Lokalplan027. Tema-lokalplan vedrørende helårsboligformål

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan027. Tema-lokalplan vedrørende helårsboligformål"

Transkript

1 Lokalplan027 Tema-lokalplan vedrørende helårsboligformål Teknik & Miljø 2007

2

3 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN 027 TEMA-LOKALPLAN VEDRØRENDE HELÅRSBEBOELSE REDEGØRELSE... side 5 Lokalplanens formål og indhold...side 5 Forhold til anden planlægning...side 5 Miljøvurdering...side 6 Lokalplanens retsvirksninger...side 6 LOKALPLANENS BESTEMMELSER... side 7 1. Formål og indhold...side 7 2. Område- og zonestatus...side 7 3. Områdets anvendelse...side 9 4. Ændringer af lokalplaner/byplanvedtægter (efter byområder)...side 9 5. Vedtagelsespåtegning...side 17 BILAG...side 19 Bilag 1 - Matrikellister...side 19 Bilag 2 - Kortbilag...side 39

4

5 REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD Baggrund Formål og indhold Lokalplan 027 er en tema- eller emnelokalplan, der udelukkende skal sikre, at boliger i de af planen omfattede områder anvendes til helårsboligformål. Det bornholmske boligmarked har de senere år været præget af at stadig flere helårsboliger ønskes nedlagt og anvendt til fritidsboligformål. Dette gælder også helårsboliger i byområderne. For at sikre levende og bæredygtige bornholmske lokalsamfund, og for at undgå at f.eks. lokale byområder ændrer karakter til fritidsbebyggelser, har kommunalbestyrelsen besluttet at boliger i kommunens byområder skal fastholdes til helårsbeboelse. Dette kommer bl.a. til udtryk i Regionkommuneplan 2006, hvor der nu er fastlagt krav om helårsanvendelse i alle byområder. Regionsrådet har i nogle tilfælde besluttet at nedlægge forbud efter planlovens 14, mod at helårsboliger ændres til fritidsboliger. Nedlæggelsen af 14 forbud indebærer, at kommunalbestyrelsen, inden et år fra udstedelsen af forbudet, skal have udarbejdet et lokalplanforslag, med krav om at boliger skal anvendes som helårsboliger. Forbudene skyldes, at gældende byplanvedtægter og lokalplaner ikke indeholder specifikke krav om helårsbeboelse, og derfor ikke lever op til kommuneplanens bestemmelser om helårsanvendelse. Lokalplan 027 har derfor til formål, at i alt 78 ældre byplanvedtægter og lokalplaner ændres og tilrettes, så det entydigt fremgår, at boliger skal anvendes som helårsboliger. 3 lokalplaner omfatter flere forskellige byområder (bevarende lokalplaner fra tidligere Nexø Kommune, Hasle Kommune og All.-Gudhjem Kommune). De omtalte vedtægter og lokalplaner ændres ikke med hensyn til andre bestemmelser eller indhold i øvrigt. Sommerhusområder omfattes ikke af planen. For overskuelighedens skyld gennemgås og opgøres de nævnte planer område for område, svarende til kommuneplanens inddeling i byområder. Lokalplan 027 vil efter vedtagelse sikre hjemmel til (efter planlovens 18), at håndhæve helårsformål i alle de områder på Bornholm, der omfattes af denne lokalplan. FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionkommuneplanlægning Lokalplanens bestemmelser er således udformet i overensstemmelse med kommuneplanens rammebestemmelser, der fastlægger, at boliger i de berørte områder skal anvendes til helårsbeboelse.

6 REDEGØRELSE Lokalplanlægning De af lokalplan 027 omfattede byplanvedtægter og lokalplaner ændres med denne lokalplan, så boliger sikres anvendt som helårsboliger. Konkrete ændringerne i den enkelte plan fremgår af lokalplanens 4. MILJØVURDERING Lokalplanen er ikke omfattet af 3 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Der kræves derfor ikke, at en nærmere miljøvurdering udarbejdes. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Lokalplanens endelige retsvirkning Når kommunalbestyrelsen endeligt har vedtaget og offentliggjort lokalplanen, må ejendomme, der er omfattet af planen (ifølge 18 i lov om planlægning) kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv pligt til etablering af de anlæg med videre, som planen indeholder. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at dispensationen ikke er i strid med principperne i lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra planen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Andre tilstandsservitutter kan eksproprieres, hvis det er af væsentlig betydning for at planen kan virkeliggøres.

7 BESTEMMELSER I henhold til lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 883 af 18. august 2004) fastsættes hermed følgende bestemmelser: 1. Formål - at fastlægge krav om helårsbeboelse i områder omfattet af allerede gældende byplanvedtægter og lokalplaner 2. Område- og zonestatus 2.1. Lokalplan 027 afgrænses som vist på kortbilag 2, og omfatter alle de ejendomme der fremgår af bilag 1, samt alle matrikler der efter den 1.april 2006 udstykkes fra de nævnte ejendomme Lokalplan 027 vedrører områder omfattet af følgende allerede vedtagne byplanvedtægter og lokalplaner (fordelt efter kommuneplanens inddeling af byområder): 01. Allinge: Byplanvedtægt nr. 3 for off. omr. og hotelområde, lokalplan bevarende lokalplan for Allinge, lokalplan for boligområde ved Birkevej, lokalplan for boligområde ved Kajbjergvej. 03. Bølshavn/Ypnasted: Lokalplan 00-01, bevarende lokalplan for Bølshavn og Ypnasted (eksklusiv s-husområde) 04. Gudhjem/Melsted: Lokalplan for boligområde ved Melsted Langgade. 05. Hasle: Byplanvedtægt nr. 3 for boligområdet Gammeltoft, lokalplan 2-B,E,O for områder til bolig-, erhvervs- og offentlige formål omkring Østergade, lokalplan 84-2 for boligområde (ved Gammeltoft), lokalplan 84-3 for område øst for Østergade, lokalplan 1-7 for område ved Siegård, lokalplan 1-B for boligområde (ved Toftelunden), lokalplan 1-10 for Solgården, lokalplan bevarende lokalplan for Hasle, lokalplan 1-12 for Præstegade 2 (bevarende lokalplan). 06. Klemensker: Lokalplan 0-01 bevarende lokalplan for Klemensker, lokalplan 5-2 for boligområde syd for Lindevej, lokalplan, lokalplan 5-3 for boligområde ved Klemens Kro, lokalplan 32-B,O for boligområde i Klemensker. Områder omfattet af lokalplan 0-01, der ligger i landzone, overføres med denne lokalplan til byzone (skraveret på kortbilag). 07. Lobbæk: Lokalplan 11 for Lobbæk 08. Listed: Lokalplan 30 bev. lp for Listed (eksklusiv s-husomr.) 10. Nexø: Byplanvedtægt nr. 3 for et boligområde ved Homannegård, lokalplan 16 for boligområde ved Ferskesø, lokalplan 19 for boligområde i Nexø Bymidte (v. Munkegade), lokalplan 21 for boligområde ved Jydegænget, lokalplan 29 for boligområde ved de gl. tennisbaner, lokalplan 30 - bevarende lokalplan for Nexø.

8 BESTEMMELSER 11. Nyker: Byplanvedtægt nr. 5 for boligområde ved Gadely og Vandrersly, lokalplan 20-B,E,O for områder til bolig-, erhvervsog offentlige områder i Nyker, lokalplan bevarende lokalplan for Nyker, lokalplan 4-3 for boligområde i Svendsens Have. 12. Nylars: Lokalplan 10 for Nylars By 17. Rønne: Byplanvedtægt nr. 2 for Rønne Købstads Bygrunde, byplanvedtægt nr. 4 for kvarteret ved Louisenhøj og Nyvang, byplanvedtægt nr. 5 for Rønne-Knudsker, byplanvedtægt nr. 7 for område ved Østre Anlæg, byplanvedtægt nr. 8 for boligområdet Rønne Syd, byplanvedtægt nr. 9 for Helse- og erhvervsområder, byplanvedtægt nr. 10 for et område omkring Åvangsskolen, Byplanvedtægt nr. 14 for 2. etape af boligområdet Rønne Syd, lokalplan 19 for et område ved Sagavej, lokalplan 24 for et område ved Sagavej, lokalplan 25 for et område ved Pistolstræde, lokalplan 31 for et boligområde ved Torneværksvej, lokalplan 36 for et område ved Fredensborg, lokalplan 37 for et område ved Østergade, lokalplan 38 for Pilehøj, lokalplan 39 for Brøndshøj, lokalplan 40 for et boligområde ved Haslevej, lokalplan 45 for et kvartercenter ved Gartnervang, lokalplan 47 for St. Torvegade, lokalplan 48 for et boligområde ved Ndr. Ringvej, lokalplan 49 for et område ved Sveasvej, lokalplan 53 for et boligområde ved Svanevang, lokalplan 54 bevarende lokalplan for de centrale byområder, lokalplan 56 for Lynghøjen, lokalplan 63 for Bornholms Musikhus, lokalplan 84 for et område ved Peter Ibsens Vej, lokalplan 96 for boligbebyggelse og p-plads ved Borgergade. 18. Sandvig: Lokalplan bevarende lokalplan for Sandvig, lokalplan for boligområde ved Langebjergvej 19. Sorthat-Muleby: Lokalplan 50-B for boligområde i Sorthat. 20. Snogebæk/Balka: lokalplan 26 for boligområde ved Hjemly i Snogebæk, lokalplan 30 bevarende lokalplan for Snogebæk. 21. Svaneke: Lokalplan 24 for et boligområde ved Gryneparken, Lokalplan 30 bevarende lokalplan for Svaneke. 22. Tejn-Sandkås: Byplanvedtægt nr. 1 for Olsker Kommune (Tejn), lokalplan for Boligområde ved Skovløkken, lokalplan for erhvervsområde i Sandkås, lokalplan for boligområde ved Kildegårdsvej, lokalplan for boligområde ml. Kildegårdsvej og Bohnebakken, lokalplan for Lærkebakken.

9 BESTEMMELSER 23. Vang (samt Teglkås og Helligpeder): Lokalplan 0-02 bevarende lokalplan for Vang, Teglkås og Helligpeder (eksklusiv s-husomr. i Vang) Bymråder i Vang omfattet af lokalplan 0-02, der ligger i landzone, overføres med denne lokalplan til byzone (skraveret på kortbilag). 24. Vestermarie: Lokalplan 14 for Vestermarie By. 26. Østermarie: Byplanvedtægt nr. 5 for erhvervsområde i Østermarie, lokalplan 09-3 for boligområde i Østermarie. 27. Aakirkeby: Byplanvedtægt nr. 1 for et boligområde ved Kannikegård, lokalplan 4 for boligområde ved Elmevej, lokalplan 6 for boligområde omkring Haregade, lokalplan 15 for BAFkarréen, lokalplan 16 for område ved Rønnevej, lokalplan 17 for karréen ved det gl. hospital, lokalplan 18 for boligomr. v. Rensdyrvej, lokalplan 25 for den sydlige ende af Aakirkeby, lokalplan 26 for Aakirkeby bykerne. 29. Aarsdale: Lokalplan 30 bevarende lokalplan for Aarsdale. 3. Områdets anvendelse 3.1. I alle de af lokalplan 027 omfattede områder, må boliger kun anvendes til helårs boligformål. 4. Ændringer af lokalplaner/ byplanvedtægter (efter byområder) 3.2. Kommunalbestyrelsen kan tillade etablering af feriebeboelse som supplement til helårsbeboelse, dog ikke i byområderne Rønne, Nexø, Aakirkeby og Allinge, eller i byområder der i kommuneplanen er udlagt til centerformål. (Note til 3.1 og 3.2: Regionskommunens administrative praksis vedr. anvendelse af helårsboliger og etablering af supplerende ferieboliger findes beskrevet i kommuneplanens kommentarer til generelle rammer for lokalplanlægning) Allinge Byplanvedtægt nr. 3 for off. område og hotelområde i Allinge: 2.3 boligbebyggelse erstattes med helårs boligbebyggelse Lokalplan 00-01, bevarende lokalplan for Sandvig, Allinge, Gudhjem, Melsted, Ypnasted og Bølshavn: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Lokalplan for et boligområde ved Birkevej: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Lokalplan for et boligområde ved Kajbjergvej i Allinge: 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål

10 BESTEMMELSER Bølshavn og Ypnasted Lokalplan 00-01, bevarende lokalplan for Sandvig, Allinge, Gudhjem, Melsted, Ypnasted og Bølshavn: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Gudhjem og Melsted Lokalplan for et boligområde ved Melsted Langgade, Gudhjem: 3.1 boligformål erstattes med helårsboligformål Hasle Byplanvedtægt nr. 3 for boligområdet Gammeltoft i Hasle: 2.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 2-B,E,O for områder til bolig-, erhvervs-, og offentlige formål omkring Østergade i Hasle, delområde B: 3.2 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 84.2 Hasle G-A for et boligområde i Hasle: 3.1 der tilføjes Området må kun anvendes til helårs boligformål. Lokalplan 84.3 Hasle Ø, for et område øst for Østergade i Hasle, delområder IIA og IIB: 3 b og 3c, Der tilføjes Boliger må kun anvendes til helårs boligformål. Lokalplan 1-7, for boligområde ved Siegård i Hasle: 1 boligformål erstattes med helårs boligformål, ny 3.1 Boliger må kun anvendes til helårs boligformål (lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til 3.2, 3.2 til 3.3 og 3.3 til 3.4) Lokalplan 1.10 for Solgården: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 1B for boligomr.(v. Toftelunden): 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Lokalplan 0.01, bevarende lokalplan for Hasle, Nyker, Klemensker: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 1-12, bevarende lokalplan for Præstegade 2, Hasle: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. 10

11 BESTEMMELSER Klemensker Lokalplan 0.01, bevarende lokalplan for Hasle, Nyker, Klemensker: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 5-2 for et boligområde syd for Lindevej i Klemensker: 1 og 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 5-3 for et boligområde ved Klemens Kro: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 32-B,O for boligområde i Klemensker, delområder 1 og 3: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Lobbæk Lokalplan 11, Lobbæk, delområder 1, 2 og 3: 3.1 og 3.4 Boligformål erstattes med helårs boligformål Listed Lokalplan 30, bevarende lokalplan for særlige bevaringsværdige byområder i Listes, Svaneke, Aarsdale, Nexø og Snogebæk: Ny 3.1 Inden for lokalplanens bevaringsområder må boliger kun anvendes til helårs boligformål. Lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til Nexø Byplanvedtægt nr. 3 for et boligområde i Nexø, Homannegård: 2.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 16, for et boligområde ved Ferskesø: 3.1 Områdets anvendelse fastlægges til tæt lav boligbebyggelse eller række-, kæde- og gårdhuse, ændres til Områdets anvendelse fastlægges til helårs beboelse. Bebyggelse kan etableres som tætlav boliger eller række-, kæde- og gårdhuse,. ) Lokalplan nr. 19 for et nyt boligområde i Nexø Bymidte: 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 21, for boligområde i Jydegænget i Nexø: 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 29 for området ved de gamle tennisbaner i Nexø: 3.1 suppleres med Boliger skal anvendes til helårs boligformål. 3.2 og 3.3 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 30, bevarende lokalplan for særlige bevaringsværdige byområder i Listes, Svaneke, Aarsdale, Nexø og Snogebæk: Ny 3.1 Inden for lokalplanens bevaringsområder må boliger kun anvendes til helårs boligformål. Lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til

12 BESTEMMELSER Nyker Byplanvedtægt nr. 5, for boligområdet ved Gadelys og Vandrersly i Nyker: 2.1 Området må med nedennævnte undtagelser kun anvendes til boligformål, erstattes med Området må kun anvendes til helårs boligformål, Lokalplan nr. 20-B,E,O for områder til bolig-, erhvervs-, og offentlige formål, Delområder B1 og B2: 3.2 boligformål erstattes med helårs boligformål. Tillæg nr. 1 til lokalplan 20 B,E,O ændres ikke med denne lokalplan. Lokalplan 0.01, bevarende lokalplan for Hasle, Nyker, Klemensker: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 4.3 for boligområde i Svendsens Have i Nyker: 1 og 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål Nylars Lokalplan 10, Nylars By, delområder 1 og 2: 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål Rønne Byplanvedtægt nr. 2 for Rønne Købstads Bygrunde (de dele der ikke er ophævet med senere lokalplaner): 3 Beboelse og forretningsformål erstattes med Helårs boligformål og forretningsformål. Byplanvedtægt nr. 4 for kvarteret ved Louisenhøj og Nyvang: Tilføjes 6.1 Boliger skal anvendes til helårs bolig formål.. Byplanvedtægt nr. 5 for et område i Rønne og Knudsker Kommune: tilføjelse til 5.1 og 6.1 Boliger skal anvendes til helårs boligformål. Byplanvedtægt nr. 7 for område ved Østre Anlæg: Tilføjelse til 2.3 Boliger skal anvendes til helårs boligformål. Byplanvedtægt nr. 8 for boligområdet Rønne Syd, Første etape: Ny 2.1 Inden for byplanvedtægtens område skal boliger anvendes til helårs boligformål. Hidtidig 2.1 ændres til 2.2, 2.2 til 2.3. Byplanvedtægt nr. 9 for et helse og erhvervscenter i Rønne Syd: 2.1b Boligformål erstattes med helårs boligformål. 12

13 BESTEMMELSER Byplanvedtægt nr. 10 for et område omkring Åvangsskolen: Tilføjelse til 2 Boliger skal anvendes til helårs boligformål. Byplanvedtægt nr. 14 for 2. etape af boligområdet Rønne Syd: 2,2a, 2,3 og 2.4 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 19 for et område ved Sagavej: 3.1 boligbebyggelse erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 24 for et område ved Sagavej (Delområde B): Boligformål erstattes med helårs boligformål.lokalplan 25 for et område ved Pistolstræde: 3.1 boligbebyggelse erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 25 for et omr. ved Pistolstræde: 3.1 boligbebyggelse erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 31 for et boligområde ved Torneværksvej: 3.1 og 3.3 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 36 for et område ved Fredensborg (delområde A): 3.2 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 37 for et område ved Østergade: 1.1 og 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 38 for Pilehøj, delområder B1, B2 og B3: Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 39 for Brøndshøj: 3.11 og Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 40 for et boligområde ved Haslevej: 1 og 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 45 for et kvartercenter ved Gartnervangen: 3.1 evt. bolig erstattes med evt. helårs boligformål Lokalplan 47 for St. Torvegade 105 og 109, delområde 1 og 2: 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 48 for et boligområde ved Ndr. Ringvej: 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 49 for et område ved Sveavej: og Boligformål erstattes med helårs boligformål, bolig og erhvervsmæssige formål erstattes med helårs boligformål og erhvervsmæssige formål 13

14 BESTEMMELSER Lokalplan 53 for et boligområde ved Svanekevej: 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 54 bevarende lokalplan for de centrale byområder: Ny 4.4 Inden for lokalplanområdet må boliger kun anvendes til helårs boligformål Lokalplan 56 for Lynghøjen: 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 63 for Bornholms Musikhus: 3.1 beboelse erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 84 for et område ved Peter Ibsens Vej, Område A: 3.1 Boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 96 for boligbebyggelse og parkeringsplads ved Borgergade: 2.3 ændres til 3.1 og boligbebyggelse erstattes med helårs boligformål. Hidtidig 3.1 ændres til Sandvig Lokalplan 00-01, bevarende lokalplan for Sandvig, Allinge, Gudhjem, Melsted, Ypnasted og Bølshavn: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan for boligområde ved Langebjergvej: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Sorthat-Muleby Lokalplan 50-B for et boligområde i Sorthat: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Snogebæk - Balka Lokalplan 26 for boligområde Hjemly i Snogebæk: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Lokalplan 30, bevarende lokalplan for særlige bevaringsværdige byområder i Listes, Svaneke, Aarsdale, Nexø og Snogebæk: Ny 3.1 Inden for lokalplanens bevaringsområder må boliger kun anvendes til helårs boligformål. Lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til Svaneke Lokalplan 24 for et boligområde ved Gryneparken i Svaneke: Boliger må kun anvendes til helårs boligformål (lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til 3.2, 3.2 til 3.3, 3.3 til 3.4, etc.) 14

15 BESTEMMELSER Lokalplan 30, bevarende lokalplan for særlige bevaringsværdige byområder i Listes, Svaneke, Aarsdale, Nexø og Snogebæk: Ny 3.1 Inden for lokalplanens bevaringsområder må boliger kun anvendes til helårs boligformål. Lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til Tejn/Sandkås Byplanvedtægt nr. 1 for Olsker Kommune: 2,B4 boligformål erstattes med helårs boligformå, 2,E boliger erstattes med helårs boliger. Lokalplan for nyt boligområde i Tejn: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Lokalplan 05-2 for erhvervsområde i Sandkås: Ny 3.6: Inden for lokalplanens områder må boliger kun anvendes til helårs boligformål. Lokalplan for boligområde ved Kildesgårdsvej, Tejn: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan for et boligområde mellem Kildesgårdsvej og Bohnebakken i Tejn: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan for boligområde ved Lærkebakken: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Vang (samt Teglkås og Helligpeder) Lokalplan 0-02, bevarende lokalplan for Vang, Teglkås, Helligpeder: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Vestermarie Lokalplan 14 for Vestermarie By: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål Østermarie Byplanvedtægt nr. 5 for erhvervsområde i Østermarie: 2 tilføjes Boliger inden for området må kun anvendes til helårs boligformål. 15

16 BESTEMMELSER Lokalplan 09-3 for boligområde i Østermarie: ny 3.1 Boliger inden for lokalplanområdet må kun anvendes til helårs boligformål (lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til 3.2, 3.2 til 3.3, 3.3 til 3.4 etc.) Aakirkeby Byplanvedtægt nr. 1 for et boligområde ved Kannikegård: 2.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 4 for et boligområde ved Elmevej: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 6 for et boligområde omkring Haregade: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 15 for BAF-karreen: 3.1, omr. 1 og 2 - boligformål erstattes med helårs boligformål. 3.2 boligbebyggelse erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 16 for område ved Rønnevej: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 17 for karreen ved det gamle hospital: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. 3.4 boligbebyggelse erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 17.1 for Karreen ved det gamle hospital: 3.4 boligbebyggelse erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 18 for boligområde ved Rensdyrvej: 3.1 boligformål erstattes med helårs boligformål. Lokalplan 25 for område i den sydlige ende af Aakirkeby: ny 3.1 Boliger Inden for lokalplanområdet må kun anvendes til helårs boligformål (lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til 3.2, 3.2 til 3.3, 3.3 til 3.4 etc.) Lokalplan 26 for Aakirkeby bykerne: ny 3.1 Boliger Inden for lokalplanområdet må kun anvendes til helårs boligformål (lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til 3.2, 3.2 til 3.3, 3.3 til 3.4 etc.) Årsdale Lokalplan 30, bevarende lokalplan for særlige bevaringsværdige byområder i Listes, Svaneke, Aarsdale, Nexø og Snogebæk: Ny 3.1 Inden for lokalplanens bevaringsområder må boliger kun anvendes til helårs boligformål. Lokalplanens hidtidige 3.1 ændres til

17 BESTEMMELSER 5. Vedtagelsespåtegning Lokalplanforslaget er vedtaget endeligt af Kommunalbestyrelsen Bjarne Kristiansen / Anna Sofie Poulsen Borgmester Chef for Teknik & Miljø Kommuneplantillæg 17

18

19 BILAG 1- Matrikellister Lokalplanområder/matrikler der omfattes af temalokalplan 27, jf. lokalplanens 2.1 og 2.2 (opgjort efter byområder og lokalplanområder) 01. Allinge Byplanvedtægt 3, Off, omr. Og hotel, Allinge Allinge-Sandvig Markjorder: 311a, 314a, 315, 317a, 317d, 324d, 324e, 324f, 324h, 326c, 380b, 381a, 381b, 7000i Bevarende lokalplan 00-01, Allinge Allinge Bygrunde: 1, 2b, 2c, 2d, 2e, 2f, 3a, 3c, 3d, 3e, 3f, 3g, 3h, 3i, 4, 5c, 5d, 5e, 5f, 5g, 6b, 7, 8, 9a, 9b, 9c, 9d, 9e, 9f, 9g, 9h, 9i, 9k, 9l, 9m, 9n, 9o, 9p, 9q, 9r, 9t, 10, 11, 12a, 13a, 13c, 16a, 16d, 16f, 16g, 17, 18, 19d, 19e, 19f, 19g, 19k, 19l, 19m, 20, 21a, 21b, 21c, 21d, 21e, 21f, 21g, 21h, 21i, 21k, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29a, 29b, 29c, 30, 31a, 31b, 31c, 32a, 32c, 32d, 32e, 32f, 32g, 32h, 32i, 32o, 33a, 33b, 34b, 34c, 35a, 35b, 37, 38, 39, 40, 41a, 41c, 41d, 41e, 41f, 41g, 41h, 41i, 41k, 41m, 41n, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49b, 49e, 49f, 49l, 50a, 50b, 50c, 50d, 50e, 50f, 50g, 50h, 50i, 50l, 50m, 50o, 51a, 51b, 52, 53a, 53b, 53c, 54a, 54b, 55b, 55c, 55d, 55m, 55n, 55u, 56a, 56b, 56e, 57a, 57b, 58, 59, 62, 63a, 63b, 63c, 64, 65, 66a, 66b, 66c, 67, 68, 69a, 70, 71a, 71b, 72, 73a, 73c, 74b, 75, 76a, 76b, 76c, 76f, 77, 78, 79, 80, 81a, 81c, 82a, 82b, 83a, 83c, 83d, 83e, 83f, 83g, 83h, 83i, 84a, 84b, 84c, 85, 86, 87a, 87b, 87c, 88a, 88b, 88c, 88d, 89a, 89b, 89c, 90, 91a, 91b, 91d, 92a, 92b, 92c, 92e, 92f, 93, 94a, 94b, 94c, 94d, 95a, 95b, 96a, 96b, 97, 98a, 100, 102a, 102b, 102c, 103, 104, 105a, 106, 109, 110, 112, 113, 114a, 114b, 114d, 114e, 115, 116a, 116b, 117, 118a, 118b, 119a, 119b, 119c, 119d, 120a, 120b, 120c, 120d, 121a, 121b, 121c, 122a, 122b, 122c, 122f, 122p, 122q, 122r, 123, 124a, 124b, 125a, 125c, 125d, 125e, 125f, 126a, 128c, 129, 130, 131a, 132, 133a, 133b, 134a, 134b, 134c, 135a, 135b, 136, 137, 138, 139a, 139b, 140, 141, 142, 143, 144, 147a, 147b, 148a, 149a, 150, 151a, 151b, 151c, 153, 154a, 156, 157, 158, 159a, 159b, 159c, 159d, 159e, 159g, 159h, 160a, 161a, 161b, 161c, 162, 163, 164a, 164b, 165, 166a, 167a, 167b, 167d, 168a, 169a, 169b, 170, 171, 172, 173a, 174b, 174c, 174d, 175, 178a, 178b, 178c, 178d, 178e, 179, 180, 181, 182a, 182c, 182e, 182g, 182h, 183, 184, 185a, 185b, 186, 188a, 188b, 188c, 188d, 188e, 189a, 189b, 190a, 190b, 191, 192a, 194a, 195, 196, 197, 198, 199, 203, 204, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213a, 213b, 215a, 215b, 7000a, 7000aa, 7000ab, 7000ac, 7000ad, 7000æ, 7000ae, 7000af, 7000ag, 7000ah, 7000ai, 7000ak, 7000al, 7000am, 7000an, 7000b, 7000c, 7000d, 7000e, 7000g, 7000h, 7000i, 7000k, 7000l, 7000m, 7000n, 7000o, 7000ø, 7000p, 7000q, 7000r, 7000s, 7000t, 7000u, 7000v, 7000x, 7000y, 7000z, 7000f, samt del af 49a Allinge-Sandvig Markjorder: 339b, 339c, 339e, 339f, 339g, 7000f, samt del af 339d Lokalplan for boligområde Ved Birkevej, Allinge Allinge-Sandvig Markjorder: 345a, 345d, 7000ac Lokalplan for boligområde ved Kajbjergvej, Allinge Allinge-Sandvig Markjorder: 118a, 118b, 118c, 118d, 118e, 7000af, 7000ag 19

