29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde"

Transkript

1 29. august 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen (OAC), Carsten Rasmussen (CRA) og Steen V. Grubert (SVG). Afbud fra: Peter Diessel (PD) Dagsorden 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde Referat Referatet fra præsidiemødet den 30. april 2016 blev underskrevet. 2 Præsidentens redegørelse Efter velkomsten gik FR over til omtale af periodens begivenheder. Årgangsparaden 1. maj 2016 forløb godt, også de praktiske støtteforhold. Det skal vi være opmærksomme på også skal fungere ved de kommende parader. FR har haft to kontaktmøder med CH/LG efter dennes tiltræden 1. maj. Ved det seneste den 18. aug. deltog ADA i en del af mødet, da informations- og kommunikationsstrategi var på programmet. Man vil bestræbe sig på, at afholde disse kontaktmøder én gang om måneden. Den fremtidige struktur mellem LG/DG/Gardernetværk vil blive drøftet på et trekantmøde mellem CH/LG, FR og Michael Klitvad den 26. sep. FR deltog den 20. maj i koncerten i Stærekassen, hvor Prins Henriks skulptur blev afsløret. Repræsentantskabsmødet den maj i Skanderborg forløb rigtig godt. Flot koncert med MUK, hyggelig kammeratskabsaften, morgenandagt, march med MUK, det formelle møde blev afviklet i god ro og orden og endelig en festmiddag, som det sig hør og bør. LG festligholdte sin 358 årsdag med den sædvanlige parade, uddeling af Dronningens Ur og Dronningekaffe. FR deltog i 100 års jubilæum i GF for Svendborg og Omegn den 9. juli. Det tilbagevendende frokostmøde med til- og aftrædende landstalsmand, FR, SVG og Peter Fræming (PO Årgangsstrukturen) blev afholdt 27. juli på GDK Høvelte. FR har i egenskab af DSL Præsident den 17. aug. været til møde med Forsvarschef og Viceforsvarschef.

2 23. aug. holdt FR møde med SVG og Mads Sallerup (hjælper for SVG) om AG/Succes ej mødt til rep. møde og foredragsskemaer. Efter dette møde holder håndbogsudvalget et kort møde. Tak til HG for stor indsats på dette område. Der har været møde i Monumentfonden (monumentet i Kastellet). JBA er her repræsentant for DSL. Der har været gennemført 5 års eftersyn og monumentet er nu overdraget til Forsvaret. På DG hjemmeside har hver forening en minihjemmeside. Enkelte af disse er utilfredsstillende udfyldt. Vicepræsidenterne blev anmodet om at tage fat i disse foreninger for at få bragt en bedring på forholdene. 3 Meddelelser fra sekretariatet Det har over sommeren været en rolig periode. Medlemsafgiften er næsten i hus. 2 udenlandske foreninger mangler grundet problem med nyt overførselssystem. En forening mangler betaling for ca. halvdelen af afgiften. 4 Konstituering Jens Saabye Nielsen blev på repræsentantskabsmødet valgt til 1. Vicepræsident. 5 Generel orientering om økonomien halvåsrapporten Er ca efter budgettet. Overskuddet skyldes, at der er modtaget tipsmidler på ca Vi har nu fået udbytte-frikort, så vi kan undgå at blive trukket for udbytteskat af aktieudbytter. At der nu ikke betales medlemsafgift for nye medlemmer, så længe de er værnepligtige, har betydet at afgiften for 1. halvår 2016 er kr mindre end den ellers ville have været. For 2. halvår 2016 er det tilsvarende tal kr Status i fonde og foreninger Der er nu foretaget køb af obligationer både i Garderfonden, Fl. Andresens Forening og i DG. Hermed skulle de kritiske revisorers bemærkning om de store bankindeståender være imødekommet. Der håbes på, at tilladelsen til, at rekrutter også må bære regimentsbæltet fortsætter, så salget af dem kan øges. Vedrørende revisors bemærkninger i den årlige revisionsrapport angående fuldmagtsforhold: Det aftaltes, at der skulle tages et møde med banken om spørgsmålet.

3 7 Medlemsstatistik I forhold til tallene fra seneste præsidiemøde er det samlede medlemstal vokset med 1 til nu Garderbladet Præsidentens klumme vil i nogle numre blive erstattet af en klumme skrevet af en foreningsformand. 9 Kommende Repræsentantskabsmøder Ens indlæg i to på hinanden følgende numre om fremtidige arrangementer skal udgås. Køreplan Bogense 2017 Budget for herrefrokost og dametur nedjusteres, natmad udgår. Der afholdes møde med GF 51 i oktober. På spørgsmål om betaling for overnatning til MUK, blev der svaret, at det betales af MUK, men værtsforening må gerne, efter aftale, forsøge at forhandle en god pris med et lokalt overnatningssted. Tilmelding repræsentantskabsmøde bør ske på DG hjemmeside ikke på lokal hjemmeside. Køreplan Randers : Der mangler endnu afklaring om datoen. 10 Hæderstegn De udleverede tegn siden seneste møde blev nævnt. 11 Indkomne emner Valg af ny distributør og udvidelse af Garderbladet. Tilbud fra firmaet Porto Partner blev gennemgået. Prisen er væsentlig billigere end den nuværende, modtagere kan reklamere direkte til distributøren og modtagers navn og adresse påtrykkes bladet. Forsendelsen til udlandet vil også overgå til dette firma. Det blev godkendt at overgå til den nye distributør. Det blev ligeledes godkendt at anvende en del af besparelsen til en udvidelse af Garderbladet til 36 sider som standard, det vil beløbe sig til kr pr. nummer. Der blev stillet et spørgsmål om, hvad indholdet på de flere sider skal være foreningsstof eller redaktionelt stof? Vicepræsidenterne vil forhøre sig hos deres foreningsformænd om, hvad de mener om fordeling af stof, men da det ikke vil være en repræsentativ undersøgelse, bør der derfor også laves en survey blandt en bredere gruppe af læsere, dette iværksættes af KO- MANS og Medieudvalget. Endelig godkendtes det, at bladets omslag dvs. side 1, 2, 35 og 36 udfærdiges i en kraftigere papirkvalitet. Det vil beløbe sig til kr pr. udgivelse.

4 Relancering af DG Profil / ny kommunikationsplan til godkendelse. Ændring af image fra Gamle mænd og gule ærter til Støt dit regiment bliv en del af garden bag garden Nøgleordene er Holdning, Ansvar, Sammenhold. Der skal skabes en profil den unge garder kan identificere sig med. Det indeholder en lang række tiltag bl.a. fornyelse af hvervetelt, ny hvervefolder og en profilfilm. Samlet budget kr Forslaget godkendt. MUK anvendelse i 2017 Frivillige til genåbning af Historisk Samling. Foredragsholderliste MUK medvirker ved repræsentantskabsmødet i Bogense. Vicepræsidenterne bedes melde tilbage inden for ganske få dage om eventuelt ønske om medvirken ved andre lejligheder. Jens Saabye meldte sig straks som interesseret i medvirken af MUK ved arrangementet på Rindsholm Kro den 4. juli. Jens Crone har indtil nu modtaget 18 henvendelser på at være guides/kustoder. Der vil blive instruktion ved Eric Bourgois og VTKMP. Målet er, at kunne åbne inden kulturnatten den 14. oktober. Der vil blive udarbejdet en foredragsholderliste til støtte for foreningerne. Den vil blive lagt på hjemmesiden. AG/Succes Ikke repræsenterede garderforeninger i Skanderborg. Ansættelse af salgskonsulent. Regnskab fra Skanderborg vedr. repræsentantskabsmødet. Orientering fra vicepræsidenterne AG/Succes har fundet besvarelserne fra de hidtidige 6 involverede foreninger interessante og ønsker yderligere at udbygge denne base gennem inddragelse af yderligere 8 foreninger, der gennemføres med deadline primo oktober Herefter vil samlet resultat foreligge til Præsidiets møde i november Der har været rettet henvendelse til, og modtaget svar fra foreninger, der ikke var med til repræsentantskabsmødet i Skanderborg. På den baggrund vil FR, HG m.fl. holde et møde med en forening i REG. IV. Denne model vil evt. efterfølgende blive forsøgt også i Reg. I. SVG vil yderligere efter tilmeldingsfristens udløb til repræsentantskabsmødet i Bogense maj 2017 iværksætte rundringning til ikke-tilmeldte garderforeninger og efterspørge årsagen hertil. Der har været afholdt samtale med en ansøger, som ikke vil blive ansat. Der vil blive søgt igen i flere medier. Det udviser et overskud på ca. kr Det bør bemærkes, at det var det første år med subsidiering fra DG. Skanderborg har tilbudt tilbagebetaling på kr Dette tilbud blev accepteret. Reg. V. JC nævnte arbejdet med Gardermarch og om deltagelse i det kommende 5. sep. arr. i Glostrup. Reg. IV. HG er valgt til ny formand for Soldaterforeningernes Fællesrepræsentation Fyn. Foreningerne er blevet gjort opmærksomme på, at der skal vælges ny vicepræsident i Der vil være 5. sep. arr. både i Odense og Svendborg. Reg. III. UB har deltaget i garderudvekslingen med nordmændene i København. Det behøver ikke være den samme, som deltager i udvekslingen med svenskerne. UB vil 5. sep. være fanebærer for DSL både i Kastellet og Christiansborg. Reg. II. JSN har deltaget i arr. på Valdemarsdag og 4.

5 juli på Rindsholm Kro. Vandski arr. i Hvide Sande måtte aflyses på grund af manglende deltagelse. Der vil være 5. sep. arr. i Viborg. 27. dec. bliver GF 39 Ringkøbing 100 år. Reg. I. NG meddelte at to regionsskydninger vil blive slået sammen til én. I øvrigt er regionsskydelederen for tiden udstationeret i Egypten. Der vil være 5. sep. arr. flere steder i regionen, i Thisted vil hovedtaleren være Kai Vittrup. 12 Eventuelt Orientering Billeder fra 5. sep. arr. må meget gerne sendes til Garderbladet. Omtale af kommende regionsarrangementer bedes sendt i god tid inden deadline til Garderbladet. Der kommer kun få faner til paraden på LGK 5. sep., da mange deltager i lokale arr. Øvrigt Kommende møder, fastsat tidligere: Lørdag den 5. november 2016, mandag den 27. februar 2017 og lørdag den 6. maj Formandsmøder 2017: Reg. II lørdag den 4. marts 2017, reg. I mandag den 6. marts 2017, reg. III tirsdag den 7. marts 2017, reg. IV torsdag den 9. marts 2017 og reg. V lørdag den 11. marts Mødet slut kl november 2016 Referent Ole Andkjær Christensen Flemming Rytter Ulrik B. Baunsgård Niels Godiksen Henrik Gattrup Jens Saabye Nielsen Jens Crone

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl.

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl. 26. februar 2018 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2016 16. Julegudstjeneste Garnisonskirken 27. Ringkøbing og Omegns GF, 100 års jubilæum

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2017 5. Møde med årgangsformænd i København SVG 9. Præsidentens tilbagevendende møde

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2017 16. Dronning Margrethe II fødselsdag 77 år Præsidiet 21. HKH Prinsesse Isabella fødselsdag

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2017 19. Gardergolf Sorø 21. Præsidiemøde DG LGK Præsidiet 26. Vandski Ringkøbing Anders

Læs mere

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA)

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA) 5. november 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Albert Dieckmann (ADI), Andreas Dalsgaard

Læs mere

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 27. februar 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen (OAC), Carsten

Læs mere

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS)

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS) 30. april 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2017 3. Gardens Dag, GDK, Høvelte ADI m.fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag 48 år 8.- 11.

Læs mere

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 29. februar 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juli 2016 6. Garderforeningen for Svendborg og Omegn, 100 års jubilæum 9. Garderforeningen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2017 3. Kontingentparade LGK og march til Rådhuset JC 4. Formandsmøde Region II JS+FR+ADA

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Januar 2017 4. Nytårskur på Christiansborg Slot FR 8. HKH Prins Vincent og HKH Prinsesse Josephine

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Dato Aktivitet/begivenhed September 2017 5. Den nationale flagdag Medi o SEP Bowling-sæsonen starter. Der spilles lokalt og frem til medio marts 2018

Læs mere

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD)

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD) 18. november 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Oktober 2016 Ansvarlig/ evt. reference 1. Åbent Hus, GDK Høvelte ADI m.fl. 12. DSM Ledergruppemøde FR 14. Kulturnat LGK

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2018 21. Julegudstjeneste Garnisonskirken Januar 2019 4. Nytårskur på Christiansborg

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Oktober 2018 3. Fg. Præsident og DG forretningsfører møde JC + JS med. CH/LG 9. Pacific Northwest

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2018 3. Præsidiemøde Præsidiet 6. JC & JS møde med CH/LG om AMB.vagtens jub. GDK 21.

Læs mere

5. maj 2018 kl. 09:00

5. maj 2018 kl. 09:00 5. maj 2018 kl. 09:00 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup (HG), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed September 2016 1. III/LG Chefskifteparade, GDK Høvelte 5. Den nationale flagdag Kontingentparade LGK Medio SEP Bowling-sæsonen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2016 5. Formandsmøde Region V JC+FR+CRA+ADA 8. Formandsmøde Region I NG+FR+CRA+ADA 9.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2016 4. Gardens Dag, Garderkasernen, Høvelte ADI m. fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2019 7. Djurslands Gardeforening 90 år 8. 12. Garderbladet april udkommer 16. Dronning

Læs mere

14. november 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

14. november 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 14. november 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Lb-nr./ dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2015 05 MAR Nordfyns GF udpeges

Læs mere

25. februar 2019 kl. 10:00

25. februar 2019 kl. 10:00 25. februar 2019 kl. 10:00 Mødedeltagere: Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Jan Stoltenborg (JS), Michael

Læs mere

24. august 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD). 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

24. august 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD). 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 24. august 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 25. februar 2014 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH), Ole

Læs mere

2. september 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

2. september 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 2. september 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2016 27. Vandski Ringkøbing Anders Bjerg / Ringkøbing GF 28. HH Prins Nicolai fødselsdag

Læs mere

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 3. maj 2014 Mødedeltagere: Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Arne Beier-Holgersen (ABH), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. maj 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Karsten G. Holm(KGH), Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH)

Læs mere

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede.

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede. Referat Repræsentantskabsmøde lørdag den 28. maj 2015 i Skanderborg Mødet indledtes med at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter Præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen. En særlig velkomst

Læs mere

Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00

Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00 Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00 Sted: Livgardens Kaserne Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Jens Crone (JC), Henrik Gattrup (HG), Jens Saaby Nielsen (JSN), Niels Godiksen

Læs mere

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 1. november 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

23. februar 2015. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

23. februar 2015. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 23. februar 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard

Læs mere

2. september 2019 kl. 09:00

2. september 2019 kl. 09:00 2. september 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (AD), Jan Stoltenborg

Læs mere

9. september 2013. Wienberg (MW). 1 og 2. Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

9. september 2013. Wienberg (MW). 1 og 2. Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 9. september 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Ole Andkjær(OAC), og Carsten Rasmussen

Læs mere

4. maj 2019 kl. 09:00

4. maj 2019 kl. 09:00 4. maj 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 9. september 2013 blev godkendt.

2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 9. september 2013 blev godkendt. 2. november 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Jan

Læs mere

Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers. Referat

Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers. Referat DE DANSKE GARDERFORENINGER Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers Referat Mødet indledtes med, at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen.

Læs mere

Afrapportering, Arbejdsgruppe Succes

Afrapportering, Arbejdsgruppe Succes Afrapportering, Arbejdsgruppe Succes - En undersøgelse af årsagen til udvalgte garderforeningers medlemsfremgang. Baggrund 1. På De Danske Garderforeningers (DG) Præsidiemøde nr. 2/2016 den 29. april 2016

Læs mere

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted,

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Præsidenten Jan Brun Andersen indledte med at byde de fremmødte foreninger velkommen. Derudover rettede han en varm

Læs mere

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling.

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling. Repræsentantskabet Referat fra det 101. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i Medborgerhuset i Silkeborg lørdag den 15. juni 2013. 46 foreninger ud af 78 var repræsenteret med 422 stemmer ud af 582

Læs mere

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag.

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. Repræsentantskabet Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. I repræsentantskabsmødet deltog 142 gamle

Læs mere

DE DANSKE GARDERFORENINGERS ÅRSBERETNING

DE DANSKE GARDERFORENINGERS ÅRSBERETNING DE DANSKE GARDERFORENINGERS ÅRSBERETNING 2017-2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 02 INDHOLD PRÆSIDIET SEKRETARIATET UDVALG LIVGARDEN 04 PRÆSIDIET 06 PRÆSIDENTENS BERETNING 10 VICEPRÆSIDENTERNES BERETNINGER 12 GENERELT

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

4. REPRÆSENTANTSKABSMØDER

4. REPRÆSENTANTSKABSMØDER 4. REPRÆSENTANTSKABSMØDER a. Generelt 1. Repræsentantskabsmøde og ekstraordinært Repræsentantskabsmøde afholdes i henhold til bestemmelserne fastsat i DG s vedtægter. 2. Repræsentantskabsmøde dækker alene

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1

Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Grundejerforeningen DamgårdsLunden 1 Næste bestyrelsesmøde (jf. GFvedtægter 5 stk.1) Tirsdag d. 29.8.2017 kl. 19.00 i Abildgården Dagsorden: 1. Grøn tur 2. Godkendelse af referat 3. Siden sidst 4. Opfølgning

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere.

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere. Jyllinge, februar 2019 BERETNING 2018 Året 2018 blev et år hvor mange gardere med ledsagere har deltaget i foreningens arrangementer. Og faktisk også lidt flere end der plejer at være. For mange nye medlemmer

Læs mere

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 København april 2014 PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 (Beretningen dækker perioden mellem Repræsentantskabsmødet i Silkeborg 2013 og Repræsentantskabsmødet i Thisted 2014) 1. Indledning. Præsidiet

Læs mere

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening Referat af generalforsamlingen den 26. februar 2019 Generalforsamlingen blev afholdt i Fløng Forsamlingshus og begyndte kl. 18.00 med at fanen blev ført ind. Der var 33 deltagere og præsident Jens Crone.

Læs mere

Informations- og Kommunikationsstrategi

Informations- og Kommunikationsstrategi Informations- og Kommunikationsstrategi Efteråret 2014 D e D a n s k e G a r d e r f o r e n i n g e r Indholdsfortegnelse FORMÅL 3 VISION 3 MEDIEBRUG I FREMTIDEN 3 GARDERFORENINGERNE.DK 3 GARDERBLADET

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013. 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 21. og 22. oktober 2013 Tidspunkt: mandag 10.00 17.00 og tirsdag 9 12.30 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 REFERAT Mandag den 23. marts blev der afholdt generalforsamling i Nylars Samlingshus, hvor 23 friske gamle gardere var mødt op. Aftenen begyndte med et godt måltid mad, og herefter

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen Referat fra regnskabsmøde med organisationsbestyrelsen, tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 på Næsbyhoved Skov, Odense. Til stede: Fra administrationen: Formand

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

6. FONDER, LEGATER OG FORENINGER

6. FONDER, LEGATER OG FORENINGER 6. FONDER, LEGATER OG FORENINGER a. Generelt 1. De Danske Garderforeninger råder over en række Legater og Fonde samt en forening, - under ét benævnt fonde. 2. Renterne af fondenes kapitaler anvendes til

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Den helt store begivenhed i 2018 var dronningens besøg i Skovparken. En festlig dag i solskin og utroligt mange beboere deltog. Tak for

Læs mere

Afsnit CEREMONIEL, del 3. DG arrangementer. 1. Indledning

Afsnit CEREMONIEL, del 3. DG arrangementer. 1. Indledning 13. CEREMONIEL, del 3 DG arrangementer 1. Indledning a. Ved visse fælles arrangementer er deltagelsen af garderforeningsfanerne en vigtig del af arrangementet. Det kan være i forbindelse med arrangementer,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. Side 106/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2016

Referat ordinær generalforsamling 2016 Referat ordinær generalforsamling 2016 Afholdt i Soldaterstuen på Pedersholm, torsdag 17.marts 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent: Til dirigent valgtes Rune Rosenkrantz. 2. Valg af stemmetæller: Til

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Danske Hærhistoriske Museer Referat af bestyrelsesmøde 10. august 2017 kl ca.1400, Rindsholm Kro, Gamle Århusvej 323, 8800 Viborg.

Danske Hærhistoriske Museer Referat af bestyrelsesmøde 10. august 2017 kl ca.1400, Rindsholm Kro, Gamle Århusvej 323, 8800 Viborg. www.haermuseer.dk 2017-08-10 Danske Hærhistoriske Museer Referat af bestyrelsesmøde 10. august 2017 kl. 1000- ca.1400, Rindsholm Kro, Gamle Århusvej 323, 8800 Viborg. Tilmeldte / Deltagere: S.H. Iversen

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Så er det igen

Læs mere

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening Referat af generalforsamlingen den 28. februar 2018 Generalforsamlingen blev afholdt Sengeløse Kro og begyndte kl. 18.00 med at fanen blev ført ind. Der var 37 deltagere og vicepræsident Jens Crone. Formanden

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 27 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Jens Peter Sørensen (JP) Carsten Mortensen (CM) Peter Fogh Nissen (PN) Peter Bols (PB) Marietta Rosenvinge (MR) Henrik Englund-Sørensen (HS)

Jens Peter Sørensen (JP) Carsten Mortensen (CM) Peter Fogh Nissen (PN) Peter Bols (PB) Marietta Rosenvinge (MR) Henrik Englund-Sørensen (HS) Referat af bestyrelsesmøde 2/18 tirsdag den 9. januar 2017. Til stede: Fra bestyrelsen Birgitte Nymark (BN) Jens Peter Sørensen (JP) Ole Svendsen (OS) Johnny V. Jensen (JJ) Carsten Mortensen (CM) Peter

Læs mere

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 Jyllinge, Januar 2018 Indledning 2017 blev endnu et herligt år, med mange gode arrangementer hvor vi kunne mødes med garderkammerater. Det er dejligt som formand at

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 24.januar 2012 kl Fælleshuset, Korshøj 135, Veksø

BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 24.januar 2012 kl Fælleshuset, Korshøj 135, Veksø VEKSØ BORGERLAUG R E F E R A T BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 24.januar 2012 kl.19.30-22.00 Fælleshuset, Korshøj 135, Veksø Til stede Afbud Fravær Vakant Borgerforeningen. Michael Nørhave Brøndsted. Ole Hovøre

Læs mere

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart.

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Bestyrelsen Fomars Billund den 18.11.2014 Referat fra bestyrelsesmødet i Fomars Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Afbud: Jan Olsen, VDK Michael Sølvsten,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

PRÆSIDENTENS SKRIFTLIGE BERETNING 2010/2011

PRÆSIDENTENS SKRIFTLIGE BERETNING 2010/2011 København den 29. marts 2011 PRÆSIDENTENS SKRIFTLIGE BERETNING 2010/2011 (Beretningen dækker perioden mellem Repræsentantskabsmødet i Hillerød 2010 og Repræsentantskabsmødet i Horsens 2011) 1. Indledning.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Torsdag, den 4. april 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Konstituering... 2 1.1 Konstituering... 2 1.2 Vedtægter og forretningsorden... 2 1.3 VEU valg... 2 1.4 Overdragelse af personaleansvar... 2 1.5 Mødestruktur... 2 2 Status på skolen...

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

25. februar 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Anders M. Hansen (AMH) 1/2 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

25. februar 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Anders M. Hansen (AMH) 1/2 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 25. februar 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Karsten G. Holm(KGH), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Ole Andkjær(OAC),

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid 05.04.2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere