Vær kreativ og lav det selv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vær kreativ og lav det selv"

Transkript

1 Familie & livsstil

2 Vær kreativ og lav det selv 365 ting du kan lave med dit barn (76.9) af Sabine Lemire, 2012 En skatkiste af kreative projekter for børn og voksne. Nogle er helt enkle og kan laves med børn fra 2 år - andre er sværere og egner sig bedre for større børn eller voksne. De fleste af ideerne kan laves af ting, man allerede har liggende eller som er meget billige - f.eks. sugerørsguirlande, halskæde af bolsjer eller huskespil. Alle mødres guide til supersjov med ungerne (79.3) af Sille Kongstad, 2009 Endelig en mulighed for at få brugt noget af det mystiske skrammel og de mærkelige dimser, der kan gemme sig rundt omkring i hjemmet. Lav f.eks. teater af skotøjsæske, sjove væsner af gamle sko eller hvad med et juletræ af hygiejnebind og tamponer og tamponhylstre?!! Mulighederne er uendelige. Fine & farverige gaver du selv kan lave (76.9) af Lisbet Lücke Larsen, 2012 Fine små pynteting som man kan give væk som gave eller måske beholde selv Pift gamle rammer op med klare farver, fold og klip smukke ting i papir eller lav brugte syltetøjsglas om til sjove farverige glas. De fleste af ideerne er enkle og lette at gå til - selvom de nok kræver en voksen i baghånden. Idéer til børneværelset: enkle indretningsprojekter til børneværelset fra baby til teenager (68.07) af Maria Bannura og Lotta Axelsson, 2012 Små projekter til dem, der gerne vil sætte deres eget præg på børneværelset og som kan lide at lave ting selv. Sjove bogstøtter, en sej ulvelampe, en LEGO-kontrolstation til nøgler og lignende overkommelige indretningsidéer for de fingernemme. Redebygning for begyndere: 50 kreative projekter til dig der venter barn (64.6) af Nicoline Olsen og Kristina Fjeldgren Beyer, 2013 Ventetiden kan føles lang, når man venter barn. Men med denne bog ved hånden går tiden lunt og godt, mens man gør klar til den lille ny. De fleste af projekterne er enkle og kræver ikke de store håndarbejdsmæssige forkundskaber. Her er fine små vaskeklude, en højdemåler, vægpynt, uroer og blebukser. Selvforsynende på 1. sal: gør det selv - brug hvad du har (64) af Dorthe Chakravarty, 2010 I et moderne familieliv kan man savne kontakten til de helt nære og grundlæggende ting. Her gives bud på hvordan man i det små kan lave flere ting selv og få del i den glæde og tilfredsstillelse det giver. Her er små sy- og strikkeprojekter, opskrifter på gode hjemmelavede brød og ideer til hvad man på et lille areal kan dyrke og bruge i madlavningen.

3 Kom ud i det fri Barndommens have: sådan skaber du en god have til dine børn (63.51) af Signe Wenneberg, 2007 Haven kan være et herligt fristed for børn og Signe Wenneberg giver masser af inspiration og ideer til hvordan man forvandler sin have til et sted, hvor alle i familien kan udfolde sig. Blomsterbogen (63.59) af Sabine Lemire, 2013 Indbydende bog med ideer til små kreative projekter og lækkerier lavet med planter og blomster. Både børn og voksne kan være med her og se, dufte, føle, smage og lege med naturens egne materialer. Kom med ud i naturen: kreative idéer til udeliv hele året (68.07) af Annemarie Jakobsen & Inger Skaarup, 2011 Bogen tager læseren gennem alle fire årstider og disker op med masser af ideer til udendørs lege og aktiviteter. Bålmad, fotosafari i skoven, kranse, collager og små kunstværker af ting fundet i naturen. Sjove og hyggelige ideer, der giver én lyst til straks at begive sig udenfor og gå igang. Unger & udeliv: mad, oplevelser og aktiviteter for hele familien (79.69) af Astrid Bjørg Mortensen, 2012 Mad på bål, å-vandring, hemmelige huler og overnatning i telt. Det er godt at komme ud i naturen og her er masser af inspiration at finde hvis man vil have familien med på eventyr i det fri. Familieboligen Alt om indretning: inspirerende indretningsideer til dit hjem (64.5) af Holly Becker & Joanna Copestick, 2012 Indretning handler om personlig smag, men det kan være rart at hente inspiration og hjælp hos eksperter. Det kan man få i denne bog, der med udgangspunkt i forskellige cases og mange flotte fotos forklarer de grundlæggende principper inden for boligindretning Forvandlinger i boligen (64.5) af Nicola Kragh Riis, 2012 Boligindretning behøver ikke at koste en formue. I denne bog vises hvordan man med fantasi, sjove detaljer, loppefund, genbrug og gåpåmod kan forvandle sin bolig så den bliver en personlig og hyggelig oase i hverdagen. Hjem med sjæl: farve + rum (64.5) af: Shannon Fricke, 2009 Flot og stemningsfuld indretningsbog der lægger vægt på at udtrykke sin personlighed gennem indretning og farvevalg og gøre hjemmet til et fristed, der afspejler og nærer de mennesker der bor der. Rum for rum: en indretningsbog (64.5) af Mille Fly & Sofie Helsted, 2011 Virkelig inspirerende boligindretningsbog, der både lægger vægt på lækre detaljer og det overordnede udtryk i et rum. Der er inspiration at hente til alle boligens forskellige rum og funktioner og alle kan være med uanset størrelsen på boligen eller pengepungen.

4 Året rundt med mad, leg og fester Familieliv: aktiviteter og boligideer for store og små (64) af Lisbett Wedendahl, 2007 Ideer til aktiviteter, boligindretning og små festlige arrangementer året igennem fra fastelavn med kattevand og konfettiboller over cocktailfest i haven til drageflyvning og julegodter. Liv og glade dage: opskrifter og kreative ideer til børnefamilier (64.1) af Nicoline Olsen, 2012 Lækre opskrifter, små aktiviteter og temafester delt op, så de passer til årstiden. For eksempel kinesisk nytårsfest, Bollywood party, Te-selskab som hos Alice i Eventyrland eller strandpicnic med indlagt krabbefangst og stenstable-konkurrence. Magiske måneder (64) Af Helle Schjønning, 2011 En dejlig bog der tager læseren igennem årets måneder og traditioner og giver bud på aktiviteter, lækker mad og ting man selv kan lave - ofte med ting man finder i naturen. Prøv f.eks. at lave blæk af blåklokker, brænd ler i et bål eller lav en rejestryger og fang din egen rejemad. Rollinger og roulader: opskrifter, tips og ideer til familier med børn (64.1) af Sif Orellana, 2009 Endnu en fantastisk udgivelse fra Sif Orellana. Udover de børnevenlige opskrifter og gode ideer til at skabe lidt festlig stemning i hverdagen er der i denne bog også afsnit om historiefortælling med børnene (naturligvis krydret med en opskrift på citronmuffins, der får tungen på gled ), en vejledning til hvordan man opretter en pigeloge og hvordan man kommer i gang med at løbe. Spilopper og stjerneskud: opskrifter, tips og idéer til familier med børn (64.1) af Sif Orellana, 2011 Herlig inspirationsbog med madopskrifter og ideer til glæde for hele familien. Her er ideer til børnekomsammener, venindebrunch og lækker mad til hele året - både til hverdag og fest. Sundt og lækkert Hello cupcake (64.12) af Leila Lindholm, 2012 Tænderne løber i vand, når man bladrer i denne indbydende bagebog fyldt med opskrifter på cupcakes i alle afskygninger og whoopie pies, som er lavet af samme dej, men bages som store flade småkager og lægges sammen med fyld imellem. Hey - hvad skal vi spise? (64.1) af Julie Hey, 2012 Nem hverdagsmad med de mest populære råvarer fra supermarkedet står der på omslaget. Og det er nogle gange lige hvad man har brug for. Nemme retter med råvarer, der er til at få fat på. Bogen er inddelt efter udvalgte råvarer, f.eks. løg, tun på dåse, kyllingebryst, frosne ærter, hakket oksekød osv. Jamies mad på 15 minutter (64.1) af Jamie Oliver, 2012 Den kendte TV-kok giver her nogle bud på velsmagende og sunde retter, der er nemme og hurtige at tilberede. En appetitvækkende bog med lækre og overkommelige opskrifter. Dog skal de 15 minutter nok tages med et gran salt, hvis man ikke er professionel kok. Kram i madkassen: nemme og sunde madkassehits dit barn vil elske (64.16) af Sif Orellana, 2013 Frisk inspiration til nye, nemme, sunde og lækre madpakker som både børn og voksne vil sætte pris på. Med disse opskrifter er både sundheden og velsmagen sikret i madpakken.