20 BILAG 1 - Matrikellister 03. Bølshavn og Ypnasted Bevarende lokalplan 00-01, Ypnasted - Bølshavn Østermarie: 27b, 27e, 27f, 27g, 27i, 27k, 27m, 27o, 29c, 29d, 29e, 33ak, 33b, 33c, 33m, 33n, 34e, 34h, 34k, 34l, 34m, 92b, 92i, 153a, 153c, 153d, 153e, 153f, 197, 199, 200, 202a, 202b, 205a, 205b, 205d, 205e, 206c, 207a, 207b, 208c, 209, 210, 214a, 214af, 214ag, 214d, 214e, 214k, 214ø, 214y, 214z, samt dele af 27a, 27p, 29g, 33v, 208a, 208b 04. Gudhjem Lokalplan for boligomr. ved Melsted Langgade, Gudhjem Gudhjem Fiskerleje, Gudhjem: 241am, 241g, 243c, 243d, 243e, 243f, 243g, 7000ab, 7000ac 05. Hasle Byplanvedtægt nr. 3 for boligområdet Gammeltoft i Hasle Strandmarken, Hasle Jorder: 91, 92a, 92b, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122b, 122c, 122d, 122e, 122f, 122g, 122h, 122i, 122k, 122l, 122m, 122n, 122o, 123, 124, 125, 126, 127a, 127b, 128, 129. Lokalplan 2-B,E,O for områder til bolig-, erhverv- og offentlige formål omkring Østergade i Hasle Hasle Bygrunde: 34, 78, 79a, 79b, 81a, 84c, 89a, 90a, 90b, 90c, 92ad, 92af, 92ah, 254, 256, 7000v, 7000x, 7000aø, samt del af 81c Hasle Markjorder: 70m, 71a, 71b, 72b, 79c, 86b, 86c, 86d, 86e, 86k, 86l, 86m, 86o, 86q, 86r, 86t, 86u, 86v, 86y, 86z 86æ, 87a, 87b, 87c, 88a, 88b, 88c, 89a, 89b, 89c, 89f, 89g, 89h, 89i, 89k, 90c, 7000k, 7000m, samt del af 79g Strandmarken, Hasle Jorder: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Lokalplan 84.2 for boligområde i Hasle (V. Gammeltoft) Strandmarken, Hasle Jorder: 122a 20

21 BILAG 1- Matrikellister Lokalplan 84-3 for område øst for Østergade i Hasle Strandmarken, Hasle Jorder: 72e, 72f, 72g, 72h, 80b, 7000am, 7000n Lokalplan 1-10 Solgården Strandmarken, Hasle Jorder: 26b Lokalplan 1-B, Boligområde v. Toftelunden, Hasle Strandmarken, Hasle Jorder: 101, 102, 103, 104, 141b, 141c, 141d, 142, 143, 144, 145, 146, 149, 150, 151 Lokalplan 1-7, Boligområde ved Siegård, Hasle Strandmarken, Hasle Jorder: 130, samt del af 131b Bevarende lokalplan 0-01, Hasle Hasle Bygrunde: 1b, 1c, 1d, 1e, 1f, 2a, 2b, 3a, 3b, 3c, 4, 5, 6a, 6c, 7a, 7b, 7c, 7d, 8a, 8b, 8c, 9a, 9b, 9c, 10a, 10b, 10c, 10d, 10e, 10f, 10g, 10h, 10i, 11a, 11b, 11c, 12, 13a, 13b, 14a, 14b, 14d, 14e, 14f, 14g, 15, 16a, 16d, 17, 19, 20a, 20b, 20c, 21, 22, 23a, 23b, 24, 26a, 26b, 26c, 26d, 26e, 26f, 27, 28a, 28b, 28c, 28d, 28f, 28g, 28h, 28k, 28l, 29c, 29d, 29e, 29f, 29g, 29h, 29i, 29k, 29l, 30a, 30b, 30c, 30d, 30e, 31b, 31c, 31d, 31e, 31f, 31g, 31h, 31i, 32c, 32d, 32e, 33b, 33c, 33d, 33e, 34, 35a, 35b, 35c, 35d, 35e, 35f,, 36a, 36b, 36c, 36d, 36e, 36f, 36g, 36h, 37a, 37c, 38a, 38b, 39a, 39b, 39c, 40, 41a, 41b, 42, 43, 44a, 44b, 44c, 45a, 45b, 45c, 45d, 45e, 45f, 45g, 45h, 45i, 46a, 46b, 46c, 47, 48a, 48b, 48c, 49, 50a, 50b, 50c, 50d, 50e, 50f, 50g, 50h, 50i, 50l, 50m, 50p, 50q, 50r, 52a, 52b, 52c, 52d, 52e, 52f, 53a, 53b, 55, 56a, 57a, 58b, 61, 62a, 62b, 62e, 62f, 63, 64, 65, 67a, 67b, 67c, 68, 72, 73a, 73b, 75a, 75b, 75c, 77a, 78, 79a, 79b, 80b, 81b, 83a, 83c, 84b, 84c, 85, 86a, 86b, 86c, 86d, 86e, 86f, 86g, 86h, 86i, 86k, 86l, 87, 88a, 88b, 89a, 89b, 90a, 90b, 90c, 91a, 91b, 92ac, 92ad, 92ae, 92af, 92ah, 92ai, 92ak, 92c, 92d, 92e, 92f, 92g, 92h, 92i, 92k, 92l, 92n, 92o, 92p, 92q, 92r, 92s, 92t, 92u, 92v, 92x, 92y, 92z, 93, 94a, 94b, 94c, 94d, 94e, 94f, 94g, 94h, 94i, 94k, 95, 96a, 96b, 96c, 96d, 96e, 96f, 96g, 96h, 96i, 96k, 96l, 96m, 97a, 97b, 97c, 97d, 98, 99, 100a, 100b, 101a, 101b, 101d, 101e, 101f, 101g, 102, 103, 104a, 104b, 107, 108a, 109a, 109b, 110, 111a, 112a, 112b, 112c, 112d, 113, 114, 116, 117, 118a, 118b, 118c, 119, 121a, 121b, 122a, 122b, 123, 124, 126, 127a, 127b, 127c, 127e, 127f, 128b, 129a, 129b, 130, 131, 132, 133a, 134a, 134b, 135a, 135b, 135c, 135d, 135e, 135f, 135g, 136a, 136b, 137, 138b, 139, 140a, 140b, 141a, 141b, 142a, 142b, 142c, 142d, 142e, 142f, 143a, 144a, 144b, 144d, 144e, 144f, 144h, 145, 146, 147, 148, 150, 151a, 151b, 152, 153, 154a, 154b, 155a, 155b, 155c, 155d, 156a, 156b, 156c, 156d, 156e, 156f, 156g, 156h, 156i, 156k, 157b, 157c, 157d, 158a, 158b, 159, 160a, 160b, 162a, 162b, 162c, 162d, 163a, 163b, 163c, 163d, 163e, 163f, 163g, 163h, 164a, 164b, 164c, 164d, 164e, 164f, 164g, 164h, 165, 166a, 166b, 166c, 166d, 167a, 167b, 168, 169, 170, 171, 172a, 172b, 172c, 172d, 172e, 172f, 173, 174, 175, 176, 177, 179a, 179b, 179c, 180a, 180b, 180c, 180d, 180e, 180f, 180g, 180k, 181a, 181b, 182a, 182b, 182c, 182d, 182e, 182f, 182g, 183a, 183b, 183c, 184a, 184b, 184c, 184d, 184e, 185a, 185b, 185c, 186a, 188c, 188d, 188l, 190a, 192a, 192b, 192c, 192f, 192g, 195, 196, 197, 198a, 198b, 199b, 200a, 200b, 201, 202a, 202b, 202c, 203, 204, 205, 206a, 207, 208, 209, 210, 211a, 211b, 211c, 211d, 211e, 211f, 211g, 211h, 211i, 211k, 212, 213a, 213c, 213d, 214, 215a, 215b, 215c, 215d, 216a, 216b, 216c, 216d, 216e, 216f, 216g, 216h, 217a, 217b, 218a, 218b, 218c, 218d, 218e, 218f, 218g, 218h, 218k, 218l, 218m, 219a, 219c, 219d, 219f, 219g, 219i, 219k, 219l, 219m, 219n, 219o, 219p, 219q, 219r, 219s, 219t, 219u, 220b, 221, 222, 223, 243, 244, 245, 246, 247, 249, 250, 251, 253, 254, 7000a, 7000aa, 7000ab, 7000ac, 7000ad, 7000ae, 7000af, 7000ag, 7000ai, 7000ak, 7000ao, 7000ap, 7000aq, 7000ar, 7000as, 7000at, 7000au, 7000av, 7000ax, 7000ay, 7000az, 7000aø, 7000b, 7000ba, 7000c, 7000d, 7000f, 7000g, 7000h, 7000k, 7000l, 7000n, 7000o, 7000p, 7000q, 7000t, 7000u, 7000v, 7000x, 7000y, 7000z, 7000æ, 7000ø 21

22 BILAG 1- Matrikellister Hasle Markjorder: 70b, 70e, 70f, 70g, 70m, 70n, 86b, 86c, 86e, 86k, 86m, 86o, 86q, 87b, 87c, 8b,,88c, 89a, 89b, 89c, 89f, 89g, 89h, 89i, 90c, 115z, 117b, 117c, 119b, 119c, 120b, 120c, 120h, 122b, 122c, 148a, 148b, 149b, 149c, 149d, 149e, 149f, 149g, 149h, 150b, 7000k, Samt dele af 86d og 86v Strandmarken, Hasle Jorder: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 23 Bevarende lokalplan 1-12 for Præstegade 2, Hasle Hasle Bygrunde: 111a 06. Klemensker Lokalplan 32-BO, Boligområde i Klemensker Klemensker: 87dg, 87dh, 87di, 87dk, 87dl, 87dm, 87dp, 87dx, 87em, 87eo, 87er, 87fr, 87gl, 87gø, 87ha, 87hæ, 87id, 87ie, 87ik, 87ki, 87kk, 87kl, 87km, 87kn, 87ko, 87kp, 87kq, 87kr, 87kt, 87ku, 87kv, 116c, 116d, 116e, 116f, 116g, 116h, 116i, 116k, 116l, 117a, 117b, 117c, 117d, 117e, 117f, 117g, 117h, 117i, 117k, 117l, 117m, 117n, 7000y, 7000z, 7000æ Lokalplan 5-2, Boligområde syd for Lindevej, Klemensker Klemensker: 87mh, 87mi, 87mk, 87ml, 87mm, 87mn, 87mo, 87mp, 87mq, 87ms, 87mt, 87mu, 87mx, 87my, 87nd, 87nq, 87nr, 7000av, 7000bd, 7000be, 7000bf, samt del af 87nf Lokalplan 5-3 Boligområde ved Klemens Kro, Klemensker Klemensker: 118d, 118e Bevarende lokalplan 0-01, Klemensker Klemensker: 4ac, 4ad, 4af, 4ag, 4ah, 4ai, 4ak, 4al, 4am, 4an, 4at, 4bq, 4br, 4g, 4h, 4i, 4t, 4u, 4v, 4z, 4æ, 4ø, 8d, 8f, 8g, 87aa, 87ab, 87af, 87ag, 87ah, 87ak, 87an, 87ao, 87ap, 87aq, 87ar, 87as, 87at, 87au, 87av, 87ax, 87az, 87aæ, 87aø, 87bb, 87bc, 87bd, 87be, 87bf, 87bg, 87bh, 87bi, 87bk, 87bl, 87bm, 87bn, 87bo, 87bq, 87bs, 87bu, 87bv, 87bx, 87bæ, 87bø, 87ca, 87cb, 87cc, 87cd, 87ce, 87cf, 87cg, 87ch, 87ci, 87cl, 87cm, 87cn, 87cp, 87cq, 87cr, 87cs, 87ct, 87cu, 87cv, 87cx, 87cy, 87cæ, 87cø, 87d, 87db, 87dd, 87de, 87dg, 87dh, 87di, 87dk, 87dl, 87dm, 87dn, 87do, 87dp, 87dq, 87dr, 87dt, 87du, 87dv, 87dx, 87dy, 87dz, 87dø, 87e, 87ea, 87eb, 87ec, 87ed, 87ee, 87ef, 87eh, 87ek, 87el, 87em, 87en, 87eo, 87ep, 87eq, 87er, 87es, 87et, 87eu, 87ev, 87ex, 87ez, 87eæ, 87eø, 87f, 87fa, 87fb, 87fc, 87fe, 87fi, 87fl, 87fm, 87fo, 87fp, 87fr, 87fs, 87ft, 87fø, 87gb, 87gf, 87gg, 87gm, 87gn, 87gp, 87gu, 87gv, 87gx, 87hd, 87hh, 87hi, 87hm, 87hn, 87hp, 87ht, 87hu, 87hx, 87ig, 87kæ, 87lx, 87n, 87ni, 87nn, 87p, 87r, 87s, 87t, 87u, 87v, 87y, 87z, 87æ, 87ø, 178b, 178d, 178e, 178f, 179a, 179b, 7000ak, 7000aq, 7000bv, 7000n, 7000o 22

23 BILAG 1- Matrikellister 07. Lobbæk Lokalplan 11, Lobbæk Hovedejerlavet, Nylarsker: 2f, 2g, 2h, 2i, 2k, 2l, 2o, 8d, 8l, 8p, 12g, 12h, 12i, 12k, 12m, 12n, 17m, 17n, 17s, 17t, 17u, 17v, 17x, 17y, 17æ, 19ae, 19ah, 19ai, 19ak, 19al, 19am, 19an, 19ap, 19ar, 19as, 19at, 19au, 29h, 37aa, 37ac, 37e, 37m, 37o, 37p, 37q, 37s, 37t, 37u, 37v, 37x, 37z, 38g, 38h, 38i, 38k, 38l, 38n, 38o, 38p, 38q, 38u, 45aa, 45ac, 45af, 45ag, 45ah, 45ai, 45al, 45am, 45an, 45ao, 45ap, 45aq, 45ar, 45bd, 45e, 45h, 45i, 45k, 45l, 45n, 45q, 45r, 45s, 45x, 45z, 45æ, 45ø, 49a, 49b, 49c, 49d, 49e, 49f, 49g, 49h, 49i, 49k, 49l, 49m, 7000aa, 7000ac, 7000g, 7000t, 7000u, 7000x, 7000æ, 7000ø Vestermarie: 25aa, 25ac, 25ad, 25ae, 25af, 25ag, 25ah, 25ai, 25ak, 25al, 25am, 25ao, 25ap, 25aq, 25ar, 25as, 25at, 25au, 25av, 25b, 25d, 25e, 25f, 25g, 25h, 25k, 25l, 25m, 25n, 25o, 25u, 25ø, 26ab, 26ac, 26ad, 26ae, 26af, 26ag, 26ai, 26ak, 26al, 26ar, 26r, 26s, 26t, 26u, 26x, 26z, 27af, 27ag, 27ah, 27e, 27g, 27h, 27l, 27m, 27n, 27p, 27r, 27s, 27t, 27u, 27x, 27y, 27z, 27æ, 27ø, 28d, 28f, 28g, 28h, 28i, 28k, 28l, 28m, 28n, 325, 7000ab, 7000an, 7000ao, 7000aq, 7000bd, 7000be, 7000n, 7000x, 7000ø, samt dele af 23k, 23u 08. Listed Bevarende lokalplan 30, Listed Hovedejerlavet, Ibsker: 156m Listed Fiskerleje, Ibsker: 1, 2, 4, 5, 7a, 7b, 7c, 7d, 8, 9, 11, 12, 13, 14a, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24a, 24d, 24e, 24f, 24g, 24h, 24k, 24l, 24m, 24n, 24q, 24r, 24u, 24v, 25a, 26, 27, 28a, 28e, 29a, 29b, 30a, 30b, 33a, 34a, 34b, 36a, 37a, 37c, 38, 39a, 39b, 40, 41, 43a, 43b, 44, 45a, 45b, 47b, 48, 49a, 49b, 50, 51a, 51c, 51d, 52, 53a 55a, 55b, 55c, 56a, 56c, 56d, 57b, 58a, 58b, 58c, 59b, 60b, 60c, 60d, 60f, 60g, 60h, 74c, 74d, 74f, 74k, 74o, 74p, 74q, 74r, 74t, 74x, 74y, 82, 83, 85, 86a, 86d, 87, 88, 89, 90, 91, 93, 94, 95, 96, 97, 98b, 98e, 98i, 98k, 98l, 99, 100c, 100d, 100e, 100f, 101b, 101c, 101g, 101i, 112, 113, 114, 115, 117, 118, 119, 7000a, 7000b, 7000f, 7000g, 7000h, 7000i, 7000l, 7000n, 7000o, 7000p, 7000u, 7000y, samt dele af 57a, 74a, 98a, 7000c, 7000e og 7000v 10. Nexø Byplanvedtægt nr. 3, Boligområde i Nexø, Homannegård Nexø Markjorder: 23b, 23c, 383b, 383c, 383d, 383e, 383f, 383g, 383h, 383i, 383k, 383l, 383m, 383n, 383o, 383p, 383q, 383r, 383s, 383t, 383u, 383v, 383x, 383y, 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409a, 409b, 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419, 420, samt del af 7000p Lokalplan 16, Boligområde ved Ferskesø Nexø Bygrunde: 63q, 63s, 63t, 63u, 63v, 63x, 63y, 7000y, samt del af 70i 23

24 BILAG 1- Matrikellister Lokalplan 19 Boligområde i Nexø bymidte Nexø Bygrunde: 93f, 94b Lokalplan 21, Boligområde i Jydegænget Nexø Bygrunde: 328b Lokalplan 29, Område ved de gamle tennisbaner Nexø Markjorder: 337bc, 337bd, 337be, 337kc, 337kd, 337ke, 337kf, 337kg, 337kh, 337ki, 337kk, 337kl, 337km, 337kx, 337le, 337ti, samt dele af 337tp og 337sv Bevarende lokalplan 30, Nexø Nexø Bygrunde: 1a, 1d, 2a, 2b, 2d, 3a, 3b, 4, 5a, 5b, 5c, 5d, 6, 7, 8, 9, 10a, 10b, 12, 13, 14a, 14b, 15a, 16a, 16c, 17, 18a, 18b, 19a, 19b, 20a, 21, 22, 23a, 23b, 24, 25a, 25b, 26a, 27, 28a, 28b, 28c, 29, 30a, 30b, 30c, 30d, 31, 32a, 32b, 33a, 33b, 33c, 33d, 33e, 34a, 34b, 34c, 34d, 34e, 35, 36, 37b, 38, 39a, 42a, 42b, 43, 44a, 44b, 44c, 45a, 46, 47, 48, 49, 50a, 50b, 50c, 51a, 51b, 52, 53, 54, 56a, 56b, 56c, 56d, 57, 58, 59a, 59c, 59d, 59e, 59f, 59g, 59h, 60a, 60b, 61, 62, 63c, 63i, 63k, 63l, 63m, 63o, 64a, 64b, 65a, 65b, 66c, 66d, 67a, 67b, 68a, 68b, 68c, 70a, 70b, 70g, 70h, 70i, 71, 72, 73a, 74, 75, 76, 77, 78a, 78b, 79a, 80a, 80c, 80f, 81a, 82a, 82c, 83, 84a, 84b, 84d, 85, 86, 88a, 88f, 88g, 89a, 89b, 89c, 89d, 89e, 90, 91, 92, 93a, 93b, 93c, 93d, 93e, 93f, 94a, 94b, 95a, 95b, 95c, 95d, 95e, 95f, 95g, 95h, 95i, 95k, 95n, 95o, 95p, 96a, 96b, 96e, 96f, 96g, 96h, 97a, 97b, 97c, 97d, 98a, 98c, 99a, 99b, 99c, 99d, 100, 101a, 101b, 101c, 102, 103a, 103b, 103c, 103d, 104a, 104b, 104c, 105a, 105b, 106, 107, 109, 110a, 110b, 110c, 110d, 110e, 110f, 110g, 110h, 110i, 111a, 111e, 111f, 111g, 111h, 111i, 111k, 111m, 111n, 111p, 112a, 112b, 112c, 112d, 112e, 112f, 112h, 113a, 113b, 113c, 113d, 114a, 114c, 114d, 115, 116, 117, 118a, 118b, 118c, 119a, 119b, 119c, 121a, 121b, 121c, 122, 123, 125a, 125d, 125e, 125f, 125g, 125i, 125k, 125n, 126b, 127a, 127f, 128a, 128c, 128e, 129a, 129e, 130a, 132, 133a, 134a, 134e, 134f, 135, 136a, 136b, 137a, 139a, 140a, 141a, 141b, 141c, 142b, 145a, 145b, 145c, 145e, 145g, 145k, 145l, 146a, 146b, 146e, 146f, 147a, 147b, 148a, 148c, 149a, 150a, 150b, 152, 153, 156a, 156b, 157a, 157b, 158a, 158c, 159b, 159c, 159f, 160a, 160c, 162a, 162aa, 162ad, 162ae, 162af, 162ag, 162ah, 162b, 162c, 162d, 162f, 162g, 162i, 162k, 162l, 162m, 162n, 162o, 162p, 162q, 162r, 162s, 162t, 162u, 162v, 162z, 162æ, 163, 164, 165, 166a, 167a, 167b, 168, 169, 170a, 170b, 170c, 171, 172a, 172b, 173a, 173c, 174a, 174b, 174c, 174d, 174e, 174f, 175a, 176c, 177, 178a, 178c, 179, 180, 182a, 183a, 183b, 184a, 184b, 184d, 184e, 184f, 185a, 185b, 186, 187, 188a, 188b, 190, 191b, 192, 193, 194a, 194b, 194d, 194g, 195, 196a, 196c, 196d, 196f, 196g, 196h, 196i, 196l, 196o, 196p, 196q, 196s, 197a, 197b, 198a, 198c, 198d, 199, 200, 201a, 201b, 201c, 202, 203, 204a, 204b, 204c, 204d, 204e, 205a, 205d, 205e, 206ao, 206b, 206k, 206v, 206x, 207, 208a, 208d, 208f, 209a, 210, 211a, 211b, 212b, 213a, 213c, 215a, 215b, 215c, 215d, 215e, 215f, 215g, 215h, 215k, 215l, 216a, 216b, 217, 218, 219a, 220a, 220b, 221, 222a, 222b, 223, 224a, 224b, 225a, 225b, 226, 227, 228a, 228b, 229a, 229b, 229c, 229d, 230, 231a, 231b, 232, 233, 234a, 235, 237a, 237b, 237c, 238a, 238b, 238c, 239a, 242, 243a, 243b, 244a, 244c, 245a, 246a, 246b, 246d, 247a, 247b, 248, 249a, 249c, 250, 251, 252, 253a, 253c, 254a, 254c, 257d, 257e, 257f, 257g, 257p, 260b, 260c, 260d, 260e, 260f, 260g, 261a, 261b, 261c, 261d, 263b, 263c, 263e, 263f, 264a, 264b, 264c, 264d, 264e, 264f, 264g, 264h, 264i, 265, 266, 267a, 267c, 267d, 268a, 268b, 269c, 269d, 270, 271, 272a, 272b, 273, 274, 275, 276, 277, 278a, 278b, 279a, 279c, 280a, 280b, 280c, 280d, 280f, 280g, 280h, 281a, 282a, 282b, 283, 284a, 284b, 286a, 286b, 287a, 287b, 287d, 287g, 287h, 287i, 288, 289, 290d, 290e, 290f, 290g, 291b, 292a, 292b, 293a, 293b, 293c, 294a, 295a, 295c, 295d, 296a, 296b, 296c, 296d, 297a, 297b, 297c, 298, 302a, 302b, 302d, 302e, 304a, 305a, 305b, 306, 307, 308a, 308b, 314a, 314c, 314d, 315a, 317a, 317c, 317d, 317e, 317h, 317i, 318c, 318d, 318f, 318h, 319a, 319b, 321a, 321c, 321d, 325a, 325b, 326a, 326b, 326c, 326d, 327a, 327b, 328a, 328b, 329a, 329d, 329e, 330a, 330b, 330c, 330d, 330f, 330g, 331a, 331b, 332a, 333a, 333b, 333c, 333d, 333g, 333h, 333i, 333k, 334, 335a, 336a, 336b, 338a, 339a, 339b, 340a, 340d, 340e, 343, 344, 345a, 345c, 346a, 347, 348b, 348c, 348d, 348e, 348f, 349a, 349c, 350a, 350b, 350c, 351, 352, 353a, 353b, 354, 355, 356, 357, 358a, 358b, 359, 360a, 361, 362, 363, 364a, 365a, 365b, 366, 367, 368b, 368e, 368f, 368g, 368h, 368i, 368l, 369a, 369b, 369c, 369d, 369e, 369f, 369g, 369h, 369i, 370, 371, 372, 373a, 373b, 374a, 374b, 374c, 375a, 376, 377, 379a, 380, 382a, 382b, 382c, 383, 384, 388a, 389a, 389k, 389l, 389m, 389n, 389o, 389p, 390a, 390c, 390d, 390e, 391a, 391b, 391c, 391d, 391e, 391f, 391g, 391h, 391i, 391k, 391l, 392a, 392b, 392c, 395k, 396p, 397a, 397b, 397c, 397d, 397e, 397f, 24

