilbagebetaling af investeringen i løbet af fire måneder MILLIONVIS af DATAPOSTER RAPPORTERINGSTIDEN BLEV NEDBRAGT FRA 1-4 TIMER TIL 3 MINUTTER BESPARELSE PÅ 237 DOLLAR PR. MEDARBEJDER PR. RAPPORT

23 Campbell s Soup Verdensomspændende producent af suppe, bagte snacks, drikkevarer og kvalitetschokolade. Udfordringer Justering af efterspørgselsprognoser og planlægning af forsyningskæden for at kunne håndtere en stigning i antallet af nye produkter Ved at sikre lagerstyringen kunne man imødekomme en betydelig stigning i antallet af lagerbeholdningsenheder Løsning Implementerede QlikView med henblik på: Salgsanalyse Supply Chain analyse på på lagerenheder Operationel analyse Resultater En forbedring i lagerplanlægningen på 50 % Kan let tilpasse sig dag til dag-ændringer i efterspørgsel og ordrestrømme Sikrer, at det rigtige produktmiks er til rådighed for kunderne på det rigtige tidspunkt Reducerede transport- og personaleomkostninger EN FORBEDRING I LAGERPLANLÆGNINGEN PÅ 50 % LAGERENHEDER ANALYSERET PÅ TVÆRS AF HELE SUPPLY CHAIN PROCESSEN

24 NATIONAL HEALTH SERVICE (NHS) Storbritanniens offentlige sundhedsvæsen, der yder størstedelen af sundhedsplejen i landet. Udfordringer Havde brug for at konsolidere, visualisere og analysere økonomiske data på tværs af alle regionale NHS-centre Ønskede at nedbringe kontraktudgifterne i hele NHS forsyningskæde Løsning Implementerede QlikView i de regionale centre og hos økonomipersonalet landet over med henblik på: Rapportering af fordele Analyse af forbrug/omkostninger Analyser af leverandører og købere Organisatoriske benchmarkanalyser Resultater Besparelser på 66 mio. dollar på indkøbsomkostninger over en toårig periode Øget regional centerpræstation på grund af bedre dataindsigt Betragteligt fald i antallet af ledelsestimer til rapportering og analyse BESPARELSER PÅ 66 MIO. DOLLAR PÅ INDKØBSOMKOSTNINGER

25 HEIDELBERG Førende producent af arkoffsetpresser til erhvervs- og industrikunder. Udfordringer Kunne ikke håndtere nye rapporteringskrav og ad hoc-analyse Havde brug for supplerende kapacitet til analyse af SAP BW-data Løsning Implementerede 200 QlikView-programmer, herunder: Salgsanalyse Økonomianalyse It-analyse Resultater Forretningsbrugere træffer bedre underbyggede beslutninger på baggrund af fleksible ad hoc-analyser af SAP BW-data Fuldstændig integration af data fra SAP BW, Access, Excel, Navision og Sage 263 % INTERN AFKAST PÅ IT INVESTERINGEN

26 SAMMEN ER VI STÆRKE

27 QlikCommunity: Del glæden med andre Kunderne elsker QlikView. Oprigtigt, vildt og inderligt. Derfor er QlikCommunity, vores vibrerende, blomstrende globale onlineforum på community.qlikview.com, noget helt for sig selv. Det er faktisk det mest besøgte og aktive fællesskab i BI-universet med titusinder af brugere. QlikCommunity er et sjovt, vanedannende fællesskab, hvor entusiastiske QlikView-brugere fra hele verden lærer og profiterer af hinandens erfaringer. Du møder også meget erfarne QlikViewbrugere, der tilbyder nyttige, gratis programmer og produktive ideer, som du øjeblikkeligt kan implementere i din organisation. QlikView-produkteksperterne er lige så glade for QlikCommunity. De har fået det kærlige tilnavn Qlikkies og besvarer fællesskabets spørgsmål og giver tip om bedste praksis. Så gå online, og bliv en del af fællesskabet. Vi ser frem til at møde dig på nettet.