5 Køkken & kaos: en familiemadbog (64.1) af Marie Schmidt og Felix Smith, 2011 Journalist og TV-vært Felix Smith og hans kone Marie Schmidt, som er uddannet kok, har sammen lavet denne charmerende livsstils-kogebog, hvor hendes lækre opskrifter får selskab af hans humoristiske beskrivelser af livet i familiens lille kolonihavehus. Åndehuller i en travl hverdag Gartnerinden & lykkesmeden: om at opdyrke livets muligheder og skabe sin egen lykke (61.36) af Sif Orellana, 2012 Hvordan får man balance i et travlt familieliv med børn, arbejde, huslige pligter, personlige interesser, sundhed og alt det andet man gerne vil finde tid til? Det giver Sif Orellana mange tankevækkende bud på i denne bog, hvor hun introducerer læseren til nyttig viden om bl.a. sund kost, tidsstyring, personligt lederskab og hvordan man stiller sig selv de rette spørgsmål og prioriterer sin tid og energi så man når de mål, der betyder mest - samtidig med at man nyder livet og hverdagen. Mindfulness for forældre: få mere nærvær i hverdagen (61.36) af Heidi Andersen og Anna-Maria Stawreberg, 2010 Mindfulness er en metode til at øge sit nærvær og slippe sine bekymringer og i stedet være opmærksom på det, der sker her og nu. Denne bog bringer begrebet ind i familielivet og samværet med børnene. Her er mange gode råd at hente iblandet beskrivelser af situationer fra det virkelige liv. Madpakkebogen (64.16) af Louisa Lorang, ideer til hvad man kan komme i børnenes (og sin egen) madpakke. Nogle af opskrifterne kræver nok lidt mere udviklede smagsløg end hvad helt små børn kan klare, men der er noget for enhver smag og bogen er oplagt hvis man gerne vil forny den daglige madpakke og samtidig sikre både sundhed og velsmag. Zen for mødre: åndehuller du vil nyde i en hverdag du vil elske! (30.175) af Anna Skyggebjerg, 2009 En guldgrube af enkle og overkommelige ideer til at opnåelse af Zen (dvs. ro, fordybelse og tilfredshed) i en travl hverdag - både med og uden børn. Humoristisk og lige til at gå til med ideer til enhver smag og mor-type. Vild med hverdagen: også når det skal gå hurtigt (64.1) af Louisa Lorang, 2011 Lækre retter til hverdagen opdelt i bl.a. lynfood (15 min.), hurtig hverdag (20 min.), okay-hurtig-mad (30 min.) og slowfood (40 min. eller mere). En dejligt praktisk bog med appetitvækkende retter til en travl hverdag.