25 BILAG 1- Matrikellister 397g, 397h, 397i, 397k, 397l, 397m, 397n, 397o, 397p, 397q, 397r, 397s, 397t, 397u, 397v, 397x, 397z, 400d, 400e, 400f, 402d, 402e, 402h, 403b, 403d, 403e, 403f, 403g, 403h, 403i, 403n, 403o, 403q, 403r, 403s, 403v, 404a 404c, 404e, 405f, 406b, 412, 414, 7000æ, samt dele af 64c, 182b, 206an og 7000z Nexø Markjorder: 337al, 337ar, 337aæ, 337bm, 337ci, 337cv, 337cx, 337cø, 337eh, 337fn, 337fo, 337fp, 337gh, 337gi, 337gx, 337ha, 337ih, 337ii, 337ir, 337kc, 337kd, 337ke, 337kf, 337kg, 337kh, 337ki, 337kk, 337kl, 337km, 337ti, 337tæ, samt dele af 337tp, 337tø, 7000ai 11. Nyker Byplanvedtægt nr. 5 for boligområde ved Gadely/Vandrersly i Nyker Nyker: 3c, 3cs, 3ct, 3cu, 3cv, 3cx, 3cy, 3cz, 3cæ, 3cø, 3da, 3db, 3dc, 3dd, 3de, 3df, 3dg, 3dh, 3di, 3dl, 3dm, 3dn, 3do, 3dp, 3dq, 3dr, 3ds, 3dt, 3du, 3dy, 39a, 39au, 39av, 39ax, 39ay, 39az, 39aæ, 39aø, 39ba, 39bb, samt dele af 40an og 7000ac Lokalplan 20-B,E,O, Områder til bolig, erhvervs- og offentlige formål Nyker: 3ae, 3be, 3bf, 3k, 5a, 5ad, 5af, 5f, 5g, 5i, 5o, 5p, 5u, 5v, 5x, 5z, 20aa, 20ac, 20ai, 20ak, 20am, 20ar, 20ay, 20az, 20aø, 20bc, 20be, 20br, 20bs, 20bt, 20d, 20r, 20s, 20v, 20y, 20ø, 40v, 40x, 45ah, 45ai, 45am, 45an, 45ao, 45av, 45ax, 45ay, 45az, 45aæ, 45aø, 45ba, 45bæ, 45bb, 45bc, 45bd, 45be, 45bf, 45bg, 45bh, 45bi, 45bk, 45bl, 45bm, 45bn, 45bo, 45bp, 45bq, 45br, 45bs, 45bt, 45bu, 45bv, 45bx 45by, 45bø, 45ca, 45cc, 45cf, 45cg, 45ch, 45ci, 45cp, 45cq, 45cr, 45cs, 45ct, 45cu, 45g, 45m, 45o, 46c, 46f, 46h, 46m, 46n, 46o, 46p, 46q, 46s, 46t, 47a, 47b, 47e, 47f, 47g, 78a, 78d, 78e, 78f, 78v, 85, 86a, 86b, 86c, 86d, 86e, 86g, 87, 7000ak, 7000al,7000am, 7000an, 7000l, samt dele af 46a, 47k, 7000k og 7000r Bevarende lokalplan 0-01, Nyker Nyker: 3ae, 3ag, 3ah, 3ai, 3be, 3bf, 3k, 3p, 3q, 3t, 3æ, 4q, 5a, 5aa, 5ab, 5f, 5g, 5i, 5k, 5l, 5o, 5p, 5u, 5v, 5x, 5z, 20aa, 20ac, 20ai, 20ak, 20am, 20an, 20ar, 20ay, 20az, 20by, 20d, 20e, 20i, 20q, 20r, 20s, 20v, 20y, 20ø, 40at, 40o, 40t, 40u, 40v, 40x, 40æ, 45m, 45n, 46c, 46d, 46f, 46h, 46m, 46s, 47b, 47f, 47g, 78a, 78b, 78d, 78e, 78f, 78l, 78n, 78u, 78v, 85, 86a, 86b, 86c, 86d, 86g, 91, 7000l, samt dele af 20h, 40s, 45g, 7000d, 7000k og 7000r Lokalplan 4-3, Boligområde i Svendsens Have i Nyker Nyker: Del af 46v 12. Nylars Lokalplan 10, Nylars By Hovedejerlavet, Nylarsker: 1ab, 1ac, 1ad, 1af, 1ah, 1ai, 1b, 1l, 1n, 1o, 1p, 1q, 1r, 1s, 1t, 1u, 1v, 1x, 1y, 1z, 1æ, 1ø, 3a, 3e, 3f, 3g, 3h, 3i, 3k, 3l, 3m, 3n, 3o, 3p, 3q, 3r, 3s, 3t, 3u, 3v, 3y, 36aa, 36ac, 36ad, 36ae, 36af, 36ai, 36ak, 36al, 36am, 36an, 36ao, 36ap, 36ar, 36as, 36at, 36au, 36ax, 36ay, 36az, 36aæ, 25

26 BILAG 1- Matrikellister 36c, 36d, 36e, 36f, 36g, 36h, 36i, 36k, 36l, 36m, 36n, 36o, 36p, 36q, 36r, 36t, 36u, 36v, 36x, 36y, 36z, 36æ, 36ø, 45ab, 45ad, 45ak, 45au, 45av, 45ax, 45ay, 45aæ, 45b, 45ba, 45c, 45d, 45v, 7000n, 7000p, 7000q, 7000s og 7000z 17. Rønne Byplanvedtægt nr. 2, Rønne Rønne Bygrunde: 1213b, 1213c, 1213d, 1216, 1217, 1222, 1223, 1224, 1225, 1226a, 1226b, 1227b, 1227c, 1227d, 1228d, 1228e, 1228f, 1229a, 1231a, 1231b, 1231c, 1231e, 1232aq, 1232au, 1232ax, 1232aø, 1232ba, 1232bb, 1232bn, 1232bo, 1232bp, 1232bq, 1232br, 1232bs, 1232bt, 1232bu, 1232bv, 1232bx, 1232c, 1232ca, 1232cb, 1232ce, 1232cf, 1232cg, 1232ch, 1232z, 1359p, 1359q, 1369b, 1499b, 1501, 1502a, 1503a, 1504a, 1505a, 1506a, 1507a, 1508a, 1509a, 1510a, 1511a, 1512a, 1513a, 1515, 1516, 1517, 1518, 1519, 1520, 1521, 1522, 1523, 1524b, 1524c, 1524d, 1524e, 1524f, 1524g, 1528a, 1528c, 1528e, 1528f, 1528g, 1528h, 1528i, 1528k, 1528l, 1528m, 1528n, 1528o, 1528p, 1528q, 1529a, 1529b, 1529d, 1529e, 1529f, 1529h, 1529i, 1529k, 1529l, 1529m, 1529n, 1529o, 1529q, 1529r, 1529s, 1529t, 1529u, 1530a, 1531, 1532, 1533, 1534, 1535a, 1535b, 1536, 1537, 1538, 1539, 1540, 1541, 1542, 1543, 1544, 1545, 1546, 1547, 1548, 1550, 1551b, 1551c, 1551d, 1551e, 1551h, 1551i, 1551k, 1551l, 1551m, 1551n, 1551o, 1739a, 1742a, 1742b, 1742c, 1742d, 1742e, 1742f, 1742g, 1742h, 1742i, 1742k, 1742l, 1742m, 1742p, 1742q, 1742r, 1742s, 1742t, 1742u, 1744o, 1790a, 1790c, 1790d, 1790e, 1790f, 1790g, 1864, 1913b, 1918, 1933, 7000ck, 7000cl, 7000cm, 7000cn, 7000d, 7000e, 7000m, 7000q, 7000r, 7000t, 7000x, samt dele af 1372, 1530b, 1551g, 1920b, 7000bø og 7000cf Rønne Markjorder: 5ak, 28a, 28k, 78b, 219ab, 219ac, 219ad, 219z, 219æ, 219ø, 7000dq Byplanvedtægt nr. 4, Rønne Rønne Markjorder: 1aa, 1ab, 1ac, 1ad, 1ae, 1af, 1ag, 1ah, 1ai, 1ak, 1al, 1am, 1an, 1ao, 1ap, 1aq, 1ar, 1as, 1at, 1au, 1av, 1ax, 1ay, 1az, 1aæ, 1aø, 1b, 1ba, 1bb, 1bc, 1bd, 1be, 1bf, 1bg, 1bh, 1bi, 1bk, 1bl, 1bm, 1bn, 1bo, 1bp, 1bq, 1br, 1bs, 1bt, 1bu, 1bv, 1bx, 1by, 1bz, 1bæ, 1bø, 1ca, 1cb, 1q, 1r, 1s, 1t, 1u, 1v, 1x, 1y, 1z, 1æ, 1ø, 74ah, 74ai, 74ak, 74al, 74am, 74an, 74ao, 74ap, 74aq, 74ar, 74av, 74ax, 74ay, 74az, 74aæ, 74aø, 74ba, 74bb, 74bc, 74bd, 74be, 74bf, 74bg, 74bh, 74bi, 74bk, 74bl, 74bm, 74bn, 74bo, 74bp, 74bq, 74br, 74bs, 74bt, 74bu, 74bv, 74bx, 74by, 74bz, 74bæ, 74bø, 74ca, 74cb, 74cc, 74cd, 74ce, 74cf, 74cg, 74ch, 74ci, 74ck, 74cl, 74cm, 74cn, 74co, 74cp, 74cq, 74cr, 74cz, 74dc, 74k, 74l, 74m, 74n, 74o, 74p, 74q, 74r, 74s, 74t, 122h, 122i, 122k, 7000ab Byplanvedtægt nr. 5, Rønne Knudsker: 28ax, 28ay, 28az, 28aæ, 28aø, 28bc, 28bd, 28be, 28bf, 28bg, 28bh, 28bi, 28bl, 28bm, 28bn, 28bo, 28bp, 28bq, 28br, 28bs, 28bt, 28bu, 28bv, 28bx, 28by, 28bz, 28bæ, 28bø, 28ca, 28cb, 28cc, 28cd, 28ce, 28cf, 28cg, 28ch, 28ci, 28ck, 28cl, 28cm, 28cn, 28co, 28cp, 28cq, 28cr, 28cs, 28ct, 28cu, 28cx, 28cy, 28cz, 28cæ, 28cø, 28da, 28db, 28dc, 28dd, 28de, 28df, 28dg, 28dh, 28di, 28dk, 28dl, 28dm, 28do, 28dq, 28dr, 28du, 28dv, 28dx, 28dy, 28dæ, 28dø, 28ea, 28eb, 28ec, 28ed, 28ee, 28ef, 28eg, 28eh, 28ei, 28ek, 28el, 28em, 28en, 28eo, 28ep, 28eq, 28er, 28es, 28et, 28eu, 28ev, 28ex,28ey, 28ez, 28eæ, 28eø, 28fa, 28fb, 28fc, 28fd, 28fe, 28ff, 28fi, 28fk, 28fl, 28fm, 28fn, 28fo, 28fp, 28fq, 28fr, 28fs, 28fu, 28fv, 28fx, 28fy, 28fz, 28fæ, 28fø, 28ga, 28gb, 28gc, 28gf, 28gg, 28gh, 28gi, 28gk, 28gl, 28gm, 28gn, 28go, 28hn, 28hp, 28hq, 28hx, 7000x, Rønne Markjorder: 44ah, 44ai, 44ak, 44al, 44am, 44an, 44ao, 44ap, 44aq, 44ar, 44as, 44at, 44au, 44av, 44ax, 52i, 52k, 52l, 52m, 52n, 52o, 52p, 52q, 52r, 52s, 52t, 52u, 52v, 55a, 55b, 55c, 55d, 7000ct, 7000dd, samt dele af 7000bf, 7000br, 7000dc, 7000dv og 7000p 26

