Svar på spørgsmål til udbud

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Svar på spørgsmål til udbud"

Transkript

1 1. Spørgsmål: Side 15 afsnit 3.2 Tekniske og miljø- og arbejdsmiljømæssige betingelser Hvad menes med et lavt brændstofforbrug? Kommunen bedes definere hvilket brændstofforbrug, der skal dokumenteres. Brændstofforbruget er afhængigt af bilens gearkasse, størrelse på bilen samt EURO-norm, chaufførens kørselsmønster, (der er flere chauffører på bilen samtidigt) mv. Ved indgåelse af kontrakt accepterer Vejen Kommune de tilbudte biler. Brændstofforbruget vurderes herefter ud fra de aktuelle bilers specifikationer mm. og vil være påvirket af den enkelte chaufførs kørselsmønster mv. Blandt andet derfor stilles krav om køretekniske kurser. 2. Spørgsmål: Side 15 afsnit 3.2 Tekniske og miljø- og arbejdsmiljømæssige betingelser Skal entreprenøren på forhånd fastsætte brændstofforbruget? Brændstofforbruget skal ikke angives på forhånd, men bliver vurderet løbende gennem kontraktperioden. 3. Spørgsmål: Side 15 afsnit 3.2 Tekniske og miljø- og arbejdsmiljømæssige betingelser Alle de anvendte biler skal have lav indstigningshøjde. Hvad anser Vejen Kommune som værende lav indstigning? Indstigningshøjden må højst være 550 mm over vejbanen. 4. Spørgsmål: Side 15 afsnit 3.2 Tekniske og miljø- og arbejdsmiljømæssige betingelser Kan kravet om lav indstigningshøjde fraviges ved indsætning af reservebiler? Ved behov for indsættelse af reservebiler, kan der i kortere perioder (op til en uge) anvendes biler af ringere arbejdsmiljømæssig standard, end det normalt benyttede materiel. Se også afsnit 3.15 Reservemateriel vedrørende kravet til reservebilers Euro-norm. 5. Spørgsmål: Side 15 afsnit 3.3 Entreprisens omfang Kan alle i hele Vejen Kommune vælge ugetømning, således at man risikerer at skulle køre langt fra ruten efter en enkelt beholder, eller vil man, hvor det er muligt, i første omgang forsøge, at udsætte en større eller flere beholdere?

2 Alle i kommunen har mulighed for at vælge ugetømning, men Vejen Kommune anbefaler borgerne at vælge 14. dagstømning, netop på grund af ekstra kørsel i forbindelse med ugetømning. Desuden er prisen for ugetømning forholdsmæssigt højere end for 14. dagstømning. Tilbudslisten afspejler antallet af ugetømninger i forhold til 14. dagstømninger. 6. Spørgsmål: Hvor mange beholdere, kompostbeholdere og minicontainere skal der køres ud og hjemtages årligt? Under oversigten over enheder, der skal tømmes, er anført, at der er 1500 ombytninger pr. år, men det kan vel også dreje sig om henholdsvis en udkørsel eller en hjemtagning. Vejen Kommune bedes uddybe punktet. Vejen Kommune har ikke præcise oplysninger om fordelingen af ombytningerne på beholdertyper, dog udgør kompostbeholderne en meget lille del af ombytningerne. Fordelingen på udkørsel, hjemtagning og ombytning er ikke opgjort, men der er i de fleste tilfælde tale om ombytninger. 7. Spørgsmål: Hvor mange beholdere, kompostbeholdere og minicontainere skal der repareres årligt? Vejen Kommune har ikke oplysninger om antallet af reparationer. 8. Spørgsmål: Hvor mange beholdere og kompostbeholdere skal der på lager, og hvor meget plads optager det i dag? Vejen Kommune ønsker at kunne indkøbe omkring 100 beholdere af en enkelt størrelse på én gang. Der anvendes tre forskellige størrelser tohjulede beholdere samt én slags kompostbeholdere, men indkøb af forskellige størrelser sker sjældent på en gang. Renovatørens eget behov for oplagring af firehjulede beholdere er ikke vurderet her. I dag rådes over en hal på m 2, hvilket en sjælden gang i mellem kan være for lidt.

3 9. Spørgsmål: Skal beholderne oplagres under tag? Ja. 10. Spørgsmål: Beholdere afhentes og returneres til standplads. Er der nogle, der grundet adgangsforhold skal placeres i skel på tømningsdagen og i givet fald hvor mange? På en del adresser stilles beholderen i skel på tømningsdagen. Antallet kendes ikke. 11. Spørgsmål: Hvor stort er informationsmaterialet til uddeling og hvad vejer det? Informationsmaterialet kan for eksempel være affaldshæftet Alt om affald, som er i A-5 format og vejer under 100 g. Der er ikke på nuværende tidspunkt planer om materialer i større format. 12. Spørgsmål: Er det renovatøren, der skal betale plastforingerne? Hvis ja, hvilke størrelser og hvor mange beholdere anvendes der foringer i, i dag? Og hvordan faktureres disse? Renovatøren leverer plastforingerne og fakturerer dem direkte til kunden, jf. afsnit 3.31 Plastforinger. Der anvendes plastforinger hos cirka 15 husstande i dag. Størrelserne kendes ikke. 13. Spørgsmål: Vejen Kommune har option på forlængelse af kontrakten. Vil entreprenøren ikke kunne få mulighed for at give sit tilsagn her til? Vejen Kommune ønsker sikkerhed for at kontrakten kan fortsætte som beskrevet, såfremt det anses for hensigtsmæssigt. Tilbudsgiveren må tage højde for dette forhold i sit tilbud.

4 14. Spørgsmål: Side 18 afsnit 3.6 Dagrenovationsordningen Indsamling af organisk affald. Det giver stor usikkerhed for den vindende renovatør, der risikerer at stå med biler i overskud. Kommunen bedes overveje på forhånd, at sikre den vindende renovatør kompensation for dokumenterede meromkostninger i forbindelse med en eventuel overgang til bioindsamlingen. Såfremt Vejen Kommune beslutter sig for at indføre særskilt indsamling af organisk affald, vil planlægning af ordningen, udbud og praktisk iværksættelse mm. forventes som minimum at tage to år. Det vil sige, at den vindende renovatør får et varsel af cirka samme længde, inden en indsamling af organisk affald påbegyndes. Ved en eventuel indførelse af indsamling af organisk affald, skal der dog stadig hentes restaffald fra det samme antal husstande. Ændringerne vil primært blive på beholderstørrelser. 15. Spørgsmål: Side 19 afsnit 3.9 Firehjulede beholdere Er det et ultimativt krav, at de 4-hjulede beholdere skal være produceret i glasfiber, samt være grå? Ja, kravet om materialevalg og farve kan ikke fraviges. Der må anvendes forskellige nuancer af grå. 16. Spørgsmål: Side 19 afsnit 3.9 Firehjulede beholdere Er Vejen Kommune evt. indstillet på, at overtage de firehjulede beholdere efter kontraktens udløb? Nej, Vejen Kommune har ingen planer om selv at investere i firehjulede beholdere. 17. Spørgsmål: Side 19 afsnit 3.9 Firehjulede beholdere Hvilket fabrikat glasfiber minicontainere står der hos borgerne i dag? De anvendte glasfiberbeholdere er fra Joca.

5 18. Spørgsmål: Side 19 afsnit 3.9 Firehjulede beholdere Brugte, eksisterende beholdere må fortsat anvendes. Det giver den nuværende renovatør en økonomisk fordel, da han ikke skal indkøbe nye beholdere og ikke have omkostninger til at udsætte beholdere. Vil kommunen sikre, at denne økonomiske fordel ikke kommer den nuværende renovatør til gode i tildeling af entreprisen? Vejen Kommune vælger at værdisætte de nuværende 400 L og 600 L beholdere som følger: Pr. 14. januar 2014 er registreret stk. 400 L beholdere og stk. 600 L beholdere. Ved en afskrivning over ti år på beholdere, vurderes den samlede årlige afskrivning af beholderne til kr. Den nuværende renovatørs tilbud belastes med dette beløb. 19. Spørgsmål: Side 19 afsnit 3.9 Firehjulede beholdere og side 20 afsnit 3.10 Tohjulede beholdere Præcisér, hvad der menes med rengøring i dette afsnit. Når renovatøren hjemtager en brugt beholder, skal denne tømmes fuldstændigt og vaskes, således at den fremstår ren, når den sættes ud på en anden adresse. 20. Spørgsmål: Side 21 afsnit 3.12 Store containere til virksomheder Store containere. Hvilken type containere er der tale om her? Renovatøren kan frit vælge hvilken type container, der benyttes, så længe den opfylder kravene i 3.12 Store containere til virksomheder. 21. Spørgsmål: Side 21 afsnit 3.13 Registrering af beholdere Kan Vejen Kommune uddybe, hvilken type elektronisk registrering, der påtænkes i løbet af entreprisen? Vejen Kommune forventer, at der bliver tale om en chipløsning 22. Spørgsmål: Side 21 afsnit 3.13 Registrering af beholdere

6 Chipmærkning. Afholder kommunen også alle omkostninger vedrørende det, der skal monteres på indsamlingsbilerne og evt. udstyr til renovatøren? Hvis ikke, bedes kommunen oplyse hvad renovatøren skal medregne i tilbuddet, samt fra hvilken dato. I forbindelse med indførelse af chipmærkning afholder Vejen Kommune alle omkostningerne i forbindelse med etablering af udstyret, også udstyr til bilerne og til renovatøren. 23. Spørgsmål: Side 21 afsnit 3.13 Registrering af beholdere Hvordan og hvor påsættes chip på glasfibercontainerne? Chip en nittes på glasfiberdelen på containeren. 24. Spørgsmål: Side 21 afsnit 3.14 Renovationsbiler Kommunen bedes oplyse hvor mange biler, der bruges i dag, samt hvilke typer af biler der bruges (2- eller 3- akslede, ladbil til reparation/levering/hjemtagning mv.). Der anvendes i dag fem komprimatorbiler til indsamling, samt en ladbil til transport af materiel. Der anvendes både 2- og 3-akslede biler. 25. Spørgsmål: Side 22 afsnit 3.14 Renovationsbiler En af biler skal være i mindre størrelse (højst otte tons). Menes der 8 tons totalvægt? Ja. Se også besvarelse af spørgsmålene Spørgsmål: Side 22 afsnit 3.14 Renovationsbiler Hvor mange husstande/ejendomme får i dag afhentet affald med lille bil, hvor Vejen Kommune har pålagt den nuværende renovatør dette? I øjeblikket anvendes ikke lille bil.

7 27. Spørgsmål: Side 22 afsnit 3.14 Renovationsbiler Mindst en af bilerne skal være i mindre størrelse. Kan kravet om højst 8 tons fraviges? Blot så renovatøren ikke risikerer, at skulle indkøbe en ny bil, hvis og såfremt, der måtte komme et enkelt sted, som skal tømmes hermed. Kravet om en lille bil er ikke ultimativt. Formålet med kravet er, at sikre at alle kan få afhentet affald, også selvom pladsforholdene eller tilkørselsvejene ikke er optimale. Renovatøren behøver ikke nødvendigvis at have den lille bil stående klar ved entreprisens start, men skal være forberedt på, at der kan forekomme ejendomme med begrænsede pladsforhold eller følsomme vejstrækninger, hvor en stor bil ikke kan anvendes. Vejen Kommune accepterer som udgangspunkt ikke, at manglende tømning begrundes med for dårlige tilkørsels- eller pladsforhold. 28. Spørgsmål: Side 22 afsnit 3.14 Renovationsbiler Mindst en af bilerne skal være i mindre størrelse. Må denne afvige fra euronormen, samt øvrige krav til biler? En bil, der benyttes dagligt, skal overholde kravene jf. afsnit 3.2 Tekniske og miljøog arbejdsmiljømæssige betingelser. En bil, der udelukkende benyttes til enkelte adresser få gange om ugen, skal som minimum opfylde de tekniske krav for Euro norm IV. Kravet om lav indstigningshøjde kan ligeledes fraviges. 29. Spørgsmål: Side 22 afsnit 3.17 Skiltesystem Under hvilken overskrift i pkt. 2.4 ønsker kommunen dette beskrevet? Skiltesystemet skal ikke beskrives under afsnit 2.4 Service og kvalitet. Et acceptabelt skiltesystem er et mindstekrav og ikke en evalueringsparameter. Udførlig beskrivelse af skiltesystemet vedlægges som et særskilt bilag, og skal indeholde brochuremateriale over det skiltefabrikat, der tænkes anvendt. 30. Spørgsmål: Side 25 afsnit 3.30 Ekstra tømninger og side 26 afsnit 3.31 Plastforinger Afregning af ekstra tømninger henholdsvis plastforinger. Er kommunen garant for at entreprenøren får sine penge, hvis borger vælger ikke at betale?

8

9 Nej, Vejen Kommune indgår ikke som garant i økonomiske mellemværender mellem renovatøren og borgeren. 31. Spørgsmål: Side 26 afsnit 3.33 Nøgleordning Hvor mange minicontainere er der monteret lås på af de udestående containere i dag? Der er i øjeblikket ikke monteret lås på selve containeren nogle steder. 32. Spørgsmål: Side 27 afsnit 3.38 Vejrlig I forbindelse med vejrlig kan start af indsamlingen udskydes til kl Kan Vejen Kommune derefter bekræfte, at den offentlige snerydning/saltning er tilendebragt, så det kan forventes, at i hvert fald offentlige veje er farbare? Vejen Kommune kan ikke udstede en sådan garanti. Hvor meget, der er ryddet, vil i høj grad afhænge af vejrforholdene. Vejen Kommunes retningslinjer for snerydning fremgår af det til enhver tid gældende Regulativ for vintervedligeholdelse, som kan ses på Det politiske liv/ Regulativer 33. Spørgsmål: Side 30 afsnit 3.47 Modtageanlæg Hvad menes der med teksten Aflæsserampe og læsses af direkte i containere? Læsses der ikke bare af direkte fra komprimatorbilerne på jorden? I øjeblikket læsses af direkte på jorden. Der bliver muligvis etableret en aflæsserampe, således at bilerne skal køre op på en rampe og derfra aflæsse ned i en container. 34. Spørgsmål: Side 30 afsnit 3.47 Modtageanlæg Hvilke tidsforbrug skal der beregnes, hvis der ikke kan læsses af i silo eller på jorden/gulvet? Det forventes ikke, at tidsforbruget ved aflæsning ændres væsentligt ved brug af aflæsserampe.

10 35. Spørgsmål: Side 30 afsnit 3.47 Modtageanlæg Kommunen bedes oplyse hvor mange aflæsninger, der er foretaget i 2 tilfældige måneder i 2013 for dagrenovation, samt hvor mange tons, der vejes ind pr gang. I april 2013 blev foretaget 103 aflæsninger á i gennemsnit 6,3 tons. I september 2013 blev foretaget 128 aflæsninger á i gennemsnit 6,5 tons. 36. Spørgsmål: Side 33 afsnit 3.59 Træffetider Er det meningen at kommunen ønsker at komme i kontakt med skraldemanden direkte via en mail? Vejen Kommune ønsker at kunne komme i telefonisk kontakt med skraldemanden. Kontakt via mail gælder kun det administrative personale. 37. Spørgsmål: Side 34 afsnit 3.60 Personale Køres der med 1-holds- eller 2-holdsskift i dag? Der køres i dag med 1-holdsskift. 38. Spørgsmål: Side 34 afsnit 3.60 Personale Hvor mange faste mand er der i dag tilknyttet opgaven med indsamling af dagrenovationen med 2- og 4-hjulede beholdere? Der er i dag ni personer til indsamling af affald, samt en person til udkørsel, afhentning, ombytning og reparation af materiel. 39. Spørgsmål: Side 34 afsnit 3.60 Personale Er der etableret lokalaftaler med mandskabet? Vejen Kommune kender ikke det nuværende mandskabs ansættelsesforhold.

11 40. Spørgsmål: Side 34 afsnit 3.62 Kurser Har de medarbejdere, der kører på entreprisen i dag gennemført de nødvendige kurser? Det kan ikke påregnes, at de medarbejdere, der kører på entreprisen i dag, har alle de nødvendige kurser. 41. Spørgsmål: Side 40 afsnit 4.6 Prisregulering Priser reguleres en gang om året. Indekset der henvises til, reguleres løbende hvert kvartal, så det afspejler den løbende udvikling i omkostningerne. Kommunen opfordres derfor til at regulering finder sted hvert kvartal, hvilket giver en mere retfærdig pris for både udbyder og entreprenør, da pris på dieselbrændstof er meget svingende, med både opad- og nedadgående priser. Vejen Kommune fastholder den årlige prisregulering. 42. Spørgsmål: Side 40 afsnit 4.6 Prisregulering Vi henstiller til, at der gives mulighed for prisregulering af ekstra tømninger, plastforinger m.v., da renovatøren på nuværende tidspunkt kan have svært ved at skønne lønstigninger og indkøbspriser på plastforinger og lås kontraktperioden ud? Vejen Kommune fastholder, at priserne på: - Ekstra tømninger i forbindelse med rutetømninger - Levering og montering af plastforinger - Montering af lås på firehjulede beholdere ikke reguleres i løbet af kontraktperioden. Bemærk at prisen på ekstra tømninger udenfor den ordinære rutetømning, altså ekstra tømninger, der kræver ekstra kørsel, prisreguleres årligt. 43. Spørgsmål: Side 42 afsnit 4.12 Garantistillelse Skal der vedlægges noget ved tilbuddet? Der skal ikke vedlægges dokumentation for garantistillelse ved tilbuddet. Jf. afsnit 4.12 Garantistillelse

12 44. Spørgsmål: Side 43 afsnit 4.16 Force Majeure Bekræft venligst, at overenskomststridige strejker ligeledes vil blive betragtet som force majeure ifald renovatøren er uden skyld jf. afgørelse truffet af Arbejdsretten? Dette bekræftes. 45. Spørgsmål: Produkt-/Tilbudsliste Kan det bekræftes, at tilbudslisten i sin nuværende form er korrekt og klar til brug i forbindelse med tilbudsafgivelse? Dette bekræftes. 46. Spørgsmål: Produkt-/Tilbudsliste Kategori Ombytning af beholdere. Skal prisen, der anføres, være inklusive reparation af beholdere? Der afregnes ikke særskilt for arbejdet med reparation af beholdere. Dette skal være indregnet i tilbudsprisen. Små reparationer forventes foretaget på stedet. 47. Spørgsmål: Produkt-/Tilbudsliste Kategori Supplerende ydelser Ekstra timeforbrug - Mandskab. Kan det bekræftes, at timepris skal angives som pris pr. mand pr. time. Dette bekræftes. 48. Spørgsmål: Produkt-/Tilbudsliste Kategori Supplerende ydelser Ekstra timeforbrug - Materiel. Skal timepris angives inklusive en chauffør eller uden chauffør. Pris for Ekstra timeforbrug Materiel skal angives uden chauffør.

Svar på spørgsmål til udbud

Svar på spørgsmål til udbud 1. Spørgsmål: Side 8, afsnit 1.5 Ordning for indsamling af genbrugsmaterialer og batterier. Hvor mange tons er der indsamlet af hver af de 2 fraktioner, og hvor mange kg er der indsamlet af batterier i

Læs mere

Svar på spørgsmål til udbud

Svar på spørgsmål til udbud 1. Spørgsmål: Side 7 afsnit 2.3 Tildelingskriterier Det er angivet, at priserne skal være eksklusive moms og forbrændingsafgift. I dag beregnes og afregnes afgift ud fra brændværdi mm. dvs. at disse afgifter

Læs mere

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 10. juli 2015 Sagsnr.: 2015-0161277 Dokument: 2015-0161277-6 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 1 Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i

Læs mere

Herlev Kommune udbud af affaldsindsamling Svar på spørgsmål

Herlev Kommune udbud af affaldsindsamling Svar på spørgsmål Herlev Kommune udbud af affaldsindsamling Svar på spørgsmål Den 2. juni 2015 Journal nr. 163-2014-19987 Dokument nr. 163-2015-76353 Til Tilbudsgiverne Fra Herlev Kommune 1. Indledning Udbyder har i overensstemmelse

Læs mere

Svarbrev nr. 1 vedr. "Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune".

Svarbrev nr. 1 vedr. Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune. Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 3. april 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-007 Svarbrev

Læs mere

Den enkelte grundejer kan selv vælge beholderstørrelse (140 liter eller 240 liter) samt tømningshyppighed som i den nuværende situation.

Den enkelte grundejer kan selv vælge beholderstørrelse (140 liter eller 240 liter) samt tømningshyppighed som i den nuværende situation. Notat Dato: 11. marts 2013 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Procesplan for udfasning af sækkestativer Resumé Det foreslås at igangsætte proces med køb af spande i EU-licitation med henblik på udfasning

Læs mere

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD Til Nyborg Forsyning & Service A/S Dokumenttype Spørgsmål og svar Dato December 2016 NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD Revision

Læs mere

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 1- NYBORG KOMMUNE

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 1- NYBORG KOMMUNE Til Nyborg Forsyning & Service A/S Dokumenttype Bilag 8 Spørgsmål i forbindelse med udbudsforretningen Dato Januar 2015 NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 1- NYBORG KOMMUNE NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD

Læs mere

Spørgsmål/svar til Indsamling af dagrenovation, returpapir, og batterier/småt EL-skrot på Bornholm.

Spørgsmål/svar til Indsamling af dagrenovation, returpapir, og batterier/småt EL-skrot på Bornholm. Spørgsmål/svar til Indsamling af dagrenovation, returpapir, og batterier/småt EL-skrot på Bornholm. Kontrakten gælder for en 1-årig periode Hvad er årsagen til at perioden er så kort? Den korte kontraktperiode

Læs mere

Til tilbudsgiverne. 16. juni 2016 Vores reference: Rebild Kommune, udbud vedr. dagrenovation Svar på stillede spørgsmål nr.

Til tilbudsgiverne. 16. juni 2016 Vores reference: Rebild Kommune, udbud vedr. dagrenovation Svar på stillede spørgsmål nr. Sweco Danmark A/S Kokbjerg 5 6000 Kolding Danmark T +45 7220 7207 F +45 7242 8900 www.sweco.dk Til tilbudsgiverne CVR-nr. 48233511 Vores reference: 31.3030.16 Rebild Kommune, udbud vedr. dagrenovation

Læs mere

Udbud af renovation: Spørgsmål og svar 2

Udbud af renovation: Spørgsmål og svar 2 Udbud af renovation: Spørgsmål og svar 2 Nr. Spørgsmål Svar 3 Kravspecifikation, kapitel 2.4, Materiel, pkt. 2) samt kapital 2.15, Tilknyttet delydelse nr. 4: Chipning af VIP containere samt montering

Læs mere

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE.

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. Sagnr. 16/7119 Dokumentnr. 100969/16 BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. 25.5.16 Force majeure I tilfælde af force majeure (hertil regnes generalstrejke, strejker og/eller lockout

Læs mere

Bilag 1 til udbud på Indsamling og transport af affald for Holbæk Affald A/S BILAG 1 TILBUDSLISTE. Tilbudssum før vægtning

Bilag 1 til udbud på Indsamling og transport af affald for Holbæk Affald A/S BILAG 1 TILBUDSLISTE. Tilbudssum før vægtning Indholdsfortegnelse BILAG 1 TILBUDSLISTE 1. Hovedtilbudsliste 2. Orientering 3. Indsamling af restaffald og bioaffald 4. Indsamling af papir, glas, batterier og elektronik 5. Indsamling af plast og metal

Læs mere

18. august 2015. Sagsnr.: 2015-0161277. Dokument: 2015-0161277-7. Sagsbehandler Ilonka Domela. Svarskrivelse nr. 2

18. august 2015. Sagsnr.: 2015-0161277. Dokument: 2015-0161277-7. Sagsbehandler Ilonka Domela. Svarskrivelse nr. 2 Teknik- og Miljøforvaltningen 18. august 2015 Sagsnr.: 2015-0161277 Dokument: 2015-0161277-7 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 2 Udbud af indsamling af husholdningsaffald i Indre By i Københavns

Læs mere

Notat. Holbæk Forsyning - Indsamling af dagrenovation mv. Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING

Notat. Holbæk Forsyning - Indsamling af dagrenovation mv. Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING Notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4396 4414 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Holbæk Forsyning - Indsamling af dagrenovation mv. Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere 18. december

Læs mere

Tilbudsliste for indsamling af affald i Fanø Kommune

Tilbudsliste for indsamling af affald i Fanø Kommune Tilbudsliste for indsamling af affald i Fanø Kommune Undertegnede tilbyder at indsamle og transportere affald for Fanø Kommune på det i Udbudsbetingelser, Kravspecifikation og Udkast til kontrakt angivne

Læs mere

Notat. Holbæk Forsyning - Transport fra genbrugspladser Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING

Notat. Holbæk Forsyning - Transport fra genbrugspladser Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING Notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4396 4414 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Holbæk Forsyning - Transport fra genbrugspladser Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere 20. januar

Læs mere

5. december Spørgsmål og svar. Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas

5. december Spørgsmål og svar. Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas 5. december 2017 Spørgsmål og svar Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas Spørgsmål 1 Særlige Arbejdsbetingelser og beskrivelser Pkt. 3 Indsamling med ad-hoc liste Mail med

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR PÅ SPØRGSMÅL

SPØRGSMÅL OG SVAR PÅ SPØRGSMÅL SPØRGSMÅL OG SVAR PÅ SPØRGSMÅL Udbudsmateriale vedrørende indsamling og transport af dagrenovation storskrald haveaffald papir, pap og glas i Fredensborg Kommune Offentligt udbud Udbyder: Fredensborg Affald

Læs mere

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag FREDERIKSHAVN KOMMUNE SAG EMN-2017-00902 CENTER FOR PARK & VEJ juni 2017 Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune 1. GENERELT et (TAG) angiver retningslinjer ved ændring af arbejdet, prisregulering og betaling.

Læs mere

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelse til udbudsmaterialet. 2.1 Rettelse til pkt. 7.3 og 8.5 i udbudsmaterialet

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelse til udbudsmaterialet. 2.1 Rettelse til pkt. 7.3 og 8.5 i udbudsmaterialet TØNDER AFFALD A/S EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk RETTELSESBREV - SPØRGSMÅL OG SVAR INDHOLD 1 Indledning

Læs mere

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser.

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser. Bilag 2: Tilbudsliste Vejledning til tilbudsliste Tilbudsgiver skal, for at tilbud er konditionsmæssigt, udfylde samtlige punkter i tilbudslisterne omfattende TBLA, TBLB og TBLC, samt udfylde og vedlægge

Læs mere

Rettelsesbrev nr. 1 11-08-2014

Rettelsesbrev nr. 1 11-08-2014 Rettelsesbrev nr. 1 Der er indkommet følgende spørgsmål til udbudsmaterialet. Kopi af forsikringspolice skal vedlægges tilbuddet. Er det nok med en kopi af forsikringscertifikat, som viser, at forsikringen

Læs mere

1.1 Gebyr for basisydelsens ydelser. Kr./tons (excl. moms) 2015 2014 Genanvendelse 1 Haveaffald 140 140

1.1 Gebyr for basisydelsens ydelser. Kr./tons (excl. moms) 2015 2014 Genanvendelse 1 Haveaffald 140 140 Gebyrblad 2015 1.1 Gebyr for basisydelsens ydelser Kr./tons (excl. 2015 2014 Genanvendelse 1 Haveaffald 140 140 Forbrændingsegnet affald 2 Småt brændbart 515 560 3 Stort brændbart 615 660 Deponeringsegnet

Læs mere

D2012-9935 6.0. Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune. Kort beskrivelse om forhold i sommerhusområder

D2012-9935 6.0. Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune. Kort beskrivelse om forhold i sommerhusområder D2012-9935 6.0 Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune. Kort beskrivelse om forhold i sommerhusområder Indhold Forord...3 Økonomi...3 AT forhold...3 Beskrivelse af indsamlingen i

Læs mere

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE TRAKTORENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE TRAKTORENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG AALBORG KOMMUNE Entreprenør Hattemagervej 22 9000 Aalborg VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE 2018 2021 TRAKTORENTREPRISER TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG Version 1.0 Maj 2018 INDHOLD TILBUD- OG AFREGNINGSGRUNDLAG...

Læs mere

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER AUGUST 2016 NORDDJURS KOMMUNE UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 GENUDBUD AF 9 RUTER ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST

Læs mere

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING AUGUST 2016 ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk ODDER KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG

Læs mere

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE LASTBILENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

AALBORG KOMMUNE VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE LASTBILENTREPRISER. TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG AALBORG KOMMUNE Entreprenør Hattemagervej 22 9000 Aalborg VINTERTJENESTE AALBORG KOMMUNE 2018 2021 LASTBILENTREPRISER TILBUDS- og AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG Version 1.0 Maj 2018 TAG Lastbiler 2018-2021 SIDE

Læs mere

Forbrændingsegnet affald 13 Småt brændbart Stort brændbart 650

Forbrændingsegnet affald 13 Småt brændbart Stort brændbart 650 Kr./tons (excl. moms) 2009 Genanvendelse 1 Dæk 45 2 Beton 95 3 Tegl 95 4 Blandet beton og tegl 95 5 Asfalt 95 6 Asfalt og beton 95 7 Jern og metal 95 8 Haveaffald 165 9 Pap 400 10 Papir 400 11 Plastfolie

Læs mere

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER RENO DJURS I/S EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk SPØRGSMÅL OG SVAR PROJEKTNR.

Læs mere

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S VINTERTJENESTE Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT... 2 1.1 Retningslinier ved ændring af en rutes udstrækning... 2 1.2 Retningslinier for prisregulering...

Læs mere

Nye elementer i dagrenovationsordningen - procesplan

Nye elementer i dagrenovationsordningen - procesplan Notat Dato: 8. marts 2012 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Nye elementer i dagrenovationsordningen - procesplan Indledning Såfremt der træffes principbeslutning om at arbejde videre mod indførelse

Læs mere

Godkendelse af container til restaffald og madaffald

Godkendelse af container til restaffald og madaffald Punkt 7. Godkendelse af container til restaffald og madaffald 2015-038690 Miljø- og Energiforvaltningen fremsender til Miljø- og Energiudvalgets godkendelse, at de containere, der fra 2017 anvendes til

Læs mere

Udbud af indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 24. april 2018 Sagsnr.: 2017-0318478 Dokument: 2017-0318478-17 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 3 Udbud af indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns

Læs mere

Resultat af EU-licitation for indsamling af dagrenovation og genanvendelige materialer

Resultat af EU-licitation for indsamling af dagrenovation og genanvendelige materialer NOTAT Dato: 27. februar 2019 Til: Fra: Bestyrelsen Administrationen Resultat af EU-licitation for indsamling af dagrenovation og genanvendelige materialer 1 Baggrund og resultat Reno Djurs udbød den 21.

Læs mere

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument:

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument: Teknik- og Miljøforvaltningen 16. august 2018 Sagsnr.: 2018-0083881 Dokument: 2018-0083881-7 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 1 Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune Affald

Læs mere

Indsamling af affald i Sorø Kommune.

Indsamling af affald i Sorø Kommune. Indsamling af affald i Sorø Kommune. RETTELSESBLAD 1 22.08.2017 Affald Plus har modtaget nedenstående spørgsmål. På baggrund af spørgsmålene skal følgende præciseres: Afsnit Spørgsmål Svar Udbudsbetingelser

Læs mere

Rebild Kommune Udbud af indsamling af genanvendelige materialer Svar på spørgsmål fra tilbudsgiverne

Rebild Kommune Udbud af indsamling af genanvendelige materialer Svar på spørgsmål fra tilbudsgiverne Svar på spørgsmål Til tilbudsgivere Rebild Kommune Udbud af indsamling af genanvendelige materialer Svar på spørgsmål fra tilbudsgiverne Indledning På vegne af Rebild Kommune udsendes hermed udbyders svar

Læs mere

Til alle tilbudsgivere. Den 8. juni Aarhus Kommune

Til alle tilbudsgivere. Den 8. juni Aarhus Kommune Til alle tilbudsgivere Den 8. juni 2011 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Besvarelse af afklarende spørgsmål udbud på indsamling og transport af dagrenovationslignende affald mv. fra Aarhus Kommunes

Læs mere

Bilag 1-Specifikation

Bilag 1-Specifikation Faaborg-Midtfyn Kommune Bilag 1-Specifikation Indsamling af restaffald til forbrænding fra husholdninger Juni 2007 Faaborg-Midtfyn Kommune Bilag 1-Specifikation Indsamling af restaffald til forbrænding

Læs mere

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Indholdsfortegnelse 1 Tilbud Delområde Nord 2 1.1 Tilbudsliste Nord R1 R3 3 2 Tilbud Delområde Syd 6 2.1 Tilbudsliste

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 vedr. Indsamling af dagrenovation i Ringkøbing-Skjern Kommune

Rettelsesblad nr. 1 vedr. Indsamling af dagrenovation i Ringkøbing-Skjern Kommune AFLD I/S Uldjydevej 2 DK-7400 Herning telefon +45 97 37 33 77 e-mail afld@afld.dk www.afld.dk CVR-nr. 13 81 47 08 Dato 23. maj 2017 sagsnr. 17050003 reference /lama Rettelsesblad nr. 1 vedr. Indsamling

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro Teknik- og Miljøforvaltningen 12. januar 2018 Sagsnr.: 2017-0326920 Dokument: 2017-0326920-4 Sagsbehandler Cathrine Schultz-Quist Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro

Læs mere

Gebyrer Gebyrblad 2018 (2. behandling 19. september 2017) Incl. moms 1.000, ,00. Excl. moms

Gebyrer Gebyrblad 2018 (2. behandling 19. september 2017) Incl. moms 1.000, ,00. Excl. moms Gebyrer 208 Helårs Beskrivelse Placering Frekvens Volumen Genbrugspladsgebyr.000,00.250,00 Restaffald Skel 4 dages tømning 40 l. 424,00 530,00 Restaffald Skel 4 dages tømning 90 l. 58,40 648,00 Restaffald

Læs mere

Affaldstakster 2019 Fællesbebyggelser

Affaldstakster 2019 Fællesbebyggelser Affaldstakster 2019 Fællesbebyggelser AffaldGenbrug, Vejle Kommune Velkommen I dette takstblad finder du priser for affaldsløsninger for fællesbebyggelser, etageejendomme og andelsboligforeninger i Vejle

Læs mere

1.1 Gebyr for basisydelsens ydelser. Kr./tons (excl. moms) Genanvendelse 1 Haveaffald 100

1.1 Gebyr for basisydelsens ydelser. Kr./tons (excl. moms) Genanvendelse 1 Haveaffald 100 Gebyrblad 2013 1.1 Gebyr for basisydelsens ydelser Kr./tons (excl. ) 2013 2012 Genanvendelse 1 Haveaffald 100 100 Forbrændingsegnet affald 2 Småt brændbart 560 560 3 Stort brændbart 660 660 Deponeringsegnet

Læs mere

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDSAMLING AF AFFALD EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Tilbud 2 2 Tilbudsliste

Læs mere

Udbud af indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro

Udbud af indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro Teknik- og Miljøforvaltningen 22. december 2017 Sagsnr.: 2017-0326920 Dokument: 2017-0326920-3 Sagsbehandler Cathrine Schultz-Quist Udbud af indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro

Læs mere

Takstkatalog budget

Takstkatalog budget Takstkatalog budget 2017-20 KLIMA- OG MILJØUDVALGET 2016 2017 AFFALDSGEBYR FOR PRIVATE HUSSTANDE Kr. inkl. moms I løbet af 2017 bliver gebyrstrukturen på affaldsområdet ændret med implementeringen af den

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Dokument nr A030547_5_TAG_Odder_2012 Revision nr 10 Udgivelsesdato 17 august

Læs mere

ÆRØ KOMMUNES AFFALDSANLÆG

ÆRØ KOMMUNES AFFALDSANLÆG ÆRØ KOMMUNES AFFALDSANLÆG BETINGELSER VEDR. UDBUD AF DRIFT AF ÆRØ KOMMUNES AFFALDSANLÆG Husmarken 2A, Tranderup, 5970 Ærøskøbing. 09.06.2016 Betingelser vedr. udbud af drift af Ærø Kommunes Affaldsanlæg

Læs mere

INDFØRELSE AF 2-DELT INDSAMLING AF RESTAFFALD OG ORGANISK AFFALD

INDFØRELSE AF 2-DELT INDSAMLING AF RESTAFFALD OG ORGANISK AFFALD PROJEKTNUMMER 31.3030.23 INDFØRELSE AF 2-DELT INDSAMLING AF RESTAFFALD OG ORGANISK AFFALD SWECO DANMARK A/S BETINA HYLLEBERG SKJØTH Sweco Sweco Kokbjerg 5 DK 6000 Kolding, Telefon +45 82 28 14 00 Fax +45

Læs mere

Affaldstakster 2019 En-familie boliger

Affaldstakster 2019 En-familie boliger Affaldstakster 2019 En-familie boliger Villaer, række- og parcelhuse AffaldGenbrug, Vejle Kommune Velkommen I dette takstblad finder du priser for affaldsløsninger for en-famillieboliger (villaer, parcelog

Læs mere

AFFALDSGEBYR FOR PRIVATE HUSSTANDE Kr. inkl. moms

AFFALDSGEBYR FOR PRIVATE HUSSTANDE Kr. inkl. moms AFFALDSGEBYR FOR PRIVATE HUSSTANDE 2016 2017 Kr. inkl. moms Faste gebyrer Gammel ordning årligt Enfamilieboliger total (100 pct.) 1.832,68 1.510 534,03 131 heraf storskrald, haveaffald 29,95 29 178,30

Læs mere

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1. Vintervedligeholdelse - Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.0 Udarbejdet af : CLAW Kontrolleret af : MBF Godkendt af : LAG Vintervedligeholdelse - Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. GENERELT 3

Læs mere

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Juni 2018 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer

Læs mere

Affaldstakster 2019 En-familie boliger

Affaldstakster 2019 En-familie boliger Affaldstakster 2019 En-familie boliger Villaer, række- og parcelhuse AffaldGenbrug, Vejle Kommune Velkommen I dette takstblad finder du priser for affaldsløsninger for en-famillieboliger (villaer, parcel-

Læs mere

Virksomheders andel af den kommunale administration i forbindelse med planlægning, vejledning og registrering af erhvervsaffald

Virksomheders andel af den kommunale administration i forbindelse med planlægning, vejledning og registrering af erhvervsaffald TM Veje og Grønne områder Affald og Genbrug Teknik og Miljø Veje og Grønne Områder Sagsnr. 199548 Brevid. 1258412 Ref. ANSE Dir. tlf. 4631 3788 Anettesej@roskilde.dk Budgetindstilling 2012 for renovationsområdet

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Odense Kommune, Natur, Miljø og Trafik Tlf. 6613 1372 Tilbuds- og afregningsgrundlag Side 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. GENERELT 2 2. RETNINGSLINIER VED ÆNDRING AF EN

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S Udbudsbetingelse Udbudsbetingelser Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer Forsyning Helsingør Spildevand A/S Oktober 2014 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang...

Læs mere

Forvaltningen har udarbejdet forslag til ny gebyrstruktur og nye gebyrer for husholdningernes deltagelse i de kommunale affaldsordninger 2017.

Forvaltningen har udarbejdet forslag til ny gebyrstruktur og nye gebyrer for husholdningernes deltagelse i de kommunale affaldsordninger 2017. Klima- og Miljøudvalget Veje og Grønne Områder Sagsnr. 282826 Brevid. 2389498 Ref. ANSE Dir. tlf. 46 31 37 88 Anettesej@roskilde.dk Notat til vedtagelse af ny gebyrstruktur og gebyrer på affaldsområdet

Læs mere

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011 12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. 1 Vi fremsender en anmodning om udsættelse af afleveringstidspunktet med tilbudsmaterialet. Kan rykkes fra d. 4/1-12,

Læs mere

Affaldstakster 2019 Fællesbebyggelser

Affaldstakster 2019 Fællesbebyggelser Affaldstakster 2019 Fællesbebyggelser AffaldGenbrug, Vejle Kommune Velkommen I dette takstblad finder du priser for affaldsløsninger for fællesbebyggelser, etageejendomme og andelsboligforeninger i Vejle

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Betingelser. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014

Betingelser. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014 Udbud på Vintertjenester til Fredericia kommune Offentligt udbud Juni 2014 Tovholder for udbuddet: Fredericia Kommune: Att: Malene Frederiksen Gothersgade 20 DK-7000 Fredericia Danmark malenefrederiksen1@fredericiadk

Læs mere

Meldgaard Miljø A/S 2017

Meldgaard Miljø A/S 2017 Indsamlingsopgaver i DK helt naturligt! Meldgaard Miljø A/S 2017 Hjørring restaffald Ålborg restaffald Rebild genbrug Djursland restaffald og genbrug Favrskov restaffald Viborg Restaffald Herning restaffald

Læs mere

AFFALDSTAKSTER Indholdsfortegnelse. Beholdere og minicontainere Boligbidrag Papir- og haveaffaldsbeholdere

AFFALDSTAKSTER Indholdsfortegnelse. Beholdere og minicontainere Boligbidrag Papir- og haveaffaldsbeholdere AFFALDS 2015 Indholdsfortegnelse Beholdere og minicontainere 2015 2 Boligbidrag 2015 5 Papir- og haveaffaldsbeholdere 2015 6 Ekstra tømninger 2015 7 Sækkemærker 7 Ændringsgebyr 2015 7 Vask af beholdere

Læs mere

AFFALDSTAKSTER Indholdsfortegnelse. Beholdere og minicontainere Boligbidrag Papir- og haveaffaldsbeholdere

AFFALDSTAKSTER Indholdsfortegnelse. Beholdere og minicontainere Boligbidrag Papir- og haveaffaldsbeholdere AFFALDS 2014 Indholdsfortegnelse Beholdere og minicontainere 2014 2 Boligbidrag 2014 5 Papir- og haveaffaldsbeholdere 2014 6 Ekstra tømninger 2014 7 Sækkemærker 7 Ændringsgebyr 2014 7 Vask af beholdere

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. vintertjenester

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. vintertjenester Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. vintertjenester Skemaet indeholder alle, til dato, spørgsmål og svar. 12-05-2016 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 Pkt. 3.4 Regler for betaling. Alle udkald skal faktureres

Læs mere

Affaldstakster 2019 Kommunale virksomheder og institutioner

Affaldstakster 2019 Kommunale virksomheder og institutioner Affaldstakster 2019 Kommunale virksomheder og institutioner AffaldGenbrug, Vejle Kommune Velkommen I dette takstblad finder du priser for affaldsløsninger for kommunale virksomheder og institutioner i

Læs mere

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011

3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 3. rettelsesblad vedr. 32. udbud Ruter i Skanderborg og Odder Kommune 2011 13. december 2011 De med gråt markerede spørgsmål/svar var med i 1. og 2. rettelsesblad. Spørgsmål / Fejl 1. Bilag D for B-kontrakter

Læs mere

Bilag 3 Væsentlige ændringer i Allerøds regulativ for husholdning- og erhvervsaffald

Bilag 3 Væsentlige ændringer i Allerøds regulativ for husholdning- og erhvervsaffald Bilag 3 Væsentlige ændringer i Allerøds regulativ for husholdning- og erhvervsaffald Regulativ for husholdningsaffald Allerød Kommune Natur og Miljø Affaldsgruppen Bjarkesvej 2 3450 Allerød http://www.alleroed.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indsamling af genanvendelige materialer. Gladsaxe Kommune. Notat af 05. januar Indledning

Indholdsfortegnelse. Indsamling af genanvendelige materialer. Gladsaxe Kommune. Notat af 05. januar Indledning Gladsaxe Kommune Indsamling af genanvendelige materialer Notat af 05 januar 2012 COWI A/S Jens Chr Skous Vej 9 8000 Aarhus C Telefon 87 39 66 00 Telefax 87 39 66 60 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Indledning

Læs mere

Fredensborg Forsyning har valgt at hjemtage indsamlingsentreprisen, og har derfor ikke behov for udbud af disse ydelser.

Fredensborg Forsyning har valgt at hjemtage indsamlingsentreprisen, og har derfor ikke behov for udbud af disse ydelser. NOTAT Projekt EU-udbud af indkøb af beholdere og indsamling af affald Kunde Rudersdal Kommune Notat nr. 8 Dato 10/04/2018 Til Fra Kopi til Tanja Ladefoged, Rudersdal Kommune Dorte Hvid-Jacobsen, Rambøll

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med lastbil Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til

Læs mere

AFFALDSTAKSTER 2016. Indholdsfortegnelse. Beholdere og minicontainere 2016 2. Boligbidrag 2016 5. Papir- og haveaffaldsbeholdere 2016 6

AFFALDSTAKSTER 2016. Indholdsfortegnelse. Beholdere og minicontainere 2016 2. Boligbidrag 2016 5. Papir- og haveaffaldsbeholdere 2016 6 AFFALDS 2016 Indholdsfortegnelse Beholdere og minicontainere 2016 2 Boligbidrag 2016 5 Papir- og haveaffaldsbeholdere 2016 6 Ekstra tømninger 2016 7 Sækkemærker 7 Ændringsgebyr 2016 7 Vask af beholdere

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Samlet vintertjeneste i et geografisk område Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling

Læs mere

1.1 Gebyr for basisydelsens ydelser. Kr./tons (excl. moms) Genanvendelse 1 Haveaffald 140

1.1 Gebyr for basisydelsens ydelser. Kr./tons (excl. moms) Genanvendelse 1 Haveaffald 140 Gebyrblad 2014 1.1 Gebyr for basisydelsens ydelser Kr./tons (excl. ) 2014 2013 Genanvendelse 1 Haveaffald 140 100 Forbrændingsegnet affald 2 Småt brændbart 560 560 3 Stort brændbart 660 660 Deponeringsegnet

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål: Spørgsmål 1: Delaftale 1: - Er det korrekt forstået, at der på denne delaftale vil blive valgt 5 leverandører

Læs mere

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse Udbud og tildeling Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 UDBUD OG TILDELING Indholdsfortegnelse Side 1 ORIENTERING...1 1.1 VINTERTJENESTE RUTENUMMEREREDE VEJE...1 1.2 VINTERTJENESTE - KOMMUNEVEJE...1 1.3

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 24. april 2018 Sagsnr.: 2017-0318478 Dokument: 2017-0318478-15 Sagsbehandler Iben Carlsen Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 20132016

Udbud af vintertjeneste 20132016 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Februar 2013 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Marts 2013 Dokument nr A0305472013104TAG Revision

Læs mere

PARADIGME VINTERTJENESTE MED LASTBIL TAG UDBUD JULI 2017

PARADIGME VINTERTJENESTE MED LASTBIL TAG UDBUD JULI 2017 PARADIGME UDBUD JULI 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 GENERELT 3 1.1 Mængdefastsættelse og afregningsmængder 3 1.2 Indeksregulering 3 1.3 Regler for betaling 4 2 TILBUDSLISTENS POSTER 5 2 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG

Læs mere

Guide. til etablering af fælles affaldsløsninger i Viborg Kommune. Revideret den 27. marts 2018.

Guide. til etablering af fælles affaldsløsninger i Viborg Kommune. Revideret den 27. marts 2018. Guide til etablering af fælles affaldsløsninger i Viborg Kommune Revideret den 27. marts 2018. Påtænker du, at etablere en fælles affaldsløsning i dit område, så kan du finde mere information her. En fælles

Læs mere

Levering af sand til Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018

Levering af sand til Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Levering af sand til Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Rekvirent Sønderborg Affald A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Thomas Wind E-mail: twin@sonfor.dk Indhold 1 Generel beskrivelse...

Læs mere

MØDEREFERAT. http://gsforsyning.dk/om-os/udbud. Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C ADRESSE COWI A/S. TITEL Referat fra Informations- og spørgemøde

MØDEREFERAT. http://gsforsyning.dk/om-os/udbud. Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C ADRESSE COWI A/S. TITEL Referat fra Informations- og spørgemøde MØDEREFERAT TITEL Referat fra Informations- og spørgemøde DATO 13. november 2014 STED Erhvervscentret, Korskildelund 6, 2670 Greve DELTAGERE Ole Vestergaard Meldgaard Miljø A/S Frank Meyer RenoNorden A/S

Læs mere

Nedgravede affaldsløsninger. En vejledning til dig og din organisation.

Nedgravede affaldsløsninger. En vejledning til dig og din organisation. Nedgravede affaldsløsninger. En vejledning til dig og din organisation. 1 Vejledning til etablering af nedgravede affaldsløsninger og lignende I Mariagerfjord Kommune har boligselskaber, ejerforeninger,

Læs mere

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING

GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2018 NORDFYNS KOMMUNE GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2018-2021 PROJEKTNR. A109508 DOKUMENTNR. A109508-02-08

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-0032659 (Erik P. Bentzen, Knud Erik Busk) 22. februar 2013

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-0032659 (Erik P. Bentzen, Knud Erik Busk) 22. februar 2013 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-0032659 (Erik P. Bentzen, Knud Erik Busk) 22. februar 2013 K E N D E L S E Marius Pedersen A/S (Steen Jensen, Fredericia) mod Hvidovre Kommune (advokat Annelouise Dalgaard

Læs mere

Indsamling af dagrenovation

Indsamling af dagrenovation Odsherred kommune Indsamling af dagrenovation Offentligt EU-udbud Udbuds- og tilbudsbetingelser Marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Orientering 2 1.1 Forventet tidsplan for udbuddet 2 1.2 Ordregiver 3 2 Udbudsbetingelser

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Paradigma for betingelser Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til endelig behandling i Vejregelrådet Vejdirektoratet Vejregelrådet

Læs mere

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Affald og Trafik Sagsbehandler: Niels Bo Poulsen Sagsnr. 07.18.06-Ø54-6-14 Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Nr. Dato for modtagelse

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD SVARBLAD NR. 1 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017

Læs mere

Affaldstakster 2019 Kommunale virksomheder og institutioner

Affaldstakster 2019 Kommunale virksomheder og institutioner Affaldstakster 2019 Kommunale virksomheder og institutioner AffaldGenbrug, Vejle Kommune Velkommen I dette takstblad finder du priser for affaldsløsninger for kommunale virksomheder og institutioner i

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 5. Afdeling

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 5. Afdeling ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 5. Afdeling Århus Kommunale Værker, Bautavej 1, 8210 Århus V INDSTILLING Til Århus Byråd Den 25. februar 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 1917 Jour. nr.: 00.01A00, ÅKV/2004/00104

Læs mere

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE JUNI 2013 Køb af affaldsbeholdere Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Generelt... 3 1.1 Vejledning... 3 1.2 Oplysninger... 4 1.2.1 Oplysninger i relation til

Læs mere

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer ved

Læs mere