BESLUTNINGEN ER ENKEL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESLUTNINGEN ER ENKEL"

Transkript

1 BESLUTNINGEN ER ENKEL

2 ENKELHED = SUCCES

3 The difference BI PÅ LINJE MED HVERDAGSAPPLIKATIONER Tænk Google, Facebook og itunes. Tænk nu BI. Forskellige verdener, ik? De nævnte applikationer er fantastisk brugervenlige. Start programmet, klik et par gange, og så er du i gang. Men traditionelle BI-løsninger er utroligt langsomme og frustrerende. De kræver lang tids tilvænning og implementering. QlikView er anderledes. Det sætter en ny dagsorden ved at levere en brugeroplevelse på linje med de ovennævnte applikationer. Det er enkelt og brugervenligt og giver forretningsbrugeren fuld kontrol. Ingen ventetid på forældede rapporter ikke mere gætteri. Kun hurtige svar på de mest afgørende forretningskritiske spørgsmål. Hvad nu, hvis du kunne få svar på alle dine forretnings spørgsmål? Hvad ville det betyde for din virksomhed?

4 SKAFFER RESULTATER

5 QlikTech: Verdens hurtigst voksende BI-virksomhed * STØRSTE KUNDESUCCES ** Kundetilfredshed på 96 % Investeringsafkast på 186 % Indtægtsstigning på 16 % HØJESTE KUNDELOYALITET *** Nr. 1, når det gælder planer om at købe flere licenser Nr. 1, når det gælder standardiserings præference Nr. 1, når det gælder fornyelsesrater * Worldwide BITools 2008 Vendor Shares, IDC, 2009 ** Fælles IDC/QlikTech-undersøgelse, 2009 *** BARC: BI-undersøgelse 9, 2010 HURTIGSTE TILBAGEBETALINGSTID ** 44 % implementeret på 1 måned 77 % implementeret på 3 måneder 50 % kortere analysetid QlikTech er virksomheden bag QlikView, en ny type BI-værktøj, der giver virksomheder over hele verden fantastiske resultater. Med dette værktøj behøver forretningsbrugere ikke gætte sig frem. De får i stedet håndfast viden om, hvordan de træffer hurtigere og bedre beslutninger. Takket være QlikViews enkle opbygning er det nemt for enhver at konsolidere, gennemsøge, visualisere og analysere data og få uvurderlig forretningsindsigt kunder og brugere i 95 lande

6 SÅDAN FUNGERER DET

7 Konsolider QlikViews patenterede, in-memory-teknologi kombinerer lynhurtigt data fra mange forskellige kilder. Bruger du allerede Oracle, SAP, Salesforce.com, Business Objects, Cognos, Hyperion, SQL Server, MySQL eller Excel? Intet problem. Med QlikView er du dækket ind. Søg Nu kan du omsider foretage Google-lignende BI-søgninger. Indtast et ord eller en ordforbindelse i en hvilken som helst rækkefølge i QlikViewsøgefeltet. Du får hurtige, associative resultater, der sætter dig i stand til at se nye sammenhænge og relationer mellem data fra forskellige programmer. Visualiser Nu kommer vi til det sjove. Du kan på få sekunder få vist dine data, lige som du vil. Som flotte diagrammer, tabeller, grafer kun fantasien sætter grænser. Få dem vist i 2D eller 3D, og zoom ind og ud. Klik hvor som helst for at få uddybende oplysninger. Med QlikView ser du dine data i et helt nyt lys.

8 DET ASSOCIATIVE ELEMENT

9 Associativ søgning Features Discount Price Product Customer 2010 sales Version Marketing Inventory Customer Services Credit Maintenance Sales Region Year Discount History Accounts Receivable Næste punkt er QlikViews associative søgning. Søgningen giver lynhurtige resultater ud fra indtastede ord eller sætninger præcis som din foretrukne søgemaskine. Herfra melder de fleste BI-løsninger pas, men QlikView er faktisk kun lige kommet i gang. Indtast navnet på en af dine kunder og salg i På et splitsekund giver QlikView dig et komplet overblik over kunden, salgstal, konto og produkt historik, herunder samtlige relationer og data og deres indbyrdes sammenhænge. Dette gør dig i stand til at spotte nye tendenser og få ny indsigt, som ikke var muligt tidligere. QlikViews in-memory-fordele Som noget helt enestående er QlikView baseret på næste generation af in-memory-arkitektur, som har en uovertruffen ydeevne. QlikView har næsten helt udryddet de problemer og den kompleksitet, der plager de traditionelle, langsomme, diskbaserede BI-værktøjer, som reelt ikke leverer meget andet end statiske, færdigpakkede data. Med QlikView indlæses alle data fra stort set en hvilken som helst kilde i hukommelsen, så du med få klik kan analysere dem i realtid.

10 TAG QLIKVIEW MED PÅ FARTEN

11 Implementering overalt QlikView kan bruges via de mest populære mobile enheder, herunder iphone, ipad, Android og BlackBerry. QlikView giver dig mulighed for at foretage dynamiske, interaktive dataanalyser hvor som helst og når som helst, så du ikke behøver at være bundet til skrivebordet. Med QlikView til mobile enheder kan brugere få afklaret forretningsmæssige spørgsmål og nyde godt af QlikViews højtydende, brugervenlige og interaktive visuelle dashboards på farten. Med QlikView til mobile enheder får brugerne komplet dataudvælgelse, associativ søgning, GPS-følsom filtrering (på telefoner med GPS) og avanceret visualisering.

12 UDTÆNK BYG DEL

13 Kollaborativ BI Med QlikView kan forretningsbrugere udvikle deres egne QlikViewprogrammer, hvilket styrker hele organisationen. Brugerne kan endda integrere dem i andre supplerende programmer og på den måde dele opnået forretningsindsigt med alle andre. Forestil dig at kunne sammenkæde regionale salgsdata fra QlikView med steder på Google Maps. Hvad siger du til at kunne gøre en lageranalyse fra QlikView tilgængelig for alle forretningsbrugere på SharePoint? Og ville det ikke være rart, hvis QlikView kunne udfylde dine Excel-regneark helt automatisk? Alt dette kan du gøre i QlikView ved hjælp af brugervenlige udvidelser. Desuden kan Twitter- og Facebook-brugere let oprette links til deres QlikView-mash-ups og -analyser. Det har ganske enkelt aldrig været nemmere at dele unik forretningsindsigt med hele organisationen.

14 MAKSIMAL SKALERBARHED

15 6-core 8-core BI, der vokser i takt med dine behov QlikView er designet til at vokse i takt med dine forretningsbehov. QlikView skalerer faktisk så det opfylder behovene i store globale virksomheder som Campbell s Soup, Canon, Fila Gatorade, Panasonic og Toyota. 4-core QlikView understøtter titusinder af tilsluttede brugere og milliarder af poster. Dette er muligt takket være en optimeret arkitektur med perfekt lineær skalerbarhed, der udnytter selv de mest avancerede 64-bitflerkernearkitekturer fra Intel. QlikView understøtter endvidere det nyeste inden for virtualisering og implementering i skyen og leveres med indbygget robusthed med standardmuligheder for et backupsystem. Resultatet? Maksimal ydeevne. Og maksimal sikkerhed.

16 FUNGERER SAMMEN MED DET DU HAR

17 QlikView frigør dine virksomhedsdata Alt for mange virksomheder lider under et komplekst netværk af usammenhængende applikationer, som forhindrer dem i at få adgang til deres data på en enkel og meningsfuld måde. Med plug and play integrationer til nogle af de mest populære programmer, såsom SAP og Salesforce.com, gør QlikView det nemmere at få adgang til og analysere virksomhedsdata. Med QlikView udnytter virksomheder over hele verden deres eksisterende datawarehouse løsninger optimalt via intuitiv adgang, udførlige analyser og avanceret visualisering. Resultatet? Gladere og mere produktive forretningsbrugere. Og højere afkast på virksomhedens investeringer i it.