28 seeing is believing

29 Prøv Vi er så overbeviste om, at QlikView vil gøre en positiv forskel i din virksomhed, at vi demonstrerer produktet på dine data, før du beslutter dig for at købe. Vi indbyder dig til at opleve QlikViews enestående hastighed og ydeevne med vores banebrydende Seeing is Believing -tilbud. På kun 2-3 dage bygger vi et fungerende QlikView-program med dine data så du kan begynde at få svar på dine forretningsspørgsmål. Vi er også den eneste BI-leverandør, som bakker sin software op med 30 dages fuld returret uden risiko. Er du klar til at prøve QlikView? Download en gratis prøveversion nu på: qlikview.com/download

30 ER DU KLAR TIL AT ÆNDRE DIN VERDEN?

31 QlikTechs globale kontorer USA Global Headquarters 1 (888) infous@qlikview.com Australien infoanz@qlikview.com Belgien 32 (0) infobelux@qlikview.com Benelux-landene 31 (0) infonl@qlikview.com Canada infoca@qlikview.com Danmark infodk@qlikview.com Finland infofi@qlikview.com Frankrig 33 (0) infofr@qlikview.com Hongkong infoapac@qlikview.com Indien infoin@qlikview.com Italien 39 (0) info@qlikviewitaly.com Japan infojp@qlikview.com Norge 46 (0) info@qlikview.com Portugal infoes@qlikview.com Schweiz 41 (0) infoch@qlikview.com Singapore infoapac@qlikview.com Spanien infoes@qlikview.com Storbritannien 44 (0) ukinfo@qlikview.com Sverige 46 (0) info@qlikview.com Sydafrika info@qlikview.co.za Tyskland 49 (0) infode@qlikview.com Østrig 43 (0) infoat@qlikview.com

32 qlikview.com 2010 QlikTech International AB. All rights reserved. QlikTech, QlikView, Qlik, Q, Simplifying Analysis for Everyone, Power of Simplicity, New Rules, The Uncontrollable Smile and other QlikTech products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of QlikTech International AB. All other company names, products and services used herein are trademarks or registered trademarks of their respective owners. The information published herein is subject to change without notice. This publication is for informational purposes only, without representation or warranty of any kind, and QlikTech shall not be liable for errors or omissions with respect to this publication. The only warranties for QlikTech products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting any additional warranty.

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra CHAT - FOR PC Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...5

Læs mere

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra SPEAK 410 Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...6

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

Overlad din serverdrift til Microsoft

Overlad din serverdrift til Microsoft Microsoft Online Services Overlad din serverdrift til Microsoft Jesper Grønbæk, salgschef Microsoft Online Service Microsoft Danmark One Step Ahead Den 15. og 16. marts 2010 Hotel Svendborg Agenda Hvilke

Læs mere

Microsoft Dynamics C5. Nyheder Kreditorbetalinger

Microsoft Dynamics C5. Nyheder Kreditorbetalinger Microsoft Dynamics C5 Nyheder Kreditorbetalinger INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 3 Uddybning af ændringer... 4 Forbedring vedr. betalings-id er... 4 Ændringer i betalingsmåder (kreditorbetalinger)...

Læs mere

Morten Juul Nielsen Produktchef Microsoft Danmark

Morten Juul Nielsen Produktchef Microsoft Danmark Morten Juul Nielsen Produktchef Microsoft Danmark Er du, din organisation og dit datacenter klar til Skyen? Dynamisk Datacenter & Cloud Computing System Center Suiten med fokus på Service Manager Next

Læs mere

SharePoint 2007 Fælles platform for kommunikation, videndeling og samarbejde. Uffe Meiner Markedschef, Creuna Danmark A/S (uffe.meiner@creuna.

SharePoint 2007 Fælles platform for kommunikation, videndeling og samarbejde. Uffe Meiner Markedschef, Creuna Danmark A/S (uffe.meiner@creuna. Inspirationsseminar SharePoint 2007 Fælles platform for kommunikation, videndeling og samarbejde Uffe Meiner Markedschef, Creuna Danmark A/S (uffe.meiner@creuna.dk) Formål Inspiration til udnyttelse af

Læs mere

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra Speak 410 Brugervejledning indholdsfortegnelse TAK...3 Produktoversigt...3 OVERSIGT...4 Installation og konfiguration...4 Daglig brug...5 Hvis du får brug for hjælp...6 2 TAK Tak for, at du har købt

Læs mere

Backup Applikation. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. Sikkerhedskopiering

Backup Applikation. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. Sikkerhedskopiering Backup Applikation Microsoft Dynamics C5 Version 2008 Sikkerhedskopiering Indhold Sikkerhedskopiering... 3 Hvad bliver sikkerhedskopieret... 3 Microsoft Dynamics C5 Native database... 3 Microsoft SQL Server

Læs mere

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Office InfoPath 2007 kan hjælpe dig med at indsamle oplysninger

Læs mere

IT-drift konferencen 2014. Big Data know. act. grow.

IT-drift konferencen 2014. Big Data know. act. grow. IT-drift konferencen 2014 Big Data know. act. grow. Kort om mig selv Jens-Jacob T. Aarup Medstifter / partner Salgs- og marketingdirektør Inspari A/S // 2 Passioneret omkring udnyttelse af data Fokuseret

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Overfør fritvalgskonto til pension

Overfør fritvalgskonto til pension Microsoft Development Center Copenhagen, January 2009 Løn Microsoft Dynamics C52008 SP1 Overfør fritvalgskonto til pension Contents Ønsker man at overføre fritvalgskonto til Pension... 3 Brug af lønart

Læs mere

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil Airloq gasanalyse 2 REPORTLOQ: MILJØRAPPORTERING - NÅR DU VIL, HVOR DU VIL ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil FLSmidths webbaserede

Læs mere

Webshop integration for DanDomain

Webshop integration for DanDomain Microsoft Development Center Copenhagen, December 2009 Factsheet F Microsoft Dynamics C5 2010 Webshop integration for DanDomain Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Eksport af varer til webshoppen... 4

Læs mere

Kvikguide til McAfee Wireless Protection

Kvikguide til McAfee Wireless Protection Blokerer hackere, så de ikke kan angribe dit trådløse netværk McAfee Wireless Protection blokerer hackere, så de ikke kan angribe dit trådløse netværk. Wireless Protection kan konfigureres og åbnes i McAfee

Læs mere

JABRA CLASSIC. Brugsvejledning. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC. Brugsvejledning. jabra.com/classic Brugsvejledning jabra.com/classic INDHOLD 1. VELKOMMEN... 3 2. OVERBLIK OVER HEADSETTET... 4 3. SÅDAN BÆRES DET... 5 3.1 UDSKIFTNING AF EARGELS 3.2 PÅSÆTNING AF ØREKROGEN 4. SÅDAN OPLADES BATTERIET...

Læs mere

Enterprise Search fra Microsoft

Enterprise Search fra Microsoft Enterprise Search fra Microsoft Sådan kommer du i gang med search i Microsoft SharePoint Server 2007 Simon Tange Mortensen Solution Sales Specialist Microsoft Danmark simontm@microsoft.com Flere grænseflader

Læs mere

2015 SAP SE or an SAP affiliate company. All rights reserved. Væksten kommer indefra

2015 SAP SE or an SAP affiliate company. All rights reserved. Væksten kommer indefra Væksten kommer indefra DLG er på rejse mod professionalisering og sammenhæng på de indre linjer i en landbrugskoncern med aktiviteter i over 20 lande. HR-systemet SuccessFactors skal bidrage til integration

Læs mere

Microsoft Dynamics C5. version 2012 Service Pack 01 Hot fix Fix list - Payroll

Microsoft Dynamics C5. version 2012 Service Pack 01 Hot fix Fix list - Payroll Microsoft Dynamics C5 version 2012 Service Pack 01 Hot fix 001 4.4.01.001 Fix list - Payroll CONTENTS Introduction... 3 Payroll... 3 Corrected elements in version 4.4.01.001... 4 Microsoft Dynamics C5

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm BEVAR KONTAKTEN PÅ KONTORET Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid ved skrivebordet. Arbejdet

Læs mere

JABRA mini. Brugsvejledning. jabra.com/mini

JABRA mini. Brugsvejledning. jabra.com/mini JABRA mini Brugsvejledning jabra.com/mini 2013 GN Netcom A/S. All rights reserved. Jabra is a registered trademark of GN Netcom A/S. All other trademarks included herein are the property of their respective

Læs mere

Logitech Webcam C930e Setup Guide. Logitech for Business

Logitech Webcam C930e Setup Guide. Logitech for Business Logitech Webcam C930e Setup Guide Logitech for Business Logitech Webcam C930e Contents Dansk................. 43 www.logitech.com/support...........................83 2 Logitech for Business Logitech Webcam

Læs mere

Transformering af OIOXML til OIOUBL og OIOUBL til OIOXML

Transformering af OIOXML til OIOUBL og OIOUBL til OIOXML Microsoft Development Center Copenhagen, July 2010 OIOXML / OIOUBL Microsoft Dynamics C5 Transformering af OIOXML til OIOUBL og OIOUBL til OIOXML Indledning Indledning... 3 Anvendelse af værktøjet... 3

Læs mere

Microsoft Dynamics C5. Nyheder i 2012 Hotfix 001 Version 4.4.00.001

Microsoft Dynamics C5. Nyheder i 2012 Hotfix 001 Version 4.4.00.001 Microsoft Dynamics C5 Nyheder i 2012 Hotfix 001 Version 4.4.00.001 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendelse af aktionslister... 3 Kopiering af aktionslister... 4 Aktionsliste oversigt... 4 XML Udbakke... 5 Microsoft

Læs mere

Microsoft Dynamics C5. Privat hotfix vedr. Timer indberettet i felt 200

Microsoft Dynamics C5. Privat hotfix vedr. Timer indberettet i felt 200 Microsoft Dynamics C5 Privat hotfix vedr. Timer indberettet i felt 200 INDHOLDSFORTEGNELSE En forløbelig afklaring... 3 Tilpasning af lønopsætningen... 3 Rettelser til kommafil... 3 Backup af lønopsætningen...

Læs mere

Microsoft Development Center Copenhagen, June Løn. Ændring

Microsoft Development Center Copenhagen, June Løn. Ændring Microsoft Development Center Copenhagen, June 2010 Løn Microsoft Dynamics C5 20100 Ændring af satser r på DA-Barsel Contents Nye satser på DA-barsefra DA-Barsel...... 3 Brev 6 2 Nye satser på DA-barsel

Læs mere

DYNAMICS AX 2012 FÅ OVERBLIK OG SE NYE MULIGHEDER BUSINESS PRODUCTIVITY

DYNAMICS AX 2012 FÅ OVERBLIK OG SE NYE MULIGHEDER BUSINESS PRODUCTIVITY 1 DYNAMICS AX 2012 FÅ OVERBLIK OG SE NYE MULIGHEDER BUSINESS PRODUCTIVITY Peter Holm & Morten Albrechtsen Maj 2013 AGENDA INTRODUKTION TIL BUSINESS PRODUCTIVITY HOS COLUMBUS PÅ BESØG I AX 2012 BUSINESS

Læs mere

MoMo giver tid til læring og trivsel

MoMo giver tid til læring og trivsel 2 TID TIL LÆRING OG TRIVSEL MoMo giver tid til læring og trivsel SYSTEMATIC VIL GØRE EN FORSKEL Derfor er MoMo en helt ny og visionær læringsplatform. Med MoMo opfylder vi ikke kun de forventelige krav,

Læs mere

Microsoft Dynamics NAV & Service Management

Microsoft Dynamics NAV & Service Management Microsoft Dynamics NAV & Service Management Agenda Introduktion Service Management i Microsoft Dynamics NAV Udstyrskartotek Serviceordrer Servicekontrakter Servicehistorik Den mobile serviceløsning Afrunding

Læs mere

ComArchive PST Importer For version 3

ComArchive PST Importer For version 3 ComArchive PST Importer For version 3 Table of Contents Disclaimer...3 Om denne manual...4 Hvad er PST filer og hvorfor bekymre sig om det?...4 Hvorfor bruge en PST Importer?...4 Overblik over processen...4

Læs mere

Kendskabet til converged systems er endnu lavt, da næsten halvdelen af IT beslutningstagerene ikke kender til konceptet.

Kendskabet til converged systems er endnu lavt, da næsten halvdelen af IT beslutningstagerene ikke kender til konceptet. Survey Resumé IDC Nordic, Bredgade 23A 3. 1260 Copenhagen K, Denmark & Upplandsgatan 7, 111 23 Stockholm, Sweden Converged Systems i Danmark Kendskab og præferencer Anders Elbak June 2013 Dette dokument

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Kundecase: Sådan skaber Blue Coat s løsninger værdi hos Haldor Topsøe. Peter Sindt psi@dubex.dk Copenhagen, 30.10.2012

Kundecase: Sådan skaber Blue Coat s løsninger værdi hos Haldor Topsøe. Peter Sindt psi@dubex.dk Copenhagen, 30.10.2012 Kundecase: Sådan skaber Blue Coat s løsninger værdi hos Haldor Topsøe Peter Sindt psi@dubex.dk Copenhagen, 30.10.2012 Haldor Topsøe the company Haldor Topsøe har som en global virksomhed placeret dele

Læs mere

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år København, den 26. oktober 2009 Ny pensionsanalyse: Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år Morningstar analyserer nu som noget nyt pensionsselskabernes egne risikoprofil fonde fra Unit Link

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering INVOICE PROCESSING BEST PRACTICES FOR READSOFT ON PREMISE SOLUTIONS ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering Er din håndtering af fakturaer dyr og tidskrævende så automatisér.

Læs mere

Flere kontrakter, besparelser, og juridisk sikkerhed 1 CLASSIFICATION: PUBLIC

Flere kontrakter, besparelser, og juridisk sikkerhed 1 CLASSIFICATION: PUBLIC Flere kontrakter, besparelser, og juridisk sikkerhed 1 Monta sir Benali Technical Sales and Solutions E-mail: msb@e-boks.dk Ansvarsområde: e-boks Digital Signering Proces håndtering Teknisk rådgivning

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Factsheet. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. eindkomst

Factsheet. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. eindkomst Factsheet Microsoft Dynamics C5 Version 2008 eindkomst Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Opsætning inden ibrugtagning... 3 Dan fil til eindkomst... 4 2 FACTSHEET EINDKOMST FOR MICROSOFT DYNAMICS C5 VERSION

Læs mere

IBM WebSphere Operational Decision Management

IBM WebSphere Operational Decision Management IBM WebSphere Operational Decision Management 8 0 29., WebSphere Operational Decision Management 8, 0, 0. Copyright IBM Corporation 2008, 2012. ........... 1 :......... 1 1: Decision Center....... 3 1

Læs mere

Hyper V og System Center løsninger

Hyper V og System Center løsninger Hyper V og System Center løsninger Grundlæggende infrastruktur: Design og dimensionering af Active Directory Implementering af forretningsunderstøttende Identity Management løsninger, inkl. integration

Læs mere

Microsoft Development Center Copenhagen, December 2009. Factsheet. Microsoft Dynamics C5 2010. Web Services

Microsoft Development Center Copenhagen, December 2009. Factsheet. Microsoft Dynamics C5 2010. Web Services Microsoft Development Center Copenhagen, December 2009 Factsheet Microsoft Dynamics C5 2010 Web Services Indhold Indledning... 3 Integration til Krak... 4 Krak på debitor og kreditor... 4 Krak på løn...

Læs mere

Hvorfor starte fra bunden?

Hvorfor starte fra bunden? ! Hvorfor starte fra bunden? Udrul BI4Dynamics på blot 1 dag! Installationsguiden opbygger det komplette data warehouse på Microsoft SQL Server og udruller OLAP kuber i Microsoft Analysis Services. Under

Læs mere

Klik på linket her for en beskrivelse af hvordan du installerer CIP 4.3 opdateringen.

Klik på linket her for en beskrivelse af hvordan du installerer CIP 4.3 opdateringen. CIP 4.3 er på gaden! Opdateringen til CIP 4.3 er på gaden med en lang række nye forbedringer, der giver CIP endnu mere værdi for brugeren. Forbedringerne er centreret omkring præsentation af data i web

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

Microsoft Office Inspirationsseminar

Microsoft Office Inspirationsseminar Microsoft Office Inspirationsseminar Forandringsledelse med Business Intelligence Kim Kristiansen VP, Sales & Partners - Nordic timextender Agenda Udfordringen for ByrumLabflex Forandringsprojektet - processen

Læs mere

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser.

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Products Solutions Services Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. 2 Nye New muligheder, possibilities,

Læs mere

Jabra BT2046 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2046 1. jabra

Jabra BT2046 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2046 1. jabra Jabra BT2046 jabra BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2046 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA BT2046...2 HEADSETFUNKTIONER...3 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED

Læs mere

Udfordringer for cyber security globalt

Udfordringer for cyber security globalt Forsvarsudvalget 2013-14 FOU Alm.del Bilag 105 Offentligt Udfordringer for cyber security globalt Binbing Xiao, Landechef, Huawei Technologies Danmark Knud Kokborg, Cyber Security Officer, Huawei Technologies

Læs mere

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Datablad Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Få flere oplysninger ved at besøge: http://www.google.com/enterprise/search/ Det får du Google-relevans

Læs mere

Teknologispredning i sundhedsvæsenet DK ITEK: Sundhedsteknologi som grundlag for samarbejde og forretningsudvikling

Teknologispredning i sundhedsvæsenet DK ITEK: Sundhedsteknologi som grundlag for samarbejde og forretningsudvikling Teknologispredning i sundhedsvæsenet DK ITEK: Sundhedsteknologi som grundlag for samarbejde og forretningsudvikling 6.5.2009 Jacob Schaumburg-Müller jacobs@microsoft.com Direktør, politik og strategi Microsoft

Læs mere

Nyhedsbrev løn. Microsoft Dynamics C5 2012 Service pack 1 Hotfix 5 & 2010 Service pack 2 Hotfix 3. Ferie 2014

Nyhedsbrev løn. Microsoft Dynamics C5 2012 Service pack 1 Hotfix 5 & 2010 Service pack 2 Hotfix 3. Ferie 2014 Microsoft Dynamics C5 2012 Service pack 1 Hotfix 5 & 2010 Service pack 2 Hotfix 3 Ferie 2014 Marts 2014 Contents Overførsel af ferieoplysninger pr. 01/05-2014 3 Overførsel af feriepenge på fratrådte funktionærer

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Dansk 92 www.logitech.com/support/type-s

Læs mere

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL Dynamics for Partners BEVAR BALANCEN I EN FORANDERLIG VERDEN I en tid, hvor næste års budget ikke nødvendigvis ligner dette års, stilles der ikke kun krav til regnskabet,

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX En fleksibel løsning, der passer til dine behov 50 mm interval i skalerbart koncept + 20

Læs mere

Citrix CSP og Certificate Store Provider

Citrix CSP og Certificate Store Provider Project Name Document Title TDC Citrix Citrix og Certificate Store Provider Version Number 1.0 Status Release Author jkj Date 5-10-2006 Trademarks All brand names and product names are trademarks or registered

Læs mere

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system SUPERSystems.dk FOKUS PÅ MÅL OG MENNESKER Mennesker og informationsteknologien Den eksisterende IT-teknologi har gjort det muligt at skabe en virtuel virksomhed,

Læs mere

IBM WebSphere Operational Decision Management

IBM WebSphere Operational Decision Management IBM WebSphere Operational Decision Management 8 0 45., WebSphere Operational Decision Management 8, 0, 0. Copyright IBM Corporation 2008, 2012. ........... 1 1:........ 2....... 3 Event Runtime...... 11...........

Læs mere

Microsoft Executive Circle Arken 25 marts 2004 Økonomi & ledelsesrapportering hos Rambøll Danmark

Microsoft Executive Circle Arken 25 marts 2004 Økonomi & ledelsesrapportering hos Rambøll Danmark Microsoft Executive Circle Arken 25 marts 2004 Økonomi & ledelsesrapportering hos Rambøll Danmark Indlæg ved: Michael Schad, økonom, Rambøll dir.support RAMBØLL Gruppen RAMBØLL Gruppen RAMBØLL Management

Læs mere

Mobile Connect Pro. Aktivér din konto. 200 MB data hver måned i 3 år. Mobile Broadband

Mobile Connect Pro. Aktivér din konto. 200 MB data hver måned i 3 år. Mobile Broadband Mobile Connect Pro Aktivér din konto Mobile Broadband 200 MB data hver måned i 3 år Velkommen til HP Mobile Connect Pro HP Mobile Connect Pro er en pay-as-you-go mobil bredbåndsservice, der er forudinstalleret

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Microsoft Dynamics C5 2012 Service pack 2. Vejledning i forbindelse med ændring af Momsloven pr. 1.7.2014

Microsoft Dynamics C5 2012 Service pack 2. Vejledning i forbindelse med ændring af Momsloven pr. 1.7.2014 Vejledning i forbindelse med ændring af Momsloven pr. 1.7.2014 Microsoft Dynamics C5 2012 Service pack 2 Juni 2014 Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Opsætning i C5 3 Som sælger: 3 Som køber: 6 OIOUBL

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

2013 SP1. Konfiguration af koncernindblik. Configuration Guide

2013 SP1. Konfiguration af koncernindblik. Configuration Guide 2013 SP1 Konfiguration af koncernindblik Configuration Guide Intellectual Property Rights This document is the property of ScanJour. The data contained herein, in whole or in part, may not be duplicated,

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Aquis. Optimering af vandforsyninger

Aquis. Optimering af vandforsyninger Aquis Optimering af vandforsyninger 80 % af forsyningens investering ligger i distributionsnettet Aquis giver dig fuld kontrol 2 Fremtidens udfordringer Uden realtidsinformationer om driften, netværkets

Læs mere

Business Intelligence

Business Intelligence Business Intelligence WHITE PAPER Version 5. marts 2019 Side 1 af 11 INDHOLD Business Intelligence... 3 Analyser... 4 Værdiskabelse... 4 Målrettede rapporter og dashboards... 5 Use cases... 5 En skræddersyet

Læs mere

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Demand Planner 2 MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS 3 Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Kan du forudsige kundernes efterspørgsel, får du bedre mulighed for at styre virksomheden

Læs mere

EazyProject Lokalestyring

EazyProject Lokalestyring EazyProject Lokalestyring Det overblik vi har fået, har betydet, at vi nu udnytter vores faciliteter langt bedre end førhen, og det har givet store besparelser. Faktisk er det lykkedes os at optimere så

Læs mere

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til.

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Hvorfor? Vi danskere vil være på nettet overalt. Og det kan ses på mængden af datatrafik, vi henter og sender til og fra vores

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES

BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES EXPERTS WITH PASSION 6500 medarbejdere. 60 000 artikler. International logistikkæde. Kort fortalt: En af Europas førende virksomheder inden for direkte salg til bygge-

Læs mere

EuroForm OCR-B Installation Guide

EuroForm OCR-B Installation Guide EuroForm OCR-B Installation Guide Dansk For HP LaserJet Printers Installation Guide NOTE The information contained in this document is subject to change without notice. EuroForm makes no warranty of any

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring De 5 Benspænd Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring I har et ERP-system, der håndterer jeres transaktioner og i nogen grad rapportering. Men måske oplever I også, at et ERP-system har nogle begrænsninger,

Læs mere

Knowledge Cube Nyhedsbrev

Knowledge Cube Nyhedsbrev Knowledge Cube Nyhedsbrev Vi er godt i gang med udrulningen af CatMan Solution version 3, og det er dejligt at opleve, at brugen af CatMan Solution breder sig ud til flere funktioner hos vores kunder.

Læs mere

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER The new approach to software LittleBeacon CASESTORY NDS er en af de førende leverandører af software løsninger til betalingstv (pay-per-click).

Læs mere

Work smarter, Travel lighter

Work smarter, Travel lighter APRIL 2011 Windows. Et liv uden grænser. Work smarter, Travel lighter Acer TravelMate 8372T-382G25Mnkk 2GB, 250GB HDD Intel Core i3-380m Processor Kr. 6.695,- INKL. MOMS Kr. 5.356,- EKSKL. MOMS circle-line.eu

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark Gymnasie håndbogen Indholdsfortegnelse Velkommen til 1calendar 2 Hvad er 1calendar? 3 Gymnasie kalender 3 Mobile applikationer 3 Online to-do 4 Lectio i din Outlook 4 Hvordan kommer vi i gang? 4 Hvad med

Læs mere

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE Hospitaler Den åbne, integrerede platform for sikkerhedsstyring. PACOM Unison er en åben og integreret sikkerhedsstyringsplatform, der giver dig mulighed for

Læs mere

Totally Integrated Automation. Totally Integrated Automation sætter standarden for produktivitet.

Totally Integrated Automation. Totally Integrated Automation sætter standarden for produktivitet. Totally Integrated Automation Totally Integrated Automation sætter standarden for produktivitet. Bæredygtighed sikrer konkurrenceevnen på markedet og udnytter potentialerne optimalt. Totally Integrated

Læs mere

4000 Generation Vejeceller Single Point Vejecelle SPSXL. Applikationer. Unikke Fordele

4000 Generation Vejeceller Single Point Vejecelle SPSXL. Applikationer. Unikke Fordele 4000 Generation Vejeceller Single Point Vejecelle SPSXL Unikke Fordele Udviklet og produceret i Danmark Fremstillet i rustfrit stål 1.4542 (17-4 PH) Robust kapacitiv teknologi Høj overlast tolerance (op

Læs mere

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Dansk......................... 83 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Kassens indhold 1 2 3 4 5 1. Hovedenhed med kamera og højtalertelefon

Læs mere

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal København, den 25. oktober 2010 Analyse af Unit Link Pension: Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal Morningstar har analyseret på afkastet i Unit Link pensioner i 3. kvartal af 2010. Analysen

Læs mere

SmartStruxure. Enkelt. Smart. Effektivt. Integreret bygningsautomatik. Make the most of your energy SM

SmartStruxure. Enkelt. Smart. Effektivt. Integreret bygningsautomatik. Make the most of your energy SM SmartStruxure Enkelt. Smart. Effektivt. Integreret bygningsautomatik Make the most of your energy SM Enkelt. Smart. Effektivt. > Optimer dit energiforbrug, bevar et sundt og produktivt indeklima, opdater

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Factsheet. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. Web Services

Factsheet. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. Web Services Factsheet Microsoft Dynamics C5 Version 2008 Web Services Indhold Indledning... 3 Integration til Krak... 4 Krak på debitor og kreditor... 4 Krak på løn... 8 Krak Datavask... 9 Integration til KOB... 10

Læs mere

EazyProject Projektstyring

EazyProject Projektstyring EazyProject Projektstyring EazyProject sikrer, at vi har det fulde overblik over kommunens udbud også i forhold til tids- og ressourceforbrug. Derfor kan vi nemt planlægge os ud af spidsbelastninger. Controller

Læs mere