DVBF DVBF Steen Spangen. Ernst Knudsen. Mads Haastrup. Lyngby-Gladsaxe Volley Carsten Olsen. Lyngby-Gladsaxe Volley Mikkel Ruhnau. Dorte Krogh.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DVBF DVBF Steen Spangen. Ernst Knudsen. Mads Haastrup. Lyngby-Gladsaxe Volley Carsten Olsen. Lyngby-Gladsaxe Volley Mikkel Ruhnau. Dorte Krogh."

Transkript

1 Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 13. maj 2016 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 11. maj 2016 kl Taastrup Idræts Center Deltagere Deltagere med stemmeret Deltagere uden stemmeret Simon Øksnebjerg Glostrup, SVBK bestyrelse & UU Jørgen Bentzen Thomas Bro-Rasmussen DVBF DVBF Steen Spangen Olsen Brøndby VK VK Vestsjælland Ernst Knudsen Haastrup Brøndby VK SVBK TU SVBK TU Thomas Skogemann Lyngby-Gladsaxe Volley Carsten Olsen Lyngby-Gladsaxe Volley Mikkel Ruhnau Mie Nonbo Holck Tobias Harpsøe Henning Gade Rosenlund, SVBK TU VLI Taastrup IK, SVBK konstitueret formand Farum VK, SVBK Formand på orlov Dorte Krogh Sohaib Per Hagbard Hansen Troels Lavritsen Michael Riis Lyngby-Gladsaxe Volley SVBK UU Ishøj Volley & Beachvolleyklub SVBK Bestyrelse & UU SVBK UU, Gentofte SVBK projektdommer Poul-Erik Møller Alternative stævner Jens Ryskov en Grøndal EV, dirigent Henrik Petersen SVBK ungdomssekretær Christina Cassone SVBK kredssekretær 22 personer var fremmødt, heraf 8 stemmeberettigede Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1 Valg af dirigent Jens Ryskov en () blev foreslået og valgt. takkede for valget og konstaterede, at alle formalia er overholdt og mødet er lovligt og rettidigt indkaldt. Dirigenten opfordrede alle til at præsentere sig når de beder om ordet. Dirigenten gav herefter ordet til formanden.

2 2 Formands- og Udvalgsberetninger Formandens beretning Tobias Harpsøe Formanden vil gerne knytte nogle ord til den skriftlige beretning har været det år vi ønskede det skulle være. Det år hvor vi skulle få styr på økonomien og oparbejde den likviditet bestyrelsen ønskede dengang den tiltrådte. Det er også vigtigt at bemærke at vi har lagt et godt budget men samtidig lagt midler til side til projekter den kommende bestyrelse skulle ønske at sætte i gang. Det skal vi fordi, på trods af at jeg personligt synes det går godt i SVBK, så er der stadig ting vi kan arbejde på at forbedre. Det håber jeg at både den nye bestyrelse og andre vil være med til at bidrage til. Derudover har vi siden sidste repræsentantskabsmøde valgt at fastansætte Christina Cassone som kredssekretær og det er vi rigtig glade for og antager at klubberne er tilfredse med det. I det forgangne år har vi også oplevet at Henning gik på orlov og undertegnet blev konstitueret formand. Vi har også sagt farvel til Carsten Olsen som bestyrelsesmedlem - mange tak for dit arbejde i bestyrelsen. Men det betyder ikke vi ligger på den lade side og vi er derfor meget glade for at have fundet nogle nye repræsentanter til den kommende bestyrelse. I min beretning har jeg også valgt at fremhæve at hvis jeg bliver valgt som formand, vil vi arbejde med de ledere og trænere især de unge der er i klubberne og sørge for der kommer flere til. For vi kan få flere børn i hallerne men vi skal også have nogle til at tage hånd om dem. Og det skal SVBK være med til at bidrage til den udvikling. Tak til Henrik og Christina for et godt samarbejde i løbet af året. Tak til bestyrelsen og udvalgene det har været en fornøjelse og nemt samarbejde. Jeg glæder mig meget til det næste år for jeg tror der er et stort potentiale der skal udforskes. Spurgte om der var kommentarer til formandens beretning og Turneringsudvalgets beretning Ernst Knudsen Havde ikke tilføjelser til den skriftelige beretning. Spurgte om der var kommentarer til turneringsudvalgets beretning og

3 Ungdomsudvalgets beretning Per Hagbard Hansen Supplerede Ungdomsudvalgets beretning ved at nævne at tallet på 1000 hold i kids og teen holder da tallet pr. 10/5 var Vi har sidste SM er om nogle uger. Spurgte om der var kommentarer til ungdomsudvalgets beretning og Dirigenten satte herefter alle beretningerne til afstemning som blev enstemmigt godkendt. 3 Fremlæggelsen af det reviderede regnskab Par Hagbard Hansen Den økonomiansvarlige, Per Hagbard Hansen, fremlagde regnskabet. Kommentarer til regnskabet: Indtægter: På indtægtssiden er der et fald på Bøder er lavere end budgetteret. Vi har lagt blødt ud med dem i starten af sæsonen. Vi udbød dommerkurser så klubberne kunne opfylde kravene, men en del blev aflyst. I foråret sendte vi en mail ud med at der vil blive skærpet på kontrollen af opfyldelse af dommerkravene. Kontingenterne er faldet. Det er lidt mere alvorligt da det er medlemsklubber vi mangler. Udgifter: Udgiftssiden er faldet endnu mere end indtægtssiden er faldet. Der blev skåret lidt i lønudgiften idet Christina startede med 25 timer og er nu på 28 timer. Der er har været lidt lønregulering af begge medarbejdere og noget udbetaling af feriepenge. Mødeaktiviteten i bestyrelsen har været lavt, hvilket vi ikke kan forvente et år mere med det. Ungdomsdelen er faldet på udgiftssiden. Det er bl.a ,- til TC. Status: Der er en lille fejl i det oprindelige materiale der blev sendt rundt. Det er en fejl fra regnskabsprogrammet som ikke har overført 2014 resultatet rigtigt over til Egenkapitalens primo skal der stå (ikke ,-) og under Årets resultat skal der stå ,- (ikke ,-). Vi har fået begge revisorer til at bekræfte og godkende rettelsen af regnskabet. Med det resultat vi har formået at skabe, føler vi at vi har en sund økonomi.

4 Dirigenten spurgte om der var kommentarer til regnskabet og konstaterede, at dette ikke var tilfældet. 4 Fastsættelse af kontingent Dirigenten satte herefter regnskabet til afstemning. Det reviderede regnskab blev enstemmigt godkendt. Bestyrelsen havde stillet forslag om uændret kontingent. Dirigenten spurgte om der var kommentarer til forslaget og konstaterede, at dette ikke var tilfældet. Kontingentet blev sendt til afstemning. Kontingentet blev enstemmigt godkendt. 5 Behandling af indkomne forslag Ingen indkomne forslag. Dirigenten suspenderede herefter mødet for at give ordet til formanden. Suspension af mødet Simon Øksnebjerg I år bliver Årets SVBK er tildelt (navnet vil blive annonceret når vedkommende har fået besked). Prisen som Årets SVBK er er blevet tildelt søndag den 14. august til DM i beachvolley på Amager Strand. Per Hagbard Hansen Prisen som Årets SVBK er bliver selvfølgelig givet til en person med stor passion for volleyball og i denne kulisse (Amager Strand til DM i beachvolley) selvfølgelig også til en lokal fra Amager VK. Det er en person som har været aktiv som træner, bestyrelsesmedlem og spiller i Amager VK, samt medlem af ungdomsudvalget i SVBK. Han er en person der rummer helle pakken som volleyballperson. Han har været dybt engageret i både volleyball og beachvolley, samt trænet alt lige fra kids og teen til 1. seniorhold i Amager VK. Han er en klubmand udover det sædvanlige og har været igennem flere år næsten ene mand der bandt Amager VK sammen på tværs af holdene. Hvis der opstår en situation hvor der er brug for ekstra hjælp i forbindelse med træning, stævne eller andet, så er han altid parat til at give en hånd og hjælpe.

5 På beachvolleysiden har han i en årrække været ansvarlig for at Amager VK fik afholdt beachstævner for hold på alle niveauer lige fra firma-, mix- og motion- til ungdom- og elitehold. Udover klubarbejdet har han været et meget aktivt medlem af SVBK s ungdomsudvalg (UU) igennem 10 år. Her er der sat stor pris på hans faglige indsigt og kompetente input. Det har været kendetegnende for ham, at han i UU har været i stand til at se bort fra snævre klubinteresser og i stedet har arbejdet hårdt for ungdomsvolley i hele kredsen. Og derfor skal prisen som årets SVBK er gå til Peter Jespersen fra Amager VK. Simon Øksnebjerg Klubben har kun eksisteret i 20 år. De har gennem hårdt arbejde fået bygget en klub med senior, motionist, teen og kidshold. I de senere år har årets ungdomsklub været fastetableret med såvel divisions- serie og motions hold.

6 I løbet af de 20 år har klubben fået opbygget en ungdomsafdeling med 100 kids og teenspillere. Årets ungdomsklub har i de sidste mange år arbejdet med at få ungdomsvolley op at stå på Vestegnen. Klubben er fast deltager ved stort set alle kids-, teenstævner, Grand Prix turneringen, U14 og U16- rækkerne. Klubben som ligger i et socialt belastet område, tager også et ansvar. De er med i et godt idrætsmiljø for børn, de har en mobbepolitik og de arbejder ihærdigt på, at inddrage familierne i klubben. Dette ses blandt andet på: kontingentet (fuld pris for det dyreste medlem fra en husstand, halv pris for efterfølgende) at de er med i projektet Get2sport, hvor de i samarbejde med en skole, arbejder på at få aktiveret de unge og deres familie i den del af kommunen der ligger lagt fra klubbens normale træningssted. at de arbejder på, at få aktiveret forældre til medlemmerne. De har forældre der er årgangsledere for ungdommen i klubben samt forældre der hjælper til i boden, når der er stævner i hallen. Klubben har gennem en del år fået opbygget et ungdomsstævne i marts, hvor de samler kids- og teenhold til en hyggelig weekend i hallen. Stort tillykke til Ishøj Volley og Beachvolleyklub som årets ungdomsklub i SVBK 2016.

7 Tobias Harpsøe I SVBK har vi indtil for ganske nylig haft en flittig dommer farende rundt i det meste af kredsens område. Gennem årene har han altid været klar til at hjælpe, når der lige manglede en dommer et sted på Sjælland. De seneste år var det primært midt- og vestsjællandske klubber som havde glæde af hans hjælpsomme ånd. Vi taler om et tidligere mangeårigt bestyrelsesmedlem og medlem af DU. Han var med i DU og mødte i den egenskab op til repræsentantskabsmødet i 2002 på Håndværkerhøjskolen i Haslev. Ja, det har jeg i hvert fald ladet mig fortælle, at det var, altså i 2002 og i Haslev og altså i det gamle SVBK. Da dagsordenen var nået frem til valg til bestyrelsen og der var en ledig plads, som den siddende bestyrelse ikke var lykkedes med at skaffe kandidat til, var der en som meldte sig fra salen. Det er selvfølgelig ingen hemmelighed at det er Michael Riis der er tale om - en flittig og pligtopfyldende dommer. Efterhånden som du, Michael, kom ind i arbejdet i bestyrelsen bredte din hjælpsomhed sig til andet og mere end dommergerningen. Da man fik signaler fra daværende kredssekretær Jan Larsen fra Ringsted om at han snart ville afløses, kom Michael Riis og fortalte, at hans kone sikkert nok kunne overtales til at tage tjansen. Så efter sædvanlige grundige drøftelser i FU og bestyrelsen blev dette til virkelighed. Når der i perioder var ekstra pres på med opgaverne, var du lige så tjenstvillig som i dommergerningen og hjalp Jeanette med de mangeartede opgaver, der var i sekretariatet. Vi skal her huske, at det var mens, at meget stadig blev sendt ud med kongelig brevpost. Og det er jeg nok ikke gammel nok til at vide hvad er, men så kan jeg komme og spørge Michael her bagefter. Derfor Michael, som tak for dit store engagement i ledergerningen inden for sjællandsk volleyball og din altid store hjælpsomhed gennem de mange år, har vi i SVBK s bestyrelsen besluttet at tildele dig SVBK s ærestegn, som du bedes komme her op og modtage.

8 Mødet genoptages. 5 Valg af formand og 3 bestyrelsesmedlemmer VALG AF FORMAND Henning Gade var ikke villig til genvalg som formand. Tobias Harpsøe stillede op til formandsposten. Spurgte om der var andre kandidater til formandsposten og Tobias Harpsøe blev valgt. VALG AF BESTYRELSESMEDLEMMER Simon Øksnebjerg fra bestyrelsen er villig til genvalg. Bestyrelsen indstillede Simon Øksnebjerg, Mie Holck og Villy Rosendahl-Kaa til de 3 poster i bestyrelsen for en 2-årige periode. Spurgte om der var andre kandidater, der var villige til at stille op og Simon Øksnebjerg, Mie Holck og Villy Rosendahl-Kaa blev valgt ind i bestyrelsen for en 2-årige periode. Bestyrelsen indstillede Henning Gade til den ene post i bestyrelsen for en 1-årige periode. Spurgte om der var kandidater, der er villige til at stille op og Henning Gade blev valgt ind i bestyrelsen for en 1-årige periode.

9 VALG TIL TURNERINGSUDVALGET (TU) Ernst Knudsen, Haastrup og Henrik Pape (med fuldmagt) stillede fortsat op i TU. Mikkel Ruhnau var ikke villig til genvalg i TU. Spurgte om der var andre kandidater til TU og konstaterede at dette ikke var tilfældet. Ernst Knudsen, Haastrup og Henrik Pape Hansen blev genvalgt. Dirigenten konstaterede at bestyrelsen kan tilforordne medlemmer til TU. VALG TIL UNGDOMSUDVALGET (UU) Per Hagbard Hansen, Simon Øksnebjerg, Dorte Krogh og Troels Lavritsen er villig til genvalg. Spurgte om der var andre kandidater til UU og konstaterede at dette ikke var tilfældet. Per Hagbard Hansen, Simon Øksnebjerg, Dorte Krogh og Troels Lavritsen blev genvalgt. Dirigenten konstaterede at bestyrelsen kan tilforordne medlemmer til UU. VALG TIL DOMMERUDVALGET (DU) Spurgte om der var andre kandidater til DU og konstaterede at dette ikke var tilfældet. Dirigenten konstaterede at bestyrelsen kan tilforordne medlemmer til DU. VALG AF REVISORER 2 revisorer: Rune Halskov og Martin Petersen genopstiller med fuldmagt.

10 7 Eventuelt Spurgte om der var andre kandidater til revisorposterne og Rune Halskov og Martin Petersen blev genvalgt. 1 revisorsuppleant: Steen Spangen genopstiller. Spurgte om der var kandidater til posten som revisorsuppleant og Steen Spangen blev genvalgt. Thomas Bro- Rasmussen Opfordrede forsamlingen til at komme til forbundets rep.møde ugen efter. Her skal der diskuteres og debatteres bl.a. om streaming. Forbundet er i gang med at lave et samarbejde med Røde Kors (og med lidt hjælpe fra SVBK) om at lave volleyball med afviste asylansøgere i Vridsløselille fængsel. Der vil komme mere information om det til klubberne. Tobias Harpsøe Jørgen Bentzen Tak til Thomas for at tage initiativet til dette projekt. Opfordrede også forsamlingen til at deltage i forbundets rep.møde og opfordrede forbundet til at dele materialet til workshoppen angående streamingen. Undrede sig over at det ikke var allerede sendt ud og undrede sig også (og håbede klubberne også gjorde) over de igen konstante kontingentstigninger. Håbede også at der var andre der undrede sig over det og kommer derfor til rep.mødet så vi kan få en god debat og diskussion. Tillykke til dem der er blevet valgt og håber på at det gode samarbejde fortsætter. Tillykke til alle volleyballkredses mor, SVBK, som gør et godt stykke arbejde. Tobias Harpsøe Spurgte om der var andre kommentarer og konstaterede at det var der ikke. Tak for god ro og orden. Tak for valget og til forsamlingen for at komme. Tak til for at have været dirigent. Tak for denne gang og vi ses i hallerne.

11 Venlig hilsen, Referent Christina Cassone Kredssekretær

Jette Terkelsen SVBK formand. VK Holbæk Peder Toftgård RS Rødovre Volley Finn Niemann VK Vestsjælland Henning Gade Farum VK SVBK Bestyrelse

Jette Terkelsen SVBK formand. VK Holbæk Peder Toftgård RS Rødovre Volley Finn Niemann VK Vestsjælland Henning Gade Farum VK SVBK Bestyrelse Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 7. juni 2017 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 23. maj 2017 kl. 19.00 Taastrup Idræts Center Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere

Idrættens Hus, d. 7. maj 2014. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 29. april 2014

Idrættens Hus, d. 7. maj 2014. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 29. april 2014 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 7. maj 2014 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Mads Haastrup Nicolaj Bergerud Boye Frederiksen. Carsten Olsen. Henrik Petersen Christina Cassone

Mads Haastrup Nicolaj Bergerud Boye Frederiksen. Carsten Olsen. Henrik Petersen Christina Cassone Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 20. maj 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 29. april 2015 kl. 19.00 Frihedens Idrætscenter Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere

INDHOLD. Onsdag d. 11. maj 2016 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Onsdag d. 11. maj 2016 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Onsdag d. 11. maj 2016 kl. 19.00 i Taastrup Idræts Center INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 27. april 2010

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 27. april 2010 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 29. april 2010 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 26. april 2011

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 26. april 2011 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 29. april 2011 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

INDHOLD. Tirsdag d. 23. maj 2017 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Tirsdag d. 23. maj 2017 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 19.00 i Taastrup Idræts Center INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den DVBF og øvrige Kredse. Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12.

Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den DVBF og øvrige Kredse. Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12. Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den 08.06.09 DVBF og øvrige Kredse Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12. maj 2009 Deltagere med stemmeret: Deltagere uden stemmeret: Niels-Erik

Læs mere

Idrættens Hus, d. 30. april 2013. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 24. april 2013

Idrættens Hus, d. 30. april 2013. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 24. april 2013 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 30. april 2013 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

INDHOLD. Onsdag d. 29. april 2015 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Onsdag d. 29. april 2015 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Onsdag d. 29. april 2015 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter INDHOLD Dagsorden Bestyrelsens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

INDHOLD. Tirsdag d. 15. maj 2018 kl i Idrættens Hus. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Tirsdag d. 15. maj 2018 kl i Idrættens Hus. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Tirsdag d. 15. maj 2018 kl. 19.00 i Idrættens Hus INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning Ungdomsudvalgets

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter REFERAT Valg af dirigent Formanden Erik Jacobsen bød velkommen. Flemming Barfred blev foreslået

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense Repræsentantskabsmøde 2018 Volleyball Danmark Søndag den 27. maj 2018 kl. 10.00 Hotel Scandic, Odense Referat Referat 1. Valg af dirigent Robert Mikelsons blev indstillet af bestyrelsen og valgt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

Nordjysk Volleyball Kreds

Nordjysk Volleyball Kreds Vaarst 14-04-2008 NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 24. april 2008 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger: a. formanden b. turneringsudvalget

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

SVBK s repræsentantskabsmøde 2009 Side 16 af 20

SVBK s repræsentantskabsmøde 2009 Side 16 af 20 Danmarksserien Herrer - Op, Foråret 2009 1 Frederiksberg Volley II 9 23 12 11 817 676 141 24 OP 2 Himmelev VK 9 22 14 8 815 763 52 23 OP 3 KSV.2 9 23 15 8 860 814 46 22 KVAL 4 Gentofte Volley.3 9 19 16

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

Program for 4. stævne Lørdag 25. november 2017 Version 2

Program for 4. stævne Lørdag 25. november 2017 Version 2 SVBK s Grand Prix turneringen 2017-18 Program for 4. stævne Lørdag 25. november 2017 Version 2 Bjergmarkshallen Gladsaxe Idrætshal 1+2 Opdateret: 21-11-2017 kl. 10:07:15 Side 1 af 8 Velkommen til Grand

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Program for 2. stævne Søndag 29. oktober 2017

Program for 2. stævne Søndag 29. oktober 2017 SVBK s Grand Prix turneringen 217-18 Program for 2. stævne dag 29. oktober 217 Bybækhallen Gladsaxe Idrætshal 2 Hvissingehallen Tjørnehøjhallen Opdateret: 24-1-217 kl. 19:6:59 Side 1 af 8 Velkommen til

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE DAGSORDEN

NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE DAGSORDEN Vaarst 18-02-2010 Der indkaldes hermed til NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 22. april 2010 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Program for 3. stævne Lørdag 11. november 2017 Version 3

Program for 3. stævne Lørdag 11. november 2017 Version 3 SVBK s Grand Prix turneringen 2017-18 Program for 3. stævne Lørdag 11. november 2017 Version 3 Bybækhallen Ishøj IC hal 2 Kildeskovshallen Ny Rosenlundhal Opdateret: 10-11-2017 kl. 09:07:46 Side 1 af 9

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Program for 10. stævne Søndag 8. april 2018

Program for 10. stævne Søndag 8. april 2018 SVBK s Grand Prix turneringen 2017-18 Program for 10. stævne Søndag 8. april 2018 Bybækhallen Frihedens IC Opdateret: 01-04-2018 kl. 18:08:24 Side 1 af 6 Velkommen til Grand Prix turnering i SVBK Vi glæder

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Program for 1. stævne

Program for 1. stævne SVBK s Grand Prix turneringen 201617 Program for 1. stævne Søndag den 9. oktober Buddinge skole Bybækhallen Asgårdskolen Roskilde Gymnasium Opdateret: 02102016 kl. 11:31:27 Side 1 af 7 Velkommen til Grand

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Volleyball Danmark. Søndag den 7. maj 2017 kl

Volleyball Danmark. Søndag den 7. maj 2017 kl Repræsentantskabsmøde 2017 Volleyball Danmark Søndag den 7. maj 2017 kl. 10.00 Hotel Scandic, Kolding Referat 1. Valg af dirigent. Formanden Erik Jacobsen bød velkommen og indstillede Robert Mikelsons

Læs mere

Program for 1. stævne

Program for 1. stævne SVBK s Grand Prix turneringen 201718 Program for 1. stævne Lørdag 7. oktober 2017 (drenge) Søndag 8. oktober 2017 (piger) Bjergmarkshallen (lørdag) Taastrup IC (lørdag) Korsørhallen (søndag) Rødovrehallen

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Program for 4. stævne Søndag 25.november VERSION 2

Program for 4. stævne Søndag 25.november VERSION 2 SVBK s Grand Prix turneringen 2018-19 Program for 4. stævne Søndag 25.november VERSION 2 Asgårdskolen Gladsaxe Idrætshal 2 Tjørnehøjhallen Opdateret: 22-11-2018 kl. 18:49:55 Side 1 af 7 Velkommen til Grand

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Referat af Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Referat af Ordinær generalforsamling i 20. oktober 2015 Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 20. oktober kl. 20.00-21.15 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Deltagere

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Referat af Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Referat af Ordinær generalforsamling i 20. oktober 2015 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 20. oktober kl. 20.00-21.15 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Deltagere med

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

Program for 1. stævne Version 2

Program for 1. stævne Version 2 SVBK s Grand Prix turneringen 201617 Program for 1. stævne Version 2 Søndag den 9. oktober Buddinge skole Bybækhallen Asgårdskolen Roskilde Gymnasium Opdateret: 06102016 kl. 12:52:34 Side 1 af 7 Velkommen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 17. MAJ 2010 I TÅSTRUP IDRÆTSHALLER

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 17. MAJ 2010 I TÅSTRUP IDRÆTSHALLER REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG DEN 17. MAJ 2010 I TÅSTRUP IDRÆTSHALLER Formanden Annie Ramberg bød velkommen til mødet, og man startede med at mindes Finn Michael, Brønshøj og Erik Jessen-Madsen,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Program for 4. stævne 2. version

Program for 4. stævne 2. version SVBK s Grand Prix turneringen 2016-17 Program for 4. stævne 2. version Søndag den 27. november Bavnehøjhallen Frihedens IC Kildeskovshallen 1 Nymarkshallen Opdateret: 25-11-2016 kl. 09:55:52 Side 1 af

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks

MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks Deltagere: Thorben Riis og Ingrid Jakobsen, Holstebro KFUM, Brian Pedersen, Skive, Lars Berthelsen, Ry VK, Lisbeth Kristiansen, SKF, Per Jakobsen, SKF,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Program for Seedningsstævnet

Program for Seedningsstævnet SVBK s Grand Prix turneringen 2016-17 Program for Seedningsstævnet Søndag den 25. september Kildeskovshallen Copenhagen International School (CIS) Søndermarkshallen Engelsborghallen Opdateret: 18-09-2016

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere