SOMMER I SØNDERBORG SÆSONPROGRAM FORÅR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SOMMER I SØNDERBORG SÆSONPROGRAM FORÅR"

Transkript

1 SOMMER I SØNDERBORG VIDEN- OG 10 KULTURCENTER SÆSONPROGRAM FORÅR

2 Kære publikum Så er vi klar til at skyde endnu en sæson i gang i Koncertsalen Alsion. Vi starter med de traditionelle nytårsbrag fra Sønderjyllands Symfoniorkester, Slyngelorkestret og Slesvigske Musikkorps, som alle på hver deres festlige måde byder det nye år velkommen. Men ellers er det et forår, som igen byder inden for i det mangfoldige kulturunivers. Der er naturligvis en lang række symfoniske perler fra symfoniorkestret med flotte programmer og internationale solister. Men sæsonen byder absolut også på lidt mere utraditionelle men meget spændende forestillinger. Hvad med en koncert hvor hovedinstrumentet er affald? Trash.dk, i samspil med symfoniorkestret, bliver med garanti ikke kedeligt. Oplev The Opera Show - et overrumplende show hvor den gængse opera udfordres af aparte humor. Balletten The Boys from Liverpool vil helt sikkert også være en af de forestillinger, der vil ligge på alles læber. Og så er der naturligvis plads til klassikere som Mozarts Idomeneo og en stjernekoncert med Barbara Hendricks. I den rytmiske afdeling byder vi på en aften i selskab med Michael Falch og Poul Krebs - to af de største danske sangskrivere. Mick Øgendahl vil sørge for at holde gang i det efterhånden stærke standup publikum, og endelig vil en masse unge mennesker se frem til mødet med High School Musical 2. De lokale udøvere er også på banen, og vi ser frem til flotte koncerter med både Grænsekorene, Mandskoret, såvel som Danfoss Orkestret.

3 JANUAR NYTÅRSKONCERT MED 6. januar kl Oplev sopranen Elsebeth Dreisig på slap line ved Symfoniorkestrets klassiske nytårskoncert. Den finske dirigent Ari Rasilainen leder slagets gang. Udover at være en fremragende kapelmester er Rasilainen også en meget morsom herre. Så der er lagt op til rigtige nytårsløjer. NYTÅRSKONCERT MED HÆRENS SERGENTSKOLE 22. januar kl Igen i år byder Hærens Sergentskole indenfor til et brag af en nytårskoncert med Slesvigske Musikkorps. SMUK er bedste garant for høj professionalisme både hvad angår musik og højt humør. Solisterne ved dette års champagnebrag er sangeren Julie Berthelsen og sanger, komiker mm. Martin Brygmann. NYTÅRSKONCERT MED SLYNGELORKESTRET 23. januar kl Traditionen tro, huser Alsion igen i år Slyngelorkestrets nytårskoncert. Slyngelorkestrets enorme popularitet skyldes ikke mindst deres vartegn: At spille herlig livsbekræftende musik. Sammen med tenoren David Danholt, præsenterer de et musikalsk festfyrværkeri med musik af bl.a. Lumbye og Strauss.

4 JANUAR / FEBRUAR 28. januar kl Sergej Krylov er med sin evne til at forene intensitet, virtuositet og udtryksevne for længst blevet en publikumsfavorit. Ved denne koncert får han rig lejlighed til at brillere i Paganinis violinkoncert nr. 1 en koncert, hvis sværhedsgrad i Paganinis tid fik publikum til at snappe efter vejret og kvinder til at dåne. MICHAEL FALCH & POUL KREBS EN AKUSTISK AFTEN 3. februar kl Nu er Falch & Krebs igen klar til at drage Danmark rundt i hinandens selskab. Bevæbnet med akustiske guitarer, mundharper, massevis af gode historier - og ikke mindst en lang række fornemme og slidstærke sange fra to af de bedste kataloger i Danmark, kombineret med helt nyt materiale fra begge de populære sangere. T februar kl Frederic Chopin revolutionerede klaverspillet og klavermusikken, så det aldrig skulle blive det samme igen. Med stor følsomhed - men uden sentimentalitet - banede han nye veje for musikken. Ved denne koncert fejres hans 200 års fødselsdag med en af tidens fabelagtige unge polske pianister, Beata Bilinska.

5 FEBRUAR / MARTS PROMUSICA KONCERT 7. februar kl ProMusica er et kammermusikforum for Sønderjyllands Symfoniorkesters egne musikere. Her får kammermusik og solistværker sin helt egen plads. Programmet offentliggøres 14 dage før koncerten på Der er gratis entré til alle ProMusica koncerter. TRASH.DK OG 11. februar kl Her er et ensemble, der spiller på - ja, på affald! Og på alt andet, der kan give lyd fra sig, når man slår på det. En skøn blanding af gadeteater, koncert og sceneshow! Vi skal høre værker, vi normalt ikke plejer at høre udsat for symfoniorkester og affald! Skæg og ballade for hele familien. HIGH SCHOOL MUSICAL 2 6. marts kl marts kl Så er vi klar med efterfølgeren til High School Musical, som sidste år spillede for totalt udsolgte huse. Glæd dig til 2 eren, som præsenteres i en stor og flot opsætning. Skoleåret går på hæld og sommeren er over os. East High Wildcats gør sig klar til en sommer med sol, intriger og romantik. T

6 MARTS 9. marts kl Aftenen byder på musik af de to svenske komponister Ture Rangström og Wilhelm Stenhammar, der blev anset som vilde og nyskabende i deres samtid. I dag står de som de ypperste repræsentanter for det tidlige 20. århundredes svenske musik. Desuden skal vi møde to svenske sangere samt lokale gymnasiekor. THE OPERA SHOW 10. marts kl Operashow i 3 akter med hovedvægten lagt på show, som på én gang både er klassisk, stilfuld og bizar. Et overrumplende show pakket ind i forsonende lækker lyd og aparte humor, der forener mere end den skiller. The Opera Show revolutionerer i mere end én forstand den gængse opfattelse af, hvad opera kan rumme. T PROMUSICA 14. marts kl Musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester spiller kammermusik i forskellige konstellationer. Programmet offentliggøres 14 dage før koncerten på Der er gratis entré til alle ProMusica koncerter.

7 MARTS / APRIL IDOMENEO KONGEN AF KRETA 19. marts kl marts kl Mozarts musik til operaen Idomeneo, anses for at høre til hans ypperste frembringelser. Den mytologiske og stærkt dramatiske fortælling forløses i denne nyproduktion af erfarne Klaus Hoffmeyer, så der er god grund til også at forvente en stor teateroplevelse. T MICK ØGENDAHL 10. april kl Idioti har mange ansigter! En komikers skamløse ridt igennem dalen af egne holdninger og observationer. Et show befriet for konventioner og saglige argumenter kun drevet af lyst og ren uforfalsket galimatias. T april kl Oplev Symfoniorkestret opføre Mahlers romantiske gigantværk, Symfoni nr. 1 fra 1889, i samarbejde med Schleswig- Holsteinisches Sinfonieorchester. Aftenens solist er den tyske stjernecellist, Johannes Moser, som fremfører et af cellolitteraturens hovedværker, Schumanns elskede cellokoncert.

8 APRIL 22. april kl Jeg har brugt lang tid på at skrive dette værk, fordi jeg forventer, det skal leve i lang tid. Sådan skrev Haydn selv om sit storværk Skabelsen - et mægtigt oratorium skåret over samme læst som de store oratoriemesterværker. Vi møder solisterne Mathias Hedegaard, Carolyn Sampson og Johannes Mannov. THE BOYS FROM LIVERPOOL 23. april kl En ny forrygende Beatlesballet med Peter Schaufuss Balletten. Teaterforeningen slutter sæsonen med et brag af en oplevelse, der fryder både øret og øjet. Balletten fortæller historien om de fire drenge fra Liverpool, som blev elsket af en hel generation. Forestillingen er udsolgt. T FORÅRSKONCERT MED DANFOSS ORKESTRET 27. april kl Alle som har oplevet Danfoss Orkestrets forårskoncerter ved hvorfor folk gerne står i kø i timevis, når billetterne frigives. Orkestret har efterhånden markeret sig som et af egnens mest populære koncertorkestre. Musikerne sprudler og det hele går op i en højere enhed. Der er gratis entré. Se dagspressen for billetudlevering.

9 MAJ PROMUSICA KONCERT 2. maj kl Musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester spiller kammermusik i forskellige konstellationer. Programmet offentliggøres 14 dage før koncerten på Der er gratis entré til alle ProMusica koncerter. GRÆNSEKORENE 8. maj kl Gabriel Fauré: Requiem og Cantique de Jean Racine. Grænsekorene med 17 medlemskor er en kreds under Danske Folkekor. Over 300 sangere mødes til et heldagsstævne, som afsluttes med en koncert. Ved koncerten medvirker solister og musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester. Dirigent: Steen Lindholm. Billetter á kr. 50,- sælges ved indgangen fra en time før koncerten 27. maj kl Der er lagt op til en fantastisk aften i selskab med den amerikanske superstjerne Barbara Hendricks - en af de største operastjerner i nyere tid. Hendricks har begejstret operaelskere verden over med sin varme, fyldige klang. Aftenen byder på arier af Puccini og Gershwin, dirigeret af Giordano Bellincampi.

10 MAJ / JUNI KONCERT MED MANDS- KORET 28. maj kl MandskorMesterMøde holdes for første gang i Danmark. Vox Aros fra Århus, der har udråbt sig som Danmarks bedste mandskor, får kamp til stregen af udfordreren Frejas Sønner fra Aalborg. 23. juni kl Chefdirigent Vladimir Ziva takker efter 4 gode år af med et brag af en koncert. Adrei Diev er solist i en af de mest populære klaverkoncerter overhovedet: Tjajkovskijs 1. og Ziva trækker alt ud af sine musikere med Tjajkovskijs fænomenale 4. symfoni. Efter koncerten er der bål på vandet foran Alsion. EN GOD START PÅ KONCERTEN I forbindelse med koncertsalens arrangementer er vores buffet en god start på en hyggelig aften i koncertsalen. Bordbestilling nødvendig på T Husk du kan bestille dine drikkevarer inden forestillingen - så de er klar til pausen.

11 KOMMENDE OPLEVELSER I SØNDERBORG 28. maj-17. juli Sønderborg Sommerrevy Fantastisk og forrygende sommertradition 7. juni Cirkus Arena Nordens største cirkus juni Nordals Festivalen juli Ringridning i Sønderborg Oplev egnens største ringriderfest juli Rock ved Mølledammen Amatørgruppernes egen festival 15. august En søndag på Als En musiktradition er skabt august Zirkus Nemo De voksnes cirkus Headquarters.dk

12 Skal du UD så klik IND på din genvej til store oplevelser på Sønderborgs scener

Nytårskoncert med hele tilbehøret!

Nytårskoncert med hele tilbehøret! Koncertsalen Alsion Nytårskoncert med hele tilbehøret! Fest og farver, smukke arier, skæg og ballade - det er opskriften, når vi tager hul på det nye år midt i vinterens mørke. Lidt lys og liv i form af

Læs mere

Hvad er opera kort fortalt?

Hvad er opera kort fortalt? Opera Hvad er opera kort fortalt? En opera er et teaterstykke med musik. I stedet for at sige ordene, synger man dem. Det er altså ikke skuespillere, men sangere, der optræder på scenen. De første operaer

Læs mere

Rejs med os tilbage i musikhistorien!

Rejs med os tilbage i musikhistorien! Rejs med os tilbage i musikhistorien! Aarhus Symfoniorkester spiller klassisk musik. Noget af musikken er skrevet nu, men det meste af den klassiske musik er skrevet for flere hundrede år siden. I dette

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

SOMMER I SØNDERBORG. Se, det summer af sol, sommer og super oplevelser i Sønderborg

SOMMER I SØNDERBORG. Se, det summer af sol, sommer og super oplevelser i Sønderborg Se, det summer af sol, sommer og super oplevelser i Sønderborg Med denne folder i hånden, kommer du ikke til at kede dig i Sønderborg. Sommeren igennem byder vi på en masse store oplevelser af meget forskellig

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 7. november kl. 18.45 8. november kl. 19.00 Buerup Forsamlingshus 10. november kl. 18.00 10.november kl. 18.00 23.00 Kragerup Gods 11. 12. november kl. 10.00 16.00 Kragerup Gods 14. november 14. november

Læs mere

Velkommen til Ensemble Storstrøms sæson w w w. e n s e m b l e t. d k

Velkommen til Ensemble Storstrøms sæson w w w. e n s e m b l e t. d k Velkommen til Ensemble Storstrøms sæson 2019 2020. Sæsonens programmer viser bredden i ensemblets musikalske udtryk. Musikken udnytter alle farverne på ensemblets mangfoldige musikalske palet, og kommer

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Sønderjyllands Symfoniorkester

Sønderjyllands Symfoniorkester Sønderjyllands Symfoniorkester Tema 2018 : t r a z o M e k s i g a M Et musikforløb for 4. klasser Forældremateriale 1 Indhold Kære forældre... Brev uddelt på skolerne... Om skolekoncerterne... Børn og

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside. Ollerup den 20. januar 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Godt nytår! Jeg vil gerne indlede dette nyhedsbrev med et ønske om godt nytår! Nogle af jer forældre/læsere har jeg hilst på i forbindelse med nytårskoncerterne.

Læs mere

Den tragiske Schuberts 4. symfoni

Den tragiske Schuberts 4. symfoni Den tragiske Schuberts 4. symfoni Koncert med DR SymfoniOrkestret s. 2 Komponisten Franz Schubert Du skal snart ind i Koncerthuset og opleve DR SymfoniOrkestret spille. Du skal høre orkestret spille en

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2009

Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2009 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret 2009 Proces 2 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30

Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30 Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30 Repertoire SAMUEL BARBER (1910-1981) Adagio for Strings FELIX MENDELSSOHN-BARTHOLDY (1809-1847) Klaverkoncert nr. 1 i G-mol, Op. 25 1. Molto allegro con fuoco 2. Andante

Læs mere

Hold i hånd med Händel: -et musikalskt portræt

Hold i hånd med Händel: -et musikalskt portræt 4 koncerter med barokensemblet Camerata Øresund Ansøgning om støtte til Camerata Øresunds 4 koncerter i efteråret 2018, under ledelse af Peter Spissky: Hold i hånd med Händel: -et musikalskt portræt 11.november

Læs mere

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM Mandag d.15. april - Lørdag d. 20. april. 2013 Foto: Livstræet af NORLYS FOTO Jubilæumsskrift i anledning af Billund Centrets 40 års jubilæum Jørgen

Læs mere

Stjernestunder 2016/2017

Stjernestunder 2016/2017 Stjernestunder 2016/2017 for kun kr. * for kun kr. * Stjernestunder 2016/2017 Stjernestunder 2016/2017 Kære medlem Velkommen til en ny spændende sæson i Teaterforeningen for Ringsted og Omegn. Igen i år

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Erik Grip Program Forår 2019 Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Bordbestilling på tlf. 2021 0232 vesthhuset.bord@gmail.com Bemærk: Vi tager mod kontanter og

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

Søren Østergaard præsenterer...

Søren Østergaard præsenterer... Søren Østergaard præsenterer... 2016 Kære Publikum! Glæd Dem til Zirkus Nemo 2016 et veritabelt overflødighedshorn af magi og monstrøsiteter, latter og leddeløshed, stærke kvinder og skælvende mænd. Med

Læs mere

Komponisten Gustav Mahler

Komponisten Gustav Mahler Mahlers 8. symfoni På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 Komponisten Gustav Mahler Du skal snart ind i Koncerthuset og opleve DR SymfoniOrkestret spille. Du skal høre orkestret spille en symfoni. Ved du

Læs mere

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2010

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2010 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året.

Formandsberetningen 12. januar 2015. Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Formandsberetningen 12. januar 2015 Så er 2014 gået, og jeg vil give Jer et tilbageblik over hvad der er sket i løbet af året. Det er vores 10- års Jubilæumsår! Og det vil I få at vide mange gange i år.

Læs mere

Beethovens 9. symfoni

Beethovens 9. symfoni Beethovens 9. symfoni Koncert med DR SymfoniOrkestret s. 2 Beethoven Du skal snart til koncert med DR SymfoniOrkestret. Ved koncerten skal du høre en symfoni. Symfonien er skrevet af en tysk komponist,

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

200 skuespillere og statister genopfører

200 skuespillere og statister genopfører Sønderborg Centrum Kl. 14.00-18.00 Optakt til 1864 Markedsdage De 20 markedstelte opstilles og åbner på Rådhustorvet, Rønhaveplads og Apotekerhaven. Skuespillere og statister deltager først fra lørdag.

Læs mere

Skabelsen MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Skabelsen MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Skabelsen Skabelsen I dette hæfte skal du arbejde med et musikværk, der hedder Skabelsen. Gennem musikken fortæller værket den kristne skabelsesberetning fra Bibelen. Musikken

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 14. 29. oktober kl. 11 17 Birkegårdens Haver 27. oktober kl. 18.00 27. oktober kl. 18.00 Lykkebjerg Bondegårdsferie 28. oktober kl. 19.30 29. oktober kl. 11.00 29. oktober kl. 13.00 3. november kl. 18.00

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

NEUE TRÄUME Projektbeskrivelse. KONTAKT Julie Kunz Tlf: København

NEUE TRÄUME Projektbeskrivelse. KONTAKT Julie Kunz Tlf: København NEUE TRÄUME 15.01.2017 Projektbeskrivelse KONTAKT Julie Kunz julie_kunz@hotmail.com Tlf: +45 2030 2195 København Vision Det er alment kendt, at klassisk sang gennem historien har været noget, der hørte

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Den Jyske Opera præsenterer: Michael Kohlhaas

Den Jyske Opera præsenterer: Michael Kohlhaas Pressemeddelelse Aarhus, 6. august 2019 Den Jyske Opera præsenterer: Michael Kohlhaas Skandinavienspremiere 21., 22. og 24. august 2019 i Musikhuset Aarhus Dirigent Jonas Alber Instruktør Philipp Kochheim

Læs mere

14. Danske Barbershop Festival

14. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til 14. Danske Barbershop Festival Barbershop og Showsang Lørdag-søndag den 24.-25. marts 2007 i Hillerød Fællesbillede 2006 Mød de mange talentfulde

Læs mere

SOMMER I SØNDERBORG K O N C E R T S A L E N A L S I O N SÆSONPROGRAM EFTERÅR 15

SOMMER I SØNDERBORG K O N C E R T S A L E N A L S I O N SÆSONPROGRAM EFTERÅR 15 SOMMER I SØNDERBORG K O N C E RT S A L E N A L S I O N SÆSONPROGRAM EFTERÅR 15 Kære publikum Hvilket efterår, der venter os! Sædvanen tro kan vi se frem til en sæson i Sønderjyllands smukke koncertsal,

Læs mere

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl Søndag 16. juni kl. 15.00 Sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor. Traditionen tro indledes kirkens sommerkoncerter med kirkens eget kor akkompagneret af Svend Ole Kombak. Nordisk, tysk og engelsk

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

ET EKSKLUSIVT KATALOG AF STORE OPLEVELSER TIL DEN JYSKE OPERAS ERHVERVSKLUB

ET EKSKLUSIVT KATALOG AF STORE OPLEVELSER TIL DEN JYSKE OPERAS ERHVERVSKLUB E R H V E R V S K L U B B E N O P E R A & C O. ET EKSKLUSIVT KATALOG AF STORE OPLEVELSER TIL DEN JYSKE OPERAS ERHVERVSKLUB OPERAFRISTELSER I 2019 Efter sin særdeles succesfulde opera Heksen (1892) gik

Læs mere

Le Sacre du Printemps

Le Sacre du Printemps Le Sacre du Printemps m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Stravinskij Du skal arbejde med et musikværk, der hedder Le Sacre du Printemps. Navnet er fransk og betyder Forårets Helliggørelse en

Læs mere

Stjernestunder. Mercedes-Benz

Stjernestunder. Mercedes-Benz Stjernestunder. Mercedes-Benz Sublime oplevelser til dig fra os. Hos Daimler Biler skal det være en oplevelse at være Mercedes-ejer. Derfor har vi arrangeret nogle oplevelser, der hver især rækker ud over

Læs mere

OPERAen i København: PORGY & BESS

OPERAen i København: PORGY & BESS I løbet af januar udsender vi via NETS kontigentopkrævning for 2014. www.silkeborg-teaterkreds.dk Nyhedsbrev nr. 48 5. december 2013 Julegaveidé: GAVEKORT TIL TEATERFORESTILLINGER Du kan glæde dine nærmeste

Læs mere

Dvoráks Requiem bliver ikke opført så tit det er nemlig et udfordrende værk og kræver et kor, der kan sit kram.

Dvoráks Requiem bliver ikke opført så tit det er nemlig et udfordrende værk og kræver et kor, der kan sit kram. Koncertsalen Alsion DVORAKS REQUIEM Dvoráks Requiem bliver ikke opført så tit det er nemlig et udfordrende værk og kræver et kor, der kan sit kram. Flensburger Bach-Chor & Symphonischer Chor Hamburg 13.

Læs mere

Skive kammermusikforening

Skive kammermusikforening efterår 2012 forår 2013 www.skivekammermusikforening.dk Trio Nebula, Young-Choon Park, Duo Delirium, William s Birds, Trioen Meike Fomsgaard Franke, Amelie Helmstad og Emil Møller Jensen Skive Kammermusikforening

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Han markerer dermed 30 året for udsendelsen af sit debutalbum med både at kigge tilbage, til siden og ikke mindst frem. Arrangør: Kultur i Syd

Han markerer dermed 30 året for udsendelsen af sit debutalbum med både at kigge tilbage, til siden og ikke mindst frem. Arrangør: Kultur i Syd Koncertsalen Alsion THOMAS HELMIG: MUTTERS ALENE PÅ TURNÈ 9. oktober 2015 Kl. 20 I over 30 år har Thomas Helmig spillet landet tyndt. I 2015 tager han skridtet helt ud. For første gang nogensinde er han

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

900,- *Ekskl. gebyr. Nøddeknækkeren (Schaufuss) Stjernestunder 2016/2017. 10. december 2016 - kl. 20. Kære medlem. Vælg 5 forestillinger for kun kr.

900,- *Ekskl. gebyr. Nøddeknækkeren (Schaufuss) Stjernestunder 2016/2017. 10. december 2016 - kl. 20. Kære medlem. Vælg 5 forestillinger for kun kr. Stjernestunder 2016/2017 Vælg 5 forestillinger for kun kr. * 900,- Stjernestunder 2016/2017 Nøddeknækkeren (Schaufuss) balletten) Kære medlem Velkommen til en ny spændende sæson i Teaterforeningen for

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Begivenheder. Musik. Sydvestjylland - storslået enkelt Vadehav og Vesterhav.

Begivenheder. Musik. Sydvestjylland - storslået enkelt Vadehav og Vesterhav. Musik "Jamsession". Fre. 4. jan. 2019 kl. 16.30 "Vadehavets Helte" og Hjørnekroen inviterer til "jamsession". Så medbring dit instrument for et par hyggelige samspilstimer. Sted: Hjørnekroen, Hovedgaden

Læs mere

Aktiviteter i vinterferien

Aktiviteter i vinterferien Aktiviteter i vinterferien 2015 1 2 Jubii, så er det snart vinterferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din vinterferie. Du kan

Læs mere

Det er fordi min far steger hanekyllinger sagde Prinsessen. Øh svarede den første bror, for han kunne stadig ikke finde på noget klogt at sige.

Det er fordi min far steger hanekyllinger sagde Prinsessen. Øh svarede den første bror, for han kunne stadig ikke finde på noget klogt at sige. Klods Hans 1 Der var engang.. Ude på landet var der en gammel gård. I den gård boede der en gammel mand, der havde tre sønner. De to ældste sønner ville gerne fri til Prinsessen, for de havde hørt, at

Læs mere

Søren Østergaard præsenterer...

Søren Østergaard præsenterer... Søren Østergaard præsenterer... 2017 Kære Publikum! Zirkus Nemo 2017 bliver endnu en gang en mesterlig, mangfoldig, melodiøs og helt igennem magisk oplevelse med stjerneartister fra både nær og fjern og

Læs mere

På rejse med musikken

På rejse med musikken Eksotiske fugle På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 På rejse med musikken Du skal snart på besøg hos DR SymfoniOrkestret. Her skal du høre symfoniorkestret spille flere forskellige musikværker. Men vi

Læs mere

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Søren Østergaard præsenterer...

Søren Østergaard præsenterer... Søren Østergaard præsenterer... 2014 Kære Publikum Det er en strålende ide at tage kolleger, venner, medarbejdere, familie, forretningsforbindelser og dig selv med ind og opleve Zirkus Nemos forrygende

Læs mere

En fantastisk Futtifestrup Fest

En fantastisk Futtifestrup Fest www.steinerskolen.dk 28. februar 2018 Uge 9 En fantastisk Futtifestrup Fest Alle tænkelige mennesketyper og dyr fyldte den store sal alle spændte på den annoncerede optræden. Allerede præsentationen ved

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere

Saint-Saëns M U S I K K E N I S K O L E T J E N E S T E N

Saint-Saëns M U S I K K E N I S K O L E T J E N E S T E N Saint-Saëns M U S I K K E N I S K O L E T J E N E S T E N DR Radiosymfoniorkesteret Du skal til koncert med et stort orkester, der hedder DR Radiosymfoniorkesteret. I orkesteret er der næsten 100 musikere.

Læs mere

PUST Rejsers sommer i Italien står i musikkens tegn og det meste af juli vil skønne toner strømme ned fra den lille bjergby Castelvittorio

PUST Rejsers sommer i Italien står i musikkens tegn og det meste af juli vil skønne toner strømme ned fra den lille bjergby Castelvittorio From: PUST Rejser newsletter@pustrejser.dk Subject: PUST Rejser Juni - Om Musik & Kunst Date: 21 June 2017 at 22.00 To: newsletter@pustrejser.dk PUST Rejsers sommer i Italien står i musikkens tegn og det

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Sangkunst og strygermusik. Støttekoncert for Sønderjysk pigekor Lørdag den 19. september 2009 kl. 19.00

Sangkunst og strygermusik. Støttekoncert for Sønderjysk pigekor Lørdag den 19. september 2009 kl. 19.00 Sangkunstogstrygermusik StøttekoncertforSønderjyskpigekor Lørdagden19.september2009kl.19.00 Pigekorettakkerdeoptrædendekunstnereog sponsorerforderesstøttetilkinaturen!! Detvilefterfølgendeværemuligtat

Læs mere

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 I 8/9. klasse kan du vælge mellem disse valgfag: SLØJD BILLEDKUNST TEATERKONCERT HJEMKUNDSKAB TEKSTILDESIGN SPANSK KOR RYTMISK MUSIK Der skal være mindst 16

Læs mere

GUTTERMANN KULTURPRODUKTION

GUTTERMANN KULTURPRODUKTION GUTTERMANN KULTURPRODUKTION GK Books GK Live www.guttermann-kultur.dk Skriv til os på: guttermannkultur@gmail.com Eller ring på: mobil +45 23 72 31 22, mobil +45 40 59 22 83 eller fastnet +45 33 24 02

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde.

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde. Ballonkunst.dk tilbyder en række festlige oplevelser for city- og handelsstandsforeningen. På de kommende sider præsenterer vi nogle af dem under den samlede overskrift Fyld byen med balloner. Fyld byen

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Pressemeddelelse Aarhus den 12. maj 2015

Pressemeddelelse Aarhus den 12. maj 2015 Pressemeddelelse Aarhus den 12. maj 2015 Den Jyske Opera byder i sæson 2015-16 på L amico Fritz og Madama Butterfly, som sendes på turné landet rundt med de fem landsdelsorkestre og I puritani, som opføres

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Uddannelse. Rose Munk Heiberg Ramløsevej 13, st. th., 2100 København Ø Email: rose.heiberg@gmail.com Tel: 0045-26959509

Uddannelse. Rose Munk Heiberg Ramløsevej 13, st. th., 2100 København Ø Email: rose.heiberg@gmail.com Tel: 0045-26959509 CV Uddannelse 1993-2007 Undervisning i klaver - Solotimer hos Nenia Zenana, dirigent og pianist 2005-2009 BA i Musikvidenskab, Københavns Universitet - Korledelse ved Kasper Beck Hemmingsen, lektor - Sang

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Mozarts symfoni nr. 34

Mozarts symfoni nr. 34 Mozarts symfoni nr. 34 På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 Komponisten Mozart Du skal snart ind i Koncerthuset og opleve DR SymfoniOrkestret spille. Du skal høre orkestret spille en symfoni. Ved du,

Læs mere

Musikskolenyt. Siden Sidst. Indhold

Musikskolenyt. Siden Sidst. Indhold Musikskolenyt Indhold Siden sidst MGK Ungdomssymfoni Koncerter Rytmisk Festival Arrangementer i musikskolen Kalender s. 1 s. 1 s. 2 s. 2 s. 3 s. 4 s. 6 Siden Sidst Musikskolen april 2012. Vi nærmer os

Læs mere

I de seneste nyhedsbreve har vi talt lidt om dirigentens opgaver og løn- og ansættelsesforhold.

I de seneste nyhedsbreve har vi talt lidt om dirigentens opgaver og løn- og ansættelsesforhold. 21. oktober 2011 Kære medlemmer Hvordan få de rigtige musikere - på de rigtige pulte? I de seneste nyhedsbreve har vi talt lidt om dirigentens opgaver og løn- og ansættelsesforhold. Nu går vi til et mere

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand KULTURKALENDER JUNI 2014 Det sker i Brøndby Fredag den 13. juni til og med søndag den 15. juni, KulturWeekend 2014 Esplanadeparken, Brøndby Strand Kulturkalender juni 2014 Det sker i Brønd KULTURKALENDER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

HERNING OPERA FESTIVAL

HERNING OPERA FESTIVAL HERNING OPERA FESTIVAL VELKOMMEN TIL HERNING OPERA FESTIVAL Herning Opera Festival præsenterer opera, som du aldrig har oplevet opera før. Festivalen tager operaen ud af koncertsalen. Operaen indtager

Læs mere

Aktionærmøder til 13. november 2015

Aktionærmøder til 13. november 2015 Aktionærmøder 2015 9. til 13. november 2015 Velkommen til aktionærmøde 2015 Kære aktionær i Jutlander Bank Til november holder Jutlander Bank aktionærmøder for første gang i bankens historie. Du er hermed

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2017-2018 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

TEATERPROGRAM 2006 2007 BALLET

TEATERPROGRAM 2006 2007 BALLET TEATERPROGRAM 2006 2007 BALLET Copenhagen Admiral Hotel, er indrettet i et mere end 200 år gammelt korntørringsmagasin fra 1787. Stedet og bygningen på havnefronten har i århundreder været brændpunkt for

Læs mere

Symfonisk Sal 10 år 11. NOVEMBER 2017 KL SYMFONISK SAL MUSIKHUSET LØRDAGSKONCERTEN. Drama og romantik

Symfonisk Sal 10 år 11. NOVEMBER 2017 KL SYMFONISK SAL MUSIKHUSET LØRDAGSKONCERTEN. Drama og romantik Symfonisk Sal 10 år 11. NOVEMBER 2017.00 SYMFONISK SAL MUSIKHUSET LØRDAGSKONCERTEN Drama og romantik PROGRAM Velkomst Ved Hjarne Fessel og Christina Blangstrup Dahl CÉSAR FRANCK (1822-1890) Symfoni i d-mol

Læs mere

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM Det er min oplevelse, at hvis man har noget nyt på hjerte, så bliver man lyttet til. CÆCILIE BALLING, VIOLINSTUDERENDE På konservatoriets

Læs mere

nytårskoncert - med body rhythm factory

nytårskoncert - med body rhythm factory nytårskoncert - med body rhythm factory Dirigent / Per-Otto Johansson Medvirkende / Body Rhythm Factory: Malene Brask, Stefan Andersen & Rune Thorsteinsson Mandag 12. januar kl. 19:30 Borup Idræts- og

Læs mere

Elbphilharmonien War Requiem op. 66

Elbphilharmonien War Requiem op. 66 Elbphilharmonien War Requiem op. 66 Orchestre de Paris & Choeur de Orhestre de Paris Komponist: Benjamin Britten Onsdag den 22. maj 2019 kl. 20.00 Dirigent Daniel Harding Solister Albina Shagimuratova,

Læs mere

Eroica m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n

Eroica m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Eroica m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Beethoven I dette hæfte skal du arbejde med et musikværk, der hedder Eroica. Det bliver spillet af et stort symfoniorkester. Musikværket Eroica er skrevet

Læs mere

Skive kammermusikforening

Skive kammermusikforening efterår 2013 forår 2014 www.skivekammermusikforening.dk Melisma Saxophone Quartet, Ensemble MidtVest, De 3 fløjter, Duoen Teresa Kaban og Henryk Blazej, Armon String Trio Skive Kammermusikforening byder

Læs mere

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/ 21. januar 2016 Kultur og fritidsudvalget Københavns Kommune Vedr. Ansøgning fra Danmarks Underholdningsorkester til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns kommune. INTRODUKTION Danmarks Underholdningsorkester

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER MAJ 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 30. maj kl. 20.30 The Rocking Ghosts Kulturhuset Brønden Kulturkalender MAJ 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2015 Udstillinger: Tirsdag den

Læs mere