Årsskrift Frederiksværk Gymnasium og HF. Tlf Fax Frederiksværk

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsskrift 2013-2014. Frederiksværk Gymnasium og HF. Tlf. 47 72 52 10 Fax 47 77 02 32. 3300 Frederiksværk www.fvgh.dk post@fvgh.dk"

Transkript

1 Årsskrift Frederiksværk Gymnasium og HF Tlf Fax Frederiksværk

2 Side 02 Indholdsfortegnelse Omstillingsevne 3 Masterclass i engelsk 5 I kunstens verden 6 Ekskursioner 7 Naturvidenskab 11 Idræt på mange måder 12 Skatteøen 14 Samfund og politik 15 Skolens fødselsdag med gallafest 17 Særlige events 18 Samarbejde med Kina 22 Studieture i marts 24 Afgangselever Redaktion og layout: Lise Høyer Korrektur: Lisbeth Bertelsen

3 Side 03 Omstillingsevne Bølgerne er i bogstaveligste forstand gået op og ned i dette skoleår. Først kunne vi indvie et nyt lærerværelse den , og samtidig glæde os over de andre nye lokaler. Siden blev vi ramt af stormfloden Vandet trængte ind mange steder, og selv om elever og lærere og øvrige ansatte kæmpede sammen om at holde vandmasserne ude og flytte så mange ting som muligt i sikkerhed, gik det hårdt ud over dele af skolen. "Når nøden er størst er hjælpen nærmest"

4 Side 04 Genopbygning Efter flere måneders tørring og gulvarbejde efter stormfloden, kan idrætshallen igen bruges. Der er blevet lagt et rigtigt fint nyt gulv, som indbyder til masser af idrætsaktiviteter. "Sammen er vi stærke"

5 Side 05 Masterclass i engelsk Af Helene Lund Et særligt tilbud til sprogligt interesserede elever. For at skabe udfordringer for særligt sprogligt interesserede elever har Frederiksværk Gymnasium og HF oprettet en Master Class i engelsk. Arbejdet foregår som en bogklub-studiekreds, hvor interesserede elever fra 2g, 2HF og 3g samt en enkelt undtagelse fra 1g, mødes i ca. 1½ time efter skoletid en gang om måneden, hvor vi diskuterer en roman, som alle har læst efter et oplæg om forfatterskabet, perioden mv. fra en lærer. I år har 16 elever deltaget på Master Class holdet. Alle elever har været til et individuelt interview, før de blev optaget på holdet. Vi læser fortrinsvis moderne klassikere, altså romaner, der har opnået berømmelse og anerkendelse i det 20. århundrede. Deltagerne får et Master Class diplom, som vil blive vedlagt den enkelte elevs eksamensbevis. Det er tanken at oprette Master Class igen i næste skoleår. Der er plads til 6-8 nye elever på holdet og mange har allerede meldt sig. Books, books, books! I marts 2014 var holdet på et teaterbesøg i London Toast Theatre, som jo især er kendt for de herlige Crazy Christmas Cabarets, men som kan så meget andet også. Stykket var af Vivienne McKee og hed Don t mention Hemingway, hvilket betød, at vi selvfølgelig læste en roman af Hemingway inden. I alt blev det til 8 spændende undervisningsgange på Master Class holdet i løbet af dette skoleår. Alle elever fik afslutningsvis et diplom som bevis på deres aktive deltagelse.

6 Side 06 I kunstens verden At have billedkunst fremmer skaberglæden og giver mange visuelle indtryk. Her er nogle af de oplevelser, året bød på: Hvordan laver man 17 heste på 17 minutter? Man tager 17 klumper kvalitetsler og 17 energiske elever fra 1.xy. De har under 20 minutter til at fremstille en hest uden redskaber og vel at mærke stående og uden underlag! Vupti! Så er der skabt en fantastisk hesteflok, der overhaler både Picassos og Marino Marinis heste! Hestene var det allerførste skridt i et hurtigtløbende forløb, hvor kunsthistorien blev undersøgt fra hesteryg af 1.xy i billedkunst! -Lisbeth Bertelsen Billedkunst B- niveau var på Louisiana og se Yoko Onos konceptkunst 1z var på Arken at se Frida Kahlo

7 Side 07 Ekskursioner Året bød på spændende ekskursioner til nær og fjern. Nogle gik til København. Her er det 1x, der studerer københavnerhjem til brug for deres dansk/historieopgave. Herunder ses elever fra 2r, der lytter til et foredrag om Grønlands historie på Nationalmuseet. Oplysningerne skulle bruges i forbindelse med et tværfagligt forløb mellem historie, religion og samfundsfag på HF. Grøndlandske mønstre på bukser og støvler.

8 Side 08 Med fransk på Ordrupgaard Af Helene Lund og Bente Rahbek De to 1g franskhold besøgte 22.april Ordrupgaard Kunstmuseum for at se nærmere på museets franske samling af især impressionistiske malere. "Det var en hyggelig tur. Dejligt at komme uden for skolen, og omgivelserne var virkelig smukke. Kunsthistorikeren var god til at korte informationerne ned til det væsentlige, så man ikke blev overbombarderet. Hun brændte virkelig for det!" -Anna 1y Besøget startede med en rundvisning, hvor en kunsthistoriker fortalte om impressionismens oprindelse og udvikling, Efter rundvisningen udvalgte eleverne i grupper hver et maleri, som de arbejdede videre med, og som de præsenterede for hinanden dagen efter i skolen, på fransk naturellement! Vejret var godt, så både studier og frokost kunne finde sted i museets skønne have, hvor forårssolen stod højt på himlen.

9 Side 09 Frederiksværks historie byder på både krudt og industri. Af Susanne Munch og Erwin Christensen Frank Rasmussen fortæller om Frederiksværks historie 1a har været igennem en fælles periodeoversigt i dansk og historie - et forløb fra vikingetid til industrialiseringen. Det afsluttedes med en finale i form af en rundtur på Krudtværksmuséet, hvor Frank Rasmussen viste rundt og særdeles levende fortalte om Krudtværkets betydning, om den historiske periode og om Frederiksværk som industriby. Frederiksværk har meget at byde på Eleverne skuttede sig i kulden, men lyttede interesseret. Undervejs inddrog Frank Rasmussen det meste af gymnasiets fagrække, så emnet blev virkelig sat i perspektiv. Efter 1 1/2 times rundvisning var elever og lærere iskolde - det sidste foredrag tog de småhoppende - men de holdt ud med anstand og var bagefter glade for turen ud af huset.

10 Side 10 Livshistorier i Frederiksværk- et innovationsprojekt Af Lisbeth Bertelsen og Lise Høyer 1b har deltaget i et innovationsprojekt, hvor vi har arbejdet tværfagligt med livshistorier i dansk, naturgeografi, historie og samfundsfag. I den anledning besøgte klassen Ågalleriet, hvor de studerede narrativ grafik fra Kunstakademiets Designskole. Billederne skulle bruges som inspiration til at udforme en narrativ struktur i billeder og tekst, hvor temaet var elevernes egen livshistorie. Det blev til en række fine små bøger, som blev formidlet videre i klassen og siden udstillet på skolen. Herefter vendte vi blikket mod den nære omverden for at høre nogle af de livshistorier, der gemmer sig her. Vi fik via Paraplyen kontakt med en række ældre medborgere i kommunen, som gerne ville dele ud af deres livserfaringer. Eleverne fremstillede interviewguider, der kunne understøtte deres samtaler med de ældre og siden bruges til en fælles bearbejdning af indtrykkene. Samtalerne med de ældre fandt sted i februar, hvor eleverne drog ud og interviewede de ældre to og to. Resultatet blev nogle frugtbare møder mellem unge og ældre medborgere. En viden om livet før og nu, som eleverne videreformidlede i klassen med stor entusiasme.

11 Side 11 Naturvidenskab FVGH lægger vægt på lærerig og spændende undervisning i de naturvidenskabelige fag. Både i geografi, biologi, fysik og kemi laver vi forsøg og deltager i aktuelle arrangementer. Her kan du se, hvad biologieleverne var involveret i i løbet af dette skoleår Temadag om evolution og besøg af foredragsholdere fra Statens Naturhistoriske Museum s Viden på vej. 212 elever fra 1y, 2ayz og 3y deltog i arrangementet var 3 BI R på Science, KU, hvor de arbejdede med gensplejsede planter. Eleverne ovenfor undersøger, om gensplejsning af planten gåsemad er lykkedes Som led i studieretningstoning var 2b på ekskursion til Zoologisk Museum. Hér fulgte eleverne Darwins tænkesti for at belyse og indsamle biologisk dokumentation for - forskellige sider af evolutionen. Derefter gik turen rundt til historiske steder i København, hvor eleverne fremlagde om racehygiejnens og tvangssterilisationens mørke historie og deres jagt på undermålerne i Danmark. 3.4 havde FVGH besøg af Tove Nielsen fra Rigshospitalet, som underviste i, hvordan man arbejder med at opspore og kontrollere spredningen af resistente bakterier. Eleverne undersøgte samtidig, om de havde resistente bakterier på deres mobiltelefon og fingre.

12 Side 12 "I Uge 39 var 1.gerne ude at løbe motionsløb i Frederiksværk og omegn. Nogle tog det meget seriøst, mens andre formede hyggegrupper og løb sammen. Men det vigtigste var at være med! Vi startede på gymnasiet med opvarmning derefter blev vi skudt i gang. Vi løb op igennem byen til skoven, langs kanalen ned til hospice, næsten hele vejen ned til Vinderød kirke, rundt om verdens ende ved mosen og så bare ad samme vej hele vejen tilbage. Den første, der kom ind over stregen fra 1.B af drenge, var Lasse Buch Pedersen og fra pigerne var det Julie Lynghøj Storgaard. Lasse udtaler at det var et hårdt løb men også sjovt at løbe og konkurrere mod de andre 1.G er og 1.Hf er på gymnasiet og se hvor god en kondi man har i forhold til de andre elever." - Julie, Nicolai, Lasse 1b Idræt på mange måder Idræt på Frederiksværk er seriøs undervisning i de forskellige idrætsgrene, men også meget mere end det, der foregår i timerne. I år havde vi bl.a. motionsløb, fodbold- og hockeyturnering samt en performanceopvisning. Og efter skoletid er der mange slags frivillig idræt. Motionsløb 1. september 2013 Kajakture i september American Challenge i oktober

13 Side 13 I uge 10 havde de fleste 1.gere en forrygende skitur til Norge De, der valgte at blive hjemme, blev bl.a. instrueret i afrikansk powerdans.

14 Side 14 Skatteøen "Skatteøen" er oprindeligt en bog skrevet af Robert Louis Stevenson i 1883, og det er 25 år siden, at Sebastian lagde musik til en musical over bogen. Siden er stykket blevet en af de største musicalsuccesser med over 13 opsætninger på Folketeatret og amatøropsætninger. I november 2013 satte vi Skatteøen op i Gjethuset. Der var pirater, engelske adelsmænd og mange flere på scenen Musicalen blev en bragende succes! - Der var 123 elever involveret i forestillingen. De var delt ind i forskellige grupper: Scenografi, lyd og kor Jens Christensen- ansvarlig for forestillingen

15 Side 15 Samfund og politik Kommunalpolitik til debat på skolen Af Marie Soland Berg-Nielsen og Jamie D. Bast Iversen Hvem stemmer du på? Klokken er 10:00 og kantinen på Frederiksværk Gymnasium er fyldt til bristepunktet med elever. Selv de elever, der endnu ikke er stemmeberettigede, sidder spændt og venter på de 10 politikere, som sidder på scenen og som skal overbevise os om, at det er netop deres parti, der kan gøre en forskel. Foruden unge mennesker prydes kantinen af blå balloner i massevis og røde foldere. Der tales på livet løs, på kryds og tværs, hist og her om det kommende kommunevalg. Nogle diskuterer udvalget af kager, de forskellige partier har tilbudt os morgenen igennem, andre prøver at overbevise sidemakkeren om, at netop Enhedslisten er Guds gave til kommunevalget. Politikerne har hver 2 minutter til at fortælle om dem selv og deres parti. Nogle af dem er tydeligvis vant til at tale foran en masse mennesker og forsøger at nå ud til os ved hjælp af humor. Nogle stirrer stift på deres forud skrevne tale, mens der læses op af netop deres mærkesager. Det, de har tilfælles, er dog, at alle taler til os i øjenhøjde. Vi får lov at stille spørgsmål. Nogle elever har arbejdet med spørgsmål i klasserne, mens andre, af almen politisk interesse, ivrigt sidder med hånden i vejret. Når man kigger ud over kantinen, er der en masse hænder, som gerne vil spørge politikkerne om netop det, de har på hjertet. Mange af spørgsmålene omhandler folkeskolen, men eksistensen af Auderødlejren fylder også. Stemmeberettiget eller ej, da først spørgsmålene er blevet stillet, blev der ikke efterladt mulighed for at snige sig uden om. Nogle af politikerne svarer, hvad netop deres parti vil gøre, mens andre straks fortæller, hvad den modsatte blok i hvert fald ikke kan gøre. Den inspiration har de nok hentet fra det store USA, hvor netop denne slags fylder en del. Hvad end man er førstegangsstemmende eller ikke stemmeberettiget, får alle noget ud af mødet. Uanset om man bliver afklaret med, hvor man står politisk eller bare nyder godt af kagen, så bliver valgmødet dagens samtaleemne.

16 Side 16 Valg til Europaparlamentet "Hvad er forskellen på rød og blå politik? Engagerede gymnasieelever krævede klare svar om social dumping, EUforbehold og harmonisering af uddannelser. Dem, der synes ungdom er de sløve sind, skal en tur på Frederiksværk Gymnasium og HF. Wow! " -Kathrine Alexandrowiz Onsdag den 2. april 2014 fik vi besøg af 2 kandidater til Europaparlamentet. Kathrine Alexandrowiz fra Socialdemokraterne og Jess Myrthu fra Venstre. Eleverne fik et indblik i forskellen på et rødt og et blåt Europa: Jess fra Venstre gik ind for arbejdskraftens frie bevægelighed, ingen politisk indgriben i det danske arbejdsmarked i forhold til social dumping og større fokus på de regler, der allerede eksisterer i EU, frem for nye regler. Kathrine fra socialdemokraterne gik ind for et social ansvarligt Europa gennem politiske reguleringer og den frie bevægelighed med sikring af individets rettigheder på tværs af grænserne i forhold til social dumping.

17 Side 17 Skolens fødselsdag med gallafest Skolens fødselsdag blev som vanligt fejret med pomp og pragt i november: Kameraerne blitzede Her ankommer nogle af gæsterne Og siden blev der danset Lancier. Her et klip fra herremøllen

18 Side 18 Særlige events I marts holdt vi LAN- Party natten lang Team Random vandt LOLturneringen "Jeg fik aldrig et ben til jorden" Daniel W., IKT-lærer Mere end 50 deltagere dukkede op, og omkring 30 holdt ud til den lyse morgen. l

19 Side 19 Den årlige filmfestival fandt sted den 6.marts 2014 Bedste kvindelige skuespiller: Mille 3.y for hendes præstation i Mælkevejen produceret af Signy 2.b, Nadia 3.b, Mille 3.y og Amalie 3.b Bedste mandlige skuespiller: Lucas 2.c for hans præstation i En farlig affære produceret af Louisa, Ida og Andrea, alle fra 2.c Mie 2.a, Clara 2.b, Liv 2.b, Josefine 2.b og Amalie 2.b fik prisen for bedste film.

20 Side 20 Forfatterbesøg i marts Forfatterinden Kirsten Thorup var inviteret for at fortælle om det at være forfatter, at skrive, og det blev et spændende møde, hvor forfatteren og tilhørerne kom vidt omkring. Kirsten Thorup begyndte ikke at skrive for at blive forfatter. Der var ingen bøger i barndomshjemmet, og pigen Kirsten var ikke fortrolig med at læse andet end ugeblade. Men det at skrive blev en måde at opleve sig selv i forhold til verden på. Meget tidligt havde Kirsten Thorup en drøm om at komme til storbyen, og hun begyndte på Københavns Universitet. Men på et tidspunkt vandt dette selv at skrive over studierne, og Kirsten Thorup besluttede bevidst at satse på at skrive, også selv om hun fik de første manuskripter i hovedet igen fra forlagene som 23-årig. "Man skal turde satse med den risiko, at det ikke lykkes. Det er ikke et trygt liv som tandlæge, men det passer mig godt." - Kirsten Thorup Jeg var ikke god til at skrive stile i gymnasiet, men jeg opdagede, at der var andet, man kunne skrive. Man kunne gøre kedelige ting mere interessante ved at skrive om dem. Det gav en skriveglæde, selv om jeg ikke i begyndelsen havde tænkt på at være forfatter. Jeg skrev for mig selv. Kirsten Thorup læste højt fra sin roman "Bonsai", og herfra udviklede mødet sig til en direkte kommunikation med mange spørgelystne elever. Der var en stor og mærkbar interesse for at høre om forfatterens erfaringer og tanker, og flere elever syntes slet ikke, der var tid nok. De er klar til en seance til!

21 Side 21 Halsnæs om 10 år! Af Inge Boesen "Jeg synes, at det var en yderst god fremlæggelse med masser af god information og god viden. Jeg glemte nogen gange at tage noter, fordi jeg blev så optaget af fremlæggelsen. "- David 1a Onsdag den 5. marts stod i fremtidens tegn. Med overskriften Halsnæs om 10 år fik 1.g eleverne mulighed for at deltage i et oplæg fra enten F5, 3F eller Spisekammer Halsnæs, der primært handlede om, hvor de så Halsnæs om 10 år, herunder hvilke udfordringer kommunen, erhvervslivet og civilsamfundet står overfor, og hvad man kan gøre for at imødekomme dette. Niels Bang-Ebbestrup fra 3F De 4 oplægsholdere gav hver deres vinkel på fremtidens udfordringer og mulige løsninger. Og selvom det kan være sin sag at forholde sig til, hvor man er om 10 år for bor man fortsat i Halsnæs? Har man børn? Er man gift? Og hvordan ser verden i det hele taget ud, når man er 24, 25 eller 26 år? så gav dagen indsigt i de problemstillinger, den globale verden stiller selv en kommune som Halsnæs overfor. Det gav også mulighed for at tænke innovativt i forhold til løsningen af disse problemer. Dagen afsluttedes med et gruppearbejde, hvor eleverne fik lov til at fordybe sig yderligere og forberede en præsentation om emnet, der skal præsenteres i elevernes egen klasse. Tak til Niels Bang-Ebbestrup fra F5, Jarnil Larsen fra 3F, Ditlev Hasselbalch og Peter Plant fra Spisekammer Halsnæs for at tilbringe en dag med eleverne og deres bud på Halsnæs fremtid. Det har givet en god indsigt i virkelighedens problemer og skabt grundlaget for en god debat.

22 Side 22 Samarbejde med Kina Efter gymnasietiden sender vi hvert år elever til vores partnerskole Tianjin College of Commerce, hvor der går elever. Danskerne underviser de kinesiske elever i engelsk som assistant teachers. Her en personlig beretning fra Astrid Steen Andersen, der var i Kina sidste år: "Kineserne er fantastisk gæstfrie og opmærksomme. Man kan være sikker på, er det varme smil, man får tilbage, hvis blot man smiler til dem." Astrid Lǎo shī - lǎo shī Man falder overraskende hurtigt ind i rollen som lærer, hvilket i høj grad har noget at gøre med den måde, eleverne og de andre lærere opfatter én på: Man bliver respekteret og kaldt lǎo shī (lærer på kinesisk). Antallet af elever per klasse kan variere fra 35 til 40, og det kommer som lidt af et chok, første gang man står over for eleverne. Klasselokalerne er indrettet med et stort podie foran tavlen, hvorfra læreren underviser. Lokalerne er lavet i beton, og der er ekstremt støvet det er eleverne selv, der står for rengøring. Lektioner om aftenen og i weekenden er ikke unormalt for de knap elever, der går på skolen.

23 Side 23 De studerende er vant til tavleundervisning dagen lang, og en af de ting, vi introducerer for dem, er gruppearbejde, hvor de får mulighed for at tale engelsk. Det er intet problem for eleverne at stave, men dialog på engelsk er ikke noget, der foregår ofte i en kinesisk engelsktime. Både på grund af den kinesiske undervisningsform, hvor læreren snakker og eleverne skriver, men også fordi eleverne er ekstremt generte, og man kan til tider komme til at forveksle generthed med dårlige engelskkundskaber. Det gik hurtigt op for os, at vores undervisning ikke kun handler om at fralære os mundtlig engelsk, men i høj grad også om at motivere eleven til at tale foran andre og tage sig selv seriøst som individ. Engelsk vs. Kinesisk. En af Astrids kinesiske elever. "Hendes kinesiske navn er Líu Xuě Yíng, men jeg kalder hende ved hendes danske navn; Freja." Det er en kendsgerning, at kun cirka 1 procent af Kinas befolkning taler engelsk, hvilket man kan have tendens til at glemme. For mange europæere er det en selvfølge, at alle kan tale engelsk i det mindste et par basissætninger, men efter en tur i taxa eller supermarked, hvor chaufføren eller kassedamen forstår hverken ud eller ind, ændrer man hurtigt opfattelse. I starten af opholdet var det et stort emne i gruppen - hvorfor kan de ikke engelsk? Hvor svært kan det være? Et essentielt argument er den lille mængde af engelsktalende udlændinge, der er i Kina, der gør sandsynligheden for at møde én i det daglige liv meget lille. Der eksisterer altså ikke et særlig stort behov for at kunne tale engelsk for en gennemsnitlig kineser. En anden grund er det faktum, at kinesisk tilhører en helt anden sprogstamme end de indoeuropæiske sprog. Ordstillingen og udtalen er fuldstændig anderledes, og for eksempel det at bøje verber eksisterer slet ikke i det kinesiske sprog (der sætter man blot et ord i enden af sætningen for at indikere tiden). Det gør det derfor sværere at lære engelsk, ligesom det for europæere er sværere at lære kinesisk i forhold til et andet indoeuropæisk sprog referencerammen er en helt anden.

24 Side 24 Studieturen i 2g er et velfortjent afbræk i undervisningen, hvor man både bliver klogere på sig selv og verden. 2g'ernes studieture gik i år til Barcelona, Dublin, Kina og Rom. Studieture i marts.

25 Side 25 2c s studietur gik til Rom Af Rikke Juul Olsen 2c Vi ankom til Rom om aftenen. Det var meget flot at flyve henover Italien og se de mange lys fra byen under os. Lufthaven i Rom er meget stor, og der gik ikke meget lang tid, før allerede to fra vores klasse var væk! Da hele klassen endelig var samlet og havde fået deres baggage, blev vi hentet af en bus og kørt til vores hotel i Bologna. Det var meget flot at køre på vejene gennem Rom. Man fik en masse nye indtryk af det nye land. Det lille, men fine hotel i Bologna var rigtig hyggeligt og et godt sted at bo. Allerede første dag fik vi et godt glimt af Rom. Vi tog den meget proppede metro ind til Colosseum. Colosseum var stort og flot! Vi fik alle taget en masse billeder af noget af Roms stolthed. Rom er meget stor og fuld af en masse kirker, og vi fik set mange af dem. Og noget andet, Rom er fuld af, er gadesælgere, som man i hvert fald fik snakket en del med! De gik rundt til alle de store grupper og prøvede at sælge deres ting. Vi fik gået en masse, specielt den ene dag, hvor metroen strejkede Så var der mange kilometer ind til byen! Men man fik set meget på sin vej ind mod byen, og de gamle bygninger skinnede op og var utrolig smukke og fascinerende at se på. Også Roms natteliv var spændende og sjovt at opleve. Dog nåede vores klasse ikke at se så meget, da Bologna havde en hyggelig bar, som vi hver aften startede op på, og aldrig nåede videre fra. Her på baren nåede flere elever at snakke med nogle unge italienere, så vi lærte noget om deres liv i Italien. Hele turen var præget at godt humør blandt elever og lærere. Og turen endte med en hyggelig aften, hvor vi spiste samlet på en lokal restaurant, som havde en masse lækker mad. Så efter en hel uge med pizza og pasta nåede vi lige at runde turen af med endnu et godt italiensk måltid. Turen gik hjem fra Italien med højt humør i flyveren. Alle var glade efter en dejlig tur, som vi ikke vil glemme.

26 Side 26 Afgangselever 2014 Tillykke til alle! 3a Alexander lillholm Lebæk Amalie Cecilie Olsen Asta Bøeg Grenvald Emil Funk Vangsgaard Jakob Sylvest Nielsen Jamie Donald Bast Iversen Katrine Ekelund Maack Katrine Nordstrand Lind-Hansen Lisa Emilie Dahlgaard Christensen Magnus Månestjerne Mark Christoffer Madsen Mathias Grundtvig Melise Ata Peter Elias Paludan Jørgensen Rebecca Nielsen Regitze Bønnerup Lorentzen Rene Brandt Jensen Sofie Lykke Jensen Tina Lerche Culmsee 3b Amalie Madsen Amalie Sophie Lind Hansen Anna Ofelia Lunden Jacobsen Camilla Diemar Kronborg Andersson Caroline Gastel Cecilie Langhoff Lodberg Ditte Svarre Albert Kristian Sander Madsen Lasse Christian Brøndum Walther Magnus Rosendahl Jensen Marcus Røjbæk Schjoldann Sørensen Marie Wettendorff Poulsen Marina Bay Kjær Nielsen Mira Alberte Snediker Nielsen Nadia Berjawi Nadia Nielsen Niklas Frederik Dahlbæk Pedersen 3c Alexander Kjær Larsen Amalie P. Dreves Behrend Andreas Espensen Østergaard Aram Al-Zohairy Benjamin Gram Ödqvist Bilal Ahmad Casper Eriksen Ditte Pedersen Elisabeth Maria Olesen Klausen Jeppe Hjort Jensen Lukas Justesen Maja Cathrine Hansen Maria Soland Berg-Nielsen Martin Kristjansson Madsen Mathias Rasmussen Patrick Oliver Preus Rabia Butt William Lind Karstensen William James Jensen Nya Hegelund Vilhelmsen Rasmus Dorph Søgaard Senad Sumar Signe Damsgaard Andersen Sophie Louise Frederiksen Tilde Højgård Jensen

27 Side 27 3x 3y 3z Amalie Wraa-Hansen Christian Tobias Simony Nielsen Emil Hoffmann Kozuch Frederik Sørensen Jon Lundstrøm Line Drøge Hannibalsen Martin Bøje Petersen Michael Davidsen Kirkegaard Nanna Amalie Schrøder Byrgesen Sebastian Halkjær Petersen Søren Helweg Dam Tobias Paw Brodersen Annika Aunstrup Olsen Cecilie Olsen Branick Christian Niels Marcher Holm Christine Stougaard Alstrup David Brian Stuhr Madsen Emil Breinbjerg Johanne Wainø Topsøe- Jensen Julie Maria Simonsen Katrine Castenschiold Kappelhøj Katrine Jensen Kia Skeen Kirstine Agger Jørgensen Magnus Willestofte Mai Irene Larsen Maria Lucia Heinisch Jacobsen Maria Severinsen Martin Lindgaard Svane Mathilde Johanne Cordua Mikkel Carl Bang Jacobsen Mille Brun Sørensen Nanna Brande Bæk Nicklas Dam Nicolai Hegelund Vilhelmsen Reem Basel Sami Abed Aljader Regitze Egedia Nielsen Rikke Hahn Storgaard Rikke Pedersen Sofie-Amalie Eiholm Mannov Sofus Vilhelm Nielsen Aleksandra Avramovic Anders Daniel Rousing Andreas Zangenberg Jensen Cecilie Marie Raagaard Christensen Emma Kruse Freja Bell Laursen Gustav Koch Vandal Katrine Ekstrand Würtz Kristian Eriksen Maria Louise Hinrichsen Koldbech Maria Møller Marie-Louise Jørgensen Nanna Naver Havshøi- Jensen Niklas Lybæk Sandra Skov Hansen Sasha Hahn Storgaard Sofie Petersen Stina Frøslev Rasmusson

28 Side 28 2p 2q 2r Andreas Kessler Marinussen Asbjørn Sandberg Camilla Elisabeth Dam Nielsen Caroline Müller Wilms Catrine Bech Olsen Celine Willum Richard Myndal Charlotte Frid Jørgensen Debbie Funk Pedersen Emma Nyborg Madsen Helle Thinggaard Jensen Joakim Toftgaard-Hansen Julie Brokær Bager Kelvin Sanders Christensen Louise Schelke Jensen Martin Alexander Wadum Mathilde Zille Hjort Melissa Dahl Michella Kirkegaard Bjerre Michelle Duval Albrechtsen Simone Alberte Fruergaard Simone Opfermann Kragh Rasmussen Sofie Wolter Strate Søren Weibel Petersen Veronika Johansen Anders Emil Hansen Benjamin Hermansen Bjørn Alexander Hjelmer Nielsen Cathrine Lehmann Rose Charlotte Albæk Nielsen Christian Wollnesky Gad Dorthe Vorsaa Pommer Esmeralda Nadja Nørspang Christensen Jonas Tinggaard Larsen Julie Nielsen Maribo Kamil Mikolaj Wlosek Karina Krogstrup Katja Søbjerg Nielsen Maria Romme Mike Munkberg Sørensen Morten Krogh Natasha Victoria Skovgaard Nicklas Germann Didriksen Nikolaj A. Bjerrum Omar Ghous Patrick Cathala Juul Nobel Pelle Emil Broberg Regitze Espensen Sami Dalifi Shane Nicolaj Petersen Shuaib Waheed Asghar Stephanie Pode Alberte Møller-San Pedro Alex Kim Søndergaard Andersen Anders Juhl Madsen Benjamin Løvig Rasmussen Canan Thøgersen Christoffer Nicklas Jensen Daniel Rimmer Pedersen Jonas Evers Bager Jonas Køngerskov Karim Adel Araby Ahmed El-Sayed Katrine Thybring Lion Wisam Matti Louise Babiel Martin Berggreen Larsen Martin Eric Johansen Mathilde Windahl Rasmussen Mikkel Majgaard Norborg Nadia-Maria With Rasmussen Nicklas Christensen Nicolai Jøhnk Olsen Sara Frederiksen Garbul Sarah Bergstrøm Gliese Simone Wraa-Hansen Sine Friis Thomas Toft

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 16 november 2014 Tid: 16:26:27 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 2. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Aabybro Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Aabybro IF Svømning Overdommer:

Læs mere

file://e:\documents and Settings\SAK\Dokumenter\DGI Mangekamp v3.2\printout\resultlisttotal.html

file://e:\documents and Settings\SAK\Dokumenter\DGI Mangekamp v3.2\printout\resultlisttotal.html Side 1 af 7 Resultatliste - Samlet Nålestævne, SAS, Silkeborg mandag den 16. juni 2014 Piger under 7 år 1 17 Ida Skipper 2007 Viborg 40m 400m Læ Ku 1464 7,98s (408) 1.33,88 (357) 2,57m (498) 4,31m (558)

Læs mere

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 3. Seriestævne 2012/2013 Stævne by: Aars Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Aars Svømmeklub Overdommer: Allan Thorup Svenningsen Stævneleder:

Læs mere

Løb 1, 40m fri damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Løb 1, 40m fri damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Oprettet af WinGrodan 1.22.07, Licens til Side: 1 Dato: 06 april 2014 Tid: 16:35:34 Resultat Total - Med point uden mellemtider Stævne navn: SVØMMESKOLEMESTERSKABERNE 2014 Stævne by: Brønderslev Arrangør:

Læs mere

Lillerød Badmintonklub

Lillerød Badmintonklub Herresingle U09 A 1. (P.1) 020521-04 David Brandt (Lillerød) 2. (P.1) 020322-03 Oliver Hollstein Nielsen (Lillerød) 3. (P.2) 030611-03 Martin Jæger (Lillerød) 3. (P.2) 020423-02 Asger Tang Jørgensen (Lillerød)

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Frederikshavn Ishockey klub

Frederikshavn Ishockey klub Navn Jeff Mølholt Lucas G. Davidsen Camilla Rasmussen Nicklas Stenbakken Patrick Guldberg Lucas Hansen Oscar Kølbæk Rosenberg Jørgen Lie Simon Asbjørn Mørk Puk Lyng Thomsen Mathias From Anders Præstegaard

Læs mere

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 31 august 2014 Tid: 23:43:27 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 1. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Nørresundby Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Svømmeklubben Nord

Læs mere

ESV Klubmesterskab 2016 Total pointstilling pr. gruppe

ESV Klubmesterskab 2016 Total pointstilling pr. gruppe Senior Herrer Senior Herrer Emil Kamuk Frederiksen 1995 4105 Senior Herrer Oliver Sørensen 1996 2945 Senior Herrer Nicklas Rasmussen 1997 2237 Senior Herrer Mads Juul 1997 1392 Senior Herrer Mathias Kristian

Læs mere

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 1. Seriestævne 2010/2011 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svøm Region Nord og Overdommer: Bent Rask Stævneleder: Flemming Mikkelsen Løb 1, 4X50m

Læs mere

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01 Side: 1 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Vendsyssel Cup 2011 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svømmeklubben Søhesten Overdommer: Niels Arp Nielsen & Allan Thorup Svenningsen Stævneleder: Flemming Mikkelsen

Læs mere

Løb 17, 100m Frisvømning Damer, Finaler 15-16 år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Løb 17, 100m Frisvømning Damer, Finaler 15-16 år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point uden mellemtider Stævne navn: Speedo Cup 2008 Stævne by: Randers Arrangør: Randers Svømmeklub Neptun Overdommer: Ole W. Jørgensen Benny Larsen Stævneleder:

Læs mere

Resultat fra Træningsløb i Skærbæk

Resultat fra Træningsløb i Skærbæk Piger 6 år og under (kørte i heat med Expert 6 år og under) Mathilde Holmgaard Køge 1 6 4 5 Piger 8 år og under (kørte i heat med Piger 10 år) Mille Larsen Kalundborg 1 1 1 1 Laura Schack Tønder 2 5 4

Læs mere

FINA Point Total Damer Stævne navn: Klubmesterskaber Stævne by: Esbjerg Arrangør: Esbjerg Svømmeklub

FINA Point Total Damer Stævne navn: Klubmesterskaber Stævne by: Esbjerg Arrangør: Esbjerg Svømmeklub Side: 1 Dato: 07 december 2013 Tid: 17:25:34 FINA Point Total Damer 1 13 Marie Voigt Lauridsen 1995 Esbjerg Svømmeklub 2293 13, 17, 21, 5 2 27 Simone H. Lauridsen 1999 Esbjerg Svømmeklub 1951 21, 11, 7,

Læs mere

Resultatliste. Ungdomsturnering 2015 Riffel 50 meter. 2. omgang. Dansk Skytte Union

Resultatliste. Ungdomsturnering 2015 Riffel 50 meter. 2. omgang. Dansk Skytte Union Resultatliste Ungdomsturnering 2015 Riffel 50 meter 2. omgang Dansk Skytte Union Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf. 4326 2626 - Fax 4326 2355 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk 30 liggende

Læs mere

Oversigt over træningshold og aktiviteter. Randers Tennisklub indendørs 2011

Oversigt over træningshold og aktiviteter. Randers Tennisklub indendørs 2011 Oversigt over træningshold og aktiviteter Randers Tennisklub indendørs 2011 Træning indendørs i følgende perioder: 23/9 2011 20/4 2012 Ferie i følgende uger: Uge 42, 52, 7 og 14 (der er INGEN træning i

Læs mere

DGI Midtjylland. 7-Club Træfstævne. 6. stævne 2012/ marts 2013

DGI Midtjylland. 7-Club Træfstævne. 6. stævne 2012/ marts 2013 7-Club Træfstævne 6. stævne 2012/2013 15-17 marts 2013 Spillested: Hyldgårdshallen, Hyldgaardsallé, 7430 Ikast Arrangører: Isenvad Badminton Mail: ingen Stævnetelefon: 30 48 43 02 FREDAG: række 5-6 - 7-8

Læs mere

RESULTATLISTE Hvalsø 15m 2011

RESULTATLISTE Hvalsø 15m 2011 29-10-2011 17:42:49 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Hvalsø 15m 2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 94745 Benjamin Mastrup 12-043 Vallensbæk IF af 1939 200/10 200/13 400/23 G 2 96351 Louise Petersen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Ungdom

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Ungdom 1. omgang total 1. division 1 Viborg 1 906,7 8 906,7 8 2 Boddum Ydby 1 905,1 6 905,1 6 3 Bredstrup-Pjedsted 1 897,9 4 897,9 4 4 Nykøbing F. 1 889,5 2 889,5 2 5 Helle 1 882,4 0 882,4 0 2. division 1 Ørre

Læs mere

DGI Midtjylland. 7-Club Træfstævne. 4. stævne 2013/ januar 2014

DGI Midtjylland. 7-Club Træfstævne. 4. stævne 2013/ januar 2014 7-Club Træfstævne 4. stævne 2013/2014 17-19 januar 2014 Spillested: Skibbild-Nøvling Idrætscenter, Herningvej 70A, Skibbild, 7480 Vildbjerg Arrangører: Skibbild Badminton Mail: cvnoev@hotmail.com Stævnetelefon:

Læs mere

DGI Fyn. Herresingle U9 Pulje 1. 1 Andreas Schmidt Krogsbølle badminton Michael Lausen Morud Badminton

DGI Fyn. Herresingle U9 Pulje 1. 1 Andreas Schmidt Krogsbølle badminton Michael Lausen Morud Badminton Herresingle U9 Pulje 1 1 Andreas Schmidt 2 Michael Lausen Morud Badminton 1-2 2 1-3 33 2-3 63 3 Viktor Kingo Jensen Herresingle U9 Pulje 2 4 Marcus Bøgelund Rasmussen Morud Badminton 5 Elias Kingo Jensen

Læs mere

Løb 1, 4X50m Butterfly Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Butterfly Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 4. Seriestævne 2008/2009 Stævne by: Aalborg Arrangør: Svøm Region Nord og Aalborg Svømmeklub Overdommer: Lene N. Nielsen Stævneleder: Peter

Læs mere

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00 U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 10 baner 1-27 09:00 28-54 10:00 55-81 11:00 82-108 12:00 109-135 13:00 136-151 14:00 Holsted 5 baner 200-213 09:00 214-227

Læs mere

Resultatliste - samlet : Sæby nålestævne d. 080512 - d. 03-05-2012

Resultatliste - samlet : Sæby nålestævne d. 080512 - d. 03-05-2012 Resultatliste - samlet : Sæby nålestævne d. 080512 - d. 03-05-2012 Piger 0-7 år 1 141 Chia Lund 2005 Aalborg Atletik & Motion 2 140 Julie Bentze 2006 Aalborg Atletik & Motion 3 75 Mathilde G. Olesen 2007

Læs mere

Pernille J. Mogensen OGF 55,367 8,20 8,00 7,90 8,20 3,50. Amalie Pihl Thomsen SUK 52,934 8,00 8,20 8,10 8,30 2,30. Jens Tinggaard OGF 52,033

Pernille J. Mogensen OGF 55,367 8,20 8,00 7,90 8,20 3,50. Amalie Pihl Thomsen SUK 52,934 8,00 8,20 8,10 8,30 2,30. Jens Tinggaard OGF 52,033 Resultater A, individuel J J J3 J4 J5 Diff Bonus Penalty Sum Total 3 4 5 6 7 8 Pernille J. Mogensen OGF 55,367 7,90 8,0 8,0 8,00 7,90 8,0 0 7,967 Amalie Pihl Thomsen SUK 5,934 7,70 7,90 8,00 8,0 8,0 8,30

Læs mere

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 2. Seriestævne 2010/2011 Stævne by: Hjørring Arrangør: Svøm Region Nord og Svømmeklubben S 68 Overdommer: Niels Arp-Nielsen Stævneleder: Henning

Læs mere

Plac Navn Født Klub 50m Opnået Status

Plac Navn Født Klub 50m Opnået Status Side: 1 Dato: 25 oktober 214 Tid: 16:34:42 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Sprinter- og distancestævne Stævne by: Varde Arrangør: DGI og Varde Svømmeklub Overdommer: Jan Christensen Stævneleder:

Læs mere

U-17 STÆVNE Mesterrække og A-række

U-17 STÆVNE Mesterrække og A-række U-17 STÆVNE Mesterrække og A-række 4.-5. september 2010 Herresingle U17 M Pulje 1 Afb 1 Frederik Jeppesen Ikast 2 Simon Ginnerup Andersen * 3 Mathias Nielsen Sportsefterskolen SINE 1-2 W.O. (2) 1-3 W.O.

Læs mere

Løb 1, 800m Frisvømning Herrer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA 100m 200m 300m 400m Opnået Status Klub 500m 600m 700m

Løb 1, 800m Frisvømning Herrer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA 100m 200m 300m 400m Opnået Status Klub 500m 600m 700m Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: Talent Cup 1. Stævne Stævne by: Aalborg Arrangør: Svøm Region Nord og Overdommer: Bent Rask Stævneleder: John Larsen Løb 1, 800m Frisvømning

Læs mere

Individuel Trampolin Dame A, individuel J1 J2 J3 J4 J5 Diff Bonus Penalty Sum Total Sara Ladegaard HTT 87,300 7,90 8,40 7,60 8,20 8,30 7,50

Individuel Trampolin Dame A, individuel J1 J2 J3 J4 J5 Diff Bonus Penalty Sum Total Sara Ladegaard HTT 87,300 7,90 8,40 7,60 8,20 8,30 7,50 Resultater Dame A, individuel J J J J J Diff Bonus Penalty Sum Total Sara Ladegaard HTT 80 9,0,700,700,900 Pernille Juhl Mogensen OGF 80,00,00 0,700 Emilie Gram HTT 8,700 9,0 9,0,600,900 Helena L. S. Mogensen

Læs mere

Korsør Atletik & Motion Klubrekorder udendørs Alle håndstoppede tider op til 300m tillægges 0,24 sek og 400m 0,14sek eks 60m.

Korsør Atletik & Motion Klubrekorder udendørs Alle håndstoppede tider op til 300m tillægges 0,24 sek og 400m 0,14sek eks 60m. Korsør Atletik & Motion Klubrekorder udendørs Alle håndstoppede tider op til 300m tillægges 0,24 sek og 400m 0,14sek eks 60m. 8,6 = 8,84 24.maj 2013 40m 40m d 6 Agge Friis 9,58s +0,0m/s 2012 p 6 Silke

Læs mere

Hold: Piger 7 år Løb nr. 1 # Klub: Nr: Navn: Start: point point point Total Hold: Piger 8 år Løb nr. 2 #

Hold: Piger 7 år Løb nr. 1 # Klub: Nr: Navn: Start: point point point Total Hold: Piger 8 år Løb nr. 2 # Program DM 2013 resultat med korrektion 1 af 1 Hold: Piger 7 år Løb nr. 1 # Bag Skorstenen 70 Carla Petersen 2. 7. 4. 8 8 9 25 5 Bag Skorstenen 78 Rebecca Odgaard 3. 5. 8. 9 9 8 26 4 Bag Skorstenen 71

Læs mere

RESULTATLISTE Julestævne Kirkehyllinge 2015

RESULTATLISTE Julestævne Kirkehyllinge 2015 RESULTATLISTE Julestævne Kirkehyllinge 2015 DDS SP v.3.15.11.1 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 105094 Katrine Christensen 17-033 Svinninge Skytteforening 199/14 200/09 399/23 2 100110 Maria Graversen

Læs mere

Søren Budtz Berthelsen Bellinge-Gymnasterne 25.200 0.00 10.00 0.00 4.10 4.10 4.40 4.00. David Henri Oliver Erbs Bellinge-Gymnasterne 24.900 10.

Søren Budtz Berthelsen Bellinge-Gymnasterne 25.200 0.00 10.00 0.00 4.10 4.10 4.40 4.00. David Henri Oliver Erbs Bellinge-Gymnasterne 24.900 10. Niveau Drenge J J J J J Diff Bonus Penalty Sum Total 7 8 9 0 Søren Budtz Berthelsen Bellinge-Gymnasterne 0.0.0 0.00 David Henri Oliver Erbs Bellinge-Gymnasterne 0.0.0.0.00.00 Benjamin Mouritsen Vesterlund

Læs mere

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Indledende 17 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Indledende 17 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S Side: 1 Licens til Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: Vendsyssel Cup 2012 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Overdommer: Johnni Olesen & Allan Thorup Svenningsen Stævneleder: Flemming Mikkelsen

Læs mere

Skole OL Aarhus klasse

Skole OL Aarhus klasse Skole OL Aarhus 2016 6. klasse Vis kun bedste resultater pr. elev Kast med hylere Startnr Elev Køn Skole Klasse Resultat 1 60 Phillip Dreng Ellevangskolen 6.v 49,60 2 1228 Peter Dreng Skæring Skole 6.x

Læs mere

Højslev Station IF Mikkel Dahl Jakobsen (HS) Nikolaj Morratz (HS) Rasmus Toft (HS) Robert Holler (HS) Signe Lavrsen (DS) Tobias Dahl Jakobsen (HS)

Højslev Station IF Mikkel Dahl Jakobsen (HS) Nikolaj Morratz (HS) Rasmus Toft (HS) Robert Holler (HS) Signe Lavrsen (DS) Tobias Dahl Jakobsen (HS) Durup Frederik Akstrup Skyldahl (HS) Hammel Felix Berg Pedersen (HS) Lucas Hollænder (HS) Herning Anton Juul (HS+HD) Christian Sørensen (HS+HD) Karl B. Lundgaard (HS) Lasse Ostersen Lindholdt (HS) Magnus

Læs mere

Resultater fra DBC i Silkeborg

Resultater fra DBC i Silkeborg Resultater fra DBC i Silkeborg 4 x 200 meter stafet U10 MIX - kl. 10.30 1 Lau osric Køge kano og kajak klub 1 Thorbjørn Rask 1 Anne Laursen 1 Lau osric Køge kano og kajak klub 2 Emil Kræmer Frederikshavn

Læs mere

Ungskytternes Divisionsturnering 10 og 15 meter riffel

Ungskytternes Divisionsturnering 10 og 15 meter riffel Ungskytternes Divisionsturnering 0 og 5 meter riffel Resultatliste 0 / 0 5. omgang Dansk Skytte Union Idrættens Hus - DK-605 Brøndby - Tlf. 6 66 - Fax 6 55 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk

Læs mere

AARS SVØMMEKLUB, AARS-SVOMMEKLUB.DK, CVR.NR. 88 57 00 14, HIMMERLANDSGADE 25, 9600 AARS, KONTAKT@AARS-SVOMMEKLUB.DK

AARS SVØMMEKLUB, AARS-SVOMMEKLUB.DK, CVR.NR. 88 57 00 14, HIMMERLANDSGADE 25, 9600 AARS, KONTAKT@AARS-SVOMMEKLUB.DK FOR FØRSTE GANG I MANGE ÅR SKAL S KONKURRENCEAFDELING PÅ EN TRÆNINGSLEJR. DET SKER I UGE 8 NÆSTE ÅR OG DERFOR HOLDER SOM UNDERTEGNEDE VIL SPONSORERE ALEXANDER MED KR. PR. METER (EKS. 0,20 KR. = 100 KR.

Læs mere

DGI Nordjylland. Kommunemesterskab. Der spilles kun om lørdagen

DGI Nordjylland. Kommunemesterskab. Der spilles kun om lørdagen Kommunemesterskab Mariager Fjord Badmintonsamarbejde afholder i samarbejde med DGI Nordjylland Åbent stævne, den 5.-6. Februar 2011 Spillerne skal være spilleklar senest 20 minutter før det i programmet

Læs mere

StartNr Fornavn Efternavn Køn Klub/hold Distance 1458 Kasper Jørgensen M Børnehaven Olympia 1,5 km 7767 Kristoffer Jørgensen M Frandsen & Søndergaard

StartNr Fornavn Efternavn Køn Klub/hold Distance 1458 Kasper Jørgensen M Børnehaven Olympia 1,5 km 7767 Kristoffer Jørgensen M Frandsen & Søndergaard StartNr Fornavn Efternavn Køn Klub/hold Distance 1458 Kasper Jørgensen M Børnehaven Olympia 1,5 km 7767 Kristoffer Jørgensen M Frandsen & Søndergaard 10 km 1820 Kenneth Bendtsen M Alfa Laval Aalborg 5

Læs mere

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner UM 5M 29 Junior og Ungdom Vestereng Skydebaner www.skytteunion.dk 1 6 liggende Herrejunior 1 Nicolai Espersen Ballerup 99 98 97 98 94 97 583 29x 583 Finale 12,1 685,1 2 Alexander Helleskov Trehøje 98 98

Læs mere

Vadum Stævnet 15m 2014

Vadum Stævnet 15m 2014 Vadum Stævnet 15m 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 103892 Kasper Schultz 01-513 Vester Hassing Skf. 199/09 200/05 399/14 G 2 99838 Nicki R. M. Jensen 01-561 Hobro Egnens Skytteforening 199/09 200/00

Læs mere

Foreløbig startliste for Skolekaproning 2010, 21. august kl. 13:00

Foreløbig startliste for Skolekaproning 2010, 21. august kl. 13:00 Foreløbig startliste for Skolekaproning 2010, 21. august kl. 13:00 Der vil være åbent på www.regattasystem.dk for efteranmeldelser indtil fredag, den 20.8.10 kl.12:00 Herefter bliver der lavet en startliste(med

Læs mere

Ungskytternes Divisionsturnering 10 og 15 meter riffel

Ungskytternes Divisionsturnering 10 og 15 meter riffel Ungskytternes Divisionsturnering 10 og 1 meter riffel Resultatliste 011 / 01. omgang Dansk Skytte Union Idrættens Hus - DK-60 Brøndby - Tlf. 6 66 - Fax 6 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk

Læs mere

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Årg Plac Navn Født Klub 50m Opnået Status

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Årg Plac Navn Født Klub 50m Opnået Status Side: 1 Dato: 04 oktober 2014 Tid: 13:29:32 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med mellemtider Stævne navn: Søhestens Pokal Cup 2014 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svømmeklubben Søhesten Overdommer: Johnni

Læs mere

RESULTATER. Mix 14-15 år Vestdansk Holdmesterskab den 30.sep 2012 på Herning Atletikstadion. Arrangør: Herning GF A/M. Skive AM.

RESULTATER. Mix 14-15 år Vestdansk Holdmesterskab den 30.sep 2012 på Herning Atletikstadion. Arrangør: Herning GF A/M. Skive AM. RESULTATER Mix 14-15 år Vestdansk Holdmesterskab den 30.sep 2012 på Herning Atletikstadion SAMLET STILLING Arrangør: Herning GF A/M Århus 1900 Silkeborg AK Kolding Randers Herning GF Vejle IF Skive AM

Læs mere

Seedede heat Stævne navn: 2. Seriestævne 2010/2011 Stævne by: Hjørring Arrangør: Svøm Region Nord og Svømmeklubben S 68

Seedede heat Stævne navn: 2. Seriestævne 2010/2011 Stævne by: Hjørring Arrangør: Svøm Region Nord og Svømmeklubben S 68 Side: 1 Seedede heat Stævne navn: 2. Seriestævne 2010/2011 Stævne by: Hjørring Arrangør: Svøm Region Nord og Svømmeklubben S 68 Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix Finaler (1) 119 2 Aars Mix 1 1992 AARS 1 25m

Læs mere

Indsamling af sponsorgaver: Teltslagning: Torsdag mødetid kl. 19.00 på Friskolen: Arbejdsplan i forbindelse med høst og loppemarked:

Indsamling af sponsorgaver: Teltslagning: Torsdag mødetid kl. 19.00 på Friskolen: Arbejdsplan i forbindelse med høst og loppemarked: Ark1 Arbejdsplan i forbindelse med høst og loppemarked: Indsamling af sponsorgaver: Rishøjgård 2 stk. a' ca. 150,- H.W. Løngballe 3 st. til tombola Dorte(Ida, Emma, Benjamin) samler ind i Holsted Susanne

Læs mere

Løb: 36 Herre Senior K1 500m A-finale 13:20. Løb: 37 Pige U14 K1 500m B-finale 13:25. Løb: 38 Pige U14 K1 500m A-finale 13:30

Løb: 36 Herre Senior K1 500m A-finale 13:20. Løb: 37 Pige U14 K1 500m B-finale 13:25. Løb: 38 Pige U14 K1 500m A-finale 13:30 35 Dame Senior K 500m A-finale 3:5 3 Emma Broberg Hvidovre 4 Solveig Schmidt Odense 5 Annemia Pretzmann Silkeborg 3 Herre Senior K 500m A-finale 3:0 Peter Larsen Sorø Nils Boe Maribo 3 Emil Noe Nielsen

Læs mere

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status Side: 1 Dato: 20 oktober 2013 Tid: 17:15:12 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svømmeklubben Søhesten Overdommer: Allan Thorup Svenningsen Stævneleder: Jens

Læs mere

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status Side: 1 Dato: 25 oktober 2014 Tid: 15:58:48 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Aabybro Arrangør: Aabybro IF Svømning Overdommer: Johnni Olesen Stævneleder: Stefan Stenberg Sørensen

Læs mere

Gentofte Badminton Klub USU Træningsoversigt Publiceret: 9. august 2014

Gentofte Badminton Klub USU Træningsoversigt Publiceret: 9. august 2014 Mandag kl. 14.30-16.00 Noah Kjær, Oliver Kauffmann, Frederik Gjøll, Leander Aksel Stender, Silas Magnus Thornøe, Frederikke Frøkjær, Nathalie Aunbirk. Mandag kl. 16.00-17.30 William Gram Andersen, Emil

Læs mere

Antal Pers. RMB / Skøjteudlejning. U20 / 1. div. U20 / 1. div. U20 / 1. div. U20 / 1. div. U20 / 1. div. RMB vs. Rungsted. U20 / 1.

Antal Pers. RMB / Skøjteudlejning. U20 / 1. div. U20 / 1. div. U20 / 1. div. U20 / 1. div. U20 / 1. div. RMB vs. Rungsted. U20 / 1. 35 tirsdag 27 august 19:00 RMB tr. kamp 2 U13 35 fredag 30 august 19:00 RMB tr. kamp 2 Kunsten 37 fredag 13 september 19:00 Herning 3 Kunsten 39 lørdag 28 september 19:00 Herning 3 Kunsten 40 tirsdag 1

Læs mere

Seedede heat Stævne navn: 3. Turneringsstævne 13-14 Stævne by: Vamdrup Arrangør: DGI Sønderjylland

Seedede heat Stævne navn: 3. Turneringsstævne 13-14 Stævne by: Vamdrup Arrangør: DGI Sønderjylland Side: 1 Dato: 11 januar 2014 Tid: 19:58:44 Seedede heat Stævne navn: 3. Turneringsstævne 13-14 Stævne by: Vamdrup Arrangør: DGI Sønderjylland Løb 1, 100m Frisvømning Damer Finaler (6) Heat 1 (6) 107 1

Læs mere

Vejen den 13/11-10 kl. 09:00

Vejen den 13/11-10 kl. 09:00 Vejen den 13/11-10 kl. 09:00 Vejen 10 baner 1-26 09:00 27-52 10:00 53-78 11:00 79-104 12:00 105-108 13:00 Damesingle U11 B Pulje 1 1 Mathilde Rauschenberg Hviding 2 Sofie Beck Hviding 3 Katrine Jessen

Læs mere

Resultat Total - Med point uden mellemtider

Resultat Total - Med point uden mellemtider Page 1 of 23 Resultat Total - Med point uden mellemtider Stævne navn DM for Hold 3. Division Udskriftsdato 11 april 2011 Stævne by Udskriftstidspunkt 09:25 Arrangør & Dansk Svømmeunion Bassin 25m Stævne

Læs mere

Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole

Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole Dato 31-08-2009 Side 1 184 Julie Pilgård Andersen 20030607 Heidi Andersen Jakob Pilgård Andersen Præstevejen 41 9864 5303 185 Stine Lykke Nielsen Fyllgraf 20030831

Læs mere

Resultat Total - Pr. aldersgruppe uden mellemtider Stævne navn: Klubmesterskab 2013 Stævne by: Hedensted Arrangør: Koral Overdommer: Stævneleder:

Resultat Total - Pr. aldersgruppe uden mellemtider Stævne navn: Klubmesterskab 2013 Stævne by: Hedensted Arrangør: Koral Overdommer: Stævneleder: Side: 1 Resultat Total - Pr. aldersgruppe uden mellemtider Stævne navn: Klubmesterskab 2013 Stævne by: Hedensted Arrangør: Koral Overdommer: Stævneleder: Løb 27, 200m Brystsvømning Damer, Finaler 0 år

Læs mere

Pl. Nr. Navn Årgang Klub Heat Vind Resultat Point 1 9 Astrid Stilling 2010 Stoholm IF 0 x 9,1 s 232

Pl. Nr. Navn Årgang Klub Heat Vind Resultat Point 1 9 Astrid Stilling 2010 Stoholm IF 0 x 9,1 s 232 Nålestævne, Viborg Atletikstadion torsdag den 9. juni 2016 Resultatliste - 40 m Piger under 7 år 1 9 Astrid Stilling 2010 Stoholm IF 0 x 9,1 s 232 Piger 8 år 1 11 Rachel Mulunga 2008 Stoholm IF 0 x 7,4

Læs mere

Løb 3, 50m Frisvømning Damer, Finaler år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Løb 3, 50m Frisvømning Damer, Finaler år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point uden mellemtider Stævne navn: Speedo Cup 2008 Stævne by: Randers Arrangør: Randers Svømmeklub Neptun Overdommer: Ole W. Jørgensen Benny Larsen Stævneleder:

Læs mere

Ungskytternes Divisionsturnering 10 og 15 meter riffel

Ungskytternes Divisionsturnering 10 og 15 meter riffel Ungskytternes Divisionsturnering 0 og 5 meter riffel Resultatliste 0 / 0. omgang Dansk Skytte Union Idrættens Hus - DK-605 Brøndby - Tlf. 6 66 - Fax 6 55 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk

Læs mere

1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng

1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng Præstøløbet 2014 - søndag d. 31. august 2,8 km 1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige 2 104 Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng 3 107 Holger dreng 00:15:58 00:05:42

Læs mere

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status Side: 1 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Frederikshavn Arrangør: FFI Svømning Overdommer: Walther Lundis Stævneleder: Berit Svendsen Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler

Læs mere

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 1. Seriestævne 2011/2012 Stævne by: Hjørring Arrangør: Svøm Region Nord og Svømmeklubben S 68 Overdommer: Søren Chr. Mikkelsen Stævneleder:

Læs mere

Løb 1, 4X50m Butterfly Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Butterfly Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 17 marts 2013 Tid: 23:19:14 Løb 1, 4X50m Butterfly Mix, Finaler Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 4. Seriestævne 2012/2013 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svøm Region

Læs mere

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015 Side 1 af 8 09:06:29 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Forårsstævne 2015 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 10 gevinster af 100,- kr 1 19466 Finn Karlsson 06-005 Ulbjerg Skytteforening

Læs mere

Løb: 2 Herre Senior K1 500m 2. heat 09:35. Løb: 3 Herre U18 K1 500m 1. heat 09:40. Løb: 4 Herre U18 K1 500m 2. heat 09:45

Løb: 2 Herre Senior K1 500m 2. heat 09:35. Løb: 3 Herre U18 K1 500m 1. heat 09:40. Løb: 4 Herre U18 K1 500m 2. heat 09:45 Herre Senior K 500m. heat 09:30 Nils Boe Maribo.5. 6 3 Torben Thomsen Aarhus K.K..56. 5 4 Hans Chr. Stærkind (afmeldt) Hellerup 5 Søren Hyttel Vallensbæk.0.56 6 Elias Ryom Kramer Limfjorden.00.36 9 Mikkel

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

Løb 18, 100m Frisvømning Herrer, Finaler år Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 18, 100m Frisvømning Herrer, Finaler år Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 16 oktober 2013 Tid: 22:12:11 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point og mellemtider Stævne navn: Speedo Cup 2013 Stævne by: Randers Arrangør: Randers Svømmeklub Neptun Overdommer: Benny

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

DGI Skydning RESULTATLISTE SKOLESKYDNINGEN 2013 LANDSDELSFINALE. DGI Nordjylland

DGI Skydning RESULTATLISTE SKOLESKYDNINGEN 2013 LANDSDELSFINALE. DGI Nordjylland DGI Skydning SKOLESKYDNINGEN 2013 RESULTATLISTE LANDSDELSFINALE DGI Nordjylland LANDSDELSFINALE I SKOLESKYDNINGEN 2013 HOLDRESULTATER Placering Skole/hold Point 1 Vester Hassing Skole 5a hold 1 780 22

Læs mere

Skive-Resen Badmintonklub

Skive-Resen Badmintonklub Velkommen til Kasper Tot 2013 Alle rækker afvikles lørdag og spilles i Resen Hallen, Furvej 7, 7800 Skive. Stævnet starter kl. 9.00 og hallen vil være åben fra kl. 08.15. Caféen vil være åben under hele

Læs mere

DGI Midtjylland. 7-Club Træfstævne. 2. stævne 2013/ November 2013

DGI Midtjylland. 7-Club Træfstævne. 2. stævne 2013/ November 2013 7-Club Træfstævne 2. stævne 2013/2014 8-10 November 2013 Spillested: Bording Hallen, Klochsvej 25, 7441 Bording Arrangører: Bording Badminton Mail: dall-bording@fibermail.dk Stævnetelefon: 41 59 24 78

Læs mere

Resultatliste - Samlet Nålestævne, Dybvad Atletikstadion tirsdag den 28. august 2012. Piger under 7 år. Piger 8 år

Resultatliste - Samlet Nålestævne, Dybvad Atletikstadion tirsdag den 28. august 2012. Piger under 7 år. Piger 8 år Resultatliste - Samlet Nålestævne, Dybvad Atletikstadion tirsdag den 28. august 2012 Piger under 7 år 1 201 Chia Lund 2005 Aalborg AM 40m 400m Læ Bo Ku 1084 8,6s (295) 1.48,9s (188) 2,12m (340) 10,27m

Læs mere

Løb 1, 200m Butterfly Damer, Finaler Årg. 0-1998 Plac.Navn Født Klub Opnået Status. Løb 1, 200m Butterfly Damer, Finaler Årg.

Løb 1, 200m Butterfly Damer, Finaler Årg. 0-1998 Plac.Navn Født Klub Opnået Status. Løb 1, 200m Butterfly Damer, Finaler Årg. Side: 1 Dato: 02 januar 2015 Tid: 22:13:10 Resultat Pr. klub Sigma Swim Allerød - Pr. aldersgruppe uden mellemtider Stævne navn: Sigma Swim Klubmesterskab Stævne by: Birkerød Arrangør: Sigma Swim Overdommer:

Læs mere

Lindholm Sports Skytte Klub

Lindholm Sports Skytte Klub Lindholm Sports Skytte Klub RESULTATLISTE Januar stævne 2015 21, 23, 24 og 25 januar 2015 Holdkonkurrence: Børnehold 1 Vester Hassing Skf. 113586 Christian Bols Pedersen Klasse: BK1 200/12 108748 Kathrine

Læs mere

Løb: 2 Herre Senior K1 500m 2. heat 09:35. Løb: 3 Herre U18 K1 500m 1. heat 09:40. Løb: 4 Herre U18 K1 500m 2. heat 09:45

Løb: 2 Herre Senior K1 500m 2. heat 09:35. Løb: 3 Herre U18 K1 500m 1. heat 09:40. Løb: 4 Herre U18 K1 500m 2. heat 09:45 Herre Senior K 500m. heat 09:30 2 Nils Boe Maribo 3 Torben Thomsen Aarhus K.K. 4 Hans Chr. Stærkind (afmeldt) Hellerup 5 Søren Hyttel Vallensbæk 6 Elias Ryom Kramer Limfjorden Mikkel Lie Frederikshavn

Læs mere

Klubmesterskaber i Ry Badmintonklub 2015

Klubmesterskaber i Ry Badmintonklub 2015 Klubmesterskaber i Ry Badmintonklub 2015 Velkommen til klubmesterskaberne 2015 vi ser frem til en dag med mange kampe, stort humør og masser af gejst. Nedenfor følger kamprogrammet for senior og ungdom.

Læs mere

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 2. Seriestævne 2007/2008 Stævne by: Aabybro Arrangør: SRVNord og AAIF Svømmeafdeling Overdommer: Bent Rask Stævneleder: Løb 1, 4X50m Brystsvømning

Læs mere

ELEY-CUP 2014 RESULTATLISTE

ELEY-CUP 2014 RESULTATLISTE RESULTATLISTE ELEY-CUP 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 105094 Katrine Christensen 17-033 Svinninge SKF 200/16 200/19 400/35 G POKAL 2 106625 Alexander Petersen 17-373 Ballerup Skf. 200/12 200/14 400/26

Læs mere

Vanessa Rae Smith / Sara Lindahl Jensen KTK / HTT 119,100 8,80 8,00 8,00 7,30 7,00 7,20 9,20 9,10 9,30 9,20 9,10

Vanessa Rae Smith / Sara Lindahl Jensen KTK / HTT 119,100 8,80 8,00 8,00 7,30 7,00 7,20 9,20 9,10 9,30 9,20 9,10 Resultater Dame A, synkron J J J J8 J9 0 Diff Bonus Penalty Sum Total Vanessa Rae Smith / Sara Lindahl Jensen KTK / HTT 0,600,800 0 Sara Ladegaard / Pernille Juhl Mogensen HTT / OGF 0,500,600 0 Malou Rosenquist

Læs mere

Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub Anmtid Code

Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub Anmtid Code 1 Amanda Busk Olesen 2005 344 42.59 1:32.23 2:22.09 3:11.90 Esbjerg Svømmeklub 3:38.22 2 Katrine Bech Poulsen 2004 334 42.48 1:31.45 2:22.21 3:13.78 Esbjerg Svømmeklub 3:16.99 3 Mathilde Østergaard 2004

Læs mere

Resultatliste. Aabybro Badminton Club

Resultatliste. Aabybro Badminton Club Herresingle U17 A 1. (P.1) Mikkel Larsen (Saltum) 2. (P.2) Lasse H. Østergaard (Fjerritslev) 3. (P.3) Simon R. Larsen (Aabybro) 4. (P.4) Rasmus Rosendahl (Aabybro) Herredouble U17 A 1. Lasse H. Østergaard

Læs mere

DGI Storstrømmens Kommunemesterskaber Guldborgsund Kommune

DGI Storstrømmens Kommunemesterskaber Guldborgsund Kommune DGI Storstrømmens Kommunemesterskaber Guldborgsund Kommune Lørdag 1-16 09:00 17-31 10:00 32-47 11:00 48-63 12:00 64-78 13:00 79-94 14:00 95-110 15:00 111-118 16:00 Horreby Christian Falgren Jensen (HS+HD)

Læs mere

LøvfaldsCup 2010 Piger 8 år og under sum

LøvfaldsCup 2010 Piger 8 år og under sum Piger 8 år og under 1 4 Nanna Grønbech Falcon 57 13 19 25 2 3 Sille Bergsman Falcon Jegstrup Cross C 48 5 24 19 3 323 Alberte Idskov Kristensen Klarup 28 5 12 11 x 7 Mia Christensen Bj.bro 23 23 x 14 Victoria

Læs mere

Alle-mod-alle skema optil 8 spillere - GRUPPE: BEGYNDER 1

Alle-mod-alle skema optil 8 spillere - GRUPPE: BEGYNDER 1 Alle-mod-alle skema optil 8 spillere - GRUPPE: BEGYNDER 1 Nr. Navn 1 2 3 4 5 6 Sum Placering 1. Phillip Nyborg 2. David Foy, Greve Skoleskak 3. August Rahn, Duevejens Skole 4. Lykke, Avedøre Børne og Ungdomsskole

Læs mere

Udskriftsdato 04 november 2012 Stævne by Aalborg Udskriftstidspunkt 16:34 Arrangør. Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub

Udskriftsdato 04 november 2012 Stævne by Aalborg Udskriftstidspunkt 16:34 Arrangør. Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub Page 1 of 8 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point og mellemtider Stævne navn Nybolig Aalborg Cup Udskriftsdato 04 november 2012 Stævne by Aalborg Udskriftstidspunkt 16:34 Arrangør Aalborg Svømmeklub.dk

Læs mere

Løb 1, 25m Frisvømning Damer, Finaler Årg Plac Navn Født Klub Opnået Status. Løb 1, 25m Frisvømning Damer, Finaler Årg.

Løb 1, 25m Frisvømning Damer, Finaler Årg Plac Navn Født Klub Opnået Status. Løb 1, 25m Frisvømning Damer, Finaler Årg. Side: 1 Dato: 25 april 2017 Tid: 13:38:11 Resultat Total - Pr. aldersgruppe uden mellemtider Stævne navn: Chocoladestævne Stævne by: Randers Arrangør: SwimTeam Neptun Overdommer: Stævneleder: Line Eske

Læs mere

RESULTATER. den 9.dec 2010 på Sparbank Arena. Arrangør: Skive AM

RESULTATER. den 9.dec 2010 på Sparbank Arena. Arrangør: Skive AM RESULTATER den 9.dec 2010 på Sparbank Arena Arrangør: PIGER 10-11 ÅR - KUGLESTØD TORS KL. 18.00 ( 2.0 KG ) 1 6.28 Sarah Winther Jensen -99 AK Holstebro 2 6.20 Maria Roed Brodersen -99 3 4.82 Anika Husted

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab m 2012

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab m 2012 26-08-2012 15:54:50 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 25-50-200-300 m 2012 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 28262 Kristian Fabricius 02-004 Boddum-Ydby Skytteforening 200/14 200/17 400/31

Læs mere

Kronjyllands Blik og VVS Cup

Kronjyllands Blik og VVS Cup Cruiser Ladies x 4 Lone Bach Dragon Bach Jensen 11 11 Cruiser 29 år og under 1 21 Andreas Jensen Dragon Bach Jensen 103 30 30 25 18 2 20 Alexander Jensen Dragon Bach Jensen 95 25 20 28 22 Cruiser 30+ 1

Læs mere

RESULTATLISTE. Eley-Cup 2016

RESULTATLISTE. Eley-Cup 2016 RESULTATLISTE Eley-Cup 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 109719 Jonas R. Pedersen 23-006 Næstved Skytteforening 200/14 200/13 400/27 G+P 2 121512 Laurits Mandrup 23-006 Næstved Skytteforening 200/10

Læs mere

Løb 1, 200m Butterfly Damer, Finaler Årg. 1998-1999 Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub

Løb 1, 200m Butterfly Damer, Finaler Årg. 1998-1999 Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 09 marts 2014 Tid: 18:50:12 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point og mellemtider Stævne navn: 4. Turneringsstævne Stævne by: Sønderborg Arrangør: DGI Sønderjylland Overdommer: Jan Christensen/Lene

Læs mere

Almen statskundskab 4. juni 2012 kl i lokale T5

Almen statskundskab 4. juni 2012 kl i lokale T5 4. juni 2012 kl. 8-13 i lokale T5 010290- Erik Jessen 010891- Christoffur Gert Nielsen 020292- Rikke Kortermann Hansen 021089- Kia Krogh Jørgensen 021089- Kristoffer Havn Clasen 021289- Henrik Kjær Jakobsen

Læs mere

DGI Nordsjælland Frederiksborgturneringen 50m 2017 Samlet stilling opdateret pr Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D Gruppe E Mixhold

DGI Nordsjælland Frederiksborgturneringen 50m 2017 Samlet stilling opdateret pr Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D Gruppe E Mixhold Frederiksborgturneringen 50m 2017 Samlet stilling opdateret pr. 16-6-2017 Gruppe A Melby 2362 105 Frederikssund A 2359 102 Jørlunde 2338 95 Frederikssund B 2300 59 Stenløse 2200 40 Gruppe B Ølstykke 2332

Læs mere

Roskilde Festival 2011 - Kirke Hyllinge IF, Stationsvej 8, 4070 Kirke Hyllinge, tlf. 46404925, stade nr. 140-1, kontrakt nr.

Roskilde Festival 2011 - Kirke Hyllinge IF, Stationsvej 8, 4070 Kirke Hyllinge, tlf. 46404925, stade nr. 140-1, kontrakt nr. Torsdag, den 30. juni Fredag, den 1. juli Lørdag, den 2. juli 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 0 1 2 3 4 5 6 7 8 Albjerg, Michael X X X X X X

Læs mere

Resultat Total - Officiel Stævne navn: Begynderstævne 1 Stævne by: Ikast Arrangør: ikast svømmeklub Overdommer: Stævneleder: Mikkel Hvolgaard

Resultat Total - Officiel Stævne navn: Begynderstævne 1 Stævne by: Ikast Arrangør: ikast svømmeklub Overdommer: Stævneleder: Mikkel Hvolgaard Side: 1 Dato: 23 september 212 Tid: 12::23 Oprettet af WinGrodan 1.19.8 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Begynderstævne 1 Stævne by: Ikast Arrangør: ikast svømmeklub Overdommer: Stævneleder: Mikkel

Læs mere