Referat. af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 24. september 2014 kl i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 24. september 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve"

Transkript

1 Referat 26. september 2014 af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 24. september 2014 kl i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve Deltagere: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben Husted (PH), Marianne Carentius (MC) (afbud), Niels Kjøller(NK), John Pedersen (JP) og Inga Ellborg (IE) Øvrige: Per Felby (PF), Lars Felby (LF) (afbud), John T. Olsen (JTO), Peer Petersen (PP) (afbud) og Flemming Eriksen (FE) 2014 Dagsordenspunkt Begrundelse Referat 21 Indledning Orientering om mødets forventede forløb, herunder bemærkninger til dagsordenen. Taget til efterretning 22 Godkendelse af referat Referat fra sidste møde den 19. maj 2014 er tidligere udsendt. Er åbenbart ikke tidligere udsendt som anført. Vedhæftes til eventuelle kommentarer. 23 Økonomi, status På grundlag af de realiserede regnskaber for 2013 samt de indtil dato realiserede tal for 2014, fremlægges vedhæftet budgetforslag for 2015 for - Selskabet 2400 (bilag 1) - Gersagerparken 2401 (bilag 2). Forslag til huslejeregulering - 5,54 % (Vedtaget 3.9) Budgetterne for Gersagerparken og Hedelyparken er godkendt på de respektive afdelingsmøder. Grønlykkeparkens budget behandles på beboermødet den For så vidt angik budgettet for selskabet efterlyste PH en status vedrørende kunstfonden.

2 - Skoleholmen 2410 (bilag 3). Forslag til huslejestigning 0 % - Hedelyparken 2425 (bilag 4). Forslag til huslejestigning 0 % - Grønlykkeparken 2426 (bilag 5). Forslag til huslejestigning 0 % De planlagte og periodiske vedligeholdelsesarbejder for de næste 10 år er for alle afdelingers vedkommende konverteret til den nye kontoplan. Tallene i vedligeholdelsesplanen er baseret på erfaringerne, der er indhentet i de tidligere år, tilpasset de moderniseringer og forbedringer, der løbende foretages. Den detaljerede gennemgang af materialet, herunder særligt forslagene til budgetter for 2015, vil i fornødent omfang blive gennemgået, dels på de førstkommende bestyrelsesmøder og dels på organisationsbestyrelsesmødet. Det kan imidlertid konstateres, at alle midler er opbrugt. Det blev besluttet, at formanden kunne godkende ansøgninger om indkøb af kunst op til 5.000,00 kr. Alle øvrige ansøgninger skal forelægge og godkendes af bestyrelsen. Bestyrelsen drøftede i den forbindelse indkøb af tre malerier og dispositionsfonden yder hertil en støtte på kr ,00 og Grønlykkeparken et tilsvarende beløb. Bestyrelsen kunne på det foreliggende grundlag tiltræde de fremlagte budgetter og de hermed følgende huslejereguleringer. Der er nu sket indberetning til Landsbyggefonden af alle regnskaberne for 2013 fra de almene boligorganisationer. Hvis man ser på de administrative nøgletal for nærområdet set i relation til landsgennemsnittet fremgår det klart, at de administrative omkostninger for BS 61 ligger klart i den lave ende, hvilket også blev bekræftet af revisor Claus Rogert på regnskabsmødet. Der henvises til vedhæftede bilag 6. Yderligere vedhæftes som bilag 7 en oversigt over huslejeniveauet i sammenlignelige afdelinger i nærområdet. 24 Status på byggearbejder a. Gersagerparken Udskiftningen af stigstrengene i Gersagerparken er tilendebragt og der har været afholdt afleveringsforretning. Arbejdet er gennemført meget tilfredsstillende og er afholdt inden for den givne budgetramme. Det endelige byggeregnskab er under udarbejdelse og kreditforeningslån til dækning af omkostningerne til afløsning af byggelånet er under hjemtagelse. Da omkostningerne endnu ikke er afløst af et kreditforeningslån, er omkostningerne fortsat budgetmæssigt placeret på konto 116, men vil efterfølgende blive overført til konto 125. Renoveringen af stigstrengene er afsluttet. Der er en budgetoverskridelse på ca. kr. 1.2 mill som følger af en nødvendig udskiftning af hovedventilen i samtlige opgange. Der er gennemført en isolering af en nordgavl og der foretages referencemålinger, med henblik på at kunne dokumentere den forventede effekt på bedre indeklima i lejlighederne. Der vil meget snart blive afholdt et møde med den rådgivende ingeniør således, at det videre arbejde med isoleringen kan blive iværksat.

3 To større nødvendige renoveringsprojekter er under behandling for tiden. Det første er udskiftning af lister i døre og vinduer således, at lejlighederne bliver tætte og varmespild kan undgås. Det andet projekt er isolering af facaderne, hvor der nu gennemføres en tætning af 2 gavle med henblik på at indhente den nødvendige viden til udarbejdelse af det endelige projekt. Omkostningerne vil andrage ca. kr. 6 mill og finansieringen hertil er indregnet i budgettet. Der er ikke sat pris på omkostningerne til efterisoleringen, b. Grønlykkeparken Rørudskiftningen i Grønlykkeparken er gennemført og byggeregnskab er udarbejdet.. Også her afholdes udgifterne inden for den budgetterede økonomi og kreditforeningslånet er under hjemtagelse. c. Hedelyparken Landsbyggefonden er tilskrevet angående støtte til gennemførelse af udbedringen af skaderne på facaderne. Svar herfra afventes fortsat. Afsluttet. Byggeregnskabet udviser en mindre besparelse i forhold til budgettet for renoveringen. 25 Udlejningsstatistik Gersagerparken: i alt 60 svarende til 8,99 % i alt 66 svarende til 9,9 % i alt 67 svarende til 10,07 % i alt 78 svarende til 11,69 % (heraf 19 svarende til 2,85 % interne) til dato i alt (tallene foreligger til mødet) Skoleholmen: i alt 1 svarende til 10 % i alt 4 svarende til 40 % i alt 0 svarende til 0 % i alt 1 svarende til 10 % til dato i alt (tallet foreligger til mødet) Hedelyparken: i alt 20 svarende til 7,81 % i alt 32 svarende til 12,5 % i alt 17 svarende til 6,46 % i alt 22 svarende til 8,95 % (heraf 4 svarende til 1,6 % interne) til dato i alt (tallet foreligger til mødet)

4 Grønlykkeparken: i alt 64 svarende til 24,06 % i alt 43 svarende til 16,16 % i alt 51 svarende til 19,24 % i alt 33 svarende til 9,04 % (heraf 4 svarende til 1,1 % interne) til dato i alt (tallet foreligger til mødet) 26 Sager under behandling a. Personaleforhold Status i personalesituationen. PF orienterede om ændringerne i den generelle administrative struktur. Hensigt med en styrkelse af ejendomskontorerne i Gersagerparken og Grønlykkeparken er at tilsikre en effektiv servicering af afdelingernes beboere samt styrke mulighederne for opfyldelse af de stadigt stigende krav til kontrol og indberetning af data til de offentlige myndigheder. For så vidt angår administrationskontoret arbejdes der på en styrkelse af de regnskabsmæssige funktioner efter Berit Olssons fratrædelse. b. Hybler m.v. Greve Kommune har anket Roskilde Byrets afgørelse til Østre Landsret. Forhandling den c. Hjemmesiden Hjemmesiden er under genopbygning i et nyt format. Der er p.t. opdateringsproblemer. Der er en stor efterspørgsel på referater fra de forskellige møder. Hjemmesiden er under genopbygningen og det har medført problemer med at få referater overført fra den gamle hjemmeside og med at få de efterfølgende referater indlæst rettidigt. Administrationen vil i samarbejde med formandsskabet arbejde videre med at få hjemmesiden gjort operativ hurtigst muligt.

5 27 Sager til orientering a. Partnerskabsaftale Intet b. Fjernvarme Med virkning fra 1. juli 2014 har VEKS sænket priserne. Den variable pris er ændret fra Kr. 397,30 pr. MWh til kr. 343,98 pr. MWh. Den faste pris er ændret fra samlet kr ,- til Kr ,- i alt Kr ,-. Ifølge VEKS er årsagen bortfald af forsyningssikkerhedsafgiften for biomasse og dermed billi-gere varme fra Vest forbrænding end forudsat i VEKS s budget. Budgetopfølgning 2014 Halvårsregnskabet viser at de 2 net har en robust økonomi. Budgetterne viser den 31. december 2014, at HF nettet har en budgetteret overdækning på Kr ,- og GSF nettet har en budgetteret overdækning på Kr ,-. Overdækningerne forudsætter prisreduktion fra VEKS og fastholdelse af GF salgspriser. Årsagen til den store overdækning er for begge net, er prisnedsættelsen fra VEKS. I GSF nettet er der herudover investeringsbidrag fra udbygningen af Agergårdshaven på Kr ,00 og GGS sær tarif på Kr ,00. Sidstnævnte reduceres i mindre grad ved et forøget ledningstab. Budgetterne og halvårsregnskab er kvalitetssikret af Global Revision. GF har pt. ingen anvendelig kompetence til rådighed for opgaven. I 2015 laves et samlet budget og regnskab for HF nettet og GSF nettet. For at de 2 net kan starte ligeværdigt i 2015 foreslås, at ændre de variable priser pr. 1.september 2014 således, at den budgetterede over/underdækning er ens i de 2 net indenfor ca. kr ,-. Med udgangspunkt i at den budgetterede over/underdækning skal være Kr. 0,00 foreslås de variable priser ændret til Kr. 204,35 for HF nettet og Kr. 244,10 for GSF nettet. De nuværende priser er for

6 HF nettet Kr. 396,00 og for GSF nettet Kr. 384,00 for storforbrugerne og kr. 450,00 for småforbrugerne. Den gennemsnitlige pris for året er i HF nettet kr. 318,84 og i GSF nettet kr. 328,58. Forskellen mellem de 2 net er således på årsbasis under kr. 10,00. Priserne er ex. moms. Ændringen af budget 2014 foreslås at have virkning fra 1. sep-tember For at prisændringen kan træde i kraft skal der anmeldes nye budgetter og tariffer til Energitilsynet. 28 Meddelelser a. Formanden Ingen yderligere meddelelser. b. Administrationen Ingen yderligere meddelelser. c. Gersagerparken Der har været afholdt beboermøde i Gersagerparken, hvor hele bestyrelsen blev genvalgt. Ved valget til aktivitetsvalget var der 10 personer der søgte opstilling til kun 5 pladser. Det blev vedtaget at henkastet affald vil blive fjernet af ejen-domsfunktionærerne og regningen for dette vil blive opkrævet hos den enkelte beboer. Forslaget om direkte valg til repræsentantskabet blev nedstemt. Alle forslag som bestyrelsen havde indstillet eller kunne tilslutte sig blev vedtaget. Bestyrelsen har besluttet at beboerne nu også kan adoptere en blomsterkumme hvis de efterfølgende selv står for vedligeholdelsen. Der skal tages en fornyet kontakt til E-Gain vedrørende var-meproblemerne Bestyrelserne vil ikke gå ind i en ny fyringssæson uden at der bliver taget fat om problemet. Det skal ligeledes være muligt for den enkelte beboer at vælge den temperatur som ønskes i lejligheden. Der er stor utilfredshed med Brunata Det blev besluttet at administrationerne skal udarbejde skriftlig klage til firmaet, således at de bliver presset maksi-

7 malt. Der er allerede aftalt møde mellem GB, BS61 og Brunata torsdag den 18. september, hvor kritikken også vil blive gentaget. Der er udført nogle prøver på lukning/tætning mellem de nye facadeelementer og de gamle betonflader. I den forbindelse bliver der opsat temperaturloggere i flere lejligheder på både 1., 3. og 5. sal, samt på den udvendige side af gavlene. Loggerne vil indsamle data indtil tidligst 1. maj Der vil blive foretaget to tilsyn og dataindsamling i perioden Prisen herfor er kr Der var kr i kunstfonden, som med de nyeste indkøb er opbrugt. Restfinancieringen til kunstindkøbene dækkes forholdsmæssigt mellem afdelingerne og selve aktiviteten dækkes af aktivitetsudvalgets budget. Det skal undersøges nærmere hvordan det er muligt at lave en ny kunstfund mellem afdelingerne fremadrettet. PH foreslog, at der på det kommende seminar drøftes, at afdelingernes husordener i videst muligt omfang koordineres. d. Hedelyparken På beboermødet i Hedelyparken blev spørgsmålet om hjertestartere taget op. Udskiftningen af hoveddøre er en succes, hvor man nu er i gang med anden runde. Tages op på næste møde. e. Grønlykkeparken CJ oplyste, at den nye administrative struktur fungerede særdeles godt i Grønlykkeparken. Der er ligeledes i samarbejde med Greve Kommune og ESL iværksat et særligt lærling forløb for en ung ny medarbejder, hvor Tove S. Olsen er mentor. f. Ejendomsinspektør JTO rejste problemstillingen vedrørende ansatte, der samtidigt har bopæl i afdelingen. Tages op på næste seminar.

8 g. Tillidsrepræsentant Ingen meddelelser. 29 Mødekalender 2013/14 Tages op på næste møde. a. Organisationsbestyrelse. 20. november 2014, kl Inga melder fra til dette møde. b. Repræsentantskabsmøder. 27. november 2014, kl (valgmøde) 26. maj 2014, kl (Regnskabsmøde) 27. november 2014, kl (valgmøde) c. Afdelingsmøder 3. september 2014 kl Gersagerparken 16, september 2014 kl Hedelyparken 25. september 2014 kl Grønlykkeparken Kun mødet den 27. november 2014 udestår. Alle møder afholdt 30 Eventuelt Der var intet til eventuelt- Per Felby Rainer Petersen Carl Jensen Preben Husted Referent Formand Næstformand Næstformand Marianne Carentius Inga Ellborg Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem

9

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 20. november 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 20. november 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve Referat af Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 20. november 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve 25. november 2014 Deltagere: Øvrige: Rainer Petersen (RP), Carl

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve 9. juni 2015 Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve Deltagere: Øvrige: Rainer Petersen (RP), Preben Husted (PH) afbud,

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve 8. juni 2015 Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve Deltagere: Øvrige: Rainer Petersen (RP), Preben Husted (PH) afbud,

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. februar 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. februar 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. februar 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve 19. februar 2015 Deltagere: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben Husted

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl. 17.30 i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve 18. maj 2017 Deltagere: Øvrige: Afbud: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 15. februar 2017 kl i Gersagerparken 165, 2670 Greve

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 15. februar 2017 kl i Gersagerparken 165, 2670 Greve Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 15. februar 2017 kl. 18.00 i Gersagerparken 165, 2670 Greve 16. februar 2017 Deltagere: Øvrige: Afbud: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. november 2015 kl i på administrationskontoret, Gersagerparken , 2670 Greve

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. november 2015 kl i på administrationskontoret, Gersagerparken , 2670 Greve 25. november 2015 Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. november 2015 kl. 18.00 i på administrationskontoret, Gersagerparken 165-167, 2670 Greve Deltagere: Øvrige: Rainer Petersen (RP),

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup.

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Brøndby, den 31. august 2015 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Deltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013/2014

Bestyrelsens beretning 2013/2014 Bestyrelsens beretning 2013/2014 Indledning Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden 1. oktober 2013 til 30. september 2014 samt enkelte sager efter denne

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 11. november 2013 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Tirsdag den 29. oktober 2013

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Anders Enevoldsen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen,

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Organisationsbestyrelsen:

Organisationsbestyrelsen: Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 14. december 2011, kl. 19.00 i, Store Hus, selskabslokalerne, Sadelmagerporten 2, kælderen, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Næstformand Jan Lemser, Bitten

Læs mere

DAGSORDEN. Der var repræsenteret 52 husstande, svarende til 104 stemmer. Ad 1.

DAGSORDEN. Der var repræsenteret 52 husstande, svarende til 104 stemmer. Ad 1. År 2012, den 18. september kl. 19.00, afholdtes ordinært beboermøde i BS 61, afdeling Hedelyparken, i beboerhuset, Hedelyparken 61, 2670 Greve, med følgende DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj Boligselskabet Domea Vordingborg Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00 i Strandgårdens bestyrelseslokale beliggende Strandgade 2, 4760 Vordingborg. Dagsorden: 1

Læs mere

Dagsorden. #JobInfo Criteria=KABside1# Avedøre Boligselskab Møde den 14. december 2011 Udsendt den 1. december Indholdsfortegnelse

Dagsorden. #JobInfo Criteria=KABside1# Avedøre Boligselskab Møde den 14. december 2011 Udsendt den 1. december Indholdsfortegnelse Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 14. december 2011, kl. 19.00 i, Store Hus, selskabslokalerne, Sadelmagerporten 2, kælderen, Hvidovre Indholdsfortegnelse 1. Forretningsorden for bestyrelsen...

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 30. april 2019 kl. 13.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 12. oktober 2018 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde onsdag 10. oktober 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 7. marts 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde mandag d. 4. marts 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til formøde til repræsentantskabsmøde. Torsdag den 19. marts 2015 kl. 17.00. Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers

Dagsorden til formøde til repræsentantskabsmøde. Torsdag den 19. marts 2015 kl. 17.00. Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers A/B Gudenå Dagsorden til formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 19. marts 2015 kl. 17.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers Dagsorden til formøde til repræsentantskabsmøde i

Læs mere

Presse http://beboerbladet.dk/artikler/nyhed/borgersnak-med-brugere-af-tunellen-til-waves-i-gersagerparken/

Presse http://beboerbladet.dk/artikler/nyhed/borgersnak-med-brugere-af-tunellen-til-waves-i-gersagerparken/ Bestyrelsesmøde Indkalder: Preben Husted Referent: Preben Husted Inviterede: John T. Olsen Per Felby BS61 Deltagere: Afdelingsbestyrelsens medlemmer + suppleanter Afbud: Leif ferie Dagsorden: Orientering

Læs mere

Sund i Greve den 29.maj. kl. 15.00 Ældrekørsel er repræsenteret. Vi holder os i småtingsafdelingen, hvad angår foldere.

Sund i Greve den 29.maj. kl. 15.00 Ældrekørsel er repræsenteret. Vi holder os i småtingsafdelingen, hvad angår foldere. Bestyrelsesmøde Indkalder: Preben Husted Referent: Niels Kjøller Inviterede: John T. Olsen Per Felby BS61 Deltagere: Afdelingsbestyrelsens medlemmer + suppleanter Afbud: Per Felby Dagsorden: Orientering

Læs mere

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61)

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Vedtægter for den almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61). Stk. 2. Organisationen

Læs mere

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 2. december 2004 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Temamøde for Lyngby Boligselskabs organisationsbestyrelse den 23. november 2017, kl , på Lundtoftegårdsvej 29, st. tv Kgs.

Temamøde for Lyngby Boligselskabs organisationsbestyrelse den 23. november 2017, kl , på Lundtoftegårdsvej 29, st. tv Kgs. Temamøde for s organisationsbestyrelse den 23. november 2017, kl. 16.30, på Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Lyngby Medlemmer: Kaj Eliasen, Hanne Lentz-Nielsen, Finn Christensen, Jane Østergaard

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014

Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Organisationsbestyrelsens beretning for 2014 Indledning Bestyrelsens årsberetning vil omhandle de vigtigste forhold og beslutninger for perioden 1. januar 2014 til 31. december 2014, samt enkelte sager

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 9. maj 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:00 Birkerød d. 10. maj 2019 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag, den 25. november 2014, kl. 18.00 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen Referat fra regnskabsmøde med organisationsbestyrelsen, tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 på Næsbyhoved Skov, Odense. Til stede: Fra administrationen: Formand

Læs mere

Referat 17. marts 2013

Referat 17. marts 2013 I bestyrelsen: Fra administrationen Inviteret: Dagsorden: Referat 17. marts 2013 af ekstraordinært selskabsbestyrelsesmøde torsdag den 14. marts 2013 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet i Lindeholmen 2, 2680

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 18-06-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Birkerød d. 4. december 2018 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 17-12-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2012 Referat af: Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid: onsdag

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl. 17.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Bo Jensen, Dorthe Guldbrandsen, Gunver Kreipke, Jannik Andresen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 28. november 2013 Referat Mødeart: Ekstraordinært afdelings- og organisationsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødedato: Tirsdag den 26. november 2013 Mødetidspunkt: kl.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-02-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Svend Lyster, Orla Neumann,

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10 Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: David Nielsen-Ourø, Flemming Jensen, Svend Lyster, Orla Neumann og Niels-Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Karlstrup Boligselskab

Karlstrup Boligselskab Karlstrup Boligselskab af 1. november organisationsbestyrelsesmøde mandag, den 8. november kl. 16.00 i beboerhuset, Druemarken 2680 Solrød Strand I bestyrelsen: Per Bringsjord (PB), Bruno Jessen (BJ),

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal Repræsentantskabsmøde torsdag den 30. november 2017 kl. 17.00 på Karlebo Kro, Karlebovej 10, Kokkedal Til stede: Henrik Harsberg, John Resting, Bettina Pagh, Linda Storgaard, Helge From, Paul Tempels,

Læs mere

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010 Hillerød Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde onsdag den 29. september 2010, kl. 16.00 På Axel Jarls Vej 12, Hillerød Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 28. oktober 2015, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup

Repræsentantskabsmøde onsdag den 28. oktober 2015, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Repræsentantskabsmøde onsdag den 28. oktober 2015, kl. 17.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Bo Jensen, Gunver Kreipke, Ingelise Pedersen, Ivan Graven

Læs mere

Den udførte revision har ikke givet anledning til bemærkninger eller anbefalinger til forvaltningen.

Den udførte revision har ikke givet anledning til bemærkninger eller anbefalinger til forvaltningen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. februar 2012, kl. 18.30 Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 25. januar

Læs mere

Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. maj 2019 kl

Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. maj 2019 kl A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 14. maj 2019 Referat udsendt den 23. maj 2019 BMR Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 21. maj 2019 kl. 17.30 Mødested: Driftscentret, Dronningborg

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. JUNI 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. JUNI 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Bestyrelsen: Susan Egede, Merete Kjær, Tonni Munkberg, Jan Kragh og Tommy Hjuler. Afbud: Fra KAB: Driftschef

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat. Den 6. maj 2015

Referat. Den 6. maj 2015 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Sionsgade 26 kld. 2100 København Ø Mødedato: 5. maj 2015 Mødetidspunkt: kl. 19.00

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 11. december 2018 til ordinært møde mandag 10. december 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-04-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen.

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott Varmemester Claus Kæstel Freddy Rasmussen Mads Greve Tina Laursen Knud Petersen Aase Birthe Stisen Afbud fra David Oszlak,

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V den 2. februar 2015, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V Til stede: Afbud: Fra KAB: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Michael Quist, Erik Moesby Nordstrøm, Thomas Jensen,

Læs mere

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund.

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund. Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 24. februar 2012 kl. 16.00 lørdag den 25. februar 2012 kl. 13.00 Prindsen i Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde Bestyrelsen Bjørn Petersen, Karen Levin

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 28. oktober 2015 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. november 2016 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid torsdag

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Niels Klausen

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bethina J. Lorentzen Niels Klausen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 1. oktober 2014 kl. 9.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Tværvej, Billund Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Svend Erik Jensen Klaus Nielsen

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Boligselskabet Vissenbjerg

Boligselskabet Vissenbjerg Boligselskabet Vissenbjerg Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i Fælleshuset på Hesbjerglund, 5492 Vissenbjerg. Dagsorden: 1 Boligselskabet Vissenbjerg...

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl. 19.00 i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Til stede: Carsten Groth-Rasmussen, Mogens Bentzen, Birgit Bilstrup, Hanne S. Hjortby,

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål Vedtægter for den selvejende almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve. Stk. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden for bestyrelsesmøde Tirsdag den 15. januar 2013 kl. 16.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Dagsorden bestyrelsesmøde Vorup Boligforening af 1945-15.01.2013 side

Læs mere

Indkaldelse til 1. juni 2012

Indkaldelse til 1. juni 2012 Indkaldelse til 1. juni 2012 konstituerende selskabsbestyrelsesmøde lørdag den 9. juni 2012 kl. 09.00 bestyrelseslokalet i Lindeholmen 2, 2680 Solrød Strand I bestyrelsen: Fra administrationen Dagsorden:

Læs mere