27 BILAG Byplanvedtægt nr. 7, Rønne Rønne Bygrunde: 1477, 1478b, 1479c, 1479d, 1479e, 1479f, 1479g, 1479h, 1479i, 1479k, 1479m, 1479n, 1480, 1481a, 1481b, 1482a, 1482d, 1482e, 1482f, 1482h, 1482i, 7000bh Rønne Markjorder: 3i, 3k, 3l, 3m, 3n, 3o, 3p, 156a, 156o, 156p, 174d, 175i, 175k, 175l, 175n, 7000cx Byplanvedtægt nr. 8, Rønne Rønne Markjorder: 250, 283a, 283aa, 283ab, 283ac, 283ad, 283ae, 283af, 283ag, 283ah, 283ai, 283ak, 283al, 283am, 283an, 283ao, 283ap, 283aq, 283at 283b, 283c, 283d, 283e, 283f, 283g, 283h, 283i, 283k, 283l, 283m, 283n, 283o, 283p, 283q, 283r, 283s, 283t, 283u, 283v, 283x, 283y, 283z, 283æ, 283ø, 295d, 295k, 295l, 295m, 295n, 295o, 295p, 295q, 295r, 299b, 299d, 299e, 299f, 299h, 299k, 299l, 299n, 300c, 300d, 300f, 300g, 310aa, 310ab, 310ac, 310ad, 310ae, 310af, 310ai, 310e, 310f, 310g, 310h, 310i, 310k, 310l, 310m, 310n, 310o, 310p, 310q, 310r, 310s, 310t, 310u, 310v, 310x, 310y, 310z, 310æ, 310ø, 7000cb Byplanvedtægt nr. 9, Rønne Rønne Markjorder: 4ak, 4am, 4an, 4ao, 4ap, 4aq, 4ar, 4at, 4ay, 219bl, 219bæ, 219bø, 219ca, 219cu, 219cv, 219ed, 219em, 219eo, 219ep, 219eq, 219es, 219et, 219eu, 219ex, 219fb, 219fd, 225c, 225e, 225f, 225h, 225i, 237a, 238b, 256e, 256h, 256i, 256k, 256l, 256m, 256n, 262b, 262d, 262e, 262f, 262g, 262l, 264d, 264f, 264i, 264l, 264r, 265b, 265m, 265n, 265o, 265p, 265q, 265r, 265s, 265t, 266b, 266c, 266d, 266e, 266f, 266g, 266h, 266i, 269a, 269aa, 269ac, 269ad, 269ae, 269af, 269ag, 269ah, 269ai, 269al, 269am, 269an, 269ap, 269aq, 269at, 269av, 269ax, 269ay, 269az, 269aæ, 269aø, 269ba, 269bb, 269bc, 269c, 269e, 269h, 269i, 269p, 269r, 269s, 269u, 269x, 269y, 269ø, 276a, 276b, 276e, 276f, 276g, 277c, 277d, 277e, 277n, 277o, 277p, 277q, 277r, 277s, 277t, 303a, 303b, 303c, 303d, 303e, 303f, 303g, 303h, 303i, 305b, 305c, 7000ac, 7000ci, 7000cy, 7000dp, 7000æ, samt dele af 225a, 7000s Byplanvedtægt nr. 10, Rønne Rønne Markjorder: 1c, 1cc, 1d, 1e, 1f, 1g, 1h, 1i, 1k, 4ab, 4av, 4c, 4m, 4p, 74aa, 74ab, 74ac, 74ad, 74ae, 74af, 74ag, 74au, 74c, 74cs, 74cu, 74cv, 74cx, 74cy, 74cæ, 74cø, 74d, 74da, 74db, 74dd, 74e, 74f, 74g, 74h, 74i, 74u, 74v, 74x, 74y, 74z, 74ø, 74æ, 82c, 82m, 107ac, 107ad, 107af, 107ag, 107ah, 107ai, 107ak, 107al, 107an, 107e, 107f, 107g, 107h, 107i, 107k, 107l, 107m, 107n, 107p, 107r, 107s, 107u, 107x, 107y, 107z, 107æ, 109a, 109b, 109c, 109d, 109e, 109f, 109g, 109h, 109i, 109k, 109l, 109m, 109n, 109o, 109p, 109q, 109r, 109s, 109t, 109u, 109v, 112c, 113a, 113c, 113f, 113g, 113h, 113i, 113k, 113l, 113n, 113o, 119d, 7000bn, 7000bo, 7000di, samt del af 7000h Byplanvedtægt nr. 14, Rønne Rønne Markjorder: 287c, 287d, 287e, 287f, 287g, 287h, 287i, 287k, 287l, 287m, 287n, 287o, 287p, 287q, 287r, 287s, 287t, 287u, 287v, 287x, 287y, 287z, 287æ, 310ak, 310al, 310am, 310an, 310ao, 310ap, 310aq, 310ar, 310as, 310at, 310au, 310av, 310ax, 310ay, 310az, 310aæ, 310aø, 310ba, 27

28 BILAG 310bb, 310bc, 310bd, 310be, 310bf, 310bg, 310bh, 310bi, 310bk, 310bl, 310bm, 310bn, 310bo, 310bp, 310bq, 310br, 310bs, 310bt, 310bu, 310bv, 310bx, 310by, 310bz, 310bæ, 310bø, 310c, 310ca, 310cb, 310cc, 310cd, 310ce, 310cf, 310cg, 310ch, 310ci, 310ck, 310cl, 310cm, 310cn, 310co, 310cq, 310cr, 310cs, 310ct, 310cu, 310cv, 310cx, 310cy, 310cz, 310cæ, 310cø, 310d, 310da, 310db, 310dc, 310dd, 310df, 310dh, 310di, 310dk, 310dl, 310dm, 310dn, 310do, 310dp, 310dy, 313a, 314a, 314b, 314d, 314e, 314f, 314g, 314h, 314i, 314k, 314l, 314m, 314n, 314o, 314p, 314t, 314u, 315a, 315aa, 315ab, 315ak, 315b, 315c, 315d, 315f, 315g, 315h, 315i, 315k, 315l, 315m, 315n, 315o, 315p, 315q, 315r, 315s, 315u, 315v, 315x, 315y, 315z, 315æ, 315ø, 316ab, 316ac, 316ad, 316b, 316c, 316k, 316l, 316m, 316n, 316o, 316q, 316t, 316v, 316ø, 320k, 7000ce, 7000cg, 7000ch, 7000cm, 7000cn, samt dele af 287a, 310a, 310dx og 316æ Lokalplan 19 for et område ved Sagavej Rønne Markjorder: 219fa, 242a, 242c, 310dv, 7000cd, 7000co, samt del af 7000cr Lokalplan 24 for et område ved Sagavej Rønne Markjorder: 245aa, 245ab, 245ac, 245ad, 245ae, 245af, 245ag, 245ah, 245ai, 245ak, 245al, 245am, 245an, 245ao, 245ap, 245aq, 245ar, 245as, 245at, 245au, 245av, 245ax, 245ay, 245az, 245aæ, 245aø, 245b, 245ba, 245bb, 245bc, 245bd, 245be, 245bf, 245bg, 245bh, 245bi, 245bk, 245bl, 245bm, 245bn, 245bo, 245bp, 245bq, 245br, 245bt, 245bu, 245bv, 245bx, 245d, 245e, 245f, 245h, 245i, 245l, 245n, 245s, 245t, 245u, 245v, 245x, 245y, 245z, 245æ, 245ø, 310dq, 7000cq, 7000cs, samt del af 7000cr Lokalplan 25 Område ved Pistolstræde, Rønne Rønne Bygrunde: 920a, 933b, 934a, 935, samt dele af 1927 og 1928a Lokalplan 31 for et boligområde ved Torneværksvej Rønne Markjorder: 53a, 54a, 66a, 67a, 67b, 68a, 68c, 7000db, samt dele af 54b og 7000o Lokalplan 36 for et område ved Fredensborg Rønne Markjorder: 316a, 316e, 316f, 316g, 316h, 317b, 317c, 317d, 317e, 317g, 317h, 317l, 317n, 317o, 317p, 317q, 318a, 318aa, 318ab, 318ac, 318ad, 318ae, 318ag, 318ak, 318al, 318c, 318d, 318e, 318f, 318g, 318h, 318i, 318k, 318l, 318m, 318n, 318o, 318p, 318q, 318s, 318t, 318u, 318x, 318y, 318z, 318æ, 319a, 319b, 337ab, samt dele af 317r, 320a, 337al og 7000ø Lokalplan 37 for et område ved Østergade Rønne Bygrunde: 345a, 345c, 345d, 345e, 345f, 345g, 345h, 345i, 345k, 345l, 345m, 345n, 345o, 345p, 345q, 345r, 345s, 345t, 345u, 345v, 345x 28

Tema-lokalplan vedrørende helårsboligformål

Tema-lokalplan vedrørende helårsboligformål Lokalplan027 Tema-lokalplan vedrørende helårsboligformål Kort revideres Delvist ophævet juni 2015 Teknik & Miljø 2007 2 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN 027 TEMA-LOKALPLAN VEDRØRENDE HELÅRSBEBOELSE REDEGØRELSE...

Læs mere

Lokalplan. Tema-lokalplan vedr. helårsboligformål i afgrænsede byområder i landzone. Teknik & Miljø 2008

Lokalplan. Tema-lokalplan vedr. helårsboligformål i afgrænsede byområder i landzone. Teknik & Miljø 2008 Lokalplan 029 Tema-lokalplan vedr. helårsboligformål i afgrænsede byområder i landzone Teknik & Miljø 2008 Udgiver: Bornholms Regionskommune Teknik & Miljø, Skovløkken 4, 3770 Allinge Vedtaget: Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Lokalplan. 029 Tema-lokalplan vedr. helårsboligformål i afgrænsede byområder i landzone. Delvist ophævet juni 2015

Lokalplan. 029 Tema-lokalplan vedr. helårsboligformål i afgrænsede byområder i landzone. Delvist ophævet juni 2015 Lokalplan 029 Tema-lokalplan vedr. helårsboligformål i afgrænsede byområder i landzone Delvist ophævet juni 2015 Teknik & Miljø 2008 Udgiver: Bornholms Regionskommune Teknik & Miljø, Skovløkken 4, 3770

Læs mere

A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold 2C3 Flyverhjemmeværne 1

A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold 2C3 Flyverhjemmeværne 1 0 A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard LMK Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold C Flyverhjemmeværne Flyverhjemmeværnet LMD Odense Nyt fra stabseskadrillen -.

Læs mere

Delvis ophævelse af lokalplan 029: Områder der er udgået, er gennemstreget med rødt. Lokalplan

Delvis ophævelse af lokalplan 029: Områder der er udgået, er gennemstreget med rødt. Lokalplan Delvis ophævelse af lokalplan 029: Områder der er udgået, er gennemstreget med rødt Lokalplan 029 Tema-lokalplan vedr. helårsboligformål i afgrænsede byområder i landzone Kort revideres Delvist ophævet

Læs mere

DOKUMENT: Dato/løbenummer: TINGLYSNINGSDATO:

DOKUMENT: Dato/løbenummer: TINGLYSNINGSDATO: side 1 ================================================================================ DOKUMENTAKTUELHENT ================================================================================ DOKUMENT: Dato/løbenummer:

Læs mere

Jordforureningsattest

Jordforureningsattest Jordforureningsattest Denne jordforureningsattest er baseret på de informationer, der er registreret i den fællesoffentlige landsdækkende database på jordforureningsområdet, DKjord. Attesten er baseret

Læs mere

LOKALPLAN NR. 8. Fanø Kommune. Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979

LOKALPLAN NR. 8. Fanø Kommune. Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979 LOKALPLAN NR. 8 Fanø Kommune Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979 2 Lokalplan 8 Fanø Kommune Anmelder: Advokat Chr. V. Thuesen Torvegade 28 6700 Esbjerg J.nr. 260 ct/aj

Læs mere

Lokalplan nr. 480.7a. Vedtaget. Supplement til lokalplan nr. 480.7. Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer)

Lokalplan nr. 480.7a. Vedtaget. Supplement til lokalplan nr. 480.7. Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer) Lokalplan nr. 480.7a Supplement til lokalplan nr. 480.7 Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer) Vedtaget Kommunegrænse N Vesterhavet Lokalplanområde Udemarken Lokalplan nr.

Læs mere

Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej

Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej Tillæg 12 til Roskilde Kommuneplan 2013 2.B.6 2.BT.4 0 500 m 500 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk 2018 2 Indhold Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Redegørelse Lokalplanens formål

Læs mere

Bilag 2 - Spildevandsplan 2011-2021

Bilag 2 - Spildevandsplan 2011-2021 Bilag 2 - Spildevandsplan 2011-2021 Alle eksisterende ejendomme på følgende matrikler skal separatkloakeres Arninge 4c Ore By, Arninge 2016-2021 Arninge 4e Ore By, Arninge 2016-2021 Arninge 4f Ore By,

Læs mere

Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup

Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup 1e 1a 1a 604024 m² 1r 1aa Tangvej 1n Tegningsnr. : LE34_ 100128-1016_ 2 Ret til at etablere natur (permanent indgreb), jf. 33, stk. 4 1: 3000 15 1q Matr. nr. 1rLungholm

Læs mere

DEKLARATION. Påtaleret tilkommer Roskilde Byråd, der alene kan ændre og ophæve nærværende deklaration.

DEKLARATION. Påtaleret tilkommer Roskilde Byråd, der alene kan ændre og ophæve nærværende deklaration. 29.EB.21E21)(113:=19Å,iaDROSKEOMMJEKNFORV46332897 NO.474 P.2/7 -.Jo 7 4VENWETAY4Rie ROSKILD po4wa glmwdaw44'1,..r i "N 14607-0. Roskilde kommune Teknisk forvaltning Set. Ols Stræde 3 4000 Roskilde ø5.08.93

Læs mere

Sdr. Svenstrup By, Svenstrup. Signaturer: 9f. 7000f. 7000p. 7r 11y 11aa. 8l 7000b. 4gm Bonderup Gde., Ellidshøj 1p. 7000m 11q. Dalvej. 11z. 12e.

Sdr. Svenstrup By, Svenstrup. Signaturer: 9f. 7000f. 7000p. 7r 11y 11aa. 8l 7000b. 4gm Bonderup Gde., Ellidshøj 1p. 7000m 11q. Dalvej. 11z. 12e. 2.000 o 47 2an 15b Banevej 15c 29d 30b 2a Sdr. By, 23s 23l 2ps 2h 4g 4ir 5bq 5o 3c holm Sdr. By, 7000aq 7do 15o 7000r 6l 7000q 10q 9ah 9ai 6dd 4h 5p 2b 9f 4c 10d 14g 1 5m 5r 8m 7000p 7p 6f 27d 4iø 4iz

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 41

BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 41 BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET Byplanvedtægt nr. 41 Byplanvedtægt nr. 41 - for Nødebo-området I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Offentligt fremlagt til den 6. februar 2018 Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk Forslag 2018 Offentlighedsperioden Lokalplanforslaget

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Forslag. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Forslag. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Forslag

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk 2018 2 Indhold Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Redegørelse Lokalplanens formål

Læs mere

Matr. nr. 271lRødby Markjorder

Matr. nr. 271lRødby Markjorder Matr. nr. 271lRødby Markjorder 549a 271k 13a Finlandsvej 271i 629 m² 271l 2 m² 271n Sulkavavej 271m 271o 271q 271d 271p Sulkavavej 244ec Tegningsnr. : LE34_ 100128-1043_ 3 Ret til at udvide veje (midlertidigt

Læs mere

Vej Nr. Matr.nr. Areal m² Heraf vej Parter Arresødalvej

Vej Nr. Matr.nr. Areal m² Heraf vej Parter Arresødalvej Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Gammel partsfordeling. Opstillet i adresseorden Erik B. Aksig 10. oktober 2013 Parter Parter Gribskov Halsnæs Arresødalvej 79 17 72540 357 357 Birkevænget

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012

Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012 Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver vi en lokalplan?

Læs mere

8bu. 9g 1cø. Udarb./Tegn Kontrolleret Godkendt 1:5000. Odsherred Spildevand A/S Afskæring Tengslemark Rens Arealdisponeringsplan

8bu. 9g 1cø. Udarb./Tegn Kontrolleret Godkendt 1:5000. Odsherred Spildevand A/S Afskæring Tengslemark Rens Arealdisponeringsplan 7 Strandvej 8 T 0 8 M M M M M Strandvej Strandvej 7 e f 7000k bu 8a 8bx a ah 8bu 8d 8bu a 8d 8m 8n 0da d 8bv 8c 8h t dy 0ft ag 9o 8g 8m 9g cø Servitutareal(89 m²) Forventet arbejdsareal(90 m²) :000 0-0-0

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Hvad

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Hvad

Læs mere

Lokalplan nr Tillæg om butiks- og erhvervsskiltning. håndhævelse af skilteregler i Solrød Kommune FORSLAG

Lokalplan nr Tillæg om butiks- og erhvervsskiltning. håndhævelse af skilteregler i Solrød Kommune FORSLAG SOLRØD KOMMUNE BYRÅDET Lokalplan nr. 704.1 Tillæg om butiks- og erhvervsskiltning håndhævelse af skilteregler i Solrød Kommune Indhold Lokalplanvejledning Hvordan er lokalplanen bygget op? 3 Hvad er en

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 TEMALOKALPLAN FOR HELÅRSBOLIGER I 8 BYER

LOKALPLAN NR. 103 TEMALOKALPLAN FOR HELÅRSBOLIGER I 8 BYER LOKALPLAN NR. 103 TEMALOKALPLAN FOR HELÅRSBOLIGER I 8 BYER VEDTAGET SEPTEMBER 2019 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan? 1 Redegørelse 3 Baggrund og formål 4 Lokalplanens indhold 5 Delområderne 6 Forhold

Læs mere

Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden

Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden Udarbejdet 21. august 2013. Revideret 31. jan. 2018. Revideret 8. februar. Revideret 31. januar 2018 af Stine Holm, Halsnæs

Læs mere

Helårsbeboelse i sommerhuse for pensionister

Helårsbeboelse i sommerhuse for pensionister Kortbilag 11A er rettet 19. sep. 2013, p.g.a. fejl i matrikelkortet. Nyt kortbilag 11A sidder bagerst i planen. Temalokalplan 360-50 og Kommuneplantillæg 13 Helårsbeboelse i sommerhuse for pensionister

Læs mere

Supplement til Lokalplan nr. 200

Supplement til Lokalplan nr. 200 Supplement til Lokalplan nr. 200 For boligområdet Jagtenborg i Nyborg Lokalplanens redegørelse Om lokalplaner En lokalplan fastlægger, hvordan udviklingen skal være i et bestemt område. Lokalplanen kan

Læs mere

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a.

Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a. Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a. Udarbejdet for Auning Varmeværk a.m.b.a. af Plan & Projekt A/S 17. november 2014 Revideret 31. august 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 37

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 37 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 37 Boliger ved L.C. Worsøesvej - Holbæk Vest vej øes s r o.w L. C Valdemar Sejrsvej y Tåstrup B vej vækst og bæredygtighed plan og Åben land BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ

Læs mere

Lokalplan nr Første afsnit af Herstedlund. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplan nr Første afsnit af Herstedlund. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 14.4.1 Første afsnit af Herstedlund Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 24. VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 24. VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE ØLSTYKKE KOMMUNE Lokalplan nr. 24 for et område beliggende øst for Ny Toftegårdsvej, vest for Sperrestrupvej, syd for projekteret

Læs mere

17 B 17 A 19 B 1 9 C A. Antal boliger: 37 Bolig størrelse: m2. 12 J 7000aa 31 J F 3 31 N 31 M. Tiltag:

17 B 17 A 19 B 1 9 C A. Antal boliger: 37 Bolig størrelse: m2. 12 J 7000aa 31 J F 3 31 N 31 M. Tiltag: 000p bb cg u F C D L z C ay ac bt 0af ae bi Nav: Tøreha resse: Søgae tal bolig: olig størrelse: - m 0ao s 0am bq 0p Nav: øgeha resse: Tøre -J tal bolig: 0 olig størrelse: m bl bx H y G br 000ak 0l bk bv

Læs mere

Læsø Kommune. Lokalplan 0.1 for Læsøs sommerhusområder

Læsø Kommune. Lokalplan 0.1 for Læsøs sommerhusområder Anmelder: Læsø Kommune Doktorvejen 2 9940 Læsø Læsø Kommune Lokalplan 0.1 for Læsøs sommerhusområder Byrum By, Byrum: 4bn, 4bt, 4bu, 4bv, 4bx, 4by, 4bz, 4bæ, 4bø, 4ca, 4cb, 4cc, 4cd, 4ce, 4cf, 4cg, 4cy,

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE B Y G NI NG S VÆ SE NET BYPLAN 16B

GENTOFTE KOMMUNE B Y G NI NG S VÆ SE NET BYPLAN 16B GENTOFTE KOMMUNE B Y G NI NG S VÆ SE NET BYPLAN 16B Vedtægt for byplan 16B for en del af det mellem Strandvejen, Lille Strandvej, Kystlinien og Nordskel af ejendommene nord for Sundvænget beliggende område

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Værebrohøj, Jyllinge

Vedtægter for Grundejerforeningen Værebrohøj, Jyllinge 1. Foreningens stiftelse. Jyllinge d. 28. juni 2010 Foreningen er stiftet ved 1. generalforsamling i København, den 10. oktober 1960. Navnet er: Grundejerforeningen Værebrohøj. Følgende matrikler er og

Læs mere

Ændring af rammeområde 3.BP.3 Østervang/ Bymarken

Ændring af rammeområde 3.BP.3 Østervang/ Bymarken Ændring af rammeområde 3.BP.3 Østervang/ Bymarken Tillæg 22 til Roskilde Kommuneplan 2013 Nord Vindingevej 4-6 3.BP.3 500 m Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres

Læs mere

Nr. 21. Partiel byplan. for et område af ROSKILDE KOMMUNE. beliggende i Vestermarken ROSKILDE. Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. & V.

Nr. 21. Partiel byplan. for et område af ROSKILDE KOMMUNE. beliggende i Vestermarken ROSKILDE. Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. & V. Nr. 21 Partiel byplan for et område af ROSKILDE KOMMUNE beliggende i Vestermarken ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. & V. Pedersen 1975 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej.

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej. BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej. STADSARKITEKTEN I AALBORG. AUGUST 1962. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Hvalsø kommune. 1.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 720.1. ANVENDELSE AF BOLIGER I TVERSTED Helårsstatus langs Tannisbugtvej og Bindslevvej samt sideveje m.v. til disse.

LOKALPLAN NR. 720.1. ANVENDELSE AF BOLIGER I TVERSTED Helårsstatus langs Tannisbugtvej og Bindslevvej samt sideveje m.v. til disse. LOKALPLAN NR. 720.1 ANVENDELSE AF BOLIGER I TVERSTED Helårsstatus langs Tannisbugtvej og Bindslevvej samt sideveje m.v. til disse. December 2007 HJØRRING KOMMUNE Side 3 LOKALPLAN NR. 720.1 FOR ANVENDELSEN

Læs mere

Forslag. Lokalplan Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.3

Forslag. Lokalplan Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.3 Forslag Lokalplan 70.3.1 Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.3 - i offentlig høring fra 5. januar til 1. marts 2016 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser

Læs mere

SAKSKØBING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 48 VEDTAGET DEN 14. januar 1997 BOLIGOMRADE MELLEM GULDBORGVEJ OG NYKØBINGVEJ

SAKSKØBING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 48 VEDTAGET DEN 14. januar 1997 BOLIGOMRADE MELLEM GULDBORGVEJ OG NYKØBINGVEJ SAKSKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 48 VEDTAGET DEN 14. januar 1997 BOLIGOMRADE MELLEM GULDBORGVEJ OG NYKØBINGVEJ \ HVAD ER EN LOKALPLAN. TILVEJEBRINGELSE. Byrådet står for tilvejebringelse af lokalplaner,

Læs mere

Forslag. Lokalplan Et område øst for Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.7

Forslag. Lokalplan Et område øst for Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.7 Forslag Lokalplan 70.7.1 Et område øst for Regimentsvej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.7 - i offentlig høring fra 5. januar til 1. marts 2016 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Værebrohøj, Jyllinge

Vedtægter for Grundejerforeningen Værebrohøj, Jyllinge 1. Foreningens stiftelse. Jyllinge d. 30. maj 2016 Foreningen er stiftet ved 1. generalforsamling i København, den 10. oktober 1960. Navnet er: Grundejerforeningen Værebrohøj. Følgende matrikler er og

Læs mere

JORDRUP - EN LOKALBY. BORGERMØDE den 26. august 2013 Fynslund

JORDRUP - EN LOKALBY. BORGERMØDE den 26. august 2013 Fynslund JORDRUP - EN LOKALBY Skov Vestermarksvej Skovvejen Åkær Å Lindet Dam BORGERMØDE den 26. august 2013 Hønsemosen Fynslund Egholt Skovvej Svimmelholt Åkær Kirsbølvej BORGERMØDE I JORDRUP DEN 26. AUGUST 2013

Læs mere

Lokalplan Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.6

Lokalplan Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.6 Lokalplan 70.6.1 Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.6 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om de ejendomme, som planen omfatter, er bindende for

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 45 BYPLANVEDTÆGT FOR ALSØNDERUP-TULSTRUP BYOMRÅDER

Byplanvedtægt nr. 45 BYPLANVEDTÆGT FOR ALSØNDERUP-TULSTRUP BYOMRÅDER Byplanvedtægt nr. 45 BYPLANVEDTÆGT FOR ALSØNDERUP-TULSTRUP BYOMRÅDER Byplanvedtægt nr. 45 for Alsønderup-Tulstrup byområder I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen KILDEHOLM IV

Vedtægter. for. Grundejerforeningen KILDEHOLM IV Vedtægter for Grundejerforeningen KILDEHOLM IV Vedtægter for "GRUNDEJERFORENINGEN KILDEHOLM IV" 1. Foreningens navn er "GRUNDEJERFORENINGEN KILDEHOLM IV". Foreningens hjemsted er Ølstykke. 2. Foreningens

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR ULLERØDOMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 37

BYPLANVEDTÆGT FOR ULLERØDOMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 37 BYPLANVEDTÆGT FOR ULLERØDOMRÅDET Byplanvedtægt nr. 37 Byplanvedtægt nr. 37 for Ullerødområdet I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

Matrikelnøgle 2002 for Grindsted Kommune i ejerlavsorden

Matrikelnøgle 2002 for Grindsted Kommune i ejerlavsorden Side 1 af 137 Mølle Alle/Stadion Alle 001? (Sønder Omme) *** Ingen vurdering Loftvej 017?? Udgået ejendom Norden 001?? Undtaget vurdering Askjærvej 034 1a Askær Gårde Bebygget landbrug Frodeslundvej 073

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET OMRÅDE VED ULLERØD MØLLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET OMRÅDE VED ULLERØD MØLLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET OMRÅDE VED ULLERØD MØLLE I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 1.C.1.C-2. regulering af spillehaller i centerområdet i Fuglebjerg

Lokalplan 1.C.1.C-2. regulering af spillehaller i centerområdet i Fuglebjerg Lokalplan 1.C.1.C-2 regulering af spillehaller i centerområdet i Fuglebjerg Om lokalplaner: Udarbejdelse af lokalplaner Bestemmelser om lokalplaner findes i lov om planlægning. Byrådet har ifølge loven

Læs mere

Lokalplan nr. 122.1b

Lokalplan nr. 122.1b Lokalplan nr. 122.1b Boliger ved Hjørring Sygehus Bispensgade Hjørring Brønderslev Sygehus Åge Holms Vej Gartneri Lokalplanområde Frilandsvej Lundtoftevej Vedtaget 2. udkast, januar 2004 Nord Bispevænget

Læs mere

Koter i meter i henhold til DVR 90. Koordinatsystem er UTM32 1ga 1fa. Signaturer 1ig 1hz 1hl 1hp 1fh 1dø 1dx 1u. Matrikel 150aq cd 3bæ.

Koter i meter i henhold til DVR 90. Koordinatsystem er UTM32 1ga 1fa. Signaturer 1ig 1hz 1hl 1hp 1fh 1dø 1dx 1u. Matrikel 150aq cd 3bæ. Bilag Supplement til VVM Noter Mål: ad 36a 44a cd cs ee cr ed cq dz af ag af c db 35e d 7h 3cb 3bx ea gd fd go gq gu il gh ih Signaturer ig hz hl hp fh dø dx u Grundkort er udtegnet på baggrund af digitale

Læs mere

LOKALPLAN Udkast. Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 25 for et område i Bernstorffsgade, Vejgård

LOKALPLAN Udkast. Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 25 for et område i Bernstorffsgade, Vejgård LOKALPLAN 4-1-118 Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 25 for et område i Bernstorffsgade, Vejgård 08.11.2018 Indholdsfortegnelse Hvad er en ophævelse? 1 Baggrund 2 Eksisterende forhold 3 Fremtidige forhold

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXII. i Herlev kommune

Byplanvedtægt for byplanområde XXII. i Herlev kommune Byplanvedtægt for byplanområde XXII i Herlev kommune Februar 1962 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev

Læs mere

Bjergbygade, Antvorskov Allé og Frederikshøjvej

Bjergbygade, Antvorskov Allé og Frederikshøjvej Teknik og Miljø 2015 Bjergbygade, Antvorskov Allé og Frederikshøjvej Tillæg 3 til digital spildevandsplan 2015-2018 Indhold Forord... 3 Baggrund... 3 Miljøvurdering... 4 Berørte ejendomme... 4 Liste over

Læs mere

Lokalplan nr. 59 (tidligere Holmsland Kommune)

Lokalplan nr. 59 (tidligere Holmsland Kommune) Lokalplan nr. 59 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 03.06.2013 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 274 For et område til sommerhusformål ved Klevevej, Lodbjerg

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 2. Tillæg 1. For en del af Niverød by. Vedtagelsesdato: 18. juni 1968. Teknik & Miljø. Delvis ophævet af Lokalplan nr.

Byplanvedtægt nr. 2. Tillæg 1. For en del af Niverød by. Vedtagelsesdato: 18. juni 1968. Teknik & Miljø. Delvis ophævet af Lokalplan nr. Byplanvedtægt nr. 2 For en del af Niverød by Tillæg 1 Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 18. juni 1968 Delvis ophævet af Lokalplan nr. 40 KARLEBO KOMMUNE TILLÆG NR. 1 TIL PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SEKSTETTEN. 1.1 Foreningens hjemsted er Vorup by og sogn i Randers Kommune.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SEKSTETTEN. 1.1 Foreningens hjemsted er Vorup by og sogn i Randers Kommune. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SEKSTETTEN 1. HJEMSTED 1.1 Foreningens hjemsted er Vorup by og sogn i Randers Kommune. 2. NAVN OG FORMÅL 2.1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Sekstetten. 2.2 Foreningens

Læs mere

Lokalplan nr. 63. for et område omkring Folkets Allé

Lokalplan nr. 63. for et område omkring Folkets Allé Lokalplan nr. 63 for et område omkring Folkets Allé Oktober 1989 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen omhandler den samlede bebyggelse omkring Folkets Allé, Broderskabsvej, Lighedsvej og Frihedsvej

Læs mere

Ny bevaringsliste 14. april 2011

Ny bevaringsliste 14. april 2011 VEJNAVN HUSNR MATRIKELID EJENDOMSNR ABELIG Omr_bev Dronningvej 3 3v 0010164 Dronningvej 3 A Dronningvej 4A 3o 0010172 Dronningvej 4 A og B A Dronningvej 5 3x 0010180 Dronningvej 5 A Dronningvej 6 3p 0010199

Læs mere

Viborg Kommune Boliggrunde - priser pr. 1. januar 2007

Viborg Kommune Boliggrunde - priser pr. 1. januar 2007 Bjerringbro Gudenåvej Under udstykning 52 360 332.000,00 Kloak, el, vand og a conto varme 8.000 kr. Excl. Moms Bjerringbro Gudenåvej Under udstykning 54 360 332.000,00 Kloak, el, vand og a conto varme

Læs mere

Byplanvedtægt 6. For dele af Rungsted og Vallerød by

Byplanvedtægt 6. For dele af Rungsted og Vallerød by Byplanvedtægt 6 For dele af Rungsted og Vallerød by HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan 6 for dele af Rungsted og Vallerød by I medfør af lov om byplaner, jfr. lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949,

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B

BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B SDR.TRANDERS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B Byplanvedtægt nr. 1 for den nordlige del af Gug I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962)

Læs mere

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Sådan læses lokalplanen Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser tinglyses på de ejendomme, som planen omfatter, og bestemmelserne

Læs mere

Lokalplan Et nyt byområde ved Lillevangskoven og Garnisonsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.1

Lokalplan Et nyt byområde ved Lillevangskoven og Garnisonsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.1 Lokalplan 70.1.1 Et nyt byområde ved Lillevangskoven og Garnisonsvej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.1 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om de ejendomme, som planen omfatter, er bindende

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER

Forslag TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER NTUR OG MILJØ TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVNDSPLN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVNDSPLNER FOR TIDLIGERE DRGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER Forslag nnebergparken i Nykøbing, Nyrup Landsby, Svinninge/Nr.

Læs mere

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14. Klempegården (Nr. Dalby)

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14. Klempegården (Nr. Dalby) SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14 Klempegården (Nr. Dalby) 20.09.1977 SKOVBO KOMMUNE NR. DALBY LOKALPLAN NR. 14 "KLEMPEGÅRDEN" 30.08.1977 - l - Lokalplan nr. 14 for Skovbo kommune I. Indledning Nærværende

Læs mere

Forslag til Lokalplan Januar For et sommerhusområde ved Ølsted Nordstrand. Natur og Udvikling

Forslag til Lokalplan Januar For et sommerhusområde ved Ølsted Nordstrand. Natur og Udvikling Forslag til Lokalplan 07.38 Januar 2017 For et sommerhusområde ved Ølsted Nordstrand Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det

Læs mere

OMRÅDE TIL BUTIKSFORMÅL, ØSTREALLE, BRANDE Tillæg nr. 21 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021

OMRÅDE TIL BUTIKSFORMÅL, ØSTREALLE, BRANDE Tillæg nr. 21 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 LÆRKEVEJ GL. ARVADVEJ RØNNEALLE ØSTRE ALLE N I FJORDSALLE ELMEALLE OMRÅDE TIL BUTIKSFORMÅL, ØSTREALLE, BRANDE Tillæg nr. 21 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 11. april 2011 Offentliggjort

Læs mere

STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959.

STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959. BYPLANVEDTÆGT NR. 6. Enghavevej. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende i Vejgaard omkring Enghavevej. STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959. AALBORG KOMMUNE. BYPLAN-VEDTÆGT NR.

Læs mere

LOKALPLAN. Lokalplan nr. 195 for Temalokalplan om helårsbeboelse LOKALPLANEN ER KLADDE. teknik & miljø

LOKALPLAN. Lokalplan nr. 195 for Temalokalplan om helårsbeboelse LOKALPLANEN ER KLADDE. teknik & miljø LOKALPLAN Lokalplan nr. 195 for Temalokalplan om helårsbeboelse LOKALPLANEN ER KLADDE teknik & miljø Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan? 1 Redegørelse 2 Baggrund og formål 3 Området 4 Lokalplanens

Læs mere

Gribskov kommune Tisvilde By, Tibirke

Gribskov kommune Tisvilde By, Tibirke Birkevænget 1 10 cx 2036 2 Birkevænget 2 10 cp 2836 2 Birkevænget 3 10 cz 2010 2 Birkevænget 5 10 cy 2085 2 Birkevænget 6 10 cr 2953 4 Samlet 10 cs 2940 ejendom Birkevænget 7 10 cn 2045 2 Birkevænget 9

Læs mere

Til grundejere og foreninger omfattet af planlagt stormflodssikring i Jyllinge Nordmark og Tangbjerg

Til grundejere og foreninger omfattet af planlagt stormflodssikring i Jyllinge Nordmark og Tangbjerg Til grundejere og foreninger omfattet af planlagt stormflodssikring i Jyllinge Nordmark og Tangbjerg By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk

Læs mere

Forslag til temalokalplan - Ærø Kommune

Forslag til temalokalplan - Ærø Kommune Forslag til temalokalplan - Ærø Kommune Ophævelse af bestemmelser om anvendelse til helårsbeboelse Forslag til temalokalplan 492-1 2016 Offentlighedsperiode Planforslaget er fremlagt i offentlig høring

Læs mere

Supplement til Lokalplan nr. 200. For boligområdet Jagtenborg i Nyborg FORSLAG

Supplement til Lokalplan nr. 200. For boligområdet Jagtenborg i Nyborg FORSLAG Supplement til Lokalplan nr. 200 For boligområdet Jagtenborg i Nyborg FORSLAG Lokalplanens redegørelse Om lokalplaner En lokalplan fastlægger, hvordan udviklingen skal være i et bestemt område. Lokalplanen

Læs mere

TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER

TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER NATUR OG MILJØ TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER Annebergparken i Nykøbing, Nyrup Landsby, Svinninge/Nr.

Læs mere

Forslag til. Lokalplan For Nødebohuse Marts Natur og Udvikling

Forslag til. Lokalplan For Nødebohuse Marts Natur og Udvikling Forslag til Lokalplan 10.3 For Nødebohuse Marts 2012 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver

Læs mere

Lokalplan Et område ved Garnisonsvej på Farum Kaserne. Tillæg til Lokalplan 70.4

Lokalplan Et område ved Garnisonsvej på Farum Kaserne. Tillæg til Lokalplan 70.4 Lokalplan 70.4.1 Et område ved Garnisonsvej på Farum Kaserne Tillæg til Lokalplan 70.4 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om de ejendomme, som planen omfatter, er bindende for enhver.

Læs mere

Lokalplan 501. For mikro-, mini- og husstandsvindmøller. Temalokalplan Brøndby. Maj Brøndby Kommune Teknisk Forvaltning

Lokalplan 501. For mikro-, mini- og husstandsvindmøller. Temalokalplan Brøndby. Maj Brøndby Kommune Teknisk Forvaltning 501 Lokalplan 501 Temalokalplan Brøndby For mikro-, mini- og husstandsvindmøller S S S S S S Brøndby Kommune Teknisk Forvaltning Maj 2014 Hvad er en lokalplan? n lokalplan fastsætter regler om bebyggelse

Læs mere

SDR. TRANDERS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR. DEN SYDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 3A OFFENTLIGT OMRÅDE

SDR. TRANDERS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR. DEN SYDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 3A OFFENTLIGT OMRÅDE SDR. TRANDERS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR. DEN SYDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 3A OFFENTLIGT OMRÅDE Byplanvedtægt nr. 3 for den sydlige del af Gug I medfør af byplanloven (lovbekcndtgørelse nr. 160

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri Jannie og Kent Als Myrtebo 0 Aalborg SØ Plan Lundbakvej, Pandrup Tlf.: Fax: raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte lio@jammerbugt.dk -0-0 Sagsnr.: 0- Landzonetilladelse og

Læs mere

Lokalplantillæg nr Poppelhusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplantillæg nr Poppelhusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplantillæg nr. 17.5.1 Poppelhusene Hvad er en lokalplan En lokalplan er

Læs mere

For en boligbebyggelse ved Troelstrupvej

For en boligbebyggelse ved Troelstrupvej For en boligbebyggelse ved Troelstrupvej Juni 00 REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. FOR EN BOLIGBEBYGGELSE VED TROELSTRUPVEJ Denne redegørelse har til formål kort at orientere om de eksisterende forhold og

Læs mere

Byplanvedtægt 19. Område af Vallerød og Usserød by

Byplanvedtægt 19. Område af Vallerød og Usserød by Byplanvedtægt 19 Område af Vallerød og Usserød by HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. 19 for et område af Vallerød og Usserød by I medfør af byplanloven (boligministeriets lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

LOKALPLAN GUG ERHVERV OG SPORTSANLÆG INDKILDEVEJ

LOKALPLAN GUG ERHVERV OG SPORTSANLÆG INDKILDEVEJ LOKALPLAN 07-021 ERHVERV OG SPORTSANLÆG INDKILDEVEJ GUG SEPTEMBER 1999 Matrikelkort: Bilag 1 Lokalplan 07-021 Erhverv og sportsanlæg, Indkildevej, Gug 9r "ak" Motorvej 9o "p" 9cx 9n 9cx 6dg

Læs mere

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR ).

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR ). STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.033 FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR.

Læs mere

BYSKOVEN VED HVIDBJERG

BYSKOVEN VED HVIDBJERG Sdr. R ingvej Vestergade 2.00m Bredgade Sønderlandsgade 3.00m By vej Thyholm Kommune 4.0 Industrivej 2.00m Kirk es træde Ny gade 8.00m Kirkegade 7.53m Vink elv ej Barslevv ej Nørregad e J ernbanegade Frederiks

Læs mere

Temalokalplan nr. 158A

Temalokalplan nr. 158A Temalokalplan nr. 58 6eo 6a 6es 6ff 6et 6ec 6dr 6eh 6dx 6fo 6em 6dn 6bp 6dø 6dt 6aæ 6ct 6dd 6dm 6f 5ao 6k 6ez 6ch 6cq 6dg 6cf 6cd 6ce 6de 6df 6t 6p 6v 6u 7a 6ca 6bg 6aq 6cu 6cæ 6bc 6ci 7m 6ba 7x 2gq 6bi

Læs mere

Lokalplan December For et sommerhusområde ved Ølsted Nordstrand. Natur og Udvikling

Lokalplan December For et sommerhusområde ved Ølsted Nordstrand. Natur og Udvikling December 2017 For et sommerhusområde ved Ølsted Nordstrand Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er blandt andet, før der

Læs mere

LOKALPLAN 8-02. Spillehaller. Køge Nord. Køge. Hastrup. Ejby Store Salby. Lellinge. Vemmedrup. Herfølge. Assendrup Lille Skensved

LOKALPLAN 8-02. Spillehaller. Køge Nord. Køge. Hastrup. Ejby Store Salby. Lellinge. Vemmedrup. Herfølge. Assendrup Lille Skensved LOKALPLAN 8-02 Spillehaller Assendrup Lille Skensved Højelse Ølsemagle Ølsemagle Lyng Ejby Store Salby Køge Nord Ølby Ølby Lyng Lille Salby Lellinge Åsen Køge Vemmedrup Krageskov Åshøje Overdrev Åshøj

Læs mere

LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ

LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ LOKALPLAN 4.7 - SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ BJERGSTED KOMMUNE EFTERÅR 2005 Lokalplan 4.7 Sommerhusområdet Gniben Strand, Sejerø INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Side 1 REDEGØRELSE Lokalplanens

Læs mere