6 og så det praktiske Børn skal da arbejde: sådan får du dem til at hjælpe til derhjemme (37.2) af Karen Lumholt og Marie Kraul, 2009 Mange opgaver skal udføres for at familien kan fungere i hverdagen og det er oplagt at involvere børnene, så alle tager deres del af arbejdet. Det er dog ikke altid lige let at få poderne til at gribe støvekluden, men i denne bog kan man hente inspiration og ideer til, hvordan man griber sagen an. Her er oversigter og skemaer over opgaver fordelt på hvad barnet kan klare i forhold til sin alder, ideer til hvordan man ansporer børnene og ligefrem et 14 dages træningsprogram for at komme i gang. Hold da helt hus!: de bedste husmodertips til en renere og lettere hverdag (64) af Ann-Alicia Thunbo Ilskov og Julie Skals, 2012 Rengøring! Det skal jo gøres. Og når man alligevel skal i gang, kan man jo ligeså godt gøre det godt og rigtigt. Det sparer både tid og kræfter og med denne bog ved hånden bliver man godt klædt på til opgaven. Læseren føres igennem pletfjerning, rengøring rum for rum, personlig pleje og førstehjælp. En god brugsbog der gør rengøringen lidt mere effektiv, så der bliver tid til sjovere ting - f.eks. et lille kreativt projekt med børnene! Moar!: sådan får du hvilepuls i hverdagen (30.175) af Charlotte Højlund, 2012 Gode råd og vejledning om livet i en børnefamilie - særligt når der er flere børn i familien. Forfatteren giver med humor og varme mange eksempler fra sin egen hverdag som mor til 7 børn. Om dårlig samvittighed, prioritering, ros, søskendekærlighed og konflikter, overskud og det modsatte, stram økonomi og meget mere. Det hele er præget af sund fornuft, kærlighed og en god portion personlig erfaring. Den store far, mor & børn (37.2) af Lola Jensen, 2010 At få børn er nok en af lives største omvæltninger og råd og vejledning kan være i høj kurs. Lola Jensen følger her familien fra graviditeten til skolealderen og de forandringer og udfordringer familieforøgelsen uundgåeligt medfører. Her er praktiske råd om amning, søvn, søskendeforhold, børnepersonligheder og meget mere godt krydret med eksempler fra det virkelige liv og Lola Jensens humoristiske og jordnære stil. Den store bog om skolebørn: værd at vide om barnet 6-10 år (37.2) af Lola Jensen, 2013 Lola Jensen tager i denne bog fat på de 6-10-årige og er delt op i to dele: livet i skolen og livet i familien - og sammenhængen mellem disse to sider af barnets liv. Her tages fat på skolestart, skole-hjemsamarbejde, fritidsinteresser, kammerater, ferier osv. og alle de spørgsmål og udfordringer, der opstår i denne periode af barnets liv. Udarbejder: Mette Geisler Olsen Forsidelayout: Line Falck Udgiver: Biblioteksmedier as, Ballerup 2014 Tryk: Nofoprint, Helsingør Varenr.:

61.68 Fødselshåndbogen: hjælper dig til at føde på din måde (2011)

61.68 Fødselshåndbogen: hjælper dig til at føde på din måde (2011) Graviditet Gravid - uge for uge (2008) Gitte Dencker Titlen siger næsten sig selv. Her kan du læse om fostrets udvikling og de undersøgelser, som I skal til. Desuden er der gode råd om bl.a. kost, vitaminer

Læs mere

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE Guide til jul - med et barn med autisme af Janni Pilgaard Guide til jul med et barn med autisme Janni Pilgaard Forside og layout: Marie Olofsen Forsideillustration: Jeppe Pilgaard Sørensen KÆRE LÆSER Du

Læs mere

Når far eller mor får kræft

Når far eller mor får kræft Familierådgivning Kræftens Bekæmpelse Når far eller mor får kræft En bog til kræftramte familier Indholdsfortegnelse Når far eller mor får kræft....................... 1 Til hele familien.............................

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Noget om forandringsprocesser

Noget om forandringsprocesser 130 Noget om forandringsprocesser Det er med meditation som med motion. Det virker med sikkerhed, hvis du praktiserer regelmæssigt. Men som med motion, kan det være svært at få meditation kørt ind i sin

Læs mere

Indhold. Forord af Sofia Manning 10. Sådan bruger du bogen 12. Kapitel 1 15. Kapitel 2 35. Kapitel 3 59. Kapitel 4 85. Kapitel 5 109.

Indhold. Forord af Sofia Manning 10. Sådan bruger du bogen 12. Kapitel 1 15. Kapitel 2 35. Kapitel 3 59. Kapitel 4 85. Kapitel 5 109. Indhold Forord af Sofia Manning 10 Sådan bruger du bogen 12 Kapitel 1 15 Slip din stress, og vær det menneske, du allerhelst vil være Kapitel 2 35 Find jeres værdier og lev efter dem! Kapitel 3 59 Sådan

Læs mere

samvirke FÅR DU SOVET NOK? RESERVEBEDSTEMOR FORDI JEG SIGER DET! maj 2014 særudgave SUNDHED - TRIVSEL - LIVSSTIL OM AT PASSE ANDRES BØRN

samvirke FÅR DU SOVET NOK? RESERVEBEDSTEMOR FORDI JEG SIGER DET! maj 2014 særudgave SUNDHED - TRIVSEL - LIVSSTIL OM AT PASSE ANDRES BØRN maj 2014 særudgave samvirke SUNDHED - TRIVSEL - LIVSSTIL FORDI JEG SIGER DET! DEBAT OM BÅDE BØRN OG VOKSNES VANER FORAN SKÆRMEN RESERVEBEDSTEMOR OM AT PASSE ANDRES BØRN TEMA: MORGEN FÅ DEN BEDSTE START

Læs mere

Kurser & Inspirationsarrangementer Forår 2014. Københavns Madhus Bastbygningen www.kbhmadhus.dk

Kurser & Inspirationsarrangementer Forår 2014. Københavns Madhus Bastbygningen www.kbhmadhus.dk Kurser & Inspirationsarrangementer Forår 2014 Københavns Madhus Bastbygningen www.kbhmadhus.dk Kurser & inspirationsarrangementer forår 2014 Så er det tid til en ny kursussæson i Københavns Madhus. Velkommen

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Når far eller mor får kræft

Når far eller mor får kræft Familierådgivning Kræftens Bekæmpelse Når far eller mor får kræft En arbejdsbog til kræftramte familier Indholdsfortegnelse Når far eller mor får kræft....................... 1 Til hele familien.............................

Læs mere

BØRNS EGEN STEMME. hvordan det opleves, når mor og far går hver til sit CENTER FOR FAMILIEUDVIKLING EGMONT FONDEN

BØRNS EGEN STEMME. hvordan det opleves, når mor og far går hver til sit CENTER FOR FAMILIEUDVIKLING EGMONT FONDEN BØRNS EGEN STEMME hvordan det opleves, når mor og far går hver til sit CENTER FOR FAMILIEUDVIKLING EGMONT FONDEN Børns egen stemme hvordan det opleves, når mor og far går hver til sit Center for familieudvikling

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Børn og Grønne Sager. 18 tips til at undgå kræsne og grøntsagsforskrækkede børn. Inspiration, viden og opskrifter til sundhed og nydelse WISEFOOD

Børn og Grønne Sager. 18 tips til at undgå kræsne og grøntsagsforskrækkede børn. Inspiration, viden og opskrifter til sundhed og nydelse WISEFOOD WISEFOOD L I S B E T H T O R D E N D A H L Børn og Grønne Sager 18 tips til at undgå kræsne og grøntsagsforskrækkede børn WISEFOOD L I S B E T H T O R D E N D A H L Inspiration, viden og opskrifter til

Læs mere

Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013

Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013 Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013 Indhold Forord... 1 Konklusion... 1 Spørgsmål 1: Er du glad for skolen og måden vi gerne vil være på?... 2 Uddybende svar til spørgsmål 1... 2 Spørgsmål 2:

Læs mere

Nr. 104 Udgives af Dansk Folkehjælp TEMA: FERIEHJÆLP LEDEREN BØRNENE AMBASSADØREN VIRKSOMHEDEN DEN FRIVILLIGE

Nr. 104 Udgives af Dansk Folkehjælp TEMA: FERIEHJÆLP LEDEREN BØRNENE AMBASSADØREN VIRKSOMHEDEN DEN FRIVILLIGE Nr. 104 Udgives af Dansk Folkehjælp LEDEREN BØRNENE AMBASSADØREN VIRKSOMHEDEN DEN FRIVILLIGE TEMA: FERIEHJÆLP Feriehjælp gør en stor forskel! Feriehjælpen er en af Dansk Folkehjælps helt store aktivitetsområder,

Læs mere

Børn og ældre kommer hinanden ved

Børn og ældre kommer hinanden ved Børn og ældre kommer hinanden ved Hanne Storebjerg og Lise-Lotte Nielsen Samvirkende Menighedsplejer 2005 2 Indholdsfortegnelse: Forord... 5 Vi er i gang... 6 Sofies historie... 8 Malenes historie... 9

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 8-11 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 OM DE VOKSNE, DER KAN HJÆLPE DIG 12 OM AT SIGE SIN MENING OG FÅ AT VIDE, HVAD DER SKAL

Læs mere

DE KAN IKKE TALE, MEN HVOR KAN DE SIGE MEGET!

DE KAN IKKE TALE, MEN HVOR KAN DE SIGE MEGET! Kompashuset ApS, Klavs Nebs Vej 25, 2830 Virum Tlf 45 83 92 83, ka@kompashuset.dk, www.kompashuset.dk DE KAN IKKE TALE, MEN HVOR KAN DE SIGE MEGET! En fortælling om at arbejde med psykisk og fysisk handicappede

Læs mere

unsten Kærlighed og swingerliv Ditte og Michael Lund

unsten Kærlighed og swingerliv Ditte og Michael Lund unsten Kat dele hinanden Kærlighed og swingerliv Ditte og Michael Lund KUNSTEN AT DELE HINANDEN Copyright 2012 Ditte og Michael Lund All rights reserved Udgivet 2012 af Skriveforlaget, København Bogen

Læs mere

Gode råd. plejehjem. når din demente pårørende skal på. Løvfald

Gode råd. plejehjem. når din demente pårørende skal på. Løvfald Løvfald foreningen for demente og pårørende Gode råd når din demente pårørende skal på plejehjem Indholdsfortegnelse Indledning 1. Hvornår skal man fl ytte? 2. Hvordan vælger man det rigtige plejehjem?

Læs mere

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer 2 3 Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer, 2011 Udgivet af Kommunernes Skolebiblioteksforening for Brug for alle unge, Ministeriet for Flygtninge,

Læs mere

Ansvarlig leder: Anders D. Andersen. Medarbejdere: Ilse og Tommy. DUS II Frejlev Skole Frejlev Skolevej 1 9200 Aalborg SV 99 31 63 68

Ansvarlig leder: Anders D. Andersen. Medarbejdere: Ilse og Tommy. DUS II Frejlev Skole Frejlev Skolevej 1 9200 Aalborg SV 99 31 63 68 Ansvarlig leder: Anders D. Andersen. Medarbejdere: Ilse og Tommy DUS II Frejlev Skole Frejlev Skolevej 1 9200 Aalborg SV 99 31 63 68 Indhold Åbningstider... 2 Hvad er en DUS II... 2 Den voksne som tovholder

Læs mere

Idékatalog med sjove lege

Idékatalog med sjove lege indhold Idékatalog med sjove lege Til inspiration... 5 Øvelser med baby til nybagte mødre 31 FORORD 7 0-2 år: Baby og tumling 37 Store danske sportsfolk og deres børn 8 Aktiviteter med babyer Aktiviteter

Læs mere

Efterladte forældre gør det godt

Efterladte forældre gør det godt Efterladte forældre gør det godt Af cand.psych.aut. Eva Helweg, faglig rådgivningschef i Børn Unge & Sorg Når et barn mister sin mor eller far, så slår det sikre fundament i deres tilværelse revner, og

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere