REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER"

Transkript

1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udj^ives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben og -segl samt fornyelser, udslettelser, overdragelser og andre ændringer i stedfundne registreringer. Abonnementsjirisen for årgangen er 25 kr. Abonnement modtages af alle postkontorer. I direktoratet for patent- og varemærkevæsenet, København, sælges enkelte numre for en pris af 50 øre for hvert påbegyndt antal 4 sider, nummeret indeholder. Nr årgang maj A. Registrerede mærker. Fællesmærker. Reg nr. 5. Amiieldt den 6. april 1957 FAMr)OMYC^IN kl. 10 af Sundhedsstyrelsen, København, og registreret den 4. maj s. å. for lægemidler. Retten til at benytte mærket tilkommer medicinalfabrikker, der har fået sundhedsstyrelsens tilladelse til at forhandle et lægemiddel under mærket, endvidere landets apotekere, hospitalsapotekere, dispenserende dyrlæger, de i apotekerlovens 67 ommeldte kontrollerede laboratorier samt handlende, der sælger stoffet Oleandomycin til nogen af de ovennævnte. Hvis de af sundhedsstyrelsen for mærkets anvendelse givne regler overtrædes, har sundhedsstyrelsen påtaleret. Reg nr. 6. Anmeldt den 6. april 1957 kl. SPHEROMYCIN 10"i af samme, og registreret den 4. maj s. å. for lægemidler. Retten til at benytte mærket tilkommer medicinalfabrikker, der har fået sundhedsstyrelsens tilladelse til at forhandle et lægemiddel under mærket, endvidere landets apotekere, hospitalsapotekere, dispenserende dyrlæger, de i apotekerlovens 67 ommeldte kontrollerede laboratorier samt handlende, der sælger stoffet Spheromycin til nogen af de ovennævnte. Hvis de af sundhedsstyrelsen for mærkets anvendelse givne regler overtrædes, har sundhedsstyrelsen påtaleret. Reg nr. 7. Anmeldt den 6. april 1957 kl. IO02 gp ^y\[s/ YCI N af samme, og registreret den 4. maj s. å. for lægemidler. Retten til at benytte mærket tilkommer medicinalfabrikker, der har fået sundhedsstyrelsens tilladelse til at forhandle et lægemiddel under mærket, endvidere landets apotekere, hospitalsapotekere, dispenserende dyrlæger.

2 194 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. de i apotekerlovens 67 ommeldte kontrollerede laboratorier samt handlende, der sælger stoffet Spiramycin til nogen af de ovennævnte. Hvis de af sundhedsstyrelsen for mærkets anvendelse givne regler overtrædes, har sundhedsstyrelsen påtaleret. Varemærker. Reg nr Anmeldt den 8. september 1949 kl. MO A NO 1155 af Farbenfabriken Bayer, fabrikation, Bayerwerk, Leverkusen, Nordrhein-Westfalen i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 4. maj 1957 for aftrykmasse til tandlægebrug. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 4. marts 1957 kl. ll^e af TpFIFT Spraying Systems Co., a Corporation of the State of Illinois, J fabrikation. Bellwood i Illinois i De Forenede Stater, og registreret den 4. maj s. å. for strålerørspidser, dele heraf samt tilbehør hertil. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt d. 7. marts 1957 kl af Aktieselskabet Korn- og Foderstof Kompagniet, handel, Odense, og registreret den 4. maj s. å. for foderblandinger til svin. iao) to SVINEFO^S Reg nr Anmeldt den 8. marts 1957 kl. 10 af Einar logan Sørensen, håndværk og handel, Hellerup, og registreret den 4. maj s. å. for alle slags ure samt smykker af guld og sølv. Reg nr Anmeldt den 8. marts 1957 kl. 11^6 af apfi lum Société Monsavon-L'Oréal, fabrikation og handel, Paris i Frankrig, og registreret den 4. maj s. å. for parfumerivarer og skønhedsmidler, kosmetiske præparater, præparater til hårpleje, især præparater på basis af aktive kationer til behandling af skæl i hovedbunden. Mærket er i henhold til anmeldelse af 11. december 1956 registreret i Seine under nr i klasse 3 for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København.

3 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 195 Re^ nr Aktiebolaget Svenska Tobaksmonopolet, fabrikation og handel, Stockholm i Sverige, og registreret den 4. maj s. å. for alle slags tobaksvarer. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. Anmeldt den 8. marts 1957 kl af ro le ro Reg nr Anmeldt den 8. marts 1957 kl af SERENAD samme, og registreret den 4. maj s. å. for alle slags tobaksvarer. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. Reg nr Anmeldt d. 22. marts 1955 kl af F. Farr & Co. Limited, fabrikation, London i Storbritannien, og registreret den 4. maj 1957 for metervarer af uld, uldgarn eller hår, behandlet efter London-Shrunk metoden. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 5. september 1955 kl af Alkor-Werk Karl Lissmann Kommandit-Gesellschaft, fabrikation og handel, Munchen-Solln i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 4. maj 1957 for kunstlæder, skind og lædererstatningsstoffer til anvendelse i skotøjsfabrikationen og til fremstilling af automobil- og cykeltilbehør, rejserekvisitter, sadelmagervarer, polstrede varer, gulvbelægningsmateriale, gardiner, portierer, måtter, sejl og sække, alt fremstillet af kunstlæder, skind og lædererstatningsstoffer, kunststoffolier, -baner og -slanger som halvfabrikata, navnlig til fremstilling af beklædningsgenstande, til fremstilling af polstrede varer og som tilbehør til tapetsererarbejder samt til fremstilling af gardiner, portierer, måtter, sejl og sække, skumstofplader og -baner af natur- eller kunstprodukter som halvfabrikata, isoleringsmidler, polsterfyldstoffer af porøse gummi- og kunststofprodukter, rå- og halvstoffer til papir-, pap- og kartonfremstilling, tapeter og andre vægbeklædningsmaterialer samt filtererstatninger af kunststoffer. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København.

4 196 Reg nr Anmeldt den 10. november 1955 Al RAMY^INJ kl af The Upjohn Company, fabrikation, Kala- AAI I I V-*MN mazoo i Michigan i De Forenede Stater, og registreret den 4. maj 1957 for antibiotica og antibiotiske præparater til farmaceutiske formål. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. Reg nr Anmeldt den 10. november 1955 kl af International Business Machines Corporation, a " E D P M " Corporation of the State of New York, fabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret den 4. maj 1957 for maskiner til behandling af regnskabsmæssige, statistiske og videnskabelige data, elektroniske maskiner til behandling af data, hovedbestanddele af de nævnte maskiner, nemlig centrale enheder til behandling af data, enheder til opbevaring af registrerede data, enheder til fortolkning af registreringskort samt styringsindretninger hertil, enheder til gennemhulning af hulkort samt styringsindretninger hertil, enheder til opbevaring af data på magnetiske bånd, båndreguleringsenheder, enheder til trykning samt styringsindretninger hertil, katodestrålerørsapparater til registrering af udgangseffekt og bogholderimaskiner. Mærket er i henhold til anmeldelse af 24. oktober 1955 registreret i Washington den 22. maj 1956 under nr i klasse 26 for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt; Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 19. december 1955 kl. MII TOWN 12"3 af Carter Products O. S. Inc., fabrikation og handel, New York i De Forenede Stater, og registreret den 4. maj 1957 for farmaceutiske præparater i form af piller, tabletter eller pulver eller i flydende form til intravenøs indsprøjtning, alt til brug ved behandling af spændingstilstande, som muskelafslappende eller krampemodvirkende midler. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg nr Anmeldt den 27. marts 1956 kl. \/A I J 1^ A Sj 1140 af Canodan A/S, fabrikation, København, og registreret den 4. maj 1957 for siloer og tilbehør hertil, herunder silolukker, belastningsindretninger og belastningsapparater. Registreringen omfatter ikke spil til siloer. Reg nr Anmeldt den 4. august 1956 kl. llso af Diehl Manufacturing Company, fabrikation og handel, Bridgewater Township i New Jersey og New York i De Forenede Stater, og registreret den 4. maj 1957 for elektromotorer, elektriske generatorer, elektriske ventilatorer, elektriske luftblæ ietll sere, styreorganer for elektromotorer derunder elektriske kontakter og rheostater, friktionskoblinger for elektromotorer og symaskiner, elektriske transformatorer, elektriske afbrydere, elektriske kontaktdåser og

5 Registreringstidende for vare- og fællesmærker skabe, elektriske kondensatoraggregater, elektriske støvsugere og dele deraf, elektriske lampefatninger, elektriske lysarmatiirer, elektriske håndboreniaskiner, elektriske bænkslibemaskiner og iidsugningsventilatorer. Mærket er i henhold til anmeldelser af 12. maj 1950 og 21. april 1951 registreret i Washington under nr i klasserne 21, 23 og 34 for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. Reg nr Anmeldt den 3. november P D D A M ^ I IO I 1956 kl af G. D. Searle & Co., a corporation øf the State of Delaware, fabrikation, Chicago i Illinois i De Forenede Stater, og registreret den 4. maj 1957 for præparater til behandling af mave- og tarmsamt lever- og galdeforstyrrelser. Fortrinsret er begært fra den 15. oktober 1956, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i De Forenede Stater. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København, Reg nr Anmeldt den 12. november 1956 kl. CCI OPAM 1158 af Ilford, Limited, fabrikation, Ilford i Essex i Stor- i-v^ /AIN britannien, og registreret den 4. maj 1957 for lysfølsomme fotografiske films. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg nr Anmeldt den 30. november 1956 kl, 12"^ TOPA^F af Erik Andersen, handel, København^ og registreret den 4. maj 1957 for vine, derunder særlig shcrryvin. Reg nr Anmeldt den 5, december 1956 kl. 10 af Firmaet Winex V. K. M. Nilsson, handel, Malmo i Sverige, og registreret den 4. maj 1957 for konvolutter. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentbureauerne for Industri og Håndværk v. ingeniør K. Gram, København. Reg nr Anmeldt den 12. december 1956 Dl I(^\/YTPY kl af Société Rhovyl, fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 4. maj 1957 for tekstiltråd, garn, vævede stoffer (dog ikke forbindstoffer) og beklædningsartikler i form af trikotagevarer. Mærket er i henhold til anmeldelse af 14. november 1956 registreret i Paris under nr.

6 198 Registreringstidende for vare- og fællesmærker i klasserne 23, 24 og 25 bl. a. for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 14. november 1956, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Frankrig. Som fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor A/S, København. Reg nr Anmeldt den 17. januar POMFO Il II IF 1957 kl. 10<>3 af Toms Fabrikker A/S, fabri- I JVJLIC kation, København, og registreret den 4. maj s. å. for alle varearter (med undtagelse af tobaksvarer). Reg nr Anmeldt den 1. februar 1957 kl. 10^2 Yj jtp af Firmaet Isocryl ved E. Traugott Olsen, fabrikation, I LI I L Roskilde, og registreret den 4. maj s. å. for plane og bølgeformede acrylplader, der anvendes som ovenlys i tage eller til hele tagbelægninger. Reg nr Anmeldt den 4. februar 1957 kl. lo^o af r^l^rom Firmaet I. D, Fliigger, Indeh. Mich. Schnack, handel, København, og registreret den 4. maj s. å. for klæbemiddel til fliser, plader og mosaik, materiale til udfyldning, udbedring og finpudsning af puds, træbeton, beton og gipsplader. Reg nr Anmeldt den 7. februar 1957 kl. IQic af Firmaet J. P. Jeppesen, Lolland-Falsters Kaffe- & Tehandel, indeh. E. P. Jeppesen, handel, Nykøbing F, og registreret den 4. maj s. å. for kaffe. ^kaffe bønne

7 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 199 Reg nr Anmeldt den 15. februar 1957 kl. lo-s af Thorengaard's Kontormontering A/S, handel, København, og registreret den 4. maj s. å. for kantinemøbler af træ, stål og plastic samt forskellige kombinationer heraf. Reg nr Anmeldt den 21. februar 1957 kl. 10 af ^(^1 I IP S.M.Jensen & Co. A/S, fabrikation, Odense, og registreret den 4. maj s. å. for beklædningsgenstande. Stjerne MEIADE Reg nr Anmeldt den 1. marts 1957 kl. lo"^ af Firmaet Odense Konservesfabrik v/ H. Handwerk Jensen, fabrikation, Odense, og registreret den 4. maj s. å. for marmelade og syltetøj. Reg nr Anmeldt den 14. marts TARKKPWARMIFR 1957 kl af Firmaet Nitsche & Gunther, ' Optische Werke K.-G., fabrikation, Diisseldorf i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 4. maj s. å. for alle varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Højesteretssagfører K. Holm-Nielsen, København.

8 i 200 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 1. marts 1957 kl. 11 af Hermann Hansen, fabrikation, Ballerup, og registreret den 4. maj s. å. for skumgummi. Reg nr Anmeldt den 4. marts 1957 kl. FTOPH Yl ATF 1151 af Michel Louis Delalande, fabrikation og han- wt del, Paris i Frankrig, og registreret den 4. maj s. å. for farmaceutiske, veterinære, hygiejniske og diætetiske produkter, plastre, forbindstoffer og desinfektionsmidler. Mærket er i henhold til anmeldelse af 23. november 1956 registreret i Paris under nr i klasse 5 for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 23. november 1956, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Frankrig. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Reg nr af A/S Dansk Shell, fabrikation og handel, København, og registreret den 4. maj s. å. for naturlig og syntetisk harpiks, kemiske produkter til brug i plasticfabrikationen, plastic i form af vædsker, pulvere, granulater og plader. Anmeldt den 5. marts 1957 kl. ll^i ^ARP)! IR A PORT Al FTTA Reg nr Anmeldt den 8. marts 1957 kl af Philips Industri og Handels A/S, fabrikation og handel, København, og registreret den 4. maj s. å. for transportable radioapparater. Reg nr Anmeldt den 19. marts 1957 kl. 10f2 af LITORY Firmaet Th. Linneberg, fabrikation, Ikast, og registreret den 4. maj s. å. for herre-, dame- og børneunderbeklædning.

9 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 201 Reg nr Anmeldt den 8. marts 1957 kl af A/S Cudoglas, fabrikation, Korsør, og registreret den 4. maj s. å. for isolerende dobbeltriider og andre genstande fremstillet af tavleglas. CUDO Reg nr Anmeldt den 13. marts 1957 VA/^NJDPR 1^1^^ kl. 11 af Madsen & Wivel A/S, handel, København, WWINL^CrV IXlOO og registreret den 4. maj s. å. for kosmetiske præparater, herunder læbestifter. % 5> ntnnnonr VESTERGADE 39 JERNBANEG.6 FYNS STØRSTE MØBEL &TÆPPEHUS Reg nr Anmeldt den 14. marts 1957 kl. IQoi af Orientalsk Tæppelagers Eft. Odense A/S, handel, Odense, og registreret den 4. maj s. å. for boligmonteringsudstyr, herunder møbler, gardiner og tæpper. Reg nr Anmeldt den 20. marts 1957 kl. 10"5 Al A Cl D af Archibald Low & Sons Limited, fabrikation, Glasgow i Storbritannien, og registreret den 4. maj s. å. for tremmegulve og trappetrin af metal. Som fuldmægtig er anmeldt: Civilingeniør Th. Ostenfeld, København. Reg nr Anmeldt den 25. marts 1957 kl. 10"4 af Søren SAM I Anders Marius Jensen, fabrikation og handel, Stenrøgel pr. Kjellerup, og registreret den 4. maj s. å. for alle slags metalvarer og trævarer, tørv og andet brændselsmateriale indeholdende tørvemasse, tørvestrøelse samt muldblandinger til potteplanter og gartneribrug.

10 202 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 14. marts 1957 kl af W. M. Still & Sons Limited, fabrikation, London i Storbritannien, og registreret den 4. maj s. å. for automatiske maskiner til udlevering af drikkevarer, ikke-alkoholiske drikke og præparater til fremstilling af sådanne drikke. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg nr Anmeldt den 14. marts 1957 kl af samme, og registreret den 4. maj s. å. for automatiske maskiner til udlevering af drikkevarer, ikke-alkoholiske drikke og præparater til fremstilling af sådanne drikke. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Røg nr Anmeldt den 20. februar 1957 kl af A/S Benham, fabrikation og handel, København, og registreret den 4. maj s. å. for alle varearter (med undtagelse af forarbejdet tobak). Røg nr Firmaet E. Nobøl, fabrikation og handel, København, og registreret den 4. maj s. å. for råtobak og forarbejdede tobaksvarer, cigaretpapir samt artikler for rygere. Anmeldt den 22. februar 1957 kl. lo^^ af fiffe l Røg nr Anmeldt den 22. februar 1957 kl. BUTTERFLY 10^4 af sammø, og registreret den 4. maj s. å. for råtobak og forarbejdede tobaksvarer, cigaretpapir samt artikler for rygere. Røg nr Anmeldt den 18. juli 1956 kl. 10 af S _nam \ Firmaet Ivar Mikkølsøn, handel, København, og registreret den 4. maj 1957 for foderstoffer.

11 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 203 Reg nr Anmeldt den 19, februar 1957 kl. 12"2 af Henning Schrøder, fabrikation og handel, København, og registreret den 4. maj s. å. for alle varearter. SEND EN VINLIG HILSEN Reg nr Anmeldt den 23. februar 1957 kl. lli«af Vilh. Christiansen A/S, fabrikation og handel, København, og registreret den 4. maj s. å. for alle varearter. B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m. v. Fornyede er i medfør af lov nr. 101 af 7. april : Reg nr. 183, Reg nr. 160, 169, Reg nr. 400, 402, 404, Reg nr. 401, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 410, 412, 413, 414, 416, Reg nr. 170, 560, 561, 564, 565, 566, 568, 570, 571, 572, 573, 574, 575, 576.

12 204 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Udslettede er i medfør af samme lovbestemmelse: Reg nr. 33, 34, Reg nr. 58, Reg nr. 91, 100, 102, 112, Reg nr. 90, 93, Reg nr. 172, 173, 175, 176, 180, 182, 185, 186, 188, 189, 190, 191, 195. Overdragne er i medfør af samme lovs 8: Reg nr. 676 fra Adolf Lorenzen, Sønderborg, til Else Lorenzen, København, Reg nr. 676 fra Else Lorenzen, København, til P. J. Røssel, København, Reg nr. 676 fra P. J. Røssel, København, til Gunnar Hansen, Herlev, Reg nr fra H. Pinholt, København, til Per Seidenfaden, København, Reg nr fra Per Seidenfaden, København, til Julie Pinholt, København. Ændring af navn: Reg nr. 438, reg nr og nr fra County Perfumery Company, Limited, London i England, til County Laboratories Limited, Stanmore i Middlesex i Storbritannien. Ændring af bopæl: Reg nr og nr (Imperial Chemical Industries Limited) fra Slough i Buckinghamshire i England til London i Storbritannien. Som fuldmægtig er anmeldt: For reg nr. 308 (A/B Astra, Apotekarnes Kemiska Fabriker, Sodertalje i Sverige): Civilingeniør Carl Holtman, København, For reg nr. 887 (Firmaet Ainslie & Heilbron (Distillers), Ltd., Glasgow i Skotland): Patentkonsulent Chas. Hude, København. For reg nr. 728 (Tir-Oen Limited, Dungannon i Tyrone i Nordirland): Patentkonsulent Chas. Hude, København. Medbenyttelsesret: Reg nr og nr. 1055, reg nr. 1241, reg nr. 785, reg nr. 456 og reg nr Ifølge anmeldelse af 11. januar 1957 er der i henhold til overenskomst af 12. december 1956 tillagt Beecham-Denmark A/S, København, en medbenyttelsesret til mærket her i landet. Reg nr. 438, reg nr. 1090, reg nr og nr Ifølge anmeldelse af 11. januar 1957 er der i henhold til overenskomst af 12. december 1956 tillagt Beecham-Denmark A/S, København, en medbenyttelsesret til mærket her i landet. Trykt i Bianco Lunos Bogtrykkeri A-S, Kbhvn.

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v.

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v. 190 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg. 1953 nr. 667. Anmeldt den 2. marts 1953 kl. 1157 \A/AQUIMI ITP af J. & J. M. Worrall Limited, fabrikation, Salford i VY MOR IN LI I C Lancashire

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- I Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købeniiavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 20 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 35 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER fe Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002 Udenrigshandel 2002:7 Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Denne publikation indeholder tallene for Grønlands udenrigshandel for 1. halvår i perioden 2000-2002. Tal for 2000 er baseret

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Ugeliste Danske Varemærker. Nr årgang Ugeliste Danske Varemærker, DK

Dansk Patent Tidende. Ugeliste Danske Varemærker. Nr årgang Ugeliste Danske Varemærker, DK Dansk Patent Tidende Ugeliste Danske Varemærker Nr. 52. 2008-12-22. årgang. 2009-01-28 Ugeliste Danske Varemærker, DK Ugeliste Danske Varemærker kan rekvireres som papirkopi for kr. 150 stk. på tlf. 43

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Nr årgang Dansk Patenttidende

Dansk Patent Tidende. Nr årgang Dansk Patenttidende Dansk Patent Tidende Nr. 27. 104. årgang. 1998-07-06 Dansk Patenttidende Dansk Patenttidende Indholdsfortegnelse Almindeligt tilgængelig patentansøgninger 22 stk. 2... 770 Meddelte patenter... 771 Ansøgningsregister...

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede mærker.

A. Registrerede mærker. registreringstidende FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Ugeliste Danske Varemærker. Nr. 52. 2003-12-22-2003-12-28 Ugeliste Danske Varemærker, DK

Dansk Patent Tidende. Ugeliste Danske Varemærker. Nr. 52. 2003-12-22-2003-12-28 Ugeliste Danske Varemærker, DK Dansk Patent Tidende Ugeliste Danske Varemærker Nr. 52. 2003-12-22-2003-12-28 Ugeliste Danske Varemærker, DK Ugeliste Danske Varemærker kan rekvireres som papirkopi for kr. 150 stk. på tlf. 43 50 85 35

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

Udviklingen i beskæftigelsen efter bopæl inden for handel i Nordjylland

Udviklingen i beskæftigelsen efter bopæl inden for handel i Nordjylland Udviklingen i beskæftigelsen efter bopæl inden for handel i Nordjylland 45. 44. 43. 42. 41. 4. 39. 38. 37. 36. 35. 3 295 29 285 28 275 27 265 Handel Tendens Alle 34. 21 22 23 24 25 26 27 28 29 21 211 212

Læs mere

H. Fornyelser, udslettelser, overdragelser ni.v.

H. Fornyelser, udslettelser, overdragelser ni.v. 270 Heg. 1953 nr. 947. Anmeldt den 24. april 1953 kl. 115> al Fox Brothers & Company Limited, fabrikation, Wellington i Somerset i Storbritannien, og registreret den

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Designtidende. Nr. 12. 10. årgang. 2010-06-18 Dansk Designtidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Designtidende. Nr. 12. 10. årgang. 2010-06-18 Dansk Designtidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Designtidende Nr. 12. 10. årgang. 2010-06-18 Dansk Designtidende, DK Indholdsfortegnelse Designsager Offentliggørelse af designregistreringer... 188 Fornyelse af designregistreringer...

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 24. 14. årgang. 2005-12-23 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Certificering af ledelsessystemer for overensstemmelse med ISO 9001

Certificering af ledelsessystemer for overensstemmelse med ISO 9001 Certificering af ledelsessystemer for overensstemmelse med ISO 9001 ISO 9001:2015 indenfor sektorerne specificeret i nedenstående tabel. Specifikation af akkrediteringsområde iht. Forordning (EF) nr. 1893/2006

Læs mere

Certificering af ledelsessystemer for overensstemmelse med ISO 45001

Certificering af ledelsessystemer for overensstemmelse med ISO 45001 Bilag 1 til akkrediteringsdokument af 14-01-2019 Reg. nr. 6504 Certificering af ledelsessystemer for overensstemmelse med ISO 45001 ISO 45001:2018 indenfor sektorerne specificeret i nedenstående tabel.

Læs mere

Eksporten sendes længere væk end nogensinde

Eksporten sendes længere væk end nogensinde Den 3. december 2012 Eksporten sendes længere væk end nogensinde Dansk eksport sælges længere og længere væk fra den danske grænse. Udviklingen vil fortsætte i den kommende periode, da væksten i Europa

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Ugeliste Danske Varemærker

Ugeliste Danske Varemærker Ugeliste Danske Varemærker Nr. 01. 2001-12-31-2002-01-06. Ugeliste Danske Varemærker, DK Abonnementsprisen for årgangen er 450,- kr. Abonnement tegnes i Patent- og Varemærkestyrelsen, Helgeshøj Allé 81,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 37 ker, fællesmærker,

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende

Dansk Patent Tidende. Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende Dansk Patent Tidende Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende Dansk Patenttidende Indholdsfortegnelse Almindeligt tilgængelige patentansøgninger 22 stk. 2... 766 Ansøgningsregister... 767 Navneregister...

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

KVALITETEN AF DANSK EKSPORT

KVALITETEN AF DANSK EKSPORT i:\december 99\kvalitet-av.doc Af Anita Vium - Direkte telefon: 33 55 77 24 December 1999 RESUMÉ KVALITETEN AF DANSK EKSPORT På langt sigt er det uholdbart udelukkende at fokusere på lønudviklingen og

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Ugeliste Danske Varemærker

Ugeliste Danske Varemærker Ugeliste Danske Varemærker Nr. 29. 2002-07-15-2002-07-21. Ugeliste Danske Varemærker, DK Abonnementsprisen for årgangen er 450,- kr. Abonnement tegnes i Patent- og Varemærkestyrelsen, Helgeshøj Allé 81,

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg Kapitel 68 Varer af sten, gips, cement, asbest, glimmer og lignende materialer Bestemmelser 1. Dette kapitel omfatter ikke: a) Mineralske produkter henhørende under kapitel 25. b) Imprægneret, overtrukket

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 08. 16. årgang. 2007-04-27 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER Ticlendpn luigives af direktøren for patent- og vareniærkeva'senet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesnuerker, konmninevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direictøren for patent- og varemærkevæsenet, Købeniiavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Up-market-produkter kræver produktudvikling

Up-market-produkter kræver produktudvikling Allan Sørensen, chefanalytiker als@di.dk, 2990 6323 JANUAR 2017 Up-market-produkter kræver produktudvikling Fire ud af ti eksportkroner kommer fra up-market-produkter, som kan oppebære højere priser end

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 02. 09. årgang. 2000-01-28 Dansk Brugsmodeltidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Kobenhavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlctøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- I Nr. 46 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direictøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

1,- Lieb 1,- Lieb 1,- Perfin Nr. Pris kr. Komplet nålesæt fra 10 sæts perforator med perfinbillede H

1,- Lieb 1,- Lieb 1,- Perfin Nr. Pris kr. Komplet nålesæt fra 10 sæts perforator med perfinbillede H Perfin Nr. Kombineret oversigt- og prisliste over danske firmaperforeringer fundet perforeret på Afa-numre, jernbanemærker, julemærker, stempelmærker (De løse mærker) etc. H Pris kr. H 1 / Hjemmeværnet

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG

GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG Erhvervsudvalget ERU alm. del - Bilag 12 Offentligt GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG 11. februar 2005 /EBR/PVS Forslag til ændring af Kommissionens forordning (EF) nr. 2869/95 om de gebyrer, der

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER ^ Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede mærker. Varemærker.

A. Registrerede mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. Ivøbenhavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 27 ker, fællesmærker,

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Ugeliste Danske Varemærker. Nr. 31. 2006-07-31-2006-08-06 Ugeliste Danske Varemærker, DK

Dansk Patent Tidende. Ugeliste Danske Varemærker. Nr. 31. 2006-07-31-2006-08-06 Ugeliste Danske Varemærker, DK Dansk Patent Tidende Ugeliste Danske Varemærker Nr. 31. 2006-07-31-2006-08-06 Ugeliste Danske Varemærker, DK Ugeliste Danske Varemærker kan rekvireres som papirkopi for kr. 150 stk. på tlf. 43 50 85 35

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE L REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆI.LESMÆR K ER Tidenden udgives af dlreittøren for patent- og varemærlcevæsenet, København, og indeliolder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fa'llesma'rker,

Læs mere