18 FULD KONTROL

19 Omfattende håndterbarhed QlikView leverer kraftfulde, fleksible og brugervenlige konsoller til måling, overvågning og implementering af QlikView-programmer og -data. QlikView-konsollerne giver IT en samlet visning af implementeringsstatussen, uanset om der er tale om én eller flere servere, som befinder sig i forskellige geografiske områder, og uanset antallet af samtidige brugere, som kan løbe op i titusinder. QlikView tilbyder endvidere centraliserede styringsfunktioner, herunder belastningsbalancering, administration og planlægning af opdateringer. Højeste sikkerhed QlikTech gør alt for at beskytte dine vigtige data og analyseaktiver. QlikView understøtter sikkerhedsstandarder, som er udviklet specifikt til at beskytte de milliarder af poster og titusinder af brugere, som QlikView kan håndtere. Fra QlikViews avancerede og letanvendelige sikkerhedskonsol kan du styre, hvilke brugere der ser hvilke analyser, data, målinger og resultater. Du kan desuden anvende gruppe- og enkeltbrugerrettigheder samt rollebaserede brugerrettigheder fra enkelte dokumenter til granulære begrænsninger på rækker og værdier.

20 VORES KUNDER ELSKER OS

21 Vi havde ikke forventet, at vi ville få så betragtelige effektivitetsgevinster med QlikView. Det har revolutioneret vores databehandling i alle led i forsyningskæden. Vi finder hele tiden nye metoder til at integrere, vise og bruge data, og hver ny metode giver effektivitetsforøgelse. Michael Mastroianni, Vice President North American Planning Reliability and Operations Campbell Soup Company Med QlikView kan vi køre rapporter og oprette dashboards for hurtigt at registrere markedsændringer og produktsalg i realtid. På den måde kan vores sælgere reagere med det samme på nye muligheder og forbedre virksomhedens præstation. Victor Aguilar, Support Sales Manager Gatorade

22 GATORADE Datterselskab af PepsiCo, Inc. og producent af den brancheførende læskedrik Gatorade. Udfordringer Havde brug for salgsdata i realtid for at kunne reagere proaktivt på markedsændringer Ønskede at nedsætte rapporteringstiden Havde brug for at håndtere millionvis af dataposter Løsning Implementerede QlikView med henblik på at analysere: Salg og udbytte efter konto Salgsomkostninger Fakturering Resultater Nedbragte rapporteringstiden fra 1-4 timer til 3 minutter og sparede 237 dollar pr. medarbejder pr. rapport. Fik realtidsvisning af salgspræstationen i hele virksomheden Fik fuld tilbagebetaling af investeringen i løbet af fire måneder MILLIONVIS af DATAPOSTER RAPPORTERINGSTIDEN BLEV NEDBRAGT FRA 1-4 TIMER TIL 3 MINUTTER BESPARELSE PÅ 237 DOLLAR PR. MEDARBEJDER PR. RAPPORT

23 Campbell s Soup Verdensomspændende producent af suppe, bagte snacks, drikkevarer og kvalitetschokolade. Udfordringer Justering af efterspørgselsprognoser og planlægning af forsyningskæden for at kunne håndtere en stigning i antallet af nye produkter Ved at sikre lagerstyringen kunne man imødekomme en betydelig stigning i antallet af lagerbeholdningsenheder Løsning Implementerede QlikView med henblik på: Salgsanalyse Supply Chain analyse på på lagerenheder Operationel analyse Resultater En forbedring i lagerplanlægningen på 50 % Kan let tilpasse sig dag til dag-ændringer i efterspørgsel og ordrestrømme Sikrer, at det rigtige produktmiks er til rådighed for kunderne på det rigtige tidspunkt Reducerede transport- og personaleomkostninger EN FORBEDRING I LAGERPLANLÆGNINGEN PÅ 50 % LAGERENHEDER ANALYSERET PÅ TVÆRS AF HELE SUPPLY CHAIN PROCESSEN

24 NATIONAL HEALTH SERVICE (NHS) Storbritanniens offentlige sundhedsvæsen, der yder størstedelen af sundhedsplejen i landet. Udfordringer Havde brug for at konsolidere, visualisere og analysere økonomiske data på tværs af alle regionale NHS-centre Ønskede at nedbringe kontraktudgifterne i hele NHS forsyningskæde Løsning Implementerede QlikView i de regionale centre og hos økonomipersonalet landet over med henblik på: Rapportering af fordele Analyse af forbrug/omkostninger Analyser af leverandører og købere Organisatoriske benchmarkanalyser Resultater Besparelser på 66 mio. dollar på indkøbsomkostninger over en toårig periode Øget regional centerpræstation på grund af bedre dataindsigt Betragteligt fald i antallet af ledelsestimer til rapportering og analyse BESPARELSER PÅ 66 MIO. DOLLAR PÅ INDKØBSOMKOSTNINGER

25 HEIDELBERG Førende producent af arkoffsetpresser til erhvervs- og industrikunder. Udfordringer Kunne ikke håndtere nye rapporteringskrav og ad hoc-analyse Havde brug for supplerende kapacitet til analyse af SAP BW-data Løsning Implementerede 200 QlikView-programmer, herunder: Salgsanalyse Økonomianalyse It-analyse Resultater Forretningsbrugere træffer bedre underbyggede beslutninger på baggrund af fleksible ad hoc-analyser af SAP BW-data Fuldstændig integration af data fra SAP BW, Access, Excel, Navision og Sage 263 % INTERN AFKAST PÅ IT INVESTERINGEN

26 SAMMEN ER VI STÆRKE

27 QlikCommunity: Del glæden med andre Kunderne elsker QlikView. Oprigtigt, vildt og inderligt. Derfor er QlikCommunity, vores vibrerende, blomstrende globale onlineforum på community.qlikview.com, noget helt for sig selv. Det er faktisk det mest besøgte og aktive fællesskab i BI-universet med titusinder af brugere. QlikCommunity er et sjovt, vanedannende fællesskab, hvor entusiastiske QlikView-brugere fra hele verden lærer og profiterer af hinandens erfaringer. Du møder også meget erfarne QlikViewbrugere, der tilbyder nyttige, gratis programmer og produktive ideer, som du øjeblikkeligt kan implementere i din organisation. QlikView-produkteksperterne er lige så glade for QlikCommunity. De har fået det kærlige tilnavn Qlikkies og besvarer fællesskabets spørgsmål og giver tip om bedste praksis. Så gå online, og bliv en del af fællesskabet. Vi ser frem til at møde dig på nettet.

28 seeing is believing

29 Prøv Vi er så overbeviste om, at QlikView vil gøre en positiv forskel i din virksomhed, at vi demonstrerer produktet på dine data, før du beslutter dig for at købe. Vi indbyder dig til at opleve QlikViews enestående hastighed og ydeevne med vores banebrydende Seeing is Believing -tilbud. På kun 2-3 dage bygger vi et fungerende QlikView-program med dine data så du kan begynde at få svar på dine forretningsspørgsmål. Vi er også den eneste BI-leverandør, som bakker sin software op med 30 dages fuld returret uden risiko. Er du klar til at prøve QlikView? Download en gratis prøveversion nu på: qlikview.com/download

30 ER DU KLAR TIL AT ÆNDRE DIN VERDEN?

31 QlikTechs globale kontorer USA Global Headquarters 1 (888) Australien Belgien 32 (0) Benelux-landene 31 (0) Canada Danmark Finland Frankrig 33 (0) Hongkong Indien Italien 39 (0) Japan Norge 46 (0) Portugal Schweiz 41 (0) Singapore Spanien Storbritannien 44 (0) Sverige 46 (0) Sydafrika Tyskland 49 (0) Østrig 43 (0)

32 qlikview.com 2010 QlikTech International AB. All rights reserved. QlikTech, QlikView, Qlik, Q, Simplifying Analysis for Everyone, Power of Simplicity, New Rules, The Uncontrollable Smile and other QlikTech products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of QlikTech International AB. All other company names, products and services used herein are trademarks or registered trademarks of their respective owners. The information published herein is subject to change without notice. This publication is for informational purposes only, without representation or warranty of any kind, and QlikTech shall not be liable for errors or omissions with respect to this publication. The only warranties for QlikTech products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting any additional warranty.

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER 2012 NUMMER 16 LØSNINGER TIL FRONTLØBERNE INDHOLD I ONE TRÆF DIN HIDTIL BEDSTE BESLUTNING Tag kontrol over dine data ET FRISK SYN PÅ ANALYSE Omvælt din forretningsforståelse BLIV SMARTERE MENS DU ER MOBIL

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

Kan du få compliance til at arbejde for dig?

Kan du få compliance til at arbejde for dig? August 2008 NYHEDER FRA ORACLE Kan du få compliance til at arbejde for dig? INDHOLD Prisen for compliance De stigende lovgivningsmæssige krav behøver ikke være en byrde. Find ud af, hvordan du kan vende

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

VALUE YOUR TIME TIMELOG PROJECT 5.7 NY RESSOURCEPLANLÆGGER PROJEKTER I ANDEN VALUTA OG MEGET MERE...

VALUE YOUR TIME TIMELOG PROJECT 5.7 NY RESSOURCEPLANLÆGGER PROJEKTER I ANDEN VALUTA OG MEGET MERE... VALUE YOUR TIME NY RESSOURCEPLANLÆGGER PROJEKTER I ANDEN VALUTA OG MEGET MERE... www.timelog.dk info@timelog.dk Introduktion Et år med nye standarder for projektstyring 2 Christoffer Lanstorp Head of IT

Læs mere

Abstract. Toms and the end of chocolate - a new business strategy

Abstract. Toms and the end of chocolate - a new business strategy 2 Abstract Toms and the end of chocolate - a new business strategy In recent years there has been an increased focus from the consumers on the whereabouts of our products. This has meant a demand for socially

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Microsoft og desktop-virtualisering

Microsoft og desktop-virtualisering powered by: Artiklerne er skrevet af Dan Mygind Whitepaper Microsoft og desktop-virtualisering Desktop-virtualisering kan være med til at forenkle administrationen af brugernes desktoppe. Det skal dog

Læs mere

Tid til at gøre en forskel

Tid til at gøre en forskel Invitation Frigør 20-40 % kapacitet i din it-afdeling Side 4-5 DK Company Aggressiv vækst drives af godt internt samarbejde Side 7 Nedsat arbejdstid med fuld løn hos Toyota. Det er der penge i! Læs bagsiden

Læs mere

Hvad motiverer dig? De færreste ved det gør du?

Hvad motiverer dig? De færreste ved det gør du? Når chefen også skal være mor og far. - De unge kan være besværlige men uundværlige! Møder himmel eller helvede? Fusionen skal vendes til succes! - Og hvordan gør man så lige det? Magasinet for Medarbejdernes

Læs mere

Overordnede principper og best practice

Overordnede principper og best practice Overordnede principper og best practice Version 1.0, april 2009 Fællesoffentlige it-arkitekturkrav Fællesoffentlige it-arkitekturkrav Overordnede principper og best practice Udgivet af: IT- & Telestyrelsen

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE EN PRAKTISK GUIDE TIL NYE MEDIER I TURISTINDUSTRIEN UDARBEJDET AF SEISMONAUT FOR MIDTJYSK TURISME DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE En praktisk guide til nye medier i turistindustrien

Læs mere

Erhvervsstyrelsen. Big Data som vækstfaktor i dansk erhvervsliv potentialer, barrierer og erhvervspolitiske konsekvenser

Erhvervsstyrelsen. Big Data som vækstfaktor i dansk erhvervsliv potentialer, barrierer og erhvervspolitiske konsekvenser Erhvervsstyrelsen Big Data som vækstfaktor i dansk erhvervsliv potentialer, barrierer og erhvervspolitiske konsekvenser December 2013 Indholdsfortegnelse: Forord... 3 Kapitel 1. Sammenfatning, perspektiver

Læs mere

De udførende virksomheders it-behov og it-krav

De udførende virksomheders it-behov og it-krav De udførende virksomheders it-behov og it-krav Rapport under projektet Ny viden til Byggefagene Martin Profit Jakobsen, BASIT Mette Øbro, Dansk Byggeri December 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1.1.

Læs mere

Børsen it value 14. og 15. maj i Bella Center

Børsen it value 14. og 15. maj i Bella Center B Ø R S E N I T V A L U E 2 014 Børsen it value 14. og 15. maj i Bella Center Årets vigtigste begivenhed for CXO er Husk 14. og 15. maj elkommen til V Børsen sætter den digitale dagsorden for Danmarks

Læs mere

DISK Person Faktor Rapport - Kort version

DISK Person Faktor Rapport - Kort version DISK Person Faktor Rapport - Kort version Peter Smith Fokus: work 5 januar 2011/dk Indhold 1 Introduktion til persolog Person Faktor Rapport og til graferne 2 11 Forstå opbygningen af persolog Person Faktor

Læs mere

Rapport om behov og ønsker til et MultiTrust 1 -redskab

Rapport om behov og ønsker til et MultiTrust 1 -redskab Rapport om behov og ønsker til et MultiTrust 1 -redskab Resultat af interviewundersøgelse blandt repræsentanter for landmænd, forarbejdningsvirksomheder, handelsvirksomheder og forbrugere i det økologiske

Læs mere

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål Sofia Manning (2007) COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål den 09-03-2012 kl. 9:57 Søren Moldrup side 1 af 13 sider Bogen er skrevet i du-form henvendt til den kommende coach. Denne stil

Læs mere

www.crmcbs.dk VIRKSOMHEDERNES KUNDERELATIONER 2013 CRM i danske virksomheder

www.crmcbs.dk VIRKSOMHEDERNES KUNDERELATIONER 2013 CRM i danske virksomheder www.crmcbs.dk VIRKSOMHEDERNES KUNDERELATIONER 2013 CRM i danske virksomheder Indhold 1. Vores refleksioner om virksomhedernes kunderelationer anno 2013... 3 Vores CRM definition... 3 2. Baggrund for analysen...

Læs mere

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC Best ProData Consult-magasin om IT, projekter og menneskene bag. Nr. 1, 2012 Practice KMD sætter eksterne ressourcer i system SDC Konsulentindkøb uden omveje Saxo Bank Kun plads til de bedste Kim Bendixen,

Læs mere

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G P R O C E S S E R V I C E Vi er repræsenteret i hele verden. Australien Belgien Brasilien Canada Danmark Egypten England Estland Finland Frankrig

Læs mere

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 Velkommen til DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 3. & 4. februar Arrangeret af: Dansk Byggeri & BASIT Bliver afholdt hos: Teknologisk Institut Program Præsentation af udstillere Indhold Vært og arrangører 7

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud

Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud 2 Introduktion til Forandring Uden Hovedbrud 2014 Rick Maurer Dette dokument må distribueres frit så længe der ikke

Læs mere

Engagér dine kunder. Forøg og optimer din online forretning. Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform.

Engagér dine kunder. Forøg og optimer din online forretning. Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Engagér dine kunder. Forøg og optimer din online forretning. Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov For at levere den

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere